Se flere formater på side 2. Formater eksponering. Priser og formater Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:"

Transkript

1 Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254 x 180 mm 254 x 180 mm 125 x 349 mm 125 x 349 mm 254 x 180 mm *Helside på bagside kun muligt i uger, hvor Dansk Handelsblad folieres. Se flere formater på side 2 Ring og hør nærmere på

2 Formater 2012 Standard annonceformater i Dansk Handelsblad 6 spalter (254mm) 5 spalter (211mm) 4 spalter (168mm) 3 spalter (125mm) 2 spalter (82mm) 1 spalte (39mm) 6 x 365 = 2190mm 5 x 349 = 1745mm 4 x 349 = 1396mm 3 x 349 = 1047mm 2 x 349 = 698mm 1 x 349 = 349mm 6 x 300 = 1800mm 5 x 300 = 1500mm 4 x 300 = 1200mm 3 x 300 = 900mm 2 x 300 = 600mm 1 x 300 = 300mm 6 x 250 = 1500mm 5 x 250 = 1250mm 4 x 250 = 1000mm 3 x 250 = 750mm 2 x 250 = 500mm 1 x 250 = 250mm 6 x 200 = 1200mm 5 x 200 = 1000mm 4 x 200 = 800mm 3 x 200 = 600mm 2 x 200 = 400mm 1 x 200 = 200mm 6 x 180 = 1080mm 5 x 180 = 900mm 4 x 180 = 720mm 3 x 180 = 540mm 2 x 180 = 360mm 1 x 180 = 180mm 6 x 150 = 900mm 5 x 150 = 750mm 4 x 150 = 600mm 3 x 150 = 450mm 2 x 150 = 300mm 1 x 150 = 150mm 6 x 125 = 750mm 5 x 125 = 625mm 4 x 125 = 500mm 3 x 125 = 375mm 2 x 125 = 250mm 1 x 125 = 125mm 6 x 100 = 600mm 5 x 100 = 500mm 4 x 100 = 400mm 3 x 100 = 300mm 2 x 100 = 200mm 1 x 100 = 100mm 6 x 75 = 450mm 5 x 75 = 375mm 4 x 75 = 300mm 3 x 75 = 225mm 2 x 75 = 150mm 1 x 75 = 75mm 6 x 50 = 300mm 5 x 50 = 250mm 4 x 50 = 200mm 3 x 50 = 150mm 2 x 50 = 100mm 1 x 50 = 50mm 6 x 25 = 150mm 5 x 25 = 125mm 4 x 25 = 100mm 3 x 25 = 75mm 2 x 25 = 50mm 1 x 25 = 25mm Højde i mm 349/365mm 300mm 250mm 200mm 180mm 150mm 125mm 100mm 75mm 50mm 25mm 1/1 1/1 side format: 6x365mm (254x365mm) 1/2 1/2 1/2 side højformat: 3x349mm (125x349mm) 1/2 side tværformat: 6x180mm (254x180mm) 1/4 1/4 side format: 3x180mm (125x180mm)

3 Frister og materialekrav Afleveringsfrister Materialedeadline er torsdag ugen før indrykning senest kl. 15:00. Annoncemateriale sendes til Rettelser og stopordrer skal ske skriftligt senest 2 uger før materialedeadline. Ved senere rettelser/stopordrer pålægges der et gebyr på 10% af indrykningsprisen. Materialekrav Annoncen leveres i form af en trykklar PDF-fil lavet i samme mm mål, som annoncen ønskes gengivet og uden skæremærker og/eller bleed Annoncen leveres i PDF-version 1.3 Al grafik/billeder/farver separeres i CMYK (ingen Pantone- eller RGB-farver) Billeder og grafik skal have en opløsning på min. 225 dpi Alle skrifter skal være embeddet i PDF alternativt skal skriften outlines Én enkeltsidet PDF pr. annonce Ingen link til lavopløst billede (OPI) Ved negativ skrift (=hvid) bør skriftstørrelsen være mindst 10 pkt. Prøvetryk eller print bør altid medfølge for at forebygge fejl Download fra FTP-server tillægges et gebyr på kr. 500,- Vi følger de danske standarder for avis- og annonceproduktion. Hvis du vil vide mere, kan du finde yderligere info på hjemmesiden Bedst muligt trykresultat 4-farveannoncer skal leveres i akromatisk separation. Punktprocenterne bør ligge mellem 5% og 85% i henholdsvis højlys- og skyggepunkter, og den samlede punktprocent i skyggen må ikke overstige 240%. Minimum 7 pkt. skrift anbefales. Øvrige informationer Ved produktion af annoncer, der kræver tegne-, fotoarbejde eller DTP, afgives der tilbud på forlangende eller faktureres efter regning. Ved reklamation grundet fejl fra vor side, vil bladet i hvert enkelt tilfælde tage stilling til evt. prisreduktion dog max. en omindrykning pr. reklamation. Annonceordrer, der er betinget af tekstomtale, afvises!

4 Deal Priser Formater og formater Opslag: S/H: ,- 1 farve: ,- 2 farver: ,- 4 farver: ,- Helside Opslag til kant x 297 mm (+ (+ 3 mm 3 mm ud ud over beskæring) 210 x 297 mm Helside: S/H: ,- 1 farve: ,- 2 farver: ,- 4 farver: ,- Helside x x mm 210 x 297 mm : S/H: ,- 1 farve: ,- 2 farver: ,- 210 x 297 mm (+ 3 mm ud over Halv beskæring) tvær 188 x 133 mm 4 farver: ,- Halv høj 92 x 270 mm Halv høj 92 x 270 mm Halv tvær 188 x 133 mm Halv tvær til kant 210 x 148 mm : S/H: 7.000,- 1 farve: 9.400,- 2 farver: ,- 4 farver: ,- 1/8 side: S/H: 3.000,- 1 farve: 5.400,- 2 farver: 7.800,- 4 farver: ,-

5 Udgivelsesplan: Deal Frister Frister og materialekrav og materialekrav Uge Tema Reservationsdeadline Materialedeadline 7 Forår & Påske Tirsdag d. 1. februar 2011 Onsdag d. 2. februar Ny forretning Tirsdag d. 22. marts 2011 Onsdag d. 23. marts 2011 Udgivelsesplan: 18 Sommer & Grill Torsdag d. 14. april 2011 Fredag d. 15. april 2011 Uge 22 Tema Foodservice Reservationsdeadline Mandag d. 16. maj 2011 Materialedeadline Tirsdag d. 17. maj 2011 Uge Tema Reservationsdeadline Materialedeadline 36 7 Forår Ny forretning & Påske Tirsdag d februar august 2011 Onsdag d februar august Forår & påske Ny Vinter forretning & Jul Tirsdag d. 17. januar 2012 Tirsdag d marts september Onsdag d. 18. januar 2012 Onsdag d marts september Sommer & grill Sommer Foodservice & Grill Tirsdag d. 27. marts 2012 Torsdag Tirsdag d. d oktober april Onsdag d. 28. marts 2012 Fredag Onsdag d. d april oktober Ny forretning Foodservice Sundhed & Økologi Mandag d. 14. maj 2012 Mandag Tirsdag d november maj Tirsdag d. 15. maj 2012 Tirsdag Onsdag d maj november Vinter & jul Ny forretning Tirsdag d. 18. september 2012 Tirsdag d. 23. august 2011 Onsdag d. 19. september 2012 Onsdag d. 24. august Vinter & Jul Tirsdag d. 20. september 2011 Onsdag d. 21. september 2011 Filformat 45 Foodservice og aflevering: Tirsdag Billeder: d. 25. oktober 2011 Onsdag Mål og d. skæremærker: 26. oktober 2011 Annoncer 49 modtages Sundhed & kun Økologi som Tirsdag Alle billeder d. 22. som november CMYK 2011 Onsdag PDF-filen d. 23. laves november i samme 2011 mm mål, trykklare PDF-filer op til og med som annoncen ønskes gengivet. PDF ver I InDesign kan man evt. benytte indstillingen Press Quality. Filformat Tjek evt. brug og af aflevering: skæremærker Annoncer og bleed. modtages kun som trykklare PDF-filer op til og med PDF Materiale ver sendes til: I InDesign kan man evt. benytte Skrifter: indstillingen Press Quality. Alle Tjek benyttede evt. brug af skrifter skæremærker skal og embeddes bleed. i PDF-filen. Materiale Ved specialskrifter sendes til: kan det være en fordel at outline skriften til grafik. Skrifter: Alle benyttede skrifter skal embeddes i PDF-filen. Ved specialskrifter kan det være en fordel at outline skriften til grafik. (ISO Coated) eller Grayscale. Ingen spotfarver (Pantone) eller RGB (skærmfarver). Optimal opløsning er 300 PPI. Billeder: Alle Synlig billeder kvalitetstab som CMYK ved brug af (ISO billeder Coated) med opløsning eller Grayscale. under Ingen 200 PPI. spotfarver (Pantone) eller RGB (skærmfarver). Sort: For Optimal at opnå opløsning en dybsort er 300 farve PPI. benyttes CMYK-farven: 50 Synlig / 40 kvalitetstab / 30 / 100% ved brug af billeder med opløsning under Sort 200 PPI. tekst skrives altid som: 0 / 0 / 0 / 100% Sort: For at opnå en dybsort farve benyttes CMYK-farven: 50 / 40 / 30 / 100% Sort tekst skrives altid som: 0 / 0 / 0 / 100% PDF-filen må kun indeholde én side med én annonce. Mål Ønskes og ramme skæremærker: om annoncen, PDF-filen skal denne laves inkluderes i samme i PDF-filen. mm mål, som annoncen ønskes gengivet. Kun i tilfælde af indrykning af PDF-filen annonce med må kun grafik indeholde til kanten én side (helmed og halvsides), én annonce. skal annoncen laves med skæremærker. Husk at Ønskes trække grafik ramme 3 om mm annoncen, ud over beskæringen skal denne (såkaldt inkluderes bleed). i PDF-filen. Kun i tilfælde af indrykning af annonce med grafik til kanten (hel- og halvsides), skal annoncen laves med skæremærker. Husk at trække grafik 3 mm ud over beskæringen (såkaldt bleed).

6 HVEM ER HVEM Dansk Dansk Dagligvarehandel Dagligvarehandel Formater Opslag b b x h: x h: x 270 x 270 mm mm Hel Hel side side til til kant: kant: x 297 x 297 mm mm mm 3 mm til til beskæring Hel Hel side side b b x h: x h: x 270 x 270 mm mm Hel Hel side side til til kant: kant: x 297 x 297 mm mm mm 3 mm til til beskæring Halv Halv side side b b x h: x h: x 130 x 130 mm mm b b x h: x h: x 270 x 270 mm mm Kvart side side b b x h: x h: x 130 x 130 mm mm 3 3 dobbelt modul b b x h: x h: x 250 x 250 mm mm Dobbelt modul b b x h: x h: x 165 x 165 mm mm Standard modul b b x h: x h: x 80 x 80 mm mm Rabat ved køb af af flere annonceplaceringer Deadlines: Reservation af af tekstsideannoncer senest den den november Materialedeadline for for tekstsideannoncer i form i form af af PDF-fil den den november december Reservation af af LeverandørGuide-annoncer senest den den november Materialedeadline for for LeverandørGuide-annoncer i form i form af af PDF-fil den den november Annoncemateriale sendes til: Alle Alle modulannoncer vil vil blive blive forsynet med med en en 0,5 0,5 pkt. pkt. sort sort ramme. Færdige annoncer leveres derfor uden uden ramme. sort ramme. Bestil din din plads i Hvem i er er Hvem Dansk Dagligvarehandel ved ved at at kontakte salgsafdelingen på på telefon : Michael Bay Bay Sørensen, Kristian Claus N. Martin Hansen, Søndergaard, salgschef salgs- salgskonsulent og marketingkoordinator Direkte: Direkte: Mobil: Mobil: Mobil: Materialekrav: Annoncer modtages kun som trykklare PDF-filer op til og med PDF ver PDF-filen laves i samme mål, som annoncen ønskes gengivet. PDF-filen må kun indeholde én side med én annonce. Kun i tilfælde af indrykning af annonce med grafik til kanten (hel- og halvsides), skal annoncen leveres med skæremærker. Husk at trække grafik 3 mm ud over beskæringen (såkaldt bleed). Alle billeder skal være CMYK eller grayscale. Spotfarver (Pantone) og RGB (skærmfarver) må ikke anvendes. Optimal opløsning er 300 PPI. Carsten Lyngstrøm, key key account manager Privat: Mobil: Kristian Martin Søndergaard, salgs- og marketingkoordinator Direkte: Mobil:

7 Onlineannoncering Bannere Forside - megaboard Forside - modul Artikelside - megaboard Artikelside - modul Nyhedsbrev - hovedside megaboard - hovedside modul - underside megaboard - underside modul Sameksponering med printannoncer Sameksponeringsrabat på 20% af det samlede beløb. *Portal omfatter temasiderne: varebiler, butiksudstyr og butiksrundtur. Materialekrav Flashmateriale må max fylde 50 kb Flashmateriale skal være ActionScript 2 GIF/JPG-materiale må max fylde 30 kb Indeholder banneret videostreaming eller lyd, må det kun være aktiveret ved mouse-over med 1 sek. forsinkelse URL-aktivering i Flash: geturl(.clicktag, _blank ) Bannermateriale sendes til: Ang. regler for annoncering henvises til FDIM-reglerne, der kan hentes på eller tilsendes sammen med pristilbud. Megaboard 930 x 180 Nyhedsbrev 550 x 120 Modul A1 300 x 250 Modul A2 300 x 250 Modul A3 300 x 250 Nyhedsbrev 550 x 120 Megaboard 930 x 180

Annoncering hos Socialpædagogerne

Annoncering hos Socialpædagogerne Annoncering hos Socialpædagogerne Udgivelsesplan for Socialpædagogen 2017 Nummer Udkommer Deadline tekstsideann. Deadline stillingsann. 01/2017 13.01.2017 02.01.2016 03.01.2016 02/2017 03.02.2017 23.01.2017

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Magasinet PLEJE PRISLISTE

Magasinet PLEJE PRISLISTE Magasinet 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Om Magasinet Pleje Magasinet Pleje er det eneste tværfaglige blad i Danmark der henvender sig til alle inden for pleje- og sygehussektoren. Magasinet Pleje skriver om

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

Tillæg for 4-siders. S/H 1+1 4-farvet 4+4 S/H 1+1. 4-farvet 4+4 Levering: 2-4 arbejdsdage Papir: 130 gr. silk

Tillæg for 4-siders. S/H 1+1 4-farvet 4+4 S/H 1+1. 4-farvet 4+4 Levering: 2-4 arbejdsdage Papir: 130 gr. silk DIGITAL PRINT PRISLISTE 09 A4 HÆFTER A5 HÆFTER 0 0 0 0 549* 75* 97* 1.3* 2.2* 430* 617* 749* 997* 1.546* 671* 9* 1.213* 1.695* 2.741* 491* 739* 74* 1.16* 1.72* 737* 1.093* 1.414* 1.993* 3.250* 549* 75*

Læs mere

DIGITAL PRINT PRISLISTE

DIGITAL PRINT PRISLISTE DIGITAL PRINT PRISLISTE A4 HÆFTER A5 HÆFTER Sider/Antal 100 0 300 500 1000 549* 75* 97* 1.3* 2.2* 430* 617* 749* 997* 1.546* 671* 9* 1.213* 1.695* 2.741* 491* 739* 74* 1.16* 1.72* 737* 1.093* 1.414* 1.993*

Læs mere

Hjerte/kar nyhedsbrev. hver 14. dag

Hjerte/kar nyhedsbrev. hver 14. dag 2015 Hjerte/kar nyhedsbrev hver 14. dag Hvad er et hjerte/kar nyhedsbrev? Nyhedsbrev, direkte i lægens mailbox Annoncér i nyhedsbrevene Dette nyhedsbrev giver en særlig mulighed for at annoncere meget

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt.

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Medieinfo 2017 DANSKE TORPARE BLAD NR. 166 JUNI 2016 35. ÅRGANG Midsommer og majstænger traditionen fortsætter Side 30 Side 12 BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Side 10 GØR MAN

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG STUDIE KALENDER

BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG STUDIE KALENDER BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG 20 14 STUDIE KALENDER 15 PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet

Læs mere

Du er OK i LO. Valg af medier. Opgave. Arbejdsgang. Farvepalet. Hovedmotiv

Du er OK i LO. Valg af medier. Opgave. Arbejdsgang. Farvepalet. Hovedmotiv Grafisk Produktion Du er OK i LO Opgave Udarbejde motiv til Tshirts til deltagerne fra FIU-Ligestilling deltagerne i Copenhagen Pride. Motivet skulle, i forskellige former, kunne benyttes i flere forskellige

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

Håndværkerfradrag på torpet Side 8

Håndværkerfradrag på torpet Side 8 . Forening af danske med hus eller grund i Sverige. Medieinfo 2014 DANSKE-TORPARE DANSKE TORPARE BLAD NR. 149 AUGUST 2013 32. ÅRGANG Håndværkerfradrag på torpet Side 8 HÅLL TILL HÖGER! I 1967 gik Sverige

Læs mere

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET studenterhåndbogen 2014-2015 8 Smil til Aarhus STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

OKKARA. proces Jeg sætter dokumenterne op til stanseformen, og layouter som det skal se ud i forhold til det godkendte design.

OKKARA. proces Jeg sætter dokumenterne op til stanseformen, og layouter som det skal se ud i forhold til det godkendte design. OKKARA Vár vár opgave Etiketter til den nye øl Okkara Vár (vores vår). Designet er godkendt. Min opgave ligger i dtp arbejdet. Jeg skal tage det god kendte design og rentegne det og siden gøre det klart

Læs mere

- sådan undgår du fejl i din tryksag

- sådan undgår du fejl i din tryksag 1Software Det er ikke alle programmer, der er født til at blive anvendt som et trykgrafisk værktøj. F.eks. Microsoft Office pakken, tekstbehandlingsprogrammer, regneark og præsentations-programmer. Disse

Læs mere

6 tips. der sikrer dig optimalt resultat

6 tips. der sikrer dig optimalt resultat 6 6 tips der sikrer dig optimalt resultat Nemt og enkelt, gennem kundetilpassede produkter styrker Print2People virksomheder i at give håndgribelige indtryk. Bestil markedsføringsmateriale online www.print2people.dk

Læs mere

Motor-magasinet distribueres til automobilforhandlere, vulkanisører, servicestationer, autolakerere, karrosseriværksteder, rustbeskyttelsesfirmaer,

Motor-magasinet distribueres til automobilforhandlere, vulkanisører, servicestationer, autolakerere, karrosseriværksteder, rustbeskyttelsesfirmaer, 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Danske Fagmedier ApS udgiver højt kvalificerede fag- og specialblade, herunder Motor-magasinet med en redaktion bestående af en chefredaktør og tre professionelle

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow Klargøring af hardback bogomslag med guldfolie, som skal leveres til tryk. For at kunne opsætte det trykklare omslag skal man have de præcise omslagsmål fra trykkeriet. Rygtykkelsen

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2017

Medieinformation Stillingsannoncer 2017 Medieinformation Stillingsannoncer 2017 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 DAGENS MEDICIN NR. 24 FREDAG 11. DECEMBER

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

Step 1: Opret dit InDesign dokument rigtigt fra starten

Step 1: Opret dit InDesign dokument rigtigt fra starten find os på Step 1: Opret dit InDesign dokument rigtigt fra starten Gør processen nemmere for dig selv ved at indstille dit InDesign dokument rigtigt fra starten. Vi anbefaler følgende indstilling: Skal

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt Medieinformation Priser & Formater 2013 Udvalgte formater B: 266 mm H: 360 mm B: 131 mm H: 360 mm Priser andre formater Særplacering +10% Pr. spalte mm Tekstside annoncer kr. 19,25 Handelspladsen/rubrikannoncer

Læs mere

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Ugeskrift for Læger Medieinfo 2016 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København Stockholm Oslo Fakta om Ugeskrift for Lægers læsere Ugeskrift for Læger er Danmarks største sundhedsvidenskabelige

Læs mere

MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016

MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016 MAGASINET GULV / MEDIAINFORMATION 2016 / 1 MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016 MAGASINET GULV / 02 Bannerformater og teknik / 03 Annoncepriser og -formater / 05 MAGASINET GULV / MEDIAINFORMATION 2016

Læs mere

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT TIL 12.000 NYE STUDERENDE Studenterrådet udgiver hvert år ved studiestart en Studenterhåndbog.

Læs mere

På kurs mod. Medieinfo. Danske Kommuner. de kender demokratiets spilleregler, har

På kurs mod. Medieinfo. Danske Kommuner. de kender demokratiets spilleregler, har Danske Kommuner Medieinfo 2015 danske kommuner / no.19 / 2014 / xxxxxx /// 1 NyhedsmagasiNet 14. august 2014 / No. 20 PaPe skal lede de konservative frem til valget /// 8 eurovision-tilskud skal granskes

Læs mere

Medieinformation 2016

Medieinformation 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 15 FREDAG 14. AUGUST 2015 FOTO: JOACHIM RODE Professor Poul Videbech smækkede med døren, da han forlod Aarhus. Arbejdsglæden var væk. Men den har han fundet igen i Region

Læs mere

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk E ID GU IN T PR Kære kunde Hos Printish ønsker vi, at give dig de bedste forudsætninger, for at få flotte tryksager. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår det du har brug for, at vide inden

Læs mere

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560 4 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2014 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW visitkort

GRAFISK WORKFLOW visitkort Opgaven Beskrivelse Vi havde en lidt alternativ kunde, som skulle have lavet. Kundens virksomhed omhandler Kraniosekral terapi og healing, så der blev stillet meget specifikke og specielle krav til ene.

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

PDF til tryk Vejledning

PDF til tryk Vejledning PDF til tryk Vejledning 2 Generel info - der skal tages hensyn til disse regler i alle PDF er 3 Kuverter 4 Foldere (4sidet, 3 flj., 4 flj. osv.) 5 Hæfte (klammehæftet) 5 Bog/hæfte (med ryg) 5 Lakform og

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

PRINTGUIDE. Printish 2015. Printguide / 1

PRINTGUIDE. Printish 2015. Printguide / 1 PRINTGUIDE Printish 2015 Printguide / 1 Kære Kunde Hos Printish ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at få flotte tryksager. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår det du har

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk

PRINTISH VI PRINTER DIT BUDSKAB! www.printish.dk E ID GU IN T PR INDHOLD Kære kunde Programmer // 3 Dokumentopsætning // 4 Hos Printish ønsker vi, at give dig de bedste forudsætninger, for at få flotte tryksager. Skabeloner // 5 Derfor har vi lavet denne

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen ZHHO 057117 TESTEX GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Emballage gøres klar til tryk. Dette Night & Day sengelinned er fremstillet af 100% bomuldssatin vævet af merceriserede,

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS

SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS BH 06.06.2016 - kr. 42,50 BEHIM Workflow CAMILLA VINTER BEHIM SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS JUNI 2016 BEHIM 1 HOLM, MÅNEDENS BABE, TEAM TVILLING, LAKRIDSKONGEN OG

Læs mere

Grafisk produktionsforståelse

Grafisk produktionsforståelse Grafisk produktionsforståelse Hæftet og målgruppe Udarbejdelse af hæftet Fra skitse til ikon. Historien om VW bussens udvikling fra 1950 til 2016. Hæftet henvender sig til alle med interesse for disse

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

DESIGN AF LASTBILER TIL HOLMRIS FLEXFORM

DESIGN AF LASTBILER TIL HOLMRIS FLEXFORM GRAFISK WORKFLOW DESIGN AF LASTBILER TIL HOLMRIS FLEXFORM Redskaber: Photoshop Indesign Kundeprofil: Med over 110 medarbejdere er Holmris Flexform i dag det største firma inden for møbelindretningsløsninger,

Læs mere

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF GOLFmagasinet DEN KORTESTE VEJ TIL GOD GOLF GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie. Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

Grafisk produktion og workflow 2 PORTFOLIO 2012 GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW PORTFOLIO 2012 GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW 3

Grafisk produktion og workflow 2 PORTFOLIO 2012 GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW PORTFOLIO 2012 GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW 3 portfolio 2012 Grafisk produktion og workflow 2 PORTFOLIO 2012 GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW PORTFOLIO 2012 GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW 3 Info om bogen Betegnelse : Design med Viden Omfang : 192 sider

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

Grafisk produktion Workflow

Grafisk produktion Workflow Grafisk produktion Workflow & // Grafisk Produktion & Workflow DET VALGTE PRODUKT Juelsminde Turistguide udkommer hvert år, og er et opslagsværk i magasinform til borgere i Juelsminde og omegn, ligesom

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING 1 Standardernes område Nærværende standarder gælder ved køb, salg og formidling af annoncer i blade tilsluttet DDF. Stk. 2. Ved annoncering

Læs mere

Officielt organ for DMU R 2010 MOTOR. bladet

Officielt organ for DMU R 2010 MOTOR. bladet MTR fficielt organ for DMU bladet R T M bladet R 2010 S I R P C ANNN PRISR C N NN + WB-A 1 annoncepriser i 2010 Annoncestørrelser Pris i kr. excl. moms Modul størrelse i mm Pris bredde x højde 1/1 side

Læs mere

PRINTGUIDE. Printish Printguide / 1

PRINTGUIDE. Printish Printguide / 1 PRINTGUIDE Printish 2015 Printguide / 1 Kære Kunde Hos Printish ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at få flotte tryksager. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår det du har

Læs mere

Medieinformation 2009

Medieinformation 2009 Downtown magazine I Downtown Magazine finder du de informationer, du ikke vidste, du havde brug for. Downtown Magazine henvender sig til den aktive bruger af København, som ønsker at holde sig opdateret

Læs mere

Jagt- og naturrelateret annoncering!

Jagt- og naturrelateret annoncering! MEDIEINFORMATION Jagt- og naturrelateret annoncering! Danmarks Jægerforbund tilbyder annoncører landsdækkende kontakt med mere end 90.000 danske jægere og endnu flere læsere og brugere i hele Danmark.

Læs mere

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 4 Udgivelser 2014 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline 1 25. februar 31. januar 2 14. april 12. marts 3 6. juni 2. maj 4 28. august 18. juni 5 28. oktober 3. oktober

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

2016 MEDIEINFORMATION

2016 MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION Oplag 2016 Om er Det Blå Danmarks fagblad, og annoncering i rammer helt præcist. Alle årets dage leverer vi interviews, cases og branchespecifikke nyheder målrettet den maritime branches

Læs mere

Online annoncespecifikationer

Online annoncespecifikationer ClickTAG Streaming video Brugeraktiveret lyd Standardmål 728x90 15 sekunders animation Opdateret 24. juli 2008 Annoncering på BilBasen Fakta om BilBasen ApS Bilbasen.dk er Danmarks største bilsite med

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Bog af Ib Møller På Vej.

GRAFISK WORKFLOW. Bog af Ib Møller På Vej. GRAFISK WORKFLOW Bog af Ib Møller På Vej. Produkt Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Jeg skulle i denne opgave ombryde en bog for Arkitekten og planlæggeren Ib Møller, som havde lavet denne bog med udgangspunkt

Læs mere

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet 5 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

MARIE FIK NOK NOGET LORD. Tekstsidepriser SPORTEN KRÆFT-HÅB. Faste sektioner alle ugens dage. Placeringstillæg* For standardformater se side 8

MARIE FIK NOK NOGET LORD. Tekstsidepriser SPORTEN KRÆFT-HÅB. Faste sektioner alle ugens dage. Placeringstillæg* For standardformater se side 8 BT Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT HVERDAG 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm 78,50 72,30 57,80 40,50 90,10 83,00 66,30 46,60 For standardformater se side 8 Faste

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

plejeren media partners Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014

plejeren media partners  Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014 Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter plejeren Medieinfo 2014 media partners Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejerne er både privat-praksiserende og kommunualt

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

grafisk produktion & workflow

grafisk produktion & workflow grafisk produktion & workflow OPGAVE At lave en bog til Stilladsarbejdernes Landsklub som hyldede stilladsarbejderne i al deres forskellighed. MÅL At lave en hyldestbog som kunne fjerne fordomme og vise

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

MEDIE. INFORMATION Dagbladet Børsen. Indstik Buisness magasiner Pleasure magasiner Børsen Online

MEDIE. INFORMATION Dagbladet Børsen. Indstik Buisness magasiner Pleasure magasiner Børsen Online MEDIE INFORMATION Dagbladet Børsen 2009 Indstik Buisness magasiner Pleasure magasiner Børsen Online Børsens idegrundlag Børsen stræber efter at være Danmarks førende leverandør af erhvervsinformation uanset

Læs mere