DM i Trolling Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn"

Transkript

1 DM i Trolling 2015 Klubaften d. 5. august Beretning fra Simrishamn

2 Var lige en tur ude og for at få vasket og støvet grejet af inden DM. Torsken på 70 cm blev genudsat med en aftale om at ses til DM. Fik også en ørred på 45 cm og en sej på 59 cm. Kjeld Fangel Petersen Team Emmi Jeg var en tur på Storebælt efter flade. Strømmen løb 2 knob så man drev hurtigt ad h til, men sidst på dagen lykkedes det at få 9 isinger, 4 skrubber og 7 torsk. Største skrubbe på 42 cm, største torsk 2,7 kg og ca. ti magre ising måtte ud igen og nogle små torsk fik også friheden. Poul Erik Kristensen Team Jack 2 Flemming Sørensen har haft en dejlig dag på Storebælt, der gav 13 havørreder i båden (intet billede).

3 En tur på Storebælt efter havørreder gav denne fine fisk på 8,2 kg og 85 cm. Michael Jørgensen Team Vraget På en tur i Lillebælt fangede jeg en havørred på 64 cm. Ved den gamle bro var der mange sej på ca. 45 cm. Jeg fiskede med dipsy/apex i hver side og to bag båden. Henning Knudsen Team Apache Tak til Bjarne Schou for hans foredrag om Havørredens Hemmeligheder 5 og Lowrance på klubaftenen d. 3. juni.

4 Igen i år gik turen til Simrishamn, og det er for Team Gajols vedkommende 7. gang vi er af sted. Team Gajol har i alle årene bestået af min søn og jeg, men for mit vedkommende var det 10. gang derovre, da jeg sejlede tre år som gast på Team Vraget. Fiskeriet i år var svært, og lad os bare komme til resultatet... En i øvrigt fin laks på 10,5 kg blev det til for Gajolen, og vejret var ikke ligefrem en medspiller i år da vi fik 4,5 dage på vandet ud af 8 mulige.

5 Der er uskrevne regler i Gajolen, og en af dem siger at vi møder op på årets trollingtur med skæg og det skal være langt. Det må så først rages af når man har fanget laks. Skipper måtte i år lide den tort at komme hjem med langt skæg. (Trimmeren har dog efterfølgende været i gang.) En anden regel er at der ikke drikkes øl ude på vandet, til gengæld går der ikke mange sekunder efter båden er fortøjret før man kan høre den karakteristiske lyd af to dåseøl der bliver åbnet. Sidstnævnte regel har på flere måder vist sig fornuftig, da de svenske myndigheder flere gange har modtaget folk på broen med et alkoholmeter.

6 Hyggen på turen er selvfølgelig i højsædet, og af seks bådteams, som selvfølgelig har eget trofæ, spiser de fem sammen efter en hjemmefra udstukket plan. Menuerne i år har blandt andet været Drengerøvsgryde, Kulsvigerens Oksespand, Aspargessuppe, Grillpølser og andre lækkerier. Trofæet er et kapitel for sig selv. Vi kalder det Sølvlaksen og det blev uddelt første gang i Vinderlaksene på trofæet ligger mellem 14,4 og 16,3kg.Præmien afhænger af antal deltagere som hver betaler kr 100, men det er håneretten i et år der er den helt store præmie. Årets Sølvlaksevinder blev Team Vraget med en klippert på 16,2kg, og samme skipper står også til at vinde den svenske Guldlaks. Et stort tillykke til Vragskipperen.

7 Vi har selvfølgelig også et Brølerflag som for det meste skifter båd hver dag. Det er bl.a uddelt til en skipper der havde glemt sine fiskehjul hjemme og derfor lå og kørte tur med sin båd på Storebæltsbroen, det blev sidste års Brøler. Årets Brøler går til en matros der mere eller mindre frivilligt valgte at "bade" i havnen. Vi skal dog have et nyt flag til næste år da en Nordfynsk reklameomdeler søsatte flaget en meget blæsende nat, men så ved vi da hvem der starter med det i Årets storfangerliste ser ud som følger: Vraget 16,2kg, Laxkungan 14,4kg, Havbassen 13,7kg, Amigo 13,5kg, Gryden 11,2kg og Gajolen 10,5 kg Som i kan se, kan der stadig fanges laks fra Simrishamn, og det helt uden tilskud, så kan kun opfordre alle til igen at besøge denne lille perle på den svenske Østersøkyst. Team Gajol ønsker alle knæk og bræk og god sommer. Indsendt af John Hansen

8 I weekenden d. 20. og 21. juni var Fyns Trolling Klub værter ved DM i Trolling Vejret viste sig fra sin gode side og fangsterne I Storebælt havde været gode op til konkurrencen. Så rammerne var helt perfekte for de 60 deltagende bådteams. Der var mange der valgte at søsætte deres både fredag eftermiddag og aften, og Nyborg Marina summede af en positiv stemning. I teltet sad Ole klar til at registrere folk og uddele startnumre og informationsmateriale.

9 Alle startende både fik også et trollingblink fra Rhino Trolling. I baren blev der langet fadøl over disken og ved bordene gik snakken lystigt. Claus Hansen og hans team diskede op med barbeque-ben fra grillen, og der var mange komplimenter til kokkene. Efter maden valgte nogle at trække sig tilbage til deres både for at lave de sidste forberedelser, mens andre blev i teltet og festede med deres fiskekammerater. Lørdag morgen mødte de forventningsfulde trollingfiskere mere eller mindre morgenfriske op til morgenmad og kaffe i teltet. Jonny afholdte skippermøde og informerede om regler, vejrudsigt og andre praktiske detaljer. Kl. 8 lød startsignalet, og de mange både forlod havnen og satte kursen mod de udsete fiskepladser. Havørreder, torsk, sej og makreller blev jagtet i Storebælt dagen igennem.

10 På VHF en kom der fra tid til anden meldinger om fangster, mens andre brugte frekvensen til lidt venskabeligt drilleri. Hver time blev der udtrukket en præmie og alle der var tilmeldt sms servicen, modtog en besked med det heldige bådnummer der var udtrukket. Så hvis man ikke lige havde held med fiskeriet, kunne man måske vinde en grejpræmie. Ud på eftermiddagen vendte bådene tilbage til havnen og Søren og Ole kunne påbegynde indvejning og registrering af de fangede fisk. De største fisk blev lagt på is til frit skue og beundring, og hele optrinnet mødte stor bevågenhed fra lokale og turister på havnen. Buffeten blev et stort tilløbsstykke og det samme gjorde de ophængte sedler med stillingen efter første dagens fiskeri. Om det var udsigten til at skulle tidligt op søndag morgen, eller det var den friske havluft der havde gjort sin virkning, skal være udsagt, men de fleste valgte at gå forholdsvis tidligt i seng.

11 Søndag morgen blev konkurrencen skudt i gang kl. 6 og det var et imponerende syn at se de mange både der planede ud gennem Nyborg Fjord. Nogle teams manglede at fange bestemte arter og andre havde et mål om at forbedre størrelsen på fiskene fra dagen før. Kl. 14 var alle fisk indvejet og resultatet gjort op. Jonny og Sven forestod uddelingen af de mange præmier. Der var præmier til de 10 bedste teams, til de tre bedste juniorer og til den største fisk inden for de forskellige arter der deltog i konkurrencen. Team Solvej, med Claus Børgesen som skipper, blev vinder af DM i Trolling 2015.

12

13 Tak til alle deltagere ved DM i Trolling 2015 for at være med til at skabe et godt arrangement! Tusind tak til vores sponsorer for de mange flotte præmier. God sommer og Knæk & Bræk Hilsen Bestyrelsen i FTK

14 Regler og tider Småbådsudvalget har den store glæde, at kunne invitere alle medlemmer, der har lyst, til at deltage i klubmesterskabet i fiskeri efter fladfisk. Det er gratis at deltage og klubben betaler for rampen. Det kan i øvrigt varmt anbefales, at møde op dagen før klubmesterskabet, da der som regel altid er mødt flere Teams op, og en grill eller to er tændt + kanon hygge, eller som 2014 til dobb. stævne i Spodsbjerg, hvor vi mødte ca. 45 småbådsfiskere op dagen før til en super hyggelig middag på Spodsbjerg Badehotel ja det er lige før vi kalder det for DM i Wienerschnitzel spisning.

15 Vi vil også lige her opfordre alle, der får taget nogle gode billeder under småbådsmesterskabet til at sende dem til en af undertegnede i småbådsudvalget, da vi i år vil gøre meget mere ud af og skrive et indlæg om hver tur. Grundet DM i Trolling er det valgt at ligge alle afd. på den anden side af sommerferien. Tidspunkter Afdeling Sted Dato Tidspunkt 1. afdeling Nyborg 15. august kl til kl og 3. afdeling Spodsbjerg 29. & 30. august Lørdag kl.8.00 til om aftenen spisning. Søndag kl til afdeling Spodsbjerg 26. september kl til kl afdeling Faaborg 3. oktober kl til kl

16 I tilfælde af aflysning af en afdeling, arrangeres en ny afdeling som erstatning hvis muligt den.17. oktober som eneste mulige alternative dato. Igen i år, kan man invitere en deltager, som ikke er medlem af klubben, til at deltage i en konkurrence, herefter må gæsten melde sig ind i klubben, for at deltage i flere afdelinger. Ved hver afdeling vil følgende være gældende: Tilmelding skal ske før konkurrencestart. Der udleveres startnummer som SKAL VÆRE AFLEVERET ved konkurrencens afslutning. Der udleveres ligeledes regler, som til en hver tid skal overholdes. Småbådsudvalget har til enhver tid suverænitet i alle afgørelser i forbindelse med konkurrencen. Konkurrencen gennemføres som Team konkurrence. Teamet tegnes af en skipper og denne kan så deltage i egen eller anden båd, men point vil til enhver tid tilfalde den, der er tegnet som skipper på teamet, en fra teamet skal altid være til stede under indvejningen.

17 Junior er man indtil det fyldte 18 år Der kan indmåles 1 fisk pr. art pr. team, største fisk i arten: 15 point, næststørste 14 point, og så fremdeles. Er der indmålt flere end 15 fisk i en art, får resten tildelt 1 point. Udvalgets medlemmer indvejer IKKE egen fisk.! Anden official varetager dette.! Arter der kan indmåles, og deres mindstemål, til klubmesterskabet, er følgende. Pighvar.30 cm, slethvar 30 cm, rødspætte 27 cm, skrubbe 26 cm og ising 25 cm. Fisk kan indmåles renset eller urenset. Indvejning foregår umiddelbart efter afslutningen af konkurrencen og startbrikken SKAL være indleveret ved afslutningen. Deltagere SKAL være i indvejningskøen ved afslutningstidspunktet ellers kan fangst IKKE indvejes. Uetisk omgang med fisk, så som efterladelse af fisk på indvejningsstedet, eller anden respektløs omgang med disse kan medføre diskvalifikation. Eventuelle protester skal være fremført senest i forbindelse med annonceringen af præmieuddelingen.

18 Eventuel ændring pga. vejret besluttes af udvalget dagen før, senest kl , og annonceres på hjemmesiden under ` jeg fisker FTK`, eller oplyses af udvalgsmedlemmerne på SMS. Så husk at få tilmeldt jer SMS kæden. I tilfælde af aflysning af en afdeling, arrangeres en ny afdeling som erstatning hvis muligt den. 17. oktober som eneste mulige alternative dato. Der er planlagt 5 fisketure, og de 3 bedste afdelinger tæller til klubmesterskabet. Alle optjente fremmødepoint tæller med i klubmesterskabet. For at få fremmødepoint skal man være indskrevet, have modtaget startbrik inden start og have forladt havnebassinet ellers opnås ingen point. Der tildeles point for fremmøde. For 1. fremmøde 2 point. 2. gang 4 point. 3.gang 6 point. 4 gang 8 point og 5. gang får man 10 point. Det vil sige, at hvis man deltager i alle 5 afdelinger, optjener man 30 point. Skulle der opstå pointlighed mellem 2 eller flere konkurrenter, er det den der har fanget flest cm fisk i alle afdelinger lagt sammen, der vinder. 2. og 3. afdeling afholdes som dobbelt konkurrence i weekenden d. 29. og 30. august. i Spodsbjerg.

19 Spisning lørdag aften afholdes som det plejer med en dejlig middag i teltet kl Drikkelse sørger man selv for. Husk tilmelding til spisning hos Bo Nørgaard tlf eller senest 7 dage før. Obs. Lørdag og søndag vil der være morgenmad i teltet kl , yderligere vil der være en præmie som består af en overnatning i hytte på Færgegårdens Camping Spodsbjerg til den samlede vinder af dobbeltstævnet. Vinderen vil være den, som fanger flest meter indvejet fisk og her tæller fremmødepoint ikke med. Ved pointlighed vil der blive trukket lod. Denne uddeles søndag. Juniorer deltager i selvstændig konkurrence. Der gives point efter samme regler som i klubmesterskabet. Junior konkurrencen afsluttes efter hver afdeling.

20 Der vil være præmie til de 3 bedste. 125 kr. til nr. 1, 100 kr. til nr. 2 og 75 kr. til nr. 3. Ved hver afdeling vil der være en præmie til de 2 længste fisk pr. art.1. Præmien er et gavekort på 300 kr. fra Jan og Bo`s Lystfiskershop i Odense. 2. Præmien er en sponsoreret grej præmie/gavekort. Præmieuddelingen afsluttes med en lodtrækning mellem de teams, der har været på vandet og stadig er til stede. Ligeledes et gavekort på 300 kr. fra Jan og Bo`s Lystfiskershop i Odense. Sponsorer derudover Angelzentrum Langeland v. Thomas Reinhardt, Spodsbjerg lystbådehavn, Færgegårdens camping Spodsbjerg.

21 Præmier i det samlede klubmesterskab i Småbådsfiskeri år 2015 (Gavekort til Jan og Bo`s Lystfiskershop). 1. præmie = gavekort 1600 kroner 2. præmie = gavekort 1300 kroner 3. præmie = gavekort 1100 kroner 4. præmie = gavekort 900 kroner 5. præmie = gavekort 800 kroner 6. præmie = gavekort 700 kroner 7. præmie = gavekort 550 kroner 8. præmie = gavekort 450 kroner 9. præmie = gavekort 350 kroner 10. præmie = gavekort 250 kroner Præmier vil blive overrakt til årets juleafslutning, ligeledes bliver der trukket lod om 4 meget flotte gavekort. Ved lodtrækningen om disse fire gavekort, har man et lod pr. gang man har deltaget i Trolling, Småbåd og Havfisker klubmesterskabet.

22 For de småbådsfiskere som kunne være interesseret i at leje en hytte til dobb. stævnet er her følgende priser: 6-8 personers hytte 575 / 525 kr. pr. overnatning. 4 personers hytte 350 kr. 3 personers hytte 325 kr. Husk reservering i god tid hos Færgegårdens Camping på tlf Samlede klubmester 2015 For at deltage i dette skal man selvfølgelig have deltaget i både trolling, havfiskeri og småbådsmesterskaberne. Samlet vinder vil blive den der med sine tre placeringer opnår færrest point. Således at forstå, hvis du bliver nummer 4 i trolling, nr. 11 i havfiskeri og nummer 1 i småbåd har du opnået 16 point og vil være vinder hvis ingen har færre eller lige mange point. Ved pointlighed i det samlede klubmesterskab deles præmien.

23 Småbådsudvalget består af følgende Udvalg: Mobil: Mail: Bo Nørgaard / Jan Hansen Kaj Albrechten Jan Beyer Frank Dyhrberg Udvalget vil i fællesskab stå for alle 5 afdelinger. Med ønsket om et rigtigt godt klubmesterskab, samme fantastiske fremmøde og entusiasme som de sidste mange års klubmesterskaber ser vi frem til at se jer alle i Småbådsudvalget Vi ses på ramperne. Knæk og Bræk!

24 Præstevej 90, 5210 Odense NV Kørselsvejledning: Afkørsel 53 E20 mod Blommenlyst, der køres mod Blommenlyst og ved Blommenlyst Kro drejes til venstre ad Kalørvej i lyskrydset. Man kører ca. 3-4 km. ligeud og følger vejen (Elsdyrløkken) til venstre mod Gl. Korup, kort efter drejes til højre mod Gl. Korup. Et stykke efter drejes igen til højre ad Præstevej mod Korup Kirke, efter meter kommer klubhuset på venstre hånd.

25 Kontaktsiden Fyns trolling klub Formand Kontakt på tværs af klubber samt Tryg forsikring. Jonny Jacobsen Hans Egedesvej Odense NV Tlf Næstformand Sekretær Sekretær, kurser og klubaften Carsten Eriksen Stensgårdsvej Glamsbjerg Tlf Kasserer Regnskab/økonomi og medlems registrering Ole Kold Engvej Ørbæk Tlf Bestyrelsesmedlem Sponsorer og klubeffekter Søren Jensen Sallinge ågade Ringe Tlf Bestyrelsesmedlem Klubhuset herunder vedligehold og udlejning Michael Sørensen Hjejlebakken Odense NV Tlf Bestyrelsesmedlem Medlemskort, skribentpris, lodtrækning, hjemmeside og kalender Sven Nyholm Eckesrbergsvej Odense M Tlf Nyhedsbreve Bestyrelsesmedlem David Nielsen Ejlstrupløkken Odense V Tlf

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj Bornholm 2015 DM i Trolling 2015 1. Afd Trolling Klubaften d. 6. maj Klubturen til Bornholm i starten af april, blev en meget blæsende affære. Det blev til mere hygge til lands end til laksefiskeri til

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August. Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August. Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug Klubaften 6 august kl 19.00 Klubhuset Trolling 5.afd Nyborg marina 9 August Småbåd 3/4.afd Spodsbjerg 31 Aug Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Med et tilbageblik på første halvdel af året,

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba&en 7 maj kl 19.00 Klubhuset Nybegynder a&en 2 april kl 19.00 Klubhuset 1.Afd Trolling I Middelfart 26 april Se kalender Vores kasserer har afstemt

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden FTK Auktion 8 jan kl 19.00 I klubhuset Tilmelding til VHF kursus Havfiskeri 29 dec i Nyborg 11 Jan i Middelfart 4 dec Jule Tam tam Lørdag den 16 nov., mødte

Læs mere

Flakket. Nr. 84. 29 Årgang December. 2013. www.skagen-havfiskeklub.dk

Flakket. Nr. 84. 29 Årgang December. 2013. www.skagen-havfiskeklub.dk Flakket Nr. 84. 29 Årgang December. 2013 www.skagen-havfiskeklub.dk Ulrik Plesners vej 54 9990 Skagen Telefon: 98 44 20 44 Formand: Mette Stenbroen Ulrik Plesners vej 54 Tlf. 29 64 36 69 mette@skagen-havfiskeklub.dk

Læs mere

BUNDHUGGET. Nyt Junior- turprogram MEDLEMSBLADET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ

BUNDHUGGET. Nyt Junior- turprogram MEDLEMSBLADET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ MEDLEMSBLADET BUNDHUGGET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ Nyt Junior- turprogram Copyrights 2011 Sportsfiskerforeningen Fladså Medlemsblad No. 1-2011 Løssalg kr. 25,- SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nr. 3 September 2011 24 årg.

Nr. 3 September 2011 24 årg. Nr. 3 September 2011 24 årg. Forside: Martin Mortensen med en havørred på 4,3 kg. fanget på Tissø Se og læs mere side 18. REDAKTION: Leif Jensen Michael Jacobsen Søholmparken 2, 4200 Slagelse Tværvej 1,

Læs mere

UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF

UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF 2012 65. Årgang UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF 1940 SALTVANDS FISKEREN 2 April - maj - juni - juli www.lfk1940.dk Buletur med Sværd den 4. marts. Vi var 26 afsted med Sværd, som valgte at sejle ned til

Læs mere

BUNDHUGGET. Se vores spændende turprogram for 2014 MEDLEMSBLADET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ

BUNDHUGGET. Se vores spændende turprogram for 2014 MEDLEMSBLADET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ MEDLEMSBLADET BUNDHUGGET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ Se vores spændende turprogram for 2014 40 Copyrights 2014 Sportsfiskerforeningen Fladså Medlemsblad No. 1-2014 Løssalg kr. 25,- SPORTSFISKERFORENINGEN

Læs mere

UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF

UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF 2013 66. Årgang UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF 1940 SALTVANDS FISKEREN 4 November - december - januar www.lfk1940.dk Fladfisketur med Sværd den 10. november 2013 Af Michael Søby og Nils Højsgaard Hansen

Læs mere

Nr. 3 September 2008 21 årg.

Nr. 3 September 2008 21 årg. Nr. 3 September 2008 21 årg. Forside: Jørgen Christensen med helleflynder på 6,8 kg. - se side 26-27. 2 REDAKTION: Leif Jensen Michael Jacobsen Søholmparken 2, 4200 Slagelse Tværvej 1, 4270 Høng Tlf. 3027

Læs mere

SKAGEN HAVFISKEKLUB. Nyt fra bestyrelsen

SKAGEN HAVFISKEKLUB. Nyt fra bestyrelsen Flakket Nr. 68 25 Årgang Jun 2008 SKAGEN HAVFISKEKLUB Ulrik Plesners vej 54 9990 SkagenTelefon: 98 44 20 44 Formand Mette Stenbroen Ulrik Plesners vej 54 Tlf. 98 44 20 44 mette@skagen-havfiskeklub.dk Næstformand/Sekretær

Læs mere

Fyns Trolling Klub. Fisk & kammerater DM UDGAVE. 10 & 11 juni 2006 fra Lundeborg. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub. Nr. 2. Årgang 15.

Fyns Trolling Klub. Fisk & kammerater DM UDGAVE. 10 & 11 juni 2006 fra Lundeborg. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub. Nr. 2. Årgang 15. Fyns Trolling Klub Fisk & kammerater DM UDGAVE 10 & 11 juni 2006 fra Lundeborg Nr. 2. Årgang 15. Juni 2006 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Bestyrelsen Fyns Trolling Klub Formand. Steen Sørensen Lindebjergvej

Læs mere

Nr. 3 September 2010 23 årg.

Nr. 3 September 2010 23 årg. Nr. 3 September 2010 23 årg. Forside: Jes Hansen med kongelaks på 23 kg. fanget i Alaska Se mere i artiklen på side 30. 2 REDAKTION: Leif Jensen Michael Jacobsen Søholmparken 2, 4200 Slagelse Tværvej 1,

Læs mere

Nr. 2 Maj 2010 23 årg.

Nr. 2 Maj 2010 23 årg. Nr. 2 Maj 2010 23 årg. Forside: Ole Ganderup med gedde på 3,9 kg fanget under isfiskeri på Tissø Se mere i artiklen på side 14. 2 REDAKTION: Leif Jensen Michael Jacobsen Søholmparken 2, 4200 Slagelse Tværvej

Læs mere

Her et par billeder af de heldige og skrappe vindere samt resultaterne igen. Vinder: Team Solvej Claus Børgesen (til højre) med gaster

Her et par billeder af de heldige og skrappe vindere samt resultaterne igen. Vinder: Team Solvej Claus Børgesen (til højre) med gaster Her et par billeder af de heldige og skrappe vindere samt resultaterne igen Vinder: Team Solvej Claus Børgesen (til højre) med gaster Bedste Junior: Helge Vest Hansen fra Team Terne side 2 Resultater for

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November Kluba&en 5 nov kl 18.00 Elsesminde Havfiskeri 2.afd Middelfart marina 8 November Havfiskeri 3.afd Spodsbjerg 29 November Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden ! Det var lidt

Læs mere

MEDLEMSBLADET BUNDHUGGET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ. Vedligeholdelse. Næstved Kommune. Nyt turprogram

MEDLEMSBLADET BUNDHUGGET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ. Vedligeholdelse. Næstved Kommune. Nyt turprogram MEDLEMSBLADET BUNDHUGGET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ Vedligeholdelse af vandløbene i Næstved Kommune Nyt turprogram Copyrights 2010 Sportsfiskerforeningen Fladså Medlemsblad No. 2-2010 SPORTSFISKERFORENINGEN

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Om Bjørnen. Kontingenter og åbningstider

Om Bjørnen. Kontingenter og åbningstider Om Bjørnen Bjørnen er en yderst aktiv lystfiskerforening, hvor vi hver måned året rundt har adskillige kystture til de Sjællandske pladser. Vi har også havture og åture, og flere gange om året tager vi

Læs mere

Nr. 1 2014 67. årgang. Medlemsblad for Lystfisker-Klubben af 1940. www.lfk1940.dk

Nr. 1 2014 67. årgang. Medlemsblad for Lystfisker-Klubben af 1940. www.lfk1940.dk Nr. 1 2014 67. årgang Medlemsblad for Lystfisker-Klubben af 1940 www.lfk1940.dk Af Nils Højsgaard Hansen Dejlig julemad og hygge med fiskevenner Med både hjemmelavet flæskesteg og lækkerier fra slagteren

Læs mere

KOLDINGFISKERENISKEREN

KOLDINGFISKERENISKEREN KOLDINGFISKERENISKEREN NUMMER 4 DECEMBER 2013 ÅRGANG 20 KOLDING SPORTSFISKERFORENING INDHOLD: Medlemsundersøgelsen 2013 Ekstraordinær Generalforsamling Børn under 10 år må fiske gratis i KS vande Regnbuer

Læs mere

Flakket. Nr. 80. 28Årgang Juli. 2012. www.skagen-havfiskeklub.dk

Flakket. Nr. 80. 28Årgang Juli. 2012. www.skagen-havfiskeklub.dk Flakket Nr. 80. 28Årgang Juli. 2012 www.skagen-havfiskeklub.dk Ulrik Plesners vej 54 9990 Skagen Telefon: 98 44 20 44 Formand: Mette Stenbroen Ulrik Plesners vej 54 Tlf. 98 44 20 44 mette@skagen-havfiskeklub.dk

Læs mere

Køge havn fra luften 2013

Køge havn fra luften 2013 Køge havn fra luften 2013 Knæk & Bræk, Bjarne side 2 Klubmesterskab 2014 1. afdeling af klubmesterskabet lørdag den 1. februar. Torsketur (Småbåd) fra Helsingør Nordhavn Torsketur hvor det kun handler

Læs mere

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a.

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a. 29. årgang nr. 2 april 2013 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Forårskonkurrencen 2013 Fluefiskekonkurrence

Læs mere

Køm s Ejendom service Ejendomsservice - Vinduespolering - Rengøring Tlf. 24435176

Køm s Ejendom service Ejendomsservice - Vinduespolering - Rengøring Tlf. 24435176 Adresselabel B Afs. Dyssevej 9 9541 Suldrup Frimærke Køm s Ejendom service Ejendomsservice - Vinduespolering - Rengøring Tlf. 24435176 Almas, Aalborg Gugvej 138 9210 Aalborg SØ Almas, Hadsund Industriparken

Læs mere

KOLDINGFISKERENISKEREN

KOLDINGFISKERENISKEREN KOLDINGFISKERENISKEREN NUMMER 2 JUNI 2012 ÅRGANG 19 KOLDING SPORTSFISKERFORENING JUNIOR-WEEKEND GEDDEPOKAL TIL KS VÆRKSTED INDVIET LAKS PÅ 1. METER OG 9,7 KG TIL MICHAEL LOHMANN JEPPESEN Se side 10 REFERAT

Læs mere

UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF

UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF 2011 64. Årgang UDGIVET AF LYSTFISKER-KLUBBEN AF 1940 SALTVANDS FISKEREN 4 Oktober - november - december www.lfk1940.dk Arbejds weekend Sj. Odde 26-28. august 2011 Der har været afholdt arbejds weekend

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere