HAKI. Systemstillads Klimaskærm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAKI. Systemstillads Klimaskærm"

Transkript

1 HAKI Systemstillads Klimaskærm

2 HAKI HAKI er leverandør af systemstilladser og klimaskærmsløsninger. Med hovedkontor i Sverige, har HAKI datterselskaber og partnere over hele verden, der alle stiller højkvalitets systemløsninger til rådighed. Som en del af Midway Holding, har HAKI gruppen støtte af et konglomerat, som består af 15 mellemstore og små firmaer med fokus på teknik og handel. Midway aktien handles på Nasdaq OMX Stockholm AB Small Cap. Bare hak i Det, som gør HAKI systemet så unikt, er hak i princippet, som giver klare fordele i udfordrende konstruktioner og miljøer, hvor tiden er kostbar. SIKKERHED Sikkert og sundt arbejdsmiljø KVALITET Kvalitetssikring og moderne produktion TILPASNINGSEVNE Et lille antal komponenter til både stilladser og klimaskærme LANGTIDS PARTNERSKAB Tryg leverandør, teknisk support, uddannelse og finansiering Sikre arbejdsmetoder er en integreret del af alle HAKI produkter. Innovativ design af systemer og komponenter gør det muligt at arbejde sikkert samt bibeholde effektivitet. Disse fordele er udnyttet af vores kunder over hele verden indenfor industriel anvendelse. Byggeri og anlæg Olie & Gas projekter Petrokemisk anlæg Procesindustri Infrastruktur projekter Kraftværker Skibsværfter

3 Produktion og kvalitetskontrol HAKI producerer stilladser og klimaskærmsystemer i højstyrkestål og aluminium på vores fabrik i Sverige. Med nye topmoderne produktionsmetoder kan HAKI levere et højt volumen af ens fremstillede komponenter. Konstant høj kvalitet er sikret ved sporbarhed fra råmateriale til det færdige produkt. Produkterne bliver regelmæssigt testet for at sikre, at de bibeholder deres høje styrke og holdbarhed, så de opfylder kravet til at modstå det hårde miljø som findes i offshore, kemiske anlæg og atomværker. Test af bøjler, krav >5.000 kg Typekontrolleret af SP Teknisk Forsknings Institut Sverige Iht. SS-EN ISO 9001:2008 Produkt certificeret på lokale markeder 2 års produktgaranti Produktudvikling HAKI s komponenter er designet ved brug af Finita Element Metoden (FEM), som bruges til at kontrollere holdbarheden. Med denne metode simuleres forskellige belastninger på komponenten for at garantere styrken i udformningen. HAKI arbejder løbende med sine partnere og kunder for at udvikle nye produkter og optimerer eksisterende produkter, samt opfylde de forandringer, der kræves indenfor industri og byggeri. Alle nye innovationer er udformet med tanke på kompatibilitet med eksisterende produkter for dermed at øge udnyttelsen af disse. Kundesupport og træning HAKI tilbyder en høj standard af efter salg support for at sikre, at produkterne bliver integreret i de daglige opgaver samt for at maksimere kundens investering. Gennem strategiske partnerskaber, forstår HAKI kundens behov og forventninger, og kan derfor hjælpe kunden med at udføre dem. Træning tilbydes på vores egne faciliteter eller gennem udvalgte uddannelsescentre over hele verden.

4 Sikkerhed Alle produkter leveres med monteringsinstruktioner, som viser den sikreste og mest effektive metode for montering. En fordel med uddannelse er, at alle brugere af HAKI s produkter, konstruktører, arkitekter, HMS professionelle og stilladsmontører kan være sikker på at materiellet behandles på en sikker og effektivt måde. Uden sikkerhed intet produkt Sikre arbejdsmetoder er en integreret del af alle HAKI produkter Med det unikke og enkle værktøj til formonteret rækværk, kan HAKI s Momenthegn monteres fra en sikker position. HAKI U GRUND- KOMPONENTER Fodspindel Søjle S Længdebjælke LBL Enrørsbjælke ERB Momenthegn GFL Bjælkerytter Planker Facadestillads Platform NY BILD Tilpasningsevne Det er muligt at bygge stillads tæt på vanskelige facader. Med længdebjælker i kombination med bjælkeryttere, kan HAKI systemet tilpasses og skabe adgang til de mest udfordrende konstruktioner. Udfyldningsfag bygges med få komponenter og på minimal tid. Færre komponenter Hurtigere montering Hurtig og enkel montering. Permanente M-hegn kan monteres før man går op på bomlaget. Cirkulær En sikker og simpel metode at montere et cirkulært stillads ved brug af grundkomponenter og nogle få specielle komponenter. Platforme monte komponenter Tripod Multifunktionelle konstrueret til at ekstreme høje b

5 niversal Produktivitet HAKI systemet er en effektiv måde at minimerer tidsforbruget på projektet. HAKI s komponenter er lettere og der bruges færre forskellige komponenter til et stillads. Dette mindsker den manuelle håndtering, mindsker antallet af arbejdsgange og mindsker derfor tiden det tager at montere og demontere. Med alsidigheden som bjælkerytterne giver, kan der vælges større fagarealer, dette øger produktiviteten selv i projekter med komplicerede konstruktioner. Hak-i princippet med den patenterede fjederlås og værktøjet for formonteret rækværk, giver adgang hurtigt og sikkert. Hængende res med få grund- Sikre og effektive løsninger med unikke kombinationer af grundkomponenter. komponenter kunne klare elastninger. Rullestillads Tilpasningsbart system som passer til alle type projekter. Ekspertsystem HAKI længdebjælke er betydelig stærkere end tilsvarende komponent i andre systemer. Fordelen ved det er, at der kan indplankes med tværgående indplankning som f.eks. traller. I HAKI systemet kan man anvende mange typer af indplankning - stålplanke, alu-planke, krogdæk, traller og kundens egen indplankning. HAKI s planker er forsynet med en integreret lås for at forhindre, at planken løfter sig. Komponenterne fra HAKI s stilladssystem kan bruges i HAKI Trappetårn og HAKITEC Klimaskærm.

6 HAKITEC Klimaskærm Den unikke HAKITEC 750 konstruktion indeholder et afstivende system for hurtig og enkel montering og demontering. Montering med HAKITEC rulle ud metoden, indebær at alt stillads- og dugmontering sker fra en sikker arbejdsplatform med rækværk. Med rullende tagsektioner er det muligt, at overdække et større område efterhånden som arbejdet skrider frem. Som med alle andre produkter, kan komponenterne anvendes i flere konstruktioner. HAKITEC 750 drageren er speciel effektiv til hængende stilladskonstruktioner f.eks. under broer. HAKI Trappetårn HAKI Trappetårne giver en sikker og hurtig adgang til arbejdsstedet. Det modulære design og de lette komponenter gør det hurtigt og nemt at monterer. Offentligt trappetårn Rundgang med og mod uret Dobbelt parallelle trappeløb Flere udgange Alle trappetårne er kompatibel med HAKI s øvrige systemer samt andre systemer. HAKI Trappetårn kan monteres fritstående og herefter enkelt løftes på plads med en kran, hvis pladsen er minimal.

7 Offshore HAKI s stilladser anvendes flittigt på forskellige offshore anlæg. Hængende konstruktioner monteres sikkert på platforme ude på havet. Ved hjælp af værktøj til formonteret rækværk, sikres at et permanent rækværk er monteret før adgang til platformen. Enkle opbevaringsløsninger med HAKItainer mindsker behovet for lagerplads. Petrokemisk og process HAKI har stor erfaring med at samarbejde med kunder i den petrokemiske industri, vi leverer komplekse konstruktioner selv til de mest snævre pladser med forbedret sikkerhed, effektivitet og leveringssikkerhed. Færre og lettere komponenter gør transport over store petrokemiske anlæg enklere. Varmforzinket stål modstår effekten af kemisk korrosion, dette øger holdbarheden og forbedre investeringen. Infrastruktur Hurtigheden i HAKI systemet kommer virkelig til sin ret på infrastruktur projekter. Stilladser kan hurtig og sikkert monteres og demonteres, når vej eller jernbane er tilgængelig tæt på byggepladsen. Muligheden for at løfte HAKI trappetårn eller brosektioner på plads med kran mindsker også projektomkostningerne. Med HAKI kan kundens tidsplan og forventninger tilgodeses uden at gå på kompromis med sikkerheden. Kraftværker HAKI systemet egner sig for alle typer af kraftværker inkl. atomkraftværker. Hurtigheden, tilpasningsmuligheder og frem for alt, sikre montage metoder, hjælper entreprenøren med at få afsluttet projektet indenfor tidsrammen og budgettet. Et virkelige tilpasningsbart system, hvor HAKI s grundkomponenter enkelt kan tilpasses de mest komplicerede konstruktioner. Eftersom HAKI systemet er kompatibelt med rør og koblinger samt stilladsplanker, kan der gøres brug af tidligere investeringer. Værft industri At monterer hængende platforme til reparation på ydersiden af et skib er sikkert, enkelt og effektivt. HAKITEC Klimaskærm og tagsektioner giver behagelige og beskyttende arbejdspladser til sandblæsning, maling og reparationer på skibe og moduler. Med rullende tagsektioner giver det mulighed for at flytte overdækningen efter som projektet skrider frem, og dermed overholde tidsplanen.

8 HAKI Norge HAKI AS, Postboks 444 N-3002 Drammen Norge Tel Fax HAKI Sverige Huvudkontor och tillverkning HAKI AB SE Sibbhult Sverige Tel HAKI Danmark HAKI A/S, Erhvervsvej 16 DK-2600 Glostrup Danmark Tel Fax HAKI Frankrig HAKI SAS, 13, rue des Entre-preneurs Z.I. de l Ambrésis Villeparisis France Tel Fax haki@haki.fr HAKI Baltikum Volungiu g. 3 LT Akademija, Kauno rajlithuania Tel info@haki.lt Specialister indenfor Stilladser Klimaskærme HAKI Australien HAKI Australia Pty Ltd Australia Tel info@haki.com HAKI UK HAKI Ltd, Magnus, Tame Valley Industrial Estate, Tamworth, Staffordshire, B77 5BY United Kingdom Tel Fax info@haki.co.uk HAKI er en international leverandør af stilladssystemer og klimaskærmsløsninger. HAKI DK P Grafisk design Ekestad Design AB 2015 HAKI AB HAKI SE-289 AB 72 Sibbhult, SE Sweden Sibbhult, Tel Sweden Tel Fax info@haki.se info@haki.se

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen.

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Intet andet stillads er så hurtigt og enkelt at montere som HAKI Ram. Du sparer kostbar tid. Klar, parat, færdigt! HAKI Ram er det hurtigste stillads. Du lægger bare dækket

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL Hængende st illads

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL Hængende st illads MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL Hængende st illads HAKI A/S 2012 Vigtig information HAKIs produktansvar og monteringsinstruktion gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der

Læs mere

Der findes ikke dårligt vejr

Der findes ikke dårligt vejr Der findes ikke dårligt vejr HAKITEC beskytter din arbejdsplads mod dårligt vejr! Regn og rusk, kulde og blæst. Der findes ikke dårligt vejr. HAKITEC beskytter din arbejdsplads og det lønner sig. I dag

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL MURER- OG REPARATIONSSTILLADS KOMPONENTER OG BELASTNINGSFORUDSÆTNINGER

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL MURER- OG REPARATIONSSTILLADS KOMPONENTER OG BELASTNINGSFORUDSÆTNINGER MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL MURER- OG REPARATIONSSTILLADS KOMPONENTER OG BELASTNINGSFORUDSÆTNINGER FORUDSÆTNINGER OG MODUL MÅL Generelt HAKI Murerstillads bygges som standard med en stillads

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI TRAPPETÅRN

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI TRAPPETÅRN MONTERINGSINSTRUKTION HAKI TRAPPETÅRN HAKI A/S 2016 Vigtig information HAKIs produktansvar og monteringsinstruktion gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der er fremstillet og

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL S4 ALUMINIUM

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL S4 ALUMINIUM MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL S4 ALUMINIUM HAKI A/S 2016 Vigtig information HAKIs produktansvar og monteringsinstruktion gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der er fremstillet

Læs mere

LAYHER LIGHTWEIGHT FEM SIKRE PLETSKUD

LAYHER LIGHTWEIGHT FEM SIKRE PLETSKUD LAYHER LIGHTWEIGHT FEM SIKRE PLETSKUD HURTIGT ØKONOMISK ERGONOMISK SIKKERT FLEKSIBELT LAYHER L I G H T W E I G H T LAYHER LIGHTWEIGHT FILOSOFIEN VORE KUNDERS SUCCES ER VORES VIGTIGSTE MÅL For at gøre stilladsbyggeri

Læs mere

SIKKERHEDSGUIDE HAKI SYSTEMSTILLADSER

SIKKERHEDSGUIDE HAKI SYSTEMSTILLADSER SIKKERHEDSGUIDE HAKI SYSTEMSTILLADSER HAKI A/S 2014 Vigtig information HAKIs produktansvar og monteringsinstruktioner gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter fremstillet og leveret

Læs mere

Modulstillads klasse 2 5. Montageanvisning. Materielhuset A/S

Modulstillads klasse 2 5. Montageanvisning. Materielhuset A/S Modulstillads klasse 2 5 Montageanvisning Materielhuset A/S Hastrupvej 2 A 4622 Havdrup Tlf. 70 222 402 Fax 70 222 412 info@materielhuset.dk www.materielhuset.dk 2 www.materielhuset.dk Unihak modulstillads

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL

MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL MONTERINGSINSTRUKTION HAKI UNIVERSAL HAKI A/S 2014 Vigtig information HAKIs produktansvar og monteringsinstruktion gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der er fremstillet og

Læs mere

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien godt arbejdsmiljø >> STærk ryg >> glade MEDarBEjDErE >> færre MaTEriEl SkaDEr >> HurTigErE HÅNDTEriNg... gmv a/s forhandler et komplet program af

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKtion

MONTERINGSINSTRUKtion MONTERINGSINSTRUKtion HAKI A/S 2011 Vigtig information HAKI s monteringsinstruktion og produktansvar gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der er fremstillet og leveret af HAKI.

Læs mere

HAKI Komponentliste. HAKI A/S Udskrevet den

HAKI Komponentliste. HAKI A/S Udskrevet den HAKI Komponentliste HAKI A/S Udskrevet den 2011-02-11 * = ikke lagervare HAKI Farvekode HAKI forbeholder sig retten til løbende tekniske forandringer. Copyright HAKI A/S, 2011 HAKI A/S Erhvervsvej 16,

Læs mere

Alsipercha Faldsikringssystemer

Alsipercha Faldsikringssystemer Alsipercha Faldsikringssystemer ALSINA Grupo Alsinas målsætning "At tilbyde løsninger for betonstrukturer der hjælper vores kunder til at forbedre effektiviteten og sikkerheden i deres projekter, med en

Læs mere

Alsipercha Faldsikringssystemer

Alsipercha Faldsikringssystemer Alsipercha Faldsikringssystemer Byggeri Udrustning Bygningsarbejder ALSINA Grupo Alsinas målsætning "At tilbyde løsninger for betonstrukturer der hjælper vores kunder til at forbedre effektiviteten og

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Alsipercha Faldsikringssystemer

Alsipercha Faldsikringssystemer Alsipercha Faldsikringssystemer ALSINA Grupo Alsinas målsætning "At tilbyde løsninger for betonstrukturer der hjælper vores kunder til at forbedre effektiviteten og sikkerheden i deres projekter, med en

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S Stilladser og overdækninger udført i krympeplast. Krympeplast er rent naturprodukter, og derfor et GRØNT genanvendeligt produkt uden skade for miljøet.

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Hansen UnitAl modulsystem for facader

hansen facadeentreprenøren Hansen UnitAl modulsystem for facader hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen UnitAl modulsystem for facader Hansen UnitAl modulsystem for facader Referencer Word Trade Center, Malmø, Sverige 16-39 Forum Jären, Stavanger, Norge 42-51 Novozymes,

Læs mere

Sapa Building System AB MARKEDSLEDER I NORDEN

Sapa Building System AB MARKEDSLEDER I NORDEN AB MARKEDSLEDER I NORDEN AB MARKEDSLEDER I NORDEN Forretningsidé: Med høj servicegrad og stærke forretningsrelationer at udvikle, markedsføre, sælge og lagerføre egne konstruktions- og systemløsninger

Læs mere

MONTERINGSINSTRUKtion

MONTERINGSINSTRUKtion MONTERINGSINSTRUKtion HAKI A/S 2014 Vigtig information HAKIs produktansvar og monteringsinstruktion gælder udelukkende for stillads, som kun indeholder komponenter, der er fremstillet og leveret af HAKI.

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

HAKI Komponentliste. HAKI A/S Udskrevet den

HAKI Komponentliste. HAKI A/S Udskrevet den HAKI Komponentliste HAKI A/S Udskrevet den 2014-10-27 Indhold HAKI Universal 3 HAKI Universal Light 22 HAKI Universal 24 HAKI Universal S6 26 HAKI Universal Applikationer 28 HAKI Ram 33 HAKI Ram 39 HAKI

Læs mere

Autoværn. Godkendt iht. EN 1317 REBLOC

Autoværn. Godkendt iht. EN 1317 REBLOC Autoværn Godkendt iht. EN 1317 Tid er penge og trafik sikkerhed. Systemet: Et af formålene for vore udviklingsingeniører hos REBLOC var at udvikle et enkelt system, der normalt fungerer uden yderligere

Læs mere

Stor styrke og lav vægt

Stor styrke og lav vægt Stor styrke og lav vægt MONTERINGSANVISNING BESKRIVELSE Murer- og reparationsstillads klasse 6/3 P6 er en nyudvikling inden for stilladser. Det er stærkt - det er sikkert og det er let. P står for Paschal

Læs mere

SPØRG OS OM BRANDSIKKERHED SIKKERHEDSTEKNIK INDEN FOR BYGGE- OG EJENDOMSSEKTOREN

SPØRG OS OM BRANDSIKKERHED SIKKERHEDSTEKNIK INDEN FOR BYGGE- OG EJENDOMSSEKTOREN SPØRG OS OM BRANDSIKKERHED SIKKERHEDSTEKNIK INDEN FOR BYGGE- OG EJENDOMSSEKTOREN DER ER MANGE VEJE AT GÅ. HVOR BEGYNDER DIN REJSE? Brugervenlighed er vigtigt for Consilium du skal kunne bruge systemet

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

hvad TUR konference 2017 hvor Hotel Kolding Fjord hvornår 21 August 2017 hvem Nicolai Bonde og Per Thomsen hvorfor

hvad TUR konference 2017 hvor Hotel Kolding Fjord hvornår 21 August 2017 hvem Nicolai Bonde og Per Thomsen hvorfor hvad hvor hvornår hvem hvorfor TUR konference 2017 Hotel Kolding Fjord 21 August 2017 Nicolai Bonde og Per Thomsen Information omkring sikkerhed og udstyr til gaffeltrucks Om os Hvem er vi Salg og Service

Læs mere

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA.

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA. HALLER Leje eller køb PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA kim.jansdorf@halgruppen.dk 40 x 75 meter AFFUGTET LAGERHAL Totalleverandør af haller. Halgruppen er en totalleverandør

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Sikkerhedsforeskrifter

Sikkerhedsforeskrifter Sikkerhedsforeskrifter TILLYKKE MED DIN INVESTERING I ORIGINALT LAYHER STILLADS I over 60 år har Layher udviklet og fremstillet stilladssystemer af særdeles høj kvalitet og teknisk præcision for at sikre

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KLOAKRØRSSYSTEM ULTRA DOUBLE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - Markedets mest komplette kloaksystem UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR KOAKRØRSSYSTE UTRA DOUBE NYHED! Uponor kloakrørssystem Ultra Double - arkedets mest komplette kloaksystem Uponor kloakrørssystem Ultra Double Et sikkert og omkostningseffektivt

Læs mere

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet WE KNOW HOW AVN Teknik implementerer tekniske løsninger, som sikrer ergonomisk korrekt materialehåndtering. Vores løsninger indebærer sikkerhed, planlægning, opfølgning og vedligeholdelse. Produktivitet

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Rullestillads i aluminium - kl. 3. Brochure og monterings anvisning

Rullestillads i aluminium - kl. 3. Brochure og monterings anvisning Rullestillads i aluminium - kl. 3 Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Rullestillads i aluminium kl. 3 Kl. 3 rullestillads med aluply-dæk. Rammer, håndlister og diagonaler i aluminium. 2 stilladsbredder:

Læs mere

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI Siden 1958 har AC Hydraulic sat nye standarder for hydraulisk løfteudstyr til bilindustrien, og med vores nye heavy duty donkrafte til bl.a. mineindustri

Læs mere

PERI UP OVERDÆKNING & SKINNESYSTEM

PERI UP OVERDÆKNING & SKINNESYSTEM PERI UP OVERDÆKNING & SKINNESYSTEM Indledning På baggrund af erfaringer med opstilling af traditionelle overdækninger med bl.a. brug af aquadæk og plastik satte vi i år 2000 som målsætning, at udvikle

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker Den sikreste vej mellem to punkter Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at

Læs mere

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Sunnex Ergo Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Velkommmen til en værdifuld arv, kvalitet og kundeservice Siden 1960 erne har Sunnex været en førende producent og leverandør

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

Tid til en tryggere hverdag

Tid til en tryggere hverdag Tid til en tryggere hverdag www.airliquide.dk Du har ikke råd til at spilde minutter, når hvert sekund tæller Tryghed handler om mange ting, når det gælder gas inden for sundhedsvæsnet. Du skal være sikker

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

1. Tage med hældning på under 15 grader

1. Tage med hældning på under 15 grader 1. Tage med hældning på under 15 grader 1.1. Arbejde ved tagkant på tage med en hældning på under 15 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på under 15 grader, skal sikres mod nedstyrtning

Læs mere

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften!

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften Forestil dig, at din nye trykluftforsyning ikke koster dig en krone i investeringer. Du behøver ikke at røre ved hverken egen-

Læs mere

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse :

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse : Profilbrochure Pålidelighed facts: 1946 etableret i byen Sjørring 250 medarbejdere 18.000 m 2 produktionsfaciliteter 11 svejserobotter Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i 1946. Udgangspunktet var

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Fald fra højden på byggepladser

Fald fra højden på byggepladser De vigtigste regler om sikkerhedsforanstaltninger mod nedstyrtning og gennemstyrtning fra arbejde i højden. Vejledningen handler om de sikkerhedsforanstaltninger, som arbejdsgiveren skal etablere på bygge-

Læs mere

Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK Comp-Line modulafskærmning i rustfrit stål HYGIEJNISK RUMAFSKÆRMNING Comp-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger til fødevareindustrien,

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety Your Partner in Safety Inspektion og kontrol af det færdige anlæg er en del af opgaven. SafeExIT SafeExIT er specialiseret i sikkerhedsbelysning, eksplosionsbeskyttet el-materiel, samt belysning til industrielle

Læs mere

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør

Flere idéer, flere innovationer. Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Klemelementer i forskellige størrelser til rundrør or firkantrør Flere idéer, flere innovationer sammen med erfaring og kompetence KS KOMPONENTEN+SYSTEME har mere end 50 års erfaring med metalbyggeri og

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer den sikre og slanke krympemuffe til præisolerede rør Dobbelttætning sikrer fuldstændig tæthed i hele levetiden Høj krympetemperatur sikrer, at muffen

Læs mere

Supertæt med illmod 600 fugebånd

Supertæt med illmod 600 fugebånd Supertæt med illmod 600 fugebånd Nr. 1 båret af stærke kompetencer 31.876.652 meter illmod 600 forpligter 31.876.652 meter, 31.876.653 meter, 31.876.654 meter, 31.876.655 meter... Fugebånd i lange baner

Læs mere

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT Agri-Tank Den professionelle landmands valg A CONSULT Vi er din ansvarlige samarbejdspartner Når du skal vælge den rigtige gylletank, er der mange faktorer, der skal tages hensyn til. Hvor stort er behovet

Læs mere

STILLADSER TIL PROFESSIONELLE

STILLADSER TIL PROFESSIONELLE 4100 Rullestilladser serie 4000 - Basis Altrex rullestilladser i serie 4000 findes med 2 bredder og 1 længde: Model 4100 har en bredde på 0,75 m og en længde på 2,45 m Model 4200 har en bredde på 1,35

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling induled Lysmaskinen Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling At skifte til LED-belysning er en investering i produktiviteten. Nye InduLED er en rigtig lysmaskine med uovertruffen effektivitet

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

AvantGuard. redefinering af anti-korrosion

AvantGuard. redefinering af anti-korrosion AvantGuard redefinering af anti-korrosion AvantGuard redefinering af anti-korrosion Hempel introducerer AvantGuard, en helt ny innovativ korrosionsbeskyttende teknologi, baseret på aktiveret zink, som

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Pharma Science Center 2014

Pharma Science Center 2014 Pharma Science Center 2014 Laboratoriebyggeri med udfordrende og komplekse facadeløsninger Indhold Projektdetaljer Entreprenøren udtaler Projektering 4 6 8 Montering Entreprenøren udtaler Det gode samarbejde

Læs mere

PcP CUBE Gitterriste INDUSTRIEL KONSTRUKTION OG BYGGERI FØDEVAREINDUSTRI

PcP CUBE Gitterriste INDUSTRIEL KONSTRUKTION OG BYGGERI FØDEVAREINDUSTRI PcP CUBE Gitterriste INDUSTRIEL KONSTRUKTION OG BYGGERI FØDEVAREINDUSTRI Mød CUBE den næste generation af gitterriste Den nye serie CUBE gitterriste er et helt nyt alternativ til den traditionelle 33 33

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

PALLEREOL TIL MODERNE LAGERHÅNDTERING

PALLEREOL TIL MODERNE LAGERHÅNDTERING PALLEREOL PALLEREOL TIL MODERNE LAGERHÅNDTERING Weland Pallereoler er designet med fokus på fremtidens krav, når det gælder rationel materialehåndtering. Pallereolens konstruktion bidrager til en gennemtænkt

Læs mere

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer ETPS-EI ETPR-EI FICO 128 Enkel at: projektere installere anvende Enkel at projektere og installere Fico-128 indeholder alle de væsentlige funktioner, der

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Fremtiden er plastisk fantastisk. Plast er et af vor tids mest fantastiske materialer og bliver benyttet til alle mulige ting indenfor

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

dti led Direct to Indirect

dti led Direct to Indirect dti led Direct to Indirect Friheden til at vælge Kombinationen af direkte og indirekte lys er et af Fagerhults kendetegn. I vores forskning og produktudvikling har vi altid betonet, hvor vigtig det rette

Læs mere

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PROBLEM: Det er svært at finde nogen der er specialister i både væske- og vakuumpumper Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PUMPETEKNIK Vi ser det som vores opgave at løse problemer for vore industrikunder.

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter

Den sikreste vej mellem to punkter Den sikreste vej mellem to punkter - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at detektere og overvåge lækager, før der opstår større skade Forhindrer

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab Indervægsprofiler Genial løsning - enkel og hurtig montage 1566.01 Godkendelse MK 6.10/1792 Udstedt i medfør af byggelovens 28 stk. 2 lindab vi forenkler byggeriet

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 CUSTERS RULLESTILLADS Materielhuset A/S, Havdrup - DK, March 2005 Med forbehold af alle rettighederingen dele af denne publikation må reproduceres/kopieres eller publiceres

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

Rum til udfoldelse. At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig.

Rum til udfoldelse. At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. HTX/Gymnasier Rum til udfoldelse At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. Med udgangspunkt i gymnasiereformen, har ST sammen med

Læs mere

Tillæg til brugervejledning for folde- og rullestilladser dateret, oktober 2011

Tillæg til brugervejledning for folde- og rullestilladser dateret, oktober 2011 Tillæg til brugervejledning for folde- og rullestilladser dateret, oktober 2011 Typekontrol: SS-EN1004 SP Typekontrolcertifikat: 379802 Vi ønsker dig tillykke med købet af et professionelt produkt fra

Læs mere

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Produktbrochure Et alsidigt redskab Hiab XS 033 tilbyder lidt mere Hiab XS 033 giver dig den ydeevne som du har brug for i dit daglige arbejde. Det er en lille fleksibel

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Fleksibilitet som flytter grænser

Fleksibilitet som flytter grænser Fleksibilitet som flytter grænser Produktion af knuste produkter handler i høj grad om tons/time. Ligesom i alle andre procesindustrier forudsætter en lønsom produktion omfattende volumen. Det som skelner

Læs mere