4750 Avisen. Monrad & Rislund til Syv Sogne S. Ny kørelærer. Lundby. Mekanikeren flytter hjem igen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4750 Avisen. Monrad & Rislund til Syv Sogne S. Ny kørelærer. Lundby. Mekanikeren flytter hjem igen"

Transkript

1 4. årgang Nr Februar Avisen Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby Monrad & Mekanikeren flytter hjem igen Lundbys populære mekaniker Jan Nielsen, Lundby Autoservice, som i de seneste tre år har kastet glans over Lundby City med sin driftige virksomhed, flytter hjem til Lundby Hovedgade 34 igen. - Mine udvidelsesmuligheder er begrænsede på Trekanten, siger Jan Nielsen. Læs mere side 8 Mette Magnusson blev ny provst Køng-præsten får den kirkelige toppost i Stege-Vordingborg. S. 20 Portræt af Bårse I rækken af portrætter af de syv samarbejdende sogne er vi nået til Bårse Sogn. Læs portrættet på side Rislund til Syv Sogne S. Ny kørelærer i Lundby 3 Dilettant-sæsonen står for døren: De øver og øver i forsamlingshusene for tiden, for at vi kan få os et billigt grin om en måned eller to. Vi har smugkigget på Svinø (billedet) og i Lundby, hvor dilettanterne forbereder henholdsvis Jomfrurejsen og Svigermor på tilbud. Der er premiere på Svinø 17. februar og i Lundby 10. marts. Læs mere side 12 og 17 Bendy Mellergaard, igennem de seneste 16 år kendt ansigt i Lundby, starter nu køreskole i hjembyen. Bendy Mellergaard har i de seneste halvandet år arbejdet som kørelærer i København, men nu har han dannet Min Trafik Butik ApS sammen med to københavnske kolleger, og de har besluttet at åbne en afdeling i Lundby. De overtager lokalerne fra Lundby Trafikskole. Side

2 Avisen udgives og produceres af Foreningen Lundbyweb og 4750Avisen Møllergaarden Lundby CVR-nr.: Bank: Vordingborg Bank, Lundby Afdeling Ansv.hav. red.: Peter Sten Hansen Nyheder og annoncer sendes til: eller: 4750Avisen, Møllergaarden Lundby eller: tlf Tryk: Centraltrykkeriet i Vordingborg Oplag: Avisen distribueres med Post Danmark til samtlige husstande i 4750 Lundby samt 4760 Sværdborg Sogn og 4720 Bårse og Beldringe Sogne. Dette blad omdeles onsd. d. 31. januar og torsd. d. 1. febr Har du ikke fået bladet, så ring til Post Danmark i Præstø, tlf Sidste frist for indlevering af stof og annoncer til næste nummer af 4750Avisen er torsdag den 15. februar Marts-nummeret udkommer onsdag den 28. februar og torsdag den 1. marts Læge Dimon Petersen håber, at Lægehusets nye hjemmeside kan tage presset af den daglige telefontid mellem 8-9. Lægehuset i Lundby er gået på nettet Nu kan du bestille fornyelse af din recept og tid til en almindelig lægeundersøgelse på din computer. Lægehuset i Lundby er nemlig gået ind i den elektroniske tidsalder og har åbnet en hjemmeside, som gør det muligt at udføre en vis kommunikation med lægehuset via nettet. - Vi har et utroligt pres på i telefontiden hver morgen mellem 8 og 9, siger læge Dimon Petersen. Det er vores håb, at vi med hjemmesiden kan tage noget af presset af telefontiden. Det er ikke alle henvendelser, der fremover skal gå via hjemmesiden. Akutte problemer skal man fortsat ringe om. Hjemmesiden finder du på adressen www. laegehusetlundby.dk Akutte henvendelser er fortsat på Her er priserne på en annonce i 4750 Avisen 4 farver 1 gang 4 farver m. rabat* Sort-hvid 1 gang Sort-hvid m. rabat* 1/1 side 1600 kr kr kr kr. 1/2 side 1200 kr kr. 900 kr. 800 kr. 1/4 side 800 kr. 700 kr. 600 kr. 500 kr. 1/8 side 500 kr. 400 kr. 350 kr. 300 kr. 1/16 side 280 kr. 240 kr. 200 kr. 160 kr. *Rabatprisen opnås ved at tegne en annonce i fem numre af 4750Avisen i træk. 1/1 sides annoncer modtages gerne reproklare - resten laver vi gerne for dig, hvis du ønsker det. ALLE PRISER ER UDEN MOMS!

3 De to spasmagere Monrad & Rislund kommer til Lundby og optræder for Syv Sognes Kulturforening onsdag den 21. marts. 3 Kom til Monrad & Rislundshow for kun 100,- kroner. Som medlem af Syv Sognes Kulturforening får du 50,- kroners rabat på billetten, også fremover! Meld dig ind ved at sende en mail til eller ring Pris for ikke medlemmer: 150,- kroner. Billetter til normalpris sælges fra 1. februar i Merko, Lundby Kiosken, Spar i Sallerup og Køng. Monrad & Rislund til Syv Sogne Det bliver komikerparret Monrad & Rislund, der får lov til at åbne Syv Sognes Kulturforenings karriere. Onsdag den 21. marts kl går de to herrer på scenen i Lundby Efterskoles hal med et forrygende show. Billetter kan købes hos lokale handlende for 150,- kroner. Medlemmer af Syv Sognes Kulturforening kan købe billetter à 100,- kr. stk. ved henvendelse til kasserer Peter Sten Hansen, eller tlf I 2007 er showet en helt nyopdateret udgave af "Den Rene Jammer". Oplev bl.a. en helt ny overraskende sketch med den trængte manderådgiver Arne Bjarne Enestue og den usædvanlig generende, invalide Beatrice Palger, et navn han har taget, fordi han ikke kan huske, hvad han oprindelig hedder. Jeg glæder mig utroligt meget til at opleve de to herrer, siger formand for Syv Sognes Kulturforening, viceforstander ved Lundby Efterskole Lars Jensen. Han konstaterer i øvrigt, at det går fint med tilmeldingerne til Syv Sognes Kulturforening. - Vi har fået mange indbetalinger til Nordea i Lundby. Men vi kan godt bruge mange flere. Derfor vil jeg bede dem, der vil være medlem om at kontakte vores kasserer Peter Sten Hansen, siger Lars Jensen. Du betaler 200,- kroner en gang for alle og får rabat på de efterfølgende forestillinger! Melder du dig ind nu, får du også rabat på forestillingen med Monrad & Rislund. Du kan også melde dig ind i kulturforeningen ved at betale 200,- kr. direkte til vores konto i Nordea Lundby, som har nr Men husk at identificere dig med navn og adresse! Syv Sognes Kulturforening holder generalforsamling onsdag den 14. marts kl på Lundby Efterskole. Der vil komme yderligere omtale af generalforsamlingen i det næste nummer af 4750Avisen. Planerne om at få Niels Hausgaard til Syv Sogne er ikke opgivet. - Det var ikke muligt at få ham på besøg i 2007, da hans turné for længst er booked. Men vi har lagt billet ind på at få ham til at komme i Vi må se, om det lykkes, siger Lars Jensen. Der er mange om buddet, men mon ikke han gerne vil til så dejligt et område som vores. Foreløbigt glæder jeg mig til at møde Monrad & Rislund den 21. marts, siger Kulturforeningens formand. Blikkenslagerfirmaet Aut. Vand & gasmester Kaj O. Jensen & Søn ApS Hovedgaden 74, 4750 Lundby Privat: Palle O. Jensen Værksted: Banevej 6, Lundby Lundby Kiosken & Solcenter Lundby Hovedgade 95 åben alle dage fra 7.30 til Frisk brød fra Ørslev Bageri hver dag Brødbestillinger på alle bagerens produkter modtages gerne, senest kl. 16 dagen før. Kom og få en gang sol Pris: 25,- 10 turskort 1 gang gratis Ingen tidsbestilling Vi udlejer også DVD-film

4 4 Borgerforeningen Lundby holder generalforsamling 1. marts: Fokus på biblioteket Lundby Bibliotek skal fortsat leve og styrkes, selv om vi er kommet ind i storkommunen. Det er holdningen hos bestyrelsen i Borgerforeningen Lundby, som kalder til den årlige generalforsamling torsdag den 1. marts kl. 19 i Medborgerhuset Lundby. - Der er for mig ingen tvivl om, at vi skal arbejde intenst med udvikling af biblioteket og også gerne finde nye muligheder for brugen af det, siger formand for Borgerforeningen Lundby Peter Sten Hansen. - Vi har før gjort kommunen opmærksom på, at man kunne kombinere en kommunal kvikskranke med biblioteksservicen. Det vil vi arbejde videre med i den nye periode, siger formanden. - Vi har fortsat stort fokus på vores station, uden hvilken Lundby var noget helt andet end i dag. Det glæder os meget, at der er etableret en pendlerklub, som kan bakke op om stationen. - Endelig håber jeg, at det langt om længe må lykkes at få kommunen til at renovere Lundby Hovedgade fra Trekanten til stationen! Og hvis kommunen ikke vil Generalforsamling i ISG rydde gadekæret i Gl. Lundby for siv, så må vi se, om vi kan gøre det selv, siger Peter Sten Hansen. Alle er velkomne! I øvrigt vil alle borgere i Lundby blive inviteret til generalforsamlingen. - Vi har tegnet omkring 500 medlemmer af foreningen, og det er så mange, at vi nu godt kan sige, at vi er hele byens forening. Derfor inviterer vi alle borgere, der bor i sognet til at komme og deltage i debatten. Og i konsekvens heraf vil bestyrelsen fremlægge forslag om, at alle borgere i Lundby Sogn fremover er med i Borgerforeningen Lundby, siger Peter Sten Hansen. Torsdag den 8. februar kl afholder Idrætsforeningen Svend Gønge sin årlige generalforsamling i Køng Forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne kg. træpiller 8 mm i 25 kg. sæk 4,8 kwh : 2050, kg. træpiller 8 mm i 16 kg. sæk 4,8 kwh : 2150, kg. træpiller 6 mm i 15 kg. sæk 5,0 kwh : 2250,- 960 kg. briketter i 10 kg. poser lyse/mørke : 1950,- 1 bur birkebrænde med 72 sække - 2 stablede rummeter TØRT : 1680,- 1 palle spåner m. 15 baller à kg. : 950,- Alle priser er inklusive moms. Levering: 1 palle: 170,- kr., 2 paller: 300,- kr. Efterflg. paller: 100 kr. pr. palle. Afhentning søndag kl eller efter aftale Hammer Hestehave 6 (mellem Lundby og Hammer) Tlf: / Snedker og tømrerarbejde Tømrermester Ole J. Larsen Lundby Hovedgade 70, 4750 Lundby Mobil: Fax:

5 Vær med i en succes! 5 Medborgerhuset Lundby søger nye medlemmer Medborgerhuset Lundby er en kæmpe succes. I hvert fald i den forstand, at huset bruges i stor stil af byens borgere. Der er stort set besat hver aften af aktive borgere, der dyrker den ene eller den anden fritidssyssel. Alligevel - og derfor - skal der slides i det af husets ledelse for at holde huset i orden. Lejemålene skal lejes ud og huslejerne kradses ind. Når huset lejes ud til fester, skal faciliteterne være i orden, både før og efter festen. Der er nok af spændende opgaver og udfordringer. Og hele tiden skal bestyrelsen have for øje: hvad skal der til, for at vi kan gøre huset endnu mere attraktivt at leje. Der er ikke noget at sige til, at bestyrelsen for Medborgerhuset ApS en gang imellem trænger til nye kræfter. En sådan situation er opstået i forbindelse med generalforsamlingen onsdag den 21. februar. Tre af de fem bestyrelsesmedlemmer har besluttet sig for at stoppe. Det er Bent Jørgensen, Anne Greve og Konny Baagø, der stopper. Tilbage er formanden Jens Chr. Rasmussen og Benny Krabbe. - Jeg vil godt invitere nye og friske kræfter med i bestyrelsen, siger Jens Chr. Rasmussen. - Gerne nogle med nye og friske ideer til, hvordan vi kan udvikle huset til en endnu større succes end det er i forvejen. For mig er det dog vigtigt, siger formanden, at huset først og fremmest er til gavn for byens borgere, et medborgerhus, hvor aktive borgere kan samles om spændende aktiviteter. Udfordringen består så i, hvordan vi kombinerer det med indtægterne, så det hele kan køre rundt. Hvis du har fået lyst til evt. at være med, men gerne vil vide mere, så kontakt formand Jens Chr. Rasmussen på tlf Medborgerhuset danner blandt andet rammen om de populære fællesspisninger, her står den på thai-mad. Din lokale mekaniker tilbyder: Alt i autoreparationer, f.eks.: Rustreparationer, Serviceeftersyn, Forsikringsskader, Olieskift, Udskiftning af dæk og Styretøjsmåling Dit valg af mekaniker er også en tillidssag Lundby Autocenter v/ Jan Nielsen Lundby Hovedg. 32 tlf

6 6 Synne og Ulrik bygger hus Januar 2006: Man begynder at kunne forestille sig huset efter at de fleste fundablokke er sat. Januar 2006: Kloak og slanger til vand er ved at blive sat. Solstrålehistorie eller håndværker-allergi? Vi nyder den milde danske vinter En erfaringsføljeton som førstegangsbyggere. Af Synne Felter og Ulrik Friis, Grumløsvej 91 Vi må tilstå, at vi nyder den milde danske vinter, som jo betyder, at arbejdet på huset ikke er gået i stå. Når man kigger på byggegrunden nu og sammenligner med midten af december, ser det ved første øjekast ikke ud som om, der er sket ret meget, men alligevel er der udført mange vigtige arbejdsopgaver. Forskallingen til randfundamentet er fjernet, og jorden er komprimeret omkring fundamentet, næsten alle fundablokke er sat, og de første vand- og kloakrør er lagt. I forbindelse med demonteringen af forskalling til fundamentet blev der fundet et tyndt lag muldjord i den ene ende af huset. Muldjord kan i værste tilfælde synke sammen, så det fremtidige gulv kan synke. Derfor måtte omkring 20 m3 jord og grus udskiftes med rent grus, hvilket naturligvis koster tid og desværre også penge. Til at udføre alt kloakarbejdet har Tømmergården Grumløse indgået samarbejde med KES Køng ved kloak-mester Peter Larsen. Som omtalt i sidste nummer af 4750Avisen har KES Køng tidligere givet os et seriøst og gennemarbejdet tilbud, så vi ser frem til godt og professionelt arbejde. Det første store byggemøde holdt vi i slutningen af december. Foruden håndværkerne fra Tømmergården Januar 2006: Maskiner skal der til, og senest har Tømmergården Grumløse opsat en skurvogn. Grumløse, KES Køng, arkitekten William Tolstrup og os som bygherrer, deltog også Storstrøms Byggecenter i Ørslev ved Peter Højstrup. Storstrøms Byggecenter skal levere næsten alle materialer til byggeriet, da ekspertise, leveringssikkerhed og service er helt i top. Et byggemøde med alle de involverede parter er et rigtigt godt forum for menings- og erfaringsudveksling og kan medvirke til at få den rigtige teamspirit frem, så alle arbejder sammen for at få et perfekt resultat. At være bygherre er faktisk ret tidkrævende. Selvom vi har specificeret stort set alt ned til mindste detalje, kan der opstå tvivl, og der er ofte spørgsmål, der kræver svar her og nu. Vi er glade for at have en vis indsigt i byggeprocesser, men vi benytter os mange gange af rådgivning fra vores arkitekt. Byggepladsen bliver inspiceret dagligt, indgåede aftaler skrives ned og materialer kontrolleres, hvilket betyder at vi i gennemsnit bruger 1-2 timer på byggeriet om dagen. Er alt om byggeriet så i orden, som vi har givet udtryk for indtil nu? Ja, det er det faktisk. Det er ikke fordi, der ikke er sket fejl, for det er der, men der er ingen diskussioner med tømrermester Tonny Pedersen fra Tømmergården Grumløse. Når hans holdning er, at byggeriet bare skal være i orden er diskussionerne ikke komplicerede. Det er faktisk blot en samtale om, hvordan problemet løses.

7 7 Vi byder dig og dine penge velkommen i Vordingborg Bank Klaus Larsen - Anette Wollesen - Flemming Irgens

8 8 Jan Nielsen foran sit tidligere og kommende værksted ved hjemmet Lundby Hovedgade 32. Lundby Autocenter flytter 1. februar fra Trekanten, den blå prik, til Lundby Hovedgade 32, den røde prik, hvor Jan Nielsen også bor sammen med sin kone Mette og fem børn. Mekanikeren flytter hjem Lundbys succesrige mekaniker Jan Nielsen har i de seneste tre år udviklet Lundby Autoservice til en blomstrende forretning i lejede lokaler på Trekanten i Lundby City. Nu flytter han tilbage til udgangspunktet for tre år siden, lokalerne ved hjemmet på Lundby Hovedgade 32. Det kræver nok en forklaring. - Der er to grunde, siger Jan Nielsen. For det første har jeg som lejer begrænsede udvidelsesmuligheder på Trekanten, og for det andet er det da også meget rart at arbejde tæt på familien. Det er tre år siden, at Jan Nielsen lejede værkstedet på Trekanten af mekaniker Steffen Larsen. Det er gået godt for Jan Nielsen i de tre år. Han startede for sig selv, nu har han ansat to svende og to lærlinge. - Jeg har behov for at få mere plads, men det er ikke muligt som lejer på stedet her. Derfor ser jeg ingen anden mulighed end at flytte hjem, for her kan jeg da udvide så meget, jeg vil. Jeg har tænkt mig at indrette to værkstedslinjer umiddelbart, og så overvejer jeg at bygge ud, så vi kan få plads til alle vores aktiviteter, siger Jan Nielsen. Jan Nielsen viser, hvor han har tænkt sig at bygge til.

9 Svinøboerne inviteres på bøf og borgersnak Fredag den 2. marts skal svinøboerne en tur i Svinø Forsamlingshus. Her byder Syv Sogne Samarbejdet på en god engelsk bøf med tilbehør og en snak om fremtiden for Svinø og dannelsen af en borgerforening i området. - Vi deler ikke gratis bøffer og rødvin ud, uden at få noget for det, siger sekretariatsmedlem i Syv Sogne Samarbejdet Peter Christensen. - Vores bagtanke er at få drøftet borgernes holdning til fremtidens Svinø og så få dannet den borgerforening, som vi i den grad mangler i vores arbejde, siger Peter Christensen. Svinø er faktisk det eneste sogn i Syv Sogne Samarbejdet, som mangler en forening til at varetage sognets interesser, efter at både Beldringe og Udby har dannet deres foreninger, og efter at Køng Brugsforening er blevet omdannet til en borgerforening. - Vi må have svinøboerne på banen, så vi fortsat kan udgøre et attraktivt område i Syv Sogne og Vordingborg Kommune, siger Peter Christensen. Han peger også på, at Danmarkshistoriens største landdistriktsprogram er ved at blive søsat. - Her skal vi være vakse ved havelågen, ligesom de øvrige sogne i Syv Sogne Samarbejdet er, og det kan vi også bruge en borgerforening til, siger Peter Christensen. Peter Christensen, Svinø. 4750Avisen til generalforsamling Foreningen, der udgiver 4750Avisen og internetportalen kalder sine medlemmer til generalforsamling mandag den 26. februar kl i Medborgerhuset Lundby. Foreningen Lundbyweb & 4750Avisen blev dannet i 2001, og dengang havde den til formål at udgive internetportalen lundbyweb. I januar 2004 kom 4750Avisen til som en aktivitet for foreningen. På generalforsamlingen vil foreningen kigge tilbage på endnu et år, hvor det er lykkedes at skaffe økonomi til at udgive 4750Avisen. Formålet med både avis og internetportal er at tjene det lokalområde, borgere og erhvervsliv, privat og offentligt, som er vores udgivelsesområde, nemlig de syv samarbejdende sognes område samt hele 4750området. 4750Avisens seneste initiativ er en fælles kalender for alle mødearrangører i de syv sogne, et initiativ, der opnåede kontant støtte fra Indenrigsministeriets landdistriktspulje. Krøltoppen har købt fornuftigt ind Sydsjællands Perle 9 Else Christensen, indehaver af Salon Krøltoppen i Lundby har købt fornuftigt ind til vintervarmen. Det er baggrunden for, at hun kan præsentere kunderne for en række gode tilbud. F.eks. permanent og farvning til langt under normalprisen. Ydermere sælger Else Christensen fra salonen på Lundby Hovedgade 93 det populære Crushshampoo, -balsam og -voks til kun 79,- kr. pr. enhed. Og køber du tre enheder, betaler du kun for to! - Jeg har også et restlager af l Oreal-shampoo, både til permanent, farvet hår og til tørt hår, som jeg sælger til 100,- kr. pr. 500 ml. mod normalt 150,- kr.! Helaftens arrangementer fra 472 kr. pr. couvert alt inkl. Åben for store som små selskaber alle ugens dage Mad ud af huset Husmandskost fra kr. 85,- Smørrebrød fra kr. 17,- Festmenu fra kr. 145,- Buffet fra kr. 110,- Ring efter brochure Bårse Samlingshus Pia & Mikael

10 10 Bendy Mellergaard har slået sig ned som ny kørelærer i Lundby. (Foto: Matt K. Baldersøe). Ny køre- lærer i Lundby Lundby får ny spændende køreskole, når Din trafik Butik ApS i Rødovre overtager lokalerne på Lundby Hovedgade 70, der tidligere blev drevet af Lundby Trafikskole. Tre kørelærere Din Trafik Butik ApS ejes i fællesskab af kørelærerne Ola Noppenaug, Jean Nordberg og den lokale Bendy Mellergaard. Bendy Mellergaard har de sidste to år fungeret som kørelærer i København og har her haft et stort antal elever til køreprøve. Han har i løbet af sine mere end 16 år i Lundby fået et stort kendskab til lokalområdet og glæder sig til sammen med sine kolleger også at tilbyde elever på Sydsjælland en god og kvalitetsbevidst undervisning. - Og det er da sjovt, at de Rengøringshjælp søges Vi søger en dame, der vil gøre rent og udføre lettere husligt arbejde i 3-4 timer pr. uge. Vi bor i et ældre stuehus på 160 m2. Du skal være grundig, pålidelig og have erfaring med rengøring. Løn efter aftale. Kontakt venligst Synne Felter & Ulrik Friis på telefon SYDSJÆLLANDS MURERSERVICE SM Byg Aps Arkitekttegnede enfamilieshuse Alt tømrer og murerarbejde udføres v. Peter Mieritz tlf dagplejebørn, min kone Marianne havde for 16 år siden, nu skal til at tage kørekort hos mig, siger Bendy Mellergaard. Din Trafik Butik tilbyder kørekort til kategorierne A (motorcykel), B (alm. Bil), C (lastbil) og E (trailer/ anhænger); desuden tilbydes erhvervskørekort (taxi), færdselsrelateret førstehjælp samt uddannelse til kørelærer. Vi begynder i Lundby med kørekort til kategori B (alm. bil), og afhængigt af behov vil der også starte hold i de øvrige kategorier her i Lundby, ellers tilbydes undervisningen til disse i vores afdeling i Rødovre. At tage kørekort er ikke kun et spørgsmål om at gennemgå lovens mindstekrav, et teorikursus på 28 lektioner, Edb-hjælp til virksomheder LAGERSALG: Bl.a. bærbare pc er, printere, telefoner Gør et kup på Dybsø Fjordbanke Lundby Tlf køre 16 lektioner i skolevogn, gennemføre 4 lektioner på manøvrebane og 4 lektioner i køreteknik (glatbane) samt bestå en køreprøve, det er også en tillidssag mellem elev og kørelærer. Hos Din Trafik Butik, ønsker vi at leve op til vores målsætning om kvalitet og lover ikke mere end vi kan holde. Til gengæld holder vi også det vi lover. Første teorihold starter lørdag, den 10. februar kl , og der undervises herefter hver torsdag mellem og Ring og hør nærmere. Tilmelding og nærmere information hos Bendy Mellergaard på mobiltelefon eller hos Din Trafik Butik tlf

11 Annik, Margit, Maj-Britt og Else, fire suppekoner, der gjorde stor lykke! 11 Fællesspisning - nu med børnemenu 55 mennesker spiste fire slags supper i januar måned, og de store suppegryder var næsten tomme, da aftenen sluttede, og det var de fire suppekoner godt tilfredse med. Den 7. februar serverer vi gule ærter á la Margit, og som noget nyt vil vi fremover også servere en børnemenu. I februar er børnetilbudet Byg en burger. De gule ærter koster 40,- og Husk! Deadline til 4750Avisen er altid den i måneden burgeren 20,-. Meld dig til senest søndag den 4. februar til Margit: eller til Annik: / eller send en mail til 15. Køkkenholdet siger tak for i aften. Italiensk i marts I marts tryller en italiensk gæstekok, Fausta Addone, i køkkenet. Menuen består af persillesuppe efterfulgt af kalveruller med kartoffelkroketter og stegte peberfrugter. I april serverer vi gode gammeldags danske frikadeller. På glædeligt gensyn! Annik, Margit & Else LUNDBY APOTEK Lundby Hovedgade 95 tlf Åbningstider: man-fredag: lørdag:

12 12 Lundby Amatør Teater præsenterer årets latterorkan: Svigermor på tilbud Det bliver med garanti sjovt, når Lundby Amatør Teater indtager scenen i Medborgerhuset Lundby lørdag den 10. og søndag den 11. marts. Årets farce hedder Svigermor på tilbud og den handler at få De vilde fugle til at kidnappe svigermor. Svigerfaderen er glad for at slippe af med konen, så han kan rejse med sin elskerinde. Verner er i kløerne på en ubehagelig lånehaj, og da Bimse forregner sig og ikke kan have gidslet hjemme, bliver svigermor installeret hos datteren og svigersønnen med bind for øjnene og høreværn. Kom og oplev denne vanvittige farce med din svigermor, hvis du tør. I den alt dominerende hovedrolle som svigersønnen Verner brillerer den fra Næstved importerede Hans Mejer Hansen. Niels Glud vil garanteret også gøre stor lykke. I år spiller han den bindegale Bimse, en rolle, der får det bedste frem i kioskmanden fra Lundby. Svigermor kidnappes første gang lørdag den 10. marts kl. 20, med eller uden svigermor. Før forestillingen er der spisning kl. 18, en veltilrettelagt buffet. Efter svigermor spiller Soundtrack igen i år op til dans. For børn, pensionister og andre, som ikke har mulighed for at komme lørdag, er der mulighed for at se stykket søndag den 11.marts kl , hvor tæppet går. Der vil blive serveret kaffe og kage samt sodavand til børnene. Forsalget af billetter starter 13. februar kl i Medborgerhuset Lundby. Herefter kan billetterne købes i Merko og Kiosken i Lundby, sidste salgsdag er 4. marts. Prisen for deltagelse lørdag er 195 kr., og søndag er det 65 kr. Lone Jeppesen spiller Verners tilsyneladende enfoldige sekretær Stinne og Hans Mejer Hansen har stykkets hovedrolle som svigersøn. Niels Glud og Hans Mejer Hansen ved de første prøver. De to herrer kommer til at tage kegler som henholdsvis Bimse og svigersønnen Verner, der kidnapper sin svigermor. Sådan udkommer 4750Avisen: Marts 2007: 28. februar - deadline 15. februar April 2007: 28. marts - deadline 15. marts Maj 2007: 2. maj - deadline 15. april Juni 2007: 30. maj - deadline 15. maj Juli 2007: 4750Avisen holder sommerferie August 2007: 1. august - deadline 15. juli September 2007: 29. august - deadline 15. aug. Oktober 2007: 3. oktober - deadline 15. sept. November 2007: 31. oktober - deadline 15. okt. December 2007: 28. november - deadl. 15. nov. Januar 2008: 2. januar deadline 15. dec. Torsdag, fredag, lørdag åbent fra 10-15, søndag Mandag, tirsdag, onsdag er Solsikken lukket pga. blomsterbinding, men du er altid velkommen til at ringe og bestille dekorationer til afhentning eller levering.

13 Skal vi have multihal i Bårse? 13 Det skal vi i hvert fald, hvis det står til den visionsgruppe, der blev nedsat på Syv Sognemødet i Bårse Samlingshus i slutningen af oktober På mødet drøftedes ønsker til fremtiden i Bårse. Følgende emner blev bragt i spil af forsamlingen: - Mere erhverv mod NV mod motorvejen - Byggeri mod syd ved Lundbyvej - Bus mod Lundby - Parcelhuse - Stier - Tunnel under Næstvedvej - Cykelsti mod Lundby og Præstø - Udvidelse af hal - Bevarelse af landsbyen - Samarbejde mellem institutioner - Svømmehal - Bevarelse af skolen - Ældre i Bårse Visionsgruppen Visionsgruppen blev lagt ind under Lokalrådet, og den tog på sit første møde hul på emnerne. Det er meget vigtigt, at skolen bliver bevaret. Den og institutionerne er en af hovedårsagerne til, at unge familier vælger at slå sig ned i Bårse frem for andre landsbyer på Sydsjælland. Den er også et vigtigt hjul i det maskineri, der opretholder Bårse som en overskuelig landsby med de tilbud, der helst skal være i dagligdagen til en bredt sammensat befolkningsgruppe. Multihal Et andet vigtigt punkt er en multihal, som kunne placeres på det areal på Lundbyvej som er udlagt til Campingplads eller lignende i regionplanen. Den kan binde den kommende vandskisportssø og stadion sammen. Den vil kunne tjene ønsket om at dyrke mange forskellige sportsgrene inklusiv svømning, hvis en svømmehal etableres. Den vil også kunne rumme et sundhedscenter med ekspertbistand til genoptræning af folk, der har behov for det. Hallen vil også kunne rumme faciliteter til dagplejen og spejderne. Den kan være mødested for ældre og dermed opfylde ønsket om, at generationerne har mulighed for at mødes, så alle lærer at opfatte sig som hørende til landsbyens fællesskab. Det er en forudsætning for en levende landsbys beståen. For at skabe så bredt et grundlag som muligt og for at få alle mulige ideer og funktioner indarbejdet har gruppen inviteret et bredt udsnit af foreninger og institutioner i området til idémøde den 1. februar. Gruppen håber naturligvis på stor tilslutning. Andre vigtige temaer, som der også skal arbejdes med er trafikforholdene i Bårse og de ældres ønsker og forventninger til fremtiden. Lene Karnøe Sørensen Møde om en evt. multihal i Bårse Torsdag den 1. februar 2007 kl i klubhuset på Bårse Stadion Tømrer & snedkermester Ole Pedersen Ibsvej Lundby * Tagudskiftning * Reparationer * Nybygninger * Totalentrepriser * Om & tilbygninger * Køkkener, bad & garderobe *Døre, vinduer og glasarbejde * Opsætning af lofter * Lægning af gulve Mobil

14 Februar 2007 Torsdag : Lundby Bibliotek har åbent 18.30: Lundby Bridgeklub i Medborgerhuset Lundby 19.00: Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.30: Møde om multihal i Bårse, klubhuset på Bårse Stadion Fredag 2 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 4 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent 19.15: Lundby Sognearkiv Lundby Hovedgade 100, kld : Lundby Amatørteater øver i Medborgerhuset Lundby Onsdag : Fællesspisning i Medborgerhuset Lundby - gule ærter Torsdag : Køng Sognearkiv har åbent i graverboligen ved Køng Kirke 16-19: Lundby Bibliotek har åbent 18.30: Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Genoplivende generalforsamling i Udby Beboerforening Fredag : Lundby Bibliotek har åbent Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 11 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent 18.00: Generalforsamling i Bårse Grundejer og Borgerforening i Samlingshuset i Bårse. Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent 19.00: Lundby Amatør Teater øver i Medborgerhuset Lundby Onsdag 14 Torsdag 15 Deadline for 4750Avisen - send dit stof til 16-19: Lundby Bibliotek har åbent 18.30: Lundby Bridgeklub i Medborgerhuset Lundby 19.00: Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag : Lundby Bibliotek har åbent Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 18 Fastelavnsarrangementer i flere sogne Mandag : Lundby Bibliotek har åbent Landsbyforum holder møde i Kalvehave Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent 19.00: Lundby Amatør Teater øver i Medborgerhuset Lundby 19.00: Borgerforeningen Lundby holder bestyrelsesmøde i Medborgerhuset Lundby Onsdag : Syv Sogne Samarbejdet mødes i Overvindinge Forsamlingshus, Sværdborg Torsdag : Lundby Bibliotek har åbent 18.30: Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Per Larsen, Københavns Politi, holder foredrag i Samlingshuset i Bårse 19-21: Første møde i Syv Sognes Erhvervsforum i Medborgerhuset Lundby. Fredag : Lundby Bibliotek har åbent Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 25 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent 19.00: Generalforsamling i Foreningen Lundbyweb & 4750Avisen Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent 19.00: Lundby Amatør Teater øver i Medborgerhuset Lundby 19.00: Lundby Menighedsråd holder møde i Rytterskolen i Gl. Lundby Onsdag Avisen udkommer

15 Marts 2007 Torsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Lundby Bridgeklub i Medborgerhuset Lundby 19.00: Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Generalforsamling i Borgerforeningen Lundby i Medborgerhuset Lundby Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby 18.00: Premiere på Sværdborgs Dilettantforestilling Det store Event i Overvindinge Forsamlingshus. Efter forestillingen støttefest for forsamlingshuset med buffet og dans til Goosetown. Søndag 4 Mandag : Køng Sognearkiv har åbent i graverboligen ved Køng Kirke Tirsdag : Lundby Sognearkiv Lundby Hovedgade 100, kld : Lundby Amatørteater øver i Medborgerhuset Lundby Onsdag : Fællesspisning i Medborgerhuset Lundby - menuen er italiensk! Gæstekok: Fausta Addone. Torsdag : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby 18.00: Lundby Amatørteater opfører årets dilettantstykke Søndag : Lundby Amatørteater opfører årets dilettantstykke Mandag : Syv Sogne Samarbejdet mødes i Beldringe Tirsdag : Sværdborg Menighedsråd mødes i Graverboligen, Hasbjergvej 90 i Sværdborg 19.30: Lundby Sognearkiv afholder foredrag på Svend Gønge-skolen Onsdag : Generalforsamling i Syv Sognes Kulturforening på Lundby Efterskole i Lundby Torsdag 15 Deadline for 4750Avisen - send dit stof til 18.30: Lundby Bridgeklub i Medborgerhuset Lundby 19.00: Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Landsbyforum mødes på Møn Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 18 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Tirsdag : Offentligt regnskabsmøde for Lundby Menighedsråds Kirkekasse i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.30: Offentligt regnskabsmøde for Sværdborg-Lundby Pastorats Præstegårdskasse i Rytterskolen i Gl. Lundby 20.00: Fællesmøde for Sværdborg og Lundby Menighedsråd i Rytterskolen i Gl. Lundby Onsdag : Monrad & Rislund opfører deres show Den rene Jammer på Lundby Efterskole Torsdag : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby EM-fodbold: Spanien-Danmark Søndag 25 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Onsdag Avisen udkommer 19.00: Borgerforeningen Lundby holder bestyrelsesmøde i Medborgerhuset Lundby 21.00: EM i fodbold. Tre kampe ikke Danmark Torsdag : Generalforsamling i Sværdborg Beboerforening i Overvindinge Forsamlingshus Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby

16 16 April 2007 Søndag 1 Palmesøndag Mandag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Køng Sognearkiv har åbent i graverboligen ved Køng Kirke Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Onsdag 4 Torsdag 5 Skærtorsdag Fredag 6 Langfredag Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 8 Påskedag Mandag 9 2. påskedag Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Onsdag : Fællesspisning i Medborgerhuset Lundby - danske frikadeller! Torsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag 13 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 15 Deadline for 4750Avisen - send dit stof til Mandag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Landsbyforum holder møde i Syv Sogne Onsdag : Generalforsamling i Erhvervsforum i Beldringe Torsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Lundby Bridgeklub i Medborgerhuset Lundby 19.00: Sværdborg Sognearkiv i Graverboligen, Hasbjergvej 90, Sværdborg : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby 19.00: Syv Sogne Samarbejdet mødes i Udby Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 22 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Tirsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Sværdborg Menighedsråd mødes i Sværdborg Graverboligen Hasbjergvej : Borgerforeningen Lundby holder bestyrelsesmøde i Medborgerhuset Lundby Onsdag : Lundby Menighedsråd mødes i Rytterskolen i Gl. Lundby Torsdag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade : Lundby Whistklub i Medborgerhuset Lundby : Lundby-Sværdborg Voksenkor øver i Rytterskolen i Gl. Lundby Fredag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100 Lørdag : Stavgang fra Folkesundhedspladsen ved Ibsvej i Lundby Søndag 29 Mandag : Lundby Bibliotek har åbent på Lundby Hovedgade 100

17 17 Aase (Marilin Guttesen) og Bitten (Nina Oxdam) prøver at finde det helt rigtige stykke mandfolk - i 4750Avisen! Årets dilettantstykke på Svinø Jomfrurejsen er skrevet af Hanne Elkjær Andersen. Instruktør er igen i år Hanne Breitenstein Jomfrurejsen på Svinø Sigurd er Bitten og Børges intelligente søn, der henter reservedele hver dag hos skrothandleren. Meget overraskende lykkes det ham at lave en tidsmaskine, og så dumper en vaskeægte viking ind i nutiden. Men tiden har ændret sig en del på 1000 år, så han bliver en virkelig prøvelse for familien. En lille detalje har vikingen dog tilfælles med nutidens hankønsvæsener: han kan li damer! Sigurds moster Aase er på besøg og Børges nye kvindelige chef Dahlgren har inviteret sig selv på middag. Alle kunne have glædet sig til middagen, hvis ikke lige Sigurd havde haft problemer med at sende vikingen retur. Lykkes det for Sigurd? Eller skal vi forberede os på endnu et besøg? Og vil det besøg falde i god jord hos alle? Ender det hele lykkeligt? Alle disse spørgsmål får vi svar på lørdag den 17. februar kl , når Svinø-dilettanterne blænder op for årets latterkomedie i Svinø Forsamlingshus. Som sædvanligt spiller Svinø-dilettanterne lørdag eftermiddag kl generalprøven er gratis. Og så er der ellers premiere om aftenen kl. 19, hvor det koster 75,- kr. at komme ind til alle løjerne. Det er som sædvanligt muligt at bestille smørrebrød i pausen. I rollerne: Bitten: Nina Oxdam Børge: Jess Nielsen Sigurd: Dorthe Nielsen Åse: Marilin Guttesen Viking: Linette Jensen Kone: Henrik Petersen Dahlgren: Årets surprise Sufflør: Birthe Petersen Instruktør: Hanne Breitenstein Backstage: Randi Sørensen Backstage: Bent Andersen Aase og Bitten sammen med Børge (Jess Nielsen).

18 18 Lundby Bibiotek er unikt Else Lützhøft har besøgt Lundby Bibliotek - og det eneste filialbibliotek i landdistrikterne i Ny Vordingborg Kommune En mørk og stormfuld eftermiddag i januar kommer jeg kørende ad Lundby Hovedgade, da lyset i bibliotekets vinduer lokker mig indenfor. Her er hyggeligt og rart, så jeg kigger mig lidt omkring. Først går jeg ind i børneafdelingen, som har muntre figurer på væggene og møbler i børnestørrelse. Reolerne er fulde af bøger, men der er også tilbud om cd er, videoer og dvd er. Så kigger jeg ind i voksenafdelingen med skønlitteratur, hvor de nyeste udenlandske og danske bøger er smukt arrangeret på et rundt bord. Her står også en pc, som man kan bruge, og her er også et rum med faglitteratur. Til sidst går jeg ind i det mindste rum, som er møbleret med et bord og to røde lænestole og det allerbedste: aviser og tidsskrifter i mængde. De nyeste skal man læse på stedet, de gamle kan man låne med hjem. Her er både Sjællandske, Politiken og Berlingske Tidende og tidsskrifter som Haven, Komputer, Illustreret Videnskab, I Form og mange flere og der er sandelig også det nyeste nummer af Alt for Damerne så lad det bare storme og regne udenfor, her slår jeg mig ned. Inden jeg går, får jeg en snak med den venlige bibliotekar, Ulrik Jensen, og han oplyser mig om, at jeg faktisk er meget privilegeret, fordi jeg befinder mig på det eneste filialbibliotek, som er tilbage i landdistrikterne i Ny Vordingborg Kommune. Alle andre landdistrikter har bogbusser, hvor jeg jo ikke kan sidde og flyde ud med et Alt for Damerne eller støve rundt på hylderne og lade mig inspirere.

19 19 Bestil dine bøger online og hent dem på Lundby Bibliotek Bibliotekar Ulrik Jensen i arbejde. Lundby filialbibliotek finder du online på Vordingborg Bibliotekernes hjemmeside: I biblioteksbasen på hjemmesiden kan du søge efter materiale. Når du har fundet dit materiale, kan du se hvilke lokalbiblioteker, der har det, og du kan også selv vælge, hvor du vil afhente det. Kan du ikke finde dit materiale på Vordingborg Bibliotekerne, klikker du ind på selvbetjening i den højre spalte på forsiden, og så kan du vælge Her får du adgang til samtlige biblioteker i Danmark, hvor du kan låne eller reservere dit materiale, og som før gælder det: du vælger selv, hvor du vil hente det. Så selv om Lundby er et lille filialbibliotek, er der hul igennem til alle biblioteker i Danmark, og du behøver bare at gå ned ad Hovedgaden 100 for at hente det materiale, du har bestilt online. Ulrik fortæller mig, at Lundby Bibliotek ikke kun har bøger, men også cd er, videoer, dvd er og pc-spil til udlån. Selvfølgelig har de ikke plads til alt i det lille bibliotek, men de er ret skrappe til at skaffe materiale fra dag til dag. Ulrik synes også, det er sjovt at hjælpe skolebørnene med at finde materiale til deres forskellige opgaver. Får han et praj fra en lærer om et bestemt emnearbejde, har Ulrik materialet klar fra start. Vi får også en lille snak om åbningstider, og Ulrik fortæller mig, at de pusler lidt med en idé om at flytte en eftermiddag til en formiddag, så kunne dagplejemødrenes børn og børnehaven også få glæde af biblioteket. Det er vigtigt at introducere børn til biblioteket, så de bliver kommende lånere - for uden lånere intet bibliotek. Udenfor i stormen glæder jeg mig over at bo i en by med bibliotek. Men jeg tænker også lidt over, at det er et skrøbeligt privilegium. Ulrik snakkede meget om korte åbningstider og manglende ressourcer til at realisere nye ideer. Hvis Lundby stadig skal have sit unikke tilbud og et bibliotek i en positiv udvikling, er det vigtigt at vise, at vi påskønner biblioteket med alle dets mange tilbud til både voksne og børn. Det gøres bedst ved, at vi stikker hovedet indenfor så tit som muligt - og ikke kun, når det regner og stormer. Lundby Bibliotek Lundby Hovedgade 100 Telefon: Det store udvalg af tidsskrifter og aviser Lundby Biblioteks åbningstider: Mandag: Tirsdag: Torsdag: Fredag:

20 20 Mette Magnusson er kandidat fra Københavns Universitet i sommeren 1984, hvorefter hun gik et halvt år på Pastoralseminariet. Så søgte hun embede og blev sognepræst i Greve d 1/ /12 89 tiltrådte Mette Magnusson stillingen i Køng og Svinø, og blev indsat i begge kirker 3. søndag i advent Mette Magnusson har altså været præst i snart 22 år. I de seneste 10 år har Mette Magnusson været involveret i fagforeningsarbejde på den ene og anden måde, og har også brugt en del tid på undervisning. Mette er født i Roskilde i 1955 og vokset op i Korsør i et ikke særligt kirkeligt hjem. Desuden er Mette enlig mor til Gustav, der nu er 14 år. Mette er vores nye provst Mette Magnusson, 51, sognepræst i Køng og Svinø Sogne er udnævnt til kirkens førstekvinde i Stege- Vordingborg Provsti, samme område, som dækkes af den nye Vordingborg Kommune. Populært sagt er Mette Magnusson blevet kirkens borgmester i storkommunen. Mette Magnusson afløser Niels Toft, som afgik som provst i efteråret på grund af sygdom. Forventninger til jobbet Netop udnævnt fortæller Mette Magnusson om sine forventninger til jobbet og konsekvenserne for hendes to sogne. - Der er tusinde ting, jeg skal til at sætte mig grundigt ind i. Det håber jeg naturligvis på forståelse for fra Provstiets menighedsråd og præster. På den anden side set, så mener jeg også at have gode forudsætninger for en del af provstearbejdet, idet jeg jo har været provstitillidsmand fra 1997 til 2004 og i den forbindelse har jeg jo været involveret i løsning af forskellige problemer rundt omkring i Provstiet. HUSHJÆLP SØGES Omhyggelig og pålidelig hushjælp søges til familie på fem i Kostræde Banker. Rengøring, vinduespudsning, oprydning mv. et par gange om ugen. Ring til Dorthe på tlf Desuden har jeg siden 2002 været vurderingsmand for Præsteforeningen i hele Roskilde Stift, hvor jeg sammen med Stiftets særligt sagkyndige og Kirkeministeriets bygningskonsulenter har besigtiget præsteboliger og forhandlet boligbidrag i hele stiftet. Besøgte 115 præsteboliger Som følge af cirkulæret om nyvurdering f præsteboliger, der kom i 2006, skulle vi her i Roskilde Stift have vurderet 170 boliger. (Der er i alt 219 præsteboliger i Stiftet). Det har vi ikke nået, men siden juni måned har jeg været med til at besigtige, vurdere og forhandle boligbidrag for 115 præsteboliger rundt om i hele Stiftet. Det har givet en god ballast at gå videre med i provstearbejdet. Som provst vil jeg i øvrigt gerne styrke samarbejdet både mellem præster og mellem menighedsråd, fordi vi jo trods alt løfter bedre og mere, når vi står sammen. Jeg forventer at få travlt - men det har jeg jo haft længe med alt det vurderingsarbejde, hvor vi ofte har kørt en til to hele dage om ugen med fire vurderinger pr. dag. Derfor forventer jeg heller ikke, at det egentlig får den store betydning for mit eget pastorat, at jeg er blevet provst. Den tid jeg har brugt på vurderingsarbejdet og min undervisning på Vor Frue Skole i Næstved (hvor jeg siden 1999 har undervist protestantiske elever i religion og afholdt økumeniske skolegudstjenester sammen med den katolske sognepræst i Næstved) skal jeg nu til at bruge på at være provst. Jeg glæder mig til det - men det er også en stor udfordring, som jeg er noget ydmyg overfor! Siger den nye provst, Mette Magnusson. Mette Magnusson tiltræder sit nye embede 1. februar.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

4750 Avisen. Syv Sogne sætter fut i det lokale. erhvervsliv S. GODT NYTÅR! Flotte modeller ved modeshow i Køng

4750 Avisen. Syv Sogne sætter fut i det lokale. erhvervsliv S. GODT NYTÅR! Flotte modeller ved modeshow i Køng 4. årgang GODT NYTÅR! Nr. 33 - Januar 2007 4750 Avisen Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby Syv Sogne sætter fut i det lokale Flotte modeller ved modeshow i Køng Der var noget at

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2016 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted.

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag:

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010 Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: Kvindernes placering i Vikingesamfundet og eksempler

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Den gamle redaktørs side.

Den gamle redaktørs side. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk NR. 8 August 2014 29. 29. Årgang Blad nr.: 311 Den gamle redaktørs side. Så er Tuse Næs på Facebook besøg: https://www.facebook.com/tuse.naes Sommervejret

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D NR. 134 November 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D. 24.3.2007 Er der medlemmer som kunne tænke sig at stå for

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 35. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 21/8-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 35. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 21/8-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 35. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 21/8-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening UDFLUGT Torsdag den

Læs mere

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS 23. Årgang nr. 3 1. marts - 1. april 2013 IS 0906-6519 SKULDERBLADET for Nørre Søby og omegn I lyst og nød Når man i denne tid passerer det gamle plejehjem Humlehaven, bliver man let lidt trist til mode

Læs mere

28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017

28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017 28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017 WWW:JARUN.DK Kom til Borgermøde om projekt Kulturturisme i den Sydøstlige del af Lolland kommune du kan være med Onsdag den 1 marts kl. 19.00-21.30

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby. Det lykkedes kommunalbestyrelsesmedlem

Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby. Det lykkedes kommunalbestyrelsesmedlem 4. årgang Nr. 35 - Marts 2007 4750 Avisen Beldringe - Bårse - Køng - Lundby - Svinø - Sværdborg - Udby Annoncehajer snød Bjarne har træ på hjernen Bjarne Jespersen har en helt særlig passion: umulige træfigurer.

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Havreloftet Havrehedskolen Rugårdsvej 729 5462 Morud Skolens hjemmeside: Velkommen Til Havreloftets Mini-SFO På Havrehedskolen qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh www.havrehed-sk.skoleintra.dk

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

BYTINGSBLADET. Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup

BYTINGSBLADET. Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup 1 30 Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup BYTINGSBLADET Udgives af BISSERUP BYTING og udkommer med 4 numre om året. Det uddeles gratis til alle husstande i Bisserup. Frivillige bidrag modtages med

Læs mere