Jagtradio katalog - den enkle og bedste vej til din sikkerhed i skoven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jagtradio katalog - den enkle og bedste vej til din sikkerhed i skoven"

Transkript

1 Jagtradio katalog - den enkle og bedste vej til din sikkerhed i skoven Jagtradio og tilbehør

2

3 Den komplette leverandør af radio kommunikations udstyr. Derfor skal du vælge en ProHunt Japansk kvalitet Bygger på Icoms professionelle radio Testvinder En af de førende aktører på markedet 5 års garanti Stort sortiment af tilbehør Robust konstruktion Lokal support og service ICOM Icom Inc. udvikler produkter inden for trådløs kommunikation og har sit hovedkontor i Osaka, Japan. Icom blev etableret i 1954 og har en lang historie som en pålidelig producent af landmobil radio, amatørradio, marineradio, navigeringsprodukter, flyradio og modtagere. Icom er et usædvanligt eksempel på en producent, som har valgt ikke at flytte sin produktion over til lavtindkomstlande, da Icom har valgt at beholde produktionen 100% i Japan. Icom er i dag et velkendt varemærke og sælger sine produkter i mere end 80 lande verden over. Producentens landmobile produkter anvendes af mange virksomheder og organisationer rundt om i verden, som f.eks. Det Amerikanske Forsvarsministerium og US Marines. Icom jagtradio er innovative produkter som til stadighed udvikles og forbedres. Produkterne er baserede på Icoms professionelle sortiment til erhvervsbrug, hvilket beror på en meget høj kvalitet. Icom ProHunt er en budgetvenlig serie af jagtprodukter. ProHunt jagtradio til udfordrende jagt Erhvervsjægeren Thomas Ekberg har i flere år anvendt Icoms jaktradio som eneste radiomærke. Eftersom Thomas liv mere eller mindre handler om jagt, er det vigtigt at alt fungerer, som det skal. For det er jo trods alt jagten, som er det vigtigste og ikke kommunikationen. En rigtig professionel radio En Icom jagtradio udspringer af en radio til professionelt brug. Icom udvikler produkter af en høj kvalitet til først og fremmest erhvervsbrug. Disse forarbejdes efterfølgende og får en egenudviklet software installeret for at tilpasse det nordiske jagtmarked. Fremstilles i Japan Radioerne udvikles i Japan fra idé til færdigt produkt og er meget robuste med hårdført chassis i polycarbonat. De har en høj vandtæthed, og i softwaren findes der smarte funktioner til kræsne jægere. Til denne radio hører også et gennemtænkt sortiment af tilbehør. Indhold ICOM PROHUNT ADVANCED TRÅDLØS I SKOVEN ICOM PROHUNT CAMO ICOM PROHUNT BASIC ICOM IC-F5022 ICOM IC-F27SR SYMBOLER TEKNISKE DATA ICOM TILBEHØR V-COM V40 V-COM V45 V-COM V55 V-COM TILBEHØR PRO-SERIEN Dette er et tilbehørskoncept specielt udviklet til at møde markedets høje krav. Tilbehøret har et robust design og slidstærke stik og kabler Alle priser i kataloget er vejl. udsalgspriser og angivet inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre de angivne priser uden noget forudgående varsel. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

4 ProHunt Advanced Nu lancerer vi ProHunt Advanced, en gennemtænkt radio med helt unikke funktioner og udviklet med fokus på brugeren. Med funktioner som Bluetooth, Whisper- Mode, StealthMode, SmartAlarm og SmartScan, findes der ikke noget tilsvarende til den på markedet. ProHunt Advanced er efterfølgeren og erstatningen til den ualmindeligt populære Icom radio ProHunt F34, som i årenes løb er blevet solgt i mere end eksemplarer. Icoms nye storsælger er her! NYHED! Se vor interaktive vejledning på Indtil videre kun på svensk Indbygget Bluetooth som standard SmartScan SmartAlarm Alle DK/SE/NO jagtkanaler Whisper Mode Vandtæt efter IP67 Justerbar batterispare funktion Akustisk batterialarm (ON/OFF) Scanning af pilottone Scanning på jagtkanaler Automatisk tastaturlås Lang batteri levetid Programmerbar favoritknap - forudprogrammeret til parring Indbygget Bluetooth Indbygget Bluetooth med enkel parring til de fleste headset på markedet. En finesse er, at man kan veksle lydkilde mellem headset og radio. StealthMode StealthMode er en nyhed i WhisperMode funktionen. I dette mode slukkes lyd- og lys funktioner, og radioen overgår til WhisperMode. ExpertMode Som standard er radioen indstillet på ExpertMode for adgang til samtlige funktioner. Dette kan slås fra for at få en mere enkel menuhåndtering. SmartScan Forbedret scanningsfunktion med TalkBack. Med TalkBack kan man svare på et indkommende opkald, når scanning foregår, uden manuelt at skifte kanal. Subtone valg/scanning Enkel og hurtig valg af subtone. Scannings funktionen finder selv den rette subtone. Valgbare kanaler Danske, svenske og norske kanaler som standard. Automatisk støjdæmper Støjdæmperen er justerbar i ni niveauer, inklusiv et optimeret automode. Bedre rækkevidde og lyd Op til 10% bedre rækkevidde sammenlignet med Icom ProHunt F34 samt højere og bedre lyd. Praktisk jagttaske Radioen leveres i en praktisk jagttaske med plads til alt medfølgende tilbehør samt ekstra tilbehør. SmartAlarm Sikker nødalarm hvor alarm sendes til alle på samme frekvens/kanal, uanset hvilket radiomærke de andre i jagt mode anvender. Radioen veksler automatisk mellem sending og modtagelse. Medfølger som standard Batteri (BP-232WP), lader (BC-160), Interaktiv vejledning antenne (FA-SC55V) og taske. For at du enkelt kan komme i gang med din 4 radio, findes der en interaktiv vejledning til radioen. Vejledningen foregår via Internettet og er Varenr (orange) Varenr (grøn) Kr ,- i første omgang kun på svensk.

5 Tilbehør ProHunt Advanced PRO-U710LA Kombi headset til iphone og din Icom Peltor SportTac eller C-shell/D-shell øresnegl Din iphone eller en anden mobiltelefon Kombi headset med Peltor stik samt 2 øresnegle, PTT til radio, mikrofon og svarknap til telefon og vinklet skruestik til radio. Headsettet i den nye Fabric Line serie har stof kabel, der ikke filtrer. Et jagt headset som passer til både Icom jagtradio, iphone, Samsung og øvrige mobiltelefoner på markedet Kr. 499,- PTT og mikrofon til radioen Din Icom radio PRO-U710 leveres i en praktisk taske. Svarknap og mikrofon til telefon LADER HEADSET LØSNINGER BC-160 Hurtiglader Inkl. strømforsyning PRO-U800LA Headset med 6 forsk. tilslutnings muligheder PRO-U610LA Headset med 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik PRO-P610LA Headset med øresnegl, PTT, vinklet skruestik Kr. 449, Kr. 499, Kr. 149,- TASKE PTT ADAPTER BATTERIER OG KASSETTER Åben taske med bæresele i slidstærk nylon HEADSET TILBEHØR Trådløs PTT adapter 2,5 mm HS jack stik,1 x trådløs PTT Kr. 899,- PRO-C50LS Øresnegl 50 cm kabel med spiral vinklet skruestik Kr. 99,- MONOFON BP-232 WP 2300 mah Li-lon batteri Kr. 699,- ANTENNER BP-240 Tom batterikassette til 6 stk. AAA-batterier PRO-BT520 Bluetooth mini headset med beskyttelse til PTT-protokol Peltor Headset Peltor WS SportTac orange + grøn skal Peltor SportTac hørebeskyttelse til jagt. Med medhør. PRO-SP480LA Monofon med udtag til øresnegl FA-SC55V MHz DK/SE Skovantenne 1/4-vejs antenne 480 mm Kr. 649,- MT16H211FWS5L-584GN Kr ,- MT16H210F-478-GN Kr , Kr. 649,

6 Bluetooth med unik PTT beskyttelse Unik PTT beskyttelse til Peltor Helt unikt på markedet for ProHunt Advanced er, at den håndterer Peltors PTT protokol, hvilket gør, at du får en PTT funktion i headsetet ved anvendelse af Peltor WS SportTac. Med andre ord findes der nu endelig en Bluetooth løsning, som fungerer, som man kan forvente sig! Enkel parring At parre et headset med ProHunt Advanced er enkelt, logisk og udviklet til at være så problemfrit som muligt for brugeren. Parringsknappen er forprogrammeret på din favoritknap for hurtig adgang. Funktionen findes også altid via indstillingsmenuen. Når parringen er gennemført, og linket er aktivt, vises et symbol i displayet, som indikerer, at alt fungerer som det skal. Det parrede headsets navn vises også som tekst i displayet. Anvend valgfrit headset Foruden anvendelse sammen med Peltor WS SportTac kan radioen anvendes med de fleste andre Bluetooth headset på markedet og har også beskyttelse til PIN kode indtastning. Radioen har også hukommelse for flere forskellige headset, hvilket gør, at du ikke behøver parre om, hvis du skifter mellem allerede parrede headset. Høj lydkvalitet og støjfrit Bluetooth link. Stemme meddelelse fra radio til Bluetooth funktionerne. Programmerbar ON/OFF. Favoritknappen er forudprogrammeret som parringsknap. Symbol vises i displayet, hvis Bluetooth forbindelsen er aktiv. Radioen håndterer Peltors PTT protokol, hvilket gør, at der kommer en rigtig PTT funktion i dit headset. Hukommelse for flere headset. Skift enkelt lyden mellem din radio og dit Bluetooth headset. Beskyttelse til PIN kode indtastning. Kan anvendes sammen med de fleste Bluetooth headset på markedet. Ved parring vises det parrede headset med navn. Bluetooth version EDR. Tre anvendelsesområder til din Bluetooth radio 1 Tilslut din radio mod et Peltor WS Sport- Tac og få en unik og meget velfungerende løsning, hvor du enkelt sender direkte på din SportTac, når du vil blive hørt. Du kan enkelt justere volumen på omgivende lyd, filtrere bort visse uønskede frekvenser og samtidig beskytte ørerne fra skadelige lydniveauer i selve skudøjeblikket. Du har en lydløs og klar lydtilslutning mellem radioen og chassiset, og du slipper for alle snore. Som tilbehør findes der en mikrofon bom som optimerer din hørbarhed, når du sender (varenr ). 2 Tilslut din radio mod vor specielt fremstillede letvægtsheadset PRO- BT520. Denne løsning er tilpasset til dem, som ikke vil have et støjdæmpende headset på sig. Løsningen har også beskyttelse til den unikke PTT protokol, hvilket gør, at du sender direkte på dit headset. Med de udskiftelige yderskaller er det nemt at skifte farve på chassiset (orange og mørkegrøn). Lader medfølger. 6 3 Du kan også tilslutte radioen til de fleste Bluetooth headset på markedet. Du kommer da ikke til at få den unikke PTT beskyttelse, men du kan sende ved at tænde og slukke for sendningen med svarknappen på dit Bluetooth headset.

7 Trådløs PTT - oplev friheden selv uden Bluetooth Nu kan du opretholde kommunikationen med dine jagt kammerater, også under pressede situationer. Placér den trådløse PTT på en finger, dit tøj eller et andet sted, hvor du nemt og bekvemt kan komme til den. Kombiner den med din Bluetooth radio for at styre sendingen på dit Bluetooth headset. Du kan også tilslutte denne enhed til ældre jagtudstyr for at få en trådløs PTT til dit forbundne headset, som du tilslutter i 2,5 mm jack stikket på toppen af enheden. Adapteren kan klare at håndtere op til 3 stk. tilsluttede PTT knapper, og batteriet i PTT en kan klare mindst tryk. TILSLUT TIL RADIO ON/OFF PTT 2,5 MM UDTAG TIL TILSLUTNING AF HEADSET LADNING TRÅDLØS PTT Radio uden Bluetooth Bluetooth radio med Peltor WS Bluetooth radio med Bluetooth headset Højttaler Mikrofon Højttaler Højttaler/ Mikrofon Mikrofon PTT PTT PTT PTT enheden tilkobles på en ny eller gammel radio med et Peltor headset. Dit headset tilkobles med PTT adapteren, tal i mikrofonen på ledningen og send med den trådløse PTT knap. Lyt og tal i Peltors Bluetooth headset med bom mikrofon med din Icom Bluetooth radio. Foretag sendingen med en trådløs PTT knap. Lyt og tal i et valgfrit Bluetooth headset med din Icom Bluetooth radio. Foretag sendingen med en trådløs PTT knap. Hvis du har brug for det, kan du også sende direkte på PTT boksen. Placér din trådløse PTT knap rundt om fingeren eller i lommen. Placér din trådløse PTT knap rundt om f.eks. et gevær. 7

8 ProHunt Camo Unikt camouflage design IP-67 klassificeret Lang batteri levetid Akustisk batteri alarm og display indikering MIL-STD C, D, E og F Letlæseligt display Låsbart tastatur Vejer kun 310 gram Alle relevante jagtkanaler ProHunt Camo er en ny robust jagtradio med unikt camouflage design. Radioen er vand- og støvtæt tilsvarende IP-67, som indebærer, at radioen kan klare mindst 30 minutter på 1 meter dybt vand. Belyst alfanumerisk display, høj kvalitet på modtager og sender hvilket giver stort område for rækkevidde, mulighed for personlige indstillinger og IP-67 er bare nogle vigtige egenskaber på denne unikt designede jagtradio. God batteri levetid Radioen leveres med et 2250 mah Li-lon batteri, som giver meget god batteri levetid og rækker op til 40 timer i modtagelses mode. Batteri alarm og forskellige tilstande Radioen har en akustisk batteri alarm, som giver et bip signal samt display indikering, når batteri niveauet er lavt. Radioen har 3 forskellige strømtilstande; 1 Watt, 2 Watt eller 5 Watts udgangseffekt. Letlæseligt display, lille og let radio ProHunt Camo har et 8 tegns alfanumerisk display, som gør det enkelt at finde den rette kanal. Tastaturet er låsbart for at forhindre ufrivilige knaptryk. Radioen vejer kun 310g (inkl. IP-67 klassificeret batteri og antenne). Højden på radioen måler kun 120 mm. Signallyd Føl dig ekstra tryg i skoven med Icoms signalyd. Med dette sikkerhedssignal kan du påkalde opmærksomhed fra dine jagtkammerater, hvis en ulykke skulle finde sted. En bip signal kan aktiveres med alarmknappen på radioen, hvis man bliver liggende i skoven og ikke selv kan råbe på hjælp. IP-67 og MIL-STD Foruden den høje IP klassificering og det robuste helstøbte aluminiums chassis opfylder radioen kravene for Amerikansk militær klassificering MIL-STD. Medfølger som standard Batteri (BP-232WP), lader (BC-160) og antenne (FA-SC55V). 8 Varenr Kr ,-

9 Tilbehør ProHunt Camo Trådløs PTT Trådløs PTT adapter til Icom med LA stik. Kommer med indbygget batteri og et 2,5 mm headset jack stik til tilbehør tilsluttet med kabel. Leveres med USB laderkabel og 1 stk. trådløs PTT Kr. 899,- Headset kabel med inline mikrofon og Peltor stik Headset med inline mikrofon og c-shell øresnegl Eksempel på kabler og headset som kan tilsluttes til den trådløse PTT adapter Kr. 99,- Øre mikrofon, mic + højttaler i samme enhed Headset med bommikrofon Kr. 375, HEADSET LØSNINGER PRO-U700LA Kombi headset med 2 øresnegle, PTT, mikrofon og svarknap til telefon, skruestik ØRESNEGLE HEADSET PRO-U800LA Headset med 6 forskellige tilslutningsmuligheder Kr. 499,- PRO-P600LA, camo headset, øresnegle, PTT, vinklet skruestik PRO-U600LA, camo headset, 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik Kr. 349,- BATTERIER OG KASSETTER PRO-C50LA Øresnegl 50 cm kabel med spiral vinklet skruestik Peltor SportTac hørebeskyttelse til jagt. Med medhør. FL6H Kabel fra monofon til Peltor Trådløs PTT Vandtæt, lille PTT med velcrobånd. BP-232WP 2300 mah Li-lon batteri BP-240 Tom batterikassette til 6 stk. AAA-batterier Kr. 99,- MONOFON MT16H210F-478-GN Kr ,- LADER ANTENNER Kr. 149,- TASKE Kr. 699,- MOBILHOLDER PRO-SP480LA Monofon med stik til øresnegl BC-160 Hurtiglader Inkl. strømforsyning FA-SC55V MHz DK/SE Skovantenne 1/4-vejs antenne 480 mm Åben taske med bæresele i slidstærk nylon Passiv holder Kr. 649,- Kr. 449,-

10 ProHunt Basic Lang batteri levetid MIL-STD 810 C, D, E og F Akustisk batterialarm og displayindikering 1 Watt, 2 Watt og 5 Watts udgangseffekt Lille, let og kraftfuld Alfanumerisk display med belysning Låsbart tastatur Helstøbt chassis Signalyd Alle relevante jagtkanaler ProHunt Basic er en jagtradio til dig, som ikke har behov for mange finesser og funktioner. Den har en solid og robust konstruktion samtidig med, at den er meget enkel at anvende. Icom er kendt for høj kvalitet Prohunt Basic er en meget god jagtradio for brugere, som prioriterer høj kvalitet og enkelt håndværk. Radioen er lige som alle andre Icom radioer udført til professionelt brug med høje krav til vand og robusthed. Lang batteri levetid Radioen leveres med et 2250 mah batteri, som garanterer en lang batteri leveitid på 35 timer i modtagnings mode. Der findes også en akustisk batterialarm og display indikering indbygget i radioen, som genererer et bip signal, når batteri niveauet er lavt. Signallyd Føl dig ekstra tryg i skoven med Icom s nye signallyd. Med dette sikkerhedssignal kan du påkalde opmærksomhed fra dine jagtkammerater, hvis en ulykke skulle være sket. Et lyd signal kan aktiveres med alarmknappen på radioen, hvis man bliver liggende i skoven og ikke selv kan råbe på hjælp. Lille, let og kraftfuld Radioen har en meget tilpas størrelse og vejer kun 320g (inkl. batteri og antenne). Radioen er en IP-54 klassificeret radio, hvilket indebærer, at den er meget støv- og vandtæt. Medfølger som standard Display med belysning Radioens 8-tegns belyste display gør det Batteri (BP-232H), lader (BC-160) og antenne (FA-SC55V). 10 nemt at finde vej blandt kanaler og PL-toner, Varenr (grøn) som findes i radioen fra start af. Varenr (orange) Kr ,-

11 Tilbehør ProHunt Basic Fabric Line ProEquip lancerer en helt ny unik serie af tilbehør og sætter dermed en ny standard på markedet. Lige så klart som ønsket om at vælge en orange jagtradio er, lige så klart bør valget af ProEquips nye Fabric Line med lysende stofkabler, der ikke filtrer, være. Med Fabric Line får du et tilbehør, som ikke filtrer sig sammen i lommen og samtidig er mere slidstærkt end normale plastik kabler. Til mobiltelefoner er lignende tilbehør blevet en stor succes, og nu tager ProEquip denne type af løsning videre til jagtmarkedet. HEADSET LØSNINGER PTT ADAPTER OG KABLER PRO-U610LA Headset med 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik PRO-P610LA Headset med øresnegl, PTT, vinklet skruestik PRO-U800LA Headset med 6 forsk. tilslutningsmuligheder PRO-P180LA Øreheadset med luftslange, vinklet skruestik Trådløs PTT adapter 2,5 mm HS jack, 1 x trådløs PTT Trådløs PTT Vandtæt, lille PTT med velcrobånd Kr. 149, Kr. 499, Kr. 375, Kr. 899, Kr. 149,- HEADSET OG TILBEHØR Peltor SportTac hørebeskyttelse til jagt. Med medhør. TAMT06LS Kabel med PTT knap til Peltor hørebeskyttelse TAMT08LS Kabel med PTT knap til Sordin hørebeskyttelse FL6H Kabel fra monofon Headset kabel med inline mikrofon og Peltor stik Headset med inline mikrofon og C-shell øresnegl MT16H210F-478-GN Kr , Kr. 149, Kr. 149, Kr. 99, BATTERIER OG KASSETTER TASKE MONOFON ANTENNE MOBILHOLDER BP-232H 2250 mah Li-lon batteri BP-240 Tomt batterikassette til 6 stk. AAA batterier Taskesele Slidstærk bæresele i nylon PRO-SP480LA Monofon med udtag til øresnegl Skovantenne 1/4-vejs antenne 480 mm Passiv holder Kr. 499, Kr. 649,

12 IC-F5022 Lille, enkel og robust station med 5 Watts udgangseffekt. Perfekt til dig, som vil kommunikere på jagtkanalerne fra bilen eller hjemmet. Med hjælp af eksempelvis en magnetfodsantenne øges rækkvidden markant takket være antennens signal egenskaber. Kompakt, lille og enkel Har alle relevante jagtkanaler Indbygget subtone Scanning 5W udgangseffekt Håndmikrofon og monteringsdetaljer indgår Generelt Brugervenlig radio i robust udformning. Ideel for dig, som vil have jagtradio i bilen eller i hjemmet. Kan leveres med både magnetfodsantenne eller med fast ydre antenne. Har samme funktioner som den håndholdte radio Prohunt Basic. Lille og robust IC-F5022 fra Icom er en højteknologisk radio i en ekstremt kompakt udformning. Apparatet har et formstøbt aluminiums chassis og en skal af polycarbonat, hvilket gør den meget hårdfør. Frontmonteret højttaler og tydeligt display Trods sin lille størrelse har radioen en indbygget fronthøjttaler, hvilket gør den enkel at installere i bilen. Til dig som har behov for at have ekstra tydelig lyd, findes ydre højttalere at tilvælge som tilbehør. Det alfanumeriske display viser klart og tydeligt, hvilken kanal og subtone, som er installeret. Medfølger som standard DC-kabel, monteringsbøjle og mikrofon. Varenr Kr ,- IC-F27SR Radioen er en robust professionel radio til licensfri kommunikation. Den leveres med batteri, lader og antenne. Licensfri kommunikation på Europæiske PMR446 båndet Lille og robust ( mm og 340g) LICENS- FRI 0,5W udgangseffekt Li-lon batteri Batteriindikator Vandtæt konstruktion 12 Varenr Kr ,-

13 Kvalitets- og garanti symboler for Icom radio 5 års garanti For at du skal kunne føle dig tryg med dit køb af en Icom jagtradio, giver vi 5 års garanti på alle Pro- Hunt. Whisper Mode Whisper Mode er et støjdæmpende mode, som giver dig mulighed for at tale sagte men dog kunne høres tydeligt i den anden ende. Scrambler Taleforvrænger som forhindrer aflytning af radio samtale. Signallyd Et signal kan aktiveres for at tilkalde opmærksomhed. SmartAlarm Sikker nødalarm hvor radioen skifter automatisk mellem afsendelse og modtagelse. RoHs RoHS direktivet indebærer, at miljøfarlige ingredienser som f.eks. bly, kviksølv og cadmium ikke bliver anvendt i produktion. MIL-STD 810 C, D, E og F MIL-STD 810 er en amerikansk militær kvalitets klassificering. IP-54 klassificering Indebærer at radioen er meget støv- og vandtæt. Radioen skal ikke ligge i vand men klarer regn. Bluetooth Bluetooth er en standard, som er fremstillet til trådløs kommunikation mellem forskellige enheder. FabricLine ProEquip tilbehør med unikke, stofkabler, som ikke filtrer. SmartScan Forbedret scanningsfunktion med TalkBack. StealthMode Mode hvor der slukkes for lyd- og lys funktionen, og radioen overgår i Whisper Mode. Guide Vor interaktive vejledning findes på Indtil videre kun på svensk. IP-55 klassificering Indebærer at radioen er meget støv- og vandtæt. For at blive godkendt skal radioen kunne klare 12,5 L vand/min. med højt tryk i tre minutters tid. IP-67 klassificering Indebærer at radioen er 100% støv- og vandtæt. Den kan klare 30 minutter på 1 meter dybt vand. Tekniske data ProHunt Advanced ProHunt Camo ProHunt Basic IC-F27SR Frekvensområde MHz MHz MHz MHz Antal kanaler Strømforbrug ved afsendelse Høj 5 W, max 1,5 A Høj 5 W, max 2,5 A Høj 5 W, max 1,5 A Høj 0,5 W, max 0,4 A Modtagelse 250 ma (max volumen) 250 ma (max volumen) 300 ma (max volumen) 330 ma (max volumen) Standby 75 ma 75 ma 70 ma 70 ma Temperatur område -25º C til +55º C -25º C til +55º C -25º C til +55º C -25º C til +55º C Udgangseffekt 1 W, 2 W og 5 W 1 W, 2 W og 5 W 1 W, 2 W og 5 W 0,5 W LF udgangseffekt 500 mw 500 mw 500 mw 800 mw Klassificering IP65, MIL-STD 810 C, D, E, F IP67, MIL-STD 810 C, D, E, F IP54, MIL-STD 810 C, D, E, F IP54, MIL-STD 810 C, D, E, F Dimensioner 120 x 53 x 37 mm 120 x 53 x 37 mm 120 x 53 x 32,5 mm 186 x 58 x 32 mm Vægt 310g (inkl. batteri og antenne) 310g (inkl. batteri og antenne) 320g (inkl. batteri og antenne) 340g (inkl. batteri og antenne) 13

14 Tilbehørsguide til ProHunt Jagtradio Varenr Tilbehør PRO-P600L Headset og mikrofon m/ PTT knap, vinklet stik, orange PRO-P600LA Headset og mikrofon m/ PTT knap, vinklet stik, orange PRO-P610L Headset og mikrofon m/ PTT knap, vinklet stik, orange PRO-P610LA Headset og mikrofon m/ PTT knap, vinklet stik, orange PRO-U600L Headset 3-i-1 m/ PTT knap, vinklet stik, Peltor PRO-U600LA Headset 3-i-1 m/ PTT knap, vinklet stik, Peltor PRO-U600SC Headset 3-i-1 m/ PTT knap, vinklet stik, 9-pol ProHunt Advanced/Basic/Camo PRO-U610L Headset 3-i-1 m/ PTT knap, vinklet skruestik, Peltor PRO-U610LA Headset 3-i-1 m/ PTT knap, vinklet skruestik, Peltor PRO-U700LA Kombi headset 4-i-1 med Peltor tilslutning, 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik til radio, sort PRO-U710L Kombi headset 4-i-1 med Peltor tilslutning, 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik til radio, orange PRO-U710LA Kombi headset 4-i-1 med Peltor tilslutning, 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik til radio, sort PRO-U710LA Kombi headset 4-i-1 med Peltor tilslutning, 2 øresnegle, PTT, vinklet skruestik til radio, orange PRO-U800LA Headset 6-i-1 med 6 forskellige tilslutningsmuligheder, sort PRO-P180 Mini PTT/mikrofon samt luftslange, lige stik PRO-P180L Mini PTT/mikrofon samt luftslange, vinklet stik PRO-P180LA Mini PTT/mikrofon samt luftslange, vinklet skruestik PRO-P18SC Mini PTT/mikrofon samt luftslange, vinklet skruestik, 9-pol PRO-C30L Øresnegl Vinklet stik, 30 cm kabel PRO-C50L Øresnegl Vinklet stik, 50 cm kabel PRO-C50LA Øresnegl Vinklet skruestik, 50 cm kabel PRO-C50L Øresnegl Vinklet stik, 50 cm kabel, Fabric Line PRO-C50LA Øresnegl Vinklet skruestik, 50 cm kabel, Fabric Line PRO-D30 Øresnegl Lige stik, 30 cm kabel PRO-D30L Øresnegl Vinklet stik, 30 cm kabel PRO-U600 Udskiftelig C-shell PRO-U600 Udskiftelig D-shell Adapter kabel Sordin Adapter kabel Soundscope/MP3 * * * *

15 PRO-SP480LA Monofon med udtag til øresnegl PRO-SP480SC Monofon med udtag til øresnegl ProHunt Advanced/Basic/Camo BP mah Li-lon batteri BP-232H 2300 mah Li-lon batteri BP-232WP 2300 mah Li-lon batteri BC-160 Hurtiglader BC-193 Hurtiglader BP-240 Tom batteri kassette til 6 stk. AAA batterier BP-263 Tom batteri kassette til 6 stk. AAA batterier CP-23L Cigartænder kabel til BC-160 og BC-144 CP-1 Cigartænder kabel til BC-160 og BC-144 Passiv holder Passiv holder Aktiv mobilholder klarer 12V-24V Aktiv mobilholder klarer 12V-24V Sele med åben universal taske VM-sele universal Skovantenne 1/4 vejs antenne 480 mm Norsk skovantenne 1/4 vejs antenne 520 mm FA-SC55V antenne rød MHz DK/SE FA-SC25V antenne blå MHz NO MT16H210F- 478-GN Peltor SportTac høreværn til jagt med medhør BT520 Bluetooth headset FL6H Adopter kabel lige 3,5 mm vinklet stik 1,25m * ** MT16H211F- WS5L-584GN Peltor WS SportTac orange/grøn skal ** * Kræver yderligere tilbehør ** Kun Advanced 15

16 V-com V40 V-com V40 er en radio, du kan føle dig tryg i skoven med. Radioen bygger på en professionel radio og er special tilpasset til det nordiske jagtmarked. Den robuste konstruktion med den støbte skal garanterer god funktionalitet selv i de mest krævende miljøer. Tåler fugt God batterikapacitet, 1700 mah Li-Polymer Lang rækkevidde Brugervenlig Orange sikkerhedsfarve 24 svenske kanaler på 31 MHz modellen Danske, svenske og norske jagtkanaler Findes også i duo pakke! V-com V40 V-com V40 er for dig, som vil have en slidstærk og enkel jagtradio med lang rækkevidde. Let brugermenu med overskuelige funktioner. V-com V40 findes med 24 svenske kanaler på 31 MHz modellen. Der er danske, svenske og norske jagtkanaler på standard modellen. Som standard leveres radioen i en komplet kasse med radio, antenne, hurtiglader og bælteclips. V40-serien sælges i en duo pakke med de danske, svenske og norske kanaler standard samt 31 MHz modellen. Medfølger som standard Antenne, batteri, lader og clips. Varenr duo pakke Varenr orange (31 MHz) Varenr orange Kr ,- Kr ,- Kr ,- V-com duo pakke 1 stk. V40 31MHz 1 stk. V40 DK/SE/NO 1 stk. hurtiglader 1 stk. batteri 1700mAh 1 stk. headset PRO-U600L 3 stk. antenner Taske 3-i-1 PRO-U600L Headset med 2 øresnegle, PTT Kr. 399,- RC-28L Hurtiglader Teknisk beskrivelse af V40 (31MHz) Udgangseffekt: 1W - 4W valgbart Antal programmerede kanalpladser: 24 svenske Strømforsyning: 7,2V/1700 mah Batteritype: Miljøvenligt Li-Polymer batteri Opladning: Intelligent hurtiglader på 2,5 timer Driftstid: timer (afhængig af valgt udgangseffekt) LF-udgangseffekt: 500mW Temperaturområde: Dimensioner: 59 mm x 125 mm x 42 mm Vægt: 330 g (inkl. batteri og antenne) Teknisk beskrivelse af V40 Antal PL-toner: indstillelige Udgangseffekt: 1W - 5W valgbart Antal programmerede kanalpladser: DK/SE/NO Strømforsyning: 7,2V/1700 mah Batteritype: Miljøvenligt Li-Polymer batteri Opladning: Intelligent hurtiglader på 2,5 timer 16 Batteri BP-17L 1700 mah Li-Polymer Lang skovantenne DK/SE Driftstid: timer (afhængig af valgt udgangseffekt) LF-udgangseffekt: 500mW Temperaturområde: Dimensioner: 59 mm x 125 mm x 42 mm Vægt: 300 g (inkl. batteri og antenne)

17 V-com V45 V-com V45 er en radioserie, som findes i to spektakulære farver og med to forskellige frekvensbånd. En grøn nuance og en camouflage farvet til markedet. Radioen bygger på en professionel radio og er special tilpasset til det nordiske jagtmarked. Den robuste konstruktion med den støbte skal garanterer god funktionalitet selv i de mest krævende miljøer. V-com V45 er en enkel og prisværdig jagtradio, som giver lang rækkevidde i skoven. Manøvrering og installering af funktioner er logisk udformede, for at radioen skal være nem at anvende. V40 serien sælges i en duo pakke med de danske, svenske og norske kanaler standard samt 31 MHz modellen. Som standard leveres radioen komplet med antenne, 1700 mah batteri, hurtiglader og bælteclips. Standard modellen leveres med danske, svenske og norske jagtkanaler. Tåler fugt 1700 mah Li-Polymer som standard Lang rækkevidde Brugervenlig 24 svenske kanaler på 31 MHz modellen Danske, svenske og norske jagtkanaler på standard modellen Medfølger som standard Antenne, batteri, lader og clips. Varenr camo (31 MHz) Varenr grøn (31 MHz) Varenr grøn Varenr camo Kr ,- Kr ,- V-com duo pakke 1 stk. V45 31MHz 1 stk. V45 DK/SE/NO 1 stk. hurtiglader 1 stk. batteri 1700mAh 1 stk. headset PRO-U600L 3 stk. antenner Taske 3-i-1 PRO-U600L Headset med 2 RC-28L øresnegle, PTT Hurtiglader Kr. 399,- Teknisk beskrivelse af V45 (31MHz) Udgangseffekt: 1W - 4W valgbart Programmerede kanaler: 24 svenske Strømforsyning: 7,2V/1700 mah Batteritype: Miljøvenligt Li-Polymer batteri Opladning: Intelligent hurtiglader på 2,5 timer Driftstid: timer (afhængig af valgt udgangseffekt) LF-udgangseffekt: 500mW Temperaturområde: Dimensioner: 64 mm x 125 mm x 44 mm Vægt: 300 g (inkl. batteri og antenne) Teknisk beskrivelse af V45 Batteri BP-17L 1700mAh Li-Polymer Lang skovantenne Antal PL-toner: indstillelige Udgangseffekt: 1W - 5W valgbart Programmerede kanaler: DK/SE/NO Strømforsyning: 7,2V/1700 mah Batteritype: Miljøvenligt Li-Polymer batteri Opladning: Intelligent hurtiglader på 2,5 timer Driftstid: timer (afhængig af valgt udgangseffekt) LF-udgangseffekt: 500mW Temperaturområde: Dimensioner: 64 mm x 125 mm x 44 mm Vægt: 300 g (inkl. batteri og antenne) 17

18 V-com V55 V-com V55 er en nyudviklet radio til alle, som vil have noget udover det sædvanlige. V55 har som standard indbygget Bluetooth og er præcis som V45 en videreudvikling af en professionel radio. Radioen findes i en sort farve, og den robuste konstruktion i kombination med det enkle håndværk gør radioen til en vinder i sin klasse. Med V-com V55 får du krystalklar lyd, lang rækkevidde og god batteri levetid. Den indbyggede Bluetooth, som sidder i V55, kan anvendes som sædvanligt med mobiltelefon headset eller til Peltor og Sordins Bluetooth. Radioen giver dig mulighed for at anvende stemmestyring (VOX), scanning samt indstilling af udgangseffekt. Som standard leveres radioen med antenne, 2100 mah batteri, hurtiglader og bælteclips. Radioen leveres også som standard med danske, svenske og norske jagtkanaler. Indbygget Bluetooth Tåler fugt 2100 mah Li-Polymer som standard Lang rækkevidde Brugervenlig Stemmestyring (VOX) Danske, svenske og norske jagtkanaler Medfølger som standard Antenne, batteri, lader og clips. Varenr sort Kr ,- Teknisk beskrivelse af V55 Indbygget Bluetooth modul Antal PL-toner: indstillelige Udgangseffekt: 1W - 5W valgbar Programmerede kanaler: DK/SE/NO Strømforsyning: 7,2V/2100 mah Batteritype: Miljøvenligt Li-Polymer batteri Opladning: Intelligent hurtiglader på 2,5 timer Driftstid: timer (afhængig af valgt udgangseffekt) Følsomhed: Bedre end 0,20µV ved 12dB SINAD LF-udgangseffekt: 500mW Temperaturområde: Dimensioner: 64 mm x 125 mm x 44 mm Vægt: 340 g (inkl. batteri og antenne) 18

19 Tilbehør V-com PRO-U600L Headset med 2 øresnegle, PTT, 3-i-1 PRO-P600L Headset med øresnegl, PTT PRO-P180L Mini PTT med luftslange PRO-P610L Headset med earhanger PRO-U610L Headset med earhanger og PTT Kr. 399,- Kr. 399,- Kr. 149,- PRO-U710L Headset med earhanger og PTT, 4-i-1 PRO-U710L Headset med earhanger Kr. 499,- Kr. 75,- PRO-AT35L Øresnegl med luftslange PRO-C50L Øresnegl 50 cm kabel med spiral PRO-C30L Øresnegl 30 cm kabel med spiral PRO-D30L Øresnegl 30 cm kabel med spiral Kr. 149,- Kr. 99,- Kr. 99,- PRO-SP480L Monofon med udgang til øresnegl FL6H Medhør til Peltor skal TAMT06 jagtkabel med mic. fra radio til hørebeskyttelse Batteri BP-21L 2100 mah Li-Polymer Batteri BP-17L 1700mAh Li-Polymer Kr. 449,- Tom batterikassette RC-28L hurtiglader Opbevaringsboks til 2 radioer Original Helical Antenne DK/SE Original Helical Antenne NO Lang skovantenne NO Kr. 149, Kr. 199, Lang skovantenne DK/SE Original antenne SE

20 VHF Group GRØNLAND FÆRØERNE ISLAND VHF Group Region VHF Group lande Eksklusive aftaler med VHF Group Baldersbækvej Ishøj Tlf Fax Box Karlstad Tlf Fax Pb 1, Oppsal 0619 Oslo Tlf Fax VHF Group er en af Nordeuropas ledende aktører inden for radiokommunikation og har sit hovedsæde i Oslo. Fokus for koncernen er hundrede procent rettet mod radiokommunikation. Koncernen har et heldækkende partnernet i Danmark, Sverige, Norge og Polen samt eksklusive samarbejdspartnere i de øvrige nordiske lande og Baltikum - noget som giver en stor fleksibilitet og enkelthed for dig, som bevæger sig ud over landegrænserne. VHF Group er en vækstorienteret koncern med egne kompetencer indenfor markedsføring, træning, service, support, logistik, IT og administration. Vi arbejder med globale og stærke varemærker, som vi tilpasser til vore kunders specifikke behov. Denne strategi har givet os en stabil økonomisk platform samt mulighed for at videreudvikle vort koncept for fremtiden. Vi har et stort udbud af ledende leverandører og vore vigtigste kontakter omfatter bl.a. Sepura, Damm og japanske Icom, for hvem vi også har generalagenturen. Vi samarbejder nært med alle disse leverandører, og som et resultat af dette, har vi adgang til såvel gode produkter som feedback fra markedet. Dette indebærer også, at vi tager ansvar og udfører bl.a. garantiservice for Icom og Sepura. Det har givet os spidskompetencer på vore produkter, hvilket gør, at vi kan holde en meget høj supportgrad til vores kunder, da vi altid har dybt kendskab til teknikken. Vor stærke organisation og kompetencer i kombination med et heldækkende partner- og leverandørnetværk giver os en meget fremtrædende position på det nordiske marked. RADIODOM ICOM JAGTRADIO v.1 Varenr. JK14 Med forbehold for eventuelle trykfejl. Forhandler

ICOM. Derfor skal du vælge en ProHunt. Totalleverandøren af radiokommunikationsudstyr.

ICOM. Derfor skal du vælge en ProHunt. Totalleverandøren af radiokommunikationsudstyr. Icom Jagtradio Totalleverandøren af radiokommunikationsudstyr. ICOM Derfor skal du vælge en ProHunt Japansk kvalitet Baseret på Icoms erhvervsradioer Testvinder En af de førende aktører på markedet 5 års

Læs mere

ICOM JAGTRADIO DEN BEDSTE VEJ TIL DIN SIKKERHED I SKOVEN

ICOM JAGTRADIO DEN BEDSTE VEJ TIL DIN SIKKERHED I SKOVEN ICOM JAGTRADIO DEN BEDSTE VEJ TIL DIN SIKKERHED I SKOVEN ICOM PROHUNT JAGTRADIO TIL KRÆVENDE JAGT Icom Inc. udvikler produkter inden for trådløs kommunikation og har sit hovedkontor i Osaka, Japan. Icom

Læs mere

ICOM JAGTRADIO DEN BEDSTE VEJ TIL DIN SIKKERHED I SKOVEN

ICOM JAGTRADIO DEN BEDSTE VEJ TIL DIN SIKKERHED I SKOVEN ICOM JAGTRADIO DEN BEDSTE VEJ TIL DIN SIKKERHED I SKOVEN ICOM PROHUNT JAGTRADIO TIL KRÆVENDE JAGT Icom Inc. udvikler produkter inden for trådløs kommunikation og har sit hovedkontor i Osaka, Japan. Icom

Læs mere

MANUAL V-COM V45/V55

MANUAL V-COM V45/V55 MANUAL V-COM V45/V55 Indholdsfortegnelse Delenes navne og funktioner 1 Isætning og fjernelse af batteriet 3 Isætning af batteriet 3 Fjernelse af batteriet 3 Opladning af batteriet 3 Beskrivelse af symboler

Læs mere

V-COM V40 JAGTRADIO 31MHz og 155MHz BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING

V-COM V40 JAGTRADIO 31MHz og 155MHz BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING V-COM V40 JAGTRADIO 31MHz og 155MHz BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING Indholdsfortegnelse Vigtig information angående bekyttelse og råd 4 Pakken skal indeholde 4 Radio 5 Display 5 Kom igang 6 Antenne 6 Batteri

Læs mere

Wi-Fi radio til hoteller. Licensfri radio til trådløse netværk (WLAN)

Wi-Fi radio til hoteller. Licensfri radio til trådløse netværk (WLAN) Wi-Fi til hoteller Licensfri til trådløse netværk (WLAN) IP100H Icom s kompakte WLAN, eller IP, er trods sin størrelse en kraftfuld fyldt med avancerede funktioner. Radioen håndterer både simplex og full

Læs mere

BRUGSANVISNING. ProHunt F34BTi JAGTRADIO FOR 155 MHz

BRUGSANVISNING. ProHunt F34BTi JAGTRADIO FOR 155 MHz BRUGSANVISNING ProHunt F34BTi JAGTRADIO FOR 155 MHz FORORD Tak fordi du købte en Icom ProHunt F34BTi jagtradio med 155 MHz. LÆS HELE DENNE INSTRUKTIONSBOG inden du anvender radioen. GEM DENNE INSTRUKTIONSBOG

Læs mere

Icom. Marineradio og tilbehør

Icom. Marineradio og tilbehør Icom Marineradio og tilbehør Total leverandøren af radiokommunikationsudstyr ICOM Icom Inc. fremstiller produkter indenfor trådløs kommunikation og har sit hovedkontor i Osaka, Japan. Icom blev etableret

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Comfort Contego Brugsanvisning

Comfort Contego Brugsanvisning Danmark Comfort Contego Brugsanvisning Læs brugsanvisningen, inden du tager dette produkt i brug. Comfort Contego T800 Sender Comfort Contego R800 Modtager Indholdsfortegnelse Side Introduktion 3 Dette

Læs mere

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning Jabra Evolve 75e Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Oversigt over indhold i Clarion BLT433

Oversigt over indhold i Clarion BLT433 BLT433 Clarion BLT433 er et Bluetooth modul som kan tilsluttes til de fleste CeNet hovedenheder fra 2001 og fremefter, og anvendes sammen med en Bluetooth mobiltelefon der understøtter protokol 1.0B/1.1.

Læs mere

PMR Radio Bruger Manual. electronic

PMR Radio Bruger Manual. electronic PMR Radio Bruger Manual electronic Antenne TOT: Tryk og Tal Knap Tryk og hold inde for at sende Tænd/Sluk Knap Tryk og hold inde, for at tænde eller slukke for PRM Radioen LCD Display Viser hvilke kanal

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft OSC eller andre kommunikationsværktøjer på computeren? Brug Konftel som lydkilde. Møder via mobiltelefon Tilslut

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Brugervejledning jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Set til kun Kr. 798,-

Set til kun Kr. 798,- Bording 15-11-2017 Da jeg gennem de seneste måneder haft flere henvendelser fra jægere som har spurgt ind til min anbefaling af jagtradioer har jeg keret nedenstående tekst som jeg venligst håber på at

Læs mere

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Elite 25e Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærk tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

Brugervejledning for Modtager RX900-2 RX900-2RE

Brugervejledning for Modtager RX900-2 RX900-2RE Brugervejledning for Modtager RX900-2 RX900-2RE - 1 - KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold: Tilsigtet anvendelse af

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

JABRA STYLE. Brugsvejledning. jabra.com/style

JABRA STYLE. Brugsvejledning. jabra.com/style Brugsvejledning jabra.com/style INDHOLD 1. VELKOMMEN... 3 2. OVERBLIK OVER HEADSETTET... 4 3. SÅDAN BÆRES DET... 5 3.1 SKIFT AF EARGELS 4. SÅDAN OPLADES BATTERIET... 6 5. SÅDAN TILSLUTTES HEADSETTET...

Læs mere

ProHunt Advanced JAGTRADIO MED 155 MHz

ProHunt Advanced JAGTRADIO MED 155 MHz BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING ProHunt Advanced JAGTRADIO MED 155 MHz Se også den interaktive vejledning på www.icom.nu/guide FORORD Tak fordi du købte en Icom ProHunt Advanced jagtradio med 155 MHz. LÆS

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Conference phones for every situation

Conference phones for every situation Conference phones for every situation Møder via mobiltelefon Tilslut din mobiltelefon til Konftel, med kabel eller trådløst via Bluetooth. Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft

Læs mere

Comfort Focus Brugsanvisning. Comfort Focus. Comfort Digisystem Microphone DM10 & Receiver DE10. For øget koncentration og indlæring.

Comfort Focus Brugsanvisning. Comfort Focus. Comfort Digisystem Microphone DM10 & Receiver DE10. For øget koncentration og indlæring. Comfort Focus Brugsanvisning Comfort Focus Comfort Digisystem Microphone DM10 & Receiver DE10 For øget koncentration og indlæring Dansk Introduktion til Comfort Focus Tak fordi du valgte Comfort Focus.

Læs mere

Icom Marineradio Den bedste og mest enkle vej til din sikkerhed på søen

Icom Marineradio Den bedste og mest enkle vej til din sikkerhed på søen Icom Marineradio Den bedste og mest enkle vej til din sikkerhed på søen Marineradio og tilbehør Totalleverandør af radiokommunikationsudstyr ICOM Icom Inc. fremstiller produkter indenfor trådløs kommunikation

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Teknisk Manual for Gemini Radio-Mute produkter

Teknisk Manual for Gemini Radio-Mute produkter Teknisk Manual for Gemini Radio-Mute produkter 20. april 2009 1 Indholdsfortegnelse. Side 3. Formål Side 4. Beskrivelse af Radio Mute Systemet Side 6. Datablad samt teknisk beskrivelse af Muteboks. Side

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Walkie-talkie sæt. Sådan starter du! Fjern bælteclipsene ved at skubbe dem op, for derefter at fjerne batteridækslet og isætte batterier.

Walkie-talkie sæt. Sådan starter du! Fjern bælteclipsene ved at skubbe dem op, for derefter at fjerne batteridækslet og isætte batterier. Walkie-talkie sæt Best.nr.5702, Model 808EU-1 Håndsæt funktioner : 1. Antenne. 2. LCD Display, viser aktuel kanal, og andre aktuelle funktioner. 3. Kanal ned -knap: Tryk for at skifte kanal. 4. Kanal op

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Brugervejledning for Man Down sender MD900

Brugervejledning for Man Down sender MD900 Brugervejledning for Man Down sender MD900 SW 2.1-1 - Indhold: KNOP ELEKTRONIK A/S Tilsigtet anvendelse af MD900 side 2 Fabriksvej 20 DK-7600 Struer knop@knop.dk www.knop.dk Tlf: +45 97840444 Fax: +45

Læs mere

1. Bluetooth Speakerphone

1. Bluetooth Speakerphone 1. Bluetooth Speakerphone Denne Bluetooth speakerphone i mini-størrelse er designet til at du kan nyde maksimal frihed ved trådløs kommunikation med den avancerede S.S.P-løsning med Ekko- og støjreduktioner,

Læs mere

Artone 3 Bluetooth Max

Artone 3 Bluetooth Max ARTONE KOMMUNIKATIONSLØSNINGER DK BRUGSVEJLEDNING Artone 3 Bluetooth Max Introduktion Artone 3 teleslynge er udviklet til at etablere en forbindelse med Bluetooth kompatible mobiltelefoner. Når Artone

Læs mere

Radiohøreværn m/ Bluetooth

Radiohøreværn m/ Bluetooth Original brugsanvisning Varenr.: 9051394 Radiohøreværn m/ Bluetooth Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Radiohøreværn m/bluetooth - Varenr. 9051394 Beskrivelse:

Læs mere

Denne fil er oprette af RH.

Denne fil er oprette af RH. Denne fil er oprette af RH. 2015 - Baofeng/Pofung GT-3 TP mark III VHF/UHF Tri-Power radio til jagt og fritid Pris kun kr. 548,00 Tilbehør Danmarkspremiere - 2015 Baofeng/Pofung GT-3 TP mark III VHF/UVF

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Walkie-talkie sæt HN4288 Model 808

Walkie-talkie sæt HN4288 Model 808 Walkie-talkie sæt HN4288 Model 808 Håndsæt funktioner : 1. Antenne. 2. LCD Display, viser aktuel kanal, og andre aktuelle funktioner. 3. Monitor, M knap, holdes inde for at fange signal ved svag dækning.

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Humantecknik Crescendo 50

Humantecknik Crescendo 50 Humantecknik DK BRUGERVEJLEDNING Humantecknik Crescendo 50 Side 2 Tillykke med købet af din Crescendo 50 forstærker. Du har valgt et moderne og pålideligt system. Læs venligst denne brugsvejledning omhyggeligt

Læs mere

Brugervejledning for Modtager RX 300

Brugervejledning for Modtager RX 300 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 2.2 Brugervejledning for Modtager RX 300 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784

Læs mere

KORREKT LADNING HVER GANG

KORREKT LADNING HVER GANG Stay in charge KORREKT LADNING HVER GANG EN NY GENERATION AF LADERE FRA EXIDE Pas godt på dine batterier, så holder de længere. Exide Technologies har som verdens førende batteriproducent, al den nødvendige

Læs mere

Jabra. Talk 5. Brugervejledning

Jabra. Talk 5. Brugervejledning Jabra Talk 5 Brugervejledning 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA TALK 5...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED DIN TELEFON...5 BÆR

Læs mere

MANUAL PROFESSIONAL HÅNDVÆRKER RADIO HÅNDVÆRKER KONSTRUKTION INDUSTRI

MANUAL PROFESSIONAL HÅNDVÆRKER RADIO HÅNDVÆRKER KONSTRUKTION INDUSTRI MANUAL PROFESSIONAL HÅNDVÆRKER RADIO HÅNDVÆRKER KONSTRUKTION INDUSTRI Navne & Funktioner... 1 Montering og fjernelse af batteripakke... 2 Opladning af batteriet... 2 Display symboler... 3 Grundlæggende

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia babyalarm 3333 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig

Læs mere

Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion

Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion Brugermanual Brugermanualen forklarer de forskellige features og funktioner i dine høretelefoner for at sikre en optimal brugeroplevelse. Produkt-specifikationer:

Læs mere

Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS

Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS Produkter Ontech GSM 9030 Til indendørs brug Kontrollerbar 230 V- udgang Ontech GSM 9020 Til udendørs brug (IP65) 9-30V strømforsyning

Læs mere

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning Calisto 7200 USB-højttalertelefon Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Tilslutning til pc 4 Daglig anvendelse 5 Strømforsyning 5 Volumen 5 Slå lyden fra/til 5 Besvar eller afslut et opkald 5 Lav batterifunktion

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80 Brugermanual jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

DENVER BPB-100C. Instruktionsmanual

DENVER BPB-100C. Instruktionsmanual DENVER BPB-100C Instruktionsmanual BRUGSANVISNING 1. Sikkerhedsforanstaltninger 1) Brug eller opbevar ikke enheden i høj temperatur eller farligt sted. 2) Udsæt ikke enheden for regn. 3) Undlad venligst

Læs mere

JABRA EVOLVE 65. Brugermanual. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Brugermanual. jabra.com/evolve65 Brugermanual jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager: Sender: Til brug med høreapparater med telespole Modtager: 1. Mikrofonknap til rumaflytning 2. 3,5 mm Audio udgang

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap.

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap. Oticon Streamer oversigt Mikrofon Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås Telefonknap 908 70 901 00 / 03.09 Audioknap (tv, musik) Tilslutningsknap Kom godt i gang! Batteriindikator Audiotilslutning

Læs mere

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager 1. Øretelefoner højre/venstre 2. Styrkekontrol 3. Indikator for tænd/sluk 4. Tænd/sluk rummikrofon 5. Tænd/sluk

Læs mere

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia Canny hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Evolve 75 Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless Jabra revo Wireless Brugsvejledning jabra.com/revowireless 1. Velkommen...3 2. OVERSIGT... 4 3. sådan bæres det...5 3.1 Justerbart i højden 3.2 sammenklappelige hængsler 4. sådan oplades det...7 4.1 Batteristatus

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Generel fremgangsmåde for parring af hovedtelefonerne med en anden Bluetooth-enhed (BT).

Generel fremgangsmåde for parring af hovedtelefonerne med en anden Bluetooth-enhed (BT). Produktoplysninger 1 Tilslutning til opladning 2 Knappen "+" 3 Knappen " " 4 Funktionsindikator (blå) 5 Batteriindikator (rød) 6 Øresnegl 7 Mikrofon 8 Øreclips 9 Opladningsindikator (rød) 10 Strømindikator

Læs mere

JABRA stone3. Brugsvejledning. jabra.com/stone3. jabra

JABRA stone3. Brugsvejledning. jabra.com/stone3. jabra JABRA stone3 Brugsvejledning.com/stone3 Indhold 1. VELKOMMEN... 3 2. OVERBLIK OVER HEADSETTET... 4 3. SÅDAN BÆRES HEADSETTET... 5 3.1 SKIFT AF EARGELS 4. SÅDAN OPLADES BATTERIET... 6 4.1 BATTERISTATUS

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset Hvad er Bluetooth? Manual Bluetooth headsettet er en transportabel headsetløsning, der baserer på trådløs Bluetooth teknologi. Trådløs

Læs mere

Kun til professionelle!

Kun til professionelle! Kun til professionelle! Det er ikke altid det rigtige at vælge den beskyttelse, der dæmper mest. Med et stærkt dæmpende høreværn i et miljø med lav støj er der risiko for, at brugeren føler sig isoleret

Læs mere

Jabra. Speak 710. Brugervejledning

Jabra. Speak 710. Brugervejledning Jabra Speak 710 Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin:

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin: Brugermanual 1. Bluetooth Speakerphone Denne praktiske Bluetooth Speakerphone er specielt designet til at brugeren kan nyde friheden ved trådløs kommunikation. Brug den på et skrivebord som konferencetelefon

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

Signolux Flash A-2644

Signolux Flash A-2644 Human Technik DK BRUGERVEJLEDNING Signolux Flash A-2644 Batteristatusindikator Område med kraftige lysblink Stik Funktionsknap - AUX-stik til pudevibrator og andet tilbehør Slet-knap Symboler Side 2 Tillykke

Læs mere

Brugervejledning for Modtager RX2004 RX2004-R

Brugervejledning for Modtager RX2004 RX2004-R Brugervejledning for Modtager RX2004 RX2004-R - 1 - KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold: Tilsigtet anvendelse af RX2004

Læs mere

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MINIKIT NEO 2 HD er en videreudvikling og afløser for den populære Minikit Neo. Parrot har kombineret deres lydekspertise med vibrerende panel teknologi.

Læs mere

WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL

WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne WOOFit DAB+ Radio fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

JABRA HALO FUSION. Brugermanual. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Brugermanual. jabra.com/halofusion Brugermanual jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual WOOFit HEADPHONE Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

Signolux Pager A-2619

Signolux Pager A-2619 Human Technik DK BRUGERVEJLEDNING Signolux Pager A-2619 Symboler Batteristatusindikator Batterirum Bælteklips Funktionsknap Tænd/slukknap Ladekontakter Sletknap Stik til pude- og sengebundsvibrator Bordfod

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Bluetooth Hovedtelefoner

Bluetooth Hovedtelefoner KW 18-1 Læs denne brugsanvisning omhyggeligt igennem før apparatet tages i brug. Fås i to forskellige farver: BT9026-SW (sort) I BT9026-RT (rød) Service: AS Marketing; Telemarken 3 A; DK-5600 Faaborg;

Læs mere

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods.

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods. FAQ Generel information om Leitz mobilladere: 1. Hvor længe holder 3-i-1 lader/transportable USB lader: Alle Leitz ladere er traditionelle batterier som typisk anvendes i laptops, smartphones og lignende

Læs mere

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning Plantronics M70 -M90 serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken* 4 Vælg sprog 5 Parring 6 Oversigt over headset 7 Vær på den sikre side 7 Tag styringen 8 Besvar eller afslut et opkald

Læs mere

Muster. Bluetooth-audio-dongle sæt RXTX2

Muster. Bluetooth-audio-dongle sæt RXTX2 00014102 00014103 Muster Bluetooth-audio-dongle sæt RXTX2 Indhold: - Bluetooth sender-dongle - Bluetooth modtager-dongle - øreproptelefon - 1 x ladekabel USB på mini-usb (til sender eller modtager) - lynvejledning

Læs mere

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Smart Baby Monitor Manual

Smart Baby Monitor Manual Smart Baby Monitor Manual Inside the box Smart Baby Monitor Pose Holder til sengen Li-ion batteri Strømadaptor + 3 landespecifikke adaptorer Manual 2 Tak fordi du har valgt Smart Baby Monitor Overvåg dit

Læs mere

OVERENSSTEMMELSES ERKLÆRING

OVERENSSTEMMELSES ERKLÆRING OVERENSSTEMMELSES ERKLÆRING Vi, undertegnede, Firma: Adresse: TE-Group NV Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIEN erklære, at følgende udstyr: Produktnavn: Produkt Type: Mr. Handsfree Blue Easy Bluetooth

Læs mere

JABRA BIZ 2400 II. Brugervejledning. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Brugervejledning. jabra.com/biz2400 Brugervejledning jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/ S. Alle andre varemærker heri tilhører

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Babyalarm 7010 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Dansk Manual. Oversigt 1: Justerbar bøjle. LED indikator. Opladning. b) I brug

Dansk Manual. Oversigt 1: Justerbar bøjle. LED indikator. Opladning. b) I brug Dansk Manual Oversigt 1: Justerbar bøjle 4: LED indikator a) Opladning LED indikator Rød LED er tændt Rød LED er slukket b) I brug LED indikator Rød og blå LED blinker på skift Blå LED blinker hvert 3.

Læs mere