DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll"

Transkript

1 DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej Espergærde Tlf Dato Sagsnr. 16/2462 Malene Kamstrup Referat fra miljøtilsyn til offentliggørelse Virksomhedens navn DHB-Teknik ApS, De hvide Busser A/S Virksomhedens adresse Porthusvej 6c, 3490 Kvistgård CVR og Listepunkt - Virksomhedstype Autoværksted Baggrund for tilsynet Prioriteret Dato for tilsynet 12. februar 2016 Der er ført tilsyn med: Hele virksomheden Ny jordforurening? Nej Nye påbud, forbud eller Nej indskærpelser? Konklusion på Ingen indberetninger virksomhedens seneste indberetninger om egenkontrol Gav seneste Ingen indberetninger indberetninger om egenkontrol anledning til nye påbud, forbud eller indskærpelser? Helsingør Kommune tilså din virksomhed den 12. februar Dette brev er et referat. Formålet med tilsynet var at tjekke, at virksomheden er indrettet og drevet efter bekendtgørelsen om autoværksteder og miljøbeskyttelsesloven generelt. Bagerst i referatet har jeg samlet de opgaver, du skal løse. Nyt siden sidst Du fortalte, at I siden sidst har besluttet at lave om på strukturen af virksomhederne: Du vil derfor lukke De hvide Busser A/S. Driften af busserne vil Umove Øst A/S fremover stå for. Vedligehold af de nyeste busser er udliciteret til en fremmed virksomhed, (VDL, der også leverer busserne), dog vil DHB-Teknik ApS vedligeholde de ældste busser, så længe de er i drift. Du fortalte, at det dog fortsat er DHB Teknik ApS eller Umove Øst A/S, der står for håndtering af affald, spildevand, mm. fra værkstedet. Du fortalte i øvrigt, at I har fået flere busruter i forhold til sidste tilsyn.

2 Støj Jeg mindede om at jeres beregning af støj har følgende kørsel: Morgen før klokken 7: 10 busser og 5 personbiler på den mest travle halve time. Aften efter klokke 22: 5 busser, heraf vaskes 3. Du fortalte, at I stadig overholder dette. Hvis I skulle få brug for at køre med flere busser end forudsætningen, kan I få beregningen revideret. Hvis jeres nye busser støjer mindre end de gamle, kan I bede målefirmaet lave en ny måling og så kan I måske køre med flere busser. Spildevand Vaskemidler Vi tjekkede de vaskemidler, der var i vaskehallen og i lokalet ved siden af vaskehallen. Der var Car-Wash, Aqua petrosol, Plejesæbe, Vinduespudsersæbe og Ergo inventar-rens Som kommunen accepterede i oktober Desuden var der T-36 og Comet fra FR kemi. I fortalte, at I ikke bruger disse produkter, og derfor vil skaffe dem bort. Desuden var der en dunk med Hydrosol grundrengøring fra Knud E. Dan. Sikkerhedsdatabladet på nettet oplyser, at produktet indeholder op til 5% benzisothiazolione (CAS ). Dette er et konserveringsmiddel, der er giftigt for organismer, der lever i vand. Kommunen kan derfor ikke acceptere, at I bruger dette produkt, men anbefaler, at I holder jer til de produkter, som I søgte om sidste år. Olieudskillere I viste mig fakturaen fra Spul og Rens ApS, der havde tømt olieudskiller og sandfang fra vaskehallen i januar Husk, at I skal have tilset de tre øvrige olieudskillere senest til september Affald Bortskaffelse Affaldsdatasystemet oplyser, at I har fået hentet følgende i 2015:

3 I fortalte, at I ikke har nogen bremseklodser med asbest, og at oplysningen er en fejl. Det skyldes, at Stena A/S har en tromle til Bremseklodser og koblingsplader med asbest Men det er tyve år siden der var asbest på bremseklodserne, og I har ikke længere koblingsplader, da alle busser har automatgear. Vi aftalte derfor, at I ikke bruger denne tromle længere, og i stedet skaffer bremseklodser bort som jernskrot. I har ikke noget bremsevæske, da busserne bruger trykluft. Kølervæske genbruger I alt sammen. Udendørs havde I en stor lukket container med et symbol for blandet brændbart affald. I containeren var foruden blandet brændbart affald en tom plastdunk, som I kunne have skaffet bort til genanvendelse. I havde også en mindre container (600 l), som I fortalte var beregnet til pap og papir. I containeren var pap, plast, en taske, æbler, mm.

4 Kommunen mindede igen om, at når I har affald, der kan genanvendes, skal det genanvendes. Det betyder, at I skal sortere pap, papir og plast for sig. Jeg anbefalede, at I snakker med Stena, og får en ordning med fx tre containere til hhv. pap, papir og plast. I kan så aftale, om Stena skal hente affaldet med faste intervaller, eller når I ringer efter dem. Husk i øvrigt, at der er andre, der kan modtage disse materialer. Jeg anbefaler desuden, at I sætter tydelige skilte ved alle affaldscontainere. På skiltene skal der stå Pap, Plast, Elektronik, mm., så alle kan se, hvad, der skal i hver container. I havde en container til elektronikaffald, som I dog kun har meget lidt af. Opbevaring af affald Inde på værkstedet stod en tromle med brugte oliefiltre over en lille spildbakke. I fortalte, at I altid sørger for at oliefiltrene drypper helt af inden I lægger dem i tromlen. Med den rutine accepterede kommunen, at spildbakken ikke kunne rumme hele indholdet af tromlen. Udendørs havde I en palle med løse rammer, hvor I kunne lægge jernskrot. På pallen var der spild af olie. Vi mindede om, at når der er risiko for dryp af olie fra skrottet, skal I opbevare det under tag (eller et låg) og over en spildbakke.

5 Olietankene I viste os, at I tilser både den store og den lille olietank hver måned, og fører resultatet i journal. På værkstedet har i tre olietanke til hhv. spildolie og ny smøreolie og gearolie. Desuden har I de to tanke til dieselolie. Ingen af tankene er registreret i BBR, som de ellers skal. Vi har tjekket og kan ikke se, at I har anmeldt dem til kommunen, som I skal. Vi vil derfor bede jer om at sende os tankatteste for alle tanke med en skitse, der viser hvor de er placeret. Så skal vi nok sørge for at de bliver registreret i BBR. Oliespild Indendørs i tilbygningen ved vaskehallen er en olietank til jeres personbiler. Der er fliser på jorden under og omkring tanken. Ved pistolen var der spild af olie på fliserne. Der er risiko for at spild kan trænge mellem fliserne. I bekendtgørelsen om autoværksteder 1 står: 12. Arealer, hvor der forekommer spild af benzin, andre olieprodukter, skal udformes således, at spild kan holdes inden for et afgrænset område og uden mulighed for afløb til jord, grundvand og overfladevand. Spildevand fra disse arealer skal passere en olieudskiller. I bekendtgørelsen for tankstationer 2 står der om arealet, hvor kunderne tanker deres biler, at arealet skal have tæt belægning, så eventuelt spild ikke kan sive ned til jorden. ( 9). Afløb fra salgspladsen skal ske via sandfang og olieudskiller ( 11) Vi aftalte derfor, at I gør noget for at sikre, at fremtidens dryp ikke kan sive ned i jorden. Det kan være ved at skifte fliserne ud med tæt beton, at placere en spildbakke på arealet, eller andet. Vi aftalte hverken en tidsfrist eller en metode. Jeg beder jer derfor inden den 3. marts 2016 at oplyse mig hvordan I vil skire jer mod at forurene og hvornår. 1 Bekendtgørelse om miljøkrav i forbindelse med etablering og drift af autoværksteder m.v., nr af 21. december Bekendtgørelse om forebyggelse af jord- og grundvandsforurening fra benzinog dieselsalgsanlæg, nr. 555 af 9. juni 2001.

6 Udendørs på parkeringspladsen til busser var der også spild af olie ved hver parkeringsbås. Særligt ved en p-bås i det nordvestlige hjørne var der sket et stort spild af olie. I fortalte, at der havde holdt en gammel volvo-bus på dette sted. Kommunen er bekymret for, at der kan være sket en forurening af jorden under fliserne. Vi vil derfor bede jer om at undersøge dette. Kommunen sender jer et brev om dette snarest. Har I yderligere oplysninger om oliespild fra busser eller om belægningen, er I velkomne til at komme med dem. Der er i øvrigt sket spild af olie i alle parkeringsbåse til busserne. Kommunen er derfor bekymret for, om alle jeres busser drypper. Vi beder jer derfor om at oplyse hvad I vil gøre for at undgå at busserne fremover spilder olie. Send venligst oplysningen inden den 3. marts 2016.

7

8 Opgaver til dig: Du skaffer de vaskemidler bort, som ikke er en del af kommunens tilladelse af 15. oktober Du stopper med at bruge Stenas tromle til asbestaffald. Bremseklodser skaffer du fremover bort som jern. Du sorterer alt genanvendeligt affald meget bedre, og sætter eventuelt skilte på diverse affaldscontainere. Du opbevarer fremover jernskrot, der kan dryppe, under tag og over en spildbakke. Du anmelder alle dine olietanke til kommunen Du sikrer, at spild og dryp fra den indendørs olietank ikke forurener jorden. Send venligst oplysning om jeres løsning til kommunen inden den 3. marts Du oplyser kommunen hvad I vil gøre for at undgå at busserne drypper med olie inden den 3. marts Har I spørgsmål eller kommentarer til dette, er I velkomne til at ringe eller skrive. Med venlig hilsen Malene Kamstrup Ingeniør

Helsingør kommune var på rutinemæssigt miljøtilsyn på virksomheden den 1. oktober 2015. Dette brev er et referat og en opfølgning.

Helsingør kommune var på rutinemæssigt miljøtilsyn på virksomheden den 1. oktober 2015. Dette brev er et referat og en opfølgning. Chembo Att.: Helle Rasmussen Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 4928 2454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 06.10.2015 Sagsnr. 15/6982 Sagsbeh. Malene

Læs mere

Kommunen mindede virksomheden om at

Kommunen mindede virksomheden om at Helsingør Jern og Metalhandel ApS Att.: Jesper Olsen Info@hjmrecycling.dk flindt@miljodk.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 4928 2454 mka55@helsingor.dk

Læs mere

K206, samt en lang række andre aktiviteter Anlæg, der nyttiggør ikke-farligt affald. Indsamling og opbevaring af affald Tanke med benzin og diesel

K206, samt en lang række andre aktiviteter Anlæg, der nyttiggør ikke-farligt affald. Indsamling og opbevaring af affald Tanke med benzin og diesel Helsingør kommune, Nordhavnen Att.: Jan Hjort Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 15.05.2017 Sagsnr. 17/9256 Sagsbehandler Malene Kamstrup

Læs mere

Miljøgodkendelse til opbevaring af affald i form af batterier, elektronik og lyskilder

Miljøgodkendelse til opbevaring af affald i form af batterier, elektronik og lyskilder M. Larsen Vognmandsfirma A/S Att.: Kim Dich Hejreskovvej 12 3490 Kvistgård kd@mlarsen.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/ Sagsbeh.

Læs mere

M.T. Auto v/ Martin Thomsen Karupvej Sæby Att.: Martin Thomsen. Sendt via:

M.T. Auto v/ Martin Thomsen Karupvej Sæby Att.: Martin Thomsen. Sendt via: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn M.T. Auto v/ Martin Thomsen Karupvej 108 9300 Sæby Att.: Martin Thomsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Gærum Auto og Traktorværksted Brønderslevvej 126 9900 Frederikshavn. Sendt via: kontor@tougaardauto.dk

Gærum Auto og Traktorværksted Brønderslevvej 126 9900 Frederikshavn. Sendt via: kontor@tougaardauto.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Gærum Auto og Traktorværksted Brønderslevvej 126 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Uggerhøj Nord ApS Søndergade 250B 9900 Frederikshavn Att.: Poul Holst og Carl Johan Andersen. og

Uggerhøj Nord ApS Søndergade 250B 9900 Frederikshavn Att.: Poul Holst og Carl Johan Andersen.   og Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Uggerhøj Nord ApS Søndergade 250B 9900 Frederikshavn Att.: Poul Holst og Carl Johan Andersen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Bangsbo Auto Gærumvej Frederikshavn.

Bangsbo Auto Gærumvej Frederikshavn. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Bangsbo Auto Gærumvej 85 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 E-mail: esben@bangsbo-auto.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 - Rønn Biler

Tilsynsrapport 2015 - Rønn Biler Rønn Biler Tom Rønn Vrist Industrivej 22 7620 Lemvig 14. august 2015 Teknik & Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Telefon: 9663 1200 Mail: teknik@lemvig.dk J.nr.: 09.20.02G01-0005 S.nr.: 13152 B.nr.: 1011678

Læs mere

Miljøtilsyn hos Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen, Eriksborgvej 86, 8600 Silkeborg

Miljøtilsyn hos Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen, Eriksborgvej 86, 8600 Silkeborg Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen Eriksborgvej 86 8600 Silkeborg Att.: Poul Erik Jensen pejauto@gmail.com 12. oktober 2016 Miljøtilsyn hos Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen, Eriksborgvej 86, 8600 Silkeborg

Læs mere

Skagen Auto Service Hans Baghs Vej Skagen Att.: Kurt Larsen. Sendt via mail:

Skagen Auto Service Hans Baghs Vej Skagen Att.: Kurt Larsen. Sendt via mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Skagen Auto Service Hans Baghs Vej 30 9990 Skagen Att.: Kurt Larsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Brdr. Rasmussen A/S - Maskinstation Paarupvej Kibæk Att.: Mads Rasmussen CVR-nr.: P-nr.

Brdr. Rasmussen A/S - Maskinstation Paarupvej Kibæk Att.: Mads Rasmussen CVR-nr.: P-nr. TEKNIK OG MILJØ Brdr. Rasmussen A/S - Maskinstation Paarupvej 19 6933 Kibæk Att.: Mads Rasmussen [brdrrasmussen@gmail.com] CVR-nr.: 32763693 P-nr.: 1015812806 Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning

Læs mere

A-10 Auto Energivej Sæby Att.: Jan Hugo Larsen. Sendt via:

A-10 Auto Energivej Sæby Att.: Jan Hugo Larsen. Sendt via: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn A-10 Auto Energivej 17 9300 Sæby Att.: Jan Hugo Larsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt via:

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.12.2015 CVR-nummer 13783934 P-nummer 1000624355 Virksomhed Hjort`s Auto V/Lars Ingvar Hjort Adresse Damagervej

Læs mere

Syvsten Karosseri og Autolak Kennedyvej 14 9300 Sæby. Sendt via mail: syvsten@pc.dk

Syvsten Karosseri og Autolak Kennedyvej 14 9300 Sæby. Sendt via mail: syvsten@pc.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Syvsten Karosseri og Autolak Kennedyvej 14 9300 Sæby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt via

Læs mere

Tilsynsrapport. Cirkel K Tankstation. Rødbyvej 143, 4900 Nakskov. CVR-nr: P-nr: Tilsynsdato:

Tilsynsrapport. Cirkel K Tankstation. Rødbyvej 143, 4900 Nakskov. CVR-nr: P-nr: Tilsynsdato: Tilsynsrapport Cirkel K Tankstation Rødbyvej 143, 4900 Nakskov CVR-nr: 20727586 P-nr: 1002601585 Tilsynsdato: 04.10.2016 Lolland Kommune, Teknik- og Miljømyndigheden, Jernbanegade 7, 4930 Maribo Telefon

Læs mere

BT Maskinfabrik v. Brian Thomsen Riskærvej 12 9352 Dybvad. Att: Brian Thomsen [info@btmaskinteknik.dk]

BT Maskinfabrik v. Brian Thomsen Riskærvej 12 9352 Dybvad. Att: Brian Thomsen [info@btmaskinteknik.dk] Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn BT Maskinfabrik v. Brian Thomsen Riskærvej 12 9352 Dybvad Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Att:

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 27.08.2015 CVR-nummer 21679992 P-nummer 1019299283 Virksomhed Adresse Postnummer og by Ivan Auto Møgelgårdsvej

Læs mere

Bagrund Uno-x ønsker at etablere en ny benzinstation på Hornbækvej 115. I ønsker at etablere:

Bagrund Uno-x ønsker at etablere en ny benzinstation på Hornbækvej 115. I ønsker at etablere: Frandsen og Søndergård Svend Pedersen sp@frandsen-sondergaard.dk dan.overgaard@unoxautomat.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 09.12.2016

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 25.08.2015 CVR-nummer 74888313 P-nummer 1002443167 Virksomhed Be-Ni Auto Adresse Brendstrupvej 46 Postnummer og

Læs mere

Maskinstation v/niels P. Mathiesen Vollerupvej 26, 6360 Tinglev. Tilsyn Oplysninger om virksomheden:

Maskinstation v/niels P. Mathiesen Vollerupvej 26, 6360 Tinglev. Tilsyn Oplysninger om virksomheden: Maskinstation v/niels P.Mathiesen Vollerupvej 26 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 29-03-2016 Sagsnr.: 15/32862 Dokumentnr.: 1 Ejendom: 12836 Kontakt: Gerda Marie Madsen

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedstype: Bilsalg Autoværksted

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedstype: Bilsalg Autoværksted POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK -- Fousing Autoværksted Klosterhedevej 36 Fousing Kirkeby 7600 Struer Att. Lars Hvingelby DATO:13-08-2015

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 03.03.2016 CVR-nummer 18300702 P-nummer 1007860443 Virksomhed Juel Auto Adresse Græsvangen 12 Postnummer og by

Læs mere

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Rasi Maskinfabrik v/lars Jacobsen Snedkergårdsvej 24 9300 Sæby Att.: Lars Jacobsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Miljøtilsyn foretaget den 9. september 2015

Miljøtilsyn foretaget den 9. september 2015 Veitex ApS Ndr Stationsvej 4 8721 Daugård Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Gitte Tidemann Direkte nr.: 7975 5695 gitte.tidemann@hedensted.dk Lok.id.: 613-E06-1 Sagsnr.:

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 31.08.2015 CVR-nummer 31811856 P-nummer 1014931321 Virksomhed Hr. Sørensen's Garage v/daniel Sørensen Adresse

Læs mere

Citroën - Auto-Huset Søndergade 250B 9900 Frederikshavn. Att.: Poul Holst [ph@uggerhoej.dk]

Citroën - Auto-Huset Søndergade 250B 9900 Frederikshavn. Att.: Poul Holst [ph@uggerhoej.dk] Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 Citroën - Auto-Huset Søndergade 250B Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Att.: Poul Holst [ph@uggerhoej.dk] 17. november

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedens CVR nummer Q01 - Autoværksteder

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedens CVR nummer Q01 - Autoværksteder Sag nr. IND-2014-00042 Miljøtilsynsrapport Virksomhedens navn Virksomhedens adresse Vandel Biler Aps Hans Thomsens vej 93, 7184 Vandel Virksomhedens CVR nummer 32450601 Karakteren af virksomheden (kort

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Carsten Andersen Maskin- og Værktøjsfabrik Aps. Frydensbergvej Stenløse

Miljøtilsynsrapport. Carsten Andersen Maskin- og Værktøjsfabrik Aps. Frydensbergvej Stenløse Carsten Andersen Maskin- og Værktøjsfabrik Aps. Frydensbergvej 12 Miljøtilsynsrapport Hermed fremsendes miljøtilsynsrapporten for det gennemførte miljøtilsyn den 3. december 2015. Miljøtilsynsrapporten

Læs mere

Tilsynene er gennemført som 16 fysiske tilsyn og 3 administrative tilsyn.

Tilsynene er gennemført som 16 fysiske tilsyn og 3 administrative tilsyn. 25. januar 207 Tilsynskampagne 206 Herning Kommune har i 206 valgt at sætte fokus på aktiviteter, der kan relateres til listepunkt H5 i bilag til brugerbetalingsbekendtgørelsen ; Garageanlæg og pladser

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 31.03.2016 CVR-nummer 19739031 P-nummer 1003959808 Virksomhed Mejlby Autoværksted V/Søren Eriksen Adresse Mejlbyvej

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. G. S. V. Materieludlejning A/S. og

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. G. S. V. Materieludlejning A/S. og Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 23.03.2016 CVR-nummer 87945928 P-nummer 1003220077 e-doc journal nr. 13/026468 Virksomhed G. S. V. Materieludlejning

Læs mere

Virksomhederne skal være mere påpasselig, når spildolie hældes over i spildolietanken

Virksomhederne skal være mere påpasselig, når spildolie hældes over i spildolietanken Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Volkswagen Frederikshavn, A/S Knud Uggerhøj Søndergade 246 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder

Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder Sagsid 16/42611 Kontaktperson Helle Kløcher 1. OPLYSNINGER Virksomhed Pindstrup Autoværksted (Pindstrup Auto og Båd Reparationsværksted v/henning

Læs mere

I ønsker, at vaskehallen skal være i drift alle dage i tidsrummet fra kl. 07:00 22:00.

I ønsker, at vaskehallen skal være i drift alle dage i tidsrummet fra kl. 07:00 22:00. Nordkystens Autocenter A/S H P Christensens Vej 8 3000 Helsingør info@helsingor.peugeot.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/15035

Læs mere

Bilag 1 Ansøgning om miljøgodkendelse

Bilag 1 Ansøgning om miljøgodkendelse Bilag 1 Ansøgning om miljøgodkendelse Virksomhed: Jernkællingen ApS Truelsdalvej 28 4340 Tølløse Cvr: 32661033 P nummer: 1015730699 Tlf. 70 70 74 75 Kontakt person: Anja Kwiecien Olsen Jernkællingen ApS

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 10.12.2015 CVR-nummer 27757979 P-nummer 1002100405 Virksomhed BG Service center Adresse Jens Juuls Vej 28 Postnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 14.12.2015 CVR-nummer 27071708 P-nummer 1009767920 Virksomhed CP Auto Teknik V/Carsten Pedersen Adresse Møgelgårdsvej

Læs mere

Opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune

Opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune Opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune Forskrift Forskrift for opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune Formål og administration 1. Formålet med denne forskrift

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. Andreas Jensen Sdr Hostrup Østergade 48 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 31-03-2016 Sagsnr.: 15/31553 Dokumentnr.: 3 Ejendom: 20500 Kontakt: Gerda Marie Madsen Direkte

Læs mere

Tilsynsrapport. Vestlollands Dækcenter. Linkøbingvej 6. CVR-nr: P-nr: Tilsynsdato:

Tilsynsrapport. Vestlollands Dækcenter. Linkøbingvej 6. CVR-nr: P-nr: Tilsynsdato: Tilsynsrapport Vestlollands Dækcenter Linkøbingvej 6 CVR-nr: 37803677 P-nr: 1021517506 Tilsynsdato: 22.09.2016 Lolland Kommune, Teknik- og Miljømyndigheden, Jernbanegade 7, 4930 Maribo Telefon 5467 6767,

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. O.H. Pels Chinchilla Aps Bygade Stenløse

Miljøtilsynsrapport. O.H. Pels Chinchilla Aps Bygade Stenløse O.H. Pels Chinchilla Aps Bygade 29 3660 Stenløse Miljøtilsynsrapport Hermed fremsendes miljøtilsynsrapporten for det gennemførte miljøtilsyn den 13. oktober 2015. Miljøtilsynsrapporten beskriver om virksomheden

Læs mere

Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder

Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder Sagsnr.: 15/35779 Kontaktperson: Helle Munch Sørensen 1. OPLYSNINGER Virksomhed VAM A/S Adresse Hans Winthers Vej 15 Postnummer og by 8400

Læs mere

Forskrift. Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter

Forskrift. Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter Forskrift Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter Forskrift for opbevaring af farlige stoffer 1. Baggrund og Lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og håndtering

Læs mere

1. Opgørelsesliste over indkøbt undervognsbehandlingsprodukter

1. Opgørelsesliste over indkøbt undervognsbehandlingsprodukter Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Autoopretning Vendsyssel ApS Suderbovej 14 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Ølstykke Hegn og Tråd Niels Olsens Vej Ølstykke

Miljøtilsynsrapport. Ølstykke Hegn og Tråd Niels Olsens Vej Ølstykke Ølstykke Hegn og Tråd Niels Olsens Vej 9 3650 Ølstykke Miljøtilsynsrapport Hermed fremsendes miljøtilsynsrapporten for det gennemførte miljøtilsyn den 6. oktober 2015. Miljøtilsynsrapporten beskriver om

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 28.06.2016 CVR-nummer 35947817 P-nummer Virksomhed Jyllands-Posten A/S Adresse Gunnar Clausens Vej 60 Postnummer

Læs mere

I har regnet ud, at sandfanget skal kunne rumme 1200 l, men da kravet i DS858 er mindst 5.000 l, planlægger I at etablere det.

I har regnet ud, at sandfanget skal kunne rumme 1200 l, men da kravet i DS858 er mindst 5.000 l, planlægger I at etablere det. Falken og Co post@falkenco.dk flemming@kps-as.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 4928 2454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 03.03.2015 Sagsnr.

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.09.2015 CVR-nummer 27565174 P-nummer 1002367437 e-doc journal nr. 13/027588 Virksomhed Thomas Svendsen Autoreparation

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 02.05.2016 CVR-nummer 35974784 P-nummer 1019668025 Virksomhed AROS Speedshop, alt i motorcykler Adresse Rudolfgårdsvej

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 04. november 2015 CVR-nummer 18429101 P-nummer e-doc journal nr. 13/039157 Virksomhed Arriva - garageanlæg Adresse

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 04.04.2016 CVR-nummer 68549612 P-nummer 1011920337 Virksomhed S.N. Marine v/søren Nielsen Adresse Rokhøj 5 Postnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 15.09.2015 CVR-nummer 77559515 P-nummer 1002523931 Virksomhed Adresse Jack Pot-Auto ApS Skanderborgvej 118A Postnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 23.09.2015 CVR-nummer 10118247 P-nummer 1000020940 Virksomhed Schous Auto Adresse Holme Ringvej 139 Postnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 17. november CVR-nummer 30811356 P-nummer 1013564228 e-doc journal nr. 15/013916 Virksomhed Adresse Postnummer

Læs mere

Oplysninger om virksomheden: Karsten Iwersen A/S (Auto- & have- parkservice)

Oplysninger om virksomheden: Karsten Iwersen A/S (Auto- & have- parkservice) Karsten Iwersen A/S Vestermarksvej 10, Kliplev 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 21-03-2016 Sagsnr.: 15/34157 Dokumentnr.: 7 Ejendom: 7182 Kontakt: Gerda Marie Madsen

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Autonord v/mohammad Reza Sakhizada. Bildoktor666@hotmail.

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Autonord v/mohammad Reza Sakhizada. Bildoktor666@hotmail. Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 25.08.2015 CVR-nummer 28152000 P-nummer 1016230843 Virksomhed Autonord v/mohammad Reza Sakhizada Adresse Randersvej

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. OK Aabenraa Langebro 21 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 30. august 2016 Sagsnr.: 16/27242 Kontakt: Sandra Ravnsbæk Holm Direkte tlf.: 7376 7786 Email: srh@aabenraa.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 26.05.2016 CVR-nummer 36917334 P-nummer 1020470263 Virksomhed Skorstensgaard Adresse Jens Juuls Vej 11 Postnummer

Læs mere

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune 1. Baggrund og lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og

Læs mere

(H. Olsen) - CVR nr P nr

(H. Olsen) - CVR nr P nr Dan-Balt Tank Lager Østre Havnevej 49 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 26-04-2016 Sagsnr.: 15/31495 Dok.løbenr.: 301244/15 Kontakt: Lene Lyster Hansen Direkte tlf.: 73767044

Læs mere

Miljøtilsyn hos Silkeborg Tekniske Skole, Industrivej 1, 8641 Sorring

Miljøtilsyn hos Silkeborg Tekniske Skole, Industrivej 1, 8641 Sorring Silkeborg Tekniske Skole Industrivej 1 8641 Sorring Att.: Niels Bloch Jørgensen nbj@tss.dk 29. november 2016 Miljøtilsyn hos Silkeborg Tekniske Skole, Industrivej 1, 8641 Sorring Hermed fremsendes rapporten

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune B Y G O G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: Oktober 2015 Opdateret marts 2019 Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. Bilhuset Laumark & Stentoft A/S Langebro 9-11 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 26-07-2016 Sagsnr.: 16/27201 Kontakt: Sandra Ravnsbæk Holm Direkte

Læs mere

MILJØTILSYN - KORT OG GODT

MILJØTILSYN - KORT OG GODT MILJØTILSYN - KORT OG GODT FOR EJERE AF HUSDYRBRUG OG VIRKSOMHEDER I SORØ KOMMUNE HVORFOR MILJØTILSYN? Sorø Kommune skal føre aktive og opsøgende miljøtilsyn på virksomheder og husdyrbrug i kommunen. Der

Læs mere

PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding. CVR-nr.: 21980609 P-nr.: 1006361251 CHR-nr.: 58054

PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding. CVR-nr.: 21980609 P-nr.: 1006361251 CHR-nr.: 58054 TEKNIK OG MILJØ PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8097 mikcp@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 09.17.60-K08-222-15

Læs mere

Forskrift. håndtering og opbevaring. olie og kemikalier

Forskrift. håndtering og opbevaring. olie og kemikalier Forskrift om håndtering og opbevaring af olie og kemikalier BAGGRUND Olie og kemikalier skal opbevares og håndteres forsvarligt for at undgå forurening af jord, grundvand, søer og vandløb og for at eventuelt

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 5. oktober 2015 CVR-nummer 44883112 P-nummer 1001859876 e-doc journal nr. 13/026874 Virksomhed Via Biler A/S Adresse

Læs mere

Opbevaring af farlige stoffer

Opbevaring af farlige stoffer Opbevaring af farlige stoffer Undgå uheld og forureninger Virksomheden bør altid ved opbevaring af farlige stoffer forsøge at reducere risikoen for uheld med efterfølgende forureninger. Ved at følge de

Læs mere

J.P.JOHANNSEN A/S. Sdr. Landevej 22, 6200 Aabenraa. Tilsyn Oplysninger om virksomheden: J. P. Johannsen A/S

J.P.JOHANNSEN A/S. Sdr. Landevej 22, 6200 Aabenraa. Tilsyn Oplysninger om virksomheden: J. P. Johannsen A/S J.P.JOHANNSEN A/S Sdr Landevej 22 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 07-12-2015 Sagsnr.: 15/27271 Dok.løbenr.: 335733/15 Kontakt: Lene Lyster Hansen

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 01.03.2016 CVR-nummer 27507395 P-nummer 1002956532 Virksomhed Ødum Smede & Maskinfabrik A/S Adresse Sønderskovvej

Læs mere

Lov om miljøbeskyttelse nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni

Lov om miljøbeskyttelse nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni TEKNIK OG MILJØ Albæk Sandblæsning ApS Fasterholtvej 3 7400 Herning Att.: Flemming Pedersen [flemming@albaek-sb.dk] CVR-nr.: 26144264 P-nr.: 1008563426 Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.:

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 01.10.2015 CVR-nummer 50809617 P-nummer 1003095933 Virksomhed Frits Halvorsen A/S Adresse Jens Olsens Vej 21 Postnummer

Læs mere

NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune. Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier. Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald

NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune. Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier. Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald 2 FORMÅL Formålet med forskriften er at medvirke til at undgå,

Læs mere

Retningslinjer for opbevaring af FARLIGE STOFFER

Retningslinjer for opbevaring af FARLIGE STOFFER Retningslinjer for opbevaring af FARLIGE STOFFER Baggrund for retningslinjer For at undgå forureninger med farlige stoffer, bør man opbevare dunke, tromler, palletanke og lignende emballager, så der ikke

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.07.2015 CVR-nummer 82876219 P-nummer 1002657768 Virksomhed Jørn Glad A/S Adresse Høgemosevænget 13 Postnummer

Læs mere

Vejledning om miljøforhold i autobranchen. Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00

Vejledning om miljøforhold i autobranchen. Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00 Vejledning om miljøforhold i autobranchen Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00 Marts 2012 Forord Denne vejledning henvender sig primært til autobranchen

Læs mere

Månedlig kontrol af filter skal foretages og noteres. Det aftaltes på tilsynet, at det vil ske fremover.

Månedlig kontrol af filter skal foretages og noteres. Det aftaltes på tilsynet, at det vil ske fremover. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Nordmark Maskinfabrik A/S Kjeldgaardsvej 10 9300 Sæby mjm@nordmark-maskinfabrik.dk Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 16.08.2016 CVR-nummer 32274943 P-nummer 1015357513 Virksomhed Tilst Bilcenter ApS Adresse Græsvangen 10 Postnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 05.08.2015 CVR-nummer 27121772 P-nummer 1003659363 Virksomhed Adresse Kirk Auto v/ Martin Gronemann Jensen Engtoften

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 03. september 2015 CVR-nummer 27931944 P-nummer 1000880399 e-doc journal nr. 13/026937 Virksomhed Ingerslev Maskinfabrik

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 13.10.2015 CVR-nummer 29818231 P-nummer 1111111111 e-doc journal nr. 13/027464 Virksomhed Adresse Postnummer og

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 05.08.2015 CVR-nummer 32876498 P-nummer 1016068310 Virksomhed Adresse Bovbjerg Autoteknik v/nick Bovbjerg Engtoften

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. BASF A/S Hallandsvej 1 6230 Rødekro Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 25-04-2016 Sagsnr.: 15/7366 Dok.løbenr.: 284281/15 Kontakt: Lene Lyster Hansen Direkte

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 13.08.2015 CVR-nummer 33162936 P-nummer 1017478407 e-doc journal nr. 13/026855 Virksomhed Shell Service Adresse

Læs mere

Tilsynsrapport Lemvig Auto ApS

Tilsynsrapport Lemvig Auto ApS Lemvig Auto ApS Høgevej 30 Heldum 7620 Lemvig 27. august 2015 Teknik & Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Telefon: 9663 1200 Mail: teknik@lemvig.dk J.nr.: 09.20.02K08-0029 S.nr.: 10375 B.nr.: 1013909 Tilsynsrapport

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed nr. 669 af 18. juni 2014:

Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed nr. 669 af 18. juni 2014: Terkelsbøl Slagterforretning Terkelsbøl Bygade 12 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 17-03-2016 Sagsnr.: 15/32895 Dokumentnr.: 8 Ejendom: 14862 Kontakt: Gerda Marie Madsen

Læs mere

OH Automobiler A/S. Østergade 62, 6230 Rødekro. Tilsyn Oplysninger om virksomheden:

OH Automobiler A/S. Østergade 62, 6230 Rødekro. Tilsyn Oplysninger om virksomheden: OH Automobiler A/S Østergade 62 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 17-03-2015 Sagsnr.: 15/32904 Dokumentnr.: 7 Ejendom: 10890 Kontakt: Gerda Marie Madsen Direkte tlf.: 73768937

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.01.2016 CVR-nummer 87358011 P-nummer 1002769622 Journal nr. 13/027890 Virksomhed Dansk Klæberulle Industri

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. 13/ (Miljøsagsnr.: 2968 og 2969 (Kystpromenaden) 13/026243

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. 13/ (Miljøsagsnr.: 2968 og 2969 (Kystpromenaden) 13/026243 Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 15. september 2016 CVR-nummer 55 13 30 18 edoc TS-journal nr. edoc GS-journal nr. 13/020988 (Miljøsagsnr.: 2968

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. Karsten Iwersen A/S Traktor & Entreprenørmaskiner Søgårdvej 15 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 29-03-2016 Sagsnr.: 15/30850 Dok.løbenr.: 294485/15

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier

Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier September 2011 Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald www.naturogmiljoe.dk 2 FORMÅL Formålet med forskriften

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 på Sdr. Landevej 18

Tilsynsrapport 2015 på Sdr. Landevej 18 Tilsynsrapport 2015 på Sdr. Landevej 18 Denne tilsynsrapport vil i henhold til bekendtgørelse om miljøtilsyn blive offentliggjort på kommunens hjemmeside www.aabenraa.dk under erhverv på landet, landbrug

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed nr. 669 af 18. juni 2014:

Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed nr. 669 af 18. juni 2014: Ravsted Slagteri ApS Ravsted Storegade 35 6372 Bylderup-Bov Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 17-03-2016 Sagsnr.: 15/32892 Dokumentnr.: 1 Ejendom: 14744 Kontakt: Gerda Marie Madsen

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 09.03.2016 CVR-nummer 88747518 P-nummer 1002801761 Virksomhed Mazda & Suzuki v/kaj Hansen Adresse Tinghøjvej 92

Læs mere

Leasing Partner A/S / Deres Værksted Teglværksvej Aabenraa. Tilsyn Oplysninger om virksomheden:

Leasing Partner A/S / Deres Værksted Teglværksvej Aabenraa. Tilsyn Oplysninger om virksomheden: Leasing Partner A/S / Deres Værksted Teglværksvej 11 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 17-03-2016 Sagsnr.: 15/30863 Dok.løbenr.: 294517/15 Kontakt:

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 21. december 2016 CVR-nummer 31 88 41 36 edoc journal nr. 17/000140 (Miljøsagsnr.: 4578) P.nr. 1018654802 Virksomhed

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. Green Maskinhandel Grenvej 5, Klovtoft 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 15-04-2016 Sagsnr.: 15/32835 Dokumentnr.: 1 Ejendom: 8666 Kontakt: Gerda Marie Madsen Direkte tlf.:

Læs mere

Bov-Padborg Brandstation, Plantagevej 8C, 6330 Padborg Telefonnr CVR nr P nr

Bov-Padborg Brandstation, Plantagevej 8C, 6330 Padborg Telefonnr CVR nr P nr Aabenraa Beredskab Pilemosen 21 6200 Aabenraa Kommune Vedr.:Bov-Padborg Brandstation Plantagevej 8C 6330 Padborg Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 17-03-2016 Sagsnr.: 15/32921 Dokumentnr.:

Læs mere

By, Land og Kultur. Assens Kommunes regelsæt for opbevaring af flydende farligt affald og flydende kemikalier (forskrift)

By, Land og Kultur. Assens Kommunes regelsæt for opbevaring af flydende farligt affald og flydende kemikalier (forskrift) By, Land og Kultur Assens Kommunes regelsæt for opbevaring af flydende farligt affald og flydende kemikalier (forskrift) S i d e 1 Indholdsfortegnelse Formål... 2 Gyldighedsområde... 2 Opbevaring... 2

Læs mere