F ol ke da ns er sp rø. Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Nytårsbal Flere billeder side 12

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F ol ke da ns er sp rø. Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Nytårsbal Flere billeder side 12"

Transkript

1 F ol ke da ns er sp rø Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2012 Nytårsbal 2012 Flere billeder side 12

2 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent Grølsted, Stengårds Alle 148, 2800 Kgs. Lyngby. Tlf.: Mail: Lejla Thorslund, Solnavej 104, 2. th., 2860 Søborg. Tlf.: Mail: Preben Madsen, Silene Alle 13 H, 2860 Søborg. Tlf.: Mail: Hanne Reumert, Sønderdalen 5 B Dyssegård. Tlf.: Mail: hannegr@hotmail.dk Jørgen Tind, Åvendingen 4 A, 2700 Brønshøj. Tlf.: Mail: jorgentind@ .dk Danseleder Musik Harmonika Redaktør Inge Smeltz Aaberg Nina Guldhammer Else Donatzky, Provst Bentzons Vej 101, 2860 Søborg. Tlf.: Mail: mormor.donatzky@ .dk Foreningen har fast danseaften hver onsdag mellem kl og i perioden september til april i dansesalen, Telefonvej 8. Foreningen deltager endvidere i stævner og opvisninger samt arrangerer medlemsfester og rejser. I sommerhalvåret også gåture. Folkedansersprøjten/Krabasken forventes at udkomme igen ultimo august Deadline for indlevering af stof 1. august Foreningens hjemmeside:

3 Kære medlemmer. Tak for jeres store engagement og hjælpsomhed ved vore mange store dansearrangementer. Det er flot at vi de fleste onsdage er 5 kvadriller. Det er også flot at 4 kvadriller kommer ½ time før og træner baldanse. Tilslutningen til de store arrangementer er også formidabel. Hjælpsomheden ved de store arrangementer er også i top. Her tænker jeg især på nytårsballet, hvor der i år var ekstra brug for hjælp, fordi kommunen bygger terrasserne om og vi måtte dække op i foyeren m.m. Tilslutningen til nytårsballet i år var rekord, 252 dansere + 10 musikere, lydmand og instruktører i alt 262 (Hvem siger krise) Men vi skal se fremad og jeg kan anbefale følgende 4 arrangementer: Lørdag d. 24 marts skulle vi have haft afslutnings opvisning og legestue! Det er blevet ændret til intern middag med dans, kun for Bagsværd og vor forening. Som en lille tak for hjælpe m.m. vil aftenen være gratis. Dog er det meningen at vi hver især skal have en ret mad med til fælles pot-luck bord. Det vil helt sikkert blive en hyggelig aften. Onsdag d. 25 april er der Generalforsamling, se indkaldelsen andet sted i bladet. Søndag d. 29 april har vi vort store dansearrangement Dans på Tværs Se annonce og omtale andet sted i bladet. Der vil også komme omtale og annoncer i Gladsaxebladet efter påske. Søndag d. 3 juni. Aldershvilestævnet i Aldershvile Slotspark ved Bagsværd Sø. I år må vi få sol? De to sidste år har det været regnvejr, så i år skal vi have sol. Også i år har vi fået en række gode orkestre til at stille op. Jensen & Bugge, Roskilde Spillemandslaug, De Dysted Spillefolk, De Trådløse Norner og mange flere. Der er som de senere år 2 scener med hver sit dansegulv så vi håber på rigtig mange deltagere. For 4 år siden var vi 2000, det skal vi slå i år når det nu bliver godt vejr. Plakater og flyers skulle være klar til påske, så håber jeg at mange vil være med til at dele dem ud. Fortsætter side 4

4 Fortsat fra side 3 Til slut vil jeg lige gøre opmærksom på, at onsdagene d. 11 og 18 april er der folkedans, og onsdagene d maj er der træning i baldanse. Alle dage fra kl. 19,30 på Telefonfabrikken,Gladsaxe Kulturhus. Se i øvrigt næste sæsons program på kalenderen. Bent. V i har i denne sæson haft nogle virkelig dejlige indslag, to inspirerende foredragsholdere og en meget underholdende viseaften. Tak for ideer og hjælp til disse. De sidste onsdage har jeg tænkt mig, at vi skal hygge os og drøfte, hvad vi skal og kan bruge vores onsdage til i næste sæson. Det er jo med økonomisk støtte fra lopperne, vi har mulighed for at betale for underholdning udefra, Hjertelig tak til dem, om vi kan blive ved med at regne med det, er uvist. Hanne. Billederne i dette blad er leveret af: Anton Frederiksen og Bente Yvonne Olsen. Dato m.m.: se opslag i dansesalen. Striberne fra 1943 af Piet Hein.

5 Generalforsamling 25. april 2012 kl fællesrummet, Telefonfabrikken, Gladsaxe Kulturhus. Dagsorden: 1/ Valg af dirigent. 2/ Beretning om foreningens virksomhed. 3/ Fremlæggelse af revideret regnskab. 4/ Indkomne forslag. 5/ Valg ifølge lovenes 7 A/ næstformand: Lejla Thorslund B/ kasserer: Preben M. Madsen C/ sekretær (webmaster): Jørgen Tind Alle er villige til genvalg D/ Revisor. E/ Fanebærer 6/ Eventuelt Ifølge vedtægternes 5 skal forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen. Husk at medbringe kaffe/the til eget forbrug. Foreningen er vært ved 2 stk. smørrebrød. På bestyrelsens vegne. Bent Grølsted. Folkedanserforeningen Gladsaxe-Søborg indkalder til ordinær generalforsamling, onsdag d. 25 april 2012, kl. 19,30 i fællesrummet Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus

6 Den 12. februar mødte ca. 50 feststemte medlemmer i dansesalen til en velkomstdrik. Inden vi gik ind i fællesrummet til nogle smukt pyntede borde med friske blomster og levende lys, trak samtlige herrer et bordnummer. Middagen bestod af gravede laks med sennepsdressing og dejlig hjemmebagt surbrød, derefter forloren skildpadde. Desserten var friske frugter. Til middagen fik vi hvid- og rødvin. En festsang blev fordelt på bordene. Efter middagen blev der danset en time, hvorefter der blev serveret kaffe med dejlig tærte. Under kaffen var der underholdning. Bl.a. af Kjeld og Karen som flot udklædt gav den som Lisbeth og Jokum i Der er hul midt i spanden. Derefter kom Børge ind udklædt som en let levende dame og sang om Styrmand Mohr der sejlede fra Hundested til Grenå. Niels Aage havde også noget at fortælle. Der var en præmie for den fineste hat, det blev Karen. Det var helt igennem en dejlig aften. Tak til arrangørerne. Esther Godtfredsen.

7 Nytårsbal 2012 Først og fremmest en stor tak til bestyrelsen og dens medhjælpere for en flot og vel tilrettelagt fest, en rigtig gallafest for folket. Hallen foran aulaen på Høje Gladsaxe Skole var udnyttet maksimalt, det siger ikke så lidt, for den er stor! Det må have voldt en del hovedbrud at få det hele til at klappe, men smukt så det ud, da gæsterne ankom, bordene var dækket af mørkeblå duge og smukt foldede hvide servietter, prikken over det berømte i - de mange levende lys i smukke kandelabre - velkommen til fest! Vor nytårs fest som startede så småt for 13 år siden har fået vokseværk, antallet af danseglade gæster fra ind- og udland er ved at sprænge rammerne, i år var det største antal nogensinde, ca.260 personer, alle iklædt galla. Det var en fornøjelse at sidde over og beundre de smukke kjoler, hvilken variation i farver og stil! Statelige herrer, desværre i undertal, var belevne kavalerer, og gjorde deres bedste for at alle fik rørt sig. Er der noget, jeg har misforstået? Er det ikke herrerne, der skal anmode damerne om at blive skrevet på balkortet? Ligeledes synes jeg, det hyggelige samvær om spisningen bliver ret så forstyrret af, at folk suser rundt for at finde dansepartnere, men det kan måske ikke gøres på et andet tidspunkt.? Inge, du er suveræn, din ledelsesform kender vi, stemmen går klart ud til de dansende, og dine små indlæg om dansene er et fint indslag både for dansere og oversiddere. Du havde den bedste udkigspost oppe fra scenen ud over den bølgende menneskemasse og et meget velspillende orkester bag dig. Alting får en ende også denne dejlige aften, tak til alle for trin og fejltrin, begge dele er en kilde til latter og moro. T.S.

8 Selskabsdanse. Vi prøver at suge selskabsdanse til os flere steder fra og har derfor deltaget i 2 Søndagskurser, de kan anbefales! Først i Bjernede forsamlingshus hos Bertha og Peter Thomsen (bepethomsen@stofanet.dk), hvor disse 2 billeder er fra. På Lindegårdsskolen i Slangerup, hos Janne og Henning Eskildsen (ja.eskildsen@mail.dk), hvor de næste foto er fra Som man kan se på billederne, var det nogle fornøjelige og lærerige timer, vi tilbragte med mange dejlige mennesker, vi både hyggede os og arbejdede, man kan jo ikke lære for meget, Ruth og Anton.

9 Dans på tværs Søndag den 29. april, fra kl. 14,00 til kl.16,30. Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, Festlig og fornøjelig danseoplevelse hvor 9 kendte Gladsaxe borgere konkurrerer i tango, folkedans, linedance og seniordans, med god hjælp af dansere fra Bagsværd Folkedanserforening, Gladsaxe Tangoforening, Folkedaserforeningen Gladsaxe-Søborg, Mørkhøj Country- Linedancers, seniordanserne i Gladsaxe.. Den fra TV kendte dansereporter Poul Erik Andersson er konferencier, og musikken leveres af husorkestret Steen, Nina & Co. Dommerpanel med 4 dommere, en fra hver danseart. Program: Kl. 14,00 Præsenteres programmet og de 9 kendte. Derefter danses i 4 afsnit, et for hver danseart. Hver afsnit indledes med en kort opvisning i pågældende danseart. Der konkurreres i 3 heat med 3 kendte + dansepartner fra hver dan seart. Der gives point efter hvert heat. Kl. ca. 15 Kort pause hvor der kan købes kaffe, kage, øl og vand. Kl. 15,30 den store finale med præmie overrækkelse etc. I mindre pauser er der musik og underholdning. Efter finalen afsluttes arrangementet med dansemusik, så der er mulighed for alle at få en dans eller tre. GRATIS ENTRE De 9 kendte Gladsaxe borgere. Borgmester Karin Søjberg Holst. Byrådsmedlem, Kulturudvalgsformand Katrine Skov. Redaktør, Bladchef Gladsaxebladet, Mette Hviid. Gymnastiklærer Lis Greisholm Christiansen. Herle Klitford, Gladsaxe Kommunes Socialog Sundhedsforvaltning. Viceborgmester Ebbe Skovsgaard. Byrådsmedlem, tdl. Fmd. Kulturudvalget, Lars Abel. Sportsmand, atletikveteran Preben Mangart. Tdl. Fmd. Gladsaxe Håndværkerforening Poul Hansen Arrangører er ovennævnte danseforeninger i Gladsaxe Kommune. En stor tak til Gladsaxe Kommunes initiativfond, samt Nordea Danmark Fonden, uden hvis støtte det ikke havde været muligt at gennemføre dette festlige arrangement.

10 Hurra vi skal på skovtur søndag den 17. juni 2012 Bussen kører kl fra Telefonfabrikken Hvorhen kører vi? Pris for hele dagen? Medbringe mad? Hjemkomst? Du har sikkert flere spørgsmål. Alle bliver besvaret på generalforsamlingen den 25. april. Du kan efter denne dag ringe til: Jette og Ole - tlf Venlig hilsen og på gensyn Rose og Preben - Jette og Ole

11 Kalender 2012 Dato Tid Sted Aktivitet 24.mart s Telefonfabrikken Putlock party m/dans Se nedenfor. 25.april Telefonfabrikken Generalforsamling 29.april Se side 9 Telefonfabrikken Vild med dans Dans på tværs 2.+9, ,30 Telefonfabrikken Træning i baldanse 3.juni Aldershvile Slotspark 17. juni 9.00 Se side 10 Skovtur Aldershvilestævnet Program senere 15.aug. 19,30 Telefonfabrikken Træning til opvisning 18.aug, Gladsaxe Rådhus Gladsaxe Kulturdag 22.aug. 19,30 Telefonfabrikken Træning til opvisning 26.aug. 9,45 Frilandsmuseet Dansens Dag 5.sept Telefonfabrikken Sæsonstart 8.sept. Telefonfabrikken Opvisning. Åbent hus 28.okt Telefonfabrikken Kursus i baldanse 17.nov. 17,00 Telefonfabrikken Minibal med middag 19.jan Høje Gladsaxe Det store Nytårsbal 24/ Alle medbringer en ret til fælles bord, samt bestik og tallerken til eget brug. Entreen er gratis. Husk Kaffemik Den sidste onsdag i hver måned er der dans kl i dansesalen. Vi drikker den medbragt kaffe kl i fællesrummet sammen med de passive medlemmer.

12

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Guldbrudeparret. Flere billeder på side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Guldbrudeparret. Flere billeder på side 12 Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2013 Guldbrudeparret Flere billeder på side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. ovember 2008

Folkedansersprøjten. Krabasken. ovember 2008 Folkedansersprøjten Krabasken ovember 2008 Dansesæsonen er nu godt i gang. Selv om vort medlemstal er gået lidt ned er vi stadig over 100 medlemmer medregnet passive og vi er heldigvis 6 7 kvadriller til

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2011. Loppemarked 1. oktober 2011. Læs side 5, flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2011. Loppemarked 1. oktober 2011. Læs side 5, flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken November 2011 Loppemarked 1. oktober 2011 Læs side 5, flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem

Læs mere

Marts Foto: Bente Yvonne Olsen. Tove Smidth holdt en fin tale ved 80 års jubilæet.

Marts Foto: Bente Yvonne Olsen. Tove Smidth holdt en fin tale ved 80 års jubilæet. Marts 2017 Foto: Bente Yvonne Olsen Tove Smidth holdt en fin tale ved 80 års jubilæet. Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner. Formand Bent Grølsted Næstformand Margrete Debois Kasserer Mogens Heimann

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. April Der er flere billeder på side 12 og omtalen side 5.

Folkedansersprøjten. Krabasken. April Der er flere billeder på side 12 og omtalen side 5. Folkedansersprøjten Krabasken April 2009 Der er flere billeder på side 12 og omtalen side 5. Formand Foreningens bestyrelse og kontaktper- Bent Grølsted, Stengårds Allé 148, 2800 Kgs. Lyngby. Tlf: 4498

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2013. Dansepladsen på Frilandsmuseet 27. september 2013. Se også: www.gladdans.dk

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2013. Dansepladsen på Frilandsmuseet 27. september 2013. Se også: www.gladdans.dk Folkedansersprøjten Krabasken November 2013 Dansepladsen på Frilandsmuseet 27. september 2013 Se også: www.gladdans.dk Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bent Grølsted,

Læs mere

September 2016 Bestyrelsen april 2016

September 2016 Bestyrelsen april 2016 September 2016 Bestyrelsen april 2016 Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner. Formand Bent Grølsted Næstformand Margrete Debois Kasserer Mogens Heimann Bestyrelsesmedlem Fini Gjerløv Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2012. Aktivitet ved spiseteltet, Aldershvile 2012. Se flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2012. Aktivitet ved spiseteltet, Aldershvile 2012. Se flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken August 2012 Aktivitet ved spiseteltet, Aldershvile 2012 Se flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. November Bestyrelsen underholder på 10 årsdagen. Flere billeder på side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. November Bestyrelsen underholder på 10 årsdagen. Flere billeder på side 12 Folkedansersprøjten Krabasken November 2012 Bestyrelsen underholder på 10 årsdagen Flere billeder på side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2015. Folkedragter på Ballerup Museum. Dukkerne er i halv legemsstørrelse.

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2015. Folkedragter på Ballerup Museum. Dukkerne er i halv legemsstørrelse. Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2015 Folkedragter på Ballerup Museum Dukkerne er i halv legemsstørrelse. Se flere billeder på foreningens hjemmeside. Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand

Læs mere

Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner

Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Folkedansersprøjten/ Krabasken September 2014 Dette billede er taget omkring 1975 Læs mere om billedet på side 9 Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand Bent Grølsted Næstformand Bjarne Jensen

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Februar - marts Årgang Nr. 1

Februar - marts Årgang Nr. 1 Februar - marts 2016 9. Årgang Nr. 1 Husk tilmelding til fællesspisning til generalforsamlingen den 4. april, se nærmere side 6. 3 4 6 7 8 10 11 12 14 Indhold Bestyrelsens side Præsentation af Henny Fællesspisning

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2011. Vinterfesten 2011. Flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2011. Vinterfesten 2011. Flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2011 Vinterfesten 2011 Flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2011. Afslutningen 2011. Flere billeder side 16

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2011. Afslutningen 2011. Flere billeder side 16 Folkedansersprøjten Krabasken August 2011 Afslutningen 2011 Flere billeder side 16 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2013. Bestyrelsen før 24. april 2013

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2013. Bestyrelsen før 24. april 2013 Folkedansersprøjten Krabasken August 2013 Bestyrelsen før 24. april 2013 Bestyrelsen efter 24. april 2013 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bent Grølsted, Stengårds

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Marts 2010. Folkedansersprøjten. Krabasken

Marts 2010. Folkedansersprøjten. Krabasken Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2010 Frise med folkedragter i Grundtvigs Hus. Malet i 1908 af kunstmaler Rud Pedersen og hans hjælpere Joakim Skovgaard, Niels Larsen Stevns og Troels Trier. Mere om

Læs mere

September Oktober Regionens elektroniske nyhedsblad

September Oktober Regionens elektroniske nyhedsblad September Oktober 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad 1 Velkommen til legestue i Multihallen i Kollerup Kollerupvej12, Kollerup, 7300 Jelling Lørdag den 3. november kl. 19:30 Musik: Jelling Spillemandslaug

Læs mere

Folkedansersprøjten/ Krabasken. September 2015. Reklame for foreningens nye navn GLAD DANS set ved Aldershvilestævnet. Foto: Kim Malmqvist

Folkedansersprøjten/ Krabasken. September 2015. Reklame for foreningens nye navn GLAD DANS set ved Aldershvilestævnet. Foto: Kim Malmqvist Folkedansersprøjten/ Krabasken September 2015 Reklame for foreningens nye navn GLAD DANS set ved Aldershvilestævnet Foto: Kim Malmqvist Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand Bent Grølsted Næstformand

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016.

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Januar 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Årets første udgave af Polka-posten er godt fyldt op af diverse arrangementer. Det er blandt andet generalforsamlinger

Læs mere

Nr. 1 september 2014-28. årgang

Nr. 1 september 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Foreningslokalet Nr. 1 september 2014-28. årgang Sommeren er gået med byggerod i Kulturcenteret. Det har været en opgave med overraskelser, at flytte i forbindelse med ombygningen

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2018 34. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude Ja det er sådan jeg oplever det, når jeg

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2010. Flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2010. Flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken August 2010 Flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent Grølsted, Stengårds

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den kl i

Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den kl i Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den 13.1.2016 kl. 19.00 i Anlægspavillonen, Tvær Alle s, Ringsted Formanden åbnede generalforsamlingen, hvorefter der blev afholdt et minuts stilhed for dem

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

November Regionens Elektronisk nyhedsblad

November Regionens Elektronisk nyhedsblad November 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad 1 2 Sommertræf Fyn 2017 Sommertræf Fyn: 9.-11. juni Finder sted Julelegestue taasingefolkedansere.dk Fredag den 25. november 2016 kl. 19.30 Bjerreby Forsamlingshus,

Læs mere

Folkedansersprøjten/ Krabasken. Marts Forsiden af sangene fra nytårsballet

Folkedansersprøjten/ Krabasken. Marts Forsiden af sangene fra nytårsballet Folkedansersprøjten/ Krabasken Marts 2016 Forsiden af sangene fra nytårsballet Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand Bent Grølsted Næstformand Bjarne Jensen Kasserer Mogens Heimann Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Februar Årgang Nr. 1

Februar Årgang Nr. 1 Februar 2018 11. Årgang Nr. 1 Husk: Vinterferie den 12. februar - ingen dans. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 Indhold Bankospil den 20. november Julekort Legestue i Greve Fællesspisning efter generalforsamlingen

Læs mere

Hosebåndet Medlemsblad

Hosebåndet Medlemsblad Hosebåndet Medlemsblad Nr. 3 februar 2016-29. årgang Tak for en god indsats I sidste nummer opfordrede vi jer til at købe julekalendere. Det resulterede i at foreningen fik et overskud på mere end 1.000

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009 Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Februar 2013 6. Årgang Nr. 1

Februar 2013 6. Årgang Nr. 1 Februar 2013 6. Årgang Nr. 1 Pinsetræf i Danmark i 2011 Husk: Vinterferie 11. februar og dermed ingen dans. 3 4 6 9 10 12 13 14 15 16 Indhold Bestyrelsens side Amager Folkedanseres 1. bankospil Julehilsener

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl.10.00 Kolding Sejlklub Dokvej 1 6000 Kolding Deltagere på generalforsamlingen vil efter afslutningen få mulighed

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 27. april 2019

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 27. april 2019 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 27. april 2019 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Regionens Elektronisk nyhedsblad

Regionens Elektronisk nyhedsblad Marts 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Velkommen til Marts udgave af Polka-Posten. Foråret er godt i gang, og snart er det sidste danseaften inden sommersæsonen starter med forskellige hyggelige weekender

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere