Borneo Wildlife Explorer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borneo Wildlife Explorer"

Transkript

1 Borneo Wildlife Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 9. august 2009 til 24. august dage / 14 nætter Højdepunkter: Kuala Lumpur, havskildpadder, orangutanger, jungle cruise, Gayana Eco Resort, Nexus Resort, Kinabalu Park og Poring Hot Springs. Oplev Borneos underfundige og uberørte natur. Her kan du dykke med havskildpadder i det krystal klare vand og opleve de farverige fisk mellem flotte koraller. Stå ansigt til ansigt med en orangutang og bo i en eksotisk bungalow på pæle i flodlejet. Vi starter rejsen med 2 dage i Kuala Lumpur. Herefter flyver vi til Borneo, og oplever de fascinerende skildpadder direkte på stranden, samt møder den store orangutang. Vi udforsker regnskovens eksotiske plantearter, og de fredede korallers fascinerede marine liv i et ægte økologisk naturprojekt. Befolkning: 27,17 millioner Folket: Malaysias befolkning består af 57 % malayer (bhumiputra eller 'det oprindelige folk') - mens kinesiske, indiske og andre etniske grupper udgør de resterende 43 % Valuta: Malaysiske Ringgit forkortes som RM. 1 USD er ca. 3,43 RM eller 1 RM = 1,63 DKK. Udenlandsk valuta kan veksles i banker og på vekselkontorer. Visakort er gangbart overalt og kontantautomater er let tilgængelige.

2 PROGRAM Dag 1 Ankomst til Kuala Lumpur Velkomst i Kuala Lumpurs internationale lufthavn (KLIA) af vores lokale engelsktalende repræsentant med transfer til hotel Novotel Hydro i hjertet af Kuala Lumpur. Efter check-in ligger Kuala Lumpur åben for egen udforskning. Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur. Ingen måltider indgår. Dag 2 Kuala Lumpur Privat halvdagstur, ca. 4 timer, med lokal engelsktalende guide, uden måltider. Byrundturen viser Kuala Lumpurs kontrast mellem historisk arkitektur og moderne skyskrabere. Vi begynder, hvor Kuala Lumpur opstod; nemlig der hvor de 2 floder Klang og Gombak mødes og krydser hinanden. Vi besøger bl.a. kongens palads, nationalmuseet og det nationale monument m.m. Ved 'uafhængighedspladsen' finder vi de charmerende gamle bygninger fra kolonitiden og verdens højeste flagstang på 105 meter, samt den gamle jernbanestation bygget i det spektakulære Moorish design. Vi stopper ved et lokalt håndværksværksted, og naturligvis et foto-stop, som perfekt indfanger de berømte Petronas Twin Towers. Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur. Morgenmad indgår. Tips til sightseeing på egen hånd: Fra K.L. Towers (Menara Kuala Lumpur) i 335 meters højde og med 360 graders udsigt, ser du et overraskende grønt bymiljø, da man stadig har beholdt masser af den oprindelige skov, som Kuala Lumpur er bygget op omkring. Da K.L. Tower er bygget på en bakketop Bukit Nanas (eller: Ananas bakken), er tårnets udsigtspunkt eller 'observations deck', således højere end Petronas Twin Towers, og giver en spektakulær udsigt.

3 Borneo fakta: Klima: Tropisk med en gennemsnits temperatur på ca. 26 grader. Nedbør ca mm i gennemsnit om året for hele Borneo. Der er ingen tør sæson, dog falder hoveddelen af nedbøren mellem oktober og maj med den nordlige monsun. Borneo: Verdens 3. største ø, blev delt mellem Malaysia, Brunei og Indonesien. Den malaysiske del består af 2 stater: Sabah & Sarawak. Borneo er bl.a. tidligere kendt for sine hovedjægere, men i dag er Borneo mere berømt for sin underfundige natur, og er vært for verdens største blomst, Rafflesia, samt verdens største sommerfugl, Brooke Birdwing, som kan opleves i Sarawak. Links: Dag 3 Kuala Lumpur Sandakan, Borneo Efter morgenmaden forlader vi hotellet, og kører mod lufthavnen hvor vi flyver indenrigs til Sandakan i den Malaysiske stat, Sabah. Flyvetid ca. 1 time. I lufthavnen bliver I mødt af vores lokale engelsktalende guide, som transporterer jer til hotellet som ligger centralt i Sandakan. Efter check-in og frokost fortsætter I på en byrundtur i Sandakan. Sandakan er en mindre lokal malaysisk by, med en helt speciel atmosfære. Sandakan var Nordborneos hovedstad under den engelske kolonitid. En god blanding af kolonitidens charme med hytter på pæle, som er en velbevaret tradition fra det oprindelige stammefolk på Borneo. Sandakan er også vejen ind til Borneos regnskov og rige dyreliv. Byrundtur Sandakan Kl ca. afhængigt af ankomsttidspunkt, begiver vi os ud på en byrundtur for at udforske de interessante seværdigheder i Sandakan og omegn. Vi starter højt ved et udkigspunkt, som giver os et fantastisk kig over klipperne ved havet og byen. Vi besøger det lokale marked, samt et traditionelt og farverigt kinesisk tempel som ligger oppe på klipperne. Her er en smuk udsigt ud over kysten, havet, byen og omegn. Bagefter besøger vi St. Michaels kirke, der står som et monument fra kolonitiden. Ved Sim Sim landsbyen ser vi de oprindelige Sabah stammehuse på pæle i vandet.

4 Vi slutter af med en god fisk- og skaldyrsmiddag, som byder på lækre Sabah specialiteter. Retur til hotellet. Hotel Sabah 4*, Sandakan. Morgenmad og middag indgår. Dag 4 Sandakan Selingan Island Ved cirka 8.30-tiden er der transport til havnen, hvorfra det går videre med speedbåd til Selingan Island. Sejltiden er cirka 1 time. Før afrejse fra Sabah Hotel, skal I pakke en let taske med det mest nødvendige til de næste par dage. Vi opbevarer resten af bagagen på hotellet, som vi henter igen før afrejse på dag 6. Selingan Island er en total fredet ø, idet man ønsker at bevare havskildpaddernes naturlige miljø. Øen er samtidig også en del af et større marineparkområde i det sydkinesiske hav, der beskytter det overordnede økosystem. Selingan Island anses for at være den vigtigste ø for havskildpadderne i marineparken det er her de lægger deres æg. Dagen er fri til at nyde de helt fantastiske omgivelser. Der er hvide sandstrande og mulighed for at snorkle i det krystalklare vand, fuld af eksotiske fisk og koraller. Efter aftensmaden og en betagende solnedgang, sidder I sammen med Rangerne i tusmørket med sandet mellem tæerne, og venter på det magiske øjeblik, hvor de store flotte skildpadder kommer op på stranden for at lægge æg. Forsigtigt går I tættere på, og følger hvordan skildpadden graver sine æg ned i sandet. Æggene bliver senere gravet op igen, og placeret under et net, for at beskytte dem mod rovdyr. Er vi heldige, klækker en lille skildpadde ud af sit æg denne aften, så vi kan hjælpe den nyankomne ud til vandet. I 1966 opdagede man, at Selingan var havskildpaddernes yngleø, men det var dog først i 1977, at øen blev beskyttet af staten som fredet marinepark. Da naturen er sin egen, kan vi naturligvis ikke garantere at skildpadderne kommer op på stranden hver dag.

5 Vær opmærksom på at kamera er tilladt på Seligan Island, dog uden blitz. Video kamera er ikke tilladt. Det er heller ikke tilladt at gå rundt på Seligan Island på egen hånd mellem kl og Simpel indkvartering og overnatning på paradis øen. Morgenmad, frokost og middag indgår. Dag 5 Selingan Island Sepilok Orangutang rehabiliterings center og Sukau floden Cirka kl efter morgenmaden, sejler vi atter tilbage til Sandakan, hvor vi skifter til biltransport, og fortsætter til Sepilok Orangutang rehabiliteringscenter. Ved ankomsten ser vi en kort videopræsentation af centerets formål og aktiviteter, og en af de frivillige medhjælpere vil besvare eventuelle spørgsmål. Vi oplever den truede orangutang i dets naturlige miljø. Hver dag omkring kl. 10 kommer de vilde rehabiliterede orangutanger til centeret for at få mad og et kærligt klap. Via træplanker kommer vi et stykke ind i den tropiske lavlandsregnskov, hvor vi kan følge at dyrene kommer klatrende oppe i trætoppene til fodringspladsen, hvor også centerets medhjælpere står klar. En fascinerende og unik oplevelse. Vi fortsætter rejsen med biltransport i 2,5 time ad jordvej gennem oliepalmeplantager og landsbyer til Sukau Kampung Bilit, Kinabatangan. Efter en kort bådtur ankommer vi til Bilit Rainforest Lodge. Frokosten serveres ved ankomst. Senere på eftermiddagen sætter vi ud på et cruise op ad Kinabatangan floden for bl.a. at se nærmere på proboscis 'næseaben', krokodiller, vilde orangutanger, pygmæelefanter og eksotiske fugle, som f.eks. den farverige tukan. Vi vender tilbage til vores 'river lodge', hvor aftensmaden er klar til servering. Et frivilligt aften cruise er muligt, men ikke inkluderet i tur prisen og turen er afhængig af antal tilmeldinger og vejrforhold.

6 Simpel indkvartering på Bilit Rainforest Lodge. Morgenmad, frokost og middag indgår. Dag 6 Sukau River Lodge Ox Bow søen Gomantong grotterne og Kota Kinabalu Når I vågner hen ad morgenstunden, så giv jer tid til at høre gibbonaberne og tukanens kalden i regnskoven. Vi starter dagen tidligt med en sejltur til Ox Bow søen. På vejen langs floden oplever vi dyrenes livlige morgenaktiviteter. Ox Bow søen er en lang snørklet S-formet sø, skabt af Kinabatangan floden, men er nu afskåret fra hovedkanalen. Vi stopper, og går et stykke gennem regnskoven for at observere dyrelivet ved søen. Tilbage på Bilit Rainforest Lodge er der morgenmad og efterfølgende afgang i bil mod Sandakan. Undervejs stopper vi ved Gomantong grotterne, som huser millioner af flagermus og fuglereder. Hvert år på bestemte tidspunkter indsamler man her fuglenes æg og spytsekreter fra rederne, som så senere indgår i traditionel kinesisk medicin, og som har en høj værdi. Det er en farlig affære at kravle i grotterne for at nå fuglerederne.

7 Vi kører til Sandakan lufthavn, og flyver indenrigs tilbage til Kota Kinabalu. Ved ankomst er transporten videre klargjort til Gayana Eco Resort på Gaya Island i Tunku Abdul Rahman marine- park. Ved ankomst til Kota Kinabalus lufthavn, venter en transport som tager jer ned til Jesselton Point molen. Herfra går det videre med båd (ca. 20 min.) til Gaya Island og Gayana Eco Resort, beliggende midt i marineparken. I skal bo i bungalows, som er bygget på pæle i vandet. Se en introduktionsvideo til Gayana Eco Ressort her. Resten af dagen er til egen disposition. Værelsestype: Jungle View Villa.(Rimba type) Gayana Eco Resort 5*, Gaya Island Borneo. Morgenmad på lodgen, frokost i Sandakan og middag på Gayana indgår.

8 Dag 7 Gayana Eco Resort. Dagen er til egen disposition. Lær mere om Gayana Eco Resorts Marine Ecology Research på en guidet tur. (www.gayana-eco-resort.com/page.php?mn=eco) Gayana Eco Resort har et utal af muligheder, alt fra snorkling direkte i marineparken, til kano- og kajakture, ø-hop rundt i marineparken, jungletrekking, udforskning af Mangrove sumpene med eller uden lokal guide, fodre fisk under vandet og meget meget mere. En fantastisk måde at opleve på, og at være en del af et helt unikt økologisk marineprojekt. Prøv en stille kanotur gennem mangroven, hvor du oplever den rige natur tæt på. Her holder bl.a. den farverige tukan til. Bliv ikke overrasket hvis de lokale stammefolk vinker og hilser fra deres hytter i junglekanten. Gayana Eco Resort 5*, Gaya Island Borneo. Morgenmad, frokost og middag indgår.

9 Dag 8 Gaya Island - Kota Kinabalu Nexus Resort Med morgenmad og udsigt over marineparken nydes formiddagen frem til kl , hvorefter turen går tilbage med båd til Jesselton molen og videre med landtransport i cirka 45 minutter til Nexsus Beach Resort. 30 km udenfor hovedstaden Kota Kinabalu (eller ca. 20 min i bil), ligger Nexus Resort Karambunai. Direkte på stranden og tæt på golfbanen. Det siges populært og uofficielt, at Nexsus Resort har den absolut bedste beliggenhed i hele Sabah. Med skøn natur og sandstrand ved døren kan du nyde nogle afslappende dage ovenpå de mange nye oplevelser. Vi bor i Deluxe Ocean View Room med udsigt over havet og resortets frodige have. Nexus Resort Karambunai 5*, Sabah - Borneo. Morgenmad indgår. Dag 9 Dagsudflugt til Kinabalu Park og Poring Hot Spring. Ca. kl. 8.00, starter vi på en dagtur som bringer os over det bjergrige Crocker Range hvor der er panoramaudsigt over det landlige Sabah. På vejen herfra til Kinabalu Park ses bl.a. Mount Kinabalu, som er det højeste bjerg i Sydøstasien. Kinabalu Park er beskyttet af UNESCO som en verdensarv, og består af et fantastisk - og unikt i variation - biodiversitet af flora og fauna, en perle for naturentusiaster. Ved ankomst får vi en guidet tur og trekker gennem en af de mange stier i parken, før vi fortsætter til de naturlige varmekilder, Poring Hot Springs.

10 Her er der mulighed for en forfriskende dukkert i kilderne som har et rigt svovlindhold. For at få et bedre overblik over Borneos natur, kan I her gå over en hængebro spændt ud over træerne i 41 meters højde - udsigten er spektakulær. Vi er tilbage på Nexus Beach Resort ca. kl Frokost indgår i turen. Link: Nexus Resort Karambunai 5*, Sabah - Borneo. Morgenmad og frokost indgår. Dag Nexus Resort Kuala Lumpur Dagene er fri til egen disposition. Nexus Resort Karambunai 5*, Sabah - Borneo. Morgenmad indgår. Dag 14 Transfer til lufthavnen og rejse mod Kuala Lumpur. Ved ankomst vil der være transport til Sol Melia hotel. Resten af dagen/aftenen er til egen disposition/sidste shopping.

11 Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur. Morgenmad indgår. Dag 15 Dagen er fri til egen disposition. Sen check-ud kan ikke garanteres, dog er der mulighed for opbevaring af bagage på hotellet. Afhentning og transfer ca. kl. 18 mod lufthavnen. Hjemrejse mod Danmark.

12

13 Inklusiv: International og indenrigs flytransport. Alle transporter, der foregår med air condition minibus eller båd, er med engelsktalende guide og chauffør. Lufthavnstransport i Kuala Lumpur Bådtransport til Sukau Bilit River Lodge, Selingan Island og Gayana Eco Resort - Bådtransport til Sukau Bilit River Lodge, Selingan Island og Gayana Eco Resort er delt med andre rejsende. Halvdagsbyrundtur i Kuala Lumpur - Fælles med andre rejsende. Halvdagsbyrundtur i Sandakan - Privat. Heldagsudflugt til Kinabalu Park og Poring Hot Springs - Privat. Måltider som listet i programmet: 14 x morgenmad, 5 x frokost, 5 x middag. Lokale skatter og div. nationalparkgebyrer Følgende hoteller med morgenmad: 3 nætter Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur 2 1 nat Sabah Hotel 4* (Standard) 1 nat Selingan Island Resort 2* (chalet, med bad/toilet) Artikel: 1 nat River Lodge, Sukau 2-3* (Chalet) 2 nætter Gayana Eco Resort, Gaya Island 5* (Mountain View) 6 nætter Nexus Resort Karambunai, Sabah Borneo 5* (Ocean Wing Room)

14 Eksklusiv: Drikkevarer og måltider, som ikke er listet i programmet. Evt. drikkepenge til chauffør. Vi anbefaler cirka 2 USD pr. dag pr. pers. Evt. tillæg ved tidlig check ind eller sen check ud på hoteller og resorts. Rejseforsikringer. Vaccinationer. OBS! Der tages forbehold for ændringer i programmet Programmet kan ikke anbefales til gangbesværede og handicappede. Programmet er ikke anstrengende og kræver ikke nogen større fysisk aktivitet. Dog kan der under bådtransporten være risiko for bølgegang, og ved biltransporter kan der forekomme bump på de ujævne veje. Den høje luftfugtighed kan til tider virke anstrengende. Vi anbefaler at I medbringer: Godt fodtøj - f.eks. 2 par kondisko, solfaktor, lange bukser og langærmet trøje til regnskoven, lange tykke strømper (mod igler), regnslag, solhat/kasket, lommelygte, evt. kikkert, insektcreme. De fleste ting kan handles i Sandakan ganske billigt, vær dog opmærksom på ankomsttidspunktet på dag 3. Forretningerne kan være lukket. Sikkerheds foranstaltning Ved opbevaring af bagage i Sandakan på dag 4, før rejsen til Selingan Island, skal man ikke efterlade hverken værdigenstande eller kontanter. Praktiske informationer Vi anbefaler at, man kontakter Danske Lægers Vaccinations Service for nærmere information om evt. vaccinationer. Tlf. nr Oplysninger og gode tips findes på deres hjemmeside Ved oplysning om køb af rejse fra SAS Travel Center gives 10 % rabat på vaccinationer.

15 Helligdage i Malaysia: 1. maj Labour Day 9. maj Wesak Day 6. juni HM The King s birthday 31. august National Day 20. og 21. september Hari Raya Puasa Rejsen gennemføres ved min. 10 personer. Rejsen er lavet i samarbejde med INDO CHINA EXPLORERS.

Borneo Wildlife Explorer

Borneo Wildlife Explorer Borneo Wildlife Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 26. juli 2009 til 10. august 2009-15 dage / 14 nætter Højdepunkter: Kuala Lumpur, havskildpadder, orangutanger, jungle cruise, Gayana Eco Resort,

Læs mere

Borneo Wildlife Explorer med SAS Travel Center

Borneo Wildlife Explorer med SAS Travel Center Borneo Wildlife Explorer med SAS Travel Center Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter Højdepunkter: Kuala Lumpur, havskildpadder, orangutanger, jungle cruise, Gayana Eco Resort, og afslapning

Læs mere

Borneo Wildlife Explorer med SAS Travel Center

Borneo Wildlife Explorer med SAS Travel Center Borneo Wildlife Explorer med SAS Travel Center Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter Højdepunkter: Kuala Lumpur, havskildpadder, orangutanger, jungle cruise, Gayana Eco Resort,Nexus Resort,

Læs mere

Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center

Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter - juni til september 2009 Højdepunkter: Kuala Lumpur, Cameron Highlands,Taman Negara og Perhentian Island.

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Borneo. Det 8. vidunder Individuel rejse

Borneo. Det 8. vidunder Individuel rejse Borneo Det 8. vidunder Individuel rejse Borneo - det 8. vidunder 11 dage med mulighed for 2 forlængelser Velkommen til Borneo Borneo er verdens tredje største ø med omkring 19 millioner indbyggere. Ækvator

Læs mere

Borneos Vilde Dyreliv

Borneos Vilde Dyreliv Borneos Vilde Dyreliv På denne tur får du ganske enkelt det bedste af Borneo. Du vil se havskildpadder lægge æg og opleve pygmæelefanter helt tæt på. Du vil bo på det skønne prisbelønnede Sukau Lodge og

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Borneo. Ultimative naturoplevelser Rundrejse med dansk rejseleder

Borneo. Ultimative naturoplevelser Rundrejse med dansk rejseleder Borneo Ultimative naturoplevelser Rundrejse med dansk rejseleder Borneo - Ultimative naturoplevelser Rundrejse med dansk rejseleder - 13 dage I hælene på David Attenborough og Jacques Cousteau Sabah-staten

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Khao Lak Snorkel Cruise

Khao Lak Snorkel Cruise Khao Lak Snorkel Cruise Den store blå verden under overfladen - Længde: 13 dage / 12 nætter Oplev den fascinerede verden under den blå overflade på en rejse, der starter med 2 nætter på luksus hotel i

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 Dage / 13 Nætter Bangkok Koh Samui Explorer Start: København Slut: København Højdepunkter: Bangkok og Koh Samui med overnatning på Karma Samui eller Saboey Samui Dag 1

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Magiske Malaysia 17 dage/15 nætter

Magiske Malaysia 17 dage/15 nætter Magiske Malaysia 17 dage/15 nætter Dag 01: Afrejse København Afrejse fra København til Singapore. Dag 02: Ankomst Singapore (D) Ankomst i Singapore hvor vi vil blive budt velkommen af vores rundrejseleder

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt.

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt. Store rejser til små priser BORNEO Flettetur 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rejsen kort Dag 1. Afgang fra Kastrup (A) Dag 2. Ankomst til Kuching

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

http://www.topas.dk/pages/print.asp?type=3&articleguid=26512

http://www.topas.dk/pages/print.asp?type=3&articleguid=26512 Side 1 af 5 Borneo - Tropiske eventyr Turkode: MYMS Udskrevet: Borneo er verdens tredje største ø og et paradis for naturelskere. 15 dages tropisk eventyr i den malaysiske del Sarawak bringer os fra autentiske

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Borneos Skjulte Paradis

Borneos Skjulte Paradis 19 dages regnskovseventyr blandt orangutanger og hovedjægere Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Borneos Skjulte Paradis 19 dages regnskovseventyr blandt orangutanger og hovedjægere Kuala Lumpur Kuching

Læs mere

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. Opholdet i Thailand begynder

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer.

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer. Queenslands øer og regnskove 15 dage fra kr. 26.148,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, ud flugter mm. En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev,

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0158 afsagt den 22. marts 2016 ****************************** KLAGER RSS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR MarcoPolo A/S (MyPlanet International

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

MALAYSIA. Eksperten. WILDLIFE Orangutanger, Havskildpadder, Næsehorn og Elefanter - et overflødighedshorn af naturoplevelser REJSEINSPIRATION

MALAYSIA. Eksperten. WILDLIFE Orangutanger, Havskildpadder, Næsehorn og Elefanter - et overflødighedshorn af naturoplevelser REJSEINSPIRATION MALAYSIA REJSEINSPIRATION Eksperten DYRERIGET BORNEO Kom helt tæt på nogle af klodens flotteste og største naturoplevelser - og lad dig forføre af Malasyias venlige og imødekommende befolkning. WILDLIFE

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne Program til: Destination: Ecuador & Galapagos Varighed: 25 dage Program start: Den. 5. marts, 2016 Program slut: Den. 29. marts, 2016 Dag 1 (5. marts) Afgang fra DK og ankomst til Guayaquil, Ecuador. I

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage)

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) Kære solformørkelsesvenner! Den 1. september i år kan du opleve en ringformet solformørkelse på Madagaskar og Corona Adventure

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Hovedjægernes Land. Oplevelsesrejse med. 12 dages eventyr blandt Borneos orangutanger og hovedjægere. Vi flyver med

Hovedjægernes Land. Oplevelsesrejse med. 12 dages eventyr blandt Borneos orangutanger og hovedjægere. Vi flyver med 12 dages eventyr blandt Borneos orangutanger og hovedjægere Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Hovedjægernes Land 12 dages eventyr blandt Borneos orangutanger og hovedjægere Kuala Lumpur Kuching Iban-langhus

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Malaysia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Malaysia Hovedstad Indbyggere Sprog Kuala Lumpur 30 mio. Religion Valuta Areal Sunni-islam og buddhisme Ringgit Malaysisk og kinesisk 329.847

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere