Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K."

Transkript

1 Kampreferater Randers Freja U15 M Aabybro - Randers Freja: 1-3 Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Udskiftere: Magnus Ø, Magnus B. og Theodor Målscorer: Jonathan, Alexander og Theodor. En sejr i denne kamp ville sikre holdet første pladsen i puljen, så der var meget på spil. Efter nederlaget til Åbybro i vores første møde, var der noget at revanchere. Det var også et hold, der var fuldt fokuseret fra første fløjt. Kampen fik en god start med aggressive Freja spillere. Aabybro var under pres var starten af. Vi havde flere gode muligheder, især efter standardsituationer, men forløsningen kom midtvejs i første halvleg, da Jonathan tog et godt dybdeløb. Han fik en god aflevering og sparkede resolut bolden i målet. Efter 25 min. kom Magnus B. på banen og efter kun 5 sek. Var han tæt på at heade bolden i mål, men nåede lige nøjagtig ikke frem til bolden. Kort tid sparker Alexander et frispark fra venstre side mod målet. Målmanden kom lidt for langt ud og bolden strøg over ham og i mål til 2-0. Pause. Vi talte om, at vi skulle bevare det tryk, som vi havde lagt på Aabybro og at vi ikke måtte slække på markeringerne, så skulle vores aggressivitet nok skabe chancer. I var halvvejs mod vores triumf. Anden halvleg startede perfekt da indskiftede Theodor scorede til 3-0 efter bare 5 min. Målmanden parerede et skud, og Theodor var hurtigt over riposten og scorede sikkert. Resten af kampen blev en rolig omgang. Vi fik tilspillet et par halve chancer, men uden for alvor at blive farlige. I sidste min. fik Aabybro reduceret. På det tidspunkt havde vi foretaget en del udskiftninger og havde flere spillere på andre en deres normale pladser. Kampen blev fløjtet af og alle brød ud i jubel med sang og champagne sprøjt. Herfra skal der lyde et stort tillykke til drengene med pulje sejren i M1.

2 Hobro IK Randers Freja 0 2 En svær udekamp ventede os i Hobro denne aften, og kravet til drengene var ubetinget en sejr efter det uafgjorte resultat mod Løgstør IF. Kampen startede nervøst, og spillet foregik meget på midten af banen. Som kampen skred frem, fik vi tilkæmpet os initiativet, og efter et kvarter havde vi allerede haft tre afslutninger på træværket. Skulle det igen blive en uafgjort kamp, synes alle at tænke, men Hobro hjalp os i gang lige før pausen, da et hovedstød på vej i mål blev standset med hånden i feltet straffe. Dennis Aslani fik den tunge byrde at sparke, og han var kold som en december nat. Stor jubel og fortjent 1 0 til os. Samtidig fik Hobrospilleren rødt kort, og så var der lagt op til massivt pres i anden halvleg. Den startede vi så også noget nervøst, men det fysiske overtag blev mere og mere markant som halvlegen skred frem. Jonathan Fejborg scorede et klassemål efter et sololøb over en halv bane, og så var kampen afgjort. Vi var noget uskarpe de sidste 15 minutter, og det var Hobro nok godt tilfredse med. Selv om vi ikke for scoret nok, så er det flot af drengene at de producerer så mange muligheder. Flot 2. halvleg med en god offensiv indstilling til kampen.

3 Randers Freja Vejgaard 3-1 Opstilling: Mads Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Magnus Ø, Magnus K, Martin og Magnus B. Udskiftere: Marcus M, Nicklas og Theodor Denne sidste lørdag i maj var der lagt op til topopgør i Randers. I den anledning var kampen flyttet til AutoC Park, hvilket i øvrigt var en stor oplevelse for drengene også for Vejgaard. Tak til Lars W. for at dette kunne lade sig gøre. Marcus Mørup, stadig ikke 100% klar efter skade og Jon (skadet), indgik ikke i truppen, som bortset fra Mads bestod af spillere fra vores egen trup. Efter nederlaget i onsdags til Åbybro var alle klar over, at man ALDRIG må hvile på laurbærrene. Det var også et hold, der var fuldt fokuseret fra det tidspunkt vi mødte. Kampen fik en god start med aggressive Freja spillere. Efter 5 min. fik vi den første chance, da Magnus B, med en flot 1. berøring med brystet spillede sig selv fri i feltet, men afslutningen røg lige forbi målet. Begge hold havde afslutninger på overliggeren inden kampens første mål. Bolden blev spillet ned til Vejgaards målmand, der blev tacklet af Magnus K., da han ville sparke bolden væk. I stedet for at blive sparket op mod midten af banen, røg bolden i mål. Fantastisk arbejde af Magnus K. Pause. Vi talte om, at vi skulle bevare det tryk, som vi havde lagt på Vejgaard, og at vi ikke måtte slække på markeringerne, så skulle vores aggressivitet nok skabe chancer. 2. halvleg forløb fuldstændig, som vi kunne have drømt om. Efter et hjørnespark, header Magnus B, bolden ind bag en chanceløs Vejgaard målmand. Midt i halvlegen falder afgørelsen. Magnus B. løber ud i venstre side og modtager bolden. Han dribler hurtigt ind i feltet mod målet fra en lidt spids vinkel. Målmanden lokkes til at tro, at bolden afleveres på tværs, men i stedet scorer Magnus B. sikkert med et hårdt spark mod forreste stolpe. Et fantastisk mål af en storspillede Magnus B.

4 Vejgaard fik chancen for at reducere på straffespark, men Mads havde læst skytten og reddede flot. Med 10 min. igen kunne Mads dog ikke hindre en Vejgaard scoring. En flot afslutning fra kanten af feltet tog overliggeren og strøg i mål. Vejgaard kom dog ikke tættere, og de sidste minutter blev heldigvis aldrig så nervøse, som de kunne være blevet med yderligere en reducering. Det var en stor kamp af hele holdet, som trætte smed sig i græsset efter kampen. Forsvaret havde styr på deres offensive spillere, og vores centrale midtbane med Jonathan og Morten sled og slæbte som vanvittige og forhindrede stor set alt deres opspil. Tak til drengene for en super indsats, og lad os så blive enige om, at indstillingen skal være sådan hver gang. Tak for god opbakning på tribunen.

5 Randers Freja U15 Åbybro IF 0-3 Så kom den, den berømte off-day. Efter en suveræn start på sæsonen og en meget fortjent sejr i Ålborg City Cup blev det hverdag igen. Det var top mod bund og det kunne ses. I starten af kampen hvor vi kombinerede godt og kom til flere kæmpe chancer, men bolden ville ikke ind i dag. 0-0 ved pausen og alle var fortrøstningsfulde, det skulle nok komme. Men det gjorde det ikke i dag, og vi spillede en rædselsfuld anden halvleg, hvor Åbybro skal have ros for en god omstillingsfase. Vi brændte også i anden halvleg flere store muligheder, og det var ikke vores aften. Vi må alle påtage os et ansvar for dette resultat, og vi troede nok at træerne voksede ind i himlen. Det gjorde de så ikke, og der skal helt andre boller på suppen, når Vejgård kommer på besøg på lørdag. Vi tog for let på opgaven i dag, både fra træner/leder side og fra spillersiden. Det sker ikke igen Nu gælder det ikke bare 1. pladsen i puljen og tre point på lørdag, nu gælder det Ære og stolthed. Vi er klar på lørdag igen

6 Rosendal/Arden Randers Freja 0 1 Opstilling: Mark Jacob, Emil, Denis, Martin Morten, Jonathan Magnus Ø, Jeppe, Theodor Magnus K. Udskiftere: Magnus B, Jon og Marcus Madsen Målscorer: Martin Jensen Det blev en skøn torsdag aften i Arden med herligt forårsvejr og en sejr. Man må i den grad lade Rosendal/Arden, at de kæmpede deres chance. Efter 0 4 mod Vejgaard kom de ind til kampen med vilje og gejst. Det er dog synd for dem, at kommunen stiller så dårlig en bane til rådighed den var meget dårlig og utrolig svær at spille fodbold på. Der blev nærmest ikke spillet fodbold, men sparket fodbold desværre. Det blev aldrig rigtig kønt. Indstilling var dog god, selvom vi manglede % i forhold til kampen i mandags i Vejgaard. Denne kamp viste også, at vi skal blive ved med at tro på at man kan vinde, indtil der er fløjtet af. Martin Jensen tog sagen i egen hånd (eller støvle). På kanten af feltet tog han et træk til venstre og sparkede med venstre benet bolden i det lange hjørne, uden chance for deres målmand. Dejligt for altid hårdt kæmpende Martin at han fik scoret. Lige inden havde Jeppe en stor chance, da Jacob hurtigt tog et frispark og spillede Jeppe fri i midten af feltet. Jeppe fik bolden med og afsluttede resolut, men deres målmand diskede op med en super redning. Ellers var det en chancefattig fodboldkamp, hvor der var optræk til muligheder, men dels manglede skarpheden og dels var banen umulig. Magnus Ødum havde dog i første halvleg en god afslutning, som gik lige over overliggeren. Jeg vil slutte som sidst med at nævne, at det var en god præstation af holdet og en fortjent sejr. En kamp som igen viste, at der skal kæmpes og ydes for at vinde fodboldkampe, men det blev der så sandelig også.

7 Vejgaard Randers Freja 0 2 Opstilling: Mark Jacob, Emil, Denis, Martin Oliver F, Jonathan Magnus Ø, Jeppe, Marcus Ma. Magnus K. Udskiftere: Morten, Nicklas og Alexander Denne kolde mandag aften i Vejgaard var der tidligt på sæsonen lagt op til et topopgør mellem rækkens indtil da to ubesejrede hold. Der blæste en kraftig vind fra et hjørne til modsatte hjørne. Vejgaard lagde tryk på fra starten af, men stille og roligt fik vi overtaget og begyndte at skabe chancer, dog uden at vi blev virkelig farlige. Det var en kamp med meget høj intensitet og højt tempo. Vi havde dog spilovertaget og holdt Vejgaard fra chancer i første halvleg, som sluttede 0 0. Kort før pausen kom Alexander på banen som venstre back og Martin blev rykket frem som venstre kant. I pausen kom Morten ind på den centrale midtbane, og Nicklas kom ind som angriber. Fra 2. halvlegs start spillede vi i mod vinden. Vi var derfor tvunget til at spille bolden langs jorden, og det bekom åbenbart holdet rigtig godt. Vi havde kontrol over kampen og fik efter 60 min. scoret på et flot langskud med venstrebenet fra Denis. Kort efter endte et langt indlæg ind i straffesparksfeltet for fødderne af Morten, som efter en smuk første berøring køligt udplacerede deres målmand. Herefter skiftede Vejgaard om til at spille med 3 mand i forsvaret og spille med lange afleveringer frem mod vores straffesparksfelt. Det resulterede i et par store chancer, som Mark dog på fornem vis reddede. Vejgaards formationsændring gav også os nogle gode kontrachancer, men vi formåede ikke at udnytte de chancer vi fik. Alt i alt var det en super præstation af holdet og en fortjent sejr. En kamp som viste, at der skal kæmpes og ydes for at vinde fodboldkampe, men det blev der så sandelig også.

8 Randers Freja Hobro IK 3 1 Sikke en dejlig forårsdag, hvor vi kunne byde velkommen til Hobro. Det var en kamp, der ville definere det videre forløb for foråret, og vi var bare klar fra start. Vi skulle revanchere sidste weekend lidt sløje indsats, hvor vi dog fik vendt det truende nederlag til sidst. Vi lagde ud i flot stil og fik hurtigt overtaget i kampen, og det var et kanonmål af anfører Emil Reinhardt, der satte os i gang efter 15 minutter. Et godt hjørne blev ikke clearet ordentligt, og endte ved Emil, der elegant loppede bolden i mål ved fjerneste stolpe. Så ville Magnus K. pludselig lege med, og selv om Hobro havde godt fat i ham gennem kampen, skulle der blot en blottelse til, så stak Magnus af og scorede sikkert på friløberen. 2. halvleg startede med en fejl i vores forsvar, der ikke kunne se bolden i den skarpe sol, og ud af ingenting scorede Hobro på deres første chance i kampen. Det rystede os lidt, og det tog lige 10 minutter at ryste den mavepuster af os. Men så tog vi igen kontrollen på kampen, og da Magnus K. scorede sit 2. mål i kampen, var sagen afgjort. Kanon start på sæsonen med 6 point i de første kampe. Den dobbelte målscorer Magnus K. i nærkamp om bolden.

9 Løgstør IF Randers Freja 2-3 Endelig kom foråret til landet og den længe ventede første turneringkamp. Vi skulle en tur til Løgstør IF, som havde tabt deres første kamp til Arden/ Rosendal, så der ventede en tændt modstander på os i den kraftige vind på Løgstør stadion. Og der var modvind fra første fløjt, og vi havde endog meget svært ved at få kontrol over kampen, og da Dennis var så uheldig at lave en for kort tilbagelægning efter et kvarters spil, var vi bagud 1-0. Vores spil fungerede ikke i første halvleg, men en indskiftning af Morten Nielsen på central midtbane og et par små justeringer gjorde, at vi fik en smule bedre fat i spillet. Dennis brændte en kæmpe chance efter et frispark efter få minutter, ellers havde vi stor set ingen muligheder i første halvleg. Anden halvleg var også langt fra vanligt niveau, og da Løgstør efter 20 minutter bragte sig på 2-0 synes alt håb ude. Men, men man spiller jo 2 x 35 minutter, og en regulering så vi spillede 3 i forsvaret ændrede kampen totalt. Nu var der bid i markeringerne, vi holdt presset på modstandere, og da Simon K reducerede til 1-2 på et flot skud var lunten tændt og det ene angreb efter det andet bølgede frem mod Løgstør målet. To mål af Magnus Boye i kampens sidste 10 minutter, det sidste efter 36 minutter i anden halvleg gjorde, at vi fik vendt et truende nederlag til en vel nok fortjent sejr. Kanon moral af drengene.

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

U13-1 ubesejret i tysk topturnering

U13-1 ubesejret i tysk topturnering U13-1 ubesejret i tysk topturnering For fjerde gang deltog Randers Frejas U13-1 hold i den tyske topturnering nær Karlsruhe. Denne gang var det den talentfulde årgang 2000-trup, som fik oplevelsen og fornøjelsen.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

U14-1 til KB-Cup 2013

U14-1 til KB-Cup 2013 U14-1 til KB-Cup 2013 Igen i år deltog Randers Freja i elitestævnet KB-Cup. Som sædvanligt med tre hold U13, U14 og U15. Sidste år kom årgang 2000 helt frem til finalen, og det var også ambitionen denne

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Kampreferater - 2005 Damer 7MK 1E

Kampreferater - 2005 Damer 7MK 1E Kampreferater - 2005 Damer 7MK 1E Ude mod Amager U. (3-0)... 2 Ude mod Brønshøj (3-3)... 2 Hjemme mod FB (3-4)... 3 Hjemme mod KB (1-7)... 4 Ude mod Pioneren (2-1)... 5 Hjemme mod Politiet IF (2-8)...

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Gistrup 2013. Østerbro IF årgang 2000

Gistrup 2013. Østerbro IF årgang 2000 Gistrup 2013 Østerbro IF årgang 2000 Endnu en tur til Gistrup er startet og i år var der 70 glade drenge, hjælpere og trænere, fordelt over 5 hold som glædede sig til en tur, fuld med oplevelser og masser

Læs mere

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61 Tirsdag d. 4. september 2012, turneringskamp: AaB Randers Freja 1-2 (0-2) Mark Albertsen Christoffer Kræmer, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Jakob H Klausen, Frederik Fuhr, Oliver Frøslev,

Læs mere

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011 U13-1 Efteråret 2011 Indholdsfortegnelse Truppen... 1 Træningskampe... 2 Turneringskampe... 3 Pokalkampe... 8 Antal kampe... 9 Mål...10 Kampens spiller...11 Antal træningskampe...12 Mål, træningskampe...13

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2017 Sponsorer for KN CUP 2017 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2017 i JIF/JFC, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben.

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben. Ajax 2 Banen: Halv bane Bolden startes med at blive spillet op til midten, som ligger den af for første spiller, der spiller ned til spilleren længst væk. Samtidig starter spilleren ude på kanten, og trækker

Læs mere

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag :

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag : Vildbjerg Cup 2014 Som noget nyt havde vi i år besluttet os for at deltage i Vildbjerg Cup med drengene. Så det var en flok spændte drenge, som stod klar til afgang torsdag morgen ved hallen. Vi fik læsset

Læs mere

Forslag til træningsøvelser for U13 14

Forslag til træningsøvelser for U13 14 Forslag til træningsøvelser for U13 14 Inderside. Spillerantal: Alle 2 bolde pr. 3 spiller Banestørrelse: 20 x 20 meter Scoring: Ingen Rød spiller skal stoppe bolden med fodsålen inden den spilles tilbage

Læs mere

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe U13 Bakke ned og bakke op giver en stærk krop En maj måned fyldt med kampe Her umiddelbart før en del af den danske befolkning sætter sig hen i sofaen og tænder flimmerkassen for at lade sig imponere af

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2016 Sponsorer for KN CUP 2016 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2016 i Jetsmark IF, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7 Kampreferater 2005 1. Senior Serie 3, Pulje 7 Ude mod B1950 (3-6)... 2 Ude mod Bosnia 92 (4-0)... 3 Træningskamp, ude mod CIK (3-0)... 3 Hjemme mod Heimdal (4-1)... 4 Hjemme mod Helka (3-0)... 4 Træningskamp,

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf. Program Gladsaxe mesterskaber i Streetfodbold 4.-6. klasse Gladsaxe Stadions streetbane ved kunstgræsbanerne. Tirsdage den 7. maj, 14. maj, 21. maj og 28. maj 2019 Så er det tid til Gladsaxe Mesterskaberne

Læs mere

Kampreferater M Oldboys 7M OB M E

Kampreferater M Oldboys 7M OB M E Kampreferater - 2008 7M Oldboys 7M OB M E Hjemme mod B 1903 (7-3)... 2 Hjemme mod Sønderbro Fight (1-4)... 3 Hjemme mod Tårnby (3-2)... 3 Ude mod Fremad Amager (0-8)... 4 Ude mod Sundby (2-7)... 5 Sidst

Læs mere

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013 Lørdag den 12. januar: Randers Freja deltager i denne weekend i en U13 indendørs topturnering i hollandske Delfzijl. Turneringen spilles efter næsten samme regler som Randersholdene er vant til fra Tyskland

Læs mere

Program til Langå Sparekasse Cup

Program til Langå Sparekasse Cup Program til Langå Sparekasse Cup Houlbjerg-Laurbjerg IF byder igen i år velkommen til Langå Sparekasse Cup i week-enden den 13. - 14. og 21. november 2015. Program til den 21. november udsendes søndag

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen.

Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen. 6. september 2011 Billeder fra kampen i Langå (LIK - HSK: 1-2) søndag den 28. august. Som altid en dybt koncentreret Anders Uhrskov i gang med opvarmingen inden kampen. Kim Christensen rigtig glad efter

Læs mere

KOM IND I KAMPEN! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE. - Banko-ordkort. - Gult og rødt kort

KOM IND I KAMPEN! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE. - Banko-ordkort. - Gult og rødt kort A5 DU2+3 KOM IND I KAMPEN! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Et øget kendskab til og brug af de mest gængse udtryk inden for fodbold. - Banko-ordkort - Gult og rødt kort Hele holdet. Øget ordforråd,

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

VELKOMMEN TIGER CUP KAMP PROGRAM KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER. Nørrebro United. Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00

VELKOMMEN TIGER CUP KAMP PROGRAM KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER. Nørrebro United. Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00 VELKOMMEN TIGER CUP KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER KAMP PROGRAM Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00 Velkommen til TIGER CUP 2017 Det er med stor fornøjelse, at, for første gange nogensinde, kan byde

Læs mere

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min Opvarmning (15 min) Bane 1 Flow / kommunikation træning Bane 2 Stige Hurtige fødder Bane 3 Afslutning Drible gennem banen og Efterfølgende foretages en acceleration gennem en af portene. Spillerne dribler

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand.

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. skudøvelser om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. I dette tilfælde koncentrerer vi os om skud, der skal dygtiggøre målmanden i

Læs mere

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Tidligere på året blev det fastlagt ved lodtrækning, at

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Opvarmning A (15 min)

Opvarmning A (15 min) Miljø B/C opvarmning Opvarmning A (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) Miljø B/C opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Program til Langå Sparekasse Cup

Program til Langå Sparekasse Cup Program til Langå Sparekasse Cup Houlbjerg-Laurbjerg IF byder igen i år velkommen til Langå Sparekasse Cup i week-enden den 7. - 9. november 2014. Der spilles i Laurbjerg Hallen, Skolevej 8b, Laurbjerg,

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Teknisk træning. Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Teknisk træning. Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Teknisk træning Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Boldmestring Europa udvikler færre fodboldtalenter end fx Sydamerika. Efter flere eksperters mening skyldes det blandt andet, at træningen

Læs mere

Mandag- C-miljøet. 1 teknisk, 1 taktisk, 1 teknisk og 1 Spil

Mandag- C-miljøet. 1 teknisk, 1 taktisk, 1 teknisk og 1 Spil De overordnede temaer for efteråret for BAS er: - Touch, - Præcise afleveringer. - Vendinger - 1v2 defensivt - Possession. - 2 Handlinger - Fysisk ABC 1 teknisk, 1 taktisk, 1 teknisk og 1 Spil Mandag-

Læs mere

Ajax 1. Deltagere: Alle. Banen: 20 X 40. Materialer: 4 kegler og en bold til hver

Ajax 1. Deltagere: Alle. Banen: 20 X 40. Materialer: 4 kegler og en bold til hver Ajax 1 Banen: 20 X 40 Øvelsen opstilles som pasnings Y, dog behøver der kun at være en kegle helt ude. Der spilles frem til midten, som ligger bolden af for første spiller, der nu spiller den helt ud.

Læs mere

KAMPREFERATER 2009 VETERANER

KAMPREFERATER 2009 VETERANER KAMPREFERATER 2009 VETERANER Dette dokument tilhører Boldklubben 1960 og alt kopiering forbydes uden skriftlig tilladelse fra bestyrelsen i Boldklubben 1960 i henhold til loven om ophavsret. Dog kan rangerende

Læs mere

Børnefodbold U10.2 OB Træningspas Mandage (4) Tema: Afleveringer / sparketeknik

Børnefodbold U10.2 OB Træningspas Mandage (4) Tema: Afleveringer / sparketeknik 1700 1715 Indmøde og kamp 1715 1740 Station 1 Afleveringer Der opstilles en startkegle og 5 kegler på række, med ca. 5-7 meters imellem. Der stilles nu en spiller ved hver kegle. Første spiller, spiller

Læs mere

Træningsøvelser Hammel GF Øvede spillere fra U10 Senior.

Træningsøvelser Hammel GF Øvede spillere fra U10 Senior. Hammel d. 18. februar 2012 Træningsøvelser Hammel GF Øvede spillere fra U10 Senior. Her er forslag til et træningsprogram for de øvede spillere fra 10 års alderen og op i senior rækkerne. Jeg har lavet

Læs mere

Kampreferater - 2005 Oldboys OB3, Pulje 34

Kampreferater - 2005 Oldboys OB3, Pulje 34 Kampreferater - 2005 Oldboys OB3, Pulje 34 Hjemme mod B 1950 (1-6)... 2 Ude mod Brønshøj (2-1)... 3 Ude mod FA 2000 (4-0)... 4 Hjemme mod Firkanten (3-2)... 5 Ude mod Olympia (4-2)... 6 Hjemme mod Olympia

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 s BANER 8. 9. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det første Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Spillestil for U10 -> U14

Spillestil for U10 -> U14 Spillestil for U10 -> U14 Skrevet i et sprog der er forståeligt for aldersgruppen. VI har bolden - Grundlæggende I 11 mands spiller vi 4-3-3. Alternativet er, at vi spiller 4-4-2 med diamant. (Bruges tillige

Læs mere

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

U14 til topstævne i Tiel 2010

U14 til topstævne i Tiel 2010 U14 til topstævne i Tiel 2010 Fredag d. 20. august kl. 05.00 om morgenen drog U14-talentholdet til Tiel, Holland, for at deltage i et særdeles stærkt besat stævne. På holdet, der deltog i FSK-regi var

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Opvarmning A (15 min)

Opvarmning A (15 min) Opvarmning A (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bane 2 De første 10 aflevering

Læs mere

Hvordan laver man et perfekt indkast?

Hvordan laver man et perfekt indkast? Hvordan laver man et perfekt indkast? www.flickr.com1024 683 Indhold Hvorfor har jeg valgt at forske i det perfekte indkast... 3 Reglerne for et indkast... 4 Hjørnespark VS indkast... 5 Hvor langt kan

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

HUSUM BOLDKLUB'S DELTAGELSE i Easter Open 2012.

HUSUM BOLDKLUB'S DELTAGELSE i Easter Open 2012. HUSUM BOLDKLUB'S DELTAGELSE i Easter Open 2012. Torsdag den 05. april kl. 05.00 drog Husum's U15 & U13 1 og U13 2 drenge med trænere og holdledere, fra klubhuset med retning mod Venlo Holland, hvor de

Læs mere

Opvarmning B/C (20 min)

Opvarmning B/C (20 min) opvarmning Opvarmning B/C (20 min) Der laves 4-5 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bane 2 Flow træning Bane

Læs mere

KAMPREFERATER 2009/2010 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2009/2010 1. SENIOR KAMPREFERATER 2009/2010 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars

Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars Jyllandsgade 52, 9600 Aars Arrangør: Aars IK s Forældreudvalg OPDATERET 26 OKTOBER Velkommen til Danske Bank Cup

Læs mere

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren:

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren: 4.2. Finter Ideen med fintespillet er, at angrebsspilleren kan finte sig på kant af sin direkte forsvarsspiller ved anvendelse af mindst mulig plads og dermed få skabt en overtalssituation. Angrebsspillet

Læs mere

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3 FC Skanderborg Teknikmærker FC Skanderborgs teknikmærke Spillernavn: Indholdsfortegnelse Baggrund side 2 Teknikmærkerne og afvikling side 3 Øvelse 1: Jonglering side 4 Øvelse 2: Løb/dribling med bolden

Læs mere

Danmarksmesterskabet i

Danmarksmesterskabet i Danmarksmesterskabet i Indefodbold for herrejunior og herreynglinge 2007 Solrød Idrætscenter Søndag den 28. januar 2007 DBU Turneringer Vigtigste regler Der spilles efter Spilleregler for Indefodbold til

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

Opvarmning B/C (15 min)

Opvarmning B/C (15 min) Opvarmning B/C (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bane 2 De første 10 aflevering

Læs mere

Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt. Stige

Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt. Stige Opvarmning (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Touch Bane 2 Vending - retvendt Bane 3 Spiller A Spiller C Spiller D Spiller A

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Dagens kamp: 29/04-2006 Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Danske Bank Cup Program for Indefodboldstævne

Danske Bank Cup Program for Indefodboldstævne Danske Bank Cup Program for Indefodboldstævne Den 25. 26. 27. oktober 2013 i Vesthimmerlandshallen i Aars Arrangør: s Forældreudvalg Velkommen til Danske Bank Cup i Vesthimmerlandshallen Jyllandsgade 52,

Læs mere

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning Bane 1 Kanal træning Spiller 1 (køen) Bane 2 Flow / kommunikation træning Bane 3 Stige Hurtige fødder Bane 4 Bevægelighedstræning

Læs mere

Team Hørning Den røde tråd

Team Hørning Den røde tråd Team Hørning Den røde tråd Hørning IF Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række.

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række. Velkommen til 7-mands indendørsstævne for piger U11 a og b, U13 a og b og U15b 28. - 29. januar 2012 i Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby For femte år i træk byder vi jer velkommen - med håbet

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 4-5 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

Træningsplan uge Hårlev BK

Træningsplan uge Hårlev BK Træningsplan uge 33 2018 Hårlev BK Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Træningsplan Mandag den 13. August... 3 Træningsplan Onsdag den 15. August... 6 Træningsplan Mandag den 13. August Øvelser:

Læs mere

U12 til topstævner i Holland

U12 til topstævner i Holland U12 til topstævner i Holland Onsdag d. 12. maj drog U12-talentholdet til Holland for at deltage i to meget stærkt besatte stævner i Nijmegen og Tiel. Der var afgang for de 18 spillere og 5 ledere onsdag

Læs mere

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. 2016 Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. Vi ved, at du glæder dig til at dømme en eller flere 8 mands kampe ved Kronborg Cup 2016. Vi har her samlet spillereglerne fra DBU Sjælland, som vi spiller efter.

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8 SVETS første holdopstilling til 7-mandsfodbold 24. april 2013 Kvartalets side 2 mand Kurt Karlsen har været medlem af Måløv Boldklub siden 2004, og han spillede

Læs mere

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013 U13-1 besejrede Bayern München i kvartfinale I denne weekend deltog spillere fra Randers Frejas U13-1 i en meget stærk indefodboldturnering i Tyskland. Næsten alle de tyske topklubber var repræsenteret

Læs mere

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede Navn: Favoritdommer: Beskrivelse 1. Under en straffesparkskonkurrence pådrager målmanden sig sin anden advarsel og bliver udvist. Må holdet sætte reservemålmanden ind? 1 Ja Nej 2 Ja, hvis de ikke har brugt

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere