Bliv førstevælger. topmotiverede UNGE SØGER ERFARING HOS DIG. Erhvervsakademiet Lillebælt bygger bro mellem studie og erhverv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bliv førstevælger. topmotiverede UNGE SØGER ERFARING HOS DIG. Erhvervsakademiet Lillebælt bygger bro mellem studie og erhverv"

Transkript

1 topmotiverede UNGE SØGER ERFARING HOS DIG Bliv førstevælger Find din fremtidige medarbejder her! Find din kommende medarbejder inden du skal konkurrere med andre om de bedste hoveder! Hen over sommeren sender vi studerende fra handelsøkonomuddannelsen ud og søge traineeplads i virksomheder, hvor de kan arbejde professionelt med relevante arbejdsopgaver. Handelsøkonomer skal have 7 måneders relevant lønnet joberfaring (praktik/traineeophold) og skrive en hovedopgave, der omhandler en reel problemstilling i din virksomhed for at gøre deres uddannelse færdig. De kan starte hos dig allerede den 1/ Handelsøkonomerne er specialiserede i: Salg og salgsledelse Indkøb og indkøbsledelse Entrepreneurship Vore studerende er klar til at tage fat i din virksomhed. Deres baggrund er alt lige fra studentereksamen til en erhvervsuddannelse med erhvervserfaring, men de har to ting til fælles: De har alle lagt et benhårdt studieår med handel, service, ledelse og personlig udvikling bag sig, og de er topmotiverede for at gøre en indsats og sætte deres karriere på skinner - startende med et praktikophold hos dig. De er klar til at løse opgaver i din virksomhed. Interesseret? Praktikkonsulent Anne-Sophie Schmidt, tlf.: schef Helle Karina Pedersen, tlf.: Erhvervsakademiet Lillebælt bygger bro mellem studie og erhverv Erhvervsakademiet Lillebælt Boulevarden Vejle

2 Handelsøkonomuddannelsen er en toårig videregående uddannelse med teori på 1. år samt praktik og afsluttende hovedprojekt på 2. år. Handelsøkonomstuderende søger lønnet praktikophold i virksomhed Alle handelsøkonomstuderende skal som et led i uddannelsen have 30 ugers lønnet praktikophold på fuld tid i en virksomhed. Praktikopholdet kan også aftales på deltid med en tilsvarende forlængelse op til timer. Der indgås en praktikaftale, som godkendes af erhvervsakademiet. Desuden indgås en normal ansættelsesaftale, som omhandler det normale ansættelsesvilkår i virksomheden - dog med lavere praktikløn. Aftalerne kan opsiges med virksomhedens normale opsigelsesvilkår. Fordele for virksomheden Det lønnede praktikophold er en integreret og væsentlig del af hele uddannelsesforløbet, og den studerende vil derfor kunne: yde en stærkt motiveret indsats indgå som medarbejder med selvstændige arbejdsopgaver efter en introduktionsperiode løse konkrete problemstillinger, som den studerende formulerer i samarbejde med virksomheden løse en større problemstilling, som den studerende formulerer i samarbejde med virksomheden, og som kan udgøre den studerendes afsluttende eksamensprojekt. Obligatoriske fagområder Handelsjura Indkøb og logistik Erhvervsøkonomi International handel Handelskommunikation Organisation og ledelse Salg, strategi og markedsføring ns formål Formålet med uddannelsen er at kvalificere den uddannede til at varetage arbejdet med at planlægge, organisere og gennemføre opgaver, der bredt vedrører virksomheders indkøb, salg og markedsføring. Specialer De studerende kan vælge imellem forskellige specialer. På Erhvervsakademiet Lillebælt har vi følgende specialer: Entrepreneurship Salg og salgsledelse Detailhandelsledelse Indkøb og indkøbsledelse Løn Studerende på Handelsøkonom praktik følger HK s landsoverenskomst p.t. fra kr /md. Herudover får virksomheden mulighed for at præge kompetenceudviklingen hos handelssektorens fremtidige medarbejdere og ledere og evt. kunne ansætte en kommende nøglemedarbejder, når praktikperioden slutter.

3 Susanne Hansen I forbindelse med mit studie, søger jeg en stilling indenfor salg og marketing fra august og 7 måneder frem med ønske om fastansættelse efter endt trainee periode. Kombinationen af min erfaring fra erhvervslivet, samt den viden jeg har tilegnet mig fra mit uddannelsesforløb, har givet mig god teoretisk viden, som jeg glæder mig til at komme ud at anvende i praksis. Jeg er blevet god til at udarbejde og løse opgaver inden for salg og markedsførings området, og fået god indsigt i hvilke faktorer der er vigtige at tage højde for i en salgs og servicesituation. Efter HHX er jeg uddannet blomsterdekoratør og har arbejdet i dette fag i 7 år. Det at sælge har altid lagt mig naturligt, jeg er vant til at stå i tæt dialog med kunder og er god til at kommunikere med forskellige typer af mennesker. I perioder har jeg haft ansvaret for driften af butikken, og er herved blevet dygtig til at arbejde målrettet og se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er altid motiveret til at tænke anderledes for at få gode resultater og opnå et øget salg. Jeg lægger vægt på en arbejdsdag med alsidige, udfordrende og selvstændige opgaver, hvor jeg får mulighed for at udvikle og styrke mine kompetencer, samtidig holder jeg af at indgå i et stærkt og motiverende team. Desuden er jeg fleksibel mht. arbejdstider og arbejdsopgaver Blomsterdekoratør hos Karina Blomster, Vejle Indkøb hos grossister Koordinering af større arrangementer f.eks. bryllupsmesse på Munkebjerg Hotel i Vejle, Nytårskoncert i DGI huset i Vejle Oplæring af elev Stedfortræder ved chefens fravær Ekspedient hos Gamst & Gamst, Kolding Handelsøkonom Erhvervsakademiet Lillebælt Vejle Blomsterdekoratørelev hos Gamst & Gamst Kolding Hovedansvarlig for leveringer til Kolding Rådhus HHX Innovation Vejle Handelsskole Kompetencer Sprogkundskaber Engelsk A niveau Tysk B niveau IT kompetencer Erfaren bruger af Microsoft Office pakken 2011 EDB- kursus i Microsoft Office pakken Susanne Hansen Silkevænget Egtved Tlf Mail:

4 Mathias Holm Johansen Jeg er en frisk og energisk ung mand på 23 år. Jeg søger I forbindelse med min uddannelse som handelsøkonom, et 30 ugers praktik ophold for at kunne skrive min hovedopgave. Det jeg kan tilbyde jer, er en medarbejder som kan lide at komme på arbejde og gøre en forskel. Jeg har siden jeg var 4 år dyrket sport, hvilket har gjort at jeg er et meget konkurrence præget menneske med stor vindermentalitet. Jeg går aldrig halvhjertet ind i noget og jeg afslutter altid de ting jeg har påbegyndt. Jeg er et struktureret menneske med orden i mine ting. Jeg har ikke noget imod at ligge ekstra timer i mit arbejde, hvis det betyder at tingende bliver gjort ordenligt. Jeg er hverken bange for at tage initiativ eller styring for at opnå de mål der er blevet sat. Jeg er meget stabil og sjældent syg, i de tre år jeg var i Superbest havde jeg ingen sygedage. Jeg er født og opvokset i Fredericia, hvor jeg til dagligt også er bosat. I min fritid spiller jeg håndbold for Fredericia Håndbolds 3. division hold. Jeg kan godt lide at have en aktiv hverdag, da jeg føler at jeg har mere overskud i hverdagen når jeg er i god form SuperBest Fredericia Kolonial medarbejder / Salgsassistent SuperBest Fredericia Medhjælper i frugt og grønt Intersport/HC-Sport Fredericia Opstrenger / medhjælper Rema 1000 Fredericia Flaskedreng / Kasseassistent Hejse Kro Opvasker 2004 Cafe FIC Opvasker Elbo Bladet Fredericia Avisomdeler Erhvervsakademiet Lillebælt Vejle Handelsøkonom Erhvervsuddannelsescenter (EUC) Lillebælt Højere teknisk eksamen (HTX) Treldevejens skole Fredericia Folkeskolen øvrige kvalifikationer IT: Daglig bruger af Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Generelt god med computere samt dertilhørende software og hardware. Sprog: Dansk: Engelsk: Tysk: Modersmål. Skriftlig og mundtligt på brugerniveau. Skriftlig og mundtligt forstås. Mathias H. Johansen Sjællandsgade 98b 2. th 7000 Fredericia Tlf Mail:

5 Nikolaj Karpathakis - Ung mand med stort drive søger praktikplads. Jeg søger en praktik plads hos jer i forbindelse med min uddannelse som handelsøkonom, i specialet salg. Jeg skriver for at høre om i kunne bruge en som mig, i en periode på 7 mdr. Jeg har 5 års erhvervserfaring inden for forskellige brancher, som har givet mig en bred baggrund indenfor salg og kundeservice Senest har jeg arbejdet i Tøjeksperten, hvor jeg sluttede som udlært salgsassistent i august måned Denne uddannelse har udover stærke salgskompetencer også givet mig en stor viden om kundeservice, og leddet imellem butik og leverandør. Jeg brænder for marketing, salg og kundeservice og arbejder hårdt på at fortsætte min karriere indenfor dette område, når jeg om kort tid afslutter den teoretiske del af min uddannelse som handelsøkonom. Den teoretiske del efterfølges af 7 måneders praktik. Det giver jer mulighed for at se de første 7 måneder af mit ansættelsesforhold som en slags prøveperiode. Jeg ser frem til at møde jer til en personlig samtale, og håber vi kan få en snak om mulighederne Tøjeksperten, Nørregade 31, Vejle Jeg har været elev i 2 år i Tøjeksperten, hvor jeg har beskæftiget mig med alt fra opfyldning, supplering af varer, til salg og kundeservice. Og gennemført fagskolens moduler i salg, kampagne, butiksprofil, marketing og moduller om de forskellige textiler. Udlært august Statoil, Horsensvej 78, Vejle. Fritidsjob som sælger Bilka, Vejle. Fritidsjob som mælkedreng : opfylding af mejeriprodukter, kundeservice mv Key2 telemarketing. Salg af avisabonnementer igennem telefonen B Rustfrit stål, Fuglsangsvej 58, Horsens. Fuldtidsjob i tidbegrænset stilling, mine primære funktioner var pakning af varer og rengøring. Pt: Læser Handelsøkonom ved Vejle Handelsskole. Praktikperiode fra 1. august Udlært salgsassistent, Tøjeksperten 2009 HHX Studentereksamen. Vejle Handelsskole Sprog Jeg behersker engelsk, både mundtlig og skriftligt og har en fornuftig forståelse for tysk. IT IT på bruger niveau, dvs. jeg har arbejdet med programmerne Excel og Word og har en basisviden om computere. Referencer oplyses gerne efter nærmere aftale. Nikolaj Karpathakis Nørretorv 3B, 1.tv Vejle Tlf Mail:

6 Mette Stoklund Inden jeg startede på uddannelsen som handelsøkonom, har jeg arbejdet som fagudlært salgsassistent i en skobutik, hvoraf de sidste 4 år var som butikschef. Men jeg følte, at jeg ikke længere blev udfordret nok og efter at have været med på indkøbsmesser både i Düsseldorf og Milano blev interessen for indkøb vakt og derfor startede jeg på uddannelsen. Det, jeg kan bidrage med, er 10 års erfaring i detailbranchen, hvor jeg har opnået stor erfaring mht. at være serviceminded, ansvarsbevidst og resultatorienteret, hvilket jeg ser som gode egenskaber at besidde i forhold til indkøbsfunktionen. Desuden har jeg en rygsæk fyldt med teoretiskviden i forhold til indkøb men jeg har brug for at få det omsat til praktiskviden og derfor søger jeg en traineestilling indenfor indkøb. Om mig selv som person kan jeg oplyse, at jeg er smilende, imødekommende, har ben i næsen, fleksibel og elsker nye udfordringer. Jeg er et menneske, som får energi af at være på. Jeg kan i det hele taget godt lide at arbejde sammen med andre, men har samtidig intet problem i at arbejde selvstændig. Desuden er jeg van til at holde mange bolde i luften fra mit tidligere arbejde. Jeg er god til at arbejde under pres i stressede situationer, da jeg er vant til deadlines både nu som studerende og fra min tidligere stilling. Ved at tage mig ind som trainee får I en lærernem samt dygtig person med godt humør, en person som sætter stor pris på at være en del af et godt team. Jeg arbejder helhjertet og engageret for at levere det bedste resultat. Reference: Havanna Shoes, Pia Larsen på sep nu Second Female, Vejle Assistance nov sep Havanna Shoes, Kolding Butikschef okt nov Havanna Shoes, Fredericia Butikschef jul nov Havanna Shoes, Vejle Elev okt jun Havanna Shoes, Vejle Assistance sep Havanna Shoes, Vejle Praktikant aug jun jun nov aug jan aug jun Sprog Dansk Engelsk Tysk Handelsøkonom, Erhvervsakademiet Lillebælt Elev, Havanna Shoes HGS, Campus Vejle Sproglig student, Tørring Gymnasium Flydende; skrift og tale Behersker; skrift og tale Til husbehov; skrift og tale Mette Aa. Stoklund Langelinie 66, Vejle Tlf Mail:

7 Stephanie Tønder Jeg brænder for kontakten med mennesker og det at sælge er noget der altid har ligget naturligt for mig. Derfor ønsker jeg at videreudvikle mig indenfor salg og er på nuværende tidspunkt i gang med at tage uddannelsen til handelsøkonom, i denne forbindelse søger jeg en traniee plads i 30 uger hos jer pr. 1. august 2012, med henblik på intern og ekstern salg. Jeg er uddannet til at løse mange forskellige opgaver inden for salg, og jeg forstår at omsætte teori til praksis. Jeg er målbevidst og går derfor meget op i at følge mine opgaver til dørs med et tilfredsstillende stykke arbejde. Dette bærer min service også præg af, hvorved jeg er serviceminded og imødekommende. Jeg vil derfor gerne benytte min målbevidsthed og ny lærte teori i praksis i jeres virksomhed. Jeg er 21 år gammel, og som person er jeg udadvendt, ansvarsbevidst og med masser af gå på mod : Pizzeria cafe Laco, Souschef : Super Brugsen Højby, Servicemedarbejder : 10. klasse Nr. Åby efterskole : STX : Handelsøkonom på Erhvervsakademiet Lillebælt Sprog Dansk Engelsk Tysk Modersmål Niveau A Niveau B it Erfaren bruger i Microsoft Office pakke Stephanie Tønner Dagmargade Odense C Tlf Mail:

8 Kristian Bjerre Andersen Mit navn er Kristian Bjerre Andersen og jeg er 20 år udadvendt, ansvarlig og har masser af gåpåmod, jeg ligger vægt på en arbejdsdag med alsidige arbejdsopgaver, udfordringer samt god kontakt med kollegaer og dem der skal stå for min oplærings proces. Jeg har før min nuværende uddannelse som Handelsøkonom (AK), taget en STX på Grindsted Gymnasium med speciale i Engelsk og Samfundsfag. Hvilket har givet mig kompetence indenfor de to forskellige fakulteter. Derud over har jeg haft erhvervsøkonomi som gav mig lyst og tørst efter at udforske og erobre handelsverdenen. Jeg har nu siddet på skolebænken længe, og glæder mig derfor meget til at komme ud i en virksomhed og afprøve alle de teorier jeg har lært. Jeg er frisk og klar på at tage fat, og lære nyt og er derfor også villig til at gøre alt hvad jeg kan for at lære alt det, der skal læres om den virksomhed jeg ender hos. Jeg er uddannet til at løse mange forskellige opgaver inden for salg og jeg forstår at omsætte teori til praksis. Nøgleordene i min uddannelse er: Fleksibilitet, målbevidsthed, Team-orientering og ikke mindst selvstændighed, hvilket jeg mener jeg kan opfylde F&B Legoland, Billund, Salgsoperatør Berent A/S, Grindsted, Telemarketingsmedarbejder Picsolve International Ltd, Billund, Salgsoperatør Picsolve international Ltd, Billund, Teamleader/Senior salgs-operatør Grindsted Gymnasium (1.a -1.d 3.d) Erhvervsakademiet Lillebælt kurser Kørekort type B Legoland A/S Legoland A/S Business Danmarks Personbil Salgskursus og kundeservicekursus Salgskursus i mersalg Personlig branding. Faglige kompetencer Sprog: It: Korrespondance: Dansk, Engelsk og Tysk både mundtlig og skriftlig på højt niveau Erfaren bruger af Microsoft Office pakken. Erfaren indenfor Microsoft styresystem samt Bios, CMD programmering og CS5 Photoshop, CS5 Lightroom og AAALOGO. Tidligere erfaring med tilbudsgivning via mail, telefon, mundtligt og på skrift. Udførelse af Kanvas salg på både telefon om mundtligt. Kristian Bjerre Andersen Mølholmvej 1, 2. sal 7100 Vejle Tlf Mail:

9 Pernille Dalum Rasmussen Indkøbstrainee med erhvervserfaring Mit navn er Pernille Dalum Rasmussen og jeg er 33 år gammel. Jeg er udadvendt, ansvarlig, pligtopfyldende og har masser af gåpåmod. Jeg er en positiv, udadvendt og imødekommende person. Det er en ære for mig at der er styr på de ting jeg laver. Jeg er yderligere en selvstændig og resultatorienteret person, som formår at samarbejde på tværs af organisationen. I min fritid dyrker jeg sport i form af løb og mountainbike, og derudover læser jeg en del bøger. Jeg har været ansat i Matas i 12 år, hvor jeg har udviklet mig fra at være sælger til at have ansvar for alt lagerdisponering og optimering i butikken. Jeg har valgt at forfølge drømmen om at arbejde med indkøb, og har derfor valgt at uddanne mig til Handelsøkonom med speciale i indkøb og indkøbsledelse. I den forbindelse søger jeg en traineeplads, hvor jeg kan kombinere teori med praksis. Mit mål for fremtiden er at arbejde med indkøb og logistik, da det er der min primære interesse ligger, og jeg finder det interessant konstant at være med til at skabe det optimale lagerniveau : Ansvarlig for alt vedrørende varebestilling hos den Matas butik hvor jeg var ansat, herunder også ansvarlig for kampagnevarer. Endvidere også deltagende i et stort lageroptimeringsprojekt hos den pågældende Matas. 2008: Valgt som tillidsrepræsentant i Matas. Et spændende erhverv, hvor man skal kunne kommunikere og samarbejde med alle niveauer i organisationen. 2008: Uddannet kostpilot ved Hover Sundhedshøjskole : Arbejdet hos Matas i Horsens. Arbejdet bestod af alt lige fra varebestilling, vareopfyldning, uddannelse af elever og kundebetjening. Jeg har desuden i løbet af disse år gennemgået meget uddannelse i produktviden, salgsteknik, kundebetjening/kundepleje, og diverse efteruddannelse : Elev hos Matas Hestedamsgade 3 i Horsens : Arbejdet i købmandsbutik i Snaptun. Arbejdet bestod af alt lige fra varebestilling til kassebetjening og opgørelse af posthus : I gang med uddannelsen som Handelsøkonom med speciale i indkøb og indkøbsledelse. 2001: Uddannet som Materialist hos Matas i Horsens 1997: Afsluttet Højere Handelseksamen på Horsens Handelsskole. 1995: Afsluttet HG på Horsens Handelsskole 1994: 9. klasse på Flemming efterskole. En efterskole med stor vægt på idræt og gymnastik 1993: 8. klasse på Juelsminde skole klasse på Glud skole Pernille Dalum Rasmussen Frydenslund Gedved Tlf Mail:

10 maria hansen Metodisk, detalje- og resultatorienteret indkøbstrainee søger 7 måneders praktik. Jeg er en ansvarsbevidst og lærenem person, der læser handelsøkonom med speciale i indkøb, grundet min fascination af de problemstillinger og overvejelser, der ligger bag beslutningerne, som foretages indenfor indkøbsområdet. Mit seneste arbejde som områdeansvarlig hos Spar, har givet mig et lille indblik i indkøbsprocesser, og herved er min interesse for indkøb blevet konkretiseret og intensiveret. Ved at vælge mig, får i en pligtopfyldende, fleksibel og målrettet person, der vil arbejde hårdt, for at opnå både faglige, sociale og personlige kompetencer i samarbejde med jer Butiksassistent, Spar Nøglebærer Vareoprettelse Områdesansvarlig for brød, mælk, kød, pålæg og egenkontrol Sæson medarbejder, iskiosk Rengøringsassistent Rengøringsassistent 2011 Videregående uddannelse Erhvervsakademiet Lillebælt STX - Gymnasiet Mulernes Legatskole klasse Nr. Broby Fri- og efterskole Bh. kl. 9. klasse Kertemindeegnens Friskole it Velfunderet indenfor Microsoft Office pakke, TI Interaktive, og egenkontrolprogrammet Sprog Dansk, Engelsk, Tysk fritid/frivilligt arbejde 2011 Træner i Østbirk Gymnastikforening Bestyrelsesmedlem i Kerteminde Gymnastikforening Træner i Kerteminde Gymnastikforening Maria Hansen Præstemarken 60A 8752 Østbirk Tlf Mail:

11 Carina Fuglsbjerg Overgaard Her er jeres nye indkøbs trainee. Jeg er en frisk og aktiv kvinde på 24 år. Min fritid bruger jeg sammen med mine tre heste, hvor af den ene var ved at blive erklæret uderidelig og skulle have været slagtet. Efter en masse hårdt arbejde, er det lykkedes mig at få ham kvalificeret til sydjysk mesterskab, som vi også deltog i og i år skal vi sammen deltage i hold dm. Jeg er som person detaljeorienteret, målrettet og vedholdende. Det betyder meget for mig, ikke at opgive mine mål. Jeg har i en årrække arbejdet i Føtex i vejle, hvor jeg har taget vagter i flere afdelinger, og arbejdet fast i bistroen. I bistroen har jeg desuden fungeret som afdelingsleder, imens denne har afholdt ferie. Som afdelingsleder har jeg stået for varebestilling, varemodtagelse, organisering af til bud til kunderne og personaleansvar i den pågældende afdeling Føtex WHC Vejle, Servicemedarbejder, bistro Føtex WHC Vejle, Salgsmedarbejder, bistro Hedensted rideklub, Elevunderviser HHX Vejle Handelsskole Jura Århus Universitet Handelsøkonom med indkøb som speciale Erhvervs Akademiet Lillebælt. Sprog Jeg taler følgende sprog: dansk, engelsk og tysk. Til min engelsksprogede kommunikationseksamen i januar mdr. opnåede jeg et 12 tal. it Jeg har et indgående kendskab til office pakken og samt almindelig brug af computer Andet Jeg fungerer som stævneansvarlig på Hedensted ride klub, hvor jeg modtager tilmeldinger, taster tilmeldinger ind, planlægger starttider, udarbejder startlister, opstaldningsplaner og lignende. Jeg anser derfor mig selv som god til, at tilrettelægge og jeg formår, at have en godt overblik, selvom jeg har mange bolde i luften på samme tid. Carina F. Overgaard Dronningensgade 31, Fredericia Tlf Mail:

12 Peter Bjerre Andersen Jeg er en ung mand på 21 år, som kunne tænkt sig at arbejde indenfor ny tænkning. Der har en vej frem og noget med sælg og markedsføring, fange andres opmærksomhed. Jeg er en kreativ person, som har mange kvaliteter indenfor f.eks. Stand-up komiker amatør niveau, booking i en kort periode, kom på Events, frivillig til festivaler og koncerter, sports golf og amerikansk fodbold. Mine erfaringer er grundforløbet, som Kok & tjener, salg operatør, teamleder og studenter. Har mange erfaring med at arbejdet, både med gæster, lave mad og betjent folk på høflige vis. Meget med gruppe overblik have ansvar for andre proces og oplæring, som leder af grupper. En af mine stærke sider er at spring ud i det, arbejdet under engelsk ledelsen har en god formulering af det engelsk og god forståelse. Indenfor Norsk, svensk, engelsk og tysk, som jeg har brugt i mit erhvervs liv. læser til handelsøkonom indenfor salg og ledelse, har også en interesse for iværksætter. Bruger en del af min fritid på at læse om start af eget firma, men mangler erfaring. Jeg er god til at fremlægge og stå frem for at mennesker og har gode evner indenfor argumentation strategier. Pga. at have læse psykologi og filosofi og samfundsfag på B niveau, som er fra min Hf erfaringer og arbejde ved siden af. Håber i kan brug mig Tjener - Hotel Lyngheden Primært ansvarsområde service af gæster. Booker tider for gæster både værelse og begivenheder. Kendskab til vin og gastronomien bag menuen Mad & drikke afdeling I Legoland - LEGOLAND Fastfood og servicering af gæster. Tjener til særlig begivenheder nu Picsolve - Billed afdeling Kontakt med gæster, ansvar for ens medarbejder Ansvarlig for B2C og giv 100 % service for gæsterne Kontroller på elektronikken, bruge af engelsk, norsk, svensk og del af tysk angående arbejdssituation. Gruppe arbejde HF-STX( samfundsfag, psykologi & filosofi) Grindsted Gymnasium Handels Økonom (salgs speciel ) Vejle Lillebælt Erhvervs Akademi Gruppearbejde for de fleste projekter 10/12projekter. Peter Bjerre Andersen Mølholmvej 1, 2 sal 7100 Vejle Tlf Mail:

13 janne herforth Gør et kup! Nu har din virksomhed chancen for at få en dejlig, frisk, imødekommende person i praktik i 7 måneder. Mit navn er Janne Herforth, alder 26 år. Jeg har de kvaliteter at du, som arbejdsgiver vil sætte stor pris på. Jeg knokler røven ud af bukserne for at nå det bedste resultat. Jeg suger al den information til mig jeg kan, for at kunne yde den bedst mulige arbejdsindsats. Opstår der forhindringer, ser jeg mulighederne. venner. Min store passion er biler, dog bliver der ikke gjort meget ved den for tiden, da økonomien ikke tillader det. Sprog: Engelsk, B-niveau i skrift og tale. Tysk, begynder niveau. Dansk, modersmål. IT: Rutineret bruger af MS Office og internet. Tøv ikke med at kontakte mig for yderlig information. Jeg står klar, parat til at uddybe hvad jeg kan tilbyde din virksomhed. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og Vikar, Adecco - Rexam Beverage Can A/S, Fredericia, Kvalitetsafdelingen Salgsmedarbejder, Lloyd Concept Store, Bryggen, Vejle Vikar, Adecco - På industri- og produktionsvirksomheder Kasseassistent, Rema 1000, Ejby Kasseassistent og lukkeansvarlig, Rema 1000, Fredericia Udenlandspraktik 2010, uge 6-8 Salgsmedarbejder, Ecco Store, Knightsbridge, London, England Handelsøkonom AK, Erhvervsakademiet Lillebælt HG Business, Campus Vejle Hhx, IBC, Fredericia Grundforløb, EUC Lillebælt, Håndværk og teknik Grundforløb, EUC Lillebælt, Teknologi og kommunikation Rejse og projekt, Efterskolen ved Nyborg (1 uge i Litauen, 3 uger i Peru) Janne Herforth Grønnegyden Odense N Tlf Mail:

14 torben rose KORSGAARD I forbindelse med mit nuværende studie som Handelsøkonom, med speciale i salg og ledelse. Søger jeg en trainee plads hos Jer, fra Juli/August 2012 og 7 måneder frem, samt ønske om fastansættelse, efter endt trainee periode. Jeg har arbejdet med salg/ledelse næsten hele mit erhvervsliv, det forekommer mig naturligt, og jeg elsker arbejdet. Jeg trives godt i et miljø med menneskekontakt, hvor man skal sætte sig ind i både kunden og virksomhedens situation, for derved at indfri deres behov, og skabe de bedste løsninger for begge parter. Jeg arbejder målrettet og ser mulighederne frem for begrænsninger, derudover springer jeg gerne ud i nye udfordringer. Som person vil jeg beskrive mig selv som, imødekommende, smilende og serviceminded, også i en travl hverdag med mange bolde i luften, hvor der samtidig skal skabes struktur og overblik Butikschef ved Din Tøj Mand, Uffe Jensen Bogense Daglig leder ved Din Tøj Mand, Uffe Jensen Assens Sælger ved Din Tøj Mand, Uffe Jensen Søndersø Afdelingsleder, ved Nielsen s Svendborg s start til Handelsøkonom Læreplads ved Tøjeksperten, Assens Vestfyns Handelsskole HG Den gode leder 2008 Kommunikation & mersalg. sprog Engelsk brugerniveau mundtligt og skriftlig. Tysk - Begrænset niveau mundtligt og skriftlig IT Erfaren bruger af Microsoft Office pakken, internettet, M-pos og Lotus Notes. familie OG FRITID Jeg er 34 år, bor sammen med min kone og vores to børn, i Skårup. Jeg vælger at bruge meget tid med familie og venner, da jeg lader op i selskab med andre. I min fritid spiller jeg badminton og løber lidt. Torben Rose Korsgaard Åbyvejen Skårup Fyn Tlf Mail:

15 nikolai dam Jeg hedder Nikolai Dam, er 24 år og bor i Haderslev sammen med min kæreste og hund. Jeg søger en traineestilling, der kan give mig udfordringer og erfaringer inden for personlig salg. Jeg har gennem min tid i detailbranchen lært at arbejde selvstændigt og målrettet, jeg er i stand til at se hvor der skal sættes ind både med hensyn til de daglige rutiner, men også på de områder hvor der kan effektiviseres og forbedres. Jeg har evnen til at fordybe mig i opgaver og jeg er ikke tilfreds før jeg føler at jeg har ydet 100 %. Jeg kan rigtig godt lide at opsøge den ekstra indtjening og jeg ved hvor vigtig det er for en virksomhed hele tiden at udnytte muligheden for mere omsætning. I forbindelse med kundebetjening har jeg erfaring fra min tid i detail branchen. Jeg ved hvor vigtig det er, at man er udadvendt, serviceminded og engageret. Jeg er stabil og fleksibel og vil gøre alt hvad jeg kan for at nå et fastsat mål. Aug Sep Sep Aug Aug Aug Apr Aug Souschef ved Fakta Bygnaf i Haderslev. Elev som salgsassistent med speciale i kolonial og dagligvare hos Spar i Sommersted. Nøglebære ved Fakta i Christiansfeld. Ungarbejder ved Fakta i Christiansfeld Aug Aug Aug Sep Jul Aug Aug Jul Aug Jul Handelsøkonom med speciale i Salg og salgsledelse hos Erhvervsakademi Lillebælt. I forbindelse med souschefstilling i Fakta - gennemført følgende kurser: - Ledelse og samarbejde - Konflikthåndtering som ledelsesværktøj - Udvikling af administrative arbejdsgange, - Rytme og rutiner til salgsklar butik - Situationsbestemtledelse 1 - Situationsbestemtledelse 2 I forbindelse med elevplades hos Spar: - 4 skoleophold af 2 uger på Mommark Handelskostskole HG eksamen, Haderslev Handelsskole 10. Klasse på Skolen ved Kløften Nikolai Dam Østergade Haderslev Tlf Mail:

16 Morten Rømer Jeg er født 30. august 1989 og opvokset i Jelling. I 2011 flyttede jeg i min egen leglighed i Vejle. Jeg kan godt lide at spil- le fodbold, jeg spiller for VFC og for et 7-mandshold. Min civiltilstand er single Post Danmark Lørdagsafløser Arbejdsopgaver: Sortere post Omdele post / pakker Bogcentralen, Vejle Arbejdsopgaver: Rengøring Handelsøkonom Vejle Handelsskole / HHX Midtjysk Efterskole IT Office pakken: Superbruger Sprog Engelsk: Taler og skriver på engelsk på højt niveau Tysk: Taler og skriver tysk begrænset Kørekort Personbil B Morten Rømer Jacob Gades Stræde 2, nr Vejle Tlf Mail:

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB?

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING Med denne kvikguide er du allerede godt på vej i jagten på dit nye job. Du får

Læs mere

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB?

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING Med denne kvikguide er du allerede godt på vej i jagten på dit nye job. Du får

Læs mere

KARRIERECENTRETS HÅNDBOG

KARRIERECENTRETS HÅNDBOG KARRIERECENTRETS HÅNDBOG z z z z z z Udgivet af Karrierecentret ved Erhvervsakademiet Lillebælt eal.dk/karrierecenter Din vej til drømmejobbet... 02.02.15 Indhold Indledning... 3 Overblik over din jobsøgning...

Læs mere

Jobsøgning - Råd og vink fra PraktikService. Jobsøgning. Råd og vink fra PraktikService. Tietgen KompetenceCenter

Jobsøgning - Råd og vink fra PraktikService. Jobsøgning. Råd og vink fra PraktikService. Tietgen KompetenceCenter Jobsøgning - Råd og vink fra PraktikService Jobsøgning Råd og vink fra PraktikService Tietgen KompetenceCenter Jobsøgning - Råd og vink fra PraktikService - August 2009 TietgenSkolens PraktikService en

Læs mere

FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever

FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever HK_Find_din_elevplads_A4_v2.indd 1 22/09/14 09.34 UDGIVET AF ELEVPLADS.DK I SAMARBEJDE MED HK HK Vi arbejder for, at du får et godt arbejdsliv.

Læs mere

Find din elevplads. - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever

Find din elevplads. - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever Find din elevplads - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever Udgivet af HK Ungdom og Elevplads.dk HK Ungdom HK Ungdom er den unge udgave af HK. Vi har fokus på de behov, studerende har f.eks. studierelevante

Læs mere

Bliv elev i. Sådan får du en elevplads i Coop læs hvordan Nicolaj var kæk til jobsamtalen. til nye elever. og sundt købmandskab

Bliv elev i. Sådan får du en elevplads i Coop læs hvordan Nicolaj var kæk til jobsamtalen. til nye elever. og sundt købmandskab Bliv elev i Godt og sundt købmandskab Lisa Andersen tager en elev uddannelse i Danmarks største detailhandels virksomhed Læs alt om Coops elevuddannelser Sådan får du en elevplads i Coop læs hvordan Nicolaj

Læs mere

Komplet CV for Lise Gervig

Komplet CV for Lise Gervig Komplet CV for Lise Gervig Præsentation Jeg er født og opvokset i Kerteminde på Fyn, sammen med mine forældre og tre søskende. Jeg har altid været meget sportsinteresseret, derfor gik meget af fritiden

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

1. februar 2012. Mød op på Jobdating. Jobdating 1. februar 2012, kl. 9 14

1. februar 2012. Mød op på Jobdating. Jobdating 1. februar 2012, kl. 9 14 Å R H U S K Ø B M A N D S S K O L E 1. februar 2012 Mød op på Jobdating Å r h u s K ø b m a n d s s k o l e, S ø n d e r h ø j 2 8, 8 2 6 0 V i b y J Jobdating 1. februar 2012, kl. 9 14 Å R H U S K Ø B

Læs mere

RAPPORT. FoU-projekt om partnerskaber med erhvervslivet. Projektnummer: 122084

RAPPORT. FoU-projekt om partnerskaber med erhvervslivet. Projektnummer: 122084 RAPPORT FoU-projekt om partnerskaber med erhvervslivet Projektnummer: 122084 Projektets titel: Optimering af lokalt skole-/virksomhedssamarbejde gennem partnerskabsaftaler Projektansvarlig: Nationalt Center

Læs mere

2009 eren -arets beretninger

2009 eren -arets beretninger 2009 eren -arets beretninger Indhold 4 Handelsgymnasiet - HHX 8 Erhvervsuddannelserne - HG 12 Kursusafdelingen 18 Tæt samarbejde med erhvervslivet 22 Iværksætteri & innovation 24 Internationalitet 26 Drømme

Læs mere

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads værktøjer til min praktikpladssøgning BRUG FOR ALLE UNGE 1 Integrationsministeriet Brug for alle unge Holbergsgade

Læs mere

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 måske skulle vi skifte navn til ca k-kasse? CA er en a-kasse. Ingen tvivl om det. Og hvis du bliver arbejds løs, hjælper vi dig mindst lige så godt som alle andre

Læs mere

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU JOBBET ER DIT! CA DIN KARRIEREPARTNER Vi støder alle på udfordringer i løbet af vores arbejdsliv. Måske har du brug for rådgivning eller inspiration måske søger du nyt job måske dit første job. I CA ser

Læs mere

Bilag til analyserapporten:

Bilag til analyserapporten: Projekt nr.: 128 818 Pulje: EUAMUK6480 KHRU udvikling af udd. og lærerudd.2012 Bilag til analyserapporten: Konsekvens af jobglidning og barrierer for efteruddannelse af ikke-faglærte og medarbejdere med

Læs mere

DIT DRØMMEJOB KOMMER IKKE AF SIG SELV!

DIT DRØMMEJOB KOMMER IKKE AF SIG SELV! DIT DRØMMEJOB KOMMER IKKE AF SIG SELV!.dk w w w.ca 90 4 5 Tlf. 3 314 Hvad er Career Toolbox? Hvem er CA? Der er hård kamp om jobbene, ikke mindst blandt ny uddannede. Derfor skal du ikke alene være fagligt

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2009. Vejen til drømmejobbet. Danmarks måske stærkeste netværk

DJØF. Karriereguide 2009. Vejen til drømmejobbet. Danmarks måske stærkeste netværk DJØF Karriereguide 2009 Vejen til drømmejobbet Danmarks måske stærkeste netværk XXXXXXKURSERXXXXXXÅBE XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXKURS XXXXXXXDIPLO XXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXÅB XXXXXXXÅBENXUDDAN

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Vi vil gerne præsentere nogle fantastiske medarbejdere, som vi desværre er nødt til at tage afsked med. Se her, hvad de kan tilbyde din virksomhed. Ring

Læs mere

Analyse af begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening. Bilag

Analyse af begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening. Bilag Analyse af begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening Bilag Mogens Stendrup & Anne C. Bech 2011 BILAG BILAG 1. METODE OG PROFIL AF DELTAGERNE I

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

STUDIEGUIDE KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI. Erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI

STUDIEGUIDE KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI. Erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI 1 STUDIEGUIDE KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI Erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI 2 3 LÆS MERE OM DE ENKELTE UDDANNELSER FRA SIDE 20 EN VIFTE AF UDDANNELSER STUDIER

Læs mere

DANMARK UDDANNELSER 2015

DANMARK UDDANNELSER 2015 DANMARK UDDANNELSER 2015 Det blå Danmark UddannelseR 2015 Det Blå Danmark - uddannelse 2015 ISSN 1395-4466 Oplag: 15.000 DANMARK UDDANNELSER 2015 Foto: Niels Winther Shipping Ansvarshavende redaktør René

Læs mere

jeg havde aldrig forestillet mig

jeg havde aldrig forestillet mig jeg havde aldrig forestillet mig Elev i Novo Nordisk lifechanging careers indhold Intro Side 3 Hvorfor blive elev hos Novo Nordisk? Side 5 Laborantpraktikant Side 6 Kontorelev Side 7 Økonomielev Side 8

Læs mere

FYNS BEDSTE GYMNASIUM

FYNS BEDSTE GYMNASIUM FYNS BEDSTE GYMNASIUM STORE & SMÅ OPLEVELSER Du er chefen! IværKsætteri og jura HHX side 4 Læs side 6 EUX side 8 Now we re talking business BIG BUSINESS! EUD side 9 GØR ET Kup TIL MARKEDSDAG Læs side 7

Læs mere

Velkommen til HG - 2015

Velkommen til HG - 2015 Detail Kontor Handel Event Velkommen til HG - 2015 - din erhvervskarriere starter her... Langagervej Strandvejen Er du interesseret i detail, handel, kontor eller event og måske egen virksomhed? 2 HG din

Læs mere

FEDT. Super. Studiemiljø. Studieophold i udlandet Oplev verden mens du tager en uddannelse STUDIEGUIDE 2013

FEDT. Super. Studiemiljø. Studieophold i udlandet Oplev verden mens du tager en uddannelse STUDIEGUIDE 2013 STUDIEGUIDE 2013 Super FEDT Studiemiljø Alt lige fra fredagsbar, fester og foredrag til engagerede undervisere og det nyeste grej Sådan kommer du ind Har du det, der skal til? Tjek vores adgangskrav og

Læs mere

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas.

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas. #3 2014 Læs om... 4 6 12 14 16 18 19 20 22 2 Redaktion: Marlene Jørgensen (ansv.), Klaus Hollmann, Christina Jo Larsen, Lars Bo D. Hansen, Stine Charlotte Hansen og Ralf Andersson Design: Sanne Timmermann

Læs mere

SKIVE HANDELSSKOLE NYT FRA. Rammer til udvikling, udfoldelse og udfordringer

SKIVE HANDELSSKOLE NYT FRA. Rammer til udvikling, udfoldelse og udfordringer Tillæg til Midt På Ugen uge 45 NYT FRA NOVEMBER 2014 SKIVE HANDELSSKOLE Rammer til udvikling, udfoldelse og udfordringer LÆS OM Grunduddannelsens nye EUX-profil, som fremover giver adgang til de videregående

Læs mere

HVOR ER DU? LEVERANDØR AF FREMTIDENS MEDARBEJDERE EAL.DK/2020 EAL.DK/2020 SE HVOR LANGT ANDRE ER NÅET FEM ÅR EFTER, DE STARTEDE PÅ EAL

HVOR ER DU? LEVERANDØR AF FREMTIDENS MEDARBEJDERE EAL.DK/2020 EAL.DK/2020 SE HVOR LANGT ANDRE ER NÅET FEM ÅR EFTER, DE STARTEDE PÅ EAL 2020 HVOR ER DU? SE HVOR LANGT ANDRE ER NÅET FEM ÅR EFTER, DE STARTEDE PÅ EAL EAL.DK/2020 LEVERANDØR AF FREMTIDENS MEDARBEJDERE EAL.DK/2020 EAL.DK/2020 INDHOLD Hvor er du i 2020?....side 3 Erhvervsakademiet

Læs mere