Husbåde & Indiske elefanter 12 dage. Kontakt: Tlf.: læs mere på med dansk rejseleder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husbåde & Indiske elefanter 12 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder"

Transkript

1 Husbåde & Indiske elefanter 12 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Sydindien Tag med til Guds eget Land og oplev et grønt, frodigt og farverigt Indien med temarker, indiske elefanter, husbåde og lange sandstrande Sydindien er nærmest den diametrale modsætning til Nordindiens hektiske liv, tørre sletter og kulturelle seværdigheder. Her leves livet mere tilbagelænet og der er en helt enestående og smuk frodig natur. Inderne kalder selv Kerala provinsen for Guds eget land og det er korrekt, at Kerala er tæt på paradis. Her er store nationalparker, smukke sandstrande, kokospalmer, blåt hav, sol og et stort vådområde, der er et net af store og små søer, laguner, floder og et utal af smalle kanaler. Kerala ligger i den vestlige del af Sydindien, ud mod Det Arabiske Hav, og vores rundrejse starter i den hyggelige gamle bydel i historiske Kochi inden kursen sættes mod bjergene og de grønne temarker der bugter sig så langt øjet rækker. Senere står den på sejltur i Periyar Nationalpark hvor vi, udover at opleve et mangfoldigt fugleliv, bl.a. også skal på udkig efter indiske elefanter og gauerokser der er verdens største og med noget held får vi måske også et glimt af den bengalske tiger. Herefter fortsætter vi til vådområdet Kerala Backwaters hvor vi oplever de lokales liv fra vandsiden og overnatter på en hyggelig husbåd. Rundrejsen slutter med nogle afslappende dage ved Kovalams strande. Forlæng evt. turen med et par dage i Dubai på hjemrejsen (ring og hør nærmere).

2 Kontakt: Tlf.: IndIen Kochi Munnar Periyar Nationalpark Kerala Backwaters Trivandrum Den Bengalske Bugt Kovalam Det Arabiske Hav Sri Lanka Fly Bus Båd By Rejsen dag for dag DAG 1 DANMARK Afrejse fra København Sidst på formiddagen flyver vi med Emirates til Kochi i Indiens sydvestlige delstat Kerala. Turen går via Dubai. Der er denne dag inkluderet forplejning på flyet. Vi starter med at besøge St. Francis-kirken Indiens ældste europæiskbyggede kirke som oprindeligt blev opført i træ i 1503, men sidenhen afløst af en stenkirke. Vasco Da Gama døde i Kochi i 1524 og blev bisat i kirken. Gravstenen er der stadig mens hans jordiske rester er ført tilbage til Portugal. DAG 2 KOCHI Ankomst til Indien, afslapning og byrundtur i den gamle bydel, Fort Kochi Tidliget om morgenen ankommer vi til Kochi der er beliggende ud til Det Arabiske Hav, og som er en af Sydindiens vigtigste havnebyer. Inden portugiserne kom til Kochi var handlen overvejende drevet af arabere og kinesere, som hver især har sat sit præg på området. Kineserne indførte bl.a. de karakteristiske kinesiske fiskenet som via et veludviklet system at træstænger, kampesten og tove kan løfte og sænke det store fiskenet. Efter indrejseformaliteterne kører vi direkte til vores hotel for at få os et lille hvil, inden vi for alvor tager hul på rundrejsen. I 1498 kom den portugisiske søfarer Vasco Da Gama til Kerala og der gik ikke lang tid før portugiserne havde overtaget de arabiske handelspladser i Fort Kochi hvilket den gamle bydel da også bærer præg af. Her opførte de charmerende huse i renæssancestil, huse og handelspladser som senere blev overtaget af hollænderne og sidenhen briterne. I dag består Kochi af den nye bydel Ernakulam og de gamle bydele Fort Kochi (tidligere Cochin) og Mattancherry. Den gamle bydel er i dag beboet af velhavende indere, og de gamle pakhuse bruges stadig til opbevaring af krydderier mens andre er omdannet til små butikker. Efter frokost sætter vi kursen mod den gamle bydel og turen går via den menneskeskabte ø Wellingdon Island, som opstod da man i 1920 erne uddybede havnen. Turen fortsætter til Det hollandske Palads der blev opført af portugiserne i 1557 som en gave til Rajaen (kongen) af Kochi. Senere overtog hollænderne paladset der i dag fungerer som museum, og som bl.a. gemmer på nogle enestående vægmalerier. Herfra går vi en tur ad de små hyggelige gader hvor der bliver mulighed for et lille kig ind i de gamle pakhuse hvor krydderier opbevares inden de eksporteres eller sælges i nogle af de små butikker som ligger side om side med pakhusene, antikforretninger og souvenirbutikker. Her i den hyggelige gamle bydel vil der også være tid til at nyde lidt koldt at drikke, en kop kaffe eller te, inden vi sidst på eftermiddagen vender tilbage til hotellet. Her vil der være tid til et lille hvil inden vi igen mødes for at nyde vores første indiske aftenmåltid.

3 DAG 3 KOCHIN Byrundtur, skolebesøg, tid på egen hånd og Kathakali-dans Denne formiddag tager vi lidt rundt for at kigge nærmere på den nye bydel som er en blanding af gamle huse, moderne højhuse, hoteller, små simple butikker, indkøbscentre, livlige forretningsgader og et farverigt folkefærd. Senere besøger vi en af byens skoler hvor vi får mulighed for at se og høre om skole- og uddannelsesforløbet i Indien. Et besøg som for nogen vil være et af turens højdepunkter. Ikke kun for os, men helt sikkert også for skolens elever. Hen på eftermiddagen går vi en tur langs havnepromenaden og nyder udsigten til Det Arabiske Hav, havnen og den begyndende solnedgang. Om aftenen skal vi ind og se den mere end 1500 år gamle kathakali-dans der oprindeligt stammer fra Kerala. Dans er måske så meget sagt, for forestillingen er mere en historie som udelukkende opføres ved hjælp af nogle enestående og ganske imponerende ansigtsmimikker akkompagneret af musik og sang. DAG 4 KOCHIN MUNNAR Transport til Munnar, snoede bjergveje, flotte naturscenerier, temarker og te-museum Efter morgenmad på hotellet begiver vi os ud i morgentrafikken med kurs mod grønne og frodige omgivelser i og omkring den lille bjergby Munnar. Under den britiske kolonisering var Munnar et yndet tilflugtssted for briterne som flygtede fra den tropiske sommervarme i Kochin, og pga. af det behagelige kølige klima, i næsten 2000 meters højde, var stedet også ideelt for dyrkningen af te. I dag har Munnar udviklet sig fra at være en lille bjergstation til at være en mindre bjergby omkranset af smukke grønne bjerge med te-plantager så langt øjet rækker. Te-plantager vi kigger nærmere på efter frokost. Først besøger vi et lille te-museum. Her ser vi en lille film omkring teens udvikling og betydning for området. Herefter er der rundvisning hvor vi får en god indsigt i fremstillingsprocessen fra de friskplukkede teblade tørres og snittes, til det færdige resultat er klar til pakning, salg og eksport. De fleste teblade håndplukkes så overalt på bjergskråningerne vil vi se kvinder der plukker de friske skud. De bedste plukkere kan høste op mod 100 kilo om dagen. Sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet som er beliggende i bjergene og mellem de grønne bugtende temarker. DAG 5 MUNNAR PERIYAR NATIONALPARK Transport til Tekkady, bjergkørsel, temarker og krydderiplantage Efter morgenmad på hotellet sætter vi kursen mod Periyar Nationalpark ved provinsbyen Tekkady. Igen i dag går turen gennem det grønne og frodige bjergområde med te-, frugt og krydderiplantager. Selvom te er hovedafgrøden i området omkring Munnar dyrkes her også frugter, grøntsager og krydderier, og denne formiddag stopper vi for at se nærmere på nogle af de afgrøder som dyrkes her. På vores spadseretur gennem plantagen, som tager ca. en times tid, vil vi bl.a. også høre om hvilke medicinske egenskaber de forskellige krydderier har ifølge den mere end 5000 år gamle ayurvediske lægekunst.

4 Midt på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i Tekkady hvor resten af dagen er til fri disposition og afslapning i de hyggelige omgivelser. DAG 6 PERIYAR NATIONALPARK Bådsafari, mulighed for vandretur i nationalparken samt afslapning og oplevelser på egen hånd Denne formiddag tager vi på en ca. to timers skøn sejltur i Periyar Nationalpark. Her, i Cardamom Hills anlagde englænderne omkring år 1900 en kunstig sø for at skaffe vand til markerne. Sidenhen er et område på 777 km 2 omkring søen udnævnt til nationalpark og tigerreservat. Tigre ses dog sjældent, mens elefanter, indiske gaurokser, hjorte, oddere, aber og skildpadder ofte ses. Derudover er her også et rigt fugleliv hvor det bl.a. er muligt at se næsehornsfugle, parakitter, isfugle, skarver og slangehalsfugle. Omkring frokosttid er vi tilbage på hotellet. Eftermiddagen er til afslapning og eventyr på egen hånd. Gå fx en tur i byens gader, slap af ved hotellets skønne swimmingpool eller forkæl dig selv med en gang massage. Ønsker man flere oplevelser et det bl.a. muligt at tage med den danske rejseleder og en lokal naturguide på en guidet vandretur i nationalparken. DAG 7 PERIYAR NATIONALPARK KERALA BACKWATERS Transport til Kottayam, husbåd og lokalliv fra vandsiden Efter morgenmad på hoteller er der afgang mod en af turen højdepunkter sejlturen med husbåd i vådområdet Kerala Backwaters. Kerala Backwaters finder vi mellem byerne Kochi og Kollam. Backwaters er et mægtigt vådområde et lille stykke inde i landet parallelt med kysten og med søer og kanaler omkranset af kokospalmer og rismarker. Omkring frokosttid ankommer vi til husbåden, og efter tjek ind lægges der fra kaj, og sejlturen kan begynde. Ved første øjekast kan det virke en smule kaotisk som så meget andet i Indien, for vi er ikke de eneste der skal på sejltur, og nogle gange kan skulle man tro, der er en indbyrdes konkurrence mellem kaptajnerne om at komme først ud på søen!!! Men snart kommer der ro over feltet, og efter en kort tur over søen, er det ellers bare om at læne sig tilbage, og nyde den uformelle og afslappende stemning i de idylliske omgivelser. Mens husbåden langsomt glider gennem kanalerne i Keralas Backwater får vi et godt indblik i landbefolkningens dagligdag med forskellige gøremål hvor mændene fisker, konerne vasker tøj og børnene leger i vandet. Ved aftenstide lægger vi til kaj for natten, og hvis man har lyst, er det muligt at tage på en lille spadseretur langs kanalerne og måske bliver vi inviteret indenfor hos en lokal familie!!! Bådenes størrelse varierer fra 1-6 dobbelt kahytter med eget bad, toilet og aircondition, så afhængigt af gruppe størrelsen vil vi blive fordelt på mere end en båd, som naturligvis vil følges ad hele vejen. Besætningen består af en kaptajn, en kok og et par tjenere. Maden er enkel og velsmagende. Husbådene har ikke tilladelse til at sælge øl og spiritus, så ønsker man at kunne nyde en drink eller kold øl skal dette selv medbringes. Det samme gælder hvis man ønsker sodavand. Flaskevand, te og kaffe er derimod inkluderet under hele sejladsen. Vær opmærksom på at der ved aftenstide kan være en del myg (ikke malariamyg) så en god myggebalsam samt langærmet skjorte/trøje og bukser er tilrådeligt ved solnedgang.

5

6 DAG 8 KERALA BACKWATERS KOVALAM Morgenstemning langs kanalerne og transport til strandhotellet ved Kovalam Efter en god nattesøvn spiser vi morgenmad mens vi sejler det sidste stykke tilbage til fastlandet. Dagens gøremål langs kanalerne er allerede i gang. Nogle er i gang med at vasket op efter morgenmaden mens andre er i gang med morgenbadet, den første tøjvask, på vej til arbejde eller skole. Når vi atter har fast grund under fødderne sættes kursen mod strandhotellet i Kovalam. Kovalam stranden ligger ca. 15 kilometer fra Trivandrum eller Thiruvananthapuram som den hedder på hindi. Først på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel der ligger ud til Det Arabiske Hav. Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition. Der er denne dag inkluderet morgenmad. DAG 9-11 KOVALAM STRANDEN Afslapning, selvforkælelse, eventyr på egen hånd og mulighed for tilkøb af ekstra udflugter Efter en uges rundrejse med en masse nye opleveler er de sidste dage afsat til, at man i ro og mag kan få fordøjet de mange nye indtryk. Hotellet tilbyder forskellige aktiviteter, og mod ekstra betaling er der også mulighed for lidt selvforkælelse i form af forskellige spa og ayurvediske behandlinger, yoga og meditation. Derudover kan man naturligvis bare slappe af ved en af hotellets tre swimmingpools. En tur til stranden kan også varmt anbefales, men vær opmærksom på at der kan være stærk strøm og store bølger. Ca. 1 kilometer fra hotellet ligger den lille bugt med Light House Beach. Her er stranden bred og langs strandpromenaden findes restauranter og små souvenirer butikker. En tur til de lange brede strande lidt længere sydpå kan også anbefales. Her ligger de lokales fiskerbåde lige så langt øjet rækker langs stranden, og hver dag sidst på eftermiddagen er der et sandt leben med at få skubbet dem i vandet, så nattens fangst kan påbegyndes. Andre steder spiller nogle drenge fodbold eller kricket, som er Indiens nationalsport, de lokale går en tur langs stranden og nogle er måske i gang med at dyrke yoga. Den danske rejseleder vil under opholdet være til rådighed og komme med gode råd og forslag til aktiviteter, og arrangere et par små udflugter i området, hvis der er stemning for dette. Disse udflugter er ikke inkluderet i rejsens pris. Den sidste dag forlader vi hotellet lige efter midnat og sætter kursen mod lufthavnen i Trivandrum. Vi har valgt at inkludere denne nat i rejsens pris, da vi ellers skulle forlade værelset kl. 12. Penge som er givet godt ud, så vi i ro og mag også kan nyde denne sidste dag fuldt ud. Der er disse dage inkluderet morgenmad. DAG 12 DANMARK Hjemrejse og ankomst til Danmark samt mulighed for ekstra nætter i Dubai på egen hånd Tidligt om morgenen, ja nogle vil nok sige det er midt om natten, for omkring kl. 4 sætter vi os til rette i flyet som skal bringe os tilbage mod Danmark. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte i Dubai, og efter et kort ophold fortsætter hjemrejsen mod København hvortil vi forventer at ankomme midt på eftermiddagen. Der er denne dag inkluderet morgenmad og en let frokost på flyet.

7 PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL REJSEN Krav til rejsedeltagerne Alle eventyrlystne, der ønsker at opleve en anderledes og fremmed kultur i en verdensdel, hvor tingene ikke nødvendigvis er som i Danmark, kan deltage på vores rejser. Alle i normal fysisk form kan deltage. Rejsen anbefales ikke til gangbesværede. Tøj og sko Vores rundrejser er forholdsvis aktive rejser, så det er vigtigt, at tøjet er praktisk og behageligt. Shorts (ikke for korte), sommerkjoler, T-shirts og ærmeløse bluser kan for det meste anvendes, men vær opmærksom på beklædningen når templer og helligdomme besøges. Her forlanges det at tøjet dækker skuldre og knæ og beklædningen må ikke være stødende. Bermudashorts, bukser, nederdele, løse T-shirts, skjorter, sko og sandaler går an, men fx korte shorts, ærmeløse bluser, stramme T-shirts og strandsandaler er ikke velset. Det anbefales at medbringe gode sko, som man kan holde ud at gå i og have på det meste af dagen. Det vil også være en god idé at medbringe en trøje til evt. kølige aftener og til at beskytte sig mod bussens aircondition. Ellers er det sommertøj som skal pakkes. Inderne selv går meget afslappede klædt, og der er ingen grund til at medbringe aftenkjoler og jakkesæt Vaccinationer Inden rejsen bør du sikre dig, at du har evt. anbefalede eller påkrævede vaccinationer. For alle rejser til Indien, ligesom herhjemme, kræves det, at man som minimum er vaccineret mod stivkrampe og difteri. Herudover anbefales det, at man kontakter egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www. sikkerrejse.dk. Valuta Køb Indiske rupee i egen bank eller hos Forex og/eller medbring kreditkort. Der kan hæves penge de fleste dage. Danske kroner kan veksles i banker og på få hoteller, så det anbefales at der medbringes US-dollars eller Euro som så veksles til lokal valuta. Elektricitet Indien har 220 volt som i Danmark. Oftest er det også samme type stik som i Danmark, men da der findes flere forskellige typer stik, tilrådes det at medbringe et adaptersæt med varierende valgmuligheder. En adapter kan købes hos de fleste isenkræmmere eller i afrejselufthavnen. Drikkepenge I de fleste lande, vi rejser i, udgør drikkepenge-delen hovedparten af lønnen for de ansatte i turismeindustrien. Drikkepenge er noget de ansatte har ret til, men som ingen lov sikrer dem. På prissiden har vi angivet et beløb, som vi anbefaler. Oftest samles drikkepengene ind af den danske rejseleder, som så står for tildelingen til de rette personer. At give drikkepenge er frivilligt, men god kutyme. Mad og drikke Nogle får maveonde bare ved tanken om indisk mad, men på vores ture er den blevet tilpasset vores sarte maver. Morgenmaden er enkel og oftest bestående af brød, marmelade, kaffe/ te og frugt. Frokost og aftensmad er buffet eller bestående af flere små retter som serveres ved bordene. Maden er krydret og velsmagende og serveres med rigelige mængder ris og brød. Det anbefales at man kun drikker vand på flaske.

8 PRISER PR. PERSON OG AFREJSEDATO REJSENS PRIS INKLUDERER: Flytransport København Kochi og Trivandrum København med Emirates via Dubai. Alle kendte lufthavns- og flyafgifter. Transport, udflugter og entréer jf. program. Indkvartering i dobbeltvær. (v. 2 pers). 9 nætter på 3 og 4 stjernede hoteller. 1 nat i dobbeltkahyt på husbåd med eget bad/toilet og aircondition. Morgenmad dagligt. 6x frokost og 6x aftensmad. Engelsktalende lokalguider. Dansk rejseleder. REJSENS PRIS INKLUDERER IKKE: Sygdomsafbestillingsforsikring. Rejseforsikring. Visum til Indien (formular fremsendes ved bestilling af rejsen). Drikkepenge til lokalguider og chauffører (ca. USD 50-60). Drikkevarer og øvrige måltider. Eventuelle ekstra arrangementer. Personlige fornødenheder. Tillæg for enkeltværelse. Alt som ikke er nævnt under rejsens pris inkluderer. FORLÆNGELSE OG ÆNDRINGER: Rejsen sælges som en hel pakke, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg. FORBEHOLD OG ÆNDRINGER: Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer og programpunkter kan risikere at udgå. Vær opmærksom på at rækkefølgen af udflugterne kan blive ændret grundet lokale aktuelle forhold, lukkedage osv. Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle vores rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse i form af rapporter fra rejseleder og kommentarer fra vores gæster. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program straks efter disse er foretaget. afrejse februar kr ,- 18. februar kr ,- Tillæg for eneværelse kr ,- FORLÆNGELSE TIL DUBAI: Ønsker man at forlænge rejsen med nogle dage i Dubai, på ud- eller hjemrejsen, er dette muligt mod et tillæg (ring eller skriv til os for priser og muligheder). BETALING: Depositum er kr ,- pr. person som skal indbetales 7 dage efter bestilling. Restbeløb betales 60 dage før afrejse. DELTAGERANTAL: Rejsen gennemføres med min. 15 og maks. 32 deltagere. Der tages forbehold for trykfejl - opdateret ubn

Husbåde & Indiske elefanter

Husbåde & Indiske elefanter med dansk rejseleder Husbåde & Indiske elefanter Rundrejse til Sydindien 12 dage Tag med til Guds eget Land og oplev et grønt og frodigt Indien med temarker, elefanter, husbåde og lange sandstrande Sydindien

Læs mere

Paradis & Kongebyer. Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean

Paradis & Kongebyer. Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean med dansk rejseleder Paradis & Kongebyer Rundrejse til Sri Lanka 12 dage Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean

Læs mere

Magiske Thailand Taj Mahal & Kamelmarked

Magiske Thailand Taj Mahal & Kamelmarked med dansk rejseleder Magiske Thailand Taj Mahal & Kamelmarked Rundrejse til Indien 9 dage Nordindiens største kulturelle seværdigheder, verdens største kamelmarked samt palads- og kolonistils hoteller

Læs mere

Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai Kina Ekspressen 10 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai Denne Kina rejse

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Beijing og Shanghai 10 dage Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Læs mere

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Shanghai og Beijing 10 dage Oplev hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai inden dagstoget bringer os i ekspresfart til Beijing og Den Kinesiske Mur

Læs mere

Magiske Thailand Skt. Petersborg

Magiske Thailand Skt. Petersborg med dansktalende rejseleder Magiske Thailand Skt. Petersborg Storbyrejse til Rusland 5 dage Tag med til Ruslands kulturelle skattekammer og oplev en af Europas smukkeste byer med palæer og kunstsamlinger

Læs mere

Kejserstaden Beijing

Kejserstaden Beijing med dansk rejseleder Kejserstaden Beijing Kulturrejse til Kinas hovedstad 8 dage Tag med til Beijing hvor vi skal opleve Nordkinas største kulturelle højdepunkter, historie og hverdag Kina er et land med

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

Tigre & Templer. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Tigre & Templer. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Tigre & Templer Rundrejse til Indien 9 eller 14 dage En spændende rundrejse til Nordindiens vilde tigre, Taj Mahal og øvrige store kulturelle højdepunkter slut ferie ved Goa s strande

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Indonesiens tropeøer 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 12. juli 11. oktober 8. november mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Indiens Juvel Rundrejse til Indien 14 dage Tag med til en perlerække af Nordindiens og Ganges-slettens største seværdigheder med oplevelser for alle sanser Rejsen starter i millionbyen

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Mexicos Kulturskatte 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Mexico City Taxco Puebla Oaxaca Tehuantepec

Læs mere

Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam

Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med 2 Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Dien Bien Phu - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Buen Me Thuot - Dalat

Læs mere

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Me Thuot - Dalat - Phan

Læs mere

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med 2 Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Me Thuot - Dalat - Phan

Læs mere

Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal

Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal Rejse til NEPAL med Munke ved den store imponerende Bodh nath-stupa (tempel), der er én af de største buddhistiske stupaer i verden. 2 Ved

Læs mere

Istanbul. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 62 salg@team-benns.com www.team-benns.com/europa

Istanbul. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 62 salg@team-benns.com www.team-benns.com/europa med dansk rejseleder Istanbul En rejse til to verdensdele 5 dage Tag med og oplev asiatisk idyl, store seværdigheder, historiske bygninger og idylliske fiskerlandsbyer langs Bosporusstrædet Istanbul i

Læs mere

Det Oprindelige Thailand

Det Oprindelige Thailand med dansk rejseleder Det Oprindelige Thailand Thailand rundrejse for den eventyrlystne 13 eller 17 dage Tag med til det autentiske nordvestlige Thailand og forlæng rejsen med fire nætter i den kongelige

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED Myanmar - Det gyldne land 2015 Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

SYDINDIENS HEMMELIGHEDER

SYDINDIENS HEMMELIGHEDER SYDINDIENS HEMMELIGHEDER Grønne landskaber, gamle kolonibyer og duftende krydderier. Oplev det eksotiske Sydindien på denne rundrejse, der byder på store naturoplevelser, historiske vingesus og et unikt

Læs mere

KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE

KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE 12 dages rundrejse inklusiv besøg i stemningsfulde kolonibyer, husbådsejlads og 6 dages badeferie ved det Arabiske Hav Afrejse: Hele året (bedste rejsetidspunkt

Læs mere

Sri Lanka 2013&2014. 16 dage - Fly REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10. ring og hør nærmere på Tlf. 62 29 12 10.

Sri Lanka 2013&2014. 16 dage - Fly REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10. ring og hør nærmere på Tlf. 62 29 12 10. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Sri Lanka 2013&2014 16 dage - Fly Spændende nyhed til Sri Lanka - en perle i Det Indiske Ocean. Flot rundrejse - opleve interessant historie, flot natur og eksotiske strande.

Læs mere

Husbåd og Palmestrande

Husbåd og Palmestrande med dansk rejseleder Husbåd og Palmestrande Thailand rundrejse for den eventyrlystne 15 dage Tag med til det autentiske Thailand og oplev gyldne templer, cykeltur, flydende marked, husbåd og palmestrande

Læs mere

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Dragelandet Kina Rundrejse fra Beijing til Maleriske Sydkina 16 dage Tag med på en eventyrlig rejse hvor vi skal opleve Kinas historie fra nord til syd, fra fortid til nutid og fra

Læs mere