Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016"

Transkript

1 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr Ansøger har søgt om en tilladelse til indvinding af 300 til 400 m 3 /år grundvand til havevanding fra boring DGU-nr Ikast-Brande Kommune meddeler hermed tilladelse til det ansøgte, og der må indvindes grundvand til havevanding fra boring DGU-nr med nedenstående vilkår. Der må makismalt indvindes 300 m 3 /år frem til den 1. oktober 2030, hvor der skal søges igen, hvis tilladelsen ønskes opretholdt. Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. Fakta om tilladelsen: Tilladelsens løbetid Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: derno@ikast-brande.dk Sagsbehandler: Dennis Rosenblad Noe Direkte telefon: 3357 Sags ID: 2013/32758 Boringens DGU-nr JupiterID Maksimal indvinding 300 m 3 /år, med en maksimal ydelse på 1 m 3 /time. Boringens beliggenhed Vejlevej 54, 7330 Brande (Se også kort bilag 2) UTM32 EUREF89 E: N: Vilkår for tilladelsen 1. Boringen må aldrig erstattes af en ny boring heller ikke en såkaldt erstatningsboring uden at Ikast-Brande Kommune har givet tilladelse til det.

2 2. Omkring boringen skal der være et fredningsbælte med en radius på 5 meter 1. I fredningsbæltet må der ikke gødes, udbringes spildevandsslam, sprøjtes, fyldes marksprøjte eller opbevares ting der udgøre en trussel mod grundvandet. Der må desuden ikke være risiko for at biler, landbrugsmaskiner eller lignende kører på boringen. Begge dele kan fx sikres ved at afmærke fredningsbæltet fysisk. 3. Boringen og dens overbygning skal være indrettet og vedligeholdt efter reglerne for A-boringer i brøndborerbekendtgørelsen 2. Boringens overbygning skal kun beskytte boringen og dens pumpe- og elinstallationer. Der må ikke opbevares andre ting i/under overbygningen. 4. Der skal være let adgang til at tilse og vedligeholde boringen og dens overbygning. 5. Hvert år skal du notere den årlige oppumpede vandmængde. Kommunen kan bede dig om at indberette vandmængderne på årsbasis. 6. Driften af anlægget må ikke genere naboer. 7. Der skal ikke laves målinger i nærliggende boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, kan Ikast-Brande Kommune begrænse indvindingsmængden og/eller den maksimale ydelse Vandingsanlægget herunder jordledninger må ikke bruges til andet end rent vand fra indvindingsboringen. 9. Boringen må ikke bruges til spiselige afgrøder, hvilket kræver en analyse af vandkvaliteten, og en efterfølgende godkendelse fra kommunen. 10. Hvis boringen tages ud af brug, skal den sløjfes af en brøndborer med A- eller B-bevis. Sløjfningen skal ske indenfor et år. 1 9 stk. 4 i Bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land (BEK nr af ) og 24 i Lov om Miljøbeskyttelse (LBK nr af 19. december 2015). 2 Kap. 2 i Bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land (BEK nr af ) 3 16, nr. 6 i Bekendtgørelse om vandindvinding og vandforsyning (Nr af 16. december 2015).

3 Denne tilladelse erstatter tidligere tilladelser til indvinding af grundvand fra denne boring. Hvis vilkårene i denne tilladelse ikke bliver overholdt, kan Ikast-Brande Kommune trække tilladelsen tilbage uden erstatning 4. Erstatningsregler Ejeren af boringen/anlægget har pligt til at udbetale erstatning, hvis der under anlæggets udførelse eller drift sker skade i bestående forhold (herunder beskyttet natur), som skyldes ændring af grundvandsstanden, vandføringen i vandløb eller vandstanden i søer 5. Hvis der ikke kan opnås forlig om eventuel erstatning, afgøres spørgsmålet af Taksationsmyndighederne 6. Klagevejledning Hvis du vil klage over denne afgørelse, skal du klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Sådan gør du: Gå på nmkn.dk. Under overskriften "Klageportalen" vælger du "link via borger.dk" (som privatperson) eller "link via virk.dk" (som virksomhed). Log herefter på med NemId og følg vejledningen på skærmen. Du skal indgive din klage på klageportalen inden 4 uger fra afsendelsen af dette brev. Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle klagen. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i klagen. Hvis du har særlige grunde til ikke at klage via Klageportalen, skal du sende en begrundet ansøgning om fritagelse til Ikast-Brande Kommune. Kommunen sender din ansøgning videre til Natur- og Miljøklagenævnet. Det er Natur- og Miljøklagenævnet, der afgør om du kan blive fritaget fra at bruge Klageportalen. Tilladelsen offentliggøres på kommunes hjemmeside. Ansøger vil få besked, hvis andre klager over afgørelsen. Lovgrundlag 4 34 i Lov om vandforsyning mv. (LBK nr af ) 5 23 i Lov om vandforsyning mv. (LBK nr af ) 6 Taksationskommissionen for Ringkøbing, c/o Retten i Herning, Nygade 1-3, 7400 Herning

4 Denne tilladelse er givet efter 20 i Lov om vandforsyning mv 7. Afgørelsen om ikke VVM pligt er truffet efter 3 i Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) 8. Spørgsmål Har du spørgsmål til denne tilladelse, er du velkommen til at kontakte mig. Med venlig hilsen Dennis Rosenblad Noe Bilag: BILAG 1 - Redegørelse BILAG 2 - Kortudsnit Boringens placering Kopi sendt til: Danmarks Naturfredningsforening, lokalafdeling <dnikast-brandesager@dn.dk> Danmarks Sportsfiskerforbund <post@sportsfiskerforbundet.dk> Forbrugerrådet <fbr@fbr.dk> 7 Lov om vandforsyning mv. (LBK nr af ) 8 3 i Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning (nr af 16. december 2015)

5 BILAG 1 Redegørelse Ansøger har søgt om en tilladelse til indvinding af 300 til 400 m 3 /år grundvand til havevanding fra boring DGU-nr Alle beregninger i dette afsnit er gennemført som analytiske beregninger i et regneark. Sammenfattende vurdering Ikast-Brande Kommune vurderer ud fra nedenstående, at indvindingen af grundvand er miljømæssig forsvarlig, og at den ikke vil påvirke omgivelsernes kvalitet i nævneværdig grad. Der er ingen forhold, der taler for at begrænse tilladelsens løbetid. Tilladelsen gælder derfor i 15 år. Boringen - indvindingsanlægget Boringen, DGU-nr , er etableret i 2014 og er boret til 7 meters dybde. Der er kun truffet sand, og der er filtersat fra 4 til 7 meter under terræn. Grundvandsspejlet findes i ca. 4 meters dybde. Ud fra foto vurderes boringens stand til at være i orden. Ligeledes vurderer Ikast-Brande Kommune, at driften af anlægget ikke vil give anledning til støjgener, da pumpen er placeret nede under jordoverfladen i tørbrønden. I fredningsbæltet på 5 meter kan man på luftfoto og foto af boringen se, at der er have. Ansøger angiver et areal der vandes på 2500 m 3. Hvis der vandes med 120 mm per år, giver det en vandmængde på 300 m 3 /år. Med en tilladelse på 300 m 3 /år og en ydelse på 1 m 3 /timen bliver påvirkningsradius 68 meter, hvis hele tilladelsen udnyttes fuld ud, med den maksimale ydelse. Nærliggende boringer Der er ingen boringer inden for påvirkningsradius. Der vil derfor ikke ske nogen væsentlig påvirkning af andre boringer. Natur og vandløb Der er lavet en faglig vurdering af de af geologien og magasinsammenhænge ud fra Jupiter databasen, potentialekort for forskellige magasiner, topografiske kort, jordbundskort og andre GIS-kort.

6 Der er ingen beskyttede naturområder eller vandløb indenfor påvirkningsradius. Derfor er der ingen beskyttede naturområder og beskyttede vandløb der bliver væsentlig påvirkning af indvindingen 9. Natura 2000 Det nærmeste Natura 2000 område ligger ca. 7 km syd for boringen. Beregninger viser, at den store afstand mellem boring og Natura område betyder, at indvindingen ikke vil kunne påvirke Natura området. Det er dermed ikke nødvendigt at lave en nærmere vurdering af indvindingens konsekvenser for Natura 2000 området 10. Forureningskilder Der er ikke registreret jordforurening (V2) eller mulig jordforurening (V1) inden for påvirkningsradiussen på 68 m. Det er derfor usandsynligt, at indvindingen vil kunne påvirke nogle registrerede forureninger eller deres mobilitet. Ikast-Brande Kommune vurderer derfor, at der ikke skal ske nogen beskyttelsesforanstaltninger i forhold til det vand der skal indvindes 11. VVM-screening Ovenfor har kommunen vurderet at indvindingen ikke vil have en væsentlig påvirkning af forureninger eller våd- og naturområder omkring boringen. Vurderingen har inddraget de relevante punkter i en VVM-screening. På baggrund af ovenstående vurderer Ikast-Brande Kommune, at indvindingen er ikke VVM-pligtig i Lov om Naturbeskyttelse (LBK nr. nr af 8. december 2015) 10 7 i Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter (nr af 16. december 2015) til24 i Lov om miljøbeskyttelse (LBK nr af 19. december 2015) 12 3 i Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning (nr af 16. december 2015)

7 BILAG 2 Kortudsnit Boringens placering

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej 2 7430 Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.2145 Ansøger har søgt om en tilladelse

Læs mere

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej 3 7361 Ejstrupholm 14. juni 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding fra DGU-nr. 96.2376 Ansøger har

Læs mere

Harry Sand Kristensen Rishedevej 4 Rishede 8765 Klovborg 9. august 2016

Harry Sand Kristensen Rishedevej 4 Rishede 8765 Klovborg 9. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Harry Sand Kristensen Rishedevej 4 Rishede 8765 Klovborg 9. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra boring med DGU-nr. 97.1090 Ansøger har

Læs mere

IKAST GOLF KLUB Remmevej Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.

IKAST GOLF KLUB Remmevej Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST GOLF KLUB Remmevej 36 7430 Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.2125 Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen.

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. DE JYDSKE KULTØRVFABRIKKER A/S Mosevej 13 Blåhøj 7330 Brande 3. august 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2090 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til

Læs mere

Melvin Kroes Smedebækvej 9 Gludsted 7361 Ejstrupholm 4. februar 2016

Melvin Kroes Smedebækvej 9 Gludsted 7361 Ejstrupholm 4. februar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Melvin Kroes Smedebækvej 9 Gludsted 7361 Ejstrupholm 4. februar 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1518 Ansøger

Læs mere

Maria Kronborg Kramer Sørensen Linnebjergvej 1, 7430 Ikast 4. august 2016

Maria Kronborg Kramer Sørensen Linnebjergvej 1, 7430 Ikast 4. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Maria Kronborg Kramer Sørensen Linnebjergvej 1 7430 Ikast 4. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 85.1432 Ansøger

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Martin Alstrup Jensen Toftlundvej 11 7430 Ikast 17. august 2015 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 95.2573 Boringens beliggenhed

Læs mere

Herluf Arvad Mortensen Sdr Karstoftvej 13 Skærlund 7330 Brande 10. marts 2016

Herluf Arvad Mortensen Sdr Karstoftvej 13 Skærlund 7330 Brande 10. marts 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Herluf Arvad Mortensen Sdr Karstoftvej 13 Skærlund 7330 Brande 10. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1433

Læs mere

Martin Arvad Nielsen Hygildvej 28 Harrild 7361 Ejstrupholm 21. juni 2016

Martin Arvad Nielsen Hygildvej 28 Harrild 7361 Ejstrupholm 21. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Martin Arvad Nielsen Hygildvej 28 Harrild 7361 Ejstrupholm 21. juni 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.1668 Ikast-Brande

Læs mere

Lars Høgh Jensen Over Isen Vej Ikast 26. april 2016

Lars Høgh Jensen Over Isen Vej Ikast 26. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Høgh Jensen Over Isen Vej 7 7430 Ikast 26. april 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til stald fra boring DGU-nr. 86.1135 Ansøger har søgt

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Jens K S Andersen Sandfeldvej 19 7330 Brande 5. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 95.2429 Boringens beliggenhed Sandfeldvej 19, 7330 Brande (Se bilag 2) Koordinater

Læs mere

2025 eller indtil dambrugets miljøgodkendelse. eller revideres, hvor der skal søges igen, hvis tilladelsen ønskes opretholdt.

2025 eller indtil dambrugets miljøgodkendelse. eller revideres, hvor der skal søges igen, hvis tilladelsen ønskes opretholdt. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HALLESØ-VRADS DAMBRUG ApS Halle Søvej 5 Boest 8766 Nørre Snede 18. december 2015 Tilladelse til indvinding af overfladevand og grundvand til dambrug fra

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Anders A Svendsen Brandevej 35 7361 Ejstrupholm 10. juli 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.2090 Boringens beliggenhed

Læs mere

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande 12. januar 2016

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande 12. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 12. januar 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.2350 Ikast-Brande

Læs mere

Enhver ændring af boring, dens overbygning og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen.

Enhver ændring af boring, dens overbygning og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 29. juli 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.1736 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde

Læs mere

Carsten Sangild Nielsen Ruskærvej Bording 17. maj 2016

Carsten Sangild Nielsen Ruskærvej Bording 17. maj 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Carsten Sangild Nielsen Ruskærvej 20 7441 Bording 17. maj 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 75.1189 Ikast-Brande

Læs mere

Lisbeth Husum Skærlund Filskovvej 5, 7330 Brande 11. januar 2016 Fornyelse af tilladelse til varmeinjektionsanlæg på Filskovvej 5,

Lisbeth Husum Skærlund Filskovvej 5, 7330 Brande 11. januar 2016 Fornyelse af tilladelse til varmeinjektionsanlæg på Filskovvej 5, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lisbeth Husum Skærlund Filskovvej 5 Blåhøj 7330 Brande 11. januar 2016 Fornyelse af tilladelse til varmeinjektionsanlæg på Filskovvej 5, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015

www.ikast-brande.dk Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. nr. 95.2348

Læs mere

Torsten Delcomyn Hansen Bjødstrupmarken 4 Hammerum 7400 Herning 8. april 2014

Torsten Delcomyn Hansen Bjødstrupmarken 4 Hammerum 7400 Herning 8. april 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Torsten Delcomyn Hansen Bjødstrupmarken 4 Hammerum 7400 Herning 8. april 2014 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 85.1915

Læs mere

Anne Grethe Kamstrup Bach Mylius-Erichsensvej Brande 18. januar 2016

Anne Grethe Kamstrup Bach Mylius-Erichsensvej Brande 18. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Anne Grethe Kamstrup Bach Mylius-Erichsensvej 2 7330 Brande 18. januar 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til havevanding fra DGU. Nr. 95.2920

Læs mere

Rita Østergaard Skyggevej Engesvang 6. april 2016

Rita Østergaard Skyggevej Engesvang 6. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Rita Østergaard Skyggevej 58 7442 Engesvang 6. april 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.1494 Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 46 ha.

Det vandede areal udgør ca. 46 ha. Johannes Eybye Højvangsvej 3 7441 Bording 10. september 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 86.1169 Boringens beliggenhed Højvangsvej 3, 7441 Bording (Se bilag 2) Koordinater

Læs mere

Johannes Enevold Pedersen Stakrogevej 8 Blåhøj 7330 Brande 27. april 2016

Johannes Enevold Pedersen Stakrogevej 8 Blåhøj 7330 Brande 27. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Johannes Enevold Pedersen Stakrogevej 8 Blåhøj 7330 Brande 27. april 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 2102 Ikast-Brande

Læs mere

Jørn Neigaard Pedersen Agerskovvej 3, 7441 Bording 4. april 2014

Jørn Neigaard Pedersen Agerskovvej 3, 7441 Bording 4. april 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jørn Neigaard Pedersen Agerskovvej 3 7441 Bording 4. april 2014 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 76.1224 Beliggenhed Agerskovvej

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 20 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 20 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Anders Hornbech Mortensen Fløvej 8 7330 Brande 28. januar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 95.1748 Boringens beliggenhed

Læs mere

www.ikast-brande.dk Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015

www.ikast-brande.dk Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe ny haveboring på Sdr Karstoftvej 9

Læs mere

Jørgen Jensen Fredborgvej 8 Blåhøj 7330 Brande 20. januar 2016

Jørgen Jensen Fredborgvej 8 Blåhøj 7330 Brande 20. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jørgen Jensen Fredborgvej 8 Blåhøj 7330 Brande 20. januar 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 104.2229 Ikast-Brande

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Peter Sivert Kristensen Husumvej 20 7330 Brande 15. juni 2015 Indvindingstilladelse til oppumpning af grundvand til vanding fra DGU. Nr. 104.1403

Læs mere

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 1. april 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring - Vejlevej 54, Brande Boringens beliggenhed

Læs mere

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Damkjær Pedersen Hjortsvangen 80 B 7323 Give 14. december 2015 Tilladelse til etablering af ny boring til vandindvinding - Risbankevej 54 Ikast-Brande

Læs mere

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej 16 7330 Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Boringens placering Boringen

Læs mere

Frede Nissen Lyngholmvej Nørre Snede 19. oktober 2016

Frede Nissen Lyngholmvej Nørre Snede 19. oktober 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Frede Nissen Lyngholmvej 12 8766 Nørre Snede 19. oktober 2016 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1588 Ansøger har søgt

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 20 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 20 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Simon Felthaus Fyhn Engebækvej 79 7330 Brande 10. september 2014 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.1774 Boringens beliggenhed Engebækvej 79, 7330 Brande (Se bilag 2)

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Steen Bak Tøttrup Buelundvej 37 Blåhøj 7330 Brande 28. maj 2015 Tilladelse til oppumpning af grundevand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1402. Boringens

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Mette Bech-Hansen Øgelundvej 11 7330 Brande 16. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1622 Boringens beliggenhed

Læs mere

Nedre Hestlundvej 3, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89)

Nedre Hestlundvej 3, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89) Dannie Kvist Feldbak Lykkensprøve 4 7430 Ikast 12. juli 2018 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 86.1970 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand. Tilladelsen

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Louise Theilgaard Nikolajsen Ny Sandfeldvej 106 7330 Brande 23. juni 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Ny Sandfeldtvej 106, 7330 Brande Boringens beliggenhed Ny Sandfeldtvej 106,

Læs mere

Kristian Møller Sørensen Christianshedesvej 23, 7441 Bording 2. februar 2016

Kristian Møller Sørensen Christianshedesvej 23, 7441 Bording 2. februar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kristian Møller Sørensen Christianshedevej 21 7441 Bording 2. februar 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU.nr. 86.2204 Ikast-Brande

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Jan Hedegaard Hygildvej 6 Hallundbæk 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1876 Boringens beliggenhed Hygildvej6, 7361 Ejstrupholm (Se

Læs mere

Kristian Knudsen Skerrisvej 15 Langkær 7330 Brande 24. august 2017

Kristian Knudsen Skerrisvej 15 Langkær 7330 Brande 24. august 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kristian Knudsen Skerrisvej 15 Langkær 7330 Brande 24. august 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.1388 Ikast-Brande

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 31,5 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 31,5 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Knud Vilken Jensen Hedegårdsvej 11 7430 Ikast 24. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 85.1122 Boringens beliggenhed

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ejvind Tholstrup Hjøllundvej 29 Gludsted 7361 Ejstrupholm 21. april 2015 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.1357 Boringens

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 23 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 23 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Villy Søndergaard Vesterdamvej 4 7330 Brande 23. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1987 Boringens beliggenhed

Læs mere

med en ydelse på mindst 80 m 3 /t.

med en ydelse på mindst 80 m 3 /t. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Leif Søndergaard Adr. Baldershave Førstballevej 45 Lindeballe 7321 Gadbjerg 10. marts 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring Boringens

Læs mere

E: N: UTM32 EUREF89

E: N: UTM32 EUREF89 Per Kristian Lundgaard Andersen Gludstedvej 4 7430 Ikast 13. november 2014 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1430 Boringens beliggenhed Gludstedvej 4, 7430 Ikast (Se

Læs mere

Bo Anders Olesen Rørbækvej 1 Rørbæk 7323 Give 14. januar 2016

Bo Anders Olesen Rørbækvej 1 Rørbæk 7323 Give 14. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Bo Anders Olesen Rørbækvej 1 Rørbæk 7323 Give 14. januar 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.2025 Ikast-Brande

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. BESTSELLER A/S Fredskovvej 5 7330 Brande 3. november 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Fredskovvej 20, 7330 Brande Boringens beliggenhed Fredskovvej 20, 7330 Brande (se bilag 2)

Læs mere

Jonas Tang Meineche Granbakken Brande 3. maj 2016

Jonas Tang Meineche Granbakken Brande 3. maj 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jonas Tang Meineche Granbakken 10 7330 Brande 3. maj 2016 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Fyrrevænget 39, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kristian Sørensen Christianshedevej 21 7441 Bording 25. august 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Christianshedevej 23, 7441 Bording

Læs mere

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGUnr.

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGUnr. ERIK SØRENSEN Fredborgvej 25 Blåhøj 7330 Brande 28. august 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGUnr. 104.1420 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand.

Læs mere

Henry Bjerregaard Jensen Brandevej 64 Tykskov 7361 Ejstrupholm 30. november 2017

Henry Bjerregaard Jensen Brandevej 64 Tykskov 7361 Ejstrupholm 30. november 2017 Henry Bjerregaard Jensen Brandevej 64 Tykskov 7361 Ejstrupholm 30. november 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra boring DGUnr. 96.1398 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse

Læs mere

Leif Toustrup Nielsen Hesselbjergvej Ikast 17. august 2017

Leif Toustrup Nielsen Hesselbjergvej Ikast 17. august 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Leif Toustrup Nielsen Hesselbjergvej 13 7430 Ikast 17. august 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra boring DGU-nr. 85.2458 Ikast-Brande

Læs mere

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Have-, drikkevand og husdyr

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Have-, drikkevand og husdyr Asger Schibby Kjeldsen Horsensvej 41 8766 Nørre Snede 18. oktober 2018 Bygge- og Miljøafdelingen Tlf.: +4599604000 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 96.1730 Ikast-Brande Kommune giver

Læs mere

Ejstrupholmvej 13, 7330 Brande E: , N: (UTM32, EUREF89)

Ejstrupholmvej 13, 7330 Brande E: , N: (UTM32, EUREF89) AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 19. april 2018 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding/gartneri fra boring DGU-nr. 96.1535 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse

Læs mere

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding og gartneriafgrøder fra DGU-nr

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding og gartneriafgrøder fra DGU-nr Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kurt Rohbach Tykskovvej 17 7361 Ejstrupholm 24. juli 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding og gartneriafgrøder fra DGU-nr. 96.2422

Læs mere

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Gunnar Kviesgaard Enghavevej 40 Gludsted 7361 Ejstrupholm 18. maj 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1846 Ikast-Brande

Læs mere

ERIK SØRENSEN Fredborgvej 25 Blåhøj 7330 Brande 21. november 2017

ERIK SØRENSEN Fredborgvej 25 Blåhøj 7330 Brande 21. november 2017 ERIK SØRENSEN Fredborgvej 25 Blåhøj 7330 Brande 21. november 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra boring DGUnr. 104.1799 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde

Læs mere

FELDT HOLDING ApS Brogrenen Ishøj 4. oktober 2016

FELDT HOLDING ApS Brogrenen Ishøj 4. oktober 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande FELDT HOLDING ApS Brogrenen 10 2635 Ishøj 4. oktober 2016 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Dørslundvej 82, 7330 Brande Ansøger har

Læs mere

Jens Erik Gammelgaard Vester Moselundvej Bording 30. november 2017

Jens Erik Gammelgaard Vester Moselundvej Bording 30. november 2017 Jens Erik Gammelgaard Vester Moselundvej 20 7441 Bording 30. november 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra boring DGUnr. 76.1320 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til

Læs mere

Hastrupvej 14, 7330 Brande E: xxx.xxx, N: x.xxx.xxx (UTM32, EUREF89)

Hastrupvej 14, 7330 Brande E: xxx.xxx, N: x.xxx.xxx (UTM32, EUREF89) Janne og Kenneth Klausen Hastrupvej 14 7330 Brande 22. marts 2018 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 105.883 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand.

Læs mere

Thyregodvej 81, Hedegård, 7361 Ejstrupholm E: , N: (UTM32, EUREF89)

Thyregodvej 81, Hedegård, 7361 Ejstrupholm E: , N: (UTM32, EUREF89) Klaus Olsen Thyregodvej 81 7361 Ejstrupholm 21. februar 2019 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 96.2303 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand. Tilladelsen

Læs mere

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Markvanding/gartneri

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Markvanding/gartneri Christen Peter Kjems Uhrskov Brandevej 60 7361 Ejstrupholm 10. april 2018 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 96.1875 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand.

Læs mere

Rene og Anders Ibsgaard Andersen Givevej 54 Bjørnskov 8766 Nørre Snede 20. november 2017

Rene og Anders Ibsgaard Andersen Givevej 54 Bjørnskov 8766 Nørre Snede 20. november 2017 Rene og Anders Ibsgaard Andersen Givevej 54 Bjørnskov 8766 Nørre Snede 20. november 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra boring DGUnr. 96.1527 Ikast-Brande Kommune giver hermed

Læs mere

MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej Silkeborg 16. december 2016

MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej Silkeborg 16. december 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej 100 8600 Silkeborg 16. december 2016 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ATES-boring på Silkeborgvej 14 Borestedets

Læs mere

Langelundvej 1, Brandevej 16, 7430 Ikast

Langelundvej 1, Brandevej 16, 7430 Ikast Johannes Kristian Hansen Langelundvej 1 7430 Ikast 21. november 2014 Tilladelse til indvinding af grundvand til husdyr fra DGU Nr. 85.2649 Boringens beliggenhed Koordinater Matrikel nr. Langelundvej 1,

Læs mere

Rene og Anders Ibsgaard Andersen Givevej 54 Bjørnskov 8766 Nørre Snede 20. november 2017

Rene og Anders Ibsgaard Andersen Givevej 54 Bjørnskov 8766 Nørre Snede 20. november 2017 Rene og Anders Ibsgaard Andersen Givevej 54 Bjørnskov 8766 Nørre Snede 20. november 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra boring DGUnr. 96.1574 Ikast-Brande Kommune giver hermed

Læs mere

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober ha, heraf er 0 ha forpagtet

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober ha, heraf er 0 ha forpagtet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Vitting Fredborgvej 20 Blåhøj 7330 Brande 20. september 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2732, der ikke tidligere

Læs mere

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Markvanding ( m 3 /år) Husdyrbrug (ca. 600 m 3 /år) (Husholdning, 1 husstand)

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Markvanding ( m 3 /år) Husdyrbrug (ca. 600 m 3 /år) (Husholdning, 1 husstand) Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Svend Aage Christensen Hygildvej 9 Hygild 7361 Ejstrupholm 4. december 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding og husdyrbrug fra boring

Læs mere

Michael Thomas Vistesen Kejlstrupvej 9 Kejlstrup 7361 Ejstrupholm 31. oktober 2017

Michael Thomas Vistesen Kejlstrupvej 9 Kejlstrup 7361 Ejstrupholm 31. oktober 2017 Michael Thomas Vistesen Kejlstrupvej 9 Kejlstrup 7361 Ejstrupholm 31. oktober 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1459 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse

Læs mere

Isenvadvej 22B, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89)

Isenvadvej 22B, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89) Sten Jacobsen Skelhøjevej 21 7430 Ikast 19. februar 2019 Bygge- og Miljøafdelingen Tlf.: +4599604000 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 86.1601 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse

Læs mere

Teglgårdsvej 11, 7441 Bording E: , N: (UTM32, EUREF89)

Teglgårdsvej 11, 7441 Bording E: , N: (UTM32, EUREF89) Kristian Møller Sørensen Teglgårdsvej 11 7441 Bording 24. januar 2019 Bygge- og Miljøafdelingen Tlf.: +4599604000 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 86.1296 Ikast-Brande Kommune giver

Læs mere

Fasterholtvej 6, 7361 Ejstrupholm E: , N: (UTM32, EUREF89)

Fasterholtvej 6, 7361 Ejstrupholm E: , N: (UTM32, EUREF89) Ole Sørensen Fasterholtvej 6 7361 Ejstrupholm 17. januar 2019 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 96.1504 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand. Tilladelsen

Læs mere

Risbankevej 19, 7330 Brande E: , N: (UTM32, EUREF89)

Risbankevej 19, 7330 Brande E: , N: (UTM32, EUREF89) Gurli Koch Risbankevej 19 7330 Brande 19. juli 2019 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 104.1821 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand. Tilladelsen

Læs mere

Klaus Borggreen Nellemann Ilskovvej Ikast 12. januar 2016

Klaus Borggreen Nellemann Ilskovvej Ikast 12. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Klaus Borggreen Nellemann Ilskovvej 31 7430 Ikast 12. januar 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til husdyr fra DGU-nr. 85.2693 Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tildeles af Jammerbugt Kommune, når boringen er etableret. er korrekt registreret i Jupiter

Tildeles af Jammerbugt Kommune, når boringen er etableret. er korrekt registreret i Jupiter POUL NØRGÅRD Dråbystræde 77 7900 Nykøbing M Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257

Læs mere

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Grusvask (vask og vådsortering af råstoffer)

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober Grusvask (vask og vådsortering af råstoffer) Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande A/S IKAST BETONVAREFABRIK Lysholt Alle 4 7430 Ikast 10. oktober 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til vask af råstoffer fra DGU-nr. 86.2081 Ikast-Brande

Læs mere

27 ha Fasterholvej 39 E: , N: (UTM32, EUREF89)

27 ha Fasterholvej 39 E: , N: (UTM32, EUREF89) Ellen og Hans Fasterholt Fasterholtvej 39 7330 Brande 2. maj 2019 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 95.2003 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand.

Læs mere

Brunbjergvej 2, 7441 Bording E: , N: (UTM32, EUREF89)

Brunbjergvej 2, 7441 Bording E: , N: (UTM32, EUREF89) Ib Boye Lauritsen Skyggevej 13 7441 Bording 16. maj 2019 Bygge- og Miljøafdelingen Sjællandsgade 6 7430 Ikast Tlf.: +4599604000 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 86.1322 Ikast-Brande

Læs mere

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober ,5 ha, heraf er 0 ha forpagtet

Denne tilladelse gælder indtil den 1. oktober ,5 ha, heraf er 0 ha forpagtet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Aksel Tolstrup Storemosevej 3 7430 Ikast 3. oktober 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 86.2103. Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Ilskovvej 24B, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89)

Ilskovvej 24B, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89) Ole Søndergaard Madsen Lyngtoften 7 7430 Ikast 26. marts 2019 Bygge- og Miljøafdelingen Tlf.: +4599604000 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 85.1727 Ikast-Brande Kommune giver hermed

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Arne Larsen Melbækvej 90 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 05-12-2016

Læs mere

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande 29. marts 2017

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande 29. marts 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 29. marts 2017 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring Langkærvej 3, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Morten Jensen Bjergevej 155 9800 Hjørring Hjørring den 27-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-16-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Klaus Poulsen Løkkensvej 440 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Bøgevej 4, 7361 Ejstrupholm. Matrikel 7cø, Ejstrup By, Ejstrup.

Bøgevej 4, 7361 Ejstrupholm. Matrikel 7cø, Ejstrup By, Ejstrup. Else Søndervang Cramer Bøgevej 4 7361 Ejstrupholm 4. juli 2019 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring Bøgevej 4, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at etablere

Læs mere

Holger Peschardt Olesen Tarpvej 15 Uhre 7330 Brande 16. oktober 2017

Holger Peschardt Olesen Tarpvej 15 Uhre 7330 Brande 16. oktober 2017 Holger Peschardt Olesen Tarpvej 15 Uhre 7330 Brande 16. oktober 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.1897 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde

Læs mere

Løvbjergvej 23B, 7361 Ejstrupholm. 10au, Hallundbæk gde., Ejstrup

Løvbjergvej 23B, 7361 Ejstrupholm. 10au, Hallundbæk gde., Ejstrup EJSTRUPHOLM DAMBRUG A/S Løvbjergvej 23 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 25. januar 2011 Indvindingstilladelse - Ejstrupholm Dambrug Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til dambrugsdrift Beliggenhed

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Side 1 Philip Prince Skramvej 2 9881 Bindslev Hjørring den 28-03-2019 Sagsnr.: 13.02.01-P19-15-18 Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding 1. Afgørelse giver tilladelse

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Klaus Borggreen Nellemann Ilskovvej 31 7430 Ikast 25. juni 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring Boringens beliggenhed Ilskovvej 31, 7430 Ikast Matr. nr. 3m, Tulstrup By, Ikast Boring

Læs mere

DGU nr.: m nord for stuehus Gudumkærvej 5 Matr.nr.: 3 e Vrå by, Gjellerup X: , Y: udløber den 15.

DGU nr.: m nord for stuehus Gudumkærvej 5 Matr.nr.: 3 e Vrå by, Gjellerup X: , Y: udløber den 15. TEKNIK OG MILJØ Mads Peder Vendelbo Rahbek Gudumkærvej 5 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf: 9628 2828 Lokal +4596288101 miktk@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 13.02.00-P19-461-10

Læs mere

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr

Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Niels Erik Kempf Pedersen Fasterholtvej 2 7361 Ejstrupholm 21. april 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1688 Ikast-Brande

Læs mere

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m.

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Ove Rasmussen Krogbrovej Brande 14. august 2017

Ove Rasmussen Krogbrovej Brande 14. august 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ove Rasmussen Krogbrovej 4 7330 Brande 14. august 2017 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring Krogbrovej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

DGU nr.: meter vest for vestligste bygning på ejendommen. 3p Sønderlandet, Sdr. Felding X: Y: udløber den 15.

DGU nr.: meter vest for vestligste bygning på ejendommen. 3p Sønderlandet, Sdr. Felding X: Y: udløber den 15. TEKNIK OG MILJØ Pension Lyng Timlundvej 44 7270 Stakroge Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8101 bjgtj@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 13.02.01-P19-24-15

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Steen Sørensen Majgårdvej 7 Majgårde 7840 Højslev 11. juli 2016 Majgårdvej 7, Majgård, 7840 Højslev - TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL MARKVANDING AnlægsID: 779-V40-62625 AFGØRELSE Skive Kommune

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til vandindvinding Tilladelse til vandindvinding Formål: Jordvarme Tilladelsen gælder for anlæg - JupID: 189908 Tilladelsen gælder for boring DGU nr.: 38.981 Tilladelsen gælder for mængden: 7.000 m 3 /år Gælder 15 år i perioden:

Læs mere

Indvindingstilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra boring DGU. Nr

Indvindingstilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra boring DGU. Nr Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Bent Wadum Bøgebjergvej 13 8740 Brædstrup Jord og Grundvand Sagsbehandler: Ulla Nygård Hansen Direkte: 76292526 www.horsens.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-6-16 Dato:

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V Jens Frederik Jensen Kisumvej 31 Kisum 7800 Skive 20. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V90-62715

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri GARTNER FINN VANG KNUDSEN Ebeltoftvej 28 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 27-08-2015 /

Læs mere