Tårnby Kommune. Elisabeth Jessen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tårnby Kommune. Elisabeth Jessen"

Transkript

1 Holbergsgade 6 DK-1057 København K T F M sum@sum.dk W sum.dk Tårnby Kommune Elisabeth Jessen omsorg@taarnby.dk Dato: 6. april 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags nr.: Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds- og Ældreministeriet pulje til klippekort til plejehjemsbeboere Sundheds- og Ældreministeriet modtog den 27. februar 2017 ansøgning fra Tårnby Kommune om støtte til klippekort til plejehjemsbeboere. Sundheds- og Ældreministeriet skal meddele, at kommunen er bevilliget støtte. Der er bevilget samlet kr. til anvendelse i 2017 og De nærmere forudsætninger, retningslinjer, betingelser mm. fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse. Tilskuddet er højere end det ansøgte beløb, da ikke alle kommuner valgte at ansøge puljen. De overskydende midler er således fordelt mellem ansøgerkommunerne, jf. muligheden herfor i opslagets pkt. 4. Tårnby Kommune har således for hvert af de to år fået forhøjet sit tilskud med kr., således at det samlede tilskud er forhøjet med kr. Af samme årsag bedes Tårnby Kommune også fremsende et opdateret budget, som svarer til det øgede tilsagnsbeløb, jf. betingelserne til det fremsendte tilsagn på de følgende sider. Det opdaterede budget skal godkendes af ministeriet. Vedlagte tilsagn Vedlagte tilsagn er på kr. Under forudsætning af bevillingsoptagelse på finansloven for 2018 vil der blive ydet yderligere tilskud i 2018, således at der samlet kan anvendes kr. i perioden 2017 og 2018, som angivet ovenfor. Vedlagt er: Sundheds- og Ældreministeriets tilsagnsskrivelse, der indeholder oplysninger om det bevilgede tilskuds størrelse og hvilke aktiviteter tilskuddet må anvendes til samt Sundheds- og Ældreministeriets tilskudsbetingelser. Sundheds- og Ældreministeriets regnskabsinstruks gældende for projekttilskud over kr. Sundheds- og Ældreministeriets revisionsinstruks gældende for projekttilskud over kr.

2 Skrivelse vedrørende tilskudsmodtager og tilskudsmodtagers revisor/institutionens regnskabsansvarliges accept af Sundhedsog Ældreministeriets tilskudsbetingelser. Såfremt Sundheds- og Ældreministeriet ikke har modtaget skrivelsen i underskrevet stand inden 4 uger fra dags dato, bortfalder tilskuddet uden yderligere varsel. Faglige spørgsmål kan rettes til Søren Svane Kristensen på mail ssk@sum.dk eller tlf Økonomiske og/eller administrative spørgsmål kan rettes til Mathias Vinzent-Kerkov på mail mvk@sum.dk eller tlf Med venlig hilsen Mathias Vinzent-Kerkov

3 Holbergsgade 6 DK-1057 København K T F M sum@sum.dk W sum.dk Tårnby Kommune Elisabeth Jessen omsorg@taarnby.dk Dato: 6. april 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags nr.: Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds- og Ældreministeriet pulje til klippekort til plejehjemsbeboere I anledning af ansøgning om tilskud til støtte til klippekort til plejehjemsbeboere skal Sundheds- og Ældreministeriet meddele, at der er bevilget et tilskud på kr. til anvendelse inden 31. december /. Retningslinier for anvendelse af bevillingen og aflæggelse af regnskab fremgår af vedlagte regnskabsinstruks for projekttilskud over kr. Endvidere gælder følgende betingelser for tilsagnet: Klippekortet skal anvendes til aktiviteter, der ligger ud over den eksisterende plejeindsats. Kommunerne skal sikre, at alle plejehjemsbeboere i kommunen, også beboere i friplejeboliger, får tilbud om og kan benytte tilbuddet. Det gælder også de svageste beboere, fx beboere med demens. Kommunen skal tilrettelægge en oplysnings- og informationsindsats for at skabe opmærksomhed om klippekortsordningen. Hvis plejehjemsbeboere takker nej til tilbuddet om ekstra hjælp, kan den tid, borgeren er blevet tilbudt, anvendes til ekstra hjælp til de andre plejehjemsbeboere. Det er muligt at søge om overførsel af uforbrugte midler til kommende år. Midler, der ikke kan anvendes til klippekortmodellen, skal tilbagebetales. Midlerne er målrettet beboere i almene plejeboliger fortrinsvis for ældre, plejehjem efter servicelovens 192 fortrinsvis for ældre og friplejeboliger fortrinsvis for ældre. Det skal bemærkes, at det er plejehjembeboernes opholdskommune, der finansierer klippekortet til plejehjemsbeboerne. Opholdskommunen skal således sikre sig, at alle plejehjemsbeboere i kommunen, også beboere i friplejeboliger, får tilbuddet.

4 Særlige til betingelser til Tårnby Kommune: Ansøger bedes fremsende et opdateret budget, som svarer til det øgede tilsagnsbeløb, jf. den indledende skrivelse. Det opdaterede budget skal godkendes af ministeriet. Det aftalemæssige grundlag for ydelse af tilskud Tilsagn om tilskud ydes på grundlag af ansøgning af 27. februar 2017, herunder tidsplan og budget. Herudover indgår nærværende tilsagnsskrivelse samt vedlagt skrivelse i udfyldt stand i det aftalemæssige grundlag for Sundheds- og Ældreministeriets tilskud. Projektansvarlig og projektets gennemførelse 1. Tilskudsmodtager er ansvarlig for gennemførelse af projektet inden for de i projektbeskrivelsen anførte faglige, økonomiske og tidsmæssige rammer samt de eventuelle aftaler om ændringer af projektbeskrivelsen, der indgås skriftligt med Sundheds- og Ældreministeriet under projektets gennemførelse. Tilskudsmodtager er ansvarlig for eventuelle andre deltageres udførelse af projektet eller dele heraf, herunder for tilvejebringelse af fornødent kontraktgrundlag. 2. Forsinkes projektet, eller ændres forudsætningerne for projektets gennemførelse væsentligt i forhold til projektbeskrivelsen med aftalte ændringer, skal Sundhedsog Ældreministeriet straks underrettes herom. Tilskudsmodtager skal fremkomme med et forslag til løsning af de opståede problemer med henblik på styrelsens skriftlige accept af den pågældende løsning. 3. Sundheds- og Ældreministeriet skal under og efter projektets gennemførelse gives adgang til besigtigelse eller anden kontrol med og indsigt i det støttede projekts forløb. 4. Den 1. april 2017 er det tidligste tidspunkt, fra hvilket der kan afholdes udgifter, som kan dækkes af tilskuddet med de heri angivne betingelser. Budget 5. Tilskud ydes alene til udgifter i overensstemmelse med budgettet og de i aftalegrundlaget angivne projektforudsætninger. Tilskudsmodtager kan uden forudgående accept omdisponere mellem de enkelte tilskudsberettigede budgetposter med et beløb, der ikke overstiger 10% af den enkelte budgetpost. Omdisponeringer mellem de enkelte tilskudsberettigede budgetposter som overstiger 10% af den enkelte budgetpost, kan kun finde sted efter Sundhedsog Ældreministeriets skriftlige accept af de enkelte omdisponeringer.

5 6. Overskridelser i forhold til det samlede budget, fx på grund af pris- og lønstigninger eller merforbrug i arbejdstid, vil ikke blive dækket. 7. Ændres budgettet væsentligt, skal der udarbejdes et nyt budget i overensstemmelse med de aftalte ændringer. Budgettet skal godkendes af Sundheds- og Ældreministeriet. Accept af tilsagnsbetingelserne 8. Tilskudsmodtager skal returnere vedlagte skrivelse i underskrevet stand til Sundheds- og Ældreministeriet. Med denne skrivelse accepterer tilskudsmodtager og tilskudsmodtagers revisor/institutionens/instituttets regnskabsansvarlige Sundheds- og Ældreministeriets tilskudsbetingelser og regnskabsinstruks. 9. Såfremt Sundheds- og Ældreministeriet ikke har modtaget skrivelsen i underskrevet stand inden 4 uger fra dags dato, bortfalder tilsagnet om tilskud uden yderligere varsel. Udbetaling af tilskud 10. Det bevilgede tilskud vil blive anvist fra Sundheds- og Ældreministeriet efter skriftlig anmodning fra bevillingshaveren. I brevet skal det oplyses, til hvilket pengeinstitut (registreringsnummer, kontonummer og adresse) eller giro beløbet ønskes anvist til. Til brug for Sundheds- og Ældreministeriets indberetningspligt til SKAT af offentlige tilskud skal der oplyses CPR-nummer, CVR-nummer eller SE-nummer. Såfremt tilskudsmodtager ikke har CPR-nummer, CVR-nummer eller SE-nummer skal der afgives identifikationsoplysning på den person, der er berettiget til at handle på tilskudsmodtagerens vegne. 11. Såfremt bevillingen tildeles i to eller flere rater, udbetales senere rater ligeledes efter skriftlig anmodning. Udbetaling sker under forudsætning af, at tilsagnsbetingelserne og regnskabsinstruks overholdes. 12. Tilskuddet udbetales for 2017 i to rater. Udbetalingerne mærkes teksten klippekort Dog udbetales ikke midler før acceptskrivelse og evt. betingelser til sagnet er imødekommet. 13. Såfremt tilskudsbeløbet er momspligtigt for tilskudsmodtageren, skal der gøres opmærksom på dette. Regelsæt: Tilskuddet er momspligtig for tilskudsmodtager, når det må anses for hel eller delvis betaling for en momspligtig leverance foretaget af tilskudsmodtager. Tilskuddet udgør en betaling, når det er direkte forbundet med prisen på en leverance. Herudover skal leverancen være omfattet af momspligten efter momslovens regler.

6 Regnskab og revision 14. Ved projektets afslutning fremsendes et regnskab, der er direkte sammenligneligt med budgettet, til Sundheds- og Ældreministeriet. Regnskabet skal indsendes senest 3 måneder efter, at tilskuddet er opbrugt, og senest den 1. april Retningslinier for anvendelse af bevillingen og aflæggelse af regnskab fremgår af Sundheds- og Ældreministeriets regnskabsinstruks for projektilskud over kr. og revisionsinstruks for projekttilskud. Opmærksomheden henledes på, at det er et krav at regnskabet påtegnes af en revisor. I påtegningen skal det bekræftes, at regnskabet er aflagt i overensstemmelse med nærværende tilskudsbetingelser samt Sundheds- og Ældreministeriets regnskabsinstruks for projekttilskud over kr. Såfremt bevillingshavers institution er underlagt Rigsrevisionens eller den kommunale revisions kontrol, er det tilstrækkeligt, at den pågældende institution påfører regnskabet følgende bemærkning: På given foranledning bekræftes, at ovenstående regnskab udgør en integreret del af Tårnby Kommunes regnskabssystem, der er underlagt Rigsrevisionens / Den kommunale revisions kontrol. Originale bilag opbevares af Tårnby Kommune. Regnskabet underskrives af den pågældende institutions/instituts regnskabsansvarlige og af tilskudsmodtager. Opmærksomheden henledes på, at ved aflønning må satserne ikke overskride den overenskomstmæssige aflønning i staten eller kommunerne for tilsvarende arbejde. Ved kørsel skal statens laveste takst benyttes. Afrapportering 15. Ved projektets afslutning fremsendes en rapport. Rapporten skal fremsendes elektronisk senest 3 måneder efter, at tilskuddet er opbrugt og senest den 1. april Rapporten skal bl.a. indeholde en beskrivelse og vurdering af: Oplysninger om hvor stor en del af plejehjemsbeboerne, der anvendte ordningen Projektets gennemførelse og resultater i relation til projektbeskrivelsen og eventuelle senere godkendte ændringer Eventuelle afvigelser mellem projektets forventede resultater og faktiske resultater Anvendelse af projekterfaringer og resultater der er opnået i forbindelse med projektets gennemførelse 17. Herudover skal der indsendes en foreløbig status på projektet pr. 1. november 2017 med frist for indsendelse til Sundheds- og Ældreministeriet den 15. november Afrapporteringen skal følge punkterne i ansøgningsskemaet

7 samt særligt oplyse, hvor stor en del af plejehjemsbeboerne, der har anvendt ordningen. 18. Det er et krav, at det af rapporten og anden afrapportering fra projektet fremgår, at der er ydet tilskud fra Sundheds- og Ældreministeriet. Bortfald af tilsagnet 19. Såfremt projektet opgives eller ikke gennemføres i overensstemmelse med projektbeskrivelsen med aftalte ændringer, eller tilskudsmodtager i øvrigt ikke overholder Sundheds- og Ældreministeriets tilskudsbetingelser, kan Sundhedsog Ældreministeriet foretage reduktion i tilskuddet eller kræve hel eller delvis tilbagebetaling af allerede udbetalte tilskudsmidler. 20. Såfremt projektet ikke er påbegyndt inden 6 måneder efter tilsagnet eller tilskuddet ikke er fuldt opbrugt inden den 31. december 2017, kan Sundhedsog Ældreministeriet foretage reduktion i tilskuddet eller kræve hel eller delvis tilbagebetaling af allerede udbetalte tilskudsmidler, der ikke er brugt, inklusive påløbne renter til Sundheds- og Ældreministeriet. Det er dog muligt at søge om overførsel af uforbrugte midler til kommende år. 21. Tilskuddet er givet under forudsætning af, at der ikke er opnået eller senere opnås tilskud til de budgetposter, som dette tilsagn dækker. I givet fald skal dette meddeles Sundheds- og Ældreministeriet, som kan foretage reduktion i tilskuddet eller kræve hel eller delvis tilbagebetaling af allerede udbetalte tilskudsmidler. Henvendelse til Sundheds- og Ældreministeriet 22. Henvendelse til Sundheds- og Ældreministeriet kan ske til Søren Svane Kristensen på mail ssk@sum.dk eller tlf (faglige spørgsmål) eller Mathias Vinzent-Kerkov på mail mvk@sum.dk eller tlf (økonomiske og/eller administrative spørgsmål). Med venlig hilsen Mathias Vinzent-Kerkov

8 Regnskabsinstruks - projekttilskud over kr. Anvendelse af bevillingen Bevillingsbeløbet er fastsat på grundlag af ansøgningens projektbudget til hel eller delvis dækning af udgifterne. Formålet med projektet må ikke ændres og bevillingsbeløbet må ikke anvendes på en måde, der afviger fra budgettet, med mindre der er indhentet forudgående godkendelse hos tilskudsgiveren. Udbetaling - anbringelse renter Det bevilgede beløb udbetales af tilskudsgiveren efter skriftlig anmodning fra tilskudsmodtageren. Udbetaling kan ske til den projekt- eller regnskabsansvarlige eller dennes bankforbindelse. I den skriftlige anmodning skal det oplyses, til hvilket pengeinstitut (registreringsnummer, kontonummer og adresse) beløbet ønskes anvist til. Omfatter bevillingen to eller flere rater, udbetales senere rater ligeledes efter skriftlig anmodning. Anviste beløb, der ikke straks anvendes, skal henstå på en særskilt konto i pengeinstitut eller henstå i mellemregning med den regnskabsansvarlige institution/organisation med angivelse af, at indestående midler er reserveret til anvendelse til det konkrete projekt. Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevilling er givet, og inden for bevillingens rammer. Aflæggelse af regnskab Der skal til Sundheds- og Ældreministeriet indsendes et projektregnskab. I det indsendte regnskab skal bevillingen fra tilskudsgiveren udtrykkeligt anføres som særskilt indtægtspost. Regnskabet skal specificere de udgifter, der er afholdt af bevillingen, ligesom det skal fremgå, at bevillingen er anvendt i bevillingsåret. Ovennævnte krav kan opfyldes ved i note til et større regnskab at specificere de udgifter, der er afholdt af bevillingen. Der anvendes samme opdeling i udgiftsposter, som blev anvendt i den ansøgning, der ligger til grund for bevillingen. Projektregnskabet indsendes med tilskudsmodtagerens (projektansvarlig) underskrift for hver enkelt bevilling (journalnummer), selv om der måtte være givet flere bevillinger til samme formål. Projektregnskabet skal være påtegnet af revisor om regnskabets rigtighed og omfanget af den foretagne revision. Påtegningen skal indeholde de eventuelle bemærkninger (jvf. Revisionsinstruksen), som revisionen har givet anledning til. I påtegningen skal bekræftes, at bevillingen er anvendt til de formål, hvortil bevillingen er givet. Hvor tilskudsmodtagers almindelige revision er Kommunernes Revision eller Rigsrevisionen kan denne revision revidere regnskabet.

9 Specielt vedr. bevillinger til lønninger, honorarer mv. Det påhviler tilskudsmodtageren, at sørge for indbetaling af pensionsbidrag, kildeskat, feriepenge, arbejdsmarkedsbidrag, ATP-bidrag og lignende, hvor dette er hjemlet. Lønudgifter og honorarer kan ikke reguleres efter det tidspunkt, hvor tildeling af tilskud har fundet sted. Der ydes ikke dækning til løn under sygdom eller sygedagpenge, ligesom medarbejdere i et projekt ikke vil få kompenseret indtægtstab i forbindelse med orlov (barsel), idet det forudsættes at tilskudsmodtageren afholder udgifterne hertil. Ved aflønning må satserne ikke overskride den overenskomstmæssige aflønning i staten eller kommunerne for tilsvarende arbejde. Højere vederlag, herunder tillæg for overarbejde, accepteres kun, hvor det undtagelsesvis er hjemlet ved bevillingen. Bortfald af bevillingen I tilfælde af at et projekt ikke er påbegyndt inden 6 måneder efter tilsagnet, eller en bevilling ikke er fuldt opbrugt inden udgangen af det kalenderår, der følger efter det år, tilsagnet blev givet, bortfalder bevillingen, henholdsvis restbevillingen, og tilskudsmodtageren skal tilbagebetale anviste beløb, der ikke er brugt, inklusive påløbne renter til tilskudsgiveren. Tilsvarende skal beløbet tilbagebetales, såfremt der ikke aflægges et fyldestgørende og revideret regnskab samt hvis formålet med projektet ikke er opfyldt.

10 Revisionsinstruks for revision af projekttilskud. Revisionsinstruks for revision af regnskaber for projekttilskud over kr. Nærværende instruks er udstedt med hjemmel i tekstanmærkning 101 på finansloven for Revisionen udføres af en statsautoriseret eller registreret revisor, af Kommunernes Revision, Revisionsdirektoratet for Københavns kommune eller af andre kommunale revisionsorganer. Stk.2. I tilfælde af revisorskift i projektperioden skal den tiltrædende revisor rette henvendelse til den fratrædende revisor, der har pligt til at oplyse grundene til fratræden. 2. Revisionen foretages i overensstemmelse med god offentlig revisionsskik, således som dette begreb er fastlagt i 3 i lov om revisionen af statens regnskaber m.m. (Lovbekendtgørelse nr. 3 af 7. januar 1997, med de ændringer, der følger af 1 i lov nr. 590 af 13. juni 2006 og lov nr af 21. december 2011.) og nærmere præciseret i stk. 2 og 3-7. Stk. 2. Ved revisionen efterprøves, om regnskabet er rigtigt, og om de dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlige praksis. Der foretages endvidere en vurdering af, hvorvidt der er taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler, der er omfattet af projektregnskabet (forvaltningsrevision). 3. Revisionens omfang afhænger af tilskudsmodtagers administrative struktur og forretningsgange, herunder den interne kontrol og andre forhold af betydning fra regnskabsaflæggelsen. Desuden har tilskuddets (tilsagnets) størrelse / væsentlighed betydning for revisionens omfang. 4. Ved revisionen skal revisor efterprøve: 1. Om projektregnskabet er rigtigt, dvs. uden væsentlige fejl og mangler 2. Om tilskudsbetingelserne er opfyldt, herunder bestemmelserne i ministeriets administrations- og regnskabsinstruks 3. Om tilskuddet er anvendt til formålet 4. Om tilskudsmodtager har udvist sparsommelighed 5. Om de oplysninger, som tilskudsmodtager har meddelt Sundheds- og Ældreministeriet om opfyldelse af resultatkravene er dokumenterede 6. Om tilskudsmodtagers ledelse har udarbejdet de produktivitets- og effektivitetsanalyser/virksomhedsregnskab, som Sundheds- og Ældreministeriet har foreskrevet, samt at de data, der ligger til grund herfor, er pålidelige. Stk.2. Revisionen udføres ved stikprøvevise undersøgelser.

11 5. Tilskudsmodtager skal give revisor de oplysninger, som må anses af betydning for bedømmelsen af projektregnskabet samt for revisors vurdering af forvaltningen, herunder mål og opnåede resultater. Tilskudsmodtager skal give revisor adgang til at foretage de undersøgelser denne finder nødvendige, og skal sørge for, at revisor får de oplysninger og den bistand, som revisor anser for nødvendig for udførelsen af sit hverv. 6. Bliver revisor opmærksom på lovovertrædelser eller tilsidesættelser af forskrifter af væsentlig betydning i forbindelse med midlernes forvaltning, påhviler det revisor straks at give tilskudsmodtager meddelelse derom, samt påse, at tilskudsmodtager inden 3 uger giver Sundheds- og Ældreministeriet meddelelse herom. I modsat fald er det revisors pligt at orientere Sundheds- og Ældreministeriet. Revisors bemærkninger indsendes sammen med meddelelsen. Stk. 2. Det samme gælder, hvis revisor under sin revision eller på anden måde bliver opmærksom på, at fortsættelse af projektet er usikker af økonomiske eller andre grunde. 7. Det reviderede projektregnskab forsynes med en revisionspåtegning i overensstemmelse med gældende standarder, hvoraf det skal fremgå, at regnskabet er revideret i overensstemmelse med reglerne i denne instruks. Forbehold skal fremgå af påtegningen. Stk.2. Revisor skal afgive en revisionsberetning med revisors vurdering og konklusion vedrørende den udførte revision jf. 4. Beretningen skal afgives i tilslutning til påtegning eller i en revisionsprotokol. Stk. 3. Genpart af revisionsberetningen indsendes af tilskudsmodtager til Sundhedsog Ældreministeriet med det påtegnede projektregnskab. 8. Nærværende instruks træder i kraft i forbindelse med 1. rates udbetaling.

12 Sundheds- og Ældreministeriet Holbergsgade København K Tilskudssagen: Støtte til klippekort til plejehjemsbeboere Tårnby Kommune - j.nr Accept af tilskudsbetingelser Tilskudsmodtager og tilskudsmodtagers revisor / institutionens regnskabsansvarlige accepterer med sin underskrift Sundheds- og Ældreministeriets tilskudsbetingelser af 6. april 2017 samt Sundheds- og Ældreministeriets regnskab- og revisionsinstruks for projekttilskud over kr. Den 1. april 2017 er det tidligste tidspunkt, fra hvilket der kan afholdes udgifter, som kan dækkes af tilskuddet med de heri angivne betingelser. Skrivelsen returneres i udfyldt stand til Sundheds- og Ældreministeriet. Såfremt Sundheds- og Ældreministeriet ikke har modtaget denne skrivelse i underskrevet stand inden 4 uger fra dags dato, bortfalder tilsagnet om tilskud uden yderligere varsel. Tilskudsmodtagers SE nr.: CVR nr.: (udbetalte tilskud indberettes til SKAT på det anførte virksomhedsnummer) Tilskudsmodtagers pengeinstitut / giro: (registrerings nr., konto nr. og adresse) Tilskudsmodtagers (til brug ifm. korrespondance under tilskudssagen) Dato: Tilskudsmodtager Revisor / Institutionens regnskabsansvarlige Med venlig hilsen Tårnby Kommune

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede.

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Att. Søren Kristensen, ssbsc@herning.dk Dato: 7. maj 2018 Sagsbeh.: DEPKDA

Læs mere

Københavns Kommune. Lene Vad Jensen,

Københavns Kommune. Lene Vad Jensen, Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Københavns Kommune Lene Vad Jensen, g52h@suf.kk.dk Dato: 4. juli 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags nr.: 1704874 Vedrørende

Læs mere

Region Syddanmark Sundhedsområdet Planlægning og Udvikling Damhaven Vejle Att. Morten Hestbech

Region Syddanmark Sundhedsområdet Planlægning og Udvikling Damhaven Vejle Att. Morten Hestbech Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Dato: 27. maj 2013 Sagsbeh.: DEPKDA Sags nr.: 1211987 Region Syddanmark Sundhedsområdet Planlægning og Udvikling

Læs mere

Fanø Kommune. Med venlig hilsen. Lone Vicki Petersen. Holbergsgade 6 DK-1057 København K. T F M W sum.

Fanø Kommune. Med venlig hilsen. Lone Vicki Petersen. Holbergsgade 6 DK-1057 København K. T F M W sum. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Dato: 4. november 2016 Sagsbeh.: lvp Sags nr.: 1608040 Fanø Kommune Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds-

Læs mere

Egedal Kommune. Med venlig hilsen. Lone Vicki Petersen. Holbergsgade 6 DK-1057 København K. T F M W sum.

Egedal Kommune. Med venlig hilsen. Lone Vicki Petersen. Holbergsgade 6 DK-1057 København K. T F M W sum. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Dato: 4. november 2016 Sagsbeh.: lvp Sags nr.: 1608002 Egedal Kommune Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds-

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden 49 2100 København Ø Dato: 18. september 2014 Enhed: Primær

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Bente Sørensen,

Frederiksberg Kommune. Bente Sørensen, Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Frederiksberg Kommune Bente Sørensen, beso01@frederiksberg.dk Dato: 31. maj 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags nr.: 1704151

Læs mere

Region Syddanmark Sundhedsområdet, Sundhedssamarbejde og Kvalitet Damhaven Vejle Att. Christine Lund Momme

Region Syddanmark Sundhedsområdet, Sundhedssamarbejde og Kvalitet Damhaven Vejle Att. Christine Lund Momme Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Region Syddanmark Sundhedsområdet, Sundhedssamarbejde og Kvalitet Damhaven 12 7100 Vejle Att. Christine Lund Momme

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune Att. Brian Klausen. Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds- og Ældreministeriet

Ringkøbing-Skjern Kommune Att. Brian Klausen.   Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds- og Ældreministeriet Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Ringkøbing-Skjern Kommune Att. Brian Klausen E-mail: brian.clausen@rksk.dk Dato: 24. januar 2017 Sagsbeh.: DEPPSB

Læs mere

Solrød Kommune. Sheila Ettrup Vind,

Solrød Kommune. Sheila Ettrup Vind, Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Solrød Kommune Sheila Ettrup Vind, sev@solrod.dk Dato: 31. maj 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags nr.: 1704178 Vedrørende

Læs mere

Vedrørende ansøgning om støtte fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse

Vedrørende ansøgning om støtte fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Region Midtjylland Afdeling for sundhedsplanlægning, Aktivitets og investeringsplanlægning Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Sundhedsstyrelsen kan meddele, at projektet er bevilliget støtte. De nærmere forudsætninger og støttebeløb fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse.

Sundhedsstyrelsen kan meddele, at projektet er bevilliget støtte. De nærmere forudsætninger og støttebeløb fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse. Bornholms Regionskommune Ullasvej 17 3700 Rønne Att. Lulu-Ann Jacobsen Michael Hansen Bager Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsen vil gerne takke for ansøgningen om støtte

Læs mere

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede.

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Att. Lotte Ernst E-mail: loer@ringsted.dk 3. juli 2018 Sagsnr. 7-2812-15/1 Reference: pehe@sst.dk Tlf. nr.: 7226 9551 E-mail: sst@sst.dk Vedrørende ansøgning

Læs mere

Solrød Kommune Solrød Center Solrød. Att. Bibi Asklund

Solrød Kommune Solrød Center Solrød. Att. Bibi Asklund Solrød Kommune Solrød Center 3 2680 Solrød Att. Bibi Asklund E-mail: ba@solrod.dk Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsens pulje til Flere og mere meningsfulde dag- og aflastningstilbud samt

Læs mere

Vær opmærksom på at der årligt skal indsendes en statusrapport for projektet.

Vær opmærksom på at der årligt skal indsendes en statusrapport for projektet. Vesthimmerlands Kommune Vestre Boulevard 7 9600 Aars Att. Anne Mejdahl Damborg E-mail: amf@vesthimmerland.dk 20. december 2018 Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsens pulje: Indsatser til

Læs mere

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen.

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg Dronning Dagmars Vej Ølstykke Att. Annette Reinhardt

Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg Dronning Dagmars Vej Ølstykke Att. Annette Reinhardt Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Att. Annette Reinhardt annette.reinhardt@egekom.dk 19. september 2017 Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen

Læs mere

Aalborg Kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen Storemosevej Vodskov Att. Rikke H. Simonsen

Aalborg Kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen Storemosevej Vodskov Att. Rikke H. Simonsen Aalborg Kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen Storemosevej 19 9310 Vodskov Att. Rikke H. Simonsen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen I anledning af jeres ansøgning om tilskud til projekt

Læs mere

Syddjurs Kommune. Lundbergsvej Ebeltoft Att. Marie Kolind Laustrup og Ingelise Juhl. Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen

Syddjurs Kommune. Lundbergsvej Ebeltoft Att. Marie Kolind Laustrup og Ingelise Juhl. Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Syddjurs Kommune Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft Att. Marie Kolind Laustrup og Ingelise Juhl Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen I anledning af Deres ansøgning om tilskud til projekt under

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Smallegade Frederiksberg Att. Mai Britt Helmsdal Henriques

Frederiksberg Kommune. Smallegade Frederiksberg Att. Mai Britt Helmsdal Henriques Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg Att. Mai Britt Helmsdal Henriques Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen vedlægges følgende: I anledning af Deres ansøgning om tilskud

Læs mere

Sundhedsstyrelsen fremsender hermed vedlagte tilsagn til Familieambulatoriet i Region Syddanmark for 2015.

Sundhedsstyrelsen fremsender hermed vedlagte tilsagn til Familieambulatoriet i Region Syddanmark for 2015. Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Att. Inge Ibsen og Lars Weber Strate (lars.weber.strate@rsyd.dk) Kære Region Syddanmark Sundhedsstyrelsen fremsender hermed vedlagte tilsagn til Familieambulatoriet

Læs mere

Sundhedsstyrelsen kan meddele, at projektet er bevilliget støtte på De nærmere forudsætninger fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse.

Sundhedsstyrelsen kan meddele, at projektet er bevilliget støtte på De nærmere forudsætninger fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse. Region Nordjylland Psykiatrien Region Nordjylland Att. Tine Blach, Mette Alsbjerg Jensen og Tina Gram Larsen, tine.blach@rn.dk; meap@rn.dk 23. november 2018 Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen

Læs mere

Rødovre Kommune. Thilde Kristiansen,

Rødovre Kommune. Thilde Kristiansen, Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Rødovre Kommune Thilde Kristiansen, cn23901@rk.dk Dato: 1. maj 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags nr.: 1703225 Vedrørende

Læs mere

Sundhedsstyrelsen kan meddele, at projektet er bevilliget støtte. De nærmere forudsætninger og støttebeløb fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse.

Sundhedsstyrelsen kan meddele, at projektet er bevilliget støtte. De nærmere forudsætninger og støttebeløb fremgår af vedlagte tilsagnsskrivelse. Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg Att. Dominique Nguyen og Torben Laurén Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsen vil gerne takke for ansøgningen om støtte

Læs mere

Sundhedsstyrelsen vil gerne takke for ansøgningen om støtte til projektet under puljen om Rådgivnings- og aktivitetscentre.

Sundhedsstyrelsen vil gerne takke for ansøgningen om støtte til projektet under puljen om Rådgivnings- og aktivitetscentre. Frederikshavn Kommune Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn Att. Jytte Egetoft Thøgersen E-mail: jyet@frederikshavn.dk Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsen vil gerne takke

Læs mere

Fanø Kommune Vestervejen, Nordby Fanø. Att.: Teamleder Agnete Steffensen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen

Fanø Kommune Vestervejen, Nordby Fanø. Att.: Teamleder Agnete Steffensen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Fanø Kommune Vestervejen, Nordby1 6720 Fanø Att.: Teamleder Agnete Steffensen dl@fanoe.dk Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsens tilsagnsskrivelse, der indeholder oplysninger

Læs mere

Ansøger: Halsnæs Kommune Tilsagn om støtte fra puljen til livskvalitet på plejehjem og i plejeboliger.

Ansøger: Halsnæs Kommune   Tilsagn om støtte fra puljen til livskvalitet på plejehjem og i plejeboliger. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Ansøger: Halsnæs Kommune E-mail: bigm@halsnaes.dk Dato: 13. juli 2016 Enhed: Primær Sundhed, Ældrepolitik og Jura

Læs mere

Region Nordjylland, Psykiatrien Brønderslev Psykiatrisk Sygehus, Klinik Nord Hjørringvej Brønderslev Att. Helle K.

Region Nordjylland, Psykiatrien Brønderslev Psykiatrisk Sygehus, Klinik Nord Hjørringvej Brønderslev Att. Helle K. Region Nordjylland, Psykiatrien Brønderslev Psykiatrisk Sygehus, Klinik Nord Hjørringvej 180 9700 Brønderslev Att. Helle K. Jakobsen Mail: h.jakobsen@rn.dk; ankrh@rn.dk; m.kjoelbye@rn.dk 30. august 2013

Læs mere

Tilsagn om støtte fra puljen til udvikling af bedre rammer om det gode måltid for ældre

Tilsagn om støtte fra puljen til udvikling af bedre rammer om det gode måltid for ældre Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Ansøger: Egedal Kommune E-mail: lina.jacobsen@egekom.dk Tilsagn om støtte fra puljen til udvikling af bedre rammer

Læs mere

Niels Würgler Hansen / Lene Brøndum Jensen

Niels Würgler Hansen / Lene Brøndum Jensen Slotsholmsgade 10-12 DK-1216 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W www.sum.dk Region Sjælland E-mail: regionsjaelland@regionsjaelland.dk Faxe Kommune E-mail: kommunen@faxekommune.dk

Læs mere

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede.

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Att. Jakob Revsbeck, jakre@kolding.dk Dato:

Læs mere

Allerød og Egedal Kommuner. Bjarkesvej Allerød Att. Bent Schultz og Gitte overgaard

Allerød og Egedal Kommuner. Bjarkesvej Allerød Att. Bent Schultz og Gitte overgaard Allerød og Egedal Kommuner Bjarkesvej 2 3450 Allerød Att. Bent Schultz og Gitte overgaard Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra puljen til fremme af lighed i sundhed og sundhedsvæsenet

Læs mere

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013.

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 5. juli 2013 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 02. juli 2014 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Albertslund Kommune. Med venlig hilsen. Lone Vicki Petersen. Holbergsgade 6 DK-1057 København K. T F M W sum.

Albertslund Kommune. Med venlig hilsen. Lone Vicki Petersen. Holbergsgade 6 DK-1057 København K. T F M W sum. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Dato: 5. juli 2016 Sagsbeh.: lvp Sags nr.: 1605413 Albertslund Kommune Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundheds-

Læs mere

Norddjurs Kommune Velfærdsforvaltningen, Socialområdet Torvet 3 8500 Grenaa Att. Bo Lindballe og Hanne Nielsen

Norddjurs Kommune Velfærdsforvaltningen, Socialområdet Torvet 3 8500 Grenaa Att. Bo Lindballe og Hanne Nielsen Norddjurs Kommune Velfærdsforvaltningen, Socialområdet Torvet 3 8500 Grenaa Att. Bo Lindballe og Hanne Nielsen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsens satspulje om fremme af unges mentale

Læs mere

lå? SUNDHEDS" '.ÆLDREMINISTERIET Solrød Kommune Lars Juhl,

lå? SUNDHEDS '.ÆLDREMINISTERIET Solrød Kommune Lars Juhl, lå? SUNDHEDS" '.ÆLDREMINISTERIET Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dl< W sum.dk Solrød Kommune Lars Juhl, ejdlju@domea.dk Dato: 1. maj 2017 Sagsbeh.: DEPMVK Sags

Læs mere

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede.

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Frederiksberg Sundhedscenter Forebyggelsesområdet Stockflethsvej 4 2000 Frederiksberg Att. Addie Just Frederiksen og Birthe Stenbæk Hansen E-mail: Adfr01@frederiksberg.dk og biha@frederiksberg.dk 24. august

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har vurderet ansøgningerne i forhold til formålet med satspuljen og de udmeldte krav i puljeopslaget.

Sundhedsstyrelsen har vurderet ansøgningerne i forhold til formålet med satspuljen og de udmeldte krav i puljeopslaget. Frederiksberg Kommune Frederiksberg Sundhedscenter, Forebyggelsesområdet Stockflethsvej 4 2000 Frederiksberg Att. Irene Harboe Brandt og Addie Just Frederiksen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen

Læs mere

Vedrørende ansøgning om driftstilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013.

Vedrørende ansøgning om driftstilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk LYLE Foreningen for Lymfekræft og Leukæmi Vejdammen 9 2840 Holte Dato: 11. december 2013 Enhed: Sundhedsøkonomi

Læs mere

Kære Viborg Kommune (projektnr )

Kære Viborg Kommune (projektnr ) Slotsholmsgade 10-12 DK-1216 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Viborg kommune Handicap, Psykiatri og Udsatte Innovationscenter Prinsens Alle5 8800 Viborg Att.: Eva Knudsen

Læs mere

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede.

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Region Midtjylland i samarbejde med Norddjurs Kommune Skottenborg 26 8800 Viborg Dato: 3. maj 2019 Sagsbeh.: DEPKDA

Læs mere

Region Nordjylland Niels Bohrs Vej Aalborg Ø. Att. : Chefkonsulent Jacob Bertramsen

Region Nordjylland Niels Bohrs Vej Aalborg Ø. Att. : Chefkonsulent Jacob Bertramsen Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Att. : Chefkonsulent Jacob Bertramsen (jacber@rn.dk) Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen I anledning af jeres ansøgning om tilskud

Læs mere

Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Hold-an vej 7 2750 Ballerup Att. Benedicte Bang Michelsen og Eva Borg

Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Hold-an vej 7 2750 Ballerup Att. Benedicte Bang Michelsen og Eva Borg Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Hold-an vej 7 2750 Ballerup Att. Benedicte Bang Michelsen og Eva Borg Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra satspuljen Sundhedsfremme målrettet

Læs mere

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 28. september 2015 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sagsnr.:

Læs mere

Att. Andreas Jegstrup, Alice Morsbøl, Mads Nielsen, og Lotte Ernst,

Att. Andreas Jegstrup, Alice Morsbøl, Mads Nielsen, og Lotte Ernst, Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Dato: 3. maj 2019 Sagsbeh.: DEPKDA Sags nr.: 1902979 Att. Andreas

Læs mere

På den baggrund indkaldte Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse ved brev af 15. juni 2011 ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. august 2011.

På den baggrund indkaldte Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse ved brev af 15. juni 2011 ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. august 2011. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har modtaget 34 ansøgninger dækkende 60 kommuner. Disse kommuner har tilsammen søgt for et samlet beløb på 71,1 mio. kr.

Sundhedsstyrelsen har modtaget 34 ansøgninger dækkende 60 kommuner. Disse kommuner har tilsammen søgt for et samlet beløb på 71,1 mio. kr. Rebild Kommune Hobrovej 110 9530 Støvring Att. Rune Winther Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen Tak for ansøgningen til at deltage i at styrke den kommunale indsats på alkoholområdet gennem

Læs mere

Som led i finanslovsaftalen for 2012 er der afsat i alt 100 mio. kr. i perioden til styrket indsats for unge med hjerneskade

Som led i finanslovsaftalen for 2012 er der afsat i alt 100 mio. kr. i perioden til styrket indsats for unge med hjerneskade Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket indsats for unge med hjerneskade i perioden 2012-2015. I. Indledning Som led

Læs mere

Revisionsinstruks af august 2014 for revision af projekttilskud

Revisionsinstruks af august 2014 for revision af projekttilskud Revisionsinstruks af august 2014 for revision af projekttilskud Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber for projekttilskud under Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Instruksen

Læs mere

På den baggrund indkaldte Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse ved brev af 15. juni 2011 ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. august 2011.

På den baggrund indkaldte Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse ved brev af 15. juni 2011 ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. august 2011. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

Vedrørende ansøgning om støtte fra puljen til styrkelse af samarbejde mellem regioner, kommuner og almen praksis vedr. subakutte/akutte tilbud

Vedrørende ansøgning om støtte fra puljen til styrkelse af samarbejde mellem regioner, kommuner og almen praksis vedr. subakutte/akutte tilbud Region Syddanmark Sygehus Sønderjylland Kresten Philipsens Vej 15 6200 Aabenraa Att. Ditte Thinggaard kontakt@shs.regionsyddanmark.dk Kopi til: Aabenraa Kommune Att. Jakob Kyndal post@aabenraa.dk 20. december

Læs mere

Udmøntningen af midlerne til regioner og kommuner sker via følgende 2 puljer:

Udmøntningen af midlerne til regioner og kommuner sker via følgende 2 puljer: Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje vedrørende forløbsprogrammer Puljen 2010-2012. I. Indledning Som led i regeringens kvalitetsreform

Læs mere

Solrød Kommune Sundhedsplejen Højagervænget Solrød Att. Marthine Düring Muldbjerg, Dorte Saabye og Stine Lykke Nielsen

Solrød Kommune Sundhedsplejen Højagervænget Solrød Att. Marthine Düring Muldbjerg, Dorte Saabye og Stine Lykke Nielsen Solrød Kommune Sundhedsplejen Højagervænget 35 2680 Solrød Att. Marthine Düring Muldbjerg, Dorte Saabye og Stine Lykke Nielsen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen under satspuljen "Forebyggende

Læs mere

Af de 680 mio. kr. er der afsat 300 mio. kr., som udmøntes som ansøgningspuljer til følgende 3 indsatsområder:

Af de 680 mio. kr. er der afsat 300 mio. kr., som udmøntes som ansøgningspuljer til følgende 3 indsatsområder: Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud til psykiatrien fra Indenrigs- og Sundhedsministeriets psykiatripulje 2007-2010 Pulje 3 - Opsøgende og udgående virksomhed I. Indledning I

Læs mere

Region Midtjylland Skottenborg Viborg

Region Midtjylland Skottenborg Viborg Region Midtjylland Skottenborg 26 8800 Viborg Att. : Specialkonsulent Mette Byrgiel Bach (mette.byrgiel.bach@rm.dk) Strategisk konsulent Jacob Møller Jørgensen (jamoj@aarhus.dk) Vedrørende ansøgning om

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har i alt modtaget fem ansøgninger til et samlet beløb på ca. 70,9 mio. kr. og der er uddelt støtte for ca. 68,7 mio. kr.

Sundhedsstyrelsen har i alt modtaget fem ansøgninger til et samlet beløb på ca. 70,9 mio. kr. og der er uddelt støtte for ca. 68,7 mio. kr. Region Midtjylland Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Center for Spiseforstyrelse og Skolebørnsafsnit C, AUH Risskov Skovagervej 2 8240 Risskov Att. Mette Holmkær Kill mette.kill@ps.rm.dk, meresoer@rm.dk,

Læs mere

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning 1. marts 2012.

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning 1. marts 2012. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket psykiatrisk indsats for dobbeltdiagnosticerede Puljen 2012-2015 I. Indledning

Læs mere

Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Kommunal sundhed den 10. november 2008

Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Kommunal sundhed den 10. november 2008 Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Kommunal sundhed den 10. november 2008 Vedrorende ansogning om st0tte fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses radighedspulje, tips- og lottomidler 2008. I anledning

Læs mere

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning af 1. marts 2012.

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning af 1. marts 2012. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til hurtigere hjælp til børn og unge med psykiske sygdomme Puljen 2012-2015 I. Indledning

Læs mere

Region Nordjylland Psykiatrien N7, Klinik Nord Rebslagerstien Frederikshavn Att. Karin Bergh-Hanssen

Region Nordjylland Psykiatrien N7, Klinik Nord Rebslagerstien Frederikshavn Att. Karin Bergh-Hanssen Region Nordjylland Psykiatrien N7, Klinik Nord Rebslagerstien 2 9900 Frederikshavn Att. Karin Bergh-Hanssen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra satspuljen på psykiatriområdet til forsøg

Læs mere

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning af 1. marts 2012.

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning af 1. marts 2012. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrkelse af den nære psykiatri Puljen 2012-2015 I. Indledning Regeringen og satspuljepartierne

Læs mere

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen.

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. NOTAT Organisation & Jura J.nr. 0411-00072 Den 8. marts 2016 Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. For revision af regnskaber på kr. 100.000 eller derover. Denne revisionsinstruks omfatter

Læs mere

Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra satspuljen på psykiatriområdet for regionale tværfaglige teams vedr. medicin.

Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra satspuljen på psykiatriområdet for regionale tværfaglige teams vedr. medicin. Region Nordjylland Psykiatrien Mølleparkvej 10 9000 Aalborg Att. Anne-Grethe Rasmussen Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra satspuljen på psykiatriområdet for regionale tværfaglige

Læs mere

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning af 1. marts 2012.

Med dette brev tages der stilling til Region Nordjyllands ansøgning af 1. marts 2012. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til flere sengepladser i psykiatrien Puljen 2012-2015 I. Indledning Regeringen og satspuljepartierne

Læs mere

MINISTERIET < SUNDHED FOREBYGGELSE. Vedr0rende ansogning om stotte fra Aktivitetspuljen,

MINISTERIET < SUNDHED FOREBYGGELSE. Vedr0rende ansogning om stotte fra Aktivitetspuljen, MINISTERIET < SUNDHED FOREBYGGELSE Holbergsgade 6 DK-1057K0benhavn K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum,dk Wsum.dk Lyle - Patientforeningen for Lymfekraeft Trekronergade 64, st. 2500 Valby Dato:

Læs mere

Retningslinier for tilskudsforvaltning

Retningslinier for tilskudsforvaltning Bilag 7 Retningslinier for tilskudsforvaltning Instruks vedrørende udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med private organisationers forvaltning af tilskud til enkeltprojekter mv. i udviklingslande

Læs mere

Region Nordjylland Psykiatrien, Klinik Nord, Brønderslev Hjørringvej Brønderslev Att. Vibeke Hastrup Christensen og Csongor Cimmer

Region Nordjylland Psykiatrien, Klinik Nord, Brønderslev Hjørringvej Brønderslev Att. Vibeke Hastrup Christensen og Csongor Cimmer Region Nordjylland Psykiatrien, Klinik Nord, Brønderslev Hjørringvej 180 9700 Brønderslev Att. Vibeke Hastrup Christensen og Csongor Cimmer Vedrørende ansøgning om støtte fra Sundhedsstyrelsen fra satspuljen

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS. Anmodningen om udbetaling fremsendes til Tina Underbjerg på mail

REGNSKABSINSTRUKS. Anmodningen om udbetaling fremsendes til Tina Underbjerg på mail REGNSKABSINSTRUKS Anvendelse af bevillingen Bevillingsbeløbet er fastsat på grundlag af ansøgningens budget til hel eller delvis dækning af udgifterne. Formålet med projektet må ikke ændres og bevillingsbeløbet

Læs mere

Bevillinger under kr Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber. Kommune eller andre kommunale revisionsorganer.

Bevillinger under kr Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber. Kommune eller andre kommunale revisionsorganer. Notat Revisionsinstruks af januar 2016 for revision af projekttilskud Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber for projekttilskud under Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postboks 2593, 2100 Kbh. Ø., Tlf. 3529 8100 MIDLER TIL FORANSTALTNINGER PÅ TANDLÆGEOMRÅDET REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskab og revision m.v. af regnskaber for modtagere af tilskud fra puljer under Social-, Børne- og Integrationsministeriets område

Bekendtgørelse om regnskab og revision m.v. af regnskaber for modtagere af tilskud fra puljer under Social-, Børne- og Integrationsministeriets område Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del Bilag 13 Offentligt BEK nr 97 af 27/01/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 7. oktober 2015 Ministerium: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale

Læs mere

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme.

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme. REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postbox 2593 2100 København Ø Tlf. 3529 8100 Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, uddannelse, information mv. REGNSKABSINSTRUKS Anvendelse

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Styrelsen for Forskning og Innovation Juni 2012 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Gammel Mønt 4 1117 København K Telefon 7226 7000 Fax 7226 7070 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Denne instruks for regnskab beskriver sammen med revisionsinstruksen

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende minister for ligestillings puljemidler m.v.

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende minister for ligestillings puljemidler m.v. BEK nr 407 af 26/04/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 21. maj 2019 Ministerium: Udenrigsministeriet Journalnummer: Udenrigsmin., Ligestillingsafdelingen, j.nr. 2017-18140. Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen.

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. NOTAT Økonomi & Service J.nr. 0411-00072 Den 11. maj 2017 Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. For revision af regnskaber på kr. 100.000 eller derover. Denne revisionsinstruks omfatter

Læs mere

Opslag: Klippekort til beboere på plejecentre

Opslag: Klippekort til beboere på plejecentre Opslag: Klippekort til beboere på plejecentre Ansøgningsfrist den 3. marts 2017 kl. 12.00 Indhold 1. Indledning... 2 2. Puljens formål... 2 3. Puljens anvendelsesområde... 3 4. Ansøgerkreds... 3 5. Projektperiode...

Læs mere

BEK nr 1594 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 13. august Senere ændringer til forskriften Ingen

BEK nr 1594 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 13. august Senere ændringer til forskriften Ingen BEK nr 1594 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 13. august 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet,

Læs mere

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede.

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 25.12 2017 Instruks for regnskab vedr. puljen Job- og Uddannelsesgaranti i udsatte boligområder Denne

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes: BEK nr 631 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2018 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

Integrationsministeriets krav og retningslinjer til tilskudsmodtagere

Integrationsministeriets krav og retningslinjer til tilskudsmodtagere 2. udgave august 2011 Integrationsministeriets krav og retningslinjer til tilskudsmodtagere Tilskudsmodtagere kan i dette dokument finde krav og retningslinjer i forbindelse med projekttilskud fra Integrationsministeriet.

Læs mere

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder BEK nr 1173 af 08/10/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedsstyrelsen, j.nr. 2013-0001985 Senere ændringer

Læs mere

1. Organisationens revisor udpeges af organisationens kompetente forsamling. Revisionen udføres af en statsautoriseret eller registreret revisor.

1. Organisationens revisor udpeges af organisationens kompetente forsamling. Revisionen udføres af en statsautoriseret eller registreret revisor. Instruks vedrørende udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med [partnerskabsorganisationens] forvaltning af tilskudsfinansierede aktiviteter i udviklingslande Nærværende instruks omfatter de revisionsopgaver,

Læs mere

Udbetaling af tilskud er betinget af, at Tilskudsmodtager overholder den af Tilskudsmodtager accepterede tilsagnsskrivelse med tilhørende bilag.

Udbetaling af tilskud er betinget af, at Tilskudsmodtager overholder den af Tilskudsmodtager accepterede tilsagnsskrivelse med tilhørende bilag. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 16. marts 2017 Instruks for regnskab vedr. tilskud til fremme af veterantogskørsel Denne instruks for

Læs mere

VTU-Fondens tilskudsvilkår (version 1.3) af 31. oktober 2012

VTU-Fondens tilskudsvilkår (version 1.3) af 31. oktober 2012 Side 1 af 9 VTU-Fondens tilskudsvilkår (version 1.3) af 31. oktober 2012 Indholdsfortegnelse 1 Grundlag for tilskuddet... 2 2 Acceptskrivelse... 2 3 Projektansvarlig og projektets gennemførelse... 2 4

Læs mere

DIREKTIV FOR VETERANCENTRETS FORVALTNING AF 1,5 MIO. KRONER PULJEN 2018

DIREKTIV FOR VETERANCENTRETS FORVALTNING AF 1,5 MIO. KRONER PULJEN 2018 DIREKTIV FOR VETERANCENTRETS FORVALTNING AF 1,5 MIO. KRONER PULJEN 2018 Bilag: Vilkår og betingelser for tildeling af tilskud fra Forsvaret, hertil ét underbilag. 1. FORMÅL Formålet med nærværende direktiv

Læs mere

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 72218800 Fax 33690548 info@tbst.dk www.tbst.dk Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Denne instruks for regnskab beskriver sammen med revisionsinstruksen

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings puljemidler m.v.

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings puljemidler m.v. Udkast til puljebekendtgørelse: Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings puljemidler m.v. I medfør af tekstanmærkning

Læs mere

Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber for Integrationsministeriets projekttilskud.

Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber for Integrationsministeriets projekttilskud. Bilag 4 Integrationsministeriets revisionsinstruks af 16. januar 2004 for revision af projekttilskud projektregnskaber for projekttilskud under Integrationsministeriet. Instruksen er udarbejdet med udgangspunkt

Læs mere

Instruks for regnskab vedr. Pulje til investeringer i kollektiv

Instruks for regnskab vedr. Pulje til investeringer i kollektiv Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon: 72 21 88 00 Fax: 33 69 05 48 info@tbst.dk www.tbst.dk Instruks for regnskab vedr. Pulje til investeringer i kollektiv bustrafik. Dato 01. sep. 2017 Denne

Læs mere

Instruks vedr. udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med rammeorganisationers forvaltning af rammefinansierede aktiviteter i udviklingslande

Instruks vedr. udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med rammeorganisationers forvaltning af rammefinansierede aktiviteter i udviklingslande Instruks vedr. udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med rammeorganisationers forvaltning af rammefinansierede aktiviteter i udviklingslande Nærværende instruks omfatter de revisionsopgaver, som

Læs mere

Administrative retningslinjer (miniprogrammer)

Administrative retningslinjer (miniprogrammer) Administrative retningslinjer (miniprogrammer) Instruks vedrørende udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med forvaltning af tilskud fra miniprogrammer gældende for enkeltprojekter på 200.000 kr.

Læs mere

Administrative retningslinjer (Puljeaftaler)

Administrative retningslinjer (Puljeaftaler) Administrative retningslinjer (Puljeaftaler) Bilag 5a Instruks vedrørende udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med forvaltning af tilskudsfinansierede aktiviteter under puljeaftaler gældende for

Læs mere

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Styrelsen for International Rekruttering og Integrations område

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Styrelsen for International Rekruttering og Integrations område BEK nr 1694 af 20/12/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 25. maj 2017 Ministerium: Udlændinge- og Integrationsministeriet Journalnummer: Udlændinge- og Integrationsmin., j.nr. 2016 805 Senere ændringer til

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Undervisningsministeriets puljemidler m.v.

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Undervisningsministeriets puljemidler m.v. BEK nr 22 af 11/01/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 7. februar 2018 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, j.nr. 17/15910 Senere ændringer

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune Tina Lauritsen Rasmussen Hobrovej 88 9530 Støvring Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Styrelsen for International Rekruttering og Integrations område

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Styrelsen for International Rekruttering og Integrations område BEK nr 8 af 04/01/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 18. juni 2018 Ministerium: Udlændinge- og Integrationsministeriet Journalnummer: Udlændinge- og Integrationsmin., j.nr. 2016-805 Senere ændringer til forskriften

Læs mere