Sæson 2014 / 2015 SCALA, Svendborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæson 2014 / 2015 SCALA, Svendborg"

Transkript

1 Sæson 2014 / 2015 SCALA, Svendborg Køb dit medlemskab på Sidste tilmeldingsfrist er den 1. september 2014

2 Velkommen i Svendborg Skolebio Svendborg Skolebio arrangerer forevisning af gode film både danske og internationale for: - at sikre skolebørn i Svendborg adgang og kendskab til kvalitativ filmkunst. - at lade oplevelser og viden inspirere til socialt og produktivt samvær om film og andre billedmedier. Svendborg Skolebio kan endvidere arbejde for at supplere filmforevisninger sammen med andre arrangementer og aktiviteter inden for det kulturelle felt. Administration: Børn og Unge Skoleafdelingen Ramsherred Svendborg Tlf.: bu@svendborg.dk Medlemskab: Tilmelding og betaling sker på Forældre og skolesøgende søskende kan tilmeldes til samme pris. Skolebioudvalget: Svendborg Skolebio har nedsat et udvalg, som tilrettelægger årets program. Udvalget består af: Fra skolerne i Svendborg Kommune: - Helene Andreasson, Skårup Skole - Bruno Kristensen, Vestre Skole - Tine Frisk, Tåsingeskolen Fra Scala Svendborg: - Louise Dyre Fra Direktørområdet Børn og Unge i Svendborg Kommune: - Steen Tryde - Anette Due Johansen (sekretær) Tilmeldingsfrist: 1. september 2014 Billetter: Billetter udleveres af klasselæreren. Der kan ikke købes enkeltbilletter, men ved den første film kan der købes medlemskab i Scala. Se datoerne på hjemmesiden. Dog er det ikke sikkert, at det bliver til samme forestilling som klassekammeraterne. Husk tilmelding og betaling på senest den 1. september 2014 Filmomtaler Scope

3 Hold 1 LEGO filmen et klodset eventyr Spilleperiode: 4/10-2/11 Den onde tyran Lord Business vil rive alt, hvad der er LEGO, fra hinanden og lime det sammen igen efter eget forgodtbefindende. Emmet, en helt igennem gennemsnitlig LEGO-figur, bliver ved en fejl udpeget som LEGO-universets redningsmand. Trods sin overvældende mangel på kvalifikationer tager Emmet kampen op og får bl.a. hjælp fra selveste Batman og andre DCsuperhelte i deres LEGOskikkelse. 95 min. Jul i Bakkekøbing Spilleperiode: 15/11-30/11 Pindsvinet Ludvig ønsker sig hvid jul i Bakkekøbing. Reodor Felgen vil gerne hjælpe sin ven, så han opfinder en uhørt kraftig snekanon. Men så bliver maskinen stjålet! Gerningsmanden er den lokale avisredaktør, som har lovet sine læsere sne og derfor vil skabe verdens største snestorm. Nu må Ludvig, Felgen og deres fuglesambo, Søren, redde byen og julen, før vejret går helt amok over Bakkekøbing. 80 min. Frost Spilleperiode: 17/1-1/2 Som barn opdager prinsesse Elsa, at hun besidder evnen til at skabe is og sne. Desværre kan hun ikke styre sin evne og kommer til at skade sin lillesøster, Anna. Helt galt går det under Elsas kroning, hvor hendes kræfter hensætter landet i evig isvinter. Elsa flygter i panik, men Anna, der har levet isoleret fra Elsa siden barndommens uheld, drager ud for at finde sin søster og bryde forbandelsen. 105 min. Far til fire og onkel Sofus vender tilbage Spilleperiode: 28/2 15/3 Far og hans familie får besøg af onkel Anders tvillingebror, Sofus, som kommer hele vejen fra Australien med en ko på slæb. Desværre er Sofus lige så sur og vrissen, som Anders er god og rar. Sofus tager sin ko med på dyrskue for at vinde malkekonkurrencen. Men da koen nægter at give mælk, må Lille Per, Mie, Ole og Søs lærer Sofus, at man altså kommer længst med at være sød ved andre. 90 min. Filmene er valgt specielt til aldersgruppen i børnehaveklasse og klasse. Alle film er med dansk tale. Spillested: Scala, Svendborg. Spilledag og tidspunkt: Lørdag og søndag kl v/overtegning også kl Spilledatoer: De præcise datoer kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men de vil være påtrykt billetterne. Se spilleperioden ved den enkelte film. Pris: 140,00 kr. pr. medlemskab. Husk tilmelding og betaling på senest den 1. september Emil og Ida fra Lønnerberg Spilleperiode: 11/4 26/4 I Småland i Sverige bor drengen Emil på gården Katholt med sin familie, der består af faren Anton, moren Alma og lillesøsteren Ida. Emil hjælper gerne til, når de voksne arbejder, men hans gode vilje står sjældent mål med resultaterne. Da Emil begår sin skarnsstreg nummer 325, bliver hans far ekstra gal i skralden, så Emil må søge tilflugt i tømmerskuret længere end sædvanligt. 70 min.

4 Hold 2 Hr. Peabody og Sherman Spilleperiode: 20/10 28/10 Geniet hr. Peabody har opfostret den forældreløse dreng Sherman som sin adoptivsøn. Hr. Peabody er samtidig opfinder, nobelprisvinder, gourmetkok - og så er han tilmed en hund! Peabodys tidsmaskine bringer far og søn vidt omkring i verdenshistorien. Men der går kuk i kontinuummet, da Sherman bryder reglerne for tidsrejser. Og desuden er en socialrådgiver på nakken af den aparte adoptivfar. 100 min. Frost Spilleperiode: 17/11 25/11 Som barn opdager prinsesse Elsa, at hun besidder evnen til at skabe is og sne. Desværre kan hun ikke styre sin evne og kommer til at skade sin lillesøster, Anna. Helt galt går det under Elsas kroning, hvor hendes kræfter hensætter landet i evig isvinter. Elsa flygter i panik, men Anna, der har levet isoleret fra Elsa siden barndommens uheld, drager ud for at finde sin søster og bryde forbandelsen. 105 min. Antboy Spilleperiode: 12/1 20/1 12-årige Pelle er en almindelig, stille dreng indtil den dag, han bliver bidt af en usædvanlig myre. Næste morgen er Pelle pludselig bomstærk og kan klatre på vægge (og tisse syre). Vennen Wilhelm, der elsker tegneserier, prøver at overtale Pelle til at blive vaskeægte superhelt. Pelle går med på ideen for at imponere den kønne Amanda, men han havde ikke regnet med at møde en farlig superskurk: Loppen. 80 min. Skovens hemmelige rige Spilleperiode: 23/2 3/3 Marie Katherine bor ude i skoven med sin far, professor Bomba. Da han en dag ikke vender hjem til hytten, tager Mary Katherine ud for at lede efter ham. På magisk vis skrumper hun til lommestørrelse og møder en gruppe mini-krigere, der vogter skovens hemmelige rige mod al ondskab. Marie Katherine må nu hjælpe sine nye venner med at bekæmpe mørkets kræfter, før hun kan finde sin far og vende hjem igen. 110 min. Filmene er valgt specielt til aldersgruppen i klasse. Alle film er med dansk tale. Spillested: Scala, Svendborg. Spilledag og tidspunkt: Mandag og tirsdag kl Spilledatoer: De præcise datoer kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men de vil være påtrykt billetterne. Se spilleperioden ved den enkelte film. Pris: 140,00 kr. pr. medlemskab. Husk tilmelding og betaling på senest den 1. september Sådan træner du din drage 2 Spilleperiode: 13/4 21/4 Vikingen Hikke og hans drage, Tandløs er begge blevet fem år ældre - og ikke mindre uadskillelige. Under en af deres eventyrlige udflugter opdager de en skjult isgrotte, som huser hundredevis af vilde drager, og så bliver der ballade. Freden i Berk er truet, og Hikke og Tandløs må sammen kæmpe for at sikre fremtiden for såvel menneskeheden som drageracen. 110 min.

5 Hold 3 The Hunger Games: Catching Fire Spilleperiode: 22/10 29/10 Vinderne af Hunger Games, Katniss og Peeta, sendes på sejrstur i Distrikterne. Men stik imod hensigten ansporer deres tilstedeværelse det undertrykte folk til oprør. Den despotiske præsident Snow vælger derfor at sende idolerne tilbage i arenaen. Denne gang skal de kæmpe i en særlig veteranturnering mod de tidligere vindere af Hunger Games - og planen er, at Katniss ikke må slippe levende fra dysten. 150 min. Maleficent Spilleperiode: 19/11 26/11 Den yndige Maleficent lever et idyllisk liv i skoven, da hendes land invaderes. Maleficent forsvarer kongeriget med næb og kløer, men snigløbes af sine egne. Hun sværger hævn over den nye kongefamilie og nedkalder en forbandelse over deres nyfødte prinsesse Aurora. Men med årene indser Maleficent, at Aurora er den eneste, der kan genoprette freden i kongeriget og hele Maleficents forstenede hjerte. 105 min. Divergent Spilleperiode: 14/1 21/1 I fremtidens Chicago er alle mennesker inddelt i fem fraktioner efter deres primære karaktertræk. Men da teenagepigen Beatrice som 16-årig skal vælge side, passer hun ikke ind i nogen kategori. Hun er en af de sjældne afvigere. Beatrice vælger at skjule sig i krigergruppen Dauntless, hvor hun får færten af et komplot, som vil udslette alle, der ligesom hende falder uden for samfundets snævre rammer. 145 min. The Amazing Spiderman 2 Spilleperiode: 25/2 4/3 Peter Parker har efterhånden vænnet sig til sit dobbeltliv som Spider- Man, forbrydernes svøbe. Men han får kam til sit lækre hår, da den kuede Oscorpansatte Max Dillon efter en arbejdsulykke bliver til den strømførende Electro og retter sin vrede mod Spidey. Også Peters barndomsven, rigmandssønnen Harry Osborn, er ude efter netsvingeren, men af helt andre årsager. 150 min. Filmene er valgt specielt til aldersgruppen i klasse, men må også vælges af de ældste klassetrin. Spillested: Scala, Svendborg. Spilledag og tidspunkt: Onsdag kl Spilledatoer: De præcise spilledatoer kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men de vil være påtrykt billetterne. Se spilleperioden ved den enkelte film. Pris: 140,00 kr. pr. medlemskab. Husk tilmelding og betaling på senest den 1. september Jump Street Spilleperiode: 15/4 22/4 Narkobetjentene Jenko og Schmidt må igen gå under dække for at få en narkobaron ned med nakken. Denne gang maskerer parret sig som college-studerende, og mens den nørdede Schmidt infiltrerer de musiske fag, nyder Jenko at være blandt ligesindede på footballholdet. Faktisk falder begge så godt til i deres nye roller på campus, at deres ellers fasttømrede makkerskab truer med at gå i opløsning. 115 min.

6 Køb dit medlemskab på Sidste tilmeldingsfrist er den 1. september 2014 svb 2402

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life i vores forretning i Maribo. Åbningstider: Onsdag & torsdag: 11,30-17,00. Fredag 11,30-18,00.

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

HOBRO Børne og Ungdoms Filmklub.

HOBRO Børne og Ungdoms Filmklub. HOBRO Børne og Ungdoms Filmklub. 36. sæson 2014/2015 Filmene vises lørdage. Alle film vises i Filmteatret, Hobro Sponsorer: NYTTIGE OPLYSNINGER Hobro Børne og Ungdomsfilmklub er en forening, og vores formål

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning BESLAGSMED LASSE BØRRESEN MOBIL: 23 70 94 18 Man. - Fre. 07:00-08:00 lasseboerresen@hotmail.com www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life

Læs mere

Sæson 2012 / 2013 SCALA, Svendborg

Sæson 2012 / 2013 SCALA, Svendborg Sæson 2012 / 2013 SCALA, Svendborg Køb dit medlemskab på www.svendborgskolebio.dk Sidste tilmeldingsfrist er den 3. sept. 2012 Velkommen i Svendborg Skolebio Svendborg Skolebio arrangerer forevisning af

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life i vores forretning i Maribo. Åbningstider: Onsdag & torsdag: 11,30-17,00. Fredag 11,30-18,00.

Læs mere

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min.

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Den mørke tid er biograftid. Vi inviterer inden for i varmen i februar med 11 meget forskellige film. I vinterferien kan man se film hele dagen og der er både noget for de små,

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life i vores forretning i Maribo. Åbningstider: Onsdag & torsdag: 11,30-17,00. Fredag 11,30-18,00.

Læs mere

- lige de film vi gerne vil se! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON. Læs venligst hele programmet af hensyn til de praktiske oplysninger

- lige de film vi gerne vil se! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON. Læs venligst hele programmet af hensyn til de praktiske oplysninger - lige de film vi gerne vil se! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2018 & 2019 Læs venligst hele programmet af hensyn til de praktiske oplysninger TILMELDING Find os på www.kinogrenaa.dk Tilmelding

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier BØRNEBIFFEN 2013/2014 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at

Læs mere

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2017 & 2018 FILM SKAL SES PÅ DET STO RE LÆRRED. GÅ I FILMKLUB BEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 64 2015-2016 Til opslag Herlev Skolebio 2015/16 Herlev Skolebio Sæson 64 14. nov. 5. dec. 9. jan. 6. feb. 5. mar. Hold 1 0. kl. 3. kl. Klokken 10 Big Hero 6 108 min. Familien Jul

Læs mere

JUL I BAKKEKØBING Spilleperiode: 1., 8., 14., 15., 21., 22., 23. december Tilladt for alle - 1 time 16 min.

JUL I BAKKEKØBING Spilleperiode: 1., 8., 14., 15., 21., 22., 23. december Tilladt for alle - 1 time 16 min. INTRO Kære Teaterbio-gæst Vi har skruet ekstra op for hyggen her i julemåneden og glæder os til at invitere inden for i varmen til ikke mindre end 13 forskellige kvalitetsfilm her i december. I skrivende

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

ELSKER DU AT SE FILM MED DINE VENNER? ER DU MELLEM 8-12 ÅR? SÅ ER HODJA NOGET FOR DIG!

ELSKER DU AT SE FILM MED DINE VENNER? ER DU MELLEM 8-12 ÅR? SÅ ER HODJA NOGET FOR DIG! ELSKER DU AT SE FILM MED DINE VENNER? ER DU MELLEM 8-12 ÅR? SÅ ER HODJA NOGET FOR DIG! ÅBNINGSFILM OG INDMELDELSE Hodja Nørrebro Børnefilmklub byder velkommen til sæsonen 2019, hvor vi som altid viser

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

RevolutionæR. Fange. PRæsident

RevolutionæR. Fange. PRæsident 7368_18a0_Mandela_685x1015_GoldenTeaserPoster_DK.indd 1 18/12/13 07.58 3 Historien om manden, der Har inspireret en Hel verden golden globe nomineringer BEDSTE MANDLIGE hovedrolle: IDrIS ELBA BEDSTE SANG

Læs mere

Læs og lær om Batman

Læs og lær om Batman Læs og lær om Batman Bob Kane og Batman Bob Kane var en amerikansk tegner. I 1939 op-fandt han en af de største og bedste super-helte. Nemlig Batman. Bob Kane var tegner hos DC Comics, som udgav et tegne-serie-blad

Læs mere

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO.

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Så er juleaften for filminteresserede også kaldet Oscarnatten forbi og vi har en masse nye vindere. Årets bedste film Steve McQueens 12 YEARS A SLAVE kan ses lige nu i Teaterbio,

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2014 & 2015 FILM SKAL SES PÅ DET STORE LÆRRED. GÅ I FILMKLUBBEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Film er ikke bare film Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. Det Danske Filminstitut VELKOMMEN TIL FILM ER IKKE BARE FILM! Mere

Læs mere

2014-2015 FILMKLUBBEN FOR VOKSNE

2014-2015 FILMKLUBBEN FOR VOKSNE 2014-2015 FILMKLUBBEN FOR VOKSNE 5 Onsdage 5 Gode film BIO Huset byder velkommen til en ny filmsæson. Vi har igen udvalgt 5 gode film, som vi viser onsdag formiddage. Fra kl.09.45 serverer vi frisk kaffe/te

Læs mere

Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene.

Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene. Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene. Bubbi-bjørnene er lavet i USA. Engang kunne man se Bubbi-bjørnene,

Læs mere

Hvad vil du gøre? Hvad tænker du, om det, Ida fortæller dig? Og hvad siger du til hende?

Hvad vil du gøre? Hvad tænker du, om det, Ida fortæller dig? Og hvad siger du til hende? Ida i 6. klasse har afleveret en stil, hvor hun beskriver, at hun hader, at faderen hver aften kommer ind på hendes værelse, når hun ligger i sin seng. Han stikker hånden ind under dynen. Ida lader, som

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget tirsdag 03. dec 2013. Uge 49, onsdag 04. dec 2013 06/12/2013 11:56. Nyt program. (3:24)

Side 1. Rettelser foretaget tirsdag 03. dec 2013. Uge 49, onsdag 04. dec 2013 06/12/2013 11:56. Nyt program. (3:24) Side 1 Uge 49, onsdag 04. dec 2013 (3:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag dyster Nørderne om at lave den sprødeste

Læs mere

Læs og lær om Superman

Læs og lær om Superman Læs og lær om Superman DC Comics I 1934 startede det amerikanske firma National Allied Publications. Her udgav man for første gang en blad med helt nye tegneserier. Man ansatte forskellige mennesker til

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

NÅR FAR OG MOR SKAL SKILLES

NÅR FAR OG MOR SKAL SKILLES B Ø R N NÅR FAR OG MOR SKAL SKILLES Gode råd Du skal ikke vælge, hvor du vil bo, hvis du synes, det er for svært. Du skal ikke passe på din far og mor efter skilsmissen. Det ansvar er for stort for dig.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Det har gjort mig til den jeg er...

Det har gjort mig til den jeg er... . Da jeg var 3 år, flyttede vi til Thurø. I København havde vi ikke haft fjernsyn. Så det, at vi fik et lille et, var en MEGET stor ting. De første par dage på Rolf Krakes Vej brugte jeg foran fjernsynet.

Læs mere

Filmklub 2017/2018 Dragør Bibliotekerne

Filmklub 2017/2018 Dragør Bibliotekerne Filmklub 2017/2018 Dragør Bibliotekerne 4-7 år Søndage kl. 11 8. oktober Den lille grå traktor Fergie 11.00-12.20 I 'Den lille grå traktor Fergie' er drengen Gustav på sommerferie med sin familie på landet.

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2015 & 2016 FILM SKAL SES PÅ DET STORE LÆRRED. GÅ I FILMKLUBBEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Tema. Fremtiden. Science Fiction. 12 bøger. om unge der kæmper for overlevelse og tilværelsen i en fremtidig verden.

Tema. Fremtiden. Science Fiction. 12 bøger. om unge der kæmper for overlevelse og tilværelsen i en fremtidig verden. Tema Fremtiden Science Fiction 12 bøger om unge der kæmper for overlevelse og tilværelsen i en fremtidig verden. Nogle spændende bud på fremtidsfortællinger og science fiction for unge og alle andre der

Læs mere

12-årige Annas bedste veninde fortæller dig, at Anna bliver slået derhjemme. Hvad siger du til Annas veninde? Hvad vil du gøre?

12-årige Annas bedste veninde fortæller dig, at Anna bliver slået derhjemme. Hvad siger du til Annas veninde? Hvad vil du gøre? 12-årige Annas bedste veninde fortæller dig, at Anna bliver slået derhjemme. 1 Du observerer ved en samtale med Selmas mor, at hun har et tydeligt blåt mærke på kindbenet, men at hun forsøger at dække

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! L B Ø R N RENAA U B G K E F I L M Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2011 & 2012 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til julesøndag side 1. Prædiken til julesøndag Tekst. Matt. 2,13-23.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til julesøndag side 1. Prædiken til julesøndag Tekst. Matt. 2,13-23. 12-2015 side 1 Prædiken til julesøndag 2015. Tekst. Matt. 2,13-23. Verdens skæve gang. Det gør ondt i sjælen at læse og høre denne tekst om barnemordene i Betlehem. Betlehem som vi har forbundet med julens

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

Billedbog. og andre alvorligt syge børn og deres familier. I denne periode har jeg været meget inspireret af at læse FOTOS: CHILI/ÅRHUS

Billedbog. og andre alvorligt syge børn og deres familier. I denne periode har jeg været meget inspireret af at læse FOTOS: CHILI/ÅRHUS Billeder Af Lise Hansen Lises Billedbog FOTOS: CHILI/ÅRHUS Rød er energi, lilla jager syge celler ud. Lise Hansen er psykolog og har erfaring fra flere års arbejde med kræftsyge børn. I sin terapi udnytter

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16 Side 1 Uge 26, mandag 22. jun 2015 r Den store Åbningsdag. Jylland er på den anden ende, da der åbner et ABC Supermarked med slagkraftige åbningstilbud. Musikanterne leverer musikken, men betalingen går

Læs mere

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2016 & 2017 FILM SKAL SES PÅ DET STORE LÆRRED. GÅ I FILMKLUBBEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Filmklubben Humlebien

Filmklubben Humlebien Filmklubben Humlebien Sæson 2015-2016 Hey Ses vi i biografen? Andre arrangementer Lørdag den 3. oktober kl. 11.00 på Humlebæk Bibliotek Kom og mød forfatteren Benni Bødker. Mon ikke du har læst nogle af

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Et af de andre børn på anbringelsesstedet fortæller, at Heidi på 13 år bliver slået, når hun er hjemme på weekend.

Et af de andre børn på anbringelsesstedet fortæller, at Heidi på 13 år bliver slået, når hun er hjemme på weekend. Et af de andre børn på anbringelsesstedet fortæller, at Heidi på 13 år bliver slået, når hun er hjemme på weekend. 1 Under samtale med Selmas mor observerer du, at Selmas mor har et tydeligt blåt mærke

Læs mere

at hente den nye omdeler-app Husk Nr. 26 november 2012 Har du sat dine nye streamers på din cykeltrailer? Du får efterårets fedeste film!

at hente den nye omdeler-app Husk Nr. 26 november 2012 Har du sat dine nye streamers på din cykeltrailer? Du får efterårets fedeste film! Husk at hente den nye omdeler-app Nr. 26 november 2012 Har du sat dine nye streamers på din cykeltrailer? Du får efterårets fedeste film! Har du tjekket gaveshoppen for nye spændende gaver? Efterår betyder

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16 Side 1 Uge 26, mandag 22. jun 2015 Krysters Kartel udgår Den store Åbningsdag. Jylland er på den anden ende, da der åbner et ABC Supermarked med slagkraftige åbningstilbud. Musikanterne leverer musikken,

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE Til læreren Forestillingen Villads fra Valby er baseret på dele af tre af Anne Sofie Hammers bøger om Villads: Villads fra Valby, Villads fra Valby i 0.V og Villads fra Valby holder

Læs mere

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013 SIDE 1 / VELKOMMEN SIDE 2 / INFO Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ, som hvert år afvikles

Læs mere

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund Velkommen Velkommen til efterår 2015 med Børnebiffen på tur i Frederikssund. Filmtilbuddet består af 2 filmtilbud, et for de 3-4årige og et for de 5-6årige.

Læs mere

Journal i Den var kun i avisen om søndagen. Knold og Tot var

Journal i Den var kun i avisen om søndagen. Knold og Tot var Radiserne Tegneseriens historie. Man ved ikke, hvilken der var den første tegneserie i verden. En af de første tegneserier hed Knold og Tot. Det var en mand fra USA, som tegnede den. Han tegnede den til

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget mandag 19. dec 2011. Uge 1, mandag 02. jan 2012 04/01/2012 14:35. 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind

Side 1. Rettelser foretaget mandag 19. dec 2011. Uge 1, mandag 02. jan 2012 04/01/2012 14:35. 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind Side 1 Uge 1, mandag 02. jan 2012 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind - kan du klare at lave dit tøj selv? Fem danske unge bliver kastet ud i Indiens benhårde tøjindustri. Her skal de kæmpe

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 66 2017 2018 Herlev Skolebio 2017-18 Bliv medlem det koster kun 84 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Herlev Skolebio Sæson 65 7 okt 11

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Min mor eller far har ondt

Min mor eller far har ondt Min mor eller far har ondt En pjece til børn af smerteramte Når mor eller far har ondt Dette hæfte er til dig, der har en mor eller far, som har ondt i kroppen og har haft det i lang tid. Det kan være,

Læs mere

Sevel Skoleavis. ALT om Justin Bieber! Et job som brandmand! Filmanmeldelse: The Hunger Games. Oktober 2012

Sevel Skoleavis. ALT om Justin Bieber! Et job som brandmand! Filmanmeldelse: The Hunger Games. Oktober 2012 Sevel Skoleavis Oktober 2012 Freja sammen med en orangutang i en safaripark hun besøgte sammen med sin familie. Freja i paradis Af og til er man bare heldig! Freja i 6. klasse fik fri fra skole for at

Læs mere

Fredagsnyt d. 3. marts, Kære alle

Fredagsnyt d. 3. marts, Kære alle Fredagsnyt d. 3. marts, 2017 Kære alle I onsdags var det næsten som om det var jul: Vi fik gaver : 18 små Frøsnappere startede deres skoleforløb på Gjerndrup Friskole, og det har vi glædet os meget til.

Læs mere

UNGE OG SORG - OM REAKTIONER PÅ DØDSFALD OG SKILSMISSER

UNGE OG SORG - OM REAKTIONER PÅ DØDSFALD OG SKILSMISSER UNGE OG SORG - OM REAKTIONER PÅ DØDSFALD OG SKILSMISSER MIDDELFART 27.-28.10.15 KURSER & KONFERENCER KURSEROGKONFERENCER.DK UNGES SORG OM REAKTIONER PÅ DØDSFALD OG SKILSMISSER Når livet viser sig fra sin

Læs mere

Opgaver til Med ilden i ryggen

Opgaver til Med ilden i ryggen Opgaver til Med ilden i ryggen Hvem er brevet til: Kapitel 1 Hvem er det fra? Der er 2 grunde til at han skriver brevet: Første grund: Anden grund: Hvem er Ines? Hvad er faderens arbejde? Hvad betyder

Læs mere

Bjarke Schjødt Larsen HYÆNENS SPIL. Illustreret af Andreas Erstling

Bjarke Schjødt Larsen HYÆNENS SPIL. Illustreret af Andreas Erstling Bjarke Schjødt Larsen GH ST HYÆNENS SPIL Illustreret af Andreas Erstling MIT NAVN ER DANNY. Min far er i fængsel for et mord, han ikke har begået. Men jeg skal nok få ham frikendt. Jeg har en dragt, der

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Når holdene har opfundet deres Superhelt, får de udleveret nøgleordet S U P E R B R U G S E N

Når holdene har opfundet deres Superhelt, får de udleveret nøgleordet S U P E R B R U G S E N Mål I forbindelse med gennemførelsen af superheltemødet, skal deltagerne få en forståelse af, at de forskellige superhelteegenskaber ofte kan forstærkes ved samarbejde og bruges i dagligdagen. Forståelsen

Læs mere

keiler stiven LÆSERAKETTEN 2019

keiler stiven LÆSERAKETTEN 2019 keiler stiven 86 LÆSERAKETTEN 2019 Min mor var soldat STINE BANG ANDREAS BECK Junglen er tæt, og det er kun enkelte steder, solens stråler når ned til jorden. Fuglene i træerne siger kurukukuuuu kurukukuuuu,

Læs mere

Filmbeskrivelser - Salaam Filmfestival 2011/12

Filmbeskrivelser - Salaam Filmfestival 2011/12 Filmbeskrivelser - Salaam Filmfestival 2011/12 Her kan du læse vores forslag til film i Grenaa og Ørsted under Salaam Filmfestival 2011/12. Vi har også vedhæftet/vedlagt en kort beskrivelse af Salaams

Læs mere

726-452-447-598 487-696 6.s.e.Trin. 15/7-07. 10.00. Matt. 5,20-26. Jørgen Christensen I dag vil min prædiken koncentrere sig om, hvad det betyder,

726-452-447-598 487-696 6.s.e.Trin. 15/7-07. 10.00. Matt. 5,20-26. Jørgen Christensen I dag vil min prædiken koncentrere sig om, hvad det betyder, 726-452-447-598 487-696 6.s.e.Trin. 15/7-07. 10.00. Matt. 5,20-26. Jørgen Christensen I dag vil min prædiken koncentrere sig om, hvad det betyder, når Jesus siger: Når du derfor bringer din gave til alteret

Læs mere

SPØRGSMÅL 1. I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre.

SPØRGSMÅL 1. I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre. SPØRGSMÅL 1 I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre. Brødrene møder døden og får hver en gave: en usynlighedskappe, en magisk sten og en tryllestav. Tryllestaven kaldes

Læs mere

Vejledning. Forslag. Illustrationer er lavet af Pernille Ane Egebæk. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Illustrationer er lavet af Pernille Ane Egebæk. Tør du tale om det? Vejledning Som en del af afrundingen til resten af materialet, er det vigtigt at eleverne får viden om hvordan de kan få hjælp. Denne tavleøvelse præsenteres af læreren, men giver eleverne mulighed for

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

Inspirationsmateriale til

Inspirationsmateriale til Inspirationsmateriale til Til de voksne: Vi har lavet dette inspirationsmateriale, som kan hjælpe til at forberede børnene på forestillingen Min farmors spøgelse og på oplevelsen i teatret. I skal ikke

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Inspirationsmateriale til

Inspirationsmateriale til Inspirationsmateriale til Til de voksne: Vi har lavet dette inspirationsmateriale, som kan hjælpe til at forberede børnene på forestillingen Min farmors spøgelse og på oplevelsen i teatret. I skal ikke

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget onsdag 30. nov 2011. Uge 48, onsdag 30. nov 2011 01/12/2011 14:51. 17:25 P1 Debat på DR2 Ny programtekst

Side 1. Rettelser foretaget onsdag 30. nov 2011. Uge 48, onsdag 30. nov 2011 01/12/2011 14:51. 17:25 P1 Debat på DR2 Ny programtekst Side 1 Uge 48, onsdag 30. nov 2011 17:25 P1 Debat på DR2 Ny programtekst Skal folkekirken ud af folkeskolen? Kristendom fylder alt for meget i folkeskolen, og præster får alt for stort spillerum til at

Læs mere

2. Læsesiden. Nana har svært ved at læse. Læs sammen med lærer. Læs med makker. Læs alene. Læs med mor eller far.

2. Læsesiden. Nana har svært ved at læse. Læs sammen med lærer. Læs med makker. Læs alene. Læs med mor eller far. Nana har svært ved at læse Her er Nana. Nana går på Solby Skole. Nana bor sammen med sin mor og far. Nanas mor hedder Tina. Nanas far hedder Bo. Mor siger tit: Vi skal læse, Nana! Du må øve dig. Alle kan

Læs mere

Disse og andre emner, vi selv bestemmer os for, tager vi fædre op i netværksgruppen. Her kan vi tale tvangsfrit og gå i dybden - hvis vi vil!

Disse og andre emner, vi selv bestemmer os for, tager vi fædre op i netværksgruppen. Her kan vi tale tvangsfrit og gå i dybden - hvis vi vil! Søndag, 30/6 Fælles oplæg Autisme og familien - 2 brødre - én diagnose v/teit og Tore Bang Heerup Oplægget fokuserer på hvordan det er at leve med autisme i familien. Som overskriften siger, handler oplægget

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå »Kom nu, Asger! Det går ikke, at jeg kommer for sent på arbejde igen.«far er stresset og styrter rundt i hele lejligheden efter et eller andet meget vigtigt, som han sikkert ikke engang selv ved, hvad

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Værdighed den røde tråd i ældreplejen

Værdighed den røde tråd i ældreplejen Værdighed den røde tråd i ældreplejen Gerontologisk Selskabs Årsmøde 2015 Summemøde 2 min. Hvad er værdig ældrepleje for dig? Opsamling i plenum 1 Se nærmere til Hvad ser du søster her i min stue? En gammel,

Læs mere

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Hvert år ved denne tid tænker jeg tilbage på en speciel hændelse: Den 24. juni for år tilbage var jeg mødt på arbejde til sædvanlig

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem.

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem. 1 Juleaften 2009. Hvad er det bedste ved julen? ja, hvad er det bedste ved julen? Måske al hyggen i dagene op til jul, med pynt i gaderne, lys overalt, med julekalendere i fjernsynet, hvor man sammen har

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

Hvad gør du? Hvad gør du efterfølgende? Hvad siger du under samtalen til forældrene?

Hvad gør du? Hvad gør du efterfølgende? Hvad siger du under samtalen til forældrene? Du har en samtale med forældrene til Sofie på tre år. Under samtalen fortæller familien, at det altid er faderen, som bader Sofie. Faderen forguder Sofie og tiltaler hende som sin lille kæreste. Når han

Læs mere

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2.

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. GLADBYS ÅBNING Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. Vi skulle først lige have ro og så begyndte vores borgmester Berit. Hun startede med at sige. I skal til at skabe en by på

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Tema. Sjove bøger for børn. 12 bøger. der får dig til at stå på hovedet af grin

Tema. Sjove bøger for børn. 12 bøger. der får dig til at stå på hovedet af grin Tema Sjove bøger for børn 12 bøger der får dig til at stå på hovedet af grin Er du vild med sjov og ballade, vilde vittigheder og klamme fakta, så har vi her samlet en liste med 12 sjove og skæve bøger

Læs mere

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OKTOBER 2012 Fredag den 5. oktober kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres krydderstegt

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere