Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl"

Transkript

1 Tegl-leverandøren belægningsklinker og havetegl

2 2 Gå på tegl Tegl er det naturlige valg til alle former for belægninger. Belægningsklinkers og havetegls farvespil, som skyldes brænding ved høje temperaturer, harmonerer smukt med naturens farver på alle årstider. Belægningsklinker anvendes ikke blot i haver og parkanlæg, men også hvor belægningen udsættes for stor belastning, som på veje og parkeringspladser. Havetegl er velegnede til alle udendørs belægninger på terrasser, gange og indkørsler til personbiler Belægningsklinker og havetegl er en levende del af det naturlige miljø. De hverken falmer eller smuldrer og kræver ingen særlig vedligeholdelse - kun den naturlige pleje af regn, sol og regelmæssig brug. Røde havetegl med kulbrændt spil giver en rustik og levende belægning på gange, terrasser og indkørsler til personbiler, og klæder både den romantiske og den moderne stilrene have. Indgangen med rød/brune belægningsklinker signalerer en helt anden varm velkomst end en ensartet grå belægning. Røde belægningsklinker - lagt på fladen i kvadratmønster Gyldne Århus belægningsklinker - lagt på fladen i kvadratmønster Bornholm belægningsklinker - lagt på fladen i kvadratmønster Røde havetegl med kulbrændt spil - lagt på fladen i halvstensforbandt Grå havetegl med farvespil - lagt på fladen i halvstensforbandt Rød/brune belægningsklinker - lagt på fladen i kvadratmønster Gyldne Århus belægningsklinker med spil - på fladen i kvadratmønster Antracit belægningsklinker - lagt på fladen i kvadratmønster Røde havetegl med kulbrændt spil - lagt på kant i halvstensforbandt Sorte havetegl med kulbrændt spil - lagt på fladen i halvstensforbandt

3 Tegl leverandøren 3 - det naturlige valg Indgangen og stien langs facaden er lagt med rødbrune belægningsklinker. Nederst til venstre: Overgangen mellem hus og græsplæne er her en belægning af røde havetegl med kulbrændt spil. Pladser, torve og gågader med belægningsklinker er et flot og naturligt indslag i bybilledet. De harmoniske farver med naturligt spil klæder alle byggerier og indbyder til hygge og afslapning. Fortove og pladser af tegl er en gammel tradition, som stadig holdes i hævd i bl.a. Ribe og Tønder, men især i Tyskland og Holland. Belægningsklinker holder farven, er behagelige og trygge at gå på, tåler tung trafik og er nemme at renholde.

4 4 Valg og køb af havetegl Det er nemt at vælge teglbelægninger til indkørsel og terrasse på teglbelaegning Vælg de facadesten huset har og se om den nye teglbelægning matcher. Med det visuelle værktøj på er det helt enkelt at beslutte hvilken teglbelægning, der klæder huset bedst. Vælg at se på indkørsel eller terrasse - giv huset den aktuelle eller ønskede facadesten og vælg farve på døre og vinduer. Derpå er der frit valg mellem de forskellige belægningsklinker og havetegl. Sammenlign de forskellige muligheder som farvefotos og se flere lægningsmønstre. Solplads af Gyldne Århus belægningsklinker bag det gamle hus i Skagen. Taget er RT 806 røde Højslev Vingetegl. Havegang med Bornholm belægningsklinker. Gårdsplads med mange spændende detaljer. Belægningen er rød/brune belægningsklinker. Se den nye terrasse med alle de forskellige belægningsklinker og havetegl.

5 Tegl leverandøren 5 og belægningsklinker Bestil direkte på Det er enkelt at bestille teglbelægninger til indkørsel og terrasse på nettet - og du får samtidig økonomiske fordele! Langt de fleste husejere foretrækker selv at anlægge indkørsler, terrasser og gangarealer. Derfor har vi gjort det nemt at bestille belægningsklinker og havetegl til direkte levering på din adresse - klik ind og læs mere på Belægningsklinker anvendes til alle former for belægninger, også på arealer med biltrafik. De hårdtbrændte belægningsklinker er fremstillet af en speciel lertype med ekstrem høj trykstyrke og lav vandoptagelse. Belægningsklinker er farveægte og frostbestandige. Havetegl anvendes til belægninger på gangarealer og terrasser samt indkørsler til personbiler. Havetegl er hårdtbrændte sten, der er frostsikre og farveægte. Kontakt Randers Tegl for at få tilsendt prøver. Bestil direkte på nettet eller få oplyst nærmeste forhandler. Til venstre: Antracit belægningsklinker. Herover røde havetegl med kulbrændt spil. Nederst til venstre: Belægning af grå havetegl med farvespil. Solpladsen ved gavlen herunder er udført af rød/brune belægningsklinker.

6 6 Få en indkørsel Med belægningsklinker og havetegl er der alle muligheder for at skabe smukke og spændende rammer om hus og have med personlighed og stil, der passer til både klassisk og moderne arkitektur. Belægninger af havetegl og belægningsklinker er en investering i daglig glæde - og holder i generationer. Den runde indkørsel er lagt med røde belægningsklinker i kvartstensforbandt. Nederst til højre: Indkørsel af sorte havetegl med kulbrændt spil. Afgrænsningen til bedet med hvid knust granit er lavet med havetegl på kant. Indkørslen til den moderne villa, opført i RT 435, Rosa blødstrøgne facadesten med RT 853 brune glaserede Laumans Ideal tagsten, er lagt med rød/brune belægningsklinker.

7 Tegl leverandøren 7 med stil Uopslidelige teglbelægninger Randers Tegls hårdtbrændte belægningsklinker er et rent naturprodukt uden kemiske tilsætninger. Den specielle lertype er tørret langsomt og brændt ved meget høje temperaturer. Det giver klinker der er helt ens i formen, men alligevel med lerets naturlige, levende farvespil. De hårdbrændte klinker holder farven for altid, de er frostfaste og modstandsdygtige overfor de fleste kemikalier og salt. Indkørslens belægning af røde havetegl med kulbrændt spil er trukket med ind i garagen som et rustikt og smukt gulv. Detalje fra indkørsel hvor røde havetegl med kulbrændt spil er lagt på højkant i kvartstensforbandt. Ved at lægge stenene på kant fås en højere trykstyrke. Indkørslen af Gyldne Århus belægningsklinker. Det smukke sildebensmønster giver samtidig en mere stabil indkørsel, da mønstret låser stenene og fordeler trykket fra biler over et større areal. Havetegl og belægningsklinker kan stables til støttemure på cm højde uden mørtel. Den nederste række sættes på en bund af hårdt komprimeret stabilgrus, og hver række sten trækkes ca. 7 mm tilbage, så støttemuren får en hældning på ca 15%.

8 8 Tegl på Tegl har alle de egenskaber, der kendetegner de naturmaterialer, vi holder af at omgive os med. Havetegl og belægningsklinker har lang levetid, udstråler ægthed, kvalitet og varme. Teglbelægningerne bliver ikke kedelige og grå, men holder de harmoniske naturfarver, som blot får lidt smuk patina i årenes løb. Kanten på den gule terrasse af Bornholm belægningsklinker er markeret med en række klinker lagt på tværs af belægningens halvstensforbandt. Den moderne terrasse med læmur i tegl og kvadratmønstret belægning af rød/brune klinker kræver næsten ingen vedligeholdelse. Detalje fra terrasse med Gyldne Århus belægningsklinker lagt i kvadratmønster og med kant af belægningsklinker på højkant. Den brede gang af rød/brune belægningsklinker er lagt i liniært forbandt.

9 Tegl leverandøren 9 terrassen Ved sommerhuset i klitten er terrassen lagt af røde havetegl - og bordet og taburetterne er udført i formsten. Hjørne af terrasse med Antracit belægningsklinker. Det vedligeholdelsesfrie hus i er bygget i RT 445, Rød/brune Patina håndstrøgne facadesten og hele vejen rund om huset er der lagt røde havetegl med kulbrændt spil i form af terrasser, gange og trapper, som ses på de følgende sider. Kanter på gange og terrasser kan med fordel forstærkes - og samtidig markeres - ved at sætte den yderste række sten på højkant - i standerskifte. Den forhøjede kant gør det samtidig nemt, at holde belægningen fri for planter, der breder sig lidt for villigt.

10 10 Have med Allerede i middelalderen brugte munkene tegl til gange mellem bedene med lægeplanter og krydderurter. Det er nemt at arbejde med tegl i haven og der er ingen tvivl om at planter og tegl klæder hinanden. Gange og stier mellem bede i haven kræver ikke det store forarbejde med stabilgrus - et plant underlag af 5-10 cm sand er tilstrækkeligt. På pladsen bag huset er der lagt røde havetegl med kulbrændt spil. Bænken er muret af røde facadesten, så der ikke skal bruges tid på vedligeholdelse med sandpapir og pensel. Billedet øverst til højre viser hvordan en lille plads bag huset med få midler og lidt Gyldne Århus belægningsklinker kan forvandles til en hyggelig gårdhave med solkrog.

11 Tegl leverandøren 11 tegl og fantasi Den runde bålplads under det store birketræ er blevet havens naturlige samlingssted for hele familien. På billedet herunder er valgt Gyldne Århus belægningsklinker med spil, mens der på billedet til venstre er valgt rød/brune belægningsklinker. Begge steder er belægningsklinkerne lagt i kvadratforbandt. Den hvide havebænk, det frodige blomsterbed og belægningen af røde havetegl med kulbrændt spil - det perfekte sted at nyde solen. Grå havetegl med spil kantet af duftende lavendel. Med sans for tradition er huset opført i RT 307 røde blødstrøgne med RT 806 røde Højslev Vingetegl på taget - og gårdsplads af røde havetegl med kulbrændt spil. En lille dam eller bassin med fisk eller smukke vandplanter skaber afveksling i haven. Lav kanten om dammen med belægningsklinker på kant, så er det muligt at lave rundinger uden at skære i stenene.

12 12 Trapper og Det danske klima er hårdt ved udendørs trapper. De hurtige skift mellem fugt og frost, hjulpet på vej af tøsalt kan få beton til at smuldre og fliser til at løsne sig. Hårdtbrændte belægningsklinker optager næsten ingen fugt - kun ca 2% - og tørrer hurtigt igen. Muret med den korrekte type mørtel eller limet med frostfast fliseklæber holder en muret trappe sig smuk i virkelig mange år. Terrassen af rød/brune belægningsklinker er lavet i hele hovedbygningens bredde med fire trins trappe til haven i samme sten. Trappen op langs huset er udført i røde havetegl med kulbrændt spil. Stenene er sat på kant - i rulleskifte - og limet tæt sammen med frostfast fliseklæber.

13 Tegl leverandøren 13 trin af tegl Den imponerende symmetriske trappe med gedigent smedejernsgelænder er muret helt traditionelt af rød/brune belægningsklinker. En løsning, der kan modstå frost og generationers slid. Trappen fører ned til et fortov, der er belagt med røde havetegl med kulbrændt spil. Den lille trappe af røde havetegl med kulbrændt spil på kant, er limet med knasfuge. Både den brede trappe herunder og trappen til højre er udført i røde havetegl med kulbrændt spil. Trinene er knapt 12 cm høje, men er lavet med god dybde for at give en behagelig gang.

14 14 Belægningsklinker Tips om lægning og lægningsmønstre For at sikre en flot og holdbar belægning er det vigtigt at forarbejdet er korrekt udført i forhold til til den belastning arealet vil blive udsat for. Underlaget skal være stabilt, jævnt og virke som dræn for regnvand. Leder underlaget ikke vandet hurtigt væk vil belægningen ofte være fugtig og der kan opstå sætninger/lunker. Flere tips til tegl i haven på Se anvisninger på hvordan man laver bl.a. trapper, støttemure og ildsteder med belægningsklinker og havetegl på i afsnittet Teglbelægninger. Indkørsler og køreveje med middeltung trafik Belægningsklinker Afretningslag: 3-4 cm sand Bærelag: cm stabilgrus - evt 15 cm bundsikringslag Terrasser og arealer med let trafik Belægningsklinker og havetegl Afretningslag: 3-4 cm sand Bærelag: cm stabilgrus Lægningsmønstre Lægningsmønstrene og farvevalg er med til at give belægningen personlig karakter. For helhedens skyld anbefales at vælge det samme mønster til alle havens belægninger og så skabe variation med forskellige farver eller kanter. Havegange og stier Belægningsklinker og havetegl Afretningslag: 5-10 cm sand Bærelag ikke nødvendigt Udgravning - afmærk arealet med spyd og snore, der angiver den færdige belægnings overflade, som bør ligge lidt over omgivende plæne eller bed. For at få stabile kanter bør underlaget være ca. 25 cm bredere end den færdige belægning. Jorden fjernes i en dybde, der er afpasset efter den samlede tykkelse på bærelag, afretningslag og belægning - dog bør al muldjord fjernes. Bunden komprimeres med tromle eller pladevibrator med let fald fra midten og ud. Bærelaget - brug en ikke-lerholdig stabilgrus med grov kornstørrelse, da laget både skal bære belægningen og virke som dræn. Laget skal have ensartet tykkelse og komprimeres fra kanten og ind mod midten med vibrator, så det er jævnt og 2-4 cm under belægningsstenenes underside. Afretningslaget - afretningsskinner, kraftige rør eller brædder, lægges helt plant på begge sider af arealet i den færdige højde belægningens tykkelse, men + ca. 10 mm til komprimering. Afretningsgrus/sand med kornstørrelse 0-8 mm - fordeles nu jævnt i et lag på 3-4 cm og afrettes ved hjælp af et helt lige afretterbræt. Lægning - belægningsklinkerne eller haveteglene lægges med 2-5 mm fuge i det valgte lægningsmønster og med fald på ca. 1 cm pr meter. Der må ikke anvendes hammer eller brolæggerjomfru på belægningsklinker og havetegl. Spænd snore ud for at holde højde og retning. Kanterne af belægningen sikres mod udskridning med faststampet jord. Til sidst strøs et tyndt lag tørt strandsand eller finkornet kvartssand ud, sandet fejes ned i fugerne og belægningen vibreres med en pladevibrator med gummisål. Der fejes igen sand ned i fugerne og vibreres indtil fugerne er helt fyldte og stenene låst fast. Fiberdug kan eventuelt udlægges under bærelaget og mellem bærelag og afretningslag for at stabilisere underlaget. Må ikke anbringes mellem afretningslag og belægning. Halvstensforbandt på fladen - belægningsklinker og havetegl Kvadratmønster på fladen - bedst med belægningsklinker Halvstensforbandt på kant - velegnet til havetegl Kvadratmønster på kant - kun med havetegl Sildebensmønster på fladen - belægningsklinker og havetegl Diagonalt halvstensforbandt - belægningsklinker og havetegl Sildebensmønster på kant - velegnet til havetegl Diagonalt halvstensforbandt - velegnet til havetegl

15 Tegl leverandøren 15 og havetegl Rød belægningsklinke Belægningsklinker (SE: Marktegel) Format: Specialformat 240x118x52 mm Andre formater og former på forespørgsel Forbrug: Rød/brun belægningsklinke På fladen: ca. 34 stk pr. m 2 På kant: ca. 77 stk pr. m 2 På kant pr. løbende meter ca. 18,5 stk Anvendelse: Velegnet til alle typer belægninger, også på arealer med biltrafik. Stor trykstyrke, lav vandoptagelse, farveægte og frostbestandige. Tåler saltning. Antracit belægningsklinke Bornholm belægningsklinke Gylden Århus belægningsklinke Røde havetegl med kulbrændt spil Gylden Århus belægningsklinke med spil Grå havetegl med farvespil Sorte havetegl med kulbrændt spil Havetegl (SE: Trädgårdstegel) Format: Dansk normalformat 228x108x54 mm DS 414 Forbrug: På fladen ca. 40 stk pr. m 2 På kant ca. 75 stk pr. m 2 På kant pr. løbende meter ca. 17,5 stk Anvendelse: Velegnet til udendørs belægninger på gangarealer, terrasser og indkørsler til personbiler. Frostsikre og farveægte.

16 Danmark Norge A/S Randers Tegl, Mineralvej 4, Postboks 649, DK-9100 Aalborg. Telefon Telefax A/S Randers Tegl, Sverige Kaplansgatan 32 S Skövde Telefon Telefax Asbjørn Kommunikation Januar 2007

Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl

Tegl-leverandøren. belægningsklinker og havetegl Tegl-leverandøren og havetegl 13 2 Tegl leverandøren Gå på tegl - det naturlige valg Tegl er det naturlige valg til alle former for belægninger. Belægningsklinkers og havetegls farvespil, som skyldes brænding

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

T A G M E D O M T A N K E

T A G M E D O M T A N K E TAG MED OMTANKE VÆLG ÆGTE TEGL TIL TAGET Ægte tegl - det bæredygtige valg. Tegl er et rent naturmateriale. Ren ler og naturlige mineraler, der er forarbejdet og brændt ved høj temperatur for at opnå uovertruffen

Læs mere

En stærk dansk belægningsløsning. Holmegaardsten. - specialprodukter. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk belægningsløsning. Holmegaardsten. - specialprodukter. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk belægningsløsning Holmegaardsten - specialprodukter - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Produkt IBF Holmegaardserien består, udover normalsten, af et bredt udvalg af specialsten

Læs mere

12.3 Belægninger. Af Søren Gleerup, Gleerup RCI. Betonhåndbogen, 12 Beton i bygge- og anlægsbranchen. 12.3.1 Betonsten og fliser

12.3 Belægninger. Af Søren Gleerup, Gleerup RCI. Betonhåndbogen, 12 Beton i bygge- og anlægsbranchen. 12.3.1 Betonsten og fliser 12.3 Belægninger Af Søren Gleerup, Gleerup RCI 12.3.1 Betonsten og fliser Betonsten og -fliser er plade-formede emner af beton, der anvendes som belægning på fx terrasser, industrigulve, veje og pladser.

Læs mere

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON

INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON INSPIRATION 2008 MERE END BARE BETON 2008 - MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere, men vi har ikke siddet

Læs mere

Kantsten og Trappetrin

Kantsten og Trappetrin En stærk dansk belægningsløsning Kantsten og Trappetrin - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Albertslundkantsten. Forside: Fortovskantsten. Rabatkantsten. Bagside: Albertslundkantsten. IBF

Læs mere

- de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl

- de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl - de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl Gule håndbankede med flammer Håndbankede GulvTegl fra Vindø Teglværk ved Mariager Fjord er en direkte fortsættelse af flere århundreders tradition for

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

B ELÆGNINGSTEGL FRA FALKENLØWE

B ELÆGNINGSTEGL FRA FALKENLØWE B ELÆGNINGSTEGL FRA FALKENLØWE T ERRASSER OG GÅRDHAVER Belægningstegl skaber miljø. I samråd med erfarne arkitekter danner den slidstærke og frostsikre tegl grundlag for uanede muligheder, når der etableres

Læs mere

Byggeri og anlæg på Klitten. anbefalinger til bevaring og forbedring

Byggeri og anlæg på Klitten. anbefalinger til bevaring og forbedring Byggeri og anlæg på Klitten anbefalinger til bevaring og forbedring 1 Grundens indretning Områdets naturpræg bevares ved at vælge elementer med mindst mulig villapræg og ved at minimere belægningerne,

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

InspIratIon. Utallige muligheder med Nybrosten. Herregårdssten en klassiker, der aldrig går af mode. Sådan lægger du en smuk terrasse

InspIratIon. Utallige muligheder med Nybrosten. Herregårdssten en klassiker, der aldrig går af mode. Sådan lægger du en smuk terrasse InspIratIon H U s & H A v E Herregårdssten en klassiker, der aldrig går af mode 4 Utallige muligheder med Nybrosten 10 Sådan lægger du en smuk terrasse 30 Inspiration med Wewers I dette magasin viser vi

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. Flisegang med lys

Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. Flisegang med lys Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. LeT svært Sværhedsgrad: Det er kun middelsvært at lægge en ordentlig flisegang. Men det er til gengæld hårdt arbejde,

Læs mere

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb Græs Havefliserne kan lægges direkte på græs. Det er både en nem, hurtig og alsidig lægningsmetode. Ved at placere 20 mm flisen direkte på græsset sikrer du fleksibilitet og mobilitet. Denne metode er

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

DeN originale stonepanel

DeN originale stonepanel DeN originale stonepanel 2 stonepanel Ægte håndkløvet NatursteN fra kongebro hvorfor stonepanel hidtil har stenbeklædning af væg og mur med natursten været dyrt og vanskeligt. Med stonepanel fra kongebro

Læs mere

Natursten Inspiration og priser

Natursten Inspiration og priser Natursten Inspiration og priser Natursten i spændende farver og mange størrelser Skab fantastisk flotte haveanlæg, terrasser og indgangspartier med natursten. Gennem professionelle forhandlere leverer

Læs mere

Poly Eternit En smuk og elegant løsning

Poly Eternit En smuk og elegant løsning Poly Eternit En smuk og elegant løsning www.cemrit.dk Perfekt finish ude som inde Gode og holdare detaljer Poly Eternit vinduesundstykker, sålænke og mur- og skorstens afdækninger er smukke, holdare produkter

Læs mere

DeN originale stonepanel

DeN originale stonepanel DeN originale stonepanel 2 StonePanel Ægte håndkløvet natursten fra Kongebro Hvorfor StonePanel Hidtil har stenbeklædning af væg og mur været dyrt og vanskeligt. Med StonePanel fra Kongebro er det nu blevet

Læs mere

www.dlh.dk Terrasseguide

www.dlh.dk Terrasseguide www.dlh.dk Terrasseguide HÅRDTTRÆ Med det rigtige valg får du den største glæde i mange år frem Sådan kommer du i gang Denne guide præsenterer et udvalg af de mest gængse og mest anvendte terrassebrædder.

Læs mere

Tak for din interesse for vores smukke teglklinker

Tak for din interesse for vores smukke teglklinker KLINKER Tak for din interesse for vores smukke teglklinker Vi ønsker med denne brochure at inspirere og give et indblik i vores sortiment af smukke klinker, men anbefaler, at du også besøger vores hjemmeside

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor du helst

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

SKALCEM S2000/CF2000 10/14 CF2000-16. SKALCEM S2000/CF2000 indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug

SKALCEM S2000/CF2000 10/14 CF2000-16. SKALCEM S2000/CF2000 indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug SKALCEM S2000/CF2000 10/14 CF2000-16 SKALCEM S2000/CF2000 indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug Skalcem S2000/CF2000 Skalcem S2000/CF2000 anvendes til vandskuring og finpuds af alle mineralske

Læs mere

Optiform modulhegn. Skab dit eget hegn

Optiform modulhegn. Skab dit eget hegn Optiform modulhegn Skab dit eget hegn SKAB DIT EGET HEGN Et Optiform Modulhegn kan bruges til mange formål: læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, dekoration, osv. Og du vælger selv, hvilket udtryk

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

MARIELYST KARAKTER OG KVALITET I SOMMERHUSOMRÅDET

MARIELYST KARAKTER OG KVALITET I SOMMERHUSOMRÅDET KARAKTER OG KVALITET I SOMMERHUSOMRÅDET Marielyst - Karakter og kvalitet i sommerhusområdet er udarbejdet af Guldborgsund Kommune, Stab og Plan i samarbejde med Hasløv & Kjærsgaard, Byplankonsulenter,

Læs mere

Skån naturen og spar penge. GENBRUGSMATERIALER FRA RGS 90 et bedre alternativ til råstoffer

Skån naturen og spar penge. GENBRUGSMATERIALER FRA RGS 90 et bedre alternativ til råstoffer Skån naturen og spar penge GENBRUGSMATERIALER FRA RGS 90 et bedre alternativ til råstoffer Genbrugsmaterialer er et bedre, mere rentabelt og miljørigtigt alternativ til traditionelle råstoffer LAD OS SPARE

Læs mere

En stærk dansk belægningsløsning. Fliser. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk belægningsløsning. Fliser. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk belægningsløsning Fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Soldaterfliser, grå. Forside: Fliser, sort. Produkt IBF Fliser, er klassiske produkter, der har lange traditioner.

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter

Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter Isola Vedligeholdelsesog reparationsprodukter Vedligeholdelse af tag Beskyttelse af mur- og betonflader Reparation af asfalt- og betonflader Fjernelse af mos og lignende Tørre og sunde huse! Isola Vedligeholdelses-

Læs mere

Bambusplader. www.keflico.com

Bambusplader. www.keflico.com 2013 Bambusplader www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret (FSC certificeret)

Læs mere

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker Reparationskursus I guld- og sølvsmedeteknikker 1 Kursus i mindre reparationer om trækning af perler med og uden knuder, montering af dupper og låse. Loddeprocesser ved mindre reparationsopgaver som f.eks.

Læs mere

Stabilisering af drivveje til køer. Danmarks JordbrugsForskning. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Husdyrbrug nr.

Stabilisering af drivveje til køer. Danmarks JordbrugsForskning. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Husdyrbrug nr. Husdyrbrug nr. 25 Maj 2002 Stabilisering af drivveje til køer Kaj Hansen, Jan S. Strøm & Morten Levring, Afdeling for Jordbrugsteknik Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2015 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Case Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/ tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

Flisemontering, cementbaseret flisemørtel

Flisemontering, cementbaseret flisemørtel Side 1 Flisemontering, cementbaseret flisemørtel Anvisningen gennemgår de vigtigste principper for opsætnings- og lægningsteknik ved montering af keramiske fliser efter tyndlagsmetoden og gælder for såvel

Læs mere

Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre!

Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre! DI NE 1 2 3 Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre! 4 5 ALAN EVENSEN Hvordan er det at være Creative Director for en institution,

Læs mere

Letvægts fals tagsten. Ravensberger Light

Letvægts fals tagsten. Ravensberger Light Letvægts fals tagsten Ravensberger Light B y g g e m a t e r i a l e r s i d e n 1 9 0 7 A S MEYER HOLSEN producerer Ravensberger Light på et af Tysklands mest moderne teglværker, der har eksisteret i

Læs mere

Sommerhuse på klitten INSPIRATION TIL BEVARING OG FORBEDRING - GOD BYGGESKIK -

Sommerhuse på klitten INSPIRATION TIL BEVARING OG FORBEDRING - GOD BYGGESKIK - Sommerhuse på klitten INSPIRATION TIL BEVARING OG FORBEDRING - GOD BYGGESKIK - 1 LANDSKABET BEVARING AF KLITLANDSKABETS SÆRPRÆG, KRÆVER AT HUSE OG OMGIVELSER VEDLIGEHOLDES MED RESPEKT FOR NATURENS SÆRPRÆG

Læs mere

BELÆGNINGSGRUPPEN. Betonbelægninger - UDFØRELSE AF BELÆGNINGER, TRAPPER OG STØTTEMURE

BELÆGNINGSGRUPPEN. Betonbelægninger - UDFØRELSE AF BELÆGNINGER, TRAPPER OG STØTTEMURE 2008 BELÆGNINGSGRUPPEN Betonbelægninger - UDFØRELSE AF BELÆGNINGER, TRAPPER OG STØTTEMURE 2 Udgivet af: Belægningsgruppen, Dansk Beton 1. udgave, 1. oplag 10.000 stk. 2002. 1. rev. udgave, 1. oplag 3.000

Læs mere

VIP SYSTEMET + + + Renderne leveres med 110 mm eller 160 mm afløb + Udløbsstuds skal bestilles særskilt

VIP SYSTEMET + + + Renderne leveres med 110 mm eller 160 mm afløb + Udløbsstuds skal bestilles særskilt VIP SYSTEMET Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN1433 VIP300 rende med en længde på 1, m og en dimension på 300 Fremstillet i robust HD-PE materiale Risten beskyttes af karmen, som sikrer

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

Produktliste BYENS GULV. Teglstensklinker Klinkens anvendelsområder - grundkort Hasleklinken Odenseklinken Gågadeklinken

Produktliste BYENS GULV. Teglstensklinker Klinkens anvendelsområder - grundkort Hasleklinken Odenseklinken Gågadeklinken 43229 OKO Produktlister 23/05/08 10:30 Side 1 Produktliste BYENS GULV Teglstensklinker Klinkens anvendelsområder - grundkort Hasleklinken Odenseklinken Gågadeklinken Granit Cykel- og gangarealer Kørebelægninger

Læs mere

2015/16. Begyndelsen på noget stort

2015/16. Begyndelsen på noget stort 2015/16 Begyndelsen på noget stort Grå - side 08 Sort - side 16 Brun - side 26 Velkommen Mix - side 36 Rød - side 42 Kompromisløs høj kvalitet er en æressag for Strøjer Tegl. Ikke bare når det gælder produktion

Læs mere

LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN.

LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN. LÆGGEVEJLEDNINGER - CHAUSSÉSTEN. Belægningen anvendes i dag mest til parkeringspladser, torve, overkørsler, korte vejstrækninger i bykerner og private anlæg m.v. Brolægning af chaussésten laves med retvinklede,

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE 03/2012

FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE 03/2012 FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE 03/2012 Fugtsikring af udvendig trappe FUGTSIKRING AF UDVENDIG TRAPPE Udvendige trapper, hvad enten de er over eller under terræn, lider ofte af fugt- og frostskader. Fugtindtrængning

Læs mere

helt frit Læg terrassen

helt frit Læg terrassen Terrasser af træ og sten æg terrassen helt frit Somme tider er havens bedste plads et lunt hjørne, andre steder ved en storslået udsigt. Her bygger vi en flot træterrasse, der kan ligge helt fri af huset.

Læs mere

Side 1 Maj 2009 Center for Kommunikation og Hjælpemidler i Region Syddanmark

Side 1 Maj 2009 Center for Kommunikation og Hjælpemidler i Region Syddanmark Center for Kommunikation og Hjælpemidler (CKHM) er et regionalt videnscenter for handicappede borgere og personale i kommunerne og på regionens institutioner. Centrets indsatsområder omfatter kompenserende

Læs mere

Æblenøgle. Sådan undersøger du et æble med udgangspunkt i en æblenøgle.

Æblenøgle. Sådan undersøger du et æble med udgangspunkt i en æblenøgle. Æblenøgle Sådan undersøger du et æble med udgangspunkt i en æblenøgle. Er du rigtig dygtig, kan du bruge denne metode til at bestemme, hvilken sort det er. 1. Ydre egenskaber 5. Egenskaber for træet 2.

Læs mere

MURAFDÆKNINGER. Classic Varia Wave Futura. 4 serier. NYHED! Granit

MURAFDÆKNINGER. Classic Varia Wave Futura. 4 serier. NYHED! Granit Scandi-Roc Denmark MURAFDÆKNINGER 4 serier Classic Varia Wave Futura NYHED! Granit A FDÆKNINGER MUR AFDÆKNINGER CLASSIC Scandi-Roc tilbyder et Murafdækningsprogram som er fremstillet i en slank dimensionering,

Læs mere

HÅNDBOG Lægningsvejledning

HÅNDBOG Lægningsvejledning HÅNDBOG Lægningsvejledning Indhold Afstandslister... side 3 Lægter... side 3 Ventilation... side 4-5 Fastlæggelse af tagfladens længde... side 6 Oplægning - binding... side 7 Rygningslægninger... side

Læs mere

Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE. Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner

Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE. Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner FORSIDE: JOTUN HORISONT DENNE SIDE: VÆG: JOTUN HORISONT SOKKEL: JOTUN 4456 IDYLL STAKIT:

Læs mere

Mørtelfuge: Sålbænk i værelsesfløj: Sålbænk til øvrige vinduer: Tagsten på havemur:

Mørtelfuge: Sålbænk i værelsesfløj: Sålbænk til øvrige vinduer: Tagsten på havemur: EKSISTERENDE FACADER - BESKRIVELSE Generelt Varmings Tegnestue har i foråret/sommeren 2012 redigeret eksisterende tegningsmateriale samt udarbejdet supplerende tegningsmateriale for Kulturstyrelsen. Redigeringen

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Pudsede overflader af forskellige typer PUDSEDE FACADER

Pudsede overflader af forskellige typer PUDSEDE FACADER PUDSEDE FACADER 1 Puds Generelt har et pudslag en række forskellige funktioner, herunder at frembringe en plan overflade, der er velegnet som underlag for keramiske fliser, maling eller tapet. Puds opdeles

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

Herunder følger et par eksempler på før og nu, som viser den forandring, der er sket gennem årene.

Herunder følger et par eksempler på før og nu, som viser den forandring, der er sket gennem årene. Bilag 2 I det følgende er vist en lang række eksempler på gode og dårlige facader, skilte, byinventar med mere. Alle eksemplerne på siderne 2-3 2-12 stammer fra Nørregade, mens de efterfølgende stammer

Læs mere

ARMERING GRÆS & AREAL SIKRING AF AREAL, GRÆS OG TERRÆN

ARMERING GRÆS & AREAL SIKRING AF AREAL, GRÆS OG TERRÆN ARMERING GRÆS & AREAL SIKRING AF AREAL, GRÆS OG TERRÆN GRÆS- OG AREAL ARMERING BLOKKENE MED EKSTREM BELASTNINGSKAPASITET OG NATURLIG DRÆNING BY BANG græs og areal armering lever fuld ud op til kravene

Læs mere

K L O S T E R V E J I R Y

K L O S T E R V E J I R Y K L O S T E R V E J I R Y DATO: 18.08.2008 NORD Vision Den gennemgående vision i forslaget er en konkretisering af de retningslinier, der beskrives i»helhedsplan for Ry«. Banebåndets omdannelse fra barriere

Læs mere

EFTERÅR/VINTER 2011. Velkommen til et hyggeligt EFTERÅR. - og en smuk vinter

EFTERÅR/VINTER 2011. Velkommen til et hyggeligt EFTERÅR. - og en smuk vinter EFTERÅR/VINTER 2011 Velkommen til et hyggeligt EFTERÅR - og en smuk vinter HAVE velkommen Når de kølige måneder fejer hen over landet, kan uderummet hurtigt få et kedeligt udtryk uden kulør og liv. Med

Læs mere

Belægningssten. www.rc-beton.dk

Belægningssten. www.rc-beton.dk Belægningssten www.rc-beton.dk RC Beton er blandt landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til

Læs mere

Back to basic. Back to basic. Kurt B. Hansen. v/ Kurt B. Hansen. 23-10-13 Vejforum 2013.

Back to basic. Back to basic. Kurt B. Hansen. v/ Kurt B. Hansen. 23-10-13 Vejforum 2013. Back to basic. Back to basic Kurt B. Hansen v/ Kurt B. Hansen 1 Hvorfor dette indlæg? Hvis jeg var kunde, ville jeg ligge mærke til, hvordan disse ting udføres. Helt elementær viden fra mange år i branchen.

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning Drift & Vedligehold. Kviste Kompaniet Vesterbæk. Vedligeholdelsesvejledning (I denne vejledning vil Kviste Kompagniet Vesterbæk være benævnt KKV) Tyndpladebeklædninger Hvis kvisten er beklædt med zink/kobber/aluminium

Læs mere

Postkasser til brug i hverdagen.

Postkasser til brug i hverdagen. BobiDanmark Postkasser til brug i hverdagen. Bobi postkasser har været fremstillet i Finland til det Skandinaviske vejr siden 1991, så det er gennemprøvede postkasser, materialer og låse vi kan tilbyde

Læs mere

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos 26 Hjem 18,20 Samos hvid Samos Et meget populært og prisvenligt krus! Stabilt og lige, i passende størrelse og med let ombukket kant. Helblankt stentøj. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x

Læs mere

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos

Samos. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x 60 mm, fototryk Ø 50 mm. Kos 26 Hjem 19,15 Samos hvid Samos Et meget populært og prisvenligt krus! Stabilt og lige, i passende størrelse og med let ombukket kant. Helblankt stentøj. Mål: 30 cl. Højde 93 mm. Maks. trykflade: 170 x

Læs mere

ROMEX - UNDERLAGS BETON

ROMEX - UNDERLAGS BETON ROMEX - UNDERLAGS BETON Den frostbestandige, drænende beton Produktinformation ROMEX SYSTEM GUARANTEE Drænende underlags beton til fodgængere og trafikbelastning fra 3 cm tykkelse meget vandgennemtrængelig

Læs mere

MURAFDÆKNINGER SÅLBÆNKE. 3 serier Classic Varia Modena. 2 serier Basic Line [Skifer] New Line [Granit]

MURAFDÆKNINGER SÅLBÆNKE. 3 serier Classic Varia Modena. 2 serier Basic Line [Skifer] New Line [Granit] MURAFDÆKNINGER 3 serier Classic Varia Modena SÅLBÆNKE 2 serier Basic Line [Skifer] New Line [Granit] NYH ED MURAFDÆKNINGER CLASSIC 29x50 cm 36x60 cm Scandi-Roc tilbyder et Murafdækningsprogram som er fremstillet

Læs mere

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Den elegante løsning, hvor teglsten på facaden kombineres med ivarclick en elegant materiale kontrast. Stern og udhæng

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

INSPIRATION MERE END BARE BETON

INSPIRATION MERE END BARE BETON INSPIRATION MERE END BARE BETON Montebello med Nordisk blanding Chaussésten MERE END BARE BETON Farum Beton byder velkommen til et nyt år, med masser af inspiration til udendørs hygge. Der er flere klassikere,

Læs mere

En stærk dansk belægningsløsning. Fliser. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

En stærk dansk belægningsløsning. Fliser. - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes En stærk dansk belægningsløsning Fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Soldaterfliser, grå. Forside: Fliser, grå og Betonbrosten, sort. Produkt IBF Fliser, er klassiske produkter, der

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 50_018 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Vi har det tilbehør du kan få brug for, som forskellige underlag,

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

RAMME SKYDEDØREN. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre:

RAMME SKYDEDØREN. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre: SKYDEDØRSSKABE Nettoline er skabt til gør-det-selv-folket. Og til dem, der ønsker at få håndværkere til at klare arbejdet. Men Nettoline er først og fremmest skabt til dig, der vil have kvalitet for hver

Læs mere

Gør dig nogle overvejelser, inden

Gør dig nogle overvejelser, inden Af Tine Edinger og Susie Helsing Nielsen. Foto: Tine Edinger Gør dig nogle overvejelser, inden du anlægger en duftende terrasse: Det er vigtigt at vælge forskellige blomster, der blomstrer i hele udendørssæsonen,

Læs mere

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD 02 Fremtidens facadeplade 06 En skole, som skiller sig ud fra mængden 08 Vores produktfordele 14 Find inspiration 2 FREMTIDENS FACADEPLADE Vandbestandig Miljøvenlig

Læs mere

Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Bambus krydsfiner. Foto: Trommen, Hørsholm Kommune. www.keflico.

Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Bambus krydsfiner. Foto: Trommen, Hørsholm Kommune. www.keflico. Keflico A/S - Specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år 2016 Bambus krydsfiner Foto: Trommen, Hørsholm Kommune www.keflico.com Case Foto: Innovest MDF Firax med bambusfinér. Case: Innovest

Læs mere

Nu er de her! for år ets på visit

Nu er de her! for år ets på visit Nu er de her! Af Pia Buusmann. Foto: Jes Buusmann. Regi: Panduro Hobby, Jens Lyngsø Interiør for år ets b lomster på visit Anemoner, scilla, vintergækker og alle deres smukke følgesvende vidner om forårets

Læs mere

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG BELIGGENHED ET MODERNE CENTRUM I EN HISTORISK BY Havneholmen ligger lige ud til vandet på Aarhus Ø. aarhusianere. En kort gåtur fra

Læs mere

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS Find masser af inspiration til GAVER, MODE & BOLIGTRENDS HE Living ApS Klinkhøjvej 42 7400 Herning Tlf.: 30 44 77 33 NYHEDER TIL SÆSONEN ET SMUGKIG PÅ DE SMUKKESTE NYE FUND Velkommen til Heliving - webshoppen

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk Monteringsanvisning Jackon vådrum V Å D R U M Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering 10-2013 erstatter 02-2012 Jackon vådrum Produktbeskrivelse Væg Gulv Godkendelse MK 7.32/1651

Læs mere

Nyd ferieparadiset i din egen have med et svømmebassin fra Welldana

Nyd ferieparadiset i din egen have med et svømmebassin fra Welldana Nyd ferieparadiset i din egen have med et svømmebassin fra Welldana ACHENSEE Achensee er et rigtig luksusbassin. Bassinet leveres som et komplet byggesæt bestående af styroporsten, som er fremstillet af

Læs mere

Sikkert arbejdsmiljø. for mennesker og materiel

Sikkert arbejdsmiljø. for mennesker og materiel Sikker BETONpumpning Sikkert arbejdsmiljø for mennesker og materiel Sikker adgangsvej Sikkerhedszoner Sikker opstilling Sikkerhed i højden Sikkert arbejdsmiljø på pladsen Sikker betonpumpning Ansvarsforhold

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Ingen skår i glæden!!

Ingen skår i glæden!! Ingen skår i glæden!! 2011 Introduction Praktisk og stilfuld I vores program indenfor letvægts-krukker forenes ekstremt stærkt materiale med flotte håndlavede detaljer. Vores designs spænder lige fra

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE

K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE T RADITIONEN TRO De ægte håndlavede tagsten fra Falkenløwe viderefører århundreders erfaring og traditioner. Tagstenene bliver lufttørret og kulbrændt i en gammel kulfyret

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere