Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl"

Transkript

1 Tegl-leverandøren og havetegl 13

2 2 Tegl leverandøren Gå på tegl - det naturlige valg Tegl er det naturlige valg til alle former for belægninger. Belægningsklinkers og havetegls farvespil, som skyldes brænding ved høje temperaturer, harmonerer smukt med naturens farver på alle årstider. Belægningsklinker anvendes ikke blot i haver og parkanlæg, men også hvor belægningen udsættes for stor belastning, som på veje og parkeringspladser. Havetegl er velegnede til alle udendørs belægninger på terrasser, gange og indkørsler til personbiler Belægningsklinker og havetegl er en levende del af det naturlige miljø. De hverken falmer eller smuldrer og kræver ingen særlig vedligeholdelse - kun den naturlige pleje af regn, sol og regelmæssig brug. Røde havetegl med kulbrændt spil lagt på fladen Røde havetegl med kulbrændt spil lagt på kant Røde lagt på fladen i kvadratmønster Rød/brune lagt på fladen i kvadratmønster Indgangen med rød/brune signalerer en helt anden varm velkomst end en ensartet grå belægning. Fortove af tegl er en gammel tradition, især i Tyskland og Holland. Det er nemt at vælge teglbelægninger til indkørsel og terrasse på Sorte lagt på fladen i kvadratmønster Vælg de facadesten huset har og se om den nye teglbelægning matcher. Med det visuelle værktøj på er det helt enkelt at beslutte hvilken teglbelægning, der klæder huset bedst. Vælg at se på indkørsel eller terrasse - giv huset den aktuelle eller ønskede facadesten og vælg farve på døre og vinduer. Derpå er der frit valg mellem 7 forskellige og havetegl. Se og sammenlign de forskellige muligheder som farvefotos og se flere lægningsmønstre. Se den nye terrasse med 7 forskellige og havetegl. Gyldne Århus lagt på fladen i kvadratmønster Gyldne Århus med spil lagt på fladen

3 Tegl leverandøren 3 Overgangen mellem hus og græsplæne er her en belægning af røde havetegl med kulbrændt spil. Røde havetegl med kulbrændt spil giver en rustik og levende belægning på gange, terrasser og indkørsler til personbiler, og klæder både den romantiske og den moderne stilrene have. Pladser, torve og gågader med er et flot og naturligt indslag i bybilledet. De harmoniske farver med naturligt spil klæder alle byggerier og indbyder til hygge og afslapning. Desuden holder farven, er behagelige og trygge at gå på, tåler tung trafik og er nemme at renholde. Belægningsklinker anvendes til alle former for belægninger, også på arealer med biltrafik. De hårdtbrændte har stor trykstyrke, lav vandoptagelse, er farveægte og frostbestandige. Havetegl anvendes til belægninger på gangarealer og terrasser samt indkørsler til personbiler. Frostsikre og farveægte.

4 4 En smuk indkørsel Med og havetegl er der alle muligheder for at skabe smukke og spændende rammer om hus og have med personlighed og stil, der passer til både klassisk og moderne arkitektur. Belægninger af havetegl og er en investering i daglig glæde - og holder i generationer. Tegl leverandøren Den runde indkørsel er lagt i røde i kvartstensforbandt. Indkørslen til den moderne villa af RT 435, Rosa blødstrøgne facadesten med RT 853 brune glaserede Laumans Ideal tagsten er lagt med rød/brune. Hårdtbrændte fra Randers Tegl har en meget lav vandoptagelse - kun ca. 2% - og har samtidig en overflade, der gør dem behagelige at gå på. Indkørslen af sorte, der er lagt i sildebensmønster, har givet det ældre typehus en ny og spændende karakter.

5 Tegl leverandøren 5 Detalje fra indkørsel af Gylden Århus lagt i kvadratmønster. Sorte er ikke tilført farve, de er lige så farveægte som de røde, rød/brune og gyldne. Den i virkeligheden blådæmpede - en speciel brændingsteknik, hvor klinken efter at være brændt første gang ved over C, brændes en ekstra gang med lav tilførsel af ilt og derved bliver klinken mørk hele vejen igennem. Uopslidelige teglbelægninger Randers Tegls hårdtbrændte er et rent naturprodukt uden kemiske tilsætninger. Den specielle lertype er tørret langsomt og brændt ved meget høje temperaturer. Det giver klinker der er helt ens i formen, men alligvel med lerets naturlige, levende farvespil. De hårdbrændte klinker holder farven for altid, de er frostfaste og modstandsdygtige overfor de fleste kemikalier og salt. Indkørslens belægning af røde havetegl med kulbrændt spil er trukket med ind i garagen som et rustikt og smukt gulv. Indkørslen til carporten er udført af robuste rød/brune lagt i halvstensforbandt. Havetegl og kan stables til støttemure på cm højde uden mørtel. Den nederste række sættes på en bund af hårdt komprimeret stabilgrus, og hver række sten trækkes ca. 7 mm tilbage, så støttemuren får en hældning på ca 15%.

6 6 Tegl på terrassen Tegl har alle de egenskaber, der kendetegner de naturmaterialer, vi holder af at omgive os med. Havetegl og har lang levetid, udstråler ægthed, kvalitet og varme. De bliver ikke kedelige og grå, men holder de harmoniske naturfarver, som blot får lidt smuk patina i årenes løb. Tegl leverandøren Den moderne terrasse med læmur i tegl og kvadratmønstret belægning af rød/brune klinker kræver næsten ingen vedligeholdelse. Den brede gang af rød/brune er lagt i liniært forbandt. Solplads af Gylden Århus belægningsklinke bag det gamle hus i Skagen. På taget er der RT 806 røde Højslev Vingetegl. Terrasse med røde havetegl.

7 Tegl leverandøren 7 Tegl - hele vejen rundt Målet var et vedligeholdelsesfrit hus i en have, der kræver et minimum af pleje. Huset blev bygget i RT 445, Rød/brune Patina håndstrøgne facadesten og hele vejen rund om huset er der lagt røde havetegl med kulbrændt spil i form af terrasser, gange og trapper, mens resten af grunden er græsplæne med enkelte fritstående træer. Ved sommerhuset i klitten er terrassen lagt af røde havetegl - og bordet og taburetterne er udført i formsten. Kanter på gange og terrasser kan med fordel forstærkes - og samtidig markeres - ved at sætte den yderste række sten på højkant - i standerskifte. Den forhøjede kant gør det samtidig nemt, at holde belægningen fri for planter, der breder sig lidt for villigt.

8 8 Have med tegl Allerede i middelalderen brugte munkene tegl til gange mellem bedene med lægeplanter og krydderurter. Det er nemt at arbejde med tegl i haven og der er ingen tvivl om at planter og tegl klæder hinanden. Tegl leverandøren Den runde bålplads under det store birketræ er blevet havens naturlige samlingssted for hele familien. Den groft tilhuggede granitblok er blevet til en flot skulptur omkranset af sorte. De to billeder øverst til højre viser hvordan en lille plads bag huset med få midler og lidt gule kan forvandles til en hyggelig gårdhave med solkrog. Gange og stier mellem bede i haven kræver ikke det store forarbejde med stabilgrus - et plant underlag af 5-10 cm sand er tilstrækkeligt. Fra havegangen, fører fire trin af røde havetegl med kulbrændt spil sat på kant op til en terrasse med samme belægning.

9 Tegl leverandøren 9 De røde er lagt i sildebensmønster med en høj kant ind til bedet af klinker på kant - rulleskifte - oven på belægningen. Sildebensmønstret er virkelig velegnet til indkørsler, da det låser stenene ekstra godt fast, så der ikke opstår kørespor, selv om underlaget ikke er blevet for godt komprimeret. På pladsen bag huset er der lagt røde havetegl med kulbrændt spil - og bænkene er muret af røde facadesten, så der ikke skal bruges tid på vedligeholdelse med sandpapir og pensel. De røde havetegl med kulbrændt spil får en helt anderledes og utroligt levende karakter, når de sættes på kant. Kulbrændingerne kommer endnu tydeligere frem og det smalle format indbyder til spændende lægningsmønstre. Den høje kant ind til bedet gør det nemt at holde beplantning og belægning adskilt. En lille dam eller bassin med fisk eller smukke vandplanter skaber afveksling i haven. Lav kanten om dammen med på kant, så er det muligt at lave rundinger uden at skære i stenene.

10 10 Trapper og trin af tegl Tegl leverandøren Den imponerende symmetriske trappe med gedigent smedejernsgelænder er muret helt traditionelt af rød/brune. En løsning, der kan modstå frost og generationers slid. Trappen fører ned til et fortov, der er belagt med røde havetegl. Det danske klima er hårdt ved udendørs trapper. De hurtige skift mellem fugt og frost, hjulpet på vej af tøsalt kan få beton til at smuldre og fliser til at løsne sig. Hårdtbrændte optager næsten ingen fugt - kun ca 2% - og tørrer hurtigt igen. Muret med korrekt type mørtel eller klæber holder en muret trappe sig smuk i virkelig mange år. Terrassen af rød/brune er lavet i hele hovedbygningens bredde med fire trins trappe til haven i samme sten. Den lille trappe af havetegl på kant, er limet med knasfuge. Trappen op langs huset er udført i røde havetegl med kulbrændt spil. Stenene er sat på kant - i rulleskifte - og limet sammen med frostfast fliseklæber.

11 Indkørsler og køreveje med middeltung trafik Belægningsklinker Afretningslag: 3-4 cm sand Bærelag: cm stabilgrus Tegl leverandøren 11 Tips om lægning og lægningsmønstre For at sikre en flot og holdbar belægning er det vigtigt at forarbejdet er korrekt udført til den belastning arealet vil blive udsat for. Underlaget skal være stabilt, jævnt og virke som dræn for regnvand. Leder underlaget ikke vandet hurtigt væk vil belægningen ofte være fugtig og der kan opstå Lægningsmønstrene og farvevalg er med til at give belægningen personlig karakter. For helhedens skyld kan det anbefales at vælge det samme mønster til alle havens belægninger og så skabe variation med forskellige farver eller kanter. - evt 15 cm bundsikringslag Terrasser og arealer med let trafik Belægningsklinker og havetegl Afretningslag: 3-4 cm sand Bærelag: cm stabilgrus Halvstensforbandt på fladen - og havetegl Sildebensmønster på fladen - og havetegl Havegange og stier Belægningsklinker og havetegl Afretningslag: 5-10 cm sand Bærelag ikke nødvendigt Kvadratmønster på fladen - bedst med Diagonalt halvstensforbandt - og havetegl Udgravning - afmærk arealet med spyd og snore, der angiver den færdige belægnings overflade, som bør ligge lidt over omgivende plæne eller bed. For at få stabile kanter bør underlaget være ca. 25 cm bredere end den færdige belægning. Jorden fjernes i en dybde, der er afpasset efter den samlede tykkelse på bærelaget, afretningslaget og belægningen - dog bør al muldjord fjernes. Bunden komprimeres med tromle eller pladevibrator med let fald fra midten og ud. Bærelaget - brug en ikke-lerholdig stabilgrus med grov kornstørrelse, da laget både skal bære belægningen og virke som dræn. Laget skal have ensartet tykkelse og komprimeres fra kanten og ind mod midten med vibrator, så det er jævnt og 2-4 cm under belægningsstenenes underside. Afretningslaget - afretningsskinner, kraftige rør eller brædder, lægges helt plant på begge sider af arealet i den færdige højde belægningens tykkelse, men + ca. 10 mm til komprimering. Afretningsgrus/sand med kornstørrelse 0-8 mm - fordeles nu jævnt i et lag på 3-4 cm og afrettes ved hjælp af et helt lige afretterbræt. Lægning - ne eller haveteglene lægges med 2-5 mm fuge i det valgte lægningsmønster og med fald på ca. 1 cm pr meter. Der må ikke anvendes hammer eller brolæggerjomfru på og havetegl. Spænd snore ud for at holde højde og retning. Kanterne af belægningen sikres mod udskridning med faststampet jord. Til sidst strøs et tyndt lag tørt strandsand eller finkornet kvartssand ud, sandet fejes ned i fugerne og belægningen vibreres med en pladevibrator med gummisål. Der fejes igen sand ned i fugerne og vibreres indtil fugerne er helt fyldte og stenene låst fast. Fiberdug kan eventuelt udlægges under bærelaget og mellem bærelag og afretningslag for at stabilisere underlaget. Må ikke anbringes mellem afretningslag og belægning. Halvstensforbandt på kant - velegnet til havetegl Kvadratmønster på kant - kun med havetegl Sildebensmønster på kant - velegnet til havetegl Diagonalt halvstensforbandt - velegnet til havetegl Flere tips til tegl i haven på Se anvisninger på hvordan man laver bl.a. trapper, støttemure og ildsteder med og havetegl på i afsnittet Teglbelægninger.

12 Belægningsklinker og havetegl Belægningsklinker (SE: Marktegel) Format: Specialformat 240x118x52 mm Andre formater og former på forespørgsel Forbrug: På fladen: ca. 34 stk pr. m 2 På kant: ca. 77 stk pr. m 2 På kant pr. løbende meter ca. 18,5 stk Anvendelse: Velegnet til alle former for belægninger, også på arealer med biltrafik. Stor trykstyrke, lav vandoptagelse, farveægte og frostbestandige. Tåler saltning. Gylden Århus belægningsklinke Rød belægningsklinke Rød/brun belægningsklinke Gylden Århus belægningsklinke med spil Røde havetegl med kulbrændt spil (SE: Rött trädgårdstegel kolbrännt) Format: Dansk normalformat 228x108x54 mm DS 414 Forbrug: På fladen ca. 40 stk pr. m 2 På kant ca. 75 stk pr. m 2 På kant pr. løbende meter ca. 17,5 stk Anvendelse: Velegnet til udendørs belægninger på gangarealer, terrasser og indkørsler til personbiler. Frostsikre og farveægte. Røde havetegl med kulbrændt spil Sort belægningsklinke Ring og få oplysninger om nærmeste forhandler med udstilling af eller klik ind på Landsdækkende service: A/S Randers Tegl, Mineralvej 4, Postboks 649, DK-9100 Aalborg. Telefon Telefax tegl@randerstegl.dk A/S Randers Tegl, Sverige Kaplansgatan 32 S Skövde Telefon Telefax tegl@randerstegl.se Forhandler: Asbjørn Kommunikation Juni 2005

Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl

Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl Tegl-leverandøren belægningsklinker og havetegl 2 Gå på tegl Tegl er det naturlige valg til alle former for belægninger. Belægningsklinkers og havetegls farvespil, som skyldes brænding ved høje temperaturer,

Læs mere

T A G M E D O M T A N K E

T A G M E D O M T A N K E TAG MED OMTANKE VÆLG ÆGTE TEGL TIL TAGET Ægte tegl - det bæredygtige valg. Tegl er et rent naturmateriale. Ren ler og naturlige mineraler, der er forarbejdet og brændt ved høj temperatur for at opnå uovertruffen

Læs mere

- de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl

- de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl - de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl Gule håndbankede med flammer Håndbankede GulvTegl fra Vindø Teglværk ved Mariager Fjord er en direkte fortsættelse af flere århundreders tradition for

Læs mere

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb Græs Havefliserne kan lægges direkte på græs. Det er både en nem, hurtig og alsidig lægningsmetode. Ved at placere 20 mm flisen direkte på græsset sikrer du fleksibilitet og mobilitet. Denne metode er

Læs mere

B ELÆGNINGSTEGL FRA FALKENLØWE

B ELÆGNINGSTEGL FRA FALKENLØWE B ELÆGNINGSTEGL FRA FALKENLØWE T ERRASSER OG GÅRDHAVER Belægningstegl skaber miljø. I samråd med erfarne arkitekter danner den slidstærke og frostsikre tegl grundlag for uanede muligheder, når der etableres

Læs mere

Tak for din interesse for vores smukke teglklinker

Tak for din interesse for vores smukke teglklinker KLINKER Tak for din interesse for vores smukke teglklinker Vi ønsker med denne brochure at inspirere og give et indblik i vores sortiment af smukke klinker, men anbefaler, at du også besøger vores hjemmeside

Læs mere

Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. Flisegang med lys

Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. Flisegang med lys Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. LeT svært Sværhedsgrad: Det er kun middelsvært at lægge en ordentlig flisegang. Men det er til gengæld hårdt arbejde,

Læs mere

Sten og fliser. Chaussésten & mosaiksten

Sten og fliser. Chaussésten & mosaiksten KÆMPE GUIDE Sten og fliser GRANIT Granit er en hård stenart, der består af en blanding af forskellige mineraler. Da blandingsforholdet mellem mineralerne svinger, varierer farven også. Fra mørkegrå over

Læs mere

Belægningssten. www.rc-beton.dk

Belægningssten. www.rc-beton.dk Belægningssten www.rc-beton.dk RC Beton er blandt landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til

Læs mere

Anlægteknik. Trinvis vejledning for anlæg af en belægning med fald

Anlægteknik. Trinvis vejledning for anlæg af en belægning med fald Anlægteknik Trinvis vejledning for anlæg af en belægning med fald 1 Markering af området Området hvor der skal lægges fliser markeres med stikkere eller træpløkke Husk at lægge 20 25 cm til i hver side,

Læs mere

Ecoblock. Arealbefæstelse. Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug

Ecoblock. Arealbefæstelse. Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug Arealbefæstelse Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug 1 - verdens mest anvendte system til arealbefæstelse er et højkvalitetsprodukt som typisk anvendes indenfor

Læs mere

STØTTEMURE. www.rc-beton.dk

STØTTEMURE. www.rc-beton.dk STØTTEMURE www.rc-beton.dk Velkommen til RC Betons store program af kvalitetsprodukter. RC Beton er en af landets største leverandører af støttemursprodukter og vil levere den bedste service og kvalitet

Læs mere

En stærk dansk belægningsløsning. Holmegaardsten. - specialprodukter. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk belægningsløsning. Holmegaardsten. - specialprodukter. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk belægningsløsning Holmegaardsten - specialprodukter - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Produkt IBF Holmegaardserien består, udover normalsten, af et bredt udvalg af specialsten

Læs mere

LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN.

LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN. LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN. Belægningen anvendes i dag mest til parkeringspladser, torve, overkørsler, korte vejstrækninger i bykerner og private anlæg m.v. Brolægning af chaussésten laves med retvinklede,

Læs mere

Natursten Inspiration og priser

Natursten Inspiration og priser Natursten Inspiration og priser Natursten i spændende farver og mange størrelser Skab fantastisk flotte haveanlæg, terrasser og indgangspartier med natursten. Gennem professionelle forhandlere leverer

Læs mere

Inspiration til spændende omgivelser

Inspiration til spændende omgivelser Inspiration til spændende omgivelser MARMORKUNST & BETONVARER Belægningssten Farver: Grå Rød Sort Brun Sandfarvet Gul Gråmix Rødmix Brunmix Gulmix Trefarvet Antal/m 2 Vægt kg/stk indhold/ palle Herregårdssten,

Læs mere

Vejledning til nedlægning og vedligeholdelse af belægningssten

Vejledning til nedlægning og vedligeholdelse af belægningssten Vejledning til nedlægning og vedligeholdelse af belægningssten www.rc.dk Med venlig hilsen 1 Bundopbygning Forslag til opbygning af bærelag mv. bærelag Let trafik Max én lastbil pr. dag Ved brug af en

Læs mere

Lægning af betonfliser og -belægningssten

Lægning af betonfliser og -belægningssten Lægning af betonfliser og -belægningssten BELÆGNINGSGRUPPEN Lægning af fliser og belægningssten Belægninger med betonfliser eller -belægningssten kan holde i mange år, normalt 20-30 år. Dette er under

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

Vejledning til nedlægning og vedligeholdelse af belægningssten

Vejledning til nedlægning og vedligeholdelse af belægningssten Vejledning til nedlægning og vedligeholdelse af belægningssten rc-beton.dk BUNDOPBYGNING FORSLAG TIL OPBYGNING AF BÆRELAG MV. BÆRELAG Let trafik Max én lastbil pr. dag Ved brug af en pladevibrator på ca.

Læs mere

En stærk dansk betonløsning. Variant Støtteblok. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk betonløsning. Variant Støtteblok. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk betonløsning Variant Støtteblok - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Produkt IBF Variant Støtteblokke, er betonblokke med indbygget låsesystem, der bevirker at muren låser

Læs mere

PLANSILO Systembrochure

PLANSILO Systembrochure PLANSILO Systembrochure www.rc.dk Et stærkt system RC plansiloelementer er komplette silosystemer Med plansiloer fra RC Betonvarer fås et komplet fremtidssikret silosystem til landbrug og industri, hvor

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE

K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE T RADITIONEN TRO De ægte håndlavede tagsten fra Falkenløwe viderefører århundreders erfaring og traditioner. Tagstenene bliver lufttørret og kulbrændt i en gammel kulfyret

Læs mere

Græsarmering og permeable belægninger

Græsarmering og permeable belægninger Græsarmering og permeable belægninger Græsarmering Permeabel flisebelægning Erosionssikring Hestesport og landbrug 1 Verdens mest anvendte system til arealbefæstelse er et højkvalitetsprodukt som typisk

Læs mere

DANFUGESTENMEL. www.danfugesand.dk. Produktinformation om patenteret ukrudtshæmmende fugemateriale til beton- og granitbelægninger

DANFUGESTENMEL. www.danfugesand.dk. Produktinformation om patenteret ukrudtshæmmende fugemateriale til beton- og granitbelægninger DANFUGESTENMEL www.danfugesand.dk Produktinformation om patenteret ukrudtshæmmende fugemateriale til beton- og granitbelægninger Begræns ukrudtet miljøvenligt og naturligt Næsten for godt til at være sand

Læs mere

ARMERING GRÆS & AREAL SIKRING AF AREAL, GRÆS OG TERRÆN

ARMERING GRÆS & AREAL SIKRING AF AREAL, GRÆS OG TERRÆN ARMERING GRÆS & AREAL SIKRING AF AREAL, GRÆS OG TERRÆN GRÆS- OG AREAL ARMERING BLOKKENE MED EKSTREM BELASTNINGSKAPASITET OG NATURLIG DRÆNING BY BANG græs og areal armering lever fuld ud op til kravene

Læs mere

INSPIRATION MERE END BARE BETON

INSPIRATION MERE END BARE BETON INSPIRATION MERE END BARE BETON Montebello med Nordisk blanding Chaussésten MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere,

Læs mere

12.3 Belægninger. Af Søren Gleerup, Gleerup RCI. Betonhåndbogen, 12 Beton i bygge- og anlægsbranchen. 12.3.1 Betonsten og fliser

12.3 Belægninger. Af Søren Gleerup, Gleerup RCI. Betonhåndbogen, 12 Beton i bygge- og anlægsbranchen. 12.3.1 Betonsten og fliser 12.3 Belægninger Af Søren Gleerup, Gleerup RCI 12.3.1 Betonsten og fliser Betonsten og -fliser er plade-formede emner af beton, der anvendes som belægning på fx terrasser, industrigulve, veje og pladser.

Læs mere

Så gennemført kan det gøres med betonbelægninger!

Så gennemført kan det gøres med betonbelægninger! Så gennemført kan det gøres med betonbelægninger! Belægningsfraktionen, Dansk Beton Industriforening Viborg Politigård - et studie i design og anvendelse af betonbelægninger Viborgs nye politigård blev

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

PavePad. excellent. PavePad BRUUNS GALLERI, ÅRHUS - DK. Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen

PavePad. excellent. PavePad BRUUNS GALLERI, ÅRHUS - DK. Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen PavePad excellent PavePad BRUUNS GALLERI, ÅRHUS - DK Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.pavepad.dk 2 En løsning der løfter I dag henligger mange flade tage stort

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 50_018 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Vi har det tilbehør du kan få brug for, som forskellige underlag,

Læs mere

GOD IDÉ Rund terrasse med firkantede felter er en anderledes løsning med spændende grafisk effekt.

GOD IDÉ Rund terrasse med firkantede felter er en anderledes løsning med spændende grafisk effekt. Terrasse. Giv terrassen den rette hældning. Fast bund under stenene. Gruset rettes af 4. Læg sten og fliser Rund terrasse med firkantede felter er en anderledes løsning med spændende grafisk effekt. Blomsterbedet

Læs mere

Vandgennemtrængelige belægninger

Vandgennemtrængelige belægninger Vandgennemtrængelige belægninger Hvad er vandgennemtrængelige belægninger? En vandgennemtrængelig eller permeabel belægning er en belægning, der ved hjælp af større knaster på belægningen tvinger større

Læs mere

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Grøndlandspagajer laves normalt i cedertræ fordi det er en let træsort. En pagaj lavet i cedertræ kan normalt laves i en færdig vægt lidt

Læs mere

STØTTEMURE.

STØTTEMURE. STØTTEMURE www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af støttemursprodukter og vil levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Går du med tanken om at lave et nyt flot

Læs mere

STYRKEFUGER TIL UDENDØRS BELÆGNINGER

STYRKEFUGER TIL UDENDØRS BELÆGNINGER STYRKEFUGER TIL UDENDØRS BELÆGNINGER L10 L20 L50 VEJLEDNINGER OG TEKNISKE INFORMATIONER L10 1-KOMPONENT STYRKEFUGE TIL LET TRAFIK NATUR GRÅ Til let trafikbelastning Modstår suge-/fejemaskiner Minimerer

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes.

Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes. 3 Det naturlige valg... Granit har fra naturens hånd et farvespil, der ikke kan efterlignes. Hvor nogen ville anvende almindelige betonfliser og asfaltbelægning, skaber vi sammen med vores samarbejdspartnere,

Læs mere

UDENDØRS FUGER 04/2014 UDENDØRS FUGER. Fakta, udførelse og vedligehold

UDENDØRS FUGER 04/2014 UDENDØRS FUGER. Fakta, udførelse og vedligehold UDENDØRS FUGER 04/2014 UDENDØRS FUGER Fakta, udførelse og vedligehold Smukke udendørsrum Værdien af det udendørs rum I Danmark gør vi generelt meget ud af vores boliger og udendørs arealer. Vi skaber hyggelige,

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

UDVENDIG EFTERISOLERING AF KÆLDERVÆGGE

UDVENDIG EFTERISOLERING AF KÆLDERVÆGGE 30/09/2019 UDVENDIG EFTERISOLERING AF KÆLDERVÆGGE Gamle kældervægge er ofte uisolerede og kan som følge deraf være kolde og fugtige. Ved at efterisolere kældervæggen udvendigt mindskes varmetabet fra kælderen,

Læs mere

Gulvfliser som køkkenbordplade

Gulvfliser som køkkenbordplade Gulvfliser som køkkenbordplade Jennifer og Kristian Obel Romeyke satte nyt køkken i deres 70 er parcelhus for 9 år siden. Valget faldt dengang på et køkken med træbordplader. Allerede efter 6 år var bordpladerne

Læs mere

GUIDE. Den lille sandhed. fra Dansand

GUIDE. Den lille sandhed. fra Dansand GUIDE Den lille sandhed fra Dansand Undgå ukrudt med Dansand fugeprodukter 2 Sådan fungerer fugeprodukterne Der findes to slags ukrudt: Ukrudtsfrø der bliver spredt med vinden og ukrudt, der spreder sig

Læs mere

the PavePad system DET BEDSTE FLISEFODSSYSTEM TIL TAGTERRASSER OG BALKONER

the PavePad system DET BEDSTE FLISEFODSSYSTEM TIL TAGTERRASSER OG BALKONER the PavePad system DET BEDSTE FLISEFODSSYSTEM TIL TAGTERRASSER OG BALKONER 1 PAVEPAD ER ET KOMPLET SYSTEM AF STABELBARE FLISEFØDDER, DER GØR DET LET OG HURTIGT AT ETABLERE EN FULDT NIVELLERET FLISE- ELLER

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

CERPIANO + TERRASSEKLINKER

CERPIANO + TERRASSEKLINKER CERPIANO + TERRASSEKLINKER BELÆGNING PÅ EN HELT NY MÅDE Teglsvellerne fra CERPIANO + er et nyt og innovativt produkt et keramisk gulvsystem til udendørs brug, som udnytter alle fordelene ved et traditionelt

Læs mere

Stormbox installationsvejledning

Stormbox installationsvejledning Stormbox installationsvejledning Generelt STORMBOX-kassetterne skal installeres i overensstemmelse med denne montagevejledning samt evt. lokale forskrifter.. Store mængder af vand infiltreres på et koncentreret

Læs mere

Areal- og terræn armering Opbygning og sikring af terræn

Areal- og terræn armering Opbygning og sikring af terræn Areal- og terræn armering og sikring af terræn Natur- og gangstier Sikring af terræn m. tung trafik Sikring af terræn m. personvognstrafik Parkeringgspladser Festival og camping pladser Ridebaner ECO armering

Læs mere

Hvis der ikke er stabilt grundlag må du lave fundament.

Hvis der ikke er stabilt grundlag må du lave fundament. Læg an sørg for at målene er helt nøjagtige også med diagonalmål ellers kommer du i problemer senere. Her bygges ovnen på en solidt anlagt terrasse. Sørg for at bygge ovnen på et stabilt underlag! Efter

Læs mere

RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton. rc-beton.dk

RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton. rc-beton.dk RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton rc-beton.dk VISION Platina KUGLEBLÆST FLISE DER HAR ET LUKSURIØST UDSEENDE Vision er en eksklusiv haveflise med en overflade, som har fået en blid kugleblæsning for at opnå

Læs mere

En stærk dansk betonløsning. Græsarmering. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk betonløsning. Græsarmering. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk betonløsning Græsarmering - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Modulserien. Forside: Rustik. Produkt IBF Græsarmering giver frodige og grønne, men samtidig kørefaste, arealer.

Læs mere

Kantsten og Trappetrin

Kantsten og Trappetrin En stærk dansk belægningsløsning Kantsten og Trappetrin - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Albertslundkantsten. Forside: Fortovskantsten. Rabatkantsten. Bagside: Albertslundkantsten. IBF

Læs mere

Elementbeskrivelser: Brolægning Brolægnings-faggruppen 15-08-2011 UDBUD 2012

Elementbeskrivelser: Brolægning Brolægnings-faggruppen 15-08-2011 UDBUD 2012 BR01 KANTSTEN Kantsten er kantbegrænsning af forskellige materialer, der sættes for at markere grænser eller markere niveauforskelle mellem fortov, cykelsti, kørebane, rundkørsler, midterrabat og/eller

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

sandstone.dk smukke og uforgængelige natursten

sandstone.dk smukke og uforgængelige natursten sandstone.dk smukke og uforgængelige natursten SANDSTONE ApS stand på Have & Landskabsudstillingen 2013 www.sandstone.dk INDHOLD SIDE 4-5 SIDE 6-9 SIDE 9 SIDE 10-13 SIDE 14-17 SIDE 18-21 SIDE 22-23 SIDE

Læs mere

RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton. rc-beton.dk

RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton. rc-beton.dk RC EKSKLUSIV Eksklusiv beton rc-beton.dk VISION Kugleblæst flise der har et luksuriøst udseende Vision er en eksklusiv haveflise med en overflade, som har fået en blid kugleblæsning for at opnå en naturstens

Læs mere

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset.

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Parcelhusvej 1 og 3 Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Huset du ser i vejledningen er Parcelhusvej 1, men fremgangsmåden er den samme til Parcelhusvej

Læs mere

Danfast er et brugsklar fugemateriale til faste fuger og anvendes fx til:

Danfast er et brugsklar fugemateriale til faste fuger og anvendes fx til: Danfast antracit Danfast antracit Danfast er et brugsklar fugemateriale til faste fuger og anvendes fx til: Terrasser Gangstier Indkørsler Nye/ældre belægninger Belægninger af beton/natursten 2-15 mm fugebredde

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

En stærk dansk belægningsløsning. SF-Klostersten. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk belægningsløsning. SF-Klostersten. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk belægningsløsning SF-Klostersten - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Paris (kanter er af Holmegaardsten). Forside: Paris og grå (trinforkanter og mur er af Holmegaardsten).

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

PLANSILOELEMENTER Agro og industri. rc-beton.dk

PLANSILOELEMENTER Agro og industri. rc-beton.dk PLANSILOELEMENTER Agro og industri rc-beton.dk RC PLANSILO ET KOMPLET SILOSYSTEM Med plansiloer fra RC Beton fås et komplet fremtidssikret silosystem til landbrug og industri. Her er der tænkt på alle

Læs mere

1

1 1 www.staby-fliser.dk FLISER MODUL 30 Fliser 30 x 30 30 x 30 x 6 Grå, Sort, Farvemix, Solgul og Gyldenmix Fliser 30 x 60 30 x 60 x 6 30 x 60 x 8 Fliser 30 x 90 30 x 90 x 8 30 x 90 x 10 2 www.staby-fliser.dk

Læs mere

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE

UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Værdi 45 kr UDENDØRS FARVEKORT TERRASSEOLIE Med Demidekk varer det længe, inden du skal male igen! FORSIDE: VÆG: JOTUN 9938 DEMPET SORT TERRASSE: DEMIDEKK 90002 GRÅSVART DET GODE LIV PÅ TERRASSEN Farver

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Murafslutninger Ved fritstående mure er det vigtigt, at murværkets overside beskyttes mod nedbør.

Murafslutninger Ved fritstående mure er det vigtigt, at murværkets overside beskyttes mod nedbør. Murafslutninger Ved fritstående mure er det vigtigt, at murværkets overside beskyttes mod nedbør. Murafslutning med tegltagsten Ved afslutning med tegltagsten kan følgende fremgangsmåde anbefales: Tagstenene

Læs mere

BELÆGNINGSFRAKTIONEN DANSK BETON INDUSTRIFORENING. Betontrapper

BELÆGNINGSFRAKTIONEN DANSK BETON INDUSTRIFORENING. Betontrapper BELÆGNINGSFRAKTIONEN DANSK BETON INDUSTRIFORENING Betontrapper Der udføres trapper overalt, både på offentlige og private arealer. Ved brug af betontrapper er mulighederne for at variere former, farver

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 23_017 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Når du lægger gulv, skal du altid bruge NIVÅ gulvunderlag (sælges

Læs mere

www.kantdesign.dk En virksomhed der skaber nytænkning inden for Kanter og Havedesign

www.kantdesign.dk En virksomhed der skaber nytænkning inden for Kanter og Havedesign Beskrivelse af in situ støbte kanter fra KantDesign Præstø d. 12-12-2011 Betonkanterne fra KantDesign støbes direkte på underlaget, derfor er forberedelse af underlaget vigtig. For at undgå frostskader,

Læs mere

Inspirerende udvalg af havefliser og belægningssten

Inspirerende udvalg af havefliser og belægningssten Inspirerende udvalg af havefliser og belægningssten Kvalitet til tiden til erhverv og private Grå 50x50x5 havefliser. 50x50 havefliser leveres i flere tykkelser i farverne grå og sort Tlf: 9834 3411 E-mail:

Læs mere

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder TÆT TAG DERBIGUM Membraner til anlægsarbejder Derbigum membraner slutter tæt og er lette at arbejde med Der skal stilles store krav til en god vandisolering. Den skal kunne tåle bevægelser i konstruktionen.

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

En stærk dansk betonløsning. ParkLine Støttemur. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk betonløsning. ParkLine Støttemur. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk betonløsning ParkLine Støttemur - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Produkt IBF ParkLine Støttemur er et spændende støttemurselement, der giver et minimalistisk udseende.

Læs mere

AFGRAVNINGSMATERIALERS ANVENDELIGHED

AFGRAVNINGSMATERIALERS ANVENDELIGHED VD Standard bilag nr. 5 Skanderborg, den 18-10-2012 AFGRAVNINGSMATERIALERS ANVENDELIGHED I nærværende bilag er jordarternes egenskaber beskrevet generelt med henblik på deres anvendelse til følgende formål:

Læs mere

InspIratIon. Utallige muligheder med Nybrosten. Herregårdssten en klassiker, der aldrig går af mode. Sådan lægger du en smuk terrasse

InspIratIon. Utallige muligheder med Nybrosten. Herregårdssten en klassiker, der aldrig går af mode. Sådan lægger du en smuk terrasse InspIratIon H U s & H A v E Herregårdssten en klassiker, der aldrig går af mode 4 Utallige muligheder med Nybrosten 10 Sådan lægger du en smuk terrasse 30 Inspiration med Wewers I dette magasin viser vi

Læs mere

Holmegaardsten - den originale

Holmegaardsten - den originale En stærk dansk belægningsløsning Holmegaardsten - den originale - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes og Kvadrat stor, grå. Forside:, sort. Produkt IBF Holmegaardsten er en flot og eksklusiv

Læs mere

FlisER - mosaik - GRANIT - INSPIRATION TIL DIT HJEM 07

FlisER - mosaik - GRANIT - INSPIRATION TIL DIT HJEM 07 Rengøring og vedligeholdelse af fliser Nemt at renholde! Om et produkt er nemt at renholde eller det modsatte, bestemmes af bl.a overflade struktur og farvespil! En dybsort blank flise opleves absolut

Læs mere

Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE

Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2019 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 mm 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl. 6 mm

Læs mere

LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN.

LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN. LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN. Belægningen anvendes i dag mest til parkeringspladser, torve, overkørsler, korte vejstrækninger i bykerner og private anlæg m.v. Brolægning af chaussésten laves med retvinklede,

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Patenterede fugematerialer til beton- og granitbelægninger

Patenterede fugematerialer til beton- og granitbelægninger Ørkensand Ørkengrus Ørkensand Undgå ukrudt Ørkengrus Undgå ukrudt Undgå dette: Patenterede fugematerialer til beton- og granitbelægninger 2 fugematerialer som begrænser ukrudt Det patenterede Danfugesand

Læs mere

HardiePlank. Facadebeklædning. www.cembrit.dk

HardiePlank. Facadebeklædning. www.cembrit.dk HardiePlank Facadebeklædning www.cembrit.dk HardiePlank facadebeklædning er det suveræne alternativ til træbrædder. De har samme struktur og udseende, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement og

Læs mere

En stærk dansk belægningsløsning. SF-Klostersten. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk belægningsløsning. SF-Klostersten. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk belægningsløsning SF-Klostersten - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Paris (kanter er af Holmegaardsten ). Forside: Paris og grå (trinforkanter og mur er Holmegaardsten ).

Læs mere

Kalkudfældninger. Belægningsfraktionen, Dansk Beton Industriforening

Kalkudfældninger. Belægningsfraktionen, Dansk Beton Industriforening Kalkudfældninger Belægningsfraktionen, Dansk Beton Industriforening Begrænsning og fjernelse af kalkudfældninger Kalkudfældninger kan opstå på nye betonbelægninger som belægningssten, fliser og kantsten.

Læs mere

Eurofloor - gulvisolering

Eurofloor - gulvisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurofloor plader 3. Montering af Eurofloor plader 3,1 Generelt 3,2 Montering over bærende gulvkonstruktion 3,3 Gulvkonstruktion med gulvvarme 3,4 Montering ovenpå terræn

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS Find masser af inspiration til GAVER, MODE & BOLIGTRENDS HE Living ApS Klinkhøjvej 42 7400 Herning Tlf.: 30 44 77 33 NYHEDER TIL SÆSONEN ET SMUGKIG PÅ DE SMUKKESTE NYE FUND Velkommen til Heliving - webshoppen

Læs mere

En god terrasse danner ramme om. Træ terrasse i lærketræ

En god terrasse danner ramme om. Træ terrasse i lærketræ EFTER Terrassen er symmetrisk bygget op med en trappe i midten og højbede i siden. Den brede trappe er både pæn og praktisk, men også meget anvendelig som en siddeplads for både børn og voksne. 36 FORNY

Læs mere

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse!

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! Oplevelsen af udemiljøet omkring huset kan med enkle Til-Tag forvandles fra ubehageligt, vådt og trækkende, til behageligt, tørt og lunt. Med

Læs mere

MATERIALERNES ANVENDELIGHED

MATERIALERNES ANVENDELIGHED VD Standard bilag nr 5 Skanderborg, den 14-06-2012 MATERIALERNES ANVENDELIGHED ANVENDELIGHED I nærværende bilag er jordarternes egenskaber beskrevet generelt med henblik på deres anvendelse til følgende

Læs mere

HardiePlank. Facadebeklædning.

HardiePlank. Facadebeklædning. HardiePlank Facadebeklædning www.cembrit.dk HardiePlank facadebeklædning er det suveræne alternativ til træbrædder. De har samme struktur og udseende, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement og

Læs mere

RIDEBANER. Fakta om ridebaner

RIDEBANER. Fakta om ridebaner Fakta om ridebaner Der findes mange meninger om og opskrifter på, hvordan man opbygger en ridebane. Mange faktorer spiller ind, når man skal vælge den helt rigtige opbygning. Jeg vil her i aften gennemgå

Læs mere

ENREGIS/Eco TreeBox-System Bedre liv til rødderne

ENREGIS/Eco TreeBox-System Bedre liv til rødderne Bedre liv til rødderne Træer i belægning Træer i belægninger har aldrig haft de bedste vækstforhold. Oftest er de plantet i et minimum af plantesubstrat og omgivet af komprimeret bærelag. Der er blevet

Læs mere

ÆGTE NATURSKIFER FACADEBEKLÆDNING

ÆGTE NATURSKIFER FACADEBEKLÆDNING ÆGTE NATURSKIFER FACADEBEKLÆDNING Få mere fritid med mindre vedligeholdelse - få ægte naturskifer på facaden. Se alle mulighederne med ægte naturskifer facadebeklædning. 1 4 FACADESYSTEMER MED ÆGTE NATURSKIFER

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere