Casa d'artes ABC. Opdateret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Casa d'artes ABC. Opdateret 23.06.2014"

Transkript

1 Adresse Affald Afrejse Aircon Akutte problemer Anexo Ankomst Casa d'artes ABC Andelsselskabet Casa d Arte Rua Moinhos Vento, CP 611-A São Brás de Alportel, Portugal GPS-koordinater: Se under GPS. Opdateret Husholdningsaffald droppes i de grønne containere ved indkørslen fra vejen. Glas, plast, flasker, pap, papir, metal (dåser), korkpropper, batterier, elpærer skal til genbrug - se under Genbrug. Skal altid meldes i god tid til ankomst@casadarte.dk. Med mindre andet er aftalt med de næste beboere i lejligheden og/eller med ankomst@casadarte.dk, skal fraflytning ske senest lørdag kl. 10. Ved fraflytning søndag skal det ske senest kl. 9. Husk at skrive i journalen inden afrejse. Airconditioning-apparaterne kan både køle om sommeren og varme om vinteren. Bør indstilles til varme (som regel vist som et solsymbol på fjernbetjeningen) eller til køling (ofte vist med et snefnug på fjernbetjeningen). Bør ikke indstilles til "auto". I tvivl? Spørg de andre eller se brugsanvisningen. Kan du ikke selv løse et akut problem, så prøv først at kontakte den pågældende arbejdsgruppes kontaktperson og ellers viceværten (se denne). Det er gratis at låne Anexo. Du skal altid reservere i god tid på ankomst@casadarte.dk - bl.a. af hensyn til rengøring. Dyner og puder må ikke fjernes. Se retningslinjerne for Anexo under Info på casadarte.dk. Skal altid meldes i god tid til ankomst@casadarte.dk. Man kan tidligst påregne at lejligheden er klar lørdag kl. 15. Der vil dog blive taget hensyn til ankomsttidspunkt ved planlægning af rengøringen - men det forudsætter at alle har meldt ankomst og afrejse i god tid! Se også Afrejse.

2 Arbejdsgrupper Atelieret Baby- og børneudstyr Bagepapir Batterier Bedrollerne Bibliotek Vi har 3 arbejdsgrupper: Driftsgruppen (driftsgruppen@casadarte.dk) tager sig af inventar, rengøring, vask, mm. Ejendomsgruppen (ejendomsgruppen@casadarte.dk) har ansvar for huset, ejendommen, og alle tekniske installationer. Have- og Aktivitetsgruppen (havegruppen@casadarte.dk) har ansvar for haven, terrasserne, have- og terrassemøbler, cykler, strandting, samt andet "legetøj". Kontakt den respektive gruppe, hvis noget mangler eller ikke fungerer, eller hvis du har ønsker indenfor området. Anvendes som et fælles multi-funktions-rum, derfor ryd altid op efter dig! Der er weekendsenge, madrasser, høje stole, klapvogne m.m. i den øverste garage. Børnedyner og - linned i depotet. Skal reserveres forud for brug på ankomst@casadarte.dk. Efter brug rengøres udstyret og sættes på plads, hvor man lånte det fra (linned sendes på vaskeri). Man skal selv sørge for indkøb af bagepapir. Bruger du det sidste i skuffen, så køb en ny rulle/pakke, så der er noget til de næste beboere. Nye batterier til røgalarmer og fjernbetjeninger hentes i teknikrummet under poolen. Tager du det sidste, så køb nogle nye og send regningen til kasserer@casadarte.dk (hent afregningsbilag under Arbejdsgrupper på casadarte.dk). Brugte batterier skal til genbrug - se dette. Under sengene er udstyr til dem der skal sove på sofaen eller i gæsteværelset. Bedrollerne skal altid være fyldt op med sengelinned til 2 opredninger og håndklæder til 2 pers. ( kassemestrene tjekker jævnligt), (lejl 3 dog til 4 pers) Lejl 2 og 9 har ingen bedrollere, men kun et "nødkit". Vores bibliotek er i depotet nede mellem Anexo og teknikrummet. Du kan efterlade din læste bog i reolen, og du kan sikkert finde en ny at læse.

3 Bestyrelsen Brugsanvisninger Brødrister Cykler DIY Drikkevand Dyner og hovedpuder Ekstranøgler Kontaktes på Inden du kontakter bestyrelsen, så overvej lige om det i virkeligheden vil være bedst at kontakte en arbejdsgruppe. I de fleste lejligheder findes brugsanvisninger til air-con og komfur i et plast- chartek. Yderligere brugsanvisninger findes i en kasse i depotet. Pt. har huset kun brødristere til gas. De findes i grydeskabet og ligner en stegepande (med rist/net). Vi har pt. 4 cykler og cykelhjelme, som har plads i øverste garage. Koden til låsene er Den røde herrecykel (racer) kan også lånes, kode Lappegrej m.m. står på reolen langs venstre væg. Cykelsmeden i São Brás har værksted ved den første dør på venstre side, hvor Tavira-vejen starter ved turistkontoret. Efterlad ikke en defekt cykel!! Betyder "Do It Yourself". Hvis der er noget gået i stykker i lejligheden, og I selv kan ordne det, vil det være en stor hjælp for os alle. Kontakt evt. først en arbejdsgruppe for at få råd og vejledning. Sørg for at efterlade mindst en liter drikkevand i køleskabet, når du rejser. Nogle gæster ankommer sent om natten og har ikke haft mulighed for at købe! Alle lejligheder har dyner og puder til maks. antal sovepladser. Anexo har 4 x puder og dyner, som IKKE må fjernes. Til de 2 gæstesenge er der dyner og puder i øverste garage. Se under Nøglehjælp.

4 Elpærer Emhætten Fiscal no. Fjernsyn Flasker Fryseren Fugtskader Gas Genbrug Har plads i teknikrummet under poolen. Hvis du køber pærer til stedet, så husk at det skal være med gult lys (farvetemperatur ikke over K). Glødepærer fås ofte i kineserbutikkerne, og bør bruges til det til lys, som tændes og slukkes ofte. Indkøb refunderes mod kvittering af kasserer@casadarte.dk. Brugte elpærer må ikke smides i skraldespanden - se under Genbrug. Skal rengøres jævnligt. Læg filtrene i vasken, sprøjt fedtopløsende rengøringsmiddel på (står under vasken), lad det stå nogle minutter, og skyl efter med kogende vand. Er en slags portugisisk udgave af CVR-nr. Kaldes også NIF-nummeret. Andelsselskabet nr. er Vi har en fjernsynsskærm, men ingen kabler eller antennestik. Fjernsynsskærmen kan bruges til videofilm, som også kan lånes i biblioteket. Husk at fjerne tomme flasker fra lejligheden, når du rejser. Se under Genbrug hvor du skal gøre af dem. Fryse-elementer (2 stk.) til lejlighedens køletaske skal lægges i fryseren, når de ikke bruges. Afrim gerne fryseren, hvis behov. Ved afrejse må fryseren gerne indeholde lidt brød. Hvis der opstår fugtskader, f. eks. på grund af kraftigt regnvejr, skal det skrives ind i journalen. Eventuelle skader efter fugt må man selv fjerne ved afvaskning med klorin el. lignende. Sørg altid for grundig udluftning flere gange dagligt! Fyldte og tomme gasflasker står i buret i slangehuset i det sydøstlige hjørne af haven. Nøglen til buret hænger i nøglerummet. Der er genbrugscontainere mange steder, f.eks. ved Café Vittoria. Her afleveres alle flasker (glas og plast), øvrigt glas og plast, pap, papir, og metal (dåser). Batterier, elpærer, og korkpropper skal afleveres i de afmærkede beholdere i teknikrummet under poolen.

5 Glas Glemte sager Glæd de næste Golfudstyr GPSkoordinater Günter Wilkes Gæster Gæstesenge Havehynder Havemand Havegrill Honning Går et drikkeglas i stykker, så sørg for at hente et nyt i den øverste garage. Er der ikke flere, så kontakt driftsgruppen@casadarte.dk. Glasaffald - se Genbrug. Samles i en kasse i depotet. Efterlad køkkenskabene ryddelige og gerne med et lille lager af kolonial opbevaret i tæt lukkede glas/ plastbokse. Måske lidt knækbrød, kiks (også i plastbokse), eller brød i fryseren. Sæt til udlån findes i den øverste garage. En seddel på sættet fortæller, om det er lånesæt eller privat. Bland ikke køller fra forskellige sæt. Der står på alle lånesættene, hvad der skal være i dem , , eller N. br , V. lgd Ældre tysk kunstner, den tidligere ejer af Casa d'arte. Nyd hans efterladte værker rundt omkring i huset. Eller familie, som har lånt lejlighed/ ophold af andelshavere, har pligt til at orientere sig om - og følge - husets regler. Gæsterne skal have udleveret Driftsgruppens quickguide, som findes på casadarte.dk, og bør også orientere sig i denne ABC. Skal reserveres i forvejen på ankomst@casadarte.dk. De står sammen med madrasser, dyner og puder i den øverste garage, og skal selvfølgelig returneres i samme stand samme sted. Skal naturligvis tages ind ved udsigt til regn, og altid inden lejligheden forlades. José kommer hver mandag og torsdag formiddag. Der er pt. 3 kul-havegriller samt 1 elektrisk grill til deling. De står i slangehuset" sammen med grillkul. Har man lånt en grill, skal man huske at tømme og rengøre den samt sætte den på plads igen. Vores nabo bag poolen sælger honning fra egne bistader i bjergene - et stort glas for ca. 5.

6 Håndklæder Internet Journalen Kakerlakker Kassemester Katte Komfurer Hver person får tildelt et stort og et lille hvidt håndklæde ved ankomsten (ligger på sengen). Vask selv ved 60 grader, hvis du får brug for rene undervejs. De hvide håndklæder må ikke bruges ved poolen - se Pool-håndklæder. Der er kablet og trådløst internetadgang i alle lejligheder. Kodeordet til det trådløse er casadarte. Begræns brugen af f.eks. TV/video og anden krævende brug af hensyn til de andre beboere. Alle (også gæster og familie!), der bor i Casa d'arte, skal skrive deres ophold ind i journalen! Journalmappen skal lægges på spisebordet ved afrejse. Kakerlakker findes rigtig mange steder i Portugal. I Casa d'arte har vi haft et par "strejfere" og der er/bliver taget aktion derpå. FOREBYGGELSE: Alle kolonialvarer i køkkenskabene (uåbnede som åbnede) skal opbevares i lukkede plastbokse/glas med låg!! Vask også gerne kolonialskabet af engang imellem... Hvis du observerer kakerlakker i lejligheden, så kontakt straks ejendomsgruppen@casadarte.dk. Er en ærefuld titel til de andelshavere, som har meldt sig til at hjælpe Driftsgruppen med at tjekke, om der er, hvad der skal være i lejlighederne, herunder specielt kasserne med ekstra sengelinned og håndklæder. Vil du også gerne være kassemester - eller bare vide mere om jobbet? - så kontakt driftsgruppen@casadarte.dk Enkelte katte (og hunde) holder til omkring huset og på grunden. De må under ingen omstændigheder få adgang til lejlighederne eller fodres! Sprayflaske med gå væk kat findes på reolen i vaskeriet; en stribe foran døren skulle hjælpe. Alle komfurer kører på flaskegas. Det kan således blive nødvendigt, at du skifter gasflasken. Ved afrejse skal komfuret og ovnen efterlades rengjorte. Alle ovne er gasovne (undtagen lejlighed 1). Ovnene tændes lettest med en lang fyrfadslighter. Hold komfurknappen inde nogle sekunder inden du tænder.

7 Kolonialvarer Korkpropper Krydderurter Køkkenruller Køkkenskabe Køleskabe Levninger Logbog Alle kolonialvarer, der opbevares i køkkenskab, skal opbevares i lukkede plastbokse/glas med låg! Plastposer er ikke ok. Hvorfor? Fordi vi ikke har lyst til at dele vores madvarer med myrerne og kakerlakkerne (se denne). Samles ind til genbrug her i Algarve, hvor man jo har respekt for kork som et værdifuldt materiale. Vi samler fælles i en boks i teknikrummet. Der er et udvalg af krydderurteplanter (timian, purløg, mynte, salvie, etc.) i "gryden" foran Anexo. Man skal selv sørge for indkøb af køkkenruller. Det er god skik at efterlade køkkenrulle til de næste beboere. Andelshavere og gæster skal selv holde orden og rent inden i skabe og skuffer. Alle kolonialvarer (også krydderier) skal opbevares i LUKKEDE beholdere, som f.eks. plastbokse eller glas med låg. Gør Deonilde normalt rene, men tør selv spild op. Ved afrejse kan levninger efterlades i køleskab og køkkenskabe, fortrinsvis i uåbnede pakker. Det er også praksis at efterlade appetitlige glas med syltetøj, cornichoner, oliven, o.l. i stedet for at smide ud, men ikke let fordærvelige varer. Åbnede pakninger/glas bør mærkes med åbningsdato. I køkkenskuffen ligger små grønne og røde skilte, som fortæller, om Deonilde må tage levningerne eller de skal efterlades til de næste beboere. Efterlad kun fordærvelige varer, f. eks. mælk eller frugt, hvis du har sikret dig at lejligheden også er beboet den næste uge, ellers kan resterne gives til de andre beboere. I hver lejlighed findes en logbog. Den er beregnet til at du kan skrive om gode ture og steder til de næste, samt at du kan få inspiration fra de tidligere beboere og dele deres oplevelser.

8 Lægehjælp Mangler Mosquitonet Myrer Møblement Nøglehjælp Nøglerummet Opslagstavlen Vi kan normalt ikke bruge det lokale sundhedscenter. På hverdage i arbejdstiden kan klinikken Siipemor anbefales. Den ligger i sidegaden ved Avenida- restauranten på 1. sal. Se I mere akutte tilfælde ringer man alarm eller kører selv patienten til Faro sygehus. Se info på Opslagstavlen. Husk det blå sygesikringsbevis. Hvis du finder mangler i lejligheden, eller har gode ideer eller forslag til arbejdsgrupperne, bedes du skrive det i Journalen eller kontakte grupperne direkte. De er nogle steder hængt op i loftet over sengene og må ikke tages ned, da de nemt bliver beskadigede. Det er til tider svært at holde myrerne på afstand. Sørg derfor altid for at opbevare alle madvarer i tæt lukkede beholdere. Hold køkkenbord mm. rent - myrerne kan lugte rester på mange meters afstand. Det er tilladt at flytte rundt på de mindre møbler, mens man bebor en lejlighed. De skal selvfølgelig genplaceres inden afrejse. Skader på møblement et? - kontakt driftsgruppen@casadarte.dk Prøv først at få hjælp af nogle af husets andre beboere. I nødstilfælde - og kun i nødstilfælde - kan man kortvarigt låne ekstranøgler til alle husets lejligheder. De ligger i en grøn pose ved siden af cykelværktøjet i den øverste garage. Bundtet må ikke skilles ad og skal lægges tilbage på samme plads umiddelbart efter brug. Man kan også kontakte Deonilde og José på tlf: (taler tysk). Her er alle nøgler, så husk at låse efter dig! Her er også husets hoved-el-tavle og en støvsuger. Ved trappen ned fra gården. Indeholder vigtige telefonnumre mm. og opslag om fællesspisninger og andre aktiviteter.

9 Overnatning lørdag-søndag Parasoller Planter Plastfilm og plastposer Poolen Pool-håndklæder Pool-legetøj Portugisisk Postkasse Hvis behov for overnatning til søndag, skal det aftales i forvejen med de næste beboere. Hvis lejligheden ikke er booket, skal overnatning aftales med kasserer@casadarte.dk. Det koster 100 kr. pr. klip pr. nat. Se mere i bookingreglerne på Når du forlader en parasol ved huset eller poolen, skal du altid huske at slå den ned, da der ikke skal meget vind til at ødelægge den. Mange planter i haven er mærket med et lille kobberskilt med plantens navn. Man skal selv sørge for indkøb af plastfilm og plastposer. Det er god skik at efterlade nogle til de næste beboere. Renses hver mandag formiddag af Nuno, så poolen må ikke benyttes mandag formiddag før kl. ca.10. Vandet i bruseren ved poolen opvarmes med solvarme, og der må ikke bruges sæbe eller shampoo i bruseren. Skyl venligst fødderne i fadene ved pool-kanten inden du springer i vandet. Efterfyld om nødvendigt poolen med vand fra vandhanen i det nordvestlige hjørne - se opslag. Man kan hente kulørte pool-håndklæder i depotet til brug ved poolen. Skal vaskes ved 60 grader inden returnering. Findes i boksen foran atelieret. Du kan evt prøve at maile/ringe til Sonia på soniabent@gmail.com eller ringe til Postkassen bør tømmes jævnligt og mindst ugentligt. Nøglen hænger i nøglerummet. Breve, som ikke er reklamer, bør sendes til Kim (22) eller lægges i en plastlomme ved printeren efter nærmere aftale med Kim.

10 Printer Radiatorer Rengøring Rengøringsmidler Regnvejr Rygning Røgalarmer Printeren i øst-opgangen bør ikke slukkes. Skriv ud ved at sende en mail (evt. med vedhæftet dokument) til casadarte@hpeprint.com. Se nærmere i vejledningen, som ligger ved printeren. Printerpapir i lukket plastkasse under printer, husk at lukke låget. Hvis papir mangler, så køb en pakke og send kvittering til kasserer@casadarte.dk. Hvis der mangler blæk, så køb kun originale HP patroner og afregn med kasserer@casadarte.dk. Der hører 1 el-radiator til hver lejlighed (lejl 3 har dog 2). Se brugsanvisning! Radiatorerne må selvfølgelig ikke overdækkes. Se særskilt afsnit i lejlighedens journal om Deonildes opgaver - og om vores (andelshavernes/beboernes) opgaver. Der står et bredt udvalg af rengøringsmidler til almindelig afbenyttelse under køkkenvasken. Desuden bør der være en rulle med engangs-karklude, en skuresvamp, klemmer, skraldeposer, sulfo og en opvaskebørste. Mangler noget af dette, kan det hentes på reolen i vaskeriet. Mangler det også dér, - så kontakt driftsgruppen@casadarte.dk. Når det i vintersæsonen regner i Alportel, er det ofte mindre vådt nede ved kysten. Gå ind på yr.no og se vejrudsigten. Det er ikke tilladt at ryge indendørs i Casa d'arte. Vis hensyn ved rygning på terrasserne, da lugten meget let kan genere på andre terrasser. Husk at tømme askebægeret inden afrejse. Der er monteret 2 alarmer i de fleste lejligheder. Når batterierne er ved at være flade, bipper alarmen med interval. Sæt selv nye batterier i. De findes i teknikrummet under poolen.

11 Sengelinned Service Sikringer Skridsikre bademåtter Sofapuder Spil Stanniol Storkøkken Strandting Støvsuger Det sengelinned, du får ved ankomsten, skal du anvende under hele dit ophold i Casa d'arte (evt. selvvask). Hvis du flytter lejlighed eller til/fra Anexo, skal du medbringe linnedet til den nye seng. Når du rejser, tager du linnedet af sengen og lægger det til vask sammen med håndklæderne, viskestykkerne, mm. Du bedes sørge for, at der inden din afrejse er 6 af hver af bestik, tallerkener, kopper, og div. glas. Mangler der noget, så hent det i depotet i den øverste garage. Mangler det også dér, - så kontakt driftsgruppen@casadarte.dk. Der hører et sikringsskab til hver lejlighed. Find det, inden du får brug for det! Husets hovedtavle findes i nøglerummet. 1 skridsikker bademåtte bør forefindes i alle badeværelser. Dem fra sofaen er kun beregnet til indendørs brug. Andre puder til brug udendørs findes også i lejlighederne - de er tydeligt mærket som "udepuder". Vask selv puderne, når de bliver for slemme! I atelieret og i haven findes forskellige udendørs spil. Indendørs spil finder du i biblioteket/depotet. Man skal selv sørge for indkøb af stanniol. Bruger du det sidste, så køb en ny rulle, så der er noget til de næste beboere. Der findes ekstra stor gryde og pande til låns i øverste garage. Skal leveres tilbage i rengjort stand inden afrejse. I den øverste garage findes forskellige strandstole, parasoller, måtter, legetøj mm. til låns. Skal selvfølgelig lægges på plads efter brug. Ved mangler el. hvis noget går i stykker, så kontakt havegruppen@casadarte.dk. Står i nøglerummet. Særskilt støvsuger i Stuen Vest (lejl. 3), som deles med Havestudio (lejl. 9), da disse lejligheder kan have logerende hunde.

12 Symaskiner Tandkrus Tandlæge Taxa Terrasser Toiletpapir TV Tæpper Tørrestativ Tørretumbler Vaskemaskine Casa d'arte stiller 2 symaskiner og en overlockmaskine til rådighed. Der er æsker med grej og en del stof til fri afbenyttelse i plastbokse. Alt sammen findes i depotet ved Anexo. Skriv en lille seddel, hvis du låner noget for mere end et par timer. Skal du også selv vaske op inden afrejse. Dansk tandlæge i Faro: Clinica Medico Dentaria Peter Nielsen, Hortas das Figuras, Lote 33, Loja Z, Faro. Tlf , mail: info@farodental.com Er forholdsvist billigt i PT. Kontakt evt. Carlos på tlf: eller carlos.cal@sapo.pt. Man kan også lave en aftale med José om transport til og fra lufthavnen. Nogle af potterne på terrasserne bliver vandet 2 gange om ugen af José. Sørg selv for vanding af de øvrige samt yderligere vanding i tørre, hede perioder! Man skal selv sørge for indkøb af toiletpapir. Bruger du det sidste, så køb rigeligt, så der er noget til de næste beboere. Se Fjernsyn. Alle lejligheder er forsynede med plaider/tæpper til sofaen (primært vattæpper) og til udendørs brug (primært fleece- tæpper). Du må gerne vaske dem, hvis de trænger (40 gr.), da de ikke må sendes på vaskeri. Til hver lejlighed hører et tørrestativ til tøj. Slå det altid sammen og sæt det væk efter brug, og altid før afrejse - så holder det længere. Klemmer i pose under køkkenvasken. Tørretumbler findes i "vaskehuset". Bør kun bruges i særlige tilfælde, da tørrestativ virker bedre og er billigere i drift... Vaskemaskine findes i "vaskehuset". Læs brugsanvisning før brug, da det ofte er nok at vaske en "rapido"- vask ;-) Vaskepulver findes i reolen i vaskehuset. Hvis det mangler, så kontakt driftsgruppen@casadarte.dk.

13 Viskestykker Værktøj Udluftning Vicevært Der er 3 viskestykker, 1 køkkenhåndklæde, 1 forklæde samt grydelapper i hver lejlighed. Vask selv, hvis de trænger under dit ophold. Der er et udvalg af håndværktøj og maskiner i teknikrummet under poolen. Der er også skruer, søm, rawlplugs, mm. Læg værktøjet tilbage præcis dér, hvor du tog det, og hold orden i skruer, plugs, mm. Det giver nemlig andre større lyst til at arbejde i huset til alles glæde. Det er meget vigtigt i Portugal. Følg ejendomsgruppens anvisninger på de opslag, som findes i lejlighederne. Vores vicevært er Nuno, som er her hver mandag formiddag. Han tager sig af lidt større og akutte opgaver, som vi ikke selv kan løse. Kontaktes gennem Ejendomsgruppen, men kan i akutte situationer kontaktes på tlf:

Casa d'artes ABC. Arbejdsgrupper

Casa d'artes ABC. Arbejdsgrupper Adresse Affald Afrejse Aircon Akutte problemer Anexo Ankomst Casa d'artes ABC Andelsselskabet Casa d Arte Rua Moinhos Vento, CP 611-A 8150-014 São Brás de Alportel, Portugal GPS-koordinater: Se under GPS.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Coração s ABC Adresse Ansatte på Coracao Nuno Frederico Sonia Rosàrio Akut sygdom Yderdøre Alle yderdøre låses senest kl 22

Coração s ABC Adresse Ansatte på Coracao Nuno Frederico Sonia Rosàrio Akut sygdom Yderdøre Alle yderdøre låses senest kl 22 Coração s ABC Adresse Pousada Antiga de São Brás Coracão do Algarve Sitio do Farrobo Caixa Postal (CP) 203A 8150-032 Sao Bras de Alportel GPS Koordinater: Bredde 37gr 09 44.18 N længde 4gr 54 01.78 V Ansatte

Læs mere

Gas: Når du ankommer til Gaasen. Praktiske oplysninger når du er ankommet: Nøgler: Varmepumpe: Vandvarmer:

Gas: Når du ankommer til Gaasen. Praktiske oplysninger når du er ankommet: Nøgler: Varmepumpe: Vandvarmer: Når du ankommer til Gaasen. Nøglen til huset finder du i denne nøgleboks, koden får du inden ankomst. Praktiske oplysninger når du er ankommet: Vandfosyningen skal åbnes. Det sorte dæksel finder du i indkørslen,

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Du kan som klubmedlem låne vores klublokaler til festlige lejligheder i forhold til dig selv og din familie

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Velkommen til Berlin

Velkommen til Berlin Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse Station. 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin.

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse 5 manualer, menukort

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Vilkår og praktisk information for leje af fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej 19

Vilkår og praktisk information for leje af fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej 19 Vilkår og praktisk information for leje af fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej 19 Tak fordi du vil leje fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej. Vi håber, du vil passe godt på både lokaler og inventar. Inden

Læs mere

Orientering til beboerne

Orientering til beboerne Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Orientering til beboerne Oktober 2011 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Tillæg til lejemappen Skal lægges i denne Forsikring: Vi gør opmærksom

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Velkommen til Boparkens Festlokale

Velkommen til Boparkens Festlokale Velkommen til Boparkens Festlokale Vi håber, at I og jeres gæster får stor glæde af lokalet. For at gøre jeres oplevelse rigtig god, vil det være en god idé at medbringe følgende: - opvaskemiddel - toiletpapir

Læs mere

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse

Læs mere

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det?

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det? 1 Møllelundgården 2017 Hvornår kan man leje og til hvad? Sognegården Møllelundgaard (salen) kan udlejes til følgende formål: Receptioner i forbindelse med kirkelige handlinger i og fra pastoratets tre

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

København. Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger

København. Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger København Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger Velkommen til ferielejligheden i København KØRSELSVEJLEDNING TIL FERIELEJLIGHEDEN i KØBENHAVN Thorshavnsgade 19, st.tv., Islands Brygge, 2300

Læs mere

Feriekolonien Birkely

Feriekolonien Birkely Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29 Ulkestrup 4440 Mørkøv DUI - LEG og VIRKE Velkommen til feriekolonien Birkely Kolonien ligger i Ulkestrup By - nær store skovområder på en ca. 6.000 m2 stor naturgrund

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Kläppen. Følgende oplysninger er tilgængelige:

Kläppen. Følgende oplysninger er tilgængelige: Følgende oplysninger er tilgængelige: 1. Om huset 2. Praktiske oplysninger 3. Praktiske oplysninger 4. Inventarliste 5. Brandslukning 1 6. Brandslukning 2 Nydeligt charmerende 2 plans fritidshus med to

Læs mere

Informationsmappe. Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin.

Informationsmappe. Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Informationsmappe Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 menukort, manualer og seværdigheder 4 ankomst og afrejse 5 adresser og telefonnumre

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Refugiet Peder Langes Hus Håndbog

Refugiet Peder Langes Hus Håndbog Refugiet Peder Langes Hus Håndbog for gæster på arbejdsophold Sønderbyvej 1, 7270 Stakroge Side 1 Velkommen til refugiet Peder Langes Hus Ejendommen er privatejet og drives af ejerens private økonomi,

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Casa Lucentum. Denne lille guide har til formål at give dig nogle praktiske oplysninger og gode fif:

Casa Lucentum. Denne lille guide har til formål at give dig nogle praktiske oplysninger og gode fif: Casa Lucentum Kære gæster! Vi byder Jer hermed velkommen til huset: Casa Lucentum! Området du nu befinder dig i, hedder Gran Alacant, og bebyggelsen hedder Brisas Del Faro. Adressen er: Calle Brisas Del

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Ordens- og Husregler 1. Brugerrådet Til at efterleve intentionerne med Foreningernes Hus er der nedsat et Brugerråd med repræsentanter fra de foreninger, som

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf Husorden afd. 06 Nic. Rumpsvej 5-11 Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, mange ting er man fælles om,

Læs mere

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet Velkommen til Prag HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 80 m² og består af en kombineret stue/køkken,

Læs mere

København. Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger

København. Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger København Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger Velkommen til ferielejligheden i København KØRSELSVEJLEDNING TIL FERIELEJLIGHEDEN i KØBENHAVN Thorshavnsgade 19, st.tv., Islands Brygge, 2300

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL Her følger lidt praktiske informationer om Herstedhus du kan læse om affaldshåndtering, rengøringsudstyr, leje af ekstra stole osv. Emner er i alfabetisk rækkefølge.

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

SKÅN SKOVPARKENS MILJØ

SKÅN SKOVPARKENS MILJØ SKÅN SKOVPARKENS MILJØ FOR NATUREN OG DIG SELV Med denne brochure i hånden har du et redskab til hurtigt at gøre en forskel for miljøet. Læs den, brug den og søg også gerne selv ny viden. Det er små,

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

NØGLEBOKSEN er nu placeret ved indgangsdøren til keramikværkstedet.

NØGLEBOKSEN er nu placeret ved indgangsdøren til keramikværkstedet. Brugervejledning Åbningstider & selvbetjent adgang Værkstedet kan bruges ALLE DAGE hele døgnet. NØGLEBOKSEN er nu placeret ved indgangsdøren til keramikværkstedet. NB! Koden til nøgleboksen skiftes hvert

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

BOLIGFORENINGENS Guide til affald og genbrug. Til beboerne i ejendommen: Skriv adressen på ejendommen eller boligblokken.

BOLIGFORENINGENS Guide til affald og genbrug. Til beboerne i ejendommen: Skriv adressen på ejendommen eller boligblokken. BOLIGFORENINGENS Guide til affald og genbrug Til beboerne i ejendommen: Skriv adressen på ejendommen eller boligblokken. KONTAKTPERSON Jeg er kontaktperson for affald i denne boligforening. Du kan spørge

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Husorden. En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9.

Husorden. En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9. Husorden En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9. Ordensreglementet medvirker til at skabe et godt boligmiljø. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det og efterlever det. Emnerne står i

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Vurdering af hygiejniske forhold

Vurdering af hygiejniske forhold Institution Vurdering af hygiejniske forhold Odden daginstitution Kontaktperson Marianne B. Lyngsøe Dato 19.03.2019 Barnets væresteder: Garderobe Delt i tørt og fugtigt område Vurdering udført af Anne

Læs mere

Sorteringsvejledning

Sorteringsvejledning Sorteringsvejledning PAPIR Aviser Reklamer Magasiner Ugeblade Tegneserier Printerpapir Kuverter Breve Papiraffald skal være rent og tørt, når det kommes i beholderen. Nej tak til pap, mælkekartoner, pizzabakker,

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-)

Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-) Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-) - Sæt straks madvarer på køl/frys - Tjek temperaturen i køleskabet +5 gr. og fryser - 18

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

Solvang. Følgende oplysninger er tilgængelige:

Solvang. Følgende oplysninger er tilgængelige: Følgende oplysninger er tilgængelige: 1. Om huset 2. Praktiske oplysninger 3. Praktiske oplysninger 4. Oversigtskort 5. Inventarliste 1 6. Inventarliste 2 7. Brandslukning 1 8. Brandslukning 2 Pænt og

Læs mere

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse 1 Byttekontrakt Fornavn Efternavn Andre personer Personer Fornavn Efternavn Andre Personer Land Gadenavn og nr. Telefon nr. Mobil tlf. Email adr. Bopælsadresse Land Gadenavn og nr. By og Post nr. Telefon

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø Opholdsstue (HÆNGER 2 STK) Stole stables (maksimum 6 pr. stabel, i gul stue) Borde klappes sammen og stilles langs væg (gul stue) Rumtermostater sættes på mellem 5 og 10 grader (ved dør mod sovesale) Indstil

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person:

Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person: Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person: Kontaktperson/ansvarlig: Adresse: Telefon: e-mail: Låneperiode: / 201 kl. : til / 201 kl. : Ved

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Revideret april 2016 Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer:

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Brand : 112 - Politi : 114 Vand, varme og strøm problemer - Forsyning Ballerup på 4477 2900 Vagtnummer til private udlejninger - Proteck - 30919629-70206711

Læs mere