Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m"

Transkript

1 Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

2 GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd verden over. Modellerne er derfor stabile og gennemprøvede maskiner med fokus på følgende egenskaber: Stor kapacitet Optimal maskinsikkerhed God vendeteknik Effektiv crimpning Med disse fordele sikrer GMS/GCS en problemfri drift og stor kapacitet. God arbejdskvalitet er en selvfølgelighed For JF-STOLL er det en selvfølgelighed at slåmaskinerne leverer en god arbejdskvalitet. Maskinerne kan derfor altid Øget kapacitet med højere arbejdshastighed indstilles og leveres med den kniv- og skivetype som afgrøden og andre lokale forhold kræver. Større arbejdshastighed med unikt sikkerhedssystem En af de væsentligste ting, der gør JF-STOLL's GMS/GCS maskiner effektive, er at de leveres med sikkerhedssystemet Top Safe. Det giver mulighed for, at man kan arbejde med en øget arbejdshastighed, og dermed få en øget kapacitet. Top Safe systemet sikrer maskinen mod vibrationer og ujævnheder i terrænet, således at det er muligt at have en høj arbejdshastighed, uden at det går ud over arbejdskvaliteten og maskinen. Nem betjening GMS/GCS-maskinerne har en god betjeningsvenlighed. Skift mellem funktioner foregår hurtigt og effektivt, og man har altid et godt overblik over hele maskinen fra traktoren. Kombinér med frontmaskine og få større arbejdsbredde Hvis man har behov for at optimere sin græshøst yderligere, kan dette ske med en større arbejdsbredde. GMS-maskinen kan kombineres med en GD-frontslåmaskine. GD-frontslåmaskinen er ophængt i et unikt konturophæng, der sikrer at knivbjælken følger terrænet. Med GMS har man også mulighed for at optimere maskinkæden med skårsammenlægningsudstyr som f.eks. Collector II. Arbejdsbredder over 6 m opnås med JF-STOLL's GX-tripelsæt (se særskilte brochurer eller Der kan opnås en arbejdsbredde på ca. 6 m. ved front-hæk kombinationen GD 3205 FM og GMS Se særskilte brochurer eller

3 Bugserede skiveslåmaskiner GMS 280 GMS 320 Bugserede skiveslåmaskiner 2,80 m PE-fingre 3,15 m PE-fingre Bugserede skiveslåmaskiner GMS 3202 GCS ,15 m PE-fingre 3,15 m Valser Bugserede skiveslåmaskiner med centertræk GMS 3202 Flex GCS 3200 Flex GMS 3600 Flex 3,15 m PE-fingre 3,15 m Valser 3,60 m PE-fingre

4 GMS 280 Bugserede skiveslåmaskiner med effektiv vendeteknik Alle maskiner er monteret med drejegear ved trækket. Dette gør maskinerne meget lette at manøvrere med. Let at køre og vende Da alle GMS/GCS maskinerne har drejegear på trækstangen, er de utrolig lette at arbejde og manøvrere med. Det gælder både modellerne med sidemonteret - og modellerne med den længere centermonterede trækstang (Flex). Man kan dreje 90 - uden at der opstår vibrationer i transmissionen. God frihøjde To cylindre løfter skæreenheden under transport og kørsel på forager. Maskinen får derved en god frihøjde, så man let kan passere allerede skårlagt materiale. Let transportomstilling Omstilling til transport er meget let. Man skal blot aktivere svingcylinderen og stoppe når maskinen er lige bag ved traktoren. Let til- og frakobling GMS/GCS maskinen er udstyret med en solid støttefod, som sikrer at maskinen står solidt under parkering. Den er derfor også let at til- og frakoble.

5 Flex sparer tid i begge ender Med Flex-maskinerne kan man optimere arbejdet ved at minimere kørsel på forager ved vending. Flex-maskinerne er udstyret med en centerplaceret trækstang og to sæt drejegear. Det betyder, at man kan arbejde med maskinen på både højre og venstre side af traktoren. Drejegearerne sidder i hver ende af trækstangen, hvilket betyder at man let kan vende på forager og let kan skifte arbejdsside. Fordelene er at marken kan høstes fra én side, man undgår kiler, man kan altid tage et fuldt skår og man opnår en kapacitetsforøgelse på omkring 15%. 1 2 b a 2 1 Sådan fungerer Flex-systemet 1. Man starter med at køre rundt 4-5 gange for at skaffe tilstrækkelig vendeplads på foragrene. 2. Derefter kan man starte Flex-kørslen med maskinen skiftevis på venstre (a) og højre (b) side af traktoren. Flex-kørsel 1 Flex-maskinerne er udstyret med en lang, kraftig, centerplaceret trækstang. Her ses GMS 3202 Flex. Centerophænget På Flex-maskinerne er trækstangen centerplaceret, så arbejde på begge sider af traktoren er muligt. GMS 3202 Flex har svingcylinderen integreret i trækstangen. Ingen vibrationer Et drejegear er placeret mellem trækstang og skæreenheden. Kraftoverføringsakslen drejes dermed ikke i en uhensigtmæssig vinkel. Vibrationer undgås og det er let at veksle mellem arbejde på højre og venstre side af traktoren.

6 Indbygget Top Safe sikkerhed Sådan fungerer Top Safe: Et stensikkert valg JF-STOLL har udviklet et unikt anti-crash system som kaldes Top Safe. Systemet beskytter maskinerne effektivt ved påkørsel af sten og lignende forhindringer, og sikrer samtidig lave serviceomkostninger og lang levetid. GMS 280/320 er ikke udstyret med Top Safe, men har trækstangsforlænger. Dobbelt arbejdshastighed uden sikkerhedsrisiko Top Safe systemet giver en unik kombination af effektivitet og sikring af maskinen. Man kan ar bej de ca. dobbelt så hurtigt med en Top Safe slåmaskine, uden at stød kræfter fra sten og lignende bliver forøget (se skema for sammenligning mellem ma ski ne med og uden Top Safe). I jævnt terræn er topfjederen udstrakt og skivebjælken i normal position. Indeks for stødkraften ved kollision Standard Kører man 12 km/h med en GMS/ GCS-maskine, er stødkraften pga. det indbyggede Top Safe system index 51(B). Man udsætter en standardmaskine for de samme stødkræfter allerede ved en arbejdshastighed på 6,7 km/h. Top Safe Rammer skivebjælken en sten, trykkes topfjederen automatisk sammen, og maskinen løftes, så den kan glide uskadt hen over forhindringen. Fremkørselshastighed (km/h) Er forhindringen meget stor, åbnes et forlængerled i trækstangen, og maskinen bliver løftet endnu højere op, så forhindringen lettere kan passeres. GMS 280/320 er ikke udstyret med Top Safe, men har trækstangsforlænger. Perfekt terrænfølgning og lavt marktryk øger udbytte Top Safe systemets evne til at få maskinen til at glide uhindret hen over jorden giver maskinerne en perfekt terræntilpasning selv ved meget høje arbejdshastigheder. Man får dermed en meget ensartet stubhøjde og en hurtigere genvækst. Man undgår at få jord i afgrøden og opnår dermed en forbed ret foderkvalitet. Indstilling af Top Safe og marktryk sker ved hjælp af et medleveret specialværktøj!

7 GMS 3202 Flex udstyret med Collector II. Skårsammenlægningsbåndet Collector II Med skårsammenlægningsbåndet Collector II kan man lægge dobbeltskår for den efterfølgende maskine, og dermed optimere maskinkæden. Collector II er effektiv uanset om man arbejder med GMS alene, eller i kombination med en frontslåmaskine. Collector II har en god kasteevne pga. den store båndflade og den høje båndhastighed. Båndet er smørefrit, og har effektive stive kantbørster, så man undgår at afgrøderester kommer ind under båndet. Collector II kan monteres på GMS 3202 og GMS 3202 Flex. Skærme til asymmetrisk skårsammenlægning GMS-maskinerne kan udstyres med skærme til asymmetrisk skårsammenlægning. Skærmene eftermonteres med et hydraulisk udstyr, så skårskærmene kan svinges fra side til side og lægge skårene parvis. Ved kørsel med Flex-maskine er det ikke nødvendigt med hydraulisk udstyr. Skårsammenlægning optimerer maskinkæden Stor båndflade Robust ramme Indstillingsmuligheder giver præcist kast Effektive kantbørster Stor diameter på båndvalser giver høj hastighed Slåning af 1. skår Ved slåning af 1. skår løftes båndenheden og GMS maskinen lægger et almindeligt skår. 1. asymmetriske skår Ved slåning af 1. skår indstilles skærmene, så skåret lægges længst væk fra traktoren. 2. asymmetriske skår Ved slåning af 2. skår indstilles skærmene, så skåret lægges ved siden af det forrige skår. For at opsamle et dobbeltskår kræves en 3-3,5 m pick up.

8 Effektiv græsbehandling der reducerer tørretiden Lang levetid PE-Crimperne er af "Y"-fingertypen. De er fremstillet af polyethylen, har stor slidstyrke og dermed lang levetid. Hvis en crimperfinger uheldigvis tabes i afgrøden, gør den hverken skade i den efterfølgende snitter eller i komaver. GMS-maskinerne er udstyret med JF-STOLL s effektive PE-finger-crimper. Den sikrer en mere intensiv behandling af materialet og dermed en hurtigere tørring, samtidig bevares afgrødens foderværdi. Bedre flow JF-STOLL's crimpere dækker 85% af arbejdsbredden, hvilket betyder mulighed for stor fremkørselshastighed og dermed stor kapacitet. I de fleste tilfælde vil højere hastighed både indebære bedre flow og skårdannelse. Dette vil igen betyde bedre flow i den efterfølgende finsnitter eller presser, færre stop og dermed større kapacitet. Valser GCS-maskinerne er udstyret med Top Roller, som er et valsecrimper-system. Top Roller behandler lucerne, kløver og græs skånsomt, så foderværdierne bevares. Systemet består af 2 stærke tandhjulsdrevne chevron-valser med høje gummiprofiler. Valserne er synkroniserede, så indgrebet mellem dem altid passer korrekt, også hvis afgrøden skubber valserne fra hinanden. Let vedligeholdelse Både PE-crimperen og valsecrimperen drives med remtræk, hvilket betyder minimal vedligeholdelse. Remtrækket virker også chokabsorberende, skåner transmissionen og sikrer minimalt effekttab. Indstilling af crimpningsgraden på PE-crimperen sker uden brug af værktøj (Ikke GMS 280 og GMS 320). JF-STOLL s patenterede Auto Synchro System sikrer, at crimpervalsernes indgreb altid er korrekt. GMS er udstyret med JF-STOLL s stærke og effektive PE-fingercrimpere.

9 Med Top Dry er GMS ideel til effektiv bredspredning Top Dry er ikke aktiveret Top Dry er aktiveret Aktivering af Top Dry Top Dry aktiveres med et praktisk håndtag og uden brug af værktøj. Håndtaget nedklapper en skærm bag crimperen. Græsset er dermed i kontakt med crimperen i længere tid samtidig med at det bredspredes, og dermed tørrer ekstra hurtigt. Bredspredning med Top Dry Top Dry er navnet på JF-STOLL's enkle, men effektive system for bredspredning. Når Top Dry aktiveres, bredspredes græsset til 80% af arbejdsbredden, samtidig med at crimpningen øges. JF-STOLL har undersøgt skårbreddens indflydelse på tørrehastigheden og påvist, at et bredt, men tyndt skår giver den mest effektive tørring. Diagrammet viser udviklingen i 3 forskellige skårbredder: 2,8 meter, 1,8 meter og 1,2 meter. Forsøgsmaterialet har ved start et tørstofindhold på 15% og vejer 7 kg pr. meter skår. De normale 30% tørstof til fremstilling af ensilage er opnået på 1 døgn i det brede, men tynde skår. Først efter 3 døgn er samme tørhedsindhold opnået i det meget smalle og tykke skår. Top Dry er ekstraudstyr på GMS 280 og GMS 320. Skårvægt i kg Dag 1 Dag 2 2,8 m Dag 3 1,8 m Dag 4 Dag 5 15% tørstofindhold 30% tørstofindhold 1,2 m

10 A B C Skivebjælken med lang levetid Skivebjælken er sikret med stærke stenbeskyttere (A). Et 4 mm tykt bundskjold (B) beskytter hele skive bjælkens underside. Maskinen er som standard monteret med to eller fire slæbesko (C), som ekstraudstyr kan fås slæ be sko til at placere under samtlige skiver. Flow-forstærker kan monteres på begge skivetyper Knivbjælke med max. antal slæbesko Skivesystemer GMS/GCS-maskinerne har frit valg af skivetyper. Således kan der laves en optimal tilpasning til specifikke afgrøde- og terrænforhold. Dermed kan der opnås et rent og lige snit kombineret med stor holdbarhed. GMS 280/320 er som standard monteret med HDS-skiver. HD-skive HDS-skive Både HD og HDS-skiven har anti-viklingsring på undersiden, så lange afgrøder ikke sætter sig om lejehuset. Knive med lang levetid Knivene er robust konstrueret, så de har en lang levetid. Maskinerne er som standard udstyret med profilknive. Den vredne kniv giver en lavere snithøjde, og kan være en fordel, hvis man høster vanskelige lange liggende afgrøder. Break-away En indfræsning i skiveakslen sørger for, at påkørsel eller blokering af skiven ikke giver følgeskader. Let tilgang til service Skærmene kan klappes op så der er fri adgang til at kontrollere og skifte skiver, knive m.v. Stubhøjde Stubhøjden grovindstilles med 2 trin på slæbesko og fi nreguleres med spindel - mulighed for stubhøjde fra 45 til 125 mm. Flowforstærkere kan eftermonteres for at fl ytte afgrøden hurtigere væk, så stubstriber undgås. Hurtig skift af leje Skivebjælkens Top Service gør det muligt at tjekke og skifte et tandhjul og leje ved en enkel skive - uden specialværktøj. Dermed reduceres eventuel reparationstid. Reduceret marktryk Aflastningsfjederne regulerer og reducerer marktrykket. Med max. antal slæbesko monteret er marktrykket dermed minimalt. Dette sikrer en hurtigere og bedre genvækst. Finjustering af stubhøjde Stubhøjden finjusteres med et praktisk centralt placeret håndtag. Der er derfor altid let adgang til at justere stubhøjden.

11 JF-STOLL's produktprogram - fra mark til mule JF-STOLL har slåmaskiner for alle græsafgrøder. JF-STOLL slåmaskiner har en arbejdsbredde fra 1,7 m og til 12 m. De kan bredsprede og lægge enkelt- eller dobbeltskår. JF -STOLL har udviklet det første bugserede triplesæt, der har en arbejdsbredde på 12 meter JF-STOLL producerer rotorvendere med arbejdsbredde fra 4,5 til 9 m. JF-STOLL producerer også rotorriver i størrelserne 2,9 m til 9 m. JF-STOLL-eksaktsnittere findes med 1,6-3,1 m pick-up samt skærebord og majsudstyr Den eksaktsnittende ensileringsvogn fra JF-STOLL er enmandsbetjent og giver mulighed for stor kapacitet. JF-STOLL s program af foderblandervogne består af både padle- og vertikalblandere med et rumfang fra 6,5 til 45 m 3. Med JF-STOLL fra mark til mule er både teknik og det økonomiske resultat optimeret.

12 Tekniske data GMS 280 GMS 320 GMS 3202 GCS 3200 Arbejdsbredde 2,80 m 3,15 m 3,15 m 3,15 m Top Safe - - Standard Standard Crimpertype PE-fingre PE-fingre PE-fingre Valser Crimperbredde 2,37 m 2,7 m 2,7 m 2,6 m Skårbredde 0,8-1,8 m 1,0-2,2 m 1,0-2,5 m 1,0-2,5 m Skårbredde m/ Top Dry 2,20 m* ) 2,50 m* ) 2,7 m - Dobbeltskår m/ Collector (ekstra) - - 1,4-2,0 m - Dobbeltskår m/ asymmetriske skårskærme (ekstra) 2,8-3,2 m - 2,8-3,2 m - Skivetype HDS HDS HDS / HD HDS / HD Antal skiver/profilknive 7/14 8/16 8/16 8/16 Antal slæbesko Antal slæbesko, max Traktor, min 50 kw/68 HK 60 kw/82 HK 70 kw/95 HK 55 kw/75 HK Kraftudtag, standard 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines Kraftudtag, alternativ 21 splines 21 splines 21 splines 21 splines PTO m/friktionskobling og friløb 540 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Olieudtag 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D Antal drejegear Transportbredde 2,92 m 3,20 m 3,20 m 3,20 m Dæk, standard / /8 13/55 16/ /8 Dæk, alternativ 13/55 16/12 13/55 16/ Vægt 1540 kg 1725 kg 2020 kg 1760 kg * ) Top Dry er ekstraudstyr. Nogle produkter kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for aktuelt standard- og ekstraudstyr. Ret til konstruktions- og specifikationsændringer forbeholdes. Der tages forbehold for trykfejl. GCS 3200 Flex GMS 3202 Flex GMS 3600 Flex Arbejdsbredde 3,15 m 3,15 m 3,55 m Top Safe Standard Standard Standard Crimpertype Valser PE-fingre PE-fingre Crimperbredde 2,7 m 2,7 m 3,11 m Skårbredde 1,1-2,2 m 1,0-2,5 m 1,3-2,5 m Skårbredde m/ Top Dry - 2,7 m 1,5-3,1 m* ) Dobbeltskår m/ Collector (ekstra) - 1,4-2,0 m - Dobbeltskår m/ asymmetriske skårskærme (ekstra) - 2,8-3,2 m - Skivetype HDS / HD HDS / HD HDS / HD Antal skiver/profilknive 8/16 8/16 9/18 Antal slæbesko Antal slæbesko, max Traktor, min 55 kw/75 HK 70 kw/95 HK 75 kw/102 HK Kraftudtag, standard 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines Kraftudtag, alternativ 21 splines 21 splines 21 splines Friktionskobling og friløb Standard Standard Standard Olieudtag 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D Antal drejegear Transportbredde 3,2 m 3,2 m 3,65 m Dæk, standard 13/55 16/12 13/55 16/12 13/55 16/12 Dæk, alternativ Vægt 2400 kg 2350 kg 2620 kg Forhandler JF-Fabriken J. Freudendahl A/S Linde Allé 7 Postbox 180 DK-6400 Sønderborg Denmark Tlf Fax PBDK-438X Printed in Denmark

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Tripelsæt GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Trailed Bugseret tripel tripelsæt set GXT GXT 12005 12005 SM with SM a working med en width arbejdsbredde of 11.6 m. på 11,6 m. Store arbejdsbredder øger

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 novacat NOVADIsc PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 NOVACAT X8 COLLECTOR Gode egenskaber og enestående lave omkostninger PÖTTINGER's slåmaskiner er både produktive og økonomiske. Det høje

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Foderblandevogn. Verti-Mix Double

Foderblandevogn. Verti-Mix Double Foderblandevogn Verti-Mix Double Foderblandevognene af typen Verti-Mix Double udmærker sig især ved det store blandingsvolumen og de praktiske mål (højde og bredde). På basis af vertikalmikserne, der er

Læs mere

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Nordic Biomass havde den 27. september 2007 inviteret til demonstration af flishuggere til brug i energipil. Formålet var at få afprøvet nogle af

Læs mere

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Fire-rotors rive GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 100 % HYDRAULISK TRUKKET RIVE GA GA 13131 og 15131 rotorriverne er ikke blot synonym med en stor arbejdskapacitet,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL SKÅRLÆGNING, NÅR DET ER BEDST! GMD LIFT-CONTROL SKIVEHØSTERE Indenfor landbruget i dag er en optimering af udbytte og rentabilitet et af de vigtigste parametre. En af

Læs mere

FC LIFT-CONTROL serien

FC LIFT-CONTROL serien Liftophængte skårlæggere FC LIFT-CONTROL serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 243 GII 243 R GII 283 GII 283 R GII 313 MÅLET ER KLART FODER I TOPKVALITET! LIFT-CONTROL Alle professionelle landmænd

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS 2 For den bedste foderkvalitet - Tradition forpligter I næsten 50 år har Strautmann med succes produceret opsamlervogne med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning GXT 13005 P Skiveslåmaskine Brugsanvisning Original brugsanvisning DK FORORD KÆRE KUNDE! Vi værdsætter den tillid De har vist vort firma ved at investere i et JF-STOLL produkt, og ønsker Dem tillykke

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Pålidelig Når pligten kalder

Pålidelig Når pligten kalder EN DK Pålidelig Når pligten kalder Tria TM Den prisvenlige frontlæsser til deltidslandanden. P P 4P 6P 8P ÅLIDEL Tria: PÅLIDELIG OG SÆRDELES KONKURRENCEDYGTIG. En virkelig pålidelig, produktiv og enkel

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

PLOVE NYHED. Prisliste 01.11.2014. XRWTOL Onland liftplov. Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen.

PLOVE NYHED. Prisliste 01.11.2014. XRWTOL Onland liftplov. Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen. PLOVE NYHED XRWTOL Onland liftplov Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen. MRS - HRS - XRS Liftvendeplove Med sprængbolte og manuel indstillelig furebredde Vendeplove monteret med sprængbolte. Dette

Læs mere

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien Frontmonterede skivehøstere GMD 102 F serien GMD 1020 F serien www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola GMD 102 F 1020 F COMPACT LØSNINGER TIL DEN BEDSTE FODERKVALITET HVORDAN FÅR DU

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold Til din oplysning Nu blænder JO-EL op for en ny arbejdslampe i Goliath-serien. Goliath 250-serien leverer lys i særklasse, den er robust, sikker, økonomisk

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

Arbejdsmiljøhåndbog Værktøj

Arbejdsmiljøhåndbog Værktøj Maskinsikkerhed, Specielt vedr. maskiner i sløjdlokaler: Nødstop Spændingsfaldsudløser Afskærmning Tvangsafbryder/ switch på skærm Bremse på klinge, bånd eller lign. Aflåsning af maskiner Processug Skiltning

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Metal koldrundsave fra JEPSON

Metal koldrundsave fra JEPSON THE INVENTOR OF THE DRY CUTTER Metal koldrundsave fra JEPSON Optimale bærbare maskiner til byggepladsen og værkstedet 9435 Super Dry Cutter 9430 Premium Dry Cutter 8219 Metal håndrundsav 8230 Metal håndrundsav

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne Clean cut Græsmaskiner og fuldfodervogne JF har altid været innovative Siden mekaniseringen af landbruget har JF bidraget med innovative og effektive løsninger til landbruget. JF blev grundlagt 1951 af

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

Projektartikel Opgradering af økologisk biogasanlæg 2011-2013

Projektartikel Opgradering af økologisk biogasanlæg 2011-2013 Projektartikel Opgradering af økologisk biogasanlæg 2011-2013 hos Bjarne Viller Hansen, Bording http://europa.eu/legislation_summaries/agriculture/general_framework/l60032_dk.htm Skræddersyet opgradering

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Maskiner og planteavl nr. 108 2009. FarmTest. Pickup rive

Maskiner og planteavl nr. 108 2009. FarmTest. Pickup rive Maskiner og planteavl nr. 108 2009 FarmTest Pickup rive Titel: FarmTest af pickup rive Forfatter: Jørgen Pedersen, AgroTech Review: Jens Johnsen Høy, AgroTech, og Karsten Attermann Nielsen, Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Kampagnepriser OMGÅENDE LEVERING! OMGÅENDE LEVERING! 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568. Baykal bearbejdningscenter type BF 70150

Kampagnepriser OMGÅENDE LEVERING! OMGÅENDE LEVERING! 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568. Baykal bearbejdningscenter type BF 70150 Kampagnepriser 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568 Bearbejdningscenter med utrolig høj præcision, udført i solid meehanite støbejern. Glideføringer på 3 akser alle med kraftige boxvanger. Håndskrabede

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

Kontakt Linddanas salgsafdeling

Kontakt Linddanas salgsafdeling TP FLISHUGGERE PRISLISTE GÆLDENDE FRA 01.01.2016 På de følgende sider finder du priser på TP Flishuggere samt TP CHIP TRAILER. Prislisten er opdelt i 3 afsnit: - PTO flishuggere, dvs. modeller til traktor,

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere