Jeg er ikke færdig. ver.6. tribute to Creepshow. by Kim Lysgaard Andersen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg er ikke færdig. ver.6. tribute to Creepshow. by Kim Lysgaard Andersen"

Transkript

1 Jeg er ikke færdig. ver.6 tribute to Creepshow by Kim Lysgaard Andersen Copyright Kim Andersen. Manus konsulenter: Jes Busk og Emil Clausen

2 1 EXT.PARKERINGSPLADS VED MOTEL. DAY 1 Der hænger et "Motel" skilt på en væg, under skiltet går to jernkæder ned og holder et mindre skilt : "Værelser på time basis". En rød sportsvogn kommer drønende ind på pladsen. Bilen bremser med hvinende hjul og laver en støvsky foran sig. En kvinde(sascha) i kort nederdel stiger ud af bilen. Hun er 35 år, mørkhåret og meget smuk og slank. Hendes spidse stilet hæle sætter spor i den varme asfalt, da hun går mod en dør i den lave et-plans bygning. Hun åbner døren og går målbevidst ind. Da hun træder ind af døren begynder hun at tage sit tøj af. Hun smækker døren efter sig. En mand iført mørke solbriller starter en parkeret bil, og trækker ud fra Parkeringspladsen. 2 INT. MOTELVÆRELSE. DAY 2 Sascha sidder oven på Paolo og rider ham hårdt. Hun stønner og kæmper sig vej mod orgasmen. Paolo ligger og kigger fascineret på hende mens han nynner en Frank Sinatra sang. Han er 45 år, med brune øjne og flot halvlangt hår. Hun holder hans hænder mod madrassen mens hun kommer i kramper. Jeg kommer nu. Århh jaaa.. Sascha stønner færdigt og ruller ned af Paolo, hun rejser sig hurtigt og begynder at lede efter sin håndtaske. Sascha tager et par små træningsshorts, en top og et par små træningssko ud. Hun lægger sin kjole og sine stiletter ned i tasken Hey girl, hvad med mig? Jeg er ikke færdig. Jeg er sent på den. Sascha tager træningstøjet på. Kom nu, det er da ikke fair. Jeg er ved at sprænges her.

3 FORTSÆTTELSE: (2) 2. Du er en stor dreng. Du kan vel klare dig selv. Paolo sætter sig surt op. Jeg behøver ikke klare mig selv. Men så er alt jo godt. Sascha tager sine øreringe ud, og kigger overhovedet ikke i retning af Paolo. Kommer du i aften baby? Jeg spiller på.. Jeg skal ud med William. Hvornås ses vi igen? Sascha kigger uforstående på Paolo. (CONT) Jeg kan sku da ikke vente til på fredag... Hvorfor gider jeg overhovedet det her? Paolo lader sig falde opgivende tilbage i sengen. Nå..lille Paolo.. Sascha sætte sig på sengen, så stryger hun ham drillende over håret. Paolo kigger surt væk. Sascha læner sig ind over Paolo og tvinger hans ansigt til at kigge på hende, så kysser hun ham på munden. Så stikker hun hånden ind under dynen og begynder at kæle for ham. Paolos øjne bliver blanke, og han nyder berøringen. Sascha kigger på uret på senge bordet. Pis. Hun trækker hånden til sig og rejser sig.

4 FORTSÆTTELSE: (3) 3. Det gør du bare ikke. Jeg er så tæt på. Sascha går smilende ud af døren. 3 EXT. VEJ. DAY 3 Credit sekvens. Den røde sportsvogn farer afsted. Rundt om hjørner med hvindende hjul. Over bakker og gennem tunneller. Ind i mellem fryser billedet, og forskellige credits kommer frem i tegneserie stil: eksempler: Staring: Michael Carøe Majbritt Saerens Jørn Fauerscou Instruktør: Kim Lysgaard Andersen Producer: Emil Clausen Bilen kører lidt uden for byen, og den smutter hurtigt ind af en indkørsel til en stor villa. Credit slut. 4 EXT. INDKØRSEL VILLA. DAY 4 Sportsvognen stopper ved en garage og Sascha stiger ud af bilen og går mod hoveddøren i villaen. Villaen er stor og velholdt. Da hun når døren og skal til at tage fat i dørhåndtaget, springer døren op og ud kommer en mørk ung kvinde klædt i stuepige uniform. Hun græder og hulker. STUEPIGEN Hulk hulk. Du har da ikke fri endnu! Stuepigen løber fordi Sascha og ud af indkørslen.

5 4. 5 INT. STUE I STOR VILLA. DAY 5 En mand(william) står og spiller stangtennis i stuen. Manden er 65 år og iført tennissko, shorts og pullover. Hans hår er glat og hans ansigt spidst. Wham! Han knalder til tennisbolden, der med utrolig kraft farer rundt om stangen. Wham! Så knalder han til bolden igen og den farer den anden vej. Wham! Bolden bliver ramt med stor nøjagtighed og snoren giver efter. Bolden ryger ud i stuen, rammer endevæggen, smadrer et billede af Sascha, og springer tilbage mod Sascha, der lige når at dukke sig. William vender sig og kigger efter bolden. William retter håret og smiler overdrevent sødt til Sascha. Svært ved at komme ud af døren? William peger på Sascha med sin ketcher. Yoga, husker du nok. Det er det samme hver fredag kl 1700, og du spørger om det samme hver fredag kl William tager stangen til stangtennis ud af et hul i gulvet. Snyd, bedrag og løgn, sådan er det idag! Man påstår hvad som helst for at sælge lortet. William smider stangtennis stangen ud af døren. Tager en ny fra et skab og sætter i hullet i gulvet. Wham! Hvad havde Maria gjort dig? Når man lyver bliver man straffet. Den nye tennis bold bliver servet hårdt rundt om stangen.

6 FORTSÆTTELSE: (2) 5. Wham! Wham! (CONT) Man ryger direkte.. (I MUNDEN PÅ ) i helvede hvor man kommer til at servere for djævlen i al evighed. (CONT) Jeg går i bad, det var hårdt til Yoga idag. Sascha går op af trappen men hun visker til sig selv. ha ha..direkte i helvede...hvor får han det fra...servere for djævlen...ha ha ha 6 INT. SPISESTUE. DAY 6 Sascha og William sidder og stikker i noget mad. De er tydeligt ikke tilfredse. Hun var ellers en god kok. Jeg tolererer ikke løgn. Jeg har altid syntes der var noget underligt ved hende. Som om hun ikke var rigtig rask i hovedet. Når jeg opdager nogen lyve..så handler jeg. Jeg har svært ved at forestille mig hun lyver. Hun virker mere som om hun er dybt traumatiseret. Nå ja.. du er jo ekspert i løgnere. Sascha skal til at svare igen, men telefonen ringer:

7 FORTSÆTTELSE: (2) 6. Riiiing. TELEFON OS: Sascha kigger spørgende på William, men han har ikke tænkt sig at tage den. Sascha rejser sig dovent. Hvordan kan du altid vide når det ikke er til dig? Hun går ud af stuen, tager en telefon lige på den anden side af dørkarmen, ind til spisestuen hvor William sidder. 7 INT. MELLEMGANG DAY 7 Sascha løfter røret til telefonen der hænger på væggen. Ja? (SPLITSCREEN) Hey Baby, ved du hvad jeg tænker på lige nu. Sascha vender sig væk fra spisestuen. Sascha ligger på. (HVISKER) Er du blevet sindsyg, du må ikke ringe her. (SPLITSCREEN) Ved du hvad jeg har i hånden? (HVISKER) Nej og jeg er pisse ligeglad. 8 INT. SPISESTUE. DAY 8 Sasha og William sidder overfor hinanden og Sascha smiler nervøst. Det smager faktisk ikke så slemt, når man lige kommer igang. Hvem var det?

8 FORTSÆTTELSE: (2) 7. Lea, hun er lidt nede for tiden. Skilmissen, du ved. Utro og løgnagtig! I nogle lande betaler man med sit liv, for den opførgsel. William skærer hovedet af fisken på hans tallerken. Jeg sagde jeg ville ringe senere... TELEFON OS: RIIIIIING RIIIINNNNG Sascha og William kigger på hinanden. Så rejser William sig, men Sascha springer op. Sæt dig! Sascha sætter sig igen. 9 INT. MELLEMGANG DAY 9 William står med telefon røret. Ja? Øjeblik. (CONT) William rækker telefon røret ud mod Sascha. (CONT) Det er din yoga lærer. Sascha rejser sig tøvende og tager røret. JA? William sætter dig ved spisebordet og begynder at spise igen. (SPLITSCREEN) Hvis jeg ikke får dig i aften, ved jeg ikke hvad jeg gør.

9 FORTSÆTTELSE: (2) 8. Det er udelukket. Jeg ved min mand har betalt. Sascha gør tegn til William som om det har noget med penge at gøre. (SPLITSCREEN) Drop det der Baby, jeg vil have dig NU! Vi ordner det næste gang vi ses. Jeg er midt i maden. Sascha gør tegn til Wiliam, som om yoga læreren bare snakker og snakker. (OS) Lover du.. næste gang jeg ser dig... Selvfølgelig ordner vi det næste gang vi ses.. Sascha ligger røret på og smiler til William. (fortsæt.) Det var da mærkeligt, du har da betalt ikke? William ligger gaflen. Selvfølgelig, alt er sørget for! Nu skal vi ud. William smiler, slår ud med armene og rejser sig. 10 INT. BAR. NIGHT 10 Baren er beklædt med lilla velour og røgen hænger tungt i lokalet. På en scene i den ene ende står et orkester og spiller optakten til en Frank Sinatra sang. Sascha og William bliver ført gennem lokalet af en tjener, der gør tegn til at de skal sætte sig ved det bedste bord i lokalet. Sashca og William sætter sig.

10 FORTSÆTTELSE: (2) 9. Nej hvor lækkert, du ved jeg elsker en god koncert... Hvis der er nogen der sætter pris på det, så er det dig. Oppe på scenen kommer Paolo ind, iført jakkesæt og et kæmpe smil. Han starter med at synge og det giver et sæt i Sascha da hun ser det er ham, og hun begynder at hoste. (fortsæt.) Er der noget galt? Nej, Kan du ikke bestille noget at drikke? Gerne noget stærkt! En flaske til bordet. Vi trænger til det. William gør tegn mod tjeneren. MONTAGE: Paolo synger. William og Sascha drikker drinks. Sascha drikker mange og hurtigt. Oppe på scenen crooner Paolo sig igennem sine sange og pludselig stopper han op; Nu skal vi til aftenens sidste nummer. Det vil jeg dedikere til den smukkeste kvinde i aften. Folk i salen pifter, og det summer af forventning. Sascha kryber sammen i sædet. Paolo spejder rundt i lokalet, og stopper først da han får øje på Sascha. Paolo forlader scenen og går ned til Sascha. (fortsæt.) Tillader de? Paolo henvender sig til William.

11 FORTSÆTTELSE: (3) 10. Selvfølgelig. Og hvad hedder de så, smukke kvinde. (HVISKER) Jeg hedder Sascha. Du er i sandhed en heldig mand. Paolo nikker til William og kysser Saschas hånd. (fortsæt.) Denne her er til Sascha.. Paolo giver tegn til bandet, der starter med at spille. (fortsæt.) Were lovers in the moonligth... Paolo synger mens han kigger Saschas i øjnene. Sascha krymber sig og kigger undskyldende på William. Paolo synger til Sascha, og gør tegn til publikum som om han er meget forelsket i hende. Verset slutter, og Paolo hiver Sascha op og ud på gulvet, han begynder at danse med hende. Hun hvisker i hans øre: (HVISKER) Yogalærer? Er du blevet sindsyg. Han slår os ihjel hvis han opdaget os. Sascha smiler til William. (HVISKER) Jeg er så horny at jeg nær havde knaldet min mor. Paolo tvinger sit ene ben ind mellem Saschas ben, og fører hende erotisk rundt på gulvet. Hans ene hånd nærmer sig Saschas numse, og hun reagere med at flytte den. Paolo svinger overlegent Sascha tilbage på plads. Publikum klapper og pifter. Sascha sætter sig forbløffet ned. Hun er nærmest blevet kastet ned i sædet. Hendes hår er i uorden og hun er lettere stak åndet. William rejser sig op, og Paolo skynder sig op på scenen og synger videre.

12 FORTSÆTTELSE: (4) 11. Jeg skal lige tale med ejeren. Mød mig udenfor om femten minutter. Sascha ånder lettet op da William forlader rummet. Så rejser hun sig og går mod udgangen. Paolo gør tegn bag sin ryg, til bandet om at stoppe nummeret. Bandet fanger hurtigt tegnet, og laver en diskret nedgang i musikken. Tak for i aften.. Folk pifter på mere, men Paolo bukker hurtigt og går efter Sascha. 11 INT. BAR - MELLEMGANG FRA GARDAROBE TIL SCENE. NIGHT 11 Sascha står og venter. Paolo kommer gående, tager fat i hendes arm og skubber hende ud af en bagdør. 12 EXT. PARKERINGSPLADS BAG BAR. NIGHT 12 Sascha bliver skubbet over pladsen og ind i en lade. Stop for fanden, hvad gør du. Jeg gør det jeg skulle have gjort i eftermiddags. 13 EXT. LADE BAG BAR. NIGHT 13 Du må da vente, din slemme dreng. Sascha griner lidt smigret af hans iver. Hun skubber ham væk, men han stopper ikke. Paolo holder hende ud for sig i begge arme, hun kan ikke røre sig. Han kigger hende udfordrende i øjnene. Det er nu.. jeg er ved at eksplodere. Saschas øjne flakker, da det går op for hende at han mener det alvorligt.

13 FORTSÆTTELSE: (2) 12. Så skal du fandme skynde dig. Paolo trækker bukserne af og Sascha knapper kjolen op. Sascha står med kjolen oppe om livet, og Paolo står med bukserne nede og knalder hende. De står lænet op af en gammel bil i laden. Ja ja ja skat. Kom så. kom nu.. Sascha kigger på uret. Åhh were lovers in the moonlight.. Paolo crooner og stønner i hendes øre. Sascha hører skridt på pladsen udenfor. Stop, stop for fanden. Jeg..kommer..åhh. Stop nu bare, ellers skriger jeg. Ja..skrig...mmm William stikker hovedet ind i laden. Voldtægt voldtægt.. Det.. nej.. Jeg er ikke... Lyset tænder med et højt klik, og Paolo stivner i et sekund. (fortsæt.)..ikke færdig! Paolo vender sig mod William. Hvad sker der her? Sascha? William går truende hen mod Paolo, der trækker sine bukser op.

14 FORTSÆTTELSE: (3) 13. Stop.. Hun.. jeg... vi.. Bang! Sascha hamrer sin spidse stilethæl i øjet på Paolo. Paolo skriger og rejser sig med blod sprøjtende ud af øjet og skoen siddende fast i ansigtet. Gør det af med ham William. Sascha sparker Paolo i skridtet, og han bukker sammen. William kigger på Paolo der ligger på knæ i laden med en sko i hovedet og famler i blinde. Han er lige ved at knække sammen i smerte. Sascha samler en stor sten op, og placere den i hånden på William. (fortsæt.) Gør det nu. Han har voldtaget mig. William tøver og kigger på stenen i sin hånd. Stop... lad mig forklare.. Wham! Sascha tager stenen ud af Williams hånd og banker Paolo i hovedet. Paolo falder så hovedet får et kæmpe stød på bilens forskærm. Så putter hun stenen tilbage i hånden på William der står helt lamslået. Denne gang falder Paolo sammen og rejser sig ikke igen. Det er tydeligt at halsen er brækket. William og Sascha står længe forstenede og kigger på Paolo. Så lirker William lidt til Paolo med sin fod, men Paolo rører sig ikke. William slipper stenen. Hvad sagde han? Han.. han.. voldtog mig, den løgner. William kigger på Saschas kjole, der er knappet lige så fint op. Der er intet der tyder på vold. Sascha knapper kjolen. (fortsæt.) Han tvang mig til at knappe den op, det svin.

15 FORTSÆTTELSE: (4) 14. William løfter øjenbrynet. Sascha begynder at græde, og hun kaster sig i armene på William. Så så så... Det er ok. Sascha gør sig fri af Williams arme, og kigger ham bedende i øjnene. De sender mig i fængsel. Jeg klarer den aldrig. Vi skaffer ham af vejen. Kan vi det? Sascha stopper med at hulke. Hvis det er det du vil? Sascha tørrer øjnene. Hvordan? Vi må have ham ind i bilen, så kører vi hjem og begraver ham i baghaven. Det kan vi da ikke. Hvad hvis politiet kommer og udspørger os. Der er da nogen der finder ud af han er væk. Jeg har en lille klemme på ejeren, det kan købe os noget tid. Åhh William, du ved altid hvad der skal gøres. Sascha bukker sig ned, og hiver skoen ud af øjet på Paolo. Skoen trækker øjeæblet med ud, og efterlader øjet hængende på siden af kinden.

16 EXT. TRANSPORT AF BIL MED LIG I BAGAGEN. NIGHT 14 Sascha og William sidder i bilen. De kører langsomt og siger ingenting til hinanden. William kigger ned på Saschas kjole der mangler at få knappet den sidste knap. Sascha ser at William kigger, og trækker knapper den sidste knap. i kjolen og De kigger lige ud igen. 15 EXT. BAGHAVE. NIGHT 15 Månen hænger højt og skyerne driver hurtigt forbi. Bilen holder på plænen med bagsmækken åben. Sascha klapper på en lille gravhøj med en spade. Så smider hun spaden på jorden, og spytter på graven. Det svin. 16 INT. SOVEVÆRELSE. NIGHT 16 Sascha og William ligger og kigger op i loftet. Gjorde det ondt. Hvad? Gjorde det meget ondt. Hvad? Ja da han voldtog dig. Nåe..ja det gjorde meget ondt.. Sascha begynder at smågræde igen. William lægger armene om hende.

17 FORTSÆTTELSE: (2) 16. Så skat, det er overstået. Det så godt nok ikke ud som om, han voldtog dig.. Det var frygteligt. Jeg tænkte på dig hele tiden. Og så kom du og redede mig, ligesom jeg håbede. Sascha kravler op på Willliam og lader hånden glide ind under dynen og ned i skridtet på William. Sascha arbejder hårdt med William for at få ham til at holde mund. Hun kysser ham på munden og sætter sig til rette på ham. Men hvordan havde han fået trusserne af dig? Sascha lægger en finger på Williams mund, og rider ham hård.. ÅHHHHH ja du er min konge... Åhhhhhh 17 EXT. BAGHAVE. NIGHT 17 (OS) ÅHHH ja mere mere.. Du er min kongeeeeee.. Der hvor Paolo ligger begravet begynder jorden at ryste lidt. Så kommer Paolos krop til syne, den rejser sig op af mulden i en potenslignende bevægelse. Lyden af Sascha der får orgasme kommer ud af soveværelses vinduet. (OS) (fortsæt.) ÅHHHHH jeg kommer nuuuuuu Paolo rejser sig fra graven. Jeg er ikke færdig. Paolo står i mørket, i silhuet, så tager han prøvende et par skridt. Han er ved at falde, men får så styr på sin motorik og begynder at gå mod huset.

18 FORTSÆTTELSE: (2) 17. (fortsæt.) Jeg er ikke færdig. 18 INT. SOVEVÆRELSE. NIGHT 18 Sascha og William ligger i sengen. Åhhh jeg kunne godt trænge til en drink. Vil du have en med? Det har du fortjent, min store helt. Det skal ikke være et af de kopi mærker. Og ikke noget af det der snyde juice. Det skal være rigtige appelsiner. og noget brød. Sascha hopper ud af sengen, tager en morgenkåbe på og går ud af rummet. 19 INT. KØKKEN. NIGHT 19 Sascha ser at døren ud til haven står åben. Sascha lukker døren og kigger forundret ud i haven. Ingenting at se. Sascha tager et brød og putter i en brødrister, presser brødristens knap i bund, og den starter med at tikke og lyse lyserødt inden i. Så tager hun nogle appelsiner og presser dem i en appelsinpresser. Så tager hun en vodka fra et skab på væggen, juice fra køleskabet og to glas. Snyde juice! hold kæft en klovn. Sascha drikker den pressede saft selv, og hælder noget færdigt presset juice i begge glas. Udenfor kommer Paolo gående hen foran vinduet. (OS) Jeg er ikke færdig. Hvad? Sascha vender sig om i et ryk. Uden for vinduet står Paolo med blod i hele hovedet. Det ene øje hænger ned på kinden.

19 FORTSÆTTELSE: (2) 18. Jeg er ikke færdig. AAAAHHHHHHH Sascha taber det ene glas ned i brødristeren der står på køkkenbordet. TZZZZzttzz Lyset går ud, da propperne springer. Saschas skrig er så højt at det er umuligt at ignorere. Sascha løber hen til køkkendøren og kigger ud. Paolo går hen imod hende. Jeg er ikke færdig. Bliv der, jeg kommer om lidt. Sascha smækker døren i hovedet på Paolo, og trækker et gardin for døren, da hun hører William komme ned i køkkenet. Hvad sker der, er du okay? William kommer ind i køkkenet i nattøj, med en lommelygte i hånden. Ja ja. Pas på med at komme herhen, der er glasskår på gulvet. William bliver stående i indgangen til køkkenet og kigger sig mistroisk omkring. Så peger han lommelygten lige i øjnene på Sascha som om han forhører hende. Hun tager hænderne op foran øjnene. (fortsæt.) jeg blev bare lidt forskrækket. Jeg tabte drinken i brødristeren, og lyset gik ud. (fortsæt.) Skynd dig skat, så vi kan komme op i seng igen.

20 INT. MELLEMGANG MED KÆLDERNEDGANG. NIGHT 20 William åbner en lem i gulver og forsvinder ned af den. 21 INT. KØKKEN. NIGHT 21 Sascha løber hen til køkkendøren og trækker gardinet fra igen. Paolo? Paolo? Sascha kigger til højre og venstre. Paolo? (fortsæt.) 22 INT. KÆLDERRUM. NIGHT 22 William står og fumler med sikringerne i lyset fra sin lommelygte. Så finder han den rigtige sikring og skifter den. 23 INT. KØKKEN. NIGHT 23 Lyset kommer tilbage med et smæld. Lige bag Sascha står Paolo. Sascha Står med ryggen til ham og kigger ud i haven. ZZZZZZZ - lyset går ud igen. (OS) Har du ikke hevet brødristen ud af stikket? Jo. Sascha skynder sig at hive brødristeren ud af stikket og vender sig om. Lyset tænder igen. Wham! Lige foran Sascha står Paolo. Sascha bliver forskrækket og skriger igen. Paolo ser forfærdelig ud med alt det blod i ansigtet.

21 FORTSÆTTELSE: (2) 20. ARRHHHHHHHH Sascha bliver forskrækket, men stopper med at skrige igen. Jeg er ikke færdig. Nu skrider du. William kommer ind i køkkenet og kigger på Paolo og Sascha. Wham! Paolo bliver slået hårdt på siden af hovedet. Sascha vil slå igen, men Paolo griber brødristeren og tager den ud af hænderne på hende. Paolo griner triumferende, men så tager Sascha kniven fra bordet og slår ud efter Paolo. Paolo går i knæ og svejer lidt fra side til side, hovedet falder bagover og afslører at halsen er skåret halvt over. Blodet fra Paolos hals sprøjter ud over Sascha der skriger hysterisk. Kroppen falder om. Sascha står og ser forskrækket på Paolo. William går hen til Sascha, og Sascha holder op med at skrige hysterisk da han ligger armene om hende. Hvad fanden, jeg troede han var død. Sådan en snyder. Han spillede bare død for at få en chance mere. Han så så væmmelig ud. Sascha klynker og hulker. Hun taber kniven, der er fyldt med blod. (CONT) Så du hans øjne. Du har godt nok slået ham ihjel nu. William trøster Sascha et stykke tid. Så kigger William ned på gulvet. Men Paolos lig er væk. William slipper Sascha.. Hvad?? (fortsæt.)

22 FORTSÆTTELSE: (3) 21. Hvor er han. Hun er hysterisk og på grådens rand. Men samler sig så. Der hvor Paolo lå, ligger nu kun en blodpøl. Der er ingen spor der indikerer hvor han er gået hen. Vi må hellere finde ham, han kan ikke være nået langt. Sascha bevæger sig ud af køkkenet med William bag sig. PAS PÅ! Hvad? (fortsæt.) William peger på glasskårende, og Sascha træder henover. 24 INT. SPISESTUE. NIGHT 24 William og Sascha går forsigtigt gennem rummet. De kigger sig nervøst til alle sider mens de tjekker om vinduerne er lukket og låst. 25 MONTAGE 25 Vinduer der bliver lukket og låst. Døre der bliver låst. Og skabe der bliver åbnet og lukket igen. Ingen Paolo. 26 INT. STUE I STOR VILLA. NIGHT 26 William og Sascha går forsigtigt ind i stuen og stopper ved en stor sofa. Paolo kunne let gemme sig bag sofaen så stor er den. Kom frem! (CONT) Kom så frem! Sascha hopper hen bag sofaen, men der er ingen Paolo.

23 FORTSÆTTELSE: (2) 22. Så sætter de sig i sofaen og kigger på hinanden. Hvad gør vi? Wham! Ud af ingenting kommer Paolo. Jeg er ikke færdig. Paolo går med langsomme og zombie lignende bevægelser hen mod Sascha. William slår ud efter Paolo, men hans slag er vattet, og Paolo vender sig mod William. Paolo slår William hård, så han flyver hen over gulvet. Sascha springer op og tager stangtennis stangen fra hullet i midten af stuen og løber den lige i maven på Paolo. Paolo skriger men fortsætter sin gang mod Sascha. (fortsæt.) JEG ER IKKE FÆRDIG! Sascha slår på tennisbolden på stangen, og bolden ryger først op i ansigtet på Paolo, derefter ryger bolden lige ned i skridtet på Paolo. Paolo stønner og går i knæ igen. Sascha slår med stor kraft på siden af Paolos hovede. Wham! Paolos hovede modtager endnu et slag, denne gang med ketjeren, og denne gang ryger hovedet af. Hovedet ryger med stor kraft gennem stuen og ud af døren. Blodet fra Paolos krop sprøjter ud over Saschas igen. Sascha kigger ned af sig selv. PIS! 27 INT. MELLEMGANG MED KÆLDERNEDGANG. NIGHT 27 Paolos hovedet triller hen af gulvet og ned i en kælder skakt. Hovedet rammer trapppen INT. KÆLDER MED TRAPPE. NIGHT 28 Paolos hovedet kommer tilsyne i åbningen til kælderen. Hovedet triller ned af trappen.

24 FORTSÆTTELSE: (2) 23. JEG.. S HOVEDE Bang. Hovedet rammer et trappe trin. ER.. S HOVEDE Bang. Et trin mere. IKKE.. S HOVEDE (fortsæt.) Bang. Et trin mere. FÆRDIG. S HOVEDE (fortsæt.) Hovedet ramme kælder gulvet og øjet lukker sig. Hovedet ligger helt stille nu. Oppe i trappe åbningen kommer to hoveder tilsyne: William og Sascha stikker chokeret deres hoveder ind i trappe åbningen. 29 INT. KÆLDER VED FRYSER. NIGHT 29 Sascha og Wiliam har fat i Paolos krop uden hoved. De løfter i hver sin ende. En, to, tre, nu Så svinger de kroppen op i en kummefryser og smider hovedet sammen vej. William lukker låget på fryseren. Han er godt nok vild med dig? Sascha slukker lyset i rummet og skal lige til at forlade det, da der lyder en skramle lyd fra fryseren. Sascha og William står helt stille i dørbningen. Fryseren åbner sig på klem. (OS) JEG ER IKKE FÆRDIG! Sascha løber hen mod fryseren og hamrer låget i igen. Skynd dig herover og hjælp.

25 FORTSÆTTELSE: (2) 24. William løber over og sætter sig på fryseren, der rumler og skramler. Williams vægt kan ikke holde fryser låget nede og Sascha må hjælpe med at holde låget nede. (fortsæt.) Vi må have låst fryseren. Sascha skynder sig at hente nogle jernkæder samtidig med at William kæmper med fryser låget. Det lykkedes hende at vikle jernkæderne rundt om fryseren og stikke en bolt gennem kæden således at låget er låst. Fryseren bliver helt stille, som om den har overgivet sig. William glider ned og de sætter sig udmattede på gulvet. Du forstår sku da at tænde en fyr! De sidder helt stille og puster. Så begynder de at grine lettede og fjollede. De har lige oplevet noget der ikke kan lade sig gøre, og ved ikke hvad de skal gøre. Sascha sidder og griner hysterisk. Wham! HAha ha haaaa haa... En kæmpe eksplosion lyder og kæderne springer op. Låget fra fryseren springer op, og Paolos krop står med hovedet i den ene hånd der kigger på dem: Jeg er ikke færdig. Sascha og William skriger hysteriske mens de flygter op af kælder trappen. Sascha træder på William for at komme først op af kælderen. 30 INT. MELLEMGANG MED KÆLDERNEDGANG. NIGHT 30 William og Sascha kommer skrigende op af kælderen. Sascha tager et kosteskaft og sætter i klemme under dørhåndtaget. Sascha skubber William hen for at holde på døren. Derefter stikker hun af. William læner sig op af døren for at holde den lukket. Skal du ikke hjælpe mig? Men Sascha stikker af. William træder et skridt til siden.. og..

26 FORTSÆTTELSE: (2) 25. Wham! Så knækker kosteskaftet og kælderdøren springer af hængslerne. Jeg er ikke færdig. Paolos krop med hoved i hånden kommer gående op af kælderen og forbi William der gemmer sig bag døren. 31 INT. SOVEVÆRELSE. NIGHT 31 Sascha låser døren inde fra. Og hun hiver en lille kuffert ud fra skabet. Så åbner hun en stor kommode og finder sine juveler frem. Hun pakker sine juveler... Wham.. Dørhåndtaget ryger ned med stor kraft. Da døren ikke åbner, begynder håndtaget at ryste og nogen banker kraftigt på døren. Så kraftigt at det ikke ser ud til at den holder.. Pis! Sascha skubber kommoden hen foran døren. Det kræver store kræfter og er næsten ved ikke at lykkedes. Da kommoden er på plads bliver der stille... WHAM! Lige ved siden af Saschas hoved brager Paolos hovede gennem væggen. Hovedet bliver holdt af en arm der vender og drejer hovedet så det kan se rundt i hele rummet. Da hovedet får øje på Sascha siger det: S HOVEDE Jeg er ikke færdig. Sascha tager resolut en dåse hårlak og en ligther. Men der er vi! Hun fyrer hårlakken af i hovedet på Paolo samtidig med at hun sætter ild til med ligtheren. Ilden rammer og han skriger i smerte. S HOVEDE ARRRHHHHHH Sascha stopper med at fyre ild af, da Paolo stopper med at skrige. Ilden ligger sig, og Paolos hovede er væk fra hullet. Sascha stikker hovedet ud gennem hullet.

27 FORTSÆTTELSE: (2) 26.? Sascha trækker hovedet ind gennem hullet og afventer lidt. Argghhhh (fortsæt.) Ind gennem hullet kommer Williams hovede. (fortsæt.) Ahh er det dig. Jeg troede det var Paolo. Har du set ham? Hvem? P A O l o Idet hun siger navnet, går det op for hende at hun har afsløret sig. (fortsæt.) Det var en engangsaffære. Jeg gør det aldrig mere. Det var en fejl.. tilgiv mig.. Rolig, jeg har vidst det hele tiden. Hvem tror du sørgede for han fik det job på klubben? Tilgiver du mig? Du må tilgive mig. Sascha er på sine knæ mens hun kysser Williams hænder. Jeg tilgiver dig! Skub nu den kommode væk og åbn døren. Sascha bakser med kommoden mens hun snakker: Det var en fejl jeg gør det aldrig mere... Det ved jeg godt. Da kommoden er flyttet tilbage åbner Sascha døren.

28 FORTSÆTTELSE: (3) 27. Hun skriger da hun ser Paolo. Han står lige uden for og venter på hende. Jeg er ikke færdig. Hvad laver du William. Hjælp mig dog. Du sagde du havde tilgivet mig. Jeg løj! William forlader Sascha og overlader hende til Paolo. INT. KØKKEN. NIGHT Neeeeeej, det gør du ikke. Du forlader mig ikke nu. Neeeeeejjjjj William åbner køleskabet tager en øl og hamrer den ned i bordet. Arhhhh (OS) nu er jeg færdig. Williams øl bliver åbnet i det samme, og ølskum sprøjter ud i køkkenet. Måske jeg skal til at lyve noget mere, det føltes rigtigt. William sætter ølflasken til munden og begynder at tømme den. Fade to black Fade up 32 INT. STUE I STOR VILLA. DAY 32 William sidder og hører Frank Sinatra mens han tømmer en øl. Hey Sascha, en øl mere til mig og musikken. Sascha kommer ind i rummet. Hun er iført stuepige uniform og har et fåret stift udtryk i øjnene. Hun bevæger sig som en mekanisk dukke. Hun har to øl med på en severingsbakke.

29 FORTSÆTTELSE: (2) 28. Sascha servere den ene øl til William og den anden øl stiller hun på kanten af et podie. På podiet står Paolo i et hvid jakkesæt, og crooner en Frank Sinatra sang. Hans hovede er blevet syet fast på halsen med store sting. Fade to black

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

The Killing (FINAL) Nordre Skole 9C

The Killing (FINAL) Nordre Skole 9C The Killing (FINAL) Af Nordre Skole 9C SCENE 1: SKABET FRITZ sidder i skabet og ryster. Han kan høre fodtrin lige udenfor. FLASHBACK! (fodtrin og et lysglimt) SCENE 2: STUE Stuen er helt tom og mørk, det

Læs mere

"AFSKED" CLARA KOKSEBY

AFSKED CLARA KOKSEBY "AFSKED" Af CLARA KOKSEBY AFSKED (TIDL. ENGLEFJER) RODEN 1, STATION NEXT Endelige manuskript 1. EXT. KIRKEGÅRD - FORMIDDAG (6) og hendes far (34) står sammen med ca. 7-10 mennesker klædt i sort rundt om

Læs mere

CUT. Julie Jegstrup & Tobias Dahl Nielsen

CUT. Julie Jegstrup & Tobias Dahl Nielsen CUT Af Julie Jegstrup & Tobias Dahl Nielsen INT. DAG, LOCATION: MØRK LAGERHAL Ind ad en dør kommer en spinkel kvinde løbende. Det er tydeligt at se at hun har det elendigt. Hendes øjne flakker og hun har

Læs mere

ARBEJDSTITEL: BARNEPIGE. 7. udkast. BIRGER (50) sidder i sofaen med benene oppe på sofabordet. Han ser fodbold.

ARBEJDSTITEL: BARNEPIGE. 7. udkast. BIRGER (50) sidder i sofaen med benene oppe på sofabordet. Han ser fodbold. ARBEJDSTITEL: BARNEPIGE 7. udkast 1. INT. STUE. DAG BIRGER (50) sidder i sofaen med benene oppe på sofabordet. Han ser fodbold. Han åbner en øl. Kapslen smider han i en skål, der tilsyneladende bliver

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

BESAT. ANNA Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig, mine forældre er ikke hjemme. MIKKEL Det kunne være fedt

BESAT. ANNA Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig, mine forældre er ikke hjemme. MIKKEL Det kunne være fedt BESAT Scene 1 INT. Skolegang. Dag. (15), (15), (15) og (15), kommer ud i skolegården efter time. De står med front mod hinanden og taler Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig,

Læs mere

En maskeret løgn (5. udkast) Veronika, Cecilie, Emma & Niels

En maskeret løgn (5. udkast) Veronika, Cecilie, Emma & Niels En maskeret løgn (5. udkast) af Veronika, Cecilie, Emma & Niels SCENE 1: INT. I KLASSEVÆRELSET Asger og Olivia sidder ved bord sammen i timen, læren (ELISA) skriver på tavlen. Olivia læner sig over til

Læs mere

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam.

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam. SCENE 1 - I SKOLEGANGEN - DAG Jonas sidder på en bænk på gangen foran klasselokalet og kigger forelsket på Marie, som står lidt derfra i samtale med Clara. Pigerne kigger skjult hen på ham. Det er frikvarter

Læs mere

NUMMER 111. Et manuskript af. 8.c, Maribo Borgerskole

NUMMER 111. Et manuskript af. 8.c, Maribo Borgerskole NUMMER 111 Et manuskript af 8.c, Maribo Borgerskole 5. Gennemskrivning maj 2009 1 SC 1. EXT. VED HUS OG PARKERINGSPLADS (BOLGIBLOK OG P-PLADS) SOMMER DAG Man ser Victor (SUNE) sidde og sove op af en stor,

Læs mere

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe.

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. 1. 1. INT. TRAPPE/SPISESTUE Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. (Kamera i bevægelse)vi følger disse billeder på væggen og ender i spisestuen og ser

Læs mere

EVA/IDA: cherrybombs. Tone Ottilie Frederiksen. tone

EVA/IDA: cherrybombs. Tone Ottilie Frederiksen. tone /: cherrybombs By Tone Ottilie Frederiksen tone SCENE 1. I EN HAVE. EXT. FORMIDDAG. Eva og ida sidder i en have i bare ben sammen i en havestol og hører musik i et fælles høretelefonssæt. Ida sidder halvt

Læs mere

METAN. an original screenplay by. Nanna Westh

METAN. an original screenplay by. Nanna Westh METAN an original screenplay by Nanna Westh Nanna Westh Søren Norbys Allé 2A, 1.tv 2300 Kbh S +45 31364959 nannawesth@live.dk INT. KØKKEN-ALRUM - AFTEN Et kålhovedstort æble midt på et festdækket spisebord.

Læs mere

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts BOY Af Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma 9. marts SCENE 1, INT. TØJBUTIK, DAG Emilie står og kigger på hættetrøjer i en herreafdeling i en tøjbutik. Hun udvælger tre specifikke, men pludselig

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Beskeden. Et manuskript af. 10.y & x. Fredericia Realskole. 6. Gennemskrivning, oktober Side 1 af 14

Beskeden. Et manuskript af. 10.y & x. Fredericia Realskole. 6. Gennemskrivning, oktober Side 1 af 14 Beskeden Et manuskript af 10.y & x Fredericia Realskole 6. Gennemskrivning, oktober 2010 Side1af14 SC 1. EXT. PÅ VEJ TIL SKOLE DECEMBER DAG Maria (16)kommer cyklende på vej til skole. Hun ser Bolette ind

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole ELLIOT Et manuskript af 8.B, Henriette Hørlücks skole 5. Gennemskrivning, april 2008 1 SC 1. EXT. SKOLEGÅRDEN DAG LEA(15) har kun sort tøj på, og mørk make-up. Hun sidder alene i skolegården og kigger

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Min Fars Elsker. [2. draft]

Min Fars Elsker. [2. draft] 1. SCENE INT.-MORGEN-KØKKEN Min Fars Elsker [2. draft] (15) går rundt i køkkenet, og stiller morgenmad på køkkenbordet. Hun har lavet kaffe. (45) træder ind i køkkenet, fuldt påklædt i jakkesæt og med

Læs mere

HERNINGSHOLMSKOLEN. Prale-Patrick. Gennemskrivning 9. Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009. Til Station-Next, Nisse. Manuskript.

HERNINGSHOLMSKOLEN. Prale-Patrick. Gennemskrivning 9. Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009. Til Station-Next, Nisse. Manuskript. HERNINGSHOLMSKOLEN Prale-Patrick Gennemskrivning 9 Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009 Til Station-Next, Nisse. Manuskript. 1. Ext. Bænk i skolegården. Dag. PATRICK og JOSEFINE sidder

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

working title "SARA" 5. udkast station next, toppen, basis 23/11/10

working title SARA 5. udkast station next, toppen, basis 23/11/10 working title "" 5. udkast station next, toppen, basis 23/11/10 SCENE 1. INT. S VÆRELSE. DAG Credits kører på siderne af s(11) tegnebog imens hun bladrer i den og ender på en side der er overmalet med

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

Lille frøken himmelblå. 3. GENNEMSKRIVNING FREDENSBORG SKOLE.

Lille frøken himmelblå. 3. GENNEMSKRIVNING FREDENSBORG SKOLE. Lille frøken himmelblå. 3. GENNEMSKRIVNING FREDENSBORG SKOLE. SCENE 1. EXT. NATUR. SOLNEDGANG. Naturbilleder med uhyggelig musik/lyd. SC. 2. EXT. GÅRDRUM. SOMMER. SOLNEDGANG. De tre piger (16), ANJA (16)

Læs mere

BLØDE CHIPS AF FREJA R. MADSEN

BLØDE CHIPS AF FREJA R. MADSEN BLØDE CHIPS AF FREJA R. MADSEN 1 10 1. INT. S VÆRELSE. AFTEN. Vi er på et drengeværelse, der er fyldt med plakater, tegneserier og LEGO. (16 år) er ved at gøre sig klar til fest. Bertil skifter t-shirt

Læs mere

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen For hendes fødder af Emma Elisabeth Nielsen Hun hedder Mia. Hun smækker med døren. Det er, som om verden er sky. Sådan er det altid. Det er, som om græsset bøjer sig for hende, når hun tramper gennem haven

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Rita og Krokodille. Pindsvinet. Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth. (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior)

Rita og Krokodille. Pindsvinet. Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth. (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior) Rita og Krokodille Pindsvinet Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior) 18.maj 2011 1 EXT. FARMORS HAVE -DAY En lille overgroet have. Et lille hus med

Læs mere

I en kokos nøddeskal. Mathias Sanderhage og William Smed

I en kokos nøddeskal. Mathias Sanderhage og William Smed I en kokos nøddeskal Af Mathias Sanderhage og William Smed INT. SFO, FÆLLESRUM - EFTERMIDDAG FADE IN: Ludwig sidder alene ved et bord og tegner fugle. ULTRANÆR/POV: Ludwigs hånd tegner fugle med oliefarver,

Læs mere

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai?

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai? Nikolai 8. klasse, Byens Skole 9. Gennemskrivning, marts 2009 Scene 1: (Vi befinder os i Nikolais klasseværelse. Vi ser Nikolai sidder og falder i staver. Man hører klokken ringer til frikvarter, og de

Læs mere

Final. Nat med kniv? Manuskript. [1]--- [2]--- [3]--- [4]--- [5]--- [6]--- [Zero]--- [1i]--- [2i]--- [3i]--- [4i]--- [5i]

Final. Nat med kniv? Manuskript. [1]--- [2]--- [3]--- [4]--- [5]--- [6]--- [Zero]--- [1i]--- [2i]--- [3i]--- [4i]--- [5i] Final Nat med kniv? Manuskript [1]--- [2]--- [3]--- [4]--- [5]--- [6]--- [Zero]--- [1i]--- [2i]--- [3i]--- [4i]--- [5i] Dette er en tidslinje over filmen. Gennem manuskriptet vil vi sige, hvor vi er. Filmen

Læs mere

ROBERT Må Sally godt lege? MOREN Ikke lige nu Robert. Gå ud og leg med dine venner. Moren kigger på Sally, som smiler til hende og sukker.

ROBERT Må Sally godt lege? MOREN Ikke lige nu Robert. Gå ud og leg med dine venner. Moren kigger på Sally, som smiler til hende og sukker. 1 SC. 1. EXT. KALKBRUDDET - FORÅR - DAG står ved kalkbruddet og flyver med sin drage. Dragen flager i vinden. I baggrunden spiller tre DRENGE på Roberts alder fodbold og råber til hinanden. Roberts drage

Læs mere

Man King - Færdigt manus. Hald Ege Efterskole

Man King - Færdigt manus. Hald Ege Efterskole Man King - Færdigt manus af Hald Ege Efterskole SCENE 1.EXT. GADE, FORAN BUTIK.DAG Jonas (16 år) sidder på en bænk og tegner nogle træer og buske på sin blok. En lettere flippet, men egentlig godt udseende

Læs mere

Oversvømmet Femte udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Baseret på informationer om vandskræk af Pia Brunner

Oversvømmet Femte udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Baseret på informationer om vandskræk af Pia Brunner Oversvømmet Femte udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Baseret på informationer om vandskræk af Pia Brunner Benjamin Dahlerup (C) 2014 Dette manuskript må ikke produceres uden

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

2. INT KONTOR DAG Josefine kommer ind på kontoret, stopper op ved et bord og skal til at lægge biografbilletterne.

2. INT KONTOR DAG Josefine kommer ind på kontoret, stopper op ved et bord og skal til at lægge biografbilletterne. ET STED IMELLEM MANUS UDKAST 5 1. INT GANG DAG JOSEFINE (19) går usikkert ned gennem gangen med to biografbilletter i hånden. Hun retter akavet på sin kjole og kæmper for at holde balancen på sine høje

Læs mere

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads.

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads. Manuskript Engstrandskolen 10.com 3.gennemskrivning mobbet i døden SCENE 1. KLASSEVÆRELSE. DAG ELISA (16) sidder i et klasselokale og tegner hjerter rundt om mads navn. Elisa kigger op og får øjenkontakt

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur.

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur. Tyven SC 1. INT. KLASSEN VINTER MORGEN. Klassen sidder og laver gruppearbejde i klasseværelset. De har religion. sidder og arbejder sammen med. De sidder og arbejder med lignelsen om det mistede får. Man

Læs mere

Død mand. Written By. Bruno Edelman

Død mand. Written By. Bruno Edelman Død mand Written By Bruno Edelman 51950968 1 INTRO En 8 mm film viser 2 farver i et glas vand blader sig og bliver til en. Mange hurtige og utydelige billeder. POV fra Erik som lille. Han leger med Mille.

Læs mere

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B Hjælp Mig (udkast 3) Af Bistrupskolen 8B SCENE 1 INT. KØKKENET MORGEN (15) går ind af døren til køkkenet og sætter sig ned ved køkkenbordet. åbner sit hæfte hvor der står Line på alle siderne. (16) sidder

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Om mol 15. udkast. Ida Åkerstrøm Knudsen

Om mol 15. udkast. Ida Åkerstrøm Knudsen Om mol 15. udkast Af Ida Åkerstrøm Knudsen 2013 1. EXT. UDENFOR S HUS - DAG Mathias (19) går ned af en vej med rækkehuse. Han tager et brev op af lommen ser på adressen. Så stopper han ved huset med det

Læs mere

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken Søde Jacob 6. udkast Et manuskript af 9. klasserne, Sortebakken 1 SC 1. INT Mathildes værelse - AFTEN (15) står og lægger makeup, og (15) kommer ind ad døren med 2 Somersby. Hun sætter dem ned på et bord

Læs mere

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk.

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. 1. INT. VÆRELSE. DAG. (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. Hey! Regitze kigger afventende på ham med korslagte arme. (Vred)

Læs mere

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole Manus navn... Et manuskript af 8CDE Antvorskov Skole 3. Gennemskrivning, marts 2016 SCENE 1 INT DAG KLASSELOKALE: Klassen er i gang med gruppearbejde. De sidder spredt og man kan høre en summen af småsnak.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

En rigtig Mand Trejde udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM

En rigtig Mand Trejde udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM En rigtig Mand Trejde udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Benjamin Dahlerup (C) 2014 Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale med forfatteren. Benjamindahlerup@gmail.com

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT Kasper og Nikoline an original screenplay by Lille Næstved FINAL DRAFT (555) 555-5555 MyEmail@emailaddress.com Kasper og Nikoline SCENE 1: (INT)(VENTEVÆRELSE/SKOLEGANGEN)

Læs mere

Papirsklip. Written By. Malthe Elgaard

Papirsklip. Written By. Malthe Elgaard Papirsklip Written By Malthe Elgaard 1 START OF ACT #1 INT. SCENE 1 VENTEVÆRELSE - DAY En lille dreng (Kasper) sidder ved et bord på et venteværelse og klipper forskellige former ud i farvet karton. Hans

Læs mere

Thomas POV: En bil kommer med voldsom fart imod ham.

Thomas POV: En bil kommer med voldsom fart imod ham. Manus: Anne-Marie Olesen Thinghuus Scener fra en episode af Vintervagten. EXT. SOMMERHUSOMRÅDE - DAG Thomas kommer kørende på sin scooter. Der er helt dødt og intet unormalt at rapportere. Han drejer ned

Læs mere

Rikke kommer ned af gangen. Rikke hører musik.

Rikke kommer ned af gangen. Rikke hører musik. MANUS - FINAL 1. A SCENE INT. TOM GANG DAG Rikke kommer ned af gangen. Rikke hører musik. 1. B SCENE INT. KLASSEVÆRELSE DAG. Rikke kommer forvirret ind i klasselokalet. Alle sidder sammen i grupper. Rikke

Læs mere

Mek. Anna Brynskov (& Vanja Holmaa)

Mek. Anna Brynskov (& Vanja Holmaa) Mek af Anna Brynskov (& Vanja Holmaa) SCENE 1. EXT. UNDER RINGGADEBROEN, EFTERMIDDAG (17) er ude med sine to venner (16) og (18). står med en graffitidåse i hånden til højre for de to andre og sprayer

Læs mere

Solen skinner på det store flotte slot. Vinden blæser i bladende.

Solen skinner på det store flotte slot. Vinden blæser i bladende. INTRO.EXT. SLOTTET UDEFRA. Solen skinner på det store flotte slot. Vinden blæser i bladende. SCENE 1. INT. SLOTSGANG - EFTERMIDDAG En guide fortæller i en gang med mange billeder. En gruppe følger efter

Læs mere

YASMIN Jeg har noget jeg er nødt til at sige til dig. YASMIN Mine forældre har bestemt, at jeg skal giftes med min fætter.

YASMIN Jeg har noget jeg er nødt til at sige til dig. YASMIN Mine forældre har bestemt, at jeg skal giftes med min fætter. Forbudt kærlighed Manuskript 2. gennemskrivning 1 EXT - BÆNKEN. Yasmin og Oliver griner og er lykkelige Forårsaften Kl. 17:49, i en park med buske og træer i baggrunden Yasmin og Oliver sidder og holder

Læs mere

1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG OLIVER(30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af.

1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG OLIVER(30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af. 1 1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG (30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af. LÆGE 1 Ja, Oliver, vi kan forstå, at du er ved at gå tilbage til dine

Læs mere

Løgnen. Nyborg Friskole

Løgnen. Nyborg Friskole Løgnen af Nyborg Friskole SC. 1. EXT. PÅ BADEVÆRELSET - SOMMER - DAG Mie (17) er på badeværelset. Mie har taget en gravidtetstest. Vi ser Mie vente. Efter at have nølet i lang tid. Man ser nærbillede af

Læs mere

NEW BORN. Mate I. Boegi, Simon Brix, Natascha Lærke og Anders Thomsen. 8. gennemskrivning

NEW BORN. Mate I. Boegi, Simon Brix, Natascha Lærke og Anders Thomsen. 8. gennemskrivning NEW BORN af Mate I. Boegi, Simon Brix, Natascha Lærke og Anders Thomsen 8. gennemskrivning EXT. SCENE 1 - SØEN Montage: En orm vrider sig mens den sættes på en krog. En mand kaster orm og flåd på søen.

Læs mere

2. scene. og jeg kommer tilbage. Dig og mig. Et nyt fantastisk rige. Jeg lover det. ORESTES - Hvor fanden er de henne?! ELEKTRA - Hvad?

2. scene. og jeg kommer tilbage. Dig og mig. Et nyt fantastisk rige. Jeg lover det. ORESTES - Hvor fanden er de henne?! ELEKTRA - Hvad? 2. scene Elektra og Orestes. Orestes pakker, leder efter noget. Rasende. Elektra stirrer på ham, mens han brøler og smider med tingene. Hun er fjern i blikket, ryster. ORESTES - Hvor fanden er de henne?!

Læs mere

I det samme løfter en pige hovedet og stirrer vildt ud i luften. Døren åbens og Julie går ind, døren lukker efter hende. JULIE

I det samme løfter en pige hovedet og stirrer vildt ud i luften. Døren åbens og Julie går ind, døren lukker efter hende. JULIE Ida og Anna 1 1 SCENE 1,1 - GÅRDEN Julie banker på døren. 2 SCENE 2 KLASSELOKALE I det samme løfter en pige hovedet og stirrer vildt ud i luften. 3 SCENE 3 - HALL Døren åbens og Julie går ind, døren lukker

Læs mere

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT 1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1 Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) De laver fakler og leger at de er i krig. BOOM POW! Albert kaster sig ned til jorden og tager en dyb indånding. Han tager

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Odontofobi. En kortfilm af Robin Holtz og Adrian Ejsing. 7 minutter. 28. Oktober 2014

Odontofobi. En kortfilm af Robin Holtz og Adrian Ejsing. 7 minutter. 28. Oktober 2014 Odontofobi. En kortfilm af Robin Holtz og Adrian Ejsing 7 minutter 28. Oktober 2014 Idé: (C) 2014 Robin Holtz Robin Holtz robin@copenhagenpro.com 40 50 12 99 1 INT. - TANDLÆGEKLINIK, VENTEVÆRELSE - DAG

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie.

Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie. Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) Af 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie. SC. 1 INT. S VÆRELSE [PLEASEINSERT\PRERENDERUNICODE{ÂĂŞ}INTOPREAMBLE]

Læs mere

Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven.

Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven. Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven. Kalle står sammen med mor og kigger rundt. Der sidder nogle børn sammen med en voksen og laver

Læs mere

Silas 14. udkast. Astrid Hedvig Hoder Jonathan Gelvan Christine Linnea Andersen. Idé af Astrid Hedvig Hoder

Silas 14. udkast. Astrid Hedvig Hoder Jonathan Gelvan Christine Linnea Andersen. Idé af Astrid Hedvig Hoder Silas 14. udkast af Astrid Hedvig Hoder Jonathan Gelvan Christine Linnea Andersen Idé af Astrid Hedvig Hoder Copyright: Station Next Fægtesalsvej 7, Hvidovre 3677 4940 INTROSEKVENS Silas (11) dækker bord.

Læs mere

THE MAKEOVER 10.F, Engstrandskolen 3. gennemskrivning, november 2009

THE MAKEOVER 10.F, Engstrandskolen 3. gennemskrivning, november 2009 10.F, Engstrandskolen 3. gennemskrivning, november 2009 1. INT. KLASSEVÆRELSE. DAG Kameraet kører rundt i klassen. Ved vinduet sidder et par piger og hvisker. Længere inde i klassen sidder et par af de

Læs mere

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den 1. AKT Prolog ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den samme drøm. En drøm om en mand med gule krøller, stjerner i øjnene og en blå kappe. Han kommer gående over en grøn eng. Det vil sige,

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Rita og Krokodille. Camping. Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth. (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior)

Rita og Krokodille. Camping. Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth. (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior) Rita og Krokodille Camping Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior) 18.maj 2011 1 FADE IN: INT. S KØKKEN DAY På Ritas køkkenbord ligger en masse ting

Læs mere

Rita og Krokodille. Fisketuren. Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth. (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior)

Rita og Krokodille. Fisketuren. Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth. (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior) Rita og Krokodille Fisketuren Siri Melchior Anders Sparring Janne Vierth (Oversat fra svensk og redigeret af Siri Melchior) 18.maj 2011 1 INT. S BADEVÆRELSE DAY Vi ser et badekar, fyldt med vand og legetøj.

Læs mere

Flaskehalsen peger på? manus 6. By Klostermarksskolen. Clara og Julie

Flaskehalsen peger på? manus 6. By Klostermarksskolen. Clara og Julie Flaskehalsen peger på? manus 6 By Klostermarksskolen Clara og Julie SCENE 1, PIGEVÆRELSE, AFTEN: En flaske drejer rundt, og der bliver leget flaskehalsen peger på. 4 piger sidder på et værelse rundt om

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Louise: Hvad kigger du på? Louise hæver bedrevidende det ene øjenbryn og smiler smørret. Maria: hvad nej jeg sidder bare og og øh læser fysik

Louise: Hvad kigger du på? Louise hæver bedrevidende det ene øjenbryn og smiler smørret. Maria: hvad nej jeg sidder bare og og øh læser fysik Scene 1 - I skolegården - dag Man hører larm fra en skolegård. Man ser fysik for viderekomne close up. Der zoomes langsomt og roteres mod venstre, så man ser Maria ¾. Nærbillede af Marias øjne. Hun har

Læs mere

Manusudkast - Version 3. Gribskov Efterskole

Manusudkast - Version 3. Gribskov Efterskole Manusudkast - Version 3 af Gribskov Efterskole SCENE 1 - INT. ANKOMST TIL HYTTEN - DAG Klassen ankommer til lejrskolen. De myldrer ind i hytten med jakker, tasker og andet oppakning, som de smider rundt

Læs mere

SKATERNE 8.x, Sankt Annæ Gymnasium 6. gennemskrivning, september 2009

SKATERNE 8.x, Sankt Annæ Gymnasium 6. gennemskrivning, september 2009 SKATERNE 8.x, Sankt Annæ Gymnasium 6. gennemskrivning, september 2009 Side 1 af 8 SCENE 1 EXT. DAG, I skateparken (Supertotal) En masse skatere skater i en park.(total) En dreng () skater hen til en anden

Læs mere

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole Flygtningen (Final draft) af 8.B - Henriette Hørlück Skole SC 1- GANGEN (DAG 1) Burhan går ned ad gangen mod klasseværelset. Han hører musik på sin mobil. Folk stopper deres snak. Elev 1 (Karls ven) ser

Læs mere

Fasaner Det ringer på, og nede foran døren står en mand, der præsenterer sig som Richard. Hans tøj er vådt, det har regnet i flere timer, en opblødt avis ligger på trappestenen. Han undskylder, at han

Læs mere

PROSAISK FORLØSNING. WILLIAM og SOFIA følges i gangen. De stopper lige. CASPER (DRILLENDE) Hva så der har vi mongol familien

PROSAISK FORLØSNING. WILLIAM og SOFIA følges i gangen. De stopper lige. CASPER (DRILLENDE) Hva så der har vi mongol familien Screenplay PROSAISK FORLØSNING INTRO SCENE - VEJ - SKUMRING WILLIAM(16) løber. Meget hurtigt. Man kan høre hans puls og vejrtrækning. William kigger sig bag skulderen, og nogle råber hans navn efter ham.

Læs mere

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole IPad (Endelige manus) af Taastrup Realskole RIGTIG OG FORKERT SCENE 1 - SKOLE - MORGEN Ida kommer gående ned ad gangen på vej ind til time. Caroline og Anna kommer gående ned ad gangen og opdager Ida.

Læs mere

DUEL Final Draft. Af Saida Edberg Loveless. Baseret på idé af toppen. 5. Oktober 2007

DUEL Final Draft. Af Saida Edberg Loveless. Baseret på idé af toppen. 5. Oktober 2007 1 DUEL Final Draft Af Saida Edberg Loveless Baseret på idé af toppen 5. Oktober 2007 2 1. INT. STUE - NIGHT En hånd kommer frem bag fra en sofa med en legetøjspistol. Der lyder et SKUD, da fingeren trækker

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Nicole Boyle Rødtnes Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Vi var ti år, da zombie-virussen brød ud. Det hele startede, da et krydstogtskib sank. Flere hundrede druknede. Alle troede, det var et uheld.

Læs mere

Det er ikke rigtigt!? himler han, da jeg fortæller om mors ørering. Og kort efter er vi på vej ud i mørket. Med lyden af fed trompetfanfare bag os.

Det er ikke rigtigt!? himler han, da jeg fortæller om mors ørering. Og kort efter er vi på vej ud i mørket. Med lyden af fed trompetfanfare bag os. Gyldendal For pokker da Mor fnyser, så der kommer ild ud af hendes næsebor. Har du set den anden? Hun rækker guldøreringen med den funklende brillant op mod mig. Jeg ryster hovedet og rynker næse. Den

Læs mere

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden.

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden. Alle Vores hjerter på et guldfad Vilkårene blev for ringe Vil du med ud at gå en tur Vil du med ned til stranden Vi var kun os to Vi var kun os ti tilbage Vi var kun os tre til ceremonien Vi var en familie

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Frk. Karma (Final Draft) Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard

Frk. Karma (Final Draft) Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard Frk. Karma (Final Draft) Af Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard SC 1. INT. PÅ GANGEN - SOMMER - DAG Emma står på gangen og kigger en på Rune, der står med hans venner.

Læs mere

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde.

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde. Manus Luk Øjnene Op. 5th draft. Scene 1 Int. Drengeværelse - Morgen Alexander(12) sidder på sin seng med skoletaske på. Omkring i værelset står flere dinosaurfigurer, men væggene er tomme. Han må tydeligvis

Læs mere

1 SCENE 1 SORT 1 AMALIE 2 SCENE 2 SKOLEGANGEN (LOCATION 12) 2

1 SCENE 1 SORT 1 AMALIE 2 SCENE 2 SKOLEGANGEN (LOCATION 12) 2 1 SCENE 1 SORT 1 Sort skærm. Jonas?!!! (Skriger) 2 SCENE 2 SKOLEGANGEN (LOCATION 12) 2 Amalie står ude på gangen og snakker med Caroline og Louise. Hun stopper med at følge med i samtalen da Jonas kommer

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Bilag 2 1. Observationsdag

Bilag 2 1. Observationsdag Bilag 2 1. Observationsdag Der er den pågældende dag 8 børn samt 3 voksne på stuen. Børnegruppen består af: Drengen T på 2 år og 10 mdr., drengen B på 2 år og 3 mdr., pigerne L, A og H samt drengen E på

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere