år MAHOGNI FYRRETRÆ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1965-2005. 40år MAHOGNI FYRRETRÆ"

Transkript

1 år Å N D V Æ R K M E D T R A D I T I O N E R MAOGNI

2 TRADITIONSRIGT ÅNDVÆRK 2 Godt og solidt arbejde efter håndværksmæssige traditioner har altid været nøgleord hos VIKING vinduer & døre. Som nyudlært tømrersvend grundlagde Erik augaard, i 1965, Grønbæk Tømrer- & Snedkerforretning. elt fra starten blev der fremstillet vinduer og døre i det 140 m 2 store værksted sideløbende med den traditionelle tømrerforretning. I starten blev der primært produceret til eget forbrug, men efterhånden som årene gik steg produktionen af vinduer og døre. Midt i 70 erne udviklede vi systemet med de pålagte sprosser. Ideen med de pålagte sprosser var at lave et vindue med tynde sprosser, som i gamle dage, der samtidigt var forsynet med termoglas. De pålagte sprosser blev en stor succes og er det stadig den dag i dag. I slutningen af 70 erne afviklede vi den traditionelle tømrerafdeling for udelukkende at koncentrere os om fremstilling af vinduer og døre. Samtidig blev navnet ændret til Laangawten Vinduet. I 1998 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab med henblik på et kommende generationsskifte. Samtidig blev navnet ændret til det mere stavevenlige VIKING vinduer & døre A/S. Gennem årene er der sket en løbende udvidelse af produktionen, så vi i dag råder over 2500 m 2 moderne produktionslokaler. Viking vinduer & døre er medlem af VinduesIndustrien ligesom vi er tilsluttet DVC (Dansk Vindues Certificering). DVC er et uafhængigt kontrolorgan, der er tilknyttet Teknologisk Institut. Gennem alle årene har vi bestræbt os på at levere vinduer og døre i en høj kvalitet så de kan være til glæde for vore kunder mange år frem i tiden.

3 Gammeldags Profiler eller moderne? Viking giver dig mulighed for at vælge den profil, som passer bedst til dit hus. Uden merpris kan du frit vælge den klassiske bondehusprofil, den smukke kvartstafprofil, den slanke ny profil eller helt uden profil. Lodpost og vinduesrammer med kvartstafprofil. er vist med anverfer og konsol i ægte messing. (Ikke standard). Tynde sprosser med bondehusprofil. KVARTSTAF ONDEUS Gennemgående sprosser med kvartstafprofil NY PROFIL UDEN PROFIL 3 Ny profil udføres for visuelt at lette lodposten. Vinduesrammer og tværposter er ikke profilerede.

4 Sidehængt Side-sving Tophængt Kan enten leveres med anverfere og stormkrog eller med 1-grebs lukke og bremse Kan drejes så den udvendige del vender indad. Det er en fordel ved rengøring af ruder, som ikke kan nås udefra. Det traditionelle tophængte vinduesbeslag giver mulighed for at åbne vinduet i bunden. SOLIDT RÅTRÆ OG RIGTIGT ÅNDVÆRK: Gedigne løsninger efter stolt snedkertradition 4 Råvarekontrol er med til at sikre den høje kvalitet. Fyrretræsprodukter fremstilles af kernetræ fra det nordlige Skandinavien. Maghoni-produkter fremstilles af træ med stor massefylde, dvs. tungt og godt træ. Vi udfræser til hængsler og opnår dermed optimal bæreevne og flot finish. Rammefalsen fremstår med en glat og rengøringsvenlig overflade. Alle samlinger med vandrette og lodrette poster er udført med tapper og taphuller. Det er en velkendt og håndværksmæssig korrekt samlingsmetode, som giver vinduerne stor styrke

5 Topstyret Top-sving Vippe Kan åbnes i bunden, samtidig med at rammen sænker sig. Vinduet kan vendes helt rundt, så den udvendige del kan rengøres indefra. Rammen vender udenfor, så den ikke griber i gardiner o. lign. Kan drejes helt rundt, så den udvendige side kan rengøres indefra. Drejer over midten af rammen, hvilket giver god balance i vinduet OVERFLADEEANDLING Som standard, leveres alle vinduer og døre, i fyrretræ, vakuumimprægnerede og overfladebehandlede. Overfladebehandlingen kan fravælges såfremt det ønskes. Når elementerne leveres med overfladebehandling er de behandlet overalt, i glasfalsen, bag beslag og på den side af karmen, som vender mod muren. Overfladebehandling kan udføres i nedenstående standardfarver og efter RAL eller NCS numre. INDFARVET ALU-LISTE Elementer leveret i standardfarver, monteres med pulverlakerede bundglaslister i samme farve. (Der kan forekomme nuanceforskelle) Elementer leveret uden overfladebehandling eller i specialfarve monteres med eloxerede alu-bundglaslister vilket udfald, der kan forventes af industrielt overfladebehandlede træelementer, kan læses i VinduesIndustriens Tekniske bestemmelser bilag 14, som kan rekvireres hos os. Elementer fremstillet i mahogni leveres som standard oliebehandlet. Oliebehandlingen er med til at fremhæve træets naturlige varme lød. Mahognielementer vedligeholdes med en årlig oliebehandling, så træets flotte udseende bevares, og det sikres mod nedbrydelse. ENERGIRUDER - helt til kanten RAL 9010 RENVID TS 5657 ANTIKVID TS 7086 LYSGRÅ RAL 7042 TRAFIKGRÅ Alle ruder er energiruder, forsynet med varm kant, som forbedrer rudens isoleringsevne i randzonen og minimerer kondenseringsproblemer. 5 TS 7069 ALMUELÅ RAL 5013 KOOLTLÅ TS 7536 GRØN UMRA TS 5766 SVENSKRØD TS 5701 TEAK RAL 8016 MAOGNI TS 5717 SORT Der tages forbehold for afvigelser i de trykte nuancer.

6 Landligidyl UNDER ØGEN

7 Ved Demstrup, nord for Kjellerup ligger dette hyggelige landsted for enden af en markvej i ly af gamle bøgetræer. Den gamle beboelse stod ikke til at redde så man valgte at opføre et nyt stuehus, hvor den landlige idyl kunne videreføres. Den klassiske byggeskik med afvalmede gavle og murede gesimser understreges af de gedigne bondehus-vinduer med kvartstaf profilering og 42 mm gennemgående sprosser. Vinduerne er monteret med anverfere og stormkroge som traditionen foreskriver. Indgangsdør og sideparti er fremstillet som ét element med fælles midterpost for at opnå et let og ensartet udseende. Det bløde lys reflekteres smukt af vinduernes profilering. 7 De mange franske døre giver et flot lys og god kontakt til de udendørs arealer.

8 NYT UDSYN til elever og lærere De gamle skolebygninger der i dag huser Kornmod Realskole er fra sidst i 0-tallet. Ved renoveringsopgaven søgte man tilbage til ejendommens oprindelige udseende og derfor smykkes bygningerne nu af nye dannebrogsvinduer fra Viking. Et eksempel på, at Viking er velegnet til at håndtere store som små opgaver. 8

9 Traditionelle dannebrogsvinduer med kvartstaf profilering

10 Udkigspost i baghaven 10 Vinduernes sprosseinddeling er med til at tegne husets linjer. Lad ikke skrå hjørner være en begrænsning for vinduernes udformning. Viking producerer også sammensatte elementer, som passer til netop dit hus. Indgangsparti med matchende sideparti.

11 At bygge sit eget hus er en stor og spændende opgave. Derfor er det vigtigt at have gode sparringspartnere under hele byggeprocessen. Viking kan med sine 40 års erfaring give dig professionel vejledning. uset her fremstår som en smuk helhed med moderne vinduer fra Viking. Et godt eksempel på, at samarbejdet om det rette stiludtryk skaber et flot resultat 11

12 Elegante sprosser giver stilsikker 12 Dobbelt døre med tynde sprosser giver både karaktér og en uforstyrret udsigt. De smalle pålagte sprosser giver vinduer og døre et originalt udseende, og bevarer samtidig vinduernes isoleringsevne pga. den ubrudte glasflade

13 romantik De tynde pålagte sprosser understreger husets elegante stil og giver et spændende lysindfald, der skaber en lys og let stemning. Den store glaskarnap giver en flot panoramaudsigt til de skønne naturområder. Sprosseopdelingen tegner rummets linjer og viderefører stilen i huset. 13 Smalle sprosser giver et stort lysindfald og gode udsigtsforhold. Den dobbelte terrassedør tilfører huset en hyggelig charme.

14 Nye vinduer og døre er en investering, der er til daglig glæde, og som samtidig er med til at forhøje din boligs værdi. 14 Godt snedkerarbejde kendes på detaljer med flot finish Ved byggeriet her valgte bygherren mahognivinduer og døre for at fuldende den gedigne og solide byggekvalitet. yggestilen udstråler gennemført kvalitet og flot finish. Som standard leveres mahognivinduer med brune aluminiumsbundglaslister. De kan også leveres med eloxerede aluminiumsbundglaslister, som vist på billedet, eller med træbundglaslister.

15 Gedigen MAOGNI Mahognipartierne giver en flot kontrast i det lyse rum 15 Sammenbyggede elementer i skrå vinkel. Fast vinduesparti med oplukkeligt vindue. Profiler kan gøre de lodrette poster smallere.

16 elstøbt løsning der giver karaktér Mahognivinduernes mørke lød, giver varme og stemning i dette store lyse rum. Den høje gavl er ekstra udsat for slagregn og solens udtørrende stråler - derfor var mahogni et oplagt valg. Vinduespartierne kan holde i mange årtier, blot de jævnligt får oliebehandling. Oplukkelige vinduesrammer sikrer at stuen ikke bliver for varm i sommermånederne. 16 Når der ikke skal være plads til radiatorer, er det nærliggende at lade vinduerne gå helt ned til gulvniveau. Friskluft-ventiler kan sidde i vinduerne, hvis man vil undgå huller i murværket. Den ny profil er anvendt til alle husets vinduer og døre

17 PRISLISTE Viking fremstiller vinduer og døre efter individuelle mål uden merpris. Det er især en fordel når der skal skiftes vinduer og døre i ældre huse, hvor vi kan levere i mål, der passer præcis til huset. Sådan læses prislisten Eksempel: 1 stk. S2-00 Sidehængt vindue Mål: 96 x 115 cm. Find nærmeste større mål: 100 x 120 cm Pris kr. 2785,- Alle priser er ekskl. moms. Der tages forebehold for trykfejl og ændringer i de tekniske specifikationer 17 Vinduespartierne som går til loftet giver stort lysindfald og flot panoramaudsigt. Valget af mahogni understreger husets elegante og eksklusive karakter. Mahogni er et kvalitetsprodukt, der indeholder en stor mængde naturlige olier, som er med til at beskytte træet. Mahognielementerne leveres oliebehandlede og kræver således kun en let vedligeholdelse, som kan klares med en årlig oliebehandling.viking anvender kun tungt og godt mahogni træ.

18 SIDEÆNGTE VINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET S1-00 Sidehængt vindue Med anverfere og stormkroge S2-00 Sidehængt vindue Med anverfere og stormkroge S3-00 Sidehængt vindue Med anverfere og stormkroge S1-01 Sidehængt vindue med sprosse S2-01 Sidehængt vindue med sprosser

19 SIDEÆNGTE VINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET S3-01 Sidehængt vindue med sprosser S1-02 Sidehængt bondehusvindue S2-02 Sidehængt bondehusvindue S3-02 Sidehængt bondehusvindue S1-03 Sidehængt vindue med sprosser

20 SIDEÆNGTE VINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET S2-03 Sidehængt vindue med sprosser S3-03 Sidehængt vindue med sprosser S1-11 Sidehængt sprossevindue S2-11 Sidehængt sprossevindue S3-11 Sidehængt sprossevindue

21 SIDEÆNGTE VINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET S1-12 Sidehængt sprossevindue S2-12 Sidehængt sprossevindue S3-12 Sidehængt sprossevindue S1-13 Sidehængt sprossevindue S2-13 Sidehængt sprossevindue

22 SIDEÆNGTE VINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET S3-13 Sidehængt sprossevindue SFK2-00 Sidehængt vindue med fast karm Med anverfere og stormkroge SFK3-00 Sidehængt vindue med fast karm Med anverfere og stormkroge SFR3-00 Sidehængt vindue med fast ramme Med anverfere og stormkroge SFR Sidehængt vindue med fast ramme Med anverfere og stormkroge 22 mm pålagte sprosser

23 DANNEROGSVINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET D Dannebrogsvindue Med anverfere og stormkroge D Dannebrogsvindue Med anverfere og stormkroge D Dannebrogsvindue Med anverfere og stormkroge D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue

24 DANNEROGSVINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue

25 DANNEROGSVINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue D Dannebrogsvindue

26 FREDERIKSERG-/ DANNEROGSVINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET DFK Frederiksberg med fast karm Med anverfere og stormkroge DF Frederiksberg med fast ramme Med anverfere og stormkroge DF Dannebrogsvindue Med anverfere og stormkroge DF Dannebrogsvindue DF Dannebrogsvindue

27 TOPSTYREDE VINDUER OVERFLADEEANDLET MAOGNI OLIEEANDLET TS1-00 Topstyret vindue TS2-00 Topstyret vindue TS1-01 Topstyret vindue Gennemgående sprosser TS1-11 Topstyret vindue Gennemgående sprosser TS1-12 Topstyret vindue 22 mm pålagte sprosser vandret og gennemgående sprosser lodret

Velkommen. til Outrup Vinduer og Døre

Velkommen. til Outrup Vinduer og Døre Den ægte vare 1 Velkommen til Outrup Vinduer og Døre Velkommen til Outrup Vinduer & Døre, en familieejet og ejerledet dansk virksomhed beliggende på Mors. I mere end 40 år har vi produceret kvalitetsvinduer

Læs mere

De smukkeste rammer om din udsigt

De smukkeste rammer om din udsigt Dansk produceret kvalitetsprodukt De smukkeste rammer om din udsigt Bøjsø døre og vinduer gedigent håndværk bygget på solide traditioner! 2 Kvalitet og tradition»vi har produceret vinduer og døre siden

Læs mere

Vinduer for livet Designvinduer til ombygning og nybyggeri

Vinduer for livet Designvinduer til ombygning og nybyggeri Vinduer for livet Designvinduer til ombygning og nybyggeri Nye vinduer? En god investering At vælge nye vinduer og døre er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser. Det betaler sig derfor at vælge

Læs mere

Inkl. vejledende prisliste ekskl. moms. September 2012. Outline vinduer og døre

Inkl. vejledende prisliste ekskl. moms. September 2012. Outline vinduer og døre Inkl. vejledende prisliste ekskl. moms. September 0. Outline vinduer og døre Tryghed er at være sikker Vinduer og yderdøre i Træ/Alu ENERGY Træ/Alu TRÆ Vi ved godt, det er en stor beslutning at få nye

Læs mere

Vinduer og døre i træ/alu. kastrupvinduet.dk

Vinduer og døre i træ/alu. kastrupvinduet.dk Vinduer og døre i træ/alu kastrupvinduet.dk Tætningsliste på karmen Alukarm Trækarm Træramme Øvrige Kastrup-fordele: l Høj finishgrad l Skjulte dræn l Ingen kuldebro fra ydre alu til indre træ i vinduer

Læs mere

Vinduer og døre, der holder. InspIratIon marts 2014

Vinduer og døre, der holder. InspIratIon marts 2014 Vinduer og døre, der holder InspIratIon marts 0 INDHOLDS- FORTEGNELSE HVORDAN GØR JEG? ERIK PEITERSEN GUIDER DIG TIL NYE VINDUER HVORFOR VÆLGE RATIONEL? 6 INTRO 7 MATERIALER OG KVALITET 8 ENERGI 9 HOLDBARHED

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

Vinduer og døre i træ og træ/alu

Vinduer og døre i træ og træ/alu Vinduer og døre i træ og træ/alu Tryghed er at være sikker Vinduer og yderdøre i Træ/Alu ENERGY Træ/Alu TRÆ Vi ved godt, det er en stor beslutning at få nye vinduer og døre. åde økonomisk og i forhold

Læs mere

Vinduer og døre i træ og træ/alu

Vinduer og døre i træ og træ/alu Vinduer og døre i træ og træ/alu Tryghed er at være sikker Vinduer og yderdøre i Træ/Alu ENERGY Træ/Alu TRÆ Vi ved godt, det er en stor beslutning at få nye vinduer og døre. åde økonomisk og i forhold

Læs mere

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN INDHOLD Velkommen 3 Valg af vinduer 4-5 Produktprogram 6-7 Krone Fyr 8-9 Krone Mahogni 10-11 Krone COto 12-13 Miljøet 14 Krone Døre 15 Designfrihed 16 Historien bag 17 Egen produktion 18 Krone produkter

Læs mere

VINDUER FOR LIVET. Designvinduer til ombygning og nybyggeri

VINDUER FOR LIVET. Designvinduer til ombygning og nybyggeri VINDUER FOR LIVET Designvinduer til ombygning nybyggeri EN GOD INVESTERING At vælge nye vinduer døre er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser. Det betaler sig derfor at vælge dem omhu tanke

Læs mere

KASTRUP producerer vinduer og døre, der holder form og funktion mange år frem måske resten af din levetid.

KASTRUP producerer vinduer og døre, der holder form og funktion mange år frem måske resten af din levetid. Kig ind til kastrup FORORD Danskerne skifter vinduer som aldrig før. Ikke bare for at kunne nyde udsigten, men fordi vinduer og døre er et centralt element i husets energiregnskab. En lav årlig kvadratmeterudgift

Læs mere

klarbesked om vinduer og døre nilsenvinduer

klarbesked om vinduer og døre nilsenvinduer klarbesked om vinduer og døre nilsenvinduer klar besked om vindueskøbets faser At købe vinduer og døre er en vigtig beslutning. Vigtig fordi, det ofte er en større investering, det er en langsigtet investering

Læs mere

Scandi, Nobel, EG, Trendy, Koblede

Scandi, Nobel, EG, Trendy, Koblede Brugervejledning Betjening og vedligeholdelse af vinduer og døre Scandi, Nobel, EG, Trendy, Koblede DK 9600 Aars Tlf. +45 98 62 10 44 info@mejan.dk www.mejan.dk 1 Indholdfortegnelse: Indledning:... 3 Vinduer:...

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

brugervejledning vinduer og døre træ aluminium

brugervejledning vinduer og døre træ aluminium brugervejledning vinduer og døre træ aluminium Idealcombi ønsker dig tillykke med de nye vinduer og yderdøre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Idealcombi A/S er en af Danmarks største

Læs mere

Astrup Have. Kontech A/S. brugervejledning vinduer og døre træ aluminium

Astrup Have. Kontech A/S. brugervejledning vinduer og døre træ aluminium Astrup Have Kontech A/S brugervejledning vinduer og døre træ aluminium Idealcombi ønsker dig tillykke med de nye vinduer og yderdøre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Idealcombi A/S

Læs mere

brugervejledning vinduer og døre træ aluminium

brugervejledning vinduer og døre træ aluminium brugervejledning vinduer og døre træ aluminium Idealcombi ønsker dig tillykke med de nye vinduer og yderdøre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Idealcombi A/S er en af Danmarks største

Læs mere

brugervejledning vinduer og døre træ aluminium

brugervejledning vinduer og døre træ aluminium brugervejledning vinduer og døre træ aluminium Idealcombi ønsker dig tillykke med de nye vinduer og yderdøre, som vi håber, du vil få glæde af i mange år fremover. Idealcombi A/S er en af Danmarks største

Læs mere

Håndværker- og. brugervejledning. Træ & træ/aluelementer

Håndværker- og. brugervejledning. Træ & træ/aluelementer Håndværker- og brugervejledning Træ & træ/aluelementer INDHOLDS fortegnelse 2 Det sikre valg 3 VinduesIndustrien 4 Modtagelse og opbevaring 4 Montering, fastgørelse og fugning 5 Funktion og betjening 12

Læs mere

ALUX DANSKE VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALUMINIUM

ALUX DANSKE VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALUMINIUM DANSKE VINDUER OG DØRE I TRÆ/ALUMINIUM DANSK KVALITET DANSK HÅNDVÆRK I 2015 er det 40 år siden Hvidbjerg Vinduet startede med at producere vinduer. Vi er stolte over, at det op igennem årene er lykkedes

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VINDUESINDUSTRIEN VinduesIndustrien, der blev stiftet i 1977, er en brancheforening for knap 100 danske producenter af vinduer og yderdøre. VinduesIndustrien s overordnede formål

Læs mere

Den originale kvist. Håndbog om tagkviste. uattro Færdigkvist

Den originale kvist. Håndbog om tagkviste. uattro Færdigkvist Den originale kvist Kvistens ABC Håndbog om tagkviste uattro Færdigkvist 1. udgave 2006 Quattro Færdigkviste Tættere på himlen med mere lys i livet. Skab smukke rum. 2 indhold: Kvistens historie................

Læs mere

LOKATION: Isbjerget, Aarhus Havnefront, Danmark. Arkitektgruppe: CEBRA (DK), JDS Architects (DK), SeARCH (NL) og Louis Paillard (FR).

LOKATION: Isbjerget, Aarhus Havnefront, Danmark. Arkitektgruppe: CEBRA (DK), JDS Architects (DK), SeARCH (NL) og Louis Paillard (FR). PRO TEC Katalog LOKATION: Isbjerget, Aarhus Havnefront, Danmark. Arkitektgruppe: CEBRA (DK), JDS Architects (DK), SeARCH (NL) og Louis Paillard (FR). 2 Velkommen til PRO TECs katalog PRO TEC Introduktion

Læs mere

uattro Færdigkvist Den originale kvist Kvistens ABCD Håndbog om tagkviste

uattro Færdigkvist Den originale kvist Kvistens ABCD Håndbog om tagkviste Den originale kvist Kvistens ABCD Håndbog om tagkviste uattro Færdigkvist 2. udgave 2008 Quattro Færdigkviste Tættere på himlen og mere lys i livet. Skab smukke rum. 2 Kvistens ABCD En håndbog for folk

Læs mere

Vis hvem du er med unikke yderdøre

Vis hvem du er med unikke yderdøre Yderdøre ADVANCE - LINE Vis hvem du er med unikke yderdøre spændende»stjerneskud«af yderdøre, der forener kvalitet med dit personlige udtryk 5 Stil krav til din yderdør 6 Klassiske yderdøre 8 Funktionelle

Læs mere

Brugervejledning og produktinformation

Brugervejledning og produktinformation Brugervejledning og produktinformation Vinduer og døre i træ og træ/alu Indhold Modtagelse og opbevaring 4 Aflevering 4 Hvad er hvad på et vindue... 5 Montering og fastgørelse 6 Betjening og funktion Vinduer

Læs mere

Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast.

Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast. VINDUESMAGASIN 2014 Side 05 Frit valg på alle hylder Nye muligheder med nyt vinduessystem fra Primo Vinduer: Tre materialer, ét design. Træ/alu, plast/alu eller plast. Side 12 Design dine egne vinduer

Læs mere

brugervejledning hjem med gode energier

brugervejledning hjem med gode energier Hjem med gode energier brugervejledning hjem med gode energier RTIONEL brugervejledning 1 Tillykke med dine nye vinduer og døre fra Rationel Du har valgt et kvalitetsprodukt, der er udviklet og fremstillet

Læs mere