Tripelsæt slåmaskiner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tripelsæt slåmaskiner"

Transkript

1 Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m

2 Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder. Store arbejdsbredder kræver derfor tripelsæt, der alt efter forholdene er i stand til at præstere en produktivitet på hektar i timen. En investering i et tripelsæt er derfor en investering i billigere arbejdstimer. Intet kompromis med arbejdskvaliteten Tripelsættene fra JF går ikke på kompromis med arbejdskvaliteten. Tripelsættene er udstyret med den lave, glatte JF knivbjælke, og med en række features, f.eks. pendulophænget, der sikrer skånsom foderbehandling og hurtig genvækst. JF har valgt at gå andre veje og har konstrueret det bugserede tripelsæt GXT. Ved hjælp af en unik transportvogn fås en maskine med både store arbejdsbredder, lille venderadius, god vægtfordeling og god manøvredygtighed! Alle tripelsættene er centerophængt, og det betyder, at det i forvejen lave marktryk bliver fordelt ensartet i hele maskinbredden, hvilket skåner græsrødderne. Man får en optimal terræntilpasning og undgår desuden store sidekræfter på traktoren.

3 Knivbjælke GXT og GXF GXT skiveslåmaskiner er udstyret med den unikke, glatte JF knivbjælke, som er kendetegnet ved: Egenskaber: Top Service Helt glat knivbjælke-underside Lav knivbjælke Knivbjælken er godt beskyttet nedefra og indeni. Q+ skive som giver længere levetid De fuldtdækkende slæbesko beskytter gearkassen nedefra. Fordele: Skåner marken og afgrøden og sikrer en bedre genvækst. Giver ensartet stub og godt flow under vanskelige forhold. Længere levetid og lavere omkostninger. Beskyttelse af knivbjælken Knivbjælken er godt beskyttet mod stenslag og ujævnheder i marken. Slæbeskoene fungerer som integreret stenbeskytter. Med JF knivbjælken er det muligt at sætte en lav jævn stub helt ned til 40 mm, da det er muligt at indstille knivbjælken til en lav skærevinkel på kun 3º. Der opnås et fladere snit og dermed en ensartet stubhøjde og bedre flow i maskinen. De vredne Q+ knive er vendbare og giver en pæn stub. Alle sliddele omkring knivbjælken er robust konstrueret, så de får en lang levetid. Modskæret er 2 mm højere end knivbjælkens afdækning, hvilket mindsker slid på knivbjælkens topplade. Q+ skive er standard Beskyttelse af knivbjælken. Knivbjælken er godt beskyttet mod stenslag og ujævnheder i marken. Slæbeskoene fungerer som integreret stenbeskytter. Skivebjælkens Top Service design gør det muligt at tjekke og skifte et tandhjul eller leje ved hver enkelt skive.

4 GXT-P med PE-crimper GXT-P maskinerne er udstyret med JF s effektive PE-crimper. Alle GXT-P maskinerne er udstyret med JF s effektive PE-crimper. Den sikrer hurtigere tørring af græsset, samtidig med at foderværdierne bevares. Egenskaber: Top Dry: Indstilling af crimpningsgraden på PE-crimperen sker uden brug af værktøj Nem vedligeholdelse: PE-crimperen drives med remtræk. De fleksible PE-fingre kan modstå store sten og dermed forhindre beskadigelse af maskinen i tilfælde af sammenstød med store fremmedlegemer. Crimperen er stærk og ensartet i omløbsretningen, også ved kraftige og tynde afgrøder. Lang levetid: PE-crimperne er af Y -fingertypen. De er fremstillet af polyethylen, som har stor slidstyrke og dermed lang levetid. Fingrene er hurtige at udskifte. Fordele: De normale 30 % tørstof til fremstilling af ensilage er opnået på 1 døgn i det brede, men tynde skår. Minimal vedligeholdelse. Remtrækket virker også chokabsorberende og skåner transmissionen. Giver jævne skår, bedre foderkvalitet og højere mælkeydelse. GXT Top Dry kan nemt og hurtigt aktiveres med styreenheden fra kabinen - perfekt til effektiv bredspredning. Indstilling af crimpningsgraden på PE-crimperen sker uden brug af værktøj. Styreenhed til GXT Collector. Top Dry er aktiveret og GXT en kan nu bredsprede græsset.

5 Transportvognen giver gode manøvreringsevner Egenskaber: Lille venderadius på forager. GXT har en relativ lille venderadius, da maskinen som standard er udstyret med tvangsstyring. Det er f.eks. kun nødvendigt at lave en forager på 2 x maskinens arbejdsbredde, for at GXT har plads til at vende. GXT har en transportbredde på kun 3 m, og den tvangsstyrede transportvogn gør maskinen meget manøvredygtig. Maskinens lave højde giver også et godt overblik fra traktoren under transport. Fordele: Der opnås en stabil kørsel både under transport og i arbejde. Transport gennem smalle passager og mellem marker er intet problem. Det er ikke nødvendigt at forlade traktoren. Tvangsstyring på bagaksel. Det er muligt at omstille GXT fra transport til maksimal arbejdsbredde på et halvt minut. Omstillingen sker hydraulisk, med traktorens egen hydraulik. Omstilling sker uden at forlade traktoren. Lille transportbredde og godt udsyn. GXT ens omstilling fra transportstilling til maksimal arbejdsbredde sker på et halvt minut.

6 GXT tripelsæt slåmaskine med en arbejdsbredde på 12,3 meter JF har konstrueret verden første bugserede tripelsæt GXT. Dette giver mulighed for helt nye standarder for arbejdsbredder, nemlig helt op til 12,3 m. GXT-sættet giver derfor mulighed for at effektivisere og optimere driften yderligere. Med sættet er man alt efter forholdene i stand til at slå 20 ha i timen. Løsningen har også den fordel at man uden for græssæsonen kan bruge traktoren til andre gøremål, hvilket gør investeringen attraktiv i forhold til de store selvkørende enheder. Skæreenhederne Skæreenhederne er pendulophængte og udstyret med den glatte, lave JF knivbjælke. Arbejdskvaliteten er derfor i orden selv ved høj hastighed. GXT fås både med og uden crimper. Crimper-maskinen kan også udstyres med Collector, hvilket optimerer maskinkæden.

7 Mekanisk pendulophæng Pendulophæng af skæreenhed, giver god terrænfølgeevne. Transportvognen Det væsentligste kendetegn for GXT er den patenterede transportvogn, der er udstyret med tvangsstyring af hjulene. Dette gør, at GXT er let at manøvrere med i marken, på forager, i markhjørner og ved øvrig transport. At GXT er bugseret indebærer lavere aksellast, idet vægten af maskinen er fordelt på flere aksler. Hjul Mulighed for brede hjul.

8 Top Safe Egenskaber: Trækket er forsynet med en sikring, der udligner de bevægelser, der opstår når f.eks. traktoren kører over et hjulspor eller anden ujævnhed. Indstillingen af stubhøjden sker trinløst centralt på hver skæreenhed. Fjedrene ved stubhøjdereguleringen bruges til Top Safe-funktionen, der hæver knivbjælken, så den skånes ved påkørsel af sten o.lign. Fordele: Der opnås en stabil kørsel både under transport og i arbejde. Beskyttelse af knivbjælken reducerer omkostningerne. Top Safe sikrer lav stødkraft på knivbjælken ved høj hastighed. Sikring ved påkørsel. Stubhøjdeindstillingen er integreret med Top Safe.

9 Collector til GXT Båndsammenlægning giver effektiv skårsamling Egenskaber: Optimering af græshøsten: Med kombinationen GXT og Collector optimeres græshøsten, idet Collector-båndet gør det muligt at lægge et enkelt skår fra 12,3 m arbejdsbredde. Derved reduceres driftsomkostningerne, da skåret kan opsamles af en pick-up på 3 meter, hvilket betyder at sammenrivning af afgrøden ikke er nødvendig. Collector-båndene er hydraulisk styrede, og fra traktoren kan man aktivere båndenhederne individuelt. Udstyr til bredspredning er standard. Collector-enhederne klappes op og græsset bliver bredspredt. Omstilling sker fra kabinen, og man kan derved hurtigt forsætte sit arbejde. Alt efter forholdene er det muligt at samle et skår på 2,5 til 2,8 m fra 12,3 m arbejdsbredde Schwadablage Fordele: Reducerer spild af værdifuld afgrøde, hvor der er meget lille volumen, f.eks. i efterårsgræsslet eller ved tørre sommerslæt. Båndsammenlægning Schwadablage er også en fordel ved helsæd. Her minimeres transporten af kerner og dermed også spild. Yderligere opnås større udnyttelsesgrad og derved bedre økonomi på snitteren og andre maskiner. Feldkante Linke Seite Schwadablage Rechte Seite Breitstreuen Feldkante Breitstreuen Almindelig skårsamling Schwadablage Ønsker man ikke skårsammenlægning, kan Collector-båndet hæves til lodret position 23 Meter Mähen og båndenheden stopper automatisk Breitstreuen Linke Seite Schwadablage Rechte Seite Breitstreuen 23 Meter Mähen Feldkante Et stort bredspredt skår fra en arbejdsbredde 12 Meter in einem Schwad på 24 m, som kan rives sammen til et skår. Technik Intelligent eingesetzt

10 GXF Frontmaskine Contour Float sikrer optimal terrænfølgning Egenskaber: Q+ skive som giver længere levetid. Fordele: Optimal terræntilpasning JF-knivbjælken: - Lav knivbjælke - Glat underside - Integreret stenbeskytter Contour Float - Sideværts hældning på Lodret bevægelse på op til 55 cm Knivbjælken vipper frem og tilbage (16 ), så den holdes parallelt med terrænet. - Skæreenheden er ophængt og trukket i en topramme. Contour Float absorberer dermed stødkraften, og skåner således maskinen selv ved høj arbejdshastighed. Ét hydraulikudtag Forurening af afgrøden minimeres. Lavere omkostninger og længere levetid. GXF er den nyeste generation af frontslåmaskiner fra JF. Maskinerne er udstyret med Contour Float, som er JF s nye system for terræntilpasning. Contour Float, giver GXF frontslåmaskinen en usædvanlig god terræntilpasning, som sikrer en pæn arbejdskvalitet og jævn stub, selv under vanskelige markforhold. 12 Contour Float - sideværts terræntilpasning. 55 cm Parallelogram-ophænget minimerer beskadigelse af knivbjælken. Contour Float - ved jævn terræn. Contour Float - ved ujævn terrræn med markforhøjninger.

11 Tekniske data GXT-modeller GXT GXT P GXT P med Collector Arbejdsbredde 12,30 m 12,30 m 12,30 m Transportbredde, med standard dæk 2,99 m 2,99 m 2,99 m Antal skiver Antal knive Traktor, min. 147 kw/200 HK 191 kw/250 HK 220 kw/300 HK PTO, størrelse 1 3/4-20 splines 1 3/4-20 splines 1 3/4-20 splines Omdrejning pr. minut, RPM Liftkategori III III III Ophængstype Bugseret Bugseret Bugseret Crimpertype - PE-fingre PE-fingre Olieudtag 2 EV + 1 DV 2 EV + 1 DV 2 EV + 1 DV Hjul, Standard 15.0/ / /70-18 Vægt 5840 kg 6400 kg 7700 kg GXF-modeller GXF 3205 P GXF 3605 P Arbejdsbredde 3,15 m 3,55 m Crimpertype PE-fingre PE-fingre Skårbredde 1,0 3,15 m 1,20 3,55 m Ophængstype Contour Float Contour Float Skivetype Q+ Q+ Knivtype Vredne knive Vredne knive Antal skiver/knive 8/16 9/18 Traktor, min. 60 kw/82 HK 70 kw/95 HK PTO, størrelse 1⅜ - 6 splines 1⅜ - 6 splines Omdrejning pr. minut, RPM Liftkategori A-ramme A-ramme Olieudtag 1 DV 1 DV Vægt 1180 kg 1260 Kg

12 Kongskilde Industries A/S Linde Allé Sønderborg Denmark Phone: Subject to change without notice JF/DK/GXT Triple/BRO/0114

Tripelsæt slåmaskiner. Tripelsæt maskiner. GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m. Moving agriculture ahead

Tripelsæt slåmaskiner. Tripelsæt maskiner. GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m. Moving agriculture ahead Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt maskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Moving agriculture ahead Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner GXS / GXS P GXS tripelsæt / GXF Moving agriculture ahead Knivbjælke GXS GXS skiveslåmaskiner er udstyret med den unikke, glatte Kongskilde knivbjælke,

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Tripelsæt GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Trailed Bugseret tripel tripelsæt set GXT GXT 12005 12005 SM with SM a working med en width arbejdsbredde of 11.6 m. på 11,6 m. Store arbejdsbredder øger

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner

Bugserede skiveslåmaskiner Bugserede skiveslåmaskiner GMT GMT FLEX Powered by Kongskilde Høj arbejdshastighed Robust slåmaskine med høj arbejdshastighed. Egenskaber: Robusthed Stor kapacitet Gode køreegenskaber Effektiv crimpning

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Liftmonterede skiveslåmaskiner. GX-serien Arbejdsbredde 2,40-3,15 m

Liftmonterede skiveslåmaskiner. GX-serien Arbejdsbredde 2,40-3,15 m Liftmonterede skiveslåmaskiner GX-serien Arbejdsbredde 2,40-3,15 m GX-maskinerne er centerophængt, hvilket sikrer en god terræntilpasning. Forbedret arbejdskvalitet og optimeret terræntilpasning GX-maskinen

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 novacat NOVADIsc PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 NOVACAT X8 COLLECTOR Gode egenskaber og enestående lave omkostninger PÖTTINGER's slåmaskiner er både produktive og økonomiske. Det høje

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien Frontmonterede skivehøstere GMD 102 F serien GMD 1020 F serien www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola GMD 102 F 1020 F COMPACT LØSNINGER TIL DEN BEDSTE FODERKVALITET HVORDAN FÅR DU

Læs mere

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning GXT 13005 P Skiveslåmaskine Brugsanvisning Original brugsanvisning DK FORORD KÆRE KUNDE! Vi værdsætter den tillid De har vist vort firma ved at investere i et JF-STOLL produkt, og ønsker Dem tillykke

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Maskiner og planteavl nr. 108 2009. FarmTest. Pickup rive

Maskiner og planteavl nr. 108 2009. FarmTest. Pickup rive Maskiner og planteavl nr. 108 2009 FarmTest Pickup rive Titel: FarmTest af pickup rive Forfatter: Jørgen Pedersen, AgroTech Review: Jens Johnsen Høy, AgroTech, og Karsten Attermann Nielsen, Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Clean cut. Clean cut. Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere. Moving agriculture ahead

Clean cut. Clean cut. Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere. Moving agriculture ahead Clean cut Clean cut Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere Moving agriculture ahead Kongskilde er innovation Optimering af maskinlinjen fra mark til mule: Kongskilde udvikler innovative og

Læs mere

Typebetegnelse HSS- HSS- HSS- HSS- HSS- WLO-1351 WLO-1601 WLO-1901 WLO-2251 WLO-2501

Typebetegnelse HSS- HSS- HSS- HSS- HSS- WLO-1351 WLO-1601 WLO-1901 WLO-2251 WLO-2501 ORSI wlo WLO modellerne er velegnede til græsarealer m.v. og kan leveres med enten Y-knive eller slagler. Valse, slæbesko og gearkasse med friløb er standard. Som option kan maskinerne leveres med hydraulisk

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

FC LIFT-CONTROL serien

FC LIFT-CONTROL serien Liftophængte skårlæggere FC LIFT-CONTROL serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 243 GII 243 R GII 283 GII 283 R GII 313 MÅLET ER KLART FODER I TOPKVALITET! LIFT-CONTROL Alle professionelle landmænd

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 100 % HYDRAULISK TRUKKET RIVE GA GA 13131 og 15131 rotorriverne er ikke blot synonym med en stor arbejdskapacitet,

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne Clean cut Græsmaskiner og fuldfodervogne JF har altid været innovative Siden mekaniseringen af landbruget har JF bidraget med innovative og effektive løsninger til landbruget. JF blev grundlagt 1951 af

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL SKÅRLÆGNING, NÅR DET ER BEDST! GMD LIFT-CONTROL SKIVEHØSTERE Indenfor landbruget i dag er en optimering af udbytte og rentabilitet et af de vigtigste parametre. En af

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde på 15 cm

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Version 2. Sondex-WP Pumper. Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper 50 Hz

Version 2. Sondex-WP Pumper. Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper 50 Hz Version 2 Sondex-WP Pumper Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper 50 Hz Sondex-WN Sondex-WP0 Sondex-WP4 Sondex pumper til spildevand Sondex spildevandsprogram Sondex WP-sortiment er en kombination

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

FC 250 - FC 302 - FC 352

FC 250 - FC 302 - FC 352 Bugserede skårlæggere FC 250 - FC 302 - FC 352 www.kuhn.com be strong, be KUHN Det oplagte valg: En KUHN skårlægger! Som en af de førende producenter af skivehøstere og skårlæggere lægger KUHN vægt på

Læs mere

FLISEVÆRKTØJ. Diamond 50-75 Spider 75-90 - 120 Diamond 207-259 - 2512 RS Diamantklinger Diamantboremaskine WWW.SVALK.DK

FLISEVÆRKTØJ. Diamond 50-75 Spider 75-90 - 120 Diamond 207-259 - 2512 RS Diamantklinger Diamantboremaskine WWW.SVALK.DK FLISEVÆRKTØJ Diamond 50-75 Spider 75-90 - 120 Diamond 207-259 - 2512 RS Diamantklinger Diamantboremaskine WWW.SVALK.DK Fliseskærer Diamond Svalk fliseskærer Diamond 50 Professionel manuel fliseskærer i

Læs mere

EasyCut F/R Trepunktsophængte skårlæggere

EasyCut F/R Trepunktsophængte skårlæggere EasyCut F/R Trepunktsophængte skårlæggere www.krone.de EasyCut Mere end en skårlægger Hurtigskifteknive SafeCut individuel beskyttelse af hver skæreskive SmartCut: Skårlægning uden striber og optimal knivoverlapning

Læs mere

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS 2 For den bedste foderkvalitet - Tradition forpligter I næsten 50 år har Strautmann med succes produceret opsamlervogne med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Læs mere

REDSKAB TRAKTOR. Redskaber, som skaber mere effektive og rentable landbrugstraktorer

REDSKAB TRAKTOR. Redskaber, som skaber mere effektive og rentable landbrugstraktorer REDSKAB TRAKTOR Redskaber, som skaber mere effektive og rentable landbrugstraktorer MAKSIMAL LØNSOMHED MED REDSKABER FRA DRIVEX Med entreprenørredskaber fra Drivex på din traktor bliver arbejdet både mere

Læs mere

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 31 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Betjeningsvejledning - græs- og

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Grovfoderproduktion. maskiner skal der til. Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland. Læn jer bare tilbage

Grovfoderproduktion. maskiner skal der til. Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland. Læn jer bare tilbage Grovfoderproduktion maskiner skal der til Maskinkonsulent Kim Brodersen Bygnings & Maskinkontoret i Mobil : 30 56 00 25 Tirsdag Den. 23 maj 2006 Læn jer bare tilbage 1 Grundlæggende forudsætninger Jævne

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Nordic Biomass havde den 27. september 2007 inviteret til demonstration af flishuggere til brug i energipil. Formålet var at få afprøvet nogle af

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

FarmTest nr. 62 2010. Udtagningsteknik. i ensilagestakke KVÆG

FarmTest nr. 62 2010. Udtagningsteknik. i ensilagestakke KVÆG FarmTest nr. 62 2010 i ensilagestakke KVÆG i ensilagestakke Indhold Indledning... 3 Fotos og videosekvenser... 4 Hvilken type skal man vælge?... 4 Skrælleteknik... 4 Enklere udtagningsteknik... 5 Præcision,

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

Kontakt Linddanas salgsafdeling

Kontakt Linddanas salgsafdeling TP FLISHUGGERE PRISLISTE GÆLDENDE FRA 01.01.2016 På de følgende sider finder du priser på TP Flishuggere samt TP CHIP TRAILER. Prislisten er opdelt i 3 afsnit: - PTO flishuggere, dvs. modeller til traktor,

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

NYHED. Invacare Zephyr

NYHED. Invacare Zephyr Invacare Zephyr Nyd en behagelig køretur! Komfortabel, sikker og stille. Den nye el-kørestol fra Invacare nærmest svæver hen over hvilket som helst terræn. El-kørestolen Invacare Zephyr har en helt unik

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

NOVACAT/NOVADISC/EUROCAT

NOVACAT/NOVADISC/EUROCAT Skivehøstere og slåmaskiner NOVACAT/NOVADISC/EUROCAT 97+010.07.1102 Pöttinger slåmaskiner succes Slåning er første trin i ensileringsprocessen. At afgøre, hvornår det er det optimale tidspunkt for slåning

Læs mere

SLAGLEKLIPPER USM SMK. ??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung USM 13 USM 18 SMK 15 ?????? ??? ???? ?????

SLAGLEKLIPPER USM SMK. ??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung USM 13 USM 18 SMK 15 ?????? ??? ???? ????? SLAGLEKLIPPER USM??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung?????? SMK???????????? USM 18 SMK 15 Slagleklipper / 13 / 15 / 18 / 21 / 26 Slagleklipperen USM bagmonteres på trepunksophæng og klipper

Læs mere

Brugsanvisning. Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere