Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS"

Transkript

1 Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS

2 Sidste nyt Hjertestarteren finder du på Missionshuset. Instruktionen ved brug af hjertestarteren følger starteren. Sogneforeningen forventer at starte 2 nye kurser i brug af hjertestarteren. Tilmelding til Tove Stephansen / Du kan også gå ind på nettet under hjertestarter, der er en god instruktion for brugen af hjertestarter. Nyhedsbrev Sognets nye hjemmeside bliver skudt i luften til juni, vil du allerede nu gerne skrives op til nyhedsbreve fra sognet, kan du tilmelde dig på: bech.lomborg@ .dk Teleslyngen i forsamlingshuset er nu opsat og har været i brug til alles tilfredshed. De godt ,- kr. teleslyngen kostede, blev fremskaffet således: Private gaver: 9.631,00 kr. Salg af opskrifter + lotteri: 1.530,00 kr. Gave fra Nordea Fonden: 5.000,00 kr. TiIskud fra kulturudv.: ,48 kr. I alt: ,48 kr. En stor tak til Nordea Fonden for gaven. Det er noget lort!!! Vi er mange, der glæder os over, hvor pænt der er blevet efter nedrivningen af siloen. Der er blevet et fint grønt område. Det blev til at firmaet Lind blev udkåret til årets Lomborgbo At man lufter sin hund på området kan vel ikke skade, men som hundeejer skal man huske at fjerne hundens efterladenskaber!

3 Nyt fra sogneforeningen Sogneforeningen afholder Sct. Hans - lørdag den 23. juni Program: Grillen tændes kl Bålet tændes kl Båltale ved Jørn Nørby. Øl, sodavand, kaffe og kage kan købes. Grillaftener Vi mødes igen til grillaftener følgende fredage, d. 13. juli, 3. august og 24. august. Grillen tændes kl HUSK: Grillaftenerne er for alle. 50 års jubilæum Sogneforeningen har i år 50 års jubilæum, og i den forbindelse bliver der afholdt en reception søndag den 11. november. Nærmere omtale i næste nummer af Longomontanus.

4 Faneindvielse i Ramme/Lomborg IF Ved Ramme/Lomborg IF s gymnastikopvisning fredag den 9. marts blev foreningens nye fane indviet. Gymnastikudvalgs formand, Linda Grønkjær indledte indvielsen med at fortælle at foreningen nu har fået en ny fane, som symbol på, at nu er vi èn forening, selvom det er 4 år siden vi blev lagt sammen. En fane skal indvies for at understrege at det er foreningens fane, og at den skal følge os, i vores virke, som gymnaster og idrætsfolk. Den skal være med ved festlige stunder, som til en gymnastik opvisning, men også ved alvorlige lejligheder. De to instruktør, Lotte Trillingsgaard og Charlotte Grønkjær, havde fået æren af, at bære den nye fane ind. Den første der slog et søm i fanen var en af de ældste aktive medlemmer i foreningen, Kamma Pedersen fra veteran/senior holdet. Hun slog sømmet i med ordene: Det er mig en glæde og ære at slå det første søm i for Hendes Majestæt Dronningen. Derefter var det Daniella Mathiasen fra Antiloperne (Springhold) der slog det andet søm i med ordene:det er mig en glæde og ære at slå søm nr. 2 i for Fædrelandet. Den sidste der slog et søm i, var Laura, sammen med sin far Svend Erik Bjerg, der er med på forenings Mor/far-barn hold, med ordene: Det er mig en glæde og ære at slå det tredje søm i for Ramme/Lomborg Idrætsforening. Efter indvielsen af den nye fane, blev de 2 gamle faner fra henholdsvis Dybe- Ramme Gymnastikforening og Lomborg Motion- og Gymnastikforening, overdraget til Ramme og Lomborg Sogneakiver. Gymnastikopvisningen er den festlige afslutning på vintersæsonens gymnastiktræning. Traditionen tro, blev opvisningen holdt på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, der udover forenings egne hold, gav en flot opvisning. I år havde foreningen inviteret et gæstehold fra Bonnet. De Super Seje Dansepiger.

5 Nyt fra Lomborg Rom Lokalhistorisk Arkiv Torsdag d. 14. juni 2012 kl Lomborg Kirke Vi mødes ved kirken, hvor du vil blive fortalt lidt om kirken og kirkegården. Derefter går vi til Præstegården, hvor dens historie vil blive fortalt. Der er kaffe i konfirmandstuen. Lina Madsen Lokalhistorisk Arkiv Gårdbesøg Gratis introduktion til Træningspavilloner i Lomborg skov Bliv fortrolig ved motionsredskaberne og lær at sammensætte et program tilpasset den individuelle ud fra øvelser, der træner muskelstyrke, muskeludholdenhed, bevægelighed, balance og massage. Man træner som par, så tag en makker med, som passer til dit træningsniveau. For alle: år. Gå, cykel eller løb gerne en kort tur inden træningsstart, så kroppen er opvarmet. Torsdag kl. 19:30-20:30-6 gange, første gang d.10. maj. Instruktør: Niels Kristensen mobil: Tilmelding under fanen kontingent. Max 12 personer på holdet (6 par)

6 Dronningens ur kom til Lomborg. Dette ur er en hædersbevisning, der tildeles værnepligtige fra Den Kongelige Livgarde ved afslutningen af tjenestetiden. Dette ur blev tildelt Lars Ørgaard Nielsen, Lomborg, der på demokratisk vis blev udpeget af de foresatte og kammeraterne i fællesskab, idet der lægges vægt såvel på god soldatertjeneste som på udvist kammeratskab. Lars er de næste måneder i Australien, for at hjælpe med høsten der, og mon ikke, der bliver lejlighed til at se lidt af landet? Stort til lykke til Lars. Indlevering af stof til næste nummer, der dækker september, oktober, november og december 2012 skal være indsendt senes mandag d. 13. august 2012 hos: Kastrup mail: ukkastrup@hotmail.com

7 Lomborg Lemvigs grønne landsby - Et aktivitetssted for børn, motionister og pensionister - lige midt i Lomborg by. Vi byder på: 1. En dejlig travetur gennem skov og grønne marker. 2. Grillsted med overdækket spisested og dobbelt grill. 3. Friluftsfitness med flere redskaber på redskaberne står, hvordan de skal bruges. 4. Et 6 m højt udkigstårn. 5. En bane til spillet KROLF KROLF er ½ golf + ½ krocket. Spilleregler findes på stedet. Banen er åben for gæster lørdag og søndag. (Banen er færdig til brug 1. juni 2012). Initiativtager: Ramme-Lomborg Idrætsforening samt Lomborg Sogneforeningen/kulturudvalget

8 1. Der er 2 dejlige ture. Tur A (1,3 km) og B(2,3 km): Med udgangspunkt fra P. pladsen følger man stien op til træningspladsen, videre mod Kløvenhøj. Her går tur A fra til højre i skovkanten (skoven til højre og markerne til venstre) - og du ender ved træningsbanerne og retur til P. pladsen. (ca. 1,5 km). Hvis du fortsætter mod Kløvenhøj og går videre mod udkigstårnet er du på rute B. Fortsæt forbi tårnet ad markvejen, så når du til forsamlingshuset og må så gå på fortovet tilbage til P. pladsen. 2. Følg skiltningen fra P. pladsen og du kommer til Grillpladsen. Du må gerne bruge grillen, bænk og borde men husk at rydde op efter dig.

9 3. Friluftsfitness / træningspladsen et dejligt træningssted med 3 pavilloner under hvilke, der er flere forskellige træningsforslag. Træningen er illustreret på stolperne. Kan også bruges til opvarmning før en løbetur eller som afslutning. 4. Fra udkigstårnet er der udsigt over markerne, vores lille skov og en del af Klosterheden. Tidlig morgen og ved solnedgang kan man se rådyrene i mindre flokke.

10 Regler for brugere: 1. Har du hund med, skal den føres i snor og eventuelle efterladenskaber på stierne skal fjernes, da der dagligt færdes mange mindre børn, kørestolsbrugere og i skoven er der rådyr, agerhøns og fasaner. 2. Man efterlader stederne, som man selv har modtaget dem altså ryd op efter dig! 3. Brug venligst de opsatte affaldsposer. 4. Benyt venligst parkeringspladserne. 5. Vil du bruge grillstedet til et arrangement og have mulighed for at bruge Rødhættes Bedstemor (skovlokummet) skal du kontakte sogneforeningen. Se reglerne for lån af pladsen ophængt i huset ved grillstedet. Overholder du disse regler, er du altid velkommen! 5. Krolf-banen finder du ved grillstedet. Der vil være en kasse (mærket KROLF) her vil du finde køller og kugler. På kassen finder du de simple regler for spillet så det er bare om at komme i gang. Ved Lomborg-Ramme I.F. og Lomborg sogneforening ved kulturudvalget.

11 Program: Kl Kl : Kl : Kl : Kl : Kl : Kl : Kl : Sommerfest i Lomborg Lørdag den 16. juni Sogneforeningen er vært ved morgenkaffe i teltet ved Børnehavnen. Under kaffen vil der være afstemning til Årets Lomborgbo og tilmelding til talentkonkurrence for børn og voksne (kom og vis, hvad du er god til). Legetøjsloppemarked i grusgraven ved grillpladsen. Alle børn, der har noget at sælge, stiller op. Indvielse af KROLFbanen på grillpladsen og mulighed for at prøve spillet. Frokost ved spejderne. Afvikling af talentkonkurrence og præmieuddeling. Udnævnelse af Årets Lomborgbo. Gudstjeneste. Madkurvsfest i teltet ved børnehaven (grillen er tændt kl ). Kl : Dessert/kagekonkurrence og event. andre festlige indslag Vi opfordrer til at drikkevarer købes ved festen (sodavand, øl, vin). Alle er velkomne, mød op til en festlig dag og hejs gerne flaget i byen! P.S. Alle der vil hjælpe med klargøring til festen, opstilling af telte, borde, stole o.s.v. møder fredag den 15. juni kl. 16 på børnehavens legeplads.

12 Nyt fra forsamlingshuset Til generalforsamlingen var der mødt ca. 20 medlemmer op, og der var 2 nyvalgte til bestyrelsen: Bjarne T. og Torben Pilgaard. Bestyrelsen har konstitueret sig med: Formand: Karen Madsen Næstformand: Torben Pilgaard Kasserer: Alis Madsen Sekretær: Jytte Christiansen Altmuligmand: BjarneTonsberg Suppleant: Christian Christiansen Vores forårsfest / grisefest var en rigtig festlig aften med en god tilslutning. Stor tak til alle jer der deltog i forårsrengøringen både ude og inde! Vi gentager successen med loppemarked den 15. september fra kl Derfor efter lyser vi effekter til loppemarkedet. Henvendelse på tlf eller Julefrokost den 24. november Tilmelding til Karen på tlf , det er først til mølle princip Pris: 250,00 kr. Nyt: Den 1. oktober skal bestilte biletter afhentes og betales i forsamlingshuset mellem kl og Ikke afhentede billetter bliver annulleret og solgt til evt. venteliste. God sommer bestyrelsen.

13 Spejderne i Lomborg/ Rom Indsamling af jern I uge 30 skal De Grønne Pigespejdere og KFUM spejderne i Lomborg/Rom deltage i den store spejderlejr i Holstebro. For at skaffe penge til deltagelsen i lejren samler spejderne her i foråret jern ind.så har du noget gammelt jern, som du gerne vil af med f.eks. en cykel, rør m.v., så giv os et kald, og vi vil komme og hente det. Ring til Lisbeth Mikkelsen på tlf el. Rikke Sandholm på tlf Du har også mulighed for at aflevere jernet ved Missionshuset i de weekender, hvor der er avisindsamling. Vi samler ind til og med den 30. juni 2012 Støt spejderne - og spar dermed din madkurv efter gudstjenesten 2. pinsedag kl ved grillpladsen. Spejderne står for frokosten, og overskuddet går til spejdernes deltagelse i landslejren. Hilsen De Grønne Pigespejdere og KFUM Spejderne NB:Spejderne samler aviser ind den sidste weekend i hver måned.

14 Glimt fra lokalopvisning

15 Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Renovering Endnu et skoleår lakker mod enden, og de afsluttende prøver står for døren. For efterskolen har det været et godt år, vi har heldigvis haft økonomi til at restaurere og nyinvestere. Drengeværelserne har alle fået nyt inventar, ligesom fællesområderne på gangene er blevet istandsat med nye møbler, køkkeninventar og fladskærme. I det kommende skoleår skal de ældste vinduer udskiftes, og så står pigeværelserne for tur. Fornemt besøg I den just overståede filmuge, hvor vi var så heldige at få besøg af TV/MIDT-VEST, fik vi hjælp af instruktør Martin Strange, som med sin store erfaring var en stor hjælp for os alle. Martin har modtaget en Oscar for bedste kortfilm; Der er en yndig mand, endvidere har han blandt andet instrueret tv-serien Nynne, samt spillefilmen Den rette ånd. Eleverne nød godt af hans professionelle og intensive hjælp. LGI-løb Det er ikke kun Giro d italia, det vil husere på de lokale landeveje i maj måned, nej efterskolens elever samt elever fra vores naboefterskoler skal d 1. maj løbe ¼ og ½ maraton med udgangspunkt fra skolen. Vi håber på godt vejr og opbakning langs ruten. Vi ønsker alle en god og lun sommer. D Tømrer og Snedker M v/brian Mose tlf: Nybyggeri Renovering Montage dmtoemrer@gmail.com

16 Maj: Tirsdag den 1. LGI-løb kl ca Torsdag den 10. Introduktion til Træningspavillonerne. Kl Torsdage Juni: Torsdag den 14. Kalender - det sker i Lomborg 17., 24., 31. Træningen ved pavillonerne fortsætter. Gårdbesøg Lomborg kirke Lørdag den 16. Sommerfest i Lomborg starter kl Lørdag den 23. Sct. Hans ved grillpladsen grillen er klar kl Fredag den 29. Fakkeloptog fra Lomborg Efterskole ca Lørdag den 30. Sidste dag for indsamling af jern til spejderne. Juli: Fredag den 13. Grillaften grillen er klar kl August: Fredag den 3. Grillaften grillen er klar kl Fredag den 24. Sidste grillaften. September: Lørdag den 15. Loppemarked i/ved forsamlingshuset. NYT NYT I dette nummer af Longomontanus er der for første gang annoncer i bladet. Vi takker de mange, der har tegnet annoncer og håber, bladets læsere vil støtte vore annoncører. Bladet for foreninger mv. i Lomborg Nr. 3 maj, juni, juli og august Årgang Redaktør: Kastrup Udgiver Lomborg Sogneforening

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

LONGOMONTANUS December 2012

LONGOMONTANUS December 2012 LONGOMONTANUS December 2012 Så kom der en hundeskov i Lomborg Den 8. september mødte 16 op til det orienterende møde. Alle viste stor interesse og var villige til at lave frivilligt arbejde. Så gik det

Læs mere

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer Longomontanus December 2011 Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer December måneds storme har vist, hvilke enorme kræfter naturen råder over.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

LONGOMONTANUS April 2013,

LONGOMONTANUS April 2013, LONGOMONTANUS April 2013, PRESSEMEDDELELSE Tre på stribe for RLIF Gymnastik Instruktørparret, Lone Harpøth og Niels Bjerre, vandt Årets Aktive Instruktør-pris til Lemvigegnens Ungdomsforenings Forårsopvisning

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 20 stk. Havefakler højde 1,2 meter udlejes for 10 kr. pr. stk. uden Olie Henv. til Hans Madsen Tlf. 21 27 85 95 Bolsjekogningssæt udlejes for 30 kr. pr.

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Nr. Vilstrup Tidende 2016/2017

Nr. Vilstrup Tidende 2016/2017 Nr. Vilstrup Tidende 2016/2017 Nr. Vilstrup Forsamlingshus 2016 Kære naboer Som et nyt tiltag har vi i år valgt kun at udsende Nr. Vilstrup Tidende digitalt. Derudover har vi styrket vores kommunikation

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Fællesspisning Fredag, den 11. april kl. 18.30 i forsamlingshuset. Menû: Hamburgerryg m/kartofler, aspargessovs og gemûse. Rå frugt

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henv. til Poul Erik Jepsen Tlf. 42 79 19 78 Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Æresport Helt ny udlånes Henv.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Program for Sct. Hans Aften Kl. 18.00 Kl. 18.00 Kl. 19.30 Tændes grillen op til medbragt mad Vi laver bål til snobrød Båltale ved folketingskandidat og byrådsmedlem

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

FDF KORSØR FDF KORSØR

FDF KORSØR FDF KORSØR Juni - August 2012 I samarbejde med Sct. Pouls Kirke holder FDF for 3. år Sankt Hans i Skovhytten. Det er for børn, voksne, hele familien, gamle medlemmer og alle vennerne. 14.00 Lege 16.00 Løb i Skoven.

Læs mere