Jeg er ikke færdig. ver.6. tribute to Creepshow. by Kim Lysgaard Andersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg er ikke færdig. ver.6. tribute to Creepshow. by Kim Lysgaard Andersen"

Transkript

1 Jeg er ikke færdig. ver.6 tribute to Creepshow by Kim Lysgaard Andersen Copyright Kim Andersen. Manus konsulenter: Jes Busk og Emil Clausen

2 1 EXT.PARKERINGSPLADS VED MOTEL. DAY 1 Der hænger et "Motel" skilt på en væg, under skiltet går to jernkæder ned og holder et mindre skilt : "Værelser på time basis". En rød sportsvogn kommer drønende ind på pladsen. Bilen bremser med hvinende hjul og laver en støvsky foran sig. En kvinde(sascha) i kort nederdel stiger ud af bilen. Hun er 35 år, mørkhåret og meget smuk og slank. Hendes spidse stilet hæle sætter spor i den varme asfalt, da hun går mod en dør i den lave et-plans bygning. Hun åbner døren og går målbevidst ind. Da hun træder ind af døren begynder hun at tage sit tøj af. Hun smækker døren efter sig. En mand iført mørke solbriller starter en parkeret bil, og trækker ud fra Parkeringspladsen. 2 INT. MOTELVÆRELSE. DAY 2 Sascha sidder oven på Paolo og rider ham hårdt. Hun stønner og kæmper sig vej mod orgasmen. Paolo ligger og kigger fascineret på hende mens han nynner en Frank Sinatra sang. Han er 45 år, med brune øjne og flot halvlangt hår. Hun holder hans hænder mod madrassen mens hun kommer i kramper. Jeg kommer nu. Århh jaaa.. Sascha stønner færdigt og ruller ned af Paolo, hun rejser sig hurtigt og begynder at lede efter sin håndtaske. Sascha tager et par små træningsshorts, en top og et par små træningssko ud. Hun lægger sin kjole og sine stiletter ned i tasken Hey girl, hvad med mig? Jeg er ikke færdig. Jeg er sent på den. Sascha tager træningstøjet på. Kom nu, det er da ikke fair. Jeg er ved at sprænges her.

3 FORTSÆTTELSE: (2) 2. Du er en stor dreng. Du kan vel klare dig selv. Paolo sætter sig surt op. Jeg behøver ikke klare mig selv. Men så er alt jo godt. Sascha tager sine øreringe ud, og kigger overhovedet ikke i retning af Paolo. Kommer du i aften baby? Jeg spiller på.. Jeg skal ud med William. Hvornås ses vi igen? Sascha kigger uforstående på Paolo. (CONT) Jeg kan sku da ikke vente til på fredag... Hvorfor gider jeg overhovedet det her? Paolo lader sig falde opgivende tilbage i sengen. Nå..lille Paolo.. Sascha sætte sig på sengen, så stryger hun ham drillende over håret. Paolo kigger surt væk. Sascha læner sig ind over Paolo og tvinger hans ansigt til at kigge på hende, så kysser hun ham på munden. Så stikker hun hånden ind under dynen og begynder at kæle for ham. Paolos øjne bliver blanke, og han nyder berøringen. Sascha kigger på uret på senge bordet. Pis. Hun trækker hånden til sig og rejser sig.

4 FORTSÆTTELSE: (3) 3. Det gør du bare ikke. Jeg er så tæt på. Sascha går smilende ud af døren. 3 EXT. VEJ. DAY 3 Credit sekvens. Den røde sportsvogn farer afsted. Rundt om hjørner med hvindende hjul. Over bakker og gennem tunneller. Ind i mellem fryser billedet, og forskellige credits kommer frem i tegneserie stil: eksempler: Staring: Michael Carøe Majbritt Saerens Jørn Fauerscou Instruktør: Kim Lysgaard Andersen Producer: Emil Clausen Bilen kører lidt uden for byen, og den smutter hurtigt ind af en indkørsel til en stor villa. Credit slut. 4 EXT. INDKØRSEL VILLA. DAY 4 Sportsvognen stopper ved en garage og Sascha stiger ud af bilen og går mod hoveddøren i villaen. Villaen er stor og velholdt. Da hun når døren og skal til at tage fat i dørhåndtaget, springer døren op og ud kommer en mørk ung kvinde klædt i stuepige uniform. Hun græder og hulker. STUEPIGEN Hulk hulk. Du har da ikke fri endnu! Stuepigen løber fordi Sascha og ud af indkørslen.

5 4. 5 INT. STUE I STOR VILLA. DAY 5 En mand(william) står og spiller stangtennis i stuen. Manden er 65 år og iført tennissko, shorts og pullover. Hans hår er glat og hans ansigt spidst. Wham! Han knalder til tennisbolden, der med utrolig kraft farer rundt om stangen. Wham! Så knalder han til bolden igen og den farer den anden vej. Wham! Bolden bliver ramt med stor nøjagtighed og snoren giver efter. Bolden ryger ud i stuen, rammer endevæggen, smadrer et billede af Sascha, og springer tilbage mod Sascha, der lige når at dukke sig. William vender sig og kigger efter bolden. William retter håret og smiler overdrevent sødt til Sascha. Svært ved at komme ud af døren? William peger på Sascha med sin ketcher. Yoga, husker du nok. Det er det samme hver fredag kl 1700, og du spørger om det samme hver fredag kl William tager stangen til stangtennis ud af et hul i gulvet. Snyd, bedrag og løgn, sådan er det idag! Man påstår hvad som helst for at sælge lortet. William smider stangtennis stangen ud af døren. Tager en ny fra et skab og sætter i hullet i gulvet. Wham! Hvad havde Maria gjort dig? Når man lyver bliver man straffet. Den nye tennis bold bliver servet hårdt rundt om stangen.

6 FORTSÆTTELSE: (2) 5. Wham! Wham! (CONT) Man ryger direkte.. (I MUNDEN PÅ ) i helvede hvor man kommer til at servere for djævlen i al evighed. (CONT) Jeg går i bad, det var hårdt til Yoga idag. Sascha går op af trappen men hun visker til sig selv. ha ha..direkte i helvede...hvor får han det fra...servere for djævlen...ha ha ha 6 INT. SPISESTUE. DAY 6 Sascha og William sidder og stikker i noget mad. De er tydeligt ikke tilfredse. Hun var ellers en god kok. Jeg tolererer ikke løgn. Jeg har altid syntes der var noget underligt ved hende. Som om hun ikke var rigtig rask i hovedet. Når jeg opdager nogen lyve..så handler jeg. Jeg har svært ved at forestille mig hun lyver. Hun virker mere som om hun er dybt traumatiseret. Nå ja.. du er jo ekspert i løgnere. Sascha skal til at svare igen, men telefonen ringer:

7 FORTSÆTTELSE: (2) 6. Riiiing. TELEFON OS: Sascha kigger spørgende på William, men han har ikke tænkt sig at tage den. Sascha rejser sig dovent. Hvordan kan du altid vide når det ikke er til dig? Hun går ud af stuen, tager en telefon lige på den anden side af dørkarmen, ind til spisestuen hvor William sidder. 7 INT. MELLEMGANG DAY 7 Sascha løfter røret til telefonen der hænger på væggen. Ja? (SPLITSCREEN) Hey Baby, ved du hvad jeg tænker på lige nu. Sascha vender sig væk fra spisestuen. Sascha ligger på. (HVISKER) Er du blevet sindsyg, du må ikke ringe her. (SPLITSCREEN) Ved du hvad jeg har i hånden? (HVISKER) Nej og jeg er pisse ligeglad. 8 INT. SPISESTUE. DAY 8 Sasha og William sidder overfor hinanden og Sascha smiler nervøst. Det smager faktisk ikke så slemt, når man lige kommer igang. Hvem var det?

8 FORTSÆTTELSE: (2) 7. Lea, hun er lidt nede for tiden. Skilmissen, du ved. Utro og løgnagtig! I nogle lande betaler man med sit liv, for den opførgsel. William skærer hovedet af fisken på hans tallerken. Jeg sagde jeg ville ringe senere... TELEFON OS: RIIIIIING RIIIINNNNG Sascha og William kigger på hinanden. Så rejser William sig, men Sascha springer op. Sæt dig! Sascha sætter sig igen. 9 INT. MELLEMGANG DAY 9 William står med telefon røret. Ja? Øjeblik. (CONT) William rækker telefon røret ud mod Sascha. (CONT) Det er din yoga lærer. Sascha rejser sig tøvende og tager røret. JA? William sætter dig ved spisebordet og begynder at spise igen. (SPLITSCREEN) Hvis jeg ikke får dig i aften, ved jeg ikke hvad jeg gør.

9 FORTSÆTTELSE: (2) 8. Det er udelukket. Jeg ved min mand har betalt. Sascha gør tegn til William som om det har noget med penge at gøre. (SPLITSCREEN) Drop det der Baby, jeg vil have dig NU! Vi ordner det næste gang vi ses. Jeg er midt i maden. Sascha gør tegn til Wiliam, som om yoga læreren bare snakker og snakker. (OS) Lover du.. næste gang jeg ser dig... Selvfølgelig ordner vi det næste gang vi ses.. Sascha ligger røret på og smiler til William. (fortsæt.) Det var da mærkeligt, du har da betalt ikke? William ligger gaflen. Selvfølgelig, alt er sørget for! Nu skal vi ud. William smiler, slår ud med armene og rejser sig. 10 INT. BAR. NIGHT 10 Baren er beklædt med lilla velour og røgen hænger tungt i lokalet. På en scene i den ene ende står et orkester og spiller optakten til en Frank Sinatra sang. Sascha og William bliver ført gennem lokalet af en tjener, der gør tegn til at de skal sætte sig ved det bedste bord i lokalet. Sashca og William sætter sig.

10 FORTSÆTTELSE: (2) 9. Nej hvor lækkert, du ved jeg elsker en god koncert... Hvis der er nogen der sætter pris på det, så er det dig. Oppe på scenen kommer Paolo ind, iført jakkesæt og et kæmpe smil. Han starter med at synge og det giver et sæt i Sascha da hun ser det er ham, og hun begynder at hoste. (fortsæt.) Er der noget galt? Nej, Kan du ikke bestille noget at drikke? Gerne noget stærkt! En flaske til bordet. Vi trænger til det. William gør tegn mod tjeneren. MONTAGE: Paolo synger. William og Sascha drikker drinks. Sascha drikker mange og hurtigt. Oppe på scenen crooner Paolo sig igennem sine sange og pludselig stopper han op; Nu skal vi til aftenens sidste nummer. Det vil jeg dedikere til den smukkeste kvinde i aften. Folk i salen pifter, og det summer af forventning. Sascha kryber sammen i sædet. Paolo spejder rundt i lokalet, og stopper først da han får øje på Sascha. Paolo forlader scenen og går ned til Sascha. (fortsæt.) Tillader de? Paolo henvender sig til William.

11 FORTSÆTTELSE: (3) 10. Selvfølgelig. Og hvad hedder de så, smukke kvinde. (HVISKER) Jeg hedder Sascha. Du er i sandhed en heldig mand. Paolo nikker til William og kysser Saschas hånd. (fortsæt.) Denne her er til Sascha.. Paolo giver tegn til bandet, der starter med at spille. (fortsæt.) Were lovers in the moonligth... Paolo synger mens han kigger Saschas i øjnene. Sascha krymber sig og kigger undskyldende på William. Paolo synger til Sascha, og gør tegn til publikum som om han er meget forelsket i hende. Verset slutter, og Paolo hiver Sascha op og ud på gulvet, han begynder at danse med hende. Hun hvisker i hans øre: (HVISKER) Yogalærer? Er du blevet sindsyg. Han slår os ihjel hvis han opdaget os. Sascha smiler til William. (HVISKER) Jeg er så horny at jeg nær havde knaldet min mor. Paolo tvinger sit ene ben ind mellem Saschas ben, og fører hende erotisk rundt på gulvet. Hans ene hånd nærmer sig Saschas numse, og hun reagere med at flytte den. Paolo svinger overlegent Sascha tilbage på plads. Publikum klapper og pifter. Sascha sætter sig forbløffet ned. Hun er nærmest blevet kastet ned i sædet. Hendes hår er i uorden og hun er lettere stak åndet. William rejser sig op, og Paolo skynder sig op på scenen og synger videre.

12 FORTSÆTTELSE: (4) 11. Jeg skal lige tale med ejeren. Mød mig udenfor om femten minutter. Sascha ånder lettet op da William forlader rummet. Så rejser hun sig og går mod udgangen. Paolo gør tegn bag sin ryg, til bandet om at stoppe nummeret. Bandet fanger hurtigt tegnet, og laver en diskret nedgang i musikken. Tak for i aften.. Folk pifter på mere, men Paolo bukker hurtigt og går efter Sascha. 11 INT. BAR - MELLEMGANG FRA GARDAROBE TIL SCENE. NIGHT 11 Sascha står og venter. Paolo kommer gående, tager fat i hendes arm og skubber hende ud af en bagdør. 12 EXT. PARKERINGSPLADS BAG BAR. NIGHT 12 Sascha bliver skubbet over pladsen og ind i en lade. Stop for fanden, hvad gør du. Jeg gør det jeg skulle have gjort i eftermiddags. 13 EXT. LADE BAG BAR. NIGHT 13 Du må da vente, din slemme dreng. Sascha griner lidt smigret af hans iver. Hun skubber ham væk, men han stopper ikke. Paolo holder hende ud for sig i begge arme, hun kan ikke røre sig. Han kigger hende udfordrende i øjnene. Det er nu.. jeg er ved at eksplodere. Saschas øjne flakker, da det går op for hende at han mener det alvorligt.

13 FORTSÆTTELSE: (2) 12. Så skal du fandme skynde dig. Paolo trækker bukserne af og Sascha knapper kjolen op. Sascha står med kjolen oppe om livet, og Paolo står med bukserne nede og knalder hende. De står lænet op af en gammel bil i laden. Ja ja ja skat. Kom så. kom nu.. Sascha kigger på uret. Åhh were lovers in the moonlight.. Paolo crooner og stønner i hendes øre. Sascha hører skridt på pladsen udenfor. Stop, stop for fanden. Jeg..kommer..åhh. Stop nu bare, ellers skriger jeg. Ja..skrig...mmm William stikker hovedet ind i laden. Voldtægt voldtægt.. Det.. nej.. Jeg er ikke... Lyset tænder med et højt klik, og Paolo stivner i et sekund. (fortsæt.)..ikke færdig! Paolo vender sig mod William. Hvad sker der her? Sascha? William går truende hen mod Paolo, der trækker sine bukser op.

14 FORTSÆTTELSE: (3) 13. Stop.. Hun.. jeg... vi.. Bang! Sascha hamrer sin spidse stilethæl i øjet på Paolo. Paolo skriger og rejser sig med blod sprøjtende ud af øjet og skoen siddende fast i ansigtet. Gør det af med ham William. Sascha sparker Paolo i skridtet, og han bukker sammen. William kigger på Paolo der ligger på knæ i laden med en sko i hovedet og famler i blinde. Han er lige ved at knække sammen i smerte. Sascha samler en stor sten op, og placere den i hånden på William. (fortsæt.) Gør det nu. Han har voldtaget mig. William tøver og kigger på stenen i sin hånd. Stop... lad mig forklare.. Wham! Sascha tager stenen ud af Williams hånd og banker Paolo i hovedet. Paolo falder så hovedet får et kæmpe stød på bilens forskærm. Så putter hun stenen tilbage i hånden på William der står helt lamslået. Denne gang falder Paolo sammen og rejser sig ikke igen. Det er tydeligt at halsen er brækket. William og Sascha står længe forstenede og kigger på Paolo. Så lirker William lidt til Paolo med sin fod, men Paolo rører sig ikke. William slipper stenen. Hvad sagde han? Han.. han.. voldtog mig, den løgner. William kigger på Saschas kjole, der er knappet lige så fint op. Der er intet der tyder på vold. Sascha knapper kjolen. (fortsæt.) Han tvang mig til at knappe den op, det svin.

15 FORTSÆTTELSE: (4) 14. William løfter øjenbrynet. Sascha begynder at græde, og hun kaster sig i armene på William. Så så så... Det er ok. Sascha gør sig fri af Williams arme, og kigger ham bedende i øjnene. De sender mig i fængsel. Jeg klarer den aldrig. Vi skaffer ham af vejen. Kan vi det? Sascha stopper med at hulke. Hvis det er det du vil? Sascha tørrer øjnene. Hvordan? Vi må have ham ind i bilen, så kører vi hjem og begraver ham i baghaven. Det kan vi da ikke. Hvad hvis politiet kommer og udspørger os. Der er da nogen der finder ud af han er væk. Jeg har en lille klemme på ejeren, det kan købe os noget tid. Åhh William, du ved altid hvad der skal gøres. Sascha bukker sig ned, og hiver skoen ud af øjet på Paolo. Skoen trækker øjeæblet med ud, og efterlader øjet hængende på siden af kinden.

16 EXT. TRANSPORT AF BIL MED LIG I BAGAGEN. NIGHT 14 Sascha og William sidder i bilen. De kører langsomt og siger ingenting til hinanden. William kigger ned på Saschas kjole der mangler at få knappet den sidste knap. Sascha ser at William kigger, og trækker knapper den sidste knap. i kjolen og De kigger lige ud igen. 15 EXT. BAGHAVE. NIGHT 15 Månen hænger højt og skyerne driver hurtigt forbi. Bilen holder på plænen med bagsmækken åben. Sascha klapper på en lille gravhøj med en spade. Så smider hun spaden på jorden, og spytter på graven. Det svin. 16 INT. SOVEVÆRELSE. NIGHT 16 Sascha og William ligger og kigger op i loftet. Gjorde det ondt. Hvad? Gjorde det meget ondt. Hvad? Ja da han voldtog dig. Nåe..ja det gjorde meget ondt.. Sascha begynder at smågræde igen. William lægger armene om hende.

17 FORTSÆTTELSE: (2) 16. Så skat, det er overstået. Det så godt nok ikke ud som om, han voldtog dig.. Det var frygteligt. Jeg tænkte på dig hele tiden. Og så kom du og redede mig, ligesom jeg håbede. Sascha kravler op på Willliam og lader hånden glide ind under dynen og ned i skridtet på William. Sascha arbejder hårdt med William for at få ham til at holde mund. Hun kysser ham på munden og sætter sig til rette på ham. Men hvordan havde han fået trusserne af dig? Sascha lægger en finger på Williams mund, og rider ham hård.. ÅHHHHH ja du er min konge... Åhhhhhh 17 EXT. BAGHAVE. NIGHT 17 (OS) ÅHHH ja mere mere.. Du er min kongeeeeee.. Der hvor Paolo ligger begravet begynder jorden at ryste lidt. Så kommer Paolos krop til syne, den rejser sig op af mulden i en potenslignende bevægelse. Lyden af Sascha der får orgasme kommer ud af soveværelses vinduet. (OS) (fortsæt.) ÅHHHHH jeg kommer nuuuuuu Paolo rejser sig fra graven. Jeg er ikke færdig. Paolo står i mørket, i silhuet, så tager han prøvende et par skridt. Han er ved at falde, men får så styr på sin motorik og begynder at gå mod huset.

18 FORTSÆTTELSE: (2) 17. (fortsæt.) Jeg er ikke færdig. 18 INT. SOVEVÆRELSE. NIGHT 18 Sascha og William ligger i sengen. Åhhh jeg kunne godt trænge til en drink. Vil du have en med? Det har du fortjent, min store helt. Det skal ikke være et af de kopi mærker. Og ikke noget af det der snyde juice. Det skal være rigtige appelsiner. og noget brød. Sascha hopper ud af sengen, tager en morgenkåbe på og går ud af rummet. 19 INT. KØKKEN. NIGHT 19 Sascha ser at døren ud til haven står åben. Sascha lukker døren og kigger forundret ud i haven. Ingenting at se. Sascha tager et brød og putter i en brødrister, presser brødristens knap i bund, og den starter med at tikke og lyse lyserødt inden i. Så tager hun nogle appelsiner og presser dem i en appelsinpresser. Så tager hun en vodka fra et skab på væggen, juice fra køleskabet og to glas. Snyde juice! hold kæft en klovn. Sascha drikker den pressede saft selv, og hælder noget færdigt presset juice i begge glas. Udenfor kommer Paolo gående hen foran vinduet. (OS) Jeg er ikke færdig. Hvad? Sascha vender sig om i et ryk. Uden for vinduet står Paolo med blod i hele hovedet. Det ene øje hænger ned på kinden.

19 FORTSÆTTELSE: (2) 18. Jeg er ikke færdig. AAAAHHHHHHH Sascha taber det ene glas ned i brødristeren der står på køkkenbordet. TZZZZzttzz Lyset går ud, da propperne springer. Saschas skrig er så højt at det er umuligt at ignorere. Sascha løber hen til køkkendøren og kigger ud. Paolo går hen imod hende. Jeg er ikke færdig. Bliv der, jeg kommer om lidt. Sascha smækker døren i hovedet på Paolo, og trækker et gardin for døren, da hun hører William komme ned i køkkenet. Hvad sker der, er du okay? William kommer ind i køkkenet i nattøj, med en lommelygte i hånden. Ja ja. Pas på med at komme herhen, der er glasskår på gulvet. William bliver stående i indgangen til køkkenet og kigger sig mistroisk omkring. Så peger han lommelygten lige i øjnene på Sascha som om han forhører hende. Hun tager hænderne op foran øjnene. (fortsæt.) jeg blev bare lidt forskrækket. Jeg tabte drinken i brødristeren, og lyset gik ud. (fortsæt.) Skynd dig skat, så vi kan komme op i seng igen.

20 INT. MELLEMGANG MED KÆLDERNEDGANG. NIGHT 20 William åbner en lem i gulver og forsvinder ned af den. 21 INT. KØKKEN. NIGHT 21 Sascha løber hen til køkkendøren og trækker gardinet fra igen. Paolo? Paolo? Sascha kigger til højre og venstre. Paolo? (fortsæt.) 22 INT. KÆLDERRUM. NIGHT 22 William står og fumler med sikringerne i lyset fra sin lommelygte. Så finder han den rigtige sikring og skifter den. 23 INT. KØKKEN. NIGHT 23 Lyset kommer tilbage med et smæld. Lige bag Sascha står Paolo. Sascha Står med ryggen til ham og kigger ud i haven. ZZZZZZZ - lyset går ud igen. (OS) Har du ikke hevet brødristen ud af stikket? Jo. Sascha skynder sig at hive brødristeren ud af stikket og vender sig om. Lyset tænder igen. Wham! Lige foran Sascha står Paolo. Sascha bliver forskrækket og skriger igen. Paolo ser forfærdelig ud med alt det blod i ansigtet.

21 FORTSÆTTELSE: (2) 20. ARRHHHHHHHH Sascha bliver forskrækket, men stopper med at skrige igen. Jeg er ikke færdig. Nu skrider du. William kommer ind i køkkenet og kigger på Paolo og Sascha. Wham! Paolo bliver slået hårdt på siden af hovedet. Sascha vil slå igen, men Paolo griber brødristeren og tager den ud af hænderne på hende. Paolo griner triumferende, men så tager Sascha kniven fra bordet og slår ud efter Paolo. Paolo går i knæ og svejer lidt fra side til side, hovedet falder bagover og afslører at halsen er skåret halvt over. Blodet fra Paolos hals sprøjter ud over Sascha der skriger hysterisk. Kroppen falder om. Sascha står og ser forskrækket på Paolo. William går hen til Sascha, og Sascha holder op med at skrige hysterisk da han ligger armene om hende. Hvad fanden, jeg troede han var død. Sådan en snyder. Han spillede bare død for at få en chance mere. Han så så væmmelig ud. Sascha klynker og hulker. Hun taber kniven, der er fyldt med blod. (CONT) Så du hans øjne. Du har godt nok slået ham ihjel nu. William trøster Sascha et stykke tid. Så kigger William ned på gulvet. Men Paolos lig er væk. William slipper Sascha.. Hvad?? (fortsæt.)

22 FORTSÆTTELSE: (3) 21. Hvor er han. Hun er hysterisk og på grådens rand. Men samler sig så. Der hvor Paolo lå, ligger nu kun en blodpøl. Der er ingen spor der indikerer hvor han er gået hen. Vi må hellere finde ham, han kan ikke være nået langt. Sascha bevæger sig ud af køkkenet med William bag sig. PAS PÅ! Hvad? (fortsæt.) William peger på glasskårende, og Sascha træder henover. 24 INT. SPISESTUE. NIGHT 24 William og Sascha går forsigtigt gennem rummet. De kigger sig nervøst til alle sider mens de tjekker om vinduerne er lukket og låst. 25 MONTAGE 25 Vinduer der bliver lukket og låst. Døre der bliver låst. Og skabe der bliver åbnet og lukket igen. Ingen Paolo. 26 INT. STUE I STOR VILLA. NIGHT 26 William og Sascha går forsigtigt ind i stuen og stopper ved en stor sofa. Paolo kunne let gemme sig bag sofaen så stor er den. Kom frem! (CONT) Kom så frem! Sascha hopper hen bag sofaen, men der er ingen Paolo.

23 FORTSÆTTELSE: (2) 22. Så sætter de sig i sofaen og kigger på hinanden. Hvad gør vi? Wham! Ud af ingenting kommer Paolo. Jeg er ikke færdig. Paolo går med langsomme og zombie lignende bevægelser hen mod Sascha. William slår ud efter Paolo, men hans slag er vattet, og Paolo vender sig mod William. Paolo slår William hård, så han flyver hen over gulvet. Sascha springer op og tager stangtennis stangen fra hullet i midten af stuen og løber den lige i maven på Paolo. Paolo skriger men fortsætter sin gang mod Sascha. (fortsæt.) JEG ER IKKE FÆRDIG! Sascha slår på tennisbolden på stangen, og bolden ryger først op i ansigtet på Paolo, derefter ryger bolden lige ned i skridtet på Paolo. Paolo stønner og går i knæ igen. Sascha slår med stor kraft på siden af Paolos hovede. Wham! Paolos hovede modtager endnu et slag, denne gang med ketjeren, og denne gang ryger hovedet af. Hovedet ryger med stor kraft gennem stuen og ud af døren. Blodet fra Paolos krop sprøjter ud over Saschas igen. Sascha kigger ned af sig selv. PIS! 27 INT. MELLEMGANG MED KÆLDERNEDGANG. NIGHT 27 Paolos hovedet triller hen af gulvet og ned i en kælder skakt. Hovedet rammer trapppen INT. KÆLDER MED TRAPPE. NIGHT 28 Paolos hovedet kommer tilsyne i åbningen til kælderen. Hovedet triller ned af trappen.

24 FORTSÆTTELSE: (2) 23. JEG.. S HOVEDE Bang. Hovedet rammer et trappe trin. ER.. S HOVEDE Bang. Et trin mere. IKKE.. S HOVEDE (fortsæt.) Bang. Et trin mere. FÆRDIG. S HOVEDE (fortsæt.) Hovedet ramme kælder gulvet og øjet lukker sig. Hovedet ligger helt stille nu. Oppe i trappe åbningen kommer to hoveder tilsyne: William og Sascha stikker chokeret deres hoveder ind i trappe åbningen. 29 INT. KÆLDER VED FRYSER. NIGHT 29 Sascha og Wiliam har fat i Paolos krop uden hoved. De løfter i hver sin ende. En, to, tre, nu Så svinger de kroppen op i en kummefryser og smider hovedet sammen vej. William lukker låget på fryseren. Han er godt nok vild med dig? Sascha slukker lyset i rummet og skal lige til at forlade det, da der lyder en skramle lyd fra fryseren. Sascha og William står helt stille i dørbningen. Fryseren åbner sig på klem. (OS) JEG ER IKKE FÆRDIG! Sascha løber hen mod fryseren og hamrer låget i igen. Skynd dig herover og hjælp.

25 FORTSÆTTELSE: (2) 24. William løber over og sætter sig på fryseren, der rumler og skramler. Williams vægt kan ikke holde fryser låget nede og Sascha må hjælpe med at holde låget nede. (fortsæt.) Vi må have låst fryseren. Sascha skynder sig at hente nogle jernkæder samtidig med at William kæmper med fryser låget. Det lykkedes hende at vikle jernkæderne rundt om fryseren og stikke en bolt gennem kæden således at låget er låst. Fryseren bliver helt stille, som om den har overgivet sig. William glider ned og de sætter sig udmattede på gulvet. Du forstår sku da at tænde en fyr! De sidder helt stille og puster. Så begynder de at grine lettede og fjollede. De har lige oplevet noget der ikke kan lade sig gøre, og ved ikke hvad de skal gøre. Sascha sidder og griner hysterisk. Wham! HAha ha haaaa haa... En kæmpe eksplosion lyder og kæderne springer op. Låget fra fryseren springer op, og Paolos krop står med hovedet i den ene hånd der kigger på dem: Jeg er ikke færdig. Sascha og William skriger hysteriske mens de flygter op af kælder trappen. Sascha træder på William for at komme først op af kælderen. 30 INT. MELLEMGANG MED KÆLDERNEDGANG. NIGHT 30 William og Sascha kommer skrigende op af kælderen. Sascha tager et kosteskaft og sætter i klemme under dørhåndtaget. Sascha skubber William hen for at holde på døren. Derefter stikker hun af. William læner sig op af døren for at holde den lukket. Skal du ikke hjælpe mig? Men Sascha stikker af. William træder et skridt til siden.. og..

26 FORTSÆTTELSE: (2) 25. Wham! Så knækker kosteskaftet og kælderdøren springer af hængslerne. Jeg er ikke færdig. Paolos krop med hoved i hånden kommer gående op af kælderen og forbi William der gemmer sig bag døren. 31 INT. SOVEVÆRELSE. NIGHT 31 Sascha låser døren inde fra. Og hun hiver en lille kuffert ud fra skabet. Så åbner hun en stor kommode og finder sine juveler frem. Hun pakker sine juveler... Wham.. Dørhåndtaget ryger ned med stor kraft. Da døren ikke åbner, begynder håndtaget at ryste og nogen banker kraftigt på døren. Så kraftigt at det ikke ser ud til at den holder.. Pis! Sascha skubber kommoden hen foran døren. Det kræver store kræfter og er næsten ved ikke at lykkedes. Da kommoden er på plads bliver der stille... WHAM! Lige ved siden af Saschas hoved brager Paolos hovede gennem væggen. Hovedet bliver holdt af en arm der vender og drejer hovedet så det kan se rundt i hele rummet. Da hovedet får øje på Sascha siger det: S HOVEDE Jeg er ikke færdig. Sascha tager resolut en dåse hårlak og en ligther. Men der er vi! Hun fyrer hårlakken af i hovedet på Paolo samtidig med at hun sætter ild til med ligtheren. Ilden rammer og han skriger i smerte. S HOVEDE ARRRHHHHHH Sascha stopper med at fyre ild af, da Paolo stopper med at skrige. Ilden ligger sig, og Paolos hovede er væk fra hullet. Sascha stikker hovedet ud gennem hullet.

27 FORTSÆTTELSE: (2) 26.? Sascha trækker hovedet ind gennem hullet og afventer lidt. Argghhhh (fortsæt.) Ind gennem hullet kommer Williams hovede. (fortsæt.) Ahh er det dig. Jeg troede det var Paolo. Har du set ham? Hvem? P A O l o Idet hun siger navnet, går det op for hende at hun har afsløret sig. (fortsæt.) Det var en engangsaffære. Jeg gør det aldrig mere. Det var en fejl.. tilgiv mig.. Rolig, jeg har vidst det hele tiden. Hvem tror du sørgede for han fik det job på klubben? Tilgiver du mig? Du må tilgive mig. Sascha er på sine knæ mens hun kysser Williams hænder. Jeg tilgiver dig! Skub nu den kommode væk og åbn døren. Sascha bakser med kommoden mens hun snakker: Det var en fejl jeg gør det aldrig mere... Det ved jeg godt. Da kommoden er flyttet tilbage åbner Sascha døren.

28 FORTSÆTTELSE: (3) 27. Hun skriger da hun ser Paolo. Han står lige uden for og venter på hende. Jeg er ikke færdig. Hvad laver du William. Hjælp mig dog. Du sagde du havde tilgivet mig. Jeg løj! William forlader Sascha og overlader hende til Paolo. INT. KØKKEN. NIGHT Neeeeeej, det gør du ikke. Du forlader mig ikke nu. Neeeeeejjjjj William åbner køleskabet tager en øl og hamrer den ned i bordet. Arhhhh (OS) nu er jeg færdig. Williams øl bliver åbnet i det samme, og ølskum sprøjter ud i køkkenet. Måske jeg skal til at lyve noget mere, det føltes rigtigt. William sætter ølflasken til munden og begynder at tømme den. Fade to black Fade up 32 INT. STUE I STOR VILLA. DAY 32 William sidder og hører Frank Sinatra mens han tømmer en øl. Hey Sascha, en øl mere til mig og musikken. Sascha kommer ind i rummet. Hun er iført stuepige uniform og har et fåret stift udtryk i øjnene. Hun bevæger sig som en mekanisk dukke. Hun har to øl med på en severingsbakke.

29 FORTSÆTTELSE: (2) 28. Sascha servere den ene øl til William og den anden øl stiller hun på kanten af et podie. På podiet står Paolo i et hvid jakkesæt, og crooner en Frank Sinatra sang. Hans hovede er blevet syet fast på halsen med store sting. Fade to black

Jan Guillou ONDSKABEN. Bearbejdet af Kirsten Kirch

Jan Guillou ONDSKABEN. Bearbejdet af Kirsten Kirch ONDSKABEN Jan Guillou ONDSKABEN Bearbejdet af Kirsten Kirch Special-pædagogisk forlag Ondskaben Bearbejdet af: Kirsten Kirch ISBN 87 7607 001 8 Lay-out af omslag: Torben Madsen Foto omslag: Fra filmen

Læs mere

HEJ SØSTER. og grædt det samme snot uden dig var det aldrig gået godt

HEJ SØSTER. og grædt det samme snot uden dig var det aldrig gået godt HEJ SØSTER 1. HEJ SØSTER Hej, søster, kan du ikke se komikken, så står vi her igen med fletningerne langt nede i postkassen hej, søster, det er ligesom bukseelastikken har fået et knæk og sikkerhedsnålen

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

Copyright 2014 Forfatterne og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. All rights reserved. ISBN: 978-87-984032-4-1

Copyright 2014 Forfatterne og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. All rights reserved. ISBN: 978-87-984032-4-1 Copyright 2014 Forfatterne og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne All rights reserved. ISBN: 978-87-984032-4-1 Det lignede bare et helt normalt flygel Noveller skrevet af elever fra Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes

Læs mere

Musicalen. Sort/hvid og alt derimellem

Musicalen. Sort/hvid og alt derimellem 1 Musicalen Sort/hvid og alt derimellem 1 2 1. Akt Sang: Åbningsnummer Scene 1 Scenen er delt i to. I KS står et symfoniorkester (bl.a Susanne, Laura og Ida) og i DS står et rockband (Linda, Mette, Marianne

Læs mere

I Thorøs muld En krimi i fire dele med udspring i Thorø Huse Af Kenneth Lund 3. Del - Indhentet af fortiden

I Thorøs muld En krimi i fire dele med udspring i Thorø Huse Af Kenneth Lund 3. Del - Indhentet af fortiden I Thorøs muld En krimi i fire dele med udspring i Thorø Huse Af Kenneth Lund 3. Del - Indhentet af fortiden 2 Resume Anders er journalist for Thorøhuses lokalavis og arbejder på en artikel om mordet på

Læs mere

Den sorte skarabæ DEN SORTE SK AR ABÆ MEDALJONEN 1

Den sorte skarabæ DEN SORTE SK AR ABÆ MEDALJONEN 1 Den sorte skarabæ 1 Af samme forfatter Bitchen imellem os Skeletter i skabet Dødsbørn Skeletter i skabet 1 Blodtåge Skeletter i skabet 2 Medaljonen Den sorte skarabæ Medaljonen 1 Det blødende sår Medaljonen

Læs mere

Rejsen til den. Gyldne Pagode ELEVBOG

Rejsen til den. Gyldne Pagode ELEVBOG JosefinE Ottesen 1 Rejsen til den Gyldne Pagode ELEVBOG Alle børn har ret til et godt liv 2 Josefine Ottesen Josefine Ottesen er en af Danmarks mest populære forfattere af bøger til børn og unge. Hun har

Læs mere

- Svin... Det lyse gådyr (tjener) river det mørke (Fullerton) i siden med sin klo (fod) og et afbrudt skrig fylder baggårdskløften.

- Svin... Det lyse gådyr (tjener) river det mørke (Fullerton) i siden med sin klo (fod) og et afbrudt skrig fylder baggårdskløften. Takt 2 Mågerne Der sidder en måge højt højt over baggården. De runde øjne skiftes til at se ned i dybet. To gådyr (mennesker) står over for hinanden og basker med deres korte tynde vinger (arme). - Pikslikker.

Læs mere

ET GENSYN DEL 2: HÅB. af Marianne Hansen. 3. Udkast 6. januar 2014. Marianne Hansen 2013 +45 21 95 21 66 mh@wbprods.com

ET GENSYN DEL 2: HÅB. af Marianne Hansen. 3. Udkast 6. januar 2014. Marianne Hansen 2013 +45 21 95 21 66 mh@wbprods.com ET GENSYN DEL 2: HÅB af Marianne Hansen 3. Udkast 6. januar 2014 Marianne Hansen 2013 +45 21 95 21 66 mh@wbprods.com Lyden af service. KLIRR KLIRR. Dampen fra en espressomaskine. Baggrundsmusik. Sagte

Læs mere

LIBRETTO. Musik: Lars Klit Libretto: Jesper Lützhøft

LIBRETTO. Musik: Lars Klit Libretto: Jesper Lützhøft LIBRETTO Musik: Lars Klit Libretto: Jesper Lützhøft Personer: Angelo Vitale: Ung mand Isabella Vitale: Angelos mor Rita Alcalde: Tjenestepige Angelos ven Jesus Morales: Lucias bror Lucia Morales: Brud

Læs mere

Unge Alkohol. En novellesamling skrevet af elever fra 7. - 9. klasse

Unge Alkohol. En novellesamling skrevet af elever fra 7. - 9. klasse & Unge Alkohol En novellesamling skrevet af elever fra 7. - 9. klasse GODA Foreningen God Alkoholkultur udskrev i november 2013 en novellekonkurrence, hvor elever fra 7. - 10. klasse kunne skrive deres

Læs mere

Fortællinger fra Skovkanten 4

Fortællinger fra Skovkanten 4 Fortællinger fra Skovkanten 4 Østerskov Efterskoles novellesamling 2014 Fortællinger fra Skovkanten 4 Østerskov Efterskoles novellesamling 2014 Fortællinger fra Skovkanten 4 Østerskov Efterskoles Novellesamling

Læs mere

ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk

ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk ung tredive tres ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk ung tredivetres Velkommen til Ungdomsskolens første digitale bog. Du har hentet den

Læs mere

1. AKT SCENE 1: (NORA, LINDE) 1880

1. AKT SCENE 1: (NORA, LINDE) 1880 1 1. AKT SCENE 1: (NORA, LINDE) 1880 Nora og hendes to børn, kommer hjem med Linde, overlæsset af pakker og poser. Nora hjælper børnene og sig selv af med tøjet. Børnene sætter sig hen ved bordet i hjørnet

Læs mere

SEKS DAGE FØR. Mandag

SEKS DAGE FØR. Mandag Mandag SEKS DAGE FØR Hvis jeg var et hus til salg, ville ejendomsmægleren skrive i boligannoncen, at jeg trængte til en kærlig hånd. Der er furer i mit ansigt, mine hænder er sprukne, og huden under mine

Læs mere

Hvad siger du?! Haven slipper sin muffin, den med pink glasur, rødt drys og sølvskørt. Hendes øjne, som har et temmelig tykt lag makeup på, prøver at

Hvad siger du?! Haven slipper sin muffin, den med pink glasur, rødt drys og sølvskørt. Hendes øjne, som har et temmelig tykt lag makeup på, prøver at et Hvad siger du?! Haven slipper sin muffin, den med pink glasur, rødt drys og sølvskørt. Hendes øjne, som har et temmelig tykt lag makeup på, prøver at fange mine, men jeg har travlt med at se mig nervøst

Læs mere

Bogen er skrevet i foråret 2000 i forbindelse med projektet Læringsnet Midt/Vest.

Bogen er skrevet i foråret 2000 i forbindelse med projektet Læringsnet Midt/Vest. Havernes Hemmelighed Bogen er skrevet i foråret 2000 i forbindelse med projektet Læringsnet Midt/Vest. Forfatteren Niels Stokholm har skrevet første kapitel, de følgende er skrevet af 6. klasser fra Lemvig,

Læs mere

Pegasusdøren. Kapitel 1

Pegasusdøren. Kapitel 1 Pegasusdøren Af Kenneth Bernholm (http://kennethbernholm.dk/) Udgivet under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/) ISBN 978-87-91845-21-5 Kapitel 1 Udenfor regnede

Læs mere

13 dage Patrick Bay Damsted

13 dage Patrick Bay Damsted 13 dage Patrick Bay Damsted 13 dage er fiktion. Navne, personer, steder og handling er frit opfundet af forfatteren. Enhver lighed med virkelige personer, nulevende som afdøde, eksisterende virksomheder,

Læs mere

Den Hemmelige Vej Kristen Skriver Frandsen

Den Hemmelige Vej Kristen Skriver Frandsen Den Hemmelige Vej Kristen Skriver Frandsen Nedenfor følger fortællingen. Det indledende afsnit læses, eleverne vælger derefter på skift, når der er et valg at træffe efter et afsnit. Tallene ved valgmulighederne

Læs mere

MATADOR. DANMARKS RADIO TV Underholdningsafdelingen Tv Byen 2860 Søborg. Tlf. 01 67 12 33. efter idé af Lise Nørgaard. 5. episode DEN ENES DØD

MATADOR. DANMARKS RADIO TV Underholdningsafdelingen Tv Byen 2860 Søborg. Tlf. 01 67 12 33. efter idé af Lise Nørgaard. 5. episode DEN ENES DØD DANMARKS RADIO TV Underholdningsafdelingen Tv Byen 2860 Søborg Tlf. 01 67 12 33 MATADOR efter idé af Lise Nørgaard 5. episode DEN ENES DØD Manuskript: Paul Hammerich Prod.nr. 52695 9 2 1932 Instruktør:

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Fra Helvede til Mors

Fra Helvede til Mors Fra Helvede til Mors Forord P å vej hjem fra forældremødet ærgrer jeg mig over, at jeg ikke fik taget ordet og åbnet en debat om niveauet for gaver til fødselsdage i klassen. Jeg tog tilløb til det flere

Læs mere

Dalkons Prinsesse. NIL Bogklubben 2007 - Dalkons Prinsesse. 1. kapitel. Skrevet af Jakob Jørgensen. Jakob Jørgensen har skrevet 1. kapitel.

Dalkons Prinsesse. NIL Bogklubben 2007 - Dalkons Prinsesse. 1. kapitel. Skrevet af Jakob Jørgensen. Jakob Jørgensen har skrevet 1. kapitel. Dalkons Prinsesse Jakob Jørgensen har skrevet 1. kapitel. NIL Bogklubben 2007 - Dalkons Prinsesse De andre kapitler skrives af: 6. a Højslev Skole, Skive kommune 6. b Højslev Skole, Skive kommune 6. a

Læs mere

MATADOR. DANMARKS RADIO TV Underholdningsafdelingen TV Byen 2860 Søborg Tlf. 01 67 12 33. efter idé af Lise Nørgaard

MATADOR. DANMARKS RADIO TV Underholdningsafdelingen TV Byen 2860 Søborg Tlf. 01 67 12 33. efter idé af Lise Nørgaard DANMARKS RADIO TV Underholdningsafdelingen TV Byen 2860 Søborg Tlf. 01 67 12 33 MATADOR efter idé af Lise Nørgaard 4. episode SKYGGETANTEN Manuskript: Lise Nørgaard Prod.nr. 52.694 0 2 1931 Instruktør:

Læs mere

SANG: Åbningsnummer?? SCENE 1 Clement

SANG: Åbningsnummer?? SCENE 1 Clement SANG: Åbningsnummer?? SCENE 1 Clement En sofa på hjul bliver rullet ind midt for. En journalist, Clement, står alvorligt og kigger på publikum. To personer står med applaus-skilte i siderne. CLEMENT Godaften.

Læs mere

yngre engle, som godt kunne lide at komme ind i det lidt lumre men også dragende

yngre engle, som godt kunne lide at komme ind i det lidt lumre men også dragende For mange tusinde år siden var der en ærkeengel ved navn Mikael, som gjorde sig ret så bemærket blandt øvrige engle. Han var den sejeste af alle englene, kunne han slet ikke lade være med at styre dem

Læs mere

1: Observationer. Obs: Alt hvad der står i parentes er vores fortolkninger og kommentarer. 1:1: Observation (Rebecca) 1:2: Observation (Louise)

1: Observationer. Obs: Alt hvad der står i parentes er vores fortolkninger og kommentarer. 1:1: Observation (Rebecca) 1:2: Observation (Louise) 1 1 1 1 1 1 0 1 Bilag 1: Observationer 1:1: Observation (Rebecca) 1:: Observation (Louise) 1:: Observation (Dogan) : Interviews :1: Aden :: Andreas :: Efe :: Izel :: Jakub :: Karl Emil :: Kim :: Ozan ::

Læs mere

doktor scient in Coleoptera: billeforsker

doktor scient in Coleoptera: billeforsker 1 5 10 15 20 25 30 35 Tekst 2.a Charlotte Weitze: Biller Teksten Biller er fra novellesamlingen Skifting, 1996. Charlotte Weitze (f. 1974), dansk forfatter. Denne tekst findes også på cd-rommen. Sidste

Læs mere