TP Flishuggere til den grønne sektor DESIGNED DENMARK RELIABLE CHIPPING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TP Flishuggere til den grønne sektor DESIGNED DENMARK RELIABLE CHIPPING"

Transkript

1 TP Flishuggere til den grønne sektor DESIGNED M A N U FA C T U R E D DENMARK RELIABLE CHIPPING

2 Get the Job LINDDANA Linddana er ekspert i flishuggere. Så kort kan det siges. I mere end 30 år har vi udviklet og produceret et bredt sortiment af flishuggere til den grønne sektor. Maskinerne fremstilles på fabrikken i Danmark og sælges verden over. Den løbende produktudvikling foregår i et tæt samarbejde med professionelle partnere, der kender vilkårene og kravene til maskiner inden for branchen. Resultatet er robuste maskiner, der matcher alle krav til effektiv have- og landskabspleje og til biomasseproduktion. Med TP Flishuggere får du flis af en ensartet høj kvalitet, der i mange tilfælde er forudsætningen for en succesfuld forretning. Keep it Simple - og sikkert! Driftssikkerhed, effektivitet og brugervenlighed har kendetegnet TP Flishuggere siden starten i Høj kvalitet er ikke noget, vi går på kompromis med. Alt undtagen motorer og kraner fremstilles på vores egen fabrik med en effektiv blanding af high-tech produktionsudstyr, godt smede håndværk og kvalitetstyrede processer. Alle maskiner overholder den nyeste EU-sikkerhedsstandard EN Vi lægger samtidig vægt på gennemprøvede teknologier, der har vist deres holdbarhed. Og vi arbejder ud fra princippet om keep it simple. TP Flishuggere er bl.a. designet med enkel vedligeholdelse for øje. Det skal være let at udskifte sliddele, så du hurtigt kan komme videre.

3 Done TP SERVICEBOX med kritiske sliddele medfølger gratis TP Flishuggerne TP TP 270 Stærkt udvalg til ethvert behov TP Flishuggere dækker ethvert behov for flishugning fra større private haver til omfattende entrepriser inden for landskabspleje eller skovhugst. Det meget brede udvalg af maskiner og modelvarianter gør det altid muligt at finde den rigtige flishugger til opgaven og pladsforholdene på stedet. 3 års produktgaranti Som en af de eneste producenter af flishuggere tilbyder Linddana 3 års garanti på det samlede sortiment af TP Flishuggere til landskabspleje. Der er således 3 års produktgaranti på maskinerne TP TP 270. TP Flishuggere bygger på gennemtestede og enkle koncepter med en solid konstruktion og robuste komponenter. Den udvidede 3 års garanti dækker på nær sliddele alle komponenter til maskinen - inklusiv motor og rotor. Dette understreger blot den fulde tillid til TP Flishuggernes kvalitet og holdbarhed. Så nu gør vi med garanti valget endnu lettere. TRÆFLIS den miljørigtige løsning I begyndelsen handlede flishugning mest om en effektiv fjernelse af gren- og træaffald i bl.a. parker og skove, men i takt med, at træflis vurderes som en værdifuld naturlig ressource, har flishugning også fået en økonomisk dimension. Flisen kan afsættes, hvis kvaliteten er ensartet og i øvrigt lever op til de stillede krav. Med TP Flishuggere har du alle forudsætninger for at leve op til kravene. Hele vores produktsortiment er konstrueret til at levere flis af høj kvalitet, og på en lang række af vores maskiner kan knivene desuden justeres til forskellige størrelser alt afhængig af, hvad flisen skal bruges til. Store mængder af flis går allerede i dag til energi og opvarmning eller til industrielle formål som f.eks. MDF plade- og papirproduktion. Flis anvendes desuden i vid udstrækning som bunddække eller belægning på stier som en miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse, der reducerer eller fjerner behovet for at bruge sprøjtemidler. Fuld opbakning til løbende drift Linddana bakker op om en effektiv og problemfri drift af dine TP Flishuggere gennem hele levetiden. Til de fleste TP Flishuggere medfølger en TP SERVICEBOX med alle kritiske sliddele til maskinen. Så er du på forkant, hvis behovet opstår. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør, så du kan skræddersy maskinen til netop dine krav. Sidst men ikke mindst: Du kan tegne en serviceaftale med os, der sikrer den løbende vedligeholdelse og drift af din TP Flishugger. Vores erfarne serviceteknikere dækker hele landet.

4 TP 100, TP 130, TP 160 og TP 175 Så er du godt i gang Anbefales, hvis % af det daglige materiale har en tykkelse på 10 cm eller mindre. Den mindste gruppe af flishuggere i TP programmet er trods størrelsen de absolut mest populære og uden tvivl best in class på markedet inden for dette segment. De er udviklet til en hurtig og enkel nedbrydning af grønt materiale. Stærke fællestræk for TP 130, TP 160 og TP 175 vandrette valser 90 huggevinkel hurtig og enkelt knivskift fast tragt med betjeningsbøjle hængslet i bunden TP 100 PTO TP 130 PTO TP 100 PTO - tromlehugger TP brugervenlig og kompakt maks. træ: ø100 mm, h150 x b275 mm effektbehov: kw (15-40 hk) antal knive: 2 stk. (vendbare) flisstørrelse: 8-20 mm kapacitet: Op til 7 m3/t vægt: PTO = 195 kg TP 130 MOBIL (24 hk Kohler, benzin) Med TP 130 får du mest mulig kapacitet og effektivitet for pengene. Du får bl.a. en hydraulisk drevet indtræksvalse med tænder, drejbart udkasterrør, betjeningsbøjle for start/stop og reversering af valser samt to knive. maks. træ: ø130 mm, h130 x b220 mm effektbehov: kw (25-60 hk) antal knive: 2 stk. flisstørrelse: 8 mm kapacitet: Op til 10 m3/t (MOBIL: 4 m3/t) vægt: PTO= 516 kg MOBIL= 680 kg maks. træ: ø160 mm, h160 x b220 mm effektbehov: kw (30-80 hk) antal knive: 2 stk. flisstørrelse: 4-10 mm kapacitet: Op til 8 m3/t vægt: MOBIL = 830 kg TRACK = 1195 kg TP 160 MOBIL (35 hk Lombardini, diesel) TP 160 TRACK (35 hk Lombardini, diesel) TP effektiv med stor alsidighed En effektivt arbejdende flishugger med hydraulisk indtræk og to vandretliggende valser, der sikrer et stærkt og problemfrit indtræk af grene og andet træaffald. Hydraulisk styring af valsehastigheden sikrer, at du kan < 750 kg TP 175 MOBIL (35 hk Lombardini, diesel) TP 175 PTO TP 175 MOBIL - større, stærkere, lettere NYHED TP 175 sætter nye standarder for kapacitet, styrke og brændstofforbrug. Maskinerne er produceret i højstyrkestål og med to hydrauliskdrevne indtræksvalser er du sikret et meget effektivt indtræk. De to modeller er ligeledes justere flisstørrelsen fra 4 til 10 mm efter behov. Derudover har maskinen bl.a. drejeligt udkasterrør, betjeningsbøjle for start/stop og reversering af valser samt to knive. maks. træ: ø175 mm, h175 x b220 mm (MOBIL: h175 x b191 mm) effektbehov: kw (40-90 hk) antal knive: 4 stk. (MOBIL: 2 stk.) flisstørrelse: 4-12 mm kapacitet: Op til 20 m3/t (MOBIL: 10 m3/t) vægt: PTO = 519 kg NYHED MOBIL = 749 kg udstyret med TP OPTICUT, dette todelte og forskudte knivsystem sikrer, at der altid er en kniv i indgreb med træet i flishuggeren. Resultatet er færre vibrationer, en jævnere belastning af maskinen og et lavere brændstofforbrug.

5 og mere til TP 200 og TP 250 Anbefales, hvis % af det daglige materiale har en tykkelse på 15 cm eller mindre. TP 200 og TP 250 øger fleksibiliteten i forhold til oprydningsopgaver og landskabspleje. Maskinerne er velegnet til flishugning af alt fra mindre grene og træer med en diameter på op til 250 mm. Kapaciteten dækker et bredt behov blandt skovteknikere, entreprenører m.fl. og afspejler sig i, at TP 200 er den mest solgte flishugger fra Linddana. TP 250 flishuggeren er grundlæggende identisk med TP 200 såvel i konstruktion som i design, men har råstyrke og dimensioner til at klare træ med en større diameter. Stærke fællestræk for TP 200 og TP huggevinkel vandrette valser hurtigt knivskift uden justering åben foldbar tragt med betjeningsbøjle hængslet i toppen udskiftelig slidplade i bunden af rotor og på udkastervinger TP 200 PTO TP 200 MOBIL (52 hk Hatz, diesel) TP 200 populær og stærk flishugger Ikke uden grund er TP 200 den mest solgte model blandt TP Flishuggere. Maskinen tilbyder en optimal kombination af funktionalitet, størrelse og kapacitet i forhold til de mest gængse opgaver inden for park-, have- og landskabspleje. TP 200 har bl.a. to hydrauliske indtræksvalser til kraftfuldt indtræk, tre knive, hydraulisk justering af flisstørrelser, drejeligt udkasterrør og udskifteligt svøb i rotorhus (hvilket er med til at sænke vedligeholdelsesudgifterne). TP 200 MOBIL DREJEKRANS (52 hk Hatz, diesel) maks. træ: ø200 mm, h210 x b265 mm effektbehov: kw ( hk) antal knive: 3 stk. flisstørrelse: 4-10 mm kapacitet: Op til 40 m 3 /t (MOBIL: 18 m 3 /t) vægt: PTO = 700 kg MOBIL = 1350 kg (52 hk) MOBIL DREJEKRANS = 1550 kg (52 hk) TP 250 PTO TP 250 PTO K TP 250 MOBIL DREJEKRANS (72 hk Hatz) TP 250 til større og mere krævende opgaver TP 250 svarer grundlæggende til TP 200 i konstruktion og design, men er dimensioneret til at klare alt fra grene i fingertykkelse til træer med en diameter på op til 250 mm. TP 250 leveres bl.a. med to hydrauliske indtræksvalser, parallelt forbundne oliemotorer, tre knive, hydraulisk justering af flisstørrelser, drejeligt udkasterrør og udskiftelig slidplade i rotorhus (hvilket er med til at sænke vedligeholdelsesudgifterne). maks. træ: ø250 mm, h260 x b350 mm effektbehov: kw ( hk) antal knive: 3 stk. flisstørrelse: 4-13 mm kapacitet: Op til 60 m 3 /t (MOBIL: 22 m 3 /t) vægt: PTO = 1065 kg PTO K = 1030 kg (ekskl. kran) MOBIL DREJEKRANS = 2200 kg

6 Klarer det tunge slæb TP 230 og TP 270 Anbefales, hvis % af det daglige materiale har en tykkelse fra 5 cm eller mere. TP 230 og TP 270 udgør oplagte valgmuligheder, hvis flisen skal opsamles i en vogn, eller hvis flishugningen ofte foregår langs veje eller stier. Begge flishuggere er udstyret med anhængertræk. Tragten vender desuden til siden i forhold til kørselsretningen, hvilket gør det let at fodre flishuggerne med materiale, f.eks. ved udtyndning af levende hegn. Lodrette valser og en 45 huggevinkel sikrer et aggressivt og problemfrit indtræk af selv meget krogede stammer. Stærke fællestræk for TP 230 og TP 270 vinklet tragt 45 huggevinkel lodrette valser variabel flisstørrelse via justerbare knive mulighed for TP SKOVSPIL eller kranløsning integreret anhængertræk TP PILOT/TP PILOT K TP 230 PTO med TP SKOVSPIL TP 230 PTO K med kran TP 230 GREENLINE TP 230 unikt design med 90 vinklet tragt Stærk flishugger med en klapbar tragt, der vender vinkel ret ud til siden, og et integreret anhængertræk til opsamlingsvogn. Begge dele gør TP 230 oplagt til opgaver langs veje, stier og hegn, hvor en effektiv bortskaffelse af gren- og træaffald har høj prioriteret. Maskinen leveres bl.a. med 3 knive, lodrette indtræks valser og 45 huggevinkel, der også sikrer problemløs og effektiv flishugning af meget krogede stammer. Udskifteligt svøb i rotorhus er med til at reducere vedligeholdelses udgifterne. Kan fås med kran eller TP SKOVSPIL, der kan trække tungt materiale frem til maskinen. maks. træ: ø230 mm, h230 x b240 mm effektbehov: kw ( hk) antal knive: 3 stk. flisstørrelse: mm kapacitet: Op til 54 m 3 /t (PTO/GREENLINE: 45 m 3 /t) vægt: PTO = 990 kg PTO K = 990 kg (ekskl. kran og kranstativ) GREENLINE = 2500 kg TP 270 PTO med TP SKOVSPIL TP 270 PTO K TP 270 PTO K F TP 270 overlegen kapacitet med 45 tragt En kraftfuld flishugger med hydrauliske indtræksvalser og huggevinkel på 45, der sikrer stor kapacitet og et aggressivt indtræk selv af hele træer. Flishuggeren kan betjenes manuelt, med TP SKOVSPIL eller med kran. Tragten er vinklet 45 i forhold til kørselsretningen og giver optimale arbejdsbetingelser under stort set alle forhold. Maskinen leveres bl.a. med 3 knive, drejeligt udkasterrør, anhængertræk og udskifteligt svøb i rotor hus (hvilket er med til at sænke vedligeholdelsesudgifterne). maks. træ: ø270 mm, h280 x b290 mm effektbehov: kw ( hk) antal knive: 3 stk. flisstørrelse: mm kapacitet: Op til 76 m 3 /t vægt: PTO = 1385 kg PTO K = 1345 kg (ekskl. kran og kranstativ) PTO K F = 1345 kg

7 og det, der er endnu tungere TP 320 og TP 400 Anbefales, hvis kapaciteten er en afgørende faktor. TP 320 og TP 400 er meget kraftfulde flishuggere velegnet til rækkehugst og effektiv flisproduktion i stor skala f.eks. til renafdrift eller biobrændsel. Maskinerne er grundlæggende identiske i design og funktionalitet. Valget mellem de to afhænger af en nøjere vurdering af opgavernes omfang, effektbehovet samt dimensionerne af det træ, der skal forarbejdes til flis. Stærke fællestræk for TP 320 og TP huggevinkel lodrette valser variabel flisstørrelse via justerbare knive integreret kransøjle intelligent styring med TP PILOT K optimal til rækkehugst energioptimeret produktion af brændselsflis remtræk mellem PTO og hovedaksel TP 320 PTO K TP 320 PTO K TP 320 kraftfuld og intelligent flishugger TP 320 har tragten lige bagud og er yderst velegnet til rækkehugst og renafdrift i skoven. En integereret kompakt kranløsning, der giver store fordele ved arbejde i læhegn eller langs veje. To lodtrække indtræks valser med aggressive tænder og knive sikrer en overlegen indtrækningskraft, mens 4 knive fordelt parvis på rotorskiven markant reducerer vibrationerne fra flishugningen. Alle flishuggerens funktioner styres ved hjælp af den intelligente omdrejningsvagt TP PILOT K, der samtidig sikrer traktoren mod overbelastning under driften. maks. træ: ø320 mm, h320 x b340 mm effektbehov: kw ( hk) antal knive: 4 stk. (2 snit pr. omgang) flisstørrelse: mm (i løvtræ maks. 20 mm) kapacitet: Op til 180 m 3 /t rotor med TP OPTICUT knivsystem vægt: PTO K = 2500 kg (ekskl. kran) TP 400 PTO K TP 400 COMPACT K TP 400 unik råstyrke og effektivitet i særklasse TP 400 er den optimale flishugger til produktion af flis i professionel skovdrift. Kapaciteten rækker til at producere op mod 400 m3 flis i timen. Listen af standardudstyr er lang og omfatter bl.a. rotor med 4 knive, der reducerer vibrationer markant, hydraulisk remkobling mellem PTO og rotor, automatisk justering af valsehastighed, integreret højtrykshydraulik og et delt rotorhus med hydraulisk åbning. Der er konstant fuld kontrol over drift og funktioner via den intelligente omdrejningsvagt TP PILOT K. maks. træ: ø400 mm, h400 x b440 mm effektbehov: kw ( hk) antal knive: 4 stk. (2 snit pr. omgang) flisstørrelse: mm (i løvtræ maks. 25 mm) kapacitet: Op til 400 m 3 /t rotor med TP OPTICUT knivsystem vægt: PTO K = 2950 kg (ekskl. kran) COMPACT K = 3200 kg (ekskl. kran)

8 DESIGNED MANUFACTURED DENMARK RELIABLE CHIPPING Førende inden for flis Linddana har med stor succes udviklet, produceret og solgt TP Flishuggere siden Den danskejede virksomhed markerer sig i dag som en af markedets førende med et stærkt udvalg af funktionelle og driftssikre flishuggere til landskabspleje og biomasseproduktion. Sortimentet dækker behovet fra anlægsgartnere til offentlige og private skovbrug. TP Flishuggere står for stor brugervenlighed, robust design og høj effektivitet. Maskinerne har et højt sikkerhedsniveau og er udviklet med fokus på miljøhensyn og god brændstoføkonomi. Linddana s stærke internationale position bygger på omfattende teknisk know-how og en entydig satsning på høj kvalitet i både materialevalg og produktionsforløb. Kvalitetsniveauet sikres bl.a. gennem en frugtbar kombination af højeffektive automatiske processer og solidt smedehåndværk på fabrikken i Danmark. Udviklingsarbejdet hos Linddana foregår i et tæt samarbejde med professionelle partnere og afspejler konstant de høje effektivitetskrav, der stilles til moderne maskiner til landskabspleje og biomasseproduktion. TP Flishuggere fra Linddana sælges over hele verden og bakkes op af effektive serviceorganisationer. Forhandler Linddana A/S Ølholm Bygade 70 DK-7160 Tørring (DK)

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Skræddersy din TP Flishugger til opgaven Linddana gør alt for at sikre dig et optimalt udbytte af din TP Flishugger.

Læs mere

Service og vedligeholdelse af TP Flishuggere DESIGNED DENMARK RELIABLE CHIPPING

Service og vedligeholdelse af TP Flishuggere DESIGNED DENMARK RELIABLE CHIPPING Service og vedligeholdelse af TP Flishuggere DESIGNED M A N U FA C T U R E D DENMARK RELIABLE CHIPPING Serviceafdelingen hos Linddana TP Flishuggere er om nogen bygget til at klare hård kost. Men naturligvis

Læs mere

TP 155 MOBILE TP 175 MOBILE

TP 155 MOBILE TP 175 MOBILE M A N U FA C T U R E D TP 155 MOBILE TP 175 MOBILE STØRRE, STÆRKERE, LETTERE + + Flishuggere under 750 kg Nem opstart og drift, perfekt til udlejning Let adgang til sliddele Flot fliskvalitet Lavt brændstofforbrug

Læs mere

TP 155 MOBILE TP 175 MOBILE

TP 155 MOBILE TP 175 MOBILE M A N U FA C T U R E D TP 155 MOBILE TP 175 MOBILE STØRRE, STÆRKERE, LETTERE + + Flishuggere under 750 kg Nem opstart og drift, perfekt til udlejning Enkel adgang til sliddele Høj fliskvalitet Optimeret

Læs mere

Kontakt Linddanas salgsafdeling

Kontakt Linddanas salgsafdeling TP FLISHUGGERE PRISLISTE GÆLDENDE FRA 01.01.2016 På de følgende sider finder du priser på TP Flishuggere samt TP CHIP TRAILER. Prislisten er opdelt i 3 afsnit: - PTO flishuggere, dvs. modeller til traktor,

Læs mere

RELIABLE WOOD CHIPPING PTO K PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere

RELIABLE WOOD CHIPPING PTO K PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere RELIABLE WOOD CHIPPING PTO K PRODUKTKATALOG Driftssikre maskiner designet til krævende brugere RELIABLE WOOD CHIPPING PERFECT RESULTS HØJ EFFEKTIVITET. DANSK KVALITET. TP er flishuggere designet og produceret

Læs mere

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Nordic Biomass havde den 27. september 2007 inviteret til demonstration af flishuggere til brug i energipil. Formålet var at få afprøvet nogle af

Læs mere

RELIABLE WOOD CHIPPING MOBILE/ TRACK PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere TP 250 PTO. Produktkatalog

RELIABLE WOOD CHIPPING MOBILE/ TRACK PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere TP 250 PTO. Produktkatalog RELIABLE WOOD CHIPPING MOBILE/ TRACK PRODUKTKATALOG Driftssikre maskiner designet til krævende brugere TP 250 PTO Produktkatalog 2016 1 RELIABLE WOOD CHIPPING PERFECT RESULTS HØJ EFFEKTIVITET. DANSK KVALITET.

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

RELIABLE WOOD CHIPPING MOBILE/ TRACK PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere TP 250 PTO. Produktkatalog

RELIABLE WOOD CHIPPING MOBILE/ TRACK PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere TP 250 PTO. Produktkatalog RELIABLE WOOD CHIPPING MOBILE/ TRACK PRODUKTKATALOG Driftssikre maskiner designet til krævende brugere TP 250 PTO Produktkatalog 2016 1 RELIABLE WOOD CHIPPING PERFECT RESULTS HØJ EFFEKTIVITET. DANSK KVALITET.

Læs mere

Gyldig fra 1. juli 2013 PRISLISTE 2013/14 DESIGNED MANUFACTURED DENMARK RELIABLE CHIPPING

Gyldig fra 1. juli 2013 PRISLISTE 2013/14 DESIGNED MANUFACTURED DENMARK RELIABLE CHIPPING Gyldig fra 1. juli 2013 PRISLISTE 2013/14 DESIGNED MANUFACTURED DENMARK RELIABLE CHIPPING FOR MERE INFO OM LINDDANAS PRODUKTER OG SERVICES rekvirér brochurer eller tjek www.tp.dk DESIGNED M A N U FA C

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Fra idé international succes. Linddana historien i ét hug

Fra idé international succes. Linddana historien i ét hug Fra idé til international succes Linddana historien i ét hug 1980 1982 1990 2014 Der var engang en skov... Historien om Linddana starter med drømmen om at eje en skov og en brochure, der havnede på Svend

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

TP 235 MOBILE TP 275 MOBILE MADE FOR PROS BY PROS

TP 235 MOBILE TP 275 MOBILE MADE FOR PROS BY PROS RELIABLE M A N U FA C T U R E D TP 235 MOBILE TP 275 MOBILE MADE FOR PROS BY PROS 1 RELIABLE HEAVY DUTY FLISHUGGERE TP 235 MOBILE og TP 275 MOBILE er driftssikre flishuggere med en høj kapacitet og et

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

UPDATE #08, oktober 2013

UPDATE #08, oktober 2013 UPDATE #08, oktober 2013 Kære læser De seneste par måneder har stået på travlhed i Hydra-Grene. Ikke mindst fordi vi deltog med hele to stande på årets hi-messe 3.-6- september. Det var en uge med faglig

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

RELIABLE WOOD CHIPPING PTO PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere

RELIABLE WOOD CHIPPING PTO PRODUKTKATALOG. Driftssikre maskiner designet til krævende brugere RELIABLE WOOD CHIPPING PTO PRODUKTKATALOG Driftssikre maskiner designet til krævende brugere RELIABLE WOOD CHIPPING PERFECT RESULTS HØJ EFFEKTIVITET. DANSK KVALITET. TP er flishuggere designet og produceret

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

KVA VIND 10. Designet, konstrueret og produceret i Danmark - til danske forhold!

KVA VIND 10. Designet, konstrueret og produceret i Danmark - til danske forhold! KVA VIND 10 10 kw husstandsvindmølle > Nyt, kompakt design > Større vingefang > Høj effektivitet > Meget lydsvag Designet, konstrueret og produceret i Danmark - til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.?

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? NEJ, DET ER ET HELT NYT KONCEPT! OREGON FlexiBlade snøren er hverken eller..! Den seneste nyhed fra OREGON. Feksibel som en snøre men skarp som en klinge. Overflødiggør

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Skal du have en ny maskine...?...så leverer vi den! Vil du have markedets bedste service...?...så udfører vi den! WE TAKE CARE OF IT

Skal du have en ny maskine...?...så leverer vi den! Vil du have markedets bedste service...?...så udfører vi den! WE TAKE CARE OF IT Gravemaskiner - hjullæssere - dozere - dumpere - gradere material handlers Fra 16 tons Skal du have en ny maskine...?...så leverer vi den! Vil du have markedets bedste service...?...så udfører vi den!

Læs mere

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor!

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! 2. marts 2012 RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! For de tungeste og mest krævende opgaver i haven findes der bare én løsning - den nye serie af benzindrevne græstrimmere og

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

Flishugger 15 Hk Benz.

Flishugger 15 Hk Benz. Brugermanual Varenr.: 9043623 Flishugger 15 Hk Benz. Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Flishugger. Varenummer: 9043623 Beskrivelse: Flishugger drevet af en

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion SNEGL og transport Kvalitet, styrke og effektivitet snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com Kornsneglen der flytter

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design &

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion DanCorn Snegl og transport Kvalitet, styrke og effektivitet - snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@ // Kornsneglen der flytter grænser... Leveres

Læs mere

Stiga Autoclip Perfektionisten

Stiga Autoclip Perfektionisten Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Autoclip Autoclip Stiga Autoclip Perfektionisten Har du en lang to-do liste denne sommer? Denne robotklipper er en team player Nogle gange får du det bedste resultat,

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

PE MASKINER. Datablad. 1 stk. Kehlemaskine, fabrikat SK Machinery, type SK-906S

PE MASKINER. Datablad. 1 stk. Kehlemaskine, fabrikat SK Machinery, type SK-906S PE MASKINER Datablad 2013 1 stk. Kehlemaskine, fabrikat SK Machinery, type SK-906S Maskine med 6 spindler, trinløstt regulerbart fremtræk 10 100 meter/minut og PLC styring. Spindler: afretter højre sidespindel

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER STOR ELLER LILLE, KORT ELLER LANG, HØJ ELLER LAV Hovmands løsninger til løft og håndtering af ruller.

Læs mere

Arbejde i højden. Garant Udlejning A/S. www.garant.dk. Bestil online eller ring til en af vores afdelinger...

Arbejde i højden. Garant Udlejning A/S. www.garant.dk. Bestil online eller ring til en af vores afdelinger... Bestil online eller ring til en af vores afdelinger... Arbejde i højden Garant Udlejning A/S Fabriksparken 18 2600 Glostrup Tlf. 43 63 03 06 E-mail: garant@garant.dk Klokkestøbervej 3 5230 Odense Tlf.

Læs mere