Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen"

Transkript

1 ERHVERV

2 Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes visitkort i bybilledet. Burgaard Sørensen har som mål at være den foretrukne samarbejdspartner for erhvervsliv og kommuner i Sydvestjylland på transportområdet, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der dækker den enkelte virksomheds eller institutions behov. Allerede i 2008 oprettede vi en speciel erhvervsafdeling, der står for salget af vare- og firmabiler. Vores team af erfarne erhvervskonsulenter har base i Burgaard Sørensens afdelinger i Esbjerg og Varde, og herfra dækker de hele det sydvestjyske område. Peugeot er Danmarks mest solgte privatbil, og samtidig har Peugeot det bredeste udvalg af vare biler. Ring til os. Så finder vi en løsning, der passer DIT behov. Vi er til Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god totaloplevelse af hele salg- og eftersalgsforløbet samt at du får den rette vejledning:

3 for dig Vi afgiver tilbud på evt. byttebil Vi laver et finansieringsforslag Vi afgiver et samlet tilbud Vi kommer til dig, når du har tid Vi laver en behovsanalyse Vi kommer evt. i den varebil, som du ønsker at prøvekøre Vi kommer gerne ud til dit firma Burgaard Sørensens erhvervskonsulenter tager gerne ud til din virksomhed, hvis du overvejer at købe eller lease brugte eller nye vare- eller firmabiler. På den måde tager snakken om jeres transportbehov helt konkret udgangspunkt i firmaets hverdag. Det fungerer på akkurat samme måde, som når du ringer efter en håndværker for at få et tilbud på et stykke arbejde. Du fortæller erhvervskonsulenten om dine ønsker. Sammen analyserer I behovet, driftsøkonomien og mulighederne for finansiering. Efterfølgende vender konsulenten tilbage med et samlet tilbud. Hvis du ønsker det, kan vi tilbyde en serviceaftale, så du har totalt styr på bilbudgettet.

4 Varevogne Ny Boxer Van NY PEUGEOT BOXER MED ØGET STYRKE OG FUNKTIONALITET En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understrege virksomhedens image udadtil. Peugeots nye Boxer kan derfor med et gennemtænkt design, allround styrket kvalitet og øget brugerfunktionalitet tilpasses det enkelte erhverv ned til mindste detalje. Varerum Den nye Peugeot Boxer har flere forskellige karrosseriversioner. Vælg mellem tre forskellige højder og hele fire forskellige længder. Resultatet er et modeludvalg, der laster fra 8 til enorme 17 m 3. Længde 2,67 4,07 m Maks. bredde 1,87 m Mellem hjulkasser 1,42 m Højde 1,66 2,17 m Sikkerhed/Kvalitet Boxer indeholder flere komponenter i bilens opbygning som bidrager til det høje sikkerhedsniveau. ESP elektronisk stabilitetsprogram) ABS-bremser AFU nødopbremsningssystem) EBD elektronisk bremse kraftsfordeler) ASR antispin) Airbag i førersiden. Passager-, side- og windowsairbags som option Miljø Peugeot Boxer tilbyder fire motorvarianter i den kraftfulde og økonomiske HDi-serie 110, 130, 150, og 177 hk. Nyeste HDi teknologi og op til 15,2 km/l. Brændstof og emission Energiklasse D G Brændstofforbrug ved blandet kørsel EU-norm): 11,2-15,2 km/l. CO2-emission: g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

5 Varevogne Expert Van Expert Van har dynamiske køreegenskaber, høj komfort og et enestående sikkerhedsniveau. Varerum Expert fås i to længder og to højder med tre forskellige karrosserivarianter med en varerumsvolumen på 5,6 og 7 m 3. Brede skydedøre, lav lastehøjde gør det nemt at udnytte Expert i forhold til netop dine behov. Længde 2,26 2,56 m Maks. bredde 1,60 m Mellem hjulkasser 1,24 m Højde 1,45 1,75 m Sikkerhed/Kvalitet Peugeot Expert passer ekstra godt på varer og passagerer. Med ESP som standard kommer du mere sikkert frem. El-opvarmede sidespejle, forstærkninger i dørene og en lang række andre sikkerhedsforanstaltninger hæver Expert op på et sikkerhedsniveau, det er svært at finde i andre varebiler. ESP elektronisk stabilitetsprogram) ABS-bremser 1 airbag Pyrotekniske selestrammere Miljø Expert fås med 3 HDi motorer hk. Alle motorerne lever op til Euro 5 normen og er skabt til, at du kan komme nemt og effektivt omkring og samtidigt have et lavt brændstofforbrug op til 15,6 km/l). Partikelfilter FAP) er standard på alle motorer. Brændstof og emission Energiklasse D E Brændstofforbrug ved blandet kørsel EU-norm): 13,9-15,6 km/l. CO2-emission: g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

6 Varevogne Partner Van Stor og fleksibel Partner. Designet på Partner er afbalanceret og udtrykker robusthed. De flydende og dynamiske linier, den brede forkofanger og det todelte luftindtag bryder med det vante varebilsdesign. Robust design Flydende og dynamiske linier Pack look integral med LED kørelys, tågeforlygter og lakerede kofangere, sidespejle og lister fås som option Fås i 2 længder og med plads op til 3 personer Flexpack) Varerum Partners varerumsvolumen er blandt de bedste i denne varebilskategori og fås i to størrelser: 3,3 m3 kan øges til 3,7 m 3 på Flexpack versioner) 3,7 m3 kan øges til 4,1 m 3 på Flexpack versioner) Flexpack versioner kan medbringe genstande på 3,0-3,25 meter. Længde 1,8 2,05 m Maks. bredde 1,62 m Mellem hjulkasser 1,23 m Maks. højde 1,25 mv Sikkerhed/Kvalitet Partneren er en varebil, der indeholder alt moderne sikkerhedsudstyr til optimal beskyttelse af fører og passagerer. ESP elektronisk stabilitetsprogram) EBD elektronisk bremse kraftsfordeler) 2-4 airbags Pyrotekniske selestrammere Miljø Partneren fås med 1 benzinmotor og 2 dieselmotorer. Alle med et lavt brændstofforbrug og fornuftigt CO 2 emmisionsniveau. FAP partikelfilter er standard på alle e-hdi motorer. Brændstof og emission Energiklasse A D Brændstofforbrug ved blandet kørsel EU-norm): op til 22,2 km/l. CO2-emission: g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

7 Varevogne Bipper Van BIPPER VAN ER EN AF MARKEDETS MEST MILJØVENLIGE VAREBILER Bipper er designet til brug i byen. Designet på Bipper udtrykker en moderne kompakt og robust bil. Moderne design Robust bil Nem at parkere Varerum Bipper er den mindste af peugeots traditionelle varebiler, og samtidig også den mest kompakte varebil på markedet generelt, med et varerumsvolumen på 2,5 m 3. Længde 1,52 m Maks. bredde 1,47 m Mellem hjulkasser 1,04 m Maks. højde 1,20 m Sikkerhed/Kvalitet I Bipper er der fokus på beskyttelse af fører og passager i tilfælde af kollision. ESP elektronisk stabilitetsprogram) ABS-bremser 2 airbag Pyrotekniske selestrammere Miljø Bipper fås med en 1,3 HDi 75 hk FAP partikelfilter) dieselmotor med en effektiv forbrænding og et lavt forbrug. Motoren er yderst miljøvenlig med en CO 2 -udledning fra 109 g/km. Den har stor kørselskomfort og et perfekt reguleret brændstofforbrug ved alle typer kørsel. FAP partikelfilter). Motor-start/stop teknologi på semiaut. gearkasse. Brændstof og emission Energiklasse A A+ Brændstofforbrug ved blandet kørsel: op til 24,4 km/l. CO2-emission: fra 109 g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

8 Firmabiler Ny 308 SW ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Den nye Peugeot 308 SW som firmabil er en ren win-win situation. Ved erhvervsleasing af eksempelvis Peugeot 308 SW Active 1.6 Blue e-hdi 120 hk får du ikke alene en yderst attraktiv beskatningspris*. Du får også motor fra 120 friske dieselheste og 300 Nm, integreret navigation, metallak, Bluetooth, klimaanlæg, parkeringssensor bag samt meget mere inkluderet i prisen. På toppen af det hele får du også en glad arbejdsgiver takket været de højtydende og brændstoføkonomiske motorer, der kører helt op til 31,3 km/l. Model Peugeot 308 SW BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 24,4 31,3 km/l CO 2-emission: g Kan ikke leveres i standardlak Grå Hurricane. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

9 Firmabiler Ny 508 ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Med Peugeot 508 får du ved erhvervsleasing ikke alene en yderst attraktiv beskatningspris*. Den nye løve er spækket med teknologi, power og karakter. Frontens bredde og den ny kølergrill med det centralt placerede løve-logo understreger kvalitet og design. Stilrene linjer fylder kabinen, hvor fornyet interiør, færre knapper og flere funktioner er integreret i den intuitive 7 touchskærm. På toppen af det hele får du også en glad arbejdsgiver takket være de højtydende og brændstoføkonomiske motorer, der kører helt op til 25,0 km/l. Model Peugeot BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 18,2 25,0 km/l CO 2-emission: g Kan fås med hvide eller gule plader Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

10 Firmabiler Ny 3008 Crossover ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Med Peugeot 3008 får du et nyt, elegant og moderne design, der understreges af de nye lygter. Forlygternes og baglygternes karakteristiske lyssignatur gør 3008 let genkendelig fra alle vinkler. Du bliver begejstret af den cockpit-lignende førerplads og det teknologiske udstyr, og nyder godt af køreegenskaberne, der er blandt de bedste i klassen. Det teknologiske udstyr øger køredynamikken og den praktiske anvendelse. Head-up displayet viser diverse funktioner i hver sin farve, hvilket sikrer hurtigere aflæsning. Bakkameraet giver et godt billede af området bag bilen, og gør det nemmere at bakke. Den nye Peugeot 3008 kører op til 24,4 km/l. Model Peugeot BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 20,0 24,4 km/l CO 2-emission: g Kan fås med hvide eller gule plader Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

11 Firmabiler Ny 5008 ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Den nye PEUGEOT 5008 er en kompakt MPV med flydende og profilerede linjer. Den elegante personlighed understreges af fronten, der indeholder Peugeots nye designstil, en markant lyssignatur og store glasflader. Fås også som 7 personers s nye elegante design, kabinens fleksible indretning og store rummelighed samt den ergonomiske førerplads får dig til at genopdage glæden ved at rejse. Kabinen indeholder en lang række praktiske opbevaringsrum og smarte funktioner: En stor midterkonsol på 10,5 liter med to flaske holdere og friskluftventilering, opbevaringsrum under rattet, rummelige dørlommer, opbevaringsrum i gulvet. Brændstofforbruget på 5008 ender op på 23,8 km/l. Model Peugeot BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 20,0 23,8 km/l CO 2-emission: g Kan fås med hvide eller gule plader Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

12 Leasing Operationel er leasing med indbyggede services Med en operationel leasingaftale får du ikke kun finansieret bilen. I leasingaftalen er der inkluderet tillægsydelser som service og vejhjælp. Derudover kan du tilvælge ekstra services som forsikring og brændstofkort gælder ved leasing af 3 biler i firmaet). Det mest fremtrædende punkt ved operationel leasing er, at du efter endt Ieasingperiode afleverer bilen tilbage til os. Du skal altså ikke bekymre dig om bilens restværdi med operationel leasing. Finansiel leasing er kun finansiering af bilen Du får finansieret din firmabil og har brugsretten over den i leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, overtager du bilen til den restværdi, vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen. Du har selv ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen. Du kan dog altid tilkøbe eksempelvis service, forsikring over gennem Peugeot Finans. MED BEGGE TYPER AF LEASING GÆLDER DET AT: Du kender din månedlige leasingafgift Fradrag for moms og leasingafgiften Op til 100 procent finansiering af firmabilerne Du kan tilkøbe ekstra ydelser til Peugeot Finans attraktive priser. Har du andre behov, f.eks. flexleasing eller dele leasing, så tag ende lig kontakt til os.

13 Flex-leasing Dele-leasing I 2008 blev det muligt for danske leasingselskaber at udbyde flex-leasing også kaldet leasing med forholdsmæssig afgift. I stedet for at betale hele registreringsafgiften på bilen, betales der kun delafgift i den periode den indgår på en leasingordning. Delafgiften opkræves af SKAT og bestar af 2 elementer: Afgift Rente af restafgiften Der betales afgift pr. hele påbegyndt måned af den samlede afgift, og satsen er afhængig af bilens alder. Bilens alder fra 1. registreringsdato Sats 0-3 mdr. 2% 4-36 mdr. 1% Over 36 mdr. 0,5% Hertil betales et rentetillæg for den del af registreringsafgiften som ikke betales, også kaldet restafgift, som pt. er 3,6%. Hvordan fungerer det? Bilen indregistreres med leasing selskabet som ejer og leasing tager som bruger. Der kan indgås leasingaftaler ned til 1 mdr. og der er ligeledes mulighed for at lave stilstandsperioder. Når leasingkontrakten udløber: Køretøjet afmeldes Betaling af resterende registreringsafgift Kontrakt forlænges på samme vilkår op til 6 mdr. Ny vurdering af registreringsafgift og ny Ieasingkontrakt. Siden 2001 har skatterådet gjort det muligt at benytte sig af dele-leasing også kaldet splitleasing). Deleleasing er en ordning, hvor et firma og en privatperson hver indgår aftale om leasing af samme bil. Der etableres to enslydende leasingkontrakter, den ene underskrives af firmaet og den anden af den ansatte. Derved splittes leasing op mellem parterne og sikrer på den måde, at firmaet og privatpersonen betaler præcis den del af de samlede omkostninger, som vedrører deres andel af bilens kørsel. Da hver part betaler for egen brug af bilen, udløser det ingen firmabilbeskatning for privatpersonen, da det er leasingselskabet og ikke firmaet, som stiller bilen til rådighed. Samtidig sparer firmaet den andel af udgifter, som privatpersonen afholder. Hvordan foregår det i praksis? Ved indgåelse af en deleleasingaftale estimeres en forventet kørselsfordeling, f.eks. 80% erhverv/20% privat, der danner grundlag for opsplitning af førstegangsydelsen, som særskilt betales af hver part. Driftsudgifter I forbindelse med udarbejdelse af leasingtilbud opstilles et budget ud fra de forventede drifts udgifter på bilen: Forsikring Grøn Ejerafgift Brændstof Reparation/Vedligeholdelse Service Udgifterne fordeles hver måned og opkræves sammen med de ordinære leasingydelser. vi står for al håndtering af bilag og sørger for betaling af disse og opkrævning sker som acontobetaling hver måned fordelt mellem erhverv og privatpersonen ud fra de faktiske kørte km.

14 Serviceaftale Burgaard Sørensens serviceaftale Når du køber din nye Peugeot, har du en unik mulighed for at tegne en Burgaard Sørensen Service- og reparationsaftale. Med vores serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, der er skræddersyet efter dit kørsels behov og din bilmodel, så du slipper for uventede værksteds regninger. Du vælger selv, i hvor mange år aftalen skal gælde, dog højst 5 år. Når serviceaftalen udløber, har du en bil med høj gensalgsværdi, der er opdateret med den seneste software og som er serviceret efter alle fabrikkens forskrifter på et autoriseret Peugeot værksted. Du får udvidet Peugeot assistance med et år ad gangen hver gang biler får foretaget de anbefalede serviceeftersyn på vores værksted. Med en service- og reparations aftale er der ingen ubehagelige overraskelser du opnår en total tryghedsaftale. 7 gode grunde til at vælge Burgaard Sørensen: Lav, fast månedlig ydelse i hele aftaleperioden. Styrket mulighed for dækning af udgifter efter garantiens udløb og forlængelse af Peugeot assistance, da alle eftersyn er lavet efter fabrikkens foreskrifter. Alt er inkluderet i ydelsen, foruden service også nødvendige reparationer eller andre meromkostninger, der måttet påløbe. Ingen risiko for misforståelser omkring pris. Du skal blot aflevere bilen og hente den igen på aftalt tidspunkt. Bil med høj gensalgsværdi, serviceret efter fabrikkens forskrifter og opdateret med seneste software. En serviceaftale kan skræddersyes til dine ønsker og behov. Fri Lånebil ved service.

15 PLASTLOMME TIL VISITKORT Peugeot Esbjerg Sædding Ringvej Esbjerg V Tlf.: Fax: Peugeot Varde Tømrervej Varde Tlf.: Fax:

16 ERHVERV Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende konsulentbesøg Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ALT OM FIRMABILEN April 2007 Stadig flere firmabiler Flere og flere af de personbiler, der sælges i Danmark, bliver solgt som firmabil,

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

Firmabil / Egen bil. Skat 2015

Firmabil / Egen bil. Skat 2015 Firmabil / Egen bil Skat 2015 1. Fri bil 1.1 Hvem er omfattet 1.2 Beregningsgrundlag 1.3 Skattepligtig værdi 1.4 Rådighed 1.5 El-biler 2. Erhvervsmæssig kørsel i egen bil 2.1 Egen bil 2.2 Erhvervsmæssig

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

Skat 2014. Firmabil / Egen bil.

Skat 2014. Firmabil / Egen bil. Skat 2014 Firmabil / Egen bil. 1. Fri bil 1.1 Hvem er omfattet 1.2 Beregningsgrundlag 1.3 Skattepligtig værdi 1.4 Rådighed 2. Erhvervsmæssig kørsel i egen bil 2.1 Egen bil 2.2 Erhvervsmæssig kørsel 2.3

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk?

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? sælger-visitkort Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? Lokale fagfolk giver bedre råd. Vi bor i Aalborg. Vi bor lige om hjørnet og tæt på vores kunder. Vi er jyder. Vi leverer ikke noget smart,

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

Skat giver rabat på tilkørte biler

Skat giver rabat på tilkørte biler ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE November 2008 ALT OM FIRMABILEN Skat giver rabat på tilkørte biler Selv om firmaet stiller bil til rådighed, skal man vare sig for at vælge

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd.

Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd. Til dig, der altid har troet, at du ikke havde råd. Forår 2008 www.bmw.dk Glæden ved at køre Giv os, så er den din for 3.750 om måneden. Til den pris skulle man tro, der var tale om en almindelig bil.

Læs mere

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler Leasing af biler, varebiler og lastbiler bliv godt kørende uden at binde penge Med leasing betaler du for brugsretten og binder derfor ingen penge. Læs side 2 hvorfor lease? Lad pengene arbejde der, hvor

Læs mere

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel.

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel. OpelMinded Til dig og din Opel. Efterår 2009. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale www.opel.dk General Motors Danmark, Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING Leasing kort fortalt Lad dine penge arbejde Læs side 6 Fuldt skattefradrag Læs side 8 Hvad er leasing? Med leasing køber du brugsretten til udstyr og binder derfor ingen penge. Læs side 2 LEASING IT /

Læs mere

Overblik Inspiration Viden Personalegoder 2014

Overblik Inspiration Viden Personalegoder 2014 www.pwc.dk/personalegoder Overblik Inspiration Viden Personalegoder 2014 Få de nyeste opdateringer på reglerne for personalegoder 2014. Udgiver: PwC Ekspedition: Strandvejen 44, 2900 Hellerup Bestilling:

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse?

Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse? Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce firmabilen April 2008 Fri bil eller egen bil et valg der er penge værd Hvad betaler sig bedst firmabil eller skattefri kilometergodtgørelse?

Læs mere

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Redaktion: Børge Sand Kirk Katrine Raae Søndergaard Søren Willemoes Poulsen Anne Lautrup Jepsen Morten Brønnum Andersen Layout: Lasse Poulsen Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Udgivet af: Dansk Elbil Alliance

Læs mere

Ny lovgivning kan få betydning for leasing

Ny lovgivning kan få betydning for leasing ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE Leasing er kommet for at blive Der kan være mange fordele i at lease udstyr og kompetencer, der ikke hører til virksomhedens kerneområder.

Læs mere

Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. Vi har følgende spørgsmål til jeres EU-udbud ang. operationel leasing af biler:

Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. Vi har følgende spørgsmål til jeres EU-udbud ang. operationel leasing af biler: Udbud af operationel leasing af biler besvarelse af spørgsmål og ændringer til udbudsmaterialet den 9. oktober 2013 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. Vi har følgende spørgsmål til jeres

Læs mere

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

Kravspecifikation. Leasing af tjenestebiler

Kravspecifikation. Leasing af tjenestebiler Kravspecifikation Leasing af tjenestebiler NaturErhvervstyrelsen (Leasingtager) Side 1 af 21 Indhold 1. Introduktion og omfang... 3 2. Omsætning... 3 3. Opgavebeskrivelse og formål med rammeaftalen...

Læs mere