NYHEDSBREV NR. 4 juni 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV NR. 4 juni 2010"

Transkript

1 Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV NR. 4 juni 2010 Nyhedsbrevet er blevet lidt for omfattende denne gang. Sådan går det, når tiden går og mere stof kommer til. Vi arbejder så godt vi kan på to fronter. I foreningen og mellem dens medlemmer skal der gerne, løbende, foregå aktiviteter, således at man mærker at man får noget for pengene. Det er lidt svært i starten, når vi ikke har noget værksted klar. Men forårets podekursus på Grevinge Centralskole var et forsøg på at give medlemmerne noget. Og vi følger op med et par ture til Pometet i Tåstrup og en Sverigestur. Inden det forhåbentlig går løs med de første mostmaskiner i Æbleværkstedet til efteråret. Den anden front vi kæmper på er selve projektet: At oprette et æbleværksted! Kom til Atterup og se hvordan det går. Arbejdsdage står sidst i nyhedsbrevet. Gulvet er næsten støbt og snart går murer og tømrer igang. Der er mange, der modtager nyhedsbrevet. Men vi mangler medlemmer. Et ordinært medlemsskab koster kun 100 kr, men mange bække små styrker vor likivditet her i starten hvor der er mange udgifter. Skulle du iøvrigt ønske at være aktiv f.eks. med at lave plan for plantning af æbletræer eller samle gamle beretninger om æbler i Grevinge sogn, er du mere end velkommen. Kontakt et bestyrelsesmedlem. I den forbindelse vil vi gerne i kontakt med lodsejere, der er interesserede i æbletræer som vejtræer. Vi forærer æbletræerne. Plantning og vedligeholdelse sker i samarbejde med Odsherreds Kommune og ejeren. Et stort ønske fra bestyrelsen er at forskønne landskabet med æbletræer langs vejene, ud fra Atterup, hvor værkstedet ligger. Nu hvor æbletræerne er afblomstret glæder jeg mig over de små podede træer. Men jeg har også en lille samling af frøplanter. Normalt skal en æblekærne igennem en dyremave og påvirkes af de sure mavesafter, før den kan spire. Men jeg har ladet æbler ligge og rådne på jorden og op spirer små æbletræer. Først kimbladene. Siden de rigtige løvblade. På min skitse ses de ægformede (supereliptiske), lidt læderagtige, glinsende kimblade samt første par rigtige løvblade. I 2012 kan jeg pode på dem. KORTE NYHEDER. Peter Løn Sørensen, formand for Æbleværkstedet Nonnetit. - Æbleværkstedet er nu godkendt som folkeoplysende forening i Odsherred Kommune - På den ekstraordinære generalforsamling d. 21. April Godkendte generalforsamlingen at bestyrelsen optager en kassekredit i Merkur Bank. (Se referat på hjemmesiden - Æbleværkstedet har nu, d. 28. maj, omsider fået endeligt tilsagn om støtte på kr ,00 fra Fødevareministeriet, FødevareErhverv. Der mangler kr, der skulle dække halvdelen af udgifter til bogholderi. Det kan vi desværre ikke få støtte til.

2 BESTYRELSEN PÅ STUDIETUR TIL RØDDING ÆBLETS BY - I HIMMERLAND. Æblets by ligger nær Spøttrup Slot. På vejkortet står Rødding, men postnummeret er Spøttrup. Bestyrelsen samt lærlig og suppleant Erling, drog dertil tidligere på året og oplevede et ganske særligt projekt, der indvolverer hele byen og kommunen. Projekt ÆbletsBy ligner på flere måder vores æbleværksted. Det kendetegnes ved at stå på historiens traditioner og kultur med henblik på at fremme en udvikling indenfor nutidens realiteter og fremtidens perspektiver om arbejds-, familie- og social liv på landet. Projektets vision er at byen Rødding i Vestsalling, indenfor 10 år, skal kendes på sine frugttræer, som er udviklet af og udnyttes i et netværk af alle grupperinger af borgere i byen. Sundhed, landskabelig skønhed, miljø, fællesskab og den gode smag skal gå op i en højere enhed. Formålet er altså at tage udgangspunkt i den tradition, der tidligere lå i selvforsyningstanken og den tidligere konventionelle drift af frugtplantager og havebrug. Men uden sprøjtning med pesticider og ud fra tanken om hver egn sit æble. På den måde er det målet at skabe et mentalhygiejnisk projekt, der står på flere ben. (Se mere om æblets by på www. Aebletsby.dk) Eva Christensen var med på vor studietur og fortæller: Foto: Rie Boberg Mon vi har nogen i foreningen, der kan svejse sådan nogle stativer Efter en overdådig middag, kørte vi i 3 biler rundt for at se på æbletræer. Vi startede på en byggegrund, stillet til rådighed af kommunen, her havde et lav sat små æbletræer. Byggegrunden skrånede, så børnene havde brugt bakken til at kælke på i vinter. Det så rigtig hyggeligt ud Vi kørte ud til Anton Pedersens æblesamling, hvor de havde fået stillet et stort stykke jord til rådighed, i 30 år, af en landmand. De havde oprettet en genbank, hvor der var sat æbletræer. 4 stk. af hver. Der var trukket vandslanger, så folkene var fri for at skulle gå med vandkander. Rigtig godt tænkt. Desværre er jorden og vinden ikke det bedste for æbletræer, så de prøver sig frem med hvilke sorter, som kan modstå det jyske vejr og vind. Slots- og ejendomsstyrelsen, der har Spøttrup Borg, havde stillet et stort stykke jord til rådighed, hvor der også skulle plantes æbletræer. I 1928 havde der været frugtplantage her. Der skulle sættes nyt læhegn af hasselnødder, podet på tyrkisk hassel, hjertenødder, valnødder og spisekastanjer. Der var også en bigård. Styregruppen i Rødding vil også have lavet et sted hvor folk kan komme og spise deres mad og drikke deres kaffe. Der skal være mulighed for at pensionister kan køres dertil.

3 Erling Frederiksen er, i æblesammenhænge, særlig kendt for sin interesse for ciderproduktion Cider eksperimenter i Æblets By- Rødding / Spøttrup Kro Af Erling Frederiksen I Rødding var der også en gruppe, som har forsøgt sig med at lave cider. Altså gæret æblemost, som gærer op til en alkoholprocent på mellem 3 og 8 procent, alt efter hvilke æbler og hvilken gæringsproces, man anvender. Kromanden på Spøttrup Kro havde samlet noget forskelligt ciderbryggesudstyr, som vi fik lov at se. Det er relativt dyrt, hvis man vil investere i trykbeholdere til cideren. Ca kr. for et trykfad til ca. 25 liter. Vi smagte desuden noget cider fra efteråret henholdsvis fra flaske og fra fad. Det smagte udmærket og havde bevaret en relativ høj grad af sødme (for meget efter Ries smag). Det er dog tydeligt at der mangler noget most fra de rigtige bitre cideræbler, men det er interessant, at de havde kunne bevare noget sødme i cideren, fordi hjemmelavet cider meget nemt bliver lidt sur. Til oktober har Røddingfolkene arrangeret en uges studietur til Normandiet, hvor der skal besøges forskellige cidre-gårde og studeres produktionsmetoder, så vi kan lære lave kvalitetscider (på fransk cidre) i Danmark. Arbejdsdage: Arbejdsdage er dage, hvor vi møder op og arbejder på æbleværkstedet, der skal stå klar til mostproduktion i oktober, i år. (Grave ud og lave gulv i marts-maj. Håndværker i maj-juli, maskiner og inventar august-september ) Peter Møller er arbejdsformand og kan kontaktes på Tlf , mobil eller e.mail - petm@holb.dk eller ams@rorvigfriskole.dk -...hvis du vil hjælpe med noget. Du er også velkommen til bare at komme og kikke. VI AFHOLDT PODEKURSUS PÅ SKOLEN: Arbejdsdage indtil efteråret: 1. og 3. mandag i måneden 27-28/ /4 8-9/ / / / / /9 Kursusleder og suppleant i bestyrelsen, Thorrill Sørensen fanger opmærksomheden med det lille snit

4 Søndag d. 18.april kl.10 mødtes medlemmer til podekursus i formningslokalet på Grevinge Centralskole med Thorrill Sørensen som kursusgiver. Mange havde favnen fuld af podekviste-skåret tidligt på året fra deres æbletræer og siden opbevaret køligt, indpakket i aviser. Thorrill viste os podesnittets hemmelighed et langt, skråt snit, lavet med en skarp kniv, og med kvisten støttet med venstre tommelfinger. Vi øvede og øvede for hele succes`en med podning afhænger af om vækstlaget på dette snit ligger helt plant med vækstlaget på grundstammen. Mens vi hyggede os med kaffe og kager og snakken gik, blev vores podeflader sammenbundet med elastik og bast og forseglet med podevoks. Jeg kom hjem med podede træer af sorterne: Sparta, Cox Pomona, Garboedal, Nonnetit, ingrid marie og Sir price- og de står nu plantet velbeskyttet i et højbed med høje sider, og kun fremtiden vil vise om jeg lærte podningskunsten på kurset. Tak til initiativtagerne og kursusgiver for en hyggelig formiddag. Kirsten Jessen, Vindekilde Og Eva Christensen, Engelstrup, fortæller at Thorrill...var rigtig god til at fortælle så alle fik meget ud af dagen. Der blev lavet mange æbletræer også til æbleværkstedet. Alle hyggede sig og håber på at kurset bliver gentaget Æbleværkstedets bankkonto er Merkur Andelskasse: , reg. nr Kontingentsatser er: Ordinært medlemsskab: 100 kr Gruppemedlemsskab:200 kr Familiemedlemsskab: 150 kr Støtte medlemmskab: 50 kr Børnemedlemsskab: 50 kr (børn under 16 år) Bettys Det søde æble i blomst æblelandskabet i Odstrup. En vision fra Atterup!

5 Æbleture - FÆLLES UDFLUGT TIL POMETET. Æbleværkstedet Nonnetit har sammen med Slow Food Odsherred og Haveklubben Humlegården arrangeret en eksklusiv udflugt til Pometet i Tåstrup, hvor vi får vores egen rundvisning udenfor de officielle besøgsdage. Det betyder, at der både er tid til at se og høre, stille spørgsmål og fordybe sig i dette unikke sted. Pometets sortssamlingen er meget stor og omfatter cirka 750 æblesorter, hvoraf omkring de 250 er danske. Antallet af andre frugtsorter ligger på cirka 80 til 120. Pometet: lørdag den 28. august 2010 kl. 12. Vi regner med at blive omkring 20 deltagere til en entrépris af 100 kr/pr. person. Vi prøver at organisere en fælles transport, hvis ikke vi finder en bus, så i privatbiler. Bindende tilmelding til Erling Frederiksen: erling.frederiksen@gmail.com - TUR TIL SVERIGE? I Kivik på den sydlige østkyst af Sverige afholder man hvert år et kæmpe æblemarked. Her skulle være ALT vedr. æbler og mennesker. Det forgår i år lørdag og søndag den september, og hvis vi kan fylde en bil eller to, så kan vi køre derover på 3-4 timer i adstadigt tempo. Jeg har ikke kigget på overnatningsmuligheder, men kontakt mig, hvis I er interesserede. Så ser vi om der er interesse for en udflugt. Vi kunne kombinere turen med en ekstra dag eller to til Åsnen, som ligger lidt længere nordpå inde i landet. Her kan man stadig se nogle eksempler på den gamle eng-frugts-avl. Her græssede køerne under de højstammede æbletræer eller man slog hø under æbletræerne. Det giver nogle meget smukke og bio-diverse landskaber. Noget vi kan blive inspireret af her i Odsherred. Der er stadig en plantage, som fungerer efter disse gamle principper og man kan stadig se nogle af de gamle æbleenge. Området omkrig Åsnen har egentlig et fastlandsklima, som ikke er velegnet til æbleavl, men fordi Åsnes vand om efteråret holder på varmen, så bliver efteråret en smule lunere omkring den store sø. Derfor har man har man tidligere haft en kæmpe æbleproduktion i netop dette område. Hvis I er interesserede, så kontakt mig. Erling Frederiksen erling.frederiksen@gmail.com Mobil: Æbleværkstedet Nonnetit, juni 2010 ( eller Foreningsadr. Hos formanden: Holbækvej 46, 4571 Grevinge e.mail:foelhoej@get2net.dk, tlf Værkstedsadresse: Peter Møller, Ærtebjergvej 2, Atterup, 4571 Grevinge Kasserer: Henrik Bang Jensen, Åmosevej 4, 4571 Grevinge e.mail: henrik.bang.jensen@gmail.com tlf

Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV NR. 3 marts 2010

Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV NR. 3 marts 2010 Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV NR. 3 marts 2010 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling: onsdag d. 21.april kl.19.30 på Grevinge Centralskole. Dagsordenen har kun et væsentligt punkt: Generalforsamlingen

Læs mere

Æbleværkstedet Nonnetit 2017

Æbleværkstedet Nonnetit 2017 Referat af Generalforsamlingen tirsdag den 7. marts på Centralskolen i Herrestrup Dirigent: Sten Kaspersen Referent: Jens Norbert Petersen Æbleværkstedet Nonnetit 2017 Eva Christensen(Fremover Eva C.)

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit Næste arbejdsdag æbleværkstedet fredag 6 sept. kl. 16.00. Kom og vær med til at klargøre værkstedet til den forestående mostesæson. Der bliver lavet

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 14. April 2009. Kære æbleven.

Nyhedsbrev nr. 14. April 2009. Kære æbleven. Nyhedsbrev nr. 14. April 2009 Kære æbleven. Der er gået godt og vel tre måneder siden sidste nyhedsbrev så nu er det på tide at få fulgt op på noget af det, der har været siden sidste nyhedsbrev. Indhold:

Læs mere

Alssund Biavlerforening

Alssund Biavlerforening Alssund Biavlerforening Sommer program 2015 APRIL Onsdag den 8/4 kl. 19.00. Sønderborg Roklub Film aften. Pris DKK 25,00 En hygge aften hvor vi ser filmen More than honey. Denne film sætter lup på den

Læs mere

BESKRIVELSE AF PROJEKT Æbleværksted i Grevinge Sogn

BESKRIVELSE AF PROJEKT Æbleværksted i Grevinge Sogn BESKRIVELSE AF PROJEKT Æbleværksted i Grevinge Sogn 1.Projekttitel: Æbleværksted i Grevinge Sogn 2.Oplysninger om ansøger Folkeoplysende Forening, æbleværkstedet Nonnetit, er under etablering. Adresse:

Læs mere

Månedens Smag: Oktober

Månedens Smag: Oktober Månedens Smag: Oktober af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Æblet Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8.

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Oversigt over aktiviteter i august: Tirsdag d. 1.8 Torsdag d. 3.8 Tirsdag d. 8.8 Torsdag d. 10.8 Tirsdag d. 15.8 Torsdag d. 17.8 Tirsdag d. 22.8 Torsdag

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Ingvard Madsen har altså i sin have haft sorterne fra Stødager, og det er sandsynligt, at han har haft kendskab til Matthiesens pomologi.

Ingvard Madsen har altså i sin have haft sorterne fra Stødager, og det er sandsynligt, at han har haft kendskab til Matthiesens pomologi. Edvard Madsens frugthave, Damgade 90, Sønderborg. Museum Oldemorstoft har i forbindelse med sine undersøgelser af de sønderjyske frugtsorter, fået kendskab til haven omkring det nedlagte vandværk på Damgade

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids F E B R U A R 2 0 1 7 Nyt fra Bestyrelsen Der har været en del snak om farvede hunde, både på facebook og i andre sammenhænge. Hvorfor kalder I det en sort spids, når den ikke er

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Vinter 2017/ December - Januar - Februar

Vinter 2017/ December - Januar - Februar Vinter 2017/2018 - December - Januar - Februar Nissejagt i Stensbæk Plantage - Grønne Spirer - Spring ud i naturen Så er det blevet den 1. december, en måned som børnene glæder sig til. Fordi der plejer

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Æblebladet. Sæby Nr.19. Tak til Lions Club for veste til de aktive havevenner

Æblebladet. Sæby Nr.19. Tak til Lions Club for veste til de aktive havevenner Æblebladet. Tak til Lions Club for veste til de aktive havevenner Sæby. 01. 08. 2017 Nr.19 Et stort ønske om nyt arbejdstøj til de aktive har længe stået på ønskesedlen. Vores gamle fleecetrøjer er ved

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen

Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen Velkommen til sommerens 1 nyhedsbrev med mange nyheder både udefra og fra vore egne rækker. Men sommer betyder også udflugt og på bare 24 timer var vi udsolgt

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark

Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark Fredag den 1. august Dagen var kommet hvor seks elever fra MFR skolen rejste fra Marokko til Nyvangsgården,

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

-Pa Randers Naturcenter

-Pa Randers Naturcenter Handicaptilbud -Pa Randers Naturcenter Kom ud i naturen Et tilbud fra Randers Naturcenter til voksne borgere i Randers Kommune med fysiske eller psykiske handicap. Tilbuddet består af otte forskellige

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort

Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort Kommer børn nok ud? Synes du, at det er vigtigt, at børn får oplevelser med og i naturen? Hvorfor eller hvorfor ikke? Kommer dit barn nok ud og får de rigtige

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Indhold: 1. Praktiske oplysninger til medlemmer og potentielle medlemmer 2. Søndagstræning ved Søen a. Om træning og undervisning

Indhold: 1. Praktiske oplysninger til medlemmer og potentielle medlemmer 2. Søndagstræning ved Søen a. Om træning og undervisning Nyhedsbrev #1 Sorø, oktober 2010 Indhold: 1. Praktiske oplysninger til medlemmer og potentielle medlemmer 2. Søndagstræning ved Søen a. Om træning og undervisning b. Tider og dage 3. Julearrangement med

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for september 2011

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for september 2011 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Sunday, September 11, 2011 3:53 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten september 2011 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Program Forår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Vi har en gruppe der spiller kort om tirsdagen fra kl. 9-12. Hvis nogle skulle være interesserede så

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening Bestyrelsen SIDE 12 Bende Andersen Formand Tlf. 28 97 32 05 Tlf. 59 43 44 35 Erling Knudsen Næstformand Tlf. 25 76 27 94 Lillian Bagge Nielsen Kasserer/web. Tlf. 59 43 69 02 Rita Nielsen Sekretær Tlf.

Læs mere

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at plante nyt. Vi har netop startet anlæggelsen af Haven

Læs mere

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 2019 Program Åbnings turnering Venskabs turneringer Tee 56 Sensommer turnering Udflugt 3 kølle turnering Årsafslutning Åbningsturneringen er

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Borgerbudgettering 2014 Hjarnø

Borgerbudgettering 2014 Hjarnø Så er forslagene kommet til brug af de 60000 kr. som Hedensted Kommune har stillet til rådighed gennem borgerbudgettering. Vi skal stemme om hvilket af det 9 forslag som skal gennemføres for midlerne,

Læs mere

En verden af æbler Et projekt i Brobækhus Børnehave

En verden af æbler Et projekt i Brobækhus Børnehave En verden af æbler Et projekt i Brobækhus Børnehave 29-10-2016 Beskrivelse af forløbet og foto fra aktiviteterne. På stuernes- og naturvejlederens blogs på www.brobækhus.dk kan du se flere beskrivelser

Læs mere

National bevarelse af genetiske ressourcer

National bevarelse af genetiske ressourcer K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T 2017 National bevarelse af genetiske ressourcer Sag nr. 15-3262-000009 Støttet af NaturErhverstyrelsen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Et besøg på Håndværktøjsmuseet

Et besøg på Håndværktøjsmuseet Et besøg på Håndværktøjsmuseet Vi benyttede søndag den 15. juni til et besøg på Håndværktøjsmuseet i Hørsholm. Når det lige blev den dag, er årsagen den, at den 3 søndag i juni er Mølledag overalt i landet,

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Bente og Signes have

Bente og Signes have Bente og Signes have Bente og Signe har købt mange stativer af os og mange store stativer! Jeg tænkte i starten at de måtte have en MEGET stor have, når de kunne købe så mange stativer. Ved forespørgsel

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Skovmærket. Suppekøkken på Egebo

Skovmærket. Suppekøkken på Egebo Skovmærket P leje o g oms or gs center Sko v væn get Ma rts 2018 Suppekøkken på Egebo Ti liter suppe (inkl. fyld) fik ben at gå på, da vi forleden i Egebo lavede den skønneste hønsekødsuppe helt fra bunden.

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015 Assens Kommune Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget att.: Thomas Barfoed Assens, den 27. april 2015 Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Socialistisk Folkeoplysningsforbund KØGE BUGT. Hørsholm Mølle. Program 2015 16

Socialistisk Folkeoplysningsforbund KØGE BUGT. Hørsholm Mølle. Program 2015 16 Socialistisk Folkeoplysningsforbund KØGE BUGT Hørsholm Mølle Program 2015 16 Kom med til høstmarked i andelslandsbyen Nyvang Søndag den 13. september 2015 I andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk kan vi opleve

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Bliv medlem af Rydernes Økologiske Fællesskab. og vær med til at sikre en økologisk frugtplantage i fremtiden

Bliv medlem af Rydernes Økologiske Fællesskab. og vær med til at sikre en økologisk frugtplantage i fremtiden Ryderne.dk Transport til Ryderne Nemmest i bil, men offentlig transport er mulig! Vi vil derfor opfordre til samkørsel: 1. Opret en tur på GoMore.dk 2. Spørg på torvet. Bliv medlem af Rydernes Økologiske

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere