Arrangementer for børn. Efterår 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arrangementer for børn. Efterår 2015"

Transkript

1 Arrangementer for børn Efterår 2015

2 Arrangementer for voksne Efterår 2015

3 Info Du kan købe din billet via og printe den hjemmefra. Du kan også komme på Bibliotek & Borgerservice og købe din billet. Billetter til arrangementer for voksne bliver generelt sat til salg, så snart arrangementsfolderen udkommer, men der er dog enkelte undtagelser. Undtagelserne gælder typisk, når arrangementet har flere samarbejdspartnere. Ved gratis arrangementer skal man stadig printe billet. Kontakt Denne folder er udgivet af Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice. Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du skrive til os på eller ringe til os på Tryk: Faxe Bogtryk/Grafisk Voksenarrangementer efterår 2015 DATO ARRANGEMENT STED 17/9 kl. 19:00 21/9 kl. 19:00 Rushy Rashid om Grundloven, demokratiet, kvinders valgret Spillestedskoncert med Marilyn Mazur Haslev Bibliotek Spillestedet 25/9 Kulturnat Haslev Bibliotek 29/9 kl. 19:00 5/10 kl. 19:00 20/10 kl. 19:00 Pernille Tranberg om Pas på din digitale sikkerhed Helle Helle om Hvis det er Jesper Stein om Mit forfatterskab Haslev Bibliotek Haslev Bibliotek Haslev Bibliotek Uge 44 Spil Dansk uge Haslev Bibliotek 27/10 kl. 19:00 Hanne Faldborg om Thit Jensen Haslev Bibliotek 7/11 Tur til Bogforum 12/11 kl. 19:00 Teatret OPtimis Halfdan. Livet er en morgengave Faxe og Haslev Biblioteker Faxe Bibliotek 4/12 kl. 19:00 Spillestedskoncert med BASIX Spillestedet

4 Torsdag d. 17. september kl. 19:00 Sted: Haslev Bibliotek Pris: 50 kr. Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice RUSHY RASHID Grundloven, demokratiet, kvinders valgret og lillefingeren 2015 står i kvindernes tegn, for vi fejrer 100-året for danske kvinders ret til at stemme. Hør hvilken betydning danske kvinders kamp for lighed har haft for journalist og forfatter Rushy Rashid. I dette foredrag fortæller hun, hvordan hendes brune øjne ser på vores rød-hvide Grundlov. Og hvorfor hun også i 2015 kæmper for vores grundlovssikrede rettigheder hver eneste dag. Hun kommer ind på betydningen af at bestemme over eget liv og krop. Det handler også om ytringsfrihed og forsamlingsfrihed og om en lillefinger! Rushy Rashid arbejder i dag som radiovært og journalist på Rushys Roulette på Radio24syv. Hun er desuden forfatter til trilogien: Et løft af sløret, Bag sløret og Du lovede, vi skulle hjem. Hun er født i Pakistan og har boet i Danmark fra hun var 9 år gammel. De næste 20 år forsøgte hun at balancere mellem det pakistanske og det danske. Men et valg blev uundgåeligt, og i dag er det danske demokrati det solide fundament i hendes liv tilsat pakistansk respekt og et pift af chili.

5 Mandag d. 21. september kl. 19:00 Sted: Spillestedet, Præstevænget 23, Haslev Pris: Se opslag senere Arrangører: Faxe Kommune, Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice, Faxe Musikskole. MARILYN MAZUR Multimusikeren Marilyn Mazur er kendt for sin innovative tilgang til musikken, og har en masse spændende projekter i gang. Til denne koncert har hun sin faste kvartet med, og der venter en særdeles spændende aften, hvor vi godt kan love, at vi kommer helt ud i musikkens afkroge! Marilyn Mazur er internationalt anerkendt, og har således tidligere spillet med så store jazzmusikere som Miles Davis og Wayne Shorter. Spillestedet ligger på adressen Præstevænget 23, Haslev, hvor Faxe Musikskole holder til. Spillestedet er et samarbejde mellem Faxe Kommune, Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice og Faxe Musikskole.

6 Fredag d. 25. september kl. 18:00-23:00 HASLEV KULTURNAT Årets kulturnat har mad som tema, så hele biblioteket kommer forhåbentlig til at dufte af dejlig mad! Derudover byder aftenens program på Haslev Bibliotek på Haslev Rytmekor og Coco Lounge, som er et orkester, der på sin egen farverige måde spiller lyttevenlige, smooth jazzede versioner af evergreens, bossanovaer, soul og pop numre. De 4 musikere, Ulla Britt Simonsen, Lasse Kjærulf Andersen, Jacob Jensen og Jens Ulrik Simonsen er alsidige og man vil til daglig høre dem spille deres egen musik bl.a. i Ulla Abdullas Cocobongo Band, der de sidste 10 år har spillet utallige koncerter landet over for børn. Ligesom Lasse Kjærulf er frontfiguren i Scandinavian Pink Floyd Project. I Coco Lounge er bandet samlet om numre, der alle præsenteres i egne arrangementer med masser af rytmer og korstemmer

7 Tirsdag d. 29. september kl. 19:00 Sted: Haslev Bibliotek Pris: 50 kr. Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice PERNILLE TRANBERG Pas på din digitale identitet En guide til at værne om dit private jeg på nettet. Kom til foredrag og vidensudveksling om sociale medier, big data og privatliv. Vi har det i dag med data, som vi havde det med miljøet for 30 år siden: Vi forurener, vi er bekymrede, men vi mangler værktøjer til at gøre noget ved det. Hør hvordan og hvorfor du bør forsøge at styre dine data og din digitale identitet til størst mulig fordel for dig selv.

8 Mandag d. 5. oktober kl. 19:00 Sted: Haslev Bibliotek Pris: 80 kr. Pris for læseklubmedlemmer: 50 kr. Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice HELLE HELLE Hvis det er Helle Helle tager i dette foredrag udgangspunkt i sin seneste roman Hvis det er, der udkom i efteråret Bogen handler om to vildfarne løbere, der render på hinanden i en stor, jysk skov og via omstændighederne tvinges til at tilbringe weekenden sammen. Blandt andet i en shelter. Helle Helles foredrag om romanen omhandler: hvordan romanen blev til? Hvorfor foregår den i en skov i Jylland? Hvad skal hovedpersonen med løbesko, der ikke passer? og hvor længe kan man leve af rundstykker og rejer? Endvidere fortæller Helle Helle om skriveprocessen og hvorfor en roman aldrig bliver, som planlagt. Helle Helle har i løbet af en række år skabt sig et navn som en af Danmarks nye store forfattere. Hun er kendt som en forfatter, der forstår at formidle sine tekster og processen bag dem, og hun er en engageret og levende fortæller. Foredraget bliver krydret med oplæsning fra bogen, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

9 Tirsdag d. 20. oktober kl. 19:00 Sted: Haslev Bibliotek Pris: 100 kr. Arrangører: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice, AOF og LOF JESPER STEIN Jesper Stein er født 1965 i Århus. Han er tidl. journalist på Jyllands-Posten og har i otte år arbejdet som rets- og kriminalreporter i København og har skrevet om alt fra afrikanske gadeprostituerede og hashklubber til nogle af de mest spektakulære mordsager i nyere tid i Danmark. Jesper Stein er forfatter og journalist. I 2012 debuterede han som skønlitterær forfatter med sin første krimi, som blev første bind i en trilogi om vicepolitikommissær Axel Steen. Den første roman foregår i marts 2007, ugen efter Ungdomshusets rydning. I 2008 skrev han bestselleren og biografien Man jager et bæst og fanger et menneske sammen med og om Bent Isager-Nielsen, tidligere leder af Rejseholdet. Jesper Stein har senest udgivet kriminalromanen Akrash (Politiken, juni 2014). I Akrash er Axel på sit livs nedtur, da hans chef fortæller ham, at det er lykkedes den russiske mafia at placere en muldvarp centralt i det danske politi. Chefen er i besiddelse af en liste over mistænkte, og på denne finder man også Axel Steen! Jesper Stein har modtaget flere priser for sit første samt andet bind, så dette tredje bind, Akrash, har uden tvivl noget at leve op til.

10 Musiklivets festuge, Spil Dansk, finder sted i uge 44 SPIL DANSK I den anledning byder Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice på en koncert for det ældre publikum og en debataften om musiklivet i Faxe Kommune. Datoerne ligger ikke fast ved programmets udgivelse, men vil blive offentliggjort senere. Debataftenen er en opfølgning på sidste års lignende arrangement, så hold øje med dato og tidspunkt i dagspressen og

11 Tirsdag d. 27. oktober kl. 19:00 Sted: Haslev Bibliotek Pris: 50 kr. Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice HANNE FALDBORG Thit Jensen At diskutere med Thit Jensen er som at spytte på et krøllejern, blev der skrevet om hende. Gennem mere end en menneskealder satte hun sindene i kog i Danmark. Hun blev født i en tid, hvor kvinden stod i læ af manden, men uheldigvis var hun ikke en skyggeplante. At følge den sammensatte ener fra vugge til grav er bestemt ikke en kedelig rejse. I mine egne øjne er foredraget om Thit mit absolut bedste, mange græder og griner på skift. Det er primært den utrættelige kvindekamp, slægtshistorien og hadet til broderen Johannes V. Jensen, der går rent ind.

12 Lørdag d. 7. november Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice TAG MED PÅ BUSTUR TIL BOGFORUM I KØBENHAVN Som noget nyt, vil vi i år invitere bibliotekets læseklubber og øvrige brugere med til BogForum i København. Tag sammen med andre læsere til hele Danmarks populære bogevent i Bella Center i København. Biblioteket arrangerer i samarbejde med andre litteraturinteressenter i Faxe Kommune en heldagsbustur til bogmessen, hvor der bliver rig mulighed for at nyde nye bøger, møde forfattere, snakke med andre læsere og gøre gode indkøb i løbet af dagen. Der vil også blive nogle fælles oplevelser i forbindelse med turen. Nærmere detaljer om dagens program samt om pris for deltagelse offentliggøres senere. Der bliver afgang fra både Haslev og Faxe Bibliotek. Tidspunkt for afgangs- og hjemkomst offentliggøres ligeledes senere. Tilmeldingsfrist mandag d. 12. oktober. Tilmelding efter først til mølle princippet. Tilmelding til:

13 Torsdag d. 12. november kl. 19:00 Sted: Faxe Bibliotek Pris: 50 kr. Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice TEATRET OPTIMIS Halfdan. Livet er en morgengave En voksen-cabaret med Halfdans kendte viser: Noget om Helte, Noget om Kraft, Noget om Kammermusik, Noget om Jungleliv, Noget om det slemme Skønne, Noget om Stjernefangst osv. - med nogle af børnesangene og hans sprællende, sprudlende tekster om sin egen barndom på Christianshavn - men også med små rejser ind i hans mørkere side med tekster om arbejdsløsheden i 30 erne, modstandskampen, udlandsrejserne og hans rammende tekster om den sidste tids skrumpealder. Et helt portræt af Halfdans liv og digtning - og samtidig et portræt af et menneskeliv, der, tilsat lidt eventyr, kunne være dit eller mit Forestillingen er bygget op af Halfdan Rasmussens tekster, flettet ind i hinanden i en blanding af kronologi, fabuleren og kontrastfyldte overraskelser. Den fremføres af sanger/skuespiller Allan Høier til Erik Axel Wessbergs guitarakkompagnement - instrueret af Bo Skødebjerg.

14 Fredag d. 4. december kl. 19:00 Sted: Spillestedet, Præstevænget 23, Haslev Pris: Se opslag senere Arrangører: Faxe Kommune, Faxe Kommunes Bibliotek & Borgerservice, Faxe Musikskole BASIX Den fantastiske vokalgruppe BASIX kommer forbi! De 6 mænd synger sig direkte ind i hjertet på publikum med et imponerende, vellydende og varieret repertoire, hvor egne kompositioner går hånd i hånd med innovative udgaver af nogle af tidernes mest gedigne sange. BASIX spænder vidt fra funklende klare ballader og rørende sange til hårdtsparkende og medrivende pop- R n B-numre. Spillestedet ligger på adressen Præstevænget 23, Haslev, hvor Faxe Musikskole holder til. Spillestedet er et samarbejde mellem Faxe Kommune, Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice og Faxe Musikskole

15 Adresser og åbningstider HASLEV Bibliotek & Borgerservice Jernbanegade Haslev FAXE Bibliotek & Borgerservice Rådhusvej Faxe DET SELVBETJENTE BIBLIOTEK i Haslev og Faxe Mandag Tirsdag Onsdag Lukket Lukket 7-21 Torsdag Fredag Lørdag Lukket 7-17 Søndag Lukket Lukket 7-17

16 TEATER Billetter til teaterforestillinger Du kan hente gratis billetter til teaterforestillingerne via Billetterne kan printes hjemmefra to uger før forestillingen finder sted. Du kan også komme på Bibliotek & Borgerservice og få printet billetten. Du kan IKKE bestille billetter via mail. Børneforestillingernes aldersgrænser er fastsat af teatrene og skal sikre, at publikum får den bedst mulige oplevelse. Det er derfor vigtigt, at aldersgrænserne overholdes. Da mange af forestillingerne er meget efterspurgte, bedes du hurtigst muligt meddele biblioteket, hvis du alligevel ikke får brug for de bestilte eller afhentede billetter. NB: Det er ikke tilladt at fotografere under teaterforestillingerne, og det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer, slik, mad og lign. FILM Film Alle er velkomne til filmforevisningerne, både private, institutioner og dagplejere. Film for de små er film, der specielt egner sig til førskolebørn, men med fri adgang for alle. Gratis pladser bestilles på biblioteket eller på tlf

