4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013"

Transkript

1 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013

2 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle de oplysninger, du har brug for, og anvisninger, du kan følge. 1MÅL OP 2PLANLÆG 3BESTIL 4INSTALLER

3 Her er alt det, du skal bruge. Find det i dit varehus BORDPLADER, VASKE OG BLANDINGSBATTERIER Produktguide 2013 HVIDEVARER Produktguide 2013 The correctness our proofs and digital blueprints supplied by Inter IKEA Systems of the printing file content and pagination shall be verified by you against colour proofs and digital blueprints supplied by Inter IKEA Systems B.V. page 1 B.V. nskogeplader varmer idste du, at induktio ke kogeplader op end keramis 60% hurtigere Med 40% mindre energi? og bruger op til energi ader går der mindre nduktionskogepl at udskifte har vi besluttet til spilde, derfor vores sortiment i der kogepla alle elektriske lader induktionskogep med energieffektive selvfølår. Men det betyder i de kommende vente med at spare skal du at gelig ikke, energi i dit hjem. leve et mere hvordan du kan Læs mere om, derhjemme på bæredygtigt liv skerogmiljø IKEA.dk/menne udsolgte varer. for trykfejl og Vi tager forbehold Systems B.V. Inter IKEA i Spar tid og energ DET NYE IKEA KØKKENSYSTEM 2014 Køkken og hvidevarer UMPRIS REN ER MAKSIM PRISERNE I BROCHU 31. juli 2014 TIL OG MED DEN Produktguide 2013 ER OG GÆLDER Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se mere detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, varehuset. Kontakt der kan købes en medarbejde i r, eller gå ind på flere oplysninger. IKEA.dk og få Se detaljerede produktoplysninger pen og på vores på prislaphjemmeside. Alle dele skal samles. ste IKEA varehus 00-rbco01a V2(39L)_TAC300_v05 RGB_2_Offset_ISOcoated ofile: IISBV_sep_a Used separation-pr TF: dk_001 V2(39L)_TAC300_v05 RGB_2_Offset_ISOcoated ofile: IISBV_sep_a Used separation-pr Vores køkkenbrochure er perfekt, når du har brug for idéer og oplysninger. Den gi r dig også et godt overblik over hele vores køkkensortiment. Vores 3 produktguider. Her finder du detaljerede oplysninger om vores køkkensortiment, overskuelige sammenligninger af produkter, og hjælp til at vælge de ting, du skal bruge. INSTALLA TIONSGUIDE TIL KØKKEN IKEA online - IKEA.dk - her finder du masser af information, bl.a. indretningsværktøj og oplysninger om hele sortimentet af køkkenprodukter og service. Vores installationsguide til køkken gi r dig tips og oplysninger om, hvordan du installerer dit køkken korrekt.

4 1MÅL OP Det er ikke svært at måle dit køkken op, men det er vigtigt, at du gør det rigtigt, fordi opmålingen er grundlaget for indretningen af dit nye køkken. Vær omhyggelig med at måle præcist op (du kan tegne dine mål ind på millimeterpapiret på næste side). Sådan gør du: OPMÅLINGSSERVICE Næsten alle køkkener har et hjørne, der giver problemer. Men hvis du måler omhyggeligt op, kan de fleste problemer løses. Hvis du har brug for hjælp til opmåling, kan du kontakte varehuset, så kan du få hjælp til at gøre det korrekt. Mål først afstanden mellem gulv og loft. Mål derefter afstanden mellem væggene og fra hjørner til døre. Mål størrelsen på vinduer og afstanden til gulv, loft og hjørner. Gør det samme for døre. Markér placeringen af radiatorer og ventilationskanaler. Markér placeringen af rør og vandtilslutning. Hvis du vil ændre rørføringen, skal du markere rørenes nye placering. Markér placeringen af eksisterende eludtag og kontakter. Markér, hvor nye udtag og kontakter skal placeres.

5 Mine køkkenmål Mål op i millimeter. Så er du sikker på, at dit nye køkken passer i rummet.

6 2PLANLÆG Dine drømme og idéer tager form, når du begynder at indrette dit køkken. Der er mange ting, du skal tænke over, f.eks. hvor køleskabet skal stå, og hvor mange skuffer du har brug for. Derfor har vi en række værktøjer, der kan hjælpe dig med at vælge det perfekte design. Og hvis du har brug for professionel vejledning, kan vores køkkenkonsulenter i varehuset hjælpe dig. Tænk over, hvordan du bruger dit køkken, og hvad der føles rigtigt for dig. Find ud af, hvad du kan li ved dit nuværende køkken, og hvad du vil ændre. Det er en god idé at skrive en liste over de ting, du vil beholde, og dem du vil skifte ud. De fleste køkkener fungerer bedst, når de er inddelt i arbejdszoner. Arbejdszonerne er opdelt i opbevaring (køleskab/fryser/madopbevaring), opvask (vask/opvaskemaskine) og madlavning (ovn/kogeplader). Arbejdszonerne gi r køkkenet en praktisk indretning. Et lige køkken er perfekt, hvis du kun har lidt plads. Det er enkelt, strømlinet og flot. Et parallelt køkken er praktisk, hvis flere personer laver mad samtidig. Der er masser af plads til tilberedning af madvarer og opbevaring. Med en køkkenø får du ekstra opbevaringsplads og arbejdsplads, og køkkenøen fungerer som et samlingspunkt i køkkenet. Husk, at der skal være minimum 120 cm mellem køkkenøen og andre skabe. Hvis du har et stort rum, er den U-formede indretning ideel. Den gi r dig masser af arbejds- og opbevaringsplads. Placeringen af arbejdszonerne og afstanden imellem dem kaldes ofte arbejdstrekanten. Med en god arbejdstrekant kan du hurtigt og nemt bevæge dig mellem de forskellige arbejdsopgaver i køkkenet. Målet er at indrette et køkken, der fungerer for dig. Design dit køkken, så det passer til dit hjem og din livsstil. Det er dit køkken, og det er dig, der bestemmer. Et L-formet køkken udnytter pladsen i et hjørne optimalt. Det er ideelt, hvis du også vil ha plads til et lille spisebord eller en køkkenø.

7 Vigtige mål, og ting, du skal huske, når du planlægger min. 80 cm min. 120 cm min. 51 cm min. 50 cm Det bedste sted at tilberede madvarer er køkkenbordet mellem kogepladen og vasken. Sørg for, at afstanden mellem skabe, der står over for hinanden, er stor nok til, at lågerne på begge sider kan åbnes samtidig. Vælg vægskabe i en højde, der ikke blokerer udsynet over bordpladen. Gør plads på køkkenbordet til at tage varme gryder af kogepladen og sætte dem fra dig på en bordskåner. Af hensyn til sikkerhed og funktionalitet skal du sørge for at installere emhætten i den anbefalede højde over kogepladen. Spørg i varehuset, hvis du er i tvivl. Opbevar køkkenredskaber, gryder og pander i nærheden af ovn/kogeplade, så du har alt inden for rækkevidde. Placer kogeplade og ovn hver for sig, så madlavningen bli r mere effektiv især hvis I er flere, der laver mad samtidig. Med ovnen i en behagelig højde, skal du ikke bøje dig ned for at tage fade ud. Placer opvaskemaskinen i nærheden af vask og opvaskestativ, så det er nemt at fylde og tømme maskinen uden at spilde på gulvet. Det er nemt at finde de ting, du skal bruge, når madvarer og køkkenredskaber opbevares i letløbende skuffer med fuldt udtræk og udtræksskabe. Så kan du hurtigt få overblik over indholdet og nå de ting, du skal bruge. Monter et 5 cm bredt afstandsstykke imellem skab og væg, så der er plads til at åbne skuffer og låger helt. Det er især vigtigt, hvis du har udtrækstrådkurve, og hvis væggen ikke er helt lige. Monter køkkenøen på en sokkel, og fastgør den både til gulvet og skabene. Brug evt. UTBY ben som kan monteres direkte på skab og i gulv og sæt sokkel udenpå. Undgå skuffer i et hjørne. Når du åbner en skuffe, kan den ramme lågen på skabet ved siden af eller blokere for adgangen til skabet. Undgå et skuffeelement i et hjørne med et hjørneskab ved siden af. Hvis det ikke er muligt, kan du bruge et afstandsstykke. Det er dejligt at se ud af vinduet, når du vasker op. Men hvis vinduet åbner indad, kan det komme i vejen for blandingsbatteriet. Hvis du placerer vasken ved en væg eller for enden af en række skabe, kan det forstyrre arbejdsflowet, fordi du får mindre bordplads. Hvis du placerer ovnen ved en væg, kan det forstyrre arbejdsflowet, fordi du får mindre bordplads, og væggen kan blive ødelagt af varme og stænk fra madlavningen. Hvidevarer, f.eks. ovn, opvaskemaskine og emhætte, der er placeret i et hjørne, kan blokere for skabe og skuffer, så de ikke kan åbnes helt.

8 Design dit nye køkken med Indtast køkkenets mål i IKEA køkkenindretningsværktøjet, og design, eksperimentér og indret dit nye køkken i 3D. Du kan finde linket under Køkken og hvidevarer på hjemmesiden. Første gang, du bruger værktøjet, skal du installere en plug-in. Begynd her Klik på Log ind i øverste højre hjørne. Her kan du oprette en konto. Du skal oprette en konto, så du kan gemme din plan og vende tilbage til den, uanset hvor du bruger IKEA køkkenindretningsværktøj. Du skal også bruge den senere, når du er klar til at bestille produkterne i varehuset. Når du har klikket på Log ind, skal du klikke på Tilmeld dig nu for at komme i gang. Vi anbefaler, at du bruger 5-10 minutter på at læse afsnittet Hjælp, før du går i gang. Her får du praktiske tips til at bruge indretningsværktøjet. Når dit brugernavn vises her, er du tilmeldt. Indtast køkkenets mål. Vælg kategori Vælg produkt Indtast køkkenets mål Brug de mål, du skrev på millimeterpapiret, til at tegne rummet i indretningsværktøjet. Du kan vælge en rumform her og tilpasse den til dit rum ved at tilføje faste installationer, døre og vinduer. Vælg i menuen til venstre, og klik på knappen Anvend, når du er færdig. Vælg kategori Klik først på fanen Køkkenløsninger eller Køkken i menuen til venstre. Her kan du vælge, hvilken kategori du vil arbejde med. Du kan vælge produkter fra kategorien i den nederste menu. Klik på det ønskede produkt, og træk det ind i rummet.

9 IKEA køkkenindretningsværktøj Følg anvisningerne på siden Planlæg dit køkken for at komme i gang. Hvis du får brug for hjælp, kan du besøge dit varehus og få hjælp af vores køkkenkonsulenter. Priser og bestilling Når du er færdig, kan du vælge at udskrive den nuværende plan eller alle udgaver af dit design. Du kan også udskrive en liste over de produkter, du har valgt, samt en prisliste. Klik på printerikonet. Indret dit køkken Mange muligheder Mange muligheder I menuen til højre kan du arbejde med de muligheder, der er tilgængelige for det produkt, du har valgt i den nederste menu. Her kan du ændre farve og materiale eller tilføje knopper og greb. Fuldend dit køkken Fuldend dit køkken med bordplader, gulvbelægning, spisestuemøbler og planter. Du kan også male vægge og loft og skabe en helt personlig stil. Brug fanerne Spisetue og Dekoration i menuen til venstre. Gem dit brugernavn og password, så du kan få adgang til Køkkenindretningsværktøjet og dine gemte design. Husk at tage oplysningerne med i varehuset. Dit brugernavn Dit password

10 3BESTIL Når du er tilfreds med din køkkenplan, så kontakt vores køkkenkonsulenter i varehuset. De gennemgår køkkenplanen sammen med dig og hjælper dig, hvis du er i tvivl om noget. Når du er parat, kan du bestille, og vi kan hjælpe med hjemtransport og andre former for service. Tjekliste Det skal du ha med: Køkkenets mål Log ind-oplysninger til IKEA køkkenindretningsværktøj Det er godt, hvis du har tænkt på: Skabe, skuffer og fronter Låger og greb Bordplader Vask Blandingsbatteri Ovn Mikroovn Kogeplade Emhætte Køleskab/fryser Opvaskemaskine Belysning Har du brug for service? Opmålingsservice Installationsservice Indkøbs- og leveringsservice Hjemtransport HJEMTRANSPORT Vores køkkener er designet og pakket, så du selv kan tage dem med hjem. Hvis du foretrækker det, kan vi levere dem direkte fra varehuset til dit hjem. Du aftaler hjemtransport i varehuset, når du køber dine varer. Prisen afhænger af afstanden mellem dit hjem og varehuset. Afstanden er inddelt i 2 zoner. Find din zone på IKEA.dk/transport eller spørg i varehuset. Få råd til dit drømmekøkken Vi tilbyder forskellige former for finansiering. Med IKEA Shopping kan du indrette dit drømmekøkken nu og betale tilbage i mindre portioner. Kontakt dit varehus eller se mere på IKEA.dk/shopping.

11 INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 4INSTALLÉR Et IKEA køkken er designet, så du selv kan installere det, men hvis du har brug for det, kan vi hjælpe med så meget af installationen, du ønsker. Du kan begynde med at hente en køkkeninstallationsguide i varehuset, der trin for trin viser, hvordan du gør det selv. Eller se de forskellige former for hjælp til installation, vi tilbyder. Arbejdet udføres af dygtige, certificerede køkkenmontører. Vores installationsguide til køkken gi r dig tips og oplysninger om, hvordan du installerer dit køkken korrekt. installationsservice Med IKEA Installationsservice får du hjælp af dygtige håndværkere, der er eksperter i at samle, montere og installere køkkener. Prisen for installationen bliver beregnet pr. element. Se priserne i varehuset eller på IKEA.dk/service Vores samarbejdspartner kan hjælpe dig med alle IKEA køkkener. Du kan også bestille hjælp til opmåling, Før-installations-besøg og demontering, når du skal have et nyt køkken. Anden håndværkerhjælp, som el-, VVSog malerarbejde kan du også bestille hos IKEA Installationsservice. Basisinstallation omfatter: Samling og montering af elementer, skurelister, tilpasning mellem væg og skab, fronter, sidebeklædninger, sokler, greb, indretning, lyslister, hul til vask, blandingsbatteri og kogeplade samt montering til eksisterende lovlig el-installation.

12 Du kan gøre alting selv - men du behøver ikke Sommetider er en lille smule hjælp nok til at gøre din drøm til virkelighed. Derfor tilbyder vi mange former for service, der kan hjælpe dig. Måske har du kun brug for lidt hjælp, eller måske har du brug for, at nogen gør det hele for dig. I begge tilfælde kan vi hjælpe dig og tilbyde en servicepakke, der passer til dine behov. Inter IKEA Systems B.V Vi tager forbehold for trykfejl. Opmåling Hvis du er usikker på at tage målene selv, kan vi hjælpe dig. En af vores erfarne fagfolk kommer hjem til dig og tager alle de nødvendige mål. Du kan lægge oplysningerne ind i IKEA indretningsværktøjet, så du kommer et skridt nærmere dit drømmekøkken. Installation Med IKEA Installationsservice får du hjælp af dygtige håndværkere, der er eksperter i at samle, montere og installere køkkener. Prisen for installationen bliver beregnet pr. element. Se priserne i varehuset eller på IKEA.dk/service Vores samarbejdspartner kan hjælpe dig med alle IKEA køkkener. Du kan også bestille hjælp til opmåling, Før-installations-besøg og demontering, når du skal have et nyt køkken. Anden håndværkerhjælp, som el-, VVS- og malerarbejde kan du også bestille hos IKEA Installationsservice. Basisinstallation omfatter: Samling og montering af elementer, skurelister, tilpasning mellem væg og skab, fronter, sidebeklædninger, sokler, greb, indretning, lyslister, hul til vask, blandingsbatteri og kogeplade samt montering til eksisterende lovlig el-installationer. Hjemtransport Vores køkkener er designet og pakket, så du selv kan tage dem med hjem. Hvis du foretrækker det, kan vi levere dem direkte fra varehuset til dit hjem. Du aftaler hjemtransport i varehuset, når du køber dine varer. Prisen afhænger af afstanden mellem dit hjem og varehuset. Afstanden er inddelt i 2 zoner. Find din zone på IKEA.dk/transport eller spørg i varehuset. Finansiering Vi tilbyder forskellige former for finansiering. Med IKEA Shopping kan du indrette dit drømmekøkken nu og betale tilbage i mindre portioner. Kontakt dit varehus eller se mere på IKEA.dk/shopping.

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014 INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014 Trinvis guide til korrekt installation af dit nye køkken Denne brochure er din guide til selv at forberede og installere dit nye køkken. Her får du tips og idéer,

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

BORDPLADER, VASKE OG BLANDINGSBATTERIER Produktguide

BORDPLADER, VASKE OG BLANDINGSBATTERIER Produktguide 28_014 BORDPLADER, VASKE OG BLANDINGSBATTERIER Produktguide Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger.

Læs mere

Gør dit køkken til samlingspunktet

Gør dit køkken til samlingspunktet Gør dit køkken til samlingspunktet Bliv inspireret til at få det perfekte køkken gennem nyheder, makeover-tips og inspiration fra de professionelle køkkenfolk, der viser deres egne køkkener frem. Af Stine

Læs mere

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder.

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder. Køkken 42_012 Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi vores køkkener grundigt for at sikre, at de kan holde til stor belastning, høje temperaturer og til at blive brugt hver

Læs mere

Elegance. Bad Bryggers. Bad Bryggers. Elegance køkken, bad og Bryggers

Elegance. Bad Bryggers. Bad Bryggers. Elegance køkken, bad og Bryggers elegance køkken, bad og Bryggers Elegance er udviklet af en af Nordens førende køkkenproducenter. Hele koncernens samlede viden fra flere årtier danner grundlag for konceptet. Produkterne designes i Skandinavien

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Produktguide Professionelle kontorer

Produktguide Professionelle kontorer 27_015 Produktguide Professionelle kontorer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede

Læs mere

En ny begyndelse. Frihed til at designe dit drømmekøkken

En ny begyndelse. Frihed til at designe dit drømmekøkken PE359947 En ny begyndelse Frihed til at designe dit drømmekøkken Hvis du har brug for de højtopløste billeder, som vi viser her i pressematerialet, så findes de som altid på vores ftp-server i mappen METOD

Læs mere

FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES

FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES HVAD EN LEJLIGHED KAN BLIVE TIL FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES FLYT KØKKENET IND I STUEN, OG INDRET SOVERUM I DET GAMLE KØKKEN. DET VIL I MANGE SMÅ LEJLIGHEDER GIVE EN VÆSENTLIG BEDRE UDNYTTELSE AF PLADSEN,

Læs mere

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads.

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. I alternativ 1 er fordelingsgangen lagt på den anden side af hovedskillevæggen, så pladsen bliver taget fra forældresoveværelset (den tidligere

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

Webdesign med WordPress 3

Webdesign med WordPress 3 Webdesign med WordPress 3 Til webdesign har jeg valgt at bruge det gratis program WordPress i stedet for Microsofts programmer. WordPress er lettere at bruge, og samtidig er det lettere at lave flotte

Læs mere

VEJLEDNING www.totalinventar.dk

VEJLEDNING www.totalinventar.dk VEJLEDNING www.totalinventar.dk Total Inventar A/S - Bergsøesvej 11-8600 Silkeborg - tlf.: 8680 4711 - fax: 8680 4712 GUIDE TIL JERES NYE FAGLOKALE... Der er mange overvejelser at gøre sig, når et nyt

Læs mere

Manual for installation og brug af Bullguard

Manual for installation og brug af Bullguard Manual for installation og brug af Bullguard af Anette Behrendt Copyright 2007 og alle rettigheder forbeholdt. Først et par ord om programmet Bullguard og min oplevelse af programmet. Det er et dansk antivirus-program,

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med KlubCMS Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:... 4 Brugere/Brugergrupper...

Læs mere

Folder med spørgsmål og svar

Folder med spørgsmål og svar Folder med spørgsmål og svar 29. MAJ 2015 Du må altid stille spørgsmål Hvad skal der ske? Hvordan, hvorfor, hvem, hvad, hvor, hvornår? Kære beboer i Ryhaven Til oktober begynder renoveringen af Ryhaven.

Læs mere

Få din kunst på Che Bello Galleri

Få din kunst på Che Bello Galleri Få din kunst på Che Bello Galleri På Che Bello Galleri kan du helt gratis få præsenteret og solgt dine malerier. Det koster ikke noget at blive oprettet og du betaler kun provision når dit maleri bliver

Læs mere

FSB Skolevangen I og II: Guide. Til. Netværket

FSB Skolevangen I og II: Guide. Til. Netværket FSB Skolevangen I og II: Guide Til Netværket Indholdsfortegnelse Forord...3 Velkommen...3 Tilgang til administrations siden (mail konti og sikkerhed)...4 Mail generelt...5 Brug af administrations siden

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Picasa 3 Vejledning. Oktober 2011. www.skive.dk

Picasa 3 Vejledning. Oktober 2011. www.skive.dk Picasa 3 Vejledning Oktober 2011 www.skive.dk Picasa3 Grundlæggende Indhold PICASA3 GRUNDLÆGGENDE... 1 LIDT OM PICASA3... 2 DOWNLOAD AF PICASA3... 2 INSTALLATION AF PICASA PHOTOVIEWER (FOTOVISER)... 4

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Din personlige linseguide

Din personlige linseguide Gode råd om linser: 1. Vælg de linser der er sundest for dine øjne, passer bedst til din døgnrytme, dit arbjde og dine fritidsinteresser. 2. Brug kun anbefalede kontaktlinsevæsker. 3. Genbrug aldrig væsker.

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere