Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:"

Transkript

1 Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:

2 1. Højeste ydeevne + Streng kvalitetssikring i hele produktionskæden Der er to faktorer, der spiller en afgørende rolle for udbyttet af solcelleanlæggene: Solcellemodulerne skal muliggøre et højt specifikt energiudbytte og de skal udføre denne opgave på pålidelig og langsigtet vis. + Micro-optisk afprøvning af alle moduler til beskyttelse mod microrevner, der kan nedsætte ydeevnen Med WINAICO-moduler køber du et produkt af en producent, der er specialiseret inden for solcellemoduler i højeste kvalitet. Med passion arbejder vi med udvikling, fremstilling og levering af produkter af højeste kvalitetsstandard til den laveste pris. Vi benytter højeffektive celler til vores moduler for at sikre et højt energiudbytte. Ved at sortere efter svage lys- og temperaturforhold sikres det, at der holdes en stabil ydeevne også ved diffust lys. + Internt testlaboratorium gennemfører konstant test i henhold til den tyske Alle produkter produceres i Taiwan det sted i verden, hvor den globatüv-standard le avantgarde inden for højteknologi har hjemsted. Som datterselskab af halvlederproducenten Win Win Precision Technology har vi adgang til den nyeste viden inden for micro-elektronik. Vores produkter får dermed en kvalitetsfordel. Som kunde betyder dette, at du kan drage fordel af vores konstante højere ydeevne. + Modstandsdygtighed over for ammoniak muliggør anvendelse på landbrugsbygninger Det er ikke langsigtet nok kun at se på købsprisen af et solcelleanlæg. Det afgørende er, i hvor lang tid et anlæg kan holde hvilken ydeevne og hvilket udbytte der således opnås fordelt på hele levetiden. + Problemfri anvendelse af WSP-serien i nærheden af kyster som følge af den afprøvede modstandsevne over for salttåge

3 2. Afprøvet kvalitet + VedSolcellemoduler i højeste kvalitet WINAICO solcellemoduler er hver enkelt detalje udformet til en langsigtet høj ydeevne. En streng kvalitetsstyring fra kontrol af indgående varer over den samlede produktionskæde til en komplet visuel, micro-optisk, mekanisk og elektronisk kontrol af udgående varer sikrer kontinuitet i WINAICO-solcellemodulernes høje kvalitet. + Viden fra halvlederteknikken sikrer et kvalitetsmæssigt forspring WINAICO-modulerne bliver endvidere konstant afprøvet i vores interne og dette til en overensstemmelse, der går ud over + testlaboratorium Anvendelse af højeffektive celler den tyske TÜV-standard. Alle vores produkter er certificerede: CE-certificerede, MCS-certificerede og UL-certificerede samt certificeret i henhold til bredt lysudbytte til IEC/EN (ed.2) og IEC/EN 61730, klasse II. Herudover er modu- godkendt i henhold til salttåge-korrosionstesten + lerne Sortering af cellerne efter svagei overensstemmelse med IEC og er udmærket med DLB-kontrolmærket for lysforhold tilovermaksimering af modstandsdygtighed for ammoniak. udbyttet For os er kvalitet en æressag. + Usædvanlig ydelsesgaranti sikrer langsigtet højt effektniveau Cellerne Solcellerne udgør modulets generator og har en afgørende betydning for modulets ydeevne. WINAICO benytter udelukkende højeffektive celler med meget lave afvigelser i produktionsprocessen. Dette sikrer en pålidelig høj ydeevne i hvert enkelt modul med et godt energiudbytte, selv ved lav indstråling. Folien på bagsiden Folien på bagsiden beskytter komponenterne mod damp og andre eksterne påvirkninger. Den folie, WINAICO bruger til bagsiden, er yderst vejrbestandig og gælder som den eneste gennemprøvede folie, som beskytter solcellemodulerne på pålidelig vis i hele deres levetid på mere end 25 år. Tilslutningskontakten Den tilslutningskontakt, som WINAICO anvender, er en kontakt i klasse IP65 og beskytter på bedste vis mod fugt, snavs og UV-stråler. Den kan i skadestilfælde åbnes og dermed er det ikke nødvendigt at udskifte hele modulet.

4 2. Afprøvet kvalitet + Modulernes høje uniformitet sikrer et tiltalende anlægsbillede Ved WINAICO solcellemoduler er hver enkelt detalje udformet til en langsigtet høj ydeevne. En streng kvalitetsstyring fra kontrol af indgående varer over den samlede produktionskæde til en komplet visuel, micro-optisk, mekanisk og elektronisk kontrol af udgående varer sikrer kontinuitet i WINAICO-solcellemodulernes høje kvalitet. + Enestående rammedesign + Fuldkvadratiske 6-tommers polyog monoceller sikrer en æstetisk helhedsoptik WINAICO-modulerne bliver endvidere konstant afprøvet i vores interne testlaboratorium og dette til en overensstemmelse, der går ud over den tyske TÜV-standard. Alle vores produkter er certificerede: CE-certificerede, MCS-certificerede og UL-certificerede samt certificeret i henhold til IEC/EN (ed.2) og IEC/EN 61730, klasse II. Herudover er modulerne godkendt i henhold til salttåge-korrosionstesten i overensstemmelse med IEC og er udmærket med DLB-kontrolmærket for modstandsdygtighed over for ammoniak. + Ensartet modulmontering som følge af modulernes målnøjagtighed For os er kvalitet en æressag. Cellerne Solcellerne udgør modulets generator og har en afgørende betydning for modulets ydeevne. WINAICO benytter udelukkende højeffektive celler med meget lave afvigelser i produktionsprocessen. Dette sikrer en pålidelig høj ydeevne i hvert enkelt modul med et godt energiudbytte, selv ved lav indstråling. Folien på bagsiden Folien på bagsiden beskytter komponenterne mod damp og andre eksterne påvirkninger. Den folie, WINAICO bruger til bagsiden, er yderst vejrbestandig og gælder som den eneste gennemprøvede folie, som beskytter solcellemodulerne på pålidelig vis i hele deres levetid på mere end 25 år. Tilslutningskontakten Den tilslutningskontakt, som WINAICO anvender, er en kontakt i klasse IP65 og beskytter på bedste vis mod fugt, snavs og UV-stråler. Den kan i skadestilfælde åbnes og dermed er det ikke nødvendigt at udskifte hele modulet.

5 3. Eksklusivt design + MedStreng kvalitetssikring i hele WINAICO-moduler på taget viser du, at kvalitet, æstetik, økonomi og økologi er vigtige faktorer for dig. WINAICO sikrer et homogent moproduktionskæden dulbillede som følge af den strenge kvalitetsstyring og den detaljerede forhåndsudvælgelse af komponenterne. Ved hjælp af det enestående + WINAICO-rammedesign Micro-optisk afprøvning af alle har WINAICO-modulerne en høj målnøjagtighed og kan således monteres på ensartet og tiltalende vis. Udførelsen i moduler til beskyttelse mod microhøj kvalitet sikrer, at modulerne kan holde stand over for kritiske blikke selvrevner, efter 25 år der og mere. kan nedsætte ydeevnen + Internt testlaboratorium gennemfører Klæbebåndet konstant test i henhold til den tyske Rammen TÜV-standard Rammen beskytter det indvendige laminat mod termiske og mekaniske spændinger. WINAICO-modulernes enestående ramme af fuldaluminium sikrer en maksimal stabilitet og beskyttelse mod materialesvækkelse. De afrundede hjørneelementer giver en øget stabilitet og er vandtætte. Klæbebåndet forbinder aluminiumrammen og glasset. I modsætning til silikonetætninger har klæbebånd en meget høj modstandsevne over for varme eller UV-stråler samt kemiske angreb såsom fra ammoniak. Det klæbebånd, der anvendes af WINAICO, spærrer på fremragende vis mod snavs og fugt, har en høj modstandsevne og udligner spændingsfrit de forskellige ekspansioner af glas og aluminium. Resultatet er: en pålidelig og varig klæbeforbindelse. + Modstandsdygtighed over for ammoniak muliggør anvendelse på landbrugsbygninger + Problemfri anvendelse af WSP-serien i nærheden af kyster som følge af den afprøvede modstandsevne over for salttåge EVA-folien Glasset Der anvendes EVA-folie for at forbinde solcellerne med glasoverfladen og til at indkapsle modulet. De kvalitetsfolier, der anvendes af WINAICO, skal sikre isolerings- og beskyttelsesvirkningen i hele modulets levetid. Glasset beskytter de bagvedliggende komponenter mod vind og vejr. WINAICO anvender udelukkende højtransmissivt frontglas som har en direkte positiv indvirkning på ydeevnen og modulets udbytte.

6 3. Eksklusivt design + Høj investeringssikkerhed som følge af høj ydeevne, overlegen kvalitet og innovativt design Med WINAICO-moduler på taget viser du, at kvalitet, æstetik, økonomi og økologi er vigtige faktorer for dig. WINAICO sikrer et homogent modulbillede som følge af den strenge kvalitetsstyring og den detaljerede forhåndsudvælgelse af komponenterne. Ved hjælp af det enestående WINAICO-rammedesign har WINAICO-modulerne en høj målnøjagtighed og kan således monteres på ensartet og tiltalende vis. Udførelsen i høj kvalitet sikrer, at modulerne kan holde stand over for kritiske blikke selv efter 25 år og mere. + 2 års gratis komplet beskyttelse af anlægget ved køb af WINAICOmoduler + Forsikringsdækning kanklæbebåndet udvides Rammen til 10 år Rammen beskytter det indvendige laminat mod termiske og mekaniske spændinger. WINAICO-modulernes enestående ramme af fuldaluminium sikrer en maksimal stabilitet og beskyttelse mod materialesvækkelse. De afrundede hjørneelementer giver en øget stabilitet og er vandtætte. Klæbebåndet forbinder aluminiumrammen og glasset. I modsætning til silikonetætninger har klæbebånd en meget høj modstandsevne over for varme eller UV-stråler samt kemiske angreb såsom fra ammoniak. Det klæbebånd, der anvendes af WINAICO, spærrer på fremragende vis mod snavs og fugt, har en høj modstandsevne og udligner spændingsfrit de forskellige ekspansioner af glas og aluminium. Resultatet er: en pålidelig og varig klæbeforbindelse. + 3 i 1 -forsikringsdækning for alle dele til solcelleanlægget + Forsikring mod enhver risiko, mod driftstab og mod nedsat ydeevne + Beskyttelse mod alle materielle skader, tab i forbindelse med driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab + Forsikringsudbydere er de ansete partnere: ERGO & Willis Group EVA-folien Glasset Der anvendes EVA-folie for at forbinde solcellerne med glasoverfladen og til at indkapsle modulet. De kvalitetsfolier, der anvendes af WINAICO, skal sikre isolerings- og beskyttelsesvirkningen i hele modulets levetid. Glasset beskytter de bagvedliggende komponenter mod vind og vejr. WINAICO anvender udelukkende højtransmissivt frontglas som har en direkte positiv indvirkning på ydeevnen og modulets udbytte.

7 4. Maksimal investeringssikkerhed +Høj ydeevne Modulernes høje sikrer plus overlegen kvalitetuniformitet plus innovativt design: Dette er for dig lig med en maksimal investeringssikkerhed. Hvis du vælger den høje etfratiltalende anlægsbillede kvalitet WINAICO, vil du få endnu mere glæde af hver eneste solskinsdag i mindst de næste 25 år og nyde godt af en højere ydeevne, +et højere Enestående rammedesign udbytte. beskytte dit anlæg mod materiel skade, tab ipolyforbindelse med +For atfuldkvadratiske 6-tommers driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab tilbyder vi i forbindelse og monoceller sikrer en æstetisk med købet af WINAICO-moduler en omfattende forsikringsdækning gældende for hele solcelleanlægget. I forbindelse med købet får du en helhedsoptik gratis toårig forsikring. Forsikringen kan forlænges med yderligere otte år - takket være den høje kvalitet til fordelagtige betingelser. Uanset +hvad der Ensartet somaltidfølge måtte ske:modulmontering Med WINAICO er du økonomisk på den sikre side. af modulernes målnøjagtighed En investering i et solcelleanlæg fra WINAICO er en sikker investering. Der er således mulighed for et udbytteniveau, som synes nærmest umuligt at nå i forbindelse med andre anlægstyper og din investering er ikke mindst beskyttet mod alle risici.

8 4. Maksimal investeringssikkerhed + Udelukkende anvendelse af komponenter af høj kvalitet Høj ydeevne plus overlegen kvalitet plus innovativt design: Dette er for dig lig med en maksimal investeringssikkerhed. Hvis du vælger den høje kvalitet fra WINAICO, vil du få endnu mere glæde af hver eneste solskinsdag i mindst de næste 25 år og nyde godt af en højere ydeevne, et højere udbytte års produktgaranti (dog ikke laminat) For at beskytte dit anlæg mod materiel skade, tab i forbindelse med driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab tilbyder vi i forbindelse med købet af WINAICO-moduler en omfattende forsikringsdækning gældende for hele solcelleanlægget. I forbindelse med købet får du en gratis toårig forsikring. Forsikringen kan forlænges med yderligere otte år - takket være den høje kvalitet til fordelagtige betingelser. Uanset hvad der måtte ske: Med WINAICO er du økonomisk altid på den sikre side. + Plustolerancer på 0/+5 Wp (standardmoduler) + Lineær ydelsesgaranti på 25 år En investering i et solcelleanlæg fra WINAICO er en sikker investering. Der er således mulighed for et udbytteniveau, som synes nærmest umuligt at nå i forbindelse med andre anlægstyper og din investering er ikke mindst beskyttet mod alle risici. + Tilbagetagning af modulerne via FV-cyklus

9 5. Vedvarende ydeevne + Høj investeringssikkerhed som følge af høj ydeevne, overlegen kvalitet og innovativt design Solcellemodulerne udsættes i løbet af deres levetid på mere end 25 år for betydelige miljømæssige påvirkninger. Lige meget om det hagler, sner, eller det er varmt: solcellemoduler skal konstant have den højeste ydeevne for at sikre et højt udbytte. Det er således af afgørende betydning, at der anvendes komponenter af høj kvalitet. Hos WINAICO har fokus lige fra starten udelukkende været på vejrbestandige komponenter af høj kvalitet produceret af de førende aktører på markedet det bedste af det bedste. På den måde kan du være sikker på, at dit anlæg også efter 25 år har en høj ydeevne og genererer en masse gratis, miljøvenlig strøm til dig. + 2 års gratis komplet beskyttelse af anlægget ved køb af WINAICOmoduler + Forsikringsdækning kan udvides til 10 år Som producent sikrer vi endvidere, at WINAICO-modulerne holder det, WINAICO lover. Din sikkerhed er garanteret gennem en produktgaranti på 12 år samt en lineær ydelsesgaranti på 25 år. + 3 i 1 -forsikringsdækning for alle dele til solcelleanlægget + Forsikring mod enhver risiko, mod driftstab og mod nedsat ydeevne + Beskyttelse mod alle materielle skader, tab i forbindelse med driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab ID :0 + Forsikringsudbydere er de ansete 25 års lineær ydelsesgaranti partnere: ERGO & Willis Group 100% 97% 95% Ydelsesgaranti i % 90% 85% 80% 80,2% 75% År Lineær garanti på ydeevne ved WINAICO-moduler Markedstypisk garantiløfte Garantifordel for WINAICO-kunder Ved købet af et WINAICO-modul garanterer vi i det første år en ydeevne på mindst 97% af den nominelle effekt. I de efterfølgende 24 år garanterer WINAICO en maksimal nedsat ydeevne på 0,7 % af den nominelle effekt per år. Med dette løfte om ydeevne står WINAICO inde for kvaliteten og ydeevnen fra den egen produktion og skaber sikkerhed for din investering

10 5. Vedvarende ydeevne Solcellemodulerne udsættes i løbet af deres levetid på mere end 25 år for betydelige miljømæssige påvirkninger. Lige meget om det hagler, sner, eller det er varmt: solcellemoduler skal konstant have den højeste ydeevne for at sikre et højt udbytte. Det er således af afgørende betydning, at der anvendes komponenter af høj kvalitet. Hos WINAICO har fokus lige fra starten udelukkende været på vejrbestandige komponenter af høj kvalitet produceret af de førende aktører på markedet det bedste af det bedste. På den måde kan du være sikker på, at dit anlæg også efter 25 år har en høj ydeevne og genererer en masse gratis, miljøvenlig strøm til dig. Som producent sikrer vi endvidere, at WINAICO-modulerne holder det, WINAICO lover. Din sikkerhed er garanteret gennem en produktgaranti på 12 år samt en lineær ydelsesgaranti på 25 år. ID :0 25 års lineær ydelsesgaranti 100% 97% 95% Ydelsesgaranti i % 90% 85% 80% 80,2% 75% År Lineær garanti på ydeevne ved WINAICO-moduler Markedstypisk garantiløfte Garantifordel for WINAICO-kunder Ved købet af et WINAICO-modul garanterer vi i det første år en ydeevne på mindst 97% af den nominelle effekt. I de efterfølgende 24 år garanterer WINAICO en maksimal nedsat ydeevne på 0,7 % af den nominelle effekt per år. Med dette løfte om ydeevne står WINAICO inde for kvaliteten og ydeevnen fra den egen produktion og skaber sikkerhed for din investering

11 6. Stærk partner + Udelukkende anvendelse af komponenter af høj kvalitet WINAICO samarbejder udelukkende med specialister. Dermed er hele processen lige fra rådgivning og planlægning til montering i de bedste hænder hos WINAICO-partnerne års produktgaranti (dog ikke laminat) Vi har i samarbejde med vores over 500 partnere i hele verden bygget flere tusind anlæg, som producerer over 5 gigawatt-timer strøm fra solenergi om året og således skaber et sikkert udbytte med ren miljøsamvittighed for ejerne. + Plustolerancer på 0/+5 Wp (standardmoduler) Filialer i hele verden letter direkte markedsføring, salg, systeminstallation og en effektiv after-sales-service. Ved hjælp af den egen salgs- og logistikstruktur ankommer varen inden for få dage hos vores partnere på stedet og er således så godt som monteret på taget. + Lineær ydelsesgaranti på 25 år + Tilbagetagning af modulerne via FV-cyklus

12 6. Stærk partner WINAICO samarbejder udelukkende med specialister. Dermed er hele processen lige fra rådgivning og planlægning til montering i de bedste hænder hos WINAICO-partnerne. Vi har i samarbejde med vores over 500 partnere i hele verden bygget flere tusind anlæg, som producerer over 5 gigawatt-timer strøm fra solenergi om året og således skaber et sikkert udbytte med ren miljøsamvittighed for ejerne. Filialer i hele verden letter direkte markedsføring, salg, systeminstallation og en effektiv after-sales-service. Ved hjælp af den egen salgs- og logistikstruktur ankommer varen inden for få dage hos vores partnere på stedet og er således så godt som monteret på taget.

13 + Direkte salg, udelukkende via specialister + Over 500 partnere på globalt plan + Flere tusind referencer i hele verden + Hurtig levering som følge af god varedisponibilitet + Egen salgs- og logistikstruktur + Support ved leje af tagarealer og iværksættelse af solcelleprojekter

14 Din lokale partner WINAICO er et mærke fra Win Win Precision Technology Co., Ltd. WINAICO Deutschland GmbH Industriestraße Creglingen Telefon +49 (0) / Telefax +49 (0) / Der garanteres ikke for oplysningernes rigtighed. Forbeholdt tekniske ændringer. 0712/agentur-bemberg.de

Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:

Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste: Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste: 1. Højeste ydeevne Der er to faktorer, der spiller en afgørende rolle for udbyttet af solcelleanlæggene: Solcellemodulerne skal muliggøre

Læs mere

Kvalitet af princip. WINAICO s højeffektive moduler

Kvalitet af princip. WINAICO s højeffektive moduler I D:000 0 0 2 8 7 59 Kvalitet af princip WINAICO s højeffektive moduler WINAICO-kvalitet homogent modulbillede, også ved 7.000 WSP-moduler som her i Hannover, Tyskland, 2011. WINAICO-produktsortimentet:

Læs mere

HVAD BRINGER FREMTIDEN? MASSER AF SOLENERGI!

HVAD BRINGER FREMTIDEN? MASSER AF SOLENERGI! HVAD BRINGER FREMTIDEN? MASSER AF SOLENERGI! YDEEVNE, HOLDBARHED, OM- KOSTNINGSEFFEKTIVITET: ALT SAMMEN ET SPØRGSMÅL OM KVALITET... Alle, der vælger et solcelleanlæg, skal se langt ud i fremtiden et sådant

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar INDHOLD 01 TEKNISK KOMPETENCE Førende - også fremadrettet 02 INNOVATION NeON sætter nye standarder 03 KVALITET LG kan holde

Læs mere

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed.

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. SOLON SOLraise DK SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. Udbyttestigning op til 25 % Modulintern MPP-tracking Mulighed for udnyttelse af tagflader i delvis skygge

Læs mere

SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage.

SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage. SOLON SOLfixx Black/Blue DK SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage. Nyudviklet fladtagssystem bestående af kraftige SOLON-moduler og en let underkonstruktion af kunststof Velegnet til tage med

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

Bosch solceller. Thermotechnology

Bosch solceller. Thermotechnology Bosch solceller En god forretning! 1 Bosch solceller En god forretning Hvad er en solcelle? Produktion og overslagspriser Hvad er netto måleordningen? Hvad er virksomhedsordningen? Hvem er Bosch? Hvorfor

Læs mere

Saphire Power Systems

Saphire Power Systems Saphire Power Systems System Sommer 6000 Masser af solstrøm til at dække 4 personers elforbrug Vælg mellem de elegante blåsorte "Blue Diamond" eller sorte "Black Diamond" solceller. Begge med sort baggrund

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

Intelligente energiløsninger

Intelligente energiløsninger Intelligente energiløsninger fra green force company a/s Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing Monteringen startede om morgenen, og samme dag var vi selvforsynende med el Lise og Hans Peter Buch -

Læs mere

Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk

Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske

Læs mere

TIL RÅDGIVERE OG INDKØBERE

TIL RÅDGIVERE OG INDKØBERE TIL RÅDGIVERE OG INDKØBERE Tjekliste til indkøb af Solcelleanlæg Når der skal træffes en beslutning om hvilket solcelleanlæg der skal købes, er det vigtigt, at sammenligne forskellige tilbud, da der er

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

(Kilde: The European Commission s Joint Research Centre, Institute for Environment and Sustainability)

(Kilde: The European Commission s Joint Research Centre, Institute for Environment and Sustainability) Er der virkelig sol nok i Danmark Selv om vi ikke synes det, så er der masser af solskin i Danmark. Faktisk så meget, at du skal langt ned i Sydtyskland for at få mere. Derfor er konklusionen, at når solceller

Læs mere

JA TIL SOLCELLER! 8 x ja til WINAICO!

JA TIL SOLCELLER! 8 x ja til WINAICO! JA TIL SOLCELLER! 8 x ja til WINAICO! JA TIL TOPPRÆSTATIONER BEKRÆFTET AF UAFHÆNGIGE PRØVEANSTALTER. Hvad enten det drejer sig om ydelse eller pålidelighed under virkelige forhold, finder man altid WINAICO-modulerne

Læs mere

Bosch solcelle moduler. Monokrystallinske solcellepakker

Bosch solcelle moduler. Monokrystallinske solcellepakker Bosch solcelle moduler Monokrystallinske solcellepakker Velkommen hos Bosch Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Gode grunde til Bosch solcelle moduler... 5 Dataark... 6 Overblik over systempakker... 6

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

hos Skousen! Solcelleanlæg 6,2 kw inkl. montering: Fra 89.995,- 10 års invertergaranti 10 års panelgaranti 25 års lineær ydelsesgaranti

hos Skousen! Solcelleanlæg 6,2 kw inkl. montering: Fra 89.995,- 10 års invertergaranti 10 års panelgaranti 25 års lineær ydelsesgaranti NYHED hos Skousen! Solcelleanlæg 6,2 kw inkl. montering: Fra 89.995,- 10 års invertergaranti 10 års panelgaranti 25 års lineær ydelsesgaranti Hvorfor solceller? Med dit eget solcelleanlæg kan du slippe

Læs mere

PRIVATE HUSSTANDE. www.energisol.dk ENERGISOL SOLCELLEANLÆG OG RÅDGIVNING I TOPKVALITET. det er ren energi

PRIVATE HUSSTANDE. www.energisol.dk ENERGISOL SOLCELLEANLÆG OG RÅDGIVNING I TOPKVALITET. det er ren energi PRIVATE HUSSTANDE www.energisol.dk ENERGISOL SOLCELLEANLÆG OG RÅDGIVNING I TOPKVALITET det er ren energi Monokrystallinsk anlæg installeret af EnergiSOL. Installeret effekt 7.020 Wp. SOLCELLEANLÆG ER STADIG

Læs mere

SOLCELLER energi for alle

SOLCELLER energi for alle SOLCELLER energi for alle 1 LAD SOLEN SKINNE PÅ DIN EL-REGNING Interessen for solcelleanlæg er steget markant de senere år og denne interesse ser ud til at fortsætte ikke mindst fordi det forventes at

Læs mere

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT ÅR. Kilde iea Trods det at Danmark er placeret rimelig

Læs mere

Producer din egen elektricitet...

Producer din egen elektricitet... Producer din egen elektricitet... Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske normer, de er testet

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Solcelleranlæg. Solcelleanlæg

Solcelleranlæg. Solcelleanlæg Solcelleanlæg Sænk din elregning og dit CO 2 -udslip markant Solens daglige indstråling på jorden er ca. 6.000 gange så høj, som den samlede energi vi dagligt forbruger på kloden. Ved at udnytte solens

Læs mere

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til solcelleguiden Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til produktion af el med solceller. Solceller

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kvistløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at vi

Læs mere

SiKKER gevinst HVER DAg! Nu KAN Du Få SOLCELLEANLæg i SONNENKRAFT KVALiTET

SiKKER gevinst HVER DAg! Nu KAN Du Få SOLCELLEANLæg i SONNENKRAFT KVALiTET Sikker gevinst hver dag! Nu kan du få solcelleanlæg i Sonnenkraft kvalitet www.sonnenkraft.dk SOLENS KRAFT Og energi. Helt gratis! Solen er stået op i mere end 4,57 milliarder år. Og hver dag udsendes

Læs mere

Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Med solen som målet. den lette tagløsning

Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Med solen som målet. den lette tagløsning Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Metrotile LightPOwer Med solen som målet den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

Solcelleanlæg Måling og kvalitetssikring

Solcelleanlæg Måling og kvalitetssikring Solcelleanlæg Måling og kvalitetssikring Ivan Katic, Energi & Klima Søren Poulsen, Energi & Klima ik@teknologisk.dk sop@teknologisk.dk Hvilket niveau? Komponenter Moduler Inverter BOS Anlæg Konfiguration

Læs mere

Supertæt med illmod 600 fugebånd

Supertæt med illmod 600 fugebånd Supertæt med illmod 600 fugebånd Nr. 1 båret af stærke kompetencer 31.876.652 meter illmod 600 forpligter 31.876.652 meter, 31.876.653 meter, 31.876.654 meter, 31.876.655 meter... Fugebånd i lange baner

Læs mere

Professionelle facadeløsninger

Professionelle facadeløsninger Professionelle facadeløsninger FAKTA Dansk produceret OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink,

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT NG PRO - Roof sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2012

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2012 VISIONS WITH ENERGY Salgs Guide 2012 Kit Systemer KIT 1: 1.9 kwp Net tilsluttet Solcelleanlæg Mængde 10 stk.: Solcellemoduler Trina Solar, TSM- DC01.A.05 black 190W Ydelse 190 Wp 0~+3% Monokrystallinske

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Solcelle KIT. Producer din egen elektricitet...

Solcelle KIT. Producer din egen elektricitet... Solcelle KIT Producer din egen elektricitet... Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske normer,

Læs mere

Driftssikker Vindmølle

Driftssikker Vindmølle Driftssikker Vindmølle Kingspan Wind er det seneste produkt i Kingspan Groups miljøvenlige sortiment. Resultatet af 30 års forskning, udvikling og innovation med installationer i mere end 60 lande og på

Læs mere

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT ÅR. Kilde iea Trods det at Danmark er placeret rimelig

Læs mere

SOLARWATT EASY-IN DEN KOMPLETTE LØSNING

SOLARWATT EASY-IN DEN KOMPLETTE LØSNING SOLARWATT EASY-IN DEN KOMPLETTE LØSNING SOLARWATT AG 01 SOLARWATT - SYSTEM EASY-IN 02 01 SOLARWATT - SYSTEM EASY-IN SOLARWATT AG INDHOLD 01 ANLÆGGET.............................. S. 02 02 INFORMATION OM

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

Professionelle kvistløsninger

Professionelle kvistløsninger Professionelle kvistløsninger FAKTA Dansk produceret OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

spar penge med solpaneler!

spar penge med solpaneler! spar penge med solpaneler! Lav investering med høje straks besparelser Sikker investering - med virkningsgrads garanti Stort afkast - spar op til pensionen 25 års produktgaranti Udarbejdelse af rapport

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink og kobber af højeste faglige kvalitet, til

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES PROFILE UNIKT KONCEPT NG PRO - PROFILE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst

Læs mere

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv Intelligente energiløsninger til industri og erhverv fra Mathiasen Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing velkommen Velkommen til Mathiasen...... din lokale sparringspartner inden for vedvarende energiløsninger.

Læs mere

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning hvad betyder det for dig? www.ok.dk 2 3 Solceller

Læs mere

Meget mere end bare fugebånd

Meget mere end bare fugebånd Meget mere end bare fugebånd Bedre isoleringseffekt Markedets bedste garantier Sikker support på byggepladsen December 2015 Professionelle fugeløsninger til professionelle fagfolk Stærke løsninger overalt

Læs mere

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer den sikre og slanke krympemuffe til præisolerede rør Dobbelttætning sikrer fuldstændig tæthed i hele levetiden Høj krympetemperatur sikrer, at muffen

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Terrassetag Carport Solceller

Terrassetag Carport Solceller Terrassetag Carport Solceller 2 Arkitektur og egen grøn elproduktion Denne folder er tænkt som information og inspiration for den grønne projektmager, som ønsker sig en kombination af æstetik og vedvarende

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

Grundejerforeningen Selskovparken

Grundejerforeningen Selskovparken Dansk partner for SOLARWATT Grundejerforeningen Selskovparken Torsdag 16. februar 2012 27-02-2012 1 Agenda Hvad er et monokrystalisk solcelleanlæg og hvordan virker det? Hvad påvirker solcellers effektivitet?

Læs mere

Langsigtet bæredygtighed

Langsigtet bæredygtighed Langsigtet bæredygtighed Vores filosofi Hos Savosolar udvikler vi termiske solvarmeløsninger til professionelle. Vi tror på at kvalitet er den bedste investering, via en pålidelig energiproduktion og den

Læs mere

Solcelleanlæg til erhverv fra Relacom. relacom.dk. Relacom Mårkærvej 1-3 2630 Taastrup. 70 10 85 85 solcelle@dk.relacom.com. Innovative power.

Solcelleanlæg til erhverv fra Relacom. relacom.dk. Relacom Mårkærvej 1-3 2630 Taastrup. 70 10 85 85 solcelle@dk.relacom.com. Innovative power. Version 3, maj 2013 Solcelleanlæg til erhverv fra Relacom Innovative power. Relacom Mårkærvej 1-3 2630 Taastrup 70 10 85 85 solcelle@dk.relacom.com relacom.dk Hvorfor solceller og hvorfor nu? I dag gør

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling AquaCoat En nyhed i overfladebehandling Her er beviset: Fantastisk holdbarhed AquaCoats helt enestående holdbarhed og evne til at beskytte mod korrosion er blevet testet igen og igen af uafhængige testinstitutter.

Læs mere

Insert picture. GermanSolar Præsentation CARBON 20 fra idé til virkelighed om Solceller. WIDEX

Insert picture. GermanSolar Præsentation CARBON 20 fra idé til virkelighed om Solceller. WIDEX Insert picture GermanSolar Præsentation CARBON 20 fra idé til virkelighed om Solceller. WIDEX Indhold 1. Markedet 2. GermanSolar A/S 3. Produkter 4. Projektering 5. Eksempler 1. Markedet for solceller

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

Udviklingen af originalen

Udviklingen af originalen De nye forgreningsdåser Udviklingen af originalen 1. valg - Til udendørs installation, nu også med tætningsgel 2014 1950 www.enycase.eu Hensels forgreningsdåse: En succeshistorie! Gustav Hensel GmbH &

Læs mere

QuickPlan. Mere klimabeskyttelse. Mere kundebinding. Solceller som bæredygtigt forretningsområde. Vores kooperationsmodel for din virksomhedssucces

QuickPlan. Mere klimabeskyttelse. Mere kundebinding. Solceller som bæredygtigt forretningsområde. Vores kooperationsmodel for din virksomhedssucces QuickPlan Kommunikationsplatformen for solcelleprojekter Solceller som bæredygtigt forretningsområde Vores kooperationsmodel for din virksomhedssucces Solcellegrossist siden 1985 Mere kompetence Mere kundebinding

Læs mere

De nye forgreningsdåser. Udviklingen af originalen. 1. valg - Til udendørs installation.

De nye forgreningsdåser. Udviklingen af originalen. 1. valg - Til udendørs installation. De nye forgreningsdåser Udviklingen af originalen 1. valg - Til dørs installation 2014 1931 www.enycase.de ENYCASE Hensels forgreningsdåse: En succeshistorie! Gustav Hensel GmbH & Co. KG har altid levet

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. JensA. Salgs Guide

VISIONS WITH ENERGY. JensA. Salgs Guide VISIONS WITH ENERGY JensA Salgs Guide 2012-13 KIT 1 Yingli: 2,00 kwp Net tilsluttet Solcelleanlæg 2,00 kwp Mængde Net 8 stk.: tilsluttet Solcellemoduler Solcelleanlæg Yingli PANDA YL250 C-30b Ydelse250Wp+0-5W

Læs mere

De nye forgreningsdåser. Udviklingen af originalen. 1. valg - Til udendørs installation.

De nye forgreningsdåser. Udviklingen af originalen. 1. valg - Til udendørs installation. De nye forgreningsdåser Udviklingen af originalen 1. valg - Til dørs installation 2014 1931 www.enycase.de ENYCASE Hensels forgreningsdåse: En succeshistorie! Gustav Hensel GmbH & Co. KG har altid levet

Læs mere

Et tag der får dig, dit hus og

Et tag der får dig, dit hus og Innogie Et tag der får dig, dit hus og Insert picture din elregning til at se godt ud Introductory Presentation Solceller en del af fremtidens energisystem MAN-V1 Kort om Innogie MISSION Innogie s mission

Læs mere

SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage.

SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage. SOLON SOLfixx Black / Blue DK SOLON SOLfixx. Fotovoltaisk system til flade tage. Nye: Sne kile i alpine områder Større udbytte pr. kvadratmeter: Høj udnyttelsesgrad Velegnet til tage med let konstruktion

Læs mere

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE NYHED Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til dine ønsker hele året og

Læs mere

De nye forgreningsdåser. Udviklingen af originalen. 1. valg - Til udendørs installation.

De nye forgreningsdåser. Udviklingen af originalen. 1. valg - Til udendørs installation. De nye forgreningsdåser Udviklingen af originalen 1. valg - Til dørs installation 2014 1931 www.enycase.eu Hensels forgreningsdåse: En succeshistorie! Gustav Hensel GmbH & Co. KG har altid levet op til

Læs mere

RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING

RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING 2 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 3 RENOLIT ALKORTOP: TPO baseret ét-lags tagdækning Med RENOLIT ALKORTOP membranen tilbyder RENOLIT nu også en serie

Læs mere

Hovedstadens Låse-Service

Hovedstadens Låse-Service Knobloch til villaer og rækkehuse leveres i flere størrelser og varianter. Den mest almindelige type har låge og brevklap i fronten () men de kan også leveres med brevklap på fronten og låge på bagsiden

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ATTIC UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kviste i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet,

Læs mere

INVESTERING I FREMTIDEN. TOPSKAT eller OPSPARING?

INVESTERING I FREMTIDEN. TOPSKAT eller OPSPARING? INVESTERING I FREMTIDEN TOPSKAT eller OPSPARING? INFORMATION SOLENERGI EJENDOMME ESTATEPARTNER A/S KORT SAGT Vi administrerer selskaber for over DKK 1 mia. Vi udbyder hert år omkring 10 nye sunde solprojekter

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Grøn energi i hjemmet

Grøn energi i hjemmet Grøn energi i hjemmet Om denne pjece. Miljøministeriet har i samarbejde med Peter Bang Research A/S udarbejdet pjecen Grøn energi i hjemmet som e-magasin. Vi er gået sammen for at informere danske husejere

Læs mere

Royal Grass...hjemme i din have

Royal Grass...hjemme i din have Livsstil ...hjemme i din have Du er åben over for tanken om, at installere Royal Grass kunstgræs derhjemme, elles ville du ikke læse denne brochure. Vi vil med denne brochure om Royal Grass gerne give

Læs mere

Meget mere end bare fugebånd

Meget mere end bare fugebånd Meget mere end bare fugebånd Bedre isoleringseffekt Markedets bedste garantier Sikker support på byggepladsen Maj 2017 Professionelle fugeløsninger til professionelle fagfolk Markedets bedste garantier

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

CIRKEL ENERGI Præsenterer Evance Wind Iskra R9000. Temadag om mini- og husstandsmøller

CIRKEL ENERGI Præsenterer Evance Wind Iskra R9000. Temadag om mini- og husstandsmøller CIRKEL ENERGI Præsenterer Evance Wind Iskra R9000 Temadag om mini- og husstandsmøller Evance Winds Historie Grundlagt i 1999 stor vind fra Carter, alle arbejder stadig hos Evance. Forskning og udvikling

Læs mere

FOTOVOLTAISK SOLENERGI MONOKRYSTALLINSKE MODULER - SI-ESF-M-BIPV-SM-M156-60

FOTOVOLTAISK SOLENERGI MONOKRYSTALLINSKE MODULER - SI-ESF-M-BIPV-SM-M156-60 Disse PV moduler bruger pseudo-squared, høj effektivitet, monokrystallinske silicium celler (cellerne er lavet af en enkelt krystal af høj renhed silicium) at omdanne energien i sollys til elektrisk energi.

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

EL-PRODUKTION CT V1.00. Blenstruphallen med 10 års låneafvikling (sol, LED, isolering)

EL-PRODUKTION CT V1.00. Blenstruphallen med 10 års låneafvikling (sol, LED, isolering) EL-PRODUKTION CT 16.11.2012 V1.00 Sted Blenstruphallen med 10 års låneafvikling (sol, LED, isolering) TEKST ENHED DATA Pris pr. kwh til el-forbrug [2012] DKK 1,6324 Forventede 2013 pris, baseret på 1,54

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM Hvad er Kebony? Kebony er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, når udseende og ydeevne er afgørende. Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Driftvejledning Solcelleanlægget er fuldstændigt automatisk, og der skal ikke justeres på inverterens grundlæggende parametre.

Driftvejledning Solcelleanlægget er fuldstændigt automatisk, og der skal ikke justeres på inverterens grundlæggende parametre. Drift og vedligehold Driftvejledning Solcelleanlægget er fuldstændigt automatisk, og der skal ikke justeres på inverterens grundlæggende parametre. Anlægget sluttes til og fra ved hjælp af en sikkerhedsafbryder

Læs mere

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar.

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar. Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG Dit behov for sikker drift. Vi sørger for dit anlæg altid er i drift, og vedligeholder det løbende! Maksimalt udbytte ved optimal drift:

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Grøn energi er fremtiden Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning det betyder det for dig.

Læs mere

Højtydende solfanger FKA Made in Germany

Højtydende solfanger FKA Made in Germany Højtydende solfanger FKA Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie International (STI) højtydende solfangere er baseret

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

FREMTIDEN ER MODULOPBYGGET

FREMTIDEN ER MODULOPBYGGET FREMTIDEN ER MODULOPBYGGET MyReserve. DEN MEST EFFEKTIVE STRØMLAGRINGSENHED I VERDEN. 2 SOLARWATT MyReserve MyReserve passer perfekt uanset dine planer FREMTIDENS STRØMLØSNING ER HER En lagringsenhed er

Læs mere

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET Ventisol a/s Nordre Ringvej 9 9760 Vrå Tlf.: 98 98 16 75 Fax: 98 98 24 86 info@ventisol.dk www.ventisol.dk BOLIG INGEN KOMPROMISER Hos

Læs mere