Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende. Etablering af hjælpekorps

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende. Etablering af hjælpekorps"

Transkript

1 Avisen for: Vodder Sogn og omegn 19. Årgang, Nr. 3, juli-august 2017 Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende. Etablering af hjælpekorps Der findes borgere, som har ekstra ressourcer til at hjælpe andre medmennesker og så findes der borgere, som har brug for hjælp. Indholdsfortegnelse: Stafet for livet Læs mere side 2 Støt Lokalrådets arbejde Læs mere side 2 Landsstævne 2017 Læs mere side 3 Hyggelig Sankt Hans i Gånsager Læs mere side 4 Tricks og idéer fra en Danmarksmester Læs mere side 4 Info fra Vodder Kirke og Menighedsrådet Læs mere side 5 Girl Power til årets ringridning i Frifelt Læs mere side 6 Sommerfesten 2017 Læs mere side 6-7 Lokal virksomhed har fået nye ejere Læs mere side 7 Kalender Læs mere side 8 Husk deadline den 15. i måneden :) Det kan være hjælp til indkøb, rengøring, havearbejde, madlavning og meget mere. Som et nyt initiativ vil lokalrådet gerne bidrage til at der etableres et hjælpekorps, som private borgere kan henvende sig til anonymt og på den måde få en hjælpeven. Et korps, hvor hjælperne og de, som har brug for hjælp kan kontakte bestyrelsesmedlem Lotte Täkker, telefon eller lottetaekker@gmail.com. Lotte har bare stort menneskekendskab og erfaring inden for området - så kontakt hende bare :) Vikingerne indtog lokalsamfundet Dette års sommerfest blev afviklet i weekenden juni med temaet vikinger. Udover diverse aktiviteter, blev der holdt fest lørdag aften med festklædte gæster fra nær og fjern. Se flere billeder side 6-7 Stille og rolig lejer søges Lys og venlig lejlighed på 65 m2 udlejes fra 1. august i Frifelt. Lejligheden indeholder 2 værelser, køkken og badeværelse, tilhørerne inventar vaskemaskine, opvaskemaskine og køleskab samt med udgang til terrasse. Huslejen er kun 2700 inkl. lys og varme, indskud er 3 mdr. leje. Mulighed for Stofa bredbånd. Husdyr ikke tilladt. Mobil:

2 Side 2 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Deltager du også i Stafet For Livet? Kunne du også tænke dig at deltage i det livsbekræftende døgn sammen med andre fra dit lokalsamfund til stafet for Livet i Skærbæk den 19. august fra kl til den 20. august kl Hvis du kunne - og ikke har tilmeldt dig endnu - så kontakt Hanne Vejrup, Algade 28 i Frifelt på tlf Du kan også tilmelde dig direkte på hjemmesiden - og så under: os fra vodder sogn. Mulighed for benyttelse af multibane ved legepladsen, mega 'bordfodbold', aktiviteter i 'spejderland', massage, lystelt og lysceremoni, tombola, fighter arrangement for fighterne, midnatsbanko. Uden mad og drikke duer helten ikke - så der vil også være mulighed for at købe mad og drikke - og bl.a. at bestille på forhånd. Du kan også se programmet på hjemmesiden - eller via facebook siden #stafetforlivet2017 Aktiviteter i løbet af døgnet I løbet af dagen vil der være døgnet vil der være aktiviteter for hele familien. Der vil være musik og sang med Mette Knudsen, Jonathan Andersen, Løgumkloster og Vis Vocal. Af aktiviteter kan nævnes auktion fra scenen, bagekonkurrence (kom med din kage og deltage i konkurrencen), ponytræk, ansigtsmaling, crossfit, Udgives af Vodder Sogns Lokalråd paraplyorganisation for Vodder Sogn Takket være det lokale Ævle Bævle korps omdeles bladet til alle husstande i Vodder Sogn i Birkelev, Frifelt, Gammelby, Gejlbjerg, Gånsager, Holbæk, Renbæk Plantage, Sønderhede, Vodder og Åved. Oplag 375 Offentliggøres på hjemmesiderne: og Kontaktperson: Merethe Juul Thysen, mobil Annoncepriser: 1/1 side 750 kr. 1/4 side 250 kr. 1/2 side 500 kr. 1/8 side 125 kr. Private annoncer 50 kr. Deadline: 15. i hver måned Udgivelse: 1. uge i hver måned Input til aktivitetskalenderen og de gode historier Har du et spændende indslag eller en god historie så send den gerne til os. Det gælder såvel virksomheder, foreninger, institutioner som private. Husk at sende input til kalenderen. Materiale sendes til voddersogn@gmail.com Vil du have indflydelse på udviklingen i dit lokalsamfund? Så tegn eller forlæng dit/jeres medlemskab af Vodder Sogns Lokalråd Medlemskabet gælder til og med generalforsamlingen 2018 Vodder Sogns Lokalråd håber at borgere fortsat vil støtte foreningens arbejde med jeres medlemskab. Et arbejde, som er til glæde for alle borgere i Vodder Sogn - herunder til udgivelse af dette blad. Jo flere medlemmer vi er - jo stærkere står vi! Det gør I ved at indbetale jeres medlemskab til konto med angivelse af jeres bopælsadresse og adresse. I kan også betale kontant til formanden. Prisen er 200 kr. for en husstand med flere personer og 100 kr. for husstande med én person. Støtte fra virksomheder modtages også gerne - og vi sender gerne en faktura. Send en til voddersogn@gmail.com, hvis du/i har spørgsmål eller kontakt Merethe Juul Thysen, Gammelbyvej 2, tlf

3 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Side 3 Hyggearrangementer i bålhytten og overnatning i det fri Der findes jo et fantastisk område ved siden af Vodder IdrætsCenter og Motorikbørnecentret Æblehuset, hvor det både er muligt at holde hyggearrangementer samt overnatte i det fri. Hvis man vil benytte Bålhytten til et arrangement - koster det ikke noget - kun hvis man har brug for adgang til toiletfaciliteter. Kontakt os for pris. Hvis man ønsker at overnatte i det fri, så koster det kun 25 kr. pr. person at sove i shelter og 50 kr. pr. person at sove i Kernehuset om sommeren. Hvis du/i vil leje Kernehuset til et lille arrangement, koster det 500 kr. Husk oprydning efter dig og at passe på området Vi har en stor bøn til alle, som benytter området og det er at det er vigtigt at rydde op efter sig og smide affald i de respektive skraldespande. Det er muligt at benytte sig af alle faciliteter i området og på legepladsen ved Æblehuset - men husk at passe på det også. Turister her om sommeren Til orientering kommer der en del turister her om sommeren og overnatter på området. De finder os bl.a. på og i samt diverse cykelguides, hvor pladsen er registreret. Hvis du/i ser noget unormalt i området - så kontakt os gerne Vodder Sogns Lokalråd Merethe Juul Thysen, tlf * Maria Nymark, tlf Lotte Täkker, tlf * Kontaktes for udlejning Landsstævne juni - 2. juli 2017 blev Landsstævnet 2017 afviklet i Aalborg - bl.a. med deltagelse af Frifelt MK under ledelse af Lene og Keld Stenger. Blandt deltagerne var også Efterskoleholdet med deltagelse af elever fra 61 efterskoler. Blandt deltagerne var flere unge fra lokalsamfundet.

4 Side 4 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Hyggelig Sankt Hans i Gånsager Traditionen tro, er der igennem mange år blevet afholdt Sankt Hans i Gånsager bagved Gånsager Tømrer og Snedkerforretning og det blev der også igen i år. Tricks og idéer fra en Danmarksmester Vodder Krolf havde den 13 juni inviteret Mette Juul fra Brøns til at komme og give gode trick og ideer til hvordan de kan blive bedre til at spille krolf. Mette Juul blev Danmarksmester i krolf, indenfor Dansk Krolf Union i 2016 og havde taget 4 andre dygtige spillere med. Først viste de forskellige måder man kan slå til kuglen alt efter hvor de andre kugler ligger, hvordan skråningen på banen er og meget mere. Deltagerne blev delt op i hold med en gæstespiller på hvert hold, og det var rigtig inspirerende. Alle deltagere lærte meget og fik mange fif. Herefter fik de grillpølser, kaffe med brød og der blev rigtig hygget. Gånsager Ringriderforening stod for arrangementet, som var vel besøgt med omkring 50 deltagere fra nær og fjern. Der blev hygget ved bålet og i teltet, hvor der også kunne købes grillpølser og drikkevarer. Mette Juul til Danmarksmesterskabet i 2016 Vejret var desværre ikke så de kunne sidde udenfor, men så har de det hyggelige Kernehus, som de kan være i. Kåre Mortensen har digtet en krolfsang, som går på melodien: Det er hammer, hammer fedt Den bliver sunget hver gang. Der bliver ved med at komme nye ideer til at de kan have det sociale og hyggelige samvær om tirsdagen. Mange deltagere siger fra til andre arrangementer og synes at det er dejligt at de som par kan gå sammen til noget. Vodder Krolf spiller hver tirsdag kl og kl Gånsager Ringriderforening vil gerne takke alle deltagere og siger på gensyn til næste år. I lokalsamfundet afholdes der Sankt Hans flere steder i privat regi - men arrangementet i Gånsager er altid åbent for alle. Kontakt Gunver Nansen på tlf eller Grethens Nansen på tlf hvis du/i også er interesseret.

5 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Side 5 Vodder Kirke Gudstjenester se kalenderen eller på hjemmesiderne: Spørgsmål vedrørende dødsfald og begravelse skal rettes/sendes til begravelsesmyndigheden: Sognets officielle adresse: vodder.sogn@km.dk Sognepræst (kirkebogsfører) Camilla Eilskov Friis Tingvej 3A, Brøns, 6780 Skærbæk Telefon: cef@km.dk Formand Danny Jensen Gånsagervej 32, 6780 Skærbæk Telefon: dj1@toender.dk Næstformand Christian Svendsen Nørrehedevej Skærbæk Tlf: christian@hedelam.dk Kirkeværge Merete Kjeldsen Hedebovej 41, 6780 Skærbæk Tlf mekj@toender.dk Kasserer Inge Marie Holm Gyvelvej 57, 6780 Skærbæk Tlf: im-holm@hotmail.com Menigt medlem: Susanne Andersen Algade 51, 6780 Skærbæk Tlf algade51@bbsyd.dk Gånsagervej 29, Vodder 6780 Skærbæk Til menighedsrådets aktiviteter og gudstjenester kan kirkebilen benyttes: Kontakt Frifelt Taxi tlf Hygge i ældrecafé i konfirmandstuen i Brøns med kaffe og et rundstykke holder sommerferie. Efterårets datoer kommer i næste Ævle Bævle. Musik - Stilhed - Lys I Brøns Kirke bliver der afholdt stillegudstjeneste. Stillegudstjenesten har en meditativ karakter, hvor der både er plads til fordybelse og eftertænksomhed, til sang og bøn og mulighed for at tænde lys. Efter gudstjenesten serveres der en lille forfriskning i kirken. Næste gang i august måned. Strik, snak og hygge for alle i alle aldre...holder sommerferie. Datoer for efteråret kommer i næste udgave af Ævle Bævle. Infomøde om renovering af Vodder Kirke Vodder Sogns Menighedsråd har gennem de sidste 4-5 år arbejdet med planlægning af indvendig renovering af Vodder kirke. Det er sket i samarbejde med Arkitekt Anker Ravn Knudsen fra Rødding, og forskellige konsulenter fra Nationalmuseet. Vi er nu kommet så langt, at vi gerne vil invitere alle fra sognet, til at komme og høre om de ting, som vi har arbejdet med. Vodder Sogns Menighedsråd vil gerne invitere til orienterings aften den 24 august, kl i Gånsager Forsamlingshus Holbækvej Skærbæk Arkitekt Anker Ravn Knudsen kommer og fortæller om projektet. Vodder Sogns Menighedsråd Danny Jensen.

6 Side 6 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Girl Power til årets ringridning i Frifelt Traditionen tro, blev der afholdt ringridning i Frifelt Ringriderforenings regi i Birkelev. Det blev afholdt den første week-end i juni måned. Om det var, fordi det var i pinsen, eller hvad vides ikke, men der var ikke helt så mange deltagere, som bestyrelsen kunne have håbet på. Lørdag lagde ud med 40 ryttere til hest, og da alle havde været 24 gange gennem galgen, kunne godt 1/3 ikke mindre end 14 ryttere glæde sig over at have taget alle ringe. Det betød en spændende dyst om kongetitlen, som Christian Thomsen fra Møgeltønder løb med til sidst. Børnekonge blev Svend Aage Kjeldstrøm, Toftlund. Han var den eneste af de 4 børn med alle ringe. De følgende placeringer blev som følger: Børn: 2. Helene Jensen, 3. Lea Schultz, 4, Annemette Evald : 1. Anette Bonnichsen, 2. Dorte Kjeldstrøm, 3. Jette Kjeldstrøm 35-49: 1. Kjeld Frederiksen, 2. Brian Madsen, 3. Heidi Frederiksen 50-65: 1. Mary Bonnichsen, 2. Anton Feddersen, 3. Anton Bonnichsen : 1. Arne Schultz, 2. Aage Kjeldstrøm, 3. Anton Jensen. Søndag stod i traktorernes tegn, og her havde 27 valgt at bruge pinsedag på at dyste mod hinanden. Til forskel fra lørdag, hvor ringen har samme størrelse hele tiden, var der søndag pointkørsel. Der køres efter 3 størrelser ringe, 8 gange hver. Sådan forstået, at den største ring giver 1 point, nr 2 giver 2 og den mindste ring giver 3 point, altså i alt 48 point. 2 havde alle 48 point, og at de så også er ægtefolk, gjorde det ikke mindre interessant. Om det var for husfredens skyld vides ikke, men i hvert fald måtte Lars Peter Oksen se sig slået af konen. Pia Oksen skrev sig derved også ind i historiebøgerne, da det er første gang i foreningens tid med traktorringridning, at en kvinde blev konge/dronning. Nr. 3 blev Tage Ebbesen og nr. 4 Henning Stenger alle fra Gasse. Bestyrelsen glæder sig over et veloverstået arrangement, hvor vejret stort set var med hele vejen. Det var kun lige under omridningen om kongetitlen lørdag, der faldt en byge. Så alt i alt kan man kun være tilfredst med weekenden Sommerfesten 2017 Bestyrelsen i Frifelt Sportsforening kan se tilbage med smil på læben efter en succesfuld sommerfest i juni måned. Vejret var med arrangørerne og sportspladsen blev på kort tid forvandlet til en festplads med partytelt, pølsevogn, vikingeekspresbussen, container med sand hvor børnene kunne finde guld, galger til cykel og traktor ringridning, big baller til forhindringsrundbold og promilletest og meget mere.

7 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Side 7 Lokal virksomhed har fået nye ejere Takket været den store opbakning fra alle deltagere til de forskellige aktiviteter, fællesspisning i teltet fredag, sildemaden lørdag formiddag og lørdag aften til Vikingefesten, hvor stemningen var i top. Sådan en sommerfest kunne slet ikke lade sig gøre uden deltagernes opbakning og indsats. Det samme gælder oprydningen efter sportsfesten, som hurtigt kom til at ligne sig selv igen. Flere billeder findes på facebook siden Fra venstre ses Knud Knudsen, Jesper Villadsen og Stig Pedersen. Til højre ses Johannes Kiil Jensen. Hans Jørn Thyssen var fraværende, da billedet blev taget. I 1923 startede virksomheden på Klostervej 3 med både dyrehold og landsbysmedje. Der har siden været smedje, hvor man har fulgt med mekaniseringen i landbruget. I de tidlige år bestod virksomhedens aktiviteter af hesteskoning hjulringe og plovskær mv. alt sammen med essen som det centrale redskab. Efterhånden fulgte salg af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af centralvarmeanlæg i de lokale landbohjem. I 1990 købte Hans Jørn Thyssen virksomheden. Dengang bestod aktiviteterne af forhandling af Deutz-Fahr traktorer og landbrugsmaskiner, derudover handlede man med maskiner og tilbehør til landbruget. Der blev udført reparation mv. af vand- og varmeinstallationer i nærområdet. Dengang var der beskæftiget 4 medarbejdere (1 svend, 2 lærlinge samt 1 kontormand), og havde en omsætning på ca. 3 mio. kr. I 1994 blev de første deciderede stålkonstruktioner produceret og i slutningen af halvfemserne blev produktionen koncentreret omkring bærende stålkonstruktioner til byggerier. På dette tidspunkt var virksomhedens omsætning steget til ca. 25 mio. kr. I 2006 købte Johannes Kiil Jensen 50% af virksomheden, og blev ansat som administrerende direktør. I 2007 var omsætningen på ca. 107 mio. kr. med ca. 65 medarbejdere. Juni 2017 har Hans Jørn Thyssen og Johannes Kiil Jensen via deres selskaber, Thyssen Holding og Hjemsted Invest, overdraget aktiekapitalen til tre mænd fra henholdsvis Esbjerg- og Varde-området. De nye ejere er Stig Pedersen, Knud Knudsen og Jesper Villadsen, som via et fælles holdingselskab vil drive virksomheden videre. De tre har alle mange års erfaring inden for stålsektoren, da de alle har arbejdet på virksomheden VL Stål i Esbjerg. Stig Pedersen, som også er den nye administrerende direktør i Thyssen Stål, har ytret at der ikke vil ske ændringer med dem som ejer, idet det jo er en sund virksomhed. Det kan kun bringe glæde hos de nuværende ca. 60 medarbejdere og ikke mindst her i lokalsamfundet. Stig Pedersen og Knud Knudsen vil have deres daglige gang i firmaet på Klostervej i Gånsager, mens Jesper Villadsen ikke skal arbejde fast i firmaet. Lokalsamfundet byder de nye ejere velkommen.

8 Side 8 Ævle Bævle, 19. Årgang, Nr. 4, juli-august 2017 Juli Tirsdag den 11. juli kl og Onsdag den søndag 16. juli kl Gudstjeneste i Brøns Kirke Søndag den 16. juli kl Hovedvejen 3A, Brøns Tirsdag den 18. juli kl og Onsdag den søndag 23. juli kl Gudstjeneste i Brøns Kirke Søndag den 23. juli kl Hovedvejen 3A, Brøns Tirsdag den 25. juli kl og Onsdag den søndag 30. juli kl Gudstjeneste i Brøns Kirke Søndag den 30. juli kl Hovedvejen 3A, Brøns August For gudstjenesterne i august måned se Tirsdag den 1. august kl og Onsdag den 2. - søndag 6. august kl Tirsdag den 8. august kl og Har du fået en ny nabo? Så kontakt gerne lokalrådet, så vi kan byde dem velkommen med en kurv med vin samt information om de herligheder, som findes i området. Send en mail til voddersogn@gmail.com med kontaktoplysninger, så tager vi ud til de nye borgere. Du er også velkommen til at kontakte formand Merethe Juul på tlf Hvis du ønsker at købe kurven med Vodder Vinen som værtindegave via, så kan det også lade sig gøre for 250 kr. Send blot en til Vodder Sogns Lokalråd eller en besked på facebook siden voddersogn.dk, hvis du/i er interesseret. Onsdag den 9. - søndag 13. august kl Deadline til næste Ævle Bævle 15. august send input til voddersogn@gmail.com Tirsdag den 15. august kl og Onsdag den søndag 20. august kl Stillegudstjeneste i Brøns kirke Torsdag den 17. august kl Hovedvejen 3A, Brøns Stafet for Livet med Os fra Vodder Sogn gruppen Lørdag 19. august fra kl til søndag 20. august kl Skærbæk Fritidscenter Tirsdag den 22. august kl og Onsdag den søndag 27. august kl Infomøde om renovering af Vodder Kirke Torsdag den 24. august kl Gånsager Forsamlingshus, Holbækvej 2, Gånsager Tirsdag den 29. august kl og Onsdag den torsdag 31. august kl Søndag den 3. september kl September Tirsdag den 5. september kl og God Sommer til alle :) Kilde: Med forbehold for ændringer Se også eller

Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende.

Husk at trykke synes godt om på  - så bliver du holdt opdateret løbende. Avisen for: Vodder Sogn og omegn 19. Årgang, Nr. 3 2017 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Indholdsfortegnelse: Dorthes Mad stopper Læs

Læs mere

Sommeren går på hæld og en dejlig efterårstid nærmer sig med naturens fantastiske farver.

Sommeren går på hæld og en dejlig efterårstid nærmer sig med naturens fantastiske farver. Avisen for: Vodder Sogn og omegn 19. Årgang, Nr. 5, September-oktober 2017 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Sommeren går på hæld og

Læs mere

Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende.

Husk at trykke synes godt om på   - så bliver du holdt opdateret løbende. Avisen for: Vodder Sogn og omegn 20. Årgang, Nr. 1, januar-februar 2018 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Året der gik i billeder Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Stærene danser over himlen og samles

Stærene danser over himlen og samles Avisen for: Vodder Sogn og omegn 20. Årgang, Nr. 6, September-oktober 2018 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Stærene danser over himlen

Læs mere

Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende.

Husk at trykke synes godt om på  - så bliver du holdt opdateret løbende. Avisen for: Vodder Sogn og omegn 19. Årgang, Nr. 6, november-december 2017 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Landdistrikterne og de

Læs mere

De lyse timer er kommet :)

De lyse timer er kommet :) Avisen for: Vodder Sogn og omegn 19. Årgang, Nr. 2 2017 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. De lyse timer er kommet :) Vinterens aktiviteter

Læs mere

Avisen for: Vodder Sogn og omegn 18. Årgang, Nr

Avisen for: Vodder Sogn og omegn 18. Årgang, Nr Avisen for: Vodder Sogn og omegn 18. Årgang, Nr. 1 2016 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Fastelavn er slut og foråret er ved at være

Læs mere

2016 nærmer sig med hastige skridt...

2016 nærmer sig med hastige skridt... Avisen for: Vodder Sogn og omegn 17. Årgang, Nr. 3 2015 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. 2016 nærmer sig med hastige skridt... Så nærmer

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende.

Indholdsfortegnelse: Husk at trykke synes godt om på   - så bliver du holdt opdateret løbende. Avisen for: Vodder Sogn og omegn 20. Årgang, Nr. 4, maj-juni 2018 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Indholdsfortegnelse: Fastelavn hos

Læs mere

Husk at trykke synes godt om på - så bliver du holdt opdateret løbende.

Husk at trykke synes godt om på   - så bliver du holdt opdateret løbende. Avisen for: Vodder Sogn og omegn 20. Årgang, Nr. 2, marts-april 2018 Husk at trykke synes godt om på www.facebook.com/voddersogn.dk - så bliver du holdt opdateret løbende. Indholdsfortegnelse: Kunstrunden

Læs mere

Har du brug for opmagasinering? så se her!

Har du brug for opmagasinering? så se her! Avisen for: Vodder Sogn og omegn Oktober 2011, 13. Årgang, r. 8 Læs bl.a. i dette nummer: Sjove aktiviteter i efterårsferien Har du prøvet cykeltrial? Hvis ikke - så kom og prøv det torsdag i efterårsferie.

Læs mere

Avisen for: Vodder Sogn og omegn September - November 2013, 15. Årgang, Nr. 3

Avisen for: Vodder Sogn og omegn September - November 2013, 15. Årgang, Nr. 3 Avisen for: Vodder Sogn og omegn September - November 2013, 15. Årgang, Nr. 3 Guitarundervisning v/over Rockstar Jan Jan er startet med guitarundervisningen i Brøns og tilbyder også guitarundervisning

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Avisen for: Vodder Sogn og omegn Januar-Marts 2012, 14. Årgang, r. 1

Avisen for: Vodder Sogn og omegn Januar-Marts 2012, 14. Årgang, r. 1 Avisen for: Vodder Sogn og omegn Januar-Marts 2012, 14. Årgang, r. 1 Læs bl.a. i dette nummer: Bog og spillecafé om søndagen Så er bogcaféen startet op - søndag eftermiddag kl. 14-16 Læs mere side 3 Nyt

Læs mere

Sommerferie og sommerfestr

Sommerferie og sommerfestr Avisen for: Vodder Sogn og omegn Juni-Juli 2011, 13. Årgang, r. 5 Læs bl.a. i dette nummer: Vodder Skoles sidste skoledag Skolen lukker ved sommerferiens start og i den sammenhæng bliver den sidste årsberetning

Læs mere

Udvidelse hos Dorthe s mad i Gånsager

Udvidelse hos Dorthe s mad i Gånsager Avisen for: Vodder Sogn og omegn November-December 2012, 14. Årgang, Nr. 5 Udvidelse hos Dorthe s mad i Gånsager Læs bl.a. i dette nummer: Nyt lys ved Kernehuset Der er kommet nyt lys ved Kernehuset Læs

Læs mere

Solsikke på 3,5 meter i Frifelt

Solsikke på 3,5 meter i Frifelt Avisen for: Vodder Sogn og omegn Oktober- ovember 2010, 12. Årgang, r. 8 Denne udgave er udgivet i samarbejde med Aktiviteter i efterårsferien i Vodder Sogn - Ud og lev og gyseraften Sidste år startede

Læs mere

Husk lokalsamfundets facebook side ww.facebook.com/voddersogn.dk

Husk lokalsamfundets facebook side ww.facebook.com/voddersogn.dk Avisen for: Vodder Sogn og omegn December 2013, 15. Årgang, Nr. 4 Nu er det jul igen. I dette nummer: Billeder fra 80er Party Side 2 Julebanko på Frifelt Kro Side 3 Åbningstider hos Kwik Spar ifm. jul

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Multibane på Vodder Skole og arbejdsdag på naturlege- og lejrpladsen Kernen

Multibane på Vodder Skole og arbejdsdag på naturlege- og lejrpladsen Kernen Nr. 4 10. årgang August 2008 Omdeles til alle husstande i Vodder Sogn Multibane på Vodder Skole og arbejdsdag på naturlege- og lejrpladsen Kernen Den 13. september kl. 09.00-ca. 15.00 er der arbejdsdag

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

kan du være med til at præge

kan du være med til at præge Avisen for: Vodder Sogn og omegn April 2010, 12. årgang, r. 4 Denne udgave er udgivet i samarbejde med Året der gik Vodder Idrætscenter afholdte den årlige generalforsamling den 22. marts 2010. Og hvordan

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Indhold * Kroket & Petanque: Jubilæum * Lyne Hallen: Sommerfest * SLGU: Sponsor tøj til

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Himmerlandsgården 2018

Himmerlandsgården 2018 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården 27 29 april 2018 (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nr. Vilstrup Tidende 2016/2017

Nr. Vilstrup Tidende 2016/2017 Nr. Vilstrup Tidende 2016/2017 Nr. Vilstrup Forsamlingshus 2016 Kære naboer Som et nyt tiltag har vi i år valgt kun at udsende Nr. Vilstrup Tidende digitalt. Derudover har vi styrket vores kommunikation

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 Errindlev købmandshandel Stor tilslutning til Klovneløbet Søndag d. 21/5 skete der en hel del i Errindlev Der var serie 2-fodboldkamp,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere