Program november 2011 april 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program november 2011 april 2012"

Transkript

1 Program november 2011 april 2012 Onsdag den 9. november, kl GMO: "Kan gensplejsning redde verden? foredrag Aftenens foredragsholder, Inga Christensen Bach fra Institut for plantebiologi og bioteknologi KU-LIFE, vil bl.a. fortælle hvordan man gensplejser planter, og hvordan denne teknologi adskiller sig fra konventionelle forædlingsmetoder. Der berettes kort ind på de gensplejsede afgrøder, som dyrkes mest i dag. Det er herbicidtolerant majs, soja og raps samt majs og bomuld, som er resistente overfor visse larver. Foredragsholderen er ikke repræsentant for Monsanto eller andre virksomheder, og hun er ikke ekspert i ukrudtsmidlers effekt på miljøet, og håber derfor at vi kan nå videre end en diskussion om afgrøder med resistens mod RoundUp. Sluttelig vil der blive fortalt om nogle af de afgrøder, som er under udvikling i forskningslaboratorier i Danmark og andre lande. Det er bl.a. sygdomsresistente æbler, bananer og kartofler, giftfri kassava, og korn med biotilgængeligt fosfat. Foredragsholderen er initiativtager og ansvarlig for og har samlet materiale om gensplejsning på denne side, som man opfordres til at besøge: Mødested: Holbæk Bibliotek. Turleder: Inga Christensen Bach, Institut for plantebiologi og bioteknologi KU-LIFE. Påklædning: Kaffe/ the og videbegær medbringes. Kontaktperson.: Torben Wolff, tlf.: / Søndag den 20. november 2011, kl solnedgang Rød Glentes overnatningspladser Rød Glente fra nær og fjern, måske over 50, samles sidst på eftermiddagen for at gå til fælles overnatning i et eller flere træer på lokaliteten, og er vi heldige er der flere lokaliteter at besøge i området. Mødested: Hos Gerth Nielsen på Kattrupvej 28, kl Påklædning: Efter vejret. Husk kikkert. Søndag den 11. december 2011, kl Vandstæretur Ved møllerne i området nær Skarresø er der altid gode muligheder for Vandstær og også Isfugl. Mødested: Øresø Mølle kl Påklædning: Vandtæt fodtøj (gummistøvler) og i øvrigt efter vejret. Husk kikkert. Tag frokost og drikkevarer med. Søndag den 22. januar 2012, kl Bjerglærketur til Vesterlyng

2 Vi går en tur gennem landskabet ned til stranden, her kigger vi efter Bjerglærke, som nu er på vej til ynglepladsen i det nordlige Skandinavien. Den kan være svær at få øje på, men når man så har den, er den meget let at komme tæt på. Der er også mulighed for at se Snespurv. Mødested: P-plads ved Mareskoven. Påklædning: Vandtæt fodtøj (gummistøvler) og i øvrigt efter vejret. Husk kikkert. Søndag den 5. februar 2012, kl Årsmøde med Generalforsamling Igen i år holder vi vores årsmøde på Holbæk Vandrerhjem. Vi starter som sædvanlig med en fugletur, derefter afholdes generalforsamling, og til slut er der foredrag ved bestyrelsesmedlem Gerth Nielsen. Programmet for hele dagen ser sådan ud: Kl , Vi kører efter hvor fuglene er på denne dag. Mødested: P-plads ved Holbæk havn, bag gamle Kvickly. Påklædning: I forhold til vejret - husk kikkert. Kl , Frokost. Der kan vælges mellem stjerneskud eller pariserbøf - begge til en pris a kr. 85,-. Drikkevarer til frokost for egen regning. Tilmelding til frokost er nødvendig. Kl , Generalforsamling. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for Kassererens regnskab Bestyrelsen forslag til budget 2012 samt fastsættelse af kontingent for Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. På valg er: Vagn Gotfredsen, Torben Wolff og Philip Hubbard. På valg som bestyrelsessuppleant er: Hanne Gelting. 6. Valg af revisor. På valg er: Lis Byrlund. 7. Indkomne forslag. Forslag skal være formanden i hænde senest 17. januar Eventuelt. NVNF giver kaffe med kage i forbindelse med generalforsamlingen. Kl ca , Foredrag Som afslutning på årsmødet vil bestyrelsesmedlem Gerth Nielsen causere over emnet Skovens træer. I forbindelse med causeriet vil vi blive præsenteret for en nogle genstande fra og med relation til skoven. Der vil være små opgaver, som vi i fællesskab skal forsøge at løse; der bliver mulighed for at komme i dialog med hinanden og foredragsholderen. Alle er velkomne til at give sit besyv med og komme frem med, hvad de ved, mener eller tror.

3 Tilmelding til frokost: Til Torben Wolff på e- mail eller tlf.: / senest 22. januar Kontaktperson.: Torben Wolff, tlf.: / Weekend den februar 2012 Ørnetur til Skåne Traditionen tro drager NVNF på en vintertur til Skåne for at se på ørne. Vi har haft mange utrolig fine oplevelser derovre. Vandrerhjemmet i Tranås vil også denne gang tage imod os. Vi har reserveret dobbeltværelser m. bad og toilet. Prisen er sat til 1200,- kr., der dækker al transport, middag lørdag aften, overnatning på Skåne Tranås Vandrerhjem, morgenmad søndag og frokost søndag - madpakke. Frokost lørdag må man have med hjemmefra. Med under 20 deltagere gennemføres turen ikke. HUSK: sengelinned, håndklæde, frokostpakker og kikkert. Øl og vand kan købes i bussen. Medbring evt. termokande til kaffe fra vandrerhjemmet, søndag. Kaffen er inkluderet i madpakken. Busafgange: Vipperød Bus garageanlæg, Holbæk kl Holbæk Administrationscenter ved stationen kl Roskilde Q8- tanken på Roskildesiden ved motorvejen kl Kastrup Lufthavn, der hvor charterflyene ankommer kl Turleder: Ole Bennike. Påklædning: I forhold til vejret - husk kikkert. Tilmelding og betaling: Til Marianne på e- mail h.vigsoe@mail.dk senest 10. januar Der betales på giro reg. nr. 1551, kontonummer eller Netbank: 01< også senest 10. januar Pris: 1200,- kr. pr. deltager. Kontaktperson.: Dorrit Jensen, tlf.: Onsdag den 7. marts 2012, kl BirdLife Malta Foredrag Malta er et kendt og yndet turistmål, hvor også mange danskere nyder ferien, men det er ikke nogen ferie for rovfugle, storke og mange andre fugle, som passerer det lille ørige i Middelhavet på deres træk mellem Europa og Afrika. Malta er en af de sorte pletter på landkortet over illegal jagt på fugle, men nu har organisationer som BirdLife Malta i nogle år organiseret internationale lejre for fuglebeskyttelsesfolk, som kæmper for at sikre fuglene fri passage. En af lederne i de halvårlige lejre er den danske journalist og ornitolog Ole Friis Larsen, som også er medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Ornitologisk Forening. Han fortæller om fugletrækket og kampen mod illegal jagt på fugle på Malta og andre steder i Europa. Foredraget gennemføres i samarbejde med DOF Vestsjælland. Mødested: Holbæk Bibliotek, Store mødesal. Foredragsholder: Ornitolog Ole Friis Larsen. Påklædning: Kaffe/the kan medbringes eller købes på bibliotekets kaffeautomat. Kontaktperson.: Hanne Gelting, tlf.:

4 Weekend den marts 2012 Tur til Hornborgasjön Forårets anden tur uden for landets grænser går til området omkring Hornborgasjön for at opleve forårets store tranedans. Foreningen har fået Ole Bennike, som mange af os kender fra vores ørnetur, til også at lede denne tur. Vi skal bo på Falköping Hotel. Der er reserveret dobbeltværelser. Prisen er sat til kr. 1600,- pr. deltager, og prisen dækker transport, indkvartering to nætter, aftensmad fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag samt morgenmad lørdag og søndag. Frokost fredag samt alle drikkevarer er for egen regning. Øl og vand kan som vanligt købes i bussen. Programmet ser i hovedtrækkene således ud. Fredag morgen afgang fra Holbæk, over broen til Sverige med kurs mod Hornborgasjön, som vi forventer at nå hen under aften; men dog så betids, at vi kan iagttage indflyvningen af de traner, der startede fra Rygen om morgenen. Lørdag bruger vi i hovedsagen ved Hornborgasjön, hvor der er en række fugletårne, der er meget besøgsværdige. Søndag tager vi afsked med Hornborgasjön og drager sydpå. Undervejs finder vi et par gode lokaliteter. Med under 24 deltagere gennemføres turen ikke. Vi kører til Hornborgasjön og tilbage således: Afgang 23. marts fra Holbæk Administrationscenter: kl Opsamling ved Roskilde Q8- tanken ved motorvejen: kl Opsamling Kastrup Lufthavn, der hvor charterflyene ankommer: kl Afgang 25. marts fra Falköping Hotel: kl Kastrup Lufthavn, der hvor charterflyene ankommer: kl Roskilde Q8- tanken ved motorvejen: kl Ankomst Holbæk Administrationscenter: kl Turleder: Ole Bennike. Påklædning: i forhold til vejret - husk kikkert. Tilmelding og betaling: til Marianne på h.vigsoe@mail.dk senest 12. februar Der betales ligeledes til Marianne på giro reg. nr. 1551, konto nr eller Netbank: 01< senest 12. februar Pris og betaling: 1600,- kr. pr. deltager. Kontaktperson.: Vagn Gotfredsen, tlf.: Søndag den 15. april 2012, kl Fugle og Anemonetur til Klinteskoven Anemonerne er i fuldt flor - nogle allerede afblomstret; men en tur gennem Klinteskoven er altid fantastisk med masser af fuglesang og masser af blomster på vej. Hvis man aldrig har oplevet store mængder af Blå Anemone så kom med på denne tur. Husk endelig at tage en kop kaffe/the med! Mødested: P-pladsen midt i Klinteskoven ved Tissø. Påklædning: I forhold til vejret - husk kikkert samt kaffe/the

5 Juni 2012, Tur til Fyn Foreløbigt program Fredag den 8. juni: Vi samler Peter Wind op ved Fjelsted Skov Kro, og kører til Røjle Klint *). Efter frokosten kører vi til Karlskov og senere mod Hindsgavl-halvøen*). Dagen slutter på Fjeldsted Skov Kro, hvor vi skal indkvarteres. Lørdag den 9. juni: Vi starter dagen ved Helnæs*). Derefter fortsætter vi mod Svanninge bakker*). Efter frokost kører vi mod Sollerup Skov og Arreskov Sø*) og sidst på dagen returnerer vi til Fjelsted Skov Kro. Søndag den 10. juni: Vi kører til den spændende Brænde Ådal*) hvor vi tilbringer formiddagen og spiser vore medbragte madpakker. Klokken 13 tager vi afsked med Peter Wind og kører på egen hånd over Odense og Munkebo til Fyns Hoved*). Sidst på dagen starter vi hjemturen over Kerteminde og Nyborg til Holbæk, hvor vi forventer at være ca. kl. 19. De med *) mærkede lokaliteter findes der foldere om på Naturstyrelsens hjemmeside Yderligere informationer vil komme til Årsmødet og detaljeret program vil kunne læses i næste udgave af bladet.

Program November 2015 April 2016

Program November 2015 April 2016 Program November 2015 April 2016 "Formanden har ordet..." Kære naturven, du står nu med foreningens program for vintersæsonen i hånden. Og selv om det er vinter med ikke mange planter i naturen, så går

Læs mere

Fugletur til Hovvig. Rovfugletur i det vestsjællandske

Fugletur til Hovvig. Rovfugletur i det vestsjællandske Fugletur til Hovvig Lørdag den 12. oktober 2013, kl. 09.00 13.00 Hovvig er et naturreservat som ligger i Odsherred Kommune på Sjælland. Området er et menneskeskabt vådområde med et rigt fugleliv. Det blev

Læs mere

Program maj oktober 2012

Program maj oktober 2012 Program maj oktober 2012 Søndag den 13. maj 2012, kl. 10.00 14.00 Blomster og fugletur til Eskebjerg Lyng Eskebjerg Vesterlyng et ca. 3 km2 stort, fredet marint forland med sandstrand, klitter, hede og

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn

Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn Program Forår - Sommer 2016 Med blandt andet weekendtur til Tåsinge og Langeland hvor de vilde heste trives. Til alle foreningens arrangementer er der tilmeldingsfrist

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 Det er en stor glæde at kunne invitere Spors medlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer til Landsmøde og Generalforsamling 2019. Igen i år er det

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

April 2016 Oktober 2016

April 2016 Oktober 2016 April 2016 Oktober 2016 "Formanden har ordet..." Kære naturven. Når du står med dette blad i hånden, er foråret forhåbentlig ved at være på vej, og alting er i gang med at spire. Vinteren har ikke været

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2017 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 16. juni 2017 Molskroen Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i Danske

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2019 næste program maj 2019 Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2016 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 17. juni 2016 Hindsgavl Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Til medlemmer af Danske Råstoffer Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 14. juni 2019 på Hotel Vejlefjord Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2018 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 8. juni 2018 Dragsholm Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011

Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011 Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011 Kære DOF medlem Vi kan nu med glæde præsentere DOF Østjyllands program for bus- og sejlturen til Slesvig og klippeøen Helgoland i

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2016 næste program juni 2016. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Dog ikke onsdag, den 23. marts (onsdag

Læs mere

Fugle i naturen. 05.06.16 11.06.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Fugle i naturen. 05.06.16 11.06.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Fugle i naturen 05.06.16 11.06.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger, få en flyvende start

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Adressen er: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Lidt information fra formanden Hej alle HK seniorer Vi

Læs mere

RIBE KUNST MUSEUM April 2006

RIBE KUNST MUSEUM April 2006 RIBE KUNST MUSEUM April 2006 Brødremenighedens Bageri Det Gamle Honningkagebageri Christiansfeld RIBE KUNSTFORENING 1 KALENDER April 13. april kl. 14.00-15.00: Tag moster med på museet. Familieomvisning

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Efterår Fugle i naturen. 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Efterår Fugle i naturen. 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Efterår Fugle i naturen 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger, få en flyvende

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 9. Årgang nummer 2 - juli 2015 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdags-Cafe: Første

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006 Nyhedsbrev juni 2006 Kære medlem af Den Grønne Gruppe! Vi har herved fornøjelsen at invitere dig og din ægtefælle til Den Grønne Gruppes årlige stævne på Houens Odde Spejdercenter 29. 30 september Stævnet

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 2016 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 25. maj FOLKETINGET Onsdag den 8. juni ZOO Lørdag den 9. juli HANDICAP STRAND Lørdag den 30. juli SKOVTUR Torsdag den 25. august LØVFALDSTUR

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg Ud i naturen Ture omkring Silkeborg Ture oktober 2018 april 2019 Søndag 7. oktober kl. 10.30 til ca. 12. Den Skæve bane og Funder ådal Kom med på en gåtur på den nedlagte jernbane, der nu er gang- og cykelsti

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia TEMA: Lutter diakoni Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia 28.-29. april 2017 Velkommen! 1517-2017 i år er det næsten umuligt at komme udenom reformationsjubilæet. Og det vil vi da heller ikke.

Læs mere

Slut på vinteren Forår i Vildmosen Esbjerg og Fanø Julearrangement

Slut på vinteren Forår i Vildmosen Esbjerg og Fanø Julearrangement Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår i Vildmosen Esbjerg og Fanø Julearrangement PROGRAM 2015 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

LANDSGILDENYHEDSBREV nr. 10 juni 2013

LANDSGILDENYHEDSBREV nr. 10 juni 2013 LANDSGILDENYHEDSBREV nr. 10 juni 2013 Danske Baptistspejderes Landsgilde, stiftet 1954 Indhold: 1. Program for weekenden 2. Regnskab 2012/2013 3. Dagsorden for landsgildetinget 4. Kolofonen (læg mærke

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt november 2018 næste program februar 2019. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. I december dog kun 5. og 12. Den

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere