LONGOMONTANUS April 2013,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LONGOMONTANUS April 2013,"

Transkript

1 LONGOMONTANUS April 2013,

2 PRESSEMEDDELELSE Tre på stribe for RLIF Gymnastik Instruktørparret, Lone Harpøth og Niels Bjerre, vandt Årets Aktive Instruktør-pris til Lemvigegnens Ungdomsforenings Forårsopvisning for nyligt. Det er tredje år i træk at instruktører fra Ramme-Lomborg Idrætsforening bliver tildelt prisen. I indstillingen stod der blandt andet at det var gymnastikken der i sin tid bragte parret sammen, og at gymnastikken stadig er omdrejningspunktet i deres travle hverdag. Parret har 4 børn sammen, men finder stadig tid til at træne hver sit hold. De gør endvidere en påskønnet indsats ved at give de unge hjælpere ansvar, og er derved med til at oplære nye instruktører. Lone Harpøth har igennem en del år trænet gymnastikhold for de mindre børn, både mor/far/ barn hold og puslingeholdet, hvor hun lægger stor vægt på de grundlæggende motoriske bevægelser. Niels Bjerre er træner på RLIF s store springhold for børn fra 0. til 3. klasse, som tiltrak hele 41 børn i år. Formand for RLIF s gymnastikudvalg, Linda Grønkjær, var glad for, og stolt over, at det endnu engang var RLIF s instruktører der blev tildelt prisen. Vi har nogle enormt dygtige og engagerede gymnastikinstruktører i foreningen, og det er godt at se at de får den anerkendelse de fortjener. Bendt Dissing, som spiller en stor rolle som hjælpetræner, sekretær, førstehjælpsassistent og legeonkel på RLIF s springhold fik prisen sidste år. I 2011 blev den tildelt Birthe Lange, foreningens mangeårige instruktør for herreholdet, som i øvrigt er det eneste herrehold i hele Lemvigegnen. Prisen uddeles af Lemvigegnens Ungdomsforening og tildeles en instruktør som har ydet en stor indsats for en lokalforening.

3 Forsamlingshusets generalforsamling Mandag den 25. februar havde en ganske lille samling af beboere taget sig tid til at møde frem til generalforsamlingen. Jeg tror dog ikke, at antallet skal betvivle sognets interesse for vort forsamlingshus, - men nærmere manglende interesse for det lokale demokrati. Det klarer de andre nok! Formanden Karen Madsen redegjorde for forsamlingshusets aktiviteter i 2012: Grisefest, loppemarked, øl smagning, julefrokost og ikke mindst det nye loft i store sal samt udluftning i kælderen. Forsamlingshuset har nu 108 medlemmer, og sidste år havde huset været lejet ud 34 gange. Kontingentet blev vedtaget at skulle være det samme næste år (100,- kr. pr. næse) og udlejningsprisen: Store sal: 3.200,- kr. (lys, varme, el, køkken, teleslynge, rengøring og alt til borddækning er incl. i prisen). Lille sal: 2.000,- kr. Ønsker man at leje salen èn dag mere, koster det 500,- kr. Selv med de store udgifter til vedligehold, blev regnskabet ganske fint og godkendt. De af bestyrelsen, der var på valg, blev genvalgt, så bestyrelsen består af følgende: Formand: Karen Madsen, Jytte Christiansen, Alis Madsen, Bjarne Tonsberg og Torben Pilgård. Ved udlejning kontakt da: Eva Falkesgaard Da der ofte ved fester og andre arrangementer er brug for et lærred til fremvisning af billeder, vil man sørge for, at et sådant bliver ophængt. Ligeledes vil man undersøge mulighederne for at få forsamligshuset oplyst. Stor ros til bestyrelsen og de mange frivillige hjælpere for den måde huset drives og bevares.

4 Utroligt, - men sandt! Generalforsamlingen følger kalenderåret, og selv om den først bliver holdt i februar, ja, så har det ikke forhindret bestyrelsen i at løse opgaver for forsamlingshuset. Lige færdig til generalforsamlingen har de renoveret den lille sal: Nyt loft, malet og nyt tæppe, nå ja, så fik de også lagt nyt tæppe på i entreen. Utroligt, men sådan en bestyrelse, må man da vælge igen og det skete. Støt op om vores loppemarked, der afholdes: Lørdag den 14. september kl Effekter modtages gerne ved henvendelse til Karen på tlf Som også allerede nu tager imod bestilling og betaling til Julefrokosten lørdag den 30. november Pris: 250,- kr. Forsamlingshusets bestyrelse vil igen sige tak til alle de frivillige hjælpere, der gør det muligt at holde huset i så god en stand, at folk har lyst til at holde deres fest her. Sogneforeningens generalforsamling: Nyt fra Sogneforeningen For første gang blev generalforsamlingen holdt i den nye konfirmandstue i præstegården, hvilket var meget bedre end tidligere, hvor den trange plads i lokalarkivet ville have gjort det svært for de 30 fremmødte. I formandens (Holger) beretning blev bl.a. nævnt: Foreningens 50 års jubilæum, sommerfesten, Sct. Hans, opsætning af juletræer og julefrokosten, Agnete Bech har overtaget hjemmesiden og så kunne Holger fortælle, at man efter at have fået godkendt ansøgning var påbegyndt flytningen af festhuset (der i dag står på legepladsen) til grillpladsen, hvilket skulle ske med hjælp af frivillige. Endvidere kunne han fortælle, at der blev arbejdet på at få vindmøller til Lomborg.

5 Der blev en del snak om flytningen af festhuset, men bestyrelsen mente, at det var en god ide, selv om Rødhættes Bedstemor (skovlokummet) nok ikke slog til. Der var ikke sat nogen dato for indvielsen, så de 30 KROLFspillere må nok finde et par nye huller og så vende sig til et forår på en byggeplads. Bestyrelsen blev opfordret til snarest at indkalde til et sognemøde, om de mange spørgsmål der blev stillet på generalforsamlingen. Agnete fortalte om hjemmesiden og bad alle der havde datoer for arrangementer om at sende dem til hende. Jens Ole Madsen og Tove Stephansen ønskede ikke genvalg efter 10 års arbejde i bestyrelsen. Nye til bestyrelsen blev valgt: Gitte Svendsdatter og Jack Rud Jensen. Kontingentet blev fastsat til 75,00 kr. pr. person. Lokalhistorisk arkiv fremlagde beretning ved Line, der bl.a. nævnte sidste års gårdbesøg Arkivernes dag på Bovbjerg Fyr og kunne fortælle, at der nu er registreret over sager. Gårdbesøg bliver i år den 13. juni på Sodgaard i Rom. Verner Frederiksen og Birger Maarupgaard var på valg og blev genvalgt. Udvalget består nu af: Line Madsen, Poul Bak, Jens Mathiasen, Birger Maarupgaard, Bodil Jensen og Verner Frederiksen. Kulturudvalget aflagde beretning ved Kastrup, der bl.a. nævnte, at lokaletilskudet fra kommunen var stoppet med 2012, men hvis fremmødet til fællesspisningerne fortsat ville være så godt besøgt fremover, så skulle vi nok kunne klare det. Fra en enkelt blev der rejst kritik af hundeskoven, det så ikke godt ud med den indhegning, skoven skulle være natur og ikke alle de forskellige tiltag, der gjorde skoven til en forlystelsespark.

6 Regnskabet blev godkendt med et pænt overskud. Udvalget består af: Bodil Jensen og K. Kastrup Knudsen. Sogneforeningen har nu konstitueret sig som følgende: Formand: Holger Kristensen Næstformand: Jørgen Mikkelsen Sekretær: Anne Bülow Kasserer: Gitte Svendsdatter Bestyrelsen har besluttet at flytte hytten fra børnehavens legeplads til friluftspladsen i skoven i Bededagsferien. Vi håber, alle vil få mere glæde af hytten i skoven, selv om det ligner en byggeplads et stykke tid endnu. Arbejdet er i gang, og har nogen lyst til at give en hånd med kan Jack kontaktes på Tlf.: Skt. Hans den 23. juni Grillen tændes kl Bålet tændes kl Båltaler er Henrik Thygesen (formand for familie og kulturudvalget i Lemvig). Sommerens grillaftener bliver 12. juli og 2. august samt23. august. Grillen tændes kl

7 Info møde Lomborg sogneforening indkalder til info møde vedr. evt. fremtidig mølleprojekt på Lomborg hede. Onsdag den 22. maj kl I foredragssalen på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Indlæg ved Gunnar Lisby Kjær. Kom, hør og gør din indflydelse gældende omkring hvilke muligheder et projekt kan give Lomborg og omegn. Hunde NYT Der er mange, der nu benytter HUNDESKOVEN, til glæde for både hunde og ejerne. Hundene leger og ejerne får sig en god snak. Ligeledes er det rart at se, at mange benytter sig af de fremlagte hundeposer, når de går tur i skoven. MEN husk: Tag kun 1 pose af gangen, og bruges den - så smid den ikke ud mellem træerne, men ned i den opsatte affaldssæk. Jeg prøver at holde øje med, at der hele tiden er poser, desværre sker det, at en hel rulle poser forsvinder. (Rullerne kan købes i Rema 1000 og i Kvickly for 10,- kr.). Den store affaldssæk bruges flittigt, og når den er fyldt, skal jeg nok sørge for, at der sættes en ny op. Jeg har en aftale med genbrugspladsen, hvor den kan afleveres for 30,00 kr. Husk lige, at der kun må komme hundeposer i affaldssækken! Kastrup.,

8 Kursustilbud Førstehjælp - Er det noget for dig? Hvis du har lyst til at deltage, vil vi i kulturudvalget forsøge at få et kursus op at stå om torsdage til efteråret. Tilmelding til Kastrup ukkastrup@hotmail.com eller på Inden den 1. august. Ude er godt, men.. Derfor, velkommen hjem Karsten. Efter at have været ude som lønslave, er Karsten nu vendt tilbage til Lomborg Autoværksted. Vi har ikke for mange virksomheder i Lomborg, så derfor glæder vi os over, at du har åbnet værkstedet igen. Så er det bare op til os at bruge værkstedet. Krolf Vi starter op mandag den 29. april kl med rundstykker husk kaffen. Herefter spiller vi mandage kl og torsdage kl Vi har flyttet et par huller, så vi kommer fri af byggepladsen. Mød op og tag èn eller to med!

9 Farvel til Lillebjerg Det er heldigvis sjældent, at vi ser 2 brandbiler, 2 politibiler samt en ambulance i Lomborg. Men det skete, da Lillebjerg brændte ned. Vi er en del, der kan huske, da Marie Møller boede der. Marie var næsten fast kogekone i forsamlingshuset og fulgte godt med i livet i Lomborg. Først i 70`erne kom hun over på Centralskolen og fortalte om, hvordan hun som barn var med til at beplante Klosterheden. De cyklede ud til skovfogeden, hvor de fik et bundt træer, og så cyklede ad de simple cyklestier ud på heden og plantede træerne. Hun fortalte også hvordan skoleeleverne i regnvejr var på vej hjem kom ind til hende for at få tørret strømperne. Vore piger (Dorte og Lene) kom ofte over til Marie, og de vidste, hvor småkagedåsen var. Marie siger, at I kommer sent i seng ofte efter kl. 24. Så kan I sige til Marie, at så kommer hun også sent i seng, ellers kunne hun jo ikke holde øje med os. Vi boede i tjenesteboligen ved skolen. v/ Kastrup.

10 Lokalhistorisk Arkiv Gårdbesøg d. 13 juni kl Lomborg-Rom Lokalhistoriske Arkiv. Igen i år har arkivet fundet et spændende sted, vi skal besøge i forbindelse med Landsbyfesten. Nemlig: Sodborg i Rom. Sodborg er en meget gammel gård, Lomborg-Rom arkiv har været på Landsarkivet i Viborg for at finde materiale om gården. Der blev fundet en hel del, som vi vil fortælle om, Her er et lille udpluk af hvad vi har. Så mød op d. 13 juni og hør resten af hvad vi har fundet Lomborg-Rom Lokalhistoriske Arkiv

11 Lomborg-Rom Sognearkiv Hjælp søges: Er der nogen, der kan fortælle os, hvad gården hedder, og hvem menneskene på billedet er. Vi mener, gården ligger i Lomborg-Rom sogn. På forhånd tak.

12 Lørdag den 15. juni 2013 på Friluftspladsen i Lomborg Skov Program Kl Landsbyfest Velkomst ved formanden for sogneforeningen Holger Kristensen Kl Gudstjeneste ved Henning Mikkelsen Umiddelbart efter gudstjenesten er der mulighed for at opstille boder, hvor alle kan sælge deres brugte legetøj, de ting der fylder på loftet og i kælderen, hobby ting m.v. Ca. kl Frokost sælges af spejderne til meget rimelige priser. Ca. kl Vejdyst. Under frokosten vil der være afstemning om årets Lomborgbo. I år skal vi have afgjort, hvilken vej der både er stærkest, hurtigst, klogest m.v. Så tag fat i naboen og genboen og stil op til denne vejdyst, hvor alle kan være med. Tilmelding til vejdysten skal ske til Jytte på tlf Enkelt personer kan også tilmelde sig. Kontakt Jytte og hun vil sørge for at sætte holdene sammen. Ca. kl Eftermiddagskaffe. Sogneforeningen er vært ved kaffe og kage. Under kaffen vil årets Lomborgbo blive afsløret Kl Aftenfest Der vil i år være mulighed for at købe helstegt pattegris til 50,00 kr. pr. pers. Børn halv pris. Medbring selv service, samt tilbehør til maden. Vi opfordrer til, at øl, vin og vand købes på pladsen. Grillen vil være tændt til medbragte pølser. I løbet af aftenen vil der være underholdning først for børn og derefter for voksne ved Svend og Kaj, som vil spille og synge. VELMØDT OG VÆR MED TIL AT FEJRE FRILUTSPLADSENS 10 ÅRS JUBILÆUM

13 Spejderne Spejderne I Lomborg/ Rom Indsamling af jern, aviser/pap og glas Så samler spejderne igen jern ind. Hvis du har noget jern, som du gerne vil af med, er du meget velkommen til at kontakte Johannes Jensen på tlf.nr Spejderne samler fortsat aviser og glas ind den sidste weekend i hver måned (Juli måned undtaget). Såfremt du ønsker at få afhentet glas og aviser/pap, skal du stille det ud til vejen inden kl lørdag morgen. Du har også mulighed for selv at aflevere pap/aviser ved Missionshuset, der vil stå en container hele weekenden. Derudover er der opstillet en glascontainer ved Missionshuset, hvor alle er velkommen til selv at aflevere deres rengjorte flasker og glas (ikke vinduesglas). Glascontaineren står der året rundt. Såfremt der er spørgsmål vedr. aviser/pap og glas kontakt Hanne Maarupgaard på tlf Hilsen De Grønne Pigespejdere og KFUM Spejderne

14 Aktivitetsudvalget maj Hop Amok. Fra til for børn og unge fra 3. klasse og op. Hoppeborg, Hoppepude, rutsjebane Tarzanbane Sumo-dragter m.m. Entre: 120,- kr. inkl.: Overnatning, aktiviteter, saftevand, frugt, natmad og morgenmad. Tilmelding: Mød op i Ramme Hallen med din sovepose og liggeunderlag. 9. maj Hop Amok - for de små. For børn fra 0 år til og med 2. klasse med deres forældre. Entre børn: 60,- kr. inkl. Frugt. Voksne gratis adgang. Der er kaffe på kanden. Kiosken er åben med salg af pølser, pommes frites, slik, is og sodavand. Der er ingen tilmeding. 28. maj: Matas kl Kundeaften for 15 deltagere efter først til mølle. Pris: 75,- kr. pr. person (prisen gives i rabat ved køb samme aften). Kom og hør om lægning af makeup samt afrensning af huden. Hvilke farver passer til dig, og hvordan lægger du din makeup. Tilmelding: Pia Sejbjerg eller Helle Skovmose oktober: Revy. Der afholdes fælles Revy for Ramme og Lomborg den 5. okt Ideer og emner til revyen indleveres til Mariane Yderstræde: Mariane.y@gmail.com eller på mobil: Skribenten forbeholder sig ret til at aflyse/udskyde dato for revyen, hvis der ikke fremsendes ideer og emner nok. Indlevering af stof til næste nummer, der dækker: September, oktober, november, december skal indsendes senest mandag den 19. august til Kastrup mail: ukkastrup@hotmail.com

15 Ombygning på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole En meget gammel drøm går nu endelig i opfyldelse, når vi til sommer igen lukker håndværkerne ind, vi skal nemlig have sammenbygget de to pigefløje, således at der vil være et glasparti, der kobler de to 1. sale sammen. Samtidig vil den gamle pigefløj blive renoveret og moderniseret. Der vil også ske nogle forandringer i stueplan, idet den tidligere tv-stue vil få en fremtid som lærerforberedelseslokale, og vores meget gamle og meget stejle trappe op til første sal skal forandres til en flot halvsvingstrappe med god plads og en betydelig mindsket risiko for at falde. Gårdpladsen får sig også et facelift, partiet ved pigeindgangen skal i højere grad matche drengeindgangen. Der bliver, som nu, et overdækket areal, hvor eleverne kan sidde i tørvejr og nyde livet på efterskolen. Igen i år kan vi glæde os over, at vi kommer til at åbne dørene for et fuldtalligt elevhold, hvilket jo ikke er en selvfølge i tiden. Lockouten som plager landet i disse dage, er vi så heldige her på skolen kun at være ramt af i begrænset omfang, idet kun 1 af vores fuldtidsansatte og 2 af vores deltidsansatte er lockoutet. Vi forsøger på bedste måde, at dække de timer og vagter, de skulle have haft, så vores elever ikke bliver generet mere end højst nødvendigt af forholdene. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi glæder os utroligt meget til, vi igen har normale forhold her på skolen. På tirsdag d. 30. april afvikler skolen for 3. gang LGI-løbet, derfor vil vore elever og gæster kunne ses i det meste af Lomborg og omegn forhåbentlig i et meget hastigt tempo. Vi håber på forståelse fra sognets beboere. Vi ønsker alle en god og lun sommer. Ansatte på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

16 Kalenderen - det sker i Lomborg April: Spejdernes indsamling af jern, aviser/pap og glas. 29. KROLF starter kl Traveturene - vi mødes ved forsamlingshuset kl Maj: 2. KROLF vi spiller kl Hop Amok i Ramme Hallen 9. Hop Amok for de små i Ramme Hallen 22. Info møde vedr. evt. fremtidig mølleprojekt på Lomborg hede Spejdernes indsamling af jern, papir/pap og glas. 28. Matas kl Juni: 13. Gårdbesøg Sodgaard i Rom. Kl Landsbyfest på friluftspladsen / grillpladsen kl Mad over bål på Grillpladsen kl Skt. Hans Grillen tændes kl bål kl tale v./ Henrik Thygesen 28. Fakkeloptog fra Lomborg Efterskole ca. kl elevholdet 12/13 siger tak for i år Spejdernes indsamling af jern, papir/pap og glas. Juli: 12. Grillen tændes kl August: 2. Grillen tændes kl De nye elever kommer på Lomborg Efterskole flag! 23. Grillen tændes kl Spejdernes indsamling af jern, papir/pap og glas. Bladet for foreninger m.v. i Lomborg. Nr. 3 maj, juni, juli og august. 35. årgang Redaktør: K. Kastrup Knudsen. Udgiver: Lomborg Sogneforening (

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

LONGOMONTANUS Januar 2014,

LONGOMONTANUS Januar 2014, LONGOMONTANUS Januar 2014, Beklagelse: Redaktøren beklager, men nissen var på spil i sidste nummer. Der var dato og tidspunkt, der ikke helt svarede til det rigtige. Det fik dog ikke den store betydning

Læs mere

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer Longomontanus December 2011 Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer December måneds storme har vist, hvilke enorme kræfter naturen råder over.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS

Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS Sidste nyt Hjertestarteren finder du på Missionshuset. Instruktionen ved brug af hjertestarteren følger starteren. Sogneforeningen forventer

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

LONGOMONTANUS December 2012

LONGOMONTANUS December 2012 LONGOMONTANUS December 2012 Så kom der en hundeskov i Lomborg Den 8. september mødte 16 op til det orienterende møde. Alle viste stor interesse og var villige til at lave frivilligt arbejde. Så gik det

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

LONGOMONTANUS. August 2013

LONGOMONTANUS. August 2013 LONGOMONTANUS, August 2013, Velkommen til Niels` auto Dejligt, at der igen er aktivitet i værkstedet. Det er friskt af dig Niels, at starte op som selvstændig. Nu bør vi støtte op om dig, så det også bliver

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sdr. Vium Nyt Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sogneforeningens generalforsamling. Til sogneforeningens generalforsamling blev der valgt Kent Rosendahl og John Jacobsen som nye medlemmer af bestyrelsen.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 309 Sdr. Vium Sogneforeningen juni Kære Sogn

Sdr. Vium Nyt. Nr. 309 Sdr. Vium Sogneforeningen juni Kære Sogn Sdr. Vium Nyt Nr. 309 Sdr. Vium Sogneforeningen juni 2018 Kære Sogn Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle Lørdag den 23. juni til Sankt Hans hos Kalle på Toftegårdsvej. kl. 18 starter vi grillen,

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten 15 oktober 2011 Fliserneigården enstatus Kære Andelshavere Velvidende om, at fliserne i gården fortsat er til gene for alle, indgår de imidlertid i en verserende sag med Hoffmann. Derfor kan vi endnu ikke

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 Indhold : Udvalg til lovliggørelse af Øresundsparken. Side 1 Katte Side 2 Ny mailadresse Side 2 Indlæg Side 2 Hvad er

Læs mere