DM i Trolling Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn"

Transkript

1 DM i Trolling 2015 Klubaften d. 5. august Beretning fra Simrishamn

2 Var lige en tur ude og for at få vasket og støvet grejet af inden DM. Torsken på 70 cm blev genudsat med en aftale om at ses til DM. Fik også en ørred på 45 cm og en sej på 59 cm. Kjeld Fangel Petersen Team Emmi Jeg var en tur på Storebælt efter flade. Strømmen løb 2 knob så man drev hurtigt ad h til, men sidst på dagen lykkedes det at få 9 isinger, 4 skrubber og 7 torsk. Største skrubbe på 42 cm, største torsk 2,7 kg og ca. ti magre ising måtte ud igen og nogle små torsk fik også friheden. Poul Erik Kristensen Team Jack 2 Flemming Sørensen har haft en dejlig dag på Storebælt, der gav 13 havørreder i båden (intet billede).

3 En tur på Storebælt efter havørreder gav denne fine fisk på 8,2 kg og 85 cm. Michael Jørgensen Team Vraget På en tur i Lillebælt fangede jeg en havørred på 64 cm. Ved den gamle bro var der mange sej på ca. 45 cm. Jeg fiskede med dipsy/apex i hver side og to bag båden. Henning Knudsen Team Apache Tak til Bjarne Schou for hans foredrag om Havørredens Hemmeligheder 5 og Lowrance på klubaftenen d. 3. juni.

4 Igen i år gik turen til Simrishamn, og det er for Team Gajols vedkommende 7. gang vi er af sted. Team Gajol har i alle årene bestået af min søn og jeg, men for mit vedkommende var det 10. gang derovre, da jeg sejlede tre år som gast på Team Vraget. Fiskeriet i år var svært, og lad os bare komme til resultatet... En i øvrigt fin laks på 10,5 kg blev det til for Gajolen, og vejret var ikke ligefrem en medspiller i år da vi fik 4,5 dage på vandet ud af 8 mulige.

5 Der er uskrevne regler i Gajolen, og en af dem siger at vi møder op på årets trollingtur med skæg og det skal være langt. Det må så først rages af når man har fanget laks. Skipper måtte i år lide den tort at komme hjem med langt skæg. (Trimmeren har dog efterfølgende været i gang.) En anden regel er at der ikke drikkes øl ude på vandet, til gengæld går der ikke mange sekunder efter båden er fortøjret før man kan høre den karakteristiske lyd af to dåseøl der bliver åbnet. Sidstnævnte regel har på flere måder vist sig fornuftig, da de svenske myndigheder flere gange har modtaget folk på broen med et alkoholmeter.

6 Hyggen på turen er selvfølgelig i højsædet, og af seks bådteams, som selvfølgelig har eget trofæ, spiser de fem sammen efter en hjemmefra udstukket plan. Menuerne i år har blandt andet været Drengerøvsgryde, Kulsvigerens Oksespand, Aspargessuppe, Grillpølser og andre lækkerier. Trofæet er et kapitel for sig selv. Vi kalder det Sølvlaksen og det blev uddelt første gang i Vinderlaksene på trofæet ligger mellem 14,4 og 16,3kg.Præmien afhænger af antal deltagere som hver betaler kr 100, men det er håneretten i et år der er den helt store præmie. Årets Sølvlaksevinder blev Team Vraget med en klippert på 16,2kg, og samme skipper står også til at vinde den svenske Guldlaks. Et stort tillykke til Vragskipperen.

7 Vi har selvfølgelig også et Brølerflag som for det meste skifter båd hver dag. Det er bl.a uddelt til en skipper der havde glemt sine fiskehjul hjemme og derfor lå og kørte tur med sin båd på Storebæltsbroen, det blev sidste års Brøler. Årets Brøler går til en matros der mere eller mindre frivilligt valgte at "bade" i havnen. Vi skal dog have et nyt flag til næste år da en Nordfynsk reklameomdeler søsatte flaget en meget blæsende nat, men så ved vi da hvem der starter med det i Årets storfangerliste ser ud som følger: Vraget 16,2kg, Laxkungan 14,4kg, Havbassen 13,7kg, Amigo 13,5kg, Gryden 11,2kg og Gajolen 10,5 kg Som i kan se, kan der stadig fanges laks fra Simrishamn, og det helt uden tilskud, så kan kun opfordre alle til igen at besøge denne lille perle på den svenske Østersøkyst. Team Gajol ønsker alle knæk og bræk og god sommer. Indsendt af John Hansen

8 I weekenden d. 20. og 21. juni var Fyns Trolling Klub værter ved DM i Trolling Vejret viste sig fra sin gode side og fangsterne I Storebælt havde været gode op til konkurrencen. Så rammerne var helt perfekte for de 60 deltagende bådteams. Der var mange der valgte at søsætte deres både fredag eftermiddag og aften, og Nyborg Marina summede af en positiv stemning. I teltet sad Ole klar til at registrere folk og uddele startnumre og informationsmateriale.

9 Alle startende både fik også et trollingblink fra Rhino Trolling. I baren blev der langet fadøl over disken og ved bordene gik snakken lystigt. Claus Hansen og hans team diskede op med barbeque-ben fra grillen, og der var mange komplimenter til kokkene. Efter maden valgte nogle at trække sig tilbage til deres både for at lave de sidste forberedelser, mens andre blev i teltet og festede med deres fiskekammerater. Lørdag morgen mødte de forventningsfulde trollingfiskere mere eller mindre morgenfriske op til morgenmad og kaffe i teltet. Jonny afholdte skippermøde og informerede om regler, vejrudsigt og andre praktiske detaljer. Kl. 8 lød startsignalet, og de mange både forlod havnen og satte kursen mod de udsete fiskepladser. Havørreder, torsk, sej og makreller blev jagtet i Storebælt dagen igennem.

10 På VHF en kom der fra tid til anden meldinger om fangster, mens andre brugte frekvensen til lidt venskabeligt drilleri. Hver time blev der udtrukket en præmie og alle der var tilmeldt sms servicen, modtog en besked med det heldige bådnummer der var udtrukket. Så hvis man ikke lige havde held med fiskeriet, kunne man måske vinde en grejpræmie. Ud på eftermiddagen vendte bådene tilbage til havnen og Søren og Ole kunne påbegynde indvejning og registrering af de fangede fisk. De største fisk blev lagt på is til frit skue og beundring, og hele optrinnet mødte stor bevågenhed fra lokale og turister på havnen. Buffeten blev et stort tilløbsstykke og det samme gjorde de ophængte sedler med stillingen efter første dagens fiskeri. Om det var udsigten til at skulle tidligt op søndag morgen, eller det var den friske havluft der havde gjort sin virkning, skal være udsagt, men de fleste valgte at gå forholdsvis tidligt i seng.

11 Søndag morgen blev konkurrencen skudt i gang kl. 6 og det var et imponerende syn at se de mange både der planede ud gennem Nyborg Fjord. Nogle teams manglede at fange bestemte arter og andre havde et mål om at forbedre størrelsen på fiskene fra dagen før. Kl. 14 var alle fisk indvejet og resultatet gjort op. Jonny og Sven forestod uddelingen af de mange præmier. Der var præmier til de 10 bedste teams, til de tre bedste juniorer og til den største fisk inden for de forskellige arter der deltog i konkurrencen. Team Solvej, med Claus Børgesen som skipper, blev vinder af DM i Trolling 2015.

12

13 Tak til alle deltagere ved DM i Trolling 2015 for at være med til at skabe et godt arrangement! Tusind tak til vores sponsorer for de mange flotte præmier. God sommer og Knæk & Bræk Hilsen Bestyrelsen i FTK

14 Regler og tider Småbådsudvalget har den store glæde, at kunne invitere alle medlemmer, der har lyst, til at deltage i klubmesterskabet i fiskeri efter fladfisk. Det er gratis at deltage og klubben betaler for rampen. Det kan i øvrigt varmt anbefales, at møde op dagen før klubmesterskabet, da der som regel altid er mødt flere Teams op, og en grill eller to er tændt + kanon hygge, eller som 2014 til dobb. stævne i Spodsbjerg, hvor vi mødte ca. 45 småbådsfiskere op dagen før til en super hyggelig middag på Spodsbjerg Badehotel ja det er lige før vi kalder det for DM i Wienerschnitzel spisning.

15 Vi vil også lige her opfordre alle, der får taget nogle gode billeder under småbådsmesterskabet til at sende dem til en af undertegnede i småbådsudvalget, da vi i år vil gøre meget mere ud af og skrive et indlæg om hver tur. Grundet DM i Trolling er det valgt at ligge alle afd. på den anden side af sommerferien. Tidspunkter Afdeling Sted Dato Tidspunkt 1. afdeling Nyborg 15. august kl til kl og 3. afdeling Spodsbjerg 29. & 30. august Lørdag kl.8.00 til om aftenen spisning. Søndag kl til afdeling Spodsbjerg 26. september kl til kl afdeling Faaborg 3. oktober kl til kl

16 I tilfælde af aflysning af en afdeling, arrangeres en ny afdeling som erstatning hvis muligt den.17. oktober som eneste mulige alternative dato. Igen i år, kan man invitere en deltager, som ikke er medlem af klubben, til at deltage i en konkurrence, herefter må gæsten melde sig ind i klubben, for at deltage i flere afdelinger. Ved hver afdeling vil følgende være gældende: Tilmelding skal ske før konkurrencestart. Der udleveres startnummer som SKAL VÆRE AFLEVERET ved konkurrencens afslutning. Der udleveres ligeledes regler, som til en hver tid skal overholdes. Småbådsudvalget har til enhver tid suverænitet i alle afgørelser i forbindelse med konkurrencen. Konkurrencen gennemføres som Team konkurrence. Teamet tegnes af en skipper og denne kan så deltage i egen eller anden båd, men point vil til enhver tid tilfalde den, der er tegnet som skipper på teamet, en fra teamet skal altid være til stede under indvejningen.

17 Junior er man indtil det fyldte 18 år Der kan indmåles 1 fisk pr. art pr. team, største fisk i arten: 15 point, næststørste 14 point, og så fremdeles. Er der indmålt flere end 15 fisk i en art, får resten tildelt 1 point. Udvalgets medlemmer indvejer IKKE egen fisk.! Anden official varetager dette.! Arter der kan indmåles, og deres mindstemål, til klubmesterskabet, er følgende. Pighvar.30 cm, slethvar 30 cm, rødspætte 27 cm, skrubbe 26 cm og ising 25 cm. Fisk kan indmåles renset eller urenset. Indvejning foregår umiddelbart efter afslutningen af konkurrencen og startbrikken SKAL være indleveret ved afslutningen. Deltagere SKAL være i indvejningskøen ved afslutningstidspunktet ellers kan fangst IKKE indvejes. Uetisk omgang med fisk, så som efterladelse af fisk på indvejningsstedet, eller anden respektløs omgang med disse kan medføre diskvalifikation. Eventuelle protester skal være fremført senest i forbindelse med annonceringen af præmieuddelingen.

18 Eventuel ændring pga. vejret besluttes af udvalget dagen før, senest kl , og annonceres på hjemmesiden under ` jeg fisker FTK`, eller oplyses af udvalgsmedlemmerne på SMS. Så husk at få tilmeldt jer SMS kæden. naestformand.ftk@smaabaadsklub1.dk I tilfælde af aflysning af en afdeling, arrangeres en ny afdeling som erstatning hvis muligt den. 17. oktober som eneste mulige alternative dato. Der er planlagt 5 fisketure, og de 3 bedste afdelinger tæller til klubmesterskabet. Alle optjente fremmødepoint tæller med i klubmesterskabet. For at få fremmødepoint skal man være indskrevet, have modtaget startbrik inden start og have forladt havnebassinet ellers opnås ingen point. Der tildeles point for fremmøde. For 1. fremmøde 2 point. 2. gang 4 point. 3.gang 6 point. 4 gang 8 point og 5. gang får man 10 point. Det vil sige, at hvis man deltager i alle 5 afdelinger, optjener man 30 point. Skulle der opstå pointlighed mellem 2 eller flere konkurrenter, er det den der har fanget flest cm fisk i alle afdelinger lagt sammen, der vinder. 2. og 3. afdeling afholdes som dobbelt konkurrence i weekenden d. 29. og 30. august. i Spodsbjerg.

19 Spisning lørdag aften afholdes som det plejer med en dejlig middag i teltet kl Drikkelse sørger man selv for. Husk tilmelding til spisning hos Bo Nørgaard tlf eller senest 7 dage før. Obs. Lørdag og søndag vil der være morgenmad i teltet kl , yderligere vil der være en præmie som består af en overnatning i hytte på Færgegårdens Camping Spodsbjerg til den samlede vinder af dobbeltstævnet. Vinderen vil være den, som fanger flest meter indvejet fisk og her tæller fremmødepoint ikke med. Ved pointlighed vil der blive trukket lod. Denne uddeles søndag. Juniorer deltager i selvstændig konkurrence. Der gives point efter samme regler som i klubmesterskabet. Junior konkurrencen afsluttes efter hver afdeling.

20 Der vil være præmie til de 3 bedste. 125 kr. til nr. 1, 100 kr. til nr. 2 og 75 kr. til nr. 3. Ved hver afdeling vil der være en præmie til de 2 længste fisk pr. art.1. Præmien er et gavekort på 300 kr. fra Jan og Bo`s Lystfiskershop i Odense. 2. Præmien er en sponsoreret grej præmie/gavekort. Præmieuddelingen afsluttes med en lodtrækning mellem de teams, der har været på vandet og stadig er til stede. Ligeledes et gavekort på 300 kr. fra Jan og Bo`s Lystfiskershop i Odense. Sponsorer derudover Angelzentrum Langeland v. Thomas Reinhardt, Spodsbjerg lystbådehavn, Færgegårdens camping Spodsbjerg.

21 Præmier i det samlede klubmesterskab i Småbådsfiskeri år 2015 (Gavekort til Jan og Bo`s Lystfiskershop). 1. præmie = gavekort 1600 kroner 2. præmie = gavekort 1300 kroner 3. præmie = gavekort 1100 kroner 4. præmie = gavekort 900 kroner 5. præmie = gavekort 800 kroner 6. præmie = gavekort 700 kroner 7. præmie = gavekort 550 kroner 8. præmie = gavekort 450 kroner 9. præmie = gavekort 350 kroner 10. præmie = gavekort 250 kroner Præmier vil blive overrakt til årets juleafslutning, ligeledes bliver der trukket lod om 4 meget flotte gavekort. Ved lodtrækningen om disse fire gavekort, har man et lod pr. gang man har deltaget i Trolling, Småbåd og Havfisker klubmesterskabet.

22 For de småbådsfiskere som kunne være interesseret i at leje en hytte til dobb. stævnet er her følgende priser: 6-8 personers hytte 575 / 525 kr. pr. overnatning. 4 personers hytte 350 kr. 3 personers hytte 325 kr. Husk reservering i god tid hos Færgegårdens Camping på tlf Samlede klubmester 2015 For at deltage i dette skal man selvfølgelig have deltaget i både trolling, havfiskeri og småbådsmesterskaberne. Samlet vinder vil blive den der med sine tre placeringer opnår færrest point. Således at forstå, hvis du bliver nummer 4 i trolling, nr. 11 i havfiskeri og nummer 1 i småbåd har du opnået 16 point og vil være vinder hvis ingen har færre eller lige mange point. Ved pointlighed i det samlede klubmesterskab deles præmien.

23 Småbådsudvalget består af følgende Udvalg: Mobil: Mail: Bo Nørgaard / Jan Hansen Kaj Albrechten Jan Beyer Frank Dyhrberg Udvalget vil i fællesskab stå for alle 5 afdelinger. Med ønsket om et rigtigt godt klubmesterskab, samme fantastiske fremmøde og entusiasme som de sidste mange års klubmesterskaber ser vi frem til at se jer alle i Småbådsudvalget Vi ses på ramperne. Knæk og Bræk!

24 Præstevej 90, 5210 Odense NV Kørselsvejledning: Afkørsel 53 E20 mod Blommenlyst, der køres mod Blommenlyst og ved Blommenlyst Kro drejes til venstre ad Kalørvej i lyskrydset. Man kører ca. 3-4 km. ligeud og følger vejen (Elsdyrløkken) til venstre mod Gl. Korup, kort efter drejes til højre mod Gl. Korup. Et stykke efter drejes igen til højre ad Præstevej mod Korup Kirke, efter meter kommer klubhuset på venstre hånd.

25 Kontaktsiden Fyns trolling klub Formand Kontakt på tværs af klubber samt Tryg forsikring. Jonny Jacobsen Hans Egedesvej Odense NV Tlf Næstformand Sekretær Sekretær, kurser og klubaften Carsten Eriksen Stensgårdsvej Glamsbjerg Tlf naestformand.ftk@smaabaadsklub1.dk Kasserer Regnskab/økonomi og medlems registrering Ole Kold Engvej Ørbæk Tlf kasserer.ftk@smaabaadsklub1.dk Bestyrelsesmedlem Sponsorer og klubeffekter Søren Jensen Sallinge ågade Ringe Tlf bestyr3.ftk@smaabaadsklub1.dk Bestyrelsesmedlem Klubhuset herunder vedligehold og udlejning Michael Sørensen Hjejlebakken Odense NV Tlf bestyr4.ftk@smaabaadsklub1.dk Bestyrelsesmedlem Medlemskort, skribentpris, lodtrækning, hjemmeside og kalender Sven Nyholm Eckesrbergsvej Odense M Tlf bestyr2.ftk@smaabaadsklub1.dk Nyhedsbreve Bestyrelsesmedlem David Nielsen Ejlstrupløkken Odense V Tlf bestyr1.ftk@smaabaadsklub1.dk

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer Henning Knudsen fra Team Apache har indsendt denne måneds enlige fangstrapport. Henning beretter: På FTK tur ved Børges put & take med vores datter,

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj Bornholm 2015 DM i Trolling 2015 1. Afd Trolling Klubaften d. 6. maj Klubturen til Bornholm i starten af april, blev en meget blæsende affære. Det blev til mere hygge til lands end til laksefiskeri til

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Årets sidste fisketur i Storebælt. Slæbestedet var fyldt op med trollingbåde, fordi vejrudsigten viser, at det skulle være den sidste tur inden nytår. Vi startede

Læs mere

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset GENERALFORSAMLING 04-02- 2015 I KLUBHUSET I KORUP FORMANDENS BERETNING. Jeg vil endnu engang

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Debat a'en 5 marts kl 19.00 Kluba'en 3 april kl 19.00 Klubhuset TilmeldingVHF Kursus 22/23 marts Ekstra Ledige pladser Ny Bestyrelse. Jeg vil byde de nye

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Info om bådforsikring Tryg I jeres bådforsikring er

Læs mere

DM i Artsfiskeri 2018

DM i Artsfiskeri 2018 DM i Artsfiskeri 2018 Nyborg Marina Lørdag D. 16/6 Søndag D. 17/6 Arrangør: Fyns Småbådsfiskeklub TEAM konkurrence. Der kan indvejes 1 fisk af hver art pr. båd samlet over weekenden. Dvs. man kan godt

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene Til tredje afdeling i Småbåd havde skipper Michael på Team Viking, sin kone Tanja og sin datter Lærke med som gaster. Der var godt gang i de flade og pigerne

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Ja, Julehilsen så gik der atter et år og det fra må siges, formanden at det har været et forrygende et af slagsen her i vores lille klub. Vi har haft et kanon vellykket

Læs mere

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Viking Træf 2018 Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Side 1 af 8 Viking Træf 2018

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November Kluba&en 5 nov kl 18.00 Elsesminde Havfiskeri 2.afd Middelfart marina 8 November Havfiskeri 3.afd Spodsbjerg 29 November Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden ! Det var lidt

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd Endnu en udflugt med den største af ungerne, også kaldet barn nr. 1. Ikke på grund af kvaliteten af børnene, men for nu at kunne holde rede på i

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Per Kreuz, Kenneth Bro Mortensen, Anders Jensen og Mark Fuder har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener..

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 5. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. oktober 2016 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Klubmester Stævne 2016 Årø er efterhånden en

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou DM i Trolling 2015 Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou Fin aften tur på Lillebælt gav 13 havørreder med den største på 71 cm og 4,9 kg! Alle fisk blev taget på Apex på 4 timer! Martin Nielsen

Læs mere

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen FTK på Facebook! Fangstrapporter Klubtur i Pinsen Klubaftenen d. 4. marts blev afholdt som debataften. En aften hvor alle medlemmer havde mulighed for at dukke op komme med input og forslag til indhold

Læs mere

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Viking Træf 2016 Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Alternativt (1-dags stævne)

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du:

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du: Information 15-17 September 2017 Storebælt cuppen gennemføres for 3. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding på.

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: et team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016 Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen 13. - 15. maj 2016 Velkommen til Fiskeri på toppen. For første gang afholdes et JSK-stævne i skagen! Med kort afstand til mange gode fiskepladser,

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August. Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August. Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug Klubaften 6 august kl 19.00 Klubhuset Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Med et tilbageblik på første halvdel af året,

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden FTK Auktion 8 jan kl 19.00 I klubhuset Tilmelding til VHF kursus Havfiskeri 29 dec i Nyborg 11 Jan i Middelfart 4 dec Jule Tam tam Lørdag den 16 nov., mødte

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Beretninger fra Klubture FTK Kalender

Beretninger fra Klubture FTK Kalender Beretninger fra Klubture FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årøsund Stævne. Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab oktober Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º N / 9º43 53.

Årøsund Stævne. Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab oktober Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º N / 9º43 53. Årøsund Stævne Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab 3. - 4. oktober 2015 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Scanlures Årøsund Stævne 2015 Årets 2 sidste konkurrence

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE ÅRØSUND HAVN VED FYRET - LØRDAG 2. APRIL 2011 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 4. afdeling af JSK klubmesterskab 6. - 7. september 2014 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Information: Hans Simonsen tlf: 29270981 e-mail: hanssimo@gmail.com

Læs mere

Stævne Nordjylland Hirtshals. Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals

Stævne Nordjylland Hirtshals. Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals Stævne Nordjylland Hirtshals Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 15. -16. Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals Hovedsponsor: JC Fiskegrej og Fritid www.jcfisk.dk Velkommen til Stævne Hirtshals 2019.

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2012 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

DM i Fladfisk. Tredje DM i Fladfisk er afsluttet. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Tredje DM i Fladfisk er afsluttet. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2012/6 Danmarks næststørste fiskestævne 22-23 September 1 Tredje er afsluttet Tredje er afsluttet Med en ny rekord på 160 både og 440 fiskere, blev dette års DM åbnet i fredag d. 21. september.

Læs mere

Klubture Arrangementer FTK Kalender

Klubture Arrangementer FTK Kalender Klubture Arrangementer FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

LIMFJORDENS ØRREDDAGE

LIMFJORDENS ØRREDDAGE LIMFJORDENS ØRREDDAGE 12-13 APRIL 2014 www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier i kategorierne Største Havørred, Bedste

Læs mere

DM i Fladfisk. DM i Fladfisk Team Stormen vandt igen - igen - igen. Danmarks bedste Fladfiskefarvand. Danmarks hyggeligste fiskestævne 1

DM i Fladfisk. DM i Fladfisk Team Stormen vandt igen - igen - igen. Danmarks bedste Fladfiskefarvand. Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Nyhedsbrev 2018/4 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 2018 Team Stormen vandt igen - igen - igen Danmarks bedste Fladfiskefarvand Det 9. er nu afsluttet. Fiskeriet lørdag blev aflyst, men der blev råhygget

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

ØBY STIFTET

ØBY STIFTET FISKE-OG KAMMERATSKABSFORENINGEN ØBY STIFTET 18.03.1970 Fiske og kammeratskabsforeningen ØBY afholder generalforsamling fredag den 5. oktober 2012 Kl. 18.00 på Ellebjerg station Dagsorden 1 Valg af dirigent

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Fyns Trolling Klub. Nyhedsbrev oktober2017. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub

Fyns Trolling Klub. Nyhedsbrev oktober2017. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev oktober2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Fra Formanden Vi har i bestyrelsen udfærdiget FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FYNS TROLLING KLUB. Vi har valgt at offentliggøre

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba&en 7 maj kl 19.00 Klubhuset Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Trolling 2.afd Nyborg marina 24 maj Småbåd 1.afd Nyborg Marina 25 maj Pinseturen Husk 9lmelding Vores kasserer har, selv

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2014 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019 Indhold Waders News nr. 2 2018 Side Forside Waders bestyrelsen 3 Waders krogen 4 På tur med Gynter og Skralde 5 Jægeren og Lystfiskeren put & take 6 Makreller ved Hou 7 Waders arrangementer 8-10 Waders

Læs mere

Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Lars Andersen og Per Kreuz har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener.. Var til dobbeltstævne i Spodsbjerg

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2018 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Information September 2018

Information September 2018 Information 15-16. September 2018 Storebælt cuppen gennemføres for 4. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2020 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2019 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE. Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE. Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe Parkering forbudt VENTEPOSITION INDEN START START Stævnetelt Rampe P WC Parkering imellem de 2 jernkæder forbudt pga. søsætning.

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Aarøsund CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE. Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 5 MAJ 2018

Aarøsund CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE. Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 5 MAJ 2018 SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 5 MAJ 2018 Verona Sportsfiskeri Langebjergvej 12 - Allinge Telefon 23249841 info@verona.dk www.veronasportsfiskeri.dk Garmin Garmin Nordic Denmark A/S

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hirsholmene cup 2014 Samt 3. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene cup 2014 Samt 3. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene cup 2014 Samt 3. afdeling af JSK klubmesterskab Hovedsponsor: Fiskekortet.dk 8. - 9. - 10. august 2014 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Information: Hans Simonsen

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nyhedsbrev Nr

Nyhedsbrev Nr Nyhedsbrev Nr. 2 2018 Nyt fra formanden Nyt navn. Som det sikkert er mange bekendt på nuværende tidspunkt, så blev det vedtaget på generalforsamlingen, at Fyns Trolling Klub skifter navn til Fyns Småbådsfiskeklub.

Læs mere

Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender

Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender Var taget på en rekognosceringstur med min tvillingbror Jan for at finde nye positioner i Storebælt. Målet var at finde nye steder med store skrubber og pighvar.

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2017 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere