Borneo Wildlife Explorer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borneo Wildlife Explorer"

Transkript

1 Borneo Wildlife Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 9. august 2009 til 24. august dage / 14 nætter Højdepunkter: Kuala Lumpur, havskildpadder, orangutanger, jungle cruise, Gayana Eco Resort, Nexus Resort, Kinabalu Park og Poring Hot Springs. Oplev Borneos underfundige og uberørte natur. Her kan du dykke med havskildpadder i det krystal klare vand og opleve de farverige fisk mellem flotte koraller. Stå ansigt til ansigt med en orangutang og bo i en eksotisk bungalow på pæle i flodlejet. Vi starter rejsen med 2 dage i Kuala Lumpur. Herefter flyver vi til Borneo, og oplever de fascinerende skildpadder direkte på stranden, samt møder den store orangutang. Vi udforsker regnskovens eksotiske plantearter, og de fredede korallers fascinerede marine liv i et ægte økologisk naturprojekt. Befolkning: 27,17 millioner Folket: Malaysias befolkning består af 57 % malayer (bhumiputra eller 'det oprindelige folk') - mens kinesiske, indiske og andre etniske grupper udgør de resterende 43 % Valuta: Malaysiske Ringgit forkortes som RM. 1 USD er ca. 3,43 RM eller 1 RM = 1,63 DKK. Udenlandsk valuta kan veksles i banker og på vekselkontorer. Visakort er gangbart overalt og kontantautomater er let tilgængelige.

2 PROGRAM Dag 1 Ankomst til Kuala Lumpur Velkomst i Kuala Lumpurs internationale lufthavn (KLIA) af vores lokale engelsktalende repræsentant med transfer til hotel Novotel Hydro i hjertet af Kuala Lumpur. Efter check-in ligger Kuala Lumpur åben for egen udforskning. Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur. Ingen måltider indgår. Dag 2 Kuala Lumpur Privat halvdagstur, ca. 4 timer, med lokal engelsktalende guide, uden måltider. Byrundturen viser Kuala Lumpurs kontrast mellem historisk arkitektur og moderne skyskrabere. Vi begynder, hvor Kuala Lumpur opstod; nemlig der hvor de 2 floder Klang og Gombak mødes og krydser hinanden. Vi besøger bl.a. kongens palads, nationalmuseet og det nationale monument m.m. Ved 'uafhængighedspladsen' finder vi de charmerende gamle bygninger fra kolonitiden og verdens højeste flagstang på 105 meter, samt den gamle jernbanestation bygget i det spektakulære Moorish design. Vi stopper ved et lokalt håndværksværksted, og naturligvis et foto-stop, som perfekt indfanger de berømte Petronas Twin Towers. Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur. Morgenmad indgår. Tips til sightseeing på egen hånd: Fra K.L. Towers (Menara Kuala Lumpur) i 335 meters højde og med 360 graders udsigt, ser du et overraskende grønt bymiljø, da man stadig har beholdt masser af den oprindelige skov, som Kuala Lumpur er bygget op omkring. Da K.L. Tower er bygget på en bakketop Bukit Nanas (eller: Ananas bakken), er tårnets udsigtspunkt eller 'observations deck', således højere end Petronas Twin Towers, og giver en spektakulær udsigt.

3 Borneo fakta: Klima: Tropisk med en gennemsnits temperatur på ca. 26 grader. Nedbør ca mm i gennemsnit om året for hele Borneo. Der er ingen tør sæson, dog falder hoveddelen af nedbøren mellem oktober og maj med den nordlige monsun. Borneo: Verdens 3. største ø, blev delt mellem Malaysia, Brunei og Indonesien. Den malaysiske del består af 2 stater: Sabah & Sarawak. Borneo er bl.a. tidligere kendt for sine hovedjægere, men i dag er Borneo mere berømt for sin underfundige natur, og er vært for verdens største blomst, Rafflesia, samt verdens største sommerfugl, Brooke Birdwing, som kan opleves i Sarawak. Links: Dag 3 Kuala Lumpur Sandakan, Borneo Efter morgenmaden forlader vi hotellet, og kører mod lufthavnen hvor vi flyver indenrigs til Sandakan i den Malaysiske stat, Sabah. Flyvetid ca. 1 time. I lufthavnen bliver I mødt af vores lokale engelsktalende guide, som transporterer jer til hotellet som ligger centralt i Sandakan. Efter check-in og frokost fortsætter I på en byrundtur i Sandakan. Sandakan er en mindre lokal malaysisk by, med en helt speciel atmosfære. Sandakan var Nordborneos hovedstad under den engelske kolonitid. En god blanding af kolonitidens charme med hytter på pæle, som er en velbevaret tradition fra det oprindelige stammefolk på Borneo. Sandakan er også vejen ind til Borneos regnskov og rige dyreliv. Byrundtur Sandakan Kl ca. afhængigt af ankomsttidspunkt, begiver vi os ud på en byrundtur for at udforske de interessante seværdigheder i Sandakan og omegn. Vi starter højt ved et udkigspunkt, som giver os et fantastisk kig over klipperne ved havet og byen. Vi besøger det lokale marked, samt et traditionelt og farverigt kinesisk tempel som ligger oppe på klipperne. Her er en smuk udsigt ud over kysten, havet, byen og omegn. Bagefter besøger vi St. Michaels kirke, der står som et monument fra kolonitiden. Ved Sim Sim landsbyen ser vi de oprindelige Sabah stammehuse på pæle i vandet.

4 Vi slutter af med en god fisk- og skaldyrsmiddag, som byder på lækre Sabah specialiteter. Retur til hotellet. Hotel Sabah 4*, Sandakan. Morgenmad og middag indgår. Dag 4 Sandakan Selingan Island Ved cirka 8.30-tiden er der transport til havnen, hvorfra det går videre med speedbåd til Selingan Island. Sejltiden er cirka 1 time. Før afrejse fra Sabah Hotel, skal I pakke en let taske med det mest nødvendige til de næste par dage. Vi opbevarer resten af bagagen på hotellet, som vi henter igen før afrejse på dag 6. Selingan Island er en total fredet ø, idet man ønsker at bevare havskildpaddernes naturlige miljø. Øen er samtidig også en del af et større marineparkområde i det sydkinesiske hav, der beskytter det overordnede økosystem. Selingan Island anses for at være den vigtigste ø for havskildpadderne i marineparken det er her de lægger deres æg. Dagen er fri til at nyde de helt fantastiske omgivelser. Der er hvide sandstrande og mulighed for at snorkle i det krystalklare vand, fuld af eksotiske fisk og koraller. Efter aftensmaden og en betagende solnedgang, sidder I sammen med Rangerne i tusmørket med sandet mellem tæerne, og venter på det magiske øjeblik, hvor de store flotte skildpadder kommer op på stranden for at lægge æg. Forsigtigt går I tættere på, og følger hvordan skildpadden graver sine æg ned i sandet. Æggene bliver senere gravet op igen, og placeret under et net, for at beskytte dem mod rovdyr. Er vi heldige, klækker en lille skildpadde ud af sit æg denne aften, så vi kan hjælpe den nyankomne ud til vandet. I 1966 opdagede man, at Selingan var havskildpaddernes yngleø, men det var dog først i 1977, at øen blev beskyttet af staten som fredet marinepark. Da naturen er sin egen, kan vi naturligvis ikke garantere at skildpadderne kommer op på stranden hver dag.

5 Vær opmærksom på at kamera er tilladt på Seligan Island, dog uden blitz. Video kamera er ikke tilladt. Det er heller ikke tilladt at gå rundt på Seligan Island på egen hånd mellem kl og Simpel indkvartering og overnatning på paradis øen. Morgenmad, frokost og middag indgår. Dag 5 Selingan Island Sepilok Orangutang rehabiliterings center og Sukau floden Cirka kl efter morgenmaden, sejler vi atter tilbage til Sandakan, hvor vi skifter til biltransport, og fortsætter til Sepilok Orangutang rehabiliteringscenter. Ved ankomsten ser vi en kort videopræsentation af centerets formål og aktiviteter, og en af de frivillige medhjælpere vil besvare eventuelle spørgsmål. Vi oplever den truede orangutang i dets naturlige miljø. Hver dag omkring kl. 10 kommer de vilde rehabiliterede orangutanger til centeret for at få mad og et kærligt klap. Via træplanker kommer vi et stykke ind i den tropiske lavlandsregnskov, hvor vi kan følge at dyrene kommer klatrende oppe i trætoppene til fodringspladsen, hvor også centerets medhjælpere står klar. En fascinerende og unik oplevelse. Vi fortsætter rejsen med biltransport i 2,5 time ad jordvej gennem oliepalmeplantager og landsbyer til Sukau Kampung Bilit, Kinabatangan. Efter en kort bådtur ankommer vi til Bilit Rainforest Lodge. Frokosten serveres ved ankomst. Senere på eftermiddagen sætter vi ud på et cruise op ad Kinabatangan floden for bl.a. at se nærmere på proboscis 'næseaben', krokodiller, vilde orangutanger, pygmæelefanter og eksotiske fugle, som f.eks. den farverige tukan. Vi vender tilbage til vores 'river lodge', hvor aftensmaden er klar til servering. Et frivilligt aften cruise er muligt, men ikke inkluderet i tur prisen og turen er afhængig af antal tilmeldinger og vejrforhold.

6 Simpel indkvartering på Bilit Rainforest Lodge. Morgenmad, frokost og middag indgår. Dag 6 Sukau River Lodge Ox Bow søen Gomantong grotterne og Kota Kinabalu Når I vågner hen ad morgenstunden, så giv jer tid til at høre gibbonaberne og tukanens kalden i regnskoven. Vi starter dagen tidligt med en sejltur til Ox Bow søen. På vejen langs floden oplever vi dyrenes livlige morgenaktiviteter. Ox Bow søen er en lang snørklet S-formet sø, skabt af Kinabatangan floden, men er nu afskåret fra hovedkanalen. Vi stopper, og går et stykke gennem regnskoven for at observere dyrelivet ved søen. Tilbage på Bilit Rainforest Lodge er der morgenmad og efterfølgende afgang i bil mod Sandakan. Undervejs stopper vi ved Gomantong grotterne, som huser millioner af flagermus og fuglereder. Hvert år på bestemte tidspunkter indsamler man her fuglenes æg og spytsekreter fra rederne, som så senere indgår i traditionel kinesisk medicin, og som har en høj værdi. Det er en farlig affære at kravle i grotterne for at nå fuglerederne.

7 Vi kører til Sandakan lufthavn, og flyver indenrigs tilbage til Kota Kinabalu. Ved ankomst er transporten videre klargjort til Gayana Eco Resort på Gaya Island i Tunku Abdul Rahman marine- park. Ved ankomst til Kota Kinabalus lufthavn, venter en transport som tager jer ned til Jesselton Point molen. Herfra går det videre med båd (ca. 20 min.) til Gaya Island og Gayana Eco Resort, beliggende midt i marineparken. I skal bo i bungalows, som er bygget på pæle i vandet. Se en introduktionsvideo til Gayana Eco Ressort her. Resten af dagen er til egen disposition. Værelsestype: Jungle View Villa.(Rimba type) Gayana Eco Resort 5*, Gaya Island Borneo. Morgenmad på lodgen, frokost i Sandakan og middag på Gayana indgår.

8 Dag 7 Gayana Eco Resort. Dagen er til egen disposition. Lær mere om Gayana Eco Resorts Marine Ecology Research på en guidet tur. (www.gayana-eco-resort.com/page.php?mn=eco) Gayana Eco Resort har et utal af muligheder, alt fra snorkling direkte i marineparken, til kano- og kajakture, ø-hop rundt i marineparken, jungletrekking, udforskning af Mangrove sumpene med eller uden lokal guide, fodre fisk under vandet og meget meget mere. En fantastisk måde at opleve på, og at være en del af et helt unikt økologisk marineprojekt. Prøv en stille kanotur gennem mangroven, hvor du oplever den rige natur tæt på. Her holder bl.a. den farverige tukan til. Bliv ikke overrasket hvis de lokale stammefolk vinker og hilser fra deres hytter i junglekanten. Gayana Eco Resort 5*, Gaya Island Borneo. Morgenmad, frokost og middag indgår.

9 Dag 8 Gaya Island - Kota Kinabalu Nexus Resort Med morgenmad og udsigt over marineparken nydes formiddagen frem til kl , hvorefter turen går tilbage med båd til Jesselton molen og videre med landtransport i cirka 45 minutter til Nexsus Beach Resort. 30 km udenfor hovedstaden Kota Kinabalu (eller ca. 20 min i bil), ligger Nexus Resort Karambunai. Direkte på stranden og tæt på golfbanen. Det siges populært og uofficielt, at Nexsus Resort har den absolut bedste beliggenhed i hele Sabah. Med skøn natur og sandstrand ved døren kan du nyde nogle afslappende dage ovenpå de mange nye oplevelser. Vi bor i Deluxe Ocean View Room med udsigt over havet og resortets frodige have. Nexus Resort Karambunai 5*, Sabah - Borneo. Morgenmad indgår. Dag 9 Dagsudflugt til Kinabalu Park og Poring Hot Spring. Ca. kl. 8.00, starter vi på en dagtur som bringer os over det bjergrige Crocker Range hvor der er panoramaudsigt over det landlige Sabah. På vejen herfra til Kinabalu Park ses bl.a. Mount Kinabalu, som er det højeste bjerg i Sydøstasien. Kinabalu Park er beskyttet af UNESCO som en verdensarv, og består af et fantastisk - og unikt i variation - biodiversitet af flora og fauna, en perle for naturentusiaster. Ved ankomst får vi en guidet tur og trekker gennem en af de mange stier i parken, før vi fortsætter til de naturlige varmekilder, Poring Hot Springs.

10 Her er der mulighed for en forfriskende dukkert i kilderne som har et rigt svovlindhold. For at få et bedre overblik over Borneos natur, kan I her gå over en hængebro spændt ud over træerne i 41 meters højde - udsigten er spektakulær. Vi er tilbage på Nexus Beach Resort ca. kl Frokost indgår i turen. Link: Nexus Resort Karambunai 5*, Sabah - Borneo. Morgenmad og frokost indgår. Dag Nexus Resort Kuala Lumpur Dagene er fri til egen disposition. Nexus Resort Karambunai 5*, Sabah - Borneo. Morgenmad indgår. Dag 14 Transfer til lufthavnen og rejse mod Kuala Lumpur. Ved ankomst vil der være transport til Sol Melia hotel. Resten af dagen/aftenen er til egen disposition/sidste shopping.

11 Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur. Morgenmad indgår. Dag 15 Dagen er fri til egen disposition. Sen check-ud kan ikke garanteres, dog er der mulighed for opbevaring af bagage på hotellet. Afhentning og transfer ca. kl. 18 mod lufthavnen. Hjemrejse mod Danmark.

12

13 Inklusiv: International og indenrigs flytransport. Alle transporter, der foregår med air condition minibus eller båd, er med engelsktalende guide og chauffør. Lufthavnstransport i Kuala Lumpur Bådtransport til Sukau Bilit River Lodge, Selingan Island og Gayana Eco Resort - Bådtransport til Sukau Bilit River Lodge, Selingan Island og Gayana Eco Resort er delt med andre rejsende. Halvdagsbyrundtur i Kuala Lumpur - Fælles med andre rejsende. Halvdagsbyrundtur i Sandakan - Privat. Heldagsudflugt til Kinabalu Park og Poring Hot Springs - Privat. Måltider som listet i programmet: 14 x morgenmad, 5 x frokost, 5 x middag. Lokale skatter og div. nationalparkgebyrer Følgende hoteller med morgenmad: 3 nætter Sol Melia Kuala Lumpur 4*, Kuala Lumpur 2 1 nat Sabah Hotel 4* (Standard) 1 nat Selingan Island Resort 2* (chalet, med bad/toilet) Artikel: 1 nat River Lodge, Sukau 2-3* (Chalet) 2 nætter Gayana Eco Resort, Gaya Island 5* (Mountain View) 6 nætter Nexus Resort Karambunai, Sabah Borneo 5* (Ocean Wing Room)

14 Eksklusiv: Drikkevarer og måltider, som ikke er listet i programmet. Evt. drikkepenge til chauffør. Vi anbefaler cirka 2 USD pr. dag pr. pers. Evt. tillæg ved tidlig check ind eller sen check ud på hoteller og resorts. Rejseforsikringer. Vaccinationer. OBS! Der tages forbehold for ændringer i programmet Programmet kan ikke anbefales til gangbesværede og handicappede. Programmet er ikke anstrengende og kræver ikke nogen større fysisk aktivitet. Dog kan der under bådtransporten være risiko for bølgegang, og ved biltransporter kan der forekomme bump på de ujævne veje. Den høje luftfugtighed kan til tider virke anstrengende. Vi anbefaler at I medbringer: Godt fodtøj - f.eks. 2 par kondisko, solfaktor, lange bukser og langærmet trøje til regnskoven, lange tykke strømper (mod igler), regnslag, solhat/kasket, lommelygte, evt. kikkert, insektcreme. De fleste ting kan handles i Sandakan ganske billigt, vær dog opmærksom på ankomsttidspunktet på dag 3. Forretningerne kan være lukket. Sikkerheds foranstaltning Ved opbevaring af bagage i Sandakan på dag 4, før rejsen til Selingan Island, skal man ikke efterlade hverken værdigenstande eller kontanter. Praktiske informationer Vi anbefaler at, man kontakter Danske Lægers Vaccinations Service for nærmere information om evt. vaccinationer. Tlf. nr Oplysninger og gode tips findes på deres hjemmeside Ved oplysning om køb af rejse fra SAS Travel Center gives 10 % rabat på vaccinationer.

15 Helligdage i Malaysia: 1. maj Labour Day 9. maj Wesak Day 6. juni HM The King s birthday 31. august National Day 20. og 21. september Hari Raya Puasa Rejsen gennemføres ved min. 10 personer. Rejsen er lavet i samarbejde med INDO CHINA EXPLORERS.

Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center

Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter - juni til september 2009 Højdepunkter: Kuala Lumpur, Cameron Highlands,Taman Negara og Perhentian Island.

Læs mere

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore BORNEO borneo INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror 06 den store SABAH rundrejse 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore 16 GENERELLE BETINGELSER Tre lande deles om verdens

Læs mere

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt.

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt. Store rejser til små priser BORNEO Flettetur 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rejsen kort Dag 1. Afgang fra Kastrup (A) Dag 2. Ankomst til Kuching

Læs mere

RUNDREJSER: Tidsforskel: + 6 timer i vintertid og + 5 timer i sommertid.

RUNDREJSER: Tidsforskel: + 6 timer i vintertid og + 5 timer i sommertid. MALAYSIA Malaysia byder på et sandt slaraffenland af oplevelser, og efter vores erfaring er der utrolig god respons fra rejsende til Malaysia. Alligevel har landet aldrig helt vundet nordeuropæernes hjerter,

Læs mere

malaysia indhold: side 4 side 6 side 8 side 9 side 10 side 12 side 13 side 15 side 16 side 18 side 19 Visum og pas Hotelstandard: tidsforskel:

malaysia indhold: side 4 side 6 side 8 side 9 side 10 side 12 side 13 side 15 side 16 side 18 side 19 Visum og pas Hotelstandard: tidsforskel: malaysia MALAYSIA Malaysia byder på et sandt slaraffenland af oplevelser, og efter vores erfaring er der utrolig god respons fra rejsende til Malaysia. Alligevel har landet aldrig helt vundet nordeuropæernes

Læs mere

Eventyr i Sarawak - Tag børnene med!

Eventyr i Sarawak - Tag børnene med! Borneo er et tropisk paradis med en charme og en natur, der vil overvælde de fleste. På denne rejse besøger du Semengoh Orangutang Center, hvor de charmerende og frække aber dukker op ved spisetid. Her

Læs mere

Australien med Søren Ervig

Australien med Søren Ervig Australien med Søren Ervig En eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd Rejseperiode er 26. marts 12. april 2010 Rejsen er for dig, der ønsker at opleve Australien på en anden måde

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Singapore, Cameron Highlands & Penang

Singapore, Cameron Highlands & Penang information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Singapore - Malaysia Singapore, Cameron Highlands & Penang 2016 14 dage 14 dage for kun kr. 16.998 inkl. alle udflugter og entréer Oversøisk Rejsedag

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

I dette katalog finder du et udbud af deres hoteller i følgende kategorier:

I dette katalog finder du et udbud af deres hoteller i følgende kategorier: thailand THAILAND Et stigende antal danskere ønsker større fleksibilitet og medbestemmelse, når det drejer sig om ferien til Thailand. På de følgende 54 sider tilbyder vi en bred vifte af spændende hoteller,

Læs mere

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

SUMATRA. Prisliste gældende fra 1. april 2013-31 oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE. Jungle ankomstpakke. Jungle trekking, rafting & kultur

SUMATRA. Prisliste gældende fra 1. april 2013-31 oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE. Jungle ankomstpakke. Jungle trekking, rafting & kultur SUMATRA Prisliste gældende fra 1. april 2013-31 oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Jungle ankomstpakke - 3 dage/2 nætter 2 Jungle trekking, rafting & kultur - 14 dage/13nætter 3 Rafting Wampu floden - 4

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Thailand. Forslag til individuelle rejser

Thailand. Forslag til individuelle rejser Thailand Forslag til individuelle rejser Forslag til individuelle rejser Stjernegaards Thailand Vi har selv rejst Thailand tyndt siden 1979 og kender næsten alle hjørner af landet. Vi er stadig vilde med

Læs mere

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Indonesiens tropeøer 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 12. juli 11. oktober 8. november mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE

PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster

Læs mere

Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser

Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser SEYCHELLERNE MAURITIUS LA REUNION MADAGASKAR MALDIVERNE THAILANDS ØER MALAYSIAS ØER BORNEO BALI, GILI & LOMBOK FRANSK POLYNESIEN HAWAII GALAPAGOS PÅSKEØEN TRINIDAD

Læs mere

Husbåde & Indiske elefanter 12 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Husbåde & Indiske elefanter 12 dage. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder Husbåde & Indiske elefanter 12 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Sydindien Tag med til Guds eget Land og oplev et grønt, frodigt og farverigt Indien med temarker, indiske elefanter, husbåde og lange

Læs mere

Husbåde & Indiske elefanter

Husbåde & Indiske elefanter med dansk rejseleder Husbåde & Indiske elefanter Rundrejse til Sydindien 12 dage Tag med til Guds eget Land og oplev et grønt og frodigt Indien med temarker, elefanter, husbåde og lange sandstrande Sydindien

Læs mere

Costa Rica. Store rejser til små priser. - Læserrejse med Nordjyske Fordele. 30. okt. - 14. nov. 2011 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Costa Rica. Store rejser til små priser. - Læserrejse med Nordjyske Fordele. 30. okt. - 14. nov. 2011 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Store rejser til små priser Costa Rica 30. okt. - 14. nov. 2011 16 dages rundrejse med dansk rejseleder - Læserrejse med Nordjyske Fordele www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rincón de la Vieja Tortuguero

Læs mere

et stykke danmarkshistorie

et stykke danmarkshistorie Rejsenr.: 229-2015 et stykke danmarkshistorie 6.11 21.11 2015 At rejse til De Vestindiske Øer er at rejse i dansk kolonihistorie og kultur. Du bliver klogere på dig selv og dit land. Samtidig er det klimamæssigt

Læs mere

Nadana tours. Fælles ferie for alle singler. Vinter 2015/16. Tenerife Madeira Gran Canaria Fuerteventura Sri Lanka Filippinerne

Nadana tours. Fælles ferie for alle singler. Vinter 2015/16. Tenerife Madeira Gran Canaria Fuerteventura Sri Lanka Filippinerne Nadana tours Fælles ferie for alle singler Tenerife Madeira Gran Canaria Fuerteventura Sri Lanka Filippinerne Vinter 2015/16 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Fuerteventura, vores nye rejsemål, til

Læs mere

Paradis & Kongebyer. Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean

Paradis & Kongebyer. Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean med dansk rejseleder Paradis & Kongebyer Rundrejse til Sri Lanka 12 dage Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1.

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1. Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2012 - december 2012 2 Velkommen til rejser

Læs mere

Det Oprindelige Thailand

Det Oprindelige Thailand med dansk rejseleder Det Oprindelige Thailand Thailand rundrejse for den eventyrlystne 13 eller 17 dage Tag med til det autentiske nordvestlige Thailand og forlæng rejsen med fire nætter i den kongelige

Læs mere

New Zealand. Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1

New Zealand. Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1 New Zealand Telefon 86 20 45 20 E-mail: info@australienrejser.dk www.australienrejser.dk 1 New Zealand katalog Australienrejser slog første gang dørene op i 2005, hvor vi åbnede kontor i Oslo. Året efter

Læs mere

Magiske Thailand Smilets Land

Magiske Thailand Smilets Land med dansk rejseleder Magiske Thailand Smilets Land Thailand rundrejse 14 dage Tag med på en klassisk rundrejse til det nordlige Thailand og landets øvrige højdepunkter - og slut rejsen med fire nætter

Læs mere

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Afrejser i 2010 Kontrasternes Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Himlens Tempel - Beijing MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den

Læs mere