Marts Foto: Bente Yvonne Olsen. Tove Smidth holdt en fin tale ved 80 års jubilæet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marts Foto: Bente Yvonne Olsen. Tove Smidth holdt en fin tale ved 80 års jubilæet."

Transkript

1 Marts 2017 Foto: Bente Yvonne Olsen Tove Smidth holdt en fin tale ved 80 års jubilæet.

2 Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner. Formand Bent Grølsted Næstformand Margrete Debois Kasserer Mogens Heimann Bestyrelsesmedlem Fini Gjerløv Bestyrelsesmedlem Johnna Rasmussen Webmaster Torben Amtrup Danseleder Musik Harmonika Redaktør Else Donatzky, Stengårds Alle 148, 2800 Kgs. Lyngby. Tlf.: Mail: Søndergårdsvej 45, 2870 Dyssegård. Tlf.: Mail: Lersø Park Alle 28B, 3.tv København Ø. Tlf Mail: Skovkilden 13, 2880 Bagsværd. Tlf Mail: Skjoldagervej 60, 1.tv Gentofte Tlf.: Mail: Aldershvilevej 122, st. th Bagsværd. Tlf.: Mail: Inge Schmeltz Nina Guldhammer Provst Bentzons Vej 101,st. dør Søborg. Tlf.: Mail: Foreningen har fast danseaften hver onsdag mellem kl og i perioden september til april i dansesalen, Telefonvej 8. Foreningen deltager endvidere i stævner og opvisninger samt arrangerer medlemsfester og rejser, i sommerhalvåret også gåture. Glad Dans info forventes at udkomme igen primo september Deadline for indlevering af stof 1. august Foreningens hjemmeside: Side 2 Se også:

3 Kære Medlemmer. Vi gjorde det igen! Vi arrangerede og gennemførte et fantastisk nytårsbal i Grønnemose Skoles Festsal med næsten 200 deltagere, nogle så langt væk fra som Norge, Skåne, Jylland og Fyn. Både Hanskovs 8 mands orkester og vore dansemestre, Inge og Per, var i hopla. Mange har sendt os tak for et fint bal og en pragtfuld stemning. Men udover det traditionelle nytårsbal gennemførte vi også vor store 80 års fest med både folkedans og baldans på programmet, her deltog 85 festklædte dansere, nogle i folkedragt andre i 1800tallets festdragter på Telefonfabrikken d. 19 november. Vi modtog gaver fra vore dansevenner i Skåne og på Sydsjælland. Der var også en del taler, bl.a. af tidligere borgmester Tove Smidth som roste foreningen for vor sociale betydning i kommunen og for vor indsats med hjælpen til kommunens Polske venskabsby Koszalin i Foreningen udgav også et 80 års jubilæumsskrift, der fortalte om alle vore store bedrifter gennem de mange år. Stemningen var festlig hele aftenen, stor tak til Inge, Nina og Steen. 2 store flotte arrangementer som krævede stor arbejdsindsats af mange medlemmer, dem skylder vi også en stor tak. Selve foreningens sæson er indtil nu også forløbet fint. Ved sæson start fik vi heldigvis et nyt medlems par, som vi byder hjertelig velkommen. Hver onsdag har der været mellem 4 og 5 kvadriller på dansegulvet, det er en meget fin fint fremnøde, som mange misunder os. På kalenderen står der vinterfest d. 18 marts. Det er en tradition, foreningen har haft i mange år og det skal nok blive en god fest i år også. Fortsætter næste side Side 3 Se også:

4 Fortsat fra side 3 Det er blot en fest uden de store ambitioner, hvor hygge og afslapning er i højsædet. Vi får lidt god mad, danser et par kvadriller af dem vi godt kan lide og hygger os. Den sidste onsdag i April har vi generalforsamling, indkaldelsen er her i bladet. Lørdag d. 3 juni afholdes "Gladsaxe Loves Culture" på Telefonfabrikken, her håber vi at kunne stille en kvadrille til en lille opvisning. Jeg mener, det er vigtigt at, vi viser dansk kultur samtidig med alle de etniske gruppers optræden. Lørdag d. 26 august afholdes "Gladsaxedagen", hvor vi igen i år vil reklamere for folkedansen og vor forening for at tiltrække nye medlemmer. Onsdag d. 6 september er der igen sæsonstart på Telefonfabrikken. Fortsat god danseglæde de kommende onsdage. Bent. HUSK Vi har alle tiders hjemmeside, hvor alle nyheder, billeder, m.m. bliver lagt ind og holdes opdateret. Side 4 Se også:

5 80 ÅRS Jubilæum, den 19. november Vi var 78 til god mad, og dans. Vi startede i DROP INN hvor Bent bød velkommen. Derefter gik vi til bords, hvor vi skulle trække en seddel med navne på forskellige danse. Hvilket bord vi skulle sidde ved. Menuen bestod af skinke, og alt hvad der hørte til. Der var flere fra Sverige, som sagde tak for det arbejde, vi gjorde specielt ved baldansene. Derefter var der is. En stor tak til kokken og de to hjælpere. Derefter var der dans, det meste af aftenen. Der var 7-8 kvadriller på gulvet, det var rart at se der var så mange. Inge ledede dansen, og vekslede mellem gamle danske danse og baldanse, og spillemændene spillede dejligt. Omkring klokken var der kaffe og kage. Da den var drukket, og sangene var sunget, var der dans til kl Vi siger tak til dem, der stod for festen. Mogens Foto: Mogens Heimann Foto: Bente Yvonne Olsen Side 5 Se også:

6 80 års jubilæum 19. november Foto Kim Malmqvist Side 6 Se også:

7 Indkaldelse til Generalforsamling. Onsdag d. 26 april kl. 19,30 I fællesrummet på Telefonfabrikken. Dagsorden: 1./ Valg af dirigent. 2./ Valg af referent. 3./ Beretning af foreningens virksomhed. 4./ Fremlæggelse af foreningens reviderede regnskab. 5./ Indkomne forslag. 6./ Valg ifølge vedtægternes 7. På ulige år (2017) vælges: 2 bestyrelsesmedlemmer (på valg er Johnna og Bent.) 1 bestyrelsessuppleant. 1 revisor. 1 revisorsuppleant. Alle valg gælder 2 år. 7./ Eventuelt Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen. Foreningen er vært ved et stk. smørrebrød og en øl eller vand. På bestyrelsens vegne, Bent Grølsted. Side 7 Se også:

8 Foto: Kim Malmqvist Nytårsbal Side 8 Se også:

9 I Gladsaxe Bladet 31. januar 2017 kan man læse følgende! Det største wienerbal i Nordeuropa. 200 festklædte dansere havde en festlig af i Grønnemose Skoles festsal. Den 80-årige forening Glad Dans Gladsaxe holdt i forrige weekend det, der betegnes som det største wienerbal nord for Alperne. Flere end 200 festklædte dansere, dansede og festede en hel aften som i de gode gamle dage. Efter festmiddagen blev 1800-tallets mange store kvadrilledanse danset helt frem til midnat i Gladsaxes største festsal på Grønnemose Skolen. Wienerkongressen i hvor Europas grænser blev fastlagt efter Napoleonskrigene - lagde grundsten til de store nytårsbal i Wien. Med Strausernes fantastiske og populære musik var disse nytårsbal noget ganske særligt i tallet. For år siden genoptog man traditionen med nyt-årsbal i Wien. Succesen har gjort, at nytårsballet har spredt sig over hele Europa. Beskeden start: I år 2000 blev det første Wiener Nytårsbal holdt i Gladsaxe. Beskeden til at starte med i Stengårds Skoles aula, men da deltagerantallet steg for hvert år, rykkede man i 2005 til den store festsal i Høje Gladsaxe. De sidste 5 år har deltagerantallet ligget mellem 200 og 270, og er de senere år arrangeret af Glad Dans Gladsaxe. Siden 2007 har Jørgen Hanskovs otte mands store orkester leveret musikken. De otte musikere er konservatorieuddannede, så det er en drøm alene at høre musikken. Danserne fortalte da også, at den gode musik løfter dem gennem dansn. Musikken er skrevet af kendte komponister som Strauss, Kuhlau, Lumbye og andre. Danserene er koreograferet af ballet- og dansemestre fra hovedsagligt Frankrigog England, men også enkelte fra Danmark. Den mest kendte dans er Les Lancier som oprindelig kom fra England. Den kendste danske dans er Minuetten fra Elverhøj Glad Dans Gladsaxe startede i 1936 som en traditionel folkedanserforening. Men for 20 år siden begyndte man at udvide danserepertoriet med de store baldanse, som netop danses ved nytårsballet. Fortsætter næste side Side 9 Se også:

10 Fortsat fra side 9 Interessen for folkedans har været faldende de sidste 30 år og mange foreninger landet over er lukket. Glad Dans formand Bent Grølsted mener, at ved at udvide foreningens repertoire med baldansene - samt også at medtage udenlandske folkedans og andre historiske danse, er der skabt en ny basis for foreningens fremtid. Underskrevet jll Foto: Kaj Bonne, Side 10 Se også:

11 Niels Aage Henriksen skriver: Morfar sagde engang: Det du gør er fint, ligesom på slottet, hvor de kun kan føre sig fint frem. Lær dig dog at danse i takt med musikken. For så kan du danse både i forsamlingshuset og på slottet! Folkedans stammer fra folket, med tråde til baldanse for alkoholiserede gentlemen. Men! Cylinderkontraen stammer fra det tørlagte Marienborg slot på Møn, og den blev brugt ved deres parkfester - uden sprut -. Der lærte mine bedsteforældre den. (At være aktiv i optakten, et lille nøk og så nyde musikken medens cylinderen kører helt af sig selv, med gammelmandstrin). Det kan folkedansere absolut ikke. Og Niels i Gladsaxe sagde engang: Det der må du vænne dig af med, for de har forbudt mig at undervise i den fatning og de trin. Jeg har prøvet at tage det op i bestyrelsen. Men blev totalt ignoreret, og jeg trak mig. I dag er jeg en dårlig folkedanser. Mine knæ kan ikke hurre, så jeg bruger gammelmandstrin! Sidste sæson var for mig, absolut forvirrende. Jeg håber, at vi i den kommende, får tid til at fordybe os, bare lidt mere i spillemandsarven, end i den alkoholiserede dekadence og cykelræs i kvadrillerne. Citat: Alle der kan tælle til fire kan lære folkedans. Dem der ikke vil, lærer det aldrig. - Slut. Side 11 Se også:

12 Kalender 2017 Store Tid Sted Aktivitet 18.marts? Telefonfabrikken Vinter/forårsfest herom senere 26.april 19,30 Telefonfabrikken Generalforsamling 26.aug.? Gladsaxe Rådhus Gladsaxedag 6. sept. X 19,30 Telefonfabrikken Sæsonstart 28 okt. X? Telefonfabrikken Gladsaxe Folkemusik Festiveal 11.nov.+ 25.nov. X? Telefonfabrikken Kursus i baldanse til Nytårsballet jan. X? Grønnemose Skole Nyrårsbal Høje Gladsaxe 17.marts X? Telefonfabrikken Vinter/forårsfest De datoer med X er booked, men skal tages med forbehold, da foreningen først får endelig bekræftelse fra kommunen 1. maj. Seniorer: husk Kaffemik sidste onsdag i hver måned kl. 19,00. Muligvis i DROP INN Har du spørgsmål og/eller en god ide til underholdnig så kontakt Per Mogensen Tlf mail: p4p@live.dk Vi drikker den medbragte kaffe kl sammen med aktive dansere. Side 12 Se også:

September 2016 Bestyrelsen april 2016

September 2016 Bestyrelsen april 2016 September 2016 Bestyrelsen april 2016 Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner. Formand Bent Grølsted Næstformand Margrete Debois Kasserer Mogens Heimann Bestyrelsesmedlem Fini Gjerløv Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Guldbrudeparret. Flere billeder på side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Guldbrudeparret. Flere billeder på side 12 Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2013 Guldbrudeparret Flere billeder på side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2015. Folkedragter på Ballerup Museum. Dukkerne er i halv legemsstørrelse.

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2015. Folkedragter på Ballerup Museum. Dukkerne er i halv legemsstørrelse. Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2015 Folkedragter på Ballerup Museum Dukkerne er i halv legemsstørrelse. Se flere billeder på foreningens hjemmeside. Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2013. Dansepladsen på Frilandsmuseet 27. september 2013. Se også: www.gladdans.dk

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2013. Dansepladsen på Frilandsmuseet 27. september 2013. Se også: www.gladdans.dk Folkedansersprøjten Krabasken November 2013 Dansepladsen på Frilandsmuseet 27. september 2013 Se også: www.gladdans.dk Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bent Grølsted,

Læs mere

Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner

Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Folkedansersprøjten/ Krabasken September 2014 Dette billede er taget omkring 1975 Læs mere om billedet på side 9 Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand Bent Grølsted Næstformand Bjarne Jensen

Læs mere

Folkedansersprøjten/ Krabasken. Marts Forsiden af sangene fra nytårsballet

Folkedansersprøjten/ Krabasken. Marts Forsiden af sangene fra nytårsballet Folkedansersprøjten/ Krabasken Marts 2016 Forsiden af sangene fra nytårsballet Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand Bent Grølsted Næstformand Bjarne Jensen Kasserer Mogens Heimann Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. ovember 2008

Folkedansersprøjten. Krabasken. ovember 2008 Folkedansersprøjten Krabasken ovember 2008 Dansesæsonen er nu godt i gang. Selv om vort medlemstal er gået lidt ned er vi stadig over 100 medlemmer medregnet passive og vi er heldigvis 6 7 kvadriller til

Læs mere

Folkedansersprøjten/ Krabasken. September 2015. Reklame for foreningens nye navn GLAD DANS set ved Aldershvilestævnet. Foto: Kim Malmqvist

Folkedansersprøjten/ Krabasken. September 2015. Reklame for foreningens nye navn GLAD DANS set ved Aldershvilestævnet. Foto: Kim Malmqvist Folkedansersprøjten/ Krabasken September 2015 Reklame for foreningens nye navn GLAD DANS set ved Aldershvilestævnet Foto: Kim Malmqvist Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Formand Bent Grølsted Næstformand

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2011. Vinterfesten 2011. Flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts 2011. Vinterfesten 2011. Flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2011 Vinterfesten 2011 Flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem Bent

Læs mere

Februar - marts Årgang Nr. 1

Februar - marts Årgang Nr. 1 Februar - marts 2016 9. Årgang Nr. 1 Husk tilmelding til fællesspisning til generalforsamlingen den 4. april, se nærmere side 6. 3 4 6 7 8 10 11 12 14 Indhold Bestyrelsens side Præsentation af Henny Fællesspisning

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2012. Aktivitet ved spiseteltet, Aldershvile 2012. Se flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2012. Aktivitet ved spiseteltet, Aldershvile 2012. Se flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken August 2012 Aktivitet ved spiseteltet, Aldershvile 2012 Se flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. April Der er flere billeder på side 12 og omtalen side 5.

Folkedansersprøjten. Krabasken. April Der er flere billeder på side 12 og omtalen side 5. Folkedansersprøjten Krabasken April 2009 Der er flere billeder på side 12 og omtalen side 5. Formand Foreningens bestyrelse og kontaktper- Bent Grølsted, Stengårds Allé 148, 2800 Kgs. Lyngby. Tlf: 4498

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Generalforsamling i Tango Aarhus 2017

Generalforsamling i Tango Aarhus 2017 Generalforsamling i Tango Aarhus 2017 Folkestedet, den 10. marts 2017 Ca. 30 fremmødte Vi startede med at spise pizza. Det lagde en god stemning. Der var bestilt 8 familiepizzaer, og de blev spist. Vegetarpizzaerne

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Marts 2010. Folkedansersprøjten. Krabasken

Marts 2010. Folkedansersprøjten. Krabasken Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2010 Frise med folkedragter i Grundtvigs Hus. Malet i 1908 af kunstmaler Rud Pedersen og hans hjælpere Joakim Skovgaard, Niels Larsen Stevns og Troels Trier. Mere om

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer.

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer. Årsberetning 2014 I denne sæson 2013/14 kan vi glæde os over et større antal dansere på gulvet hver onsdag aften. Det mærkes, at vi de fleste aftener er 4 kvadriller. Det mærkes ved, at vi fylder rummet

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2013. Bestyrelsen før 24. april 2013

Folkedansersprøjten. Krabasken. August 2013. Bestyrelsen før 24. april 2013 Folkedansersprøjten Krabasken August 2013 Bestyrelsen før 24. april 2013 Bestyrelsen efter 24. april 2013 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bent Grølsted, Stengårds

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den kl i

Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den kl i Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den 13.1.2016 kl. 19.00 i Anlægspavillonen, Tvær Alle s, Ringsted Formanden åbnede generalforsamlingen, hvorefter der blev afholdt et minuts stilhed for dem

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2011. Loppemarked 1. oktober 2011. Læs side 5, flere billeder side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. November 2011. Loppemarked 1. oktober 2011. Læs side 5, flere billeder side 12 Folkedansersprøjten Krabasken November 2011 Loppemarked 1. oktober 2011 Læs side 5, flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Foreningens bestyrelse

Foreningens bestyrelse Nr.21 Oktober 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen 4586 3517 Danseleder:

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 42. årgang nr. 4 Marts Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 42. årgang nr. 4 Marts Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 42. årgang nr. 4 Marts 2016 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

F ol ke da ns er sp rø. Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Nytårsbal Flere billeder side 12

F ol ke da ns er sp rø. Folkedansersprøjten. Krabasken. Marts Nytårsbal Flere billeder side 12 F ol ke da ns er sp rø Folkedansersprøjten Krabasken Marts 2012 Nytårsbal 2012 Flere billeder side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Februar Årgang Nr. 1

Februar Årgang Nr. 1 Februar 2018 11. Årgang Nr. 1 Husk: Vinterferie den 12. februar - ingen dans. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 Indhold Bankospil den 20. november Julekort Legestue i Greve Fællesspisning efter generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling onsdag den kl i Anlægspavillonen, Ringsted

Referat af Ordinær generalforsamling onsdag den kl i Anlægspavillonen, Ringsted Referat af Ordinær generalforsamling onsdag den 22.01.2014 kl. 19.00 i Anlægspavillonen, Ringsted Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Ref.: Valgt blev Arly Hansen, Bente Hansen,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2010-2011. I tidsrummet inden den nye sæson startede var vi optaget af:

Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2010-2011. I tidsrummet inden den nye sæson startede var vi optaget af: Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2010-2011 I tidsrummet inden den nye sæson startede var vi optaget af: Tove Barfod fejrede sin 80 års fødselsdag og fik Tillykke og vin gave fra foreningen.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Årsberetning 2012 13. Aabenraa & Omegns Folkedansere

Årsberetning 2012 13. Aabenraa & Omegns Folkedansere Årsberetning 2012 13 Aabenraa & Omegns Folkedansere 2012 har været et ganske fredeligt år for Aabenraa & Omegns Folkedansere uden store begivenheder som jubilæum eller Landsstævne. Til gengæld har det

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009 Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Folkedansersprøjten. Krabasken. November Bestyrelsen underholder på 10 årsdagen. Flere billeder på side 12

Folkedansersprøjten. Krabasken. November Bestyrelsen underholder på 10 årsdagen. Flere billeder på side 12 Folkedansersprøjten Krabasken November 2012 Bestyrelsen underholder på 10 årsdagen Flere billeder på side 12 Formand Næstformand Kasserer Foreningens bestyrelse og kontaktpersoner Bestyrelsesmedlem Webmaster/bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Formandens beretning for 2018 og 2019.

Formandens beretning for 2018 og 2019. Formandens beretning for 2018 og 2019. 2018 har været et roligt år i forhold til de foregående år, hvor vi både havde Landsstævnet og Det Sjællandske Børnestævne og ikke mindst vores 75 års jubilæum. Medlemstallet:

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng I SPIL & DANS Vestsjælland mødes spillefolk og dansere, øvede såvel som uøvede, til samvær om musik og dans, der fortrinsvis har rod i den danske folketradition" Referat fra ordinær generalforsamling Søndag

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2018 34. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude Ja det er sådan jeg oplever det, når jeg

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

December Dette nummer indeholder: Furesø Kultur og Forenings Festival Kalender Adresseliste Invitation til Fastelavnsfest

December Dette nummer indeholder: Furesø Kultur og Forenings Festival Kalender Adresseliste Invitation til Fastelavnsfest December 2016 Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Formanden skriver Julevandring Tak til Minna og William Fotos fra året Landsstævne 2017 Furesø Kultur og Forenings Festival Kalender Adresseliste

Læs mere