17 Mandag d. 17. august kl. 10:30 Film for de små Fredag d. 28. august kl. 15:00 Teater for de 5-11 årige Mit skjulte talent I kattebyen bor en lille kat, der elsker musik. Desværre synger han så falsk, at alle må holde sig for ørene. Heldigvis viser det sig, at den lille kat har et skjult talent. Rita og Krokodillen Zoo En sød historie om pigen Rita og hendes ven Krokodille. Det gule hus Blomsterdronningen De to piger Chloe og Thea bor i det store gule hus, hvor der også bor mange andre og meget forskellige mennesker. I filmen følger vi dem en sommerdag, hvor de går på opdagelse i husets små haver. Apollo Teater opfører Den lille pige med svovlstikkerne den helt vildt sørgelige historie Ja H. C. Andersens klassiske eventyr er sørgeligt. Men i APOLLO TEATER og performance kunstneren Erik Polds udgave gives historien om den lille fattige pige der til sidst dør af kulde et twist med masser af lune, poesi og komik. Teatret modtog i 2010 Red Barnets årlige pris for forestillingen. Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 20 min. Gratis pladser kan bestilles fra mandag d. 3. august kl. 10:00 Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 45 min. Gratis billetter kan fås fra fredag d. 14. august kl. 10:00

18 Tirsdag d. 1. september kl. 10:00 Film for de små Hund og fisk Hund & fisk er historien om den umulige kærlighed mellem en fisk og en hund. Og om hvordan skuffet kærlighed kan afløses af ny, livsbekræftende kærlighed. Film for de små Skriv en fantasyhistorie Novellekonkurrence for børn og unge år Spørg på biblioteket eller læs mere på eller Snap Livet under vandet er en konstant kamp for lille Snap, indtil den dag, hvor han får en lidt anderledes ven. Sammen finder de en usædvanlig løsning på Snaps problemer. Sidste frist for indlevering er 19. september Sted: Faxe Bibliotek Varighed: ca. 25 min. Gratis pladser kan bestilles fra tirsdag d. 18. august kl. 10:00

19 Mandag d. 7. september og torsdagene d. 10. og d. 17. september kl. 16:00 Fifa turnering for spillere fra 6 år Lørdag d. 19. september kl. 10:00 Komme-og-gå arrangement Turnering i Fifa på PS4 Fantastiske driblinger, hujende fans og episke mål. Vi snupper endnu en omgang fodbold, så hvis du er en mester på grønsværen, så tilmeld dig vores turnering. Der er naturligvis præmie til vinderen af hver turnering. Vi spiller 1 mod 1 i alle turneringerne, alle dage kl. 16:00-17:30. Vi spiller mandag d. 7. september på Faxe Bibliotek og torsdagene d. 10. og d. 17. september på Haslev Bibliotek. Minecraft Kom og mød andre børn og unge der spiller Minecraft på pc. Vi går ind i Palleland og bygger, hygger, spiller minispil og viser hinanden hvad vi har lavet på storskærm. Alle er velkomne. Palleland er Børnebibliotekernes egen server, som varetages og modereres af voksne. Serveren er altid åben, og der er konkurrencer hver lørdag kl. 19, hvor man kan vinde en ægte Minecraft t-shirt. Se mere på OBS! Hvis du skal spille, skal du have en Minecraftbruger til PC. Husk koden til din bruger. Sted: Faxe Bibliotek og Haslev Bibliotek Varighed: 1½ time Tilmelding kan ske fra mandag d. 24. august kl. 10:00 Sted: Haslev Bibliotek Varighed: 3 timer Billet ikke påkrævet

20 Mandag d. 21. september kl. 10:30 Film for de små Fredag d. 25. september Kl. 18:00-23:00 Haslev Kulturnat Snuttefilm: Halløj lille abe Hver film i Snuttefilm serien er et lille eventyr i sig selv med mange følelser, meget musik og stor dramatik på de små børns niveau. Rita og Krokodillen Pindsvinet En sød historie om pigen Rita og hendes ven Krokodille. Mægtige maskiner Asfaltmaskine Asfaltmaskinen lægger ny, varm asfalt på vejen sammen med sin makker, vejtromlen, der tromler asfalten helt flad, så bilerne kan køre på den. Haslev Kulturnat Årets tema er mad, og som sædvanligt har biblioteket nogle spændende arrangementer på Kulturnatten. Vi byder på friskbagte pandekager til børnene, og du kan møde en helt speciel gæst i børnebiblioteket, for vi får nemlig besøg af Rasmus Klumps fætter, Morten Klump! Traditionen tro har vi også vores årligt tilbagevendende konkurrence, hvor kvikke hoveder har mulighed for at vinde flotte præmier! Temaet for konkurrencen er selvfølgelig mad. Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 20 min. Gratis pladser kan bestilles fra mandag d. 7. september kl. 10:00 Sted: Haslev Bibliotek Arrangementet kræver ikke billet du skal bare møde op!

21 Mandag d. 28. september Tegnekonkurrence For de 0-15 årige Tirsdag d. 6. oktober kl. 10:00 Film for de små Cirkeline Zigeunerne Tegnefilm. En trup zigeunermus på vej til Cirkusbygningen i København giver forestilling for Cirkeline og hendes venner. Den fremmede tryllemus, Alfredo, slutter sig til truppen, men lover at komme tilbage igen. Tegn hele din familie Så tager vi fat på endnu en tegnekonkurrence. Hvordan ser din familie ud? Hvor mange er I? Har I nogen husdyr? Kom og tegn din familie, så hænger vi tegningen op på biblioteket. Der er naturligvis præmier til vinderne. Storvask tigersokker Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene»storvask«skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. Sted: Faxe Bibliotek og Haslev Bibliotek Sidste frist for indlevering er lørdag d. 31. oktober kl. 13:00 Sted: Faxe Bibliotek Varighed: ca. 30 min. Gratis pladser kan bestilles fra tirsdag d. 22. september kl.10:00

22 Onsdag d. 7. oktober Kl. 10:00 Fortryllende forestilling for børn Mandag d. 19. oktober kl. 10:30 Film for de små Honningbanden opfører Den store tryllekunstner & og hans kanin Her får I chancen for at opleve en anderledes trylleforestilling. Den Store Tryllekunstner & hans kanin præsenterer alt det snyd og bedrag, som hører til ægte magi. I skøn forvirring blandes trylleri med drilleri, og den stakkels tryllekunstner må fortvivlet se til, mens hans håbløse kanin indtager scenen og erobrer både børn og voksnes hjerter! Hvis nogen blandt publikum får øje på paralleller mellem den trodsige kanin & den fortvivlede tryllekunstner og forholdet børn og forældre er det ganske på sin plads. En anderledes trylleforestilling med handling og aktivt samspil med publikum! Sted: Faxe Bibliotek Varighed: ca. 35 min. Gratis billetter fås fra onsdag d. 23. september kl. 10:00 Ernst i Tivoli Ernst er i Tivoli med mor og bliver væk. Huset ved verdens ende Huset ligger på toppen af et bjerg og befolkes af mange sjove væsner. Binke kan ikke flyve Fugleungen Binke efterlades da de andre fugle flyver sydpå om efteråret. Selvom han savner far og mor, oplever han mange sjove ting mens han venter på foråret, hvor de kommer hjem igen. Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 30 min. Gratis pladser kan bestilles fra mandag d. 5. oktober kl. 10:00

23 Torsdag d. 29. oktober kl. 16:00 Halloween for børn og deres voksne Tirsdag d. 3. november kl. 10:00 Film for de små Rita og Krokodille Skovturen Vennerne skal ud og samle kastanjer i skoven. Rita formaner Krokodille at blive på stien, så han ikke farer vild. Men da hun ser en hel masse kastanjer, glemmer hun alt omkring sig, og farer selv vild. Krokodille hjælper hende med at finde tilbage. Græskarhoveder i Lunden Kom og skær et flot, sjovt eller uhyggeligt græskarhoved. Vi har græskar og værktøj, du skal bare tage en voksen med. Hvis du bliver tørstig serveres der mosevand med tørrede blodorm. Og kedelig kaffe til de voksne. Stakkels prinsesse Kim Fupz Aakesons underfundige satire i tegnefilmens form er fuld af grotesk charme og antiautoritær livsfilosofi. Dyrevennerne En fugledag I En fugledag følger vi to fuglebørns eventyrlige dag, fra solopgang til solnedgang. Vi møder den viljestærke fuglestoresøster og den godmodige og frygtsomme lillebror. Dagen byder på ukendte overraskelser, fremmede insekter og nye venner. Sted: Lunden ved Haslev Bibliotek Varighed: 2 timer. Gratis billetter kan fås fra torsdag d. 15. oktober kl. 10:00. Sted: Faxe Bibliotek Varighed ca. 25 min. Gratis pladser kan bestilles fra tirsdag d. 20. oktober kl. 10:00

24 Torsdag d. 12. november, mandag d. 16. og torsdag d. 19. november kl. 16:00 Brætspil fra 9 år Fredag d. 13. november kl. 15:00 Teater for de 3-8 årige HeroQuest Er der en ægte helt gemt i dig? Så kan du være med til at slå monstre ihjel og finde skatte. Alle kan være med, for reglerne læres på bare 5 minutter. Vi spiller torsdagene d. 12. og d. 19. november på Haslev Bibliotek og mandag d. 16. november på Faxe Bibliotek, alle dage kl. 16:00 17:30. Team Teatret opfører Hittehathattens hemmelighed En munter musikforestilling baseret på en lang række af Halfdan Rasmussens rim for børn og barnlige sjæle. Sanglærken Ivonne og smørstemmen Flemming tager på en lystig udflugt i Halfdans forunderlige univers. Rim føjes til rim, vers føjes til vers, og frydefulde og underfundige situationer opstår. Sted: Haslev Bibliotek og Faxe Bibliotek Varighed: 1½ time Tilmelding fra mandag d. 26. oktober kl. 10:00 Sted: Faxe Bibliotek Varighed: 35 min. Gratis billetter kan fås fra fredag d. 30. oktober kl. 10:00

25 Mandag d. 16. november kl. 10:30 Film for de små Torsdag d. 26. november og mandag d. 30. november kl. 10:00 Julearrangement Will Bot ven eller fjende? Film om den lille robot, der er bange for alt og derfor får rodet sig ud i en farlig konflikt. Mon han kan nå at redde situationen? Mægtige maskiner Betonkanon Betonkanonen får sammen med betonslisken og pumpen blød beton lige derhen, hvor den skal være. Når betonen kommer ud på jorden, bliver den hård som sten, så man kan gå på den. Juletræspyntning December måned nærmer sig, så der skal skabes julestemning på bibliotekerne. Kom og vær med til at pynte bibliotekernes juletræer. Vi sørger for glanspapir, karton, sakse og lim samt julegodter. Du skal bare medbringe dig selv og en god portion julehumør, så julehygger vi sammen. Vi pynter på Faxe Bibliotek torsdag d. 26. november og på Haslev Bibliotek mandag d. 30. november. Orla Frøsnapper, Bertram og hunden Pølse Kort animationsfilm baseret på Ole Lund Kirkegaards historie om bøllen over alle bøller, Orla Frøsnapper. Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 25 min. Gratis pladser kan bestilles fra mandag d. 2. november kl. 10:00 Sted: Faxe Bibliotek og Haslev Bibliotek Varighed: 2 timer Komme-og-gå arrangement, ingen tilmelding

26 Fredag d. 27. november kl. 15:00 Teater for de 4-8 årige Onsdag d. 2. december Klassekonkurrence Uppercut Danseteater opfører Body Parts To søskende kan ikke sove. Der er så mange lege, der mangler at blive leget! Men i seng skal man jo. Søvnen vil ikke komme og legen vil ikke stoppe. Dyner forvandler sig til hyggelige spøgelser og natlamperne til skovens ildfluer. De to søskende må finde balancen mellem fantasi og virkelighed på deres legende rejse gennem natten, der både er spændende og lidt skræmmende, men mest af alt sjov! Body Parts er en humoristisk danseforestilling om at møde sig selv i mørket og komme ud på den anden side, i Uppercut Danseteaters helt særlige fusion af moderne dans og breakdance. Igen i år skal vi have fundet den klogeste 6. klasse i Faxe kommune Hvem ved? Måske går de hele vejen denne gang og vinder landsfinalen? Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 30 min Gratis billetter kan fås fra fredag d. 13. november kl. 10:00

27 Tirsdag d. 8. december kl. 10:00 Film for de små Mandag d. 21. december kl. 10:30 Film for de små Mægtige maskiner Gravemaskine Gravemaskinen - eller gravkoen - har ikke hjul, men larvefødder. Foran har den en stor skovl, som den graver jord op med. Gravemaskinen arbejder sammen med sin makker, dumperen, som kan køre jorden væk. Tankebobler Drømmeland, et sted hvor alt kan ske En tegnet dokumentarfilm om børns fantasifulde tanker om drømmens natur. Baseret på interviews med børn mellem 5 og 9 år gives et indblik i deres natlige drømme og mareridt fortalt i en streg og stil inspireret af børnenes egne tegninger. Hvor ligger juleland? Karl Ludvig er en piberensernisse på 7 cm, der har det allerbedst i sit trygge hjem i nisselandskabet på stuebordet. Men en dag er uheldet ude og et vindpust blæser ham ud af vinduet, ud i den store, ukendte og skræmmende verden finder han mon hjem igen? Prik og Plet er hemmelige Hjemme hos Prik og Plet er der endnu mere rodet end der plejer. Slet ikke hyggeligt eller rart. Nu skal Prik og Plet lave om, ligesom man gør på TV. På loftet finder de alle mulige ting til arbejdet: pensler, spande, tapet og en stige. Da de bliver færdige, er deres hjem både hemmeligt og hjemligt. Sted: Faxe Bibliotek Varighed ca. 25 min. Gratis pladser kan bestilles fra tirsdag d. 24. november kl. 10:00 Sted: Haslev Bibliotek Varighed: ca. 25 min. Gratis pladser kan bestilles fra mandag d. 7. december kl. 10:00

28 Børnearrangementer efterår 2015 ARRANGEMENT DATO STED Film for de små 17. august kl. 10:30 Haslev Bibliotek Teater Den lille pige med svovlstikkerne Den helt vildt sørgelige historie! 28. august kl. 15:00 Haslev Bibliotek Film for de små 1.september kl. 10:00 Faxe Bibliotek Fifa 15 på PS4 7. september kl. 16:00 Faxe Bibliotek Fifa 15 på PS4 10. september kl. 16:00 Haslev Bibliotek Fifa 15 på PS4 17. september kl. 16:00 Haslev Bibliotek Minecraft (komme-og-gå-arrangement) 19. september kl. 10:00 Haslev Bibliotek Film for de små 21. september kl. 10:30 Haslev Bibliotek Kulturnat 25. september kl. 18:00 Haslev Bibliotek Tegnekonkurrence 28. september 31. oktober Haslev og Faxe Biblioteker Film for de små 6. oktober kl. 10:00 Faxe Bibliotek Forestilling Den store tryllekunstner og hans kanin 7. oktober kl. 10:00 Faxe Bibliotek Film for de små 19. oktober kl. 10:30 Haslev Bibliotek Halloween for børn og deres voksne 29. oktober kl. 16:00 Lunden, Haslev Film for de små 3. november kl. 10:00 Faxe Bibliotek Heroquest 12. november kl. 16:00 Haslev Bibliotek Teater Hittehathattens hemmelighed 13. november kl. 15:00 Faxe Bibliotek Film for de små 16. november kl. 10:30 Haslev Bibliotek Heroquest 16. november kl. 16:00 Haslev Bibliotek Heroquest 19. november kl. 16:00 Haslev Bibliotek Juletræspyntning (komme-og-gå arrangement) 26. november kl. 10:00 Faxe Bibliotek Teater Body parts 27. november kl. 15:00 Haslev Bibliotek Juletræspyntning (komme-og-gå arrangement) 30. november kl. 10:00 Haslev Bibliotek Film for de små 8. december kl. 10:00 Faxe Bibliotek Film for de små 21. december kl. 10:30 Haslev Bibliotek

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier BØRNEBIFFEN 2013/2014 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017 PROGRAM EFTERÅR 2016 - FORÅR 2017 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne.

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Torsdag d. 6. februar kl. 10.00-10.30 Fire korte tegnefilm. Rita og krokodille, tager på camping og fisketur, "Dyrevennerne - En

Læs mere

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege Luciaoptog Nattergalen skal findes sæsonprogram børn efterår 2015 furesø bibliotek & borgerservice Zebra-ze-ze ARV Brætspilscafé Mis med de blå øjne R barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Arrangementer for børn. Sommer. Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Sommer. Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Børn Biblioteket Sommer 2014 Det er gratis at deltage i bibliotekets arrangementer for børn Vær opmærksom på, at der skal hentes billetter i forvejen til de fleste arrangementer.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund Velkommen Velkommen til efterår 2015 med Børnebiffen på tur i Frederikssund. Filmtilbuddet består af 2 filmtilbud, et for de 3-4årige og et for de 5-6årige.

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram.

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram. Velkommen til BØRNEBIFFEN Efterår 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland,

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra 3-6-år. Deltagelse er

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 Søndag den 28. september 2014 kl. 14.30 og kl. 16.00 ÅBENT HUS Ragnhilds kjole er fuld af lommer med ting i. Og hun har også et dukkehus, som er fuld af ting. I

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Litteraturarrangementer

Litteraturarrangementer Litteraturarrangementer Bibliotekerne i Varde Kommune Januar april 2013 www.vardebib.dk Varde Bibliotek Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Januar Menneskeliv og muligheder, kærlighed og kunst Ølgod Bibliotek

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Mandag den 20. juni til fredag den 24. juni 2016. på Haslev Bibliotek Jernbanegade 62 Haslev. Livet er en morgengave (Halfdan Rasmussen)

Mandag den 20. juni til fredag den 24. juni 2016. på Haslev Bibliotek Jernbanegade 62 Haslev. Livet er en morgengave (Halfdan Rasmussen) Mandag den 20. juni til fredag den 24. juni 2016 på Haslev Bibliotek Jernbanegade 62 Haslev Livet er en morgengave (Halfdan Rasmussen) SOMMERHØJSKOLE 20. - 24. juni 2016. Det er Sommerhøjskolens idé, at

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Sæson 2015-2016 Tirsdag den 15. september kl. 14.30 Sæsonens første arrangement er med den nyudnævnte Kultur- og Kirkeminister Bertel

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Arrangementer for børn Sommer 2016

Arrangementer for børn Sommer 2016 Arrangementer for børn Sommer 2016 Sommerbogen 2016 Læs 5 og få én gratis... Fra fre 10. juni til lør 20. august Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Du kan også lokke din klasse med i klassekonkurrencen.

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2017 2018 WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR BØRN I DAGINSTITUIONER, DAGPLEJE OG SKOLE I Næstved Kommune er børns møde med kunst og kultur højt prioriteret.

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017 Åben skole s tilbud til skolerne 2016/2017 Kære skoler i Ringsted kommune s Åben-skole-katalog indeholder i år både nye og velkendte tilbud. Fælles for dem alle er, at der er fokus på læring, viden og

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

præsenterer... Isteater 2014/2015

præsenterer... Isteater 2014/2015 præsenterer... Isteater 2014/2015 Søndag den 5. oktober 2014 kl. 14.30 ÜBERLYD OG CHAPPER Alle børn kender Chapper fra Ramasjang. Men her styrer han løjerne sammen med drengene fra Überlyd. De har samplere,

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Aktivitetsweekenden har 10 års jubilæum Det fejrer vi den september 2017

Aktivitetsweekenden har 10 års jubilæum Det fejrer vi den september 2017 Aktivitetsweekenden har 10 års jubilæum Det fejrer vi den 8-10. september 2017 I år kan Aktivitetsweekenden fejrer 10 års jubilæum, det er nemlig 10 år siden Landsforeningen holdte sin første aktivitetsweekend.

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Film er ikke bare film Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. Det Danske Filminstitut VELKOMMEN TIL FILM ER IKKE BARE FILM! Mere

Læs mere

KULTURKATALOGET 2014 2015. Dagtilbud

KULTURKATALOGET 2014 2015. Dagtilbud KULTURKATALOGET 2014 2015 Dagtilbud Til dagtilbuddene fra Børnebibliotekerne Velkommen på børnebibliotekerne i Helsingør Kommune. Hver eneste dag året rundt er der flere børnebiblioteker, der har åbent

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

LENE KAABERBØLS HØG AAGAARD SVANEKIER

LENE KAABERBØLS HØG AAGAARD SVANEKIER LENE KAABERBØLS HØG AAGAARD SVANEKIER Vildheks et undervisningsforløb Du skal til at arbejde med bogen Ildprøven. Den er første bind i serien om Vildheks af Lene Kaaberbøl. Den har illustrationer af Anders

Læs mere

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren RIBE BRYGHUS Øl-arrangement BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag BOGCAFÉ De bedste bøger fra 2015 SANGAFTEN Syng med fra Højskolesangbogen JENS SMÆRUP SØRENSEN Forfatterforedrag

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Skovkontrakten. Skovkontrakten lyder sådan:

Skovkontrakten. Skovkontrakten lyder sådan: Skovkontrakten Skovkontrakten, den er vigtig! Alle dyr og nisser har skrevet under på den, og har lovet at holde den. Hvis der er en eller anden der bryder den, vil ingen af de andre have noget med dem

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra

Læs mere

FOA Sydsjælland ønsker alle medlemmer og deres familier en dejlig sommer og god ferie

FOA Sydsjælland ønsker alle medlemmer og deres familier en dejlig sommer og god ferie 16. årgang juni 2015 nr. 6 I dette nummer: Formanden har ordet Sommerferie lukning på områdekontorerne Lokalkontorerne i Faxe og Stege skifter adresse Nyt fra Pædagogisk sektor FOA Ungdom fejrede 100 året

Læs mere

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF.

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF. Hold Øje uge 39 Aften- BØF første udgave. Torsdag eftermiddag/aften var der aktivitet på Næringen 98. John, Helen, Mia, undertegnede og ikke mindst Birthe Hansen var trukket i arbejdstøjet. Med hjælp fra

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

EFTERÅR 2015. Arrangementer og aktiviteter. Hjørring Bibliotekerne. - mest for børn...

EFTERÅR 2015. Arrangementer og aktiviteter. Hjørring Bibliotekerne. - mest for børn... EFTERÅR 2015 Arrangementer og aktiviteter Hjørring Bibliotekerne - mest for børn... TILBUD TIL SKOLERNE Læs om biblioteksorientering m.m. på www.hjbib.dk 2 Videnskab og narrestreger Velkommen til Cemiras

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015

Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015 Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015 Fest for mellemtrinnet. Så er det blevet tiden for den årlige store begivenhed for eleverne i 4., 5. og 6. klasse. Der er fest! Torsdag d.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn,

Læs mere

SMS-julekalender 2013

SMS-julekalender 2013 SMS-julekalender 2013 Dette års forfattere af SMS-julekalenderne er Kenneth Bøgh Andersen og Jacob Weinreich I samarbejde med Bibliotekerne i Danmark I samarbejde med Bibliotekerne i Danmark Kære biblioteker

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Forårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK

Forårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK Forårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK 2015 Bogcafé - Sæsonens nye bøger Kom til foredrag Solrød Bibliotek er et levende sted fyldt med oplevelser, nærvær og interessant viden.

Læs mere

Udfordringen og vejledning hertil

Udfordringen og vejledning hertil Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Lokation: I en skov Forløbets varighed: 4 trin + en overnatning Udfordringen og vejledning hertil Kære ledere. I skal nu i gang

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære Daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram foråret 2017! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2015/2016 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Penge! Af Bjørn Ousland. På dansk ved Flemming Møldrup

Penge! Af Bjørn Ousland. På dansk ved Flemming Møldrup Penge! Af Bjørn Ousland På dansk ved Flemming Møldrup Pædagogisk vejledning Udarbejdet af Pædagogisk konsulent Marianne Skovsted Pedersen VIACFU Bogen er inspireret af film og tegneserie og historien forløber

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2012 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere