Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30"

Transkript

1 Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Dette dokument forklarer de nye teknologier, der er integreret i ovennævnte produkter. Nyudviklet vidvinkel objektiv med 20x optisk zoom XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 er forsynet med et nyudviklet vidvinkel objektiv med 20x optisk zoom, Canon HD Video Lens. Objektivets brændvidde går fra 26.8 mm. til 576 mm. (35 mm. ækvivalent) og giver mulighed for optagelser med såvel vidvinkel som tele, hvilket gør det anvendeligt til en lang række forskelligartede formål. Objektivet er udviklet på baggrund af de samme teknologier, der benyttes i Canon s serie af EF objektiver og rummer 12 optiske elementer i 10 grupper, inklusiv to asphæriske linser. Seks af disse elementer er produceret i en ny type glasmateriale og er placeret optimalt i grupperne med henblik på at opnå både ekstrem vidvinkel og kraftfuld 10x zoom samtidig med, at det har været muligt at bevare et kompakt design. Brugen af Hi-UD (Hi Index Ultra Low Dispersion) glas, som ligeledes benyttes i Canon s top-of-the-line XF305/300 camcordere reducerer kromatiske afvigelser gennem hele zoomområdet. Samtidig med, at det er udviklet til at tilbyde enestående fleksibilitet, tilbyder objektivet muligheden for stor blændeåbning i hele brændviddespændet. Således kan f/1.8 benyttes ved maksimal vidvinkel, mens f/2.8 kan benyttes ved maksimal zoom. Dermed er der optimale muligheder for at arbejde kreativt med dybdeskarpheden - en mulighed der yderligere forstærkes af den nye, cirkulære blænde, Canon har udviklet på baggrund af den teknologi, der benyttes i de professionelle rødrings EF objektiver (Electromagnetic Diaphragm (EMD) Technology). 3D Real-Time objektivstruktur At optage video kræver kontrol over såvel zoom som billedstabilisation på samme tid. For at gøre dette muligt er objektivet i XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 udstyret med en såkaldt 3D Real-Time objektiv mekanisme, der netop er udviklet specielt til at håndtere disse to samtidige funktioner. En enkelt gruppe af linser sørger for zoom og korrektion for rystelser i alle planer - altså 3D - hvilket sker i realtid samtidig med at brugeren bevæger camcorderen. Ny 1/2.84 type 2.91 megapixel HD CMOS PRO sensor XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 er alle udstyret med den nyudviklede HD CMOS PRO sensor. Denne 1/2.84 sensortype er større og modsvarer de krav, der stilles af det nydudviklede objektiv samtidig med, at der er tale om højere effektiv opløsning på op til ca megapixel med native Full HD optagelse i en opløsning på 2.07 megapixel.

2 Det øgede antal pixel understøttes af Canon s DIGIC DV 4 platform. Den nye sensor og DIGIC DV 4 processoren samarbejder således om at skabe enestående optagelser med større detaljerigdom og endnu mindre digital støj. Den nye sensors avancerede arkitektur kombineret med det sofistikerede system til billedbehandling reducerer således den digitale støj og øger følsomheden. DIGIC DV 4 XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 er de nyeste Canon camcordere med den nye DIGIC DV 4 imaging platform. DIGIC DV 4 øger proceskraften markant, hvilket gør det muligt at udføre flere processer samtidig. Især reducerer DIGIC DV4 markant rystelser som følge af, at camcorderen bevæges under optagelse, hvilket betyder bedre eliminering af disse og dermed skarpe samt klare optagelser. DIGIC DV 4 processoren gør det endvidere muligt at optage under selv meget dårlige lysforhold. Sammen med den nye HD CMOS PRO sensor kan DIGIC DV 4 således optage i fuld HD kvalitet (1920 x 1080p) med en lukkertid på 1/25 sekund helt ned til 1.0 lux. Wi-Fi support Alle de nye modeller er udstyret med dual-band (5 GHz og 2.4GHz) trådløst netværk, der gør det muligt for brugeren at sende og modtage trådløse signaler direkte fra camcorderen. Takket være det trådløse netværk understøttes en række forskellige trådløse funktioner: Camera Remote: Gør det muligt for brugeren at styre og justere en række indstillinger trådløst via en web-browser på understøttede smartphones eller tablet computere. Dette er eksempel en stor fordel, hvis camcorderen er monteret på et utilgængeligt sted, f.eks. højt placeret af hensyn til overblikket. Det kan f.eks. være på et stadion. Live View: Gør det muligt at kontrollere f.eks. composition. Yderligere kan en række indstillinger justeres, herunder start og stop af optagelse, blændeåbning, lukker, fokus, zoom og hvidbalance. Remote Browser: Gør det muligt for brugeren uden brug af kabler at se og remme optagelser direkte på andre enheder som f.eks. en pc eller en tablet computer. Når camcorderen er forbundet til enheden via en web-browser (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari eller præinstallerede Android eller ios browsere), kan brugeren vælge og afspille videoklip eller gemme udvalgte videoklip på den pågældende enhed.

3 FTP File Transfer: Gør det enkelt at lave back up af videofiler eller overføre videofiler. Takket være support for trådløst 5G Hz netværk tilbyder de enkelte camcordere hurtig og pålidelig forbindelse, selv i forbindelse med håndtering af store filer. Media Server: Er ideel til deling af optagelser med større grupper af mennesker. Media Server gør det muligt via det trådløse netværk at streame videofiler, der er lagret på camcorderen, til kompatible fladskærme, computere eller andre enheder såsom kompatible smartphones eller tablet computere. Movie Uploader: Direkte upload af videoklip er understøttet for så vidt angår ios enheder, der benytter Canon s Movie Uploader Application (version 1.5). Den gør det muligt at uploade videoklip direkte til YouTube eller Facebook ved en række forskellige bitrates (dog max. 24 Mbps), hvis der ikke er noget accespunkt tilgængeligt. Det sker ganske enkelt ved hjælp af ios enheden i stedet. GPS Support (via GP-E2 tilbehør) Takket være kompatibilitet med Canon s GPS Receiver GP-E2 er alle camcorder modeller forberedt til at kunne geo-tagge videoklip. Når modtageren er forbundet til camcorderen med et USB kabel, sørger den for værdifulde data om steder og seværdigheder, hvilket giver mulighed for efterfølgende at gå i dybden med information om disse. Ny fem-akset Dynamic Image Stabilizer Mode De nye camcorder modeller er udstyret med avanceret Dynamic IS Mode, der er udviklet til at reducere flere typer af synlige rystelser og bevægelser, der kan opstå under optagelse. Dynamic IS Mode korrigerer nu for rul og tilt bevægelser, baseret på tre nye akser - rul, horisontal rul og vertikal rul - hvilket resulterer i væsentlig højere reduktion af billedforstyrrelser. Høj kvalitets optagelser med samtidig optagelse XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 understøtter optagelse ved 50p i såvel AVCHD (op til 28 Mbps) som MP4 (op til 35 Mbps). Da der nu også er support for optagelse i MP4 ved lavere bitrates, er det endvidere nemmere at dele sine optagelser med andre, når man er i marken. AVCHD er understøttet ved nedenstående bitrates, kvalitet og frame rates: Bit rate Kvalitet Frame rate 28 Mbps 1920 x p 24 Mbps 1920 x i/PF25 17 Mbps 1920 x i/PF25 5 Mbps 1440 x i/PF25 MP4 er understøttet ved nedenstående bitrates, kvalitet og frame rates:

4 Bit rate Kvalitet Frame rate 35 Mbps 1920 x p 24 Mbps 1920 x p 17 Mbps 1920 x p 4 Mbps 1280 x p 3 Mbps 640 x P Samtidig optagelse gør det endvidere muligt for brugeren parallelt at optage de samme videoklip, i samme eller forskellig opløsning til hvert af de to tilgængelige SD kort. Denne funktion understøttes dog ikke i AVCHD 28 Mbps eller MP4 35 Mbps. Dual Format simultan optagelse DIGIC DV 4 gør det muligt at optage video i forskellige formater og bit rates samtidig på to separate SD kort. Kræfterne i denne processor gør det muligt for de nye camcorder modeller at processerer og håndtere meget højere datastrømme, hvilket gør det muligt at optage en kombination af videoer i AVCHD og MP4 format på samme tid: AVCHD+MP4 MP4+MP4 AVCHD+AVCHD Samtidig videooptagelse i Dual Format gør det muligt for brugeren at optage mindre MP4 filer, mens der optages samtidig i højkvalitets Full HD. De mindre filer kan deles nemt og enkelt, når tingene skal gå stærkt, f.eks. i forbindelse med nyhedsformidling og Breaking News. Brugeren kan optage simultant i følgende formater, bit rates og frame rates: AVCHD MP4 Hovedkort Bi-kort (MP4) 24 Mbps (50p) 4 Mbps (1280x720/25p) 17 Mbps (50i/PF25) 3 Mbps (640x360/25p) 5 Mbps (50i/PF25) 24 Mbps (50p) 4 Mbps (1280x720/25p) 17 Mbps (25p) 3 Mbps (640x360/25p) 4 Mbps (25p) 3 Mbps (25p) 3 Mbps (640x360/25p) 1.23millioner-dot OLED elektrostatisk touch screen XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 er de første Canon camcordere med Organic LED (OLED) touch screen. OLED overgår langt LCD displays på alle områder teknologisk og tilbyder sublim farveproduktion, søgervinkler under 80, fornem kontrast på 10,000:1 og lynhurtig respons på mindre end 1milisekund. OLED displayet fungerer desuden som touch screen, hvilket gør det enkelt at ændre indstillinger under optagelse.

5 1.56 millioner-dots high-resolution elektronisk søger Alle de nye modeller er udstyret med en 0.61cm (0.24-type) elektronisk søger med en opløsning på 1.56 millioner dots. Det er en markant forbedring i forhold til tidligere modeller. Søgerens høje opløsning viser alle detaljer helt klart, og den er udstyret med en stor øjekop, der forhindrer lys i at genere under optagelse samtidig med, at ergonomien er forbedret.

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH VALG AF KOMPAKT DIGITALKAMERA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med et Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr, er du

Læs mere

I AM FULL FRAME FREEDOM. www.nikon.dk

I AM FULL FRAME FREEDOM. www.nikon.dk I AM FULL FRAME FREEDOM www.nikon.dk Objektiv: AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8g ED VR II Billedkvalitet: 14-bit RAW (NEF) Eksponering: Indstilling [M], 1/500 sekund, f/4 Hvidbalance: Overskyet Følsomhed: ISO

Læs mere

Optag hver ny oplevelse med vores digitale PowerShotkompaktkameraserie. Forår/sommer 2014

Optag hver ny oplevelse med vores digitale PowerShotkompaktkameraserie. Forår/sommer 2014 1 Optag hver ny oplevelse med vores digitale PowerShotkompaktkameraserie Forår/sommer 2014 3 04 PowerShot SX510 HS Få styr på ethvert motiv Bridgekameraer 10 PowerShot D30 Flyt dine grænser Ideelt til

Læs mere

I AM FULL FRAME POWER. www.nikon.dk

I AM FULL FRAME POWER. www.nikon.dk I AM FULL FRAME POWER www.nikon.dk VELKOMMEN TIL EN VERDEN I FULD STØRRELSE MED FX-FORMAT Forbered dig på et helt nyt niveau at fotografere på. Med D610 står du på tærsklen til fotografering i FX-format.

Læs mere

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR Udbuddet af projektorer er i dag så stort, at det kan være svært, at vælge den model, der passer til det aktuelle formål. Der er stor forskel på hvilken model, der skal vælges

Læs mere

I AM ADRENALINE. iamnikon.com

I AM ADRENALINE. iamnikon.com I AM ADRENALINE iamnikon.com STYRKEN OG BEHÆNDIGHEDEN TIL AT TAGE ET SPRING FREMAD Udnyt Nikon DX-formatet, som øger kamerasystemets mobilitet generelt, inklusive objektiverne. Det kompakte og lette D7100-system

Læs mere

I AM YOUR D-SLR FINDER

I AM YOUR D-SLR FINDER I AM YOUR D-SLR FINDER DEN ULTIMATIVE BILLEDKVALITET Hideyuki Motegi Nikon DSLR-kameraer er respekteret af fotografer hele verden over, fordi de kombinerer den nyeste billedteknologi med fremragende ergonomi

Læs mere

Teknisk vejledning Dk

Teknisk vejledning Dk Teknisk vejledning Dk Indledning Denne tekniske vejledning indeholder oplysninger om de grundlæggende teknikker, der blev anvendt for at skabe to af de mere teknisk avancerede fotografier i D800-/D800Ebrochuren.

Læs mere

I AM SHARING MY VIEW. www.europe-nikon.com

I AM SHARING MY VIEW. www.europe-nikon.com I AM SHARING MY VIEW www.europe-nikon.com Udsøgte billeder. Omgående forbindelse. 24,2 Vær parat til at indfange den EXPEED 4 helt særlige situation. Med megapixel det nye Nikon D5300 som dit uden OLPF

Læs mere

EF-objektiver 2006/2007

EF-objektiver 2006/2007 200/200 3 Det begynder med glasset Objektivteknologi Den måske største fordel overhovedet ved at fotografere med spejlreflekskamera er muligheden for at skifte objektiv. Fra 14 mm ultravidvinkel til 00

Læs mere

www.leica-camera.com LEICA KOMPAKT Fremragende objektiver kompakt størrelse.

www.leica-camera.com LEICA KOMPAKT Fremragende objektiver kompakt størrelse. www.leica-camera.com LEICA KOMPAKT KAMERAer Fremragende objektiver kompakt størrelse. Leica kompakt kameraer Vælg det rette til din fotosttil. 02 01 Leica D-LUX 6 01 Alle Leica kameraer har én ting tilfælles:

Læs mere

Canon Speedlite 580EX II Flash Review Beklager hvis oversættelsen nedenstående ikke er i orden fra UK til DK

Canon Speedlite 580EX II Flash Review Beklager hvis oversættelsen nedenstående ikke er i orden fra UK til DK Canon Speedlite 580EX II Flash Review Beklager hvis oversættelsen nedenstående ikke er i orden fra UK til DK Der er der har stået for oversættelsen. Med venlig hilsen Fotograf Robert Hæ. Tlf. 86862532

Læs mere

Indholdsfortegnelse videoovervågning

Indholdsfortegnelse videoovervågning Videoovervågning Indholdsfortegnelse videoovervågning Introduktion til videoovervågning... 9 Oversigt analoge kameraer... 10 Introduktion TruVision TM analoge kameraer... 12 Introduktion UltraView TM analoge

Læs mere

Om UTC Fire & Security

Om UTC Fire & Security Produktkatalog Om UTC Fire & Security Taastrup december 2011 United Technologies Corporation (UTC) er en virksomhed, med mange forskellig artede produkter, der inkluderer Carrier varme og aircondition,

Læs mere

I AM FULL OF POSSIBILITIES FÅ DINE BILLEDER TIL AT GØRE EN FORSKEL MED NIKON TOTAL DIGITAL IMAGING SYSTEM. www.nikon.dk

I AM FULL OF POSSIBILITIES FÅ DINE BILLEDER TIL AT GØRE EN FORSKEL MED NIKON TOTAL DIGITAL IMAGING SYSTEM. www.nikon.dk I AM FULL OF POSSIBILITIES FÅ DINE BILLEDER TIL AT GØRE EN FORSKEL MED NIKON TOTAL DIGITAL IMAGING SYSTEM www.nikon.dk Nikon Total Digital Imaging System: Lad din fantasi vise vejen Nikon præsenterer nu

Læs mere

*Trådløs forbindelse til smart-enheder mulig med trådløs mobiladapter WU-1a (sælges særskilt) I AM ALL YOUR IDEAS. iamnikon.dk

*Trådløs forbindelse til smart-enheder mulig med trådløs mobiladapter WU-1a (sælges særskilt) I AM ALL YOUR IDEAS. iamnikon.dk *Trådløs forbindelse til smart-enheder mulig med trådløs mobiladapter WU-1a (sælges særskilt) I AM ALL YOUR IDEAS iamnikon.dk Hvis du har brug for at se dit kreative potentiale fra en ny, unik vinkel,

Læs mere

PRODUKT- FOTOGRAFERING

PRODUKT- FOTOGRAFERING PRODUKT- FOTOGRAFERING FOR WEBSHOPS Visual Reporting ApS Version 1.00 Hent den nyeste version på http://www.visualreporting.dk/e-bog Side i INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...2 Kameraets indstillinger...3

Læs mere

foto & print bryllupsfoto i verdensklasse hurtig sony Test af Alpha 77 Til Adobe MAX i LA Nyt kamerakoncept DECEMBER 2011 WWW.DIGITAL.

foto & print bryllupsfoto i verdensklasse hurtig sony Test af Alpha 77 Til Adobe MAX i LA Nyt kamerakoncept DECEMBER 2011 WWW.DIGITAL. digital Magasinet til profesionelle fotografer og brugere af fotoprint Pris: 80 kr. foto & print DECEMBER 2011 WWW.DIGITAL.DK Den grafiske sky Til Adobe MAX i LA nikon reborn Nyt kamerakoncept hurtig sony

Læs mere

Perspektiv. Objektivteknologi

Perspektiv. Objektivteknologi 200 Perspektiv Objektivteknologi En lille, forsømt have i byen. Ved første øjekast er der absolut intet bemærkelsesværdigt. Ved nærmere eftersyn ser man ting, som andre ikke ser. Gennem et Canon EF 100mm

Læs mere

Fotograferingens sande væsen

Fotograferingens sande væsen k Fotograferingens sande væsen Målet var ligetil: Vi ville at tage et virkeligt alsidigt professionelt stykke værktøj og tilføre det en ny dimension med hensyn til reaktion, håndteringseffektivitet og

Læs mere

HunterEye. SC522E Brugermanual

HunterEye. SC522E Brugermanual HunterEye SC522E Brugermanual 1 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 2. Kameraspecifikationer... 4 3. Funktionsoversigt... 5 4. Pakkens indhold... 6 5. Batteri og SD kort Installation... 7 6. Installering

Læs mere

For at du kan udnytte kameraets totale kapacitet har vi i Nikon School forsøgt at vise og forklare forskellige funktioner. Denne brochure indeholder

For at du kan udnytte kameraets totale kapacitet har vi i Nikon School forsøgt at vise og forklare forskellige funktioner. Denne brochure indeholder 1 For at du kan udnytte kameraets totale kapacitet har vi i Nikon School forsøgt at vise og forklare forskellige funktioner. Denne brochure indeholder en sammenfatning og lidt information og tips til,

Læs mere

April 2013. Fotoringen Kokkedal Industripark 12 B - 2980 Kokkedal - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen.

April 2013. Fotoringen Kokkedal Industripark 12 B - 2980 Kokkedal - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen. April 2013 FUJIFILM XF1 Kr. 2.995,- inkl. Taske Vælg mellem sort, brun og rød FUJIFILM XF1 inkl. designertaske i samme farve som kameraet Stilfuldt design og fornøjelsen af at kunne optage enestående billeder

Læs mere

ARRIFLEX ALEXA. BICO UDVIDER PÅ FILM OG TV se mere side 28 DSLR HAR DU KAMERAET, HAR VI TILBEHØRET... ETC SELADOR FIRE & ICE se mere side 13

ARRIFLEX ALEXA. BICO UDVIDER PÅ FILM OG TV se mere side 28 DSLR HAR DU KAMERAET, HAR VI TILBEHØRET... ETC SELADOR FIRE & ICE se mere side 13 BICO FILM TV TEATER ARKITEKTUR 05/10 nytnyt FILM TV TEATER ARKITEKTUR 05/10 ARRIFLEX ALEXA se mere side 3 BICO UDVIDER PÅ FILM OG TV se mere side 28 DSLR HAR DU KAMERAET, HAR VI TILBEHØRET... se mere side

Læs mere

Dit liv er et mester værk

Dit liv er et mester værk DIGITALT SPEJLREFLEKSKAMERA Dit liv er et mester værk CDDbilledsensor med 10,2 effektive megapixels 2 Objektiv: AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f/2,8g IF-ED Eksponeringsindstilling: [A] 1/160 sekund, F/2.8

Læs mere

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Black Mail 1304 www.blackbox.dk Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Infoskærme din aktive ressource...side 2 Brug skærmen som ledelsesværktøj...side 3 MediaFlyer en cloud baseret infoskærmsløsning...side

Læs mere

Juni tilbud 2012. Fotoringen Kokkedal Industripark 12 B - 2980 Kokkedal - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen.

Juni tilbud 2012. Fotoringen Kokkedal Industripark 12 B - 2980 Kokkedal - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen. Juni tilbud 2012 Pris kr. 490,- Canon PIXMA MG3150 PIXMA MG3150 er en kompakt og elegant Alt-i-Én-printer med automatisk dupleks og Wi-Fi. Den printer, kopierer og scanner hurtigt og effektivt i høj kvalitet.

Læs mere

Direkte link: http://www.fotoringen.dk/%3e%3e%3e_ultrazoom_kameraer/14015/

Direkte link: http://www.fotoringen.dk/%3e%3e%3e_ultrazoom_kameraer/14015/ August tilbud 2011 Fujifilm FinePix S2950 Et helt nyt og fantastisk ultra zoom kamera. 18x zoom sikre at du altid kommer helt tæt på dit motiv og med en billedeopløsning på 14 megapixels og ved anvendelse

Læs mere

NYT TV. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NYT TV. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NYT TV - og få et mindre energiforbrug Vil du gerne have en ekstra god grund til at vælge et tv med lavt energiforbrug? Så får du den her: Der er nemlig penge at spare på energiforbruget, bare du holder

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere