FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN"

Transkript

1 FSM afholder 50 års jubilæumsfest i Diernæs Forsamlingshus SKI-SMØREN 21. Årgang Nr. 1 Marts 2010

2 Redaktion Redaktion Forsidebillede: ** ÆRESMEDLEM **: Mogens Johansen, i sit velkendte vinter out-fitt. Udnævnt og valgt som æresmedlem i FSM Klubkontingent: Familiekontingent kr. 500,0 (familie m/børn til/med 18 år) Senior kr. 325,00 Junior kr. 150,00 Bestyrelsesmøder: afholdes ordinært i februar, maj, august og november Skismøren: udkommer marts, juni, september og december. Næste udgave: juni 2010 Indlæg modtages frem til 28. Maj Hjemmesiden: Fælles-Træning: Klubaktivitet hver onsdag Kl. 10:00 12:00 MTB-træning løb Gåmotion fra Klubhuset Gåsebjergsand Arrangementer: 23. marts kl. 18: Klubaften / cykelafdelingen 28. marts / søndag Afslutning på vintersæson og MTB. 30. marts / tirsdag kl. 18:00 Opstart på racercykel-sæsonnen. Hardy Cykler. Løbetræning: Søndage kl. 10:00 Onsdage kl. 10:00 - og Fredage kl. 10:00 fra klubhuset. Gåmotion: Søndage kl. 10:00, Torsdage kl. 10:00 fra klubhuset. Cykeltræning: Lørdage NB: kl. 10:00 fra Klubhuset Søndage kl. 10:00 fra klubhuset. Aftentræning Cykeltræningen tirsdage og torsdage efter 30. Marts er sædvanligvis kl. 18:00 fra Hardy Cykler. Streamer med klubnavn til bilens bagrude kan du få ved henvendelse til formanden.

3 Formanden har ordet Februar 2010 På den netop afviklede Generalforsamling i FSM, mandag den 15. februar 2010, havde klubbens bestyrelse valgt at udnævne en af klubbens medlemmer til Æresmedlem af FSM. Begrundelsen for udnævnelsen, skal ses i lyset af, at Faaborg Skiklub/Faaborg Ski-og Motionsklub den 14. januar 2010 fyldte 50 år. I bestyrelsen var vi meget enige om, at det var det rigtige tidspunkt til at finde et Æresmedlem, hvis vi i klubben havde en person som kunne leve op til denne titel. Det mente vi havde, i og med, at der var et medlem, som havde været med til at stifte klubben den 14. januar 1960, og at denne person havde været meget medvirkende til at gøre klubben til det den er i dag, gennem sit medlemskab. Han havde i 2 perioder formandsjobbet, først i 4 år, en pause på 3 år, så formand igen i 7 år. I starten var det skisporten, i form af langrend han dyrkede på et højt plan, han kom på Danmarks Skiforbund s, langrendslandshold. I 1972 var han med til at starte Alpeløbet, så nu var løbesporten også en del af hans klubliv. Da sne ofte er en mangelvare, tog han rulleski på, og lagde grunden til den rulleski, som gennem de sidste mange år har været en del af klubben. Han fik også her en tjans på Rulleskilandsholdet i Marster II klassen. Så kom cykling ind i klubben, det var også lige noget for ham, både når det gjaldt racercyklen og mountainbiken. Her og nu er det langrend/rulleski, men mest cykling han dyrker. Mogens Johansen, er klubbens nye Æresmedlem. (Klubben har herefter 3 Æresmedlemmer, nemlig Knud E. Hansen, Niels Bloch Poulsen og nu Mogens Johansen)

4 Generalforsamling FSM 15.FEB I Klubhuset på Gåsebjergsand 1. Valg af dirigent: Keld Jensen 2. Valg af stemmetællere: Mogens Buch & Morten Mortensen. 3. Formandens Beretning. Enstemmig vedtaget. 4. Udvalgsformændenes beretning. LØB: Henning Larsen. Billag vedlagt. CYKLING: Lars Erik Andersen. Billag vedlagt. SKI: Freddy Johansen. Billag vedlagt. GÅ: Else Christensen.Billag vedlagt.+ på monitor. 5. REGNSKAB: Niels Erik Præstekær. Regnskab& budget enstemmig godkendt. -Det var køb af tidtagningssystem,sammen med 3 andre klubber. -Ny kasserer supll. af regnskabshjælp. Begge forslag enstemmig vedtaget 7. Valg: Kassereren ønskede ikke genvalg. - Kell Lauritsen blev ny kasserer. - Sahra blev genvalgt. 8. Valg:Gerda Petersen blev genvalgt til suppleant til forretningsudvalget. 9. Valg:Keld Jensen,revior & Poul Erik Pedersen,suppleant. Beggge blev genvalg. 6. Indkomne forslag: Der var 2 forslag fra bestyrelsen:

5 ASSENSVEJ 20, 5600 FAABORG 10. Eventuelt: FSM er fyldt 50 år i Januar Dette vil blive fejret med en reception, ved overgang til sommertid, hvilket afholdes i klubhuset, Gåsebjergsand. 50 års Jubilæumsfest vil blive afholdt den 30.oktober i Diernæs Forsamlingshus, med mad - musik,samt underholdning. I anledning af jubilæummet,har klubben udnævnt sit 3. Æresmedlem.Det blev en af klubbens medstifter MOGENS JO- HANSEN. Årets fiduspokal blev tildelt John Stenner. Årets aktivitetspokal blev tildelt Henning Larsen. SKISMØRENS fremtid blev diskuteret,om den skulle fortsætte i nuværende form,eller ændres til elektronisk.dette vil bestyrelsen arbejde videre med. Efter generalforsamlingen var der igen i år hyggeligt oste & pølsebord,samt vinsmagning ved Carsten Jørgensen. Der var mødt ca. 50 medlemmer til generalforsamlingen. Ole Maibom, sekretær.

6 Faaborg Ski- og Motionsklub holder Lørdag den 30. oktober 2010 kl For klubbens medlemmer med ledsager. En dejlig og festlig information til alle klubbens medlemmer, så reserver dagen allerede nu, og glæd jer til at høre nærmere. Februar 2010 Festudvalget

7 Cykling 2010 Indbydelse til årets første klubaften i cykelafdelingen. Klubhuset tirsdag d. 23. marts kl Udvalgets sammensætning præsenteres og udvalget byder velkommen. 1. Den daglige træning / holdinddeling / struktureret træning 2. Ungdom u. licens ideer til arrangement 3. Orientering om budgettet for 2010 i cykelafdelingen: 4. Licens: 5. Ungdom 6. Senior 7. WeBike Cup Afvikling 9. Økonomi 10. Transport 11. Aktivitetskalender herunder bl.a.: 12. Cykelugen - mesterskabsløb 13. Fællesture i nærområdet - Kommunen Rundt 14. Harzen-tur 15. Alsace-tur 16. Evaluering af nye træningstider 17. Landsstævne i Nr. Lyndelse i uge Licensløb d. 18. september 19. Tovholdere til udvalgte cykelløb/arrangementer 20. Eventuelt Cykeludvalget gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet. Mød op til årets første klubaften i cykelafdelingen og få indflydelse. Med venlig hilsen Cykeludvalget Klubben er som sædvanlig vært ved en øl/vand i pausen (placeres på selve aftenen) Tag selv kaffe og kage med.

8 Medier i klubben I dag har vi 2 medier i klubben til medlemmernes rådighed, nemlig: Skismøren og Hjemmesiden Vi høre ofte spørgsmålet blandt medlemmerne, skal vi blive ved med at havde den Skismøre, bestyrelsen har hidtil sagt JA, men vi kan se at flere og flere klubblade bliver elektroniske, og indlagt på klubbernes hjemmeside, så kan man læse dem der. Bestyrelsen har stadig den holdning, at vi skal lave vores klubblad hvert kvartal, men en brugbar løsning kunne være, at vi spurgte klubbens medlemmer, hvem vil havde Skismnøren som klubblad? og Hvem vil læse klubbladet elektronisk via hjemmesiden? Så ovennævnte skal ses som et spørgsmål til alle klubbens medlemmer, hvilken løsning kunne du tænke dig!! Dit svar kan du sende til bestyrelsen!! På forhånd tak, idet vi håber på mange svar. Bestyrelsen ps på den nylig afholdte generalforsamling blev det vedtaget at hjemmesiden skulle moderniseres, og gøres endnu mere brugervenlig, hvilket arbejde bestyrelsen allerede er i gang med. Torvet Faaborg Tlf Fax

9 Tur pr. vers Her sidst på denne sommer, da var der engang At ca. 20 piger tog en tur til Langeland Vi startede fra Svendborg præcis kl. 9- Nøjagtig 28. august ka`jeg si` Alle glade og friske, vi var i højt humør Den tur her var ny, den var aldrig prøvet før Den første bro var super fin, ud over Svendborgsund Ja der var sol og sommer her hele vejen rundt Vi fulgte øhavsstien over Tåsinge land Her er jo så idyllerisk, det synes alle mand Og Lene fik besøgt sin familie, det var sjov Jeg tror at hun sku`tisse der eller sådan nov` Så gik den gennem Troense, små gader nok så fine Vi så dog ikke Vald`mar slot og Caroline Men Nørreskoven Lunkebugten - over Siø sund Så fik vi lov til spisepause, men kun en lille stund Vi sku`hurtig videre, der sku`nemlig nå`s en bil Lidt svært at lette numsen, efter såd`n et dejligt hvil. Nu er det så en god ide at starte med en sang Det hjælper så fantastisk godt hvis vejen føles lang Og Else synes også det ku`gi`et lille lift At vi ku ta lidt øvelser på vejen med og pift Og nogen skød så genvej- ja o ha o ve o skræk Og pluds`lig var det så at Minna hun blev væk Vi ser hende vel igen! ---vi var stærke i troen Og efter nogen tid klatrede Minna op på broen Den langelandske bro, ja den var godt nok sej Men tøserne fra skiklubben de overgi r sig ej Med Rudkøbing for øje var glæden helt abnorm Så trodser vi da gerne lidt modvind og lidt storm Nu havde vi så lige det sidste seje træk Og det var rigtig barsk, vi ku`ikke engang snak` Men en rask tur i vandet og et lille brusebad Og så var alle friske uh ha da da da da Og sikke en aften med sang og parodier Vi har jo efterhånden helt professionelle piger Som Lissi`s små frækkerter på rigtig perker sprog Vi lå flade af grin, den var hylende sjov. Og Tove, ja hun mestrer her sin egen dialekt I sang og i tale, hun gør det helt perfekt. Og næste morgen - alle friske -stemningen i top. Nu sku`vi bare lige såd`n et smut til Bagenkop Sådan 20 km. Det er jo ingen sag Vi havde jo da atter en dejlig solskinsdag Med herlige strande og rigtig vilde heste Kan dagen derpå snart blive den bedste Hvor lang a`turen var? ja vi aner det ikke Så den diskussion må vi hellere lade ligge Der var vidst lidt problemer, med hvor i et skridt At den der forbistrede skridt tæller sku`sit` Vi gennemførte alle på nær Marianne Hun måtte hentes hjemad, det må vi sande Det var en gammel skade hun havde lavet før Jeg tror det var noget med at sparke til en dør. Og hermed tak til alle de gode aranggører Uden sådan nogen folk, hvad skulle vi dog gøre. At vi har sådan klub - det er da et held Ska` vi ikke gi et højt hurra for klubben og os selv`? Gå-motion Og bussen til Humble blev en afslappet tur Jeg tror at der var flere der tog sig en lur Vi nåede det hele + en fadøl og en is Og heldigvis så var der også et sted hvor vi ku`tis

10 Artikel af Kim Hammerich. FSM. Kim Just Hammerich, medlem og trænet i Fåborg ski og motion, er nu er startet i *S.G. Atletik*, og fortæller her om nogle af de vigtigste løb i Januar. Marathon i Kalundborg. Tid: Det gik rigtig godt jeg løb fra min træner, med 40 sekunder. Marts. Marathon i Horsens. Tid:3.09. Det var 10 omgange og en bakket omgang. Jeg vandt løbet. April. Ringe 10 km løb tid: min bedste tid nogensinde. Maj. B.T. Halvmarathon. Tid: Nr. 4 i DM. Maj. Svendborg på bane. Tid: Maj. Svendborg løbet tid: Jeg vandt løbet. Maj. Copenhagen Marathon Jeg overnattede ved min ven Rene, jeg havde håbet på at komme under 3 timer. Jeg tænker meget på Rene og vores gode minder, da Rene desværre døde i August måned. Jeg vil altid huske det han sagde til mig: At man ikke altid kan løbe godt. Juni. Efterskole Marathon. Tid: 3.09 og dagen efter øl Marathon. Tid: Juli. Mjølner. Tid: Jeg gik tør den dag. Ekstrem maraton, Tid: Det gik bedre. Juli. Vm i 100 km i Belgien. Det var en stor oplevelse at deltage sammen med løbere fra hele verden. Vi løb om natten, desværre måtte jeg udgå med mave problemer, måske den fremmede mad. Jeg blev gode venner med Ultra Charley der er danmarksmester i 100 km. Løb.

11 September. Løb H.C. Andersen marathon efter 1 måned og 15 dages pause. Pga. operation, det var dumt. Tid: Det var mine hårdeste 2 sidste kilometer nogensinde på et marathon løb. Oktober. 4 Marathon på 4 dage. Torsdag 1. Marathon med små bakker tid: Fredag 2. Marathon tid: omgange med en hård bakke på hver omgang. Lørdag 3. Bjergmarathon Tid: Søndag 4. Marathon tid: Oktober: Mit første 6 timers løb. Jeg nåede 76, 1 kilometer. Var træt. November: Skovmarathon. Tid Det var ærgerligt jeg ikke kom under de 3 timer. 30. November. 100 km løb med mange bakker. Tid: Det var lidt om årets løb, glæder mig til juleløbet i Fåborg som Henning har inviteret mig med til. Jeg er meget glad for, at jeg stadig må komme op i bakkerne og løbe sammen med jer, og hygge med jer bagefter. Jeg savner stemningen og hyggen i klubben, det er helt specielt. Løbe hilsner. Kim Just Hammerich Ultra Charley og mig til vm i Belgien. SERVICE

12 Årets fidus 2009 Da jeg til en fætter / kusine fest i sommer undrede mig over min fætters meget påpasselighed over de tomme øl/ vand dåser, skulle opsamles og med retur til Sønderjylland, jeg spurte til om i da kunne få retur pant på tysker dåser, men nej da vi har en dåse og skrotbande Det syntes jeg så godt jeg ville bidrage med, så derfor samler jeg dåser her i klubben m.m. Jeg har været ovre med det første læs ca. 20 sække 1 dåse vejer 16g. 1kg.=62,5 bliver sorteret mast samlet i en kassevogn til priserne er gunstig Så har i haft fest og mange tomme dåser kan i bare aflevere dem i min carport i lukkede sække (sku hilse og sige er der dansk pant på gør det ikke noget) Tusind tak for fidus pokalen Hilsen John Sorteret Opbevaringsvogne

13 Dåse- & Skrotbanden Af John Stenner Mange bække små gør en stor å. Vi er et lokalsamfund på 300 husstande, der har etableret en selvejende institution med det formål at rejse et tidssvarende multifunktionelt hus for området Maugstrup, Kvastvrå og Simmersted. Huset skal kunne rumme aller typer aktiviteter, fra koncerter, revy, foredrag til Idrætsaktiviteter og i det hele taget alle aktiviteter, som i en eller anden grad er med til at udvikle og skabe sammenhold i vort lokalområde. Vi forsøger at rejse de nødvendige midler, - bl.a. ved offentlige og privat finansiering og sponsering, samt ved lokale arrangementer. Et af disse initiativer er at samle dåser. Vores indbygger samler dåserne i plastsække. Én gang om måneden køre 2 biler med trailer rundt og samler ind. Dåserne sorteres i jern og aluminium. Derefter mases de og gemmes til salgsprisen er god. For nuværende er kursen opadgående. I begyndelsen mente man at interessen var for nedadgående, men dette er gået stikmodsat. Selv udenfor sognegrænsen samles der ind. Ud over dåse/skrot-indsamling har vi hvert år påskebazar, der indbringer op til kr. Tænk hvad dåse/skrot indsamling kan bringe.

14 TILSTANDSRAPPORT ENERGIMÆRKNING BYGGERÅDGIVNING BYGGELEDELSE BYGNINGSSYN V/INGENIØR FREDE NØRRELUND HERREGÅRDSCENTRET 201 DK-5600 FAABORG Tlf.: (+45) TELEFAX: (+45)

15 FSM klubtrøje. 300 kr. Henv. til Henning Larsen el. Freddy Johansen. Kalender: Afslutning på MTB- vinter Opstart på racercykel Opstart tirsdag & torsdagstræning Stjernetramp WeBike Cup opstart WeBike Cup flg. Dage Harzentur Alsace- tur søndag den 28. marts søndag den 28. marts tirsdag den 30 marts søndag den 11. April tirsdag den 27. April (hos os selv FSM) tirsdag 18. Maj 24. Juni. dagene 12 til 16 maj, se nærmere i bladet. herom senere Faaborg Fysioterapi & Træningscenter ApS Odensevej 47A 5600 Faaborg Tlf.nr

16 Harzen-turen. Harzen turen er p.t. planlagt i dagene onsdag den 12. Maj frem til søndag den 16. Maj begge dage incl. Prisen for at turen er endnu ikke fastsat, men forventes at ligge på niveau med tidligere år. Turen forestås og planlægges i år af Helene og Anders. Tilmelding til turen skal derfor rettes til Helene og Anders på mail: halm@c.dk eller tlf mob Alsace-turen. Der vil igen i år være en tur til Alsace i løbet af sensommeren el. efteråret. Dato for dette vil tilgå. Turen vil igen blive en veksling mellem cykling og smagsprøver af vine fra området. Gem lidt feriedage til denne vin-tour. Tilmelding og info til Carsten Vin lé Car når tiden kommer. Tlf mob Albanivej 5, Nr. Lyndelse

17 Tag mobilen med dig når du træner På Generalforsamlingen den 15. Feb. blev det anmodet og anbefalet at når vi træner løber eller går ude i skoven eller vi køre vores træningsture i cykelafdelingen bør én i gruppen have en mobiltelefon med sig af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager. Klubbens bestyrelse har ligeledes taget skridt til at undersøge om vi kan erhverve en hjertestarter til klubben.

18

19 UDVALG/BESTYRELSE UDVALG: Ski: Freddy Johansen, tlf Gunner Jespersen tlf Finn Madsen, tlf Poul Mose Løb og Motion: Henning Larsen, tlf Mail: Poul Gundlach, tlf Freddy Johansen, tlf Sarah Dalskov, tlf Cykeludvalget: Peter Wøbbe, tlf / Mail: peter.woebbe@mail.dk Lars Erik Andersen, tlf Anders Schmidt, tlf Michael Horn tlf Gåudvalg: Else Christensen, tlf E:mail: e-garde@vip.cybercity.dk Kate Hansen, tlf Kirsten Jensen tlf Marianne Vestergård tlf Sponsorudvalg: Sonja Kludt tlf Peter Vestergaard Kell Lauritzen Jane Heitmann Redaktion: John Vangshold tlf Mobil: tlf Red. FSM@dbmail.dk Priv. jva@dbmail.dk Freddy Johansen tlf BESTYRELSE Formand: Freddy Johansen tlf Kærvej Faaborg Tlf mail: fjohan@faabva.dk Næstformand: Sarah Dalskov tlf Strandtoften 13, 5600 Faaborg mail: Sarahdalskov@msn.com Kasserer: Kell Lauritzen tlf Peter Wessels Vej Faaborg Sekretær: Ole Maibom tlf Klerkegade 7, 5600 Faaborg mail: Tom-Boks@stofanet.dk Suppleant til bestyrelsen: Frede Hovgaard Nielsen. Klubblad Skismøren John Vangshold Klubhusadministrator: Karin Johansen tlf Internetadresse: Internetadministrator: Vitus Jakobsen tlf

20 Jul med stil... Anna David STORY Armbånd inkl. de viste led kr. Kampagne: Armbånd inkl.1 sølv charm kr. Armbånd inkl. 1 forgyldt charm kr. Basisarmbånd uden led fra 275 kr. 495 kr. 835 kr. 835 kr. DS Podium Big Size, Vejl. udsalgspris 3900,- DS First Lady, Vejl. udsalgspris 2800,- v/tanja Duus Tlf Mellemgade Faaborg Solskov v/tanja Duus Tlf Mellemgade Faaborg Urmageren i Faaborg...

FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. HUSK! Klubaften. - Cykelafdelingen torsdag d. 28. oktober 2010 kl. 18.30 Se dagsorden på hjemmesiden.

FAABORG SKI & MOTIONSKLUB. HUSK! Klubaften. - Cykelafdelingen torsdag d. 28. oktober 2010 kl. 18.30 Se dagsorden på hjemmesiden. HUSK! Klubaften - Cykelafdelingen torsdag d. 28. oktober 2010 kl. 18.30 Se dagsorden på hjemmesiden. SKI-SMØREN 21. Årgang Nr. 3 September 2010 Redaktion Forsidebillede: Freddy i færd med at lave et godt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010 nyt Aktivitetskalender for sognets beboere Juleoptog i Lunde. November 2010 Hej alle børn og voksne! Så har vi igen haft kontakt til julemanden, og han har bekræftet, at han igen i år lægger vejen forbi

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 4. November 2014 til Februar 2015 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere