Kære gæst, Dine værter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære gæst, Dine værter"

Transkript

1

2 Kære gæst, hjertelig velkommen til Østersøen. Det glæder os, at du tager dig tid til at kigge vores nye katalog igennem, hvor vi også har kælet for detaljerne. Tag på opdagelsesrejse i kataloget og fortsæt den i den virkelige verden på Vitalhotel Alter Meierhof. Uanset om du er til afslapning i vores luksuøse spa, om du nyder vores kulinariske lækkerier eller tager på opdagelse i den smukke og afvekslende natur ved Østersøen i Nordtyskland, er vores fem stjernede hotel den perfekte ramme. Her kan du undslippe den hektiske hverdag. Vi glæder os til at byde dig personligt velkommen og til at forkæle dig i løbet af dit ophold. Vi vil gerne allerede nu ønske dig et afslappende og behageligt ophold. Dine værter Uta Krause-Junk Dirk Luther

3 Velkommen Direkte ud til Flensborg Fjord, i fantastiske omgivelser og med udsigt til den danske kyst her ligger vores privatejede femstjernet Superior Vitalhotel Alter Meierhof. Med ægte team-spirit sørger vores ansatte med oprigtig begejstring, høflighed og passion for dit velbefindende. Vores lille perle af et hotel emmer af luksus og indbyder til ro og afslapning. Hos os tanker du uforglemmelige øjeblikke.

4 Filosofi Sansefyldt tid. Vitalhotel Alter Meierhof berører og vækker længslen efter et gensyn. Hos os står nydelse med alle sanser i forgrunden, ligesom kærlighed til de individuelle detaljer i hotellets udsmykning og stemning. Kast et blik ud over Flensborg Fjord mod den danske kyst, lyt til havet og mågerne. Kan du mærke og dufte den friske havluft? Mærk de blide berøringer, når du bliver masseret i vores Hof-Therme og smag på de fineste kulinariske specialiteter skabt af Dirk Luther. Besøg Vitalhotel Alter Meierhof og oplev en sansefyldt tid.

5 Historie Den gastronomiske sjæl på Vitalhotel Alter Meierhof rækker langt tilbage. På grunden lå der tidligere en landevejskro, hvor man allerede sidst i det 19. århundrede beværtede gæster. Den 9. januar 1990 satte en fatal brand et brat punktum for denne tradition, indtil ægteparret Theilen i 1999 besluttede sig for at virkeliggøre en årelang drøm. På det historiske grundstykke åbnede de et hotel, der var kendetegnet ved en ypperlig komfort, en dejlig stemning som rørte og talte til krop, ånd og sjæl. Vitalhotel Alter Meierhof med sit enestående spa-område, sine udsøgte kulinariske oplevelser, midt i den fortryllende natur ved Flensborg Fjord, var en realitet.

6 Værelser og suiter Vitalhotel Alter Meierhof råder over 54 værelser og suiter med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, den omgivende skov eller bydelen Meierwik. Hvert værelse er unikt, ingen værelser er ens. I alle er der kælet for detaljerne, sik ret høj komfort og en tidløs elegance. Værdifulde antikviteter, egetræsparket, kvalitetsmadrasser og skønne fjerdyner det er vores personlige hjertesag, at du føler dig hjemme hos os.

7 Meierhof Ca m² Badeværelse med brusekabine Landside Meierhof Deluxe Ca m² Badeværelse med badekar og/eller brusekabine, separat toilet Landside Fra dit værelse ser du husets indgangsparti, bydelen Meierwik og Glücksburg Skov, der egner sig perfekt til en løbetur, stavgang eller blot en spadseretur. Den fortryllende udsigt på den omkransende skov og Solitüder bugt, som ligger til din ene side, er den ideelle ramme for at lade tan kerne strejfe frit.

8 Fjordblik Ca m² Åbent badeværelse med badekar og/ eller brusekabine, separat toilet Udsigt over vandet Fjordblik Deluxe Ca m² Badeværelse med tropebruser, badekar, separat toilet Udsigt over vandet Nyd udsigten over Flensborg Fjord, den danske kyst og bådene, der sejler forbi fra sengen, sofaen eller fra badekarret. Badekar, tropebruser, rolige omgivelser og den smukkeste udsigt over Flensborg Fjord sådan bor du i de eksklusive Fjordblik Delux værelser.

9 Fjord Galerie Ca m² på to etager Badeværelse med tropebruser, badekar og separat toilet Udsigt over vandet Fjord Maisonette Ca. 60 m² på to etager Badekar i soveværelset, hvorfra der er udsigt. Separat toilet Udsigt over vandet Indrettet som små lejligheder på to etager og med en fantastisk udsigt ud over vandet hjertelig velkommen i vores Fjord Galerie værelser. Elegant, rummeligt og med et strejf af romantik vores Fjord Maisonette suiter med åbne badeværelser er ikke kun en drøm for honeymooner.

10 Beauty og spa Dyk ned i en anden verden. Karsilama det betyder: Hjertelig Velkommen i det orientalske spa-område i Vitalhotel Alter Meierhof. Vores Hof-Therme, der er inspireret af den arabiske badekultur, er et smukt wellness-område og helt perfekt, når du skal lægge hverdagens stress bag dig. Her venter smukt indrettede kvadratmeter på dig, inspireret af badekulturen fra Orienten. En verden med ro og tryghed, tyrkisk Hamam, en eksklusiv Shiseido Beautyfarm og opvarmede inden - og undendørspool. Find ekstra afslapning i vores saunalandskab med finsk sauna, rasul, tepidarium og hø-aromabad.

11 Saunalandskab I de smukt indrettede saunaer kan du slappe af i meditativ ro eller nyde en af de hyppige saunagus-ceremonier. Sten-dampbad Glohede mineralsten nedsænkes i vand, og den vanddamp, der opstår, frigiver værdifulde og virkningsfulde mineraler. Behandlinger Vores internationalt erfarne spa-team forføre dig fra hverdagens stress og giver dig ny energi, der øger dit fysiske og sjælelige velbefindende. Nyd øjeblikke med dyb afslapning med en sansefuld Ayurveda-, Stone Energy, Lomi Lomi- eller Aromaolie-massage. Vores kosmetologer forkæler dig med perfekte plejekoncepter i vores Beautyfarm. Hø-aromabad De æteriske dampe fra det duftende hø lader dine belastede muskler slappe af og giver din sjæl et løft. Finsk sauna Den klassiske nåletræssauna opvarmes til en rumtemperatur på 90 C med lav luftfugtighed. Hof-teridarium Hed damp og æteriske olier fra nøje udvalgte urter giver afslapning og velbehag.

12 Hamam Når du er blevet godt varm af det aromatiske dampbad, er vores Tellak, den tyrkiske Hamam-mester, klar til at give dig en kropspeeling. I den efterfølgende vaskeceremoni med skum fra olivenoliesæber og med handsker af råsilke fjernes hverdagens ørkenstøv. En rensning af krop og sjæl, der afsluttes med dyb afslapning i vandhimmelsengen. Rasul Under den funklende himmel i vores orientalske tropebad bliver hvert øjeblik til evighed. I rasulbadet påfører du selv med cirkulære bevægelser den ønskede rensende og plejende peeling på kroppen. Herefter skylles den af under den varme troperegn.

13 Vital og aktiv Få en sund krop og en sjælelig balance. Vi tilbyder dagligt et aqua-fitness-kursus og andre vekslende aktiviteter. Frisøren Nøje afstemte behandlinger og et forkælelsesprogram med kreativitet og empati venter på dig hos vores frisør. Lad dig fascinere af den perfekte klippeteknik og den uendelige viden om pleje af hovedbund og hår. Vitalbar Vitalbaren er det kulinariske mødepunkt i Hof-Thermen. Vi går vores egne veje her. Udover morgenmad for de morgenfriske svømmere, kolde og varme snacks, salater og cocktails har du nemlig mulighed for at indtage din aftensmad afslappet og i en blød badekåbe. Make up Den perfekte make up understøtter din individualitet og er afstemt efter din garderobe. Vores uddannede visagister sætter dig i scene med dekorativ kosmetik fra Shiseido til hverdag og til fest.

14 Kulinarik Man should give his body something nice, so the soul wants to live inside it. Winston Churchill Det kulinariske aspekt i Vitalhotel Alter Meierhof er et vigtigt omdrejningspunkt. Produkternes kvalitet og tilberedningen af retterne følger husets filosofi: nydelse for alle sanser. Uanset om du er i vores stilfulde gourmetrestaurant Meierei Dirk Luther, i det stemningsfyldte Brasserie, den spanske bodega eller Vitalbaren i vores Hof-Therme du oplever kulinarisk mangfoldighed på højeste niveau.

15 Meierei Dirk Luther Dirk Luther Siden 2006 har Dirk Luther, der er født i Hamburg, draget de kulinariske linjer i Vitalhotel Alter Meierhof. Dirk Luthers kreative og håndværksmæssige perfekte tilberedning af de bedste råvarer er siden 2008 uafbrudt blevet honoreret af Guide Michelin med to stjerner. Dirk Luthers præcise tilberedning af udvalgte råvarer, som harmonisk kombineres med moderne elementer i et ellers klassisk køkken, får altid mange roser. Siden 2014 har Dirk Luther både varetaget rollen som køkkenchef og administrerende direktør og fører som sådan huset videre på velkendt og familiær facon. Restauranten Meierei Dirk Luther er husets kulinariske stolthed. Her præsenteres og serveres det klassiske franske køkken med et moderne twist. Kreative kompositioner begejstrer med usædvanlige smagsoplevelser og en hjertelig service fra vores Meiereiteam. I januar 2015 blev gourmetrestauranten Meierei Dirk Luther renoveret. Inspirationen hertil er hentet i beliggenheden ved Flensborg Fjord. Bordene er skabt af 100 år gamle badebroer og beretter om urkraften i havet. Den flotte udsigt over fjorden til den danske kyst indrammes af gardiner i sarte naturfarver, grænsen mellem inde og ude udviskes. Kostbare lamper af stiliserede grene kaster det rette lys og den rette stemning.

16 Brasserie Allerede om morgenen forkæles dine smagssanser med det rigt vekslende udvalg af morgenbuffen i restaurant Brasserie. Om sommeren kan du nyde de særlige kreationer fra vores eget pâtisserie på vores terrasse samtidig med, at du nyder udsigten over Flensborg Fjord. Om vinteren står vores lobby med den knitrende kaminild klar til dig. Om aftenen forvandler restaurant Brasserie sig til en fransk delikatesse-boulevard. Kig køkkenholdet omkring køkkenchef Dirk Luther i det åbne køkken over skulderne og få et spændende indblik i kokkehåndværket. Kreativt tilberedte lækkerier og duften af friske råvarer fra torvet blandes med mediterrane krydderurter og forkæler dine sanser. Bodega Mørk træ, rustik stemning og vinreoler til loftet: helt i spansk stil med sans for detaljen er vores bodega klar til at tage imod vores gæster. Tag på en mini-ferie til Spanien sammen med venner og nyd hyggelige samtaler over et glas rødvin og lækre tapas - eller hvad med en spændende vinrejse sammen med vores sommelier. I vores bodega er alt muligt! Alle vine og produkter i vores bodega kan du også købe med hjem og vi leverer gerne din nye yndlingsvin lige til døren.

17 Møder og konferencer Smukke fester I Vitalhotel Alter Meierhof råder vi over lyse og modulære konferencelokaler med 183 m 2 og moderne teknisk udstyr. Dit møde eller din konference varetages af en kontaktperson, der sammen med sit team står til din rådighed lige fra planlægning til afrejse. Så er du sikker på, at din konference bliver en succes. Private fester er noget ganske særligt for os. Bryllupper, barnedåb eller fødselsdag vi arrangerer individuelt alt, og kæler for detaljerne. Uanset om du fejrer en stor eller en lille intim fest vi fortryller dig og dine gæster med middag i gourmetrestauranten, en stemningsfuld havefest eller en festbrunch for livsnydere. Lad os forkæle dig og dine gæster. Lad dig begejstre over vores professionelle organisering af din fest. CATERING Vil du hellere nyde de kulinariske highlights i egne omgivelser, ved et grillparty, ved stranden, ved en familiefest på et skib eller event location som f.eks. Glücksburg Slot? Intet problem! Vi bringer vores Meierhoffeeling til dig.

18 Omgivelser Lige uden for døren lokker den fascinerende nordtyske østersøkyst, den uberørte natur, søer og kilometerlange strande. Eller tag en smuttur til Danmark, en havnerundtur på den nostalgiske salondamper Alexandra eller lidt mere sportsligt: en sejltur, golf, stavgang eller jogging. Oplev den nordtyske uforlignelige og ægte charme i Glücksburg. Tag på en historisk rundtur i det imponerende Wasserschloss, der med sine barokke sale, der også kan lejes til dine arrangementer. Sådan afslutter du din Østersø-oplevelse ved den dansktyske grænse på smukkeste vis.

19 Golf Time out on the green den perfekte træning af krop og sjæl. Den 18 huller store bane i Förde Golf Club Glücksburg har et smukt stråtækket klubhus, en herlig udsigt over Flensburg Fjord og et afvekslende og kuperet terræn. Du kan også få fantastiske golfoplevelser i smukke rammer i de danske golfklubber, der ligger tæt på. Flensborg Flensborg Fjord munder ud i centrum af den nordligste by i Tyskland. Tag en gåtur gennem den gamle bydel i Flensburg, der tidligere var rom-metropol. De små gyder og stræder og de oprindelige købmandsgårde giver dig uforglemmelige indtryk. De mange museer og små og store teatre rummer et afvekslende kulturprogram for de besøgende. Sejlads Vores hotel ligger i et af de smukkeste sejladsområder i Europa og giver dig mulighed for fantastiske sejlereventyr. For alle sejlbådsejere og liebhavere er lystbådehavnen i Glücksburg det perfekte sted at fortøjre de martime skatte eller måske leje en, mens du er i området. Kontakt Nysgerrig? Det glæder os og vi glæder os endnu mere til at høre fra dig. Ring, send en mail, eller bedre: kom og besøg os! Vitalhotel Alter Meierhof Uferstraße 1 D Glücksburg Tlf info@alter-meierhof.de

20 Meer geht nicht. Genuss erleben. Flensburger.

21

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger)

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger) Vores arrangementer (kan tilkøbes til overnatninger) Nyd ikke kun overnatningen i vores skønne skandinaviske omgivelser, men lad dig samtidig forkæle. Om end det drejer sig om en kulinarisk oplevelse,

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os

elkommen Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane Hjemme hos os DK 2014 Magien ligger i detaljerne. Theodor F ontane elkommen Hjemme hos os Vores privatdrevne 5-stjernede superiorhotel Alter Meierhof ligger direkte ned til Flensborg Fjord. Det, der karakteriserer os,

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Alter Meierhof Vitalhotel

Alter Meierhof Vitalhotel Alter Meierhof Vitalhotel Det luksuriøse 5-stjernede Alter Meierhof ligger ned til Flensburg og giver jer forkælelse for alle sanser. Her kan I slappe af i den dejlige wellness afdeling Hof-Thermen med

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Et godt gemme. Et fund i bjergene

Et godt gemme. Et fund i bjergene AUGUST 2014 Et godt gemme Labrador-krydsningen Choco er den første, der byder velkommen, når du kommer inden for lågen i The Urban Villa. Glad og logrende kommer han stille og roligt hen og snuser interesseret

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER Møder & konferencer på kanten af Øresund Konference PÅ KANTEN AF ØRESUND Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

DAY-SPA OG DER FRISEUR

DAY-SPA OG DER FRISEUR DAY-SPA OG DER FRISEUR ENTRÉPRISER HOF-THERME ÅR-MEDLEMSKAB (Pris pr. måned) LILLE PAUSE Mandag torsdag 3 timer 30 FYRAFTEN Mandag søndag kl. 17:30 21:30 35 DAGSKORT Mandag søndag kl. 10 21:30 50 Ved resevering

Læs mere

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Forkæl dine gæster og forretningsforbindelser INVITER PÅ UNIKKE GOURMET- OG DESIGN- OPLEVELSER Danish

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet Konference & Hotel Klinten Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Kom tæt på naturens ro og byens puls

Kom tæt på naturens ro og byens puls Kom tæt på naturens ro og byens puls 6 punkthuse. 3 etager. 53 lejligheder. Ren luksus. Langelinieparken - frihed til at leve livet Få alle muligheder lige uden for døren med seks nye, muligheder til havs.

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

FerienResidenz MüritzPark

FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark ligger i et naturskønt område Hotellet tilbyder FerienResidenz MüritzPark ligger midt i Mecklenburgs fantastiske søland, Mecklenburgischen Seenplatte,

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet Gala Hotel Excelsior Velkommen til Gala Hotel Excelsior, som går for at være et af de flotteste hoteller i byen! Introduktion Det 4-stjernede Orea Hotel Excelsior er et af de smukkeste hoteller i den tjekkiske

Læs mere

de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Velvære for krop og sjæl de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk LIVETS KILDER Store flader af

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Wellness-Lounge IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Åskort 240,00 Wellness-Lounge Ren afslapning på Strandhotel Glücksburg, skønt beliggende direkte

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e E V E N T I T I P I A F L U K S U S T E L T E U D G A V E 1 U d g i v e t j a n u a r 2 0 1 9. E t i n d b l i k i d e t s t e m n i n g s f u l d e o g m a g i s k e u n i v e r s, v e d a t a r r a n

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Abu Dhabi, Rotana Al Ain

Abu Dhabi, Rotana Al Ain Forenede De Forenede Arabiske Emirater Velkommen til Al Ain i den sydlige del af Abu Dhabi. Det er let at trives i det skønne klima. Her bor du centralt i Al Ain og spiller golf på dejlige Al Ain Golf

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

KALENDER 2018 TID TIL SANSERNE

KALENDER 2018 TID TIL SANSERNE KALENDER 2018 TID TIL SANSERNE KÆRE GÆSTER, KÆRE VENNER, hvad gør dig lykkelig? For os er lykke ganske enkelt hygge med gode venner over et glas vin eller bruge tid sammen. For os er det sikre steder med

Læs mere

golf vin og gastronomi i særklasse

golf vin og gastronomi i særklasse Enjoy a unique golfing experience in South Africa golf vin og gastronomi i særklasse GOLFTUR 2016 SYDAFRIKA WINELANDS 1 KLEINE ZALZE V elkommen til Cape Winelands, Sydafrika. Storslåede bjerge og havudsigt,

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 500 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet ET PAR GODE BØFFER SMAG Der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i en god bøf og med dette gavekort kan du invitere din ven eller partner

Læs mere

DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse hoteloplevelser

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere