Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I Metroxpress universet NYT!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!"

Transkript

1

2 Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes mente de fleste. Andre medier hoppede med på gratis -vognen, så kom Facebook, Twitter, Spotify, og gratis blev meget normalt. I 2013 skiftede metroxpress redaktionel profil, format og fokus. Stadig et rebelsk medie, men nu med digitale platforme og sociale netværk. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Et nyt involverende medie var skabt med invitation til dialog på tre platforme: print, social og digital. Metroxpress gav talerøret til læserne, rykkede sociale medier ind i avisen med MX FEED og #-sider med brugerdrevet indhold det kan man da ikke, sagde nogen, hvor nyt sagde mange hvor socialt mente de fleste. Historien er lang, men det er sjældent de lange historier, der får opmærksomhed, så vi gør en lang historie kort. Så er man ikke en rigtig avis, siger nogen, de bryder reglerne, mener andre, og gudskelov siger de fleste! Og det er sådan set rigtig nok, vi er OMNI - mere end en avis med tre stærke platforme. Vi finder hele tiden på noget nyt, følgeflokken er stor og opmærk somheden gigantisk og vi deler alt, hvad vi har - med dig velkommen til metroxpress-universet, et sted, hvor man er NYT! NY PRIS I Priseksempel Som noget nyt skifter vi beregningsmodellen for annonceprisen på vores printmedie til (Cost Per Thousand). Du kender modellen fra digitalannoncering, der afregnes i CPM. Din pris bliver fremover beregnet på kontaktprisen. Det gør prisen variabel og giver dig den fordel, at du altid får, hvad du betaler for. Prisen justeres ud fra gældende læsertal udsendt af Gallup/Index Danmark. National helside i formatet B. 210 mm x H. 280 mm Hvis du køber en helsidesannonce nationalt dækkende baseret på læsertal fra 2. og 3. kvartal med læsere, så beregnes prisen således: prisen x læsertallet / = Bruttoprisen 220 x / = ,- Priserne reguleres efter Index Danmark / Gallup læsertal, der offentliggøres primo marts, primo juni, og primo september. De efterfølgende listepriser er gældende for 1.kvartal. 2

3 Faste formater Omslag Totalt læsertal 880 Annoncepriser Pris nationalt Læsertal øst Pris øst Læsertal vest Pris vest Bottom cover Opslag Vi kan lave forskellige kreativeformater. Her finder du de mest gængse. Har du en idé, så lad os tale om det. 1/1 side 1/2 side 1/4 side 1/8 side Specialformater Totalt læsertal Pris nationalt Læsertal øst Pris øst Læsertal vest Pris vest Kontakt os for mere information og inspiration. a) b) c) Forside top Forside bund Bagside bund 1/2 side d) TV banner Vidste du Kreative formater Totalt læsertal Pris nationalt Læsertal øst Pris øst Læsertal vest Pris vest 3000 medie- og marketingfolk har tilmeldt sig nyhedsbrevet fra mxmedia. e) f) Ramme U-format Tilmeld dig på mxmedia.dk og få invitationer, updates, kampagnetilbud og meget mere a e f b c d d 3 Forside a + b Bagside (vejret) Tv Ramme U-format

4 Placeringstillæg Premium placering* Specifikationer og deadline Priser pr. mm + 30% Tekstside Nationalt 111,32 Øst 75,25 Vest 54,25 Fast placering** + 20% Markedsplads, rubrik & job 75,90 60,20 41,00 *Opslag side 2-3, side 3 kvartside, side // **Anden bestemt side stk. priser Sampling Onserts (minimum stk) Glittet omslag Frekvensrabat* Pris pr. stk. 3,5 1, indr. 3. indr. 4. indr. Kreativt eksempel Danske Spil blev rost af deres samarbejdspartnere i Europa for deres kreative eksekvering af kampagnen i marts De fremhævede samarbejdet med metroxpress som en afgørende faktor til en efterfølgende fælles kongres. Tekstside 25% 75% Job 0% Rubrik 25% 75% Vidste du? Specifikationer og deadline 4 Retningslinjer og materialespecifikationer følger kankanikke.dk, her kan PDF-settings og ICC profil også hentes! Specifikationer Materialeformat Helsideformat Papirkvalitet Raster og farve Totalsværtning PDF uden transparens 210x280 mm 48g 40 linjer / 200dpi / CMYK Maks. 240% Deadline Færdigt materiale (PDF) Ikke færdigt materiale (Word o. lign.) Alle priser er i kr. ekskl. moms Hverdagen inden indrykning To arbejdsdage inden indrykning

5 Formater Spalteoversigt Opslag: mm 6 spalter 140 mm = 840 mm 1 spalte 2 spalter 3 spalter 4 spalter 5 spalter 6 spalter 32 mm 68 mm 103 mm 139 mm 174 mm 210 mm Helside: mm 6 spalter 280 mm = 1680 mm Halvside, horisontal: mm 6 spalter 140 mm = 840 mm Halvside, vertikal: mm 3 spalter 280 mm = 840 mm Priseksempel Kvartside i hele landet 32 mm 68 mm 103 mm 139 mm 174 mm 210 mm Kvartside, horisontal: mm Kvartside, vertikal: mm 1/8-side, vertikal: mm prisen x læsertallet / = Bruttoprisen 80 x / = ,- 5 6 spalter 70 mm = 420 mm 3 spalter 140 mm = 420 mm 3 spalter 70 mm = 210 mm

6 Booking Booking deadline Booking af annoncer, der leveres som færdigt materiale i form af en pdf, skal ske inden kl hverdagen før indrykningsdagen. Booking af annoncer, der ikke leveres som færdigt materiale f.eks. i et word format, hvor hjælp til at færdigegøre materialet er bestilt gennem metroxpress, skal ske to hverdage før indrykningsdagen og inden kl Hvor skal jeg sende min annonce hen? Send dit materiale til eller via medienettet, Materiale Materialeansvar For at få det bedste ud af din kampagne, skal du sikre dig, at dit materiale opfylder de tekniske standarder som størrelse, format og opløsning i forhold til om din annonce skal indrykkes på print eller digitalt. Metroxpress har ikke ansvar for materiale, der ikke opfylder de tekniske standarder. Hvis deadlines og tekniske standarder ikke overholdes, vil tidligere materiale blive genindrykket. De tekniske standarder finder du på mxmedia.dk/faq. Andre filformater Vi har mulighed for at modtage materiale i DTP-filformater. Materiale der afleveres i teksbehandlingsprogrammer eller præsentationsprogrammer er ikke at betragte som færdigt materiale. Skal vi hjælpe dig med dit materiale? Vi hjælper gerne med at producere materiale. I dette tilfælde skal tekst-, billed- og logomateriale være sendt til os senest kl to arbejdsdage før indrykningsdagen. Ved produktion debiteres 1,00 kr. pr. spaltemilimeter. Materialegodtgørelse Vi giver ikke materialegodtgørelse på indrykninger af annoncer i metroxpress. Alt det med småt Øvrigt Kontakt Har du spørgsmål til de tekniske standarder kontakt os på tlf.: eller på Standsning eller rettelse Fortrydelser og ændringer skal ske skriftligt. Deadline er senest hverdagen før indrykningensdagen kl Bestilt placering skal aflyses senest fem arbejdsdage før indrykningsdag. Ved overskridelse af ovenstående faktures den bookede indrykning. Ved materialerettelser skal der også foreligge en rettelse til booking. Det er ikke nok at sende nyt materiale, da vi bruger automatisk annonceplacering. Reklamationer Indsigelser mod indrykkede annoncer og fakturaer skal gøres senest syv dage efter indrykningsdagen. Ved for sent afleveret annoncemateriale kan der ikke gøres indsigelser. I forbindelse med en reklamation fremsender vi gerne en annonce, det koster blot et administrationsgebyr på 100 kr. Ved omslag på avisen Der kan forekomme et annonceomslag på avisen, hvilket betyder at avisens sidetal rykker sig. Det vil give din annonce en placeringsforskydning i forhold til sidenummeret, men ikke i forhold til avisens redaktionelle opsætning og indhold. Vi forbeholder os retten til denne sideforskydning. Der kompenseres ikke for dette eller andre lignende placeringsgarantier. Retningslinjer ved indrykning af et omslag: Omslaget gør en forskel på, hvor appelerende læserne oplever dagens avis. Derfor skal omslaget udformes visuelt appelerende og den mere konkrete del af indholdet som f.eks. priser og ligende, må først fremgå på side 2, som er siden overfor avisens redaktionelle forside. Det kreative materiale til et omslag skal ligge til godkendelse hos metroxpress senest tre dage før indrykning. Et omslag kan uden varsel standses af chefredaktøren, hvis det ikke opfylder betingelserne, og hvis det redaktionelle stof den pågældende dag vurderes at være så vigtigt, at metroxpress ikke kan udkomme med et annonceomslag. Metroxpress kan ikke gøres ansvarlig for tab eller skade som følge af afvisning af en annonce. Annonceomslag med en sort baggrundsfarve, giver læserne en dårlig oplevelse, da tryksværten smitter af, derfor godkendes den type annoncer ikke. Dette er ikke gældende for et glittet omslag, Betalingsvilkår Betalingen skal være metroxpress i hænde senest på forfaldsdatoen, som du finder på din faktura. Metroxpress udsender faktura elektronisk via eller EAN-systemer. Ønsker du at modtage din faktura som et brev, kan det lade sig at gøre mod et administraionsgebyr på 100 kr. Hvis forfaldsdatoen er en lørdag eller helligdag, er næstkommende hverdag gældende. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et rykkergebyr på 1,5% pr. påbegyndt måned. Vi pålægger fakturaen et administrationsgebyr på 100 kr. for hver rykkerudsending. Metroxpress samarbejder med inkasso vedr. opkrævning af udbetalte regninger. Forbehold Alle priser er angivet i danske kroner og eksklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Vores ansvar for fejl i annoncer er begrænset til den faktiske annonceomkostning. For skader på grund af udebleven eller fejlagtig information har metroxpress intet ansvar. Vidste du? Alle aviser findes i en elektronisk E-paper version på mx.dk 6 Der ydes 1% i informationsgodtgørelse og 1% i sikkerhedsstillelse ved indrykning gennem godkendte bureauer.

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme

mere end en avis tre stærke platforme e t s i l Pris mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Mød læs på alle. metroxpr. Metroxpress-universet. M tre stærke platforme

Mød læs på alle. metroxpr. Metroxpress-universet. M tre stærke platforme t s i l Pris S I V A n d n r M tr stærk platform Mtroxprss-univrst Dt startd i 2001, hvor n rblsk mtro-avis tillod sig at vær gratis hvor flabt sagd nogn, hvor djligt sagd mang hvor andrlds mnt d flst.

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF GOLFmagasinet DEN KORTESTE VEJ TIL GOD GOLF GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie. Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines Appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner eks t Hår på kroppen... ra mange plakater! Jessie J The Wanted Katy Perr y Justin Bieber

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT TIL 12.000 NYE STUDERENDE Studenterrådet udgiver hvert år ved studiestart en Studenterhåndbog.

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING 1 Standardernes område Nærværende standarder gælder ved køb, salg og formidling af annoncer i blade tilsluttet DDF. Stk. 2. Ved annoncering

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

Retningslinier for levering af annoncemateriale. DDF og DRRB.

Retningslinier for levering af annoncemateriale. DDF og DRRB. Retningslinier for levering af annoncemateriale. DDF og DRRB. Leverings- og kvalitetssikkerhed. Formål Udgangspunkt for retningslinierne for digital levering af annoncemateriale er løbende at sikre en

Læs mere

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Ugeskrift for Læger Medieinfo 2016 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København Stockholm Oslo Fakta om Ugeskrift for Lægers læsere Ugeskrift for Læger er Danmarks største sundhedsvidenskabelige

Læs mere

Profil. Chefredaktør Karen Lyager

Profil. Chefredaktør Karen Lyager Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: I FORM er magasinet til kvinden, der ønsker at være på toppen hver dag med krop og sjæl i balance. Her finder hun den nyeste viden, inspiration og handlingsanvisninger

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

Mediekit & Priser 2011

Mediekit & Priser 2011 Mediekit & Priser 2011 GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst samtidig med, at vores passion for sporten ikke kan undgå at fascinere.

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 42.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

Bolig magasinet REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

Bolig magasinet REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 Bolig magasinet Temaer: Shopping Køkken, bad, belysning, gulve Nye farver og stilarter Mad Udeliv Faste elementer: Trends og nyheder Boligreportager Guides til boligindretning Shopping

Læs mere

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS MediA kit & Priser 2012 Vi med Hund livsstilsmagasinet til os, der elsker hunde Vi med Hund er Danmarks største kommercielle magasin, der henvender sig direkte til alle danske hundeejere. Om man har en

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION PRISLISTE 2009 Du ved, hvad der sker MEDIAINFORMATION Bliv set i Danmarks bedst læste avis Oplag: 60.590 Do 1.h.2008 Læsertal: 298.000 Jf. Index DK/Gallup 1. halvår 2008 OM WEEKENDAVISEN Weekendavisen

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2017

Medieinformation Stillingsannoncer 2017 Medieinformation Stillingsannoncer 2017 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 DAGENS MEDICIN NR. 24 FREDAG 11. DECEMBER

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse.

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse. HK Kommunalbladet Medieinfo 2016 08 25. 09. 2015 FOR ANSATTE I KOMMUNER, REGIONER OG FÆLLESKOMMUNALE VIRKSOMHEDER KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets

Læs mere

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDEREN PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

FIRSTMOVERS MULTIKULTURELLE KVINDER ER. Medieinfo. Lederne. Sanila Rana, IBM. dgmedia.dk TEMA SOCIALE MEDIER INTERVIEW FRANK JENSEN

FIRSTMOVERS MULTIKULTURELLE KVINDER ER. Medieinfo. Lederne. Sanila Rana, IBM. dgmedia.dk TEMA SOCIALE MEDIER INTERVIEW FRANK JENSEN Medieinfo 2015 MAGASINET OM LEDERE OG LEDELSE LEDERNE LEDERNE NR. 1 MARTS MAJ 2014. 98. ÅRGANG TEMA SOCIALE MEDIER Sådan bruger du dem bedst. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk INTERVIEW

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET - PR. 16. MAJ Estimeret antal bannervisninger pr. uge: Estimeret antal læsere pr. uge: 5.

ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET - PR. 16. MAJ Estimeret antal bannervisninger pr. uge: Estimeret antal læsere pr. uge: 5. ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET Estimeret antal bannervisninger pr. uge: 9.499 Estimeret antal læsere pr. uge: 5.548 ANNONCEPRISER BANNERE FORSIDEN DESKTOP/TABLET PR. UGE PR. UGE PR. UGE

Læs mere

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET studenterhåndbogen 2014-2015 8 Smil til Aarhus STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT

Læs mere

Profil. Temaer: Eventyr og opdagelsesrejser Natur og miljø Historie og arkæologi Astronomi Ny forskning Kultur og geografi

Profil. Temaer: Eventyr og opdagelsesrejser Natur og miljø Historie og arkæologi Astronomi Ny forskning Kultur og geografi Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: National Geographic er kendt for sine fantastiske billeder og enestående reportager om mennesker, natur, geografi og historie. I 120 år har National Geographic

Læs mere

JOIN BADMINTON DANMARK

JOIN BADMINTON DANMARK JOIN BADMINTON DANMARK MEDIEINFORMATION ANNONCERING ONLINE På badminton.dk og på den engelske side badmintondenmark.com bestræber vi os på at holde læseren opdateret med de seneste nyheder fra badmintonverdenen.

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefleks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefleks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende magasin om digitalfoto og video i både position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

Profil. Temaer: Motion & træning Udstyr og beklædning Kost, ernæring og vægttab Medicin og sundhed Motivation og psyke Oplevelse og aktiv ferie

Profil. Temaer: Motion & træning Udstyr og beklædning Kost, ernæring og vægttab Medicin og sundhed Motivation og psyke Oplevelse og aktiv ferie Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Aktiv Træning er magasinet til manden, der kan lide at dyrke motion, fordi det er sjovt. Gennem træningsprogrammer sørger Aktiv Træning for, at læseren får mere

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

Håndværkerfradrag på torpet Side 8

Håndværkerfradrag på torpet Side 8 . Forening af danske med hus eller grund i Sverige. Medieinfo 2014 DANSKE-TORPARE DANSKE TORPARE BLAD NR. 149 AUGUST 2013 32. ÅRGANG Håndværkerfradrag på torpet Side 8 HÅLL TILL HÖGER! I 1967 gik Sverige

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG STUDIE KALENDER

BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG STUDIE KALENDER BLIV SYNLIG OVER FOR STUDERENDE I HELE DANMARK - HVER DAG 20 14 STUDIE KALENDER 15 PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet

Læs mere

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS MAGASINET OM DET GODE KØKKENLIV Hos MAD&venner brænder vi for mad. Både maden til festen med venner og familie, men også maden til hverdagen, til weekenden og til højtiden.

Læs mere

Profil. Chefredaktør Rune Michaelsen

Profil. Chefredaktør Rune Michaelsen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Gør Det Selv er magasinet, der gør boligen mere værd. Vi vejleder og inspirerer omkring alle de opgaver, der knytter sig til boligen. Uanset om det handler om en

Læs mere

Profil. Temaer: Renoveringer, byg om/til/nyt Køkken/bad Have Værktøj og materialer

Profil. Temaer: Renoveringer, byg om/til/nyt Køkken/bad Have Værktøj og materialer Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Gør Det Selv er magasinet, der gør boligen mere værd. Vi vejleder og inspirerer omkring alle de opgaver, der knytter sig til boligen. Uanset om det handler om en

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE MEDIEPROFIL- OG INFORMATION 2015 PR. 1. JANUAR 2015 KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE FAMILIEN DANMARK * + MERE END 2.000 GRATIS UNIKKE VISNINGER PÅ ** * Ifølge

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

2010 REDAKTIONEL PROFIL:

2010 REDAKTIONEL PROFIL: Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Aktiv Træning hjælper mænd i alderen 25-59 år med at komme i bedre form og sørger for, at de får det maksimale ud af træningen, hvad enten de løber, dyrker styrketræning,

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 EKSTRA I næste uge: Dagens Medicin udkommer som elektronisk avis Bestil et gratis eksemplar: dagensmedicin.dk/e-avis. Den trykte avis er atter på gaden fredag 28. oktober 2011. Jeg t at udeb i stedet styr

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016

MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016 MAGASINET GULV / MEDIAINFORMATION 2016 / 1 MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016 MAGASINET GULV / 02 Bannerformater og teknik / 03 Annoncepriser og -formater / 05 MAGASINET GULV / MEDIAINFORMATION 2016

Læs mere

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB)

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) R A M M E A F T A L E Mellem Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) Og Foreningen af Danske Internetmedier (herefter FDIM) (herefter i det samlede benævnt Parterne ) 1. Aftalens

Læs mere