Der er registreret 13 hunde på avlsrådets hanhundeliste. Der er vist plads til et par stykker til!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er registreret 13 hunde på avlsrådets hanhundeliste. Der er vist plads til et par stykker til!"

Transkript

1 Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2016 Indledningsvis skal det blot konstateres, at bestyrelsen ambitioner for året 2016 ikke blev helt efterlevet. Dette p.g.a. sygdom. Det ændrer dog ikke ved, at klubben sammen med aktivitetsudvalgene kan være stolte af et ekstremt højt aktivitetsniveau med masser af tilbud til både nye og gamle medlemmer. Tak til de mange, som bidrager til dette. Medlemmer og indflydelse Vi er ved årets udgang ca. 492 medlemmer Avl og hvalpetillæg Der er i 2016 stambogsført 119 breton s. Igen en lille fremgang. Der er registreret 13 hunde på avlsrådets hanhundeliste. Der er vist plads til et par stykker til! Bestyrelsen har sammen med avlsrådets formand drøftet status for med bretons. Der er i året gennemført én parring med en ikke HD-fotograferet tæve og en på hanhundelisten opført hanhund. DKK har helt uforståeligt godkendt stambogføring af dette kuld. Bestyrelsen har over for hanhundeejeren påpeget, at det er yderst utilfredsstillende, at hanhundeejeren ikke har tjekket at formalia er i orden. Bestyrelsen og avlsrådet forbeholder sig ret til at fjerne en hanhund fra klubbens hanhundeliste, såfremt en lignende sag opstår. Bestyrelsen og avlsrådet skal påpege, at den forventer, at hanhundeejere på klubbens hanhundeliste medvirker til at sikre, at almen praksis for stambogsføringer overholdes i forbindelse med en parring. Sundhed Der er ikke sket væsentlige afvigelser i klubbens HD-tal i forhold til Klubben er fortsat en lille smule under B. Det har endvidere vist sig, at vi skal oplære opdrættere i at definere, hvad en stumphalet hvalp er, og hvordan man indberetter farver til stambogen. Stump eller ingen hale kræver, at hvalpen er født sådan! Der indberettes af og til eksempler på epileptisk lignende anfald hos bretons. Enkeltstående anfald er ikke unormalt hos en ældre hund, men det er fortsat sjældent, at bretons får flere anfald. Markprøver og særlige tiltag Generel status Der er i 2016 været ca. 262 starter på kvalitetsprøverne. Starterne er fordelt på 42 hanner og 50 tæver i alt 92 hunde. Der er opnået præmier, præmier og 2 3. præmier. Årets præmieringsprocent er på 30,9 %, hvilket er yderst tilfredsstillende.

2 Forår Hovedprøven ved Videbæk blev afviklet på fornuftig vis. Der var pænt med fugle på stort set alle terræner. På enkelte terræner blev prøven afviklet i kap med de lokale pløjemaskiner. Søndagen var præget af ekstremt dårligt vejr, hvilket satte sit tydelige præg på klubbens vinderklasse. Bedste unge hund og rypevinder med 1. præmie blev Lilli du Bois Courcol v. Thorbjörn Rantanen Lund-Nielsen. Engbjergsvejs Klip v. Asger Bak blev bedste åben klasse hund. Engbjergsvejs Igor v. Steen Ulrich Hansen blev 1. vinder på klubbens forårsvinderklasse. Stranbys Bon v. Jens Stenhøj Jørgensen blev 6. vinder på Derbyet. Kenzo v. Thomas Klit blev 6. vinder på forårsmesterskabet. Efterår Bretons havde et fornuftigt efterår med en samlet præmieringsprocent på 33,8 %. Jørlundes Alma v. Bent Olsen blev en flot vinder af klubbens veltilrettelagte efterårsvinderklasse. 5 bretons kvalificerede sig til DM, hvor Midtvejs Loke v. Karsten Hinnerup blev en flot 3. vinder. Egsgårds Tjalfe v. John Madsen blev Jagtchampion. Midtvejs Loke blev i året brugschampion. Aulumboens B-Pepsi v. Jan Nielsen og Fønsvigs Debit v. Torben Andreasen blev svensk champion. Kenzo v. Thomas Klit blev Svensk Mester på SBK s efterårsvinderklasse. Jaques v. Allan Rasmussen blev Hubertusmester. 3 bretons stillede op til kvalifikation til VM i Danmark. Alle tre blev udtaget, men opnåede intet positivt. Det skal her noteres, at udtagelsen var i den kontinentale gruppe, så vi kan altså klare os på bedste vis i begge lejre. Apportering Der er stadigvæk stor opbakning til træning og klubbens apporteringsprøver. På den jyske prøve blev Lukas v. Lene Kaufmann bedste hund på a-prøven. Theo v. Eddie Grundahl tog sig igen af B-pokalen. Jørlundes Happy og Merete Larsen tog sig af pokalen på a- prøven på Sjælland. Sille og Carl Chr. Caspersen tog sig af B-prøven. På Fyn blev Malthe v. Jørgen Berdin vinder på a-prøven. Østfyns Josie v. Jørn Brænder tog sig af B-prøven. Theo og Eddie Grundahl blev igen en flot vinder af klubbens mesterskabsprøve i apportering. Sidste år blev det bragt i forslag, at klubben skal søge DKK om at få mesterskabsprøven i apportering anerkendt og stambogsført. Udarbejdelse af ajourførte regler foreligger nu til bestyrelsens godkendelse. Dette skal på plads i år. Udstillinger Klubben har igen i år afholdt 2 udstillinger samt èn i Fredriks. På FJD-udstillingen på Fyn deltog 19 hunde. Her blev Kenzo BIR. I det jyske deltog 20 hunde. Her blev Klaphattens Dudi BIR. Kvaliteten er fortsat på et yderst fornuftigt niveau.

3 DBK internt og Klubben i øvrigt Der er god gang i aktivitetsudvalgene, hvor det er glædeligt at se et fortsat stigende antal deltagere. Den tidligere lancerede ide med mentorer er bl.a. p.g.a. sygdom og andre forhold ikke kommet rigtigt i gang. Men, aktivitetsudvalgene har heldigvis styr på de fleste nye. Klubben har deltaget i den traditionsrige jagtmesse i Odense. Tak til Torben Andreasen for at styre dette. Ud over de almene aktiviteter i klub og i aktivitetsudvalgene er det ambitionen, at vi i 2017 kommer med flere tilbud i lighed med tidligere til den danske jæger. Klubbens bestyrelse har på opfordring tildelt klubbens mangeårige medlem Søren Rebsgaard klubbens hædersbevisning for hans store arbejde med at sikre gode terræner og træningsmuligheder for bretons på Fyn. Aktivitetsudvalget på Sjælland har doneret kr til Køge-/Herfølge Jagtforening til brug for udvidelse af jagtforeningens træningsfaciliteter. Det politiske verdensbillede Derby-udvalget Starter igen med den nemme. Intet specielt at bemærk. DKK DKK har i forskellige sammenhænge i forhold til DBK og i forhold til FJD-problemstillinger indtaget en noget afvisende og uforståelig attitude i forhold til samarbejdet med specialklubberne under FJD. DBK har, som tidligere oplyst anbefalet, at der afholdes et møde mellem DKK og specialklubberne i FJD til en form for samråd, for at afklare de enkelte klubber forventninger til den stående hund og prøvesystemet. Dette er ikke lykkedes Til gengæld er der som en trold op af en æske nu nedsat et administrativt udvalg, der skal se på de administrative rutiner omkring prøveafvikling med DJU som omdrejningspunkt. Dette er en hovsaaftale mellem DKK, DJ og FJD s ledelse. Spørgsmålet er så, om der ligger skjulte motiver bag denne interesse for systemet. Hvad skal vi håbe på og hvad skal vi frygte? Der henvises i øvrigt til bemærkninger omkring DJU. DKK har også sin helt egen måde at behandle dårlige parringer på. Parringer i modstrid med DKK s egne regler kan åbenbart godkendes med stambogsføring til følge. Her skal der for en sjælden gangs skyld være plads til en søgt og billig bemærkning: Nå ja, der kom da penge i DKK s slunkne kasse! DKK var vært for et velgennemført VM for stående jagthunde. Vejrguderne havde DKK dog ikke styr på. Ingen danske hunde havde heldet med sig.

4 FJD FJD er fortsat ved at finde sine ben. Bestyrelsen konstaterede i foråret 2016, at formuen stort set var væk, og det nye forretningsudvalg fik i opdrag at rydde op og komme med forslag til en bæredygtig økonomi. I forhold til samarbejdet er der løbende en god dialog i forretningsudvalget, hvor formand Søren Stenhøj er indtrådt. Der er ikke nødvendigvis enighed, men dialogen foregår på en sober måde. Der skal her blot fremhæves, at DBK af princip fortsat vil arbejde for, at behandling og indstillinger omkring ændringer o.l. i Fælles Markprøve Regler skal behandles efter klubbernes størrelse. Det er fortsat bestyrelsens opfattelse, at FJD skal ses under et, og ikke som to selvstændige afdelinger kontinentale og engelske. Med fare for at træde enkelte samarbejdspartnere over tæerne, skal det konstateres, at det på ingen måde er betryggende, at de små klubber i dag kan styre FJD på antallet af klubstemmer. Klubber, som repræsenterer op til 70 % af racerne/medlemmerne, kan i dag sættes uden for døren. Der henvises i øvrigt til bemærkninger omkring DJU. DJU og Fælles Markprøve Regler Dansk Breton Klubs bestyrelse har gennem flere år bakket op om konstruktionen DJU. DJ repræsenterer brugerne, DKK er tilsynsførende FCI-myndighed, og FJD er den, som skal levere varen i form af gode stående jagthunde. Hvor svært kan det være? Er tiden inde til, at DBK skal ændre holdning til denne konstruktion, og undsige dette historiske samarbejde, som har sikret gode avls-/kvalitetsprøver, dommeruddannelser m.m. gennem tiderne? Desværre har DJU udviklet sig fra at være et samarbejdende forum til at blive en krigszone. En stor del af skylden kan henføres til det tidligere FJD-formandskabs opførsel i DJU-regi. Men, det ændrer dog ikke ved, at alle deltagere i samarbejdet må tage deres ansvar for, at der mangler troværdighed omkring arbejdet i DJU. DBK s bestyrelse finder det fx uværdigt, at samarbejdspartnerne i DJU ikke evner loyalt at bakke op om egne beslutninger, og loyalt arbejde ud fra dem. Efter at have behandlet den nye 36 måneders regel på 3 DJU-møder, formår 2 specialklubber uden om systemet at skabe så meget uro, at en af samarbejdspartnerne til møde nr. 4 tryller en dispensationsordning op ad tasken. DBK s bestyrelse ønsker på ingen måde at deltage i sådanne farcer. DJ s og DKK s repræsentanter og FJD s formandskab må også sidde med en lidt mærkelig smag i munden, når 2 klubber skriver direkte til ledelserne i DJ og DKK og klager over 36-månedersreglen. Oven i købet med et synligt ligegyldigt - resultat til følge. Groft sagt skal det blot konstateres, at specialklubberne under gruppe 7 med deres opførsel de sidste mange år måske har skudt sig selv i foden, og givet samarbejdspartnerne alle mulige legale undskyldninger for at undsige den nuværende og på mange måder fornuftige samarbejdskonstruktion, som DJU vitterligt er.

5 Nu må vi se hvad det administrative udvalg barsler med. DBK s bestyrelse giver gerne DJUkonstruktionen en ekstra chance. Høring og status i øvrigt DJU har sendt flere forhold til høring. Der henvises til det annoncerede materiale, som vi kort vil gennemgå i forlængelse af beretningen. UK og 36 måneder er sendt til høring. Bestyrelsen opfordrede sidste år til, at DBK støttede ideen med oprettelse af en Mellemklasse. Dette som et tilbud til føreren, og hvor den endelige jagtlige vurdering af hunden på ingen måde kunne sidestilles med kvalitetsvurderingerne i Fælles Markprøve Regler. Den efterfølgende debat på især sociale medier samt nedsmeltningen hos DGSK og ESK omkring de 36 måneder har vel vist, at DBK s bestyrelse trods alt havde en god indfaldsvinkel til denne ide! Bestyrelsen frygter på ingen måde de 36 måneder, men igen skal det klart tilkendegives, at bestyrelsen ikke anser det for hensigtsmæssigt, at man sammenblander intentionen i kvalitetsprøverne med jægertilbud. Det skal dog lige bemærkes, at det her primo året især er erfarne hundeførere, som har anvendt muligheden. Dirigenten er bekendt med, at vi kort skal løbe spørgsmål og eventuelle svar igennem i forlængelse af bestyrelsen beretning. Afslutning Mange gamle hundeførere har gennem en del år varslet den stående jagthunds død i Danmark. De sidste par har vel vist, at flere hundefolk nærmest går ind for aktiv dødshjælp i denne sammenhæng. DBK s bestyrelse er af den opfattelse, at den stående hund fortsat har en stor fremtid, som en af jægerens foretrukne jagthunde. Vi er selv med til at afgøre dette. DBK kan brøste sig af, at vi fortsat via klubaktiviteter og aktivitetsudvalg rammer rigtig mange medlemmer. På bestyrelsens vegne skal igen i år lyde en stor tak til alle dem, som får maskineriet til at køre. En særlig tak skal selvfølgelig tilgå prøvelederen for beretningsårets hovedprøve i 2016 Peer Bæch- Laursen. En stor tak til klubbens redaktør af Jagthunden Anne E. K. Kristensen, som har formået at fastholde vore mange sider med godt og relevant stof. Hun er nu stoppet, og vi mangler en ny redaktør. Tak til alle tillidsvalgte og især tak til alle klubbens medlemmer for den store opbakning til årets mange aktiviteter, og endelig skal der lyde en tak til klubbens mange gode samarbejdspartnere og sponsorer. På bestyrelsens vegne Søren Stenhøj Høringer behandles efterfølgende

Dansk Breton Klub Beretning for året 2017

Dansk Breton Klub Beretning for året 2017 Dansk Breton Klub Beretning for året 2017 Indledning Ved indgangen til 2017 havde en mand gennem et par år gået og overvejet, om ikke det var på tide at droppe konen. Hun var til tider lidt urimelig, når

Læs mere

DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN

DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 24.03.2017 Formand Søren Stenhøj indledte med at bede forsamlingen rejse sig og holde 1 minuts stilhed, til ære for klubbens æresmedlem og tidligere mangeårige

Læs mere

Fra DBK skal der her lyde en tak til alle som i DJU-sammenhæng gennem årene har bidraget til et velfungerende prøvesystem.

Fra DBK skal der her lyde en tak til alle som i DJU-sammenhæng gennem årene har bidraget til et velfungerende prøvesystem. Dansk Breton Klub Beretning for året 2018 Indledning Sidste års beretning blev indledt med en lille historie omkring en skilsmisse. Måske mellem DJ og FJD. Sådan gik det ikke helt, men det blev til et

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2012

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2012 Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2012 DBK internt Enkelte begivenheder skabte over året lidt turbulens internt i klubben. I forlængelse af Hovedprøven måtte det desværre konstateres, at et medlem

Læs mere

Avl og hvalpetillæg Der er i 2013 stambogsført ca. 80 breton s. Der er registreret 16 hunde på avlsrådets hanhundeliste.

Avl og hvalpetillæg Der er i 2013 stambogsført ca. 80 breton s. Der er registreret 16 hunde på avlsrådets hanhundeliste. Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2013 - forkortet Medlemmer og indflydelse Ved indgangen til året 2013 havde Dansk Breton Klub 557 medlemmer. Et faldende hvalpetillæg over årene, gør så småt gør

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019.

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK s bestyrelse og medlemmer, er dette

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Bilag 05 Avlskommissorium med forlag til rettelser Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlskommissorium vedtaget på generalforsamlingen 7. april 2018-28. april 2019 1 Formål og formalia

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl. 17.30 i Vierne Formanden bød velkommen til mødet, og konstaterede at ca. 10% af klubbens medlemmer var til stede. Samt rettede

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglementet (revideret april 2015) 1 Formål Markprøverne skal være avlsvejledende med det overordnede

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016

FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016 DANSK KENNEL KLUB FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016 Prøveleder: Erik Petersen Terrænansvarlig: Søren Stenhøj og Christian Møgelhøj Dommere: Engelske

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Dansk Breton Klubs Internationale efterårsvinderklasse Videbæk Lørdag den 29. september 2018

Dansk Breton Klubs Internationale efterårsvinderklasse Videbæk Lørdag den 29. september 2018 Dansk Breton Klubs Internationale efterårsvinderklasse Videbæk Lørdag den 29. september 2018 Mødested: Egehytten Ejstrup 7, Egeris 6920 Videbæk Mødetid: kl. 08.00 Der er mulighed for at købe morgen Kaffe.

Læs mere

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2009

Dansk Breton Klub. Bestyrelsens beretning 2009 Dansk Breton Klub Bestyrelsens beretning 2009 Medlemmer og indflydelse Ved indgangen til året 2009 havde Dansk Breton Klub 621 medlemmer. Overraskende højt? Egentlig ikke, når man ser på fordelingen. DBK

Læs mere

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Som traditionen byder sig, så afholdt Dansk Pointer Klub det årlige vintermøde i Sønder Højrup Forsamlingshus stedet

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 10.10.2015 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde lørdag den 10. oktober 2015 på Gørdinglund, Hessellundvej 5, 6690 Gørding. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand,

Læs mere

Avlskommissorium for. 1.1 Formålet med avlskommissoriet er at bevare og forbedre racen i overensstemmelse med klubbens vedtægter.

Avlskommissorium for. 1.1 Formålet med avlskommissoriet er at bevare og forbedre racen i overensstemmelse med klubbens vedtægter. Avlskommissorium som vedtaget på generalforsamlingen 23. april 2017 Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde 1 Formål og formalia i forhold til avlskommissoriet: 1.1 Formålet med avlskommissoriet

Læs mere

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 DJU Analyse 2017 Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 1 Opgaven Fremstilling af opgaven Overordnet organisering Administration Økonomi Fremtidige opgaver (køreplan) 2 Fremstilling af opgaven

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2017-2018 Input fra road trip 2016/17 Input Instruktør og grunduddannelse Specialistuddannelser Oversigt over prøverformer og typer, samt adgangskrav og muligheder (simpel) Kursus for

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 10.05.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJD PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ)

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2018

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2018 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2018 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2018 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles i Stenlille Jagtforening, Plantagevej

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl. 13.00 i Vissenbjerg 1. Valg af dirigent Kurt Nissen blev valgt og konstaterede at der var indkaldt til generalforsamlingen i flg. vedtægter,

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 7. oktober 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.02.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 29. februar 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 11.06.2014 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde onsdag den 11. juni 2014 kl. 17 på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ,

Læs mere

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen Ruhåret Hønsehund Atelier 2004 For la get Ate li er, www.atelier.dk ISBN 978-87-7857-755-9 Bogen er forfattet og fotograferet af Jens O. Pedersen 2004 Tekst og billeder

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til generalforsamlingen Forslag til generalforsamlingen Vores dejlige race har brug for diversitet i avlen. Racen har 13 grundlæggere, hvilket giver et meget snævert avlsgrundlag. Hundeavl har i mange år drejet sig om at bruge

Læs mere

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed.

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed. VEDTÆGTER FOR NY ORG FORMÅL, ARBEJDSOMRÅDE ORGANISATION Organisationen er stiftet af Dansk Kennel Klub, Danmarks Jægerforbund og klubberne for stående hønsehunde (Dansk Breton Klub, Engelsk Setter Klub,

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 på Fjelsted Skov Kro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet

Læs mere

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2013 i Langhårsklubben Søndag den 17. februar 2013 kl.: 10:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen,

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2016

Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2016 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve STENLILLE 2016 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2016 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles i Stenlille Jagtforening, Plantagevej

Læs mere

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben Specialklub under DKK Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Kapitel 1 Overordnede principper for markprøverne

Læs mere

Velkomstpakke opdateret 3. april 2015

Velkomstpakke opdateret 3. april 2015 Velkomstpakke opdateret 3. april 2015 Velkomstpakke side 1 Hjertlig velkommen - i Dansk Pointer Klub Du skal vide, at det glæder os rigtig meget, at du har valgt at melde dig ind i vores klub. Det er altid

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

De største og bedste oplevelser, jeg har haft med jagt og hund, har jeg haft sammen med far

De største og bedste oplevelser, jeg har haft med jagt og hund, har jeg haft sammen med far De største og bedste oplevelser, jeg har haft med jagt og hund, har jeg haft sammen med far Jeg er født og vokset op på Alsbjerg, en ejendom på 45 tdl. sandet jord, som min bedstefar, Søren Pedersen kaldet,

Læs mere

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund TEKST: HUNTEM OG MORTEN HOLM BILLEDER: ANETTE LAURSEN OG MORTEN HOLM Gordon setteren den smukke sorte fuglehund Hvis man er fuglejæger og fascineret af jagt over stående hund, er det svært ikke at lægge

Læs mere

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Deltagere: Jan Rasmussen, Alex Nissen, Carsten Jensen, Erik Aarø, Arne Larsen, Svend

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dagsorden bestyrelsesmøde, 23. august 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Aktivitets Program 2013

Aktivitets Program 2013 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2013 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands.

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands. Kontaktmandsmøde DMK 20/8 2011 Deltagere: Michael Larsen (Fyns), Tine Broen Nielsen (Himmerlands), Ulrik Bach Pedersen (Københavns), Per Madsen (Esbjerg og omegns), John H. Hansen (Hvalsø-Roskilde), Charlie

Læs mere

Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år.

Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år. Generalforsamling d. 23. april 2017 Formandens beretning Indledning Bestyrelsen er opmærksom på at indkaldelsen til dette års generalforsamling ikke er udsendt rettidigt jf. Broholmerselskabets vedtægter

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Aktivitets Program 2012

Aktivitets Program 2012 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2012 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Dansk Vizsla Klub

Dansk Vizsla Klub Beretning 2009, Dansk vizsla Klubs generalforsamling 14. juni 2009 2008 var det år hvor bestyrelsen i Dansk Vizsla Klub kom til at bestå af 80 % kvinder. Det er i sig selv ikke et problem, måske kun for

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 27.01.2005 På Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Til stede var: Kristian Raunkjær (KR) (fmd.) DJ, Asger Stein (AS) (næstfmd.) FJD, Gert Clausen (GC) DJ, Jørgen Stengel Hansen (JSH) DKK,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december 2010. Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Til stede: Flemming Fuglede, Kruse Meier, Villy Loven,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Langhårsklubben søndag, den 23. februar 2014 i Ejby Hallen på Fyn.

Referat fra generalforsamling i Langhårsklubben søndag, den 23. februar 2014 i Ejby Hallen på Fyn. Referat fra generalforsamling i Langhårsklubben søndag, den 23. februar 2014 i Ejby Hallen på Fyn. Dagsorden iflg. vedtægterne. Ad a: Dirigent: Brian Visby Hansen takkede for valget. Konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

På DJU's bestyrelsesmøde den 8. august 2016 blev følgende besluttet til ikrafttræden den 1. januar 2017 med en prøvetid på 3 år:

På DJU's bestyrelsesmøde den 8. august 2016 blev følgende besluttet til ikrafttræden den 1. januar 2017 med en prøvetid på 3 år: Hermed svar fra Dansk Irsksetter Setter Klub ( DISK) svarene er skrevet med rødt efter hvert spørgsmål. Høringen har været behandlet i forbindelse med mail korrespondance blandt DISK Bestyrelses medlemmer

Læs mere

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted.

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Beretning til generalforsamlingen 12. april 2015 Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Som det har været nævnt i tidligere års beretninger, er meget af det,

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Dansk Retriever Klub har i 2014 mistet tre markante personligheder, Lise Bay, Lissi Bauder og Johnny Henriksen. Alle tre har med hver deres personlighed og indsats

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget )

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget ) VEDTÆGTER for DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932 ( Derbyudvalget ) Kapitel 1. Organisation 1. Følgende specialklubber, Engelsk Setter Klub i Danmark, Dansk Irsksetter-Klub, Dansk Gordon Setter

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Arbejdsreferat. Følgende deltog i mødet. Henrik Raae Andersen (HRA), DMK formand Anton Dahl (AD) DGSK næstformand Torben Mørup

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Indtryk fra DM 2013 på Falster

Indtryk fra DM 2013 på Falster Indtryk fra DM 2013 på Falster 6 pointere, 9 engelske settere, 4 gordon settere, 2 irske settere og 5 bretoner havde kvalificeret sig til årets fornemste prøve, der i år var rykket til Falster og Lolland

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.01.2014 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde onsdag den 29. januar 2014 kl. 17 på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ Tilstede var: Poul Vestervang (PV)

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

Formandsberetning for 2011.

Formandsberetning for 2011. Formandsberetning for 2011. Generalforsamlingen var oprindelig fastsat til den 25. februar, men på grund af et kiks i den fagre IT verden vi lever i, blev indkaldelsen væk, og da vi opdager det, er det

Læs mere

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Christian Johansen

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 25.01.2018 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17 i Ejbyhallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Harris

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 1 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 1 af 4 www.flatcoat.dk TILLYKKE MED DIN/JERES NYE FLATCOAT! Raceledelsen for Flatcoated retriever, vil hermed ønske tillykke med den nye hvalp. I daglig tale kaldet: en "Flat". Vi håber ikke det kommer som en overraskelse, men

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 08.08.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde mandag den 8. august 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere