Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen"

Transkript

1 ERHVERV

2 Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes visitkort i bybilledet. Burgaard Sørensen har som mål at være den foretrukne samarbejdspartner for erhvervsliv og kommuner i Sydvestjylland på transportområdet, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der dækker den enkelte virksomheds eller institutions behov. Allerede i 2008 oprettede vi en speciel erhvervsafdeling, der står for salget af vare- og firmabiler. Vores team af erfarne erhvervskonsulenter har base i Burgaard Sørensens afdelinger i Esbjerg og Varde, og herfra dækker de hele det sydvestjyske område. Peugeot er Danmarks mest solgte privatbil, og samtidig har Peugeot det bredeste udvalg af vare biler. Ring til os. Så finder vi en løsning, der passer DIT behov. Vi er til Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god totaloplevelse af hele salg- og eftersalgsforløbet samt at du får den rette vejledning:

3 for dig Vi afgiver tilbud på evt. byttebil Vi laver et finansieringsforslag Vi afgiver et samlet tilbud Vi kommer til dig, når du har tid Vi laver en behovsanalyse Vi kommer evt. i den varebil, som du ønsker at prøvekøre Vi kommer gerne ud til dit firma Burgaard Sørensens erhvervskonsulenter tager gerne ud til din virksomhed, hvis du overvejer at købe eller lease brugte eller nye vare- eller firmabiler. På den måde tager snakken om jeres transportbehov helt konkret udgangspunkt i firmaets hverdag. Det fungerer på akkurat samme måde, som når du ringer efter en håndværker for at få et tilbud på et stykke arbejde. Du fortæller erhvervskonsulenten om dine ønsker. Sammen analyserer I behovet, driftsøkonomien og mulighederne for finansiering. Efterfølgende vender konsulenten tilbage med et samlet tilbud. Hvis du ønsker det, kan vi tilbyde en serviceaftale, så du har totalt styr på bilbudgettet.

4 Varevogne Ny Boxer Van NY PEUGEOT BOXER MED ØGET STYRKE OG FUNKTIONALITET En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understrege virksomhedens image udadtil. Peugeots nye Boxer kan derfor med et gennemtænkt design, allround styrket kvalitet og øget brugerfunktionalitet tilpasses det enkelte erhverv ned til mindste detalje. Varerum Den nye Peugeot Boxer har flere forskellige karrosseriversioner. Vælg mellem tre forskellige højder og hele fire forskellige længder. Resultatet er et modeludvalg, der laster fra 8 til enorme 17 m 3. Længde 2,67 4,07 m Maks. bredde 1,87 m Mellem hjulkasser 1,42 m Højde 1,66 2,17 m Sikkerhed/Kvalitet Boxer indeholder flere komponenter i bilens opbygning som bidrager til det høje sikkerhedsniveau. ESP elektronisk stabilitetsprogram) ABS-bremser AFU nødopbremsningssystem) EBD elektronisk bremse kraftsfordeler) ASR antispin) Airbag i førersiden. Passager-, side- og windowsairbags som option Miljø Peugeot Boxer tilbyder fire motorvarianter i den kraftfulde og økonomiske HDi-serie 110, 130, 150, og 177 hk. Nyeste HDi teknologi og op til 15,2 km/l. Brændstof og emission Energiklasse D G Brændstofforbrug ved blandet kørsel EU-norm): 11,2-15,2 km/l. CO2-emission: g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

5 Varevogne Expert Van Expert Van har dynamiske køreegenskaber, høj komfort og et enestående sikkerhedsniveau. Varerum Expert fås i to længder og to højder med tre forskellige karrosserivarianter med en varerumsvolumen på 5,6 og 7 m 3. Brede skydedøre, lav lastehøjde gør det nemt at udnytte Expert i forhold til netop dine behov. Længde 2,26 2,56 m Maks. bredde 1,60 m Mellem hjulkasser 1,24 m Højde 1,45 1,75 m Sikkerhed/Kvalitet Peugeot Expert passer ekstra godt på varer og passagerer. Med ESP som standard kommer du mere sikkert frem. El-opvarmede sidespejle, forstærkninger i dørene og en lang række andre sikkerhedsforanstaltninger hæver Expert op på et sikkerhedsniveau, det er svært at finde i andre varebiler. ESP elektronisk stabilitetsprogram) ABS-bremser 1 airbag Pyrotekniske selestrammere Miljø Expert fås med 3 HDi motorer hk. Alle motorerne lever op til Euro 5 normen og er skabt til, at du kan komme nemt og effektivt omkring og samtidigt have et lavt brændstofforbrug op til 15,6 km/l). Partikelfilter FAP) er standard på alle motorer. Brændstof og emission Energiklasse D E Brændstofforbrug ved blandet kørsel EU-norm): 13,9-15,6 km/l. CO2-emission: g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

6 Varevogne Partner Van Stor og fleksibel Partner. Designet på Partner er afbalanceret og udtrykker robusthed. De flydende og dynamiske linier, den brede forkofanger og det todelte luftindtag bryder med det vante varebilsdesign. Robust design Flydende og dynamiske linier Pack look integral med LED kørelys, tågeforlygter og lakerede kofangere, sidespejle og lister fås som option Fås i 2 længder og med plads op til 3 personer Flexpack) Varerum Partners varerumsvolumen er blandt de bedste i denne varebilskategori og fås i to størrelser: 3,3 m3 kan øges til 3,7 m 3 på Flexpack versioner) 3,7 m3 kan øges til 4,1 m 3 på Flexpack versioner) Flexpack versioner kan medbringe genstande på 3,0-3,25 meter. Længde 1,8 2,05 m Maks. bredde 1,62 m Mellem hjulkasser 1,23 m Maks. højde 1,25 mv Sikkerhed/Kvalitet Partneren er en varebil, der indeholder alt moderne sikkerhedsudstyr til optimal beskyttelse af fører og passagerer. ESP elektronisk stabilitetsprogram) EBD elektronisk bremse kraftsfordeler) 2-4 airbags Pyrotekniske selestrammere Miljø Partneren fås med 1 benzinmotor og 2 dieselmotorer. Alle med et lavt brændstofforbrug og fornuftigt CO 2 emmisionsniveau. FAP partikelfilter er standard på alle e-hdi motorer. Brændstof og emission Energiklasse A D Brændstofforbrug ved blandet kørsel EU-norm): op til 22,2 km/l. CO2-emission: g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

7 Varevogne Bipper Van BIPPER VAN ER EN AF MARKEDETS MEST MILJØVENLIGE VAREBILER Bipper er designet til brug i byen. Designet på Bipper udtrykker en moderne kompakt og robust bil. Moderne design Robust bil Nem at parkere Varerum Bipper er den mindste af peugeots traditionelle varebiler, og samtidig også den mest kompakte varebil på markedet generelt, med et varerumsvolumen på 2,5 m 3. Længde 1,52 m Maks. bredde 1,47 m Mellem hjulkasser 1,04 m Maks. højde 1,20 m Sikkerhed/Kvalitet I Bipper er der fokus på beskyttelse af fører og passager i tilfælde af kollision. ESP elektronisk stabilitetsprogram) ABS-bremser 2 airbag Pyrotekniske selestrammere Miljø Bipper fås med en 1,3 HDi 75 hk FAP partikelfilter) dieselmotor med en effektiv forbrænding og et lavt forbrug. Motoren er yderst miljøvenlig med en CO 2 -udledning fra 109 g/km. Den har stor kørselskomfort og et perfekt reguleret brændstofforbrug ved alle typer kørsel. FAP partikelfilter). Motor-start/stop teknologi på semiaut. gearkasse. Brændstof og emission Energiklasse A A+ Brændstofforbrug ved blandet kørsel: op til 24,4 km/l. CO2-emission: fra 109 g/km. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

8 Firmabiler Ny 308 SW ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Den nye Peugeot 308 SW som firmabil er en ren win-win situation. Ved erhvervsleasing af eksempelvis Peugeot 308 SW Active 1.6 Blue e-hdi 120 hk får du ikke alene en yderst attraktiv beskatningspris*. Du får også motor fra 120 friske dieselheste og 300 Nm, integreret navigation, metallak, Bluetooth, klimaanlæg, parkeringssensor bag samt meget mere inkluderet i prisen. På toppen af det hele får du også en glad arbejdsgiver takket været de højtydende og brændstoføkonomiske motorer, der kører helt op til 31,3 km/l. Model Peugeot 308 SW BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 24,4 31,3 km/l CO 2-emission: g Kan ikke leveres i standardlak Grå Hurricane. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

9 Firmabiler Ny 508 ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Med Peugeot 508 får du ved erhvervsleasing ikke alene en yderst attraktiv beskatningspris*. Den nye løve er spækket med teknologi, power og karakter. Frontens bredde og den ny kølergrill med det centralt placerede løve-logo understreger kvalitet og design. Stilrene linjer fylder kabinen, hvor fornyet interiør, færre knapper og flere funktioner er integreret i den intuitive 7 touchskærm. På toppen af det hele får du også en glad arbejdsgiver takket være de højtydende og brændstoføkonomiske motorer, der kører helt op til 25,0 km/l. Model Peugeot BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 18,2 25,0 km/l CO 2-emission: g Kan fås med hvide eller gule plader Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

10 Firmabiler Ny 3008 Crossover ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Med Peugeot 3008 får du et nyt, elegant og moderne design, der understreges af de nye lygter. Forlygternes og baglygternes karakteristiske lyssignatur gør 3008 let genkendelig fra alle vinkler. Du bliver begejstret af den cockpit-lignende førerplads og det teknologiske udstyr, og nyder godt af køreegenskaberne, der er blandt de bedste i klassen. Det teknologiske udstyr øger køredynamikken og den praktiske anvendelse. Head-up displayet viser diverse funktioner i hver sin farve, hvilket sikrer hurtigere aflæsning. Bakkameraet giver et godt billede af området bag bilen, og gør det nemmere at bakke. Den nye Peugeot 3008 kører op til 24,4 km/l. Model Peugeot BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 20,0 24,4 km/l CO 2-emission: g Kan fås med hvide eller gule plader Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

11 Firmabiler Ny 5008 ER DU PÅ UDKIG EFTER NY FIRMABIL? Den nye PEUGEOT 5008 er en kompakt MPV med flydende og profilerede linjer. Den elegante personlighed understreges af fronten, der indeholder Peugeots nye designstil, en markant lyssignatur og store glasflader. Fås også som 7 personers s nye elegante design, kabinens fleksible indretning og store rummelighed samt den ergonomiske førerplads får dig til at genopdage glæden ved at rejse. Kabinen indeholder en lang række praktiske opbevaringsrum og smarte funktioner: En stor midterkonsol på 10,5 liter med to flaske holdere og friskluftventilering, opbevaringsrum under rattet, rummelige dørlommer, opbevaringsrum i gulvet. Brændstofforbruget på 5008 ender op på 23,8 km/l. Model Peugeot BlueHDi hk fås også med automatgear) Brændstofforbrug EU-norm): 20,0 23,8 km/l CO 2-emission: g Kan fås med hvide eller gule plader Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. *Beskatningsprisen kan kun opnås ved erhvervsleasing.

12 Leasing Operationel er leasing med indbyggede services Med en operationel leasingaftale får du ikke kun finansieret bilen. I leasingaftalen er der inkluderet tillægsydelser som service og vejhjælp. Derudover kan du tilvælge ekstra services som forsikring og brændstofkort gælder ved leasing af 3 biler i firmaet). Det mest fremtrædende punkt ved operationel leasing er, at du efter endt Ieasingperiode afleverer bilen tilbage til os. Du skal altså ikke bekymre dig om bilens restværdi med operationel leasing. Finansiel leasing er kun finansiering af bilen Du får finansieret din firmabil og har brugsretten over den i leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, overtager du bilen til den restværdi, vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen. Du har selv ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen. Du kan dog altid tilkøbe eksempelvis service, forsikring over gennem Peugeot Finans. MED BEGGE TYPER AF LEASING GÆLDER DET AT: Du kender din månedlige leasingafgift Fradrag for moms og leasingafgiften Op til 100 procent finansiering af firmabilerne Du kan tilkøbe ekstra ydelser til Peugeot Finans attraktive priser. Har du andre behov, f.eks. flexleasing eller dele leasing, så tag ende lig kontakt til os.

13 Flex-leasing Dele-leasing I 2008 blev det muligt for danske leasingselskaber at udbyde flex-leasing også kaldet leasing med forholdsmæssig afgift. I stedet for at betale hele registreringsafgiften på bilen, betales der kun delafgift i den periode den indgår på en leasingordning. Delafgiften opkræves af SKAT og bestar af 2 elementer: Afgift Rente af restafgiften Der betales afgift pr. hele påbegyndt måned af den samlede afgift, og satsen er afhængig af bilens alder. Bilens alder fra 1. registreringsdato Sats 0-3 mdr. 2% 4-36 mdr. 1% Over 36 mdr. 0,5% Hertil betales et rentetillæg for den del af registreringsafgiften som ikke betales, også kaldet restafgift, som pt. er 3,6%. Hvordan fungerer det? Bilen indregistreres med leasing selskabet som ejer og leasing tager som bruger. Der kan indgås leasingaftaler ned til 1 mdr. og der er ligeledes mulighed for at lave stilstandsperioder. Når leasingkontrakten udløber: Køretøjet afmeldes Betaling af resterende registreringsafgift Kontrakt forlænges på samme vilkår op til 6 mdr. Ny vurdering af registreringsafgift og ny Ieasingkontrakt. Siden 2001 har skatterådet gjort det muligt at benytte sig af dele-leasing også kaldet splitleasing). Deleleasing er en ordning, hvor et firma og en privatperson hver indgår aftale om leasing af samme bil. Der etableres to enslydende leasingkontrakter, den ene underskrives af firmaet og den anden af den ansatte. Derved splittes leasing op mellem parterne og sikrer på den måde, at firmaet og privatpersonen betaler præcis den del af de samlede omkostninger, som vedrører deres andel af bilens kørsel. Da hver part betaler for egen brug af bilen, udløser det ingen firmabilbeskatning for privatpersonen, da det er leasingselskabet og ikke firmaet, som stiller bilen til rådighed. Samtidig sparer firmaet den andel af udgifter, som privatpersonen afholder. Hvordan foregår det i praksis? Ved indgåelse af en deleleasingaftale estimeres en forventet kørselsfordeling, f.eks. 80% erhverv/20% privat, der danner grundlag for opsplitning af førstegangsydelsen, som særskilt betales af hver part. Driftsudgifter I forbindelse med udarbejdelse af leasingtilbud opstilles et budget ud fra de forventede drifts udgifter på bilen: Forsikring Grøn Ejerafgift Brændstof Reparation/Vedligeholdelse Service Udgifterne fordeles hver måned og opkræves sammen med de ordinære leasingydelser. vi står for al håndtering af bilag og sørger for betaling af disse og opkrævning sker som acontobetaling hver måned fordelt mellem erhverv og privatpersonen ud fra de faktiske kørte km.

14 Serviceaftale Burgaard Sørensens serviceaftale Når du køber din nye Peugeot, har du en unik mulighed for at tegne en Burgaard Sørensen Service- og reparationsaftale. Med vores serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, der er skræddersyet efter dit kørsels behov og din bilmodel, så du slipper for uventede værksteds regninger. Du vælger selv, i hvor mange år aftalen skal gælde, dog højst 5 år. Når serviceaftalen udløber, har du en bil med høj gensalgsværdi, der er opdateret med den seneste software og som er serviceret efter alle fabrikkens forskrifter på et autoriseret Peugeot værksted. Du får udvidet Peugeot assistance med et år ad gangen hver gang biler får foretaget de anbefalede serviceeftersyn på vores værksted. Med en service- og reparations aftale er der ingen ubehagelige overraskelser du opnår en total tryghedsaftale. 7 gode grunde til at vælge Burgaard Sørensen: Lav, fast månedlig ydelse i hele aftaleperioden. Styrket mulighed for dækning af udgifter efter garantiens udløb og forlængelse af Peugeot assistance, da alle eftersyn er lavet efter fabrikkens foreskrifter. Alt er inkluderet i ydelsen, foruden service også nødvendige reparationer eller andre meromkostninger, der måttet påløbe. Ingen risiko for misforståelser omkring pris. Du skal blot aflevere bilen og hente den igen på aftalt tidspunkt. Bil med høj gensalgsværdi, serviceret efter fabrikkens forskrifter og opdateret med seneste software. En serviceaftale kan skræddersyes til dine ønsker og behov. Fri Lånebil ved service.

15 PLASTLOMME TIL VISITKORT Peugeot Esbjerg Sædding Ringvej Esbjerg V Tlf.: Fax: info@esbjerg.peugeot.dk Peugeot Varde Tømrervej Varde Tlf.: Fax: info@varde.peugeot.dk

16 ERHVERV Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende konsulentbesøg Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

LA GAZZETTA UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER. DAB-radio og Uconnect TM Live Parkeringssensor bag Klimaanlæg

LA GAZZETTA UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER. DAB-radio og Uconnect TM Live Parkeringssensor bag Klimaanlæg LA GAZZETTA KÆMPE : KØB INDEN 1. APRIL 2.295 FIAT 500 DREAM FRA KUN 144.990 KR. UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER Panoramaglastag med solskærm Luksuriøse lædersæder Valgfri pastel- eller

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

ALM. BRAND. Leasing....du har et mål - vi har et middel

ALM. BRAND. Leasing....du har et mål - vi har et middel ALM. BRAND Leasing...du har et mål - vi har et middel ALM.SUND FORNUFT økonomisk fornuft Du har et mål - vi har et middel Har du overvejet, at det kunne være en god ide at lease jeres person- og varebiler

Læs mere

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR JANUAR 2019 Nytårskur 5.-6. januar kl. 10-17 LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR SÆRLIGT TE PRISER BEGRÆNSET ANTAL INKL. PEUGEOT 208 MEST SOLGTE BIL I DANMARK* Velkommen til

Læs mere

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk?

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? sælger-visitkort Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? Lokale fagfolk giver bedre råd. Vi bor i Aalborg. Vi bor lige om hjørnet og tæt på vores kunder. Vi er jyder. Vi leverer ikke noget smart,

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag 1 Kravspecifikation vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Kravspecifikationens opbygning Nærværende kravspecifikation er nedenfor opbygget med beskrivelser af behov,

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

LA GAZZETTA. masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / KM sommer 2018

LA GAZZETTA. masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / KM sommer 2018 LA GAZZETTA masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / 200.000 KM sommer 2018 FIAT 500 BLACK NAVIGATOR KUN 144.990 KR. SPAR OP TIL 24.500 KR. FIAT 500 WHITE NAVIGATOR KUN 144.990 KR. SPAR

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

FLEX- OG SPLITLEASING vejen til drømmebilen

FLEX- OG SPLITLEASING vejen til drømmebilen FLEX- OG SPLITLEASING vejen til drømmebilen Hvem er? LEASING.DK Leasing.dk er et veletableret leasingselskab, der er stiftet i 2004. Vi er et selvstændigt og finansielt uafhængigt leasingselskab, der løbende

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

Til privat & erhverv. Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk. Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16.

Til privat & erhverv. Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk. Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16. oktober 2015 Til privat & erhverv Vejlevej 160. 8700 Horsens. Tlf. 8711 8800. www.rafmotor.dk Hverdage kl. 9-17.30 Lørdag & søndag kl. 11-16 BMW 550i Årg. 2/2012 52.000 km BMW Professional Navigation med

Læs mere

Få effektiv finansiering med på vejen

Få effektiv finansiering med på vejen Få effektiv finansiering med på vejen 2 Træk på Jyske Finans og løb ikke tør for finanser Få de maskiner og køretøjer, I har brug for Investering i nyt materiel kan være ganske omfattende. Og det er vigtigt,

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk

FRA 0 KR. i UDBETALING. RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk FRA 0 KR. i UDBETALING Her kan ALLE være med RAF Motors A/S I Vejlevej 160 I 8700 Horsens I 8711 8800 I www.rafmotors.dk Hyundai i20 1,25 Active Plus 16.000 km. Årgang 2015 A/C Kørecomputer Bagsæder, split

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Leasingaftalens

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI Dacia fylder 5 år Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL STÆRKE FINANSIERINGSTILBUD: 3,95% HELT UDEN

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster Dacia fylder 5 år Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl. 11-16 Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler Leasing af biler, varebiler og lastbiler bliv godt kørende uden at binde penge Med leasing betaler du for brugsretten og binder derfor ingen penge. Læs side 2 hvorfor lease? Lad pengene arbejde der, hvor

Læs mere

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på.

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselskab inden for Daimler

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Skal du lease en privatbil?

Skal du lease en privatbil? Skal du lease en privatbil? Privatleasing eller løb? Der er mange aspekter, som skal inddrages når man skal lease en bil. Vi gør beslutningen overskuelig, da vi har samlet de bedste tilbud på private leasingbiler,

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Mest bil for pengene

Mest bil for pengene Mest bil for pengene Hvem er vi? AUTOSOURCE GROUP HOLDING A/S AUDI Splitleasing Porsche Splitleasing Lamborghini Splitleasing Bentley Splitleasing Lotus Splitleasing AL Finans Splitleasing (ca. 60 forhandlere

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If.

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Seriøse fordele Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glas skadedækning på din forrude? Vil

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] Side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT DESIGN, RENE FLOTTE LINJER OG EN UOVERTRUFFEN RUMMELIGHED ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER

Læs mere

JOOLL Fri Cykel over Lønnen

JOOLL Fri Cykel over Lønnen JOOLL Fri Cykel over Lønnen JOOLL - #FriCykel #FriLadcykel Med en JOOLL kan du nu få en super lækker cykel/ladcykel af din arbejdsgiver på helt samme måde som en fri bil Konceptet er meget enkelt Din arbejdsgiver

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER hos os er du det vigtigste 2 // brianmadsen.info MÅ VI VÆRE DIN PARTNER? Brian Madsen A/S er et ud af seks Peugeot Professional Erhvervscentre i Danmark. Det betyder,

Læs mere

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fra de største til de mindste transportopgaver God forretning er afhængig af god transport. Men det Med produktprogrammer fra Toyota, er ikke nok, at skaffe

Læs mere

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If 3 fordele ved Renault Forsikring - Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? - Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

fiat finansiering uden udbetaling

fiat finansiering uden udbetaling fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE FIAT 500 MODEL

Læs mere

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER.

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. KROGSGAARD fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE

Læs mere

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fra de største mindste trans God forretning er afhængig af god transport. Men det er ikke nok, at skaffe en bil. En virksomhed har også brug for en samarbejdspartner,

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / KM FORÅR 2018

LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / KM FORÅR 2018 LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / 200.000 KM FORÅR 2018 FIAT 500 FRA KUN 144.990 KR. NYD FORÅRET I EN NY FIAT 500C KUN 144.990 KR. SPAR 15.000 KR. Elektrisk kaleche

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

HILLERØD - ROSKILDE - ODENSE - AARHUS BILHUS - LEASING - VÆRKSTED

HILLERØD - ROSKILDE - ODENSE - AARHUS BILHUS - LEASING - VÆRKSTED HILLERØD - ROSKILDE - ODENSE - AARHUS BILHUS - LEASING - VÆRKSTED DIN VEJ TIL SJOVERE BILER Det er vigtigt for os, at du forstår leasing! Skal jeg lease eller købe bil? Her er en tommelfingerregel: Køb

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Det er sgu for sexet!

Det er sgu for sexet! RAF INFO Februar 2016 RAF MOTORS KUNDEMAGASIN for sexet! SPAR 40.000 KR. Parkeringssensor for og bag Elektronisk p-bremse Auto. nedbl. Bakspejl Regnsensor El indst. Forsæder Navigation Læderrat È t gratis

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere