Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS"

Transkript

1 Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

2 Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken, der er træets livsnerve, var skåret bort på et stort stykke. Trist nu, da egen var ved at få kraft og styrke. Den er nu skiftet ud med et kastanjetræ, da vi håber, at de mange børn, der bruger skoven om nogle år kan have fornøjelse af at samle kastanjer. Det er Lomborg kulturcenter, der har stået for udgifterne. Vi har ingen skole og dog Vi har en fantastisk åben og samarbejdsvillig hjælper med Lomborg Gymnastik- og idrætsefterskole. Her føler vi, at dørene altid er åbne og hjælpen nær. Takket være skolen, der trykker Longomontanus, er det nu muligt at sætte billeder og farver i bladet. Det er skolens Gitte og den nye kopimaskine, der gør det muligt. Den dejlige skov vi har, er egentlig for størstedelen ejet af skolen, men er åben for alle. Flere af skolens arrangementer er åbne for borgerne, og eleverne siger tak for et år med et fakkeltog gennem Lomborg. Vi kunne takke for hjælpen ved at flage ved elevernes ankomst til et nyt skoleår. Rødhættes Bedstemor Når Rødhætte besøger bedstemor, har hun en stor madkurv med. Det skal vi ikke, men bedstemor vil gerne, om vi tager en spand vand med, og skyller ud efter os. Vandet kan hentes ved den store opsamlingsbeholder ved grillhuset, eller tages fra en af de vandbeholdere, der er i huset. Sogneforeningen mener, at som i bedstemors hus skal døren ikke være låst, men håber at alle vil passe godt på huset

3 Nyt fra sogneforeningen Sogneforeningen afholder 50 års jubilæum i Lomborg Sogneforening 3. november Lørdag den 3. november kl afholdes der reception i Lomborg Forsamlingshus. Foreningen serverer en let anretning, og ca. kl afsløres jubilæumsstenen, som er lavet af en lokal kunstner. Betaling af kontingent Girokort medfølger denne gang Longomontanus, og vi håber på jeres støtte. Har man ikke adgang til netbank, kan man som altid betale til en fra bestyrelsen. Kontingent: Kontingent Husstand 150,00 kr. Pensionister og enlige 75,00 kr.

4 Landsbyfest i Lomborg Landsbyfest 2012 Fredag den 15. juni mødtes en dejlig stor flok mennesker ved Grillhytten i Lomborg. Hvad skulle de der? Måske bytte sladder eller se hvem der var kønnest. Nej, der skulle sættes telt op ved siden af Grillhytten. Dejligt at se så mange fremmødte. Måske der også blev byttet sladder - og hvem var kønnest? Jaa! Lørdag den 16. juni oprandt selve dagen for Landsbyfesten i Lomborg. Gratis rundstykker m.m. sponseret af Lomborg Sogneforening var første punkt på programmet. Efter rundstykker og hyggelig snak gik vi ned i Rundingen, hvor der var legetøjs loppemarked. Der blev handlet med varerne. Det var børnene selv, der solgte. Engang imellem kiggede de op på mor eller far, for at se om prisen var helt forkert. I første omgang fik børnene pengene, men om de fik lov at beholde dem, ja det kan vi jo kun gætte på. Indvielse af Krolfbanen: Kastrup Knudsen fortalte om forløbet fra ide til handling. Den røde snor blev klippet over af Inga Paulsen, som havde bragt ideen til Lomborg. Efter indvielsen kunne alle prøve at gå en runde på banen, som bringer en rundt i skov og krat. Har du ikke prøvet endnu, så hænger spillereglerne og køller m.m. i Rundingen. Spejderne serverede som altid en god og billig frokost. Talentkonkurrencen havde en finale med 3 deltager. Frida Christiansen og Sine Christiansen begge med hulahop ring. Hjalte Skovmose Kjær beatboxede. De 3 finalister viste deres talenter 2 gange. Hver finalist fik tilkendt en børnesang. Publikum skulle så synge den sang, som tilhørte den finalist, som de syntes, havde det største talent. Der blev sunget af fuld hals, og vinderen blev: Frida Christiansen. Tillykke med det.

5 Årets Lomborgbo blev Hans Christiansen for hans positive tilstedeværelse i mange sammenhænge. Et stort tillykke herfra. Gudstjenesten i det fri blev afholdt af selve pastor Mikkelsen. En god afslutning på 1. halvleg. Pause 2. halvleg startede med madkurvsfest. Grillen var tændt, og man kunne så grille sin egen aftensmad. Der var lavet 9 kager til kagekonkurrencen, hvor dommerne var Hans og Christian Christiansen. Vinderen blev Marianne Romby. Kagerne blev solgt på en dejlig underholdende måde af Christian Christiansen. En hyggelig aften blandt venner i Lomborg sluttede dette års Landsbyfest. Landsbyfesten 2013 er lørdag den 15. juni. Svend og Kaj kommer til madkurvsfesten, hvor de først vil underholde børnene og senere de voksne. Håber vi ses.

6 Så begynder kulturaftenerne Torsdage i efteråret Fællesspisningerne er i forsamlingshuset kl af hensyn til Børnefamilierne laver vi også en børnemenu, så opgiv antal børne ved tilmeldelsen. Prisen er 80,- kr. for voksne og 30,- kr. pr. barn (der ikke er konfirmeret). Priser: Øl: 15,00 kr. vand: 10,00 kr. vin: 60,00 kr. Øvrige aktiviteter foregår på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Tilmeldelse til madholdet sker til Kastrup ( ). Oktober: Den 4. Madholdet starter kl Den 11. Fællesspisning kl Jagten er gået ind så vi spiser VILDT. TIlmeldelse senest tirsdag den 9. Husk: Medbring service drikkevarer skal/kan købes. Den 25. Madholdet kl November: Den 1. Madholdet kl Den 8. Fællesspisning kl Det er næsten Mortens aften så vi spiser AND! Tilmeldelse senest tirsdag den 6. Husk: Medbring service drikkevarer skal/kan købes. Den 15. Madholdet kl Den 22. Tænk, om du skulle tage dit kørekort nu! Kan du det? Vi får en køreskole til at gennemgå nye regler og selve køreprøven. Efterskolen kl Pris: 20,00 kr. incl. kaffe. Den 29. Hvad skal der ske i Lomborg i 2013? Har du gode ideer til byfornyelse, aktiviteter eller andre tiltag, så mød op og vær med i debatten. Efterskolen Kl December: Den 6. Madholdet kl Den 13. Fællesspisning kl Den står på julemad! Tilmeldelse senest tirsdag den 11. Husk: Medbring service drikkevarer skal/kan købes. Skulle du have en god ide til aktivitet, der kan afholdes en torsdag aften, så lad os høre fra dig. Hermed ønskes en god jul og et godt nytår!

7 Nyt fra Lomborg Rom Lokalhistorisk Arkiv Vi prøver noget nyt med arkivernes dag. Vi går sammen med Lokalhistorisk Arkiv i Lemvig Kommune om en fælles dag på Bovbjerg Fyr, hvor hvert sogn får en stand. Lørdag den 10. november kl Nærmere omtale i dagspressen om hvad der kan ses. Lina Madsen Lokalhistorisk Arkiv Skal vi have en hundeskov hvor hundene kan løbe frit? Der er sat skilte op om at hunde skal føres i snor. Det må nok være rigtigt af hensyn til fugle og dyr. Hundeklatten har man ikke efterladt på skovstierne, men taget med i en lille plastpose og lagt i affaldssækkene. Men, det ville nu være rart, om hundene havde et sted, hvor de kunne løbe frit og lege med andre hunde. Niels Bjerre har stillet sin del af skoven til rådighed for en hundeskov, men er der interesse for en sådan? Mød op på grillpladsen lørdag den 8. september kl , hvis du mener, at det vil være en god ide og er villig til at være med til at lave indhegningen.

8 Krolfbanen Den nye KROLF-bane ved grillpladsen er nu færdig og alle er velkomne til at bruge den. Vi håber, at man vil lade markeringsskiltene stå, og vi havde egentlig tænkt, at køller og kugler skulle være frit tilgængelig, men da de repræsenterer en værdi af ca kr., tør vi ikke tage chancen, men ved henvendelse til èn af de personer, der står nævnt i grillhuset, kan man låne en nøgle. Den, der får nøglen, har ansvaret for køller, kugler og Rødhættes Bedstemor, og afregner med 10,- kr. pr spiller ved aflevering af nøglen. Der er dog altid køller og kugler fra et kroketspil, der kan bruges. Der er i dag ca. 15 aktive deltagere, der mødes hver tirsdag aften kl og torsdag formiddag kl for at dyste og have lidt hygge over kaffen. Der er altid plads til èn mere så mød op og vær med. Der er for de på nuværende tidspunkt indkomne penge købt yderligere 12 køller, så der er èn til hver. P-pladsen midt i Lomborg. Der er nu kommet P-skilt op med anvisning af bord og bænk. P-pladsen er udvidet, så den nye del kan aflaste p-pladserne ved børnehuset. Vi har gennem turistkontoret og campingpladser gjort opmærksom på de mange dejlige aktiviteter, vi har i skoven, ved at få trykt midtersiderne af det sidste nr. af Longomontanus, - og der er flere, der har fundet ned til grillstedet, og indtaget deres frokost der. Når fortovet skal færdiggøres, vil der blive opsat p-skiltning m før pladsen. Sct. Hans. byger der går og kommer, det er den danske sommer. Sådan skrev Thøger Larsen, og det passede til dette års Sct. Hans. Det holdt dog ikke folk hjemme, der var ca. 80 da grillen blev tændt og flere fulgte, da bålet blev tændt og Jørgen Nørby holdt en god og tankevækkende tale. Indlevering af stof til næste nummer, der dækker: Januar, februar, marts og april skal indsendes senest mandag den 10. december til Kastrup mail:

9 Nyt fra forsamlingshuset Juli måned er gået med at få sat nyt loft op i salen, vi håber, at det kan forbedre akustikken. Der rettes en stor tak til de mange frivillige, uden jer kunne det ikke lade sig gøre. Husk loppemarkedet: Lørdag den 15. september fra kl Med hensyn til ting og sager kan de afleveres i forsamlingshuset fra mandag den 10. september og resten af ugen mellem kl , ellers kontakt Karen ( ). Vi håber på rigtig mange effekter og et godt loppemarked, der kan bl.a. købes frokost, øl, sodavand og kaffe, alt sammen til fordel for forsamlingshuset. Lørdag den 24. november kl Afholder sogneforeningen og forsamlingshuset igen i år julefrokost med stor julebuffet og natmad. Musikken leveres af Skubiduo. Prisen er 250,00 kr. Tilmelding senest fredag den 16. november til Karen på tlf , det er først til mølle princip, og billetter betales ved bestilling. Bemærk: Forudbestilte billetter afhentes og betales senest mandag den 1. oktober kl i forsamlingshuset. Ikke afhentede billetter bliver annulleret og solgt til anden side! Vi ses til en forhåbentlig god fest.

10 Spejderne i Lomborg/ Rom Spejderne i Lomborg vil gerne sige tusind tak for den store opbakning, der har været i forbindelse med indsamling jern, samt opbakningen til alle vore andre aktiviteter, som vi har haft i forbindelse med at skaffe penge til, at spejderne kunne deltage i Spejdernes Lejr Vore spejdere har nu været af sted, og det har været en kæmpe oplevelse for dem, som de vil huske langt ud i fremtiden. Hilsen De Grønne Pigespejdere og KFUM Spejderne NB: Spejderne samler aviser ind den sidste weekend i hver måned. Så er sognets nye hjemmeside skudt i luften. Foreninger mm skal selv sørge for at holde deres side ajour med information. Hvis der er ændringer eller i har nyheder, datoer til kalenderen, billeder mm kan i kontakte Agnete Bech

11 Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Fuldt hus! Søndag d. 19. august slog vi dørene op for det 52. skoleår. Vi har aldrig tidligere været så mange, 138 forventningsfulde og glade elever stod klar på denne dejlige og solskinsfyldte søndag. Hvor heldig kan man være, mange efterskoler må begynde med reduceret elevantal andre må desværre melde pas og lukke skolen, en fyldt skole er ikke nogen selvfølge mere, og vi må konstant være på tæerne for at holde elevtallet. Vi har i år lavet mange nye initiativer, vi skal have en iværksætteruge, hvor eleverne skal prøve kræfter med indkøb, salg, produktion, markedsføring og meget andet. Da vi jo er en gymnastik- og idrætsefterskole skal vi naturligvis have masser af idræt, men i år udvider vi sortimentet med nogle idrætsemnedage, hvor alternative idrætsgrene skal udforskes. Renovering af de gamle bygninger fortsætter i dette skoleår, i denne omgang er det vinduerne i fløjen mod vest, der skal gennemgå en tiltrængt udskiftning. Endvidere bliver hele varmesystemet effektiviseret og digitaliseret, så der forhåbentlig i fremtiden kan spares tid, penge og energi på opvarmningen af skolen. Fakkeltoget, som er omtalt tidligere i bladet, holder flyttedag. For at nyde lyset fra faklerne, har vi valgt at flytte optoget til december måned. Vi håber, mange lomborgboere vil møde frem og nyde synet. Alt i alt ser vi frem til et godt skoleår med masser af udfordringer og opgaver. D Tømrer og Snedker M v/brian Mose tlf: Nybyggeri Renovering Montage

12 Kalender - det sker i Lomborg September: 8. Hundeskov? Grillpladsen kl Forsamlingshusets loppemarked kl Ølsmagning Forsamlingshuset kl Oktober: 4. Madholdet begynder kl Fællesspisning kl November: 3. Sogneforeningens 50 års jubilæum kl Fællesspisning kl Lokalarkivet på Bovbjerg Fyr kl Kørekort? Efterskolen kl Julefrokost i forsamlingshuset kl Hvad sker der i Lomborg Efterskolen kl December: 13. Fællesspisning kl ?? Fakkeltog fra Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Bladet for foreninger mv. i Lomborg Nr. 1 september, oktober, november, december Årgang Redaktør: Kastrup Udgiver Lomborg Sogneforening

Mørke skyer over børnehuset...

Mørke skyer over børnehuset... Mørke skyer over børnehuset... Frederik er en gut med krummer i Vinderkagen September - Oktober 2014 5. udgave - årgang 10 Sommerfesten 2014... Vinderkagen fra byens sommerfest 2014 Bagt af Willy Venstad

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Bente Kaasgaard Tlf. 97 36 41 37 kaasgaard@skjern-net.dk KASSERER: Anna-mette Jacobsen Tlf. 97

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 53 August 2012 Årgang 14 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Fra redaktøren Annoncører LIF er jo egentlig den forening, der sælger annoncerne til

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved. 6. udg. - årg.9. Nov. - dec. 2013

Nors - Tved Tidende. Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved. 6. udg. - årg.9. Nov. - dec. 2013 Nov. - dec. 2013 Nors - Tved Tidende 6. udg. - årg.9 Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved 16.11.13 Indledning Så er vi på vej mod mørkere tider, men flot ser naturen ud lige

Læs mere

Vium - Hvam Avis 2012

Vium - Hvam Avis 2012 Vium - Hvam Avis 2012 Årgang 35 Nr. 1 LÆS ALT T OM fri idræt i 2012, arbejdslørdag i sognegården samt andre dugfriske nyheder Indlæg bedes sendt elektronisk til helle.haack@gmail.com 2 Vium-Hvam Sognegård

Læs mere

Nummer 77. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg. NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB

Nummer 77. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg. NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Hvorfor? Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB Sparekassefonden - Efterårsmesse - Tipi Team Rynkeby - Mølleteater

Læs mere

Låsbybladet. Nr. 33 September 2007 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nr. 33 September 2007 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nr. 33 September 2007 Årgang 9 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsby Bladet, Side 2 Låsby Bladet - lokalblad for Låsby og Omegn, udgivet af Låsby Informationsforening -

Læs mere

Indhold: Venlig hilsen redaktørerne.

Indhold: Venlig hilsen redaktørerne. FOCUS PÅ NO nr. 115 Marts 2008 Ja så er det allerede snart marts måned vi skriver som tiden dog iler og udenfor er det efter årstiden jo ganske mildt, det er lige før man får forårskuller. Vi håber for

Læs mere

Maler Henrik. Al maler og tapet arbejde udføres, ring til Maler Henrik Stavadvej 72 9700 Brønderslev Tlf: 51 24 76 03

Maler Henrik. Al maler og tapet arbejde udføres, ring til Maler Henrik Stavadvej 72 9700 Brønderslev Tlf: 51 24 76 03 20. årgang nr. 2 Juni - Juli - August 2013 Kilden - Sogneblad for Manna & Thise Udgives af: Thise forsamlingshus, Manna-Thise Pensionistforening, Thise Idrætsforening, Lokalhistorisk forening, Manna-Thise

Læs mere

orris sogneblad December 2014

orris sogneblad December 2014 orris sogneblad December 2014 Læs inde i bladet om UDKANTSDANMARK.Ikke her side 6 Laderstander til elbil i Borris side 8 Byens bil kommer til Borris side 27 1 Dagplejernes dag 2 GODDAG OG FARVEL Ruth Jørgensen

Læs mere

START KLAR - PARAT. Øvrige nyheder...

START KLAR - PARAT. Øvrige nyheder... 25. årgang www.filskov.infoland.dk Februar 2015 KLAR - PARAT START Øvrige nyheder... Hjælp i Arkivet søges... Læs mere på side 5 Udtrækning af Idrætsaktier... Læs mere på side 8 Lalandia Cup... Læs mere

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING. 33. årgang nr. 3 September 2014

LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING. 33. årgang nr. 3 September 2014 LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING 33. årgang nr. 3 September 2014 Aktiviteter i Lintrup 2014 Bestyrelsen 2014 Formand: Lene Nordvang Hansen Vimtrupvej 4 6660 Lintrup Tlf.: 60 48 79 64 sija@dbmail.dk

Læs mere

Sabro-Fårup Beboerforening

Sabro-Fårup Beboerforening Sabro-Fårup Beboerforening Medlemsinformation fra beboerforeningen Nr. 2 november 2012 Medlemsblad Bladet udgives af Sabro-Fårup beboerforening der er stiftet i 1968. Bladet omdeles i Sabro, Mundelstrup,

Læs mere

FARRE. fælles NYT. juni juli august. Nr. 2 25. årgang år 2011

FARRE. fælles NYT. juni juli august. Nr. 2 25. årgang år 2011 FARRE fælles NYT Nr. 2 25. årgang år 2011 juni juli august Redaktionen Foreninger i Farre Antenneforeningen v/niels-chr. Tingsager, Bakkevej 15 75 73 30 97 Borgerforeningen v/britta Winther, Anlægsvej

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy

Nors - Tved Tidende. Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy Nors - Tved Tidende Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10 Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy Sankt Hans Fest i Parken Det er nu blevet en tradition, at vi afholder bålfest i Parken

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn Sognebladet 36. årgang Nr. 2 - Maj 2013 Sognebladet Kom til Sommerfest på sportspladsen i Vester Nebel 13.-16. juni 2013 1 ARNE S. ANDERSEN SMEDE- & MASKINFABRIK

Læs mere

32. årgang nr. 124 Dec. 2009

32. årgang nr. 124 Dec. 2009 32. årgang nr. 124 Dec. 2009 Hjemmesider: www.herskindsigt.dk og www.herskind-skivholme.dk, hvor der bl.a. findes en ajourført kalender, og hvor de seneste numre kan findes. Valgmøde den 11.nov.2009 1

Læs mere

Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted

Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Lokalblad for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 64 - marts 2008 SKRÅ-EN - udgives af foreningen Fællesvirke Vest, - udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og december,

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Efterår 3 Forsidebilledet 4 QRP Foredrag 4 Fyrweekend 2004 4 Fieldday 2004

Læs mere

Nummer 61. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestival. Byfest Sommerfest. Nabohjælp. Konfirmander Kirke-Nyt.

Nummer 61. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestival. Byfest Sommerfest. Nabohjælp. Konfirmander Kirke-Nyt. LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Bålhøjfestival Byfest Sommerfest Nabohjælp Konfirmander Kirke-Nyt Idéklubben Motion Efterlysninger Nabohjælp Nummer 61 maj - september 2011 Guld, penge

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

KNABSTRUP eren s LÆSERKONKURRENCE Vinder af martsnummerets gavebevis udsat af SUPER BRUGSEN I NR. JERNLØSE blev: Carlo Poulsen, Gartnerlunden 1,

KNABSTRUP eren s LÆSERKONKURRENCE Vinder af martsnummerets gavebevis udsat af SUPER BRUGSEN I NR. JERNLØSE blev: Carlo Poulsen, Gartnerlunden 1, 1 Juni 2008 Nr. 29 KNABSTRUP eren s LÆSERKONKURRENCE Vinder af martsnummerets gavebevis udsat af SUPER BRUGSEN I NR. JERNLØSE blev: Carlo Poulsen, Gartnerlunden 1, Mørkøv KNABSTRUP eren ønsker den heldige

Læs mere

Bjert får en helt ny Dagli Brugs

Bjert får en helt ny Dagli Brugs Nummer 8, 16. årgang, september 2010 Uddeles gratis til samtlige husstande i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Bjert får en helt ny Dagli Brugs Læs side 3 Nu kommer der en ungdomsklub i Bjert Læs side

Læs mere

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008 Kontakten Boligselskabet Østparken Nr. 3 december 2008 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade,

Læs mere

AKTIV Foreningsbladet for Branderup og Omegn

AKTIV Foreningsbladet for Branderup og Omegn 23. ÅRGANG 2. UDGAVE SEPTEMBER 2010 AKTIV Foreningsbladet for Branderup og Omegn Redaktionen: Kirsten Willadsen 74 835137 Marianne Schultz 74835878 Marianne Thuesen 30568244 Oplag: 375 Forside: Motiv fra

Læs mere

BØGEBLADET. Pejrup, Vester Aaby og Aastrup

BØGEBLADET. Pejrup, Vester Aaby og Aastrup November 2014 6. årgang BØGEBLADET Pejrup, Vester Aaby og Aastrup Bladet udgives af NYT fra: Bøgebjerg Idrætsforening -Bøgebjergfesten - Egnsfesten - Bøgebjerghallen - Bøgebjergmessen Bøgebjerghuset/Bøgebjergskolen

Læs mere

S V. Nr. 1 Januar 2015 40. årgang

S V. Nr. 1 Januar 2015 40. årgang Nr. 1 Januar 2015 40. årgang Sydmors afholdt Julestævne i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i juledagene 27.-28.-29. december - det var 43. gang. Se omtalen side 28-29. S V SYDVESTMORS 2 0 0 6 Nyt fra

Læs mere