NYT Medlemsblad for Greve Roklub Oktober 1998

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT Medlemsblad for Greve Roklub Oktober 1998"

Transkript

1 Oktober søn. d. 11. tirs. d. 27. AKTIVITETSPLAN Oktober-December Året sluttes af med STANDERSTRYGNING. Banko November lør. d. 7. URO-festEN kl tirs. d. 10. Banko. tirs. d. 24. Banko. Ishøj Spurten NYT Medlemsblad for Greve Roklub Oktober 1998 December lør. d. 5. Julefrokost kl tirs. d. 8. Banko. søn. d. 13. Julehygge i klubben kl Der kan selvfølgelig efter ønske laves andre arrangementer. Henvendelse til bestyrelsen. Solen skinnede og det blæste en hel pelikan, men det er jo sådan med roere, de er ikke til slå ud. Der kunne ikke ros i havnen, så der blev lagt en mindre bane fra Ishøj Roklub og hen til selve havnen, så det var fint nok. Pia, Helle, Kinnie, Camilla og Asbjørn deltog i flere løb, og løb med en 1.-plads i 4-åres damer. Flot klaret af pigerne. Jeg ville bare fotografere og heppe, men befandt mig pludselig som styrmand i en blandet to,er herre med Asbjørn og Jørgen fra Ishøj. Vi blev meget knebent nr. 3.

2 Bestyrelse for Greve Roklub Formand Knoth Rørager 4, 2670 Greve Tlf Kasserer Mariann K. Nielsen Bøgehegnet 119 st. Th., 2670 Greve Tlf Korttursrochef Susanne Rothmann Karlslunde Centervej 102, 2690 Karlslunde Tlf Langtursrochef Lene Petersen Bækmosen 20, 2670 Greve Tlf Kajakrochef Henning Christiansen Lundemosen 67, 2670 Greve Tlf Ungdomsleder Daniel Mortensen Olfert Fischersgade 22 st., Kbh. K Tlf Sekretær Peter Schwedler Mejerivej 8, 2690 Karlslunde Tlf Roklubbens Venner Formand Jørgen Glindø Højdevej 30, 2670 Greve Tlf Kasserer Gert Juul Kollundsvej 17, 2770 Kastrup Tlf Klubbens telefon: Redaktion for GR-nyt Kim Boyborg Engvej 4, 2690 Karlslunde Tlf Deadline for stof til næste nr.: 18. dec. Kanindåb Tillykke til: Pia Boyborg, Anni Hansen, Conny Kümpel, Nikolaj Tørring, Kinnie Askham, Camilla Myrvig, Eva Engelbrecht og Ulla Pedersen, og så var der uddeling af dåbstester og fest til den lyse morgen. Tillykke til brudeparret som fik en ekstra oplevelse ved blive indlemmet i vores kanindåb Det er ikke enhver roer, der ved... Kim går med lørdagspost til Harry og, Leo, Henning og Daniel deltog i trilon i Vallensbæk, Jens nu er morfar til 3, Helmut er begyndt gå, Rasmus er startet på hotel- og restaurionsskole Helle har fået elevplads, samt saunaen snart er færdig. Indtryk fra en URO-tur Tidligt op for tossede tilmeldte, tælle ting og så trille. Kanoer og kajak krammedes kraftigt på kærren. Søren slæbte sagerne til startstedet. Service! Fra Roskilde roedes raskt over revlerne, til truende torden tvang togtet til lands. Vild og voldsom væg af væde vådtede enhver uden vandtæt vadsæk. Gershøj gav grovbrød, og så glimtede kniv og gaffel til frokostgilde. Så sled selskabet sig sydligere. Vinden var vederstyggelig, men mandskabet mønstrede mod og mandshjerte. Langt om længe lå vi i læ ved Lindenborg. Hyggelig hytte med herlig hed hygiejnisk hudvask. URO-erne udbød udsøgte unghøns til U-lederne. Kolde og klamme var krusningerne, da kaptajnerne kyndigt kontrollerede om kanoer kan kæntre. Mange, mange minutter masseredes på madrasser medtagne muskler. Biceps og baller blev bibragt behagelighed. Lørdag låntes snor let hos lejrskole, og knob, kanoer og kraftige kæppe kombineredes i kløgtig konstruktion 2 9 af kunstnerisk kamaran. Bål, brand og benzin. Wienerne vred sig i varmen. Røgen ramte regelmæssigt og rev øjnene røde. God grill-aften med gedigen gufning. Så sejrede søvnen, og med solen steg senere søndag. Jernede hjemad med jamrende jolle. Mistede midlertidig masten, men magtede modgangen. Høj hastighed og heftig hækbølge. Harry hev hele hurlumhejet tilbage til havnen. Forrygende fed fjordtur! Gentages garanteret. Hilsen de hydrofile hoveder Asbjørn, Anna, Alex, Charlotte og Kim DER ER OGSÅ PLADS TIL DIT INDSLAG!!

3 Skiferie i Sverige Svømning sæson 98/99 Jeg ved godt, sommeren knapt er forbi, og det er lidt tidligt snakke om smøre ski og alt det der, men hvis vi skal bestille hytter, skal vi altså snart tage en beslutning. Jeg foreslår, vi tager til Sverige i uge 3 eller 6 hvor det er snesikkert. Men jeg er nurligvis åben for andre forslag. Har du lyst til deltage, så lad os snakke om det ved standerstrygningen. Sensommerroning Så lakker det mod enden af rosæsonen og hver en tur kan blive den sidste for i år. I onsdags gik de to små piger, I ved Charlotte og Anna, dem der for lang tid siden har indhentet mig både i skostørrelse og højde, (og tænk de går allerede i 9.klasse), ud mod Olsbækken. Det var havblik og vi kunne se bunden. Så vi tog ud til Så vender vi kajakken Henning falder ud af kajakken på en bølgetop. Hans ligger i bølgedalen og får Hennings kajak næsten i hovedet. Det ville jeg godt have set. Det er vigtigt give besked i god tid, fordi hytterne i Sverige allerede er ved være udlejet. Derfor bliver jeg også nødt til fremhæve, tilmelding er bindende der vil blive opkrævet et depositum. Beløbet er ikke fastlagt endnu. Ring til mig på tlf eller lad os snakke sammen i klubben Lene fiskenettene for se, om der var fisk. Desværre kunne vi ikke komme så tæt på.. Hans og Nikolaj kom ud til os i kajak, og de kunne bedre ro langs nettene. Det var faktisk en oplevelse og noget vi ikke plejer gøre, men vejret var perfekt. Vi tog ud 18,30 og var hjemme 19,40 og da var det så småt mørkt. Vores svømmetider ser således ud for den kommende sæson: Onsdag: 19,00-19,30 dybt bassin - kun for øvede. 19,30-20,00 dybt bassin - kun for øvede. Fredag: 20,00-20,30 Mellembassin 1,30 dybt + lavt bassin 0,75 dybt evt. 90 cm. 20,30-21,00 Det samme. På jeres svømmekort står den tid i har fået tildelt. Vi deler tiden med 4 sejlklubber, og da der kun kan være i bassinet ad gangen, skal tiderne overholdes. Kontakt mig hvis du ikke skal bruge dit kort, så kan en anden måske få glæde af din tid. Vil du gerne svømme, men har ikke fået kort så ring til tlf Vi har udstedt flere kort end der er pladser, idet vi forventer ikke alle kommer hver gang. Det kan derfor ske, der er fyldt Hennings udtryk da kajakken op, og det er jo ærgerligt. Men vi er forlader ham. Og Hans udtryk da nødt til forsøge os frem. han kigger op og ser en tom kajak Er der problemer, så kontakt mig på vej ned til ham. for en evt. anden tid. Jeg kan ikke love noget, men vil gøre hvad jeg kan. 8 3 GR Fremover skal de 3 svømmeklubber og os skiftes til have den dårlige tid om fredagen. Så hvert 4.år vil det blive sådan. Vi starter onsdag den 7.10 kl 19 og sidste gang er onsdag den med følgende undtagelser: Efterårsferie Juleferie Vinterferie ,2,1999 Påskeferie Vi vil i de 5 klubber - kaldet diverse-klubberne af svømmeklubber evaluere til december.

4 Mariann skal giftes med sin Ib Det foregår i Greve Kirke lørdag den 17.oktober kl. 16 Vi mødes kl. ca. 16,15 foran kirken. Vi skal stå med vores årer. Banko Sæsonen er startet og de 2 første spil er holdt. Doerne for resten af 98 er: Tirsdage: og Kom og hjælp til! Julehygge i klubben Du og din familie inviteres til julehygge i roklubben Søndag den 13.december 1998 kl Der vil blive serveret gløgg, sodavand og æbleskiver. Vi ønsker Til Søren Johansen med 25-års jubilæet 1. oktober 1998 Badminton Badmintonsæsonen er startet! Hver lørdag fra til på Tjørnelyskolen er der mulighed for spille badminton. Dog er flg. lørdage undtaget: Efterårsferie og Udlånt til Greve Frimærkeklub Bemærk det er 3 på hinanden følgende lørdage i oktober. Juleferie 19. og 26.12, Vinterferie 20.2 og 27.2 Påskeferie 27.3 og maj 1.5 Kr. Hlft 15.5 Pinseferie 22.5 Bemærk: 2 lørdage i maj. Grundlovsdag 5.6 Sommerferie 19.6 til Men da er vi jo begyndt ro igen! Lene Københavns kanal 9 roere tog turen til København. Vi startede fra Københavns Roklub og så gik det gennem havnen, kanalerne og ud til Langelinie, hvor vi spiste vores frokost. Der var 2 krydstogtskibe og flådebesøg og der sad Harry og hilste os velkommen (Han var eller ikke med) Til stor skuffelse var vores gode isbod væk, og man kunne kun få små isklumper. Vi roede rundt om Trekroner og på tilbageturen holdt vi stille på vandet og så dronningen gå ned i chaluppen og sejle ud til kongeskibet. Det var festligt og vi rejste årer. Travalje Vejret var med os, da vi sammen med fiskerne, dykkerne og sejlklubben dystede i denne specielle bådtype. Det var Daniel der skaffede motorbåd og 2 travaljer (robåde med 12 årer) Dan fra roklubben, Kay fra sejlklubben, Alex fra fiskerne og Kenneth fra dykkerne stod for arrangementet Først morgenkaffe, så roning alle mod alle og om aftenen fællesspisning. 4 7 Så igennem Christian Havns Kanal hvor vi drak kaffe. Her havde Harry parkeret bilen. Mens han ventede på os, tog han en bycykel og var på Christiania for se, om der var en gammel slagbænk til vores køkken. Og så begyndte det regne, mere og mere og vi roede hurtigt tilbage til Københavns roklub. Vi nåede dog blive meget, meget våde. Det var en stor succes, selv om vi fik trøstpræmie. Med en fjerdeplads.

5 Dette gælder ikke for: - Folk med hang til blodpropper. - Homo Sapiens som ikke forstår: - PARTY ON - PARTY ANIMAL - Du er sød smukke, må jeg se din glansbilledesamling? Næææ teksten her henvender sig kun til URO er og andre specielt inviterede medlemmer. Hvis ikke DU! allerede har set det flotte opslag i klubben?, får du nu muligheden for deltage i årets vildeste OG FØRSTE URO fest i roklubben, den 7/11-98 klokken For et sølle beløb af kr. bliver du budt på en herlig middag og godt selskab. Tilmelding til dette unikke tilbud sker ved påtegnelse på ophængt liste i klubben eller telefonisk henvendelse til: Camilla eller Kinnie Med venlig hilsen Ungdommen 6 5

6 Dette gælder ikke for: - Folk med hang til blodpropper. - Homo Sapiens som ikke forstår: - PARTY ON - PARTY ANIMAL - Du er sød smukke, må jeg se din glansbilledesamling? Næææ teksten her henvender sig kun til URO er og andre specielt inviterede medlemmer. Hvis ikke DU! allerede har set det flotte opslag i klubben?, får du nu muligheden for deltage i årets vildeste OG FØRSTE URO fest i roklubben, den 7/11-98 klokken For et sølle beløb af kr. bliver du budt på en herlig middag og godt selskab. Tilmelding til dette unikke tilbud sker ved påtegnelse på ophængt liste i klubben eller telefonisk henvendelse til: Camilla eller Kinnie Med venlig hilsen Ungdommen 5 6

NYT Medlemsblad for Greve Roklub Juli 1999

NYT Medlemsblad for Greve Roklub Juli 1999 Juli 26.-29. Ungdomslangtur AKTIVITETSPLAN April-Oktober August man. d. 2. Medlemsmøde i klubben klokken 18.30. 7.-9. Sverigetur for kajakker. fre d. 13. Kajakmand -triatlon. lør d. 14. Brøndby 10 stærke.

Læs mere

NYT. Kanindåb 2006. Medlemsblad for Greve Roklub Oktober 2006

NYT. Kanindåb 2006. Medlemsblad for Greve Roklub Oktober 2006 NYT Medlemsblad for Greve Roklub Oktober 2006 Kanindåb 2006 Her sidder så årets kaninhøst: Rasmus Axelsen, Mikkel Martinussen, Andreas Poulsen, Troels Rømer (med den bedste tekst på sin dåbsbluse), Mike

Læs mere

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd.: Hugo Stigsen Virringvej

Læs mere

Nr. 6 September 2010. Standerstrygning. Lørdag d. 30. oktober

Nr. 6 September 2010. Standerstrygning. Lørdag d. 30. oktober Nr. 6 September 2010 Standerstrygning Lørdag d. 30. oktober og bådeklargøring til ro-sæson 2011 STANDERSTRYGNING LØRDAG den 30. oktober 2010 Så er det atter tid til standerstrygning. Programmet for dagen

Læs mere

Nr. 3 August 2007. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 August 2007. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 August 2007 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Bank: 9740 0001518836 Hjemmeside:

Læs mere

Standerstrygning. Kontingent 2013. Oktober 2013. Frederikshavn Roklub

Standerstrygning. Kontingent 2013. Oktober 2013. Frederikshavn Roklub «Virksomhedsnavn» «Fornavn» «Efternavn» «Adresse» «Postnr» «Bynavn» Frederikshavn Roklub Frederikshavn Roklub UNDER DANSK FORENING FOR ROSPORT, STIFTET 13. MAJ 1943 Ndr. Strandvej 58 Standerstrygning Oktober

Læs mere

Stroken. Nr. 5 Juli 2004. Kanindåb, lørdag den 14. august 2004, kl. 15.00. Amagerregatta, lørdag den 28. august 2004 hos B&W

Stroken. Nr. 5 Juli 2004. Kanindåb, lørdag den 14. august 2004, kl. 15.00. Amagerregatta, lørdag den 28. august 2004 hos B&W Stroken Nr. 5 Juli 2004 Kanindåb, lørdag den 14. august 2004, kl. 15.00 Amagerregatta, lørdag den 28. august 2004 hos B&W Kanindåb 14. august 2004 Roklubben Øresund har modtaget følgende skrivelse fra

Læs mere

Stroken. Nr. 1 Januar/Februar 2006. Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18

Stroken. Nr. 1 Januar/Februar 2006. Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18 Stroken Nr. 1 Januar/Februar 2006 Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18 Lokalstyrmandskursus teori 2., 7., 14. 21. og 30. marts 2006 praktik 18. og 20. april 2006 Medlemsmøde 7. marts kl. 20.00

Læs mere

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 Sept. 2005 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Giro: 1551 527-4575 Hjemmeside:

Læs mere

s. 14 INDHOLD: Slusen ved Sjællandsbroen Loppemarked i KR Nyt fra inrigger Generalforsamling i GKR Det sker i KR

s. 14 INDHOLD: Slusen ved Sjællandsbroen Loppemarked i KR Nyt fra inrigger Generalforsamling i GKR Det sker i KR 86. ÅRGANG INDHOLD: Side 3 Side 4 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 18 Side 20 Småt Roning Standerhejsning i KR Yngresagen rusker op Derfor elsker jeg at ro Træningslejr

Læs mere

NR. 4 Oktober 2011-43. ÅRGANG

NR. 4 Oktober 2011-43. ÅRGANG ROKLUBBEN FURESØ Medlem af Dansk Forening for Rosport under Dansk Idrætsforbund Adresse: Furesøbad, Fiskebæk, 3500 Værløse Klubtelefon: 4495 0157 Girokonto: 6550509 http://www.roklubbenfureso.dk NR. 4

Læs mere

NR. 5 November 2011-43. ÅRGANG

NR. 5 November 2011-43. ÅRGANG ROKLUBBEN FURESØ Medlem af Dansk Forening for Rosport under Dansk Idrætsforbund Adresse: Furesøbad, Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Klubtelefon: 4495 0157 Bankkonto: 0283 6550509 http://www.roklubbenfureso.dk

Læs mere

PAGAJEN December 2010. Hellerup Kajakklub Årgang 73:4

PAGAJEN December 2010. Hellerup Kajakklub Årgang 73:4 PAGAJEN December 2010 Hellerup Kajakklub Årgang 73:4 1 PAGAJEN Klubblad for Hellerup Kajakklub Hellerup Lystbådehavn Onsgårdsvej 18 2900 Hellerup, tlf 3961 1571 e-mail: hk@hellerup-kajakklub.dk hjemmeside:

Læs mere

Den lokale dykkersprøjte

Den lokale dykkersprøjte Den lokale dykkersprøjte Medlemsblad for Sallingsund Sportsdykkerklub. Udkommer omkring: 1. januar 1. maj 1. Oktober Sidste frist for indlevering af stof en måned før berammet udgivelse: 1. december 1.

Læs mere

Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub. 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014

Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub. 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014 Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014 VORDINGBORG RO- og KAJAKKLUB NORDHAVNSVEJ 56, 4760 VORDINGBORG Tlf. 5537 3209 Web-adresse: www.vo-roklub.dk E-Mail: vo-roklub@vo-roklub.dk

Læs mere

Medlemsblad for Nykøbing Falster Roklub NFR. Nov 2012 jan 2013 NR.4 ÅRGANG 65. Pålidelighedssejlads

Medlemsblad for Nykøbing Falster Roklub NFR. Nov 2012 jan 2013 NR.4 ÅRGANG 65. Pålidelighedssejlads Medlemsblad for Nykøbing Falster Roklub NFR Nov 2012 jan 2013 NR.4 ÅRGANG 65 Pålidelighedssejlads 1 Aktivteter December 11. December 18.00: Julefrokost Januar 22. januar kl.19 i klubben. Medlemsmøde O-løb

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing April 2013 RR - april 2013 Årets gåtur Lørdag den 16 februar 2013 var vi 15 fra Rudkøbing og 3 fra Svendborg, der mødtes i Roklubben

Læs mere

gxåtçâååxü ÉÅ ]âä 9 ^ ÜÄ z{xw

gxåtçâååxü ÉÅ ]âä 9 ^ ÜÄ z{xw NR 5. 2013 gxåtçâååxü ÉÅ ]âä 9 ^ ÜÄ z{xw Indholdsfortegnelse: Madam Mimses Medie 2 I love Elvis 3 Bøllerners Blandede Bolcher 4 Kommunikation 6 Kreativ 7 Forspring 6 Coffee Break 9 BPA-modulet 10 Handi-Travel-Info

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Endnu en fondsgave

Nyhedsarkiv 2013. Endnu en fondsgave Nyhedsarkiv 2013 Endnu en fondsgave Trygfonden har tildelt os 30 stk. oppustelige redningsveste. Det var da en god julegave. Alle ønskes hermed en glædelig jul og et godt nytår fra bestyrelsen i Middelfart

Læs mere

STROKEN NR. 4 JUNI 2015. Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni

STROKEN NR. 4 JUNI 2015. Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni MEDLEMSBLAD FOR ROKLUBBEN ØRESUND STROKEN NR. 4 JUNI 2015 Grill på Stranden tirsdag den 9. juni Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni Nyttige informationer: Bestyrelse:

Læs mere

Nyhedsbrev F R E D E R I K S H A V N / L Æ S Ø R O K L U B J U N I 2 0 0 9. Frederikshavn Roklub. Ndr. Strandvej 58 9900 Frederikshavn

Nyhedsbrev F R E D E R I K S H A V N / L Æ S Ø R O K L U B J U N I 2 0 0 9. Frederikshavn Roklub. Ndr. Strandvej 58 9900 Frederikshavn «Virksomhedsnavn» «Fornavn» «Efternavn» «Adresse» «Postnr» «Bynavn» Frederikshavn Roklub F R E D E R I K S H A V N / L Æ S Ø R O K L U B J U N I 2 0 0 9 UNDER DANSK FORENING FOR ROSPORT, STIFTET 13. MAJ

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Fest. Kanindåb. kl. 19.00. lørdag den 28/8 kl. 16.00. sædvanlige billige priser. Drikkevarer kan købes til klubben 100,00. Pris for mad og morskab kr.

Fest. Kanindåb. kl. 19.00. lørdag den 28/8 kl. 16.00. sædvanlige billige priser. Drikkevarer kan købes til klubben 100,00. Pris for mad og morskab kr. ROKLUBBEN»FURESØ«Medlem af Dansk Forening for Rosport under Dansk Idrætsforbund Adresse: Furesøbad, Fiskebæk, 3500 Værløse Klubtelefon: 4495 0157 Girokonto: 6550509 http://www.fureso.dk NR. 4 AUGUST 2004-36.

Læs mere

PADLEN. 480 - oktober 2009. Stormøde Vinterræs på Amager Banko Julefrokost Tur til Gudenå Vinteraktiviteter i LK De gode gamle dage...

PADLEN. 480 - oktober 2009. Stormøde Vinterræs på Amager Banko Julefrokost Tur til Gudenå Vinteraktiviteter i LK De gode gamle dage... PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 480 - oktober 2009 Stormøde Vinterræs på Amager Banko Julefrokost Tur til Gudenå Vinteraktiviteter i LK De gode gamle dage... og meget mere Bestyrelse Formand Thomas

Læs mere

Stroken. Nr. 7 November/December 2009. Det er norsk tekst

Stroken. Nr. 7 November/December 2009. Det er norsk tekst Stroken Nr. 7 November/December 2009 Det er norsk tekst Medlemsmøde i november Kim Westphall overtager hvervet som web-redaktør, og Wickie Gjesing (nu Nielsen) overtager hvervet som medredaktør af Stroken,

Læs mere

KANOJAK. Nr. 4 september 2007. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø

KANOJAK. Nr. 4 september 2007. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø Nr. 4 september 2007 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Hvornår har du sidst testet hvor grænsen går? Billedet er fra august-introduktions-holdets første dag. Denne situation endte ikke med en

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007 Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007 Ny hjemmeside Klubben har til den nye sæson fået ny hjemmeside. Den nye hjemmeside er baseret på et såkaldt CMS systemet, hvilket er den engelske forkortelse for indholds

Læs mere

LIMNYT Nr. 7 September 2013

LIMNYT Nr. 7 September 2013 LIMNYT Nr. 7 September 2013 Nr. 7 September 2013 I dette nummer: Hvad er det for en klub vi ønsker os? Roregler om vinteren Nyt fra havkajakudvalget Beretning fra en begynder Elitestævner: EM maraton,

Læs mere