Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 2 April 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 2 April 2011"

Transkript

1 Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 2 April 2011

2 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Tur med Hans Fastelavn Bowling Nyt fra hus 6 Medlemmer af bruger pårørenderåd Medlemmer af aktivitetsforeningen Kiosken Kioskens åbningstider Mailadresser Sidste frist for indlevering af stof til næste blad.

3 Månedsbrev april 2011 De sidste dage har jeg set børn på rulleskøjter og skateboard. Så synes jeg foråret er kommet. Trænger vi da ikke også til noget varme og sol ovenpå den lange og kolde vinter? På trods af det, rejser jeg en tur med familien til Ilulissat i Grønland den 15. april for at besøge vores søn, svigerdatter og 2 børnebørn. Der er koldt på Grønland lige nu og rigtigt meget sne, siger de. Men vi glæder vi os meget til turen og håber at opleve ture på hundeslæde, snescooter og kælketure med børnebørnene. Jeg er tilbage på arbejde igen den 9. maj. Hanne Kofoed er her alle dagene. Jeg er startet på en uddannelse, der hedder NLP. Forkortelsen står for NeuroLingvistisk Programmering. Det lyder flot og uforståeligt, men jeg vil kort forsøge at forklare, hvad det betyder ud fra den ringe viden, jeg endnu har på området. NLP bygger blandt andet på det faktum, at vi mennesker benytter vores sanser til at opfatte og tolke verden. Vi bruger vores 5 sanser hele tiden, når vi er vågne. Vi ser, hører, føler, lugter og smager. Vi er nødt til at sorterer i alle de sanseindtryk, vi får, for vi kan ikke rumme den store mængde. Derfor filtrerer vi hver især, på vores egen måde, sanseindtrykkene og danner vores egen forestilling af det oplevede. I NLP bruger man det billede, at vi sanser et stort landskab og danner heraf vores eget indre landkort. Den sortering, vi foretager, sker blandt andet på baggrund af den personlighed vi har, og de erfaringer, vi har med os. Nogle gange får vi dannet et landkort, der ikke er så hensigtsmæssigt for os. NLP teknikker kan her hjælpe os til at ændrer landkortet i en mere hensigtsmæssig retning. NLP handler meget om den måde, vi taler sammen på. Ordene, tonefaldet og kropssproget - hvordan vi får vores budskaber ud til

4 hinanden ved at tilpasse sætningerne på en god måde. Her er et lille eksempel, på en besked til lille Anne på 5 år, som skal være "vil du stille sovsekanden pænt og roligt over på spisebordet" i stedet for "kan du sætte sovsekanden over på spisebordet uden at spilde". Om Anne vil det eller ej, ser hun nu sig selv spilde sovsen på vej til spisebordet. I stedet for at se på sovsekanden, kigger hun på gulvet for at se, om der ligger sovs eller om det blot er noget, hun tænker, og det er nærmest uundgåeligt at Anne spilder. Din egen næste sætning bliver formentligt "hvorfor spildte du, jeg sagde netop at du ikke skulle spilde?". Ja det var lidt om NLP. Jeg vil forsøge at fortælle lidt om uddannelsen, efterhånden som den skrider frem. Jeg vil ønske jer alle en rigtig god april måned og en god og hyggelig påske.

5 Beboernyt: Fødselsdage i april: Ejnar Frederiksen hus Erna D. Bak hus Vera Rasmussen hus Inger Stounberg hus Marie Pedersen hus Inger M. Henriksen hus 6 Dødsfald: Gunner Jørgensen Hus 10 Gerda Hansen Hus 10 Tak for tiden vi fik sammen Nye Beboere: Velkommen til Agnete Petersen som er flyttet ind på Bronzealdervej i hus 14.

6 Kalender for aktiviteter i hus 8 i april 1.fredag 16.lørdag 2. lørdag 17. søndag 3. søndag 18. mandag kiosk 4. mandag kiosk 19. tirsdag banko 5. tirsdag bowling 20. onsdag Gudstjeneste* demensgudstjeneste i Sognekirken 6. onsdag Tur med Hans 21. torsdag 7. torsdag gudstjeneste* 22. fredag kiosk 8. fredag 23. lørdag 9. lørdag 24. søndag 10. søndag 25. mandag 11. mandag kiosk 26. tirsdag svømning 12.tirsdag 27.onsdag 13. onsdag 28.torsdag kiosk 14. torsdag kiosk 29. fredag 15. fredag 30. lørdag *Gudstjenesten starter kl , men der er kaffe fra kl , hvor præsten vil komme og snakke lidt.

7 Bustur med Hans Vinteren går på hel vi er godt i gang med marts måned. Selvfølgelig han vi godt få lidt vinteragtigt vejr endnu. Men det værste er vist overstået. De sidste tre dage har vi haft solskin fra morgen til aften. Vi kunne rigtig mærke hvordan dagene bliver længere og længere. Fugle synger lystigt rundt i haver og parker. Skovduen, solsorten, musvitten og vadefuglene der hvor de er. Så i dag onsdag den 9. marts vil vi ud og se på herlighederne. Køreturen vil gå ned langs kysten og ende på Alrø. Vejret var dog ikke helt med os i dag. Vi havde haft regn det meste af formiddagen og lige til vi skulle starte ud. Medens vi læssede bussen klarede det noget op med lidt sol til følge. Men vi havde dog regnbyger under vejs. For at komme tættere på kysten kørte vi mod Nølev og videre til Rørth. Overalt var der spor efter vinteren. Sneen var stort set forsvundet. Tilbage lå der kun noget langs diger og lidt i grøfterne. Vintersæden på markerne så ikke særlig godt ud mange steder. Den brun/ gule farve var herskende når man så ud over markerne. De trænger i høj grad til varme, gødning og lys. Det er et spørgsmål, om alle markerne kommer i så god genvækst, at det ikke kan betale sig at genså. Specielt rapsmarkerne og de marker der blev sået sent, så elendige ud. Rund om på markerne der lå ud til vejene, lå der store tuer af jord, der var blevet slynget ind på marken, af sneplove eller hvem der ellers kar sørget for snerydningen på vejene. Så der skal flyttet noget jord. Der stor også flere steder åben vand på markerne. Det skyldes den stadig frosne jord samtidig med regnen. Vi kunne også se rundt om de mange grene der var knækket ned. Andre steder havde nogle træer opgivet livet og havde lagt sig ned. Så der bliver lidt oprydning når foråret endelig sætter ind. Vejene var heller ikke for

8 gode efter vinteren. Mange huller og ujævnheder var opstået. Nogle steder havde man forsøgt at lappe de værste huller, med større ujævnheder til resultat. Som sagt vi kører mod Nølev og videre mod Nølev. Undervejs ser vi ikke de store ting. Svanerne og gæssene, som har været her den sidste tid, havde fortrukket sig til andre steder. Alt så også vådt ud efter formiddagens regn. I Rørth kører vi op gennem byen og kommer forbi en del ældre vedligeholdte huse. Folk rundt er blevet gode til at vedligeholde deres huse. Vi kommer ud af Rørth Ellevej, forbi den gamle skole og det store tidligere anderi. Hvor man engang opdrættede og slagte ænder i stor stil. I dag minder kun de gamle huse, hvor man opdrættede ænderne i, om at der engang var et anderi her. Hele virksomheden blev for år tilbage opkøb og produktionen flyttet til Vojens. Videre kom vi ned mod Bjerager, hvor vi havde et godt kik ud over byen med kirken ude i baggrunden. Lige i begyndelsen af byen ligger en nedlagt gård, hvor den tidligere ejer gik og eksperimenterede med mange ting. En silo var dekoreret med mange sjove effekter. Lige som der på gårdspladsen var mange sjove opfindelser. I dag er der faktisk kun det der er i forbindelse med siloen, der minder lidt om de mange opfindelser. Der er blevet ryddet meget op. Vi kommer ind igennem Bjerager, med de mange forskellige huse lige fra bindingsværk til nye huse. Kommer op mod kirken, hvor vi kommer forbi det berømte hus, der danne kliche til en bestemt julekalender. Netop genudsendt op til den forgangne jul. Heroppe ved kirken har vi et godt syn ned mod Bjerager. Senere kommer vi til Boulstrup, hvor vi som det første møder den store gård, Nygård, som ejes af Plejbjergfonden, der eksperimenterer med panteforædling. Længere inde i byen kommer der et specielt hus, der er opbygget af ler, halm og muslingeskaller. Det er det sidste nye inden for byggeri, hvis man vil prøve, at bygge et hus der er lavet af naturprodukter. Lige det hus her er vist ikke det bedste eksempel på det er den vej man skal gå. For der har vist ikke været andet end problemer med det. Lige nu står det ubeboet og indhyldet i iturevet plastic. Ikke et kønt syn for de omkring boende.

9 Vi fortsætter videre om forbi det gamle mejeri, der i dag fremstiller kemikalier til vaskeindustrien. Ned forbi de store lagerhaller for korn og gødninger. Ejet af DLG. Videre ned mod Hov. Undervejs her har vi igen et godt syn helt over til Samsø. Vi har stadig opklarende vejr, så vi kan se ganske meget. Kanhave er på vej til Samsø. I Hov kommer vi forbi varmeværket. På modsatte side er der jordarbejde i gang. Det er måske Egmondt højskolen der er ved at udvide deres arealer. Vi drejer fra så vi kommer om forbi det gamle plejehjem. Det er for den gamle dels vedkommende, helt jævnet med jorden. Man var i gang med at lægge kloak rør ned i jorden. Der skal opføres en bygning i to etager, indrettet til lejligheder. Uden for byen dukker Gersdorfslund op. Den flotte hvidkalkede gård. Herfra har vi igen en flot udsigt ud over vandet. Vi kommer forbi gården hvor der engang var jordbærmarker. Her tjente mange unge mennesker gode lommepenge ved at stå tidlig op og plukke jordbær. Det er i dag omlagt til grise. Kommer igennem Søby og videre mod Gylling hvor vi dog drejer af mod Splidholm. Inden da kan vi se at den is der til for få dage siden lå her på vandet, var forsvundet. Vestenvinden havde revet isen løs, så det var drevet til havs. I engene ved Splidholm var der meget fugtigt efter de mange oversvømmelse i vinterens løb. Markerne her omkring var også noget triste at se på. Vi tvivler lidt på om der kommer korn i de marker. Vi kunne også se hvordan naturen erobre mere og mere af de engang velgræssede enge. Tagrør breder sig mere og mere, nu da der ikke længere går kvæg på arealerne. Turen går forbi den gamle skole i Gylling skov. Ud til Lerdrup havet. Her var isen også væk. Vi kunne tydelig se over til Alrø dæmningen på den anden side. Desværre rendte vi også ind i en større regnbyge. Så det næste stykke på turen var ikke udsigtsmæssig ret god. Men vi kom dog igennem Lerdrup, Amstrup, Amstrup ege med de mange sommerhuse. Igennem udgravningen, hvor der var nedrevet en gård lige inden, forbi Skovgårdsparken og ud på dæmningen. Her var der også helt isfrit på begge sider. På Alrø var der ikke meget at se på markerne. De mange fugle der normalt holder til her, var ikke hjemme denne dag. Så vi nøjes med at beskue de mange flotte huse der er her på øen. Østergården, de flotte bindingsværkshuse der ligger her på rad og række, kirken, den gamle

10 skole der i dag er forsamlingshus, den gamle smedie, møllegården der har omdannet en staldlænge til restaurant, Marens Hus hvor man i weekender kan købe sig en kop kaffe med kage. Videre ud på det åbne stykke, hvor man normalt kan se over til Vorsø og ind til Horsens. Det er noget sløret i dag. Videre ud mod vendepladsen for enden af øen. Lige da vi parkerede her klarede vejret op og vi fik igen set solen i glimt. Nu kunne vi igen nyde udsigten. Helt ind til Horsens, over Snaptun på den anden side til Hjernø i den anden side. Der var bølger på vandet. Færgen til Endelave stak ud fra Snaptun, medens vi nød vores medbragte kaffe her p p-pladsen. På vejen hjem havde vi faktisk lidt sol og klart vejr, så vi kunne se mange gode ting. Alt de vi ikke kunne se på udturen kom nu frem. Kvindefængslet ved Amstrup, Gyllingnæs, sommerhuse ved Skovgårdsparken var nogle af dem. På vejen mod Falling havde vi en god udsigt ud over Lerdrup, Gylling og helt op til Fensten. Vi så enkelte indhegninger med heste. De gik dog på mere jord end græs. Ved Falling drejede vi fra så vi kørte mod Malskjær. Her på en mark gik der nemlig nok 50 svaner på den ene side af vejen og nok ligeså mange gæs på den anden side. Desuden havde vi en flot udsigt udover landskaberne inden vi dykkede ned mod Malskjær. Vi kom forbi Dybvad og ind til Ørting og videre hjem til Odder ad hovedvejen. En ny tur var til ende. Og selv om vi havde haft regn undervejs fik vi en del oplevelser ud af turen. Ny tur om en måned. Hans Dæmningen til Alrø

11 Fastelavnsfest Tirsdag den 8. marts havde aktivitetsforeningen inviteret til fastelavnsfest i hus 8, det blev en rigtig god eftermiddag. Vi startede med at slå katten af tønden, hus 14 havde sørget for at pynte tønderne og Hans havde hængt dem op, de var fyldt med appelsiner og slik. Nogle fra personalet havde deres børn og børnebørn med, de var alle klædt fint ud, vinderen blev lakridskonfekten, de hjalp med at slå til tønderne, der var også flere af beboerne der gerne ville deltage, så det varede ikke længe inden begge tønder var slået ned. Slik og appelsiner blev fordelt ligeligt, det var nok mest børnene der fik fat i godterne.

12 Da vi var færdige med tøndeslagningen var der dækket flot op til kaffe. Der var nogle frivillige damer som havde bagt fastelavnsboller til os, de var rigtig lækre. En stor tak til aktivitetsforeningen og de frivillige damer som havde bagt, det var en rigtig fin eftermiddag, som vi håber vi kan gentage det til næste

13 Nu starter vi med at spille Bowling igen! Kom og vær med! Tirsdag den 5. April kl til Vi glæder os til at se rigtig mange glade bowlere. Hilsen Aktivitetsforeningen.

14 HUS 6 Vi vil gerne fortælle om vores arrangement i hus 6, som vi havde den 15/3 sammen med beboere, deres familier, frivillige, personaler, souschef, leder og konsulent. Vi havde en rigtig hyggelig aften og der var en god stemning og gode snakke om kulturudviklingen, som vi alle er en del af. Leder Bente Markfoged fortalte om vores proces og kursusforløb, og hun fortalte om vores forskellighed og livshistorie. Konsulenten Thomas Staal var meget underholdende med hans oplæg omkring persontyper, anerkendende tilgang og husets værdier. Vi lavede alle en øvelse med kort hvor vi skulle vælge et og ud fra det kunne beskrive noget om os selv og hvorfor man lige havde valgt dette billede. Vi havde en sjov konkurrence med billeder af os selv fra barndommen, hvor vi skulle gætte hvem der var på billederne og det gav os nogle sjove snakke og en dejlig opmuntring. Vi hyggede os også med nogle sange og sang også fødselsdags sang for Gudrun Fig, da det var hendes fødselsdag den dag. Alt i alt var det en rigtig god og oplevelsesrig aften i godt selskab. Der er 2 døtre, Kamma og Elva, til en beboer der har skrevet et digt om denne aften: To søstre her og vores mor vil takke personalet her i kor. En dejlig tirsdag vi jo fik; Men timerne for hurtigt gik!

15 Mange hilsner vi så sender Til alle jer, som er vor Pleje-venner! Mor- Edith, Kamma og Elva

16 Bronzealdervejs Bruger- og pårørenderåd Hus nr. 2 Personale Pia Dalgaard Dyngbymøllevej11 Tlf.: piadalgaard@yahoo.dk Pårørende Hanne Mølgaard Søndervej Hundslund Tlf / Hanne.moelgaard@energimail.dk Hus nr. 4 Pårørende Lars Stounberg Rathlousgade 24 tlf lars@stounberg.dk Personale Jette Storgaard Solbrinken 37 Tlf.: / jette.storgaard@odder.dk Hus nr. 6 Beboer Gudrun Fig Bronzealdervej nr 6 lejl nr. 7 Personale Marie Nielsen Baneleddet Mårslet Tlf.: Hus nr. 10 Pårørende Lene Jørgensen Bakkevænget 44, Tvingstrup 8700 Horsens Tlf / leneogbent@mail.tele.dk Personale Jesper Elbo Christianslund 52 Tlf.: jesper.elbo@odder.dk

17 Hus nr. 12 Pårørende Grete Suder Rådhusgade 47. st. tv. Tlf.: Pårørende formand Jan Kjærsgaard Smedegade 91, Ørting Tlf.: / jank08@vip.cybercity.dk Personale Ulla Grønkjær-Petersen Fyrrevænget 37 Tlf.: ulla.petersen@odder.dk Hus nr. 14 Pårørende næstformand Kirsten Dahl Rantzausgavevej 15 Tlf.: kirstenruby@hotmail.com Personale Jette Hansen Fuglsangsvej 4 Tlf.: jette.hansen@odder.dk Aktivitetsforeningen Bronzealdervej Else Marie Lerche Nølev Byvej16 Tlf: / henning.lerche@privat.dk Sekretær Leder Bente Markfoged Lærkevej 48, Hou Tlf.: bente.markfoged.jensen@odder.

18 Bronzealdervejs aktivitetsforening Formand Else Marie Lerche Nølev Byvej Økonomiansvarlig Anni Rasmussen Bymosevej Århus Aktivitetsansvarlig Rosa Nielsen Åparken 19, st.th Gerda Ustrup Enghaven Revisor Gerda Bachmann Rørth Skovvej Revisorsuppleant Else Schultz Rørthvej

19 Husk at besøge kiosken, vi er også altid klar til en lille snak Kom og se vores store udvalg. Ugeblade der skal bestilles Slik, Chokolade, Pastiller, Bolsjer Strikkegarn Strikkepinde Kort Vaseline Deodorant Tandpasta + Steradent Tandbørste Strømpebukser Barberskum Barbergel Hygiejnebind Hårlak Hårnet Toiletartikler Hårshampoo Gele til håret Balsam Brusegel Skumklude Læbepomade Neglepinde Vatpinde Lommeletter Ansigtsservietter Fugtighedsservietter Intim sæbe Toiletpapir Toiletrens Toiletbørster Køkkenruller plastposer Spørg Hvis der er noget du ønsker

20 Mailadresser Leder: Assisterende leder: Pedel : bente.markfoged.jensen@odder.dk hanne.kofoed@odder.dk hans.mortensen@odder.dk Indlevering af al stof til Luren skal foregå elektronisk via mail til doris.rasmussen@odder.dk. Deadline til næse blad 15. april. Alle har mulighed for at få Luren tilsendt på mail hver måned. Interesserede kan sende deres mail adresse til Doris Rasmussen på ovenstående mail Kioskens åbningstider Mandag fra kl Torsdag fra kl

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 1 Januar 2010

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 1 Januar 2010 Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 1 Januar 2010 Indholdsfortegnelse: Nyt fra lederen 1 års fødselsdag Forklaring på navnet luren Referat fra årets og dette ældreråds sidste møde Fødselsdage Beboernyt Månedskalender

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 4 September 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 4 September 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 4 September 2013 0 Indhold Månedsbrev september 2013...2 Beboernyt:...3 Kalender for aktiviteter i hus 8 i september...4 Sidste nyt fra mandeklubben....5 Seniorolympiade

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.3 årgang 6 Marts 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.3 årgang 6 Marts 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.3 årgang 6 Marts 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Nyt fra Dameklubben 8 Til salg 9 Tak til Aktivitetsforeningen 10 Bliv medlem

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 7 årgang 4 juli 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 7 årgang 4 juli 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 7 årgang 4 juli 2013 0 Indhold Månedsbrev juli 2013...2 Beboernyt:...3 Kalender for aktiviteter i hus 8 i juli...4 Nyt fra Dameklubben...5 Sidste nyt fra mandeklubben....6 Bliv medlem

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 4 April

Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 4 April Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 4 April 2013 0 Indhold Månedsbrev april 2013...2 Beboernyt:...3 Kalender for aktiviteter i hus 8 i april...4 Tur med Hans...5 Sidste nyt fra mandeklubben...5 Nyt fra Dameklubben...7

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 3 December 2012 1

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 3 December 2012 1 Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 3 December 2012 1 ndholdsfortegnelse 3. Månedsbrev 4. Beboernyt 5. Aktiviteter i hus 8 6. Glæd dig til 13. december 7. Nyt fra Mandegruppen 8. Nyt fra Dameklubben 9. Tilbud

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 6 september 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 6 september 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 6 september 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 6 Månedskalender 7 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Referat Aktivitetsforeningen 9 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse 11 Medlemmer

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 1 Marts 2010

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 1 Marts 2010 Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 1 Marts 2010 Indholdsfortegnelse Årsmøde på Bronzealdervej Marts Generalforsamling i aktivitetsforeningen Fødselsdage Fastelavnsfest Tur med Hans Aktiviteter i hus 8 Medlemmer

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 4 februar 2013 1

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 4 februar 2013 1 Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 4 februar 2013 1 Indholdsfortegnelse: 3. Månedsbrev 4. Beboernyt 5. Aktiviteter i hus 8 6. Tur med Hans 8. Kiosken har fødselsdag 9. Nyt fra Mandegruppen 10. Bliv medlem

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 8 Februar

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 8 Februar Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 8 Februar 2017 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Månedlig bustur 6 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Sidste nyt fra dameklubben 9 Godt nytår

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 5 februar 2014 0

Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 5 februar 2014 0 Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 5 februar 2014 0 Indhold Månedsbrev 2 Beboernyt 4 Månedskalender 5 Sidste nyt fra mandeklubben 6 Nyt fra dameklubben 7 Fastelavn på Bronzealdervej 8 Nyt fra ældrerådet 9

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 2 September 2011

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 2 September 2011 Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 2 September 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev DCH Danmarksmesterskaber Beboernyt Aktiviteter i hus Tur med Hans Medlemmer af bruger pårørenderåd Medlemmer af aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 8 årgang 4 August2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 8 årgang 4 August2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 8 årgang 4 August2013 0 Indhold Månedsbrev august 2013...2 Beboernyt:...3 Kalender for aktiviteter i august...4 Tur med Hans...5 Grilldag i hus 6...7 Sidste nyt fra mandeklubben...9

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 5 August 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 5 August 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 5 August 2014 1 Indhold Beboernyt 3 Månedskalender 4 Månedlig tur med Hans 5 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Sidste nyt fra Dameklubben 9 Sommerfest 10 Kom med gode ideer 11

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 6 årgang 2 juni 2011

Månedsbladet Luren Nr. 6 årgang 2 juni 2011 Månedsbladet Luren Nr. 6 årgang 2 juni 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Tur med Hans Sangaften Nyt fra hus 14 Nyt fra hus 12 Referat fra bestyrelsesmøde i aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 5 Januar

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 5 Januar Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 5 Januar 2014 0 Indhold Månedsbrev 2 Beboernyt 3 Månedskalender 4 Sidste nyt fra mandeklubben 6 Månedlig tur med Hans 7 Nyt fra dameklubben 10 Nytårsbal og fødselsdagsfest

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 7 December

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 7 December Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 7 December 2016 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Månedlig bustur 6 Sidste nyt fra mandeklubben 9 Sidste nyt fra dameklubben 10 Fortælling

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 4 Marts 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 4 Marts 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 4 Marts 2013 0 Indhold Månedsbrev Luren marts 2013...2 Afdelingsmøde i Lejerbo mandag den 11. marts kl. 14.30...4 Beboernyt:...5 Kalender for aktiviteter i hus 8 i marts...6

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 1 Maj 2010

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 1 Maj 2010 Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 1 Maj 2010 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Fødselsdage Tur med Hans Aktiviteter i hus 8 Maj Medlemmer bruger pårørenderåd Medlemmer af aktivitetsforeningen Medlemmer af ældrerådet

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 6 November 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 6 November 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 6 November 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Sidste nyt fra dameklubben 9 Mortensmiddag 10 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 7 august

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 7 august Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 7 august 2016 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Sidste nyt fra mandeklubben 6 Humørpiller 8 Sandstrand 10 Veteranbiltræf 11 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 8 årgang 2 august 2011

Månedsbladet Luren Nr. 8 årgang 2 august 2011 Månedsbladet Luren Nr. 8 årgang 2 august 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i august Tur med Hans 10 juni Tur med Hans 29 juni Tur med Hans 19 juli Nyt fra hus 2 Sommerhygge

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 1 August 2010

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 1 August 2010 Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 1 August 2010 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Tur med Hans Aktiviteter i hus 8 August Medlemmer bruger pårørenderåd Medlemmer af aktivitetsforeningen Kiosken Kioskens

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 5 Juli 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 5 Juli 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 5 Juli 2014 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Månedlig tur med Hans 7 Sidste nyt fra mandeklubben 9 Nyt fra dameklubben 10 Bliv medlem af Aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 2 Februar 2011

Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 2 Februar 2011 Månedsbladet Luren Nr. 2 årgang 2 Februar 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Kiosken holder fødselsdag Tur med Hans Bronzealdervejs 2 års fødselsdag Nytårsaften i hus 2 Februarhilsen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 2 Januar 2011

Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 2 Januar 2011 Månedsbladet Luren Nr. 1 årgang 2 Januar 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 December på Bronzealdervej Fødselsdag Tur med Hans Julefrokost i hus 6 Januar hilsen fra hus 10

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 5 juni 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 5 juni 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 5 juni 2014 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Månedlig tur med Hans 7 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Bliv medlem af aktivitetsforeningn 10 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 12 årgang 4 December 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 12 årgang 4 December 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 12 årgang 4 December 2013 0 Indhold Månedsbrev 2 Beboernyt 3 Månedskalender 4 December på bronzealdervej 5 Sidste nyt fra mandeklubben 6 Månedlig tur med Hans 7 Nyt fra dameklubben

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 6 Februar 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 6 Februar 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 6 Februar 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Månedskalender 5 Månedlig tur med Hans 6 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Nyt fra Dameklubben 9 Tak til Aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 7 November

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 7 November Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 7 November 2016 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Månedlig bustur 6 Sidste nyt fra mandeklubben 9 Sidste nyt fra dameklubben 10 Humørpiller

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.10 årgang 6 Oktober 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.10 årgang 6 Oktober 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.10 årgang 6 Oktober 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Tur med Hans 9 Referat Aktivitetsforeningen 12 Høstfest på Bronzealdervej

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 6 Juli 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 6 Juli 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 6 Juli 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Nyt fra Dameklubben 9 Dyrskue i Horsens 10 Ridestævne 11 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 4 Oktober 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 4 Oktober 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 4 Oktober 2013 0 Indhold Månedsbrev oktober 2013... 2 Beboernyt:... 3 Kalender for aktiviteter i oktober... 4 Tur med Hans... 5 Sidste nyt fra mandeklubben... 8 Nyt fra

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 5 november 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 5 november 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 5 november 2014 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Månedlig tur med Hans 7 Sidste nyt fra mandeklubben 9 Nyt fra Dameklubben 11 Tak til Aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 6 august 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 6 august 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 6 august 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Månedskalender 5 Bustur med Hans 6 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Referat Aktivitetsforeningen 10 Efterlysning 11 Invitation

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 4 Januar 2013 1

Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 4 Januar 2013 1 Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 4 Januar 2013 1 ndholdsfortegnelse 3. Månedsbrev 4. Beboernyt 5. Aktiviteter i hus 8 6. Tur med Hans 7. Nyt fra Mandegruppen 8. Bliv medlem af Aktivitetsforeningen 9. Referat

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 4 Maj 2013 0

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 4 Maj 2013 0 Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 4 Maj 2013 0 Indhold Månedsbrev maj 2013...2 Beboernyt:...5 Kalender for aktiviteter i hus 8 i maj...6 Tur med Hans...7 Sidste nyt fra mandeklubben...9 Nyt fra dameklubben...10

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.4 årgang 6 April 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.4 årgang 6 April 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.4 årgang 6 April 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Månedlig tur med Hans 7 Mandeklubben efterlyser 9 Sidste nyt fra mandeklubben 10 Nyt fra Dameklubben 11 Aktivitetsforeningen

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 9 August

Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 9 August Månedsbladet Luren Nr.8 årgang 9 August 2018 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboer og personalenyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Nyt fra mandeklubben 6 Nyt fra Dameklubben 8 Tur med Hans 9 August 12 Digt 13

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 2 Maj 2011

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 2 Maj 2011 Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 2 Maj 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus Tur med Hans Vores kunst Invitation til inspirationsaften Madrassen til demente Bruger- og pårørenderådet

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 9 September

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 9 September Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 9 September 2018 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboer og personalenyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Nyt fra mandeklubben 6 Nyt fra Dameklubben 8 Tur med Hans 9 Kor på Bronzealdervej

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 1 November 2010

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 1 November 2010 Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 1 November 2010 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Tur med Hans Bigården på Bronzealdervej November Hus 2 Hus 6 Hus 10 Hus 12 Medlemmer bruger

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 3 Maj2012

Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 3 Maj2012 Månedsbladet Luren Nr. 5 årgang 3 Maj2012 Indholdsfortegnelse Bliv medlem af aktivitetsforeningen Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i januar Bustur med Hans Sidste nyt fra mandegruppen Alrø tur

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 3 Februar 2012

Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 3 Februar 2012 Månedsbladet Luren Nr.2 årgang 3 Februar 2012 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Frivilligaften Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Tur med Hans Sidste nyt fra mandegruppen Jul i hus 2 100 års fødselsdag i hus 6

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 5 maj 2014 1

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 5 maj 2014 1 Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 5 maj 2014 1 Indhold Tak til Jan 3 Beboernyt 5 Månedskalender 7 Fællestur dame- og mandeklub 8 Månedlig tur med Hans 9 Sidste nyt fra mandeklubben 11 Nyt fra dameklubben

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 2 December 2011

Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 2 December 2011 Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 2 December 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 Beboernes kogebog Tak fra hus 12 Adventstid hyggetid - juletid Julehygge Pyntegrønt sælges Sidste

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 6 årgang 1 Juni 2010

Månedsbladet Luren Nr. 6 årgang 1 Juni 2010 Månedsbladet Luren Nr. 6 årgang 1 Juni 2010 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Sankt Hans Fødselsdage juni Beboernyt Kalender Bustur med Hans Loppemarked Månedsnavn Nyt fra naboskolen Referat bruger- pårørenderådsmøde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 11 årgang 2 november 2011

Månedsbladet Luren Nr. 11 årgang 2 november 2011 Månedsbladet Luren Nr. 11 årgang 2 november 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i august Bustur mandeklubben Bustur med Hans Høstfest Bowling Nyt fra værestedsklubben Medlemmer

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 5 april 2014 0

Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 5 april 2014 0 Månedsbladet Luren Nr. 4 årgang 5 april 2014 0 Indhold Månedsbrev 2 Beboernyt 4 Månedskalender 5 Tur med Hans 6 Stafet for livet 8 Sidste nyt fra mandeklubben 9 Nyt fra dameklubben 11 Bliv medlem af Aktivitetsforeningen

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 3 September 2012

Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 3 September 2012 Månedsbladet Luren Nr. 9 årgang 3 September 2012 Indholdsfortegnelse Bliv medlem af aktivitetsforeningen Månedsbrev Tak til hus 6 Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i september Skrabelotteri Bustur med Hans

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 7 September

Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 7 September Månedsbladet Luren Nr.9 årgang 7 September 2016 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Aktivitetskalender for hus 8 6 Bustur juli 7 Bustur august 10 Sidste nyt fra mandeklubben 13 Sommerfest 14 Høstfest 15

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 6 Maj 2015 1

Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 6 Maj 2015 1 Månedsbladet Luren Nr.5 årgang 6 Maj 2015 1 Indhold Månedsbrev 3 Konkurrence 4 Beboernyt 5 Månedskalender 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Nyt fra Dameklubben 8 Lejerbo`s afdelingsbestyrelse 9 Medlemmer

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 9 November

Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 9 November Månedsbladet Luren Nr.11 årgang 9 November 2018 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboer og personalenyt 5 Aktivitetskalender for hus 8 6 Månedlig bustur 7 Nyt fra mandeklubben 10 Nyt fra Dameklubben 12 Mortensmiddag

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.10 årgang 7 Oktober

Månedsbladet Luren Nr.10 årgang 7 Oktober Månedsbladet Luren Nr.10 årgang 7 Oktober 2016 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Månedlig bustur 6 Sidste nyt fra mandeklubben 8 Sidste nyt fra dameklubben 9 Skrabelodder

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 2 oktober 2011

Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 2 oktober 2011 Månedsbladet Luren Nr. 10 årgang 2 oktober 2011 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i august Tur til Vestermølle Mandeklub Besøg fra TV 2 Referat fra bestyrelsesmøde i aktivitetsforeningen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Månedsbladet Luren. Nr.12 årgang 1 December 201

Månedsbladet Luren. Nr.12 årgang 1 December 201 Månedsbladet Luren Nr.12 årgang 1 December 201 Indholdsfortegnelse Månedsbrev Beboernyt Aktiviteter i hus 8 julemarked Tur med Hans Juletræets historie Nyt fra hus 10 December Fredslyset fra Betlehem Nyt

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 7 Juli

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 7 Juli Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 7 Juli 2016 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 5 Aktivitetskalender for hus 8 6 Sidste nyt fra mandeklubben 7 Ridestævne 9 Dyrskue 10 Sejltur på Silkeborgsøerne 11 Veteranfolk

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 8 Januar

Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 8 Januar Månedsbladet Luren Nr.1 årgang 8 Januar 2017 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboernyt 4 Aktivitetskalender for hus 8 5 Månedlig bustur 6 Sidste nyt fra mandeklubben 9 Sidste nyt fra dameklubben 10 Nytårsbal og

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 9 Juli

Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 9 Juli Månedsbladet Luren Nr.7 årgang 9 Juli 2018 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboer og personalenyt 5 Aktivitetskalender for hus 8 6 Nyt fra mandeklubben 7 Nyt fra Dameklubben 8 Tur med Hans 9 Juli 12 Månedens citat

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 3 marts 2012

Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 3 marts 2012 Månedsbladet Luren Nr. 3 årgang 3 marts 2012 Indholdsfortegnelse Årsberetning for 2011 Beboernyt Aktiviteter i hus 8 i januar Bustur med Hans Sidste nyt fra mandegruppen Rudehøj efterskoles tur til Sydafrika

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Vi skal igen have et dansearrangement

Vi skal igen have et dansearrangement Plejecenter Skovvænget I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. Tur til Ormstrup Gods Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget Aktivitetens kalender Godt vejr og vandballoner Svend

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Leve Livet. Februar 2018

Leve Livet. Februar 2018 Leve Livet Februar 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdage... 1 Sangbogen... 2 Livet leves... 4 Beboerliste... 16 Rart at vide:... 17 Månedskalender... 18 Redaktion: Anne-Marie Bolvig og René Sørensen.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende April 2013 52. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Nu orker vi snart ikke mere blæst og kulde!! - Marts har da i særklasse været kold og blæsende, og jeg som troede foråret var lige om hjørnet!!

Læs mere

Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 9 Juni

Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 9 Juni Månedsbladet Luren Nr.6 årgang 9 Juni 2018 1 Indhold: Månedsbrev 3 Beboer og personalenyt 5 Aktivitetskalender for hus 8 6 Nyt fra mandeklubben 7 Tur med Hans 9 Søges 12 Juni 13 Digt 14 Referat Aktivitetsforeningen

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Månedsbladet Luren Plejeboligerne Bronzealdervej

Månedsbladet Luren Plejeboligerne Bronzealdervej Månedsbladet Luren Plejeboligerne Bronzealdervej Nr.7 årgang 1 Juli 2010 Indholdsfortegnelse: Månedsbrev Stormkroge Hjemmeservice Fødselsdage i juli Kalender for hus 8 Tur med Hans Hus 14 på Tunø Juli

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2017 91. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så er vinteren forbi! I hvert fald ifølge kalenderen, men om det så også er sådan, det kommer til at være, må tiden jo vise. Et er sikkert

Læs mere