Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I Metroxpress universet NYT!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!"

Transkript

1

2 Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes mente de fleste. Andre medier hoppede med på gratis -vognen, så kom Facebook, Twitter, Spotify, og gratis blev meget normalt. I 2013 skiftede metroxpress redaktionel profil, format og fokus. Stadig et rebelsk medie, men nu med digitale platforme og sociale netværk. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Et nyt involverende medie var skabt med invitation til dialog på tre platforme: print, social og digital. Metroxpress gav talerøret til læserne, rykkede sociale medier ind i avisen med MX FEED og #-sider med brugerdrevet indhold det kan man da ikke, sagde nogen, hvor nyt sagde mange hvor socialt mente de fleste. Historien er lang, men det er sjældent de lange historier, der får opmærksomhed, så vi gør en lang historie kort. Så er man ikke en rigtig avis, siger nogen, de bryder reglerne, mener andre, og gudskelov siger de fleste! Og det er sådan set rigtig nok, vi er OMNI - mere end en avis med tre stærke platforme. Vi finder hele tiden på noget nyt, følgeflokken er stor og opmærk somheden gigantisk og vi deler alt, hvad vi har - med dig velkommen til metroxpress-universet, et sted, hvor man er NYT! NY PRIS I Priseksempel Som noget nyt skifter vi beregningsmodellen for annonceprisen på vores printmedie til (Cost Per Thousand). Du kender modellen fra digitalannoncering, der afregnes i CPM. Din pris bliver fremover beregnet på kontaktprisen. Det gør prisen variabel og giver dig den fordel, at du altid får, hvad du betaler for. Prisen justeres ud fra gældende læsertal udsendt af Gallup/Index Danmark. National helside i formatet B. 210 mm x H. 280 mm Hvis du køber en helsidesannonce nationalt dækkende baseret på læsertal fra 2. og 3. kvartal med læsere, så beregnes prisen således: prisen x læsertallet / = Bruttoprisen 220 x / = ,- Priserne reguleres efter Index Danmark / Gallup læsertal, der offentliggøres primo marts, primo juni, og primo september. De efterfølgende listepriser er gældende for 1.kvartal. 2

3 Faste formater Omslag Totalt læsertal 880 Annoncepriser Pris nationalt Læsertal øst Pris øst Læsertal vest Pris vest Bottom cover Opslag Vi kan lave forskellige kreativeformater. Her finder du de mest gængse. Har du en idé, så lad os tale om det. 1/1 side 1/2 side 1/4 side 1/8 side Specialformater Totalt læsertal Pris nationalt Læsertal øst Pris øst Læsertal vest Pris vest Kontakt os for mere information og inspiration. a) b) c) Forside top Forside bund Bagside bund 1/2 side d) TV banner Vidste du Kreative formater Totalt læsertal Pris nationalt Læsertal øst Pris øst Læsertal vest Pris vest 3000 medie- og marketingfolk har tilmeldt sig nyhedsbrevet fra mxmedia. e) f) Ramme U-format Tilmeld dig på mxmedia.dk og få invitationer, updates, kampagnetilbud og meget mere a e f b c d d 3 Forside a + b Bagside (vejret) Tv Ramme U-format

4 Placeringstillæg Premium placering* Specifikationer og deadline Priser pr. mm + 30% Tekstside Nationalt 111,32 Øst 75,25 Vest 54,25 Fast placering** + 20% Markedsplads, rubrik & job 75,90 60,20 41,00 *Opslag side 2-3, side 3 kvartside, side // **Anden bestemt side stk. priser Sampling Onserts (minimum stk) Glittet omslag Frekvensrabat* Pris pr. stk. 3,5 1, indr. 3. indr. 4. indr. Kreativt eksempel Danske Spil blev rost af deres samarbejdspartnere i Europa for deres kreative eksekvering af kampagnen i marts De fremhævede samarbejdet med metroxpress som en afgørende faktor til en efterfølgende fælles kongres. Tekstside 25% 75% Job 0% Rubrik 25% 75% Vidste du? Specifikationer og deadline 4 Retningslinjer og materialespecifikationer følger kankanikke.dk, her kan PDF-settings og ICC profil også hentes! Specifikationer Materialeformat Helsideformat Papirkvalitet Raster og farve Totalsværtning PDF uden transparens 210x280 mm 48g 40 linjer / 200dpi / CMYK Maks. 240% Deadline Færdigt materiale (PDF) Ikke færdigt materiale (Word o. lign.) Alle priser er i kr. ekskl. moms Hverdagen inden indrykning To arbejdsdage inden indrykning

5 Formater Spalteoversigt Opslag: mm 6 spalter 140 mm = 840 mm 1 spalte 2 spalter 3 spalter 4 spalter 5 spalter 6 spalter 32 mm 68 mm 103 mm 139 mm 174 mm 210 mm Helside: mm 6 spalter 280 mm = 1680 mm Halvside, horisontal: mm 6 spalter 140 mm = 840 mm Halvside, vertikal: mm 3 spalter 280 mm = 840 mm Priseksempel Kvartside i hele landet 32 mm 68 mm 103 mm 139 mm 174 mm 210 mm Kvartside, horisontal: mm Kvartside, vertikal: mm 1/8-side, vertikal: mm prisen x læsertallet / = Bruttoprisen 80 x / = ,- 5 6 spalter 70 mm = 420 mm 3 spalter 140 mm = 420 mm 3 spalter 70 mm = 210 mm

6 Booking Booking deadline Booking af annoncer, der leveres som færdigt materiale i form af en pdf, skal ske inden kl hverdagen før indrykningsdagen. Booking af annoncer, der ikke leveres som færdigt materiale f.eks. i et word format, hvor hjælp til at færdigegøre materialet er bestilt gennem metroxpress, skal ske to hverdage før indrykningsdagen og inden kl Hvor skal jeg sende min annonce hen? Send dit materiale til eller via medienettet, Materiale Materialeansvar For at få det bedste ud af din kampagne, skal du sikre dig, at dit materiale opfylder de tekniske standarder som størrelse, format og opløsning i forhold til om din annonce skal indrykkes på print eller digitalt. Metroxpress har ikke ansvar for materiale, der ikke opfylder de tekniske standarder. Hvis deadlines og tekniske standarder ikke overholdes, vil tidligere materiale blive genindrykket. De tekniske standarder finder du på mxmedia.dk/faq. Andre filformater Vi har mulighed for at modtage materiale i DTP-filformater. Materiale der afleveres i teksbehandlingsprogrammer eller præsentationsprogrammer er ikke at betragte som færdigt materiale. Skal vi hjælpe dig med dit materiale? Vi hjælper gerne med at producere materiale. I dette tilfælde skal tekst-, billed- og logomateriale være sendt til os senest kl to arbejdsdage før indrykningsdagen. Ved produktion debiteres 1,00 kr. pr. spaltemilimeter. Materialegodtgørelse Vi giver ikke materialegodtgørelse på indrykninger af annoncer i metroxpress. Alt det med småt Øvrigt Kontakt Har du spørgsmål til de tekniske standarder kontakt os på tlf.: eller på Standsning eller rettelse Fortrydelser og ændringer skal ske skriftligt. Deadline er senest hverdagen før indrykningensdagen kl Bestilt placering skal aflyses senest fem arbejdsdage før indrykningsdag. Ved overskridelse af ovenstående faktures den bookede indrykning. Ved materialerettelser skal der også foreligge en rettelse til booking. Det er ikke nok at sende nyt materiale, da vi bruger automatisk annonceplacering. Reklamationer Indsigelser mod indrykkede annoncer og fakturaer skal gøres senest syv dage efter indrykningsdagen. Ved for sent afleveret annoncemateriale kan der ikke gøres indsigelser. I forbindelse med en reklamation fremsender vi gerne en annonce, det koster blot et administrationsgebyr på 100 kr. Ved omslag på avisen Der kan forekomme et annonceomslag på avisen, hvilket betyder at avisens sidetal rykker sig. Det vil give din annonce en placeringsforskydning i forhold til sidenummeret, men ikke i forhold til avisens redaktionelle opsætning og indhold. Vi forbeholder os retten til denne sideforskydning. Der kompenseres ikke for dette eller andre lignende placeringsgarantier. Retningslinjer ved indrykning af et omslag: Omslaget gør en forskel på, hvor appelerende læserne oplever dagens avis. Derfor skal omslaget udformes visuelt appelerende og den mere konkrete del af indholdet som f.eks. priser og ligende, må først fremgå på side 2, som er siden overfor avisens redaktionelle forside. Det kreative materiale til et omslag skal ligge til godkendelse hos metroxpress senest tre dage før indrykning. Et omslag kan uden varsel standses af chefredaktøren, hvis det ikke opfylder betingelserne, og hvis det redaktionelle stof den pågældende dag vurderes at være så vigtigt, at metroxpress ikke kan udkomme med et annonceomslag. Metroxpress kan ikke gøres ansvarlig for tab eller skade som følge af afvisning af en annonce. Annonceomslag med en sort baggrundsfarve, giver læserne en dårlig oplevelse, da tryksværten smitter af, derfor godkendes den type annoncer ikke. Dette er ikke gældende for et glittet omslag, Betalingsvilkår Betalingen skal være metroxpress i hænde senest på forfaldsdatoen, som du finder på din faktura. Metroxpress udsender faktura elektronisk via eller EAN-systemer. Ønsker du at modtage din faktura som et brev, kan det lade sig at gøre mod et administraionsgebyr på 100 kr. Hvis forfaldsdatoen er en lørdag eller helligdag, er næstkommende hverdag gældende. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et rykkergebyr på 1,5% pr. påbegyndt måned. Vi pålægger fakturaen et administrationsgebyr på 100 kr. for hver rykkerudsending. Metroxpress samarbejder med inkasso vedr. opkrævning af udbetalte regninger. Forbehold Alle priser er angivet i danske kroner og eksklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Vores ansvar for fejl i annoncer er begrænset til den faktiske annonceomkostning. For skader på grund af udebleven eller fejlagtig information har metroxpress intet ansvar. Vidste du? Alle aviser findes i en elektronisk E-paper version på mx.dk 6 Der ydes 1% i informationsgodtgørelse og 1% i sikkerhedsstillelse ved indrykning gennem godkendte bureauer.

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid.

Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid. Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid. Det er jo virkelig sandt. Når man først har fået børn, er

Læs mere

Medieinformation 2012/stillingsannoncering

Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om... Dagens

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark.

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark. Karneval i København Sponsorpakker - 2007 Karneval i København Samvær Interaktion Intens Eksotisk Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

Mediekit & priser 2011

Mediekit & priser 2011 PUBLICATIONS Af Per Kauffmann. Foto: Michael Sand 36 J A G T, V I L D T & V Å B E N J A G T, V I L D T & V Å B E N en uerfarne bukkejæger karakteriseres ved ikke at have begået fejltagelser nok endnu og

Læs mere

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene Tømrer- og snedkerfirma tiltalt for at betale konkurrenter for at komme med højere tilbud i forbindelse med licitation. Domea opsiger sin aftale med den uroplagede boligorganisation ASBO. Juli/August 2014

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Medieinformation 2013/stillingsannoncering

Medieinformation 2013/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer Onlineformater Redaktionelt nyhedsbrev E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Medieinfo. Iværksætteren TEMA BORN GLOBAL UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. dgmedia.dk #4 / 2014 OPSTART, VÆKST & INNOVATION

Medieinfo. Iværksætteren TEMA BORN GLOBAL UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. dgmedia.dk #4 / 2014 OPSTART, VÆKST & INNOVATION Iværksætteren Medieinfo 2015 OPSTART, VÆKST & INNOVATION #4 / 2014 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. TEMA BORN GLOBAL // LEDER CHRISTIANSBORG,

Læs mere

Profil. Chefredaktør Karen Lyager Horve

Profil. Chefredaktør Karen Lyager Horve Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: I FORM er magasinet til kvinden, der ønsker at være på toppen hver dag med krop og sjæl i balance. Her finder hun den nyeste viden, inspiration og handlingsanvisninger

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB)

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) R A M M E A F T A L E Mellem Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) Og Foreningen af Danske Internetmedier (herefter FDIM) (herefter i det samlede benævnt Parterne ) 1. Aftalens

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer Medieinformation 2011 tekstsideannoncer almen PRaksIs. Skal fremtidens lægepraksis kunne ejes af et privat firma eller -person, som så ansætter læger? Bertel Haarders kontroversielle forslag skaber splittelse

Læs mere

Få kontakt til økonomichefen

Få kontakt til økonomichefen Et erhvervsmedie fra: Et erhvervsmedie fra: Medieinformation 2014 Få kontakt til økonomichefen NR. 1 / NOVEMBER 2012 1. ÅRGANG / PRIS KR. 59,90 Økonomichefens foretrukne inspirationskilde www.økonomi.dk

Læs mere

KOMMUNAL BLADET. Medieinfo. HK Kommunalbladet DET GODE LIV ARBEJDSLIV FAG & FREMTID NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING KARRIERETJEK

KOMMUNAL BLADET. Medieinfo. HK Kommunalbladet DET GODE LIV ARBEJDSLIV FAG & FREMTID NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING KARRIERETJEK HK Kommunalbladet Medieinfo 2015 KOMMUNAL LADET 05 I23I05I2014 For ansatte i kommuner, regioner og fælleskommunale virksomheder FAG & FREMTID Et brag af en konference NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING

Læs mere

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad 2012 Søndergade 47 8700 Horsens Rådhuspladsen 37, 2 1785 København V Navn Oplag

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG Medieinfo 2015 Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper NR. 2 FEBRUAR 2014

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560 4 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2014 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet 5 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

A PERFECT GUIDE MEDIEKIT SVERIGES BEDSTE TEMAMAGASIN NU OGSÅ I DANMARK TEMA : REJSE & LIVSSTIL

A PERFECT GUIDE MEDIEKIT SVERIGES BEDSTE TEMAMAGASIN NU OGSÅ I DANMARK TEMA : REJSE & LIVSSTIL A PERFECT GUIDE MEDIEKIT TEMA : REJSE & LIVSSTIL SVERIGES BEDSTE TEMAMAGASIN NU OGSÅ I DANMARK A Perfect Guide is a very inspiring high fashion magazine. Tommy Hilfiger A Perfect Guide Nyt svensk temamagasin

Læs mere

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA:

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA: media partners Medieinfo 01 0 01 7 GODE TIPS FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 0 01 Frie FIND DIT NYE Det er Dig, Der bestemmer DRØMMEJOB ONLINE Christine Feldthaus om balance: Vil du være overskudsspelt-mor

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN REGIONALE FYN FYN REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere gange og dermed

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 2 Udgivelser 2012 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 6. januar Leverandørregister til nr. 1+2+3 1 26. januar 6. januar Konstruktion/CAD samt design 2 16. februar

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

GO-CARD. mediakit 2015 GO-CARD

GO-CARD. mediakit 2015 GO-CARD GO-CARD mediakit 2015 GO-CARD GO-CARD postkort er et velegnet medie til at formidle kulturelle og humanitære budskaber samt til virksomheder, der ønsker at eksponere sig overfor en attraktiv målgruppe.

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Priser og betingelser 2015

Priser og betingelser 2015 PRISER OG BETINGELSER 2015 Gældende fra d. 1. juli 2015 Priser og betingelser 2015 Denne prisliste vedrører Discovery Networks Danmark s tvprodukt, hvilket inkluderer alle kanaler ejet eller repræsenteret

Læs mere

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk produkter & priser 4. JANUAR 2010 nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk Effektiv jobannoncering gennem Kandidathuset a-s Søndagsavisen og Ofir.dk

Læs mere

TV 2 NATIONALT NATIONALT

TV 2 NATIONALT NATIONALT NATIONALT PRODUKTER 9 PRISER 11 RABAT 13 GARANTI 19 GODTGØRELSE 19 BESTILLING AF REKLAMETID 20 BETALINGSBETINGELSER 23 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 8 1 PRODUKTER 1.1 NATIONAL REKLAMETID

Læs mere

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S GRAPHIC DESIGN BY WWW.ANETMAI.COM UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S INDHOLD >> Universal Network Media A/S kontakt > Livsstilsbasen.dk / priser > MOEBELbasen.dk / priser > KOEKKENbasen.dk

Læs mere

Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående svar har juridisk forrang i forhold til det øvrige udbudsmateriale.

Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående svar har juridisk forrang i forhold til det øvrige udbudsmateriale. Spørgsmål og svar EU-udbud vedrørende levering af annoncetegning, layout, trykning, adressering og distribution af magasinet Dit Blad til Aalborg Kommune Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående

Læs mere

Et erhvervsmedie fra: SCM.dk MEDIEINFORMATION 2015. SCM.dk FÅ KONTAKT TIL MERE END 25.000 PERSONER BESKÆFTIGET MED SCM OG LOGISTIK

Et erhvervsmedie fra: SCM.dk MEDIEINFORMATION 2015. SCM.dk FÅ KONTAKT TIL MERE END 25.000 PERSONER BESKÆFTIGET MED SCM OG LOGISTIK SCM.dk Et erhvervsmedie fra: SCM.dk MEDIEINFORMATION 2015 FÅ KONTAKT TIL MERE END 25.000 PERSONER BESKÆFTIGET MED SCM OG LOGISTIK INDKØB LEDELSE LOGISTIK PRODUKTION ERHVERVSMAGASINET SCM & logistik MAGASIN,

Læs mere

Ryger du, hvis der kommer børn i hjemmet? Deltag i læserafstemningerne på Beboerbladets hjemmeside. Christian skulle

Ryger du, hvis der kommer børn i hjemmet? Deltag i læserafstemningerne på Beboerbladets hjemmeside. Christian skulle Medieinfo 2015 Mr. AaB slås for de unge Ryger du, hvis der kommer børn i hjemmet? Christian skulle flytte og forgylde banken De fleste vil bo tæt på den nærmeste familie Iqro er 18 år og i afdelingsbestyrelsen

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

Nøglen til et BEDRE HJEM

Nøglen til et BEDRE HJEM Nøglen til et BEDRE HJEM Hvad kan vi tilbyde? BOLIUS Rådgivere boligens livscyklus BOLIUS EVENT inspirationsaften BOLIUS PDF hæfte til download BOLIUS Nyhedsbrev 88.700 modt. 2 x ugentligt BEDRE HJEM boligmagasin

Læs mere

Stella H. Christensen MG H3 / Svendeprøve 2013 Aarhus Tech. Typografi & Ombrydning

Stella H. Christensen MG H3 / Svendeprøve 2013 Aarhus Tech. Typografi & Ombrydning Typografi & Ombrydning OPGAVE Efter jul til ultimo januar køres en mellemdagskampagne i Hi-Fi Klubben. I den forbindelse skal der laves et indstik (mini-magasin) til de hollandske butikker, der viser gode

Læs mere

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER Forsendelse Vi kan sende ordre enten med Postdanmark eller med RoadRunner. ÅRHUS BEDSTE PRINT- OG KOPICENTER Roadrunner afregner vi med: 0-10 kg 150,- 10-20 kg 250,- Generelle printråd og oplysninger Vi

Læs mere

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT Se video her 1 UNIVERSET 4 MAGASINER Distribution 120.000 ekspl. af hver udgave + Cykelbutikker, Skoda og via Danmarks Cykel Union 2015 DIT BRAND ONLINE Cyclingplanet.dk / facebook Aller Medias 30 platforme

Læs mere

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt Medieinformation Priser & Formater 2013 Udvalgte formater B: 266 mm H: 360 mm B: 131 mm H: 360 mm Priser andre formater Særplacering +10% Pr. spalte mm Tekstside annoncer kr. 19,25 Handelspladsen/rubrikannoncer

Læs mere

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2015 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ehrhorn Hummerston Gråbrødretorv 6-8, 3.sal DK-1154 København K. Telefon:+45 70201972 info@ehrhorn-hummerston.dk www.ehrhorn-hummerston.dk Almindelig del De generelle forretningsbetingelser

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 (Version 13.2014_290514)

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 (Version 13.2014_290514) Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 1. Generelt Med mindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for leverancer fra 1264,

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Carsten Lebrecht (CL), Jann Larsen (JL), Torben Møller (TM), Bent Nielsen (BN) Ole Hansen (OH), Erik W Frederiksen (EWF) og John Serritzlev (JS).

Carsten Lebrecht (CL), Jann Larsen (JL), Torben Møller (TM), Bent Nielsen (BN) Ole Hansen (OH), Erik W Frederiksen (EWF) og John Serritzlev (JS). Til bestyrelsen, driftsleder og sekretær for SKAMLEBÆK VANDVÆRK A.m.b.a. Referat fra bestyrelsesmøde. Mandag den 10/01-2011 kl. 18.00 på Hereford Steakhouse i Tåstrup. Til stede var: Carsten Lebrecht (CL),

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Medieinformation. Produkter Priser & Betingelser. Danmarks bedste overblik - gode tilbud på internettet... Gooti

Medieinformation. Produkter Priser & Betingelser. Danmarks bedste overblik - gode tilbud på internettet... Gooti Medieinformation er Priser & Betingelser Introduktion Velkommen til - Danmarks nye initiativ til at optimere nethandel i Danmark: En webside, der gør det nemmere og mere overskueligt at finde frem til

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

BOXER kontrakt. Efterfølgende finder du en Abonnementsaftale, der er en PDF du kan skrive i. Her udfylder du følgende:

BOXER kontrakt. Efterfølgende finder du en Abonnementsaftale, der er en PDF du kan skrive i. Her udfylder du følgende: BOXER kontrakt. Efterfølgende finder du en Abonnementsaftale, der er en PDF du kan skrive i. Her udfylder du følgende: Personnummer. (Også de sidste 4 ciffer.) Telefonnummer. Navn og adresse. Sæt X i Boxer

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Indledning. Forventninger og samarbejde. Actioncaller ApS CVR: 33755740 Vestervang 7 716, 1. sal 8000 Aarhus C

Indledning. Forventninger og samarbejde. Actioncaller ApS CVR: 33755740 Vestervang 7 716, 1. sal 8000 Aarhus C Actioncaller ApS CVR: 33755740 Vestervang 7 716, 1. sal 8000 Aarhus C Kontorlokaler Helsingforsgade 27 Incuba Science Park 8200 Aarhus N Indledning Vi gør altid vores bedste for at dække dine behov og

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

Maskinmesteren. management and technology

Maskinmesteren. management and technology Mediainformation 2014 Maskinmestrenes Forening oktober 2013 nr. 10 Maskinmestrenes Forening maj 2013 nr. 5 xxx xxx Planet med syv millioner liter vand Bjørn Koefoed er teknisk chef på Den Blå Planet, Danmarks

Læs mere

Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse

Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse Maj 2015 Version 1.3 Træder i kraft den 1.4.2016 April 2015 April 2015 Maj 2015 DATE LJD HSF MHS NAME REV. DESCRIPTION

Læs mere