Avl og hvalpetillæg Der er i 2013 stambogsført ca. 80 breton s. Der er registreret 16 hunde på avlsrådets hanhundeliste.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avl og hvalpetillæg Der er i 2013 stambogsført ca. 80 breton s. Der er registreret 16 hunde på avlsrådets hanhundeliste."

Transkript

1 Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning forkortet Medlemmer og indflydelse Ved indgangen til året 2013 havde Dansk Breton Klub 557 medlemmer. Et faldende hvalpetillæg over årene, gør så småt gør sit indhug i medlemsskaren, og samtidig med et meget lavt hvalpetillæg i 2013, tyder det på, at det fortsat falder lidt. Vi er ca. 500 medlemmer ved indgangen til Avl og hvalpetillæg Der er i 2013 stambogsført ca. 80 breton s. Der er registreret 16 hunde på avlsrådets hanhundeliste. De afholdte medlemsmøder omhandlende avl i 2011 samt de efterfølgende møder i januar 2014 har for nuværende ikke givet bestyrelsen anledning til at fremsætte ændringsforslag til dette område. Bestyrelsen vil dog arbejde videre med de meldinger, der fremkom på møderne, og så må vi se, om det giver anledning til forslag i Sundhed Bretons er fortsat underlagt et krav om HD-fotografering samt maksimalt HD-status C i avlen. En opdrætter kan ansøge om at bruge HD-hunde, såfremt brugen kan forbedre forhold i racen. Dette indtil DKK udstikker andre regler. Bestyrelsen er blevet opfordret til, at den drøfter fastlæggelse af HD-index for udenlandske hunde med DKK. Markprøver og særlige tiltag Generel status Der er i 2013 været 341 starter på kvalitetsprøverne. Det høje tal skyldes især jubilæet. Starterne er fordelt på 45 hanner og 57 tæver i alt 102 hunde. Der er opnået præmier, præmier og 2 3. præmier. Årets præmieringsprocent er på 20 %. Den lave præmieringsprocent skyldes dels et meget koldt og tørt forår og dels, at en del utrænede hunde stillede i forbindelse med jubilæet. Det er positivt at notere, at præmieringsprocenten i efteråret er på hele 26 %, og at brugsklasserne har en procent på 32. Der er håb endnu. Forår Hovedprøven ved Videbæk blev afviklet på fornuftig vis. Der var flot med fugle på stort set alle terræner. Præmieringsprocenten kunne godt være lidt højere, men det hårde og kolde vejr satte sit præg på dagene. Der deltog ingen hunde på forårets Derby. Flere bretons formåede at placere sig på forårets vinderklasser, hvilket gav adgang til forårsmesterskabet. Ingen bretons blev dog placeret på denne prøve. Efterår Bretons havde generelt et godt efterår med mange præmieringer på bl.a. brugsklasserne.

2 Desværre formåede kun to hunde Facco v. Jens Hansen og Gribskovens Faru v. Søren Stenhøj - at placere sig på de fælles vindeklasser. Facco s 4. vinder endte med at give adgang til DM. Dette sammen med 4 andre bretons, der kvalificerede sig via klubbens egen efterårsvinderklasse. På Danmarksmesterskabet formåede Fønsvigs Debit v. Torben Andreasen at komme helt til tops. Debit blev en fornem 2. vinder. Det var helt rart, at bretons kunne hejse flaget på denne prøve i klubbens jubilæumsår. Et stort tillykke skal lyde her fra. Enkelte bretons deltog i de ekstra vinderklasser, og gjorde en god figur med flotte placeringer og et enkelt jagtchampionat til følge. Klubben fik i året 3 jagtchampionater. Det var Elling Å s Smilla v. Michael Birkelykke, Aulumboens Pepsi v. Jan Nielsen og Fønsvigs Da Vinci v. Thomas Klit. Bestyrelsen skal her ønske tillykke med de flotte resultater. Midtvejs Loke og Karsten Hinnerup vandt klubbens Hubertusmesterskab Apportering Der er fortsat stor opbakning til at træne efterskudsarbejdet samt at deltage i både a- og b-træning. I Jylland blev Elling Å s Smilla v. Michael Birkelykke bedste hund på a-prøven og Mintos v. Kjeld Kristensen blev bedste hund på b-prøven. På Fyn blev Aulumboens F-Bobby v. Peter Rebsdorf bedste hund på a-prøven og Lester v. Jørgen Berdin bedste hund på b-prøven. På Sjælland blev Stenhøj Ragna v. Palle Larsen bedste hund på a-prøven. Gribskovens Zulu v. Søren Mark Jensen blev bedste hund på b-prøven. Ritta og Torbjörn R. Lund-Nielsen blev en suveræn vinder af klubbens mesterskabsprøve i apportering. Udstillinger Klubben har i år afholdt 2 udstillinger samt 1 jubilæumsudstilling. På FJD-udstillingen på Fyn deltog 26 hunde. Her blev Stevnsåens Cale v. Michael Schrøder BIR. I det jyske deltog 13 hunde. her blev Stenhøj Noah v. Jens Stenhøj BIR. Kvaliteten ser ud til at være på et yderst fornuftigt niveau. Dette blev også bekræftet på klubbens jubilæumsudstilling. DBK internt Bestyrelsen har jo oplevet lidt udskiftninger, og opgavefordelingen i den nye bestyrelse er så småt ved at falde på plads. Bestyrelsen har brugt en del tid på at drøfte forventningerne til omverdenen samt hvorledes vi bedst profilerer bretonen. Den korte melding skal her være, at bestyrelsen fortsat ønsker, at klubben skal orientere sig mod den danske jæger, og at klubben i den forbindelse skal arbejde for at udvide sine kontaktflader på dette felt.

3 Der skal være fokus på den nye bretonejer, der skal have hjælp og bistand. Bestyrelsen vil her arbejde videre med at etablere et netværk af mentorer/kontaktpersoner. Endelig skal der fortsat være spot på at fastholde et kvalitativt højt hvalpetillæg samt udbrede kendskabet til bretons blandt de danske jægere. Klubben i øvrigt Der tilbydes fortsat mange aktiviteter gennem Dansk Breton Klub. En lille bøn skal måske være, at de mange glade bretonejere ikke kun koncentrer sig om at formidle glade breton-budskaber via facebook. Der er også andre medier til rådighed. Det politiske verdensbillede Årets har været forholdsvis roligt set i forhold til efteråret Altså, forholdsvis roligt. DKK Intet specielt at bemærke. Der er fortsat ingen afklaring omkring betydningen af det nye udstillingsreglement, så mon ikke bare alle tilpasser sig de gængse strømninger inden for dette område. Derby-udvalget Intet specielt at bemærk. FJD Det må konstateres, at FJD har låst sig selv med de nye vedtægter, hvilket på sigt vil reducere foreningens indflydelse og måske splitte den op. Dette kan bedst illustreres ved, at et flertal i FJD tilkendegav, at en beslutning i den ene gruppe altid skal bakkes ubetinget op af den anden i forhold til omverdenen. Dette i forlængelse af de nye regler for vinderklasse gældende for de engelske racer. Endelig har formandskabet meldt ud, at man bør drøfte forholdet til Danmarks Jægerforbund og forbundets rolle i DJU-regi.. Bestyrelsen i DBK besluttede i samarbejde med bestyrelsen i Dansk Ruhårs Klub at invitere repræsentanter fra DJ og et par andre klubber til et uformelt bekymrings-møde. Vi havde et godt møde med DJ s repræsentanter i DJU. Til gengæld måtte vi konstatere, at en enkelt af de inviterede (men ej fremmødte) repræsentanter fra andre hunderacer efterfølgende beskyldte de to bestyrelser for at optræde udemokratisk, og at vedkommende som en anden forsmået tante tog kontakt til formandskabet for FJD og orienterede om dette møde. Lydens hastighed kan på ingen måde måle sig med hastigheden for rygter i hundeverdenen! Der blev indkaldt til ekstraordinært FJD-bestyrelsesmøde. Den udsendte dagsorden var konstruktiv, men i sidste ende handlede det udelukkende om tildele Ruhårsklubben og Dansk Breton Kluben næse. Bekymringen er dog intakt. Nu afventer bestyrelsen sammen med andre klubber næste udspil. Vi har dog svært ved at forstå, at klubber for jagthunderacer i Danmark ønsker at fjerne sig fra landets største interesseorganisation for Jægere. DJU og Fælles Markprøve Regler Der henvises til afsnittet omkring FJD. Jubilæum 2013

