Spirituelt Ørken Eventyr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spirituelt Ørken Eventyr"

Transkript

1 Spirituelt Ørken Eventyr 20. september - 6. oktober 2011 For ca. ½ million år siden var ørkenen det åbne hav. I dag er dette magiske sted stadig fri af den menneskelige bevidstheds plettede præg. Fordelen ved at forbinde sig med den healende kraft, der ligger i renheden af dette dyrebare sted på jorden, er hinsides ord. Du når simpelthen ind i niveauer af din krop, sind og sjæl, som du ikke tidligere har oplevet adgang til. Egypten er Moder Jords Hjertecenter, hvor himlens kræfter er ordnede og afbalancerede. Denne rejse vil tilvejebringe din egen indre rejse med dig selv gennem egen stille meditation, guidet meditation, healing, fred, klarhed, formål, sandhed, magi, alkymi, kunst, kreativitet, templer, pyramider, ældgammel kultur, sove i ørkenen under stjernerne, krystaller, grotter, beduin-levevis, forbindelse med Moder Natur og elementerne, dans, latter og frigørelse af sind og ånd til et nyt og højere plan af viden, bevidsthed, begejstring, glæde og selvrealisering i dit liv på en helt ny måde.

2 Dag for dag rejseplan DAG 1: Tirsdag, d. 20. sept. 2011: Ankomst Ankomst i Cairos internationale lufthavn vi mødes, assisteres og transporteres via aircondition bus til vores hotel i Cairo overnatning i Cairo. DAG 2: Onsdag, d. 21. sept. 2011: Dahshur Pyramiderne Morgenmad i residens møde med vores rejseleder for velkomst og information om turen, og hvad vi får brug for i løbet af vores rejse derefter bringes vi via aircondition bus til Dahshur pyramiderne for ceremoni på dette kraftfulde sted frokost nydes på en af de lokale restauranter tilbage til hotellet residens i Cairo. DAG 3: Torsdag, d. 22. sept. 2011: Baharia Oasis Morgenmad på hotel så kører vi med aircondition bus direkte til Baharia Oasis (360 km) fra Cairo. Vi vil stoppe undervejs på ørkenruten for noget sightseeing ankommer i Baharia og tager ophold ved foden af pyramidebjerget og kanten af oasen i den lille hyggelige og charmerende Nature Camp Lodge, som har alt. Her er fremragende energi til stille meditation om eftermiddagen vil vi besøge Baharia oase by, Meftella templet og de gyldne mumiers museum til aften er der beduin fest med traditionel sang og dans i natur lejren overnatning i hytter.

3 DAG 4: Fredag, d. 23. sept. 2011: Pyramidebjerget Morgenmad i Nature Camp, hvorefter vi tager en kortere ørkenvandring til pyramidebjerget, der ligger i gå-afstand. Dem med mod og form kan klatre til toppen eller gå omkring dette kraftfulde sted. Stedet skal simpelthen opleves for at kunne beskrives. Aftensmad i ørkenen ved Nature Camp foto med orbs er fra dette sted om aftenen. Vi er ikke alene ørkenen er ikke tom, men fuld af naturens energier! DAG 5: Lørdag, d. 24. sept. 2011: Abu Mahariek Ørkenen Morgenmad i ørkenlejren hvorefter vi drager ud på 2. del af vores spirituelle rejse i jeeps 4x4 off road, som vil være begyndelsen på 3 magiske dage/nætter i ørkenen. Første nat vil vi bruge i Abu Mohariek Ørkenen efter en lang køretur gennem Moder Naturs dyrebare scenerier i denne udsøgte verden middag og overnatning i det fine sand under stjernerne. Det er telte til rådighed, hvis dette ønskes. DAG 6: Søndag, d. 25. sept. 2011: Garca Krystalgrotte Efter morgenmaden fortsætter vi mod Garca Krystalgrotte af enorm lys og kraft en sammensmeltning med kraften af Moder Gudinde kan forventes frokost i lille oase med vandkilde på vejen Når vi ankommer, slår vi lejr, og går derefter ned i grotten for stille meditation i skæret af levende lys en ceremoni vil blive guidet middag og overnatning i grottens fine sand af pulveriserede krystaller (ingen frygt, denne grotte er fuld af kærlighed!)

4 DAG 7: Mandag, d. 26. sept. 2011: Farafra Oasis Efter morgenmaden kører vi til Melondalen og derefter endnu en oase med forfriskende vandkilde og akacietræer, som var kamelernes naturlige stoppested frokost på vejen så passerer vi den berømte hvide ørken og ankommer til Farafra Oasis, hvor vi indlogeres på Badawihya Hotel middag og overnatning på hotellet. DAG 8: Tirsdag, d. 27. sept. 2011: Krystalbjerget Morgenmad på hotellet og så er det tid til besøg ved den lokale dybt inspirerende kunstner Badr vi vil tage ud og besøge krystalbjerget og den lille krystalhule for meditation og derefter besøge Agabatdalen (Wonderland Valley) så besøger vi endnu en kildes udspring i oase for forfriskning og overnatter i Badawihya Hotel endnu en nat. DAG 9: Onsdag, d. 28. sept. 2011: Heldags kunstworkshop med Badr Morgenmad på hotellet derefter ophold på Badr s Museums Galleri for workshop og meditation igennem kreativitet, hvilket er den feminine form for meditation. At lære det kreative hjertes udtryk gennem kunst vil blive varetaget af Badr. Han er en ægte Beduin, og hans kærlighed til kunst og undervisnings evner er unikke og vil berøre dit hjerte og sjæl på niveauer, du næppe vil glemme.

5 DAG 10: Torsdag, d. 29. sept. 2011: Ørken Cruise Morgenmad på hotellet og så evaluering af vores workshop vi kører nu til den fantastiske hvide ørken for gående meditation og bevægelse i dette storslåede element, før vi kaster os ud i 3. del af vores spirituelle rejse i 4x4 off road fra den hvide ørken til Siwa oasis frokostpause på vejen lejr og overnatning i ørkenen under stjernerne. Tillad dig selv at blive venner med beduinerne og deres traditioner af musik, sang og dans omkring lejrbålet. Renheden af ørkenen udstråles fra deres sjæle, og de har virkelig gaver at tilbyde dig, som er meget forskellige fra andre egyptere. Men kun hvis du åbner din krop, sind og sjæl og tillader dig selv at deltage og modtage! DAG 11: Fredag, d. 30. sept. 2011: Ørken Cruise Efter morgenmaden fortsætter vi i jeep gennem de tilsyneladende endeløse bløde dyner af sand. Navigation er ud fra beduinernes hjerter. Du vil forstå, hvorfor kun beduiner og kameler tillades i ørkenen med turister. Ingen andre kan finde vej. Og hvad er så hemmeligheden og glæden ved dette udsøgte ørken safari eventyr? En dyb frihed fra enhver kollektiv bevidstheds påvirkning, som ganske enkelt sætter dig fri i sjælen på en nyt og dybere niveau endnu en magisk dag og nat i ørkenen. Et simpelt brusebad fra solens opvarmede vandposer kan opnås (hvis vi stadig har vand ). Forestil dig at gøre disse rejser på kamel i månedsvis! Mindes du? DAG 12: Lørdag, d. 1. okt. 2011: Siwa Oasis Efter lejrmorgenmad kører vi til Siwa Oasis og direkte til check-in på El Babenshal Hotel, som har den ældgamle by Siwa s stil dagen er til afslapning, bad og fri til egen disposition middag og overnatning på hotel.

6 DAG 13: Søndag, d. 2. okt. 2011: Siwa Orakel Oplevelse Morgenmad på hotel derefter er det tid til at besøge højdepunkterne af Siwa, som er Alexanders Orakel Tempel Dødebjerget, hvor gravene er Kleopatra s kilde om eftermiddagen vil vi nyde en kort safari tur til Siwas ørken, som igen er anderledes og besøge varme og kolde kilder og området af fossiler tilbage til hotel aftensmad og overnatning på hotel i aften skal vi hilse farvel med velsignelser af vores beduin venner, da vi fra nu af skifter fra jeeps til aircondition bus. DAG 14: Mandag, d. 3. okt. 2011: Alexandria Lysets By! Efter morgenmad på hotellet drager vi af sted i aircondition bus mod Alexandria med frokoststop på vejen i Marsa Matruh ved det smukke Middelhav mulighed for en opfriskende svømmetur vi kører langs havet for at mødes med vidunderlige Alexandria (Lysets By!) med check-in på vores hotel middag og overnatning på hotellet. DAG 15: Tirsdag, d. 4. okt. 2011: Alexandria Oplevelse Efter morgenmad på hotel vil vi nyde en tur med besøg i katakomberne og Pompy s søjle og derefter i Light House til frokost i aften spadserer vi i byens baggader for at nyde det autentiske liv af den lokale befolkning middag og overnatning på hotellet.

7 DAG 16: Onsdag, d. 5. okt. 2011: Alexandria Bibliotek og Cairo Oplevelse Morgenmad på hotel vi besøger nu det verdensberømte Alexandria Bibliotek og derefter kører vi direkte til Cairo til et privat besøg med den vidunderligt spirituelle og meget klartseende Camal, ekspert i olier og parfumer, på hans parfumeri. Vær forberedt på en oplevelse af format, du ikke lige glemmer. Udnyt venligst denne ekstraordinære mulighed for at spørge om hvad som helst, du kan forstille dig lige ud af posen! Resten af dagen er fri til din disposition. Vi kan arrangere noget shopping med f.eks. køb af Ankh, Isis og lign., hvis du ønsker det aftensmad og overnatning på hotellet. DAG 17: Torsdag, d. 6. okt. 2011: Kongens kammer i Keops Pyramiden og afrejse Meget tidlig morgen er der privat besøg i Keops pyramiden. Særlig ceremoni i sarkofagen for hver enkelt deltager såvel som ude omkring pyramiden - morgenmad og bad på hotellet bagefter derefter transport til Cairo internationale lufthavn med henblik på endelig afgang.

8 Omahara s Spirituelle Ørken Rejser er skabt på vejledningen af højere mestervibrationer og simpelthen bragt til et nyt og højere perspektiv af mission som rejseoplevelse. Alle steder er specielt udvalgte og besætningen er specielt tilskrevet denne rejse. Vi prioriterer kvalitet anderledes for at møde din krop, sind og sjæl på en ny måde: Steder af residens er ikke valgt ud fra stjerner, men for sjælen - software til din hardware - rene, rolige og vibrerende! Alle fødevarer/drikkevarer, forudsat de er fra os, er sikre at svælge i - og således har vi stræbt efter smagen af det ligeså! Vi vælger at bevæge os med fred, kærlighed og humor for alles højeste bedste! Oplev det autentiske Egypten - her får du førstehånds berøring med naturen, originalitet, mennesker, kunst, traditioner osv. Hvis du ønsker at leve autentisk, oplyst og dit bedste liv nogensinde velkommen til denne rejse. Hvis du ønsker at leve lykkeligt til dine dages ende ved at bringe dette fra eventyr ind i din levende virkelighed velkommen til denne rejse. Omahara vil styrke dig med gaven af viden til at opnå dette også på disse rejser.

9 Pris kr ,- inkl. følgende: Al transport i forbindelse med ankomst/afrejse i Cairo internationale lufthavn. Visumansøgning for udenlandske pas US$ 15, som er indregnet og betales af Helleh ved ankomsten i lufthavn. Drikkepenge forventes på turen. Løsning er af US$ 170 pr. pers. er indregnet i turens pris. Indkvartering på rent og venligt hotel i Cairo. Indkvartering på Nature Camp Lodge i Baharyia. Indkvartering på Badawihya Hotel i Farafra. Kunstworkshop ved Badr. i Farafra Indkvartering på El Babenshal Hotel i Siwa. Indkvartering på 4-stjernet hotel i Alexandria. Al transport i jeeps 4x4 Al lejr udstyr (sovepose, madras, tæppe, telte) Én stor flaske mineralvand dagligt ved hotelophold - ubegrænset antal af mineralvand på flasker igennem ørkenen. Alle entréer. Alle måltider, som nævnt i rejseplanen. Crew: Ahmed engelsktalende ægyptolog og turguide leder med masser af humor. Mohammed - ørken safari camp guide samt assisterende turguide. Mahmoud kilden til beduin underholdning, kunst og inspiration. Helleh dansk oversætter og spirituelle turguide leder med masser af glæde. Pris exkl.: Alt, som ikke er nævnt i rejseplanen. Flybillet til/fra Cairo. Syge- og rejseforsikring. Ting af personlig karakter såsom telefonopkald, tøjvask, internet, porto og lign. Yderligere mineralvand på flasker samt andre drikke undervejs og på hotellerne. Frivillige udflugter og produkter, der ikke er specificeret i denne rejseplan. I øvrigt: Hav evt. lidt euro med, som vi omveksler for dig til egyptiske pund til en god kurs. Der er adgang til visa maskiner. Det er som regel kun visa, der accepteres, ikke MasterCard. Vær opmærksom på lille gebyr ved hver hævning. Du vil modtage ALLE praktiske detaljer på udførlig liste fra Helleh før afrejsen.

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne PRISLISTE 2011 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2011 - december

Læs mere

Ægypten Specialisten AB TRAVEL

Ægypten Specialisten AB TRAVEL Ægypten Ægypten Specialisten AB TRAVEL 1 Indholdsfortegnelse: Beskrivelse af Cairo og Alexandria... 4-5 Beskrivelse af Luxor...6 Beskrivelse af Aswan... 8-9 Beskrivelse af Kom Ombo og Edfu...10 Beskrivelse

Læs mere

Egypten. Oplevelser for livet

Egypten. Oplevelser for livet Egypten Oplevelser for livet Egypten / Indhold Egypten En rejse i historien tilbage til en tid, hvor livets og dødens gåde optog mennesket stærkere end nogensinde. En tid, hvor religionen herskede med

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1.

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1. Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2012 - december 2012 2 Velkommen til rejser

Læs mere

På tværs af USA. På tværs af USA. Turen kort. USA, Rejser i autocamper

På tværs af USA. På tværs af USA. Turen kort. USA, Rejser i autocamper På tværs af USA På tværs af USA Oplev det bedste af USA på denne rundrejse med dansk rejseleder. Først udforskes New York, Niagara Falls og østkystens øvrige ikoner, inden vi flyver til filmbyen Los Angeles

Læs mere

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet 14 dage - 1 uge med ophold på Hotel Symbola(Öludeniz) ved Fethiye, og 1 uge med krydstogt i den tyrkiske skærgård, fra 16. maj - 30. maj 2015 Program Indhold

Læs mere

7.10-22.10 2015 Korskærvej 25 7000 Fredericia Tlf.: 7592 2022 fxr@felixrejser.dk www.felixrejser.dk

7.10-22.10 2015 Korskærvej 25 7000 Fredericia Tlf.: 7592 2022 fxr@felixrejser.dk www.felixrejser.dk 7.10-22.10 2015 Nepal - kontrasternes land på verdens tag Tag med på denne fantastiske rejse til Himalaya. I Nepal er kontrasterne store. I nord findes verdens højeste bjerge med evig sne og is og mod

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015.

Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015. Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015. Efter en uge i Toscana, hvor du har trænet Mindfulness hver dag og nydt naturen, stedet, maden og livet, vil du komme hjem med fornyet ro, energi og overskud.

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongoro i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes, fokuseret natur-

Læs mere

CRUISE. www.friferie.dk 70 15 41 41 SOMMER 2015. Lad familien vælge mellem de allerbedste campingpladser og feriesteder. Kør-Selv, Bus eller Fly

CRUISE. www.friferie.dk 70 15 41 41 SOMMER 2015. Lad familien vælge mellem de allerbedste campingpladser og feriesteder. Kør-Selv, Bus eller Fly SOMMER 2015 CRUISE Stort udvalg af Cruise for familien Lad familien vælge mellem de allerbedste campingpladser og feriesteder Kør-Selv, Bus eller Fly Mobilhomes Luksustelte Ferielejligheder Hoteller Cruise

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole Rajasthan Indien 12/2-26/2 2011 En kulturrejse med Brenderup Højskole Brenderup Højskoles kulturrejse til Rajasthan indeholder normalt højskoledage på Brenderup Højskole inden afrejsen. Vi har i år valgt

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes fokuseret natur- og dyreoplevelse

Læs mere

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv,

Læs mere

Rejser 2013. Grønland og Færøerne

Rejser 2013. Grønland og Færøerne Indhold Velkommen 2 Hoteloversigt 2 Vinterture til Kangerlussuaq 3 Vinterture til Ilulissat 4 Nuuk, Ilulisat 5 Den store Grønlands rejse 6 Den klassiske rundrejse 8 Den kalvende bræ Eqi 10 Sydgrønland

Læs mere

Bali. Bali, Gili og Lombok Mageløse oplevelser

Bali. Bali, Gili og Lombok Mageløse oplevelser Bali Bali, Gili og Lombok Mageløse oplevelser Bali, Gili og Lombok Mageløse oplevelser - Individuel rejse 17 dage BALI Kintamani Risterrasser i Tegallalang Ubud Kratersøen Danau Batur Besakih-templet Gili

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

MAGISKE KINA. Eventyrlig rejse i Nord-, øst-, Sydkina og Yangtze. . S e - ki/) CO\ 17 dages rundrejse med dansk rejseleder

MAGISKE KINA. Eventyrlig rejse i Nord-, øst-, Sydkina og Yangtze. . S e - ki/) CO\ 17 dages rundrejse med dansk rejseleder MAGISKE KINA Eventyrlig rejse i Nord-, øst-, Sydkina og Yangtze 17 dages rundrejse med dansk rejseleder Vores store, eventyrlige rundrejse i Kina. Beijing, Xi 'an, Shanghai, overnatning på små hyggelige

Læs mere

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011 Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika Afrejse 18. marts 2011 Aalborg Zoo og Bravo Safari byder igen velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis

Læs mere

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole

Læs mere

Australien med Søren Ervig

Australien med Søren Ervig Australien med Søren Ervig En eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd Rejseperiode er 26. marts 12. april 2010 Rejsen er for dig, der ønsker at opleve Australien på en anden måde

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone

Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone 1 Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone Lene Rantzau, 45 år, Storvorde (tarmcancer marts 2012 og svulst i bækken jan. 2013) Jeg fik i januar 2013 besked af lægerne, at jeg

Læs mere