Program november 2011 april 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program november 2011 april 2012"

Transkript

1 Program november 2011 april 2012 Onsdag den 9. november, kl GMO: "Kan gensplejsning redde verden? foredrag Aftenens foredragsholder, Inga Christensen Bach fra Institut for plantebiologi og bioteknologi KU-LIFE, vil bl.a. fortælle hvordan man gensplejser planter, og hvordan denne teknologi adskiller sig fra konventionelle forædlingsmetoder. Der berettes kort ind på de gensplejsede afgrøder, som dyrkes mest i dag. Det er herbicidtolerant majs, soja og raps samt majs og bomuld, som er resistente overfor visse larver. Foredragsholderen er ikke repræsentant for Monsanto eller andre virksomheder, og hun er ikke ekspert i ukrudtsmidlers effekt på miljøet, og håber derfor at vi kan nå videre end en diskussion om afgrøder med resistens mod RoundUp. Sluttelig vil der blive fortalt om nogle af de afgrøder, som er under udvikling i forskningslaboratorier i Danmark og andre lande. Det er bl.a. sygdomsresistente æbler, bananer og kartofler, giftfri kassava, og korn med biotilgængeligt fosfat. Foredragsholderen er initiativtager og ansvarlig for og har samlet materiale om gensplejsning på denne side, som man opfordres til at besøge: Mødested: Holbæk Bibliotek. Turleder: Inga Christensen Bach, Institut for plantebiologi og bioteknologi KU-LIFE. Påklædning: Kaffe/ the og videbegær medbringes. Kontaktperson.: Torben Wolff, tlf.: / Søndag den 20. november 2011, kl solnedgang Rød Glentes overnatningspladser Rød Glente fra nær og fjern, måske over 50, samles sidst på eftermiddagen for at gå til fælles overnatning i et eller flere træer på lokaliteten, og er vi heldige er der flere lokaliteter at besøge i området. Mødested: Hos Gerth Nielsen på Kattrupvej 28, kl Påklædning: Efter vejret. Husk kikkert. Søndag den 11. december 2011, kl Vandstæretur Ved møllerne i området nær Skarresø er der altid gode muligheder for Vandstær og også Isfugl. Mødested: Øresø Mølle kl Påklædning: Vandtæt fodtøj (gummistøvler) og i øvrigt efter vejret. Husk kikkert. Tag frokost og drikkevarer med. Søndag den 22. januar 2012, kl Bjerglærketur til Vesterlyng

2 Vi går en tur gennem landskabet ned til stranden, her kigger vi efter Bjerglærke, som nu er på vej til ynglepladsen i det nordlige Skandinavien. Den kan være svær at få øje på, men når man så har den, er den meget let at komme tæt på. Der er også mulighed for at se Snespurv. Mødested: P-plads ved Mareskoven. Påklædning: Vandtæt fodtøj (gummistøvler) og i øvrigt efter vejret. Husk kikkert. Søndag den 5. februar 2012, kl Årsmøde med Generalforsamling Igen i år holder vi vores årsmøde på Holbæk Vandrerhjem. Vi starter som sædvanlig med en fugletur, derefter afholdes generalforsamling, og til slut er der foredrag ved bestyrelsesmedlem Gerth Nielsen. Programmet for hele dagen ser sådan ud: Kl , Vi kører efter hvor fuglene er på denne dag. Mødested: P-plads ved Holbæk havn, bag gamle Kvickly. Påklædning: I forhold til vejret - husk kikkert. Kl , Frokost. Der kan vælges mellem stjerneskud eller pariserbøf - begge til en pris a kr. 85,-. Drikkevarer til frokost for egen regning. Tilmelding til frokost er nødvendig. Kl , Generalforsamling. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for Kassererens regnskab Bestyrelsen forslag til budget 2012 samt fastsættelse af kontingent for Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. På valg er: Vagn Gotfredsen, Torben Wolff og Philip Hubbard. På valg som bestyrelsessuppleant er: Hanne Gelting. 6. Valg af revisor. På valg er: Lis Byrlund. 7. Indkomne forslag. Forslag skal være formanden i hænde senest 17. januar Eventuelt. NVNF giver kaffe med kage i forbindelse med generalforsamlingen. Kl ca , Foredrag Som afslutning på årsmødet vil bestyrelsesmedlem Gerth Nielsen causere over emnet Skovens træer. I forbindelse med causeriet vil vi blive præsenteret for en nogle genstande fra og med relation til skoven. Der vil være små opgaver, som vi i fællesskab skal forsøge at løse; der bliver mulighed for at komme i dialog med hinanden og foredragsholderen. Alle er velkomne til at give sit besyv med og komme frem med, hvad de ved, mener eller tror.

3 Tilmelding til frokost: Til Torben Wolff på e- mail eller tlf.: / senest 22. januar Kontaktperson.: Torben Wolff, tlf.: / Weekend den februar 2012 Ørnetur til Skåne Traditionen tro drager NVNF på en vintertur til Skåne for at se på ørne. Vi har haft mange utrolig fine oplevelser derovre. Vandrerhjemmet i Tranås vil også denne gang tage imod os. Vi har reserveret dobbeltværelser m. bad og toilet. Prisen er sat til 1200,- kr., der dækker al transport, middag lørdag aften, overnatning på Skåne Tranås Vandrerhjem, morgenmad søndag og frokost søndag - madpakke. Frokost lørdag må man have med hjemmefra. Med under 20 deltagere gennemføres turen ikke. HUSK: sengelinned, håndklæde, frokostpakker og kikkert. Øl og vand kan købes i bussen. Medbring evt. termokande til kaffe fra vandrerhjemmet, søndag. Kaffen er inkluderet i madpakken. Busafgange: Vipperød Bus garageanlæg, Holbæk kl Holbæk Administrationscenter ved stationen kl Roskilde Q8- tanken på Roskildesiden ved motorvejen kl Kastrup Lufthavn, der hvor charterflyene ankommer kl Turleder: Ole Bennike. Påklædning: I forhold til vejret - husk kikkert. Tilmelding og betaling: Til Marianne på e- mail senest 10. januar Der betales på giro reg. nr. 1551, kontonummer eller Netbank: 01< også senest 10. januar Pris: 1200,- kr. pr. deltager. Kontaktperson.: Dorrit Jensen, tlf.: Onsdag den 7. marts 2012, kl BirdLife Malta Foredrag Malta er et kendt og yndet turistmål, hvor også mange danskere nyder ferien, men det er ikke nogen ferie for rovfugle, storke og mange andre fugle, som passerer det lille ørige i Middelhavet på deres træk mellem Europa og Afrika. Malta er en af de sorte pletter på landkortet over illegal jagt på fugle, men nu har organisationer som BirdLife Malta i nogle år organiseret internationale lejre for fuglebeskyttelsesfolk, som kæmper for at sikre fuglene fri passage. En af lederne i de halvårlige lejre er den danske journalist og ornitolog Ole Friis Larsen, som også er medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Ornitologisk Forening. Han fortæller om fugletrækket og kampen mod illegal jagt på fugle på Malta og andre steder i Europa. Foredraget gennemføres i samarbejde med DOF Vestsjælland. Mødested: Holbæk Bibliotek, Store mødesal. Foredragsholder: Ornitolog Ole Friis Larsen. Påklædning: Kaffe/the kan medbringes eller købes på bibliotekets kaffeautomat. Kontaktperson.: Hanne Gelting, tlf.:

4 Weekend den marts 2012 Tur til Hornborgasjön Forårets anden tur uden for landets grænser går til området omkring Hornborgasjön for at opleve forårets store tranedans. Foreningen har fået Ole Bennike, som mange af os kender fra vores ørnetur, til også at lede denne tur. Vi skal bo på Falköping Hotel. Der er reserveret dobbeltværelser. Prisen er sat til kr. 1600,- pr. deltager, og prisen dækker transport, indkvartering to nætter, aftensmad fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag samt morgenmad lørdag og søndag. Frokost fredag samt alle drikkevarer er for egen regning. Øl og vand kan som vanligt købes i bussen. Programmet ser i hovedtrækkene således ud. Fredag morgen afgang fra Holbæk, over broen til Sverige med kurs mod Hornborgasjön, som vi forventer at nå hen under aften; men dog så betids, at vi kan iagttage indflyvningen af de traner, der startede fra Rygen om morgenen. Lørdag bruger vi i hovedsagen ved Hornborgasjön, hvor der er en række fugletårne, der er meget besøgsværdige. Søndag tager vi afsked med Hornborgasjön og drager sydpå. Undervejs finder vi et par gode lokaliteter. Med under 24 deltagere gennemføres turen ikke. Vi kører til Hornborgasjön og tilbage således: Afgang 23. marts fra Holbæk Administrationscenter: kl Opsamling ved Roskilde Q8- tanken ved motorvejen: kl Opsamling Kastrup Lufthavn, der hvor charterflyene ankommer: kl Afgang 25. marts fra Falköping Hotel: kl Kastrup Lufthavn, der hvor charterflyene ankommer: kl Roskilde Q8- tanken ved motorvejen: kl Ankomst Holbæk Administrationscenter: kl Turleder: Ole Bennike. Påklædning: i forhold til vejret - husk kikkert. Tilmelding og betaling: til Marianne på senest 12. februar Der betales ligeledes til Marianne på giro reg. nr. 1551, konto nr eller Netbank: 01< senest 12. februar Pris og betaling: 1600,- kr. pr. deltager. Kontaktperson.: Vagn Gotfredsen, tlf.: Søndag den 15. april 2012, kl Fugle og Anemonetur til Klinteskoven Anemonerne er i fuldt flor - nogle allerede afblomstret; men en tur gennem Klinteskoven er altid fantastisk med masser af fuglesang og masser af blomster på vej. Hvis man aldrig har oplevet store mængder af Blå Anemone så kom med på denne tur. Husk endelig at tage en kop kaffe/the med! Mødested: P-pladsen midt i Klinteskoven ved Tissø. Påklædning: I forhold til vejret - husk kikkert samt kaffe/the

5 Juni 2012, Tur til Fyn Foreløbigt program Fredag den 8. juni: Vi samler Peter Wind op ved Fjelsted Skov Kro, og kører til Røjle Klint *). Efter frokosten kører vi til Karlskov og senere mod Hindsgavl-halvøen*). Dagen slutter på Fjeldsted Skov Kro, hvor vi skal indkvarteres. Lørdag den 9. juni: Vi starter dagen ved Helnæs*). Derefter fortsætter vi mod Svanninge bakker*). Efter frokost kører vi mod Sollerup Skov og Arreskov Sø*) og sidst på dagen returnerer vi til Fjelsted Skov Kro. Søndag den 10. juni: Vi kører til den spændende Brænde Ådal*) hvor vi tilbringer formiddagen og spiser vore medbragte madpakker. Klokken 13 tager vi afsked med Peter Wind og kører på egen hånd over Odense og Munkebo til Fyns Hoved*). Sidst på dagen starter vi hjemturen over Kerteminde og Nyborg til Holbæk, hvor vi forventer at være ca. kl. 19. De med *) mærkede lokaliteter findes der foldere om på Naturstyrelsens hjemmeside Yderligere informationer vil komme til Årsmødet og detaljeret program vil kunne læses i næste udgave af bladet.

NORDVESTSJÆLLANDS NATURHISTORISKE FORENING

NORDVESTSJÆLLANDS NATURHISTORISKE FORENING NORDVESTSJÆLLANDS NATURHISTORISKE FORENING PROGRAM November 2014 April 2015 49. Årgang Bestyrelse, revisorer, kasserer, og redaktion Formand Vagn Gotfredsen, tlf.: 5356 2862 Odinsvej 26, 4300 Holbæk E-mail:

Læs mere

FORANTIK 12. ISSN 1902-5467 (Papir-udgaven) ISSN 1902-5483 (Online-udgaven)

FORANTIK 12. ISSN 1902-5467 (Papir-udgaven) ISSN 1902-5483 (Online-udgaven) FORANTIK 12 Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab Lindevej 41, 7600 Struer Tlf 2479 7519 E-mail: hammitz@gmail.com Hjemmeside: www.antikhistorie.dk CVR Nummer 0033556462 Bankforbindelse: Danske Andelskassers

Læs mere

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Maj Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab FORANTIK Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab 14 Forår 2014 FORANTIK 14 Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab Lindevej 41, 7600 Struer Tlf 2479 7519 E-mail: hammitz@gmail.com Hjemmeside: www.antikhistorie.dk

Læs mere

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage 26.6. 6.7. 2013 Rejse nr. C-26 Turen er tilrettelagt med henblik på deltagelse i festligheder i byen Hólmavík

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev Marts 2013

Baglandets nyhedsbrev Marts 2013 Baglandets nyhedsbrev Marts 2013 Kære medlem af baglandet Hermed sæsonens nyhedsbrev med praktiske oplysninger, nyt fra Vadehavscentret, årets arrangementer, referatet fra generalforsamlingen m.m. Vi håber,

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 15. årgang nr. 1 www.veggerbyjagt.dk FORÅRSPROGRAM 2015 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri 6 Formanden har ordet Når du kære læser har indeværende forårs udgave af foreningsbladet

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011

Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011 Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011 Generalforsamling 2011 Kalundborg Turistforening indkalder hermed sine medlemmer til generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 20.30 på Kalundborg Vandrerhjem,

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev Marts 2015. Vadehavscentret i ny udgave

Baglandets nyhedsbrev Marts 2015. Vadehavscentret i ny udgave Baglandets nyhedsbrev Marts 2015 Kære medlem af Baglandet Hermed sæsonens nyhedsbrev med praktiske oplysninger, nyt fra Vadehavscentret, årets arrangementer, referatet fra generalforsamlingen m.m. Vi håber,

Læs mere

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013 Indkaldelse til generalforsamling i Sydkystens Sejlklub onsdag den 5. marts klokken 19.00 i klublokalet ov er Kabyssen Sydkystens Sejlklub Særnummer 36. årgang 2013 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet,

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 28. 10. årgang januar 2012. Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 28. 10. årgang januar 2012. Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 28. 10. årgang januar 2012 Foto: Helle Christiansen Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen Så har vi taget hul på foreningens 10. år. Foreningen holdt stiftende generalforsamling

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 4 (37) September 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 4 (37) September 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 4 (37) September 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold:

Læs mere

Å-DALEN. 16. årgang nr. 1 2010

Å-DALEN. 16. årgang nr. 1 2010 Å-DALEN 16. årgang nr. 1 2010 Bestyrelsen for Tryggevælde- og Stevns Ådals Bevarelse Adresse Telefon E-mail Interesser Formand Ella Pedersen Elverhøjen 8, Vallø 4600 Køge 5626 6574 ella@ tryggevaelde.com

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR.

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR. MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR. 2 www.sjf.dk Skydevogn på Kalvebod skydeterræn Lån Kreds 7 skydevogn Giv medlemmer og dig selv en rigtig fornøjelig og lærerig skydedag med

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015 Torsdag den 15. januar 2015 kl. 14.00:... Musik med Mette og Børge Solkær. Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 11. marts 2015 kl. 14.00:...

Læs mere

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html

På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html Nyhedsbrev udsendt d. 17. november 2011: Generalforsamling og honningkonkurrence Kære biavler i det nordfynske Her er lidt nyt fra generalforsamlingen d. 9. november, hvor honning fra Bo og Edith Nørret

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

ROKLUBBEN ØRESUND - KASTRUP

ROKLUBBEN ØRESUND - KASTRUP Nummer 1. Januar 2013 Generalforsamling, tirsdag d. 5. februar 2013 GODT NYTÅR Standerhejsning d. 23. marts 2013 ROKLUBBEN ØRESUND - KASTRUP Side 1 Indhold 03 Generalforsamling. 04 Nyt fra Bestyrelsen.

Læs mere

ÅRSPROGRAM 2015 AUGUST

ÅRSPROGRAM 2015 AUGUST LOKALOMRÅDE ÅRSPROGRAM 2015 AUGUST 2016 VI BEDER DIG/JER OPBEVARE OG BRUGE PROGRAMMET HELE ÅRET RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Onsdage kl. 13-14, 14-15,

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 15. årgang nr. 2 www.veggerbyjagt.dk EFTERÅRSPROGRAM 2015 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri 6 Formanden har ordet Når dette blad rundsendes er der ikke længe til jagtsæsonen går

Læs mere

Foreningens aktiviteter april - november 2015

Foreningens aktiviteter april - november 2015 .. BIOLOGISK FORENING FOR NORDVESTJYLLAND BFN-Nyt 1/2015 Biologisk Forening for Nordvestjylland Ørhagevej 189, Klitmøller, 7700 Thisted www.bfn-nyt.dk Foreningens formål er at øge kendskabet til og interessen

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (36) Juli 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (36) Juli 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (36) Juli 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I dette

Læs mere

Årets gang 2015 Gråsten og omegns havekreds

Årets gang 2015 Gråsten og omegns havekreds Årets gang 2015 Gråsten og omegns havekreds KREDSEN INFORMERER Cafeteria Til alle arrangementer i Ahlmannsparken kan der købes kaffe/the samt kage til rimelige priser. Sponsorer Bestyrelsen har igen valgt

Læs mere

Program fra april august 2013. Kontaktpersoner Navn Telefon Mobil E-mail

Program fra april august 2013. Kontaktpersoner Navn Telefon Mobil E-mail Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 87 17 53 Mobil 22 90 84 22 Program fra april august

Læs mere

Generalforsamling - Beretning - Referat 3 x jubilæum. Nr. 2 - Maj 2013 Årets Gang - Årgang 28

Generalforsamling - Beretning - Referat 3 x jubilæum. Nr. 2 - Maj 2013 Årets Gang - Årgang 28 Generalforsamling - Beretning - Referat 3 x jubilæum Nr. 2 - Maj 2013 Årets Gang - Årgang 28 Formand Bo Røyen Fjelstervangvej 8, 6933 Kibæk Tlf. 97 19 20 08 E-mail: boroyen@hotmail.com Næstformand Lisbeth

Læs mere