Vi har taget afsked med Jørgen Larsen, Bent Albertsen og Karl Leo Jacobsen. Æret være deres minde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har taget afsked med Jørgen Larsen, Bent Albertsen og Karl Leo Jacobsen. Æret være deres minde."

Transkript

1 Klippekort til plejehjemsbeboere Med finanslovsaftalen for 2017 er der blevet afsat penge (i Middelfart Kommune 2,512 mio. i hhv og 2018) til en klippekortsordning til plejehjemsbeboere. Med ordningen får beboeren hvad der svarer til ½ times ekstra hjælp og støtte om ugen. Det er helt op til den ældre, hvad klippet skal bruges på. Det kan være ledsagelse, en samtale, ekstra rengøring, en udflugt osv. Klippene kan spares op og bruges på længerevarende aktiviteter. Vi ved endnu ikke, hvornår ordningen implementeres men giver besked, straks der foreligger nyt på området. DR P4 Fyn var forbi for at lave indslag om friplejehjem. I den forbindelse havde de talt med Emil Tang, direktør for Danske Diakonhjem og ville nu også gerne have en udtalelse herfra. Det blev til en formiddag, hvor Jørgen Bertelsen og jeg berettede om livet på vores hjem og de ting, vi synes, der er værd at holde fokus på. Vi var pænt imponerede over den høje sendemast på DR s bil Vi har taget afsked med Jørgen Larsen, Bent Albertsen og Karl Leo Jacobsen. Æret være deres minde. Ruth benyttede sig forleden af tilbuddet om et glas bobler ved brug af vores spabad. Hun nød i den grad sit bad og har givet os tilladelse til at bringe et glad billede. Når spabadet benyttes, vil der være en til stede til at hygge og give en hånd med. Vinder af månedens chokoladepræmie er Kalle Klausen, lejlighed 28. Tillykke!

2 Vi når mange sjove ting i løbet af en måned! Ingen tvivl om at vi har en pænt travl hverdag men se nu lige her hvilke skønne ting vi også får tid til: Sneboldkamp (Ann-Catrine og Henrik naturligvis) Morgen Baileys på sengekanten Klejnevridning Fastelavnsbrilleklipning En meget smuk frisure til Eyd (her har Lisa været inde over) Fastelavn Sikke mange kræfter der blev brugt i forbindelse med vores fastelavnsfest forleden. Både fysiske på tøndeslagning og mentale på at udtænke et rigtig godt kostume Køkkenet havde bagt lækre fastelavnsboller, og vi fik uventet underholdning til kaffen: Jørgen Jacobsen havde besøg af sin svigersøn Stefan, der er spillemand, og da han fandt ud af, at vi havde fastelavnsfest, røg han ud og hentede sin harmonika. En halv times dejlig hyggemusik blev det til og ih hvor vi nød det!

3 Der er arrangeret førstehjælpskursus for personalet den 16. marts om formiddagen og den 28. marts om eftermiddagen. Den 16. marts kl. kommer Vagn Ove, Elo og Ib og underholder. De har været her før og der er helt sikkert mange, der glæder sig til et gensyn. Der er åben for tilmelding til dette arrangement helt frem til den 10. marts. Vel mødt! Foråret er godt på vej, og så skal vi holde en forårsfest. Det gør vi den 30. marts, hvor vores meget populære husorkester Conjak og Cransekage spiller op til hygge og dans. Invitation sendes ud i næste uge men sæt gerne X allerede nu! Sidste år inviterede vi hjemmets sponsorer på brunch og networking. Vi havde en god formiddag og glæder os over at kunne invitere igen i år. Sponsormødet finder sted den 3. april, og i år vil Emil Tang (direktør for Danske Diakonhjem) lægge vejen forbi og fortælle om, hvorledes Danske Diakonhjem er en del af etablering af et kæmpe plejecenter i Kina. FØDSELSDAGE I MARTS 2017 Den 2. Den 6. Den 9. Den 10. Den 11. Den 19. Den 23. Den 25. Den 27. Den 27. Søren Hansen, lejl år Lone Jespersen Kaj Hansen, lejl år Arne Jeppesen, lejl år Helle Hansen Merethe Lillelund Merete Bruhn Henrik Nielsen Aase Weiss-Pedersen, lejl år Bodil Lassen, lejl år Kloge ord gør det ikke alene Der skal også kloge ører til! Bente Kampmann

4 Ved vores Nytårstrivsel den 27. januar havde alle deltagere mulighed for at giv ris og ros til vores hjem. Følgende er kommentarer fra dagen: Vi vil gerne sige jer tusinde tak for jeres altid smilende ansigt og gode mad og stemning. Hilsen Åse og Anne-Marie Det er altid dejligt at komme her til jeres hyggelige arrangementer! Godt at mærke den gode stemning i huset. Er glad for at være her. Eyd. Tak for dejligt traktement. Glæder os til der skal plantes til foråret. Deltagelse i Frivillig-dagen i september. Det var fantastisk dag, med super gode foredrag, lækkert mad og ikke mindst en hel dag i dejligt socialt samvær med vores frivillige. Et dejligt sted at komme. Besøg på Guldkronen (De kendt Gitte og Karl-Åge) Søde og hjælpsomme hjælpere. Køreture. Det kan ikke blive bedre. Lise. Kære alle! Tusind tak for den fine bog om Hindsgavl, Bente havde med til Ernst, da hun besøgte ham i Svendborg. Kærlig hilsen Aase. Skal hilse mange gange fra Ernst. Det bedste plejehjem der findes. Jeg har aldrig haft det bedre. Gerda. At personalet er nærværende i eftermiddagstimerne efter 16. Aktiviteter i terapien. Mangler motionsredskaber. Nyder at se en god gammel film (Morten Koch, naturfilm) En oplevelse tur til Mariehaven Ansager. At rygning foregår enkeltvis, hvis der skal ryges i arbejdstiden. Plejehjemmet er meget vellykket og alle de arrangementer der er her er enestående. Eva Maden er god. Vores skønne festlige fester på hjemmet såsom oktoberfesten! Det var super god fest m. musik af Conjak og Kransekage, skøn mad, sag og dans. Så livsbekræftende. I gør det godt, og sådan en dag med nytårstrivsel er meget hyggelig. Glæden ved sang. Man siger at sang fremmer livsglæde. Har oplevet sang på mange måder, både ved arrangementet en gang pr. måned, ved fester, men også spontant, når der har været lidt stilletid med og uden sangbøger. Det er forunderligt at se hvilken glæde det giver. Hvilket lys der kommer i øjnene, sindet og hjertet og hvilke snakke, det giver anledning til. Mere sang i 2017 Lillebælt er ikke blot et plejehjem. Det er et hjem!! Med plads til at ånde som menneske. Vi har det bare godt. En god og kærlig pleje og omsorg. Tove, Eva, Gerda, Eyd.

5 En hilsen fra aktiviteten: Vi har i februar nydt gensynet med serien Krøniken et stor fornøjelse for de fleste. Vi har igen haft besøg af Anne og folkedanserne. En super god formiddag hvor Eyd og Bodil deltog aktivt i folkedansen. Henrik fik sat gang i tirsdagsbusturene her i februar. Ulla og Lone har på skift fungeret som hjælpere. Der har været rift om pladserne, og beboerne har virkelig nydt at komme ud i naturen. Om torsdagen er det stadig Kaj og Olaf, der tager beboerne med på tur. Thelma og hendes medhjælpere bød på boccia for første gang i år. Det var overvejende en damerunde denne gang. Det var en vellykket eftermiddag med spil, engagement og konkurrence i fokus! Vi er så heldige, at bocciaholdet vil prøve at komme 2 gange i måneden, så længe der er god opbakning herfra Den 9. havde vi minikoncert med Bente Kure og Leif Ernstsen. Det var igen Støtteforeningen, der stod bag det populære arrangement. Bente og Leif deltager hvert år i Strib Vinterfestival og indleder gerne weekenden med en koncert hos os. Det er førsteklasses underholdning med skøn, glad og livsbekræftende sang og musik. Og publikum bliver i allerhøjeste grad inddraget. Køkkenet havde til lejligheden lavet muffins med grammofonplader på. Tusind tak til alle for en vidunderlig eftermiddag. Søndag var vi til Strib Vinterfestival, hvor vi var med til at slutte festivalen af med et brag af en koncert: Først Jens Lysdahl Band og derefter Anne Dorthe Michelsen og Billy Cross med band. Sikke en eftermiddag! God musik, fadøl, vin, pølser, kaffe og lagkage. Vi kan kun anbefale folk at tage med næste år. Kirsten og Kristian har været forbi og givet os en hyggelig eftermiddag med klavermusik og fællessang. Den 16. havde vi spilleeftermiddag. Der blev hygget, grinet og tænkt, så det knagede, da Lisa fra plejen stod for Matador quiz. Vi var mange der bød ind med svar. Dorthe og 3 beboere var travlt optaget af Ludo. Vi har igen haft en festlig fredagsbar med stor opbakning fra beboere, pårørende, gæster og frivillige. Holger Lissner har været inde og underholde med sang, musik og gode fortællinger. Han kan mange gode anekdoter, den mand.

6 Nyt fra Bruger-/Pårørenderåd og støtteforening Vi byder disse 3 nye sponsorer velkommen på holdet. Vi er rigtig glade for, I har lyst til at bakke op om det arbejde, vi laver for beboerne her på hjemmet. Snoghøj Tæpper ved Michall King, der udfører alt indenfor gulve, også polering og afslibning, både privat og erhverv. Møbelpolstreren ved Eva Oxholm. Hun laver alt indenfor ompolstring af møbler, hynder, rep. af sejl, seletøj m.m. Estate Ejendomsmægler - en lokal mægler, der sælger rigtig mange boliger. Friplejehjemmet har et hold meget flittige mandlige frivillige, som i februar holdt en forsinket men ikke desto mindre meget hyggelig julefrokost. Tak til dem alle for en stor indsats.

7 Dag Dato Kl. Aktiviteter i marts 2017 Ons Tors Fre 03 Lør 04 Søn 05 Man Tirs Ons Tors 09 Banko Fre 10 Lør 11 Søn 12 Man Åben aktivitet Beboermøde i spisestuen Gudstjeneste Gymnastik eller gåture Folkedans m. Anna - Køretur m. Bente og Arnold - Gåture eller hygge Holger Lissner Boccia Gymnastik eller gåture Tirs Gåture eller hygge Ons Anna læser højt i TV-stuen - Køretur med Bente og Arnold - Vi spiller spil i spisestuen Tors 16 Vagn Ove, Ib og Elo underholder Fre 17 Lør 18 Søn 19 Man Gymnastik eller gåture Tirs Gåture eller hygge Ons Tors Fre Lør 25 Søn 26 Man Tirs Gåture eller hygge Ons Tors Fre Anna læser højt i TV-stuen - Køretur m. Bente og Arnold Boccia Køretur med Kaj og Olaf Fredagsbar Anna læser højt i TV-stuen - Køretur m. Bente og Arnold Anna læser højt i TV-stuen - Køretur m. Bente og Arnold Sang og musik m. Kirsten og Christian Forberedelser til forårsfesten Forårsfest Gymnastik eller gåture

8 Opgaven afleveres til Lisbeth eller andet personale senest den 31. marts. Der trækkes som altid lod om en præmie Opgaven er løst af:

9 Dag Dato Hovedret MARTS 2017 Biret Ons 1. Medister, sønderjysk kål, rødbeder, kartofler Juliennesuppe Tors 2. Bøf m. bløde løg, kartofler, asier, skysovs Islagkage Søren Hansen fylder 77 år tillykke! Fre 3. Bøfstroganoff, kartoffelmos, blandet salat Frugt m. råcreme Lør 4. Brunkål m. flæsk og pølse Bagt smuldre æblekage m. flødeskum Søn 5. Klar suppe m. boller og urter Suppekød m. kartofler, peberrodssovs Man 6. Skinkesalat, flutes Vegetarisk karrygryde Tirs 7. Gratin m. rosenkål og skinke, smørsovs, Jordbærgrød m. franskbrød mælk/fløde Ons 8. Gullasch, kartofler, broccolisalat Hønsesalat på ananasring Tors 9. Kylling i Karry, løse ris Is, vafler Kaj Hansen fylder 84 år tillykke! Fre 10. Wienerschnitzel, brasede kartofler, smørsovs, ærter. Appelsinfromage, flødeskum Arne Jeppesen fylder 70 år tillykke! Lør 11. Krofars pølseret, grønlangkål, kartofler Forlorne spejlæg Søn 12. Kinesisk risret Karamelrand Man 13. Millionbøf, kartofler, rødbedesalat Muldvarpeskud Tirs 14. Græsk farsbrød, kartofler, tzatziki Solbærgrød, mælk/fløde Ons 15. Totters Chilisuppe, flutes Ristet franskbrød m. champignon a la creme Tors 16. Irsk stuvning Pæretærte m. flødeskum Fre 17. Stegt flæsk, kartofler, persillesovs Mannagrød m. sukker/kanel, smør Lør 18. Medister, skysovs, rosenkål, kartofler Sprøde ostesnitter Søn 19. Orientalske koteletter, kartoffelmos Rejecocktail Man 20. Pølser, varm kartoffelsalat Jordbærskum Tirs 21. Hjerter i flødesovs, kartofler, asier Hyldebærsuppe, tvebakker Ons 22. Fiskefrikadeller, rødløgssovs, kartofler Cremesuppe m. ristede rugbrødstern Tors 23. Bøf, bløde løg, kartofler, surt Is m. vafler Fre 24. Glaseret skinke, flødekartofler, blandet salat Abrikosgrød, mælk/fløde Lør 25. Boller i selleri Frugt m. råcreme Søn 26. Millionbøf, kartoffelmos, rødbeder Aspargessuppe, flutes Man 27. Flæskesteg m. rødkål, brune/hvide kartofler, skysovs Ris a la mande, kirsebærsovs Aase Weiss-Pedersen fylder 87 år tillykke! Tirs 28. Forloren hare, skysovs, gele, ærter, kartofler Torskerognspostej Ons 29. Biksemad m. spejlæg, rødbeder, bearnaisesovs Kærnemælkssuppe Tors 30. Karbonader, blomkål, gulerødder, ærter, Rabarbertrifli smørsovs, kartofler Fre 31. Moussaka Sveskegrød m. mælk/fløde

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Velkommen til 2019! Hjertelig velkommen til: Werner Bakkendorff, Blomstervænget Martin Lyager, Sundet

Velkommen til 2019! Hjertelig velkommen til: Werner Bakkendorff, Blomstervænget Martin Lyager, Sundet Velkommen til 2019! Det har været en skøn julemåned, men det er næsten ikke til at holde ud at sætte en masse julebilleder ind. Nu er vi jo i gang med det nye år, og det er svært at fokusere på nisser

Læs mere

Flere fakta om plejehjemslægen Som tidligere nævnt har vi få Gritt Nyhegn som plejehjemslæge her på Friplejehjemmet Lillebælt.

Flere fakta om plejehjemslægen Som tidligere nævnt har vi få Gritt Nyhegn som plejehjemslæge her på Friplejehjemmet Lillebælt. Ved vores nytårstrivsel i sidste uge samledes beboere, pårørende, personale, fristøtter og frivillige i spisestuen, hvor vi nød kanapeer fra køkkenet og lækre søde bobler. Der blev hygget, og de gode (og

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke!

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Bente har været bortrejst til Kina hele oktober og vender tilbage på mandag. Vi har løbende hørt fra hende om hendes mange oplevelser, som hun sikkert vil uddybe i næste nyhedsbrev. I denne omgang må det

Læs mere

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen Lillebælt OL med alternative discipliner Vi har afholdt mini-ol, hvor der blev dystet i mange forskellige discipliner. Både gejst og underholdningsværdi var stor, og kampen om medaljer var intens. OL har

Læs mere

Hjertelig velkommen til: Kirsten Nansen Madsen Karen Skafsgård Nielsen - Begge er nye beboere på Blomstervænget

Hjertelig velkommen til: Kirsten Nansen Madsen Karen Skafsgård Nielsen - Begge er nye beboere på Blomstervænget Hjertelig velkommen til: Kirsten Nansen Madsen Karen Skafsgård Nielsen - Begge er nye beboere på Blomstervænget Vi har i øjeblikket meget fokus på kerneopgaven. Ikke at vi er i tvivl om, hvad vi skal,

Læs mere

Der er brugt meget tid både i forteltet ved campingvognen, ved søen og i orangeriet.

Der er brugt meget tid både i forteltet ved campingvognen, ved søen og i orangeriet. Selv om sommeren i år ikke har vist sig fra sin bedste side, har vi nydt den. Der er brugt meget tid både i forteltet ved campingvognen, ved søen og i orangeriet. VELKOMMEN TIL: Flemming Høg Jensen og

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - OKTOBER 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - OKTOBER 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - OKTOBER 2015 Vi havde en dejlig dag på Ældremessen, hvor vi havde valgt at bruge vores picnictrailer som stand. Den var tilpas spektakulær og afstedkom mange gode

Læs mere

December Torkild Rasmussen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Hjertelig velkommen til:

December Torkild Rasmussen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Hjertelig velkommen til: December 2018 Hjertelig velkommen til: Nancy Jespersen, Blomstervænget Ole Dalby Novrup, Sundet Der har været møde i Bruger-/Pårørenderådet og støtteforeningen, hvor vi drøftede hverdagen på hjemmet og

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Kirsten Larsen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke!

Kirsten Larsen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Marts 2019 Vi prøver i det daglige at have fokus på livskvalitet i alle dens aspekter. Som et udspring heraf har nogle personaler åbnet Bodega Lillebælt. Bodegaen holdt åbent første gang i torsdags fra

Læs mere

Hjertelig velkommen til: Anna Dorthe Korsbakke Hanni Else Olesen - Begge er nye beboere på Engen

Hjertelig velkommen til: Anna Dorthe Korsbakke Hanni Else Olesen - Begge er nye beboere på Engen Hjertelig velkommen til: Anna Dorthe Korsbakke Hanni Else Olesen - Begge er nye beboere på Engen Sikke en fantastisk jubilæumsfest! Alt var bare helt perfekt; rigtig dejlig mad, velskænket fadøl og dans,

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Hvor har vi dog været heldige! 3 onsdage i træk har vi været ude af huset på udflugt til henholdsvis Skærup Zoo og Middelfart Marina.

Hvor har vi dog været heldige! 3 onsdage i træk har vi været ude af huset på udflugt til henholdsvis Skærup Zoo og Middelfart Marina. Hvor har vi dog været heldige! 3 onsdage i træk har vi været ude af huset på udflugt til henholdsvis Skærup Zoo og Middelfart Marina. Og hver gang har vejret været med os. Den første tur til marinaen var

Læs mere

Der er god gang i tilbygningen, som skal blive til kontor. Vi glæder os allerede til rejsegildet!

Der er god gang i tilbygningen, som skal blive til kontor. Vi glæder os allerede til rejsegildet! Det er nu rigtig blevet forår, og der er gang i havearbejdet. Merete og Henrik er gået lidt amok med blomsterfrø, så det bliver sikkert en smuk sommer med masser af blomster, som vi kan nyde både ude i

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - september 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - september 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - september 2015 Efter flere vellykkede besøg i Bogense, hvor Sydmarksgården har inviteret på frokost i deres campingvogn, har vi nu selv investeret i campingvogn

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Periode: Mandag d. 31. Oktober til Søndag d. 06. November

Periode: Mandag d. 31. Oktober til Søndag d. 06. November Plan 44 Periode: Mandag d. 31. Oktober til Søndag d. 06. November Afleveres senest uge 40 1 Grilkøller med flødekartofler, broccoli Jordbærfromage 2 Husarsteg med fyld, skysovs,kartofler, bagte rodfrugter

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. 4 Periode: Mandag d. 23. Januar til Søndag d. 29. Januar Afleveres senest uge 52 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner Flødefromage med kirsebærsovs 2 Kogt nakke i frikassèsovs, kartofler Jordbærgrød,

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt November 2018 Karen Maries hjørne. Så skriver vi november og vi begynder for alvor at putte os indendørs. Havemøblerne pakkes væk og vi skutter os, når det regner og blæser udenfor og nyder

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN Til OL den 7. juni på det nye plejecenter i Ikast, Bøgildlund, vandt Aage, Knud, Martin, Kjær og Ebba guld blandt 6 hold fra kommunens plejecentre. Stort tillykke herfra.

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Maj 2019

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Maj 2019 Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2019 Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer og små historier,

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter Oktober 2017

Hvalsø Ældrecenter Oktober 2017 Hvalsø Ældrecenter Oktober 2017 Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer og små historier,

Læs mere

Levering Mandag den 30. Januar 2017

Levering Mandag den 30. Januar 2017 Levering Mandag den 30. Januar 2017 * Chili con carne med ris Sprængt kalv med peberrodssovs, gulerod og kartofler Frikadeller med brun sovs, rød coleclaw og kartofler Gullasch med asier og mos Rismelsgrød

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Udskiftning af vinduer ud mod åen. Vinduerne på Engparken trænger til at blive udskiftet og der startes med vinduerne i fællesarealet ned mod

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 / 23 35 91 21 Tlf.: 98 45 59 22 / 23 35 80 16 Caféens åbningstid: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag

Læs mere

Støtteforeningen har nogle rigtig gode tiltag på vej. Der er noget at glæde sig til!

Støtteforeningen har nogle rigtig gode tiltag på vej. Der er noget at glæde sig til! Den 6. oktober havde vi traditionen tro oktoberfest. Det var en forrygende aften med omkring 100 festglade beboere, pårørende, personaler og gæster udefra. Køkkenet havde lavet lækre schnitzler og kathrineblommekage,

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

Efter længere tids gravearbejde er vores stisystem nu forbundet med hospitalets, så der er adgang hertil fra Østre Hougvej.

Efter længere tids gravearbejde er vores stisystem nu forbundet med hospitalets, så der er adgang hertil fra Østre Hougvej. Hvor skønt er det lige at tage hul på sommeren med en gratis levering af smukke pelargonier til udplantning i vores potter på terrassen? Tusind tak til tulipangartner Leif Larsen som forærede os blomsterne.

Læs mere

Ryholtgård Nyt. September 2018

Ryholtgård Nyt. September 2018 September 2018 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk

Læs mere

Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober. 2 Græske frikadeller, paprikasovs, kartofler, grøntsagsmix

Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober. 2 Græske frikadeller, paprikasovs, kartofler, grøntsagsmix Plan 41 Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober Afleveres senest uge 37 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, cafekartofler, grillede grøntsager Ymerfromage med kirsebærsovs 2 Græske frikadeller,

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Oktober 2017 Karen Maries hjørne. Septembers himmel er så blå, er titlen på en smuk gammel danske sang og ja, vi har flere gange set den smukke blå klare himmel som sangen beskriver men der

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Hjertelig velkommen til: Anne Christensen - som er flyttet ind på Engen Torkild Rasmussen som flytter på Sundet

Hjertelig velkommen til: Anne Christensen - som er flyttet ind på Engen Torkild Rasmussen som flytter på Sundet Hjertelig velkommen til: Anne Christensen - som er flyttet ind på Engen Torkild Rasmussen som flytter på Sundet Vi har afholdt en temadag, hvor medarbejderne fik undervisning i forflytningsteknik, brandinstruks,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Hjertelig velkommen til: Ragna Kristensen, Sundet og Erna Nielsen, Blomstervænget

Hjertelig velkommen til: Ragna Kristensen, Sundet og Erna Nielsen, Blomstervænget Hvordan gik det nu med den ølsmagning? Det gik da bare rigtig godt. Hans og Bodil havde medbragt drikkevarer, og køkkenet havde tilberedt tilhørende, lækre frokostfade. Det forlyder, at smagsprøverne faldt

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt November 2017 Karen Maries hjørne. Nu er efteråret for alvor sat ind med regn, storm og endda frostgrader visse steder. Og uret er skiftet fra sommer til vintertid, jo det er sandelig den

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

Skovbærgrød med mælk 2. Æbleskiver med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Skovbærgrød med mælk 2. Æbleskiver med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Uge Afleveres senest uge 0 Skinke, fløde kartofler, broccoli Kødboller i sur-sødsovs, kartofler, gulerødder, Morsøgryde, løse ris, majs Græske frikadeller, skysovs, kartofler, grøntsagsmix Marineret kalkunbryst,

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde med kartoffelmos Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Allerførst godt nytår til alle; - beboere, pårørende og medarbejdere i Engparken. Tak for samarbejdet i året, der er gået, og jeg glæder mig til

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter December 2018

Husavis. Hvalsø Ældrecenter December 2018 Husavis Hvalsø Ældrecenter December 2018 Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer og små historier,

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN Flere gange om ugen kommer de frivillige og blandt andet synger og spiller sammen med os på Engparken. Det nyder alle i høj grad. Udover det har Engparkens venner

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter September September er årets niende måned. Det ældre danske navn for måneden var fiskemåned.

Husavis. Hvalsø Ældrecenter September September er årets niende måned. Det ældre danske navn for måneden var fiskemåned. Husavis Hvalsø Ældrecenter September 2019 Velkommen September er årets niende måned. Det ældre danske navn for måneden var fiskemåned. Måneden har navn efter det latinske ord septem (der betyder "syv"),

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 22. februar. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

tur til amager strand

tur til amager strand tur til amager strand Tirsdag d.19.juni var vi på en hyggelig tur til Amager Strandpark. Med frokosten og det gode humør i bagagen blev det til nogle dejlige timer i det fri. Den medbragte frokost blev

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Levering Torsdag den 1. Maj 2014

Levering Torsdag den 1. Maj 2014 Levering Torsdag den 1. Maj 2014 * Hornfisk med persillesovs, kroblanding og kartofler Kalvesteg med kaperssovs, tyttebær og kartofler Græske frikadeller med tzatziki, bagt tomat og stegte kartofler Hakkebøf

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 10 Periode: Mandag d. 06. Marts til Søndag d. 12. Marts Afleveres senest uge 6 1 Kogt oksekød, peberrodssovs, kartofler, bønner Svesketrifli 2 Frikadeller, skysovs, kartofler, rødkål Borgmestergårdssuppe

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Hindbærsuppe, flødeskum 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Sveskegrød, mælk 2. Hindbærsuppe, flødeskum 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde, løse ris, majs Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR AUGUST 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Sommeren er på sit højeste. Det mærker vi især på varmen, som indimellem har været svært at klare. Lige nu er det tordenvejr og regnen tromler

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt juni 2018 Karen Maries hjørne. Så hastede endnu en måned og sikken en Maj måned, det har været. Det skønneste vejr og alting er så smukt omkring os, men en gang regn ville nu også kunne gøre

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Periode 10.11.2018 16.11.2018 Lør: Stegt and m. skysovs, kartofler, rødkål, brunede kartofler Søn: Kogt oksekød m. peberrodssovs, kartofler, bønner Man: Stegt torsketournedo m. tomatragoutsovs, kartofler,

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Karen Maries hjørne. Mors skal have landets bedste demensindsats

Karen Maries hjørne. Mors skal have landets bedste demensindsats Vejerslev Nyt Januar 2017 Karen Maries hjørne. Så går vi mod 2017 og på denne årets næstsidste dag, vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske alle et rigtigt godt nytår, med tak for alt i det gamle.

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Periode 5.1.2019 11.1.2019 Lør: Karbonader m. brun sovs, kartofler, blomkål Søn: Kalvefrikasse m. frikassesovs, kartofler, ærter, gulerødder Man: Karolines søndagsgryde m. kartoffelmos, broccoli Tir: Tarteletter

Læs mere

Menuplan. Periode Periode

Menuplan. Periode Periode Periode 10.11.2018 16.11.2018 Periode 17.11.2018 23.11.2018 Lør: Stegt and m. skysovs, kartofler, rødkål, brunede kartofler Lør: Grydestegt kylling m. skysovs, kartofler, majs Søn: Kogt oksekød m. peberrodssovs,

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. Januar 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller de

Læs mere

Hybensuppe m. creme fraiche 2. Chokolade muffins 3. Pandekager med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Oksekødsuppe med kød-melboller 6

Hybensuppe m. creme fraiche 2. Chokolade muffins 3. Pandekager med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Oksekødsuppe med kød-melboller 6 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Spr. oksekød i sur-sødsovs, kartofler, karotter Skipperlabsskovs, rødbeder Stegte hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler, gulerødder Benløse

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 16 Periode: Mandag d. 17. April til Søndag d. 23. April Afleveres senest uge 12 1 Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, symfoniblanding Chokolademousse 2 Stegt medister, skysovs, kartofler, rødkål

Læs mere

Æbler i yog. creme 2. lakseroulade med dressing 3. Hybensuppe, tvebakker 4. Hønsekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21

Æbler i yog. creme 2. lakseroulade med dressing 3. Hybensuppe, tvebakker 4. Hønsekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge 0 Afleveres senest uge Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål Græske frikadeller, paprikasovs, rosmarin kartofler, grøntsagsmix Skinke, fløde kartofler med peberfrugt

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Årgang 20 Januar 2014

Årgang 20 Januar 2014 Solstrålen Årgang 20 Januar 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 50 Afleveres senest uge 46 Periode: Mandag d. 12. December til Søndag d. 18. December 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, kartofler, delikatesseblanding Abrikostrifli 2 Morsøgryde med kartoffelmos Rabarbergrød,

Læs mere

LIONS PARK BIRKERØD MARTS 2019

LIONS PARK BIRKERØD MARTS 2019 LIONS PARK BIRKERØD MARTS 2019 Kære beboere Dette er jeres avis. Vi vil byde velkommen til og tage afsked med beboere og personale og trykke månedens menu, kalender m.m. Vi tager løbende billeder fra arrangementer

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Rørdamsposten. Januar 2019 Lions Park Plejecenter

Rørdamsposten. Januar 2019 Lions Park Plejecenter Rørdamsposten Januar 2019 Lions Park Plejecenter 1 2 28. december 2018 Kære Alle Vi håber i har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år, og har nydt julens traditioner både her i Lions Park

Læs mere

tur til stranden Sommertur til Amager Strand Onsdag d. 12.juli fra kl

tur til stranden Sommertur til Amager Strand Onsdag d. 12.juli fra kl tur til stranden Sommertur til Amager Strand Onsdag d. 12.juli fra kl. 10-14 Vi tager ud i det fri og nyder forhåbentlig - sol og sommer. Og selvfølgelig en god frokost! Turen er gratis. Tilmelding nødvendig

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Periode: Mandag d. 29. August til Søndag d. 04. September

Periode: Mandag d. 29. August til Søndag d. 04. September Plan 35 Periode: Mandag d. 29. August til Søndag d. 04. September Afleveres senest uge 34 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner, perleløg Eksotisk fromage 2 Bøf, bløde løg, bearnaisesovs, stegte kartofler,

Læs mere