FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN"

Transkript

1 FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN 21. Årgang Nr. 1 Marts 2010

2 Redaktion Redaktion Forsidebillede: ** ÆRESMEDLEM **: Mogens Johansen, i sit velkendte vinter out-fitt. Udnævnt og valgt som æresmedlem i FSM Klubkontingent: Familiekontingent kr. 500,0 (familie m/børn til/med 18 år) Senior kr. 325,00 Junior kr. 150,00 Bestyrelsesmøder: afholdes ordinært i februar, maj, august og november Skismøren: udkommer marts, juni, september og december. Næste udgave: juni 2010 Indlæg modtages frem til 28. Maj Hjemmesiden: Fælles-Træning: Klubaktivitet hver onsdag Kl. 10:00 12:00 MTB-træning løb Gåmotion fra Klubhuset Gåsebjergsand Arrangementer: 23. marts kl. 18: Klubaften / cykelafdelingen 28. marts / søndag Afslutning på vintersæson og MTB. 30. marts / tirsdag kl. 18:00 Opstart på racercykel-sæsonnen. Hardy Cykler. Løbetræning: Søndage kl. 10:00 Onsdage kl. 10:00 - og Fredage kl. 10:00 fra klubhuset. Gåmotion: Søndage kl. 10:00, Torsdage kl. 10:00 fra klubhuset. Cykeltræning: Lørdage NB: kl. 10:00 fra Klubhuset Søndage kl. 10:00 fra klubhuset. Aftentræning Cykeltræningen tirsdage og torsdage efter 30. Marts er sædvanligvis kl. 18:00 fra Hardy Cykler. Streamer med klubnavn til bilens bagrude kan du få ved henvendelse til formanden.

3 Formanden har ordet Februar 2010 På den netop afviklede Generalforsamling i FSM, mandag den 15. februar 2010, havde klubbens bestyrelse valgt at udnævne en af klubbens medlemmer til Æresmedlem af FSM. Begrundelsen for udnævnelsen, skal ses i lyset af, at Faaborg Skiklub/Faaborg Ski-og Motionsklub den 14. januar 2010 fyldte 50 år. I bestyrelsen var vi meget enige om, at det var det rigtige tidspunkt til at finde et Æresmedlem, hvis vi i klubben havde en person som kunne leve op til denne titel. Det mente vi havde, i og med, at der var et medlem, som havde været med til at stifte klubben den 14. januar 1960, og at denne person havde været meget medvirkende til at gøre klubben til det den er i dag, gennem sit medlemskab. Han havde i 2 perioder formandsjobbet, først i 4 år, en pause på 3 år, så formand igen i 7 år. I starten var det skisporten, i form af langrend han dyrkede på et højt plan, han kom på Danmarks Skiforbund s, langrendslandshold. I 1972 var han med til at starte Alpeløbet, så nu var løbesporten også en del af hans klubliv. Da sne ofte er en mangelvare, tog han rulleski på, og lagde grunden til den rulleski, som gennem de sidste mange år har været en del af klubben. Han fik også her en tjans på Rulleskilandsholdet i Marster II klassen. Så kom cykling ind i klubben, det var også lige noget for ham, både når det gjaldt racercyklen og mountainbiken. Her og nu er det langrend/rulleski, men mest cykling han dyrker. Mogens Johansen, er klubbens nye Æresmedlem. (Klubben har herefter 3 Æresmedlemmer, nemlig Knud E. Hansen, Niels Bloch Poulsen og nu Mogens Johansen)

4 Generalforsamling FSM 15.FEB I Klubhuset på Gåsebjergsand 1. Valg af dirigent: Keld Jensen 2. Valg af stemmetællere: Mogens Buch & Morten Mortensen. 3. Formandens Beretning. Enstemmig vedtaget. 4. Udvalgsformændenes beretning. LØB: Henning Larsen. Billag vedlagt. CYKLING: Lars Erik Andersen. Billag vedlagt. SKI: Freddy Johansen. Billag vedlagt. GÅ: Else Christensen.Billag vedlagt.+ på monitor. 5. REGNSKAB: Niels Erik Præstekær. Regnskab& budget enstemmig godkendt. -Det var køb af tidtagningssystem,sammen med 3 andre klubber. -Ny kasserer supll. af regnskabshjælp. Begge forslag enstemmig vedtaget 7. Valg: Kassereren ønskede ikke genvalg. - Kell Lauritsen blev ny kasserer. - Sahra blev genvalgt. 8. Valg:Gerda Petersen blev genvalgt til suppleant til forretningsudvalget. 9. Valg:Keld Jensen,revior & Poul Erik Pedersen,suppleant. Beggge blev genvalg. 6. Indkomne forslag: Der var 2 forslag fra bestyrelsen:

5 ASSENSVEJ 20, 5600 FAABORG 10. Eventuelt: FSM er fyldt 50 år i Januar Dette vil blive fejret med en reception, ved overgang til sommertid, hvilket afholdes i klubhuset, Gåsebjergsand. 50 års Jubilæumsfest vil blive afholdt den 30.oktober i Diernæs Forsamlingshus, med mad - musik,samt underholdning. I anledning af jubilæummet,har klubben udnævnt sit 3. Æresmedlem.Det blev en af klubbens medstifter MOGENS JO- HANSEN. Årets fiduspokal blev tildelt John Stenner. Årets aktivitetspokal blev tildelt Henning Larsen. SKISMØRENS fremtid blev diskuteret,om den skulle fortsætte i nuværende form,eller ændres til elektronisk.dette vil bestyrelsen arbejde videre med. Efter generalforsamlingen var der igen i år hyggeligt oste & pølsebord,samt vinsmagning ved Carsten Jørgensen. Der var mødt ca. 50 medlemmer til generalforsamlingen. Ole Maibom, sekretær.

6 Faaborg Ski- og Motionsklub holder Lørdag den 30. oktober 2010 kl For klubbens medlemmer med ledsager. En dejlig og festlig information til alle klubbens medlemmer, så reserver dagen allerede nu, og glæd jer til at høre nærmere. Februar 2010 Festudvalget

7 Cykling 2010 Indbydelse til årets første klubaften i cykelafdelingen. Klubhuset tirsdag d. 23. marts kl Udvalgets sammensætning præsenteres og udvalget byder velkommen. 1. Den daglige træning / holdinddeling / struktureret træning 2. Ungdom u. licens ideer til arrangement 3. Orientering om budgettet for 2010 i cykelafdelingen: 4. Licens: 5. Ungdom 6. Senior 7. WeBike Cup Afvikling 9. Økonomi 10. Transport 11. Aktivitetskalender herunder bl.a.: 12. Cykelugen - mesterskabsløb 13. Fællesture i nærområdet - Kommunen Rundt 14. Harzen-tur 15. Alsace-tur 16. Evaluering af nye træningstider 17. Landsstævne i Nr. Lyndelse i uge Licensløb d. 18. september 19. Tovholdere til udvalgte cykelløb/arrangementer 20. Eventuelt Cykeludvalget gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet. Mød op til årets første klubaften i cykelafdelingen og få indflydelse. Med venlig hilsen Cykeludvalget Klubben er som sædvanlig vært ved en øl/vand i pausen (placeres på selve aftenen) Tag selv kaffe og kage med.

8 Medier i klubben I dag har vi 2 medier i klubben til medlemmernes rådighed, nemlig: Skismøren og Hjemmesiden Vi høre ofte spørgsmålet blandt medlemmerne, skal vi blive ved med at havde den Skismøre, bestyrelsen har hidtil sagt JA, men vi kan se at flere og flere klubblade bliver elektroniske, og indlagt på klubbernes hjemmeside, så kan man læse dem der. Bestyrelsen har stadig den holdning, at vi skal lave vores klubblad hvert kvartal, men en brugbar løsning kunne være, at vi spurgte klubbens medlemmer, hvem vil havde Skismnøren som klubblad? og Hvem vil læse klubbladet elektronisk via hjemmesiden? Så ovennævnte skal ses som et spørgsmål til alle klubbens medlemmer, hvilken løsning kunne du tænke dig!! Dit svar kan du sende til bestyrelsen!! På forhånd tak, idet vi håber på mange svar. Bestyrelsen ps på den nylig afholdte generalforsamling blev det vedtaget at hjemmesiden skulle moderniseres, og gøres endnu mere brugervenlig, hvilket arbejde bestyrelsen allerede er i gang med. Torvet Faaborg Tlf Fax

9 Tur pr. vers Her sidst på denne sommer, da var der engang At ca. 20 piger tog en tur til Langeland Vi startede fra Svendborg præcis kl. 9- Nøjagtig 28. august ka`jeg si` Alle glade og friske, vi var i højt humør Den tur her var ny, den var aldrig prøvet før Den første bro var super fin, ud over Svendborgsund Ja der var sol og sommer her hele vejen rundt Vi fulgte øhavsstien over Tåsinge land Her er jo så idyllerisk, det synes alle mand Og Lene fik besøgt sin familie, det var sjov Jeg tror at hun sku`tisse der eller sådan nov` Så gik den gennem Troense, små gader nok så fine Vi så dog ikke Vald`mar slot og Caroline Men Nørreskoven Lunkebugten - over Siø sund Så fik vi lov til spisepause, men kun en lille stund Vi sku`hurtig videre, der sku`nemlig nå`s en bil Lidt svært at lette numsen, efter såd`n et dejligt hvil. Nu er det så en god ide at starte med en sang Det hjælper så fantastisk godt hvis vejen føles lang Og Else synes også det ku`gi`et lille lift At vi ku ta lidt øvelser på vejen med og pift Og nogen skød så genvej- ja o ha o ve o skræk Og pluds`lig var det så at Minna hun blev væk Vi ser hende vel igen! ---vi var stærke i troen Og efter nogen tid klatrede Minna op på broen Den langelandske bro, ja den var godt nok sej Men tøserne fra skiklubben de overgi r sig ej Med Rudkøbing for øje var glæden helt abnorm Så trodser vi da gerne lidt modvind og lidt storm Nu havde vi så lige det sidste seje træk Og det var rigtig barsk, vi ku`ikke engang snak` Men en rask tur i vandet og et lille brusebad Og så var alle friske uh ha da da da da Og sikke en aften med sang og parodier Vi har jo efterhånden helt professionelle piger Som Lissi`s små frækkerter på rigtig perker sprog Vi lå flade af grin, den var hylende sjov. Og Tove, ja hun mestrer her sin egen dialekt I sang og i tale, hun gør det helt perfekt. Og næste morgen - alle friske -stemningen i top. Nu sku`vi bare lige såd`n et smut til Bagenkop Sådan 20 km. Det er jo ingen sag Vi havde jo da atter en dejlig solskinsdag Med herlige strande og rigtig vilde heste Kan dagen derpå snart blive den bedste Hvor lang a`turen var? ja vi aner det ikke Så den diskussion må vi hellere lade ligge Der var vidst lidt problemer, med hvor i et skridt At den der forbistrede skridt tæller sku`sit` Vi gennemførte alle på nær Marianne Hun måtte hentes hjemad, det må vi sande Det var en gammel skade hun havde lavet før Jeg tror det var noget med at sparke til en dør. Og hermed tak til alle de gode aranggører Uden sådan nogen folk, hvad skulle vi dog gøre. At vi har sådan klub - det er da et held Ska` vi ikke gi et højt hurra for klubben og os selv`? Gå-motion Og bussen til Humble blev en afslappet tur Jeg tror at der var flere der tog sig en lur Vi nåede det hele + en fadøl og en is Og heldigvis så var der også et sted hvor vi ku`tis

10 Artikel af Kim Hammerich. FSM. Kim Just Hammerich, medlem og trænet i Fåborg ski og motion, er nu er startet i *S.G. Atletik*, og fortæller her om nogle af de vigtigste løb i Januar. Marathon i Kalundborg. Tid: Det gik rigtig godt jeg løb fra min træner, med 40 sekunder. Marts. Marathon i Horsens. Tid:3.09. Det var 10 omgange og en bakket omgang. Jeg vandt løbet. April. Ringe 10 km løb tid: min bedste tid nogensinde. Maj. B.T. Halvmarathon. Tid: Nr. 4 i DM. Maj. Svendborg på bane. Tid: Maj. Svendborg løbet tid: Jeg vandt løbet. Maj. Copenhagen Marathon Jeg overnattede ved min ven Rene, jeg havde håbet på at komme under 3 timer. Jeg tænker meget på Rene og vores gode minder, da Rene desværre døde i August måned. Jeg vil altid huske det han sagde til mig: At man ikke altid kan løbe godt. Juni. Efterskole Marathon. Tid: 3.09 og dagen efter øl Marathon. Tid: Juli. Mjølner. Tid: Jeg gik tør den dag. Ekstrem maraton, Tid: Det gik bedre. Juli. Vm i 100 km i Belgien. Det var en stor oplevelse at deltage sammen med løbere fra hele verden. Vi løb om natten, desværre måtte jeg udgå med mave problemer, måske den fremmede mad. Jeg blev gode venner med Ultra Charley der er danmarksmester i 100 km. Løb.

11 September. Løb H.C. Andersen marathon efter 1 måned og 15 dages pause. Pga. operation, det var dumt. Tid: Det var mine hårdeste 2 sidste kilometer nogensinde på et marathon løb. Oktober. 4 Marathon på 4 dage. Torsdag 1. Marathon med små bakker tid: Fredag 2. Marathon tid: omgange med en hård bakke på hver omgang. Lørdag 3. Bjergmarathon Tid: Søndag 4. Marathon tid: Oktober: Mit første 6 timers løb. Jeg nåede 76, 1 kilometer. Var træt. November: Skovmarathon. Tid Det var ærgerligt jeg ikke kom under de 3 timer. 30. November. 100 km løb med mange bakker. Tid: Det var lidt om årets løb, glæder mig til juleløbet i Fåborg som Henning har inviteret mig med til. Jeg er meget glad for, at jeg stadig må komme op i bakkerne og løbe sammen med jer, og hygge med jer bagefter. Jeg savner stemningen og hyggen i klubben, det er helt specielt. Løbe hilsner. Kim Just Hammerich Ultra Charley og mig til vm i Belgien. SERVICE

12 Årets fidus 2009 Da jeg til en fætter / kusine fest i sommer undrede mig over min fætters meget påpasselighed over de tomme øl/ vand dåser, skulle opsamles og med retur til Sønderjylland, jeg spurte til om i da kunne få retur pant på tysker dåser, men nej da vi har en dåse og skrotbande Det syntes jeg så godt jeg ville bidrage med, så derfor samler jeg dåser her i klubben m.m. Jeg har været ovre med det første læs ca. 20 sække 1 dåse vejer 16g. 1kg.=62,5 bliver sorteret mast samlet i en kassevogn til priserne er gunstig Så har i haft fest og mange tomme dåser kan i bare aflevere dem i min carport i lukkede sække (sku hilse og sige er der dansk pant på gør det ikke noget) Tusind tak for fidus pokalen Hilsen John Sorteret Opbevaringsvogne

13 Dåse- & Skrotbanden Af John Stenner Mange bække små gør en stor å. Vi er et lokalsamfund på 300 husstande, der har etableret en selvejende institution med det formål at rejse et tidssvarende multifunktionelt hus for området Maugstrup, Kvastvrå og Simmersted. Huset skal kunne rumme aller typer aktiviteter, fra koncerter, revy, foredrag til Idrætsaktiviteter og i det hele taget alle aktiviteter, som i en eller anden grad er med til at udvikle og skabe sammenhold i vort lokalområde. Vi forsøger at rejse de nødvendige midler, - bl.a. ved offentlige og privat finansiering og sponsering, samt ved lokale arrangementer. Et af disse initiativer er at samle dåser. Vores indbygger samler dåserne i plastsække. Én gang om måneden køre 2 biler med trailer rundt og samler ind. Dåserne sorteres i jern og aluminium. Derefter mases de og gemmes til salgsprisen er god. For nuværende er kursen opadgående. I begyndelsen mente man at interessen var for nedadgående, men dette er gået stikmodsat. Selv udenfor sognegrænsen samles der ind. Ud over dåse/skrot-indsamling har vi hvert år påskebazar, der indbringer op til kr. Tænk hvad dåse/skrot indsamling kan bringe.

14 TILSTANDSRAPPORT ENERGIMÆRKNING BYGGERÅDGIVNING BYGGELEDELSE BYGNINGSSYN V/INGENIØR FREDE NØRRELUND HERREGÅRDSCENTRET 201 DK-5600 FAABORG Tlf.: (+45) TELEFAX: (+45)

15 FSM klubtrøje. 300 kr. Henv. til Henning Larsen el. Freddy Johansen. Kalender: Afslutning på MTB- vinter Opstart på racercykel Opstart tirsdag & torsdagstræning Stjernetramp WeBike Cup opstart WeBike Cup flg. Dage Harzentur Alsace- tur søndag den 28. marts søndag den 28. marts tirsdag den 30 marts søndag den 11. April tirsdag den 27. April (hos os selv FSM) tirsdag 18. Maj 24. Juni. dagene 12 til 16 maj, se nærmere i bladet. herom senere Faaborg Fysioterapi & Træningscenter ApS Odensevej 47A 5600 Faaborg Tlf.nr

16 Harzen-turen. Harzen turen er p.t. planlagt i dagene onsdag den 12. Maj frem til søndag den 16. Maj begge dage incl. Prisen for at turen er endnu ikke fastsat, men forventes at ligge på niveau med tidligere år. Turen forestås og planlægges i år af Helene og Anders. Tilmelding til turen skal derfor rettes til Helene og Anders på mail: eller tlf mob Alsace-turen. Der vil igen i år være en tur til Alsace i løbet af sensommeren el. efteråret. Dato for dette vil tilgå. Turen vil igen blive en veksling mellem cykling og smagsprøver af vine fra området. Gem lidt feriedage til denne vin-tour. Tilmelding og info til Carsten Vin lé Car når tiden kommer. Tlf mob Albanivej 5, Nr. Lyndelse

17 Tag mobilen med dig når du træner På Generalforsamlingen den 15. Feb. blev det anmodet og anbefalet at når vi træner løber eller går ude i skoven eller vi køre vores træningsture i cykelafdelingen bør én i gruppen have en mobiltelefon med sig af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager. Klubbens bestyrelse har ligeledes taget skridt til at undersøge om vi kan erhverve en hjertestarter til klubben.

18

19 UDVALG/BESTYRELSE UDVALG: Ski: Freddy Johansen, tlf Gunner Jespersen tlf Finn Madsen, tlf Poul Mose Løb og Motion: Henning Larsen, tlf Mail: Poul Gundlach, tlf Freddy Johansen, tlf Sarah Dalskov, tlf Cykeludvalget: Peter Wøbbe, tlf / Mail: Lars Erik Andersen, tlf Anders Schmidt, tlf Michael Horn tlf Gåudvalg: Else Christensen, tlf E:mail: Kate Hansen, tlf Kirsten Jensen tlf Marianne Vestergård tlf Sponsorudvalg: Sonja Kludt tlf Peter Vestergaard Kell Lauritzen Jane Heitmann Redaktion: John Vangshold tlf Mobil: tlf Red. Priv. Freddy Johansen tlf BESTYRELSE Formand: Freddy Johansen tlf Kærvej Faaborg Tlf mail: Næstformand: Sarah Dalskov tlf Strandtoften 13, 5600 Faaborg mail: Kasserer: Kell Lauritzen tlf Peter Wessels Vej Faaborg Sekretær: Ole Maibom tlf Klerkegade 7, 5600 Faaborg mail: Suppleant til bestyrelsen: Frede Hovgaard Nielsen. Klubblad Skismøren John Vangshold Klubhusadministrator: Karin Johansen tlf Internetadresse: Internetadministrator: Vitus Jakobsen tlf

20 Jul med stil... Anna David STORY Armbånd inkl. de viste led kr. Kampagne: Armbånd inkl.1 sølv charm kr. Armbånd inkl. 1 forgyldt charm kr. Basisarmbånd uden led fra 275 kr. 495 kr. 835 kr. 835 kr. DS Podium Big Size, Vejl. udsalgspris 3900,- DS First Lady, Vejl. udsalgspris 2800,- v/tanja Duus Tlf Mellemgade Faaborg Solskov v/tanja Duus Tlf Mellemgade Faaborg Urmageren i Faaborg...

FSM på pisterne i Zürs

FSM på pisterne i Zürs FSM på pisterne i Zürs SKI-SMØREN 25. Årgang Nr. 1 Marts 2014 FAABORG SKI & MOTIONSKLUB Redaktion Klubhus Gåsebjergsand, Odensevej 150 Naturlegepladsen Klubkontingent Familiekontingent kr. 500,00 (Familie

Læs mere

FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. Mallorca 2013 - Ved Formentor. Træningslejr og optakt til sommerens strabadser på de danske landeveje SKI-SMØREN

FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. Mallorca 2013 - Ved Formentor. Træningslejr og optakt til sommerens strabadser på de danske landeveje SKI-SMØREN Mallorca 2013 - Ved Formentor Træningslejr og optakt til sommerens strabadser på de danske landeveje SKI-SMØREN 24. Årgang Nr. 2 Juli 2013 Redaktion Forsidebillede: Cykelafdelingen på forårstræning på

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Grethe Kristensen 25 års jubilæum som formand for klubben

Grethe Kristensen 25 års jubilæum som formand for klubben Årgang 14 - Blad nr. 2 Maj 2015 Grethe Kristensen 25 års jubilæum som formand for klubben 1 25 års jubilæum i klubhuset Foto Reinhardt/DK 2 JA så er mit 25 års jubilæum overstået, jeg håber I havde en

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender:

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender: Aktivitetskalender: September: 9: Orienteringsmøde valg 19:30 14: Høstgudstjeneste 10:30 18: Fyraftensgudstjeneste 18:30 Oktober: 2: Fyraftensgudstjeneste 18:30 23: Stinne Jensen i Præstegården 19:30 Pilgrimsvandring

Læs mere

Aaskov Cyklemotion Klubblad - juli 2008

Aaskov Cyklemotion Klubblad - juli 2008 Aaskov Cyklemotion Klubblad - juli 2008 Klubtøjet købes hos Poul Erik Vestergaard Tlf. 97 19 15 50 1. klasses cykelbukser Pr. par 250,- Vi har udvidet lageret af cykeltrøjer med lange- eller korte ærmer

Læs mere

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn Julen 2013 VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT FEBRUAR 2014 VERNINGE.DK Borgernyt, det fælles blad Bladet udkommer 4 gange

Læs mere

KRATTEN LÆS INDE I BLADET : Årets julegave: Nu kommer hallen. Banko: Nye spilledere søges LÆS OGSÅ OM: Afdelingsmøder i januar

KRATTEN LÆS INDE I BLADET : Årets julegave: Nu kommer hallen. Banko: Nye spilledere søges LÆS OGSÅ OM: Afdelingsmøder i januar KRATTEN December 2003 NR. 6 ÅRGANG 36 BADMINTON Julen kommer til Gistrup FODBOLD GYMNASTIK TENNIS VOLLEYBALL LÆS INDE I BLADET : Årets julegave: Nu kommer hallen Banko: Nye spilledere søges Fodboldynglinge

Læs mere

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88.

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007 Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007 Ny hjemmeside Klubben har til den nye sæson fået ny hjemmeside. Den nye hjemmeside er baseret på et såkaldt CMS systemet, hvilket er den engelske forkortelse for indholds

Læs mere

Birgit Thorsager optræder som Tinne Jacobsen i årets revy. WWW. Vammenby. dk Www. Klubbladet. dk

Birgit Thorsager optræder som Tinne Jacobsen i årets revy. WWW. Vammenby. dk Www. Klubbladet. dk Birgit Thorsager optræder som Tinne Jacobsen i årets revy 48 WWW. by. dk Www. Klubbladet. dk Forening/institution Formand/leder/ Kontaktperson Adresse Telefon KFUM-spejderne Langsø Gruppe Rikke Havtorn

Læs mere

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 85 - juni 2013

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 85 - juni 2013 SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 85 - juni 2013 SKRÅ-EN SKRÅ-en udgives af Fællesvirke Vest og udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og december.

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

HØST HADBJERG ØDUM SELLING TIDENDE MARTS 2008 25. ÅRGANG

HØST HADBJERG ØDUM SELLING TIDENDE MARTS 2008 25. ÅRGANG HØST MARTS 2008 25. ÅRGANG HADBJERG ØDUM SELLING TIDENDE Side 3 Landsbyerne dyster i paratviden og faglige evner Side 13 GYMO 82 har 25 års jubilæum Side 20 Skolebestyrelsen præsenteret Side 22 Afsked

Læs mere

Årgang 14 - Blad nr. 1 Februar 2015. Nytårsgåtur 2015 1

Årgang 14 - Blad nr. 1 Februar 2015. Nytårsgåtur 2015 1 Årgang 14 - Blad nr. 1 Februar 2015 Nytårsgåtur 2015 1 Foto øverst: Stavgangsholdets julefrokost Foto nederst: Skål for det nye år 2 Foto Reinhardt/DK Indkaldelse til Generalforsamling fredag den 13. marts

Læs mere

Nr. 1 MARTS 2013 26. årg.

Nr. 1 MARTS 2013 26. årg. Nr. 1 MARTS 2013 26. årg. HOVEDSPONSOR SPONSOR - sætter Nr. 1 MARTS 2013 Medlemsblad for NÆSTE NUMMER UDKOM- MER MEDIO JUNI 2013 Forsiden : Fra startbordet ved Vinter-cup finalen 3.3.2013. Hans Hansen

Læs mere

ØK-NYT. Se sidste nyt fra afdelingerne inde i bladet... Nr. 3-2010. Judo kan fejre 10 års jubilæum... Glimt fra weekendtræf...

ØK-NYT. Se sidste nyt fra afdelingerne inde i bladet... Nr. 3-2010. Judo kan fejre 10 års jubilæum... Glimt fra weekendtræf... ØK-NYT Nr. 3-2010 Judo kan fejre 10 års jubilæum... Se sidste nyt fra afdelingerne inde i bladet... Glimt fra weekendtræf... Øvelser på agilitybanen... Fodboldskole i ØK... Hørt på fodboldskolen: Super-duper

Læs mere

Om Bjørnen. Kontingenter og åbningstider

Om Bjørnen. Kontingenter og åbningstider Om Bjørnen Bjørnen er en yderst aktiv lystfiskerforening, hvor vi hver måned året rundt har adskillige kystture til de Sjællandske pladser. Vi har også havture og åture, og flere gange om året tager vi

Læs mere

2 - MAJ 2010 67 ÅRGANG

2 - MAJ 2010 67 ÅRGANG 2 - MAJ 2010 67 ÅRGANG SØVÆRNETS IDRÆTSFORENINGERS FÆLLESUDVALG Formand: Orlogskaptajn Søren Munk Madsen Rønnebærkæret 17 2670 Greve Strand FIIN: SPS-TEKUD001 Tlf. Tj.: 32664520 SØVÆRNETS IDRÆTSFORENING

Læs mere

VMK BLADET KLUBBLAD FOR VALLENSBÆK MODELSKIBS KLUB NR. 4 17. ÅRGANG NOVEMBER 2005

VMK BLADET KLUBBLAD FOR VALLENSBÆK MODELSKIBS KLUB NR. 4 17. ÅRGANG NOVEMBER 2005 VMK BLADET KLUBBLAD FOR VALLENSBÆK MODELSKIBS KLUB NR. 4 17. ÅRGANG NOVEMBER 2005 VMK s bestyrelse Formand: Thomas Reichert Pilehavevænge 8 2625 Vallensbæk Tlf: 43625143 E-mail: reichert@post12.tele.dk

Læs mere

Hulby Gymnastikforening

Hulby Gymnastikforening Nr. 108 April 2015 2 Hulby Gymnastikforening Uddrag af beretning fra generalforsamlingen 24/2: Så er 2014 pakket sammen og lagt på lager. 2015 er startet. Og hvad er der så sket. Den store begivenhed var

Læs mere

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Nr. 2 April 201 014 28.. årgang GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Kredsbestyrelsen Ansvarshavende redaktør Gitte Hess 20 93 53 06 efter 19.00 Kredsformand: Gitte Hess Kun

Læs mere

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk 15. årg. Nummer 8 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Medlem af DGI og Landsforening Danske Folkedansere tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! www.herningfolkedans.dk

Læs mere

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV NR. 22 NOVEMBER 2014 INDHOLD: SIDE 4: Nyt fra Kværndrup Fjernvarme SIDE 9: Portræt af Laila Hansen - Kværndruphallens cafeteria SIDE 8: Referat af ekstraordinær generalforsamling i Kværndrup Borger- og

Læs mere

Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk Nordborg Golfklub 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4 Sønderborg Køkkenets Junior Turnering www.nordborg-golfklub.dk 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt. Oplag 375 Klubbens

Læs mere

Tur referat fra Hemsedal, er i år en tegning.. Mikkel 8 år...ned af den røde 10 er

Tur referat fra Hemsedal, er i år en tegning.. Mikkel 8 år...ned af den røde 10 er 20. 26. ÅRGANG JUNI Maj 2008 2002 NR.: 1 24 Tur referat fra Hemsedal, er i år en tegning.. Mikkel 8 år...ned af den røde 10 er FORMAND Morten Dyrner Ledøje Bygade 23D 2765 Smørum Tlf. 44646043/ morten@dyrner.dk

Læs mere