Sæson 2012 / 2013 SCALA, Svendborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæson 2012 / 2013 SCALA, Svendborg"

Transkript

1 Sæson 2012 / 2013 SCALA, Svendborg Køb dit medlemskab på Sidste tilmeldingsfrist er den 3. sept. 2012

2 Velkommen i Svendborg Skolebio Svendborg Skolebio arrangerer forevisning af gode film både danske og internationale for: - at sikre skolebørn i Svendborg adgang og kendskab til kvalitativ filmkunst. - at lade oplevelser og viden inspirere til socialt og produktivt samvær om film og andre billedmedier. Svendborg Skolebio kan endvidere arbejde for at supplere filmforevisninger sammen med andre arrangementer og aktiviteter inden for det kulturelle felt. Skolebioudvalget: Svendborg Skolebio har nedsat et udvalg, som tilrettelægger årets program. Udvalget består af: Fire fra skolerne i Svendborg Kommune: - Helene Andreasson, Skårup Skole - Janne Dyhr, Nymarkskolen - Bruno Kristensen, Vestre Skole - Trine Frisk, Tåsingeskolen Fra Scala Svendborg: - Louise Dyre Fra Direktørområdet Børn og Unge i Svendborg Kommune: - Steen Tryde - Anette Due Johansen (sekretær) Administration: Børn og Unge Skole og Dagtilbud Ramsherred Svendborg Tlf.: bu@svendborg.dk Medlemskab: Tilmelding og betaling sker på Forældre og skolesøgende søskende kan tilmeldes til samme pris. Tilmeldingsfrist: 3. september 2012 Billetter Billetter udleveres af klasselæreren. Der kan ikke købes enkeltbilletter, men ved den første film kan der købes medlemskab i Scala. Dog er det ikke sikkert at det bliver til samme forestilling som klassekammeraterne.

3 Hold 1 Min søsters børn Alene hjemme Spilleperiode: 6/10 4/11 Mens far og mor tager på ferie i New York, efterlades børnene derhjemme i onkel Eriks varetægt. Det lykkes Jan og Michael at smadre fars sportsvogn, da de en dag låner bilen uden at spørge om lov. For at skaffe penge til reparationen omdanner børnene familiens hus til hotel. Gæsterne strømmer til, heriblandt nogle skumle østeuropæiske typer. Hotellet tiltrækker også fru Flinths uønskede opmærksomhed. Spilletid: 90 min. Peter Plys Nye eventyr i Hundredemeterskoven Spilleperiode: 17/11 9/12 Æslet har mistet sin hale. Jakob lader til at være bortført af et væmmeligt monster, der hedder hr. Straks. Og Plys har ikke mere honning. Så den er helt gal derude i Hundredemeterskoven. Men mon ikke Plys, Tigerdyret, Ugle og de andre venner finder en løsning på det hele? Spilletid: 75 min. Thor Legenden fra Valhalla Spilleperiode: 19/1-3/2 Rygtet går om den unge landsbysmed Thor, at han skulle være søn af selveste Odin, gudernes konge. En dag falder den magiske hammer Mjølner ned fra himlen, og Thor får brug for det magtfulde våben, da Tryms kæmper bortfører hans veninde Eda. Thi kidnapningen er bestilt af underverdenens dronning, Hel, hvis djævelske planer kan betyde enden på såvel guder som mennesker. Spilletid: 90 min. Gummi T Spilleperiode: 2/3-17/3 Stakkels Ivan Olsen. Hver dag får han buksevand af bøllerne i skolegården. Ivans far lægger heller ikke skjul på, at han ville foretrække en søn, der var stærk og mandig som Tarzan. Så en dag møder Ivan en heks, som indvilger i at give ham superkræfter. Men er det overhovedet attråværdigt at være stærkere end alle andre? Og hvad er der egentlig i vejen med bare at være en Gummi-Tarzan? Spilletid: 95 min. Filmene er valgt specielt til aldersgruppen i børnehaveklasse og klasse. Alle film er med dansk tale. Spillested: Scala, Svendborg. Spilledag og tidspunkt: Lørdag og søndag kl v/overtegning også kl Spilledatoer: De præcise datoer kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men de vil være påtrykt billetterne. Se spilleperioden ved den enkelte film. Pris: 140,00 kr. pr. medlemskab. Far til fire Tilbage til naturen Spilleperiode: 6/4-21/4 Turen går til Sverige for Far og hans fire. Her holder kusinen Annika fødselsdag og midsommer i sin naturpark. Desværre spoleres idyllen af en bande miljøsvin, som truer med at gøre Annikas gamle far fortræd, hvis hun sladrer til politiet. Det brøds Far til Fire sig ikke om, så de lokker banden i en fælde. Men først må Far stå ansigt til ansigt med en farlig bjørn. Spilletid: 95 min.

4 Hold 2 Den Bestøvlede Kat Spilleperiode: 22/10-30/10 I sine killingeår blev Den Bestøvlede Kat narret til at begå et bankrøveri af Klumpe Dumpe, det talende æg. Nu må de fredløse ekskumpaner lægge fortiden bag sig, så de sammen kan stjæle de tre magiske bønner, der giver adgang til gåsereden med de famøse guldæg. Duoen får følge på eventyret af den sexede Kitty Fløjlspote, der stjæler Kats hjerte ved at være lige så modig og fyrig som ham selv. Spilletid: 100 min. Tintin Enhjørningens hemmelighed Spilleperiode: 26/11-4/12 Da den unge reporter Tintin køber et 200 år gammelt modelskib, finder han (og hunden Terry) i flasken et ledespor til sørøveren Rackham den Rødes skat. Tintin allierer sig med den fordrukne kaptajn Haddock, hvis forfader kæmpede mod Rackham. Sammen drager de til Marokko for at finde resterne af det gode skib Enhjørningen. Men banditten Ivan Ivanovitch Sakharin er også ude på skattejagt. Spilletid: 120 min. Lille spejl på væggen der Eventyret om Snehvide Spilleperiode: 14/1-22/1 Den magt- og skinsyge dronning Clementianna får et føl, da den charmerende prins Alcott kaster sin kærlighed på den forældreløse Snehvide. Dronningen forviser pigebarnet til den farlige skov, hvor sultne rovdyr vil gøre det af med hende. Men Snehvide reddes af en flok væksthæmmede landevejsrøvere, og nogle år senere vender hun tilbage til slottet for at sætte dronningen på plads. Spilletid: 120 min Thor Legenden fra Valhalla Spilleperiode: 25/2-5/3 Rygtet går om den unge landsbysmed Thor, at han skulle være søn af selveste Odin, gudernes konge. En dag falder den magiske hammer Mjølner ned fra himlen, og Thor får brug for det magtfulde våben, da Tryms kæmper bortfører hans veninde Eda. Thi kidnapningen er bestilt af underverdenens dronning, Hel, hvis djævelske planer kan betyde enden på såvel guder som mennesker. Spilletid: 90 min. Filmene er valgt specielt til aldersgruppen i klasse. Alle film er med dansk tale. Spillested: Scala, Svendborg. Spilledag og tidspunkt: Mandag og tirsdag kl Spilledatoer: De præcise datoer kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men de vil være påtrykt billetterne. Se spilleperioden ved den enkelte film. Pris: 140,00 kr. pr. medlemskab. Fuglejagten Spilleperiode: 8/4-16/4 Victor og hans far deler en fælles lidenskab for fuglekiggeri, og fordi hans far og mor er blevet skilt, betyder det ekstra meget for Victor, hvis han i år kan vinde den store fuglespotterdyst. Men hans ærkerival, Daniel, gør endnu engang livet surt for Victor, som i desperation vælger at snyde sig til sejren. Han har dog ikke helt gennemtænkt konsekvenserne af sit fupnummer. Spilletid: 100 min.

5 Hold 3 Twilight Saga Breaking Dawn - del 1 Spilleperiode: 24/10-31/10 Efter det pinagtigt langstrakte forspil kan de nygifte Bella og Edward endelig fuldbyrde deres kærlighed på bryllupsrejsen til Rio de Janeiro. Den svære fødsel af datteren, Renesmee, er dog tæt på at koste Bella livet. Det får Edward til atter at overveje Bellas ønske om at blive vampyr som ham. Parrets raceblandede afkom tiltrækker samtidig uønsket opmærksomhed fra Volturi-klanen. Spilletid: 125 min. Sherlock Holmes 2 - Skyggespillet Spilleperiode: 28/11-5/12 Østrigs kronprins findes død, og som sædvanlig er det mesterdetektiven Sherlock Holmes, der må påpege, at politiets teori om selvmord næppe holder stik. Holmes mistænker selveste professor Moriarty for at stå bag drabet, og eftersøgningen fører Holmes, Watson og spåkonen Sim gennem det meste af Europa. Men Moriartys skumle plan spænder ben for dem gang på gang. Spilletid: 135 min. War Horse Spilleperiode: 16/1-23/1 I 1914 må den engelske bondeknøs Albert skille sig af med sin elskede hest, Joey, som han sælger til kavaleriet. Det stolte dyr skifter ejer mange gange under første verdenskrig, og såvel britiske officerer, tyske soldater og en fransk landmand knytter bånd til Joey. Samtidig melder Albert sig ind i hæren og gør et bravt, om end næsten umuligt forsøg på at finde sin hest igen. Spilletid: 155 min. Dark Shadows Spilleperiode: 27/2-6/3 En flirt fører til en forbandelse, da forretningsmagnaten Barnaby Collins i 1772 afviser tilnærmelser fra en ung heks. Som hævn bliver Barnaby gjort til vampyr og kulet levende i jorden af den forsmåede Angelique. Da Barnaby graves op i 1972, bor familien Collins stadig på hans barndoms gods. Ingen af hans slægtninge er særlig succesrige, endsige normale. Og Angelique bærer stadig nag til Barnaby. Spilletid: 125 min. Filmene er valgt specielt til aldersgruppen i klasse, men må også vælges af de ældste klassetrin. Spillested: Scala, Svendborg. Spilledag og tidspunkt: Onsdag kl Spilledatoer: De præcise spilledatoer kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men de vil være påtrykt billetterne. Se spilleperioden ved den enkelte film. Filmene vises på udvalgte dage i perioden. Pris: 140,00 kr. pr. medlemskab. The Hunger Games Spilleperiode: 10/4-17/4 I fremtidens USA udvælger det totalitære styre hvert år 12 drenge og 12 piger, der skal kæmpe til døden som moderne gladiatorer i det morbide realityshow The Hunger Games. Blandt kombattanterne er Katniss Everdeen, der vælger at redde sin lillesøsters liv ved at tage hendes plads i arenaen. For at overleve indtil finalen må Katniss gøre sig hård og danne sine alliancer med yderste påpasselighed. Spilletid: 155 min.

6 Køb dit medlemskab på Sidste tilmeldingsfrist er den 3. sept svb xxxx svb 2402 svb 2402

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... B Ø G R E N A A R N E B I O - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Program SÆSON 2012 & 2013 Film skal ses på det store lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet

Læs mere

Sæson 2014 / 2015 SCALA, Svendborg

Sæson 2014 / 2015 SCALA, Svendborg Sæson 2014 / 2015 SCALA, Svendborg Køb dit medlemskab på www.svendborg.dk Sidste tilmeldingsfrist er den 1. september 2014 Velkommen i Svendborg Skolebio Svendborg Skolebio arrangerer forevisning af gode

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 66 2017 2018 Herlev Skolebio 2017-18 Bliv medlem det koster kun 84 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Herlev Skolebio Sæson 65 7 okt 11

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 64 2015-2016 Til opslag Herlev Skolebio 2015/16 Herlev Skolebio Sæson 64 14. nov. 5. dec. 9. jan. 6. feb. 5. mar. Hold 1 0. kl. 3. kl. Klokken 10 Big Hero 6 108 min. Familien Jul

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

- lige de film vi gerne vil se! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON. Læs venligst hele programmet af hensyn til de praktiske oplysninger

- lige de film vi gerne vil se! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON. Læs venligst hele programmet af hensyn til de praktiske oplysninger - lige de film vi gerne vil se! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2018 & 2019 Læs venligst hele programmet af hensyn til de praktiske oplysninger TILMELDING Find os på www.kinogrenaa.dk Tilmelding

Læs mere

Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene.

Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene. Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene. Bubbi-bjørnene er lavet i USA. Engang kunne man se Bubbi-bjørnene,

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2017 & 2018 FILM SKAL SES PÅ DET STO RE LÆRRED. GÅ I FILMKLUB BEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! L B Ø R N RENAA U B G K E F I L M Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2011 & 2012 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning BESLAGSMED LASSE BØRRESEN MOBIL: 23 70 94 18 Man. - Fre. 07:00-08:00 lasseboerresen@hotmail.com www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Kong Arthur. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE DEN 20.JUNI OG DEN 21 JUNI 2019

Kong Arthur. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE DEN 20.JUNI OG DEN 21 JUNI 2019 Vi gentager successen fra 2017 og laver 2 ture til Moesgaard Museums flotte scene på taget af museumsbygningen. Husker I Røde Orm? Så spænd sikkerhedsbæltet! Nu kommer legenden om MEDLEMSTILBUD MEDLEMSTILBUD

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Gudernes Fugledegård

Gudernes Fugledegård Gudernes Fugledegård Tag med Freja rundt på gudernes Fugledegård en aktivitet for børn og voksne Nationalmuseet Denne aktivitet er for børn i alle aldre. Mindre børn kan have brug for hjælp fra en voksen,

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21

1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21 1. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Gettrup Lukas 12, 13-21 Lad verden ej med al sin magt os rokke fra vor dåbes pagt men giv at al vor længsel må til dig, til dag alene stå. AMEN Han var en samvittighedsfuld

Læs mere

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru.

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Hver uge plejede han at køre ud i sit rige for at se til, at alt gik,

Læs mere

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus (Matt. 2, 13-23) Bøn: Vor Gud og far Vis os håbet og frelsen midt i verdens grusomheder.

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus (Matt. 2, 13-23) Bøn: Vor Gud og far Vis os håbet og frelsen midt i verdens grusomheder. Julesøndag II 31. december 2017 Sundkirken 10 Salmer: 125 Mit hjerte altid vanker 336 Vor Gud han er så fast 117 En rose så jeg 652 Vor Herre til dig må jeg ty 102 Et lidet barn 712 Vær velkommen Dette

Læs mere

Sommerskole 2014. Udarbejdet af Kulturafdelingen

Sommerskole 2014. Udarbejdet af Kulturafdelingen Morsø Kommune Sommerskole 2014 Også for DIG! Udarbejdet af Kulturafdelingen Sommerskole på Mors 2014 Velkommen Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og sommerskolerne vil gerne byde dig velkommen

Læs mere

Tjen 1.000 point. følg os på facebook.com/blivomdeler. Find 5 fejl. Snup ekstra ruter i sommerferien: vind en fed sportstaske fra hummel

Tjen 1.000 point. følg os på facebook.com/blivomdeler. Find 5 fejl. Snup ekstra ruter i sommerferien: vind en fed sportstaske fra hummel Nr. 23 marts 2012 ADO hvad er nu det for noget? Find 5 fejl vind en fed sportstaske fra hummel Frem med popcorn! Nye DVD er Snup ekstra ruter i sommerferien: Tjen 1.000 point følg os på facebook.com/blivomdeler

Læs mere

Danske kongesagn Ragnhild Bach Ølgaard

Danske kongesagn Ragnhild Bach Ølgaard 1 Danske kongesagn Ragnhild Bach Ølgaard 2 Dan Sagnet fortæller, at en konge ved navn Dan, jog sine fjender mod syd. Han var en stærk konge, og folk gav hans land navn efter ham. På den måde fik Danmark

Læs mere

Bogpusher for 2. og 3. klasse Med Ruth & Linda. Biblioteket Sønderborg Tirsdag d. 30. maj 2017

Bogpusher for 2. og 3. klasse Med Ruth & Linda. Biblioteket Sønderborg Tirsdag d. 30. maj 2017 Bogpusher for 2. og 3. klasse Med Ruth & Linda Biblioteket Sønderborg Tirsdag d. 30. maj 2017 Serie: Maj & Mio Kirsten Sonne Harild Emner: heste, venner, flytte Handler om: Pigen Maj, der lige er flyttet

Læs mere

RevolutionæR. Fange. PRæsident

RevolutionæR. Fange. PRæsident 7368_18a0_Mandela_685x1015_GoldenTeaserPoster_DK.indd 1 18/12/13 07.58 3 Historien om manden, der Har inspireret en Hel verden golden globe nomineringer BEDSTE MANDLIGE hovedrolle: IDrIS ELBA BEDSTE SANG

Læs mere

Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot

Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen kone.

Læs mere

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse!

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse! Kære forældre Dette er tænkt som en introduktion til forestillingen, som I kan læse højt for jeres børn. Den fortæller lidt om, hvordan forestillingen er lavet og om selve historien om Ivan Olsen. Introduktionen

Læs mere

Med Ladbyskibet på tur

Med Ladbyskibet på tur Med Ladbyskibet på tur Engang sejlede Ladbyskibet på vandet omkring Kerteminde. Måske tog det også på togter rundt i vikingernes verden. Ladbyskibet var et langskib på 21 m. Det har været stort og flot.

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Studie. De tusind år & syndens endeligt

Studie. De tusind år & syndens endeligt Studie 15 De tusind år & syndens endeligt 83 Åbningshistorie Der, hvor jeg boede som barn, blev det en overgang populært at løbe om kap i kvarteret. Vi have en rute på omkring en kilometer i en stor cirkel

Læs mere

Merethe Haue. Lille Trold. kahrius.dk

Merethe Haue. Lille Trold. kahrius.dk Merethe Haue Lille Trold kahrius.dk 1 Lille Trold 1. udgave, 1. oplag Copyright 2012 Merethe Haue Udgivet af kahrius.dk Forlagsaktieselskab Historien om Lille Trold Der var engang en lille trold, som boede

Læs mere

Det har gjort mig til den jeg er...

Det har gjort mig til den jeg er... . Da jeg var 3 år, flyttede vi til Thurø. I København havde vi ikke haft fjernsyn. Så det, at vi fik et lille et, var en MEGET stor ting. De første par dage på Rolf Krakes Vej brugte jeg foran fjernsynet.

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Man kan kun se rigtigt, med hjertet!

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Mark 2,1-12 Salmer: 3-31-423-667-439/412-587 Kollekt: Johansen, s. 155 Som vintergrene i afmagt rækker mod dagens rum, ber vi om glæde og lys fra Guds evangelium I

Læs mere

Hjælp! Print og klip ark 1-3. Laminér dem eventuelt for genbrug. Sæt dem op med enten magneter eller klæbemasse. Resten tegnes af læreren på tavlen.

Hjælp! Print og klip ark 1-3. Laminér dem eventuelt for genbrug. Sæt dem op med enten magneter eller klæbemasse. Resten tegnes af læreren på tavlen. TIL 4.-6. KLASSETRIN Hjælp! Formål Som en del af afrundingen til resten af materialet, er det vigtigt at eleverne får viden om hvordan de kan få hjælp. Denne tavleøvelse præsenteres af læreren, men giver

Læs mere

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min.

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Den mørke tid er biograftid. Vi inviterer inden for i varmen i februar med 11 meget forskellige film. I vinterferien kan man se film hele dagen og der er både noget for de små,

Læs mere

Der var engang en kone i Israels land, der hed Saul. Dengang han blev valgt, havde hele folket stem på ham. Profeten Samuel havde fundet ham.

Der var engang en kone i Israels land, der hed Saul. Dengang han blev valgt, havde hele folket stem på ham. Profeten Samuel havde fundet ham. Der var engang en kone i Israels land, der hed Saul. Dengang han blev valgt, havde hele folket stem på ham. Profeten Samuel havde fundet ham. Det var sådan dengang i Israels land, at det at være konge

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier BØRNEBIFFEN 2013/2014 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning BESLAGSMED LASSE BØRRESEN MOBIL: 23 70 94 18 Man. - Fre. 07:00-08:00 lasseboerresen@hotmail.com www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life

Læs mere

SPØRGSMÅL 1. I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre.

SPØRGSMÅL 1. I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre. SPØRGSMÅL 1 I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre. Brødrene møder døden og får hver en gave: en usynlighedskappe, en magisk sten og en tryllestav. Tryllestaven kaldes

Læs mere

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7)

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Konfirmandord Fra det Gamle Testamente Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Vær modig og stærk! Nær ikke rædsel, og lad dig ikke skræmme, for Herren din

Læs mere

Bruger Side Prædiken til 6.s.e.påske Prædiken til 6.s.e.påske 2016 Tekst: Johs. 17,

Bruger Side Prædiken til 6.s.e.påske Prædiken til 6.s.e.påske 2016 Tekst: Johs. 17, Bruger Side 1 08-05-2016 Tekst: Johs. 17, 20-26. Dette er en usædvanlig og helt speciel tekst, som vi lige har hørt. Et medhør ind i Guds eget lønkammer. Gud Fader og Gud søn taler sammen. Vi kalder kap

Læs mere

at hente den nye omdeler-app Husk Nr. 26 november 2012 Har du sat dine nye streamers på din cykeltrailer? Du får efterårets fedeste film!

at hente den nye omdeler-app Husk Nr. 26 november 2012 Har du sat dine nye streamers på din cykeltrailer? Du får efterårets fedeste film! Husk at hente den nye omdeler-app Nr. 26 november 2012 Har du sat dine nye streamers på din cykeltrailer? Du får efterårets fedeste film! Har du tjekket gaveshoppen for nye spændende gaver? Efterår betyder

Læs mere

Med Ladbyskibet på tur

Med Ladbyskibet på tur Med Ladbyskibet på tur 1. Ladby 1. Ladbyskibet skal sejle over Storebælt. Vinden er stærk og kommer fra syd. Turen tager lang tid. Hvor kommer vinden fra? I skal hoppe på et ben frem til Trelleborg. 2.

Læs mere

De nordiske guder. Aser: Odin:

De nordiske guder. Aser: Odin: De nordiske guder. Aser: Odin: Odin er søn af Bor og Bestla. Sammen med sine brødre Vile og Ve skabte han de første mennesker Ask og Embla. Odin er gift med Frigg. Odin er den øverste Gud blandt Asene.

Læs mere

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8:

FNs 2015 mål Mål 1: Mål 2 Mål 3: Mål 4: Mål 5: Mål 6: Mål 7: Mål 8: FNs 2015 mål Mål 1: Udrydde ekstrem fattigdom og sult Mål 2: Sikre grundskoleuddannelse for alle Mål 3: Fremme ligestilling mellem kønnene Mål 4: Reducere børnedødeligheden Mål 5: Reducere dødeligheden

Læs mere

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013 SIDE 1 / VELKOMMEN SIDE 2 / INFO Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ, som hvert år afvikles

Læs mere

Prinser, prinsesser og konger på slotte, eventyrvæsner og kjoler så f lotte. Mængden af eventyrting er uhyrlig i denne bog, som er helt eventyrlig!

Prinser, prinsesser og konger på slotte, eventyrvæsner og kjoler så f lotte. Mængden af eventyrting er uhyrlig i denne bog, som er helt eventyrlig! Prinser, prinsesser og konger på slotte, eventyrvæsner og kjoler så f lotte. Mængden af eventyrting er uhyrlig i denne bog, som er helt eventyrlig! Denne BOG tilhører... Hvad er der i bogen? Skabeloner

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 65 2016 2017 Til opslag Herlev Skolebio 2015/16 Herlev Skolebio Sæson 65 12. nov. 10. dec. 14. jan. 11. feb. 11. mar. Hold 1 0. kl. 3. kl. Klokken 10 Chaplins plejebarn 54 min. Far

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2015 & 2016 FILM SKAL SES PÅ DET STORE LÆRRED. GÅ I FILMKLUBBEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life i vores forretning i Maribo. Åbningstider: Onsdag & torsdag: 11,30-17,00. Fredag 11,30-18,00.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Isumaginninnermut Naalakkersuisoqarfik Departementet for Sociale Anliggender

Isumaginninnermut Naalakkersuisoqarfik Departementet for Sociale Anliggender Isumaginninnermut Naalakkersuisoqarfik Departementet for Sociale Anliggender Februar 2010 Til dig som bor hos plejefamilie 6-12 år Februar 2010 Udgivet af: Grønlands Selvstyre 2010 Departementet for Sociale

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 38 Januar - april 2017 Praktiske oplysninger Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts, april 2017 Tilmelding Find ud af hvad du vil

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

www.christabellas.dk

www.christabellas.dk www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life i vores forretning i Maribo. Åbningstider: Onsdag & torsdag: 11,30-17,00. Fredag 11,30-18,00.

Læs mere

Bellisande: Prinsen er en ringere mand end dig. Frygter du ham?

Bellisande: Prinsen er en ringere mand end dig. Frygter du ham? Kopiside 8 Break 8 - Ridderløfte eller blodsbånd? Scene 1 - Anslag Roller: Fortæller, Bellisande, Oliver og Helgi Helgi huskede Belas ord om, at hævn binder mens tilgivelse sætter fri. Et dybt ønske om,

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget mandag 19. dec 2011. Uge 1, mandag 02. jan 2012 04/01/2012 14:35. 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind

Side 1. Rettelser foretaget mandag 19. dec 2011. Uge 1, mandag 02. jan 2012 04/01/2012 14:35. 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind Side 1 Uge 1, mandag 02. jan 2012 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind - kan du klare at lave dit tøj selv? Fem danske unge bliver kastet ud i Indiens benhårde tøjindustri. Her skal de kæmpe

Læs mere

3. Ridderlove På side 5 øverst kan du læse om ridderlove. Skriv tre love om, hvordan man skal være i dag.

3. Ridderlove På side 5 øverst kan du læse om ridderlove. Skriv tre love om, hvordan man skal være i dag. Opgaver til Borgen 1. Konge og tigger Se på tegningen side 5 øverst til højre. Skriv i pyramiden, hvem du mener, der er de øverste i samfundet i dag, og hvem der ligger i bunden. 2. Er det bedst hos far

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

Opgaver til Med ilden i ryggen

Opgaver til Med ilden i ryggen Opgaver til Med ilden i ryggen Hvem er brevet til: Kapitel 1 Hvem er det fra? Der er 2 grunde til at han skriver brevet: Første grund: Anden grund: Hvem er Ines? Hvad er faderens arbejde? Hvad betyder

Læs mere

Deepak kommer fra Nepal, men føler sig som fynbo 21. jun, 2012 by Maybritt

Deepak kommer fra Nepal, men føler sig som fynbo 21. jun, 2012 by Maybritt Deepak kommer fra Nepal, men føler sig som fynbo 21. jun, 2012 by Maybritt Deepak arbejder på PKM Deepak arbejder på PKM. Det er Danmarks største blomster-gartneri og ligger i Søhus lidt uden for Odense.

Læs mere

Prædiken til 22. s. e. trin. Kl i Engesvang

Prædiken til 22. s. e. trin. Kl i Engesvang Prædiken til 22. s. e. trin. Kl. 10.00 i Engesvang 478 Vi kommer til din kirke, Gud op al den ting 675 Gud vi er i gode hænder Willy Egemose 418 - Herre Jesus kom at røre 613 Herre, du vandrer forsoningens

Læs mere

I Aastrup: 747: Lysets engel 291: Du, som går ud fra den levende Gud 331: Uberørt at byen travlhed 321: O kristelighed 29: Spænd over os

I Aastrup: 747: Lysets engel 291: Du, som går ud fra den levende Gud 331: Uberørt at byen travlhed 321: O kristelighed 29: Spænd over os 5. søndag efter trinitatis Læsninger: Jer 1, 4-9 1. Pet 2, 4-10 Matt 16, 13-26 Salmer: Kære jer Salmerne til søndag bliver: I Vonsbæk: 747: Lysets engel 448: Fyldt af glæde 674 v. 2 og 7: Sov sødt barnlille

Læs mere

Vikinger. Guder Runer og ragnarok.

Vikinger. Guder Runer og ragnarok. Vikinger Guder Runer og ragnarok. Jannik 6 kl. 2005 Emne af Indholdsfortegnelse. Side 2. Emnebegrundelse og spørgsmål til emnet. side 3. Hvem var vikingerne. Side 4 vikingernes angreb. Side 5 Guderne.

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

Spørgsmål og svar Molboløb d 26. februar 2017

Spørgsmål og svar Molboløb d 26. februar 2017 Spørgsmål og svar Molboløb d 26. februar 2017 Magi og fantasy Når man siger Hokuspokus efterfølges det ikke af? Filimoskus Filiokus Filihankat Eliksir betyder? Magisk drik der påstås at have mirakuløs

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Lucia-gudstjeneste i Bejsnap 13. december s.i advent II

Lucia-gudstjeneste i Bejsnap 13. december s.i advent II I dag har vi et dejligt solskinsvejr, og det nyder vi i fulde drag, for det er småt med lyset for tiden. Mørket har magten uden for i disse dage. Det er mørkt når vi står op, og det begynder allerede at

Læs mere

Det gør man i et eventyr.

Det gør man i et eventyr. I hvilken form for fortælling møder man ænder, der lægger guldæg, bønnestager, der vokser ind i himlen, eller frøer, som bliver til prinser? Det gør man i et eventyr. De fleste mennesker elsker en god

Læs mere

Ordsprog og talemåder

Ordsprog og talemåder Ordsprog og talemåder Navn: Klasse: Hvad er forskellen? Når vi taler eller skriver, bruger vi nogle gange andre vendinger og sætninger til at forklare, hvad vi egentlig mener. Disse kaldes ordsprog eller

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Journal i Den var kun i avisen om søndagen. Knold og Tot var

Journal i Den var kun i avisen om søndagen. Knold og Tot var Radiserne Tegneseriens historie. Man ved ikke, hvilken der var den første tegneserie i verden. En af de første tegneserier hed Knold og Tot. Det var en mand fra USA, som tegnede den. Han tegnede den til

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16 Side 1 Uge 26, mandag 22. jun 2015 Krysters Kartel udgår Den store Åbningsdag. Jylland er på den anden ende, da der åbner et ABC Supermarked med slagkraftige åbningstilbud. Musikanterne leverer musikken,

Læs mere

Vi har nu afviklet dette års først to arbejdsdage, de næste to kommer hhv. d.4.5 og 2.6. begge gange kl. 9-12 med efterfølgende frokost.

Vi har nu afviklet dette års først to arbejdsdage, de næste to kommer hhv. d.4.5 og 2.6. begge gange kl. 9-12 med efterfølgende frokost. Onsdag d.25. april 2012 SFO Tidligere år har I skulle tilmelde jeres barn/ børn til SFO én gang årligt. Dette skal I ikke mere. Fremover gælder en indmeldelse i SFO indtil vi modtager en udmeldelse af

Læs mere

1.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod med dåb / , nadver: 192,7

1.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod med dåb / , nadver: 192,7 I 1999 hærgede en voldsom orkan i Danmark og Sverige. Store skovarealer blev ødelagt. Det var en katastrofe for mange svenske skovejere, og efterfølgende begik flere af disse mennesker, der havde mistet

Læs mere

En dag kom der en ridder ind på bondegården. Han kommer ind og råber: HØR HER, HØR HER PRINSEN VIL GIFTES

En dag kom der en ridder ind på bondegården. Han kommer ind og råber: HØR HER, HØR HER PRINSEN VIL GIFTES Pionerernes eventyr Der var engang en meget rig mand, der boede på en bondegård. Han var så rig, at han kunne svømme i penge. Han hed Hans og havde en kone, der hed Olivia. Oliva var smuk og dejlig og

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, jeg foretrækker ørkenen!

Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, jeg foretrækker ørkenen! Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, men jeg foretrækker ørkenen! 17 Hmm Hvorfor det? Fordi den er ren! Det bliver ikke let at komme ind i Turban-fortet Det er

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Kristi Fødsels Dag. 25.dec.2013. Hinge Kirke kl.9 (nadver). Vinderslev Kirke kl.10.30.

Kristi Fødsels Dag. 25.dec.2013. Hinge Kirke kl.9 (nadver). Vinderslev Kirke kl.10.30. Kristi Fødsels Dag. 25.dec.2013. Hinge Kirke kl.9 (nadver). Vinderslev Kirke kl.10.30. Salmer: Hinge kl.9: 100-111/ 98-101- 118 Vinderslev kl.10.30: 100-121- 107/ 98-101- 118 Tekst: Joh 1,1-14 I begyndelsen

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Ugebrev. I huset. Mandag aften. Nr. 40, skoleåret 2014-15. dato 20. juni 2015. Man skal altid gøre tid til at dræbe zombier selv i prøvetiden.

Ugebrev. I huset. Mandag aften. Nr. 40, skoleåret 2014-15. dato 20. juni 2015. Man skal altid gøre tid til at dræbe zombier selv i prøvetiden. Ugebrev Nr. 40, skoleåret 2014-15. dato 20. juni 2015 I huset Man skal altid gøre tid til at dræbe zombier selv i prøvetiden. Mandag aften Karens far Poul, tidligere bestyrelsesmedlem, var forbi og dystede

Læs mere

Salmer: Rødding 9.00 736 Den mørke nat 518 På Guds nåde (mel. Herrens røst) 370 Menneske, din (mel. Egmose) 522 Nåden (mel.

Salmer: Rødding 9.00 736 Den mørke nat 518 På Guds nåde (mel. Herrens røst) 370 Menneske, din (mel. Egmose) 522 Nåden (mel. 2 Mos 20,1-17, Rom 3,23-28, Matt 19,16-26 Salmer: Rødding 9.00 736 Den mørke nat 518 På Guds nåde (mel. Herrens røst) 370 Menneske, din (mel. Egmose) 522 Nåden (mel. Martin Elmquist) Lihme 10.30 5 O, havde

Læs mere

Prædiken til 12. s. e. trin kl. 10.00 og Engesvang. Dåb.

Prædiken til 12. s. e. trin kl. 10.00 og Engesvang. Dåb. 1 Prædiken til 12. s. e. trin kl. 10.00 og Engesvang. Dåb. 749 I østen stiger solen op 448 fyldt af glæde 396 Min mund og mit hjerte 443 Op til Guds hus vi gå Knud Jeppesen 468 v. 45 af O Jesus på din

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst 15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst Når vi ser en film eller læser en rigtig god bog, sker der tit det, at vi kommer til at identificere os med en af figurerne. Det er som regel den, vi synes

Læs mere

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008.

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 Kontortid: Man Tors kl. 09:00

Læs mere

Bilag 1. Handlingsbroen

Bilag 1. Handlingsbroen bilag til faserne Bilag 1 Handlingsbroen scener til kong Skjold Bilag 2 Der er ingen konge og ingen love i Danmark. Alle slås mod alle. Nogle mænd arbejder på stranden og ser et skib langt væk. To mænd

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere