Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:"

Transkript

1 Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:

2 1. Højeste ydeevne + Streng kvalitetssikring i hele produktionskæden Der er to faktorer, der spiller en afgørende rolle for udbyttet af solcelleanlæggene: Solcellemodulerne skal muliggøre et højt specifikt energiudbytte og de skal udføre denne opgave på pålidelig og langsigtet vis. + Micro-optisk afprøvning af alle moduler til beskyttelse mod microrevner, der kan nedsætte ydeevnen Med WINAICO-moduler køber du et produkt af en producent, der er specialiseret inden for solcellemoduler i højeste kvalitet. Med passion arbejder vi med udvikling, fremstilling og levering af produkter af højeste kvalitetsstandard til den laveste pris. Vi benytter højeffektive celler til vores moduler for at sikre et højt energiudbytte. Ved at sortere efter svage lys- og temperaturforhold sikres det, at der holdes en stabil ydeevne også ved diffust lys. + Internt testlaboratorium gennemfører konstant test i henhold til den tyske Alle produkter produceres i Taiwan det sted i verden, hvor den globatüv-standard le avantgarde inden for højteknologi har hjemsted. Som datterselskab af halvlederproducenten Win Win Precision Technology har vi adgang til den nyeste viden inden for micro-elektronik. Vores produkter får dermed en kvalitetsfordel. Som kunde betyder dette, at du kan drage fordel af vores konstante højere ydeevne. + Modstandsdygtighed over for ammoniak muliggør anvendelse på landbrugsbygninger Det er ikke langsigtet nok kun at se på købsprisen af et solcelleanlæg. Det afgørende er, i hvor lang tid et anlæg kan holde hvilken ydeevne og hvilket udbytte der således opnås fordelt på hele levetiden. + Problemfri anvendelse af WSP-serien i nærheden af kyster som følge af den afprøvede modstandsevne over for salttåge

3 2. Afprøvet kvalitet + VedSolcellemoduler i højeste kvalitet WINAICO solcellemoduler er hver enkelt detalje udformet til en langsigtet høj ydeevne. En streng kvalitetsstyring fra kontrol af indgående varer over den samlede produktionskæde til en komplet visuel, micro-optisk, mekanisk og elektronisk kontrol af udgående varer sikrer kontinuitet i WINAICO-solcellemodulernes høje kvalitet. + Viden fra halvlederteknikken sikrer et kvalitetsmæssigt forspring WINAICO-modulerne bliver endvidere konstant afprøvet i vores interne og dette til en overensstemmelse, der går ud over + testlaboratorium Anvendelse af højeffektive celler den tyske TÜV-standard. Alle vores produkter er certificerede: CE-certificerede, MCS-certificerede og UL-certificerede samt certificeret i henhold til bredt lysudbytte til IEC/EN (ed.2) og IEC/EN 61730, klasse II. Herudover er modu- godkendt i henhold til salttåge-korrosionstesten + lerne Sortering af cellerne efter svagei overensstemmelse med IEC og er udmærket med DLB-kontrolmærket for lysforhold tilovermaksimering af modstandsdygtighed for ammoniak. udbyttet For os er kvalitet en æressag. + Usædvanlig ydelsesgaranti sikrer langsigtet højt effektniveau Cellerne Solcellerne udgør modulets generator og har en afgørende betydning for modulets ydeevne. WINAICO benytter udelukkende højeffektive celler med meget lave afvigelser i produktionsprocessen. Dette sikrer en pålidelig høj ydeevne i hvert enkelt modul med et godt energiudbytte, selv ved lav indstråling. Folien på bagsiden Folien på bagsiden beskytter komponenterne mod damp og andre eksterne påvirkninger. Den folie, WINAICO bruger til bagsiden, er yderst vejrbestandig og gælder som den eneste gennemprøvede folie, som beskytter solcellemodulerne på pålidelig vis i hele deres levetid på mere end 25 år. Tilslutningskontakten Den tilslutningskontakt, som WINAICO anvender, er en kontakt i klasse IP65 og beskytter på bedste vis mod fugt, snavs og UV-stråler. Den kan i skadestilfælde åbnes og dermed er det ikke nødvendigt at udskifte hele modulet.

4 2. Afprøvet kvalitet + Modulernes høje uniformitet sikrer et tiltalende anlægsbillede Ved WINAICO solcellemoduler er hver enkelt detalje udformet til en langsigtet høj ydeevne. En streng kvalitetsstyring fra kontrol af indgående varer over den samlede produktionskæde til en komplet visuel, micro-optisk, mekanisk og elektronisk kontrol af udgående varer sikrer kontinuitet i WINAICO-solcellemodulernes høje kvalitet. + Enestående rammedesign + Fuldkvadratiske 6-tommers polyog monoceller sikrer en æstetisk helhedsoptik WINAICO-modulerne bliver endvidere konstant afprøvet i vores interne testlaboratorium og dette til en overensstemmelse, der går ud over den tyske TÜV-standard. Alle vores produkter er certificerede: CE-certificerede, MCS-certificerede og UL-certificerede samt certificeret i henhold til IEC/EN (ed.2) og IEC/EN 61730, klasse II. Herudover er modulerne godkendt i henhold til salttåge-korrosionstesten i overensstemmelse med IEC og er udmærket med DLB-kontrolmærket for modstandsdygtighed over for ammoniak. + Ensartet modulmontering som følge af modulernes målnøjagtighed For os er kvalitet en æressag. Cellerne Solcellerne udgør modulets generator og har en afgørende betydning for modulets ydeevne. WINAICO benytter udelukkende højeffektive celler med meget lave afvigelser i produktionsprocessen. Dette sikrer en pålidelig høj ydeevne i hvert enkelt modul med et godt energiudbytte, selv ved lav indstråling. Folien på bagsiden Folien på bagsiden beskytter komponenterne mod damp og andre eksterne påvirkninger. Den folie, WINAICO bruger til bagsiden, er yderst vejrbestandig og gælder som den eneste gennemprøvede folie, som beskytter solcellemodulerne på pålidelig vis i hele deres levetid på mere end 25 år. Tilslutningskontakten Den tilslutningskontakt, som WINAICO anvender, er en kontakt i klasse IP65 og beskytter på bedste vis mod fugt, snavs og UV-stråler. Den kan i skadestilfælde åbnes og dermed er det ikke nødvendigt at udskifte hele modulet.

5 3. Eksklusivt design + MedStreng kvalitetssikring i hele WINAICO-moduler på taget viser du, at kvalitet, æstetik, økonomi og økologi er vigtige faktorer for dig. WINAICO sikrer et homogent moproduktionskæden dulbillede som følge af den strenge kvalitetsstyring og den detaljerede forhåndsudvælgelse af komponenterne. Ved hjælp af det enestående + WINAICO-rammedesign Micro-optisk afprøvning af alle har WINAICO-modulerne en høj målnøjagtighed og kan således monteres på ensartet og tiltalende vis. Udførelsen i moduler til beskyttelse mod microhøj kvalitet sikrer, at modulerne kan holde stand over for kritiske blikke selvrevner, efter 25 år der og mere. kan nedsætte ydeevnen + Internt testlaboratorium gennemfører Klæbebåndet konstant test i henhold til den tyske Rammen TÜV-standard Rammen beskytter det indvendige laminat mod termiske og mekaniske spændinger. WINAICO-modulernes enestående ramme af fuldaluminium sikrer en maksimal stabilitet og beskyttelse mod materialesvækkelse. De afrundede hjørneelementer giver en øget stabilitet og er vandtætte. Klæbebåndet forbinder aluminiumrammen og glasset. I modsætning til silikonetætninger har klæbebånd en meget høj modstandsevne over for varme eller UV-stråler samt kemiske angreb såsom fra ammoniak. Det klæbebånd, der anvendes af WINAICO, spærrer på fremragende vis mod snavs og fugt, har en høj modstandsevne og udligner spændingsfrit de forskellige ekspansioner af glas og aluminium. Resultatet er: en pålidelig og varig klæbeforbindelse. + Modstandsdygtighed over for ammoniak muliggør anvendelse på landbrugsbygninger + Problemfri anvendelse af WSP-serien i nærheden af kyster som følge af den afprøvede modstandsevne over for salttåge EVA-folien Glasset Der anvendes EVA-folie for at forbinde solcellerne med glasoverfladen og til at indkapsle modulet. De kvalitetsfolier, der anvendes af WINAICO, skal sikre isolerings- og beskyttelsesvirkningen i hele modulets levetid. Glasset beskytter de bagvedliggende komponenter mod vind og vejr. WINAICO anvender udelukkende højtransmissivt frontglas som har en direkte positiv indvirkning på ydeevnen og modulets udbytte.

6 3. Eksklusivt design + Høj investeringssikkerhed som følge af høj ydeevne, overlegen kvalitet og innovativt design Med WINAICO-moduler på taget viser du, at kvalitet, æstetik, økonomi og økologi er vigtige faktorer for dig. WINAICO sikrer et homogent modulbillede som følge af den strenge kvalitetsstyring og den detaljerede forhåndsudvælgelse af komponenterne. Ved hjælp af det enestående WINAICO-rammedesign har WINAICO-modulerne en høj målnøjagtighed og kan således monteres på ensartet og tiltalende vis. Udførelsen i høj kvalitet sikrer, at modulerne kan holde stand over for kritiske blikke selv efter 25 år og mere. + 2 års gratis komplet beskyttelse af anlægget ved køb af WINAICOmoduler + Forsikringsdækning kanklæbebåndet udvides Rammen til 10 år Rammen beskytter det indvendige laminat mod termiske og mekaniske spændinger. WINAICO-modulernes enestående ramme af fuldaluminium sikrer en maksimal stabilitet og beskyttelse mod materialesvækkelse. De afrundede hjørneelementer giver en øget stabilitet og er vandtætte. Klæbebåndet forbinder aluminiumrammen og glasset. I modsætning til silikonetætninger har klæbebånd en meget høj modstandsevne over for varme eller UV-stråler samt kemiske angreb såsom fra ammoniak. Det klæbebånd, der anvendes af WINAICO, spærrer på fremragende vis mod snavs og fugt, har en høj modstandsevne og udligner spændingsfrit de forskellige ekspansioner af glas og aluminium. Resultatet er: en pålidelig og varig klæbeforbindelse. + 3 i 1 -forsikringsdækning for alle dele til solcelleanlægget + Forsikring mod enhver risiko, mod driftstab og mod nedsat ydeevne + Beskyttelse mod alle materielle skader, tab i forbindelse med driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab + Forsikringsudbydere er de ansete partnere: ERGO & Willis Group EVA-folien Glasset Der anvendes EVA-folie for at forbinde solcellerne med glasoverfladen og til at indkapsle modulet. De kvalitetsfolier, der anvendes af WINAICO, skal sikre isolerings- og beskyttelsesvirkningen i hele modulets levetid. Glasset beskytter de bagvedliggende komponenter mod vind og vejr. WINAICO anvender udelukkende højtransmissivt frontglas som har en direkte positiv indvirkning på ydeevnen og modulets udbytte.

7 4. Maksimal investeringssikkerhed +Høj ydeevne Modulernes høje sikrer plus overlegen kvalitetuniformitet plus innovativt design: Dette er for dig lig med en maksimal investeringssikkerhed. Hvis du vælger den høje etfratiltalende anlægsbillede kvalitet WINAICO, vil du få endnu mere glæde af hver eneste solskinsdag i mindst de næste 25 år og nyde godt af en højere ydeevne, +et højere Enestående rammedesign udbytte. beskytte dit anlæg mod materiel skade, tab ipolyforbindelse med +For atfuldkvadratiske 6-tommers driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab tilbyder vi i forbindelse og monoceller sikrer en æstetisk med købet af WINAICO-moduler en omfattende forsikringsdækning gældende for hele solcelleanlægget. I forbindelse med købet får du en helhedsoptik gratis toårig forsikring. Forsikringen kan forlænges med yderligere otte år - takket være den høje kvalitet til fordelagtige betingelser. Uanset +hvad der Ensartet somaltidfølge måtte ske:modulmontering Med WINAICO er du økonomisk på den sikre side. af modulernes målnøjagtighed En investering i et solcelleanlæg fra WINAICO er en sikker investering. Der er således mulighed for et udbytteniveau, som synes nærmest umuligt at nå i forbindelse med andre anlægstyper og din investering er ikke mindst beskyttet mod alle risici.

8 4. Maksimal investeringssikkerhed + Udelukkende anvendelse af komponenter af høj kvalitet Høj ydeevne plus overlegen kvalitet plus innovativt design: Dette er for dig lig med en maksimal investeringssikkerhed. Hvis du vælger den høje kvalitet fra WINAICO, vil du få endnu mere glæde af hver eneste solskinsdag i mindst de næste 25 år og nyde godt af en højere ydeevne, et højere udbytte års produktgaranti (dog ikke laminat) For at beskytte dit anlæg mod materiel skade, tab i forbindelse med driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab tilbyder vi i forbindelse med købet af WINAICO-moduler en omfattende forsikringsdækning gældende for hele solcelleanlægget. I forbindelse med købet får du en gratis toårig forsikring. Forsikringen kan forlænges med yderligere otte år - takket være den høje kvalitet til fordelagtige betingelser. Uanset hvad der måtte ske: Med WINAICO er du økonomisk altid på den sikre side. + Plustolerancer på 0/+5 Wp (standardmoduler) + Lineær ydelsesgaranti på 25 år En investering i et solcelleanlæg fra WINAICO er en sikker investering. Der er således mulighed for et udbytteniveau, som synes nærmest umuligt at nå i forbindelse med andre anlægstyper og din investering er ikke mindst beskyttet mod alle risici. + Tilbagetagning af modulerne via FV-cyklus

9 5. Vedvarende ydeevne + Høj investeringssikkerhed som følge af høj ydeevne, overlegen kvalitet og innovativt design Solcellemodulerne udsættes i løbet af deres levetid på mere end 25 år for betydelige miljømæssige påvirkninger. Lige meget om det hagler, sner, eller det er varmt: solcellemoduler skal konstant have den højeste ydeevne for at sikre et højt udbytte. Det er således af afgørende betydning, at der anvendes komponenter af høj kvalitet. Hos WINAICO har fokus lige fra starten udelukkende været på vejrbestandige komponenter af høj kvalitet produceret af de førende aktører på markedet det bedste af det bedste. På den måde kan du være sikker på, at dit anlæg også efter 25 år har en høj ydeevne og genererer en masse gratis, miljøvenlig strøm til dig. + 2 års gratis komplet beskyttelse af anlægget ved køb af WINAICOmoduler + Forsikringsdækning kan udvides til 10 år Som producent sikrer vi endvidere, at WINAICO-modulerne holder det, WINAICO lover. Din sikkerhed er garanteret gennem en produktgaranti på 12 år samt en lineær ydelsesgaranti på 25 år. + 3 i 1 -forsikringsdækning for alle dele til solcelleanlægget + Forsikring mod enhver risiko, mod driftstab og mod nedsat ydeevne + Beskyttelse mod alle materielle skader, tab i forbindelse med driftsafbrydelser og eventuelle produktionstab ID :0 + Forsikringsudbydere er de ansete 25 års lineær ydelsesgaranti partnere: ERGO & Willis Group 100% 97% 95% Ydelsesgaranti i % 90% 85% 80% 80,2% 75% År Lineær garanti på ydeevne ved WINAICO-moduler Markedstypisk garantiløfte Garantifordel for WINAICO-kunder Ved købet af et WINAICO-modul garanterer vi i det første år en ydeevne på mindst 97% af den nominelle effekt. I de efterfølgende 24 år garanterer WINAICO en maksimal nedsat ydeevne på 0,7 % af den nominelle effekt per år. Med dette løfte om ydeevne står WINAICO inde for kvaliteten og ydeevnen fra den egen produktion og skaber sikkerhed for din investering

10 5. Vedvarende ydeevne Solcellemodulerne udsættes i løbet af deres levetid på mere end 25 år for betydelige miljømæssige påvirkninger. Lige meget om det hagler, sner, eller det er varmt: solcellemoduler skal konstant have den højeste ydeevne for at sikre et højt udbytte. Det er således af afgørende betydning, at der anvendes komponenter af høj kvalitet. Hos WINAICO har fokus lige fra starten udelukkende været på vejrbestandige komponenter af høj kvalitet produceret af de førende aktører på markedet det bedste af det bedste. På den måde kan du være sikker på, at dit anlæg også efter 25 år har en høj ydeevne og genererer en masse gratis, miljøvenlig strøm til dig. Som producent sikrer vi endvidere, at WINAICO-modulerne holder det, WINAICO lover. Din sikkerhed er garanteret gennem en produktgaranti på 12 år samt en lineær ydelsesgaranti på 25 år. ID :0 25 års lineær ydelsesgaranti 100% 97% 95% Ydelsesgaranti i % 90% 85% 80% 80,2% 75% År Lineær garanti på ydeevne ved WINAICO-moduler Markedstypisk garantiløfte Garantifordel for WINAICO-kunder Ved købet af et WINAICO-modul garanterer vi i det første år en ydeevne på mindst 97% af den nominelle effekt. I de efterfølgende 24 år garanterer WINAICO en maksimal nedsat ydeevne på 0,7 % af den nominelle effekt per år. Med dette løfte om ydeevne står WINAICO inde for kvaliteten og ydeevnen fra den egen produktion og skaber sikkerhed for din investering

11 6. Stærk partner + Udelukkende anvendelse af komponenter af høj kvalitet WINAICO samarbejder udelukkende med specialister. Dermed er hele processen lige fra rådgivning og planlægning til montering i de bedste hænder hos WINAICO-partnerne års produktgaranti (dog ikke laminat) Vi har i samarbejde med vores over 500 partnere i hele verden bygget flere tusind anlæg, som producerer over 5 gigawatt-timer strøm fra solenergi om året og således skaber et sikkert udbytte med ren miljøsamvittighed for ejerne. + Plustolerancer på 0/+5 Wp (standardmoduler) Filialer i hele verden letter direkte markedsføring, salg, systeminstallation og en effektiv after-sales-service. Ved hjælp af den egen salgs- og logistikstruktur ankommer varen inden for få dage hos vores partnere på stedet og er således så godt som monteret på taget. + Lineær ydelsesgaranti på 25 år + Tilbagetagning af modulerne via FV-cyklus

12 6. Stærk partner WINAICO samarbejder udelukkende med specialister. Dermed er hele processen lige fra rådgivning og planlægning til montering i de bedste hænder hos WINAICO-partnerne. Vi har i samarbejde med vores over 500 partnere i hele verden bygget flere tusind anlæg, som producerer over 5 gigawatt-timer strøm fra solenergi om året og således skaber et sikkert udbytte med ren miljøsamvittighed for ejerne. Filialer i hele verden letter direkte markedsføring, salg, systeminstallation og en effektiv after-sales-service. Ved hjælp af den egen salgs- og logistikstruktur ankommer varen inden for få dage hos vores partnere på stedet og er således så godt som monteret på taget.

13 + Direkte salg, udelukkende via specialister + Over 500 partnere på globalt plan + Flere tusind referencer i hele verden + Hurtig levering som følge af god varedisponibilitet + Egen salgs- og logistikstruktur + Support ved leje af tagarealer og iværksættelse af solcelleprojekter

14 Din lokale partner WINAICO er et mærke fra Win Win Precision Technology Co., Ltd. WINAICO Deutschland GmbH Industriestraße Creglingen Telefon +49 (0) / Telefax +49 (0) / Der garanteres ikke for oplysningernes rigtighed. Forbeholdt tekniske ændringer. 0712/agentur-bemberg.de

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Grøn energi er fremtiden Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning det betyder det for dig.

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

Vejledning om solcelleanlæg. sammensætning, montering, tilslutning og rådgivning

Vejledning om solcelleanlæg. sammensætning, montering, tilslutning og rådgivning Vejledning om solcelleanlæg sammensætning, montering, tilslutning og rådgivning DS-hæfte 39:2013 Vejledning om solcelleanlæg sammensætning, montering, tilslutning og rådgivning Vejledning om solcelleanlæg

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

Rækværk, ankerpunkter og stålkabler

Rækværk, ankerpunkter og stålkabler Rækværk, ankerpunkter og stålkabler Arbejd sikkert i højder med XSPlatforms At arbejde i højder er risikabelt, men man vænner sig til det. I relativt små højder føler folk sig rimeligt trygge og undervurderer

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar FORUDSÆTNINGER BAG DANICA PENSIONSTJEK INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger..........................................................

Læs mere

FORUM. Sikker drift på Hojums kraftværk. Alle lejer fortjener en god tætning side 2. Gode nyheder til fødevareindustrien. Et magasin fra SKF Nr 30

FORUM. Sikker drift på Hojums kraftværk. Alle lejer fortjener en god tætning side 2. Gode nyheder til fødevareindustrien. Et magasin fra SKF Nr 30 FORUM Et magasin fra SKF Nr 30 Alle lejer fortjener en god tætning side 2 Sikker drift på Hojums kraftværk side 4 Gode nyheder til fødevareindustrien side 6 FORUM Nr 30 Alle lejer fortjener en god tætning

Læs mere

gør energieffektivitet til din forretning

gør energieffektivitet til din forretning gør energieffektivitet til din forretning Smarte løsninger har deres egen farve Solar er en teknisk grossist inden for el, kommunikation, sikring, belysning, automation, vvs, ventilation og vedvarende

Læs mere

LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE

LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE LED-PROJEKTØRER DK OS-, OF-, AF-SerieRNE LED-projektører OS-, OF-, AF-serierne 4 den nye led-dimension 11 OS-spots 19 Of-projektører 2 INDHOLD 29 af-projektører 34 sortiment INDHOLD 3 04 Den nye led-dimension

Læs mere

En guide til at lave en marketingplan

En guide til at lave en marketingplan Sådan... En guide til at lave en marketingplan Sådan får du succes med at lave en marketingplan En god marketingplan vil angive dine forretningsmål, målsætninger og målgrupper og vigtigst af alt angive

Læs mere

code: CA TALED4 DK LED 2015 DK

code: CA TALED4 DK LED 2015 DK DK ED 2015 ED KATAOG 2015 TI RESTAURANT- OG HOTE MIJER mv. 06 DURAED STIFTER G4 08 DURAED G9 09 DECO ED T26 10 DECO ED PING BA 10 DECO ED UP 11 DECO ED FUX PUS 12 DECO ED PRISMA 13 DECO ED GOCCIA GASS

Læs mere

DE SEKS TÆNKEHATTE BETRAGT DIN BESLUTNING FRA ALLE MULIGE SYNSVINKLER

DE SEKS TÆNKEHATTE BETRAGT DIN BESLUTNING FRA ALLE MULIGE SYNSVINKLER DE SEKS TÆNKEHATTE BETRAGT DIN BESLUTNING FRA ALLE MULIGE SYNSVINKLER De Seks tænkehatte er en nyttig teknik, som kan hjælpe dig med at sikre, at du får betragtet en vigtig beslutning fra alle synsvinkler

Læs mere

RER IATO D A R EL N PA

RER IATO D A R EL N PA PANELRADIATORER 132502871 2547543453 85340028 Talmæssig styrke Purmo er idag Europas førende aktør på radiatormarkedet, fordi vi tror og focuserer på hårde facts. Det kræver 100% engagement at kunne klare

Læs mere

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening 2012 Bliv flyvende med DRF s nye rammeaftale for firmapension DRF s bestyrelse har i samarbejde med Nordea Liv & Pension netop etableret

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Hvor længe holder en vindmølle?

Hvor længe holder en vindmølle? for mølleejere drift & vedligeholdelse Hvor længe holder en vindmølle? Af Strange Skriver Teknisk konsulent i Danmarks Vindmølleforening Hvor længe holder en vindmølle? Det korte svar er: Lige så længe

Læs mere

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER Nyt tag vi gør det nemt for dig Det koster ikke noget at kontakte os, når du skal have nyt tag. Hver dag rykker vi ud overalt i landet med råd, vejledning

Læs mere

ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE. Kom nemt i gang!

ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE. Kom nemt i gang! ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE Kom nemt i gang! Hvordan gør jeg? Vejledning til værktøjet Dette værktøj er udviklet af Quartz+Co til Dansk Byggeri og 3F. Det bygger videre på rapporten Øget Produktivitet

Læs mere

Sig farvel til elregningen - én gang for alle

Sig farvel til elregningen - én gang for alle Sig farvel til elregningen - én gang for alle Udnyt vores gratis og mest vedvarende energikilde: Solen DanmarksPaneler gør sol til strøm - året rundt Miljørigtigt CO 2 reducerende Få GRATIS varme når DanmarksPumpen

Læs mere

KASTRUP producerer vinduer og døre, der holder form og funktion mange år frem måske resten af din levetid.

KASTRUP producerer vinduer og døre, der holder form og funktion mange år frem måske resten af din levetid. Kig ind til kastrup FORORD Danskerne skifter vinduer som aldrig før. Ikke bare for at kunne nyde udsigten, men fordi vinduer og døre er et centralt element i husets energiregnskab. En lav årlig kvadratmeterudgift

Læs mere

INDUSTRI. Tavler & kapslinger

INDUSTRI. Tavler & kapslinger INDUSTRI Magasinet April. 2007 Tavler & kapslinger Effektiv fjernelse af statisk elektricitet SIRIUS halvlederkontaktorer og relæer Kabler og beskyttelsesledere til installationer Multifunktions indkapsling

Læs mere

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Omkostningsreduktion ved horisontal transport Rejsen igennem forsyningskæden fra fabrik til slutbruger kan være lang, idet varer flyttes flere gange

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning luna Personlighed starter med at tænke anderledes Betal først ved indflytning Indhold 4 LUNA Et personligt drømmehus skabt på nye ideer 6 Bliv medskaber af dit eget drømmehus 9 LUNA 108 med asymmetrisk

Læs mere

DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE

DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE FORORD Bestyrelser kan gøre en forskel Hvert år ser tusindvis af nye danske virksomheder dagens lys. Det styrker konkurrencen

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1 Guide Til måling af Social Kapital Guide til måling af social kapital DEL I - Hvad er social kapital Side 1 Indhold Forord 3 Hvad er social kapital 5 Hvorfor måle på social kapital 5 Hvad er social kapital

Læs mere

Commissioning BYG RIGTIGT FØRSTE GANG. University College Nordjylland. Specialerapport 7. Semester 2013. Udarbejdet af Morten Villekjær Nielsen

Commissioning BYG RIGTIGT FØRSTE GANG. University College Nordjylland. Specialerapport 7. Semester 2013. Udarbejdet af Morten Villekjær Nielsen Commissioning BYG RIGTIGT FØRSTE GANG Specialerapport 7. Semester 2013 Udarbejdet af Titelblad Titel: Forfatter: Commissioning Byg rigtigt første gang Ryesgade 71, st. tv. 9000 Aalborg Uddannelse: Bygningskonstruktør,

Læs mere