Peugeot // 207 CC BILEN I DIT LIV Forhandler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Peugeot // 207 CC BILEN I DIT LIV Forhandler"

Transkript

1 Forhandler BILEN I DIT LIV Création : bd-ntwk Edition : Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. DK Juni 2008 TR Peugeot // 207 CC

2 207 CC Forførende // 4 Komfort // 10 Passion // 14 Driftssikkerhed // 18 Valg // 22 Forhandlernet og service // 26 Peugeot Mesterværk Når du vælger Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision, nemlig Peugeots vision om at opfylde dine ønsker, hvilket kommer til udtryk i en bil, der er indbegrebet af Peugeots tankegang. Denne tankegang kan sammenfattes med fire ord. Æstetik, dynamik, driftssikkerhed og innovation. Fire nøgleværdier, der gælder for alle vore modeller. Skønhed. Et udtryksfuldt design, rene linier traditionen tro. Passion. Nemlig den passion, der driver os til at skabe biler, der er i kontakt med vejen og dig. Så enhver køretur bliver en rejse. Så du mærker køreglæden. Tillid. Naturligvis. Alle vore biler produceres ifølge de strengeste normer, så du sikres det bedste og dermed absolut sindsro. Disse værdier ligger i vores gener. Du ser dem i alle vores biler i dag, og de vil også kunne ses i de biler, der fremover kommer til at bære vores logo. I denne brochure er de illustreret ved de fire linier, der løber hen over siderne. Hvad betyder det for dig? Intelligens. Nemlig intelligens i form af innovative løsninger, der lever op til dine behov og er på forkant med fremtiden.

3 5 Forførende // Hver dag vækkes dine sanser på ny Peugeot 207 CC Sport i Grå Aluminium

4 6 7 Forførende // Intet er bedre end originalen Peugeot 207 CC Sport i Grå Aluminium og Grå Ermitage Den nye 207 Coupé Cabriolet, der er udtænkt og designet af Peugeot, vil blive en del af legenden om en bil, der det ene øjeblik er en sportspræget, harmonisk og stilren coupé og i næste øjeblik er en ægte og elegant cabriolet. Kun Peugeot, der i sin tid opfandt CC konceptet, kan skabe en ny CC, der er tilpasset tiden, uden at den oprindelige ånd går tabt. 207 CC har arvet mange kvaliteter fra 207, hvilket kommer til udtryk i fronten. Bagenden er sportspræget og kæk, og dette indtryk understreges af det nye motorprogram, fantastiske køreegenskaber og et originalt design. Alle disse kvaliteter gør bilen til en helt særlig bil, der er i perfekt harmoni med dig og dine forventninger. Den nye 207 CC er en daglig invitation til at realisere dine drømme og tage ud i det blå. Ved hver eneste hjulomdrejning vil du nyde det gode resultat af Peugeots traditioner for sportslige køreegenskaber, oplevelser, dynamik og opfindsomhed.

5 Forførende // CC, 100 % coupé, 100 % cabriolet. Nyd stilheden og roen bag rattet i din nye 207 CC - når taget er i coupé position, sidder du sikkert beskyttet mod vind og vejr og kan nyde stilheden og roen i en perfekt isoleret kabine. Du kan aktivere taget, uden at fjerne hænderne fra rattet. På kun 25 sekunder er din coupé blevet til en cabriolet! Samtidig forsvinder de fire ruder ned i dørene, som ved et trylleslag, og din 207 CC er parat til ture rundt i byen eller på småveje på landet. Når det automatiserede stålfoldetag er foldet ned i bagagerummet, er der en kapacitet på 187 liter til din bagage. Når taget er lukket op i coupé position, er bagagerummets kapacitet 449 liter. Peugeot 207 CC Sport i Rød Asmara. Når taget er foldet ned i cabriolet position, kan bagagerummet i 207 CC nemt indeholde flere stykker bagage.

6 Komfort // Hvad du ønsker, skal du få! 1. Follow-me-home belysning med programmerbar timer. Forlygterne forbliver tændt et stykke tid, efter man har forladt bilen. 2. Bagsæderne er velegnede til børn eller til voksne på kortere ture. Perfektion skaber glæde - og udstyret i din nye 207 CC, der er sidste nye teknologi, vil give dig masser af glæde. For eksempel forsædet, der er ergonomisk udformet og sikrer dig en behagelig kørestilling, også på lange ture. Bagsæderne er velegnede til børn eller til voksne på en kortere køretur. Motoren og udstødningsrørene er støjisolerede, så bilen er lige så støjsvag som en sedan. Elektrisk betjening af de fire ruder, aircondition eller bi-zone klimaanlæg*, vinddeflektor**, aktive sikkerhedsbøjler: alle detaljer er gennemtænkt i den nye 207 CC og giver dig en stærk fornemmelse af komfort og sikkerhed. *Option eller standard afhængigt af version. ** Tilbehør. 3. Panelbeskyttelse skåner dørpanelerne ved ind- og udstigning*. 4. I passagersiden findes et stort handskerum med lys og mulighed for aflåsning og køling. * Option eller standard afhængigt af version.

7 Komfort // 13 Få dobbelt så meget køreglæde! 1. Radioen er forsynet med en MP3* kompatibel CD-afspiller. Derudover indeholder RT4** radioen en GSM telefon og et navigationssystem (SIM kort leveres ikke sammen med RT4 radioen). 2. JBL HiFi systemet** har en lydkvalitet, der omdanner 207 CC til en hel koncertsal. Du kan høre din favoritmusik via 10 højttalere fordelt 6 steder i kabinen og alle systemets dele kan justeres separat og har en forstærker på 240 Watt. JBL systemet er skræddersyet til 207 CC's kabine, og systemet giver en uforlignelig lydgengivelse, hvad enten taget er oppe eller nede * MP3 er standard eller option afhængigt af version. ** Option Din nye 207 CC kan tilbyde dig alt det, du altid har ønsket dig af en bil: En komfort, der gør det muligt for dig at være fuldt koncentreret om vejen i en velisoleret kabine. Og når du efter et par kilometer folder taget ned, kan du nyde friheden under solens varme stråler. Coupé eller cabriolet, fra 207 CC har du perfekt udsyn til verdenen omkring dig. De store vinduesflader og den meget skrånende forrude er karakteristiske for modellen og sikrer udsyn og lys. Men 207 CC er ikke kun en lyst for øjet, det er også glæden ved at køre i omgivelser, du kan lide: til musikelskere kan Peugeot tilbyde et anlæg fra JBL, der er verdenskendte specialister indenfor akustik - et HiFi anlæg* i højeste klasse. Det er skræddersyet til 207 CC og garanterer en lydgengivelse på meget højt niveau. Du kan nyde musikken fuldt ud, hvad enten du har taget oppe eller nede. *Option. Peugeot 207 CC Sport i Grå Aluminium og Peugeot 207 CC Sport i Grå Ermitage.

8 Passion // 15 En motor til enhver personlighed Vi har alle hver især vores egne præferencer:ydelse og trækkraft eller livlighed og komfort I 207 CC's motorprogram, kan du vælge den motor, der passer bedst til dit temperament og din personlighed. Du vil opdage eller genopdage glæden ved at være i perfekt harmoni med din bil: en passion du kan dele med mange andre! 1.6 l 16V 120 HK Denne motor med en cylindervolumen på 1598 cm 3 og 16 ventiler er både temperamentsfuld og omdrejningsvillig. Det høje moment medfører god speederrespons, som forøger køreglæden, især på versionen med automatgearkasse. 1.6 l THP* 16V 150 HK Denne benzinmotor har et exceptionelt moment, som sikrer en høj ydelse og hurtig acceleration selv ved de laveste omdrejningstal. Sagt på en anden måde, en dynamik som giver dig et smil på læben og får følelserne til at strømme frit. 1.6 l HDi 16V 109 HK (Diesel) HDi teknologien (direkte indsprøjtning under højtryk) kombineret med en manuel 5-trins gearkasse, sikrer denne motor en god accelerationsevne og gør den særligt støjsvag og ren. Der er blevet lagt særligt vægt på miljøvenligheden: Partikelfilteret (FAP) reducerer emission af forurenende partikler, samtidig med at kraft og ydelse bevares og der opnås en uovertruffen kørselskomfort. Brændstofforbrug i km/l** CO 2 (g/km) Maks. moment Motor Effekt Bykørsel Landevejskørsel Blandet kørsel Blandet kørsel Nm (omdr./min) 1.6 l 16V benzin 5-trins manuel gearkasse 120 HK 11,4 18,9 15, / l 16V benzin 4-trins automatgearkasse 120 HK 10,0 17,5 13, / l THP 16V 5-trins manuel gearkasse 150 HK 10,4 17,2 13, / l HDi 16V 5-trins manuel gearkasse 109 HK 15,2 22,7 20, /2000 *THP = Turbo High Pressure. **EU direktiv Fartpilot og fartbegrænser er option. 207 CC Sport i Blå Neysha.

9 16 Oplev 207 CC I 207 CC genfinder du alle de kvaliteter, som 207 er kendt for: optimeret affjedring, effektivt bremsesystem, optimal stabilitet takket være ESP teknologien. Undervognen har en excellent stivhed og karrosseriforstærkningerne sikrer en stor ensartethed, både når 207 CC er coupé og cabriolet. For at bevare din køreglæde, selv i vanskelige situationer, er 207 CC standardmonteret med et komplet bremsesystem ESP bl.a. bestående af ABS, elektronisk bremsekraftfordeler (EBD) og bremseassistent (EBA). Den elektriske og variable servostyring er meget præcis både under kørsel og ved manøvrer. Peugeot 207 CC Sport i rød Asmara og Peugeot 207 CC Sport i blå Neysha

10 Driftssikkerhed // 19 Glæden ved at føle sig sikker På det sikkerhedsmæssige område drager 207 CC nytte af de solide erfaringer fra 207, der er tilpasset og udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til en coupé cabriolet. Aktiv og passiv sikkerhed: 207 CC yder dig fuld beskyttelse, uden at miste sin elegance. Passiv sikkerhed Aktiv sikkerhed Din 207 CC beskytter dig på mange måder: karrosseriet optager en stor del af kraften ved kollision. I tilfælde af frontal kollision, vil sikkerhedsratstammen sørge for at rattet trækkes tilbage, og risikoen for at motoren og gearkassen skubbes ind i kabinen er begrænset. Endvidere er der placeret en aktiv fodstøtte i førersiden, der absorberer energien fra kollisionen og på denne måde skåner ankler og ben.ved sidekollision sidder du godt beskyttet bag de solide afstivninger i siderne. Alle versioner af 207 CC er forsynet med aktive sikkerhedsbøjler ved bagsæderne, der sikrer passagererne, hvis bilen ruller rundt, uanset tagets position. Endvidere er sikkerhedsselerne på forsæderne udstyret med pyrotekniske selestrammere og kraftbegrænsere. Sikkerhedsselerne på de to bagsædepladser er forsynet med kraftbegrænsere. Fører og passagerer er desuden beskyttet af 5 airbags: to frontairbags, hvis udløsningsgrad er afpasset efter kollisionskraften en knæairbag, der er placeret i ratstammen, beskytter førerens knæ to sideairbags, der er placeret i sæderne, beskytter passagererne mod hovedlæsioner, men beskytter også fører og forsædepassager mod skader i mave- og brystregionen. Endvidere kan du montere et barnesæde på sikker vis: passagerforsædet er forsynet med 2 stk. ISOFIX 3-punkts beslag og en kontakt for frakobling af passagerairbaggen, således at man kan montere et barnesæde med ryggen mod køreretningen helt i overensstemmelse med lovgivningen på dette område. Endelig er fronten på 207 CC udformet, så eventuelle skader på fodgængere minimeres i tilfælde af påkørsel. Fordi du holder af din nye 207 CC, er der gjort flere tiltag for at begrænse indbrud og tyveri: dirkefri lås, der drejer frit rundt hvis andet end nøglen bruges til oplåsning, kodet startspærre, superlåsning*, alarm* *Option. For at bevare en optimal balance, er den nye 207 CC forsynet med et komplet bremsesystem bestående af følgende funktioner: Antiblokeringssystem (ABS), der forhindrer, at hjulene blokeres ved nedbremsning, så det er muligt at styre og bremse samtidigt. Elektronisk bremsekraftfordeler (EBD), der styrer hjulene individuelt, så man opnår en mere effektiv nedbremsning i kurver. Bremseassistent (EBA), der øger bremsevirkningen, når det det er nødvendigt. ESP (Elektronisk Stabilitets Program), der består af de 3 førnævnte systemer samt 2 ekstra funktioner: Anti-spin (ASR), der begrænser hjulspind ved dårligt vejgreb, via bremse og motorstyring. Den dynamiske stabilitetskontrol (CDS) sammenligner konstant informationer fra ratsensoren og gyrometeret og beregner på basis heraf, om der er tale om understyring eller overstyring. ESP iværksætter herefter korrigerende aktiviteter for at din 207 CC kan holde den oprindelige retning, inden for rammerne af det fysisk mulige. Endvidere er der 2 nye funktioner, der øger ESP systemets effektivitet: Adaptiv ESP (Low Dynamic ESP eller LDE) varierer bremsetrykket i sving afhængigt af hastigheden for at korrigere udskridning. Understyringskontrol (Understeer Control Logic eller UCL) bremser bilen på flere hjul i tilfælde af understyring. Herudover er 207 CC forsynet med statiske drejelygter*, der giver effektiv belysning i sving, samt automatisk aktivering af havariblink (AFU) ved kraftig deceleration for at advare bagvedkørende hurtigst muligt Så med hensyn til aktiv sikkerhed gør 207 CC ikke tingene halvt. *Option eller standard afhængigt af version. Du kan se mere om teknologien i 207 CC på:

11 21 Oplev bilen Du er nu blevet præsenteret for Peugeot 207 CC's mange forskellige facetter. Det elegante og stilrene design har uden tvivl vækket dine sanser. Foldetaget indbyder til at køre ud en smuk sommerdag med håret flagrende i vinden, mens du hører din yndlingsmusik i perfekte akustiske omgivelser.teknologien bag de miljøvenlige motorer, støtter dig i dine bestræbelser på at beskytte miljøet. Det høje sikkerhedsniveau har helt sikkert overbevist dig om, at du har valgt rigtigt, før du kører ud på landevejen. Men skal man lade sig nøje med andenhåndsindtryk, selv om de er gode? Nej, hos Peugeot mener vi, at intet er bedre end ens egen erfaring, og den kan du kun få ved at prøve en tur i en 207 CC. Intet er nemmere. Du skal blot kontakte en Peugeot-forhandler, der med glæde vil reservere en bil til dig, så du kan få en gratis prøvetur. Vil du vide mere om din kommende 207 CC? Kunne du tænke dig at bygge din egen bil, ligesom du kunne tænke dig den? Vil du beregne prisen alt efter udstyrsniveau og optioner? Så klik ind på Her finder du også oplysninger om vores forhandlernet, vores udbud af services og om mærket Peugeot og vores nyheder. Er du parat?

12 Valg // 23 Strålende indtil sidste solstrejf CC og CC Sport *Option afhængig af version og farvevalg. ** Foran: øverste del af ryglænets forside og bagside, indvendige og udvendige sider på ryglænet, indvendige og udvendige sider på sædepuden, nakkestøtte, opbevaringslommer på bagsiden af ryglænet samt dørbeklædning, sædepudens overside og midterste og nederste del af ryglænet i læder. Bagtil: øverste del af ryglænets forside, indvendige og udvendige sider på ryglænet, indvendige og udvendige sider på sædepuden, midterste del af ryglænets forside, midterste del af sædepudens overside, øverste del af bagsædets sædepude, midterste og nederste del af ryglæn og sidebeklædning i læder. CC Spa 16'' alu-fælge Indfarvede sidespejle og dørhåndtag Forkromet udstødning Fuldautomatisk elektrisk stålfoldetag Aircondition El-justerbare sidespejle med varme El-ruder for og bag Boardcomputer Original RD4 CD-radio med MP3 og aux-stik i handskerum ESP ABS 2 Frontairbags 2 sideairbags foran 1 knæairbag for førersæde Nødopbremsningssystem Isofixbeslag på passagersædet CC Sport Som CC plus: Hockenheim 17'' alu-fælge Frontgrill i aluminiumslook Hvide sportsinstrumentskiver med chromringe Indfarvede sidelister Bi-zone klimaanlæg Sportslæderrat og lædergearstangsmanchet Alu gearknop og sportspedaler Alu panelbeskyttelse Statiske drejeforlygter Spa 16 alu-fælg Stof - Payerne Læderkabine* *** Foran: samme beskrivelse som ovenfor for læderkabine suppleret med instrumentbordsbeklædning og dørpaneler i læder. Bagtil: samme beskrivelse som for læderkabine. Hockenheim 17 alu-fælg* Metallak (option): Grå Aluminium Grå Ermitage Grå Thorium Sort Obsidien Alezan læderkabine** Mistral læderkabine** Oran læderkabine** Fusion læderkabine** Integrallæderkabine* Rød Asmara Blå Neysha Gul Lacerta Blå Montebello Standard lak: Creme Parthenon Rød Aden 1397 mm Alezan integrallæderkabine*** Mistral integrallæderkabine*** Oran integrallæderkabine*** Fusion integrallæderkabine*** *Der kan ikke monteres snekæder på Hockenheim 17'' alu-fælge mm

13 25 Peugeot 207 CC Sport i Grå Aluminium og Grå Ermitage.

14 Forhandlernet og service // 27 Forhandlernet og service. 207 CC Når du vælger Peugeot, får du samtidig adgang til et omfattende netværk af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service er med til at sikre dig fuld tilfredshed. Samtidig vil du opleve at det er en specialist, som lytter til og forstår dine behov og opfylder dem effektivt. Hos Peugeot står der altid et veluddannet og motiveret forhandlernet til rådighed. Peugeot har samtidig et af de tætteste net af forhandlere i Danmark og Europa. Finansiering med PEUGEOT FINANS. Lad Peugeot forhandleren hjælpe med finansiering af bilen. Forhandlerne kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering, via PEUGEOT FINANS, tilpasset individuelle behov. Peugeot serviceaftale kan ligeledes indgås i op til 5 år og km. Så mekanisk service og vedligeholdelse kommer i helt budgetsikre rammer. Peugeot er konstrueret til et langt liv med lange serviceintervaller. Kontakt venligst din lokale Peugeot forhandler for oplysninger om serviceintervaller. Peugeot Assistance Får du et driftsstop på vejen, som skyldes en defekt i bilen inden for de første 2 år af bilens liv, kontakter du blot Peugeot Assistance, som hjælper dig videre. Et langt liv med et godt udseende. Mere end 90% af karrosseriet er galvaniseret, og karrosseri og undervogn er konstrueret uden hylder eller lommer, hvor rusten kan bide sig fast. Derfor giver vi 12 års garanti mod rustgennemtæring og 3 års lakgaranti på alle personvogne. P.g.a. vores aggressive klima med meget kondens og massiv saltning på vejene, skal bilen blot til Peugeot forhandleren for et gratis karrosseri kontrol, inden den er 4, 6, 8 og 10 år. Konstateres der behov for en speciel karroseribehandling udføres denne til en meget favorabel pris og kan klares ved samme lejlighed. Originalt Peugeot tilbehør. Peugeot forhandleren har et komplet program med originalt tilbehør til din Peugeot. Det er udviklet af Peugeots eget design- og testcenter en garanti for sikkerhed samt et stilfuldt og lækkert design i harmoni med bilen og med en flot finish og perfekt pasform. Det komplette tilbehørsprogram hjælper med at give din Peugeot et personligt præg, at øge komforten yderligere eller at understrege de sportslige køreegenskaber. Programmet rummer tilbehør til alle behov. Alt originalt tilbehør til Peugeot testes af Peugeots udviklingsafdeling, og har alle godkendelser fra EU og TÜV eller er DS-mærket. Mere end Peugeot forhandlere i Europa. Ved at vælge en Peugeot, kan du nyde godt af et udbygget og tæt forhandlernet, der altid står til din rådighed. Der findes 67 forhandlere alene i Danmark, og mere end forhandlere i hele Europa. Du kan altid have fuld tillid til alle forhandlere de er alle Peugeot specialister. Originale Peugeot reservedele. For at sikre kvalitet og sikkerhed har alle vores originale Peugeot reservedele gennemgået strenge tests og kontroller. Disse er helt samme vare, som monteres på fabrikken. Dette sikrer pasform og levetid. Peugeot bilforsikring. Markedets bedste forsikringsvilkår på ansvar og kasko til favorable priser. Tilbydes i samarbejde med Topdanmark, fordi Peugeoter får mindre skader end mange andre og er billigere i original reparation og reservedele. Peugeot Internet. Besøg Peugeot på Internettet. Her finder du oplysninger om vore modeller, priser, tilbehør samt mulighed for at besøge hver enkelt forhandler i Danmark: Informationer og illustrationer i denne brochure er baseret på tekniske specifikationer på det tidspunkt, hvor den er fremstillet. De viste biler kan være udstyret med optioner eller eftermonteret ekstraudstyr. Se altid de senest opdaterede specifikationer på Det viste udstyr fås som standard eller option afhængig af udstyrsniveau. Peugeot forbeholder sig ret til, inden for rammerne af produktets løbende udvikling, at ændre de tekniske specifikationer, udstyret, optioner og farver. Den forhåndenværende teknik for billedgengivelse gør det ikke muligt at gengive farverne nøjagtigt. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer. For yderligere og mere præcise oplysninger henvises til Peugeot forhandleren. Dette katalog eller dele heraf, må ikke kopieres uden udtrykkelig tilladelse fra Peugeot Danmark.

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 4. Komfort // 8. Passion // 12. Driftssikkerhed // 14. Valg // 18. Forhandlernet og service // 22

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 4. Komfort // 8. Passion // 12. Driftssikkerhed // 14. Valg // 18. Forhandlernet og service // 22 Peugeot // 206 206 Forførende // 4 Komfort // 8 Passion // 12 Driftssikkerhed // 14 Valg // 18 Forhandlernet og service // 22 Peugeot Mesterværk Når du vælger Peugeot, køber du mere end et design og en

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT.

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Peugeot forhandler Création : BETC EURO RSCG Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Édition : Imprimé en U.E. Réf. 1D0505 Tarif 05C DK 10/2005 Ny MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Ny Livsglæde Få lys ind

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR 1.0 e-vti 1.0 e-vti YDELSE (HK) 72 / 6.000 72 / 6.000 GEAR Manuel 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 26,3 26,3 CO2 86 86 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. Begrænset farveudvalg EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNE MODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNE MODELLER KAMPAGNE MODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

MIN 5008 GIVER FULD KØREGLÆDE

MIN 5008 GIVER FULD KØREGLÆDE MIN 5008 GIVER FULD KØREGLÆDE Med 5008 behøver du ikke længere at gå på kompromis. Den kompakte MPV familiebil har mange indretningsmuligheder og lette profilerede linjer, som på en harmonisk måde kombinerer

Læs mere

CITROËN C3 KAMPAGNEMODELLER NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT. Sidst opdateret d ICONIC Ltd. KAMPAGNEMODEL ASPIRE BLACKLINE

CITROËN C3 KAMPAGNEMODELLER NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT. Sidst opdateret d ICONIC Ltd. KAMPAGNEMODEL ASPIRE BLACKLINE KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret d. 10.09.2018 - NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

DK-18C-1380

DK-18C-1380 NISSAN NV400 Chassis Enkeltkabine FWD Forhjulstræk RWD-TW Baghjulstræk med Tvillingedæk Prisliste NV400 CHASSIS Enkeltkabine PRISLISTE Version Chassis Motor Totalv ægt Transmission CO2 g/km Brændstof forbrug

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS* 129.990 129.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 GEAR Man. 5-trins Man. 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 23,3 33,3 CO2 99 79 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) 130 ENERGIKLASSE

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER MODEL PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ENVY Benzin Diesel Benzin Diesel VEJL. UDSALGSPRIS* 157.990 165.990 139.990 139.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 82 100 GEAR

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS Rifter VEJL. INTROPRIS* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE *Allure er inkl. introduktionspakke: Aut. Klimaanlæg, Apple Carplay, Læderrat og regn-

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1)

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) KAMPAGNEMODELLER - - Sidst opdateret d. 11.09.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Brændstoftype Gear Brændstofforbrug (km/l)

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere