39. årgang Nr. 9 November BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. Lejerbo skaber rum for liv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "39. årgang Nr. 9 November 2011. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. Lejerbo skaber rum for liv"

Transkript

1 39. årgang Nr. 9 November 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv

2 Redaktørens side Endnu en måned er gået det er blevet efterår, rigtigt godt efterårsvejr har det været! Vores renovering skrider frem, det bliver rigtigt flot. Jeg synes, det går vældigt hurtigt nu. Der bliver afholdt juletræsfest i Kulturhuset Brønden d. 4. december. I kan læse nærmere om billetsalget inde i bladet og på tavler i opgangene. Og så skal vi have vores hjertestartere! Det bliver meget betryggende vores afdeling hænger 2 op og sender fortrinsvis funktionærer på kursus. Men det vil I høre mere om. Det er vigtigt, at I sender indlæg.m.m. inden deadline, med mindre andet er aftalt, så det kan nå at komme med i bladet. Hvis indlægget er noget, der skal svares på, så send det gerne i god tid, så svaret kan nå at komme med. Løsninger og indlæg afleveres på kontoret D. 29, eller sendes på mail til denne adresse: redaktionen@lundens.net Med venlig hilsen Lilian Næste deadline: 1. december kl Forsidefoto: Jørgen Jensen, Daruplund 49

3 Formanden fortæller Kan man blive for glad over at byggeriet går bedre og bedre? Måske, det vil være voldsomt skuffende hvis det pludselig går den anden vej! Men ellers ikke, vel? Her hvor vi nærmer os 1 års fødselsdag for byggeriets start er der kommet langt mere styr på tingene end da det startede. Jeg taler at erfaring, jeg bor selv i blok 16, vel nok den blok hvor beboerne har været mest udsat. Håndteringen af blok 2 og efterfølgende blokke er milevidt fra hvad vi oplevede i de første blokke. Gudskelov for det! De udvendige arbejder vil blive påvirket af vinteren. Den fremdrift vi har oplevet det sidste halve år vil givetvis blive bremset noget op, men forhåbentlig får vi en rekordvarm vinter. Til gengæld tyder det på at de indvendige arbejder slår en dejlig rekord: Den seneste aflevering af en opgang ser ud til at have det laveste antal fejl og mangler siden projektets start. Det er jeg svært glad for! Vi havde for et par uger siden et ekstraordinært afdelingsmøde, hvor vi vedtog at altanerne i de renoverede blokke skal vedblive at være hvide. Dette krævede ændringer i Vedligeholdelsesreglementet og Husordenen. Dette kom i stand med rigtig god hjælp fra salen, der kom med glimrende ændringsforslag. På foranledning af input fra mange beboere, fremlagde bestyrelsen også et forslag om udskiftning af døre og karme. Det kan man roligt sige ikke var et forslag der fandt fodslag. Næsten alle stemte imod, så der bliver ikke udskiftet døre og karme i forbindelse med renoveringen. Det må man altså selv sørge for.

4 Alting er lettere når dagene er lyse og varme, men vi må se det i øjnene: Vi går mod mørke og kolde tider. Jeg vænner mig aldrig til det, men der er dog lyspunkter, eksempelvis Juletræsfesten som vi holder sammen med 8 andre afdelinger i Brønden. Benyt muligheden for at få en skøn juleeftermiddag med familien og naboer fra Lunden. Det vil være rigtig dejligt at se rigtig mange fra Lunden denne dag. Billetter sælges bl.a. den 14. november kl på afdelingskontoret. Der er også en fotoudstilling i Brønden i november måned. Den har fokus på Lundens og rækkehusenes renovering og mange af billederne er leveret af vores egen lokale fotograf Jørgen Jensen. Kig ind når du er i nærheden, det bliver helt sikkert interessant. Nu vil jeg læne mig tilbage og krydse fingre for et par frostog snefrie vintre. For min skyld kan efteråret godt gå direkte over i forår. Så må ungerne vente med at kælke til om et par år.

5 Lejerbo afdeling 157 Referat fra bestyrelsesmøde 8/2011 Tirsdag den 4. oktober 2011 Til stede: Tommy Rex Mortensen, Preben Hansen, Søren Jensen og Birthe Ketterle. Afbud fra: Mogens Nielsen og Lilian Andersen. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. 1-1 Blev godkendt. Pkt. 2 Renovering. 2-1 Info fra beboerkoordinatoren. Intet nyt. 2-2 Referat af Byggeudvalgsmøde. Ikke modtaget. 2.3 Trappe til sikringsrum. Nedlægning af trappe i blok 1. Brøndby kommune har givet tilladelse til nedlægning af flugtvejstrappe med adgang til kælderen (sikringsrum). 2.4 Tilbehør til altaner. Der er indhentet tilbud på diverse tilbehør til de nye altaner, her iblandt persienne beslag, vinduespladebeslag og blomsterkasser. Der arbejdes videre med tilbuddet. 2.5 Tilbehør til Lundeborg. Støvsugerposer er indkøbt og kan afhentes hos John Frimann eller hos varmemester efter behov. Pkt. 3 Kontorvagter/akuttelefon

6 3-1 Kontorvagt den 19. september blev gennemgået af Lilian. Kontorvagt den 3. oktober blev gennemgået af Søren. Pkt. 4 Udvalg IT, Hobby-/kælderrum, Husdyr 4-2 Sikringsrum. Vi stopper for udlejning af sikringsrum. De skal gennemgås for fugt og svamp. Punktet tages op i næste møde. Pkt. 5 Møder, referater og meddelelser 5.1 Hjertestartere er udleveret til de respektive afdelinger. Hver afdeling må selv sørge for at informere beboerne, når hjertestarterne er hængt op. Netværkskontoret laver et forslag til skrivelse, hvorpå det fremgår, at hjertestarterne er opsat, og at de kan bruges af alle. Esplanaden bliver involveret, når alle hjertestartere er opsat. Der laves 3 kurser a` 12 personer. Afdelingerne skal melde tilbage om, hvem der skal deltage. Fortrinsvis funktionærer. Juletræsfest i Brønden søndag den 4. december Billetsalg se opslag i LE og på tavler i opgangene. Der planlægges tur til Cirkusland i november fra Børnenes rejsebureau. 5.2 Referat fra Lejerbos Hovedbestyrelsesmøde i august. Toges til efterretning. 5-3 Ansøgning til Landsbyggefonden. Ansøgning forelå, ca. 12. mio. kr. Medfinansiering fra De 9 på 5,4 mio. kr., som fordeles med ca om året til Lunden Ekstraordinært afdelingsmøde onsdag den 5. oktober Diverse opgaver blev fordelt.

7 Pkt. 6 Regnskab Byggesagshonorar til Lejerbo. Størrelsen af byggesagshonorar tages op på næste Organisationsbestyrelsesmøde. Pkt. 7 Varmemestersager Tages på næste møde pga. fravær af Mogens. Pkt. 8 Klager. 8.1 Klage over stort angreb af sølvfisk i lejlighed. Varmemester er kontaktet. Beboerne er besvaret. Lejligheden bliver undersøgt for skimmelsvamp. Bekæmpelsesfirma kontaktet. Pkt. 9 Ansøgninger. Ingen. Pkt. 10 Diverse. Juletræsfest i Kulturhuset Brønden søndag den 4. december Refereret ved Birthe Ketterle Næste møde tirsdag den 1. november 2011.

8 FRIVILLIGMESSE 2011 En efterårsvarm 1. oktober var der frivilligmesse i Brøndby Kulturhus, Brønden. Her viste og fortalte 33 foreninger fra hele Brøndby Kommune om deres frivillige arbejde. De besøgende kunne få en snak med repræsentanter for de forskellige foreninger samt deltage i konkurrencer. Brøndbys Borgmester Ib Terp åbnede messen, og han lagde i sin tale vægt på den opbakning, som kommunen giver til frivilligt foreningsliv. Udover de forskellige stande var der også musikalske indslag på programmet. Tre piger fra Brøndby Strands etniske musikforening spillede tyrkisk musik på musikinstrumentet Baglama. Senere optrådte sangerne Hasan Abbas Shah og Asil Alkhaldi akkompagneret af henholdsvis guitar og klaver. Det gav en forryggende stemning og hele multisalen i kulturhuset summede af liv. Efter messen var der arrangeret tre oplæg. Kl. 15 gik Rie Skårhøj som den første af de tre oplægsholdere på scenen og fortalte blandt andet om, hvordan man rekrutterer og fastholder frivillige. Herefter holdt Birgitte Nielsen fra Center for frivilligt socialt arbejde et oplæg om samarbejdet mellem foreninger og kommunen. Socialdirektør Niels Møller rundede en spændende og lærerig dag af med et oplæg om 18 samarbejdet.

9 Månedens foto: Før og efter Fotos af Jørgen Jensen Det er ikke den samme blok, men billederne giver et rigtig godt indtryk af den enorme forvandling vores huse er i gang med. Lunden bliver Brøndbys flotteste beboelse!

10 Fremtidsvisioner for Lunden Der er gjort forsøg med skråtag på vores WigWammer. Det hvide på billedet er sikkert en form for isolation som desværre ikke holdt, da der kom en smule vind. Er den for nybyggere, høvdingen, indianerne eller for alle? Eksperiment med ny cykelparkering

11 Eksperiment med opsamling af regnvand. Pas på med at samle alt vandet op, da der skal være plads til LSK Lundens Sejl Klub eller Lundens Stoppede Kloakker LSK. Der sejles på Lundesøen og ved siden af er Lundeåen Lundeåen Med halvoptimistisk indianerhilsen: Max Møller, R tv.

12 Juletræsfest Igen i år afholder 8 af boligafdelingerne en fælles juletræsfest (se indbydelse på næste side). Det sker søndag den 4. december kl i Kulturhuset Brønden. Benny Schumann vil underholde med julesjov og trylleri. Der vil også være dans om juletræet, æbleskiver, glögg og Amerikansk lotteri og som de andre år, vil Børnenes Rejsebureau stille op med en bamsetombola. Vi håber at Lunden stiller talstærkt op, hank op i børnene de vil helt sikkert nyde denne eftermiddag! Afdelingsbestyrelsen

13

14 Tætningslister til altaner Erich Møller fra R2 har henvendt sig med en rigtig god ide, som vi iler med at bringe videre. Skydevinduerne på de nye altaner slutter ikke helt tæt, men man kan købe tætningslister som afhjælper dette problem. Listen er 8 mm. og fås i 3 meters længde. Den koster 144 kr. og der skal bruges 1 liste pr. 2 samlinger, altså 288 kr. i alt for de 4 samlinger. Det er en lille klar tætningsliste som bliver klemt fast og den kan nemt skæres til. Den er til at tage af og på igen når der eksempelvis pudses vinduer. Fordelene er klare: Mindre træk, mindre støv, mindre støj mindre slagregn og sne og kan give lidt højere temperatur. Erich har selv monteret disse lister og melder tilbage at det er en stor succes! Listerne forhandles hos: Hedegårdens Farvehandel Hedegårdscentret Hedeparken Ballerup Telefon Erich har fået lagt en prøve hos Varmemesteren for eventuelle interesserede. Stor tak til Erich for dette glimrende initiativ! Afdelingsbestyrelsen

15 Læserbrev Vi er blevet bedt om at skrive om vores erfaringer ved flytning til og fra Lundeborg. Her er 3 ting som jeg tror, vil gavne nye til- og fraflyttere. 1. Det er ikke altid de tider man tror og tænker, holder. Hav derfor flere planer parat. 2. Til dem der skal have nyt køkken: Hvis du selv sætter det op, eller får det sat op, prøv at få alt at vide. Især hvornår det skal være oppe på grund af vand- og EL tilslutning. Prøv at lave faste aftaler (skriftligt). Vi selv flyttede tilbage den 21. maj og først den 11. juli fik vi strøm ind. 3. Til hørehæmmede: Den gamle forstærker til dørtelefonen passer ikke til det nye system. Til sidst en stor tak til alle der har hjulpet os ud af vores vanskeligheder. Både arbejdere, beboere og ansatte forskellige steder. Med venlig hilsen, Inge og Max Møller, R6 **************************************************** Opvaskemaskine til salg Er der nogen der er interesseret i at købe en opvaskemaskine? Det er en 4-5 gammel Miele, den er hvid og har en nypris på 5.916,- kr. Den sælges for 2.500,- kr., brugsanvisning følger med. Er man interesseret, kan man ringe på telefon Bente og Finn Madsen D th. ****************************************************

16 Almene boligdage I første weekend af september var aktivitetshuset 13-Huset i afdeling T 13 repræsenteret i Bella Center til messen Almene Boligdage. Ansatte og frivillige fra Café 13 gjorde et stort arbejde sammen med NetværksKontoret og skabte en utraditionel stand på messen, der var bygget op som den rigtige Café 13. Væggene var dekoreret med malerier af den lokale kunstner Grete Folman, og der var musikalske indslag fra både Parsifalkoret, Parsifalsangerne Joakim Knop og Laila Rong Hanna og den skotske bluessanger Mike Whellans. Konferencedeltagere og gæster udefra kom forbi og fik information om de mange aktiviteter og initiativer, der finder sted i Brøndby Strand.

17 Læserbrev

18 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE Onsdag den 5. oktober REFERAT. Sted: Kulturhuset Brønden. Til stede: 81 lejemål var repræsenteret 162 stemmer. Tommy Rex Mortensen startede mødet med at byde velkommen til beboerne, beboerkoordinator John Frimann og Asmus Sørensen fra Organisationsbestyrelsen. Pkt. 1. Valg af dirigent. John Frimann blev valgt. Pkt. 2. Valg af stemmeudvalg 2 personer blev udpeget: Bent Ryesgaard Madsen og Peter Schirmacher. Pkt. 3. Afstemning om forslag til ændring af vedligeholdelsesreglement. Nuværende: Afsnit V Særlig udvendig vedligeholdelse (jvf. III, 4) Lejeren sørger for altanens vedligeholdelse med maling. Dog må overbeboerens altanbund på ydersiden af dragen ikke males. Vinduer og døre skal være svenskrøde. Udlejeren har den udvendige vedligeholdelsespligt vedrørende, vinduer og døre. Spørgsmål fra salen: Der var spørgsmål omkring altanen er inde- eller udeareal i forbindelse med at den nu er lukket og hvem der står for vedligeholdelsen. Den eneste ændring i forslaget er at maling skal være den angivne i stedet for svenskrød, og det er tilladt at male overboens altanbund på ydersiden af dragen. Der er ingen ændring i vedligeholdelsespligt. Der blev stillet nogle ændringsforslag fra bland andre Gunnar & Glenda Jensen og Søren Sørensen som blev sammenfattet til:

19 Vedtaget: Lejeren sørger for altanens vedligeholdelse med maling. Såfremt der males, skal det ske med NCS-index farve S0502 R (hvid). Udlejeren har den udvendige vedligeholdelsespligt vedrørende, vinduer og døre. Afstemning skete ved håndsoprækning: 3 stemmer imod resten for. Pkt. 4. Afstemning af forslag til ændring af Husordenen. Ændres fra: 14. Altaner, altankasser og grill. Altaner skal holdes rene. Altankasser må kun opsættes indvendigt. Når altankasser skal tømmes, så skal det ikke ske i vore bede, men på containerpladsen. Afskærmning af altaner må foran have en max. højde på 50 cm over rækværket, og i enderne en max. højde på 100 cm over rækværket. Det er ikke tilladt at bruge en grill med åben ild. Det er ikke tilladt at bruge tændvæske. Det er tilladt at bruge gasgrill, som skal placeres og anvendes efter producentens anvisning, og der kan anvendes gasflasker med en tilladelig fyldning på højst 11 kg. Det er også tilladt at bruge elektrisk grill. Sørg for at have vand til slukning i nærheden. Forlad ikke grillen før den er slukket. Grillen skal placeres i passende afstand fra overflader og emner, der kan brænde. Man må ikke genere omkringboende beboere med bl.a. røg, lugt og støj. Spørgsmål fra salen: Enkelte ville have farver på altanerne. Indkøb af altantilbehør koordineres af afdelingsbestyrelsen. Der skal laves fællesindkøb, da der skal bestilles et mindsteantal. Alle altaner bliver malet i hvide i forbindelse med renoveringen. Der blev stillet nogle ændringsforslag fra bland andre Gunnar & Glenda Jensen, som blev sammenfattet til:

20 Vedtaget: 14. Altaner, altankasser og grill. Altaner skal holdes rene. Altankasser (Windoor) må godt opsættes udvendigt. Såfremt altanen males, skal det ske med NCS-index farve S0502 R (hvid). Det er ikke tilladt at bruge en grill med åben ild. Det er ikke tilladt at bruge tændvæske. Det er tilladt at bruge gasgrill, som skal placeres og anvendes efter producentens anvisning, og der kan anvendes gasflasker med en tilladelig fyldning på højst 11 kg. Det er også tilladt at bruge elektrisk grill. Sørg for at have vand til slukning i nærheden. Forlad ikke grillen før den er slukket. Grillen skal placeres i passende afstand fra overflader og emner, der kan brænde. Man må ikke genere omkringboende beboere med bl.a. røg, lugt og støj. Afstemning ved håndsoprækning. 3 stemmer imod resten for. Pkt. 5. Afstemning om forslag til udskiftning af indvendige døre og karme. Ved renovering af lejlighederne bliver indvendige døre og karme ikke skiftet. Mange har ytret ønske om, at dette sker. Der forelå et tilbud fra hovedentreprenør MTH. Spørgsmål fra salen: Sæbe til Junckers gulve købes i byggemarked. Afstemning ved håndsoprækning: 10 stemmer for resten imod. Formanden takkede for det fine fremmøde. John Frimann Tommy Rex Mortensen Birthe Ketterle Dirigent Formand Referent

21 Byggeledelsen Her bor vi Beboerkoordinator John Frimann Kontortid: Mandag kl. 17:30 18:30 og torsdag kl. 09:00-10:00 Håndværkerbyen Daruplund Jeg kan også kontaktes på: Mobil: eller Mail:

22 Voksenopgave Kun for beboere i Lunden Kan du løse denne opgave rigtigt, er du med i lodtrækningen om: 1. præmie: 2 flasker vin og 2. præmie: 1 flaske vin. Find navnet Sidste gang var der rigtig mange der deltog i konkurrencen, dejligt at så mange har lyst til at deltage! Denne gang skal man finde navnet på denne person, den første af sin slags. Løsningen afleveres på kontoret, Daruplund 29, st. eller sendes på mail senest den 1. november kl Held og lykke Løsning: Navn: Adr.:

23 Børneopgave Kun for Lundens børn under 15 år Find 5 fejl hvad mangler på det nederste billede? Navn: Adresse: Aflever løsningen på kontoret, D. 29, eller sendes pr. mail senest den 1. november klokken 16: Præmie: 100 kr. 2. Præmie: 60 kr. 3. Præmie: 40 kr Flotte præmier!

24 Beboerkoordinatoren, november 2011 I pavillonerne må sparepærer ikke benyttes, da lampeudtagene bliver ødelagt. Den eneste pære, der må benyttes, er af typen "Krystalpære" eller Halogen glødepære. Der er mulighed for bytning af pærer, der er gået itu, hos Varmemesteren og Beboerkoordinatoren. Med mellemrum bliver støvsugerposerne fyldte i støvsugeren, som er i pavillonen. Varmemesteren har indkøbt ekstra støvsugerposer, som kan afhentes uden beregning på varmemesterkontoret eller hos Beboerkoordinatoren i kontortiden. Vi har varslet blok 8 til udflytning af lejligheden den 22. januar, 5. februar og 19. februar Vi har haft et godt blokmøde for blok 7. Der deltog 20 lejemål. Vi mangler nu kun at afholde 6 blokmøder. Hjem- og udflytning omkring nytår er flyttet: Hjemflytning af D.29 er torsdag den 29. december og udflytning af D.35 til pavillon er fredag den 30. december Det går godt med hjemflytning. De fleste pavilloner er rengjorte ved middagstid. Det betyder også, at omkring tiden kan vi udlevere nøgler til dem, der skal flytte i pavillonen. Der er en del beboere, der har bestilt råderetskøkkener. I stedet for det emfang der er med i projektet, så kan man kan vælge et tilkøb af emfang Exhausto ESL 145AE via råderet. Køkkenfirmaet skal vide det, hvis man køber dette emfang, da der er forskel på skabet over emfang. Jeg har kontortid mandag kl. 17:30 18:30 og torsdag kl. 9:00 10:00. Man kan kontakte mig på mobil eller man kan sende en mail til: jf@wessberg.dk Vi ses Mange hilsener John Frimann

25 FALCK Lejerbo afd. 157 Lunden har sit eget Falck abonnementsnummer. Lundens abonnementsnr. er: HUSK Kontorvagter er nu: Mandage i lige uger fra Næste gange: 19. september og 3. oktober HUSK DET NU: Pak dit køkkenaffald, bleer m.m. ind i en POSE, og luk posen, inden du smider det i affaldsskakten. Lundens kopiservice Har du brug for at få taget fotokopier af sange eller lignende, er det muligt at benytte afdelingskontorets kopimaskine i farver! Mandage i lige uger mellem kl. 18:00 og 19:00. Pris pr. stk. 1 kr.

26 Kabel TV Fejl på tv-signalerne Hvis du har tjekket, at fejlen ikke er i dine kabler eller apparater, så skal du selv ringe til YouSee og fejlmelde på telefon Mail: tvsupport@yousee.dk Døgnet rundt Regninger Problemer med regninger fra YouSee, så kontakt regningsservice mellem kl. 8:15 og kl. 16:00 på telefon: Ændring af programpakker Ønsker du at ændre TV programpakker, så skal du kontakte: YouSee Kabel TV, Strandlodsvej 30, 0900 København C Mail: kundeservice@yousee.dk Fax: Ændringer skal foregå skriftligt som brev, mail eller fax Skandinavisk Vinduespolering tilbyder professionel vinduespolering i Lunden ring og få et uforpligtende tilbud. v/anders Christensen Tlf.: skanpol@hotmail.com

27 Lundens selskabslokaler Daruplund 71 Weekend udlejning Leje: Kr. 1000,- / Depositum: kr. 500,- Administration: Kr. 350,- Lejen er gældende 2 dage: Første udlejningsdag fra 12.00, den anden dag hele dagen og den efterfølgende dag til Ønsker man at disponere over lokalerne dagen efter, koster det yderligere 200,- kr. i leje. Udlejning af lokaler på hverdage: Leje 12 timer: 500,- kr. Leje 6 timer: 300,- kr. Administration: 300,- kr. Depositum: 500,- kr. Dage der kan lejes tirsdag torsdag (Der tages forbehold for prisændringer) Udlejning kun til beboere i Lunden Udlejning: Tina Lundquist Telefon Træffes hver mandag i selskabslokalerne mellem kl. 18:00 og 18:30. Mail: selskabslokalerne@lundens.net

28 Ældre-Caféen Daruplund (indgang fra altansiden) Ældre-Cafeen er for førtidspensionister, efterlønnere og pensionister og alle er velkommen. Vi kunne virkelig godt tænke os, at personer af anden etnisk baggrund vil deltage i det sociale liv i Ældre-Cafeen, altså alle er velkommen. Der er fast åbningstid hver torsdag fra kl , hvor der altid vil være bestyrelsesmedlemmer tilstede dog ikke i juni, juli og august måned - men de andre dage står lokalerne til fri benyttelse for medlemmerne. Når flaget er sat, er der nogen i lokalerne. Der er bankospil den første torsdag i måneden, og der er lotteri den 3. torsdag i måneden dog ikke i juni, juli og august måned. Herudover er der forskellige arrangementer, som der betales ekstra for. Der er gratis kaffe, og drikkevarer kan købes til yderst rimelige priser. Der er lærebøger til undervisning i internet, office programmerne m.v. Det månedlige kontingent er kr.: 30,00 Vi holder fødselsdagsfest, skovtur, julefrokost og diverse andre arrangementer i løbet af året, alt afhængig af medlemmernes ønsker. Yderligere oplysninger om foreningen kan fås hos formanden: Glenda Jensen Tlf.: Mail: afd157cafeen@lundens.net

29 ÅBNINGSTIDER: HVER ONSDAG KL. 15:00 18:00 Kom ind i vores hyggelige lokaler hvor vi mødes til nogle fornøjelige timer. Vi har lokaler med mange sjove og spændende genbrugsting. Vi kan også tilbyde reparation af tøj, syning af gardiner m.m. MEN KIG IND TIL OS for at høre mere om hvad vi har gang i. På gensyn i AKTIVITETSKLUBBEN Daruplund 5 st. ALTANSIDEN SMID IKKE VÆK Hvem gemmer på hvad? Tøj til voksne og børn, tasker, nips, porcelæn, glas, bestik, gryder, potter, pander, legetøj, samt småmøbler. - -Strikkegarn og stof til syning RING TIL ULLA PÅ TLF.: SÅ HENTER JEG OMGÅENDE EFFEKTERNE Venlig hilsen AKTIVITETSKLUBBEN DARUPLUND 5

30 Børnesiden Præmierne Oktober 2011 De heldige vindere er: 100 kr.: Jonas Hermansen D tv. 60 kr.: Nicoline Lundsgaard D tv. 40 kr.: Kirstine Persson D tv. Tillykke til vinderne! Voksensiden Præmierne Oktober 2011 Vinder af 2 flasker vin: A. Pensbo-Madsen D tv. Vinder af 1 flaske vin: Niels Hammer Pedersen D tv. Tillykke til de heldige! Præmierne kan afhentes på afdelingskontoret, mandag i lige uger mellem og inden 1½ måned. Præmierne kan afhentes på afdelingskontoret i åbningstiden, mandag i lige uger, mellem kl Præmierne skal være afhentet inden 1½ måned

31 Maler Steen ApS v/ Steen Jørgensen Riggervej 7 Tlf./Fax Brøndby Strand Mobil

32 Lokalinspektør Mogens Nielsen Varmemester Jens Hammer Bore- & banketider Der må kun bores og bankes på følgende tidspunkter: Mandag fredag: Kl. 09:00 19:00 Lørdag: Kl. 09:00 14:00 Man må ikke bore og banke på søn- og helligdage! Kontor ved vaskeriet: Resenlund 18 GØR DET SELV KLUBBEN Åbningstider: onsdag kl. 15:00-18:00 Gør det Selv-klubben er klubben for alle i Lunden. Du kan komme og ordne cykel - male, slibe o.s.v. har du ikke selv værktøjet, kan vi måske hjælpe dig. Vi har også et lokale, hvor du kan klippe mønstre - et stort bord i den rigtige højde - og du kan få lidt hjælp, hvis snitmønstret ikke passer. KOM IND og kik til os, eller ring hvis der er noget du vil spørge os om på telefon: Venlig hilsen Gør Det Selv-klubben Daruplund 45

33 Vaskeriets normale åbningstider Mandag - fredag: Kl. 07:00 22:00 samt lørdag, søndag og helligdage Kl. 07:00 17:00 Ved fraflytning af lejemål Et medlem af afdelingsbestyrelsen kan, såfremt dette ønskes, deltage i forbindelse med syn af lejligheden. Henvendelse til Afdelingsbestyrelsen Lejerbo Udlejning Gl. Køge Landevej Valby Kontortid: Mandag torsdag: Kl. 10:00 15:00 Telefontid: Mandag torsdag: Kl. 10:00 15:00 Fredag kl. 10:00 12:00 Direkte tlf.: Cykler, barnevogne og klapvogne m.m. må ikke anbringes i indgangspartier og i opgange Det er ikke tilladt beboerne at sætte deres fodtøj uden for lejemålets hoveddør

34 Lundens Klubber Tømmermændene Kenneth Landgraf D. 3 Aktivitetsklubben Ulla Thøgersen D. 5 Formeringsklubben Jørn Rasmussen D. 11 Kontoret 3. th. Bent Madsen D. 7 Fritidsklubben Teddy Jensen D. 53 Hobby og Fritid Walther Gasbjerg D. 31 Aktiv 31 Tina Lundquist D. 27 Motionsklubben Jes Dambmann R. 4 Lundeklubben Jette Truesen D. 41 Club Bacchus Gunnar Hansen D. 39 Møbelklubben Briddie Rasmussen D Gør det selv klubben Finn Andersen D. 37 Klub Oasen Henning A. Jensen D. 47 Klub 51 Ricky Jørgensen D. 51 Hyggestuen Wolfgang Landgraf D. 53 Klub 53 Frank Lundstrøm D. 53 Klub Venner Stanoje Gligoric R. 2 Klub 89 Jørgen Jensen D. 49 Cichlideklubben Morten Nielsen D.65 Natteravnene D.63 Hobbyklubben Boy Henriksen D. 65 Lundens Håndarbejdsklub Glenda Jensen D. 47 Ældre-Caféen, 5, D. 19 Formand Glenda Jensen, D

35 AFDELING Lunden NØDSTILFÆLDE Ved nødstilfælde eller akut opståede skader på hverdage i tidsrummet 07:00 15:00 (fredag kl. 13:00) ringes til varmemesteren på telefon Der kan være telefonsvarer, men læg besked og der vil blive ringet tilbage hurtigst muligt, da den hele tiden bliver aflyttet. Mellem kl. 15:00 (fredag kl. 13:00) og 07:00 på hverdage, weekends og helligdage ringes der direkte til håndværkeren på følgende numre: EL EL-strøm VVS Byernes Varme Kloak Abak Glarmester Bendix Bemærk at der kun må ringes ved nødstilfælde! Nødstilfælde er bl.a.: Vandskader, opstigende vand i kloak/vask, tilstopning af faldstammer/afløb for begge toiletter (ikke håndvask), ingen vand i hele lejligheden, brud på vand og varmerør, ingen strøm i hele blokken, ingen varme i hele lejligheden (ikke kun i et værelse), knuste ruder. Brug tilkaldeordningen med omtanke! Hvert tilkald øger udgifterne i afdelingen, hvorved huslejen påvirkes. Ved misbrug af ordningen, videresendes fakturaen til den pågældende beboer. Bemærk: Såfremt man rekvirerer en håndværker, skal der gives besked til varmemesteren på mail: varmemesteren@lundens.net eller telefon Andre telefonnumre: Brøndby Fjernvarme: Brøndby Vandværk: YouSee TV: Dansk Kabel TV: DONG EL: Falck: Glostrup Politi: Falck abonnementsnr: Mobil: 114

36 DET ER DA RART AT BO I LUNDEN ************************************************************************** Redaktionen: Redaktionens adresse: Daruplund 29, 2660 Brøndby Strand. Ansvarshavende: Lilian Andersen Mail: redaktionen@lundens.net Bud: William Rebien Mortensen, Resenlund 10 Tryk: Eget trykkeri, oplag 385 stk. Uddeles til alle beboere i Lejerbo afdeling 157. Indlæg optages under navn eller mærke. Ved mærke må navn være redaktionen bekendt. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte læserbreve. Offentliggjorte indlæg behøver ikke at udtrykke redaktionens mening. Lejerbo Afdeling 157, Lunden Daruplund 29, 2660 Brøndby Strand Telefon Fax Giro Mail: lunden@lundens.net Hjemmeside: Kontortid: Mandage i lige uger kl. 18:00-19:00 Afdelingsformand: Tommy Rex Mortensen, Resenlund 10, 1.tv. Mobil (modtager ikke SMS) Mail: formand@lundens.net Kasserer: Preben Hansen, Daruplund 15, 3.th mobil Mail: pch@lundens.net Sekretær: Birthe Ketterle, Daruplund 67, 3.th Bestyrelsesmedlem: Lillian Andersen, Daruplund 37, 2.th Bestyrelsesmedlem: Søren Jensen, Daruplund 63, 1.th Lokalinspektør: Mogens Nielsen Varmemester: Jens Hammer Kontor i Vaskeribygningen Resenlund 18 Kontortid hverdage: Kl. 08:00-9:00 Telefontid hverdage: Kl. 09:00-10:00 på tlf Fax Mail: varmemesteren@lundens.net

40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv ndelig kom der lidt mere varme. Jeg håber, I har nydt det, for det varede desværre

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår

Glædelig Jul og Godt Nytår 39. årgang Nr. 10 December 2011 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Glædelig Jul og Godt Nytår Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så nåede vi årets sidste måned

Læs mere

40. årgang Nr. 4 April 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 4 April 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 4 April 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv oråret er på vej ingen tvivl om det mere, selvom det pludseligt er blevet lidt

Læs mere

Nytårsaften startede med regn, men det blev da tørvejr, så en del beboere kunne få skudt noget krudt af. Det var ganske flot at se på.

Nytårsaften startede med regn, men det blev da tørvejr, så en del beboere kunne få skudt noget krudt af. Det var ganske flot at se på. 1 2 Redaktørens klumme Godt nytår til jer alle. Nu er vores renovering så godt som slut. Pavillonerne er væk og MTH er begyndt at fjerne asfalten, hvor de har stået! Lidt vemodigt men også dejligt. Vores

Læs mere

Lejerbo skaber rum for liv

Lejerbo skaber rum for liv 40. årgang Nr. 2 Februar 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Det er blevet meget koldt, desværre og med udsigt

Læs mere

40. årgang Nr. 5 Maj 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 5 Maj 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 5 Maj 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv esværre er bladet lidt forsinket i denne måned. Det beklager vi. Renoveringen

Læs mere

39. årgang Nr. 1 Januar 2010

39. årgang Nr. 1 Januar 2010 39. årgang Nr. 1 Januar 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Godt Nytår til alle og velkommen til en ny udgave af Lundexpressen, nu

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 5 Maj 2014

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 5 Maj 2014 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 5 Maj 2014 Lejerbo skaber rum for liv Forårsfornemmelser Det er forår, og alting klippes ned, sang Poul Dissing

Læs mere

Redaktørens side. Tak for jeres læserbreve og rigtig god fornøjelse med dette nummer.

Redaktørens side. Tak for jeres læserbreve og rigtig god fornøjelse med dette nummer. Redaktørens side Så fik vi da endelig sommer her i august måned, efter at skoleferien sluttede. Det har jo været helt vidunderligt vejr. Jeg håber, I har nydt det, for efteråret banker jo på om ikke så

Læs mere

39. årgang Nr. 6 Juni 2011

39. årgang Nr. 6 Juni 2011 39. årgang Nr. 6 Juni 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så fik jeg endelig vendt snuden mod Lunden og mit sidste blad er undervejs.

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 3 Marts 2014

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 3 Marts 2014 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 3 Marts 2014 Lejerbo skaber rum for liv Redaktørløse Lunden? På det netop overståede afdelingsmøde var der

Læs mere

39. årgang Nr. 8 oktober 2011 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN: RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. Lejerbo skaber rum for liv

39. årgang Nr. 8 oktober 2011 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN: RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. Lejerbo skaber rum for liv 39. årgang Nr. 8 oktober 2011 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN: RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det oktober og dermed også Halloween i

Læs mere

40. årgang Nr. 1 Januar 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. Lejerbo skaber rum for liv

40. årgang Nr. 1 Januar 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. Lejerbo skaber rum for liv 40. årgang Nr. 1 Januar 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Godt Nytår til jer alle. Vi undskylder, at I fik

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 8 Oktober 2014

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 8 Oktober 2014 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 8 Oktober 2014 Lejerbo skaber rum for liv Formandsskifte på vej Som I har kunnet læse i sidste Lundexpressen,

Læs mere

Redaktørens side. Indlæg afleveres på kontoret D. 29, eller sendes på mail til denne adresse: Med venlig hilsen Lilian

Redaktørens side. Indlæg afleveres på kontoret D. 29, eller sendes på mail til denne adresse: Med venlig hilsen Lilian 1 2 Redaktørens side Vinteren er over os, og mange af os har desværre været syge, men nu går det mod lysere tider og foråret kommer jo snart, selvom frosten endnu engang har bidt sig lidt fast og det er

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 6 Juni 2014

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 6 Juni 2014 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 6 Juni 2014 Lejerbo skaber rum for liv Så er det sommer Foråret og sommeren er lige mig. Solskin, blomstrende

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 5 Maj 2013

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 5 Maj 2013 1 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 5 Maj 2013 BilledBilled: Jørgen Jensen Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Så kom der lidt varme og med

Læs mere

39. årgang Nr. 4 April 2011

39. årgang Nr. 4 April 2011 39. årgang Nr. 4 April 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Sidste nyt fra Lundeborg: Her er stille! Skulle nogle have brug for en

Læs mere

38. årgang Nr. 10 december 2010

38. årgang Nr. 10 december 2010 38. årgang Nr. 10 december 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så kom vi til sidste nummer i dette år. Et nyt og spændende år står

Læs mere

39. årgang Nr. 5 Maj 2011

39. årgang Nr. 5 Maj 2011 39. årgang Nr. 5 Maj 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Hjemme igen, men savner stilheden i Lundeborg. Her er mørkt og meget larm,

Læs mere

39. årgang Nr. 7 September 2011

39. årgang Nr. 7 September 2011 39. årgang Nr. 7 September 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Dette er første blad i mange år, hvor Conni ikke er redaktør. Vi savner

Læs mere

39. årgang Nr. 2 Februar 2011

39. årgang Nr. 2 Februar 2011 39. årgang Nr. 2 Februar 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Først må jeg hellere undskylde, at jeg ikke havde skiftet årstal på forsiden

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 43. årgang Nr. 8 oktober 2015

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 43. årgang Nr. 8 oktober 2015 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 43. årgang Nr. 8 oktober 2015 Lejerbo skaber rum for liv Efteråret er Så småt i gang men det viser sig heldigvis fra sin smukkeste

Læs mere

Redaktørens side. Og så vil vi sige tak for jeres læserbreve og rigtig god fornøjelse med dette nummer.

Redaktørens side. Og så vil vi sige tak for jeres læserbreve og rigtig god fornøjelse med dette nummer. Redaktørens side Lundexpressen har 40 års jubilæum her i november og det vil vi fejre med et helt speciel udgave af Lundexpressen. Tømmermændene havde også 40 års jubilæum her forleden og vores borgmester

Læs mere

Redaktørens side. Det kan jo godt blive lidt vanskeligt, for nu kommer frosten og sneen. Men vi håber det bedste.

Redaktørens side. Det kan jo godt blive lidt vanskeligt, for nu kommer frosten og sneen. Men vi håber det bedste. 1 2 Redaktørens side Så nåede vi årets sidste måned og også årets sidste blad. Om knap en måned bliver dagene langsomt længere og inden vi får set os om, ja, så er det sommer igen. Nu er vores renovering

Læs mere

38. årgang Nr. 2 Februar 2010

38. årgang Nr. 2 Februar 2010 38. årgang Nr. 2 Februar 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Endnu en kold måned, som bare skal overstås. Der bliver holdt tøndeslagning

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 6 Juni 2013

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 6 Juni 2013 1 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 6 Juni 2013 BilledBilled: Jørgen Jensen Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Vi nærmer os sommerferien

Læs mere

38. årgang Nr. 8 oktober 2010

38. årgang Nr. 8 oktober 2010 38. årgang Nr. 8 oktober 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det oktober og dermed også Halloween den 31. HUSK, at lave græskarlygter,

Læs mere

35. årgang Nr. 7 September 2007

35. årgang Nr. 7 September 2007 35. årgang Nr. 7 September 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Velkommen tilbage fra ferie. Ja, det var så den sommer. Eller var det

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 44. årgang Nr. 1 januar 2016

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 44. årgang Nr. 1 januar 2016 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 44. årgang Nr. 1 januar 2016 Lejerbo skaber rum for liv 2016 Velkommen til det nye år Jeg håber alle kom godt ind i det. 2015

Læs mere

37. årgang Nr. 5 Maj 2009

37. årgang Nr. 5 Maj 2009 37. årgang Nr. 5 Maj 2009 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det endelig forår, eller? Vinden er jo stadig kold... Så kan I godt

Læs mere

40. årgang Nr. 3 Marts 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 3 Marts 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 3 Marts 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv u ser det ud til at blive forår. Hvor er det dejligt, at vinteren ikke har

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 3 Marts 2013

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 3 Marts 2013 1 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 3 Marts 2013 Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Så blev det marts og Lundexpressen fik ny redaktør. Jeg

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

39. årgang Nr. 3 Marts 2011

39. årgang Nr. 3 Marts 2011 39. årgang Nr. 3 Marts 2011 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det min tur til at flytte i Lundeborg. Om 8 dage flytter vi, så

Læs mere

34. årgang Nr. 5 Maj 2006

34. årgang Nr. 5 Maj 2006 34. årgang Nr. 5 Maj 2006 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Ja, så er sommeren på vej. Vejrudsigten lover godt vejr, de kommende dage.

Læs mere

38. årgang Nr. 7 september 2010

38. årgang Nr. 7 september 2010 38. årgang Nr. 7 september 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev jeg endelig færdig med bladet. Beklager meget, at der har været

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

37. årgang Nr. 10 December 2009

37. årgang Nr. 10 December 2009 37. årgang Nr. 10 December 2009 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Føj hvor blev det koldt! Nu varer det heldigvis ikke så længe, før

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

36. årgang Nr. 8 oktober 2008

36. årgang Nr. 8 oktober 2008 36. årgang Nr. 8 oktober 2008 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det allerede efterår og ferietid igen. Vi håber på godt vejr.

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

34. årgang Nr. 1 Januar 2006

34. årgang Nr. 1 Januar 2006 34. årgang Nr. 1 Januar 2006 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Det var så det.. Det gamle år er væk og et nyt er begyndt. Jeg synes,

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

33. årgang Nr. 9 November 2005

33. årgang Nr. 9 November 2005 33. årgang Nr. 9 November 2005 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Denne gang, (tror jeg nok), at jeg har fået rettet diverse datoer og

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

37. årgang Nr. 8 oktober 2009

37. årgang Nr. 8 oktober 2009 37. årgang Nr. 8 oktober 2009 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det efterår og med det kom også efterårsferien, det våde blæsende

Læs mere

35. årgang Nr. 5 Maj 2007

35. årgang Nr. 5 Maj 2007 35. årgang Nr. 5 Maj 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så er vi nået halvvejs i årets blade. Velkommen til blad nr. 5. Her er lidt

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 9 November 2013

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 9 November 2013 1 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 9 November 2013 Foto: Miss B Foto Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Lundexpressen nåede aldrig at blive

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S Side 1/5 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 47 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 4 April 2014

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 4 April 2014 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 4 April 2014 Lejerbo skaber rum for liv Det kribler og krabler Hvilken fantastisk marts måned! Sidste år var

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

37. årgang Nr. 9 november 2009

37. årgang Nr. 9 november 2009 37. årgang Nr. 9 november 2009 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Den første sne er faldet og det bli r koldere og koldere. Så er det

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00 Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00 Deltagere: Tommy Rex Mortensen, Birthe Ketterle, Lilian Andersen, Søren Jensen, Verner Pedersen, Jørn Gramm, Brian Børgesen og Mogens

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf.

Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf. Afdelingsmødereferat Dato: 24. marts 2015 76 husstande repræsenteret. Valg af dirigent Ole Davidsen valgt. Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf. Referent:

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/5 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

36. årgang Nr. 9 november 2008

36. årgang Nr. 9 november 2008 36. årgang Nr. 9 november 2008 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Vi har fået ny medarbejder i Redaktionen. Det er Jeanette Due, som skal

Læs mere

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent.

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent. Dagsorden: 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens årsberegning v. Formanden 4. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 2014 v. administrator Spar Nord

Læs mere

35. årgang Nr. 2 Februar 2007

35. årgang Nr. 2 Februar 2007 35. årgang Nr. 2 Februar 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så er årets første måned gået og vi er kommet lidt nærmere sommeren og

Læs mere