Rytmisk Sommer. 16. juli juli

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rytmisk Sommer. 16. juli juli"

Transkript

1 Rytmisk Sommer 16. juli juli 2017

2 Velkommen til Rytmisk Sommer 2017 Jeg glæder mig over igen at få lov til at være en del af dette fantastiske stævne. Rytmisk Sommer er blevet et stævne med mange stolte traditioner. Vi oplever en meget stor interesse for vores sangskriver og producer linje, og derfor har vi i år taget vores erfaringer med fra sidste år, hvor vi oplevede en stor tilslutning til netop denne linje. Vi har selvfølgelig også vores populære hold med fokus på forskellige genrer. Igen i år inviterer vi indenfor til 14 dage med fordybelse, fælleskab og selvfølgelig en masse musik. Du får mulighed for at udfordre dig selv musisk såvel som menneskeligt, hvad enten du vælger at fordybe dig i sammenspil eller Sangskrivning & Produktion. Jeg glæder mig til at invitere dig indenfor til et kursus, hvor du selv kan prøve hvad 14 dage i smukke omgivelser med fælleskab, musik og plads til forskellighed kan gøre ved krop og sind. På dette stævne vil morgensamlingens livsoplysende indhold, debataftener, foredrag, æstetiske oplevelser og selvfølgelig en masse vidunderlig musik blive forenet. Det smukke er, at ingen af os kan skabe den særlige Rytmisk Sommer stævne stemning alene. Rytmisk Sommer handler om musik, og som sådan er fagligheden i højsædet. Det handler i lige så høj grad om at mødes til Jamsessions i caféen, om debatten rundt om bålet de sene aftentimer, og den reflekterende tid alene i vores smukke omgivende natur. Rytmisk Sommer henvender sig til alle. Kurset er kendt for sine dygtige og engagerede lærere, og dette år er ingen undtagelse. Gengangere vil kunne glæde sig over et gensyn med flere lærere

3 og dette år byder også på et velkommen til nye. De vil alle gøre sig umage for at give dig en uforglemmelig oplevelse. Dette års genrer, niveau og lærere. Her er plads til alle niveauer. For at få så stort udbytte som muligt ud af de 2 uger er det vigtigt, at vi i planlægningen kan tage hensyn til, at niveauerne på de enkelte hold passer så godt sammen som muligt. Derfor er det vigtigt, at du læser lærernes beskrivelser af hold og niveau grundigt igennem før tilmelding. Når du sender din tilmelding vil du modtage en bekræftelse pr. mail fra Den Rytmiske Højskoles kontor. Vær opmærksom på at den endelige holdfordeling først laves i maj netop for at få niveau og holdønsker til at passe sammen. Du vil blive kontaktet, hvis der er spørgsmål til din tilmelding. Der er altid rift om pladserne på Rytmisk Sommer Så tøv ikke! meld dig til allerede i dag! Jeg glæder mig til at skabe et fantastisk Rytmisk Sommer 2017 sammen med dig. Kærlig hilsen Rasmus Grosell Stævneleder

4 Holdene Hold 1. Soul/R n B -og det der ligner ved Niels H.P. (øvet/rutineret) Vi vil ikke lade os begrænse af genrer men spille sange, vi føler har soul. Vi vil arrangere sangene på vores måde ud fra de musikere vi er. Arrangementerne af de sange vi kender er jo blevet til som følge af valg taget af de musikere, der var til stede under indspilningerne. Du skal være rutineret på dit instrument. Kunne læse becifringer og være indstillet på at lytte roller af og byde ind med egne idéer. Sangerne skal være klar på at synge kor for hinanden og være friske på at improvisere. Besætning: trommer, percussion, bas, guitar, keyboard, blæsere, sangere.

5 Hold 2. Jazz ved Fredrik Damsgaard (øvet/rutineret) På jazzholdet vil vi i år spille musik, der bliver omfavnet af jazzens elementer. Det kunne være en helt straight jazzstandart, bossa eller ballade men også musik fra en anden genre, som vi laver om til vores jazzstandart. På holdet skal man have et godt kendskab til akkorder, skalaer og have en vis rutine på sit instrument. Åbenhed overfor musikalske inputs og idéer forventes. Besætning: trommer, percussion, bas, guitar, piano/keyboard, blæsere, sangere. Hold 3. New Orleans En verden af musik ved Morten Fischer (begynder/medium) Vi skal spille en masse fede numre fra New Orleans. En musikalsk suppe der er kogt på musiktraditioner fra især Afrika, Europa, Cuba og Sydamerika. Mardi Gras, begravelsesoptog, gospel, second-line street beat, boogie woogie og shuffle for bare at nævne en bid af kagen. Vi holder os ikke tilbage for at spille noget latin, cubansk eller andet eksotisk musik, der går lige i danseskoene. Musikken går i kroppen og bringer smilet frem, og imens kommer vi omkring dynamik, sang & bevægelse, udstråling, metrik og kommunikation på scenen. Tag gerne lidt festligt tøj med. Jeg sørger for halskæder, det bliver en fest!

6 Hold 4. Rytmisk Sommers Benhårde sessionband ved Frederik Vedersø (medium/øvet) Rytmisk Sommers benhårde session orkester.dette hold skal arbejde med at realisere nogle af de sange der bliver skrevet på Rytmisk Sommers S/P hold. I den første uge vil vi arbejde med nogle af mine numre og evt. nogle af jeres? Kort sagt er dette et hold for dig der vil arbejde med nyt materiale og være med til at sætte dit præg på musikken. Vi står på skuldrene af berømte backing og session bands som fx The Funk Brothers, der spillede på et hav af plader med Motown navne som Artha Franklin, Marvin Gaye, Jackson 5 etc Vi går dog lidt mere moderne til værks og skal både spille rock, pop, electro, folk, indie og hvad de kære sangskrivere ellers smider i hovedet på os. Vi skal arbejde med stilforståelse, arrangement, dynamik, form, time og performance. Vi æder alt lige fra det sparsomme til det storladne. Måske er der numre, hvor vi barberer alt væk og forvandler os til et minimalt percussion orkester. Måske er der numre, hvor vi maler med den helt brede pensel, producerer fyldige backtracks og trigger samples. Vi gør det vi skal for at præsentere materialet, så frækt, spændende og tjekket som muligt. Åbenhed, kreativitet og godt humør er afgørende på dette hold. Besætning: Trommer (gerne 2), Percussion, Bas/Synth, Så mange guitarister som muligt, Keyboards/Piano/Synth, Elektronik/Sequencer/DAW. Korsangere, blæsere og strygere er mere end velkomne.

7 Hold 5. Sangskriver- og producerholdet ved Michael Roepstorff, Lars Emil Foder, Nana Schwartzlose, Dan Stangerup og David Dyhr. (begynder/øvede/rutinerede) Brænder du for at skrive dine egne sange og skabe musik fra bunden? Vil du gå på opdagelse i din egen kreativitet? Så er sangskriver- og producerholdet noget for dig. Med skolens mange studiefaciliteter som omdrejningspunkt får du mulighed for at udvikle og komponere din egen musik, skrive tekster og fordybe dig i tekstforfatningens univers, arrangere, indspille og mixe din musik. Fordi den kreative proces er meget forskellig fra person til person, giver holdets tre lærere dig gode muligheder for at sammensætte et sommerkursus, der passer til dig enten som sangskriver, tekstforfatter, arrangør, producer eller noget helt femte. Vi gennemgår forskellige redskaber til både sangskrivning og produktion og lader ideerne flyde. Undervisningen foregår i enten ProTools eller Logic, men du kan også vælge at fokusere på at skrive sange uden brug af computer. Målet for kurset er at skabe et værk. Det kan være en færdig produktion, som du har indspillet og mixet, eller det kan være en håndfuld sange, du har skrevet på kurset, og som du fremfører. Der arbejdes intensivt og seriøst under hyggelige og afslappede rammer. Med plads til både fordybelse og humor. Du bedes i tilmeldingen anføre, om du vil arbejde hen imod en livefremførelse eller en studieindspilning. Live: Der skal arbejdes hen imod en livefremførsel med DRHs benhårde sessionband. I dialog med underviserne samles trådene og de kreative valg produceres færdig med bandet. Studie: Her skal din sangskrivning kulminere med en produktion som i samarbejde med undervisere og medkursister bliver indspillet og får sig helt eget unikke udtryk. Studieproduktionen bliver til slut mastereret færdig af Dan Stangerup, og vil blive fremført til afslutningskoncerten.

8 LÆRERNE Niels H.P. Sanger, sangskriver og Percussionist. Har udgivet CDer og turneret i Europa Asien og USA med bl.a. Ridin Thumb, eget orkester og Hanne Boel. Har været omkring Det Rytmiske Musikkonservatorium i Kbh. Desuden uddannet lærer i Complete vocal technique fra Complete Vocal institute (CVI). Undervist i sammenspil på MGK, Rytmekons, Det Jyske Musikkonservatorium, og Den Rytmiske Højskole i Vig. Underviser for tiden i sang på Complete Vocal Institute og Rytmisk Center (Intensivt musikkursus). Giver CVI masterclasses i ind og udland. Fredrik Damsgaard Fredrik Damsgaard er uddannet som musiker fra Rytmisk Konservatorium med kontrabas som hovedfag på den femårige diplomuddanse, hvor han blev færdig i år Fredrik har siden færdiggørelsen af studiet levet som musiker med alverdens kunstnere fra alle musikgenre og har spillet tonsvis af teater/ musicals og medvirket i div. tv-shows. Fredrik medvirker på over 80 indspilninger med bl.a. Tim Christensen, Michael Falch, Søren Kragh-Jacobsen, Hanne Boel, Kira and the kindred spirits, Søs Fenger om mange mange andre. Fredrik er bl.a. kendt for sit arbejde med Søs Fenger og har desuden turneret i det meste af verden; Bali med New Jungle Orkester, Kina med Jens Lysdal, USA med Kevin Welch, Brasilien med Steen Rasmussen/ Paulo Braga. Derudover er Fredrik fast tilknyttet Nikolaj Cederholm s teaterkoncerter ( Come Together, Hey Jude m.fl.)

9 Frederik Vedersø Frederik har turneret ekstensivt i Danmark og Europa med henholdsvis The White Album og The Eclectic Moniker den sidste håndfuld år og optræder også som solist i diverse sammenhænge, senest fx med Bowie Tribute - En hyldestkoncert, eller i mindre konstellationer med fx Søs Fenger, Pernille Rosendahl eller Gustaf Ljunggren. Udover de 2 bands har frederik en bred genremæssig baggrund bl.a. indenfor folkemusik, jazz og alternativ rock og er uddannet guitarist fra Odense Kons i Har også spillet med QUARTz (Andreas Lang, Mads la Cour) og Helene Blum/Harald Haugård Band. Morten Fischer Pianist, sanger og sangskriver. Uddannet på rytmisk musikkonservatorium. Han er kapelmester i bandet Nola Love, der hurtigt har fået et solidt tag i den danske New Orleans scene. Bandet spiller selvkomponeret dansksproget New Orleans musik, som den lyder i Danmark anno Bandet udgav sin første plade i september Afløser i andre bands indenfor genren bl.a. Jazz Five, har haft mange faste tjanser i diverse kor og er en fast del af KC Teambuilding, der laver gospel-teambuilding-workshops for bl.a. det offentlige og det private erhvervsliv. Har mange års erfaring som underviser i både solo- og bandsammenhæng (klassisk, pop, New Orleans, latin m.m.) og har undervist på Den Rytmiske Højskole i Vig samt flere folkeskoler, musikskoler og efterskoler.

10 Nana Schwartzlose Er sanger/musiker. Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i Har udgivet albums med hendes egne originale projekter: Nana Schwartzlose (pop/songwriter). Terminal Argh (elektronisk pop) Fabric (lounge diva pop). Har siden 2011 Spillet/sunget/komponeret/turneret med danske teatre ( Randers Teater, Cafe Liva, Nørregaards Teater, Team Teatret. Lead/kor/musiker på andres projekter og coverbands (fast med i 80er bandet Hvide Løgne) Har undervist på: Den Rytmiske Højskole, Ærø folkehøjskole, Oure performance linje, Rytmisk Center, musikskoler mm. Læs og hør mere om Nana på: Michael Roepstorff, Keyboardspiller, Organist og Producer. Spiller bredt fra pop til jazz og sniger sig også lidt rundt i det klassiske i hvervet som organist. Arbejder med at mixe og producere plader for danske artister og holder mest af ikke at tænke i kasser. Har spillet og indspillet i både ind- og udland med navne som Aura, Barbara Moleko, Nabiha, Sebastian Lind, Stoffer & Maskinen med mange flere. Har været repetitør på Statens Teaterskole, Complete Vocal Institute, Anne Rosing Instituttet og ikke mindst DRH.

11 Dan Stangerup Er arrangør, komponist, producer og keyboardist. Har spillet og produceret for en lang række danske såvel som udenlandske kunstnere. Bl.a. Angelique Kidjo, Søs Fenger, Etta Cameron, Jokeren, Outlandish, Søren Sko, Scarbee og m.fl. Dan er ekspert i tidens produktionsværktøjer, og har en dyb passion for at undervise i alt, hvad der er strømførende og kan forklare hvordan man skaber de mest kreative og intuitive arbejdsgange (workflows) uden at miste grundideerne og sig selv undervejs. Dan har været tilknyttet DRH som underviser siden 1999 og har bl.a. været en af initiativtagerne til skolens Sangskriver og Producerlinie. Lars Emil Foder. Sanger/sangskriver, musiker og digter og uddannet i filosofi ved Københavns Universitet. Han er frontmand i bandet L.E.F. & De Langsomme Lyn og har bl.a. udgivet den tværkunstneriske ep-bog Natatlas med sange, digte og grafik. Lars Emil har undervist i mange sammenhænge i sangskrivning, lyrik og filosofi, bl.a. på Den Rytmiske Højskole. Derudover er han initiativtager og arrangør af flere kulturarrangementer, bl.a. Lille Bogdag, og redaktør og bidragsyder til antologien OEHL #1 Den poet har pels.

12 PROGRAM Søndag den 16. juli: Ankomst og indkvartering Aftensmad Samlet velkomst og præsentation. Dagsprogram: 8.30 Morgenmad 9.30 Morgensamling Undervisning Fredag den 28. juli: Frokost 8.30 Morgenmad Undervisning 9.30 Morgensamling Aftensmad Undervisning Evt. aftenarrangement Frokost Forberedelse til Lørdag den 22. juli: aftenkoncerten og 9.00 Mokost oprydning i husene Opsamling på holdene Festmiddag Strandtur Afslutningskoncert Aftenarrangement og fest. Søndag den 23. juli: Lørdag den 29. juli: 9.00 Mokost 8.30 Morgenmad Fridag til afslapning og 9.30 Pakke og forlade samvær mv. værelser Morgensamling Aflevere nøgler og afrejse. Der kan forekomme mindre ændringer i programmet

13 ANDRE AKTIVITETER Som det fremgår af ugeskemaet afholdes der - udover undervisning på holdene - forskellige workshops og højskoleaftener med aktuelt indhold. Det betyder, at selv om vi tager udgangspunkt i det faglige, så handler det også om musikken i bredere forstand, om hvordan vi kan blive bedre til at tage del i vores eget liv og vores fælles liv. Det vil skinne igennem i den daglige undervisning, hvor fokus er ligeså meget på spørgsmålet om Musikkens hvorfor som på Musikkens hvordan. Højskoleaftenerne er ingen undtagelse herfra. De vil sætte fokus på aktuelle og spændende fortællinger som udgangspunkt for den fælles samtale. PRAKTISKE OPLYSNINGER Pris kr. for hele forløbet. Prisen dækker undervisning samt kost og logi. Indlogering Som udgangspunkt indlogeres alle deltagere på dobbeltværelser i ét af skolens kursisthuse (hver med plads til ca. 10 kursister). Husene rummer tre til fire badeværelser, opholdsstue, the-køkken samt vaskemaskine, tørretumbler og trådløst internet. Skolen råder over meget få enkeltværelser. Hvis du efter eget ønske får tildelt et enkeltværelse koster det 1.500,00 kr. ekstra. Udstyr Skolen råder over det meste af det udstyr der skal bruges i undervisningen. Dog skal man selv medbringe egne instrumenter. Ring, hvis du er i tvivl. Rygepolitik Højskolen er røgfri. Det gælder både vores undervisningsfløj samt kursisthusene.

14 Beliggenhed Den Rytmiske Højskole ligger ved Vig i Odsherred - mellem Nykøbing Sj. og Holbæk - og er centralt placeret uanset hvor i landet du kommer fra. Linje 888, der kører mellem forskellige jyske byer og København har fået stoppested i Vig. Tilmelding Tilmeld dig via hjemmesiden. Tilmeldingen er gældende, når vi har bekræftet modtagelsen af depositum (1.000 kr.). Restbeløbet skal betales senest 16/ Ved framelding senere end 2 måneder før kursusstart får du ikke dit depositum retur. Ved framelding senere end 1 måned før kursusstart er hele betalingen tabt. Du kan tegne en afbestillingsforsikring (ved sygdom) hos Europæiske på 6 % af prisen. Se mere på deres hjemmeside, (forsikringen skal købes før eller samtidigt med betaling af depositum) Undervisningsholdene bliver endelig sammensat i maj måned. Kursusleder Rasmus Grosell er kursusleder. Skulle der være spørgsmål, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside drh.dk sende en mail til Rasmus på rg@drh.dk eller ringe til kontoret. Vi har åbent for telefoniske henvendelser på hverdage mellem 9.00 og Tlf På hele lærerholdets vegne bydes I alle endnu en gang velkommen til årets musikalske oplevelse!

Rytmisk Sommer. 22.juli- 28.juli

Rytmisk Sommer. 22.juli- 28.juli Rytmisk Sommer. 22.juli- 28.juli 2018 Velkommen til Rytmisk Sommer 2018 Jeg glæder mig over igen at være en del af dette fantastiske stævne. I år har forskellige strukturelle ændringer gjort, at vi præsenterer

Læs mere

Rytmisk Sommer. 10. juli - 23. juli

Rytmisk Sommer. 10. juli - 23. juli Rytmisk Sommer 10. juli - 23. juli 2016 Velkommen til Rytmisk Sommer 2016 I år er jubilæumsår for Den Rytmiske Højskole. 25 år med mange stolte traditioner. En af dem er sommerstævnet Rytmisk Sommer som

Læs mere

Rytmisk Sommer. d. 21. juli til 27. juli 2019

Rytmisk Sommer. d. 21. juli til 27. juli 2019 Rytmisk Sommer d. 21. juli til 27. juli 2019 1 Velkommen til Rytmisk Sommer 2019 Kære alle. Så er det ved tiden, at vi skal tænke på, hvad vi skal bedrive, når sommeren igen folder sit himmeltelt udover

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 5. juli - 11. juli 2015 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 3. juli - 9. juli 2016 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort højskolekursus

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 26. juni - 2. juli 2016 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og og AOF Gladsaxe. Kære sommerkursist Dette skrives i den kolde vintertid, men det luner når jeg

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 5. juli - 11. juli 2015 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort

Læs mere

Hej! www.drh.dk. - der kan du også se en lang række fortællende billeder i vores galleri.

Hej! www.drh.dk. - der kan du også se en lang række fortællende billeder i vores galleri. Hej! Vi vil her give dig en række svar på konkrete spørgsmål, du kan have, fx kursusstart, kursuslængde, pris og fag. Du kan få mange flere oplysninger på; www.drh.dk - der kan du også se en lang række

Læs mere

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 28. juni - 4. juli 2015 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og og AOF Gladsaxe. Kære sommerkursist Dette skrives i den kolde vintertid, men det luner når jeg

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 15. juli - 21. juli 2018 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Hej! www.drh.dk. Hvad er Den Rytmiske Højskole?

Hej! www.drh.dk. Hvad er Den Rytmiske Højskole? Hej! Vi vil her give dig en række svar på konkrete spørgsmål, du kan have, fx kursusstart, kursuslængde, pris og fag. Du kan få mange flere oplysninger på; www.drh.dk - der kan du også se en lang række

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 27. juni - 3. juli 2010 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og H-O-F Gentofte. Kære sommerkursist Der er efterhånden mange traditioner forbundet med vores sommerkursus.

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Send din harmonika på højskole

Send din harmonika på højskole 2014 Send din harmonika på højskole Uge 31 27/7 3/8 2014 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum.

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Velkommen til information om Den Rytmiske Højskole

Velkommen til information om Den Rytmiske Højskole Velkommen til information om Den Rytmiske Højskole Vi vil her give dig en række informationer om fx, kursusstart, kursuslængde, pris og fag. Du kan få mange flere oplysninger på; drh.dk - der kan du også

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Syng glæden løs! 26. juli 1. august 2015

Syng glæden løs! 26. juli 1. august 2015 Syng glæden løs! 26. juli 1. august 2015 Velkommen Sang & Livsglæde I vores del af verden går mange rundt og lægger låg på sig selv. Selv utæmmet glæde synes blandt voksne at skulle have en årsag. Gennem

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 28. juni - 4. juli 2015 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og og AOF Gladsaxe. Kære sommerkursist Dette skrives i den kolde vintertid, men det luner når jeg

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Kære venner Så er det tid til at tilmelde sig BørneMusikTræf 2011! Det bliver denne gang på LangeLand

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016

FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016 WORKSHOPS UDFLUGT KOR OG FÆLLESSANG KONCERT MED DISSING, DISSING & LAS FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016 - I BØRNENES FODSPOR OLLERUP EFTERSKOLE FORÆLDREKURSUS 30. JUNI - 3. JULI 2016 - I BØRNENES FODSPOR

Læs mere

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år Absalonsgade 8, 1658 Kbh. V E-mail: post@vesterbro-ungdomsgaard.dk www.vesterbro-ungdomsgaard.dk Tlf.: 3355 0080 TILMELDINGER MUSIKBUTIKKEN Vesterbro

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

Skriv din livshistorie november 2018

Skriv din livshistorie november 2018 Skriv din livshistorie 11.-17. november 2018 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 1. juli - 7. juli 2018 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og og AOF Gladsaxe. Kære sommerkursist Dette skrives i den kolde vintertid, men det luner når jeg tænker

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

INFORMATION DEN RYTMISKE HØJSKOLE

INFORMATION DEN RYTMISKE HØJSKOLE INFORMATION OM DEN RYTMISKE HØJSKOLE VELKOMMEN Information om Den Rytmiske Højskole Vi vil her give dig en række informationer om lange kurser på Den Rytmiske Højskole som fx kursuslængde, pris og fag.

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 14. juli - 20. juli 2019 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Journalistik. 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN

Journalistik. 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Journalistik 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Drømmer du om at blive journalist? Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her kan du

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Arkitektur 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med arkitektur? Drømmer du om at komme ind på Arkitektskolen Aarhus eller Kunstakademiets Arkitektskole? Så kræver det en forståelse

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 1-2-3-4 Så kan vi endelig præsentere det nye Almus skema og de nye lærere for jer. Skemaet har været lidt af et puslespil, i forhold til alles ønsker

Læs mere

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17.

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Journalistik. 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN

Journalistik. 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Journalistik 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Drømmer du om at blive journalist? Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 Et forrygende efterår står for døren - et efterår, hvor vi skal sole os i skæret af de bugnende frugter, bade os i skønne sange og melodier og gribe emner med saft og kraft,

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 03.09.17 09.09.17 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17.

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere