SFO Haldum Hinnerup Skolens Nyhedsbrev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SFO Haldum Hinnerup Skolens Nyhedsbrev"

Transkript

1 SFO Haldum Hinnerup Skolens Nyhedsbrev 1. Udgave August Kontoret: Kære forældre. Det er med stor fornøjelse hermed at kunne præsentere vores månedlige nyhedsbrev, hvor I fremover vil kunne orientere jer om dagligdagen i vores SFO. Som jeg i skolens Nyhedsbrev tidligere har præsenteret har vi i SFO`en indledt og nu opstartet en organisationsproces, der henholdsvis tager afsæt i vores Børn og Unge politik og skolens samlede værdi og målsætning. Denne indledtes i forbindelse med min ansættelse medio marts i år, og afrundes medio marts næste år med evaluering og måling af opnåelse af de planlagte tiltag og målsætninger for herefter at opstarte et nyt år, hvor det grundlæggende arbejde er fastsat. Organisationsprocesser bliver primært anvendt indenfor den private sektor, og er en god og struktureret tilgang til arbejdsgange, som løbende påkræves at blive evalueret. Vi har udarbejdet vores egen tilgang, der tager afsæt i personalegruppens mange og vidtfavnende kompetencer, ledelsesopbakningen hertil og den ønskede vision for børnegruppen. Vi har udarbejdet konkrete tovholdere og udvalg til sikring af opnåelse heraf, med fastlagte møder og fremadrettet evaluering. Sideløbende hermed har vi organisatorisk set rusket op i vores teams og arbejdsplanlægning, med det ene mål for øjet: At være bedst muligt klædt på til vores kerneopgave jeres dejlige børn. Vi er overbeviste om, at denne tilgang er den mest hensigtsmæssige set ud fra det faktum, at vi skal tænke innovativt i dag med færre hænder og føler os hermed langt bedre klædt på til løsning af opgaven. Vi er dog kun lige for alvor påbegyndt at arbejde praktisk med denne model, og ved at næste års procesplan vil forløbe mere sikkert. I forbindelse hermed vil vi gerne have jeres tilbagemeldinger på om I som forældre er tilfredse eller ser udviklingspotentiale organisatorisk set, således at vi kan indtænke det til næste år, tak. Send gerne mail til mig på Intra eller på ljkr@favrskov.dk. Hertil har jeg nogle praktiske oplysninger: Lektiecafè: Vi har i et tæt samarbejde mellem undervisnings og fritidsdelen en lektiecafè onsdag, torsdag og fredag, som jeg kun kan opfordre til deltagelse i. Skønner I, at jeres barn kunne have glæde heraf, må I meget gerne tage en snak med jeres barn herom og eventuelt følge op med yderligere samtale med Birgithe, som er vores deltagende pædagog. Ansættelse: Som nævnt på Intra, har vi tilbudt vores barselspædagog vikar, Susanne fra 0.Klasseteamet fastansættelse ved udgangen af nuværende vikariat.

2 Morgenåbning: Ved deltagelse i morgenåbning, er vi (med ønsket om at kunne være mere ved børnene) blevet enige om, at I meget gerne må hjælpe os med selv at indkrydse jeres børn, samt derved anføre eventuelle beskeder for dagen. Der er endvidere mulighed for at maile beskeder inden kl til de pædagoger, der har den primære kontakt til jeres børn. Vi serverer morgenmad til kl Tilmeldinger: Afslutningsvis skal jeg gøre opmærksom på at tilmelding til ferier fremadrettet foregår via Intra. I denne forbindelse kan jeg oplyse, at der snart vil være mulighed for at tilmelde sig til Efterårsferien (uge 42). Vi håber, I fremover vil få god gavn af denne skriftlige tilgang ellers er vi nu i SFO ledelsen blevet mere fysisk tilgængelige ved flytning af kontoret fra administrations bygningen ned i O. klasses lommen, hvor I skal være velkomne. Mvh. Lisbeth. Studerende: Jeg hedder Annika Tved, og er 1. lønnet pædagogstuderende på Jydsk Pædagogseminarium. Jeg skal være i praktik i jeres SFO fra d. 1/8 `11 til 31/1 `12, primært i 1. årgang, hvor jeg vil være knyttet til 1.c. Kontakt mig endelig, hvis I har spørgsmål. Jeg ser frem til et godt halvt år. Mvh. Annika. 0. Klasse: Velkommen til alle nye 0. Klasses børn og forældre. Hermed det første indlæg i vores nyoprettede månedsbrev. Nu er den første måned så småt overstået, og det har været hæsblæsende på den gode måde. Det er altid hårdt i starten, med en stor flok nye nysgerrige børn. Fælles for årgangen i år, er den imponerende hurtige indtagelse af hele SFO. De har været gode til at tage brug af alle vores legerum, legepladsen, aulaen og hallen. Dette kan måske skyldes, at over halvdelen af de nystartede har søskende på skolen, eller at vi er i den nye 0. klasses lomme, grundet det omfattende tagbyggeri. Fordelene vi ser ved vores nye lomme, er at den er mere intim og overskuelig, så børnene har været hurtigere til at føle sig trygge. Samtidig ligger den strategisk bedre, da den har fri udgang til aulaen og dermed også de to andre årgangs lommer.

3 Vi har fokus på oprydningen: Når man forlader et legerum, tegnebordet eller et spil så husk altid jeres børn på en eventuel oprydning når I henter dem. Vi vil gerne have, at der altid findes skiftetøj i kasserne, da vi heldigvis har med en årgang at gøre, der befinder sig meget ude i al slags vejr! Så derfor er gummistøvler og regntøj en god ide og husk navn i alt tøjet. Det gør det nemmere for os at sortere glemt tøj, og nemmere for jer at hente det med hjem igen. Vi har en Ude onsdag, hvor alle er ude fra kl til Her vil være forskellige temaer med lege, kreative værksteder og bål. Informationer bliver bragt på Intra op til tema start. Da vi er så heldige, at SFO dækker over et stort inde og udearel, er det simpelthen umuligt at vide præcist hvor alle børn er. Derfor starter vores føromtalte tavle op i uge 35. Meningen er, at børnene sætter deres billeder på det sted, hvor de befinder sig. Dette er for at gøre det mere overskueligt for os alle, også i hente situationen. Hvis I har yderligere spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os i hverdagen. Rigtig mange hilsener, og vi ser frem til et super godt år sammen med alle jeres dejlige børn. Sanne, Tom, Susanne og Jonathan. 1. Klasse: Kære forældre (og børn) i 1. klasse. Så er vi startet op igen efter sommerferien, og dagene bliver langsomt til hverdage. Der er mange nye vaner, der skal læres der er mange, mange informationer, der skal kaperes og mange ting at holde styr på. Heldigvis kender I mange af tingene, der sker i SFO, for jeres børn er jo ikke længere de mindste. Til en start og for god ordens skyld, starter vi med at fortælle hvem vi i 1. Klasse teamet er: Lene som er kontaktperson for 1.A (og kender børnene fra 0. Klasse) Gitte som er kontaktperson for 1.B Annika studerende fra 1/8 til 31/1 `12, og kontaktperson for 1.C Birthe, som har støttetimer i 1. Klasse. I er selvfølgelig altid velkomne til at spørge os om alt muligt praktisk, som pædagogisk. Vi vil dog her komme nogle ting i forkøbet: Fødselsdage:

4 Hvis jeres barn skal have klassen hjem til fødselsdag om eftermiddagen i SFO tid, vil vi gerne vide det noget tid i forvejen af hensyn til vores daglige planlægning. SFO mad: Vores umiddelbare observation er, at børnene i 1. Klasse er rigtigt gode til at få spist deres eftermiddagsmad. Vi holder øje, men håber at børnene selv kan finde ud af at spise, når de er sultne. I en periode vil vi huske dem på maden, og så håber vi de kan selv. Skulle I imidlertid opleve at dit/ jeres barn ikke får spist, så sig lige til. Legeaftaler: I 1. Klasse må børnene ikke selv ringe og lave legeaftaler i SFO. Det skal være sammen med forældre. Forældre kan altid låne SFO`s mobil til at ringe med. Det er stadig en rigtig god ide, at lave legeaftaler dagen i forvejen. Billeder/tavle: Vi vil gøre en stor indsats for at børnene HUSKER at bruge oversigtstavlen i lommen hvor de flytter deres billede rundt, efter hvor i SFO de opholder sig. Det giver et fantastisk overblik for alle hvis den bruges af alle: Både børn, forældre, voksne i SFO og senderen. Måske I forældre vil snakke med børnene om at de skal huske det. HVER dag. Oprydning: Vi bruger meget tid på at huske børnene på at rydde op efter sig. I den forbindelse har vi noteret, hvem der leger i de forskellige legerum. På den måde kan vi lettere finde frem til, hvem der har glemt at rydde op! Der er mange børn, der skal benytte legerum og legetøj og det skal være rart for ALLE at komme ind i et pænt og ryddeligt legerum. Allerede nu ved vi, at det er en SUPER god årgang. Mvh. Lene, Annika, Birthe og Gitte. 2. Klasse: Kære forældre. Vi er nu kommet godt i gang med det nye skoleår og flere børn har givet udtryk for, at det er dejligt at komme hen og være sammen med kammeraterne igen. De har også set frem til nu at være 2. Klasses elever, med de privilegier det giver.

5 For SFO betyder det blandt andet, at børnene nu må ringe og lave lege aftaler. Det er selvfølgelig meget spændende her i starten, og rigtigt mange gør brug af det. Vi vil i den forbindelse sige, at hvis ringeriet tager overhånd, må I endelig give besked, så skal vi gerne hjælpe med at minimere det. En anden ting, vi vil gøre opmærksom på, er vores lektiecafè. Børnene har i 2. Klasse mulighed for at komme i lektiecafè torsdag og fredag eftermiddag. Det er en frivillig ordning, som mange børn gerne vil deltage i. Birgithe er med fra SFO. Lektiecafè en holder til i lokalet ved siden af kontoret, og der bliver serveret lidt at spise og drikke i cafè`en. Den er startet op i uge 34. Jonas Emil, som tidligere har gået i 2.C, er startet i G klassen her på skolen og har tilknytning og base i 2. Klasses lommen i SFO. Det var et glædeligt gensyn mellem børnene, og vi byder ham velkommen. En sidste ting herfra: Vi har rigtigt meget glemt tøj, og vi vil endnu engang opfordre jer til, at skrive navn i børnenes tøj og ting. Hvis der er navn i, lægger vi det, vi finder, i børnenes garderober. Mange hilsener fra 2. Klasses team: Jane, Birgithe og Malene. 3. Klasse: Kære forældre. Vi har haft en rigtig god opstart i 3. Klasse. Det er vores indtryk, at børnene nyder de nye lokaler og den større frihed. Tirsdag d. 23/8 havde vi en hyggelig dag på Bymarken med forskellige lege og bålhygge med ristede marshmallows. Børnene legede på kryds og tværs af klasserne, og mange blev til sent om eftermiddagen. I 3. Klasse sender vi ikke børnene men har jeres barn svært ved at kende klokken, hjælper vi dem naturligvis gerne giv os lige besked. Mandag til torsdag lukker vi ned i 3. Klasse Kl og går over i 2. Klasses køkken i C Klyngen om fredagen lidt før.

6 Torsdage og fredage er der lektiecafè. Snak med jeres barn om det er et tilbud han/hun skal benytte sig af. Tirsdage og torsdage får børnene fri fra skole kl derfor vil det ofte være de dage hvor vi laver specielle ting med børnene. Tirsdag d. 27/9 har vi planer om en rundboldturnering der kommer yderligere information. Glade hilsener, Lona, Lars og Birgit Udeteamet: Onsdag d. 31. August starter Udeteamet et nyt tema Indianerland. Indianertemaet strækker sig over 7 uger. De første 4 uger vil der være forskellige aktiviteter herefter kommer 2 ugers forberedelse til sidste uges Pow Wow. Husk egnet tøj. Vi ser frem til mange gode timer med jeres børn. Mvh. Jane, Tom og Jonathan. Mvh. SFO Haldum Hinnerup Skolen.

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

DUS. DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf

DUS. DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf DUS de LUXE DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf 9931 6350 Afdelingsleder DUS de Luxe, Tina L. Pedersen Specialgruppen DUS de Luxe Afdelingsleder Specialgruppen, Helle K. Knudsen DUS-fællesleder

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf Fristedet Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej 1 6650 Brørup Tlf. 79 96 51 57 Revideret 20.8.2013 Indholdsfortegnelse Velkommen i Fristedet 3 Ansatte i Fristedet 3 Åbningstider 3 Lokaler 4 Udendørsfaciliteter

Læs mere

Bøgeskovskolens Fritidsordning

Bøgeskovskolens Fritidsordning Velkommen Til Bøgeskovskolens Fritidsordning Skoleåret 2010/2011 Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen til Bøgeskovskolens Fritidsordning. Vi håber på et godt og positivt samarbejde omkring

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 I dette nummer: Nyt fra Krudthuset Personalesituation Forældrerådet Praktiske oplysninger Glemt tøj Sommerferievandplaskeri Vigtige datoer 2014 Lukkedage 2014 Håndhygiejne

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

TSFO Skoleåret 2019/20

TSFO Skoleåret 2019/20 T TSFO Skoleåret 2019/20 TSFO på Auning Skole Velkommen i TSFO TIDLIG SFO modtager pr. 01.04.19 de børn, der skal starte i 0. klasse på Auning Skole pr. august 2019. Vi er en storbørnsgruppe sammensat

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Velkommen Med denne lille folder vil vi gerne byde velkommen til Bramdrup SFO. Vi håber, folderen vil give jer et indblik i vores SFO. Med venlig

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende.

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset De voksne i den gruppe hedder: Generel information

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING . VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING Vores SFO er en vigtig del af dit barns hverdag på Seden Skole fordi: Her er trygt og rart at være. Vi er med til at styrke relationer mellem børnene Vi er et

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Forord Velkommen til SFO Lovsøen. I denne pjece finder I oplysninger, som er værd at vide, når jeres barn starter hos os. Tal også med jeres

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Susanne Dall er tilknyttet Zonen, som er vores tilbud til de børn, som i en periode har brug for en ekstra hånd.

Susanne Dall er tilknyttet Zonen, som er vores tilbud til de børn, som i en periode har brug for en ekstra hånd. Frederiks SFO Skolen 3, Frederiks 7470 Karup Tlf.: 87 87 21 41 SFO-leder Lone Jänichen: 87 87 21 39 Hjemmeside: www. frederiks-skole.dk SFOen har daglig åbent fra 6.15 til 8.15, og igen fra 13.00 til 17.00

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej Skjern Tlf /

Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej Skjern Tlf / Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej 65 6900 Skjern Tlf. 99742830/23672214. Info: Stauning SFO er tilknyttet Stauning skole, hører under Stauning Skoles ledelse og har fællesbestyrelse

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Vi har samlet de praktiske oplysninger bl.a. SFO åbningstider, Morgen SFO, personale, telefonnummer m.m. på den sidste side.

Vi har samlet de praktiske oplysninger bl.a. SFO åbningstider, Morgen SFO, personale, telefonnummer m.m. på den sidste side. Velkommen til Højmeskolens fritidsordning. Højmeskolens SFO er opdelt i 2 afdelinger, Fristedet for 0-1 klasse & Pluto for 2-3 klasse. Der er et fast team omkring 0. årgang. Ved overgang til 1 klasse bliver

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

N h dsbrev. edru. SF0. Februar-Marts klasse. Kære børn og forældre

N h dsbrev. edru. SF0. Februar-Marts klasse. Kære børn og forældre N h dsbrev e edru. SF0 Februar-Marts 2017 0.-3. klasse Kære børn og forældre % ~ _~ ~L ~-~t.5 ~,I.., ~ ~ ;~,,., :~y. Vi er nu kommet godt i gang igen efter nytåret, og i SFOen ser vi frem til nogle hyggelige

Læs mere

Forældreråd. Formål med førskolen.

Forældreråd. Formål med førskolen. Egne noter Formål med førskolen. Formål med førskolen er at lette overgangen fra dagtilbud til Skole/SFO. Børnene skal føle tryghed og tillid til personalet i førskolen og SFOen. De skal præsenteres for

Læs mere

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle,

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle, August 2017 Kære alle, Nyhedsbrev august 2017 En dejlig opstart Skoleår nummer 5 er skudt godt i gang og opstarten efterlader et veltilpas smil på læben. Børn og voksne har været klar fra start og der

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Den praktiske folder

Den praktiske folder Den praktiske folder Praktisk information i Vestermarkskolens SFO 2018/2019 1 Indholdsfortegnelse Vestermarkskolens SFO 3 Telefonnummer 3 Åbningstider 3 Lukkedage 3 Ind- og udmeldelser 3 Dagstrukturen

Læs mere

Velkommen til SFO 3Høje afd. Simonshøj

Velkommen til SFO 3Høje afd. Simonshøj 2015 Velkommen til SFO 3Høje afd. Simonshøj Vi ser frem til at lære dig og dine forældre at kende. Vi håber, at denne folder kan informere om nogle af de praktiske ting, der er forbundet med at starte

Læs mere

Frederiks SFO Skolen 3, Frederiks 7470 Karup. Personale. Tlf.: SFO-leder Lone Jänichen: Hjemmeside: www. frederiks-skole.

Frederiks SFO Skolen 3, Frederiks 7470 Karup. Personale. Tlf.: SFO-leder Lone Jänichen: Hjemmeside: www. frederiks-skole. Frederiks SFO Skolen 3, Frederiks 7470 Karup Tlf.: 87 87 21 41 SFO-leder Lone Jänichen: 87 87 21 39 Hjemmeside: www. frederiks-skole.dk SFOen har daglig åbent fra 6.15 til 8.15, og igen fra 13.00 til 17.00

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO.

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Vi har lavet denne velkomstinformation for at orientere jer om nogle praktiske oplysninger, der er rare også at have på tryk. Nu starter der endnu en vigtig periode

Læs mere

Lagoni SFO Unionvej Vojens - Tlf Mobil

Lagoni SFO Unionvej Vojens - Tlf Mobil Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 6115 4413 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 3. september 2012 De sidste par uger har stået i skolestartens tegn...meget er nyt. Selv for os der

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk. Spireloppen. Praktiske oplysninger fra SFO

Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk. Spireloppen. Praktiske oplysninger fra SFO Vallekilde-Hørve Friskole www.vh-friskole.dk Spireloppen Praktiske oplysninger fra SFO Personale: Lene Pedersen (morgenåbning) Nina Kirk Fødselsdage: Når I inviterer klassen til fødselsdag i SFO-tiden,

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ September 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ September 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ September 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen tilbage fra sommerferie som I nok har lagt mærke til, så er hele skolen stort set vendt på hovedet, og rigtig

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere