SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR. Agrotron

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR. Agrotron"

Transkript

1 SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV Agrotron

2 02-03 MDELLER Innovativ teknologi

3 AGRTRN SERIE 6 TTV TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV MTR Maks. effekt kw/hk 87/118 94/128 99/ / /158 99/ / / /183 Maks. effekt med Boost kw/hk 106/ / / / / /193 Den nye Deutz-Fahr Serie 6 TTV sætter helt nye standarder for traktorer i mellemklassen op til 200 hk. Den forener mange års tradition i Deutz-Fahr med topmoderne teknologi og design. Kombinationen giver kunderne en fantastisk traktor med maksimal effektivitet, minimalt brændstofforbrug og komfort i særklasse. Traktorer bliver med ét til meget mere end blot et redskab i driften. Med Serie 6 TTV er de blevet avancerede, miljøvenlige maskiner med ekstrem høj produktivitet og præcis styring af redskaber klar til enhver opgave uanset om der skal pløjes, løses transportopgaver eller arbejdes med avancerede front- og bagmonterede maskiner til præcisionsdyrkning af specialafgrøder. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en stor familie med både 4- og 6-cylindrede motorer fra hk og utallige udstyrsmuligheder. Du kan skræddersy en traktor, der løser alle dine behov. De tekniske specifikationer i denne brochure er generelle. De danske specifikationer kan afvige fra disse - spørg din forhandler.

4 04-05 FACTS Serie 6 TTV Funktionalitet møder design

5 NØGLEPUNKTER MaxiVision Cab en rummelig og komfortabel arbejdsplads med suverænt overblik og intuitiv betjening Kraftfulde og brændstoføkonomiske DEUTZmotorer med 4 eller 6 cylindre, SCR og AdBlue teknologi Ekstremt effektiv TTV trinløs transmission med SplitPower og minimalt effekttab Et effektivt hydrauliksystem med op til 160 l/min. og mulighed for 7 elektroniske ventiler, alle med indstillelig flow, timing og med flydestilling 4 PT-hastigheder med proportional igangsætning 360 arbejdslys med utallige lygter, der som option kan leveres som Xenon eller LED Integreret frontlift og PT med ComfortControl Mulighed for fuldt integreret system til Agrosky autostyring MaxCom multifunktions-armlæn med alle vigtige betjeninger lige ved fingerspidserne Perfekt balance mellem den hydraulisk affjedrede foraksel og den affjedrede kabine optimerer komforten til perfektion Vælges imonitor² får chaufføren maksimalt overblik og kontrol Med en løftekapacitet på kg i liften kan alle redskaber håndteres Simpelthen fantastisk Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV forener elegant design og topmoderne teknologi til en uhørt effektiv og produktiv helhed

6 06-07 AGRTRN Sikkerhed for kvalitet som altid

7 Der er gennem tiden rullet over Deutz-Fahr Agrotron af samlebåndet og ud til krævende kunder i hele verden, så Agrotron-traktorerne er en bestseller. Langt over 100 mio. arbejdstimer har de leveret indtil nu og bevist betydningen af driftssikkerhed og effektiv produktivitet. Gennem mere end 10 år har kunderne kunnet få deres Agrotron med TTV trinløs transmission, så Deutz-Fahr har kunnet bygge Serie 6 TTV på et solidt erfaringsgrundlag fra felten. Du vil blive overbevist Serie 6 er udviklet i samarbejde mellem Deutz-Fahr og Giugiaro Design, der er verdensberømte for industrielt design. Traktoren produceres på den tyske fabrik i Lauingen, hvor du er velkommen til med selvsyn at se det dedikerede og kvalitetsbevidste team arbejde. Udviklet sammen med brugerne Deutz-Fahr bygger traktorer på et historisk fundament af driftssikkerhed og økonomiske motorer. Derfra udvikler et hold af tekniske eksperter nye modeller i tæt samarbejde med brugerne, så nutidens traktorer kan imødekomme fremtidens krav. Det er også tilfældet med Serie 6. Ide, udvikling, test Deutz-Fahr har et af verdens mest avancerede testcentre for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Her afprøves alle teknologier grundigt, så levetid, funktionalitet, service- og brugervenlighed lever op til Deutz-Fahr's strenge normer. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en serie innovative traktorer. Seriens traktorer fås i mange forskellige modeller og med mange udstyrspakker. Allerede i standardversionen er de rigt udstyrede, og hvis kunderne tilvælger maksimal ekstra komfort og opgraderer de tekniske specifikationer med for eksempel fuld hydraulikudrustning, Agrosky autostyring og imonitor 2 med ISBUS, så vil en Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV også være en topmoderne traktor om 5 år. Du får glæde af dens høje produktivitet allerede nu og kan køre i marken med fuld bevidsthed om, at din investering holder værdien mange år frem i tiden.

8 08-09 MAXIVISIN CAB MaxiVision Cab Perfektion til mindste detalje

9 Udsyn giver overblik Når frontruden laves i ét stykke, kabinestolperne konstrueres smalle og ruderne i dørene gøres buede opnås et suverænt 360 graders udsyn. Det er unikt for MaxiVision Cab og optimerer både personsikkerheden rundt om traktoren og overblikket over redskaberne. Alt på rette plads MaxiVision Cab har masser af plads til en passager, chaufføren og aflæggeplads til alle løse genstande som briller, papirer, mobiltelefoner og selvfølgelig madpakken, v som sammen med drikkevarer kan opbevares i et integreret køleskab. Kabinen holdes ryddelig, og du har nemt ved at få fat på tingene. Teamwork Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en spændende traktor - moderne industrielt design fra en af verdens førende designstudier Giugiaro Design og et overflødighedshorn af moderne teknologi. Alt sammen kombineret til en fantastisk helhed, der sammen med suveræn motorteknologi og Deutz- Fahr's tradition for driftssikkerhed er resulteret i en traktor, der også vil være moderne om mange år. Giugiaro Design har sat sit tydelige aftryk på Serie 6 med markant, industrielt og potent design, flotte detaljer, integreret LED-belysning og gennemført funktionalitet i enhver henseende. Der er sat nye standarder for kabinedesign med MaxiVision Cab, der giver operatøren optimal komfort og fuldt overblik over alle traktorens mange funktioner. Topmoderne multimedieteknologi, utallige indstillingsmuligheder og fuldautomatiske justeringer af de fleste traktorfunktioner løfter funktionaliteten til et meget højt niveau.

10 10-11 MULTIFUNKTINS- ARMLÆN En perfekt arbejdsplads

11 Du vil føle dig godt tilpas, når du sætter dig til rette i førersædet på din nye Serie 6 TTV. MaxiVision Cab er en lækker kabine fascinerende med sin topmoderne instrumentering og fantastiske interiør tillokkende med sin Colour Logic betjening, overskuelige multifunktionsarmlæn og ergonomiske joystick. Intet er overladt til tilfældighederne. Computeranalyser af luftstrømmene i kabinen, brug af kvalitetsmaterialer i lyse farver, rummelighed, udsyn og alle andre elementer i ordet komfort er kombineret til en perfekt enhed. Alle betjeningsgreb og knapper er placeret, så piloten intuitivt ved, hvor de sidder, og hvordan de skal betjenes. g anvendelsen af tydelige farver og symboler gør det nærmest umuligt at fejlbetjene traktoren. Ved højre armlæn sidder et multifunktionshåndtag, hvor piloten legende let kan styre alle de vigtigste funktioner med én hånd. MaxiVision Cab er en utrolig behagelig arbejdsplads. Lys, rummelig og ergonomisk på alle niveauer. Affjedringen fuldender komforten. En effektiv forakselaffjedring og en luftaffjedret kabine suppleres af et behageligt, luftaffjedret førersæde med automatisk regulering og mange indstillingsmuligheder. Her kan operatøren sidde bekvemt hele dagen. En helt ny sædetype med aktiv affjedring fås som option. Selv passagersædet er eksklusivt med en bred sædepude og behagelig polstring. Lækkert design, funktionel instrumentering, perfekt affjedring og et elektronisk styret klimaanlæg giver operatøren en perfekt arbejdsplads.

12 12-13 imonitor² imonitor 2 morgendagens teknologi

13 ComforTip professional gør livet lidt nemmere Deutz-Fahr har lang erfaring med brugen af ComforTip foragerautomatik. På Serie 6 fuldender imonitor² styringen af tid, afstand og rutinernes cyklus funktionen. Med ComforTip Professional får du den ultimative kontrol med de mange rutineopgaver på forageren, så de løses hurtigt og præcist hver gang. Kamera imonitor² har op til 2 interfaces til eksterne kameraer. Billederne kan ses på en skærm med klar billedkvalitet samtidig med udvalgte maskinfunktioner. Med imonitor² får du fuld kontrol over din traktor og alle dens funktioner. Du får overblikket og kan nemt både optimere og automatisere en række funktioner. Den store 12,8 touchscreen kan vise mange funktioner på samme tid. Det gælder også redskabernes data via ISBUS. Selvom imonitor² er superavanceret, er den nem at bruge enten direkte ved berøring af skærmen eller via MMI-betjeningen drej og tryk som når du indstiller en GPS. MMI kontrol hvis du ikke er til touch Det er ikke alle chauffører, der bryder sig om at justere indstillingerne direkte med tryk på touchskærmen. Til dem er der en MMI-betjening. Her klares indstillingen helt enkelt ved at dreje og trykke. Det er ideelt i hårdt terræn, men ellers er der frit valg af betjeningsmetode alt afhængigt af temperament.

14 14-15 AGRSKY Smart Farming Smart Farming er en fællesbetegnelse for optimering af ressourcer, brugervenlighed og reduktion af omkostninger. Det opnås blandt andet ved brug af moderne teknologi, multimedieskærme, ISBUS og Agrosky autostyring. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er et godt eksempel på Smart Farming. Du får alle de nyeste funktioner og kan vælge at tage dem i anvendelse med det samme eller når det på et senere tidspunkt passer ind i din drift. Mulighederne er mange og de er der allerede nu.

15 Dokumentation for alt Det kræver detaljeret styring, rapportering og management at optimere en moderne bedrift. Med Performance Monitor Professional integreret som en del af imonitor² opsamles data automatisk, og du kan generere en lang række rapporter, som er med til at optimere sporbarheden af alt, hvad du laver og optimere din driftsøkonomi. Arbejdet kan udføres direkte på skærmen, eller data kan tages med ind på gårdkontoret ved hjælp af et USB-stick. Kontrol Med det fuldt integrerede ISBUS-system kan chaufføren styre de fleste redskaber via traktorens joystick og kontakterne i armlænet. Det giver chaufføren helt unikke muligheder for at optimere produktiviteten og ergonomien til perfektion. Alle betjeninger er allerede i traktoren, så du behøver ikke trække kabler, montere ventilbatterier osv. i kabinen når redskaberne er klar, er Serie 6 TTV det også. Når traktor og redskaber taler samme sprog ISBUS blev oprindeligt udviklet som et interface til at forbinde kommunikationen mellem redskaber og traktor. Med den store 12,8 monitor på den nye imonitor² er der skærmplads til at vise og justere traktorens funktioner samtidig med, at chaufføren kan se og indstille redskabernes produktivitet. Autostyring Alle Serie 6 TTV traktorer kan arbejde med satellit-kontrolleret autostyring. Det øger præcisionen af kørslen og redskabernes arbejde og er samtidigt fantastisk bekvemt for chaufføren, der kan nøjes med at justere og overvåge alle funktioner og får en langt mindre belastende arbejdsdag.

16 16-17 LYS Se alt og bliv set af alle

17 WLP-panelet sikrer nem betjening af alle lygter. LED køre- og markeringslys er smart og effektivt. Midt-monterede blinklys og arbejdsprojektører. Traktorer arbejder hele døgnet i højsæsonerne. Det kræver et omfattende antal intelligent placerede lygter for at maksimere sikkerheden og redskabernes produktivitet. Agrotron Serie 6 TTV lever til fulde op til alle krav. Der er mange lygter, og de kan kombineres, så alle arbejdsområder er maksimalt belyst. Nat bliver til dag med en kombination af halogen, LED eller Xenon lygter. Alle kontrollamper for de mange køre- og arbejdslys sidder samlet i et WLP-panel - en gruppe for arbejdslys og en gruppe for kørelys. Hovedafbryderen i midten slukker og tænder igen for den seneste indstilling. Du bliver rigtig glad for WLP-panelet, når du skal køre skiftevis i marken og på vejen, hvor der kun er behov for kørsels- og evt. markeringslys. Samtidigt med det voldsomme arbejdslys er der sørget for en behagelig belysning i kabinen, så sikkerheden og komforten er helt i top. Giugiaro Design har også brugt LED-lyseffekter til at fremhæve det moderne design, så på alle områder er lys og lygter på Serie 6 TTV optimeret til sidste detalje. Talrige og intelligent placerede lygter sikrer overblik hele døgnet. Udover det lovpligtige kørelys er der rigtigt mange velplacerede arbejdslys hele vejen rundt om traktoren.

18 18-19 FØRERKMFRT Sikker komfort Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er fantastisk behagelig og sikker ved transportopgaver på landevejen. Med foraksel og kabineaffjedring, som er designet til at kommunikere med et aktivt affjedret sæde, er komforten i særklasse og med PowerBrake er sikkerheden i top. Med ParkBrake - elektronisk betjent parkeringsbremse vandudskiller i det pneumatiske system, WLP lygtepanel og et suverænt overblik fra MaxiVision Cab er helheden fuldendt.

19 Forakselaffjedring Den elektronisk styrede hydrauliske forakselaffjedring på Agrotron Serie 6 TTV består af en kraftig foraksel, en ekstra forbro og 2 hydrauliske cylindre, der reguleres af et elektronisk styresystem. Det betyder blandt andet, at affjedringen kan låses og samtidigt tillade akslen at pendle sideværts. Det er en meget stor fordel, hvis der for eksempel arbejdes med frontlæsser eller arbejdes med rigtigt tunge jordredskaber, der skal holde en nøjagtig arbejdsdybde. Kabineaffjedring Den komfortable MaxiVision Cab holdes affjedret ved hjælp af en effektiv mekanisk affjedring. Vælges der luftaffjedring bærer 2 kraftige luftcylindre kabinens vægt. De sørger for, at kabinen har den helt rigtige højde og affjedring uanset chaufførens vægt og terrænets beskaffenhed. Luftaffjedringens funktionalitet påvirkes ikke af temperaturen, hvilket er vigtigt under nordiske forhold. Bremser Det kræver stærke bremser at køre med tunge læs og redskaber. Agrotron Serie 6 TTV har overdimensionerede våde skivebremser på bagakslen. Med et revolutionerende system optimeres bremsestyrken ved at minimere krafttabet fra bremsevæsken. Deutz-Fahr's elektriske parkeringsbremse EPB er unik. Den aktiveres automatisk, når traktoren stopper og deaktiveres igen, når chaufføren sætter i gang. Samtidigt bevirker et aktiv hold via koblingssystemet en glidende igangsætning. Bremsesystemet styrer også trailerbremsen, så sikkerheden er optimal under transport.

20 20-21 EFFEKTIVE MTRER Suveræn driftsøkonomi

21 Motor Med de nyeste DEUTZ-motorer og en helt unik motorstyring, SCR-katalysator og AdBlue opnår Agrotron Serie 6 TTV høj motoreffekt, men lavt brændstofforbrug og minimal miljøbelastning. Samtidigt kan motorerne køre på op til 100 % biodiesel B100, hvor det skønnes optimalt. Transmission TTV står for trinløs transmission. ZF-transmissionen arbejder med SplitPower den største del af effekten overføres mekanisk, mens den resterende del hentes hydrostatisk. Det mindsker effekttabet i transmissionen og giver maksimal styrke samtidigt med, at komforten optimeres. PT Komplet med 4 PT-hastigheder 540/540EC og 1.000/1.000EC har du alle muligheder for maksimal produktivitet og kvalitet i arbejdet samtidigt med et reduceret brændstofforbrug. Hydraulik Med uafhængig styretøjspumpe og Load Sensing pumpe til arbejdshydraulikken er der stor effektiv hydraulikkapacitet uanset arbejdsopgaverne. Load Sensing pumpen styres af behovet fra det aktuelle redskab med det højeste behov. mvendt går systemet i standby, når hydraulikken ikke bruges. Det minimerer effekt- og brændstofforbruget og forlænger komponenternes levetid. MaxiVision Cab verblik, styring og justering af alle processer er vigtige elementer for at mindske brændstofforbruget i enhver opgave. Agrotron Serie 6 TTV optimerer automatisk mange funktioner og giver samtidigt chaufføren mulighed for at optimere de resterende. Smart Farming Med Agrosky autostyring, imonitor² og ISBUSkommunikation til redskaberne kan brugerne udnytte alle nuværende og kommende muligheder for optimering af selve traktorens arbejde og driftsøkonomien totalt set. SPAR DIESEL K Ø R D E U T Z Spar diesel kør DEUTZ de unikke motorer fra DEUTZ har gennem årtiers brændstoføkonomiske kørsel gjort sig fortjent til sloganet. De moderne Deutz-Fahr traktorer minimerer imidlertid brændstofforbruget på mange andre områder. Alle komponenter, styringer, materialer osv. er nøje afstemt, så effektiviteten og produktiviteten maksimeres samtidigt med, at brændstofforbruget og miljøbelastningerne minimeres. Konceptet hedder Power Efficiency og er en naturlig del af alle nyudviklinger fra Deutz-Fahr.

22 22-23 MTR PWER DEUTZ-motorer er stærke, driftssikre og økonomiske. Agrotron Serie 6 TTV leveres i modeller med 4 eller 6 cylindre, 4 indsprøjtningsdyser pr. cylinder, turbolader med intercooler og Wastegate-ventil - integreret elektronisk styring af DCR (Deutz Common rail med op til bars brændstofindsprøjtning). Udstødningsgasserne behandles af en SCR katalysator. Tilsammen giver det motoren optimal effekt, ren forbrænding og et minimalt brændstofforbrug godt for både driftsøkonomien og miljøet.

23 180 Maks. effekt (ECE R-120) Effekt (hk) Moment (Nm) TTV TTV Boost Motoromdrejninger (r/min.) 200 Maks. effekt (ECE R-120) Effekt (hk) Moment (Nm) TTV 6190 TTV Boost Motoromdrejninger (r/min.) 200 B100 klar til miljøvenligt brændstof Takket være DCR Deutz Common rail - med bars brændstofindsprøjtning og brændstofpumper, der smøres af motorolien, kan Agrotron Serie 6 TTV køre på 100 % biodiesel. Det giver mulighed for at tilpasse brændstofsammensætningen efter aktuelle afgiftsforhold og også på det punkt optimere driftsøkonomien. Motor og transmission i perfekt match Motorkraft og moment er nøje afstemt med TTV-transmissionen i Agrotron Serie 6 TTV, så chaufføren har den helt rigtige kombination af hastighed og kraft til alle arbejdsopgaver. Momentkurverne viser tydeligt de flade momentkurver og dokumenterer, at traktorerne har den nødvendige kraft til langt de fleste opgaver. Samtidigt kan den køre med ekstremt lave motorhastigheder under transport 40 km/h nås ved ca r/min.

24 24-25 TRANSMISSIN Trinløs transmission er også et strategisk valg

25 4 PT-hastigheder sikrer produktiviteten i alle opgaver Med 4 PT-hastigheder som standard - 540/540EC og 1.000/1.000EC og mulighed for auto-pt er der altid en hastighed, som giver høj produktivitet og lavt brændstofforbrug, uanset hvor stor eller lille belastningen er. Alle PT-hastigheder betjenes elektrohydraulisk og er forsynede med SmartStart, som sikrer gradvis og progressiv igangsætning af redskaberne det skåner både redskaber og traktor for store belastninger. Hastigheden under kontrol Når tophastigheder på 40 km/h eller 50 km/h (hvor det er tilladt) opnås med ekstremt lave motoromdrejninger, er Agrotron Serie 6 TTV ideel til transportopgaver. Ydermere kan chaufføren indstille 2 forskellige cruise-hastigheder, som derefter aktiveres med en kontakt på joysticket og sikrer, at den helt rigtige hastighed fastholdes. Trinløs transmission er meget mere end at køre uden gearskift fra 0 40 km/h (eller 50 hvor lovgivningen tillader det). Det drejer sig også om at opnå maksimal effekt og komfort samtidigt med minimalt brændstofforbrug. Den berømte trinløse ZF-transmission udgør hjertet i Deutz- Fahr's TTV-modeller. Den arbejder med SplitPower, der fordeler svinghjulets kraft til 2 enheder. Den største del af effekten overføres mekanisk, mens resten overføres hydrostatisk ved hjælp af en Load Sensing pumpe, der drives direkte af transmissionens hovedaksel. Via elektronikken bestemmer pumpen olieflowet og derfor også hastigheden på den faste oliemotor. Jo mindre olie der pumpes, jo lavere olieflow og derfor andel af hydrostatisk kraft. Det minimerer effekttabet mellem motor og transmission og sikrer fuldstændig jævn hastighedsændring under kørsel. Under belastning Med et enkelt tryk på en knap fordeles bremsekraften mellem traktor og vogn eller redskaber, så nedbremsningen bliver optimal også i stærkt kuperet terræn, hvor vognbremsen kan aktiveres samtidigt med, at traktoren trækker.

26 26-27 HYDRAULIK Præcis hydraulik

27 Bekvem detalje In-Cab hæve/sænkekontakt letter til- og frakobling til redskaber og er en stor behagelighed i det daglige arbejde. Agrotron Serie 6 TTV opererer med en kombination af en uafhængig 42 l/min. styretøjspumpe og en 120/160 l/min. Load Sensing pumpe til arbejdshydraulikken. 5 elektroniske E/DV og proportionalt styrede ventiler er standard, men op til 7 er en mulighed. 2 af disse er dedikeret til frontliften. Alle lynkoblinger er af typen "push-pull" og kan betjenes under tryk. Samtlige hydraulikventiler kan låses, anvendes som enkeltvirkende under løft og har flydestilling. Timing og flow kan indstilles på alle ventiler. Betjeningsgrebene er tydeligt markeret med farver og kan programmeres i forskellige kombinationer alt efter hvilke redskaber, der er i brug. Med Power-Beyond kan olieflowet ledes direkte til LS-forberedte arbejdsredskaber - en nyttig funktion, når redskaberne styres af en uafhængig kontrolenhed, der kræver højt olieflow. Load Sensing pumpen styres af behovet fra det aktuelle redskab. Når redskabet aftager olie, vinkler pumpen i gang, så olietryk og flow holdes. Redskabet med det højeste oliebehov bestemmer det aktuelle tryk i systemet. mvendt er der intet krafttab, når hydraulikken ikke benyttes, for så går hydrauliksystemet i "Standby" tilstand. Det minimerer effekttabet og brændstofforbruget. Samtidig sikres de hydrauliske komponenter en lang levetid. Ubesværet løft Både for- og bagliften er dimensioneret i henhold til traktorens styrke og typiske arbejdsopgaver med tunge redskaber. Med en løftekraft på op til kg (bag) og kg (for) er der virkeligt noget at arbejde med. Agrotron Serie 6 TTV er udrustet med udvendig liftbetjening integreret i bagskærmene, så til- og frakobling af redskaber er nemt.

28 28-29 HYDRAULIK Kontrol med alt - helt enkelt

29 verblik Alle Agrotron Serie 6 TTV har et informativt og tydeligt arbejdsdisplay på kabinens højre A-stolpe. Det giver sammen med instrumentbrættets digitale display overblik over traktorens vigtigste funktioner. Hvis der er behov for endnu mere styring og kontrol, kan alle modeller udrustes med imonitor², som giver chaufføren nærmest uanede muligheder for individuelle indstillinger, overvågning, generering af arbejdsrapporter og meget mere. En effektiv arbejdsplads MaxiVision Cab er meget mere end en luksuriøs og bekvem arbejdsplads. Det er også her moderne teknologi hjælper chaufføren til et præcist overblik over traktor, redskaber og produktiviteten. Kabinens logisk placerede betjeningsgreb og knapper, der alle er placeret i funktionsgrupper og tydeligt mærkede med farver efter princippet i Colour Logic, giver alle muligheder for at betjene og justere både traktor og redskaber, og de tydelige multimedia-skærme sikrer overblikket. Sæt for eksempel hydraulikventilerne til at være låste, enkelt- eller dobbeltvirkende, indstil timing og flow eller aktiver flydestillingen og bestem hvilke ventiler de enkelte betjeninger skal styre. Det kan ikke være nemmere.

30 30-31 SERVICE Enkel vedligeholdelse og service

31 Enkelt at kontrollere Med elektronisk niveaukontrol kan alt nemt kontrolleres. Nemt at komme til Alle servicepunkter og smørenipler er nemme at komme til, og når hele fronten åbnes i ét stykke er det også nemt at komme til motor, køler osv. Kølersystemet er ydermere hængslet, så det er nemt at rengøre. En mundfuld friskt luft Det store luftindtag og filtersystem sikrer, at motoren altid arbejder med masser af ren luft. Et effektivt PowerCorehovedfilter og et backup-filter sørger sammen med et cyklonforfilter og et anti-støvsystem for helt ren luft, uanset hvor meget det støver omkring traktoren. Komfortable detaljer Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV modeller med luftbremse er udrustet med et system til automatisk dræning af vand, så komforten kommer på højde med en moderne lastbils. Intet problem med vand i de pneumatiske systemer, intet behov for dræning og ingen risiko for bremsesvigt ved lave temperaturer. Lange serviceintervaller Lange serviceintervaller er vigtige for at reducere driftsomkostningerne og er også med til at holde den effektive arbejdstid i top, når traktorerne ikke skal holde stille i sæsonen. Agrotron Serie 6 TTV giver chaufføren alle muligheder for at gennemføre den daglige inspektion/rengøring hurtigt og kræver for eksempel kun olieskift pr. 500 timer.

32 32-33 KUNDEN I CENTRUM Totaløkonomi er også et spørgsmål om finansiering

33 Brug originale Deutz-Fahr reservedele og forlæng din traktors levetid Deutz-Fahr udvikler, producerer og leverer kvalitetstraktorer til hele verden. De sørger også for at uddanne serviceteknikere og udvikle avancerede serviceværktøjer og analyseprogrammer, så traktorerne kan arbejde hårdt og længe. Hvis serviceintervallerne overholdes, og der konsekvent anvendes de anbefalede olie- og smøremidler, originale slid- og reservedele og almindelig omhu, så har Deutz-Fahr traktorer meget lang levetid og helt suveræn totaløkonomi over tid. Du har valgt at købe en traktor, hvor kvalitet, effektivitet og lang levetid er nøgleord. Kun med originale reserve- og sliddele sikrer du din investering. Skræddersy din traktorfinansiering SDF Financial Services er et samarbejde mellem HCP Nordic, som importerer og distribuerer alle SDF-traktorer i Danmark, og Rabo Banks datterselskab De Lage Landen om at sikre kunderne optimal og fleksibel traktorfinansiering gennem fordelagtige leasingydelser. Vi arbejder på at tilbyde kunderne de helt rigtige finansieringsløsninger, for valg af finansiering er lige så vigtigt som valget af, hvilken model Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV, du vil have. m du vil lease eller købe skal vi selvfølgeligt ikke blande os i, men hvis du er i tvivl, så kontakt den lokale forhandler og få en grundig gennemgang af mulighederne. Vi vil gerne besøge dig og se din bedrift.

34 34-35 UDSTYR Hvis høj standard ikke er nok

35 Deutz-Fahr har altid leveret traktorer med høj standardudrustning. Agrotron Serie 6 TTV er ingen undtagelse, for dens standardspecifikationer er højere end konkurrenternes. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, flere hydraulikventiler, imonitor², autostyring osv. Der er derfor al mulig grund til at afdække dine traktorbehov sammen med den lokale Deutz-Fahr forhandler og måske skræddersy den helt perfekte traktor til dine individuelle behov.

36 36-37 TEKNISKE DATA TEKNISKE DATA 6-SERIEN TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV MTR Producent DEUTZ Type TCD 4.1 L04 4V TCD 6.1 L06 4V Miljøklasse 4i 4i Indspøjtningstype/tryk DCR / bar DCR / bar Cylindre 4 6 Slagvolumen (cm³) Brændstof Diesel Diesel Maks. effekt (ECE R-120) (kw/hk) 87/118 94/128 99/ / /158 99/ / / /183 Maks. effekt med boost (ECE R-120) (kw/hk) / / / / / /193 Nominelt motoomdrejningstal (r/min.) Konstant effektområde (r/min.) Maks. drejningsmoment Nm Maks. drejningsmoment (boost tilstand) Momentreserve (%) Etterbehandling af udstødning Turbolader SCR-teknologi Elektronisk styret Wastegate Brændstoftankens rumfang(l) AdBlue-beholderens rumfang (l) lieskiftningsintervaller (t) 500 TRANSMISSIN Type Gearkasseproducent TTV ZF mdrejningstal v. 40 km/h (r/min.) mdrejningstal v. 50 km/h (r/min.) mdrejningstal v. 40 km/h HD (r/min.) Hastighed på bagerste PT 540/540E/1.000/1.000E Hastighed på frontmonteret PT Maks effekt på PT, for Motoromdrejninger ved PT hastighed (540/1000) Motoromdrejninger ved PT hastighed 540 EC HYDRAULIK Type 110 kw/150 hk Bosch Load Sensing (std.) (l) Maks. løftekraft i lift, bag (kg) Driftstryk (bar) 200 Hydrauliktank (l) Fjernventiler (std) 5 Fjernventiler (option) 6 og 7 3-punktlift II/III Løftekraft, frontlift (option)

37 TEKNISKE DATA 6-SERIEN TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV HYDRAULIK Elektronisk styring EHR Ekstern hydraulikbetjening Load Sensing Proportionalstyrede udtag Uafhængig hydraulisk styring Power Beyond Udvendig liftbetjening i begge sider Uafhængig styretøjspumpe. 42 l/min Radar Trykknapper ved frontlift ELEKTRISK ANLÆG Spænding 12 V Generator 180 Amp Startmotor 12V, 3kW 12V, 4kW Forberedt for Agrosky Quick Steering DÆK (Standardmontering i Danmark er fremhævet) For (1) 540/65R24 540/65R24 540/65R24 480/70R28 480/70R28 540/65R24 480/70R28 480/70R28 540/65R28 Bag (1) 600/65R38 600/65R38 600/65R38 580/70R38 580/70R38 600/65R38 580/70R38 580/70R38 650/65R38 For (2) 480/70R24 480/70R24 480/70R24 540/65R28 540/65R28 480/70R24 540/65R28 540/65R28 540/65R30 Bag (2) 520/70R38 520/70R38 520/70R38 650/65R38 650/65R38 520/70R38 650/65R38 650/65R38 650/65R42 For (3) VF600/60R28 VF600/60R28 VF600/60R28 Bag (3) VF710/60R38 VF710/60R38 VF710/60R38 For (4) VF600/60R30 Bag (4) VF710/60R42 TRANSMISSIN Aktiv hold funktion (Power Zero) Justerbart PowerShuttle, SenseClutch 2 cruise-hastigheder KØREBREMSER Bremseforstærker Elektronisk parkeringsbremse Bremser på foraksel (dual traction) Indkobling af 4WD Elektrohydraulisk Differentialespærre Elektrohydraulisk 100% diff. spærre ASM (Aut. kontrol af diff. og 4 WD) Hydraulisk bremseventil Ballast til baghjul 820 kg Ballast til baghjul kg - option / - standard

38 38-39 TEKNISKE DATA TEKNISKE DATA SERIE 6 TTV TEKNISKE DATA SERIE 6 TTV KABINE KABINE MaxiVision Cab Airconditioning Multifunktionsarmlæn Automatisk, fuld klimastyring imonitor² Køleboks Agrosky autostyring Halogen arbejdslys (front) Max Comfort Dynamic XL ++ sæde (dynamisk affjedring, automatisk pneumatisk nivellering) Max Comfort Dynamic XL ++ sæde (dynamisk affjedring, automatisk pneumatisk nivellering, ekstra sideværts affjedring) Max Comfort evolution Active sæde med dynamisk affjedring, aktiv opvarmning og ventilation Xenon arbejdslys LED arbejdslys std./option Belysning af bagkrop Følg-mig-hjem lysfunktion Hovedafbryder, el / Polstret passagersæde 7-polet elstik Arbejdslys 10 stk. for, 7 stk. bag TILKBLING ComforTip (foragerautomatik) Højt træk option/(std ) / ComforTip Professional (i imonitor 2 ) Højdejusterbar kuglekobling Mekanisk kabineaffjedring Fast kuglekobling Pneumatisk kabineaffjedring Svingbar trækbom Mekanisk justerbare sidespejle Pick up Hitch Elektrisk justerbare sidespejle med varme Piton Fix trækkrog Vinduesvisker på bagrude Hydraulisk topstang - option / - standard TEKNISKE DATA MÅL 6-SERIEN TTV TTV TTV TTV TTV 6140 TTV 6160 TTV 6180 TTV 6190 TTV Afstand mellem nav, foran (mm) Afstand mellem nav, bag (mm) Akselafstand (a) (mm) Længde (b) (mm) Afstand fra bagerste nav til øverste del af kabinetag (c) (mm) Højde, til øverste del af kabinetag (d) (mm) Frihøjde (e) (mm) Venderadius med mm sporvidde (m) 4,65 4,89 5,12 5,35 5,49 Bredde med standarddæk (f) (mm) Totalt udvekslingsforhold (i) 1,3548 1,3156 1,3548 1,3156 1,3255 (1,3257 HD) VÆGT Maksimal tilladt vægt - total (kg) Maksimal tilladt vægt - foran(kg) Maksimal tilladt vægt - bag (kg) Egenvækt - total*) (kg) Maksimal tilladt vægt på trækkrog kg Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i tekniske specifikationer. *) +80 kg m. front-pt. +25 kg med kabineaffjedring, +50 kg med trykluftanlæg.

39 (e) (f) (c) (d) (a) (b)

40 2461 Varenr. L095-DK Marketing Communication Service - Code I.P. Forhandler Forhandlere Brug altid originale smøremidler og reservedele. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS DEUTZ-FAHR er et varemærke for deutz-fahr.com

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 En model til flere generationer. 3 Den nye Fendt 300 Vario. Ja. 300 serien har forenet generationers erfaring med kravene om den højeste kvalitet og ydeevne. Uanset

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE

T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE YOUR WORKING MACHINE Din jord er dit liv. Din gård er dit fundament. Din afgrøde er din karriere. Din traktor er værktøjet i dit fag. Derfor er det en Valtra. Ligesom

Læs mere

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk DK indhold 2 Valtra T-serien 140 224 hk / HiTech Versu Direct Side 5... Din individuelle traktor Side 7... Bygget i Finland Side 8... 6-cylindret motorkraft

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC)

8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC) 8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC) En uovertruffen succes I mere end et årti har 8000 seriens stortraktorer bevist, at serien er en uovertruffen succes. Den nye 8030 serie fortsætter i

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q Q Q Q 9 Q Q 8 Q Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport Volvo FM Regional distribution Anlægskørsel Renovationskørsel Tank- og bulktransport total Indhold Større ydelse. For dem, der vil nå mere Du får mere fra hånden med en Volvo FM Hurtigere regional distribution

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Traktorprogram 2015 Familietræf. Traktorer har været en fast del af vores produktudbud i mere end 10 år, og i den periode er CLAAS traktor - familien vokset støt. Vores aktuelle produktprogram omfatter

Læs mere

ARTNERS. Innovationsånden lever i høj grad hos

ARTNERS. Innovationsånden lever i høj grad hos ARTNERS THE WORLD OF NEW HOLLAND AGRICULTURE 10 2014 Innovationsånden lever i høj grad hos New Holland. Vi arbejder hver dag på at være den stærkeste partner for maskinstationer og landmænd og tilbyde

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING CASE IH MAGASINET 3/2013 QUADTRAC 620 DET NYE FLAGSKIB AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING AFS SYSTEMET I AKTION NOW THAT S WHAT WE CALL CONTROLLED TRAFFIC HVIS CTF RIGTIG SKAL GIVE MENING: 12,5 METER VARI-CUT

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendt C-serie 3 Høst intelligent. Styrk effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet. Med

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK.

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. New HollaNd CR CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. 2 3 mejetærskeren med verdens HøJeste kapacitet. en NY HøstdimeNsioN. New Holland

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013 2 / 2013 FARM FORUMCase IH Magasinet Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 1 Vi sætter standarden for Efficient Power, de andre har

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED ULTIMATIV ALL-ROUNDER DAF introducerer den nye CF Euro 6: Den ultimative all-rounder. Den fås som både forvogn og trækker med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med

Læs mere

NEW HOLLAND BIGBALER 87O I 89O I 127O I 129O

NEW HOLLAND BIGBALER 87O I 89O I 127O I 129O NEW HOLLAND BIGBALER 87O I 89O I 127O I 129O 2 3 NY BIGBALER. INGEN HASTIGHEDSBEGRÆNSNING STOLTE TRADITIONER KOMBINERET MED FREMADRETTEDE VISIONER New Holland har været førende indenfor storballepressersegmentet

Læs mere

Mejetærskere TUCANO 570

Mejetærskere TUCANO 570 Mejetærskere TUCANO 570 Endnu bedre resultater. Den nye TUCANO. En sund vækst er udgangspunktet for enhver succesrig høst. Med det in mente har vi udviklet den nye TUCANO. Den er lige så intelligent og

Læs mere

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S DUMPERE GRAVEMASKINER LÆSSEMASKINER RENDEGRAVERE GRADERE SERVICE RESERVEDELE TILBEHØR indhold Service er vor lidenskab... VOLVO

Læs mere

ARTNERS. Dette er en imponerende verdensrekord:

ARTNERS. Dette er en imponerende verdensrekord: ARTNERS THE WORLD OF NEW HOLLAND AGRICULTURE 11 2014 Dette er en imponerende verdensrekord: med 797,656 ton hvede høstet på 8 timer har New Holland Agriculture slået den tidligere rekord med 120 ton. Verdens

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed... I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder

Læs mere

Entreprenør. Traktor. Truck. Småmaskiner FØRERSÆDER. værsgo at tage plads

Entreprenør. Traktor. Truck. Småmaskiner FØRERSÆDER. værsgo at tage plads Entreprenør. Traktor. Truck. Småmaskiner FØRERSÆDER værsgo at tage plads GRAMMER tilbyder de mest avancerede produkter til alle mobile arbejdspladser fra traktorer, anlægsmaskiner, minimaskiner og gaffeltrucks

Læs mere