STOREDAM info. NR. 11 Efterår 2010 LIVETS GANG PÅ STOREDAM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STOREDAM info. NR. 11 Efterår 2010 LIVETS GANG PÅ STOREDAM"

Transkript

1 STOREDAM info NR. 11 Efterår 2010 Kære Storedammere. Så lykkedes det endeligt at barsle med et nyt nummer af Info. Det er intentionen, at bladet skal udkomme 1. april og 1. oktober, men da sammensætningen af den nye bladredaktion først faldt på plads den 10. oktober 2010, beder vi om forståelse for den sene fremsendelse. Yderligere er forsinkelsen fremkommet ved, at alle i bladredaktionen, individuelt og forskudt - har været ude at rejse. Det er også vores hensigt, at Info s layout bliver lettere og gerne med plads til foto og tegninger. LIVETS GANG PÅ STOREDAM Der blev holdt holdledermøde på Storedam den og bestyrelsesmøde samme sted den Resume fra møderne: Holdledermøder er hidtil blevet afholdt i Nyhavn. Forsøgsmæssigt var dette møde henlagt til weekenden oktober på Storedam. Det blev en succes med 34 deltagere, og det blev foreslået, at man til foråret drøfter om næste efterårsmøde også holdes på Storedam. Udover holdlederne deltog andre med forskellige funktioner: bestyrelsesmedlemmer, økonomaer, programlæggere og Vagn. Som nye på posterne blev nedenstående præsenteret: Lizzie Nielsen (2006), der vil tage sig af regnskabet, Poul Boye (2009), der tager sig af medlemslisten og som vil redigere Storedam Info sammen med Bent Hjortshøj (2009), der er leder af bedsteforældreholdet. Anne Lise Askevig (2000) vil forsøgsvis være holdleder for et nyt rengøringshold i uge 17. Vibeke Boye (2009) vil lede sangholdet. Kate Ipsen (2010) starter hold i skindsyning. Karen Margrethe Pedersen (2010) er årgangsleder for Erik Cronquist (2009) påtager sig It-driften på Storedam samt leder It-undervisningen.

2 Bibi Skovbøll kan ikke længere påtage sig at lede Påskeholdet og der blev desværre ikke fundet nogen afløser. 1

3 Fra de små årgange meldes: at 97 og 98 er slået sammen under betegnelsen 97 med Birgitte Friis-Mikkelsen som holdleder, at 2006 og 2007 er slået sammen som 2006 med Tove Glæsel som holdleder. Ruth Povlsen gennemgik programmet for 2011 (findes i dette nummer af Storedam Info). Introduktionsholdet for 2011 har 7 tilmeldinger, og vi opfordres til at reklamere for nye deltagere. Pinseugen er delvis udlejet til Hjerteforeningen. På samme måde vil ledige uger i fremtiden blive forsøgt udlejet til eksterne lejere, og for at dette kan lade sig gøre, lægges ledige perioder i blokke à to uger. Storedammere kan leje til private formål i disse perioder, men kan først reservere fra 3 måneder før. Decoupageholdet i uge 44 har plads samtidig til et andet, mindre hold. På grund af stigende madpriser vil der ske en lille forøgelse af kursusprisen til 1100 kr. Tilmeldingsfrister og overtegnede hold blev drøftet. Tilmelding starter 1. januar, og frem til 3 måneder før holdstart, har Storedammere fortrinsret. Indenfor disse rammer gælder først til mølle princippet. Undtagelsesvis gælder for bedsteforældreholdet, at børn som deltog i 2010 er blevet lovet plads i Diverse: Der har været ønsker om toiletter til hvert værelse på Langedam, men efter et kig i kommuneplanen er dette opgivet. Computeren på kontoret er fredet til Storedam-brug. Computeren i salen har internet og er til fri afbenyttelse. TV i dagligstuen skal efterlades med normal TV-indstilling, hvis det har været anvendt til fx spil. Mønttelefonen nedlægges, således at fremover er eneste nummer på Storedam. Der vil blive opsat kæder med Privat -skilte. Kæderne låses ikke. Børn fra børnehaverne har lov at komme på vores område når de er i følge med pædagogerne. Bjælkehytten vil i efteråret og vinteren være beboet. Det er Søs familie som genhuses i en periode. Fælles snerydning er aftalt med naboerne. Storedam har modtaget en testamentarisk gave på kr. fra boet efter Inger Holm (82). Vagn er flyttet til Jægerspris, men vil tilse Storedam 2-3 gange om måneden. I paniksituationer kan Vagn stadig kontaktes på sin mobiltelefon nr

4 Vagn fortalte, at der har været talt om, at der skulle fældes flere træer, men mener ikke der var nogen grund til at fælde de 2 birketræer. Derimod ser havefolket meget gerne, at 2 nåletræer på højen fældes, idet de tager kraft fra buskene og skygger. Vagn og Ludwig tager i fællesskab beslutning, når træerne skal fældes. Når Storedam forlades efter kurser, skal alle døre, også til toiletterne, stå åbne. Om vinteren efterlades bygningerne ved 10 grader C. Sct. Georgsgilderne: Der verserer rygter blandt Storedammere om, at i tilfælde af, at vi ikke orker at køre Storedam videre, vil Sct. Georgsgilderne være forpligtet til at køre højskolen videre. BERIGTIGELSE: Der står i fundatsen, at stedet i så fald overgår til Sct. Georgsgilderne, men der er ingen forpligtelse forbundet med overdragelsen. KLUMME Storedam viste sig fra sin smukkeste side under holdledermødet den 10. oktober, som denne gang var henlagt hertil. Fra en skyfri himmel strålede efterårssolen ned på denne naturperle og tændte træernes løv i gule, røde og orange farver. De sidste guldsmede svirrede over dammen, som senere blev dækket af Mosekonens bryg. Holdledere, økonomaer og andet godtfolk sværmede rundt og kæmpede sig i løbet af eftermiddagen gennem den lange dagsorden med relevante kommentarer og nogen snak. Den gode dag sluttede med blå time, efterfulgt af et opulent måltid nedskyllet med diverse læskende væsker. Det vellykkede arrangement sluttede med fri leg, socialt samvær og piratbridge. STOR TAK til søstrene for gæstfrihed, interesse og engagement. Jeg slutter med et jysk udtryk, som er virkelig positivt ment: Der er kommet mere skræv i bukserne! Anders (95) OVERVINDELSE I 2008 blev Vibeke og jeg af Anne Lise Askevig opfordret til at komme på Storedam. I første omgang var jeg skeptisk. Det, med at skulle anbefales af andre, virkede på mig lidt logeagtigt. Men da vi uden forpligtelser om medlemskab, frit kunne tilmelde os et /eller flere temahold, startede vores liv med Storedam på et bridge-begynderkursus. Ugen blev ledet af Else Gregersen, som på pædagogisk vis og med en engels tålmodighed bibragte os en vis grundlærdom i bridge. Dette kursus; omgivelserne og ånden på stedet, medvirkede kraftigt til, at jeg fik nedbrudt nogle af mine fordomme. Vibeke og jeg tilmeldte os det første introduktionskursus. En fantastisk oplevelse i høj grad præget af Else Hartzberg s brændende sjæl for Storedam. Else var en fantastisk inspirator, som f.eks. kan få ikke dansere som mig, til at føle en enorm livsglæde ved bare det, at røre sig til inspirerende musik. Alt i alt har det været en stor glæde at lære Højskolen i alle dens facetter at kende. Poul (2009)

5 3 RUNDE FØDSELSDAGE ÅR 2010 Følgende Storedammere har i år rundet nogle skarpe hjørner: 95 år: Gerda Marie Bondesen (87) Helge Delager (86) 90 år: Margrethe Mørk Lauridsen (88) Grete Møller (91) 85 år: Inge Larsen (92) Thea Olsen (94) Ida Phister Knudsen (93) Kamma Uldall (90) Ida Huber (91) Carl Christian Knudsen (2001) Asta Nielsen (92) Inga Nielsen (96) Alice Wilken (94) Knud Lund (96) Maria Pedersen (92) Grethe Amstrup (92) Erik Kyhn (98) Kirsten Herbild (94) 80 år: Gunvor Rasmussen (2002) Else Porsborg (96) Maren Sommer (98) Grete Johansen (94) Arne Jensen (97) Inger Kyhn (98) Joan Møller (96) 75 år: Lizzi Gunthel (2008) Grethe Petersen (2002) Else Hammer Kanstrup (2001) Kirsten Østergaard Andersen (2001) Alice Elmark (2001) Birgitte Friis-Mikkelsen (2004) Alle ønskes hjertelig tillykke og med håb om et forsat godt Storedammerliv.

6 4 SØRGELIGE NYHEDER: Vi må til stadighed sige farvel til mange Storedammere. Nogle er døde og andre føler sig for gamle til at komme på Storedam. Vi vil selvfølgelig meget gerne have besked om udmelding og dødsfald. Da det er lidt tilfældigt om man får det at vide, bringer jeg her en liste over de Storedammere, som jeg ved er døde i Dida Lauridsen (2000), Grete Lauritzen, Inger Holm (82), Lizzi Nielsen (92). Måske er der flere, i så fald beder jeg om at få det at vide. Min mailadresse er: bibisk@webspeed.dk Venlig hilsen Bibi Skovbøll (97) tlf.: Kære Storedammere og især alle jer som kendte Grete. 28.oktober 2010 Som i alle ved, har Grete længe været syg og hun har nu fået fred. Grete sov stille ind i nat. Storedam har altid været en meget vigtig del af Gretes liv, ikke mindst efter hun overtog ansvaret for Fritidsskolen. Som ganske lille pige kom hun med sine bedsteforældre og sine forældre og søskende derop på ferie. Og da hun blev større var Storedam det sted hvor hun tog hen for sammen med alle sine venner - at opleve det frie liv og naturens glæder på dette vidunderlige sted. Det var mors ønske, at Grete videreførte Storedam efter de retningslinjer som mor havde givet hende. Fra mor havde hun overtaget sin sociale og humanitære indstilling, og vigtigheden af, at man deler sine goder med andre. Derfor var det også så vigtigt for Grete, at Storedam blev brugt, så flest mulige fik glæde af det sted, som hun - mere end nogen - elskede. Grete som den ildsjæl hun var videreførte Storedam efter mors ønske og meget hurtigt blev Storedam Gretes andet hjem og Storedammerne blev hendes udvidede familie. For Grete blev højskolen noget af det vigtigste i hendes tredje alder, ligesom det er for en række Storedammere. Gretes store kærlighed til Storedam og Storedammerne, oplevede vi alle hver dag, og selv på dage hvor der ikke var Storedammere på Fritidsskole, tog Grete og Jørgen derop, for der var altid noget der kunne ordnes. Grete talte ofte om, at det betød utrolig meget for hende, at hver eneste gang hun var på Lilledam, så hun hvor lykkelige alle var for deres samvær med de andre på Fritidsskolen, og Grete oplevede, at alle Storedammerne havde den samme kærlighed til Storedam, som både hun og mor havde. Alle på Fritidsskolen mødte Grete med en varme, som betød utroligt meget for hende, og Grete oplevede den store glæde at Kim - hendes søn gerne vil være med til at videreføre Storedam i fremtiden.

7 5 Det betyder utrolig meget for hele Lauritzen familien, at alle Storedammerne sammen med os vil videreføre Fritidsskolen og skovbørnehaverne mange år fremover. Grete ønskede at blive bisat fra Ordrup Kirke, og bisættelsen finder sted onsdag d. 18. august, kl Gretes urne vil blive nedsat på vores mors gravsted på Hellerup Kirkegaard Familien STOR TAK TIL ARNE De fleste viste det, men troede ikke det kunne være muligt, at Arne efter mange år som den altvidende på Storedam ville trække sig tilbage til sit otium på Fyn. Det skal være ham vel undt, og vi takker ham for det store arbejde han har ydet her. Vi ønsker naturligvis fortsat at se ham og Elin til aktiviteter her på Storedam. Arnes opgaver er blevet overtaget af følgende: IT: Ansvar for IT på Storedam samt kursusleder: Erik Cronquist (2009) mail: Redaktion Storedam Info: Bent Hjortshøj (2009) mail: Poul Boye (2009) mail: Listefører: Poul Boye (2009) mail: Vi vil alle gøre os umage for at videreføre de betroede opgaver på bedste vis. Venlig hilsen Efterfølgerne KURSUSPLAN FOR ÅRET 2011 UGE Ledere Lukket Ledig Ledig Påske P.t. Ingen leder Arbejds-havehold Ludvig og Tove Wiewiura Rengøringshold Anne Lise Askevig Årgang 2009 Vibeke Boye 6

8 Introduktionskursus Else Hartzberg/Sonja Løvendahl/Edel Vesterlund SØNDAG ÅBENT HUS Bridge Else Gregersen Årgang 2010 Karen Margrethe Pedersen Vandrehold Ida Lund Årgang 97 Birgitte Friis-Mikkelsen Hjerteforeningen 5dg + privat 2-3 dg Henny Bøgh/Doris Gjelsted Forberedelse til sommerfest Sonja Brandt starter tirsdag LØRDAG SOMMERFEST Årgang 2000 Else Bang Sørensen Bedsteforældre og børnebørn Bent Hjortshøj Små årgange Thora Wethje/Alice Vangsbo Blandede emnehold Ruth Hvidt Sanghold Lene Wittrup/ Vibeke Boye Hygge og natur (Sct. Georg) Tove Nielsen Litteratur Jonna Nørskov Arbejds-havehold Ludvig Wiewiura Årgang 2008 Klaus Wedelboe Årgang 2006 Tove Glæsel Tegning og maling Kirsten Work Rasmussen Livsglæde og motion Gutte Brinck-Jens/Lone Fischer Årgang 96/ skindsyning Kay From Kate Ipsen Årgang 2001 Sonja Brandt Årgang Patchwork Ruth Hvidt EFTERÅRSFERIE Decoupage Marianne Tholstrup Else Hartzberg Turneringsbridge øvede/mindre øvede Else Gregersen Hvad blev der af romantikken? Georg Bendix/Mona Muhlenfeldt IT og billedbehandling Erik Cronquist Forberedelse til julehygge Sonja Brandt Lørdag JULEHYGGE Nytårshold Bibi Skovbøll 7

9 S T O R E D A M K L U B B E N Møder i Nyhavn fra 6. oktober til 1. december 2010 samt fra 12. januar til 23. februar 2011 Afholdes på Hotel Bethel Sømandshjem, Nyhavn 22, København K. Kære alle. Så tager vi hul på en ny sæson.. Møderne starter som sædvanlig med foredrag/underholdning kl , og ca. kl er der kaffe/te og en ostemad i restauranten. For dette betales igen kun kr. 25,- pr. person, som dækker traktementet og benyttelse af kælderlokalet. Såfremt man ikke ønsker at deltage i kaffedrikningen, er prisen kr. 10,- for deltagelse i mødet oktober årgang tallets Wessel og 1900-tallets Habakuk v/ Anna Hornbek 20. oktober årgang 2008 Krydstogt på Volga v/ Ulla Birkved 3. november årgang 2000 Indtryk fra rejser i og udenfor Palæstina v/ sognepræst Leif G. Christensen 17. november Dannerhuset v/ Lise Lauritzen Loft 1. december årgang 1997 Underholdning ved holdet årgang januar årgang 1995 Ukendt emne v/ Sognepræst Søren Hermansen 26. januar årgang 2006/2007 Min tid i Mellemfolkeligt Samvirke v/lærer Tonny Eriksen 9. februar årgang 2009 Næsten en øjenvidneskildring om Donse krudtværk v/ Ellen Philipson 23. februar 2 kusiner op og ned langs Norges smukke kyst v/ Sonja Brandt og Tove Glæsel Med venlig hilsen Ketty Askgaard, telefon , mail: ketty@askgaarden.dk Edel Vesterlund, telefon , mail: edel.vesterlund@mail.dk 8

10 NØDRÅB / EFTERLYSNINGER JULEFESTEN Vi er desværre alt for få til at hjælpe i dagene op til julefesten og med til oprydning bagefter. Det vil være nok, dersom nogen vil give en hånd med fra fredag morgen til efter oprydning lørdag. Vi plejer at være færdig med oprydning kl. 18,00-18,30 lørdag aften, hvorefter vi spiser aftensmad og bare hygger os. Jeg kommer selv derop sidst tirsdag eftermiddag, hvor jeg starter på forberedelserne, og da ville det også være dejligt med et par andre Storedammere til at hjælpe med de lettere forberedelser. På forhånd mange tak. Sonja Brandt PROGRAMUDVALG Vi er for øjeblikket 3 medlemmer i gruppen, Edel Vesterlund, Ruth Lindgaard og Ruth Povlsen. Vi kan godt bruge et par ekstra aktive og kreative medlemmer. Arbejdet består primært i planlægning og tilrettelæggelse af kursusprogrammet, samt kopiering og udsendelse af det færdige program. Et møde ind imellem, når der er behov for drøftelser af ideer og meninger og måden at gøre tingene på. Interesserede bedes henvende sig til: Ruth Povlsen, tlf.: , mail: ruth.povlsen@a.cirque.tv PUDER Vi kan ikke finde 8 af de nye flotte puder til spisestuestolene. Er der nogen der ved, hvor de er blevet lagt hen? Ved I noget, så ring til Søs Tlf.: MEDLEMSREGISTRERING Vi er ca. 220 Storedammere, hvis adresser, telefonnumre, mailadresser m.v. er registreret på edb. Uden et ajourført kartotek er det umuligt at give fyldestgørende information. DERFOR: Meddel venligst eventuelle ændringer til Poul Tlf.: eller mobil nr Mail: poulboye@gmail.com INTRODUKTIONSHOLDET Else Hartzberg meddeler, at der er 7 deltagere tilmeldt på holdet, samt skema udsendt til yderligere 4. Dette er ikke nok. Hvorfor ALLE Storedammere, KRAFTIGT, bør kigge i bekendtskabskredsen for at finde nye Storedammere, som kan tænkes at ville opleve det fællesskab vi har. 9

11 UGE 47: Fra I denne uge skal vi igen nyde godt af Georg Bendix s viden og humor. Da der for nyligt er kommet 3 afbud, vil vi meget gerne give plads til andre, som har lyst til at komme til god mad og dejligt samvær. Henvend jer til Mona Muhlenfeldt, telefon: eller mobil VIGTIGE GENERELLE TING Falckabonnement: På Storedam har man abonnement, så hvis der sker uheld eller opstår sygdom, er det blot at ringe til Falck. Telefon- og abonnementsnummeret står på kontoret. Storedams have: I løbet af året er man velkommen til at komme og arbejde i haven eller udføre andet arbejde. Aftal med holdlederen den pågældende uge, om det er passende at komme. Husk at lægge nøglen tilbage i nøgleboksen, når I har brugt den! Husk at aflevere nøgler, som er brugt på Storedam! Nyttige adresser og telefonnumre: Lise Lauritzen Loft loft.lise@gmail.com Anne Lise Askevig anne.lise.askevig@ .dk Fritidsskolens kontor storedam@storedam.dk Bladudvalg: Lise Lauritzen Loft loft.lise@gmail.com Bent Hjortshøj kirsten.bent@smil .dk Poul Boye poulboye@gmail.com Bladudvalget opfordrer alle, som har noget på hjerte til at fremsende indslag til næste Storedam Info. På forhånd tak.

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Lise Lauritzen Loft Ahlmanns Allé 9, st.th. 2900 Hellerup Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2011

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Lise Lauritzen Loft Ahlmanns Allé 9, st.th. 2900 Hellerup Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2011 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Lise Lauritzen Loft Ahlmanns Allé 9, st.th. 2900 Hellerup Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2011 STOREDAM Hartvig-Møllersvej 1 Gunderød pr. 2970 Hørsholm 1 Storedam

Læs mere

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2012

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2012 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2012 STOREDAM Hartvig-Møllersvej 1 Gunderød pr. 2970 Hørsholm 1 Storedam Uge

Læs mere

NR. 15 OKTOBER 2012 Formandens hjørne

NR. 15 OKTOBER 2012 Formandens hjørne NR. 15 OKTOBER 2012 Formandens hjørne Nu er sommeren vel overstået, og vi kan nu se frem til en tid hvor Storedam vil tage sig rigtig godt ud i efterårets fantastiske farver. Håber at rigtig mange af jer

Læs mere

NR. 13 SEPTEMBER 2011

NR. 13 SEPTEMBER 2011 NR. 13 SEPTEMBER 2011 En hilsen fra redaktionen af Storedam Info Over en stille kop kaffe i et hjørne af et ellers sydende holdledermøde har redaktionen fejret sin 1-års fødselsdag. Vi takker for de indlæg

Læs mere

NR. 14 MAJ 2012 KÆRE STOREDAMMERE

NR. 14 MAJ 2012 KÆRE STOREDAMMERE NR. 14 MAJ 2012 KÆRE STOREDAMMERE Som det sikkert allerede er jer bekendt, har Storedam nu fået ny formand. Jeg vil gøre mit bedste for at udfylde denne rolle i tråd med min mormor, Kirsten Lauritzens,

Læs mere

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2013

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2013 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2013 STOREDAM Hartvig-Møllers Vej 1 Gunderød, 2970 Hørsholm 1 Linie 820 Telebus

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Lise Lauritzen Loft Ahlmanns Allé 9, st.th Hellerup Tlf KURSUSPROGRAM 2011

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Lise Lauritzen Loft Ahlmanns Allé 9, st.th Hellerup Tlf KURSUSPROGRAM 2011 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Lise Lauritzen Loft Ahlmanns Allé 9, st.th. 2900 Hellerup Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2011 STOREDAM Hartvig-Møllersvej 1 Gunderød pr. 2970 Hørsholm 1 Storedam

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2014

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2014 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2014 STOREDAM Hartvig-Møllers Vej 1 Gunderød, 2970 Hørsholm www.storedam.dk 1

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay Lauritzen - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2015

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay Lauritzen - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2015 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay Lauritzen - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2015 STOREDAM Hartvig-Møllers Vej 1 Gunderød, 2970 Hørsholm www.storedam.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

NR. 12 APRIL 2011 LIVETS GANG PÅ STOREDAM

NR. 12 APRIL 2011 LIVETS GANG PÅ STOREDAM NR. 12 APRIL 2011 Kære Storedammere. Så kom det de fleste har glædet sig til Foråret. Det er ligesom at vågne op af en dvale og vi skal til at have aktiveret Storedam, som har ligget underdrejet de sidste

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Mødested: Færgekroen, Færgevej 1, 9560 Hadsund 2. onsdag i hver måned - Afbud senest tirsdag kl. 16.00 på www.hadsundinnerwheel.dk Side 1 Onsdag,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

DEN KNU Juni. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU Juni. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU Juni DEN 2011 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 341 Side 1 Kaj Holdrup Lisbeth Christensen Lis Larsen Jens Moestrup Ruth Pedersen Peter Hovgaard-Jensen Poul Erik

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter

Beboerblad for Arresø Plejecenter, Løvdalen og Humlehaven. Arresø Plejecenter Arresø Plejecenter Humlehaven Løvdalen Plejecentret Løvdalen og Plejecentret Humlehaven blev sammenlagt til en virksomhed med en ledelse pr. den 1. maj 2011. Plejecentret vil dog forsat have 2 adresser.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr. 325 Side 1 Birgitte Friis-Mikkelsen 18. December Redaktionen ønsker tillykke Nye SØS aktiviteter december

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastik og Ungdomsforening 1960 til 2011

Bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastik og Ungdomsforening 1960 til 2011 AGU Rasmussen Anton 1960 Formand 1960-11-16 skole Thuesen Ejvind 1960 Kasserer Grøndal Skole Hansen Åge Munk 1960 Vibæk Hansen Carl Jørgen 1960 Bavnen Møller Britta 1960 Østermark Rasmussen Anton 1960

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet.

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Aktiviteter på Lyngparken i Juni måned Onsdag, den 5. kl. 10.00 Sang Tirsdag, den 11. kl. 10.00 Max Mortensen Dyner Puder Sengetøj

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så kom foråret og sommeren næsten på en gang vi har også ventet længe på lidt sol, men især også til at se hvordan haven ville se ud efter vinteren. Det har været et

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

ASTERSPOSTEN August 2018

ASTERSPOSTEN August 2018 ASTERSPOSTEN August 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder:

Læs mere

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay Lauritzen - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2016

STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay Lauritzen - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2016 STOREDAM HARTVIG-MØLLERS FRITIDSSKOLE c/o Karen Bay Lauritzen - Tlf. 45 76 75 75 Lise Lauritzen Loft - Tlf. 39 62 41 66 KURSUSPROGRAM 2016 STOREDAM Hartvig-Møllers Vej 1 Gunderød, 2970 Hørsholm www.storedam.dk

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU Maj DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320 Side 1 Hanne Danielsen Ingelise Petersen 8. maj 22. maj Redaktionen ønsker tillykke Hej Poul Erik! Jeg har talt

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg.

S c h a n d t o r p. Fellowship Day 2013. Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær, og 1. og 2. Skanderborg. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2013 Fellowship Day 2013 Kære Gildebrødre og giner i gilderne: Hadsten, Hammel, 1.- 2.- 3. Horsens, Odder, Porskær,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Aktiviteter efteråret 2016

Aktiviteter efteråret 2016 Aktiviteter efteråret 2016 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Aktiviteten Tlf 9931 6850 Cafeen 9931 6853 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Anneberg centret Åbningstider

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere