FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN"

Transkript

1 FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN 21. Årgang Nr. 1 Marts 2010

2 Redaktion Redaktion Forsidebillede: ** ÆRESMEDLEM **: Mogens Johansen, i sit velkendte vinter out-fitt. Udnævnt og valgt som æresmedlem i FSM Klubkontingent: Familiekontingent kr. 500,0 (familie m/børn til/med 18 år) Senior kr. 325,00 Junior kr. 150,00 Bestyrelsesmøder: afholdes ordinært i februar, maj, august og november Skismøren: udkommer marts, juni, september og december. Næste udgave: juni 2010 Indlæg modtages frem til 28. Maj Hjemmesiden: Fælles-Træning: Klubaktivitet hver onsdag Kl. 10:00 12:00 MTB-træning løb Gåmotion fra Klubhuset Gåsebjergsand Arrangementer: 23. marts kl. 18: Klubaften / cykelafdelingen 28. marts / søndag Afslutning på vintersæson og MTB. 30. marts / tirsdag kl. 18:00 Opstart på racercykel-sæsonnen. Hardy Cykler. Løbetræning: Søndage kl. 10:00 Onsdage kl. 10:00 - og Fredage kl. 10:00 fra klubhuset. Gåmotion: Søndage kl. 10:00, Torsdage kl. 10:00 fra klubhuset. Cykeltræning: Lørdage NB: kl. 10:00 fra Klubhuset Søndage kl. 10:00 fra klubhuset. Aftentræning Cykeltræningen tirsdage og torsdage efter 30. Marts er sædvanligvis kl. 18:00 fra Hardy Cykler. Streamer med klubnavn til bilens bagrude kan du få ved henvendelse til formanden.

3 Formanden har ordet Februar 2010 På den netop afviklede Generalforsamling i FSM, mandag den 15. februar 2010, havde klubbens bestyrelse valgt at udnævne en af klubbens medlemmer til Æresmedlem af FSM. Begrundelsen for udnævnelsen, skal ses i lyset af, at Faaborg Skiklub/Faaborg Ski-og Motionsklub den 14. januar 2010 fyldte 50 år. I bestyrelsen var vi meget enige om, at det var det rigtige tidspunkt til at finde et Æresmedlem, hvis vi i klubben havde en person som kunne leve op til denne titel. Det mente vi havde, i og med, at der var et medlem, som havde været med til at stifte klubben den 14. januar 1960, og at denne person havde været meget medvirkende til at gøre klubben til det den er i dag, gennem sit medlemskab. Han havde i 2 perioder formandsjobbet, først i 4 år, en pause på 3 år, så formand igen i 7 år. I starten var det skisporten, i form af langrend han dyrkede på et højt plan, han kom på Danmarks Skiforbund s, langrendslandshold. I 1972 var han med til at starte Alpeløbet, så nu var løbesporten også en del af hans klubliv. Da sne ofte er en mangelvare, tog han rulleski på, og lagde grunden til den rulleski, som gennem de sidste mange år har været en del af klubben. Han fik også her en tjans på Rulleskilandsholdet i Marster II klassen. Så kom cykling ind i klubben, det var også lige noget for ham, både når det gjaldt racercyklen og mountainbiken. Her og nu er det langrend/rulleski, men mest cykling han dyrker. Mogens Johansen, er klubbens nye Æresmedlem. (Klubben har herefter 3 Æresmedlemmer, nemlig Knud E. Hansen, Niels Bloch Poulsen og nu Mogens Johansen)

4 Generalforsamling FSM 15.FEB I Klubhuset på Gåsebjergsand 1. Valg af dirigent: Keld Jensen 2. Valg af stemmetællere: Mogens Buch & Morten Mortensen. 3. Formandens Beretning. Enstemmig vedtaget. 4. Udvalgsformændenes beretning. LØB: Henning Larsen. Billag vedlagt. CYKLING: Lars Erik Andersen. Billag vedlagt. SKI: Freddy Johansen. Billag vedlagt. GÅ: Else Christensen.Billag vedlagt.+ på monitor. 5. REGNSKAB: Niels Erik Præstekær. Regnskab& budget enstemmig godkendt. -Det var køb af tidtagningssystem,sammen med 3 andre klubber. -Ny kasserer supll. af regnskabshjælp. Begge forslag enstemmig vedtaget 7. Valg: Kassereren ønskede ikke genvalg. - Kell Lauritsen blev ny kasserer. - Sahra blev genvalgt. 8. Valg:Gerda Petersen blev genvalgt til suppleant til forretningsudvalget. 9. Valg:Keld Jensen,revior & Poul Erik Pedersen,suppleant. Beggge blev genvalg. 6. Indkomne forslag: Der var 2 forslag fra bestyrelsen:

5 ASSENSVEJ 20, 5600 FAABORG 10. Eventuelt: FSM er fyldt 50 år i Januar Dette vil blive fejret med en reception, ved overgang til sommertid, hvilket afholdes i klubhuset, Gåsebjergsand. 50 års Jubilæumsfest vil blive afholdt den 30.oktober i Diernæs Forsamlingshus, med mad - musik,samt underholdning. I anledning af jubilæummet,har klubben udnævnt sit 3. Æresmedlem.Det blev en af klubbens medstifter MOGENS JO- HANSEN. Årets fiduspokal blev tildelt John Stenner. Årets aktivitetspokal blev tildelt Henning Larsen. SKISMØRENS fremtid blev diskuteret,om den skulle fortsætte i nuværende form,eller ændres til elektronisk.dette vil bestyrelsen arbejde videre med. Efter generalforsamlingen var der igen i år hyggeligt oste & pølsebord,samt vinsmagning ved Carsten Jørgensen. Der var mødt ca. 50 medlemmer til generalforsamlingen. Ole Maibom, sekretær.

6 Faaborg Ski- og Motionsklub holder Lørdag den 30. oktober 2010 kl For klubbens medlemmer med ledsager. En dejlig og festlig information til alle klubbens medlemmer, så reserver dagen allerede nu, og glæd jer til at høre nærmere. Februar 2010 Festudvalget

7 Cykling 2010 Indbydelse til årets første klubaften i cykelafdelingen. Klubhuset tirsdag d. 23. marts kl Udvalgets sammensætning præsenteres og udvalget byder velkommen. 1. Den daglige træning / holdinddeling / struktureret træning 2. Ungdom u. licens ideer til arrangement 3. Orientering om budgettet for 2010 i cykelafdelingen: 4. Licens: 5. Ungdom 6. Senior 7. WeBike Cup Afvikling 9. Økonomi 10. Transport 11. Aktivitetskalender herunder bl.a.: 12. Cykelugen - mesterskabsløb 13. Fællesture i nærområdet - Kommunen Rundt 14. Harzen-tur 15. Alsace-tur 16. Evaluering af nye træningstider 17. Landsstævne i Nr. Lyndelse i uge Licensløb d. 18. september 19. Tovholdere til udvalgte cykelløb/arrangementer 20. Eventuelt Cykeludvalget gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet. Mød op til årets første klubaften i cykelafdelingen og få indflydelse. Med venlig hilsen Cykeludvalget Klubben er som sædvanlig vært ved en øl/vand i pausen (placeres på selve aftenen) Tag selv kaffe og kage med.

8 Medier i klubben I dag har vi 2 medier i klubben til medlemmernes rådighed, nemlig: Skismøren og Hjemmesiden Vi høre ofte spørgsmålet blandt medlemmerne, skal vi blive ved med at havde den Skismøre, bestyrelsen har hidtil sagt JA, men vi kan se at flere og flere klubblade bliver elektroniske, og indlagt på klubbernes hjemmeside, så kan man læse dem der. Bestyrelsen har stadig den holdning, at vi skal lave vores klubblad hvert kvartal, men en brugbar løsning kunne være, at vi spurgte klubbens medlemmer, hvem vil havde Skismnøren som klubblad? og Hvem vil læse klubbladet elektronisk via hjemmesiden? Så ovennævnte skal ses som et spørgsmål til alle klubbens medlemmer, hvilken løsning kunne du tænke dig!! Dit svar kan du sende til bestyrelsen!! På forhånd tak, idet vi håber på mange svar. Bestyrelsen ps på den nylig afholdte generalforsamling blev det vedtaget at hjemmesiden skulle moderniseres, og gøres endnu mere brugervenlig, hvilket arbejde bestyrelsen allerede er i gang med. Torvet Faaborg Tlf Fax

9 Tur pr. vers Her sidst på denne sommer, da var der engang At ca. 20 piger tog en tur til Langeland Vi startede fra Svendborg præcis kl. 9- Nøjagtig 28. august ka`jeg si` Alle glade og friske, vi var i højt humør Den tur her var ny, den var aldrig prøvet før Den første bro var super fin, ud over Svendborgsund Ja der var sol og sommer her hele vejen rundt Vi fulgte øhavsstien over Tåsinge land Her er jo så idyllerisk, det synes alle mand Og Lene fik besøgt sin familie, det var sjov Jeg tror at hun sku`tisse der eller sådan nov` Så gik den gennem Troense, små gader nok så fine Vi så dog ikke Vald`mar slot og Caroline Men Nørreskoven Lunkebugten - over Siø sund Så fik vi lov til spisepause, men kun en lille stund Vi sku`hurtig videre, der sku`nemlig nå`s en bil Lidt svært at lette numsen, efter såd`n et dejligt hvil. Nu er det så en god ide at starte med en sang Det hjælper så fantastisk godt hvis vejen føles lang Og Else synes også det ku`gi`et lille lift At vi ku ta lidt øvelser på vejen med og pift Og nogen skød så genvej- ja o ha o ve o skræk Og pluds`lig var det så at Minna hun blev væk Vi ser hende vel igen! ---vi var stærke i troen Og efter nogen tid klatrede Minna op på broen Den langelandske bro, ja den var godt nok sej Men tøserne fra skiklubben de overgi r sig ej Med Rudkøbing for øje var glæden helt abnorm Så trodser vi da gerne lidt modvind og lidt storm Nu havde vi så lige det sidste seje træk Og det var rigtig barsk, vi ku`ikke engang snak` Men en rask tur i vandet og et lille brusebad Og så var alle friske uh ha da da da da Og sikke en aften med sang og parodier Vi har jo efterhånden helt professionelle piger Som Lissi`s små frækkerter på rigtig perker sprog Vi lå flade af grin, den var hylende sjov. Og Tove, ja hun mestrer her sin egen dialekt I sang og i tale, hun gør det helt perfekt. Og næste morgen - alle friske -stemningen i top. Nu sku`vi bare lige såd`n et smut til Bagenkop Sådan 20 km. Det er jo ingen sag Vi havde jo da atter en dejlig solskinsdag Med herlige strande og rigtig vilde heste Kan dagen derpå snart blive den bedste Hvor lang a`turen var? ja vi aner det ikke Så den diskussion må vi hellere lade ligge Der var vidst lidt problemer, med hvor i et skridt At den der forbistrede skridt tæller sku`sit` Vi gennemførte alle på nær Marianne Hun måtte hentes hjemad, det må vi sande Det var en gammel skade hun havde lavet før Jeg tror det var noget med at sparke til en dør. Og hermed tak til alle de gode aranggører Uden sådan nogen folk, hvad skulle vi dog gøre. At vi har sådan klub - det er da et held Ska` vi ikke gi et højt hurra for klubben og os selv`? Gå-motion Og bussen til Humble blev en afslappet tur Jeg tror at der var flere der tog sig en lur Vi nåede det hele + en fadøl og en is Og heldigvis så var der også et sted hvor vi ku`tis

10 Artikel af Kim Hammerich. FSM. Kim Just Hammerich, medlem og trænet i Fåborg ski og motion, er nu er startet i *S.G. Atletik*, og fortæller her om nogle af de vigtigste løb i Januar. Marathon i Kalundborg. Tid: Det gik rigtig godt jeg løb fra min træner, med 40 sekunder. Marts. Marathon i Horsens. Tid:3.09. Det var 10 omgange og en bakket omgang. Jeg vandt løbet. April. Ringe 10 km løb tid: min bedste tid nogensinde. Maj. B.T. Halvmarathon. Tid: Nr. 4 i DM. Maj. Svendborg på bane. Tid: Maj. Svendborg løbet tid: Jeg vandt løbet. Maj. Copenhagen Marathon Jeg overnattede ved min ven Rene, jeg havde håbet på at komme under 3 timer. Jeg tænker meget på Rene og vores gode minder, da Rene desværre døde i August måned. Jeg vil altid huske det han sagde til mig: At man ikke altid kan løbe godt. Juni. Efterskole Marathon. Tid: 3.09 og dagen efter øl Marathon. Tid: Juli. Mjølner. Tid: Jeg gik tør den dag. Ekstrem maraton, Tid: Det gik bedre. Juli. Vm i 100 km i Belgien. Det var en stor oplevelse at deltage sammen med løbere fra hele verden. Vi løb om natten, desværre måtte jeg udgå med mave problemer, måske den fremmede mad. Jeg blev gode venner med Ultra Charley der er danmarksmester i 100 km. Løb.

11 September. Løb H.C. Andersen marathon efter 1 måned og 15 dages pause. Pga. operation, det var dumt. Tid: Det var mine hårdeste 2 sidste kilometer nogensinde på et marathon løb. Oktober. 4 Marathon på 4 dage. Torsdag 1. Marathon med små bakker tid: Fredag 2. Marathon tid: omgange med en hård bakke på hver omgang. Lørdag 3. Bjergmarathon Tid: Søndag 4. Marathon tid: Oktober: Mit første 6 timers løb. Jeg nåede 76, 1 kilometer. Var træt. November: Skovmarathon. Tid Det var ærgerligt jeg ikke kom under de 3 timer. 30. November. 100 km løb med mange bakker. Tid: Det var lidt om årets løb, glæder mig til juleløbet i Fåborg som Henning har inviteret mig med til. Jeg er meget glad for, at jeg stadig må komme op i bakkerne og løbe sammen med jer, og hygge med jer bagefter. Jeg savner stemningen og hyggen i klubben, det er helt specielt. Løbe hilsner. Kim Just Hammerich Ultra Charley og mig til vm i Belgien. SERVICE

12 Årets fidus 2009 Da jeg til en fætter / kusine fest i sommer undrede mig over min fætters meget påpasselighed over de tomme øl/ vand dåser, skulle opsamles og med retur til Sønderjylland, jeg spurte til om i da kunne få retur pant på tysker dåser, men nej da vi har en dåse og skrotbande Det syntes jeg så godt jeg ville bidrage med, så derfor samler jeg dåser her i klubben m.m. Jeg har været ovre med det første læs ca. 20 sække 1 dåse vejer 16g. 1kg.=62,5 bliver sorteret mast samlet i en kassevogn til priserne er gunstig Så har i haft fest og mange tomme dåser kan i bare aflevere dem i min carport i lukkede sække (sku hilse og sige er der dansk pant på gør det ikke noget) Tusind tak for fidus pokalen Hilsen John Sorteret Opbevaringsvogne

13 Dåse- & Skrotbanden Af John Stenner Mange bække små gør en stor å. Vi er et lokalsamfund på 300 husstande, der har etableret en selvejende institution med det formål at rejse et tidssvarende multifunktionelt hus for området Maugstrup, Kvastvrå og Simmersted. Huset skal kunne rumme aller typer aktiviteter, fra koncerter, revy, foredrag til Idrætsaktiviteter og i det hele taget alle aktiviteter, som i en eller anden grad er med til at udvikle og skabe sammenhold i vort lokalområde. Vi forsøger at rejse de nødvendige midler, - bl.a. ved offentlige og privat finansiering og sponsering, samt ved lokale arrangementer. Et af disse initiativer er at samle dåser. Vores indbygger samler dåserne i plastsække. Én gang om måneden køre 2 biler med trailer rundt og samler ind. Dåserne sorteres i jern og aluminium. Derefter mases de og gemmes til salgsprisen er god. For nuværende er kursen opadgående. I begyndelsen mente man at interessen var for nedadgående, men dette er gået stikmodsat. Selv udenfor sognegrænsen samles der ind. Ud over dåse/skrot-indsamling har vi hvert år påskebazar, der indbringer op til kr. Tænk hvad dåse/skrot indsamling kan bringe.

14 TILSTANDSRAPPORT ENERGIMÆRKNING BYGGERÅDGIVNING BYGGELEDELSE BYGNINGSSYN V/INGENIØR FREDE NØRRELUND HERREGÅRDSCENTRET 201 DK-5600 FAABORG Tlf.: (+45) TELEFAX: (+45)

15 FSM klubtrøje. 300 kr. Henv. til Henning Larsen el. Freddy Johansen. Kalender: Afslutning på MTB- vinter Opstart på racercykel Opstart tirsdag & torsdagstræning Stjernetramp WeBike Cup opstart WeBike Cup flg. Dage Harzentur Alsace- tur søndag den 28. marts søndag den 28. marts tirsdag den 30 marts søndag den 11. April tirsdag den 27. April (hos os selv FSM) tirsdag 18. Maj 24. Juni. dagene 12 til 16 maj, se nærmere i bladet. herom senere Faaborg Fysioterapi & Træningscenter ApS Odensevej 47A 5600 Faaborg Tlf.nr

16 Harzen-turen. Harzen turen er p.t. planlagt i dagene onsdag den 12. Maj frem til søndag den 16. Maj begge dage incl. Prisen for at turen er endnu ikke fastsat, men forventes at ligge på niveau med tidligere år. Turen forestås og planlægges i år af Helene og Anders. Tilmelding til turen skal derfor rettes til Helene og Anders på mail: eller tlf mob Alsace-turen. Der vil igen i år være en tur til Alsace i løbet af sensommeren el. efteråret. Dato for dette vil tilgå. Turen vil igen blive en veksling mellem cykling og smagsprøver af vine fra området. Gem lidt feriedage til denne vin-tour. Tilmelding og info til Carsten Vin lé Car når tiden kommer. Tlf mob Albanivej 5, Nr. Lyndelse

17 Tag mobilen med dig når du træner På Generalforsamlingen den 15. Feb. blev det anmodet og anbefalet at når vi træner løber eller går ude i skoven eller vi køre vores træningsture i cykelafdelingen bør én i gruppen have en mobiltelefon med sig af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager. Klubbens bestyrelse har ligeledes taget skridt til at undersøge om vi kan erhverve en hjertestarter til klubben.

18

19 UDVALG/BESTYRELSE UDVALG: Ski: Freddy Johansen, tlf Gunner Jespersen tlf Finn Madsen, tlf Poul Mose Løb og Motion: Henning Larsen, tlf Mail: Poul Gundlach, tlf Freddy Johansen, tlf Sarah Dalskov, tlf Cykeludvalget: Peter Wøbbe, tlf / Mail: Lars Erik Andersen, tlf Anders Schmidt, tlf Michael Horn tlf Gåudvalg: Else Christensen, tlf E:mail: Kate Hansen, tlf Kirsten Jensen tlf Marianne Vestergård tlf Sponsorudvalg: Sonja Kludt tlf Peter Vestergaard Kell Lauritzen Jane Heitmann Redaktion: John Vangshold tlf Mobil: tlf Red. Priv. Freddy Johansen tlf BESTYRELSE Formand: Freddy Johansen tlf Kærvej Faaborg Tlf mail: Næstformand: Sarah Dalskov tlf Strandtoften 13, 5600 Faaborg mail: Kasserer: Kell Lauritzen tlf Peter Wessels Vej Faaborg Sekretær: Ole Maibom tlf Klerkegade 7, 5600 Faaborg mail: Suppleant til bestyrelsen: Frede Hovgaard Nielsen. Klubblad Skismøren John Vangshold Klubhusadministrator: Karin Johansen tlf Internetadresse: Internetadministrator: Vitus Jakobsen tlf

20 Jul med stil... Anna David STORY Armbånd inkl. de viste led kr. Kampagne: Armbånd inkl.1 sølv charm kr. Armbånd inkl. 1 forgyldt charm kr. Basisarmbånd uden led fra 275 kr. 495 kr. 835 kr. 835 kr. DS Podium Big Size, Vejl. udsalgspris 3900,- DS First Lady, Vejl. udsalgspris 2800,- v/tanja Duus Tlf Mellemgade Faaborg Solskov v/tanja Duus Tlf Mellemgade Faaborg Urmageren i Faaborg...

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

BRANDESKIKLUB.dk. september 2008. side 1

BRANDESKIKLUB.dk. september 2008. side 1 BRANDESKIKLUB.dk En ny sæson begynder. Skiturene i 2009 er planlagte til Hovden i uge 5 og Skeikampen i uge 7. Vi har i løbet af sommeren delt foldere ud. Vi har haft en annonce i avisen, og i hele august

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose 1. Valg af dirigent Alex foreslog Margit som dirigent. Hun modtog valget og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

SKISMØREN HIB SKIKLUB

SKISMØREN HIB SKIKLUB BRANDESKIKLUB.dk SKISMØREN HIB SKIKLUB 2012 Nr. 19 10. årgang Formanden har ordet: Sommeren er begyndt - vi har allerede haft en rigtig varm pinse - og den kommende vintersæson ligger måneder ude i fremtiden.

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Generalforsamling CC 95 Herfølge

Generalforsamling CC 95 Herfølge Generalforsamling CC 95 Herfølge Dato: Mandag 26/1 2015 KL 19:30 i Herfølge Hallerne Tilstede: 50 deltagende medlemmer inkl. bestyrelse 1. Valg af dirigent Leo Støchkel (revisor) blev valgt 2. Valg af

Læs mere

Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00

Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 Referat af ordinær generalforsamling i CCH Hjørring Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 University College Nordjylland Skolevangen 45 (lokale o15), 9800 Hjørring DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Magnus

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Side 16. Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods

Side 16. Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods Side 16 December kvartal 2014 12. Årgang Medlemsblad Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods Side 2 Side 15 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

HIF s Generalforsamling 2015 Dagsorden

HIF s Generalforsamling 2015 Dagsorden HIF s Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år til godkendelse. 3. Beretning fra udvalgene. 4. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Der vil blive serveret sandwich og vand under mødet. Husk tilmelding!!!

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet.

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet. KNU Juni DEN 2013 Sct. Georgs Gildet Sct. Georgs Gildet Ølstykke Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361 Side 1 Lisbeth Christensen Lis Larsen Ruth Pedersen Peter Hovgaard-Jensen Poul

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn

Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland. Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Generalforsamling i Dansk Byggeri Nordjylland Fredag den 23. oktober 2015, kl. 15.30 På Scandic The Reef Hotel and Resort, Frederikshavn Indkaldelse til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Nordjylland

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling

Dagsorden for generalforsamling Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse v/anne Thomasen 4. Fastlæggelse af kontingent 5. Indkomne

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Dagsorden iflg. vedtægterne: Bjarne Nielsen blev valgt til aftenens dirigent. Erik Johnsen aflagde som formand bestyrelsens beretning. (se følgende sider)

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

En ny spændende måned!

En ny spændende måned! Kildeskolenyt! En ny spændende måned! I marts måned var der fastelavnsfest, en masse forældrekonsultationer og vi fik slået hul på den årlige fotografering af elever og lærere. I april fortsætter fotograferingen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 MAJ 2011 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS

Storstrømmen. Nr. 1 MAJ 2011 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Storstrømmen Nr. 1 MAJ 2011 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Et nyhedsbrev Hvorfor nu det? Som en af de eneste kredse i Parkinsonforeningen, har Storstrømmens Kreds ikke tidligere

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 1. Valg af dirigent. 2. Afgørelse af udskreven sangkonkurrence. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Udvalgene aflægger beretning. 5.

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere