SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR. Agrotron

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR. Agrotron"

Transkript

1 SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV Agrotron

2 02-03 MDELLER Innovativ teknologi

3 AGRTRN SERIE 6 TTV TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV MTR Maks. effekt kw/hk 87/118 94/128 99/ / /158 99/ / / /183 Maks. effekt med Boost kw/hk 106/ / / / / /193 Den nye Deutz-Fahr Serie 6 TTV sætter helt nye standarder for traktorer i mellemklassen op til 200 hk. Den forener mange års tradition i Deutz-Fahr med topmoderne teknologi og design. Kombinationen giver kunderne en fantastisk traktor med maksimal effektivitet, minimalt brændstofforbrug og komfort i særklasse. Traktorer bliver med ét til meget mere end blot et redskab i driften. Med Serie 6 TTV er de blevet avancerede, miljøvenlige maskiner med ekstrem høj produktivitet og præcis styring af redskaber klar til enhver opgave uanset om der skal pløjes, løses transportopgaver eller arbejdes med avancerede front- og bagmonterede maskiner til præcisionsdyrkning af specialafgrøder. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en stor familie med både 4- og 6-cylindrede motorer fra hk og utallige udstyrsmuligheder. Du kan skræddersy en traktor, der løser alle dine behov. De tekniske specifikationer i denne brochure er generelle. De danske specifikationer kan afvige fra disse - spørg din forhandler.

4 04-05 FACTS Serie 6 TTV Funktionalitet møder design

5 NØGLEPUNKTER MaxiVision Cab en rummelig og komfortabel arbejdsplads med suverænt overblik og intuitiv betjening Kraftfulde og brændstoføkonomiske DEUTZmotorer med 4 eller 6 cylindre, SCR og AdBlue teknologi Ekstremt effektiv TTV trinløs transmission med SplitPower og minimalt effekttab Et effektivt hydrauliksystem med op til 160 l/min. og mulighed for 7 elektroniske ventiler, alle med indstillelig flow, timing og med flydestilling 4 PT-hastigheder med proportional igangsætning 360 arbejdslys med utallige lygter, der som option kan leveres som Xenon eller LED Integreret frontlift og PT med ComfortControl Mulighed for fuldt integreret system til Agrosky autostyring MaxCom multifunktions-armlæn med alle vigtige betjeninger lige ved fingerspidserne Perfekt balance mellem den hydraulisk affjedrede foraksel og den affjedrede kabine optimerer komforten til perfektion Vælges imonitor² får chaufføren maksimalt overblik og kontrol Med en løftekapacitet på kg i liften kan alle redskaber håndteres Simpelthen fantastisk Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV forener elegant design og topmoderne teknologi til en uhørt effektiv og produktiv helhed

6 06-07 AGRTRN Sikkerhed for kvalitet som altid

7 Der er gennem tiden rullet over Deutz-Fahr Agrotron af samlebåndet og ud til krævende kunder i hele verden, så Agrotron-traktorerne er en bestseller. Langt over 100 mio. arbejdstimer har de leveret indtil nu og bevist betydningen af driftssikkerhed og effektiv produktivitet. Gennem mere end 10 år har kunderne kunnet få deres Agrotron med TTV trinløs transmission, så Deutz-Fahr har kunnet bygge Serie 6 TTV på et solidt erfaringsgrundlag fra felten. Du vil blive overbevist Serie 6 er udviklet i samarbejde mellem Deutz-Fahr og Giugiaro Design, der er verdensberømte for industrielt design. Traktoren produceres på den tyske fabrik i Lauingen, hvor du er velkommen til med selvsyn at se det dedikerede og kvalitetsbevidste team arbejde. Udviklet sammen med brugerne Deutz-Fahr bygger traktorer på et historisk fundament af driftssikkerhed og økonomiske motorer. Derfra udvikler et hold af tekniske eksperter nye modeller i tæt samarbejde med brugerne, så nutidens traktorer kan imødekomme fremtidens krav. Det er også tilfældet med Serie 6. Ide, udvikling, test Deutz-Fahr har et af verdens mest avancerede testcentre for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Her afprøves alle teknologier grundigt, så levetid, funktionalitet, service- og brugervenlighed lever op til Deutz-Fahr's strenge normer. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en serie innovative traktorer. Seriens traktorer fås i mange forskellige modeller og med mange udstyrspakker. Allerede i standardversionen er de rigt udstyrede, og hvis kunderne tilvælger maksimal ekstra komfort og opgraderer de tekniske specifikationer med for eksempel fuld hydraulikudrustning, Agrosky autostyring og imonitor 2 med ISBUS, så vil en Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV også være en topmoderne traktor om 5 år. Du får glæde af dens høje produktivitet allerede nu og kan køre i marken med fuld bevidsthed om, at din investering holder værdien mange år frem i tiden.

8 08-09 MAXIVISIN CAB MaxiVision Cab Perfektion til mindste detalje

9 Udsyn giver overblik Når frontruden laves i ét stykke, kabinestolperne konstrueres smalle og ruderne i dørene gøres buede opnås et suverænt 360 graders udsyn. Det er unikt for MaxiVision Cab og optimerer både personsikkerheden rundt om traktoren og overblikket over redskaberne. Alt på rette plads MaxiVision Cab har masser af plads til en passager, chaufføren og aflæggeplads til alle løse genstande som briller, papirer, mobiltelefoner og selvfølgelig madpakken, v som sammen med drikkevarer kan opbevares i et integreret køleskab. Kabinen holdes ryddelig, og du har nemt ved at få fat på tingene. Teamwork Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en spændende traktor - moderne industrielt design fra en af verdens førende designstudier Giugiaro Design og et overflødighedshorn af moderne teknologi. Alt sammen kombineret til en fantastisk helhed, der sammen med suveræn motorteknologi og Deutz- Fahr's tradition for driftssikkerhed er resulteret i en traktor, der også vil være moderne om mange år. Giugiaro Design har sat sit tydelige aftryk på Serie 6 med markant, industrielt og potent design, flotte detaljer, integreret LED-belysning og gennemført funktionalitet i enhver henseende. Der er sat nye standarder for kabinedesign med MaxiVision Cab, der giver operatøren optimal komfort og fuldt overblik over alle traktorens mange funktioner. Topmoderne multimedieteknologi, utallige indstillingsmuligheder og fuldautomatiske justeringer af de fleste traktorfunktioner løfter funktionaliteten til et meget højt niveau.

10 10-11 MULTIFUNKTINS- ARMLÆN En perfekt arbejdsplads

11 Du vil føle dig godt tilpas, når du sætter dig til rette i førersædet på din nye Serie 6 TTV. MaxiVision Cab er en lækker kabine fascinerende med sin topmoderne instrumentering og fantastiske interiør tillokkende med sin Colour Logic betjening, overskuelige multifunktionsarmlæn og ergonomiske joystick. Intet er overladt til tilfældighederne. Computeranalyser af luftstrømmene i kabinen, brug af kvalitetsmaterialer i lyse farver, rummelighed, udsyn og alle andre elementer i ordet komfort er kombineret til en perfekt enhed. Alle betjeningsgreb og knapper er placeret, så piloten intuitivt ved, hvor de sidder, og hvordan de skal betjenes. g anvendelsen af tydelige farver og symboler gør det nærmest umuligt at fejlbetjene traktoren. Ved højre armlæn sidder et multifunktionshåndtag, hvor piloten legende let kan styre alle de vigtigste funktioner med én hånd. MaxiVision Cab er en utrolig behagelig arbejdsplads. Lys, rummelig og ergonomisk på alle niveauer. Affjedringen fuldender komforten. En effektiv forakselaffjedring og en luftaffjedret kabine suppleres af et behageligt, luftaffjedret førersæde med automatisk regulering og mange indstillingsmuligheder. Her kan operatøren sidde bekvemt hele dagen. En helt ny sædetype med aktiv affjedring fås som option. Selv passagersædet er eksklusivt med en bred sædepude og behagelig polstring. Lækkert design, funktionel instrumentering, perfekt affjedring og et elektronisk styret klimaanlæg giver operatøren en perfekt arbejdsplads.

12 12-13 imonitor² imonitor 2 morgendagens teknologi

13 ComforTip professional gør livet lidt nemmere Deutz-Fahr har lang erfaring med brugen af ComforTip foragerautomatik. På Serie 6 fuldender imonitor² styringen af tid, afstand og rutinernes cyklus funktionen. Med ComforTip Professional får du den ultimative kontrol med de mange rutineopgaver på forageren, så de løses hurtigt og præcist hver gang. Kamera imonitor² har op til 2 interfaces til eksterne kameraer. Billederne kan ses på en skærm med klar billedkvalitet samtidig med udvalgte maskinfunktioner. Med imonitor² får du fuld kontrol over din traktor og alle dens funktioner. Du får overblikket og kan nemt både optimere og automatisere en række funktioner. Den store 12,8 touchscreen kan vise mange funktioner på samme tid. Det gælder også redskabernes data via ISBUS. Selvom imonitor² er superavanceret, er den nem at bruge enten direkte ved berøring af skærmen eller via MMI-betjeningen drej og tryk som når du indstiller en GPS. MMI kontrol hvis du ikke er til touch Det er ikke alle chauffører, der bryder sig om at justere indstillingerne direkte med tryk på touchskærmen. Til dem er der en MMI-betjening. Her klares indstillingen helt enkelt ved at dreje og trykke. Det er ideelt i hårdt terræn, men ellers er der frit valg af betjeningsmetode alt afhængigt af temperament.

14 14-15 AGRSKY Smart Farming Smart Farming er en fællesbetegnelse for optimering af ressourcer, brugervenlighed og reduktion af omkostninger. Det opnås blandt andet ved brug af moderne teknologi, multimedieskærme, ISBUS og Agrosky autostyring. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er et godt eksempel på Smart Farming. Du får alle de nyeste funktioner og kan vælge at tage dem i anvendelse med det samme eller når det på et senere tidspunkt passer ind i din drift. Mulighederne er mange og de er der allerede nu.

15 Dokumentation for alt Det kræver detaljeret styring, rapportering og management at optimere en moderne bedrift. Med Performance Monitor Professional integreret som en del af imonitor² opsamles data automatisk, og du kan generere en lang række rapporter, som er med til at optimere sporbarheden af alt, hvad du laver og optimere din driftsøkonomi. Arbejdet kan udføres direkte på skærmen, eller data kan tages med ind på gårdkontoret ved hjælp af et USB-stick. Kontrol Med det fuldt integrerede ISBUS-system kan chaufføren styre de fleste redskaber via traktorens joystick og kontakterne i armlænet. Det giver chaufføren helt unikke muligheder for at optimere produktiviteten og ergonomien til perfektion. Alle betjeninger er allerede i traktoren, så du behøver ikke trække kabler, montere ventilbatterier osv. i kabinen når redskaberne er klar, er Serie 6 TTV det også. Når traktor og redskaber taler samme sprog ISBUS blev oprindeligt udviklet som et interface til at forbinde kommunikationen mellem redskaber og traktor. Med den store 12,8 monitor på den nye imonitor² er der skærmplads til at vise og justere traktorens funktioner samtidig med, at chaufføren kan se og indstille redskabernes produktivitet. Autostyring Alle Serie 6 TTV traktorer kan arbejde med satellit-kontrolleret autostyring. Det øger præcisionen af kørslen og redskabernes arbejde og er samtidigt fantastisk bekvemt for chaufføren, der kan nøjes med at justere og overvåge alle funktioner og får en langt mindre belastende arbejdsdag.

16 16-17 LYS Se alt og bliv set af alle

17 WLP-panelet sikrer nem betjening af alle lygter. LED køre- og markeringslys er smart og effektivt. Midt-monterede blinklys og arbejdsprojektører. Traktorer arbejder hele døgnet i højsæsonerne. Det kræver et omfattende antal intelligent placerede lygter for at maksimere sikkerheden og redskabernes produktivitet. Agrotron Serie 6 TTV lever til fulde op til alle krav. Der er mange lygter, og de kan kombineres, så alle arbejdsområder er maksimalt belyst. Nat bliver til dag med en kombination af halogen, LED eller Xenon lygter. Alle kontrollamper for de mange køre- og arbejdslys sidder samlet i et WLP-panel - en gruppe for arbejdslys og en gruppe for kørelys. Hovedafbryderen i midten slukker og tænder igen for den seneste indstilling. Du bliver rigtig glad for WLP-panelet, når du skal køre skiftevis i marken og på vejen, hvor der kun er behov for kørsels- og evt. markeringslys. Samtidigt med det voldsomme arbejdslys er der sørget for en behagelig belysning i kabinen, så sikkerheden og komforten er helt i top. Giugiaro Design har også brugt LED-lyseffekter til at fremhæve det moderne design, så på alle områder er lys og lygter på Serie 6 TTV optimeret til sidste detalje. Talrige og intelligent placerede lygter sikrer overblik hele døgnet. Udover det lovpligtige kørelys er der rigtigt mange velplacerede arbejdslys hele vejen rundt om traktoren.

18 18-19 FØRERKMFRT Sikker komfort Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er fantastisk behagelig og sikker ved transportopgaver på landevejen. Med foraksel og kabineaffjedring, som er designet til at kommunikere med et aktivt affjedret sæde, er komforten i særklasse og med PowerBrake er sikkerheden i top. Med ParkBrake - elektronisk betjent parkeringsbremse vandudskiller i det pneumatiske system, WLP lygtepanel og et suverænt overblik fra MaxiVision Cab er helheden fuldendt.

19 Forakselaffjedring Den elektronisk styrede hydrauliske forakselaffjedring på Agrotron Serie 6 TTV består af en kraftig foraksel, en ekstra forbro og 2 hydrauliske cylindre, der reguleres af et elektronisk styresystem. Det betyder blandt andet, at affjedringen kan låses og samtidigt tillade akslen at pendle sideværts. Det er en meget stor fordel, hvis der for eksempel arbejdes med frontlæsser eller arbejdes med rigtigt tunge jordredskaber, der skal holde en nøjagtig arbejdsdybde. Kabineaffjedring Den komfortable MaxiVision Cab holdes affjedret ved hjælp af en effektiv mekanisk affjedring. Vælges der luftaffjedring bærer 2 kraftige luftcylindre kabinens vægt. De sørger for, at kabinen har den helt rigtige højde og affjedring uanset chaufførens vægt og terrænets beskaffenhed. Luftaffjedringens funktionalitet påvirkes ikke af temperaturen, hvilket er vigtigt under nordiske forhold. Bremser Det kræver stærke bremser at køre med tunge læs og redskaber. Agrotron Serie 6 TTV har overdimensionerede våde skivebremser på bagakslen. Med et revolutionerende system optimeres bremsestyrken ved at minimere krafttabet fra bremsevæsken. Deutz-Fahr's elektriske parkeringsbremse EPB er unik. Den aktiveres automatisk, når traktoren stopper og deaktiveres igen, når chaufføren sætter i gang. Samtidigt bevirker et aktiv hold via koblingssystemet en glidende igangsætning. Bremsesystemet styrer også trailerbremsen, så sikkerheden er optimal under transport.

20 20-21 EFFEKTIVE MTRER Suveræn driftsøkonomi

21 Motor Med de nyeste DEUTZ-motorer og en helt unik motorstyring, SCR-katalysator og AdBlue opnår Agrotron Serie 6 TTV høj motoreffekt, men lavt brændstofforbrug og minimal miljøbelastning. Samtidigt kan motorerne køre på op til 100 % biodiesel B100, hvor det skønnes optimalt. Transmission TTV står for trinløs transmission. ZF-transmissionen arbejder med SplitPower den største del af effekten overføres mekanisk, mens den resterende del hentes hydrostatisk. Det mindsker effekttabet i transmissionen og giver maksimal styrke samtidigt med, at komforten optimeres. PT Komplet med 4 PT-hastigheder 540/540EC og 1.000/1.000EC har du alle muligheder for maksimal produktivitet og kvalitet i arbejdet samtidigt med et reduceret brændstofforbrug. Hydraulik Med uafhængig styretøjspumpe og Load Sensing pumpe til arbejdshydraulikken er der stor effektiv hydraulikkapacitet uanset arbejdsopgaverne. Load Sensing pumpen styres af behovet fra det aktuelle redskab med det højeste behov. mvendt går systemet i standby, når hydraulikken ikke bruges. Det minimerer effekt- og brændstofforbruget og forlænger komponenternes levetid. MaxiVision Cab verblik, styring og justering af alle processer er vigtige elementer for at mindske brændstofforbruget i enhver opgave. Agrotron Serie 6 TTV optimerer automatisk mange funktioner og giver samtidigt chaufføren mulighed for at optimere de resterende. Smart Farming Med Agrosky autostyring, imonitor² og ISBUSkommunikation til redskaberne kan brugerne udnytte alle nuværende og kommende muligheder for optimering af selve traktorens arbejde og driftsøkonomien totalt set. SPAR DIESEL K Ø R D E U T Z Spar diesel kør DEUTZ de unikke motorer fra DEUTZ har gennem årtiers brændstoføkonomiske kørsel gjort sig fortjent til sloganet. De moderne Deutz-Fahr traktorer minimerer imidlertid brændstofforbruget på mange andre områder. Alle komponenter, styringer, materialer osv. er nøje afstemt, så effektiviteten og produktiviteten maksimeres samtidigt med, at brændstofforbruget og miljøbelastningerne minimeres. Konceptet hedder Power Efficiency og er en naturlig del af alle nyudviklinger fra Deutz-Fahr.

22 22-23 MTR PWER DEUTZ-motorer er stærke, driftssikre og økonomiske. Agrotron Serie 6 TTV leveres i modeller med 4 eller 6 cylindre, 4 indsprøjtningsdyser pr. cylinder, turbolader med intercooler og Wastegate-ventil - integreret elektronisk styring af DCR (Deutz Common rail med op til bars brændstofindsprøjtning). Udstødningsgasserne behandles af en SCR katalysator. Tilsammen giver det motoren optimal effekt, ren forbrænding og et minimalt brændstofforbrug godt for både driftsøkonomien og miljøet.

23 180 Maks. effekt (ECE R-120) Effekt (hk) Moment (Nm) TTV TTV Boost Motoromdrejninger (r/min.) 200 Maks. effekt (ECE R-120) Effekt (hk) Moment (Nm) TTV 6190 TTV Boost Motoromdrejninger (r/min.) 200 B100 klar til miljøvenligt brændstof Takket være DCR Deutz Common rail - med bars brændstofindsprøjtning og brændstofpumper, der smøres af motorolien, kan Agrotron Serie 6 TTV køre på 100 % biodiesel. Det giver mulighed for at tilpasse brændstofsammensætningen efter aktuelle afgiftsforhold og også på det punkt optimere driftsøkonomien. Motor og transmission i perfekt match Motorkraft og moment er nøje afstemt med TTV-transmissionen i Agrotron Serie 6 TTV, så chaufføren har den helt rigtige kombination af hastighed og kraft til alle arbejdsopgaver. Momentkurverne viser tydeligt de flade momentkurver og dokumenterer, at traktorerne har den nødvendige kraft til langt de fleste opgaver. Samtidigt kan den køre med ekstremt lave motorhastigheder under transport 40 km/h nås ved ca r/min.

24 24-25 TRANSMISSIN Trinløs transmission er også et strategisk valg

25 4 PT-hastigheder sikrer produktiviteten i alle opgaver Med 4 PT-hastigheder som standard - 540/540EC og 1.000/1.000EC og mulighed for auto-pt er der altid en hastighed, som giver høj produktivitet og lavt brændstofforbrug, uanset hvor stor eller lille belastningen er. Alle PT-hastigheder betjenes elektrohydraulisk og er forsynede med SmartStart, som sikrer gradvis og progressiv igangsætning af redskaberne det skåner både redskaber og traktor for store belastninger. Hastigheden under kontrol Når tophastigheder på 40 km/h eller 50 km/h (hvor det er tilladt) opnås med ekstremt lave motoromdrejninger, er Agrotron Serie 6 TTV ideel til transportopgaver. Ydermere kan chaufføren indstille 2 forskellige cruise-hastigheder, som derefter aktiveres med en kontakt på joysticket og sikrer, at den helt rigtige hastighed fastholdes. Trinløs transmission er meget mere end at køre uden gearskift fra 0 40 km/h (eller 50 hvor lovgivningen tillader det). Det drejer sig også om at opnå maksimal effekt og komfort samtidigt med minimalt brændstofforbrug. Den berømte trinløse ZF-transmission udgør hjertet i Deutz- Fahr's TTV-modeller. Den arbejder med SplitPower, der fordeler svinghjulets kraft til 2 enheder. Den største del af effekten overføres mekanisk, mens resten overføres hydrostatisk ved hjælp af en Load Sensing pumpe, der drives direkte af transmissionens hovedaksel. Via elektronikken bestemmer pumpen olieflowet og derfor også hastigheden på den faste oliemotor. Jo mindre olie der pumpes, jo lavere olieflow og derfor andel af hydrostatisk kraft. Det minimerer effekttabet mellem motor og transmission og sikrer fuldstændig jævn hastighedsændring under kørsel. Under belastning Med et enkelt tryk på en knap fordeles bremsekraften mellem traktor og vogn eller redskaber, så nedbremsningen bliver optimal også i stærkt kuperet terræn, hvor vognbremsen kan aktiveres samtidigt med, at traktoren trækker.

26 26-27 HYDRAULIK Præcis hydraulik

27 Bekvem detalje In-Cab hæve/sænkekontakt letter til- og frakobling til redskaber og er en stor behagelighed i det daglige arbejde. Agrotron Serie 6 TTV opererer med en kombination af en uafhængig 42 l/min. styretøjspumpe og en 120/160 l/min. Load Sensing pumpe til arbejdshydraulikken. 5 elektroniske E/DV og proportionalt styrede ventiler er standard, men op til 7 er en mulighed. 2 af disse er dedikeret til frontliften. Alle lynkoblinger er af typen "push-pull" og kan betjenes under tryk. Samtlige hydraulikventiler kan låses, anvendes som enkeltvirkende under løft og har flydestilling. Timing og flow kan indstilles på alle ventiler. Betjeningsgrebene er tydeligt markeret med farver og kan programmeres i forskellige kombinationer alt efter hvilke redskaber, der er i brug. Med Power-Beyond kan olieflowet ledes direkte til LS-forberedte arbejdsredskaber - en nyttig funktion, når redskaberne styres af en uafhængig kontrolenhed, der kræver højt olieflow. Load Sensing pumpen styres af behovet fra det aktuelle redskab. Når redskabet aftager olie, vinkler pumpen i gang, så olietryk og flow holdes. Redskabet med det højeste oliebehov bestemmer det aktuelle tryk i systemet. mvendt er der intet krafttab, når hydraulikken ikke benyttes, for så går hydrauliksystemet i "Standby" tilstand. Det minimerer effekttabet og brændstofforbruget. Samtidig sikres de hydrauliske komponenter en lang levetid. Ubesværet løft Både for- og bagliften er dimensioneret i henhold til traktorens styrke og typiske arbejdsopgaver med tunge redskaber. Med en løftekraft på op til kg (bag) og kg (for) er der virkeligt noget at arbejde med. Agrotron Serie 6 TTV er udrustet med udvendig liftbetjening integreret i bagskærmene, så til- og frakobling af redskaber er nemt.

28 28-29 HYDRAULIK Kontrol med alt - helt enkelt

29 verblik Alle Agrotron Serie 6 TTV har et informativt og tydeligt arbejdsdisplay på kabinens højre A-stolpe. Det giver sammen med instrumentbrættets digitale display overblik over traktorens vigtigste funktioner. Hvis der er behov for endnu mere styring og kontrol, kan alle modeller udrustes med imonitor², som giver chaufføren nærmest uanede muligheder for individuelle indstillinger, overvågning, generering af arbejdsrapporter og meget mere. En effektiv arbejdsplads MaxiVision Cab er meget mere end en luksuriøs og bekvem arbejdsplads. Det er også her moderne teknologi hjælper chaufføren til et præcist overblik over traktor, redskaber og produktiviteten. Kabinens logisk placerede betjeningsgreb og knapper, der alle er placeret i funktionsgrupper og tydeligt mærkede med farver efter princippet i Colour Logic, giver alle muligheder for at betjene og justere både traktor og redskaber, og de tydelige multimedia-skærme sikrer overblikket. Sæt for eksempel hydraulikventilerne til at være låste, enkelt- eller dobbeltvirkende, indstil timing og flow eller aktiver flydestillingen og bestem hvilke ventiler de enkelte betjeninger skal styre. Det kan ikke være nemmere.

30 30-31 SERVICE Enkel vedligeholdelse og service

31 Enkelt at kontrollere Med elektronisk niveaukontrol kan alt nemt kontrolleres. Nemt at komme til Alle servicepunkter og smørenipler er nemme at komme til, og når hele fronten åbnes i ét stykke er det også nemt at komme til motor, køler osv. Kølersystemet er ydermere hængslet, så det er nemt at rengøre. En mundfuld friskt luft Det store luftindtag og filtersystem sikrer, at motoren altid arbejder med masser af ren luft. Et effektivt PowerCorehovedfilter og et backup-filter sørger sammen med et cyklonforfilter og et anti-støvsystem for helt ren luft, uanset hvor meget det støver omkring traktoren. Komfortable detaljer Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV modeller med luftbremse er udrustet med et system til automatisk dræning af vand, så komforten kommer på højde med en moderne lastbils. Intet problem med vand i de pneumatiske systemer, intet behov for dræning og ingen risiko for bremsesvigt ved lave temperaturer. Lange serviceintervaller Lange serviceintervaller er vigtige for at reducere driftsomkostningerne og er også med til at holde den effektive arbejdstid i top, når traktorerne ikke skal holde stille i sæsonen. Agrotron Serie 6 TTV giver chaufføren alle muligheder for at gennemføre den daglige inspektion/rengøring hurtigt og kræver for eksempel kun olieskift pr. 500 timer.

32 32-33 KUNDEN I CENTRUM Totaløkonomi er også et spørgsmål om finansiering

33 Brug originale Deutz-Fahr reservedele og forlæng din traktors levetid Deutz-Fahr udvikler, producerer og leverer kvalitetstraktorer til hele verden. De sørger også for at uddanne serviceteknikere og udvikle avancerede serviceværktøjer og analyseprogrammer, så traktorerne kan arbejde hårdt og længe. Hvis serviceintervallerne overholdes, og der konsekvent anvendes de anbefalede olie- og smøremidler, originale slid- og reservedele og almindelig omhu, så har Deutz-Fahr traktorer meget lang levetid og helt suveræn totaløkonomi over tid. Du har valgt at købe en traktor, hvor kvalitet, effektivitet og lang levetid er nøgleord. Kun med originale reserve- og sliddele sikrer du din investering. Skræddersy din traktorfinansiering SDF Financial Services er et samarbejde mellem HCP Nordic, som importerer og distribuerer alle SDF-traktorer i Danmark, og Rabo Banks datterselskab De Lage Landen om at sikre kunderne optimal og fleksibel traktorfinansiering gennem fordelagtige leasingydelser. Vi arbejder på at tilbyde kunderne de helt rigtige finansieringsløsninger, for valg af finansiering er lige så vigtigt som valget af, hvilken model Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV, du vil have. m du vil lease eller købe skal vi selvfølgeligt ikke blande os i, men hvis du er i tvivl, så kontakt den lokale forhandler og få en grundig gennemgang af mulighederne. Vi vil gerne besøge dig og se din bedrift.

34 34-35 UDSTYR Hvis høj standard ikke er nok

35 Deutz-Fahr har altid leveret traktorer med høj standardudrustning. Agrotron Serie 6 TTV er ingen undtagelse, for dens standardspecifikationer er højere end konkurrenternes. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, flere hydraulikventiler, imonitor², autostyring osv. Der er derfor al mulig grund til at afdække dine traktorbehov sammen med den lokale Deutz-Fahr forhandler og måske skræddersy den helt perfekte traktor til dine individuelle behov.

36 36-37 TEKNISKE DATA TEKNISKE DATA 6-SERIEN TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV MTR Producent DEUTZ Type TCD 4.1 L04 4V TCD 6.1 L06 4V Miljøklasse 4i 4i Indspøjtningstype/tryk DCR / bar DCR / bar Cylindre 4 6 Slagvolumen (cm³) Brændstof Diesel Diesel Maks. effekt (ECE R-120) (kw/hk) 87/118 94/128 99/ / /158 99/ / / /183 Maks. effekt med boost (ECE R-120) (kw/hk) / / / / / /193 Nominelt motoomdrejningstal (r/min.) Konstant effektområde (r/min.) Maks. drejningsmoment Nm Maks. drejningsmoment (boost tilstand) Momentreserve (%) Etterbehandling af udstødning Turbolader SCR-teknologi Elektronisk styret Wastegate Brændstoftankens rumfang(l) AdBlue-beholderens rumfang (l) lieskiftningsintervaller (t) 500 TRANSMISSIN Type Gearkasseproducent TTV ZF mdrejningstal v. 40 km/h (r/min.) mdrejningstal v. 50 km/h (r/min.) mdrejningstal v. 40 km/h HD (r/min.) Hastighed på bagerste PT 540/540E/1.000/1.000E Hastighed på frontmonteret PT Maks effekt på PT, for Motoromdrejninger ved PT hastighed (540/1000) Motoromdrejninger ved PT hastighed 540 EC HYDRAULIK Type 110 kw/150 hk Bosch Load Sensing (std.) (l) Maks. løftekraft i lift, bag (kg) Driftstryk (bar) 200 Hydrauliktank (l) Fjernventiler (std) 5 Fjernventiler (option) 6 og 7 3-punktlift II/III Løftekraft, frontlift (option)

37 TEKNISKE DATA 6-SERIEN TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV HYDRAULIK Elektronisk styring EHR Ekstern hydraulikbetjening Load Sensing Proportionalstyrede udtag Uafhængig hydraulisk styring Power Beyond Udvendig liftbetjening i begge sider Uafhængig styretøjspumpe. 42 l/min Radar Trykknapper ved frontlift ELEKTRISK ANLÆG Spænding 12 V Generator 180 Amp Startmotor 12V, 3kW 12V, 4kW Forberedt for Agrosky Quick Steering DÆK (Standardmontering i Danmark er fremhævet) For (1) 540/65R24 540/65R24 540/65R24 480/70R28 480/70R28 540/65R24 480/70R28 480/70R28 540/65R28 Bag (1) 600/65R38 600/65R38 600/65R38 580/70R38 580/70R38 600/65R38 580/70R38 580/70R38 650/65R38 For (2) 480/70R24 480/70R24 480/70R24 540/65R28 540/65R28 480/70R24 540/65R28 540/65R28 540/65R30 Bag (2) 520/70R38 520/70R38 520/70R38 650/65R38 650/65R38 520/70R38 650/65R38 650/65R38 650/65R42 For (3) VF600/60R28 VF600/60R28 VF600/60R28 Bag (3) VF710/60R38 VF710/60R38 VF710/60R38 For (4) VF600/60R30 Bag (4) VF710/60R42 TRANSMISSIN Aktiv hold funktion (Power Zero) Justerbart PowerShuttle, SenseClutch 2 cruise-hastigheder KØREBREMSER Bremseforstærker Elektronisk parkeringsbremse Bremser på foraksel (dual traction) Indkobling af 4WD Elektrohydraulisk Differentialespærre Elektrohydraulisk 100% diff. spærre ASM (Aut. kontrol af diff. og 4 WD) Hydraulisk bremseventil Ballast til baghjul 820 kg Ballast til baghjul kg - option / - standard

38 38-39 TEKNISKE DATA TEKNISKE DATA SERIE 6 TTV TEKNISKE DATA SERIE 6 TTV KABINE KABINE MaxiVision Cab Airconditioning Multifunktionsarmlæn Automatisk, fuld klimastyring imonitor² Køleboks Agrosky autostyring Halogen arbejdslys (front) Max Comfort Dynamic XL ++ sæde (dynamisk affjedring, automatisk pneumatisk nivellering) Max Comfort Dynamic XL ++ sæde (dynamisk affjedring, automatisk pneumatisk nivellering, ekstra sideværts affjedring) Max Comfort evolution Active sæde med dynamisk affjedring, aktiv opvarmning og ventilation Xenon arbejdslys LED arbejdslys std./option Belysning af bagkrop Følg-mig-hjem lysfunktion Hovedafbryder, el / Polstret passagersæde 7-polet elstik Arbejdslys 10 stk. for, 7 stk. bag TILKBLING ComforTip (foragerautomatik) Højt træk option/(std ) / ComforTip Professional (i imonitor 2 ) Højdejusterbar kuglekobling Mekanisk kabineaffjedring Fast kuglekobling Pneumatisk kabineaffjedring Svingbar trækbom Mekanisk justerbare sidespejle Pick up Hitch Elektrisk justerbare sidespejle med varme Piton Fix trækkrog Vinduesvisker på bagrude Hydraulisk topstang - option / - standard TEKNISKE DATA MÅL 6-SERIEN TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV Afstand mellem nav, foran (mm) Afstand mellem nav, bag (mm) Akselafstand (a) (mm) Længde (b) (mm) Afstand fra bagerste nav til øverste del af kabinetag (c) (mm) Højde, til øverste del af kabinetag (d) (mm) Frihøjde (e) (mm) Venderadius med mm sporvidde (m) 4,65 4,89 5,12 5,35 5,49 Bredde med standarddæk (f) (mm) Totalt udvekslingsforhold (i) 1,3548 1,3156 1,3548 1,3156 1,3255 (1,3257 HD) VÆGT Maksimal tilladt vægt - total (kg) Maksimal tilladt vægt - foran(kg) Maksimal tilladt vægt - bag (kg) Egenvækt - total*) (kg) Maksimal tilladt vægt på trækkrog kg Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i tekniske specifikationer. *) +80 kg m. front-pt. +25 kg med kabineaffjedring, +50 kg med trykluftanlæg.

39 (e) (f) (c) (d) (a) (b)

40 2461 Varenr. L095-DK Marketing Communication Service - Code I.P. Forhandler Forhandlere Brug altid originale smøremidler og reservedele. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS DEUTZ-FAHR er et varemærke for deutz-fahr.com

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

DEUTZ-FAHR AGROTRON TTV 7210-7230 - 7250 AGROTRON SERIE 7

DEUTZ-FAHR AGROTRON TTV 7210-7230 - 7250 AGROTRON SERIE 7 DEUTZ-FAHR AGROTRON TTV 7210-7230 - 7250 AGROTRON SERIE 7 DYNAMISK OG FORFØRENDE HVORFOR NØJES MED MINDRE POWER EFFICIENCY Agrotron Serie 7 er optimeret i alle henseender, så brændstofforbruget minimeres.

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

formfuldendt, dynamisk, forførende, hvorfor nøjes med mindre

formfuldendt, dynamisk, forførende, hvorfor nøjes med mindre formfuldendt, dynamisk, forførende, hvorfor nøjes med mindre NY SERIE 7 Deutz-Fahr Agrotron TTV 2 3 NY SERIE 7 Deutz-Fahr Agrotron TTV 4 Deutz-Fahr Agrotron Serie 7 er en helt ny serie kraftfulde Agrotron

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

9 PLETSKUD FRA DEUTZ-FAHR. Serie 6 Agrotron PowerShift

9 PLETSKUD FRA DEUTZ-FAHR. Serie 6 Agrotron PowerShift 9 PLETSKUD FRA DEUTZ-FAHR Serie 6 Agrotron PowerShift 6120.4 6130.4 6140.4 6150.4 6160.4 6150 6160 6180 6190 MILJØVENLIG PRODUKTIVITET INTELLIGENT TEKNOLOGI STYRER FREMTIDEN Agrotron Serie 6 er skabt med

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Agrotron K: En traktor der virkelig flytter noget

Agrotron K: En traktor der virkelig flytter noget AGROTRON K Agrotron K: En traktor der virkelig flytter noget 2 Landmænd og maskinstationer stiller store krav til moderne traktorer, når det gælder økonomi, alsidig anvendelse, fleksibilitet, manøvredygtighed,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

Tag med integrerede arbejdslygter og glastaglem med solafskærmning gør også traktoren ideel til arbejde med frontlæsser.

Tag med integrerede arbejdslygter og glastaglem med solafskærmning gør også traktoren ideel til arbejde med frontlæsser. AGROTRON TTV AGROTRON TTV - Int Tag med integrerede arbejdslygter og glastaglem med solafskærmning gør også traktoren ideel til arbejde med frontlæsser. Skrånende motorhjelm giver godt udsyn til frontmonterede

Læs mere

Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf Fax CVR/SE-nr

Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf Fax CVR/SE-nr Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf. +45 62 56 1667 Fax +45 62 56 16 07 CVR/SE-nr. 31481945 www.special-maskiner.com Hansa APZ 1003 Multi køretøjet med arbejdsopgaver hele året. Offentlige og Private

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

bakkamera. Rummelig kabine grundet en øget bredde mellem profilerne samt disses vinkler.

bakkamera. Rummelig kabine grundet en øget bredde mellem profilerne samt disses vinkler. Multijusterbart ret. arbejdslygter strategisk placeret for optimal belysning i alle arbejdssituationer. Xenon-lygter som option. l interaktion er placeret mod højre i kabinen for en logisk og lettilgængelig

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

419.900,- 3.529,- Proxima Power. Vejl. kampagnepris incl. luksuspakke og frontlæsser fra. CHECKLISTE med De Luxe-pakke

419.900,- 3.529,- Proxima Power. Vejl. kampagnepris incl. luksuspakke og frontlæsser fra. CHECKLISTE med De Luxe-pakke Leasing pr. md. fra 3.529,- Vejl. kampagnepris incl. luksuspakke og frontlæsser fra 419.900,- CHECKLISTE med De Luxe-pakke ANDRE Alle priser er excl. moms og lev. 20 % i udbetaling, 96 mdr. løbetid og

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram Business to Business www.btob.dk Traktorer, der opfylder professionelle brugeres største krav Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram TG Når tungt arbejde skal gøres let, er Iseki TG

Læs mere

Zetor på vej mod nye tider

Zetor på vej mod nye tider Zetor på vej mod nye tider Med en moderne kabine, en 6-cylindret motor fra DEUTZ og teknisk udrustning beregnet til det hårde arbejde i marken, er Crystal et ideelt valg til mange landbrug. Crystal Med

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre MAXXUM 02 MAXXUM SERIEN Fås kun i rød GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED MASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE, PÅLIDELIGE OG EN GOD INVESTERING

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

DU FÅR MERE MED PUMA

DU FÅR MERE MED PUMA PUMA 02 PUMA SERIEN HØJ PRODUKTIVITET OG ALSIDIGHED DU FÅR MERE MED PUMA GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED LANDBRUGSMASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE,

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

Hiab CombiDrive 2. En måde at styre kraner på

Hiab CombiDrive 2. En måde at styre kraner på Hiab CombiDrive 2 En måde at styre kraner på Hands-on HiPro Information muliggør præcis dosering af kraften Hiab CombiDrive 2 udmærker sig ved optimal brugervenlighed. Derfor anvendes fjernstyringssystemet

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN PUMA EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN... 04-05 KABINE... 06-07 BETJENINGSELEMENTER... 08-09 MOTOR... 10-11 SEMI- / FULD POWERSHIFT TRANSMISSION... 12-13 CVX TRANSMISSION... 14-15 KRAFTUDTAG... 16-17 HYDRAULIK...

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management

Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management Tre monteringsmuligheder: Front, bag eller med vendeudstyr 2 Twiga Flex har 1400 drej af armen, og i kombination med Rotor Flex, er det muligt

Læs mere

Perfektion til mindste detalje

Perfektion til mindste detalje 1 Perfektion til mindste detalje Iseki SF Iseki SF-modellerne er nogle af markedets absolut bedste baghjulsstyrede græsklippere. Det er også en fleksibel redskabsbærer, der kan løse mange forskellige opgaver

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk VPM 3400 Én maskine - Fire årstider ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling,

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

T E K N I S K E D A T A

T E K N I S K E D A T A 912 912 912 912 Knækled og køreegenskaber Kernen i Hydremas succeshistorie er knækstyringssystemet med det pendlende knækled og hydraulisk stabilisator, som automatisk overfører vægt til de hjul, som har

Læs mere

VPM 3400. ww w.vpm.dk

VPM 3400. ww w.vpm.dk VPM 3400 ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling, produktion og servicering

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere