Bliv førstevælger. topmotiverede UNGE SØGER ERFARING HOS DIG. Erhvervsakademiet Lillebælt bygger bro mellem studie og erhverv

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bliv førstevælger. topmotiverede UNGE SØGER ERFARING HOS DIG. Erhvervsakademiet Lillebælt bygger bro mellem studie og erhverv"

Transkript

1 topmotiverede UNGE SØGER ERFARING HOS DIG Bliv førstevælger Find din fremtidige medarbejder her! Find din kommende medarbejder inden du skal konkurrere med andre om de bedste hoveder! Hen over sommeren sender vi studerende fra handelsøkonomuddannelsen ud og søge traineeplads i virksomheder, hvor de kan arbejde professionelt med relevante arbejdsopgaver. Handelsøkonomer skal have 7 måneders relevant lønnet joberfaring (praktik/traineeophold) og skrive en hovedopgave, der omhandler en reel problemstilling i din virksomhed for at gøre deres uddannelse færdig. De kan starte hos dig allerede den 1/ Handelsøkonomerne er specialiserede i: Salg og salgsledelse Indkøb og indkøbsledelse Entrepreneurship Vore studerende er klar til at tage fat i din virksomhed. Deres baggrund er alt lige fra studentereksamen til en erhvervsuddannelse med erhvervserfaring, men de har to ting til fælles: De har alle lagt et benhårdt studieår med handel, service, ledelse og personlig udvikling bag sig, og de er topmotiverede for at gøre en indsats og sætte deres karriere på skinner - startende med et praktikophold hos dig. De er klar til at løse opgaver i din virksomhed. Interesseret? Praktikkonsulent Anne-Sophie Schmidt, tlf.: schef Helle Karina Pedersen, tlf.: Erhvervsakademiet Lillebælt bygger bro mellem studie og erhverv Erhvervsakademiet Lillebælt Boulevarden Vejle

2 Handelsøkonomuddannelsen er en toårig videregående uddannelse med teori på 1. år samt praktik og afsluttende hovedprojekt på 2. år. Handelsøkonomstuderende søger lønnet praktikophold i virksomhed Alle handelsøkonomstuderende skal som et led i uddannelsen have 30 ugers lønnet praktikophold på fuld tid i en virksomhed. Praktikopholdet kan også aftales på deltid med en tilsvarende forlængelse op til timer. Der indgås en praktikaftale, som godkendes af erhvervsakademiet. Desuden indgås en normal ansættelsesaftale, som omhandler det normale ansættelsesvilkår i virksomheden - dog med lavere praktikløn. Aftalerne kan opsiges med virksomhedens normale opsigelsesvilkår. Fordele for virksomheden Det lønnede praktikophold er en integreret og væsentlig del af hele uddannelsesforløbet, og den studerende vil derfor kunne: yde en stærkt motiveret indsats indgå som medarbejder med selvstændige arbejdsopgaver efter en introduktionsperiode løse konkrete problemstillinger, som den studerende formulerer i samarbejde med virksomheden løse en større problemstilling, som den studerende formulerer i samarbejde med virksomheden, og som kan udgøre den studerendes afsluttende eksamensprojekt. Obligatoriske fagområder Handelsjura Indkøb og logistik Erhvervsøkonomi International handel Handelskommunikation Organisation og ledelse Salg, strategi og markedsføring ns formål Formålet med uddannelsen er at kvalificere den uddannede til at varetage arbejdet med at planlægge, organisere og gennemføre opgaver, der bredt vedrører virksomheders indkøb, salg og markedsføring. Specialer De studerende kan vælge imellem forskellige specialer. På Erhvervsakademiet Lillebælt har vi følgende specialer: Entrepreneurship Salg og salgsledelse Detailhandelsledelse Indkøb og indkøbsledelse Løn Studerende på Handelsøkonom praktik følger HK s landsoverenskomst p.t. fra kr /md. Herudover får virksomheden mulighed for at præge kompetenceudviklingen hos handelssektorens fremtidige medarbejdere og ledere og evt. kunne ansætte en kommende nøglemedarbejder, når praktikperioden slutter.

3 Susanne Hansen I forbindelse med mit studie, søger jeg en stilling indenfor salg og marketing fra august og 7 måneder frem med ønske om fastansættelse efter endt trainee periode. Kombinationen af min erfaring fra erhvervslivet, samt den viden jeg har tilegnet mig fra mit uddannelsesforløb, har givet mig god teoretisk viden, som jeg glæder mig til at komme ud at anvende i praksis. Jeg er blevet god til at udarbejde og løse opgaver inden for salg og markedsførings området, og fået god indsigt i hvilke faktorer der er vigtige at tage højde for i en salgs og servicesituation. Efter HHX er jeg uddannet blomsterdekoratør og har arbejdet i dette fag i 7 år. Det at sælge har altid lagt mig naturligt, jeg er vant til at stå i tæt dialog med kunder og er god til at kommunikere med forskellige typer af mennesker. I perioder har jeg haft ansvaret for driften af butikken, og er herved blevet dygtig til at arbejde målrettet og se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er altid motiveret til at tænke anderledes for at få gode resultater og opnå et øget salg. Jeg lægger vægt på en arbejdsdag med alsidige, udfordrende og selvstændige opgaver, hvor jeg får mulighed for at udvikle og styrke mine kompetencer, samtidig holder jeg af at indgå i et stærkt og motiverende team. Desuden er jeg fleksibel mht. arbejdstider og arbejdsopgaver Blomsterdekoratør hos Karina Blomster, Vejle Indkøb hos grossister Koordinering af større arrangementer f.eks. bryllupsmesse på Munkebjerg Hotel i Vejle, Nytårskoncert i DGI huset i Vejle Oplæring af elev Stedfortræder ved chefens fravær Ekspedient hos Gamst & Gamst, Kolding Handelsøkonom Erhvervsakademiet Lillebælt Vejle Blomsterdekoratørelev hos Gamst & Gamst Kolding Hovedansvarlig for leveringer til Kolding Rådhus HHX Innovation Vejle Handelsskole Kompetencer Sprogkundskaber Engelsk A niveau Tysk B niveau IT kompetencer Erfaren bruger af Microsoft Office pakken 2011 EDB- kursus i Microsoft Office pakken Susanne Hansen Silkevænget Egtved Tlf Mail:

4 Mathias Holm Johansen Jeg er en frisk og energisk ung mand på 23 år. Jeg søger I forbindelse med min uddannelse som handelsøkonom, et 30 ugers praktik ophold for at kunne skrive min hovedopgave. Det jeg kan tilbyde jer, er en medarbejder som kan lide at komme på arbejde og gøre en forskel. Jeg har siden jeg var 4 år dyrket sport, hvilket har gjort at jeg er et meget konkurrence præget menneske med stor vindermentalitet. Jeg går aldrig halvhjertet ind i noget og jeg afslutter altid de ting jeg har påbegyndt. Jeg er et struktureret menneske med orden i mine ting. Jeg har ikke noget imod at ligge ekstra timer i mit arbejde, hvis det betyder at tingende bliver gjort ordenligt. Jeg er hverken bange for at tage initiativ eller styring for at opnå de mål der er blevet sat. Jeg er meget stabil og sjældent syg, i de tre år jeg var i Superbest havde jeg ingen sygedage. Jeg er født og opvokset i Fredericia, hvor jeg til dagligt også er bosat. I min fritid spiller jeg håndbold for Fredericia Håndbolds 3. division hold. Jeg kan godt lide at have en aktiv hverdag, da jeg føler at jeg har mere overskud i hverdagen når jeg er i god form SuperBest Fredericia Kolonial medarbejder / Salgsassistent SuperBest Fredericia Medhjælper i frugt og grønt Intersport/HC-Sport Fredericia Opstrenger / medhjælper Rema 1000 Fredericia Flaskedreng / Kasseassistent Hejse Kro Opvasker 2004 Cafe FIC Opvasker Elbo Bladet Fredericia Avisomdeler Erhvervsakademiet Lillebælt Vejle Handelsøkonom Erhvervsuddannelsescenter (EUC) Lillebælt Højere teknisk eksamen (HTX) Treldevejens skole Fredericia Folkeskolen øvrige kvalifikationer IT: Daglig bruger af Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Generelt god med computere samt dertilhørende software og hardware. Sprog: Dansk: Engelsk: Tysk: Modersmål. Skriftlig og mundtligt på brugerniveau. Skriftlig og mundtligt forstås. Mathias H. Johansen Sjællandsgade 98b 2. th 7000 Fredericia Tlf Mail:

5 Nikolaj Karpathakis - Ung mand med stort drive søger praktikplads. Jeg søger en praktik plads hos jer i forbindelse med min uddannelse som handelsøkonom, i specialet salg. Jeg skriver for at høre om i kunne bruge en som mig, i en periode på 7 mdr. Jeg har 5 års erhvervserfaring inden for forskellige brancher, som har givet mig en bred baggrund indenfor salg og kundeservice Senest har jeg arbejdet i Tøjeksperten, hvor jeg sluttede som udlært salgsassistent i august måned Denne uddannelse har udover stærke salgskompetencer også givet mig en stor viden om kundeservice, og leddet imellem butik og leverandør. Jeg brænder for marketing, salg og kundeservice og arbejder hårdt på at fortsætte min karriere indenfor dette område, når jeg om kort tid afslutter den teoretiske del af min uddannelse som handelsøkonom. Den teoretiske del efterfølges af 7 måneders praktik. Det giver jer mulighed for at se de første 7 måneder af mit ansættelsesforhold som en slags prøveperiode. Jeg ser frem til at møde jer til en personlig samtale, og håber vi kan få en snak om mulighederne Tøjeksperten, Nørregade 31, Vejle Jeg har været elev i 2 år i Tøjeksperten, hvor jeg har beskæftiget mig med alt fra opfyldning, supplering af varer, til salg og kundeservice. Og gennemført fagskolens moduler i salg, kampagne, butiksprofil, marketing og moduller om de forskellige textiler. Udlært august Statoil, Horsensvej 78, Vejle. Fritidsjob som sælger Bilka, Vejle. Fritidsjob som mælkedreng : opfylding af mejeriprodukter, kundeservice mv Key2 telemarketing. Salg af avisabonnementer igennem telefonen B Rustfrit stål, Fuglsangsvej 58, Horsens. Fuldtidsjob i tidbegrænset stilling, mine primære funktioner var pakning af varer og rengøring. Pt: Læser Handelsøkonom ved Vejle Handelsskole. Praktikperiode fra 1. august Udlært salgsassistent, Tøjeksperten 2009 HHX Studentereksamen. Vejle Handelsskole Sprog Jeg behersker engelsk, både mundtlig og skriftligt og har en fornuftig forståelse for tysk. IT IT på bruger niveau, dvs. jeg har arbejdet med programmerne Excel og Word og har en basisviden om computere. Referencer oplyses gerne efter nærmere aftale. Nikolaj Karpathakis Nørretorv 3B, 1.tv Vejle Tlf Mail:

6 Mette Stoklund Inden jeg startede på uddannelsen som handelsøkonom, har jeg arbejdet som fagudlært salgsassistent i en skobutik, hvoraf de sidste 4 år var som butikschef. Men jeg følte, at jeg ikke længere blev udfordret nok og efter at have været med på indkøbsmesser både i Düsseldorf og Milano blev interessen for indkøb vakt og derfor startede jeg på uddannelsen. Det, jeg kan bidrage med, er 10 års erfaring i detailbranchen, hvor jeg har opnået stor erfaring mht. at være serviceminded, ansvarsbevidst og resultatorienteret, hvilket jeg ser som gode egenskaber at besidde i forhold til indkøbsfunktionen. Desuden har jeg en rygsæk fyldt med teoretiskviden i forhold til indkøb men jeg har brug for at få det omsat til praktiskviden og derfor søger jeg en traineestilling indenfor indkøb. Om mig selv som person kan jeg oplyse, at jeg er smilende, imødekommende, har ben i næsen, fleksibel og elsker nye udfordringer. Jeg er et menneske, som får energi af at være på. Jeg kan i det hele taget godt lide at arbejde sammen med andre, men har samtidig intet problem i at arbejde selvstændig. Desuden er jeg van til at holde mange bolde i luften fra mit tidligere arbejde. Jeg er god til at arbejde under pres i stressede situationer, da jeg er vant til deadlines både nu som studerende og fra min tidligere stilling. Ved at tage mig ind som trainee får I en lærernem samt dygtig person med godt humør, en person som sætter stor pris på at være en del af et godt team. Jeg arbejder helhjertet og engageret for at levere det bedste resultat. Reference: Havanna Shoes, Pia Larsen på sep nu Second Female, Vejle Assistance nov sep Havanna Shoes, Kolding Butikschef okt nov Havanna Shoes, Fredericia Butikschef jul nov Havanna Shoes, Vejle Elev okt jun Havanna Shoes, Vejle Assistance sep Havanna Shoes, Vejle Praktikant aug jun jun nov aug jan aug jun Sprog Dansk Engelsk Tysk Handelsøkonom, Erhvervsakademiet Lillebælt Elev, Havanna Shoes HGS, Campus Vejle Sproglig student, Tørring Gymnasium Flydende; skrift og tale Behersker; skrift og tale Til husbehov; skrift og tale Mette Aa. Stoklund Langelinie 66, Vejle Tlf Mail:

7 Stephanie Tønder Jeg brænder for kontakten med mennesker og det at sælge er noget der altid har ligget naturligt for mig. Derfor ønsker jeg at videreudvikle mig indenfor salg og er på nuværende tidspunkt i gang med at tage uddannelsen til handelsøkonom, i denne forbindelse søger jeg en traniee plads i 30 uger hos jer pr. 1. august 2012, med henblik på intern og ekstern salg. Jeg er uddannet til at løse mange forskellige opgaver inden for salg, og jeg forstår at omsætte teori til praksis. Jeg er målbevidst og går derfor meget op i at følge mine opgaver til dørs med et tilfredsstillende stykke arbejde. Dette bærer min service også præg af, hvorved jeg er serviceminded og imødekommende. Jeg vil derfor gerne benytte min målbevidsthed og ny lærte teori i praksis i jeres virksomhed. Jeg er 21 år gammel, og som person er jeg udadvendt, ansvarsbevidst og med masser af gå på mod : Pizzeria cafe Laco, Souschef : Super Brugsen Højby, Servicemedarbejder : 10. klasse Nr. Åby efterskole : STX : Handelsøkonom på Erhvervsakademiet Lillebælt Sprog Dansk Engelsk Tysk Modersmål Niveau A Niveau B it Erfaren bruger i Microsoft Office pakke Stephanie Tønner Dagmargade Odense C Tlf Mail:

8 Kristian Bjerre Andersen Mit navn er Kristian Bjerre Andersen og jeg er 20 år udadvendt, ansvarlig og har masser af gåpåmod, jeg ligger vægt på en arbejdsdag med alsidige arbejdsopgaver, udfordringer samt god kontakt med kollegaer og dem der skal stå for min oplærings proces. Jeg har før min nuværende uddannelse som Handelsøkonom (AK), taget en STX på Grindsted Gymnasium med speciale i Engelsk og Samfundsfag. Hvilket har givet mig kompetence indenfor de to forskellige fakulteter. Derud over har jeg haft erhvervsøkonomi som gav mig lyst og tørst efter at udforske og erobre handelsverdenen. Jeg har nu siddet på skolebænken længe, og glæder mig derfor meget til at komme ud i en virksomhed og afprøve alle de teorier jeg har lært. Jeg er frisk og klar på at tage fat, og lære nyt og er derfor også villig til at gøre alt hvad jeg kan for at lære alt det, der skal læres om den virksomhed jeg ender hos. Jeg er uddannet til at løse mange forskellige opgaver inden for salg og jeg forstår at omsætte teori til praksis. Nøgleordene i min uddannelse er: Fleksibilitet, målbevidsthed, Team-orientering og ikke mindst selvstændighed, hvilket jeg mener jeg kan opfylde F&B Legoland, Billund, Salgsoperatør Berent A/S, Grindsted, Telemarketingsmedarbejder Picsolve International Ltd, Billund, Salgsoperatør Picsolve international Ltd, Billund, Teamleader/Senior salgs-operatør Grindsted Gymnasium (1.a -1.d 3.d) Erhvervsakademiet Lillebælt kurser Kørekort type B Legoland A/S Legoland A/S Business Danmarks Personbil Salgskursus og kundeservicekursus Salgskursus i mersalg Personlig branding. Faglige kompetencer Sprog: It: Korrespondance: Dansk, Engelsk og Tysk både mundtlig og skriftlig på højt niveau Erfaren bruger af Microsoft Office pakken. Erfaren indenfor Microsoft styresystem samt Bios, CMD programmering og CS5 Photoshop, CS5 Lightroom og AAALOGO. Tidligere erfaring med tilbudsgivning via mail, telefon, mundtligt og på skrift. Udførelse af Kanvas salg på både telefon om mundtligt. Kristian Bjerre Andersen Mølholmvej 1, 2. sal 7100 Vejle Tlf Mail:

9 Pernille Dalum Rasmussen Indkøbstrainee med erhvervserfaring Mit navn er Pernille Dalum Rasmussen og jeg er 33 år gammel. Jeg er udadvendt, ansvarlig, pligtopfyldende og har masser af gåpåmod. Jeg er en positiv, udadvendt og imødekommende person. Det er en ære for mig at der er styr på de ting jeg laver. Jeg er yderligere en selvstændig og resultatorienteret person, som formår at samarbejde på tværs af organisationen. I min fritid dyrker jeg sport i form af løb og mountainbike, og derudover læser jeg en del bøger. Jeg har været ansat i Matas i 12 år, hvor jeg har udviklet mig fra at være sælger til at have ansvar for alt lagerdisponering og optimering i butikken. Jeg har valgt at forfølge drømmen om at arbejde med indkøb, og har derfor valgt at uddanne mig til Handelsøkonom med speciale i indkøb og indkøbsledelse. I den forbindelse søger jeg en traineeplads, hvor jeg kan kombinere teori med praksis. Mit mål for fremtiden er at arbejde med indkøb og logistik, da det er der min primære interesse ligger, og jeg finder det interessant konstant at være med til at skabe det optimale lagerniveau : Ansvarlig for alt vedrørende varebestilling hos den Matas butik hvor jeg var ansat, herunder også ansvarlig for kampagnevarer. Endvidere også deltagende i et stort lageroptimeringsprojekt hos den pågældende Matas. 2008: Valgt som tillidsrepræsentant i Matas. Et spændende erhverv, hvor man skal kunne kommunikere og samarbejde med alle niveauer i organisationen. 2008: Uddannet kostpilot ved Hover Sundhedshøjskole : Arbejdet hos Matas i Horsens. Arbejdet bestod af alt lige fra varebestilling, vareopfyldning, uddannelse af elever og kundebetjening. Jeg har desuden i løbet af disse år gennemgået meget uddannelse i produktviden, salgsteknik, kundebetjening/kundepleje, og diverse efteruddannelse : Elev hos Matas Hestedamsgade 3 i Horsens : Arbejdet i købmandsbutik i Snaptun. Arbejdet bestod af alt lige fra varebestilling til kassebetjening og opgørelse af posthus : I gang med uddannelsen som Handelsøkonom med speciale i indkøb og indkøbsledelse. 2001: Uddannet som Materialist hos Matas i Horsens 1997: Afsluttet Højere Handelseksamen på Horsens Handelsskole. 1995: Afsluttet HG på Horsens Handelsskole 1994: 9. klasse på Flemming efterskole. En efterskole med stor vægt på idræt og gymnastik 1993: 8. klasse på Juelsminde skole klasse på Glud skole Pernille Dalum Rasmussen Frydenslund Gedved Tlf Mail:

10 maria hansen Metodisk, detalje- og resultatorienteret indkøbstrainee søger 7 måneders praktik. Jeg er en ansvarsbevidst og lærenem person, der læser handelsøkonom med speciale i indkøb, grundet min fascination af de problemstillinger og overvejelser, der ligger bag beslutningerne, som foretages indenfor indkøbsområdet. Mit seneste arbejde som områdeansvarlig hos Spar, har givet mig et lille indblik i indkøbsprocesser, og herved er min interesse for indkøb blevet konkretiseret og intensiveret. Ved at vælge mig, får i en pligtopfyldende, fleksibel og målrettet person, der vil arbejde hårdt, for at opnå både faglige, sociale og personlige kompetencer i samarbejde med jer Butiksassistent, Spar Nøglebærer Vareoprettelse Områdesansvarlig for brød, mælk, kød, pålæg og egenkontrol Sæson medarbejder, iskiosk Rengøringsassistent Rengøringsassistent 2011 Videregående uddannelse Erhvervsakademiet Lillebælt STX - Gymnasiet Mulernes Legatskole klasse Nr. Broby Fri- og efterskole Bh. kl. 9. klasse Kertemindeegnens Friskole it Velfunderet indenfor Microsoft Office pakke, TI Interaktive, og egenkontrolprogrammet Sprog Dansk, Engelsk, Tysk fritid/frivilligt arbejde 2011 Træner i Østbirk Gymnastikforening Bestyrelsesmedlem i Kerteminde Gymnastikforening Træner i Kerteminde Gymnastikforening Maria Hansen Præstemarken 60A 8752 Østbirk Tlf Mail:

11 Carina Fuglsbjerg Overgaard Her er jeres nye indkøbs trainee. Jeg er en frisk og aktiv kvinde på 24 år. Min fritid bruger jeg sammen med mine tre heste, hvor af den ene var ved at blive erklæret uderidelig og skulle have været slagtet. Efter en masse hårdt arbejde, er det lykkedes mig at få ham kvalificeret til sydjysk mesterskab, som vi også deltog i og i år skal vi sammen deltage i hold dm. Jeg er som person detaljeorienteret, målrettet og vedholdende. Det betyder meget for mig, ikke at opgive mine mål. Jeg har i en årrække arbejdet i Føtex i vejle, hvor jeg har taget vagter i flere afdelinger, og arbejdet fast i bistroen. I bistroen har jeg desuden fungeret som afdelingsleder, imens denne har afholdt ferie. Som afdelingsleder har jeg stået for varebestilling, varemodtagelse, organisering af til bud til kunderne og personaleansvar i den pågældende afdeling Føtex WHC Vejle, Servicemedarbejder, bistro Føtex WHC Vejle, Salgsmedarbejder, bistro Hedensted rideklub, Elevunderviser HHX Vejle Handelsskole Jura Århus Universitet Handelsøkonom med indkøb som speciale Erhvervs Akademiet Lillebælt. Sprog Jeg taler følgende sprog: dansk, engelsk og tysk. Til min engelsksprogede kommunikationseksamen i januar mdr. opnåede jeg et 12 tal. it Jeg har et indgående kendskab til office pakken og samt almindelig brug af computer Andet Jeg fungerer som stævneansvarlig på Hedensted ride klub, hvor jeg modtager tilmeldinger, taster tilmeldinger ind, planlægger starttider, udarbejder startlister, opstaldningsplaner og lignende. Jeg anser derfor mig selv som god til, at tilrettelægge og jeg formår, at have en godt overblik, selvom jeg har mange bolde i luften på samme tid. Carina F. Overgaard Dronningensgade 31, Fredericia Tlf Mail:

12 Peter Bjerre Andersen Jeg er en ung mand på 21 år, som kunne tænkt sig at arbejde indenfor ny tænkning. Der har en vej frem og noget med sælg og markedsføring, fange andres opmærksomhed. Jeg er en kreativ person, som har mange kvaliteter indenfor f.eks. Stand-up komiker amatør niveau, booking i en kort periode, kom på Events, frivillig til festivaler og koncerter, sports golf og amerikansk fodbold. Mine erfaringer er grundforløbet, som Kok & tjener, salg operatør, teamleder og studenter. Har mange erfaring med at arbejdet, både med gæster, lave mad og betjent folk på høflige vis. Meget med gruppe overblik have ansvar for andre proces og oplæring, som leder af grupper. En af mine stærke sider er at spring ud i det, arbejdet under engelsk ledelsen har en god formulering af det engelsk og god forståelse. Indenfor Norsk, svensk, engelsk og tysk, som jeg har brugt i mit erhvervs liv. læser til handelsøkonom indenfor salg og ledelse, har også en interesse for iværksætter. Bruger en del af min fritid på at læse om start af eget firma, men mangler erfaring. Jeg er god til at fremlægge og stå frem for at mennesker og har gode evner indenfor argumentation strategier. Pga. at have læse psykologi og filosofi og samfundsfag på B niveau, som er fra min Hf erfaringer og arbejde ved siden af. Håber i kan brug mig Tjener - Hotel Lyngheden Primært ansvarsområde service af gæster. Booker tider for gæster både værelse og begivenheder. Kendskab til vin og gastronomien bag menuen Mad & drikke afdeling I Legoland - LEGOLAND Fastfood og servicering af gæster. Tjener til særlig begivenheder nu Picsolve - Billed afdeling Kontakt med gæster, ansvar for ens medarbejder Ansvarlig for B2C og giv 100 % service for gæsterne Kontroller på elektronikken, bruge af engelsk, norsk, svensk og del af tysk angående arbejdssituation. Gruppe arbejde HF-STX( samfundsfag, psykologi & filosofi) Grindsted Gymnasium Handels Økonom (salgs speciel ) Vejle Lillebælt Erhvervs Akademi Gruppearbejde for de fleste projekter 10/12projekter. Peter Bjerre Andersen Mølholmvej 1, 2 sal 7100 Vejle Tlf Mail:

13 janne herforth Gør et kup! Nu har din virksomhed chancen for at få en dejlig, frisk, imødekommende person i praktik i 7 måneder. Mit navn er Janne Herforth, alder 26 år. Jeg har de kvaliteter at du, som arbejdsgiver vil sætte stor pris på. Jeg knokler røven ud af bukserne for at nå det bedste resultat. Jeg suger al den information til mig jeg kan, for at kunne yde den bedst mulige arbejdsindsats. Opstår der forhindringer, ser jeg mulighederne. venner. Min store passion er biler, dog bliver der ikke gjort meget ved den for tiden, da økonomien ikke tillader det. Sprog: Engelsk, B-niveau i skrift og tale. Tysk, begynder niveau. Dansk, modersmål. IT: Rutineret bruger af MS Office og internet. Tøv ikke med at kontakte mig for yderlig information. Jeg står klar, parat til at uddybe hvad jeg kan tilbyde din virksomhed. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og Vikar, Adecco - Rexam Beverage Can A/S, Fredericia, Kvalitetsafdelingen Salgsmedarbejder, Lloyd Concept Store, Bryggen, Vejle Vikar, Adecco - På industri- og produktionsvirksomheder Kasseassistent, Rema 1000, Ejby Kasseassistent og lukkeansvarlig, Rema 1000, Fredericia Udenlandspraktik 2010, uge 6-8 Salgsmedarbejder, Ecco Store, Knightsbridge, London, England Handelsøkonom AK, Erhvervsakademiet Lillebælt HG Business, Campus Vejle Hhx, IBC, Fredericia Grundforløb, EUC Lillebælt, Håndværk og teknik Grundforløb, EUC Lillebælt, Teknologi og kommunikation Rejse og projekt, Efterskolen ved Nyborg (1 uge i Litauen, 3 uger i Peru) Janne Herforth Grønnegyden Odense N Tlf Mail:

14 torben rose KORSGAARD I forbindelse med mit nuværende studie som Handelsøkonom, med speciale i salg og ledelse. Søger jeg en trainee plads hos Jer, fra Juli/August 2012 og 7 måneder frem, samt ønske om fastansættelse, efter endt trainee periode. Jeg har arbejdet med salg/ledelse næsten hele mit erhvervsliv, det forekommer mig naturligt, og jeg elsker arbejdet. Jeg trives godt i et miljø med menneskekontakt, hvor man skal sætte sig ind i både kunden og virksomhedens situation, for derved at indfri deres behov, og skabe de bedste løsninger for begge parter. Jeg arbejder målrettet og ser mulighederne frem for begrænsninger, derudover springer jeg gerne ud i nye udfordringer. Som person vil jeg beskrive mig selv som, imødekommende, smilende og serviceminded, også i en travl hverdag med mange bolde i luften, hvor der samtidig skal skabes struktur og overblik Butikschef ved Din Tøj Mand, Uffe Jensen Bogense Daglig leder ved Din Tøj Mand, Uffe Jensen Assens Sælger ved Din Tøj Mand, Uffe Jensen Søndersø Afdelingsleder, ved Nielsen s Svendborg s start til Handelsøkonom Læreplads ved Tøjeksperten, Assens Vestfyns Handelsskole HG Den gode leder 2008 Kommunikation & mersalg. sprog Engelsk brugerniveau mundtligt og skriftlig. Tysk - Begrænset niveau mundtligt og skriftlig IT Erfaren bruger af Microsoft Office pakken, internettet, M-pos og Lotus Notes. familie OG FRITID Jeg er 34 år, bor sammen med min kone og vores to børn, i Skårup. Jeg vælger at bruge meget tid med familie og venner, da jeg lader op i selskab med andre. I min fritid spiller jeg badminton og løber lidt. Torben Rose Korsgaard Åbyvejen Skårup Fyn Tlf Mail:

15 nikolai dam Jeg hedder Nikolai Dam, er 24 år og bor i Haderslev sammen med min kæreste og hund. Jeg søger en traineestilling, der kan give mig udfordringer og erfaringer inden for personlig salg. Jeg har gennem min tid i detailbranchen lært at arbejde selvstændigt og målrettet, jeg er i stand til at se hvor der skal sættes ind både med hensyn til de daglige rutiner, men også på de områder hvor der kan effektiviseres og forbedres. Jeg har evnen til at fordybe mig i opgaver og jeg er ikke tilfreds før jeg føler at jeg har ydet 100 %. Jeg kan rigtig godt lide at opsøge den ekstra indtjening og jeg ved hvor vigtig det er for en virksomhed hele tiden at udnytte muligheden for mere omsætning. I forbindelse med kundebetjening har jeg erfaring fra min tid i detail branchen. Jeg ved hvor vigtig det er, at man er udadvendt, serviceminded og engageret. Jeg er stabil og fleksibel og vil gøre alt hvad jeg kan for at nå et fastsat mål. Aug Sep Sep Aug Aug Aug Apr Aug Souschef ved Fakta Bygnaf i Haderslev. Elev som salgsassistent med speciale i kolonial og dagligvare hos Spar i Sommersted. Nøglebære ved Fakta i Christiansfeld. Ungarbejder ved Fakta i Christiansfeld Aug Aug Aug Sep Jul Aug Aug Jul Aug Jul Handelsøkonom med speciale i Salg og salgsledelse hos Erhvervsakademi Lillebælt. I forbindelse med souschefstilling i Fakta - gennemført følgende kurser: - Ledelse og samarbejde - Konflikthåndtering som ledelsesværktøj - Udvikling af administrative arbejdsgange, - Rytme og rutiner til salgsklar butik - Situationsbestemtledelse 1 - Situationsbestemtledelse 2 I forbindelse med elevplades hos Spar: - 4 skoleophold af 2 uger på Mommark Handelskostskole HG eksamen, Haderslev Handelsskole 10. Klasse på Skolen ved Kløften Nikolai Dam Østergade Haderslev Tlf Mail:

16 Morten Rømer Jeg er født 30. august 1989 og opvokset i Jelling. I 2011 flyttede jeg i min egen leglighed i Vejle. Jeg kan godt lide at spil- le fodbold, jeg spiller for VFC og for et 7-mandshold. Min civiltilstand er single Post Danmark Lørdagsafløser Arbejdsopgaver: Sortere post Omdele post / pakker Bogcentralen, Vejle Arbejdsopgaver: Rengøring Handelsøkonom Vejle Handelsskole / HHX Midtjysk Efterskole IT Office pakken: Superbruger Sprog Engelsk: Taler og skriver på engelsk på højt niveau Tysk: Taler og skriver tysk begrænset Kørekort Personbil B Morten Rømer Jacob Gades Stræde 2, nr Vejle Tlf Mail:

Uddannelsen. Mediegrafiker arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejde foregår på computer.

Uddannelsen. Mediegrafiker arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejde foregår på computer. Uddannelsen Mediegrafiker arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejde foregår på computer. Som mediegrafiker deltager man i udformningen af layout, men det meste

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Oktober 2014 Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores handelsøkonomer Her har vi

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Firmanavn Pernille R. B. Gregersen Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Mangler I en engageret praktikant? Jeg henvender mig til jer, da jeg

Læs mere

IBC International Business College

IBC International Business College IBC International Business College e v i l b n a Vi k t, vi e d t l a m o r e m m ø r d Din fremtid er åben Det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme senere. EUX Business er en erhvervsfaglig

Læs mere

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor Det merkantile grundforløb Detail handel event kontor 2. del Velkommen til det merkantile grundforløb Med EUX kan du gå alle veje, du vil 2. del på det merkantile grundforløb er for dig, som sigter efter

Læs mere

Salgsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Salgsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Salgsassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: DETAIL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Mere CV. Anni Spedsbjerg f. 14-04-1983. Professionsbachelor i branding og marketing management. Teamleder hos Oplysningen 118

Mere CV. Anni Spedsbjerg f. 14-04-1983. Professionsbachelor i branding og marketing management. Teamleder hos Oplysningen 118 f. 14-04-1983 Professionsbachelor i branding og marketing management Teamleder hos Oplysningen 118 HGS + Salsassistent hos Bilka 2002 Basisår på Center for tegnsprog 2003 2004 Kunderådgiver hos TDC totalløsninger

Læs mere

Indkøbsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Indkøbsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Indkøbsassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.:

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.: Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Gitte.dahl@outlook.dk Mobil nr.: 28891726 Erfaren og dynamisk salgskonsulent med gode resultater og skarpt blik for kundens behov. Den 1. marts 2017 Efter mange år i Horeca

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com Sanistål søger 14 ELEVER Så er det måske dig, vi søger til en af vores 14 elevpladser, som vi ønsker at få besat med talenter, der viser initiativ og er klar på udfordringer. Vi søger 14 talentfulde elever

Læs mere

Handelsskolen Viborg. Handelsskolen Viborg er for dig, som ønsker en erhvervsrettet uddannelse

Handelsskolen Viborg. Handelsskolen Viborg er for dig, som ønsker en erhvervsrettet uddannelse Handelsskolen Viborg Handelsskolen Viborg er for dig, som ønsker en erhvervsrettet uddannelse Det er stedet hvor unge og voksne dannes, uddannes og udvikles både fagligt og personligt og hvor man kan erhverve

Læs mere

Elever 2017 Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT

Elever 2017 Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT Drømmer du om at blive Danmarks bedste sælger? Som salgselev i Sanistål får du alle muligheder for at sætte dit eget aftryk på uddannelsen. Med

Læs mere

HANDELSSKOLEN BUTIK OG HANDEL EUX BUSINESS DEN KORTESTE VEJ TIL KARRIERE INDEN FOR HANDEL, KONTOR, BUSINESS OG DETAIL

HANDELSSKOLEN BUTIK OG HANDEL EUX BUSINESS DEN KORTESTE VEJ TIL KARRIERE INDEN FOR HANDEL, KONTOR, BUSINESS OG DETAIL HANDELSSKOLEN BUTIK OG HANDEL EUX BUSINESS DEN KORTESTE VEJ TIL KARRIERE INDEN FOR HANDEL, KONTOR, BUSINESS OG DETAIL SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM HANDELSSKOLEN ER VEJEN TIL JOB Er du interesseret i handel,

Læs mere

Job søges som designer/designassistent

Job søges som designer/designassistent Job søges som designer/designassistent i Midtjylland Jeg hedder Mie Vinther Nielsen, jeg er 24 år og boende i Aarhus. Jeg er færdiguddannet designteknolog og bachelor med speciale i fashion design fra

Læs mere

Kapitalkædedrift. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Kapitalkædedrift. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Kapitalkædedrift Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: DETAIL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM EUX BUSINESS DIN EGEN VEJ SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM FREMTIDEN ER ÅBEN EUX Business er for dig, der både ønsker en faglært uddannelse og også vil have mulighed for at

Læs mere

- når du vil tæt på erhvervslivet

- når du vil tæt på erhvervslivet - når du vil tæt på erhvervslivet Kirkegade 9 boks 718 9900 Frederikshavn tlf. 9620 5500 fax 9620 5530 adm@fhavnhs.dk Indhold Velkommen på HG 3 Grundforløb 4 Grundforløbspakker 5 Internationalt udsyn 6

Læs mere

Her kan du bruge dit studiekort

Her kan du bruge dit studiekort Her kan du bruge dit studiekort Se hvor du kan bruge dit studiekort inde i avisen Det vidste du ikke om Christina Frank! Mød Pernille Schack fra elev til Matas Indhold Eleverne i praktik... 3 Dagligdagen

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10.

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. Etablering og udvikling Erhvervsskolen Nordsjælland FAGRETNINGER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX

Læs mere

Vejledning til praktikophold i en dansk eller udenlandsk virksomhed

Vejledning til praktikophold i en dansk eller udenlandsk virksomhed Vejledning til praktikophold i en dansk eller udenlandsk virksomhed Datamatiker-uddannelsen ved Roskilde Handelsskole Maj 2010 Manual til praktikophold / Datamatiker 2010 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING...

Læs mere

Det moderne gymnasium

Det moderne gymnasium Handelsgymnasiet Det moderne gymnasium FREMTID: HVAD KAN DU BLIVE MED HHX? HHX er en treårig gymnasieuddannelse, der giver dig de rette faglige kompetencer og den viden, der skal til, for at du kan påbegynde

Læs mere

Kære samarbejdspartner

Kære samarbejdspartner Bibi Schou Madsen konferencekoordinator Kære samarbejdspartner Vi sender jer her en folder indeholdende navne og kompetencer på fem af vores medarbejdere i Odense Sport & Event. Det er alle dygtige og

Læs mere

2013 2014 Tjener ved Papegøjehaven (AKKC) Arbejdsopgaver: Modtagelse af gæster, servering, mer salg, opdækning af borde.

2013 2014 Tjener ved Papegøjehaven (AKKC) Arbejdsopgaver: Modtagelse af gæster, servering, mer salg, opdækning af borde. Curriculum Vitae Navn: Anette Frost Adresse: Post nr./by: Mobil: +45 31 67 63 93 E-mail: AnetteFrostWork@gmail.com Linkedin profil: https://www.linkedin.com/in/anettefrost Hjemmeside: www.anettefrost.dk

Læs mere

Grundfag Grundfagene er erhvervsøkonomi, salg og service, dansk, engelsk, samfundsfag, it samt 2. fremmedsprog f.eks. tysk, fransk eller spansk.

Grundfag Grundfagene er erhvervsøkonomi, salg og service, dansk, engelsk, samfundsfag, it samt 2. fremmedsprog f.eks. tysk, fransk eller spansk. ER DU INTERESSERET I HANDEL, SERVICE, IT, ADMINISTRATION ELLER MÅSKE EGEN VIRKSOMHED? HG (handelsskolernes grundforløb) er vejen til job i spændende virksomheder med gode muligheder for udvikling og karriere

Læs mere

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse - den erhvervsfaglige studentereksamen På uddannelse INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt op på

Læs mere

Elev hos Vestforsyning...

Elev hos Vestforsyning... Det har været et godt elevforløb. Jeg har fået lov til at komme omkring alle typer af opgaver, og jeg er blevet kastet ud i lidt af hvert. Fagligt har jeg fået meget ud af det, og medarbejderne har været

Læs mere

AALBORG HANDELSSKOLE

AALBORG HANDELSSKOLE AALBORG HANDELSSKOLE EUX Business kombinerer gymnasiale fag med seriøs erhvervserfaring. Med EUX Business får du dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed. HAR DU ADGANG TIL EUX BUSINESS? HAR

Læs mere

Handelsassistent Salg Auto. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Handelsassistent Salg Auto. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Handelsassistent Salg Auto Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Handelsskolens Grundforløb, hg

Handelsskolens Grundforløb, hg 2014-2015 Handelsskolens Grundforløb, hg handel butik kontor finans hg, viden der virker 2 Dekoratør Butiksbestyrer Hvad vil du være? Sælger Sundhedsservice Indkøbsassistent Kommunikation Advokatsekretær

Læs mere

EUX. Til virksomheden

EUX. Til virksomheden EUX Til virksomheden Hvad er en EUX uddannelse? EUX er teknisk skoles ungdomsuddannelse hvor eleverne på ca. 4,5 år bliver både faglærte håndværkere OG studenter i én og samme uddannelse. Fagligheden på

Læs mere

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM)

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) 1 Det er uddannelsens formål at uddanne professionsbachelorer inden for International

Læs mere

Rybners Skolepraktik ECC Trading

Rybners Skolepraktik ECC Trading Susanne Andersen Elsebeth Hansen Mette Andersen Alder: 45 år Start: 10-09-2012 Restlæretid: ca.2 mdr. Erhvervserfaring: Salgsafdelingen: Ordrebekræftelser, følgesedler, pakkelister, fragtbreve, faktura,

Læs mere

Handelsøkonom AKADEMICENTRET ZBC. Praktikforløbet på 3. og 4. semester. Orientering til virksomhederne

Handelsøkonom AKADEMICENTRET ZBC. Praktikforløbet på 3. og 4. semester. Orientering til virksomhederne Handelsøkonom Praktikforløbet på 3. og 4. semester Orientering til virksomhederne AKADEMICENTRET ZBC Det er det, fordi: Hvorfor er det en god idé at have en handelsøkonomstuderende i praktik? det giver

Læs mere

EU STUDENT (EUS) FOR DIG, DER HAR EN GYMNASIAL UDDANNELSE

EU STUDENT (EUS) FOR DIG, DER HAR EN GYMNASIAL UDDANNELSE EU STUDENT (EUS) FOR DIG, DER HAR EN GYMNASIAL UDDANNELSE HANDELSSKOLEN ER VEJEN TIL JOB Er du interesseret i kontor, handel, forretningsservice, it, administration - eller måske egen virksomhed? Handelsskolen

Læs mere

Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med

Læs mere

Jeppe Bro Pedersen KORT OM MIG ERFARING

Jeppe Bro Pedersen KORT OM MIG ERFARING Jeppe Bro Pedersen Bullerfniss@msn.com 22736773 Bronzealdertoften 2.1,1, Århus, 8210 KORT OM MIG Jeg er 21 år gammel og bor i Aarhus Vest. Jeg kommer fra Fjerritslev, som ligger i den nordjyske Jammerbugt

Læs mere

handelsskolen - HG et godt afsæt til en karriere inden for handel, kontor, business og detail Fag du kan bruge til noget

handelsskolen - HG et godt afsæt til en karriere inden for handel, kontor, business og detail Fag du kan bruge til noget handelsskolen - HG et godt afsæt til en karriere inden for handel, kontor, business og detail Fag du kan bruge til noget SIDE 2 / handelsskolen.com handelsskolen er vejen til job Er du interesseret i handel,

Læs mere

Logistikassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Logistikassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Logistikassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Kontakt og Info Navn: Mathias Korsholt Abel. Fødselsdato: 31. August 1993. Adresse: Fyensgade 60, 2 sal lejlighed 4. Postnummer: 9000 Aalborg. Mobil: 27625622 E mail:

Læs mere

Offentlig Administration. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Offentlig Administration. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Offentlig Administration Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Et varehus er et meget stort supermarked, hvor man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik,

Læs mere

Tidligere elever fortæller:

Tidligere elever fortæller: Tidligere elever fortæller: Hej! Så skriver Anna Andersen igen. Nu er 2. g ved at være forbi. Mange mener, at 2. g er det hårdeste år på gymnasiet, men jeg synes det har været til at overkomme. Der har

Læs mere

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt - for idrætstalenter i Fredericia Kommune eliteidræts ordningen Eliteidræt på din uddannelse I Fredericia Kommune er eliteidræt og uddannelse ikke et spørgsmål

Læs mere

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

Revision. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Revision. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Revision Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE EUX BUSINESS en ny dobbeltuddannelse VELKOMMEN TIL EUX BUSINESS Med EUX Business får du både EN ERHVERVSUDDANNELSE OG EN GYMNASIAL EKSAMEN. EUX Business gennemføres på HANDELSSKOLEN, enter for Kontor og

Læs mere

Hvad er en Teknisk Designer? Tekniske Designere kan k. f.eks. arbejde som:

Hvad er en Teknisk Designer? Tekniske Designere kan k. f.eks. arbejde som: Hvad er en Teknisk Designer? Teknisk designer er en moderne udgave af teknisk assistent betegnelsen, som længe har været anset for forældet til tekniske assistenters funktionsområder. Det er den tidligere

Læs mere

Økonomi. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Økonomi. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Økonomi Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse fra

Læs mere

Student GRUNDUDDANNELSEN

Student GRUNDUDDANNELSEN GRUNDUDDANNELSEN Grunduddannelsen på Skive Handelsskole Hvis du ønsker en spændende fremtid inden for butik, handel eller kontor, så er Grunduddannelsen på Skive Handelsskole det rigtige valg. Handelsskolens

Læs mere

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN. Erhvervsuddannelse og EUX

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN. Erhvervsuddannelse og EUX MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN Erhvervsuddannelse og EUX Studievejledere - kontakt os, og hør mere. Lene Kristensen Studievejleder Tlf. +45 7224 6088 Mail lk@eucnord.dk Lone B. Haugaard Studievejleder Tlf.

Læs mere

Tekstil. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Tekstil. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Tekstil Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: DETAIL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse fra

Læs mere

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade 141 2.th., 2730 Herlev Telefon: 26175513 E-mail: daurehoej@gmail.com Fødselsdato: 24.08.1962 Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med

Læs mere

HANDELSSKOLEN EUS DEN KORTESTE VEJ TIL ERHVERVSLIVET

HANDELSSKOLEN EUS DEN KORTESTE VEJ TIL ERHVERVSLIVET HANDELSSKOLEN EUS DEN KORTESTE VEJ TIL ERHVERVSLIVET SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM HANDELSSKOLEN ER VEJEN TIL JOB Er du interesseret i kontor, handel, forretningsservice, it, administration - eller måske

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se alle ledige stillinger på gymnasierne

Læs mere

MERKANTIL HG STUDENT HANDELSSKOLENS GRUNDFORLØB FOR STUDENTER. GENVEJ FOR STUDENTER TIL ET GODT JOB INDEN FOR Butik - Handel - Kontor - Finans

MERKANTIL HG STUDENT HANDELSSKOLENS GRUNDFORLØB FOR STUDENTER. GENVEJ FOR STUDENTER TIL ET GODT JOB INDEN FOR Butik - Handel - Kontor - Finans Merkantil HG - Student GENVEJ FOR STUDENTER TIL ET GODT JOB INDEN FOR Butik - Handel - Kontor - Finans Læs mere på KHS.DK/MERKANTILSTUDENT MERKANTIL HG STUDENT HANDELSSKOLENS GRUNDFORLØB FOR STUDENTER

Læs mere

Ansøgning til stillingen som salgs og marketingsassistent

Ansøgning til stillingen som salgs og marketingsassistent Ansøgning til stillingen som salgs og marketingsassistent XL Møbler Bregnevej 15 5220 Odense SØ Odense den 11. september 2015 Ansøgning til stillingen som salgs og marketingsassistent. Det er med stor

Læs mere

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2.

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2. Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016 Aalborg 23. november Herning 24. november Aarhus 25. november Odense 26. november Roskilde 2. december Et af livets store valg TITEL / 27. november 2015 VI KÆMPER

Læs mere

Et godt afsæt. Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Erhvervsuddannelse HG

Et godt afsæt. Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Erhvervsuddannelse HG Erhvervsuddannelse HG Et godt afsæt Velkommen til Varde Handelsskole og Handelsgymnasium Erhvervsuddannelse HG HG - din vej til en spændende erhvervskarriere Med en HG uddannelse fra Varde Handelsskole

Læs mere

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik, køkkenting og.. Der er 18 Bilka varehuse i hele Danmark. Bilka er med i samme

Læs mere

Vi kan blive alt det, vi drømmer om

Vi kan blive alt det, vi drømmer om Vi kan blive alt det, vi drømmer om AALBORG HANDELSSKOLE EUX BUSINESS - DEN ERHVERVSFAGLIGE STUDENTEREKSAMEN Det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme senere. EUX Business er en erhvervsfaglig

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

SIMU Center EUD og EUX med SIMU

SIMU Center EUD og EUX med SIMU EUD og EUX med SIMU - En praksisnær hverdag EUD og EUX med SIMU - En praksisnær hverdag SIMU Center udvikler undervisningsværktøjer, som simulerer den virkelige verden. Vores produkter giver eleverne en

Læs mere

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3

HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR. På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 HHX HANDELSGYMNASIET CAMPUS HELSINGØR På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for samfundsvidenskab,

Læs mere

Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM)

Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM) Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM) 1 HVAD ER CPHBUSINESS? Cphbusiness er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution, der sætter en stor ære i høj faglighed og i at uddanne de studerende

Læs mere

I n f o r m a t i o n s f o l d e r. læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk UDDANNELSEN

I n f o r m a t i o n s f o l d e r. læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk UDDANNELSEN I n f o r m a t i o n s f o l d e r læs mere på www.sygehuslillebaelt.dk UDDANNELSEN LÆGESE Kan du huske hende der lægesekretæren nede i lægehuset? Hende den pæne dame i skranken, hende der taler i telefon,

Læs mere

den hurtigste vej til et fedt job

den hurtigste vej til et fedt job HG den hurtigste vej til et fedt job Et fedt sted at lære Århus Købmandsskole er et fedt sted at lære. Her finder du: Et spændende studiemiljø med flotte omgivelser Engagerede lærere, der tager dig alvorligt

Læs mere

Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende.

Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende. Kære elever fra 9. årgang Da jeg var på jeres alder var der kun 7 års obligatorisk skolegang. Hvis man var blevet træt af skolen, kunne man gå ud efter syvende. Og det gode var dengang, at man også kunne

Læs mere

SIMU Butik. Ansøgning

SIMU Butik. Ansøgning Ny SIMU-Butik i byen om ansættelse hos SIMU-Butik I den lokale avis, har du og dine studiekammerater læst en pressemeddelelse, som fortæller at SIMU-Butik har besluttet, at de vil åbne en butik lokalområdet.

Læs mere

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis?

Læs mere

Uddannelsesparathed. Faglige kompetencer Sociale kompetencer Personlige kompetencer Motivation

Uddannelsesparathed. Faglige kompetencer Sociale kompetencer Personlige kompetencer Motivation Uddannelser efter 9. og 10. klasse Job eller uddannelse Erhvervsuddannelser 1½ - 5 år Fx murer, smed, bager, elektriker, salgsassistent, social- og sundhedsassistent EUX Gymnasiale uddannelser 3 år STX

Læs mere

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK Et friskt pust, en hjælpende hånd og nye øjne på markedsføringen Hvad kan en markedsføringsøkonom studerende gøre for din virksomhed?

Læs mere

Tradium Business. GF1 for EUD Business og EUX Business

Tradium Business. GF1 for EUD Business og EUX Business Tradium Business GF1 for EUD Business og EUX Business Hvornår tager man grundforløb 1 (GF1) på Tradium Business? Du skal normalt altid begynde på grundforløb 1 (GF1) direkte efter folkeskolens 9. eller

Læs mere

- det handler om mennesker...

- det handler om mennesker... University - det handler om mennesker... Mette Danielsen, delikatesseleder i Superbest: Jeg går på uddannelsen Ledelse i praksis - det er super godt og meget lærerigt med masser af gode værktøjer, som

Læs mere

Cathrine Tavs Andersen

Cathrine Tavs Andersen Cathrine Tavs Andersen 10. august 1993 Frederikssundsvej 84a 5th 2400 København NV Tlf.: 24 21 11 92 Mail: cathrinetavs@gmail.com Website: cathrinetavs.dk Erhvervserfaring 2015 - Marketingsassistent ved

Læs mere

Hold dine muligheder åbne med en EUX BUSINESS

Hold dine muligheder åbne med en EUX BUSINESS Hold dine muligheder åbne med en EUX BUSINESS Muligheder efter EUX Business Efter fire år på en EUX Business er du uddannet som fx: Lægesekretær - Advokatsekretær - Administrativ sekretær i enten privat

Læs mere

DIPLOM i erhvervsøkonomi HD

DIPLOM i erhvervsøkonomi HD Efteruddannelse DIPLOM i erhvervsøkonomi HD forskningsbaseret efteruddannelse Investér i din humane kapital Vælger du at give dig i kast med en HD-uddannelse, så foretager du en sikker investering i din

Læs mere

Uddannelse. Elevuddannelse 2. Stillingsannonce 3. Trainees 4. Livslang læring 5. Efter- og videreuddannelse 6. damkjær & vesterager

Uddannelse. Elevuddannelse 2. Stillingsannonce 3. Trainees 4. Livslang læring 5. Efter- og videreuddannelse 6. damkjær & vesterager Uddannelse Elevuddannelse 2 Stillingsannonce 3 Trainees 4 Livslang læring 5 Efter- og videreuddannelse 6 damkjær & vesterager 1 Elevuddannelse Med et grundforløbsbevis fra HG kan man blive elev i en af

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere om jobbet som gymnasielærer På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se samtlige

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Det er os, der har fingrene i dejen - om medarbejderdreven innovation i team (MIT)

Det er os, der har fingrene i dejen - om medarbejderdreven innovation i team (MIT) 1 Det er os, der har fingrene i dejen - om medarbejderdreven innovation i team (MIT) Medarbejdere og ledere i Borgerservice i Silkeborg, Marianne Kristiansen og Jørgen Bloch-Poulsen 22.10.09 HK Kommunalbladet

Læs mere

Finans. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: Finans. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Finans. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: Finans. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Finans Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: Finans Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse inden

Læs mere

Hurtigt ud på arbejdsmarkedet EUD BUSINESS. Detail, Handel & Event

Hurtigt ud på arbejdsmarkedet EUD BUSINESS. Detail, Handel & Event Hurtigt ud på arbejdsmarkedet EUD BUSINESS Detail, Handel & Event Muligheder efter EUD Business Detail, Handel & Event Efter år 3 er du fx uddannet: Blomsterdekoratør - Dekoratør - Logistikassistent -

Læs mere

Sebastian. www.genvej.nu

Sebastian. www.genvej.nu Sebastian Sebastian er 16 år går i 9. klasse og interesserer sig for håndværk. Han vil gerne lave noget med byggeri og træ. Han ønsker at tage en uddannelse, der kræver en del praktisk arbejde en erhvervsuddannelse.

Læs mere

Elevuddannelser i Coop/Butik

Elevuddannelser i Coop/Butik Elevuddannelser i Coop/Butik Salgselev Salgselev Praktikvejen Ledertrainee Slagterelev Brødbagerelev Delikatesseelev Salgselev At være salgselev er meget mere end at sidde ved kassen. Det handler lige

Læs mere

Forældrebrev den 25. oktober 2013

Forældrebrev den 25. oktober 2013 Forældrebrev den 25. oktober 2013 1. Præsentation af vores lærerpraktikanter Line Quistgaard Larsen og Kirstine Vægter 1.1. Præsentation af 1. årgang -matematikgruppen Vi udgør den matematiske gruppe af

Læs mere

Karrierelæringsmodel

Karrierelæringsmodel Karrierelæringsmodel Studievalg 1. g/1.hf 2. g/1.hf 2. g/1. HF 3.g/2.HF 3. g/2. HF Karriere Hvem er Studievalg? Studieretning og valgfag Valgprocesser Karriereforløb Karrieremønstre Karriere- Kompetencer

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

jeg klarer mig uden, selv om det går lidt langsomt.

jeg klarer mig uden, selv om det går lidt langsomt. Gamle elever. Når man kommer ind på skolen hænger der en række billeder. Det er billeder af samtlige elever. Et billede for hver årgang. De billeder bliver flittigt studeret. Både af gæster, elever og

Læs mere

Kreativeudfordringer.

Kreativeudfordringer. Dekoratør/VisualMerchandisersøgernye Kreativeudfordringer. Hvisiansæ termigfårienkolegamed masseraferfaringoginteresseforindretning ogdesign.engoddekoratørangriberopgavernemedetåbentsind.mitfocuseratskabe

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Virksomhedsplan 2016 - Bilag

Virksomhedsplan 2016 - Bilag Virksomhedsplan 2016 - Bilag Elever fra 9. klasse på Tvis Skole har undervisningsdag på den lokale virksomhed TMK, der producerer køkken, bad, bryggers og garderobeløsninger - oktober 2015 UU Nordvestjylland

Læs mere

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25.

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25. Merkantil EUX JOBSØGNINGSCAFE R AG R E på ge er ej n e ng HVER TORSDAG EFTER SKOLE Vi byder på te og kage og hjælper dig på vej med den perfekte ansøgning HUSK PRAKTIK I Hold dine muligheder UDLANDET?

Læs mere