4 Det blev til over 200 officielle starter på klubbens jubilæumsarrangement i dagene den 27. til 29. september Starterne var fordelt på apporteringsprøve, udstilling, markprøve og vinderklasse. Det blev til 3 fantastiske dage ved Køge og omegn. De tilkendegivelser, som er indgået fra både medlemmer og gæster, roser i høje toner dette historiske jubilæum. Stort set alt klappede, og intentionen med at vise bretonen frem som en smuk og effektiv jagthund blev efterlevet på bedste vis. I lighed med hovedprøven skal vi her kort opsummere resultaterne. Apport m.m Bedste bretonhold på apportering Kennel Jørlunde, herunder bedste breton Jaques v. Allan Rasmussen. Bedste ekvipage apport, skydning, markprøve Liva v. Kell G Petersen. Bedste ekvipage apport, skydning, udstilling og markprøve Stenhøj Rebelle v. Ole Barslund Skydning jan Larsen og Morten Larsen blev bedste skytter på jægertrappen. Udstilling BIR Patouche Evonny With Callmillard v. Susan Axell BIM Gribskovens Cæsar v. John Hjernø Bedste kennel Kennel Gribskovens Markprøver Bedste unge hund Attila v. Thomas Stenbæk Bedste åben klasse Asta v. Kenneth Schultz 1. vinder Aulumboens B-Pepsi Til lørdagens fest var der samlet 150 mennesker. Det blev en hyggelig aften med få taler, musisk indslag ved Allan Folmer og lidt dans. Undervejs fik klubben mulighed for at hædre følgende personer med klubbens hædersbevisning: Asger Bak Frede Nielsen Karsten Hinnerup Poul Valdemar Nielsen Afslutningsvis udnævnte klubben Harry Jensen til æresmedlem. Endnu en gang skal der lyde et stort tillykke til jer alle fem. Jeres arbejde for klubben og den danske breton har været uvurderlig. Omkring jubilæet har der været afholdt 3 gode nyjægerjagter. Som en særlig jubilæumsevent inviterede klubben efterskolen Ålestrup Naturefterskoles jagtlinje med på agerhønsejagt i Aulum. Igen en fantastisk jagtdag med 17 fugle på paraden. Dagen er behørigt beskrevet i Jæger, ligesom en elev har skrevet en flot artikel til Jagthunden. Der er ifølge det oplyste skabt gode relationer mellem skolen og de deltagende hundeførere. Klubben og bretonen er endvidere blevet behørigt profileret i Jagthunden og Jagt Vildt & Våben.

5 Endelig besluttede bestyrelsen at få lavet en film om klubben og den danske breton. Den er nu sendt til alle medlemmer, og den vil bruges i forskellige pr-sammenhænge. Filmen står som et flot dokument for bretons i Danmark i 50 år. Afslutning Året 2013 har været et travlt år. Det er helt utroligt så mange aktivitetstimer, der er lagt på træningsbanen og til årets arrangementer. Opbakningen til jubilæet var overvældende. Dansk Breton Klub kan godt være sig selv bekendt i Bestyrelsen vil selvfølgelig arbejde videre med de input, der kom ind på medlemsmøderne i januar 2014, men det tyder på, at der ikke skal justeres særligt meget, og i sidste ende handler det om at ramme jægeren som kunde. Det kan fortsat godt være svært. På bestyrelsens vegne skal der lyde en stor tak til alle dem, som får maskineriet til at køre. En særlig tak skal selvfølgelig tilgå prøvelederen for årets hovedprøve i 2013 Peer Bæch-Laursen. Der var som sædvanlig styr på tingene. Også en særlig tak til Kell Petersen og Søren Mark Jensen samt alle deres hjælpere for et eminent jubilæumsarrangement. Her skal også lyde en tak til de engelske klubber, DKK, DJ, Dansk Ruhårs Klub samt SBK og NBK for flotte gaver i forbindelse med arrangementet. Allan Folmer Hansen har valgt at træde af som lokalredaktør af Jagthunden. Tak for indsatsen. Ny er Anne Krogh, som vi håber I vil oversvømme med billeder og historier. Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til alle klubbens medlemmer for den store opbakning til årets mange aktiviteter, og endelig skal der lyde en tak til klubbens mange gode samarbejdspartnere. På bestyrelsens vegne Søren Stenhøj

6 Dansk Breton Klub STIFTET I ODENSE 29. SEPTEMBER 1963 Beretning 2013 Bilag DBK's hovedprøve kvalitetsklasser Unghunde Aulumboens Gismo v. Jan Nielsen 2. pr. Aulumboens G-Peanut v. Brian Krogh 2. pr. Zantos v. Bjarne Nørhave 2. pr. Åben Klasse Midtvejs Zidane v. Allan Folmer Hansen 1. pr. Bitten v. Johnny Bertelsen 1. pr. PVN s Darwin v. Poul Valdemar Nielsen 1. pr. PVN s Fleks v. Aksel Spangsbjerg 2. pr. Aulumboens D Jeppe v. Per Iversen 2. pr. Aulumboens C-Ofir v. Thomas Severinsen 2. pr. Theo v. Eddie Grundahl 2. pr. Sif v. Kenneth Thomsen 2. pr. Emma v. Marianne Olesen 2. pr. Ritta v. Thorbjørn Lund 2. pr. Kito v. Claus Nielsen 2. pr. DBK's hovedprøve Vinderklasse 1. vinder HP Fønsvigs Darwin v. Flemming Knudsen 2. vinder HP Fønsvigs Debit v. Torben Andreasen 3. vinder HP PVN s Darwin v. Poul Valdemar Larsen 4. vinder Jaques v. Allan Rasmussen 5. vinder Midtvejs Loke v. Karsten Hinnerup 6. vinder Dixi v. Asger Bak Hædersbevisninger Aulumboens Gismo, Jan Nielsen modtog Rypen. Midtvejs Zidane v. Allan F. Hansen bedste han og bedste åben klasse hund Bitten, Johnny Bertelsen Bedste tæve ÅK Fønsvigs Debit v. Torben Andreasen tildelt Bente Lemvighs Mindepokal Bedste unge hund og Årets hund 2011 Elling Å s Vilma v. Michal Birkelykke Årets unge hund Midtvejs Loke v. Karsten Hinnerup Årets hund DKK og DJ s forårsvinderklasser Fønsvigs Da Vinci v. Thomas Klit 2. vinder (DJ) Fønsvigs Da Vinci v. Thomas Klit 1. vinder (DKK) Fønsvigs Debit v. Jan Nielsen 6. vinder (DKK) Gribskovens Faru v. Thomas Stenbek 2. vinder (DKK) Dansk Jagthunde Derby Ingen bretoner deltog DBK s Hubertusprøve 1. vinder Midtvejs Loke v. Karsten Hinnerup 2. vinder Elling Å s Smilla v. Michael Birkelykke DBK s efterårsvinderklasse 1. vinder HP Aulumboens Pepsi 2. vinder HP Asta v. Kenneth Schultz 3. vinder Fønsvigs Debit v. Torben Andreasen 4. vinder Aulumboens Becky v. Anni Hansen 5. vinder Elling Å s Smilla v. Michael Birkelykke 6. vinder Stevnsåens Gucci v. Poul Vestervang Fælles efterårsvinderklasser FJD Vest 4. vinder Facco De La Malbirado v. Jens Hansen DJ Øst 5. vinder Gribskovens Faru v. Søren Stenhøj Danmarksmesterskabet 2. vinder HP Fønsvigs Debit v. Torben Andreasen DBK s apporteringsprøver Sjælland A-prøve Stenhøj Ragna v. Palle Jul Larsen B-prøve 1. Gribskovens Zulu v. Søren Mark Jensen 2. Thingmanns Mille v. Merete Larsen Fyn A-prøve Aulumboens F-Bobby v. Peter Rebsdorf B-prøve Lester v. Jørgen Berdin Jylland A-prøve Elling Å s Smilla v. Michael Birkelykke B-prøve Mintos v. Kjeld Kristensen Mesterskabsprøven 1. vinder Ritta v. Torbjörn R. Lund-Nielsen 2. vinder Kito v. Claus Nielsen 3. vinder Jørlundes Alma v. Bent Olsen 4. vinder Lester v. Jørgen Berdin DBK s udstillinger FJD Stevnsåens Calé DK09597/2012v. Michael Schrøder Excellent1. vinder junior hanner, BIR

7 Dansk Breton Klub STIFTET I ODENSE 29. SEPTEMBER 1963 Østfyns Kingo DK17956/2010 v. Mogens Andersen Excellent 1. vinder ÅK hanner Zeus 11931/2005 v. Kåre Vangelstein Excellent CK, 1. vinder BK hanner, Ceruth DK 01419/2012 v. Allan V Andersen Excellent 1. vinder juniorklasse tæver BIM Pinot DK09980/2009 v. Morten Larsen Very Good 1. vinder ÅK tæver, Aulumboens Peanut DK12817/2011 Excellent v. Bringe Hinge Krog 1. vinder BK tæver Nordjylland Sigurd v. Daimi Frederiksen Excellent 1. vinder juniorklasse hanner Diego v. Kaj Very Good, 1. vinder ÅK hanner Stenhøj Noah v. Jens Stenhøj Excellent, 1. vinder BK Hanner BIR Tessa v. Ole Larsen Very Good 1. vinder juniorklasse tæver Benna v. Hans Henrik Grand Excellent 1. vinder ÅK BIM Engbjergvejs Freya DK09474/2010 v. Bjarne Strømgaard Ecellent 1. vinder BK tæver Jubilæum en lille oversigt Apportering Bedste hold Thingmanns Molly, Jaques og Jørlundes Alma v. Kennel Jørlunde Udstilling Juniorklasse Hanner Zigo, Excellent v. Thomas Bostrup-Nielsen Åben Klasse Hanner Rochus Ferdi For Callmillard, Excellent CK v. Susan Axtell Brugskasse Hanner Stevnsåens Valde, Excellent og cert. v. Thomas Mortensen Champion Han Gribskovens Cæsar, Excellent, 1BIK og BIM v. John Hjernø Juniorklasse Tæver Gribskovens Nugga, Very Good v. Lena Sundstrøm Åben Klasse Tæver Patouche Evonny With Callmillard, Excellent, CK BIR v. Susan Axtell Brugsklasse Tæver Emma, Excellent og Cert. v. Marianne Olesen Champion Tæver Midtvejs Corazon, Excellent v. Hans Henrik Grand Bedste opdrætter Kennel Gribskovens v. Søren Stenhøj og Lene Mortensen Markprøve Bedste unge hund og tæve Attila v. Thomas Stenbek Bedste unge han Zantos v. Bjarne Nørhave Bedste åben klasse hund og tæve Asta v. Kenneth Schultz Bedste Åben Klasse han Engbjergvejs Fanch v. Asger Bak 1. vinder med HP Aulumboens B-Pepsi v. Jan Nielsen Registrerede engelske hvalpe 2013 Hundeweb Registrerede hvalpe Forskel Breton Engelsk setter Gordon setter Irsk setter Pointer i alt Markprøvestatistik Præmieringsprocent ,9 af 341 starter Præmieringsprocent ,8 af 302 starter Præmieringsprocent ,0 af 316 starter Præmieringsprocent ,0 af 252 starter Præmieringsprocent ,4 af 252 starter Præmieringsprocent ,3 af 283 starter Præmieringsprocent ,9 af 284 starter Præmieringsprocent ,7 af 230 starter Nøgletal HD HD-gennemsnit ,48 HD-gennemsnit ,16 HD-gennemsnit ,64 HD-gennemsnit ,05 HD-gennemsnit ,80 HD-gennemsnit ,72 HD-gennemsnit ,61

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2012

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2012 Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2012 DBK internt Enkelte begivenheder skabte over året lidt turbulens internt i klubben. I forlængelse af Hovedprøven måtte det desværre konstateres, at et medlem

Læs mere

Der er registreret 13 hunde på avlsrådets hanhundeliste. Der er vist plads til et par stykker til!

Der er registreret 13 hunde på avlsrådets hanhundeliste. Der er vist plads til et par stykker til! Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2016 Indledningsvis skal det blot konstateres, at bestyrelsen ambitioner for året 2016 ikke blev helt efterlevet. Dette p.g.a. sygdom. Det ændrer dog ikke ved,

Læs mere

Dansk Breton Klub Beretning for året 2017

Dansk Breton Klub Beretning for året 2017 Dansk Breton Klub Beretning for året 2017 Indledning Ved indgangen til 2017 havde en mand gennem et par år gået og overvejet, om ikke det var på tide at droppe konen. Hun var til tider lidt urimelig, når

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN

DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 24.03.2017 Formand Søren Stenhøj indledte med at bede forsamlingen rejse sig og holde 1 minuts stilhed, til ære for klubbens æresmedlem og tidligere mangeårige

Læs mere

Fra DBK skal der her lyde en tak til alle som i DJU-sammenhæng gennem årene har bidraget til et velfungerende prøvesystem.

Fra DBK skal der her lyde en tak til alle som i DJU-sammenhæng gennem årene har bidraget til et velfungerende prøvesystem. Dansk Breton Klub Beretning for året 2018 Indledning Sidste års beretning blev indledt med en lille historie omkring en skilsmisse. Måske mellem DJ og FJD. Sådan gik det ikke helt, men det blev til et

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016

FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016 DANSK KENNEL KLUB FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016 Prøveleder: Erik Petersen Terrænansvarlig: Søren Stenhøj og Christian Møgelhøj Dommere: Engelske

Læs mere

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2009

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2009 Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2009 Medlemmer og indflydelse Ved indgangen til året 2009 havde Dansk Breton Klub 621 medlemmer. Overraskende højt? Egentlig ikke, når man ser på fordelingen. DBK

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Dansk Breton Klubs Internationale efterårsvinderklasse Videbæk Lørdag den 29. september 2018

Dansk Breton Klubs Internationale efterårsvinderklasse Videbæk Lørdag den 29. september 2018 Dansk Breton Klubs Internationale efterårsvinderklasse Videbæk Lørdag den 29. september 2018 Mødested: Egehytten Ejstrup 7, Egeris 6920 Videbæk Mødetid: kl. 08.00 Der er mulighed for at købe morgen Kaffe.

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

https://www.hundeweb.dk/dkk/hdb/openpage/print/hundprint.html?huid=dk01084/...

https://www.hundeweb.dk/dkk/hdb/openpage/print/hundprint.html?huid=dk01084/... Page 1 of 5 Skriv ut Hund Navn : Engbjergvejs Gribben DK01084/2011 Far : MARKPR Mick 08137/2004 Titel 1 : Titel 2 : MARKPR Tittel 3 : Race : Breton Mor : MARKPR Født : 01.01.2011 Farve : Hvid/Orange Køn

Læs mere

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl. 17.30 i Vierne Formanden bød velkommen til mødet, og konstaterede at ca. 10% af klubbens medlemmer var til stede. Samt rettede

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

https://www.hundeweb.dk/dkk/hdb/openpage/print/hundprint.html?huid=dk17701/...

https://www.hundeweb.dk/dkk/hdb/openpage/print/hundprint.html?huid=dk17701/... Page 1 of 6 Skriv ut Hund Navn : Aulumboens Cliff DK17701/2009 Far : DKJCH MARKPR Loui 05443/2002 Titel 1 : Titel 2 : MARKPR Tittel 3 : Race : Breton Mor : MARKPR Født : 24.08.2009 Farve : Hvid/Orange

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 10.05.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJD PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ)

Læs mere

Svinninge Skytteforening

Svinninge Skytteforening Svinninge Skytteforening Åbent stævne 1. og 3.-5. marts 2011 15 meter gevær Vindere af pengepræmier: Bedste skytte i BK 1-4: Bedste skytte i JUN1-JUN2: Bedste skytte UNG-KL 4: Bedste Skytte ÅKL 1-3+VET

Læs mere

VINDERKLASSEPRØVE ENGELSKE RACER

VINDERKLASSEPRØVE ENGELSKE RACER VINDERKLASSEPRØVE ENGELSKE RACER Holbæk Søndag den 8. oktober 2017 Information i forbindelse med Danmarks Jægerforbunds efterårsvinderklasseprøve ved Holbæk Søndag den 8. oktober 2017 Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl. 13.00 i Vissenbjerg 1. Valg af dirigent Kurt Nissen blev valgt og konstaterede at der var indkaldt til generalforsamlingen i flg. vedtægter,

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

VINDERKLASSEPRØVE ENGELSKE RACER

VINDERKLASSEPRØVE ENGELSKE RACER VINDERKLASSEPRØVE ENGELSKE RACER GØRLEV SØNDAG DEN 4. OKTOBER 2015 Information i forbindelse med Danmarks Jægerforbunds Vinderklasseprøver på Sjælland, søndag den 4. oktober 2015 Engelske racer Danmarks

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

https://www.hundeweb.dk/dkk/hdb/openpage/print/hundprint.html?huid=dk08745/...

https://www.hundeweb.dk/dkk/hdb/openpage/print/hundprint.html?huid=dk08745/... Page 1 of 6 Skriv ut Hund Navn : Klaphattens Balou DK08745/2011 Far : MARKPR Bourdon De L'ardour DK03596/2010 Titel 1 : Titel 2 : MARKPR Tittel 3 : Race : Breton Mor : MARKPR Født : 23.05.2011 Farve :

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2018

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2018 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2018 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2018 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles i Stenlille Jagtforening, Plantagevej

Læs mere

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019.

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK s bestyrelse og medlemmer, er dette

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Indtryk fra DM 2013 på Falster

Indtryk fra DM 2013 på Falster Indtryk fra DM 2013 på Falster 6 pointere, 9 engelske settere, 4 gordon settere, 2 irske settere og 5 bretoner havde kvalificeret sig til årets fornemste prøve, der i år var rykket til Falster og Lolland

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2017-2018 Input fra road trip 2016/17 Input Instruktør og grunduddannelse Specialistuddannelser Oversigt over prøverformer og typer, samt adgangskrav og muligheder (simpel) Kursus for

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly

Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly Gældende fra: 01.01.2018 Vinderne udråbes og tildeles racens ærespræmie, for hhv. Årets Curly, Årets Brugs-Curly og

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Lindholm Sports Skytte Klub

Lindholm Sports Skytte Klub Lindholm Sports Skytte Klub RESULTATLISTE Januar stævne 2015 21, 23, 24 og 25 januar 2015 Holdkonkurrence: Børnehold 1 Vester Hassing Skf. 113586 Christian Bols Pedersen Klasse: BK1 200/12 108748 Kathrine

Læs mere

Aktivitets Program 2013

Aktivitets Program 2013 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2013 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Aktivitets Program 2012

Aktivitets Program 2012 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2012 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Som traditionen byder sig, så afholdt Dansk Pointer Klub det årlige vintermøde i Sønder Højrup Forsamlingshus stedet

Læs mere

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund TEKST: HUNTEM OG MORTEN HOLM BILLEDER: ANETTE LAURSEN OG MORTEN HOLM Gordon setteren den smukke sorte fuglehund Hvis man er fuglejæger og fascineret af jagt over stående hund, er det svært ikke at lægge

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed.

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed. VEDTÆGTER FOR NY ORG FORMÅL, ARBEJDSOMRÅDE ORGANISATION Organisationen er stiftet af Dansk Kennel Klub, Danmarks Jægerforbund og klubberne for stående hønsehunde (Dansk Breton Klub, Engelsk Setter Klub,

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2016

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2016 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2016 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2016 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles i Stenlille Jagtforening, Plantagevej

Læs mere

DGI Nordjylland Skydning Øst. Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15

DGI Nordjylland Skydning Øst. Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15 DGI Nordjylland Skydning Øst 23. oktober 2014 Teglgårdsplads 1, Niv. 9 9000 Aalborg DGI Nordjylland Skydning Øst Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15 Turneringsprogram samt kontakt- og adresseliste

Læs mere

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Bedømmelsen foregår, som på en normal udstilling, med individuel kvalitetsbedømmelse og konkurrencebedømmelse i Baby-, Hvalpe-, Junior-,

Læs mere

Voksne Hanner Klasse A - DM 2009

Voksne Hanner Klasse A - DM 2009 Voksne Hanner Klasse A - DM 2009 Grønne 58 131 2 Grp 1 Ring nr Opdrætter DORIS BSK Blå 49 21 2 Grp 2 Ring nr Opdrætter Grågrønne 31 164 122 113 4 Grp 3 Ring nr Opdrætter R1500 KARL KARL Grå 74 103 163

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Spidshundeklubben Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Revideret januar 2017 2 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN SPK UDSTILLING Der er 38 forskellige racer i SPK. Bedømmelsen på en SPK

Læs mere

Aktivitets Program 2014

Aktivitets Program 2014 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2014 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015

RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015 RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 109040 Anna Pejs Wernich Thomsen 01-531 Lindholm Sports Skytte Klub 200/12 200/16 400/28 G 2 113369 Dirch Pedersen 01-550 Løgstør

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Danmarks Badminton Forbund

Danmarks Badminton Forbund Deltagere Claus Jensen (HD+MD) Helle Rexbye (DD) Jette Nielsen (DD+MD) Regitze Vrads (DD+MD) Faaborg Henrik Søder (HD) Jørgen Andersen (HS+HD) Bent Sørensen (HD) Flemming Larsen (HD) Jeppe Vang Madsen

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

R E S U L T A T L I S T E

R E S U L T A T L I S T E F.A.S. Geværterrænskydning Søndag den 24. marts 2002 (revideret maj 2002) RIF & Hillerød s skytteforeninger siger tak for det pæne fremmøde Patronpræmie 500 stk. Norma Diamond Line Fält Den heldige vinder

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 293 1167 291,8 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 285 1150 287,5 3 14780

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december 2010. Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Til stede: Flemming Fuglede, Kruse Meier, Villy Loven,

Læs mere

RESULTATLISTE Nordjysk Mesterskab 15m riffel Senior, 2014

RESULTATLISTE Nordjysk Mesterskab 15m riffel Senior, 2014 RESULTATLISTE Nordjysk Mesterskab 15m riffel Senior, 2014 DDS SP v.3.14.2.3 Holdkonkurrence: 15 meter gevær - seniorhold 1 Aalborg Skyttekreds 1 17033 Lars Ørum Pedersen Klasse: M1 197/06 198/06 395/12

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve VISSENBJERG 2018

Anerkendt apporteringsprøve VISSENBJERG 2018 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve VISSENBJERG 2018 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2018 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles ved Spejderhuset Sortenkær,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

MOSEDE 2014 Newfoundlænderklubbens efterårsudstilling tager igen plads ved Mosede Fortet i Greve, der med sine smukke omgivelser et skønt sted, når hyggen og hundene er i højsædet. Til dagligt tiltrækker

Læs mere

Dansk Pointer Klub. Dansk Pointer Klub

Dansk Pointer Klub. Dansk Pointer Klub Dansk Pointer Klub RESULTATER UDSTILLINGER 2013 Dansk Pointer Klub RESULTATER UDSTILLINGER 2013 ARKIV 2008-05 2009-10 2011-2013 Wijchen 21.12 Holland Working Class Tæver Matresse`s Liva Herman Pol BIR

Læs mere

Herlufsholm Ok. FSK Orientering Helsingør SOK. FSK Orientering. FSK Orientering Amager Ok

Herlufsholm Ok. FSK Orientering Helsingør SOK. FSK Orientering. FSK Orientering Amager Ok FSK Orientering Helsingør SOK FSK Orientering Herlufsholm Ok FSK Orientering Amager Ok Gruppe H1 (H20, H21, H35) Jeppe Damsgaard Amager OK H21 01:06:03 8 Bjørn Westen Rasmussen FSK Orientering H35 01:08:37

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Bilag 05 Avlskommissorium med forlag til rettelser Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlskommissorium vedtaget på generalforsamlingen 7. april 2018-28. april 2019 1 Formål og formalia

Læs mere

Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31

Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31 MeOS 2016-02-01 10:15:20, KORT, (1/6) Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31 KORT (34 / 34) Tid Efter 1. Rasmus Lau Petersen Allerød OK 36:20 2:21 (2:21) 2:30 (4:51) 2:51 (7:42) 2:01 (9:43) 1:33 (11:16)

Læs mere

RESULTATLISTE Vadum stævnet 2015

RESULTATLISTE Vadum stævnet 2015 RESULTATLISTE Vadum stævnet 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 106441 Thomas Grøn Bendixen 01-412 Hjørring Skytteforening 200/11 200/15 400/26 G 2 113586 Christian Bols Pedersen 01-513 Vester Hassing

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

RESULTATLISTE Pistolturnering 15m - runde 2 DDS SP v.3.14.4.1 Holdkonkurrence: Gruppe 1 - Ung og Klasse 1-4 1 St. Restrup Skf. 32639 Heidi Bergholt Madsen Klasse: 1 283/98 16916 Rune Knudsen Klasse: 1

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere